hvorfor lyve?

Noen ganger tror jeg enkelte av dere kun får med dere hva dere vil få med dere, og lukker øynene for resten. Jeg har sagt gang på gang, fordi jeg vil være ærlig med dere, at jeg har fikset på nesen. Den kommer til å se litt annerledes ut, forhåpentligvis kommer den til å se finere ut i mine øyne. Det er derfor jeg gjorde det privat, derfor betalte jeg så mye. MEN, jeg fikset også på en skeiv neseskillevegg, og hadde planer om å operere dette på offentlig sykehus. Da hadde det blitt gratis, men ventelistene var laaange, og jeg ville også fikse på nesen min, noe de overhode ikke gjør gratis offentlig – det ville jeg jo ikke heller! Så jeg bruker ikke det som unnskyldning, hvorfor skulle jeg det når jeg likevel innrømmer å ha fikset på nesa kosmetisk? Jeg vil jo heller operere alt samtidig istedenfor å måtte operere først det ene, så det andre. 

Det er ikke vits i å gjenta seg selv hundre ganger, fordi enkelte får det jo aldri med seg uansett og skal begynne å krangle med leserne som faktisk har fulgt med(jeg vet dere finnes også!) I morgen får jeg av bandasjen, og får se den “nye” nesa mi for første gang. Gruer og gleder meg!

Håper alle har det bra, virkelig! Vet at mange har startet på skole igjen, og siden jeg har opplevd det med å grue meg til skolen fordi jeg ikke hadde noen venner, det å bli mobbet og det å sitte hvert friminutt med en klump i magen, så vil jeg bare si at jeg heier på dere som føler det slik. Det er jammen ikke lett, men skolen er ikke slutten av livet ditt – det blir MYE bedre, og former deg til å bli en sterk person ♥ 

45 kommentarer
    1. Synes du er så herlig. Alltid når folk kritiser deg fordi du fikser på ting. er jeg alltid ute å forsvarer deg med en gang! Selv om du endrer på ting å tang med degselv å alle har delte meninger om det. Så elsker jeg faktum at du er den eneste toppbloggeren som brenner like masse for dyr som du gjør for mennesker! Masse lykke til pena <3

    2. Jeg har fulgt med på bloggen din lenge Sophie, og syntes det er bra du oppfordrer til at man skal keep going. Men helt ærlig er ikke du akkurat det beste eksemplet på det å være sterk i og med at du fikser først på det ene og så det andre… Det viser jo bare hvor lav selvtillit/usikker du er på deg selv. Så i MINE ØYNE er det litt dobbeltmoralskt men men..

    3. Du må nesten forvente å få en del negative reaksjoner når du går så langt som du gjør, ikke vanlig å fikse på nesen sin i en alder på 18år. Du burde heller vurdert å bruke pengene på psykologtimer eller noe, du må han en helt for jævlig lavt selvbilde. Ikke så rart at mødre til ungjenter forbyr bloggen din, du raserer selvbilde til unge jenter og gjør dem usikker på sin egen kropp.

    4. Søstra mi ble født med hareskår, altså åpent hull ved leppa, og problemer med nesen og å puste og svelge. Neseborene er ulike pga detta. Når hun ble føst sydde de igjen leppa, men hun er ikke feridg. Hun får nok ikke operert seg ferdig. Køene er jo snakkk om flere år. Nå er hun 12, og denne alderen er veldig sårbar.Alle spør hvorfor hun har en “strek” over leppa..det er jo sting. Kanskje hun vil se bra ut i langt oppover 30 årene. Da har man jo allerede lært seg å leve med det.
      jaja, sånn er det! Bra du er ærlig 🙂

    5. Ser allerede en hat kommentar som ikke har fått med seg noe.. Hun gjorde det ikke bare pga at hun ikke liker nesen sin, men også pga en skjev nesevegg.

    6. Det kan faktisk være fordi du har kjæreste ;P helt sykt, men det er forsket på det at når man har noen man elsker og føler seg trygg på så går man litt opp i vekt, litt og litt. Kroppen føler seg liksom mere avslappet og jobber heller med å spare fett til “hardere” tider, nå som du har noen som “passer” på deg og du føler deg trygg 🙂 Også kan p-piller ha mye å si, om du slutter og starter igjen og slutter og starter igjen, så kan det fucke opp systemet litt 😛

    7. Må si meg enig i at du heller burde bruke pengene på psykologtimer enn å peise på med så mange kosmetiske inngrep. Det er ingenting normalt med å ha fikset på nesen og tatt både silikon og restalyne i en alder av 18 år. Syns nesten synd i deg for at du har såpass lav selvtillit. Jeg forstår jo at alle burde få ta sine egne valg i livet, men dette blir bare litt for drøyt! Vent heller til du er voksen før du begynner å fikse på utseende.

    8. Tusen takk sophie. Jeg er en av de som stadig klenger meg på for å være med noen, før var jeg venner med alle. Nå unngår de meg bare. Takk for at du gir håp

    9. Tusen takk 🙂 er selv en av de som gruer seg til skolen fordi jeg ikke har noen venner nesten. Å føle det at ingen vil være sammen med deg, og føle seg teit når den du snakker med ikke hører etter. Stå på, er en stor fan av deg!

    10. Hei Sophie! Jeg vil bare si til deg at du var mye finere før, før du altså fikset leppene, nesen og puppene og alt det falske håret. Jeg syntes personlig nå at du er stygg og fake. Egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor gutten din er sammen med deg, unless han liker “fake” girls!! Jeg vil bare si at nå vet folk at du har fiksa på noe, så folkkommer ikke til å tenke nå ” og hun er pen fordi hun ble født sånn” Nei de kommer til å tenke ” hun er pen fordi hun har fiksa på masse ting i trynet sitt og puppene.
      Du prøver å leke kjendis, og det er jævlig fail at deg, For bare på grunn av du har fiksa på noen ting betyr ikke det at du er kjendis fordi du ligger på første plass på topplista!! Personlig så liker jeg ikke deg, jeg liker ikke trynet ditt, det er så styggt. Åssen føler foreldrene dine om dette? De måjo være jævla knust!
      Vil bare si at du er DUM som fiksa så mye på deg, for du ble faen med ikke finere, du ble bare 1000 ganger styggere enn det du var før !
      So lykke til i livet dumme dritt 😉

    11. Utrolig tøft av deg å vise bilder av deg selv så kort tid etter operasjonen! Håper du blir fornøyd <3

    12. Jeg blir helt oppgitt jeg, over hvor mange som gjemmer seg bak skjermen og slenger dritt! Og forteller Sophie den ene og andre tingen om hvor stygg hun er osv, at hun har dårlig selvtillit osv!! Javel, dere feige anonyme msk, mangler oppdragelse og folkeskikk!! Blir flau over at det finnes så mange uoppdragne drittunger i Norge!

    13. Synes det er bra du fikser på deg selv på de tingene du føler du ikke klarer å leve med. Altså, der jo derfor slike ting eksisterer. Skal selv fikse litt på kroppen min fordi jeg plages med det noe brutalt. 🙂

    14. Jeg vil bare si at det er så bra at du er ærlig om det du gjør og har gjort. Du kunne ha valgt å ikke fortelle om det og ikke kommentere det for det er jo egentlig ikke noen andres buisness å vite, så det skal du ha for!
      Jeg ønsker deg god bedring og håper du blir veldig fornøyd med den nye nesa <3

    15. Tror egentlig de fleste hadde gjort det samme i din sitasjon.
      Vet ikke om denne https://vimeo.com/57126054# filmen er noe som er relevant for deg. Jeg kom over den igår og satt igjen målløs. Helt sykt hvordan masseprodusering av kjøtt foregår. På en måte er det helt grusomt, men på en annen måte er jo det nødvendig for å mate det store Asia og verden! Jeg spiser iallefall ikke kylling lenger.

    16. Anna maria: unnskyld att jeg spørr men hva feiler det med deg egentlig?!? Hvorfor leser du bloggen hennes da hvis du “hater” henne såå mye som du tydeligvis gjør?? Men mest av alt er du bare sjalu, ser det på skrive måten din.. og hva i allverden har hun gjort mot deg for og fortjene så mye dritt fra deg?? Åjo, hun har fiksa litt på kroppen sin? Du har lyst til og fikse noe på kroppen din du også men du har ikke råd, så da får du det såå mye bedere med deg selv att du heller slenger dritt til henne.. woow. Voksent gjort! 😉 så da har jeg ett råd til deg og til dere alle andre som sier sophie trenger hjelp: dere som seriøst trenger hjelp som faktisk klarer og være så frekke over ett tastatur!!! Att det faktisk finnes sånne mennesker som dere hadde jeg aldri trodd.. blir faktisk flau over og være norsk kjenner jeg!!! Lykke til sophie. Du er heeelt nydelig 🙂 og en ting til: dere lesere som sier foreldrene til sophie må være knust? Jeg vil nå si att hadde jeg hatt en datter så ville jeg heller att hun skal fikse på seg selv, enn og bli sånn som dere som slenger dritt over nettet,DET er svikt på barneoppdragelsen det jenter…. fei for din egen dør før du feier andres.. og vei orda deres før dere skriver på nettet… ha nettvett!!!! Håper du blir fornøyd med nesen din sophie 🙂 du er vakker 🙂

    17. Anna maria: Du er DUM som faktisk skriver så mye tull!!! Lykke til med DITT sjalueliv.. lenge leve sjalusien 😉

    18. Syns det er så komisk at når folk skriver meninga si (om den er negativ eller noen ganger positiv) så er dem sjalu. Ikke alltid det er slik, just face it folkens!

    19. Du må jo virkelig ha det jævlig med deg selv når du allerede har sprøytet inn alt mulig av gift i både pupper og lepper og gud vet hva mer PLUSS operert nesen i en alder av bare 18 år. Synes rett og slett synd på deg.

    20. du er sterk 🙂 og serriøst, ikke bruk all energien på hatere, de vet ingen ting om deg! teit av folk å slenge dritt forde.. guud, folk eier ikke sjikk lenger..

    21. Det har ingenting med hatere å gjøre, det har oe med at hun har et lavt selvbilde som kan gi andre unge jenter det samme!! Som jeg leste over så er det bra at foreldre fraråder denne bloggen, egentlig skulle den vært rapportert inn, for å legge ut telefonnummer til leger og fortelle hvem som er så løk å utføre operasjoner som ødelegger kroppen til unge jenter med så lav selvtillit, det er for meg ubegripelig!

    22. Det er bra du er ærlig med oss lesere, jeg tror du ville fått enda fler “imot” deg om du prøvde å skjule det. Men du er jo så fin som du er, uten å endre på noe.
      Forstår også at du slo to fluer i en smekk, det ville nok flere gjort. Jeg har forresten samme problemet, altså med tett nese-opplegg. Men jeg er så pysete, velger heller å gå med pustebesvær. Det verste jeg har gjort i mitt 23 år lange liv, det er å ta blodprøve. Haha!
      Lykke til med nese, håper du blir fornøyd. Et vakkert menneske er du uansett hvordan nesen skulle se ut, men hovedsaken er at du har det bra med deg selv. <3

    23. Ikke bry deg om hva andre sier å ikke sier. Det er din kropp, ditt liv å ditt ansvar 🙂 Har du lyst har du lov. Syns du er nydelig uansett:) Stå på søta å hev deg over dem som skal krangle å spre drama 🙂 Du er STØRRE enn dem.

    24. Det værste jeg ser er at folk bruker ordet ytringsfrihet som om det betyr at man har lov til å si absolutt alt man har lyst til. Dette er kopisert fra wikipedia om ytringfrihet i Norge: “Generelt kan ikke ytringsfriheten krenke retten til privatliv, ære og retten til eget selvbilde”. Vil ikke påstå at det da er greit å si at Sophie her ser stygg ut og at hun er tragisk og det ene og det andre. La nå mennekser gjøre som de vil. Liker du det ikke, ikke si noe da vell, så lenge du ikke føler at det du har å si er til hjelp for personen.

    25. Syns det er helt utrolig at folk faktisk har et så kjedelig liv at de rekker å slenge dritt til folk på nett. Hvorfor ikke bruke tiden sin på noe bedre enn å dra ned folk for å virke bedre selv? Newsflash to you, det fungerer ikke. Mange av leserne hennes må være utrooolig usikre som i det hele tatt gidder å skrive dritt altså. Om dere ikke liker bloggen så er det faktisk så enkelt og greit som å krysse seg ut av den. Rett og slett. Å skrive til andre at de er stygge osv er aldri greit, uansett hvor mye du misliker dem. Du veit aldri hvordan denne personen tar dette.
      Og til dere som sier at hun er et dårlig forbilde som tar kosmetiske inngrep osv, dere burde tenke over hvor dårlige forbilder dere selv er som sitter bak en skjerm og skriver dritt til ei 18 år gammel jente.
      Selvfølgelig er jeg enig i at det kanskje er litt tidlig å ta slike kosmetiske inngrep, men det er søren meg hennes valg og det er hennes liv og hennes penger. Bare aksepter det og gå videre. De som får dårlig selvtillit av å lese denne bloggen eller ikke takler det, burde rett og slett slutte å lese den og finne noe annet å gjøre. Det er absolutt ingen som står med et våpen mot hodene deres og tvinger dere til å se på bilder av henne eller lese hva hun skriver om.

    26. Kamilla: Det jeg mente var at Sophie Elise har lov til å skrive akkurat hva hun vil om sine operasjoner, sin kropp og sitt liv.. og at alle som har noe imot dette ikke får gjort noe med det, og kan holde seg unna bloggen! Så da er vi vel strengt tatt enige.. Jeg synes heller ikke drittslenging (hverken over nett eller ellers) er greit!

    27. Jeg er ikke vanvittig fan av Sophie, eller enig i alt hun gjør, og det er godt mulig at dere som skriver stygge ting til henne ikke er sjalu på henne direkte, men dere kan overhodet ikke ha det godt med dere selv når dere har et slikt behov for å skrive sånt til andre. Bry dere litt mindre om hva alle andre gjør, og ta de psykologtimene selv – det er først og fremst dere som trenger det.

    28. Jeg er født med leppeganespalte(hareskår) mobba pga det. Synes det hjelper å lese bloggen din og ville egentlig si takk.
      Tlil de med barn med hareskår informer barnehage, foreldre, skole så går det bra! Det hjalp meg 🙂

    29. hei vi har ganske lik nese jeg har også litt oppstopp nese d passer til deg men d kan komme dager du ikke er fornøyd. og så virker du som en fin person .Og til haterne”man skal ikke sku hunden på håret”.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg