Klar for ball!


 

I dag kom Stephan Øien (makeup artist for Isadora internasjonalt, som er utrolig dyktig) hjem til meg for å legge sminken min før gardeballet. Takk gud for at vi kom i prat her om dagen, om ikke hadde jeg lagt sminken min selv, og under press ender det opp med katastrofe.Men vi møttes litt kjapt på gullruten, kom i snakk her om dagen, og jeg var litt fortvilt angående denne helgen. Men, han sa han kunne gjøre meg en vennetjenste å komme bort til meg, heldigvis! Han kom altså til leiligheten med en koffert full av sminke, jeg viste han kjolen min og litt bilder av hva jeg ville ha, og så satte vi igang. Det tok knapt litt over en halvtime før han var ferdig med hele looken, og jeg ble utrolig fornøyd!

Min ferdige look! Hva synes dere?

Jeg drar til ballet allerede om en time, og før den tid skal jeg rekke å kaste i meg noe mat. Jeg er faktsik ganske usikker på om jeg tar kameraet mitt med, men akkurat nå virker det mest som at speilrefleksen blir igjen hjemme. Det frister ikke så mye  å bære rundt på det hele kvelden, og jeg vil jo egentlig ha fokuset på at kompisen min skal ha en fantastisk kveld. Dette er jo en ekstremt stor dag for dem det gjelder! 🙂 Det var også flere som spurte hva kjæresten min mener om at jeg skal på ballet med en annen gutt, og i utgangspunktet er kanskje slikt litt rart, men det er jo min beste venn så da er situasjonen en litt annen tenker jeg. De kjenner hverandre, og jeg og Jørgen (som jeg skal på ballet med) har vært close superlenge. Så, etter å ha lest alle kommentarene deres gleder jeg meg enda mer! Det blir nok fantastisk!

Nå må jeg kaste i meg noe mat, vi snakkes senere! 

 

98 kommentarer
    1. haha skulle akkurat si det samme Sunniva! Her spilles p4 for fult før foreldrene skal på fest, og nå kom låta di over hele huset her 🙂

    2. Øyenbrynene tar hele oppmerksomheten. Når man er blond skal man ikke ha mørke øyenbryn. Burde heller farget de mer brunlige enn svarte, som de ser ut som.
      Ellers er du nydelig og jeg digger deg ! Fast leser all the way

    3. Jeg liker deg veldig godt å synes du har en veldig bra blogg 😀 Men må også si meg enig med, Vanja. Ikke for å være slem eller noe. Men øyenbrynene dine er litt for mørke og stjeler veldig mye oppmerksomhet. Men de pene øynene dine stjeler resten av oppmerksomheten 😉 Du er superpen <3

    4. Selvbruning gone wrong? Eller flassing? Den ene armen ser i alle fall litt rar ut, skitten, liksom.
      Er forresten alle bildene dine tatt med mobilkamera? Kvaliteten er seriøst ganske dårlig på de aller fleste bildene du legger ut.

    5. Synes øyenbryne hennes er fine jeg, hun er jo ganske mørk oppi toppen og da gjør det jo ikke så mye om de er så mørke:) sminken var kjempe fin, håret også:) Du er kjempe pen, stå på!

    6. Har aldri kommentert bloggen din før, men må bare si du så helt perf ut, og øyenbrynene dine er prikken over i’en!! Håper du etter idag har sånne bryn hele tiden!! WOW

    7. Jeg har heller aldri kommentert før, men følger med på bloggen din. Nå må jeg bare si at du ser helt perfekt ut, og det gjør du uansett, men nå ser helt amazing. Sminken din, håret ditt, og alt! Btw, øyenbrynene dine nå så utrolig fine ut. Som en sa lengre oppe, håper du videre har de sånn hele tiden!

    8. Hei! Jeg lurer på om det er mulig å bruke låten din lionheart som bakgrunnsmusikk på videoene mine på youtube?

    9. Wooow, så fin som dette har jeg aldri sett deg før!! Håret, sminken og kjolen var stunning(selv om du så klart alltid er superfin:)) Aldri gjør noe annet med hårfargen din enn dette 🙂

    10. Hei! Er fast leser av bloggen din og synes du virker veldig kul! Jeg vet at man kan bli litt blind på sitt eget utseende og ville bare si at nå synes det ganske godt at du har tatt botox, det ser liksom ikke naturlig ut.. Du er vakker uansett altså, men håper liksom ikke du blir helt blind på det så du ikke ser når nok er nok slik som mange som tar botox gjør.. Stå på, du er bra!

    11. Hvorfor har du utslått hår og den kjolen? Du skal jo på GARDEBALL og kommer nok til å skille deg ut ifht de andre jentene? Men det er vel kanskje meningen?
      Oppsatt hår og en finere kjole er tommelopp på et slikt arrangement. Den der kjolen kan du vel like gjerne bruke på stranda…

    12. Sorry, ANONYM, men det er ikke ekte hår. Det er sikkert vanskelig å sette opp ekstensions? Men du har rett, vanlig kutyme er at man setter opp håret når det er langt. Løst hår på ball er “bondsk”, vitner bare om mangel på erfaring.

    13. Du ser kjempefin ut 🙂 Men ikke helt gardeball som nevnes over. Da skal man se litt mer glamorøs ut. Håret satt opp,ballkjole og kanskje noe smykker? Da hadde du sett stunning ut 🙂

    14. Du ser helt nydelig ut! Jeg har fulgt bloggen din kjempelenge, men har egentlig aldri kommentert noe særlig. Går det bra med deg? Det ser litt sånn ut om du har gått ned i vekt? Nå skal jeg ikke komme med påstander! Jeg håper bare at du har det bra, for du fortjener virkelig det beste! <3

    15. mange av vennene mine syntes du hadde fin kjole, men kan du ikke ha din private facebook åpen sånn at mange kan bli vennn med deg og sånnt. da kan du se fansene dine og se hvordan de ser ut.
      gleder meg hvis du gjør det:)
      jeg blir den første<3

    16. Hei! Jeg ville bare si at du skal stå på, jeg. Du har forsøkt å gjøre deg til den beste du kan bli, uten å tenke på fordommer. Aldri la noen si noe annet! 🙂

    17. Sminken var fin, men enig med dem som sier du burde satt håret opp. Er en velkjent regel at om man har lang kjole så setter man håret opp slik at man ikke får så stor tyngde nedover. Du burde være spesielt obs mtp høyden din for når man setter opp håret så ser man “høyere”ut også:-)

    18. Hun har vel ettervekst fordi det er farget slik, dere ser jo det er en jevn overgang og ikke bare en strek fra brunt til blondt. Jeg har slikt selv, med mørkere blondfarge. Det er farget slik at man ikke trenger løpe og ta etterveksten hver andre uke.

    19. Enig med mange ovenfor ang bryna dine, som forøvrig har vært så fine den siste tiden men nå ser helt fake ut.
      Øyenskyggen var heller ikke noe videre.
      Ikke fine, beklager. Samme med hår burde vært satt opp å droppe midtskillet.
      Skal man være fin så skal man være fin 🙂
      Helt ærlig er du flinkere å legge sminke selv enn han der var.

    20. Jeg blir så lei meg av alle de unødvendige og ubrukelige spykommentarene til de som gjør det, vet du meg hva det er så respektløst som det går an å få det. Sophie blogger om det som gleder henne i hverdagen, da kan ikke dere bare komme her å ruinere kommentarfeltet fordi dere er sjalu, skaff dere en hobby:) Sophie, du er en superkul bligger og jeg synes du fortjener så mye mere enn disse kommentarene, håper dette hjelper på litt:)

    21. Jeg ler meg i hjæl av dere som idoliserer bloggeren! Get a life, folkens!!!
      Syns dere virkelig det er så bra å være så sjøldiggende? Å være så opptatt av eget utseende? Å bruke botox som en gammel kjerring med førtiårskrise? Å sprøyte inn restylane i leppene så det ser ut som de henger utenpå ansiktet? Late som man har pustevansker for å rettferdiggjøre en plastisk porasjon av nesen? Putte inn silikon i helt normale bryster så de ligner ballonger?
      Jeeezzz … Dere applauderer det ABnormale. Det syke.

    22. enig med ovenstående. Folk må skaffe seg et liv. Å kommentere denne dama kan da ikke være verdens høydepunkt. Ok, hun ser helt grei ut, men ikke mer. Hva er spesielt? Jenter bør finne andre ting å bruke tiden på…..

    23. Vil ikke si at en SÅ dyp utringning passer seg på et gardeball. Man skal se classy og elegant ut, sexy på en tildekket måte. Må også nevne, som mange andre, det med håret. På er ball burde man gå med oppsatt hår, det er en slags uskreven regel av en eller annen grunn 🙂 Men så lenge du er fornøyd selv så…

    24. Sminken og håret var helt nydelig, kjolen også!
      Synes det er utrolig koselig at du ble bedt med, og i tillegg at kjæresten din ‘godtar’ det er jo herlig. Det er så fint å vite at dere har et bra forhold, hvor dere kan stole på hverandre nok til å sende den andre på ball, haha.
      Jo, og det hørtes smart ut og legge igjen speilrefleksen hjemme, ta heller bilde med mobilen om det skulle være noe, så slipper man i tillegg og være redd for å miste noe verdifult. mobilen ligger jo stort sett i vesken og den tar man jo med seg over alt!
      Håper du har en super kveld! 🙂

    25. Nei men herregud da. Hva er det som feiler dere som kommenterer egentlig? La nå henne leve sitt liv slik hun vil uten at alle skal legge seg borti brynene, utrigning, hår og alt som handler om henne. Er dere virkelig så forbanna perfekte selv at dere kan sitte å rakke ned sånn på en person? Tror kanskje dere bør se dere i speilet å tenke over deres egne feil og mangler før dere legger dere borti Sophie. Det er vel kanskje en grunn til at hun vil fylle opp leppene, ha silikon, ha blondt hår istedet for brunt osv.
      Sjalusi er den skumleste sykdommen har jeg hørt, og jammen er det jo sant også. Dere må jo være ekstremt sjalu når dere rakker ned så voldsomt som dere gjør. Get a life selv “liksom”.

    26. Jeg er også enig med det Marte sier lenger opp her! Bryna dine tar all oppmerksomheten, på en bra måte!! Du ser virkelig stunning ut, og jeg også håper du kan ha sånne bryn hele tiden. Love ur song btw

    27. Jeg vet at det her ikke hører til innlegget ditt, men jeg må sende deg det uansett. Kan du være så snill og dele en underskriftskampanje på bloggen din? Det handler om å stoppe utryddelsen av ulv i Norge, og det hadde vært så supert om det kom ut til så mange som mulig. Jeg har selv delt det på min blogg, men det er vel ca 5 stykker som ser det der (haha).
      Link til underskriftskampanjen (som bare tar to sekunder å fylle inn): https://secure.avaaz.org/en/petition/Prime_minister_Erna_Solberg_and_the_Secretariat_of_the_Bern_Convention_Stop_Norways_plan_to_slaughter_our_wolvesStopp_ut/?dJctGhb&pv=45

    28. Stine: Hehe, tusen takk skal du ha<3 Det er viktig å stole på hverandre i et forhold, ja! Litt sjalusi er så klart bra, men man må ikke hindre den andre i å gjøre noe likevel 🙂 Jeg kom jo hjem tidligere, og løp rett bort til kjæresten min, så han vet jo at han er min number one.

      Det ble mobil på meg ja!

    29. Silje: Jeg så veldig få med oppsatt hår på ballet, iallfall 95% av jentene hadde håret ned. De fleste med krøller riktignok, men der ser jeg egentlig ingen uskreven regel eller noe 🙂 Og, jeg hadde langt ifra den dypeste utringningen i går

    30. du e så utrolig nydelig, håper du vet det og at ingen klarer å få dæ til å tru nåt annet ved å si motsatt !

    31. Meninger er en ting, diskusjoner også. Men mobbing, det er noe helt annet. Dere misunnelige jenter. Fæle er dere. Lykke til her i livet. Jeg leser ikke denne bloggen, dette var første og siste gang. Så hvis dere kommer med noen fengende velvalgte drittord til meg nå; don’t bother, jeg kommer ikke til å lese det.

    32. Hei, fra en som har vært generelt ukomfortabel med rosabloggere(?). Må jeg bare si, du var utrolig vakker på bildene!
      Kommer fortsatt ikke til å følge bloggen din 🙂 lykke til videre!
      /Tromsø

    33. Gleder meg til bilder om du blir gift, få barn, en jobb, lage mat, vaske. hvordan ser du ut da. Lykke til.

    34. hva jeg syns om din ferdige look? den kan jeg dessverre ikke se, siden du enten; tar veldig dårlige bilder, eller redigerer de så utydelige at det er ubehagelig å se på for oss som er litt svaksynte.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg