voksenpoeng

noen reklamelenkler 

Hei på dere! Alt bra idag? :) Jeg personlig skulle akkurat til å koble av fra flyttestresset med litt mariokart, men tenkte å komme innom her å si hei til dere først . Så, hei! 

Christopher – told you so ♥

Skjørt fra voguec.com, sko fra nelly HER  (eller, det er faktisk ikke helt samme sko. Mine er også kjøpt nelly, men er uten åpen tå. De har ikke lengre de som er lukket forrann slik som de jeg har, men det er samme merke, samme passform, farge osv). 


 

Nå er det jo siste innspurten av forkjøpet på leiligheten. . Siden jeg har kjøpt i borettslag har de andre som bor der rett til å kjøpe leiligheten, men fra og med imorgen gjelder ikke dette lengre. Og da er leiligheten helt min! Ellers har jeg fått kjøpt både sofa, seng og speil til leiligheten idag – heldig som jeg er skal den gamle eieren la det stå igjen, så får jeg kjøpt det direkte fra henne. Jeg har enda en del igjen jeg må kjøpe, men det fikser jeg litt nå og da! Planen er at jeg flytter inn 1. april, og at jeg, mamma og pappa drar ned sammen og ordner i leiligheten i ett par dager, og så kommer Mathias en stund etter. Når han kommer er vi sammen i leiligheten i en dag, før jeg drar til København – Portugal. Pjuh, mye stress og styr men jeg liker det egentlig på den måten. Føler meg ekstremt voksen som står opp klokken 09 hver morgen og sitter med en bunke papirer for å planlegge. Voksenpoeng! 

Ligger bare på gulvet jeg skjønner dere, hehe. 

Vel, nå skal jeg kose meg i eget selskap en liten stund, hørte rykter om at mamma kommer hjem med pizza til meg og søsteren min også! 

 

36 kommentarer
    1. Åh, så moro! Krysser fingrene for at leiligheten er 100% din i morgen da! 🙂
      Håper vi får se bilde fra soverom og bad etterhvert også! Hadde du ikke badekar, eller noe? Er det et boblebad, eller? 😀 Er det stort bad? Eller må du stå i badekaret hver gang du skal dusje? (anbefales ikke, lett å snuble 😉
      Gleder meg masse til å se når leiligheten er ferdig, elsker interiør og å pynte opp!!

    2. Så utrolig bra!:D
      Men kl 09? Voksen? Jeg er 17 år, og står opp klokken 06, hver dag…DE er voksenlivet det!
      Håper vi etterhvert får se leiligheten din!:)

    3. Det var mye finere med blondt hår enn blått!
      Jeg holder en konkuranse på bloggen min, om du er interessert så konkurer gjerne! :))

    4. hva er vits å fjerne restylane for så fylle leppene dine igjen? leppene dine ser forferdelig ut, og man ser fortsatt “skyggen” over overleppa! ro ned jente!

    5. Litt pluss for voksenpoeng og litt minus for å spille mariokart 😛 Haha men det er jo gøy da 🙂 Gleder meg virkelig til å se hvordan leiligheten blir etterhvert!

    6. Vet du hva jeg synes er så utrolig gøy å se? At du virker så mye mer naturlig og avslappet nå i forhold til før! Du smiler, ler, og det føles ikke som om du føler du må gjøre deg til om du skjønner hva jeg mener!? I det siste har også bildene generelt på bloggen blitt mye bedre, og ja… man merker at du legger ned enda mer jobb i bloggen din. Den er en fryd å følge, og en blogg jeg gleder meg til å lese hver dag. Lykke til videre med all flyttingen, og fortsett å smile, Sophie!

    7. Du spurte jo en dag hvilke ting du måtte huske på å kjøpe til leiligheten, og nå vet jo ikke jeg hva som allerede er der, men; kjøkkenutstyr (skåler, fat, glass visp, stekepanne, kasseroller, sikt osv.), toalettrullholder, dokost, søppeøbøtte, tepper, pledd til sofa, sofaputer, pynt, tv, tv-bord, anlegg, nattbord, duker, gardiner, sengklær, håndduker, skostativ, knagger, lamper, haha – det er så sjukt mye at jeg orker ikke ramse opp mer :p til første natten vil du ha behov for toalettpapir og tannkrem 😉
      siden du aldri har bodd alene før vil jeg komme med et tips. Lag en handleliste for 1 uke i slengen hvor du handler inn mat, drikke, oppvaskmiddel, såper osv – du dparer vanvittig mye penger på det og det er så kjekt å slippe å dra i butikken hver eneste dag. “Regelen” er at hvis man mangler melk eller brød så har man selvsagt “lov” å kjøpe det, men man bør styre unna alle andre fristelser. Masse lykke til Sophie! 😀

    8. Det er ikke lenge siden du skrev at moren din gjorde alt for deg,lagde mat,skiftet på senga ,passet på at du tok medisinene dine etc.Det blir spennende å se hvordan du takler å bo for deg selv og måtte ta ansvar for små og store ting i hverdagen.:)

    9. Mistet leilighet 1 time før frist for forkjøpsrett og har mange venner som har opplevd det samme (i Oslo). Tror virkelig du skal vente med innkjøp av møblement til ETTER fristen.
      Lykke til.

    10. Gratulerer til seg, vakre Sophie!! Nå bli ting bare bedre og bedre virker det som. Så fint for deg! <3 Så fint se deg glad, er jo ikke lett å la være å smile i det fine vårværet.

    11. du blir bare vakrere og vakrere hver dag sophie! 🙂 alle innleggene du skriver er veldig gode, hvertfall vegetarianersaken! håper noen av de trangsynte idiotene leser det og slutter å komme med sånne teite spøker. forresten, siden jeg leser bloggen din daglig og kommenterer ganske ofte skumleser jeg stort sett gjennom de andre kommentarene før jeg selv skriver noe. jeg må bare si at jeg blir utrolig irritert av alle som kommenterer frekke ting, spesielt om utseendet ditt. det må være ren sjalusi, for du ser nydelig ut. de føler seg helt sikkert truet av deg. ikke alle takler en jente med skjønnhet OG intelligens 😉

    12. Til den over meg: leppen er fine når de”brettes” !
      Til deg Sophie: bruker du maskara oppå vippeexstensionen?

    13. Kjipt hvis noen kjøper leiligheten med forkjøpsretten sin, men får jo ikke håpe det. Lykke til! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg