når døren lukkes

Det dunker i hodet. Du kjenner din egen puls. Dunk, dunk, dunk. Du fokuserer på pulsen. Om du fokuserer hardt nok, forsvinner muligens alt dette. Fokuserer på alt annet enn det som faktisk skjer her og nå.  Du vil legge deg ned på gulvet og be på dine knær om å ikke bli forlatt alene. Du roper at du kan gjøre alt, hva som helst – du bryr deg ikke, så lenge døra ikke blir åpnet, og du står igjen alene. Du føler deg så utrolig liten. Desperat. Flau. Man skammer seg sånn over å ligge der. Fosterstilling. Høy puls. 

Så begynner du å få problemer med å formulere settninger. Dusnakker uten stopp, slenger ut alt man kommer på som kanskje kan redde det lille håpet. Hendene knytter seg rundt hverandre, du drar deg i håret, legger deg ned på senga, setter deg opp, går rundt i rommet. Alltid nært døra, slik at du kan blokkere utgangen om du må. Du går fra å være rolig, til å skrike, til å rope og så blir du sliten. Hele greia starter om igjen. Du vil kaste den andre personen ut, bli ferdig med det – plasteret må vekk, det må vekk fort. Men samtidig vil du aldri gi slipp, du kan ikke gi opp. For hva er vel du, om det bare er deg alene?

Du skjønner at det begynner å bli for sent. Som sand, som renner igjennom fingrene dine. Det går så fort, og du kan ikke stoppe det. Du begynner å stille spørsmål. Stiller spørsmål ved alt som en gang var, stiller spørsmål ved ordet kjærlighet, stiller spørsmål ved din egen verdi. Svaret er det du frykter. Du er faktisk ikke verdt så utrolig mye som du en gang tenkte. Du ser deg selv fra utsiden, der du ligger helt hjelpesløs. På gulvet. Hendene over hodet mens du roper og skriker. Faen så patetisk du er, tenker du. Men du kan da ikke bare sitte der heller, når livet ditt går ut døren. Og når døra til slutt åpner seg, når du til slutt sitter der alene mens du gynger fram og tilbake, så er det ingen som skjønner. For ingen vet vel hvordan det er å få hjertet sitt knust. Hva skjer nå, hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg oppføre meg? Hva skal jeg si til andre? Hva skal jeg gjøre om jeg møter han igjen? 

Jeg vet iallfall hvordan det er. Og gud, det er så jævlig. Det er heldigvis en stund siden jeg har opplevd noe slikt, men jeg kan gjennoppleve det som om det nettopp var. Kjærlighet. Så fint og så grusomt. 

Så dette innlegget er til dere. Dere som er der nå. Når man sitter med klumpen i magen konstant, gruer seg til å gå hjem å være alene med tankene, lurer på hvordan i faen man skal komme seg igjennom dagen imorgen, gruer seg til helga i tilfelle man må møtes igjen, lurer på om han tenker på deg, tenker at han sikkert ikke gjør det fordi du er ikke verdt noe særlig, og tenker på om du noen gang vil glemme alt. Når hvert minutt føles som en time. Og hver eneste tanke er ett ønske om å skru tilbake tiden. 

Det er jævlig. Og det er greit. Man må ikke ha det bra hele tiden, og jeg håper det ordner seg for alle der ute. 



 

186 kommentarer
    1. wow, utrolig bra skrevet.. du kan hvert fall det å sette ord på ting, Sophie! har nettopp kranglet med kjæresten, om videre studier og om det går an å takle et avstandsforhold.. er så skummelt alt sammen, og det gjør så utroolig vondt 🙁 må bare tenke som du sier, at man kan ikke ha det bra hele tiden! håper alt går bra med deg, du er nydelig og sterk <3

    2. heija sophie elise æ digge bloggen din æ har bare en spørsmål kan du lage en video snart å hils te mæ i den det ha vore awsomt + kan du komenter på bloggen min æ ska ha en sån spørsmålsrunde å ønsker flere komentarer håpe du kan hilsen ann-torill fra trondheim<3

    3. Utrolig bra og fint skrevet. Man kan lese at det kommer rett i fra hjertet ditt. Håper du har det bra! <3 hang in there girl !

    4. Det der var merkelig… Tre uker siden kjæresten min gjorde det slutt..vi vsr sammen over 2 år… Jeg gråter og gråter.. Selv nå,, også plutselig dukker dette innlegget opp.. Vsr akkurat som jeg skulle skrevet det selv. Så deilig At noen faktisk vet hvordan man Jar det.. Og det er virkelig helt jævlig… Har ikke ord engang.. Grusomt!!

    5. Ågud, jeg vet så alt for godt hvordan det der er. Tenk hvordan det er å se han 5 ganger i uka i tillegg..

    6. det er som du vet akkurat hvordan jeg har det, for det faktisk akkurat sånn jeg har det nå. helt forjævelig. men vil det noeng gang ta slutt sophie? når? for jeg klarer ikke mer, det er så vondt, og jeg vil ha denne forferdelige smerten vekk. det ødlegger meg, jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger. jeg er så utrolig knust, og redd for hva dette kan føre til, redd for om denne smerten aldri vil forsvinne. akkurat nå, virker det håpløst, alt virker håpløst.

    7. Blir oppriktig glad når jeg leser dette. Kommenterer aldri på bloggen din, men nå måtte jeg bare,for du kan virkelig skrive! Det er ikke selvsagt å kunne sette ord på følelser på en god måte i en tekst,men det presterer du med glans. Blir så glad fordi du viser deg fra en annen side,en side som ikke bare bryr seg og utseende og overfladiske “blogg ting”. Skulle vært mer av dette på bloggen din, og blogger generelt. Du viser nå at du kan beskrive følelser på en helt spesiell måte, og gjør slik at leseren blir engasjert. Ikke misforstå meg, vet fra før at du er en smart og reflektert jente, dog det kanskje ikke alltid vises like godt på bloggen. Du hadde kanskje ikke hatt like mange lesere om du ikke var en “typisk” rosa blogger?

    8. Vet hvordan det er, helt jævlig…. Unner ingen den følelsen eller ensomheten, men av og til må det jo skje, thats life…. Kommer til å skje alle og er noe man bare må takle uansett om du vil eller ikke! Bra skrevet, håper alt står bra til med deg og typen 🙂 ønsker deg alt godt

    9. Hva med de som aldri har opplevd kjærlighet da? Det er like ille, vil jeg troo… den ensomheten er ubeskrivelig

    10. Jeg vet hvordan du har det, og det er ikke godt, men du er jo så heldig som har så mange gode venner som er der og støtter deg! Vil hvertfall tro det utifra alle de varme og gode ordene du skriver om dem her på bloggen din. Du er enda ung, jeg vet det er hardt. Men bare tenk, du hadde ett fantastisk liv før han kom inn i det, da skal du nok klare å få det like fantastisk nå uten han, uansett hvor lang tid det vil ta. Du er en sterk jente, Sophie 🙂 Stå på fine deg!

    11. Veldig fint skrevet og jeg kjente gjennom innlegget at det begynte å komme den lille ekle følelsen du får i magen når du blir “forlatt”.. Det vi andre føler klarer du å sette på papir, derfor er du en utrolig flink blogger sophieelise, liker bloggen din 🙂 Du er den eneste bloggen jeg leser og blir inspirert av deg. Flott innlegg.

    12. WOW, så utrolig bra skrevet! jeg følte den skikkelig, akkurat det har jeg opplevd! har bare aldri klart å sette ord på den følelsen, du er utrolig smart og flink! jeg og kjæresten har bodd sammen og det kan virkelig virke som om det er siste gang vi ser hverandre noen ganger når vi har hatt en heftig krangel.. men vi har sammen lært en ting: og det er at hvis begge bare kan sette seg ned og ta en siste prat før man virkelig mener å gjøre det slutt (og som regel så gjør man det faktisk slutt der og da i krangelen) så ordner det seg alltid! da har begge hatt tid på å tenke og angre på alt det dumme og unødvendige man har sagt til hverandre og faktisk legge fra seg stoltheten og veie opp alt det gode man har med hverandre i forhold til det vonde, det er som regel mer godt! 🙂 håper det ordner seg Sophie, du er virkelig en veldig bra jente! 🙂 420! <3

    13. Kjæresten gjorde det slutt med meg 4 juledag, og vi hadde vært sammen i 2 år 🙁 I helga så jeg han med ei annen jente og det klikket for meg.. Jeg er ikke vant med å være uten han, jeg var vant med at det ble slutt også ble vi sammen igjen.. Men nå holder han på å komme seg videre og det er så uvirkelig.. Det hjelper meg veldig at du skrev dette! Tusentakk <3

    14. tusen tusen takk.. sa hadet til kjæresten min for godt for tre dager siden. føler meg helt helt alene her i verden .. ingen som har spurt hvordan jeg har det eller om det går bra. Har ingen å snakke med. Føler meg så alene at jeg har lyst til å skrike.
      Du satt virkelig ord på mine følelser. tusen, tusen takk .. <3

    15. Det var utrolig sterkt og lese, i den siste tiden har jeg funnet ut så mye jeg helst ikke ville ha vitet, jeg sitter med en klump i halsen når jeg er med han, om at alt bare er helt utrolig falskt, mens han tror vi har det bedre en noen gang, fordi han ikke vet at jeg vet alt. Men samtidig så vet jeg ikke om jeg klarer meg uten han, han er liksom en del av meg.

    16. Så utrolig dyktig du er til å skrive! Kommenterer svært sjelden på blogger, men måtte bare skrive til deg nå. Håper du fortsetter å skrive på denne måten – dette var virkelig fengslende. Og jeg leser myyye. Stay strong! Håper du har det fint tross alt. Klem fra fast leser (og litteraturstudent) <3

    17. Du er så utrolig flink til å skrive! Selv om jeg aldri har hatt kjærlighetssorg, kjenner jeg meg igjen i noen av følelsene, du traff meg rett og slett rett i hjertet

    18. Så sinnssykt bra skrevet. Er akkurat sånn det er. I november hadde jeg det sånn. Akkurat sånn som du forklarer det. Er som om jeg skulle skrevet det selv.
      Men til alle som er der nå; Jeg har det så mye bedre meg meg selv nå. Det tok 1 uke max å gråte ut alt. Og nå har jeg aldri hatt det bedre. Så fortvil ikke. Det føles sikkert ut som dere mister dere selv når det skjer. Aldri vil finne deg igien uka etter, og etter det; finner dere bare ut at “nei, jeg finner ikke meg selv igjen. Den jeg var.. Jeg finner en mye bedre person. Den nye meg selv” lover dere.. Alt blir bra 😀

    19. Der traff du 100%. Jeg var der før, men jeg kom meg forbi det. Man er alltid verdt mer enn man tror i en sånn situasjon. Vennene mine fikk meg videre!

    20. Shit Sophie! Det var helt sykt bra skrevet. Lurer på en ting spiser du fisk og egg siden du er vegetarianer :S

    21. Jeg kan ikke sette ord på hvor mye dette innlegget betyr for meg. Virkelig, Sophie, dette er det fineste du noen gang har skrevet. Måten du formulerte alle ordene, og viste medfølelse for alle og deg selv, du er et flott menneske! Tanker tar overhånd, og av og til er det umulig å stenge tankene ute, det er fint å skrive de ned, lese ord for ord, og se hvor vondt en har det – så fælt, så alene. Du satt ord på det. Jeg tar av meg hatten for deg, tusen takk.

    22. jeg var på vei til å søke opp “how to handle a broken heart” så så jeg dette! tuusen takk! det hjalp <3

    23. !!!!! TIPS !!!!!! Jeg var frem og tilbake på xen min lenge for å ikke føle meg alene. Mitt tips er å finne en annen gutt å flørte litt med så fort som mulig. Selvom følelsene og sorgen kan sitte igjen så hjelper det såååå mye å få litt oppmerksomhet, ha sex, flørte med en annen. Etter jeg gjorde det tenkte jeg kun på den nye gutten og jeg har ikke grått en tåre etter det !!!!! TIPS !!!!

    24. Tusen takk Sophie! Dette innlegget gikk rett inn i hjertet mitt og fikk meg til tårer. Følelsene mine ble beskrevet i det innlegget her og det er hardt å innse realiteten iblandt. Vanskelig å gi slipp på noe man føler er en del av deg og ikke kan leve uten. Du er en stor inspirasjon og jeg ser virkelig opp til mye av det du gjør! Stå på videre og la ikke noe knekke deg, du er en herlig person med en av de beste personlighetene jeg vet om. Er ikke mange i denne verdenen som kan si dem står opp og gjør slike tiltak som du gjør! Vær stolt av deg selv, virkelig stolt. Vi er alle her for deg, hvertfall jeg.
      Tusen takk igjen, dette var nydelig,

    25. Har egentlig bestandig tenkt at du bare var ei overfladisk berte som ikke ante hordan det å føle smerte -virkelig- føltes. Med dette innlegget fikk jeg faktisk respekt for deg, for dette var helt fantastisk skrevet. Å sette ord på noe som dette krever så vanvittig mye. Utrolig flott at du postet dette innlegget, virkelig.

    26. Kjære Sophie!
      I url-feltet i denne kommentaren har jeg lagt ved en link til ett av mine siste blogginnlegg. Jeg synes nemlig at du er en så god blogger, som fortjener ditt eget domene. Jeg gikk fra vektlofterjenta.blogg.no til vektlofterjenta.com for litt over ei uke siden, og jeg er så glad for at jeg tok det valget! Husker jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle gjøre, men jeg valgte til slutt å satse.
      Blogg.no har altfor lav sikkerhet, og min blogg ble blant annet hacket. Ønsker ikke at det skal skje med din, og anbefaler deg derfor å bytte til eget domene. Ta gjerne en titt på innlegget mitt der jeg forteller positive og negative sider ved det å bytte, samt også hvordan man gjør det! 🙂
      Mvh.
      Linn Therese
      vektlofterjenta.com

    27. klarte ikke å forstå innlegget :/ Det ble så mange korte og lite innholdsrike setninger, men hvis det treffer noen så er det nok fordi de kan kjenne seg igjen. Håper det løser seg for deg.

    28. Musikkvideoen til Rihanna – We found love
      De setningene som blir sagt på førsten der. AKKURAT sånn føles det

    29. Enten vil det ordne seg mellom dere, eller så vil du møte en mye bedre gutt. Jeg har blitt knust, akkurat slik du beskriver, flere ganger. Men nå ha jeg funnet gutten jeg vil være sammen med resten av mitt liv. En så vakker, smart og reflektert jente som deg vil finne den gutten du fortjener en dag! Stå på kjære Sophie ❤️

    30. åh, sophie! Tusen takk for et flott innlegg som har hjulpet meg masse! Jeg har ikke vært din største fan, men jeg har alltid likt deg. Du er så mye mer fornuftig enn hva mange ønsker å tro, og det skulle fantes flere sjeler som deg der ute. Jeg ble singel i dag. Etter et tre år langt forhold fant jeg ut at kjæresten min har vært utro mot meg med tre andre jenter når han var på ferie. Tenk at jeg trodde jeg kjente denne gutten bedre enn noen andre, og så viser det seg at han er en helt annen. Tenk at han kunne komme hjem, holde meg i armene sine og fortelle meg at han har savnet meg hver dag, hvert minutt, og at han elsker meg over alt på jord. Tenk at han kunne gjøre det mot meg etter tre år. I tre år har jeg stått ved hans side. Støttet han gjennom tykt og tynt. Gjennom gode dager og vonde dager. Og så er det slik det skal ende? Verden er ikke rettferdig? Jeg er 21 år, og har vært hans trofaste partner siden jeg var 18. Jeg husker ikke engang hvem jeg var før, eller hva jeg pleide å gjøre uten han ved min side. Og nå må jeg finne noe å fylle tomrommet med. Tomrommet som jeg ikke helt forstår at er der, selvom det gaper mot meg fylt med ensomhet. Heldigvis har jeg gode venner og familie ved min side, men jeg har ikke han lenger. Og selvom han har gjort dette mot meg, klarer jeg ikke la være å kjenne på følelsene jeg fortsatt har for han.
      Jeg kjenner med andre ord til det du beskriver. Og uansett hvor fælt og brutalt det høres ut, så er det godt å vite at jeg ikke er den eneste som har et knust hjerte. Stå på Sophie <3 En dag finner du en prins blandt alle paddene, og da kan man se tilbake og tenke at dette var skjebnen.

    31. Det er så sant. Jeg gråt meg gjennom flere måneder en gang. Jævlig og tungt! Men ting blir alltid bedre heldigvis:)

    32. Er vell egentlig midt i å slå opp med noen? Jeg har ikke vert lykkelig på lenge, men jeg klarer ikke gjøre det slutt selv om jeg både vil og burde. Tross all dritten som har skjedd de siste årene elsker jeg han merkelig nok fremdeles. Men mest av alt tror jeg at jeg er redd for å være alene…

    33. Jeg vet akkurat hvordan den følelsen er og de tankene, kjempe bra skrevet! Kjenner meg igjen så utrolig godt! Men for meg er det omvendt.. Jeg har det ensomt og følt og drar meg i håret og gråter MENS jeg er i ett forhold, ikke fordi det er slutt.. Så tenker mye på om det hadde blitt slutt, hvor ødelagt hadde det ikke blitt for meg da . o.O
      Ønsker deg alt godt også Sophie!

    34. Omg! Gåsehud hele veien, merka ikke at æ satt me banan halvveis inni munnen gjennom hele teksten før æ hadde lest færdig. Den teksten må æ printe ut å ha i bakhold. kjempe bra skrevve!! <3

    35. Utrolig bra skrevet, Sophie! Du er ei smart og sterk jente som kun fortjener det beste. Jeg og kjæresten har hatt en del opp- og ned perioder nå uten noen grunn, og jeg hater det.. Tror det er mest fordi han begynner å bli sliten av alt skolearbeidet og at det skjer så mye på en gang, og da går det utover meg. Virker som han ikke orker meg akkurat nå, men jeg satser på at det går over, så jeg er bare slik som jeg alltid pleier å være mot han, glad og hyggelig. Gruer meg til den tiden da vi må snakke om videre utdanning, siden han går siste året nå og jeg går opp igjen 1.. Uansett hva som skjer vet jeg at det er han, og BARE han jeg vil dele livet mitt med. Han er min andre halvdel, og det har jeg vært hundre prosent sikker på det siden den første dagen vi møttes, uansett hvor dårlige perioder vi har hatt og krangler og enda mer til, så er jeg sikker på at det er han.
      Skjønner deg veldig godt at kjærligheten kan være komplisert og noe dritt noen ganger, mens som oftest ordner det seg og blir bra. Masse lykke til videre Sophie, og takk for at du skrev dette, det gjorde dagen min! <3

    36. fantastisk bra innlegg. det er så sinnsykt bra skrevet, du beskriver alt akkurat slik det føles der og da. det kunne like godt vært jeg selv som skrev det (selvom jeg ikke har opplevd det på veldig lenge).
      digger deg sophie, du er smart og provoserende på en gang, og det synes eg e dødsfett! stå på!

    37. Utrolig bra skrevet, og utrolig sant..
      Har vært der selv, er så utrolig vondt.. blir liksom aldri den samme igjen..
      Synes innlegget ditt var kjempebra! Vær sterk! <3

    38. Jeg er i den setiausjonen nå.. jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, jeg føler at jeg er ikke er verdt noe uten han.. tusen takk! det innlegget der skal jeg lese mange ganger !

    39. Jeg går igjennom det akkurat nå, men, vi har aldri vært sammen, vi har holdt på i over 7 mnd.. I begynnelsen var det han som var så og si nesten min stalker, på jobb, når jeg var der, når jeg ikke var der, jeg ble nesten litt redd. Det eneste jeg viste om han var at han var populær,10 år eldre og masse penger ( veldig gode utdannelser,og sjefsingeniør i nov). Til slutt fikk han lurt meg med ut på båttur i en av hans 5 båter, og etter det, har vi vært sammen nesten hele tiden. Min fetter som er like gammel som han sa ” Han har alltid vært kjent for å være en player, men mener han det, så finner du ikke en mer ordentlig mann en han. Det finnes ikke vondt i han..” Jeg er jo 10 år yngre, og vi begge er fest mennesker (han sitter i styret i hovefestivalen i tilegg), men mine handler når jeg er full, har drevet han lengre og lengre vekk. Nå gjør alt bare vondt, når han ikke svarer når han er i bergen,stavanger eller utlandet, det gjør kjempevondt, så jeg har lagt han litt vekk, og nesten “hater” meg selv litt for mine handlinger, ting jeg har sag og gjort, og skulle ønske jeg kunne ta det tilbake. For jeg har jo følelser, masse følelser. Og tanken på å se han med en annen gjør bare vondt..

    40. Hvem er forbildene dine egentlig? Hvem har du sett opp til da du var liten? Tenker på musikere og sånnt, kan du skrive et innlegg om dette?? 😀

    41. I desember sa du at du skulle skrive om hvorfor du tok deg en liten bloggpause, men det har ikke du gjort ennå. Kunne ikke du ha skrevet noe om det? Og kan ikke du svare oss på om det ble slutt mellom deg og Mathias eller ikke, og om dere er sammen nå igjen? Er så forvirrende

    42. det er ikke lett å sette ord på slike følelser, men det må jeg si du virkelig klarte her! Dine skriveferdigheter blir ikke brukt nokk på bloggen, og det gjør at du virkelig blir undervurdert.. dette var virkelig bra skrevet

    43. Utrolig bra skrevet!
      Har vært sammen med kjæresten i 3 år, og vi har det bra sammen, men frykter alltid at det skal skje noe mellom oss, for den følelsen er vond.

    44. Herregud for et bra innlegg! Ble ferdig med kjæresten gjennom 5 år et par dager siden og alt du skriver er akkurat hvordan jeg hadde det den dagen han gikk ut døren, alle tankene. Jeg var så redd for å være igjen alene. Har et helvete av et liv nå. Håper det går over snart. Tid leger visst alle sår…

    45. Må si at jeg kjenner meg igjen i dette her ganske nøyaktig.. Håper alt går bra med deg, sophie. Ser du skriver en del om at du synes det er fært å se deg selv på tv. Jeg liker deg faktisk MYE bedre etter jeg så deg i “reality”. Alle ser annerledes ut på bilder. så gi deg selv en slap om du tar deg selv i å tenke noe stygt om deg selv 🙂

    46. så klart man kommer seg over en kjærlighets sorg. akkurat der og da føles det ut som om verden går under, men etter en stund er det ikke like ille, å man kan klarer faktisk å gå videre. og når man minst venter det så møter man en ny og hele verden er bra igjen. det finnes en rett person for alle. er rart å lese at ungdommer er redd for at de skal være alene for alltid. dere hadde nettopp en type, det ble slutt, så derfor var han den eneste for dere? neh! det kommer en ny en, når dere ikke er i sorg mer. gutter syns ikke det er tiltrekkende med jenter som er opphengt i en eks 😉 å det er så mange gutter der ute! så slapp av å nyt livet! det går alt for fort uansett. å plutselig har dere utdannelse, fast jobb, en ektemann og barn på vei. så tenker dere: herregud så patetiske vi var som unge! 😉

    47. Jeg har et spørsmål som er veldig off topic.. (Beklager det, for dette var et veldig godt skrevet innlegg!)
      Anyblog! Du som tjener greit med penger på bloggen din, hvordan er det i forhold til pensjon? Er det sånn at du tjener pensjonspoeng når du blogger? For jeg tenker at det må være fryktelig kjipt å ha en jobb som blogger, tjene greit med penger og så en dag oppdager man at man ikke har noe igjen for det. Har du peiling? 🙂

    48. Utrolig bra skrevet. Er som å lese om meg selv igår kveld. Har vært sammen i to år, og akkurat nå er jeg så langt nede at jeg ikke vet hvordan jeg skal hente meg opp igjen..

    49. wow, kjempe bra skrevet! kjenner meg igjen i dette 100%. godt er det også, og vite at noen andre der ute vet akuratt hvordan DU har det.. jeg har ingen jeg kan snu meg til når jeg føler det sånn.. tenk om vi kjente hverandre!! det hadde vært deilig det

    50. Søte, gode Sofie! Har lest bloggen din i rundt to år og syns at du er et av de mest fantastiske menneskene i verden. Det er ikke mange som er så snill og god mot alle, både dyr og mennesker💜 du fortjener bare det beste, det gjør alle som føler det sånn💜 Du får den helt sikkert mye bedre etterhvert, men akkurat nå virker det som du har det vanskelig men det går over, alt ord er seg for snille jenter vet du! Ville bare si stå på hilsen meg👌💜

    51. Hva var det du var lei deg for rundt nyttår? Da du ikke blogger noen dager, og ikke orket lenge. Skjønner om du synes det er for tidlig, men er nyrskjerrig.
      Men utrolig bra skrevet! Kjenner meg igjen 100%

    52. Jeg må bare si tusen takk for dette innlegget. Kjæresten min var utro. Jeg hater han for det. Men jeg elsker han. Skjønner? Jeg vet jeg aldri kommer til å klare å stole på han igjen, men det er bare så vanskelig. Jeg skjønner ingenting. Han var jo min, han var jo den beste. Jeg er virkelig knust, og jeg kjente meg igjen i hver eneste setning du skrev. Tusen takk. Fælt å si det, men godt å vite at jeg ikke er alene om å ha/ha hatt det slik. Tusen takk, Sophie. Stor respekt til deg ? virkelig!

    53. Kanskje hun ikke kan si noe om bruddet, fordi det kommer i en av episodene av Bloggerne!!!
      Uansett, veldig bra skrevet og man kjenner seg veldig igjen. Du fortjener en som elsker deg HØYT. Søren og bra jente du egentlig er, Sophie. Digger deg!

    54. Herregud for en skriver du er! Du aner ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å skrive slik, men aldri har klart å få fram følelsene du nettopp fikk frem. Veldig bra gjort, Sophie.

    55. Føler det der akkurat nå.. Og jeg er 7 mnd gravid i tillegg.
      Men noen ganger må man bare gi slipp på den som holder deg nede. Bedre og være alene, enn med en som
      ikke behandler deg på den måten man fortjener.

    56. Det traff rett i hjertet… Kunne ikke beskrevet det bedre selv, har aldri grått så mye av et innlegg før…

    57. Wow, du skriver det akkurat slik jeg føler det. Du beskrev min situasjon for omtrent nøyaktig to døgn siden. Kjæresten min i snart et halvt år, slo opp med meg og det knuste meg. Han er klar over hva jeg føler, problemet er bare at jeg ikke er sikker på hvordan har det. Jeg vet at han er lei seg, men jeg elsker han fortsatt og vet ikke hvor mye følelser han har for meg. Det er skikkelig kjipt. Ham går i klassen min, men han var ikke der i dag.. Jeg vil bare ha han tilbake. Du traff meg akkurat midt i hjertet. Tusen takk!

    58. Helt nydelig skrevet, er akuratt derfor jeg velger å være singel.av frykt at før eller siden blir jeg jo alene uanset. Håper det går bra med deg og at det du skriver, er ikke noe du går igjennom nå ♥

    59. Dette traff meg rett i hjerte. Sitter med tårer i øynene, livredd for at en gang skal jeg være helt alene.. Klare meg selv! Jeg har kjæreste, men føler han glipper gjennom fingrene mine, det blir mer og mer avstand mellom oss. Som om den gangen han så meg inn i øynene og sa han elsket meg ikke eksisterer lengre.
      Du skriver utrolig bra og klarer å sette ord på ting enkelte folk ikke klarer. Håper du har det fint, ønsker deg bare godt 🙂 ha en fin dag videre !!

    60. Den traff meg midt i hjerte. Jeg ble dumpa for noen uker siden, og det var omtrent sånn jeg følte det da og det gjør jeg fremdeles.

    61. Og hvis man skrur det om, så er det akkurat sånn jeg er. Å dra hjem alene. Hver dag. Ikke vite om man noen gang, noen sinne kommer til å møte en som elsker meg.

    62. Du har så utrolig rett. Jeg har nettopp bestemt meg for å gi slipp og gå videre, og det du skrev der, beskrev utrolig godt hvor vanskelig det er. Kjente meg igjen i alt – det var nesten så jeg følte at det var min situasjon som sto skrevet der. Alt det er helt jævlig. Noe av det verste jeg har opplevd.

    63. så nydelig skrevet! det er som oftest når man har mistet det som er mest verdifult at man klarer å sette ord på følelsene sine.. husker selv den gangen jeg låste meg inne på baderommet. satt inne i en krok, gråt, og har aldri følt meg så liten og hjelpeløs før.
      men heldigvis så skulle ikke bruddet vise seg som et stort, svart hull alikevel. vi kjempet for å holde vennskapet og kontakten nær etterpå, og etter så lang tid er han fortsatt min beste venn. det var ikke nærheten, berøringen, skyssingen osv som egentlig betydde noe, kun følelsen av å fortsatt bli tenkt på og satt pris på.
      men selvfølgelig er det ikke alle som klarer å være venner etterpå, men du har ingen ting å miste ved å prøve<3
      anyway<3 innom bloggen din flere ganger om dagen, du er en nydelig person du Sophie<3

    64. Utrolig bra skrevet Sophie Elise! Wow! Men det er vel ikke det som betyr noe for deg akkurat nå, og det er svært forståelig. Vi lesere tenker på deg, og unner deg virkelig ikke dette. Stå på Sophie, du skal klare deg gjennom dette også…

    65. wow, må jeg si Sophie. Utrolig bra skrevet med en god forklaring, dette likte jeg! skriv mere slike innlegg. Måten du skriver på får frem det du mener, og du er ikke en av de som bruker banneord i hver setning, derfor blir det mye mer seriøst, og det er en flott ting. Jeg vet du klarer deg gjennom dette, jeg har troen på deg. Stay strong and never give up!

    66. Det her er det beste innlegget du noen gang har skrevet. Jeg sitter med den følelsen i dag, og dette innlegget satte ord på følelsene. Tusen takk 🙂

    67. wow, det ar bra skrevet! er akkurat slik jeg har det nå…. alle ordene passer så perfekt… Kjæresten dumpet meg for 3 uker siden, bare sånn helt uten videre, uten at noe var gale, uten at han en gang hadde en grunn til å gjøre det 🙁

    68. Dette er noe av det beste jeg har lest på lenge! Takk Sophie nok en gang for å sette ord på ting som er så inderlig vanskelig å snakke om.

    69. wow, følte meg virkelig truffet av det du skrev! Har det på samme måte nå, helt sykt å lese noen andre sette ord på akkurat hva jeg føler. Håper alt ordner seg 🙂

    70. Utrolig bra skrevet! Alt du skriver passer så bra til hvordan jeg hadde det for ikke så lenge siden, og ja, det er jævlig! men når det en gang går over, er det som om det var nødvendig å ha det jævlig en stund for at det virkelig skulle bli bra igjen… igjen, utrolig bra skrevet! <3 stå på videre <3

    71. Jeg må bare få si at dette innlegget kunne ikke ha passet meg på et bedre tidspunkt… Det ble slutt med meg og kjæresten min på mandag, og akkurat sånn du skrev er det jeg føler meg som. Du gjorde faktisk dagen min litt bedre, Sophie! Tusen takk for at du er deg, stå på!
      <3

    72. utrolig trist, jeg vet godt hvordan du har det
      men hva er greia med å skrive så utroooolig mange klageinnlegg når du selv har klagd på at andre bloggere gjør det? dobbeltmoralsk

    73. Så utrolig bra skrevet Sophie! Jeg ble helt satt ut når jeg leste det.. Først når jeg så det lange innlegget orket jeg ikke begynne å lese (dette var altså i går), men jeg var så nysgjerrig. I dag leste jeg hele innlegget og det er jeg utrolig glad for! Du klarer å beskrive de rette tingene, og hvordan det faktisk er, blir så utrolig glad 🙂
      Jeg håper du ser og leser denne kommentaren, det hadde jeg sett utrolig pris på. Det er utrolig gøy å lese bloggen din – jeg er ikke helt enig med alle tatoveringene, operasjonen dine osv, men jeg tenker slik at det må være dine valg 🙂 Du velger jo helt selv hva du vil og legger det ut på nettet, sterkt!! Stå på videre, du har så mange fler “likers” and “haters” :D:D

    74. Du er virkelig en av de bloggerene som skriver best, selv om du er en ganske så typisk rosa blogger elsker jeg at du faktisk skriver innlegg med mening, innlegg som hjelper andre og som faktisk er nyttig og faktisk er realistiske. Du er et utrolig bra forbilde og jeg ønsker bare at alt fikser seg for deg uansett hva det måtte være. Du er et flott menneske, det skal du ha! 🙂 stå på

    75. du skrev hele den lange teksten fordi kjæresten din har slått opp? herregud, gjør som alle andre… get over it attention whore!!! Bloggfaen, du er ikke verdt noen ting… Tror du er så hot med silikonpupper og andelepper? hva faen…. du er så stygg, du burde låse deg inne så slipper samfunnet å se deg… 😛

    76. hey, so i Google translated this whole thing… and what the fuck did i just read? I had a feeling this was something i would read in 50 shades of gray… to be honest it seems like you’re in a lot of pain… hope everything works out, but if this is about a breakup or whatever, then i would rather read about how you feel… instead of getting assumtions of what you are actually trying to tell us 😉

    77. Dette er så realistisk at det gir meg gåsehud flashbacks. Akkurat slik har jeg følt det to ganger før. Kjærlighet er vondt!

    78. Jøss. Jeg er 31 år gammel og alt annet enn lik deg, men av en eller annen grunn havner jeg innom bloggen din i ny og ne – ogbdet er tydeligvis sant det de sier at kjærlighetssorg har ingen aldersgrense. Det du skrev nå kunne jeg GLATT ha skrevet selv. Det siste året har vært grusomt for meg, og den siste uken har jeg endelig klart å se litt lysere på livet – for så å rått og brutalt få alt sammen midt i trynet igjen. Jeg kjørte hjem fra trening i sted mens tårene plasket i fanget på meg og prøvde å la være å være smålig nok til å tenke at det er urettferdig at alle andre får til dette her med kjærlighet, mens ingen vil ha meg. Patetisk å tenke på den måten når man er over 30… Og så sitter jeg og surfer på blogger – og dette innlegget beskriver følelsen inni meg på en PRIKK. Så nå føler jeg meg faktisk ikke like alene i verden lenger.

    79. Nå kom tårene. Dette var så utrolig fint skrevet. Har allerede lest det tre ganger. Det traff meg, og sikkert mange andre der ute. Tusen takk.

    80. Dette innlegget lettet meg. Ble nettopp slutt mellom meg og kjæresten som hadde vært i sammen i snart to år. Trodde aldri jeg skulle finne noen som kunne beskrive hvordan jeg følte meg, eller sette ord på hva jeg følte, men dette klarte du! Jeg sitter her med tårer i øyene. Stå på, uansett hva som har skjedd. Dette klarer du fint!

    81. Dette er det beste jeg har lest av deg! Så utrolig flink til å sette ord på følelser, genialt skrevet. STÅ PÅ, heier på deg 🙂

    82. Så fint skrevet, så vondt og trist, men samtidlig så utrolig fint – fordi det var så ærlig og ekte.
      Å sette ord på noe så vondt er ikke enkelt, men det har du klart her, fordi du har beskrivd akkurat hvordan jeg hadde det.. Jeg hadde i tillegg noe ekstra vondt, jeg klarte ikke spise. Klompen inni meg var så stor, at uansett hvor mye jeg prøvde, så klarte jeg ikke å spise. Familie og venner var bekymret for spiseforstyrrelse. Jeg ble redd for hva det var som skjedde selv.. En dag sa håret mitt i fra også, jeg mistet så mye. Jeg mistet min bedre halvdel, å nesten halve meg..Folk sa att jeg fikk ta tiden til takke – jeg ble forbanna, for hvordan skal du ha det som motivasjon, når du ikke vet om du årker morgendagen en gang?
      Tenk at EN person kan påvirke deg så mye, at du fysisk kjenner at det er vondt. Det var ett lys i tunellen. Jeg tok tiden til takke, det hjalp jo faktisk! Det skremmer meg, at en slik situasjon kan skape så mye følelser og smerte igang at du mister kontroll over deg selv.. hvor mange har vært i den situasjonen og ikke klart å holdt ut? Jeg er i dag veldig takknemmelig over at dette har skjedd meg. Nå vet jeg hvor sterk jeg faktisk er – for å reise seg opp etter å være så langt nede, skal alle være stolt av! Jeg ble kjent med meg selv på nytt og tok nytte av det, brukte det til å bygge meg enda sterkere 🙂

    83. Trodde jeg var gal, akkurat det der har jeg vært igjennom selv. Ble fortalt av bestevenninnen min da jeg og typen hadde vært sammen i 3 måneder (hadde vært forelsket i han i over et år), at kjæresten min holdte på med ei anna jente samtidig som at han holdte på med meg. Snakket om det med han og han innrømte at han holdte på med begge to bare for å bygge det opp til fast sex med en av oss, og da vi hadde oss i fylla så tenkte han “yes, gratis fitte”. At han ble forelsket i meg ETTER vi ble sammen. Den svei som bare faen. Hylte og grein, følte meg gal der jeg lå i forsterstilling og fikk de svarene jeg virkelig håpte bare var rykter. Den delen har jeg ikke fortalt til noen. Jeg har aldri vært så sint, såret, desperat og fortvilet. Jeg mistet meg selv helt, prøvde å kjefte ut følelsen, holde rundt meg selv hardt nok, og som du sa, fokusere så hardt på noe bare for å tenke på noe annet. Fokusering tatt til et helt annet nivå. Jeg er så glad for å lese at dette er noe som skjer med andre også.
      Vi er fortsatt sammen, har vært sammen i over et år nå. Jeg hater meg selv fortsatt, klarer ikke å tilgi at jeg var så lettlurt, og klarer ikke å tilgi han for å ha utnyttet meg sånn. Ingen har fått meg til å hate meg selv så sterkt før. Har vært flere ganger jeg har prøvd å dumpe han, rett og slett fordi jeg vil bli kvitt den følelsen av skam, men så tenker jeg over hvor mye han har forandret seg, noe som er sant, og at det å dumpe han ikke forandrer det jeg fikk presset ut av han for et år siden, jeg bare mister min bestevenn. Nå er jeg på utveksling, husker fortsatt hvor glad og lett jeg følte meg da jeg sa hadet til han på flyplassen mens han sto og gråt. Følte meg fri, trengte ikke å være splittet mellom å elske og hate han lengre. Nå har det gått 5 måneder, han har stått opp kl 3 (pga tidsforskjellen) nesten hver natt for å snakke med meg, skrev et brev for hver måned med bilder, og andre greier for å prøve å få meg til å forstå at han virkelig vil ha meg. Jeg vet at jeg må bestemme meg for å gi slipp på følelsen av skam eller bare slå opp. Forholdet vårt har aldri vært så bra som det er nå, så håper virkelig at det fortsetter når jeg kommer hjem. Måtte bare få det ut, ingen som forstår hvor såret jeg ble og er, men hvor høyt man kan elske å ha noen som holder rundt seg.

    84. Jeg og kjæresten slo opp for en uke siden, jeg kjenner meg igjen i det innlegget . Det gjør fortsatt så vondt, når jeg kommer over ett gammelt bilde av oss. Når jeg tenker på han, fikk aldri en sikkelig forklaring på hva som skjedde. Så det er så vanskelig, å komme seg videre.. Jeg trenger han så

    85. Jeg skulle gjort alt for og være sånn som verdens peneste og beste DEG!!!
      du er mitt store selfie!!! du er sååååå perfekt!!! jeg elsker deg, jeg beundrer deg, jeg lover og aldri svikte deg!!!men dessverre har jeg og min familie vært bort i singapore et år sånn ca, men nå er jeg tilbake i Norge igjen!!! Jeg leste bloggen din imens jeg var borte, men har dessverre ikke fått nok tid til og komentere de fantastiske inleggene dine!
      Du skrive så bra, er bare sååå sinnsykt flink til og sette ord på ting!!!

    86. I likhet med andre, sier jeg at jeg ikke er lik deg på noen måte. Ikke noe negativt ment. Men det betyr jo bare det at uansett hvordan man ser ut, hvor man kommer fra, hvem man er, så er det ingen forskjell i kjærlighet.
      Har aldri kommentert på bloggen din før, da det ikke har vært noe innlegg som opptok meg noe særlig. Men dette! Takk for det, takk for at du bruker din popularitet til noe fint. Jeg har selv vært der og det tok meg 5 år å komme meg igjennom sorgen (forholdet varte i 3 år, min første kjærlighet). Det skal sies at jeg bare er 22 år, men kjærligheten er sterk. Spesielt den første! Alt er nytt, og alt er veldig intenst… Man kommer seg ikke over den, men man kommer seg gjennom den. Er fint å dele tankene sine rundt dette og vise andre at man ikke er alene om å føle det slik. Det er nok mange som trenger å vite nettopp dette. Men livet går videre en gang før eller siden. I dag er jeg takknemlig for min mann gjennom 3 år som elsker meg over alt og som setter pris på det vi har. Igjen, takk for et flott og sterkt innlegg.

    87. Utrolig sterkt skrevet, og uten tvil noe mange opplever hver eneste dag, fortjent eller ufortjent. En følelse man ikke unner noen i hele verden når man sitter der og bølgene av følelser gjør at man bare føler seg som et skall.. Jeg var der, og jeg husker lite av det. Som om jeg ikke var tilstede i kroppen min i det hele tatt, alt jeg sa og gjorde var på autopilot. Heldigvis er det også mange som hver eneste dag reiser seg og kommer seg gjennom, og mange som i dag bare se tilbake på den perioden som et fjernt minne, selv om det gjør vondt å minnes. For man skal jo gjøre plass til nye minner!
      Dette føles håpløst i øyeblikket, men er det noen som kommer seg gjennom dette så er det du!
      Stå på Sophie, bloggen din er et av mine lyspunkt i hverdagen! 🙂

    88. fint innlegg. kjente meg veldig igjen, og skjedde med meg selv for første gang for omtrent 3 uker siden. forjævlig ja

    89. Så utrolig bra skrevet! Følte at du har tatt alt rett fra hjertet mitt. Føler at du kan se meg og faktisk greier å skrive ned nøyaktig hvordan jeg føler meg av og til. Er i et forhold, som er vanskelig til tider, spesielt nå. Akkurat slik som du har skrevet, oppførte jeg meg i går. Føler at typen er lei, at han rett og slett skal dumpe meg. Vet han flørter med andre, og fant i går ut at han også er utro. Fikk helt anfall. Skalv som en gris, spøy som en gris, og svettet som en gris. Var ikke før senere på kvelden jeg begynte å gråte, og var nøyaktig slik som du skriver! Det er ingenting annet enn forferdelig.
      Rart at man skal bli så avhengig av en person.
      Nå har også jeg og typen en liten datter sammen. Det er det som gjør det så ille, å bare sitte å se på at forholdet går regelrett til helvette.
      Du er fantastisk Sophie. Takk for at du skrev dette. Nå vet jeg at jeg ikke er den eneste.

    90. AMEN! på en måte bra det ikke bare er jeg som har det slik, men samtidig så grusomt. Kjærlighet er ikke bare en dans på roser. Veldig bra skrevet, Sophie

    91. faen kor god du e Sophie. det hær va fantastisk av dæ, æ har det akkorat sånn no. du e fette flink å skriv, det hær træng vi en gang imellom. words, før helvette. gla i dei før du ska bærre stå på å never give up. du e onkli ?3

    92. Dette er fader meg noe av det verste innen setningsoppbygning og innhold! Hvordan kan folk kjenne seg igjen i det skvipet her! Men for all del, stå på lille troll! Dette er din dag!

    93. Sophie Elise du er en av de fineste jeg vet om. Du er så smart, reflektert, og alt <3
      fortsett å gå din egen vei, love u !

    94. Jeg synes du er så flink. Som står på, kjemper og kjemper, bare for å bli akseptert. Eller ikke bare fordi du skal bli akseptert, men fordi du synes alle fortjener det å bli det.
      Jeg sier ikke at jeg er enig i alt du sier, men jeg vet og har alltid vist at du er så mye mer enn fasaden din. Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette nå. Jeg har alltid tenkt at du kan trenge all styrken og støtten du kan få – for å backe deg up på en måte. Å jeg har begynt så mange ganger, men har ikke fått frem det jeg har villet.
      Jeg synes du er flott. Kanskje litt materialistisk – men det er så mange som er verre. Du har et godt hjertet. Et håp om å hjelpe og nå frem til andre. Openminded. Reflektert. Interessang. Du er ROSA, hehe, jeg er ikke så fan, men du kler det.
      Jeg har lyst til å gi deg en klem og en hjelpende hånd om du måtte trenge det! De dagene man føler seg helt alenei verden, er de veste – å i de tilfellene kan det kanskje hjelpe å snakke med noen som kan sette seg inn i det og er fremmed.
      Herregud, uansett hvordan jeg formulerte den setningen, hørtes jeg ut som en stalker, haha.
      Det eneste jeg vil ha frem er at du kan finne støtte der du minst venter det. Jeg har ikke noe vondt av å gi gode ord eller omtanke.
      Bare husk at verden er full av godhet og at det er mange mennesker som vil deg alt godt. Både de du kjenner og ikke kjenner.
      – Lene 🙂

    95. Sometimes love is not enough and the road gets tough
      I don’t know why
      Try to have fun in the meantime 🙂

    96. Utrulig fint skreve, tårene trilla. Kjenne meg igjen akkurat som at det skulle ha vert meg for et halt år tilbake. Grusomt og samtidig godt å kjenne at fleire har følt det samme! Takk for at du skrive så fine og treffande innlegg! <3

    97. Møtte eksen min på lørdag, for første gang siden han kyssa meg hade. Han ødela så mye av meg, hvem jeg var, hvem jeg var sikker på at jeg var. 9 dager, det var alt han trengte for å misbruke det at jeg stolte på han. Jeg fikk så mye mer ut av det etter det. Jeg gikk inn i sørgeperiode på et år, jeg var ikke glad, bare deprimert og lei meg. Klarte ikke å stole på gutter, turde ikke å gå ut med dem, jeg knakk sammen, gang etter gang, men ikke før i januar. Jeg skjønte ikke hva jeg hadde gjort, når det var hans feil. Ene og alene hans feil. Alt han hadde gjort var løyn. Jeg brukte sorgen min på og bygge den jeg er nå, en sterk, modig jente, et forbilde og en jente som lever for Jesus. Alt jeg ville var å føle meg bra, føle meg pen og kjenne at “Denne gangen går det”. Nå har jeg gitt opp.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg