lite idiot

 

Gjett hvem som nettopp måtte dukke ned i søppelkassa. . Jo, meg. Jeg hadde klart å kaste laderen til pcen, er det mulig? Følte meg ikke lite idiot der jeg sto ved hovedveien med hodet ned i søppelkassen, haha. Men jeg fant den, heldigvis!

 

I dag kom pakken jeg elsker best av alle pakker – nellypakken! Denne så jeg litt ekstra fram til, ettersom den nye jakken min skulle komme. Det har jeg virkelig trengt, en vinterjakke. Vanligvis går jeg jo bare i kåper, og det passer seg ikke akkurat om jeg, usansynlig nok, skal få lyst til å dra på meg sløvebukse når jeg forlater huset. Jeg klarte nemlig det umulige denne gangen, jeg fant en vinterjakke uten pels, dun eller ull! Her kommer litt bilder, kanskje dere også finner en favoritt som dere liker! Jeg bestiller alltid postoppkrav på nelly, altså at jeg betaler når varene kommer fram på posten. Frakten pleier å ta litt under en uke!

 

Cardigan til 259 kr HER – den er utrolig god i stoffet! Jeg har den, og alle de andre plaggene, i xs. 
 

 

Denne kjolen var egentlig en liten risk å kjøpe, jeg misstenkte at den ikke kom til å få så fint snitt på meg. . Jeg har ikke helt den “timeglassfiguren” som jeg virkelig både ønsker og til tider innbiller meg at jeg har, haha. Synd, for kjolen er fin, bare ikke på meg. Den kostet 499 kr og kan kjøpes HER
 

 

Helt basic grå genser som varmer! Jeg viser den bakfra slik at dere får sett glidelåsen. Den koster 249 og kan kjøpes HER
 

 

Så, bhen! Denne elsker jeg, fordi den funker så fint som tilbehør også. For eksempel under en topp med dyp utringning, eller en gjennomsiktig bluse. Som dere kanskje ser har jeg den under på det øverste bildet med cardiganen, og det ble utrolig fint! Den koster 249 og jeg har den i den største størrelsen. Kan kjøpes HER

 

Så, jakken! Jeg elsker den! Den er varm og god, i tillegg er den ikke så alt for lang heller. Jeg som er så lav kan jo ikke gå med milelange, tykke jakker, det ser jo ikke bra ut. Den kostet 899 kr, men det synes jeg den er verdt, man kjøper jo bare vinterjakke en gang i året. Den er definitivt varm nok til å brukes om vinteren! Det er heller ikke noe ull, dun eller pels i jakken, som gleder dyrehjertet mitt, hihi. Jeg har den i XS! Kan kjøpes HER

 

 

Sko måtte det jo også bli på meg! Disse har jeg hatt lyst på lenge, men å ta bilder av sko med selvutløser er et tapt prosjekt, haha. Dødsfine, og ikke så høy hæl (11,5 cm), og det er syntetisk skinn. Liker! Reimen gjør at de sitter veldig godt på, og er lette å gå med. Jeg har i størrelse 35, og de er helt normale i størrelsen. De koster 399 kr HER

 

adlinks 

 

41 kommentarer
    1. Haha, må være ekstremt morsomt for deg å lese drittkommentarer om utseende ditt. Du er så jææævlig peen, åååh! Og kroppen din er til å dø for!
      Og du over; man får ikke magemuskler av å “trekke inn magen”, hvis du har valpefett så ser man det. Hun har en helt flat, markert og rett og slett perfekt mage!

    2. Er du sikker på at den jakken er i XS? Jeg bruker også XS, og elska egentlig jakken, men den ser jo utrolig stor ut for størrelsen? Likte også Bh’en 🙂

    3. Du lingner litt på en and, sorry. Litt duckface etter alt dritten du har putta i ansiktet å resten av deg.

    4. Et tips når du skal ta bilde av sko og ting generelt på bakken er å sette kameraet på bakken/gulvet eller på noen bøker 🙂 likte innkjøpa dine! 🙂

    5. Fine innkjøp! Men er man nødt til å betale for å se hele episoden? Får bare sett i 7 sekunder ellernoe, og vil liksom ikke betale heller! Kan du legge ut hele videoen, eller går ikke det? Digger bhen!

    6. Ehm, altså det er da ikke noe problem med ull? Det er ikke dyreplageri om det er det du tror? Heller tvert imot. Hvis du skal støtte dyrene så utrolig mye (som for såvidt er en bra ting) så burde du få med deg fakta om de. Aner ikke helt hva jeg skal tro om deg når du ikke en gang vet at sauer skal klippes en gang i året? Man dreper ikke sauene for å få ullet skjønner du. Og du får meg desverre heller ikke til å tro at du ikke eier noe av ull. Stilongs? ullunderskjorte? ullvotter? ullgenser? ullsokker? Du bor i Norge. Du får nok ikke noen til å tro at dette er tilfelle..

    7. Siden du bryr deg såppas mye om dyr og dyrevern, passer du på at all sminken du kjøper deg ikke er testet på dyr? 🙂

    8. Line, prøv å fokuser på alt det gode hun gjør. Drit i å prøve å ” ta” henne på noe. Bruk heller den energien på deg selv og bli et bedre menneske:)

    9. kos deg masse på alle turene du skal ha fremover!!!! stå på, live your life :D!!! du er ung nyt det !!!! du må jo få lappen snart sånn at du kan kjøpe deg en like fin bil som du 😀 CHOOSE HAPPINESS!!!!

    10. Hva er så galt med ull, da? Sauen må jo klippes uansett, ellers så tover pelsen seg og det blir for varmt for den på sommeren. Du vet det regnes som dyreplageri å ikke klippe ulla på sauen? Så hva er så galt med ull?

    11. Ååh så masse fint du hadde bestilt deg. 🙂
      Må også skryte på deg at du har blitt veldig flink til å ta bilder nå i det siste. 🙂

    12. Hva som er galt med ene øyet ditt? det henger ned i forhold til det andre og du ser rimelig sliten ut for å si det mildt.

    13. Åhh, du er så herlig! Elsker virkelig håret ditt og stilen din. Nesen din ble forresten kjempefin etter operasjonen, det skal jeg ikke skjule på. Selv om jeg alltid har vært misunnelig på nesen din!
      Håper du koser deg i helga! 😀

    14. Å guud du va fin på det øverste og det bildet med jakken! Aldri sett dæ så søt før, uten pose! Ble så glad av å se de! Aldri sett dæ så pen før!

    15. Du er utrolig pen:) Men hva er galt med ull?:o Er jo vel mer dyreplageri å ikke klippe sauen? Hvor deilig er det ikke for sauer å slippe all den ullen hele tiden da?

    16. Hahahahah, lykke til med å bli varm denne vintern!
      Har canada goose og skal bruke den hele vinteren <33 HEHEHEHHEEMOHAHAHAHAHA

    17. Jeg blir ganske sur og irritert når folk skrive at ull ikke er dyreplageri. Og ærlig talt. Tror dere virkelig at sauer gikk rundt i skogen før i tiden og bare vokste ull og bare ventet på at noen huleboere kunne komme å klippe av de ulla? Nei. Vi har avlet sauen så de lager mye ull. Så de skal være ennå mer til nytte for oss menneskene. Vi klipper også ulla to ganger i året, for de som ikke vet det.
      Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke bare kan la dyrene leve som de vil, og ikke som vi skal ha de til. Nå er det nok. Og for de som fortsatt ikke skjønner at vi ikke trenger kjøtt og stadig kommer med argumentet om at “vi trenger kjøtt for å leve” så bør dere gjøre noen søk.
      Tror nok ikke heller sauen setter pris på å bli lagt på ryggen og bli klipt av ulla heller. I hvertfall ikke skjært av huden og skinnet og alt som er for å forhindre fluer (merinoull)
      Kom igjen, se realiteten. Dyrene lever ikke som i melkesjokoladereklamene.

    18. så søt og pen du er når du ikke bruker så mye sminke, har mer naturig lengde og farge i håret! du er nydelig

    19. Hei, syns at det er kjempebra for at du kjemper for dyrs rettigheter og at du står mot all pels og dun slik at dyr ikke skal bli pint og misbrukt for vår skjønnhet, men ville bare fortelle deg at ull kan brukes med god samvittighet! Slik som det er blitt idag, så blir sau som vi får ull fra regnet som husdyr, og for at dem skal kunne leve under best mulige kår er dem nødt til å klippes. Etter min mening kan i alle fall ull brukes som en god varmekilde med god samvittighet 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg