trenger tips!

Legger meg tidlig idag, i morgen er det nok en tidlig dag på gardemoen. Men, heldigvis etterfulgt av en totalt avslappende uke! Når jeg kommer hjem trenger jeg og kjæresten en ny serie å følge med på. Hva synes dere om orange is the new black? Selv har jeg sett et par episoder før jeg ga opp, men kanskje jeg skal prøve meg på det igjen . . 

Forresten fikk jeg en gladnyhet om at Lionheart er på 12.plass på VG-lista topp 20, så utrolig gøy! Jeg ble også invitert med på etterfesten på rådhusplassen i slutten av juni, og ryktene sier jo at Austin Mahone skal opptre den kvelden, så da vet dere hvem jeg skal stalke på afterparty, haha. 


Husker dere den lange, blå kjolen jeg prøvde meg på å bestille her om dagen? Vel, jeg fikk mail idag om at den ikke lengre er på lager i min størrelse. . Det var veldig synd, men den mailen gjorde at jeg gikk inn og så litt ekstra på nelly, og da ble det en del nye plagg på meg likevel :) Av en eller annen grunn er nelly svensk på pcen min, er det slik for dere også? Jeg kommer automatisk inn på den svenske siden, jeg!  Blir det slik når dere går inn på linkene, for eksempel? Hmm. . Flaks at jeg har lest så mye svensk blogg at jeg forstår språket like bra som norsk, da! Jeg har forresten bestilt en ny, ganske stor garderobe fra Ikea som jeg venter spent på å få montert her hjemme om en stund, nå som jeg har ganske lite klær har jeg endelig plass til alt i et klesskap og slipper å gå ned i boden, jippi!

 (annonselenker)1. Sko 199 kr HER / 2. Topp med blomsterprint 149 kr HER / 3. Bikinisett HER / 4. Blomstersinglet fra RIVER ISLAND 199 kr HER / 5. Michael Kors veske HER / 6. Kjole 299 HER 

 

107 kommentarer
    1. Orange is the New Black er super gøy, og sesong 2 har nettopp kommet ut!! 🙂 Supernatural er en helt fantastisk serie, med 9 sesonger, og de holder på med Sesong 10! Handler om to brødre som er “jegere”, som jakter på overnaturlige ting, serien er gullverdt!
      Eller så anbefaler jeg Prison Break, Orange Is The New Black, Supernatural, og The Walking Dead!

    2. Suits og Graceland Sophie Elise ! :). Seriøst ta en titt på dem ! :D. Typen din kommer hvertfall til og digge dem helt sikkert 😉
      Gi en tilbakemelding om hvis du har tatt en titt på dem 😀 <3

    3. anbefaler White collar!
      utrolig bra serie som ikke er helt lik alle andre og så er jo hovedspillerer matt bomer så hot <3 haha

    4. Anbefaler prison break, breaking bad, orange is the new black, the walking dead og sons of anarchy! Veldig bra serier!

    5. Jeg har sett Orange is the new black, og den var helt ok! Men har du sett SCANDAL?! Den er sykt bra, både jeg og kjæresten liker den 🙂 Samme forfatter som Grey’s anatomy også.
      Ha en fin kveld, Sophie! Elsker låta di!

    6. Game of thrones er sykt bra! Har aldri møtt noen så ikke liker den serien, den anbefale eg på det sterkaste!

    7. THE VAMPIRE DIARIES – verdens beste tv serie! Hvis du ikke har sett sesongene så anbefaler jeg den på det sterkeste. LOVER du kommer ikke til å angre

    8. Elsker Orange… men det er vel ikke for alle. Prøvd True Detective fra HBO? Det er gaaaanske creepy, veldig spennende og bra skuespillere. Anbefales! 🙂 Eller Top of the Lake, hvis du liker litt mystiske serier.

    9. Lurer på hvorfor du linker/kjøper Michael Kors veske da dette er laget av ekte skinn? Ikke bra, Sophie!

    10. Dyreelsker Sophie; Veske i ekte skinn fra MICHAEL MICHAEL KORS, står det i annonsen på vesken du har bestilt, det er greit å kjøpe en sånn veske, men vegeterianer skal du være? Slutt å vær så jævlig dobbelt moralsk

    11. Synes det er litt morsomt at du kan skrive et innlegg om å fri dyrene en liten stund før du viser verden at du har bestilt en MK veske i ekte skinn.

    12. Anbefaler virkelig Orange is the new black. De første episodene er plain boooring, men så blir det kjempebra etterhvert!!

    13. Du burde prøve orange is the new black! Begynte å se på det på torsdag og var veldig skeptisk fordi jeg ikke tåler noe sånn skumle greier, men det gikk veldig fint og er på episode 5 ☻ du burde se den ☻

    14. Til serier, hvis du ikke har sett Breaking Bad, Game of Thrones eller Suits enda – nå er sjansen! Du vil IKKE angre!

    15. Nå har du reist veldig masse, så kanskje på tide å lære seg navnet på flyplassen, GARDERMOEN! med R 😉 hehe, har bare lagt merke til det ganske ofte, men er jo for så vidt sånn man sier det da:)
      Du burde begynne å se på house, beste serien, men evig mange sesonger!

    16. Hjelp så mange fine ting 😀 Jeg har nettopp begynt å se Dexter med kjæresten min, det er overraskende spennende så langt. Også er jeg kjempefan av Doctor Who, men det er en litt “spesiell” serie om man kan si det sånn :p Og som nevnt av andre; GAME OF THRONES! <3

    17. Du som er i mot elte skinn og pels?
      Veske i ekte skinn fra MICHAEL MICHAEL KORS. Logo i metall og logo i rem foran. Doble håndtak øverst. Inneholder tre store lommer hvorav en med glidelås. De større lommene inneholder en rem med krok og fire mindre hvorav en med glidelås.
      Yeah right. hvis du først sier noe, stå for det!

    18. SHAMELESS!!! haha, kjæresten og jeg er totalt hekta. Vi er i syden nå, og irriterer oss likevel grønn over at ikke hotellnettet er bra nok til å se Shameless på Viaplay :p du kommer til å eelske det når du er et par episoder inn i det. Kjæresten din og, skal love deg det!

    19. Devious Maids er kjempegøy! Hvis du liker frustrerte fruer liker du garantert det også, Eva Longoria som er med å skape serien 🙂

    20. Awkward er utrolig morsomt og veldig bra!
      Kan du skrive et innlegg om tips til vegetarmat? Eller ha en fast dag i uka/måneden hvor du legger ut oppskrift og bilder?

    21. du som er dyreelsker bruker kjøper veske i ekte skinn? og du som rakker ned på kjøttetere, og sier at kjøttetere ikke kan si de er dyreelskere?

    22. Sophie, jeg syns du står for mye bra, så hvorfor kjøper du plutselig en veske i ekte skinn når du sier du selv er veggis og tidligere nettopp skrev et innlegg om at dyr i sirkus og parker er fy? Jeg trodde du var imot pels og skinn? Som den dyreelskeren du sier du er, er det hyklersk å være i mot dyreplageri men likevel gå med skinn fra et dødt dyr. Et dyr som måtte dø for at du skal gå med en merkeveske og føle deg fin. Jeg ville vært flau som veggis med å gå med et dødt dyr på skuldrene mine 🙁 Ble litt skuffa over deg nå, jeg trodde du gjorde klokere valg enn dette 🙁 Håper du snur og velger å gå imot bruk av skinn i framtiden…

    23. orange is the new black er helt konge! Skjønner hva du mener med at du ga opp, jeg syntes heller ikke at det var noe spess i starten men det bygger seg sykt opp! 😀

    24. “Modern family” må du bare sjå om du ikkje alt har sett den! Dei første sesongane ligg på netflix. Fantastisk morsom serie og den toppar friends for min del!
      Ellers heng eg med på dei som nemner “game of thrones” og “breaking bad”! Må sjåast!!
      Håpar du ellers har ei flott langhelg og gratulerer så mykje med 12. plassen! Spennande!

    25. Er man ikke vegetarianer så kan man i følge deg ikke være en dyreelsker, men veske i ekte skinn er greit?? :O

    26. Neineineinei, hva skjedde med dyreelsker, motstander av ekte pels/skinn, veggie? Michael Kors har jo ekte skinn???

    27. altså kjøttproduseringen kommer aldri til å slutte, og da bruker jo de faktisk bare skinnet på dyr som kommer til å dø uansett. Så altså, de må jo gjøre noe med skinnet og da er det vel like greit? Skjønner meg ikke helt på meningene deres, men altså dette er kun min mening.

    28. Fyyyy så heldig😍 si ifra hvis du trenger noen å ha med på den festen a, jeg melder meg frivillig✋✋

    29. The Walking Dead, Grimm, Grey’s anatomy, Orphan Black, Orange is the New Black, Blue Blood, Hemlock Grove det er masse bra der ute, bare gi det mer enn 2 episoder.

    30. Du MÅ se Pretty Little Liars om du ikke har sett det. Begynte ikke før det allerede hadde kommet 3 sesonger, for hørte liksom ikke så mye om det.. Men da blei jeg fader meg sittans inne i flere dager. Mest spennende og beste serien NOEN GANG! Uten tvil. Og ja, som andre sier, ellers, The Vampire Diaries – helt sinnsykt bra!! Keeping up with the Kardashians og alle spin-off’ene! 🙂 Once upon a Time! Teen Wolf. Revolution. Ressurection. Lindsay! The Following. Mob Wives. Kesha: My Crazy Beautiful Life! Under the Dome! 🙂 Ja, er så ufattelig mye bra! 🙂

    31. Du er så falsk. Du sier en ting, men gjør noe helt annet. Du er så dobbeltmoralsk at det er kvalmt. Uff.

    32. Hei! Jeg må bare si at du er pen og jeg elsker sangen din lion heart. Hadde vert kjkt om du hadde noen tips om hva jeg kan blogge om for å bli en kjent blogger ta en titt innomm bloggen min ingvildiamonds. Blogg.no

    33. har selv prøvd å sett orange is the new black, men synes den bare var sånn helt grei, og gav opp etter typ 5 episoder.. white collar og suits er kjempebra, ligger endel sesonger ute på netflix, har sett dem alle med kjæresten! ellers er det jo obligatorisk å ha sett one tree hill, så hvis dere ikke har sett det, så anbefaler jeg det først! og prison break selvfølgelig 🙂

    34. Er ikke du veggis og dyreelsker? Da vil jeg helst anbefale deg å ikke kjøpe en veske i ekte skinn 🙂

    35. Lie to me!! Det er dritbra! Det handler litt om en mann som er sånn at han kan se om noen lyver eller ikke , han jobber for politiet så han har masse spennende oppdrag! Du/dere må se det!!!

    36. Hvor ble det av pengene fra klessalget? Du sa jo de skulle gå til en organisasjon som kjempet for regnskogen?? Eller gikk det bare til et nytt klesskap til deg selv og du bare sa det for å fremstå som en god person? Hadde vært kult om du la ut en kvittering om du ga pengene videre, slik at folk slutter å si at du hyklersk…

    37. Anbefaler virkelig Orange is the new black, jeg ble ihvertfall heelt avhengig etter og sett noen episoder av den. Anbefaler også Orphan Black, syykt spennende serie! Det er ihvertfall min mening!:)

    38. Greys anatomy, Mad men, two and a half men og min nyeste favoritt: the exes (ligger 3 sesonger åå viaplay). The exes er hysterisk

    39. Sandra, med linken fra MinMote. Fyy! Jeg så det bildet og så barer masse, masse døde geiter liggende på gulvet. Så kvalmt 🙁
      Og ja, også Pretty Little Liars satt jeg inne med lenge! Ble helt hekta, hver episode slutter med en cliffhanger. Ellers så jeg også gjennom alle Ugly Betty sesongene i fjor, det er faktisk veldig bra og ikke minst morsomt når du faktisk ser dem etter hverandre og ikke bare randomly på TV 🙂

    40. The Blacklist, ble hektet allerde etter 2 episode, bare synd det kun er første sesongen som har kommet ut enda..

    41. har sett litt av orange is the new black, men det skjer liksom ingenting? så er lenge siden no. Pretty little liars som folk har nevnt her er ihvertfall kjempebra! blir totalt hekta!

    42. Hei Shophie. Lure bare på om du kan ha en spørsmålsrunde snart 🙂 er en stund siden sist, er det ikke?

    43. Game of Thrones og The walking dead er de beste seriene!!
      Prison Break er helt ok.
      The vampire diaries er gøy de tre første sesongene, så blir det bare guttedrama.

    44. Håper virkelig du kommer med en forklaring på hvorfor du plutselig synes det er greit å gå med ekte skinn. Noen her inne som leser bloggen din respekterer deg faktisk og synes du er utrolig modig som tør å gå imot andre og si hva du mener med tanke på kjøtt, skinn og pels. Jeg er en av de personene som beundret deg for dette, men får jeg ikke en forklaring mister du en del respekt av meg.

    45. The Fosters! utrolig hjertevarm og familikjær komedie/drama serie om en jente som for første gang kommer til en fosterfamilie som bryr seg 🙂 lang historie om hva alt handler om, men det skjer jo såklart masse med denne nye jenta. Anbefales! finnes på amerikansk netlfix.

    46. Weeds, Modern Family og Pretty Little Liars er mine tre favoritter:-D har du ikke sett de enda, så anbefaler jeg disse!!

    47. Jeg har blitt hekta på Grimm, utrolig spennende serie! Og Desperate Housewifes er en jeg aldri blir lei av, har sikkert sett hele serien 4-5 ganger, heh..
      Siden jeg vet du reiser mye, tenkte jeg å tipse om bloggen min 🙂 Jeg er veldig ny innenfor dette med blogging så den er ikke sånn superbra, men håper du vil ta en titt! Jeg reiser til Mexico, Playa del Carmen i august, og kommer til å blogge om alt jeg gjør og opplever der de månedene jeg skal være der!
      Elsker bloggen din, har vært fast leser i noen år nå 🙂

    48. Husker for en stund siden at du spurte etter noen som hadde oppretten en ny “toppsladring”. Jeg snublet over noe ala det her en dag, så det er bare å sjekke det ut. Siden heter rykteflommen.org 🙂

    49. Orange is the new black, The Walking Dead, Switched at birth, Breaking bad, Gossip girl, Pretty little liars, How i met your mother, Prison break og Fringe!

    50. White Collar! åhh den serien er sååå bra!
      Den handler ikke om det samme oosv. men hvis jeg skal sammenligne den med andre serier så ligner den kanskje litt på Suits:)

    51. Orphan Black er en helt syyyyk serie som du bare MÅÅÅ se, lover deg du blir heelt oppslukt! Har sett alle episodene, ca 2 sesonger på sånn to-tre dager. Sykeste serien made ever

    52. Du sier at du er imot dyretesting og slikt men hvorfor kjøper du michael kors veske og møbler fra ikea? De merkene er faktisk testet på dyr. Utrolig synd at du aldri klarer å svare for deg i et innlegg når det kommer til sånne ting.

    53. American horror story!!! Seriøst, jeg og venninne mine samles hver kveld for å se på. Er så sykt spennende, og er ikke lik andre serier jeg har sertt på i det hele tatt

    54. Orange is the new black er den beste serien jeg noen gang har sett. Etter de første episodene blir det bare bedre og bedre. Man lærer utrolig mye av å se den. Den reflekterer rundt mye aspekter ved både fengsel i seg selv, og tanker om hvem man egentlig er når man bare har seg selv og møter seg selv på den måten piper chapman gjør i serien. Jeg føler meg tom nå som jeg har sett ferdig sesong 2. Det finnes ikke en serie jeg kunne anbefalt høyere. Annet enn prison break da.

    55. tror ikke det er uvanlig at vegetarianere bruker skinn da dette er et biprodukt av kjøttindustrien. Som veganer bruker man ikke skinn for da ønsker man ikke å støtte noen ledd av denne industrien.

    56. Folk skal alltid ha en meaning om andre. Unødvendig.. Kjør på og støtt hva du vil 😀 Litt serier jeg go kjæresten see på er Suits, House of Cards, Game of Thrones, Silicone Valley, The Big Bang Theory, Parks and Recreation, New Girl. Og jeg ser på Orange is the new black og det er ganske guy 😀

    57. For å få det oppklart: skinn er IKKE et biprodukt av kjøttindustrien! Det brukes egne dyr for kjøttproduksjon, og egne dyr for skinnindustrien. Anbefaler dere å lese dere opp litt, evt se filmen Earthlings. For om du kjøper skinn, “støtter” du ikke ved å bruke hele dyret som ble drept, men du støtter akkurat den industrien som dreper dyr FOR akkurat skinn.

    58. ” Jeg har nå kuttet ut kjøtt, fisk, egg, har begynt nedtrapping av ost og melk, bruker ikke pels, bruker ikke dyretestet sminke eller klær som er fra dyr, spiser ikke gelatin, styrer unna palmeolje, drar ikke på mcdonalds fordi de er helt forjævlige med tanke på regnskog, drar aldri i helvette på KFC, og prøver aktivt å skape interesse og engasjement ovenfor dette. ”
      Dine egne ord. Jeg har lest bloggen din i mange år, jeg er ikke en drittunge som er ute etter å være ekkel eller usakelig. Jeg er selv vegeterianer, veldig dyreengasjert og synes du har gjort MASSE bra for dyrene. MEN, å bestille en MK veske laget av skinn er jo så dobbel moralsk som det kan få blitt. Lurer veldig på hva du har å si om det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg