1 – 2 – WORK OUT

reklamelenker nelly

Som jeg nevnte litt kort for dere tidligere, tok jeg altså turen på visning idag sammen med en kompis. Det var godt å ha noen med meg, og han har på toppen av det hele nettopp kjøpt leilighet selv, så da fikk jeg litt råd. Å se i vinduskarmene, på ledninger og inn i skap er noe jeg ikke hadde tenkt på av meg selv, jeg var mer “har jeg plass til klærne mine? Ja eller nei?”. Haha. Men da ble jeg litt klokere idag, både ved hjelp av vennen min og ved hjelp fra dere i kommentarfeltet. Så får vi se hvordan det hele utspiller seg imorgen! Og til dere som lurer på hva jeg tenker å gjøre når jeg flytter til oslo, så skal jeg gå på skole etterhvert. Jeg har veldig lyst på utdanning innen både psykologi, foto, PR. . Det er så mye man vil gjøre. Foto kommer vel i første omgang. Uansett, vi gikk litt rundt i byen og feiret å ha vært på visning med ett koselig måltid på Vapiano Rådhusplassen. 

Kjolen er fra voguec.com

Godt brukte sko, sa du? Dere kjenner det sikker igjen.  Man ender jo opp med å bruke det samme igjen og igjen, uansett hva. Disse er fra notion 1.3 fra nelly som er min favorittkolleksjon der av alt jeg har sett, men ikke overasskende er skoene utsolgt. Kolleksjonen har likevel mye fint! 

Formen min begynner å komme seg, heldigvis! Faen at jeg drar til harstad imorgen, jeg og Anette hadde tenkt å ta noen litt lettkledde bilder av meg mens jeg er her, å ta slike bilder med en kvinnelig fotograf hadde virkelig vært noe for meg. Da får man helt annet perspektiv på både kroppen og hvordan bildene skal bli seende ut, og jeg vil ha noe helt privat for meg selv som jeg kan spare til jeg blir 90. Kanskje noen av dere har tenkt det samme? Dere kan jo sjekke ut bloggen hennes HER, kan jo være fin gave til kjærsten. Uansett, Anette har jobbet litt idag, og jeg har tenkt endel. Haha,  tanker om lettkledde bilder fikk meg på tanken om at jeg skal begynne med treningen når jeg flytter til oslo. Da skal jeg bli . . hva sier man? Gedigen? Haha. Under kan dere se bilde av meg per akkurat NÅ. 

Passet på lille gullet idag mens Anette gjorde jobben sin. Hun fikk kjeks. Ikke bare en, men TRE! Da ble det jubel i stua kan dere tro. “Værsågod, middag” sa jeg. “Får jeg TRE?” sa Tina. Så nå er vi venner for resten av livet! 

Hva har ellers skjedd? Når man er “innelåst” i ett hus mer eller mindre i tre døgn i strekk er det ikke stort annet å gjøre enn å shoppe på nettet – eller tenke over livet, jeg kombinerer begge to. Jeg har allerede en pakke som venter på meg hjemme fra nelly, og jeg ser fram til å få hentet den ut imorgen. Da jeg var på finest awards fikk jeg faktisk møtt eierne av nelly i egne personer, og ble overassket over hvor unge de var. Utrolig hva man kan få til! Og hvor hadde vi vel vært uten nelly? Haha, det må jo nesten være favorittnettbutikken til alle jentene jeg kjenner, og med god grunn.

Denne kjolen måtte jeg bare ha, som dere vet elsker jeg dyremønster. . Blir nok en perfekt sommerkjole! Den koster i tillegg bare 299 kr, HER. 

1. Kjolen koster 499 kr HER / 2. Hettegenser 299 kr HER / 3. Kjole 299 kr HER (anbefaler at dere ser den på nettsiden, sinnsykt søt på modellen). 

1. Jakke fra river island 459 kr HER / 2. Sko 499 kr HER – synes sko som dette bare blir kulere og kulere, gleder meg ekstremt til å prøve meg frem! / 3. Kimono 399 kr HER 

Siden jeg tenker å starte å trene når jeg flytter, har dere tips om treningsstudioer? Eventuelt gode øvelser jeg kan gjøre hjemme? Jeg er jo bare dum om jeg ikke starter med treningen snart, utgangspunktet mitt er jo ikke så alt for ille, så da kan jeg jo faktisk få til noe bra om jeg bare starter. Jeg er så umotivert, så om jeg klarer etterhvert, så håper jeg flere blir motivert 🙂 

 

52 kommentarer
    1. Jeg må begynne igjen jeg også , kommer liksom aldri ordentlig i gang . Legg gjerne ut flere slike bilder , av deg selv , så får jeg mer motivasjon – hahahaha !

    2. Kjekt å få gode tips på veien 🙂 Lykke til med leilighetsjakten 😉
      Kanskje den kreative fagskolen er noe for deg. På BI Oslo har de PR-linje. Aner ikke hva Markeds høyskolen har, eller åssen det skrives. Jeg går jo på BI selv. Du finner ut av det 😀

    3. Så gøy at du kanskje flytter til Oslo!
      Jeg kan anbefale Elixia, det er ganske dyrt, men det er en Elixia på nesten hvert gatehjørne 🙂

    4. Jeg bor i Oslo og trener på Evo. Har i tillegg personlig trener, det er ikke så dyrt der som andre steder som f.eks Elixia og Sats. Trives veldig godt med det, og en PT skreddersyr opplegget for deg. Anbefales!

    5. tenkt deg at ud har en kropp mange trener for, og at hvis du bynes fra her, só blir det bare mer hot hot hot at det ikke kan takles haha:D
      du har en kjempe hot body fra för av só med trening…blir du bare helt synsikt, bare tenk deg det

    6. For at det skal bli noe ut av denne treningen, vil jeg anbefale studio. Det spørs helt på ønskene dine og målene dine innen trening. Jeg regner med at du ikke skal stille i bikini fitness, så da vil jeg anbefale bare trening/elexia/sats. Bare trening er veldig grei, ettersom det prisen er 199-, i måneden og sentrene er perfekt. Det er moderne, luftige og lyse lokaler, med gode apparater og PT. Det ligger en BT på Kalbakken og en på Sinsen + en på Haugerud. Aldri kø på apparater og aldri sur og dårlig service. Skal du ha gruppetimer eller barnepass på trening, regner jeg med at du må velge noen av de store. BT tilbyr ikke gruppetimer som zumba etc, og heller ikke barnepass. Regner med at sistnevnte ikke er så farlig.

    7. Vil si at fresh fitness er et veldig bra treningssenter, det er billig (199,- i måneden) og har ikke bindingstid. Kjeden er eid av samme mann som eier blant annet elixia. Det er et utrolig bra treningssenter til en utrolig bra pris, det er nesten utrolig! At det er billig gjør det ikke dårligere, for grunnen til at det er så billig er at de har valgt å ikke bruke penger på ekstra ting som barnepass og badstue på senteret
      Men er dusj, fin garderobe, masse bra apparater og de som jobber der er utrolig greie og hjelpsomme! Du kan og få to gratis prøvetimer der, så er bare å teste det ut først! Jeg er i alle fall kjempe fornøyde med de, og det at jeg slipper disse køene som man ofte får på de største sentrene som elixia! 🙂

    8. Jeg trener på SATS i Bergen og er KJEMPE fornøyd, har egentlig vært innom de fleste studioer, men aldri opplevd slik service som jeg får fra SATS. Alltis msilene og blie, og kanon dyktige PT’er..
      om du söker 30 days shred med jillian på youtube, så er det en 30 dagers program, fordelt på 3 videoer, hvor man gjør første video i 10 dager, 2 i 10 dager og 3 i 10 dager? mange kjenner Jillian fra The biggest looser.. Funket veldig bra for meg, kombinert med protein pulver såg jeg forandring allerde etter noen dager! sommerkroppen er godt på vei 😉

    9. Heisan! Bare en liten advarsel til deg, de kapslene du har fått er meget avhengighetsdannende. Det er helt greit å bruke den mengden du har fått foreskrevet, men hvis du “ber” om fler og fortsetter å få/bruke vil du få et avhengihetsproblem. Dette er morfin, det er derfor de får deg til å føle deg så godt. Jmf rusavhengie og heroin rus. Håper du fortsetter å bli frisk, god bedring!!! :)))

    10. Angående trening, vil jeg bare si at motivasjonen kommer etter 2-3 ganger på trening, så ikke gi opp om du ikke føler for det etter første gang!
      Jeg finner motivasjon ved å ha en plan jeg følger. Akkurat nå følger jeg Fat Attack 2014 som Silje Mariela selger, og trenger 3-4 ganger i uken, hvor en av dagene er cardio og de andre er styrke. Jeg har en plan jeg følger 4 uker, så skifter den så man ikke blir umotivert.
      Skriv en liste med hva du vil gjøre på trening og ta den med deg, det er mye mer motiverende enn å bare gå rundt og gjøre litt her og litt der..
      Lag en god liste med musikk du liker, det motiverer også 🙂
      Jeg vet desverre ikke noe om treningssenter i Oslo da jeg ikke bor der. Men hvis du begynner å studere får du nok avslag på pris som student.
      Jeg vet hvor lett det er å komme utav det, men så fort du får rutiner på treningen så tror jeg til og med du vil like det 🙂 Spesielt når man kjenner og ser rumpa bli strammere!

    11. Hadde ikke valgt elexia hvis du skal trene i oslo. Overpriset og overbefolket. ALT for mye mennesker. Selv er jeg ikke spesielt fan av å trene med masse folk som glaner rundt meg. Så min anbefaling, finn noe annet som er billigere og bedre, finnes masse alternativer.
      Bortsett fra det så gleder jeg meg til å se deg i Oslo. Sikkert mye bedre å flytte hit enn å være oppvokst her, da du kjenner alt og alle.

    12. anbefaler deg å lese på http://www.iform.no/ og bestille noen av deres trenings filmer 🙂 ja er lurt å starte med et så bra utgangspunkt som du har nå! angrer selv på at jeg venta så lenge og ødela kroppen min så mye, men nå er jeg igang. det blir bare litt tyngre men er helt klart verdte 🙂 stå på det vil du klare du er helt klart mitt forbilde.

    13. Kan du lage en ny liste over dine favoritt nettsteder og handle klær på? Du har så bra smak på klær! Elske alle klærne dine!

    14. Elixia på collusseum er stort og fint! jeg er genrellt veldig fornøyd med Elixia i Oslo 🙂 lykke lit med leilighetjakt! 🙂

    15. Har trent på Fresh Fitness i to år og jobber der som servicemedarbeider frem til jeg blir PT i juni. Fresh har mange sentre i Oslo (Ullevål! Carl Berner, ensjø, Majorstuen, Lambertseter bla) i tillegg kan du trene på alle senterene uten å betale ekstra. Fast mndpris på 199,- i tillegg til dyktige personlige trenere 😉 Anbefaler PT minst en gang i uka, har hatt det selv og er super fornøyd. Det gir utrolig mye inspirasjon og motivasjon og er verdt pengene

    16. SATS er såå bra! De har et nytt studio i Akersgata (i sentrum ved Stortinget), og det er så behagelig og fint der!

    17. Husk å kombiner cardio og styrke.
      Det jeg vil anbefale som du kan gjøre hjemme (som man blir sykt deilig av) er slyngetrening, trening på ball eller rett og slett kjøpe en stang å begynne å poledanse.
      Ellers er svømming sykt bra trening. Da får du brukt mange mange muskler man ikke en gang viste at man har, uten å måtte belaste dem med vekter. Bare se på bilder av svømmere hvor syk deilig kropp de har.
      Lykke til med treningen, husk at det ligger aller mest i matfatet.. husk å få i deg nok proteiner 🙂

    18. hei! vil ikke anbefale deg å studere psykologi med mindre du er sikker på å komme inn på profesjon, da må du ha litt over 6 i snitt i oslo… hvis du tar årsstudium, bachelor eller master, “blir” du ingenting – du får ikke tittelen psykolog. så hvis jeg var deg ville jeg satset på fotografi eller noe innen media. du har jo allerede sikkert flere kontakter enn folk som har jobbet lenge i disse fagene:-) lykke til med å finne ut hva du vil gjøre, å studere er spennende!

    19. Annbefaler elixia!! Veldig gode gruppetilbus hyggelige ansatte, mye apparater og ikke minst VELDIG mange treningssentere å velge mellom. De er også veldig erfarne, fordi de er en ganske gammel kjede 🙂 Jeg er kjempefornøyd!

    20. Hei 🙂 Jeg ville anbefalt deg Myrens sportssenter som ligger på toppen av løkka hvis du flytter dit. Det er ikke en kjede, men har noen av Norges beste salinstruktører og du får mye gratis 🙂 Er mye billigere enn Sats og Elixia med tanke på hva du får.

    21. Du er utrolig pen og har en sykt fin kropp til å ikke ha trent på såpass lenge!!
      Men om du flytter til Oslo anbefaler jeg deg å begynne og trene på Magnat som ligger på Skøyen/Thune, bra senter og fantastiske ansatte 🙂

    22. Sophie, når du flytter hit kan du begynne å trene med meg!! Hehe. Jeg trener på et senter hvor det er få folk på vår alder, stortsett 40+! Senteret har alt du trenger, det er billig, det er rent og passe stort. Jeg savner en treningspartner! Har trent styrke en good stund nå, og jeg skal love deg at ting har blitt større. Særlig rumpa 😉 Haha. Da kunne vi ha trent sammen, jeg kan vise deg masse nyttige øvelser og vi kan pushe hverandre! Så slipper du at 1000+ blogglesere snakker om hvor og hvordan du trener, hva du gjør feil osv osv. Gleder meg til du kommer til Oslo, for en by! Håper du får en kjempefin dag.
      Stor klem

    23. Heeei sophie! Fast følger av bloggen din! Elsker innleggene dine, du vet alltid hva du skal blogge om du?
      du hadde ikke ville laget et innlegg om alle skoene du har? Hva de passer best til (fest,hverdag osv), og hvordan de er og gå med?
      Elsker den militærfargede buksen du hadde kjøpt! men den var litt dyr for min del (er litt grådig på penger) kunne du ikke tipset om fine og kanskje litt billigere bukser? 🙂

    24. Om du ønsker god og effektiv trening for å stramme opp kroppen og definere musklene dine mer, kan Jillian Michaels’ treningsprogram være perfekt for deg.
      Gå inn på nettsiden hennes, les mer og utforsk; http://www.jillianmichaels.com/fit/
      Hun har et program, “30 day shred”, som er utrolig effektivt og du ser endringen etter 30 dager.
      Det gjøres hjemme, og er ikke et altfor vanskelig program, om du er vant til å trene litt.
      Lykke til med treningen, og lykke til med leilighetleting!

    25. You look beautiful! and im sure you gonna be so beautyfull when you get your nose done.
      Cant wait to see your new nose, im sure you gonna look like a supermodel!
      And i love your new hair.. It is SOOO you! 🙂 huggs

    26. Åhhh, fine Sophie!! Du har jo allerede drømmekroppen jeg vil ha! Jeg er så lat på treningsfronten, har begynt å trene på en treningstudio som er bare 10 min gåing fra meg og 1 min å kjøre til med bil/moped, men allikavel trener jeg ikke :O Lenge lever latskapen, men skal seriøst begynne å skjerpe meg nå!! Håper du får en fin dag idag Sophie, klem! <3

    27. Så gøy at du skal flytte til Oslo! 🙂 Det samme skal jeg, flytter til sommeren etter tre år med studier i Nord-Norge. Tror du hadde passet godt til å jobbe med noe innen PR eller markedsføring, du har jo også fått god erfaring via bloggen 🙂
      Håper du finner en leilighet du liker! Det er jo kjøpers marked nå så det går nok bra! Lykke til 🙂

    28. Tror ikke du kommer inn på profesjon i psykologi. Aner ikke hvilket snitt du har, men regner ikke med det er over 5. Anbefaler at du tar NKS eller noe. Kreativ fagskole, ta litt bilder og kanskje få en jobb som fotograf. PR/Media/Journalist via Universitet må du også ha rimelig gode karakterer for. Lykke til.

    29. Du må ha gullkantet vitnemål + ekstra studiepoeng for å komme inn på journalistikk og profesjonsstudiet i psykologi. Snittet på de som blir tatt opp ved psykologi er over 6.
      Det finnes mange fagskoler man kan gå på, noen av dem har fått status som høyskoler, men man må altså betale (i motsetning til UiO og HiOA, der man kun betaler semesteravgift på noen hundrelapper).
      NISS tilbyr foto, tror jeg, men for å få bachelor må du ta tredjeåret i utlandet. For å kunne gjøre det, altså komme inn ved et uni i England/Skottland/Australia, må du ha over 4 i engelsk.
      Til dere unge “følgere”: Det lønner seg alltid å følge med på skolen 🙂

    30. anbefaler 24fitness;) utrolig masse dyktige folk som trener og jobber der! Her vil du garantert få masse tilbakemeldinger å uansett hvor du snur de er det noe som kan hjelpe deg med teknikk osv 🙂

    31. Du som er så usikker på deg selv skal bare glemme å trene i Oslo der sentrene er overbefolket. Kjedegymmene er det en haug med folk som stirrer HELE tiden. Og velger du noe annet kan du jo (gud forby) ende opp å trene sammen med disse gedigne (les seriøse) folkene. Og der vil du føl deg tynn og spinkel og malplassert. Men Lykke til^^

    32. Du ser litt søt ut men skjerp deg du ser ut som ei jente jeg trodde du som skulle vere ein kul gutt fra pakistan eller irak eller Kina eller kansje det teitste og fattigaste landet i verda! :O Norge og hvifor er du så teit du har jo gult overalt og du har noen overkropp som viser og bikini og berre for og sei det sånn I love you men i dont you men men synes du Mohammed Labibi er kul!? vist du syntest han er kul berre kyss han overallt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg