det spøker

 

I dag gjorde vi noe ganske skummelt, men også veldig gøy. . jeg og noen av jentene dro ut på spøkelsesjakt! Det vil si, vi dro til en av de stedene i byen som skal være mest hjemsøkt, en gammel kirke og kirkegård. Her har det dødd masse krigsfanger under andre verdenskrig, i tillegg til at det er masse vikinghistorie på gang her også. Ett vann rett i nærheten skal visstnok være fult av lik! Dette synes jo vi alle er ganske spennende, så jeg tok med meg fult kamerautstyr og så var jakten igang!

 

Jeg feiget ut rett før vi skulle gå inn på selve kirkeområdet, det er jo typisk meg.. Men jeg rakk å ta ett bilde før som virkelig var skremmende!

 

Ser dere ansiktet i skyggene? Jeg har ikke redigert noe på kontraster! Bildet er av Lotte, rett utenfor kirgegården. Ganske skummelt! Har noen av dere peiling på ånder/spøkelser og vet om de pleier å vise seg i bilder, istedenfor virkeligheten?


 

Vel vel. . Før dette hadde vi en hakket roligere kveld! Marte har bursdag idag, så vi feiret dette med å gå ut å spise. Det er så koselig når vi klarer å samle de aller fleste på denne måten!Jeg føler jeg går glipp av så mye med all reising, og det skal innrømme at jeg kjenner stikket i magen med tanke på at jeg snart reiser til Japan. . Bort fra venner, bort fra kjæreste. Men heldigvis skal jeg kun være borte i fjorten dager, og håper jeg kan holde meg hjemme en stund etter det. Borte bra, men hjemme best ♥

 

Noen av mine fine piker! Til dere av spesiell interesse, så har jeg på meg en body fra madlady og en cardigan fra nelly HER

 

 

 

54 kommentarer
    1. Wow, se her ja! Har en godt voksen kusine som bor i leilighet med typen, og de har en sterk mistanke om at leiligheten er hjemsøkt. En gang da de hadde vors og tok bilder kunne man faktisk se en kvinnelig skikkelse i bakgrunnen av det ene bildet. Det har også blitt skrevet ting på speilet deres på badet.. Veldig skremmende!

    2. spøkelse ting er så spennende! har opplevd så masse rart. bor nå omtrent vedsiden av en kirke, da vi flyttet hit tok det et par uker før jeg klarte å sove med lyset av for å si det sånn 🙂 spøker heldigvis ikke så veldig her da, har bare opplevd at nøkkelen til badet forsvant og ene døren i gangen er ofte åpen når vi er 110% sikker på at vi nettopp låste den. er rart det der!

    3. Kameraer fanger opp energier som gjenferd. Spesielt når det er bedre kamerautstyr som jeg regner med at du har. Ofte kan man også se orber på bilder man har tatt, og det er også energier som bir fanget opp. Orber er ofte skytsengler, hjelpere eller noen avdøde som er i nærheten. Folk som ikke tror på slike ting synes vel dette høres helt forskrudd ut. Men for oss som tror på det så er det både spennende, ekkelt og sterkt å se.
      På det bilde du har tatt og der du har satt piler ser man jo tydlig et ansikt. Men det er også et ansikt litt nedenfor til venstre. Ekkelt! Har faktisk aldri sett et ansikt så tydlig på et bilde før 🙂 Er nok sterke energier!

    4. Merker jeg ble redd for å se rundt meg i rommet nå. Sånt er sinnsykt sppende og skummelt på samme tid! Jeg selv har både besøkt nes kirkeruiner (som faktisk har ganskel lik historie som den kirkegården dere besøkte) og lier mentalsykehus. Creeeps

    5. Så gøy på spøkelsesjakt!!!
      Men, ååh, stakkar deg som må reise så mye 🙁
      Er virkelig SÅ glad for at jeg ikke har mulighet til det. Lykke til på turen til Japan, håper du får til å nyte det litt!

    6. Jeg har tatt en del bilder der folk lurer på om det er noe i eks hus , leilighet , kjeller eller en enkel gravplass. De kan komme opp på bilder i skygge tilværelse , men de kan også røre deg fysisk . Det er altså der du må være ganske forsiktig! klem Janne

    7. “Her har det dødd mange krigsfanger” Er det heller slik at det ligger begravet mange krigsfanger, kanskje
      “Her er det mye vikinghistorie på gang også” Dette var nytt for meg, jeg trodde vikingtiden var fra ca år 500 til 1200. Spennende tider i møte, mao.

    8. Har opplevd mye selv. Hørt banking på natta, lys som skrur seg av å på og styrer sitt eget liv, fottrinn i trappa. Når jeg skal gå i trappa har jeg kjent en kald vind som slår meg i ansiktet. Våkna midt på natta av at ting knuser, og selvom jeg er alene hjemme så har jeg opplevd at det knuste glasset er feid til sides. Og har merka at bikkja følger blikket på noe jeg ikke kan se.
      Syns ikke sånt er gøy i det hele tatt 😛

    9. Følte bare jeg måtte si ifra. Du har i flere innlegg skrevet ting som “ett hus”, “ett egg” eller “ett vann”. Ordet “et” skrives “E” “T”, ikke “E” “T” “T”, med mindre du skal si “ett enkelt vann”, da er det to “T”-er. 🙂

    10. Jeg har faktisk en bok om dette temaet. Det spøker i leiligheten vår så er ganske spennende å vite hva som faktisk skjer. Send meg gjerne em mail om du vil jeg skal ta bilde av sidene hvor det står om hvordan man kan se spøkelser på bilder osv!

    11. For en flott jentegjeng,sunne friske flotte jenter, bortsett fra hun til høyre, haha,hun ser ut som hun har satt seg med feil bord. Burde vel heller stå i baren å få kunder…??

    12. Uæ! Jeg så på bilde i nærmere et minutt og nistirret for å se om jeg kunne se noe, og plutselig dukket det opp et helt menneskeaktig ansikt, freaky!
      L.e.k.k.e.r.t bilde av deg forresten!

    13. Er det på Trondenes, ja ?
      Det er en meget spesiell plass !
      Var der et par ganger i høst når det var utstilling på museumet.
      Var veldig gripende å gå rundt på stedet der det var fangeleir under WWI.
      De har satt opp skilter med bilder fra krigen og kort fortalt hva som foregikk – Fangene, nazister…bilder fra det stedet du står på, hvordan det så ut under krigen. Helt sykt.
      Vikingehistorien er også av tungt kaliber.
      Tore Hund har jo global kultstatus 🙂

    14. Jeg tviler på at ansiktet ikke er mer enn en tilfeldighet for det er jo nesten like stort som overkroppen til jenta ved siden av og de har vel en ganske menneskelig størrelse, selvom de er “spøkelser”:P Men hvem vet??

    15. Åndene kan vise seg i hvilken som helst form, og hvordan de vil egentlig. På bilder er det ofte man ser kuler som svever i lufta, dette kan man også se i virkeligheten, men er mest vanlig på bilder. Det er også ånder, altså energier. Så det er nok 100% sikkert at det faktisk stod noen der:) De kan vise seg når de vil.

    16. Jeg ser 7 jenter sitte rundt et bord, 6 av de pene naturlig smilende vakre jenter og 1 (DU) klarer nesten ikke trekke på smilebåndet og ser ut som Michael Jackson da han begynte å bli stygg etter alle operasjonene sine. Du ser rett og slett fæl ut, og prøv å se nøye på bildet hvordan du skiller deg ut fra de andre jentene, IKKE på en positiv måte!!

    17. Naboen vår hadde tatt bilde av kjæresten sin. Og i stolen i bakgrunnen satt det en mann… de fikk besøk av et medium som sa at det var fordi han ikke klarte å gå over til den “andre” siden og søkte hjelp.

    18. I all verden, skal ikke benekte at eksistensen av spøkelser/ånder eller whatever er mulig, men her ser du ganske enkelt et ansikt ettersom du er på utskikk etter nettopp noe menneskelignende. Ville ikke prøvd å gjøre store tolkningene ut av bildet selv, for å si det sånn.

    19. Ser mange ansikt!
      Fysjame! Mn han nederst Nestn tl venstre va mæst tydelig å ekkelt, ser jo faktisk detaljar som sjegg osv
      Ser ut som de prøve å si dokker Nokka, eller skremm dokker, e ikke vanlig at så mange vises på ein gang!

    20. Jeg ser ansiktet – men ser også et til rett ved. Liksom så og si rett ved siden av hverandre, de fyller hverandre ut. Og legg merke til at det ser ut som en person som sitter på høyre siden av bilde. Ser også et ansikt ved overarmen hennes på høyre siden!

    21. satan så scaryy
      er et rett vedsiden av ho jenta og, oppe i venste hjørne. Ser ut som ho har hvitt ståhår elns..haha nå får jeg ikkke sove

    22. Jeg er ikke EKSPERT når det kommer til spøkelser/ånder. Men har en “stor” interesse for det, og syns det er veldig spennende, (blir selvfølgelig skremt når det er noe i rundt meg)men spennende uansett. Jeg har fulgt med en del på programmer som handler om hjemsøkte personer og ånder o.l. (Åndenes Makt for eksempel.) men også amerikanske serier. Og jeg har “lært” og oppfattet en del ting. For eksempel. Når du tar et helt vanlig bilde, og det kommer opp hvite flekker på bildet, er det som oftes ånder (Har jeg hørt da, sier ikke at det er det) Når man sitter i et rom og tempraturen er normal, og en del av kroppen din blir ISKALD, er det som regel ånder. Det er de to tingene jeg kan komme på akkurat nå, MEN en ting jeg merker er følelsen jeg har i kroppen, kjenner at pulsen stiger og hjertet hammrer fortere… DA føler jeg at det er noe inærheten, men JEG sier ikke at det er det. Vanskelig igrunn å beskrive hvordan jeg føler det. 🙂 Men håper du fikk noen fåå tips da 🙂

    23. nei NEI nEI. IKKE kødd med spøkelser. IKKE reis på spøkelsejakt. IKKE lek med ouija-brett. IKKE KØDD MED ÅNDER OG SPØKELSER/GENERELT TING VI IKKE HAR KONTROLL OVER FRA EN ANNEN VERDEN. NEINEINEINEINEI. NEI.
      Dette er ikke spennende. Dette er ikke kult. Nei, jeg er ikke en feiging, eller redd for spøkelser/det ukjente… Jeg vil ikke være en gledesdreper, men alvorlig talt. Jeg mener bare at dette er noe vi ikke skal rote oss oppi. Bare når skapninger fra en annen verden kontakter og forstyrrer OSS, skal vi blande oss inn i deres verden- altså få de til å forsvinne. Men vi skal IKKE kontakte dem. NEI. Dere gjorde kanskje dette for moro skyld, og skulle bare kødde litt, men dette er ikke noe man skal kødde med. Ånder/spøkelser/skapninger har en sykt kraftig energi, mye sterkere enn oss menneskers krefter. Og siden vi attpåtil ikke har noe kontroll + lite kunnskap (alt her er jo bare gjetting…), så nei… Nei, NeI, nEI, NEi, NEI.

    24. Hørt om at man ikke skal gå på våg? Det vil si at man ikke skal gjøre noe, man ikke burde. Man skal ikke trosse noe, eller utfordre noe som kan være farlig, for da kan man bli arret for livet. Men pytt pytt, har selv gått på spøkelsesjakter i barndommen, har opplevd masse i leiligheten min og i andre hus som jeg og familien min ha bodd i tidligere. Det er interessant og spennende, men så helvettes skummelt! 😛
      Forresten, du er utrolig modig som tørr å dra til Japan helt alene! Sterkt!

    25. Hjelp så skummelt ! fått sånn på bilde mitt og før , var med venninene mine ut en kveld så gikk vi i kirkegården så skulle vi ta bilde på snapchat med blits siden det var mørkt ute så kom det et fjes opp!

    26. Vi var på en øy som heter fedje og var på en sånn lekeplass!(haha) Så tok vi bilder av hverandre, det var kun oss der, ingen andre. Men da vi så på bildene etterpå så vi at det satt en liten jente inni et skur like bak oss på bilder. Det skumle var at hun kun var der på bildene, men ikke i virkeligheten. Det var veldig tydelig, hun satt på bakken! Har disse bildene enda.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg