rosaboblen

Det er mange som skriver dritt til meg, fordi de tror jeg lever et “perfekt liv”. Omså jeg hadde et perfekt liv, hvorfor er det noe å hate over? Skal man ikke glede seg på andre sine vegne? Men nei, livet mitt er ikke perfekt, men det er bra, og det trenger man ikke legge sjul på. Jeg vet ikke hvilket liv dere lever, men jeg missunner ofte venninne mine som har en vanlig jobb som de går til, og når de er ferdige på jobb, da er de ferdige. Jeg har alltid et ansvar, og slikt blir man sliten av.

Men, når det er sagt, så ville jeg ikke byttet bort det livet jeg har for noe annet i hele verden. For det første så holder jeg på meg noe jeg liker, og når jeg er gammel så kan jeg tenke tilbake å vite at jeg har gjort masse med livet mitt. Om jeg hadde dødd i morgen, så ville jeg uansett ha oppnått noe i løpet av mitt liv. Jeg har fått oppleve å være et forbilde for unge jenter jeg ikke engang kjenner, det er en stor følelse. Jeg får våkne opp sammen med en gutt jeg elsker og som jeg har det utrolig morsomt sammen med, og om kveldene får jeg legge meg sammen med han igjen. Vi legger planer, og selv om det kanskje ikke varer for evigt, så føles det slik. Jeg har en mamma og en pappa som er bak meg 100%, og en lillesøster som er utrolig smart og snill. Jeg har også gode venninner jeg aldri, aldri kommer til å ta for gitt. Og hvilken jente ville ikke blitt glad for å tjene gode penger, få ting gratis, møte kjendiser, reise rundt og leve litt når man er 18 år? Kan dere helt ærlig si at dere ville ha valgt det bort, fordi ikke alle får oppleve det? Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg nyter det som har blitt gitt til meg? 

Ellers, så takler jeg også vanskelige ting. Jeg har mine bekymringer. Hva skal jeg gjøre med livet mitt? Er det vanskelig for mamma og pappa å få høre slemme ting om meg fra andre voksne som dømmer de som dårlige foreldre fordi de leser om livet mitt på nett? Hvorfor gjør jeg så mye for den ene vennina som er falsk tilbake? Hva om kjæresten min blir syk igjen? Hva om jeg ikke er god nok? Om dere tenker dere om, alle framstiller seg selv så bra som mulig, enten det er blogg, facebook, instagram, når man fikser seg om morgenen, den hvite løgnen man forteller om hvorfor man ser sliten ut. .  Det er godt å framstille det slik, for da kan jeg late som. Men, jeg har det bra. Og for meg som har vært helt nede, så krever jeg ikke så mye mer heller. 

 i en rosa boble. Thats where you’ll find me. 

66 kommentarer
    1. Sinnsykt bra skrevet! Aner ikke hvordan folk klarer å rakke ned på andre kun fordi de har noe de ikke har..

    2. Gud du er så flink til å skrive, og du har så rett! Selvfølgelig er alle sjalu på alt du har, og de er sure fordi de ikke har samme muligheter som deg, og lar det gå utover deg, noe som er utrolig urettferdig! Hev deg over alt det stygge du får, for du er så mye bedre Sophie! Bloggen din betyr utrolig mye for meg og mange andre jenter, det vet jeg med sikkerhet! 🙂

    3. tror de fleste som skriver dritt om deg,er på grunn av sjalusi.å for å finne en måte få det ut på så må du gjennomgå.men du er sikkert ei dame med bein i nesa å lar dette prelle av deg.

    4. hva er det egentli han er ver syk med har ikke fått det med meg??
      du er nydelig misunder deg , men samtidig er jeg glad for att du har det så bra fordi du fortjener det <3 <3

    5. Vet du hva? Jeg synes du virker som en helt uffatelig god,snill,søt, herlig jente. Du står på og jeg er ganske imponert. Dette er ditt liv og du får velge hva du skal gjøre med det. Jeg bryr meg ikke for hva du gjør, for meg er du fortsatt en fantastisk person. Å sjekke bloggen din er ganske gøy, jeg for innspirasjon og blir glad over å lese bloggen din. Det virker som du har et ganske spennande liv. Etter som jeg har lest på bloggen har jeg merka at du virker som en ufattelig god venn. ønsker jeg hadde en sånn venn som deg, virkelig. En ting er sikker, men jeg hadde aldri klart å tatt i mot all den driten du får. Du er STERK det skal du ha. Stå på!

    6. Jeg må helt ærlig si at jeg misunner deg for hva du får oppleve og har opplevd, jeg misunner deg virkelig over hvor nydelig du er og at du har det så bra, men jeg er glad på dine vegne.
      Du er et kjempebra forbilde for andre jenter, inkludert meg. Jeg beundrer deg over hvor sterk du er og driter i de som er slemme og prøver å dra deg ned, men det funker ikke for du er bedre enn det!
      Du har så mange sterke meninger, og bryr deg om ting som er viktig, når man ser deg så tenker man jo at du er overfladisk med ditt utseende, men tvert imot du ødelegger alle stereotypier for du er så dyp, og bryr deg om andre.
      Jeg har alltid vært glad i dyr, men aldri tenkt over at sminken min har vært dyretestet, og ellers hvor forferdelig noen folk behandler dyr. Du har virkelig åpnet øynene mine, og tusen takk for det!
      Jeg beundrer deg virkelig Sophie, vær sterk, stå på videre!

    7. Det er ikke rart at du er der du er i dag heller, du har nå jobbet hardt for å komme dit og fortjener absolutt alt du har blitt gitt. Jeg ønsker deg bare godt i livet, nydelige Sophie! STÅ PÅ ♥

    8. Fy faen som jeg respekterer deg.
      Livet mitt er fylt av sykdom og dritt, men jeg klarer å glede meg over de små tingene veldig mange tar for gitt!

    9. Er helt enig i det du skriver! Du er ikke et dårlig forbilde fordi du lever et bra liv, du er et dårlig forbilde fordi du støtter seksualiseringsrevolusjonen samfunnet går gjennom i dag:)

    10. Åå, du er så flink til å skrive! kjenner jeg faktisk blir stolt, uten at jeg engang kjenner deg! crazy?
      Du er helt serriøst mitt forbilde! du står for dine meninger, og det har jeg så stor respekt for!
      Stå på!
      masse klemmer:)

    11. Stå på Sophie, du er utrolig sterk! beundrer deg virkelig for det, du er ett utrolig godt forbilde for mange mange jenter,og er nokk ikke mange som hadde klart å leve med så mye hat som du får! igjen, stå på girl, you rock! 🙂

    12. klart de som skriver sånt er sjalu! noen er sjalu på grunn av utseendet ditt, noen pga at du har en kjæreste, noen fordi du tjener bra med penger, og noen fordi du er mer kjent enn de er… Hvis du er høyere opp og bedre enn andre, så kommer mange til å vise sjalusien med hatkommentarer for at du ikke skal nyte det du har.. Men det er bra at du gjør det! Unner deg virkelig alt bra<3

    13. Du skriver utrolig bra, virkelig inspirerende! Men det jeg tror er at folk gir deg hat fordi de mener at du prøver å få folk til å tro at livet ditt er helt perfekt. Selvfølgelig er det INGEN som har et perfekt liv, og det vet jo alle. Derfor er det selvfølgelig vanskelig for mange å logge på PCen sin etter en tøff dag og lese om hvor fantastisk pene, kule, populære Sophie Elise har det. Da er det lett og bare legge igjen en anonym komentar for å få ut sinnet sitt. Men på den andre siden kan du jo heller ikke blogge om hvor kjedelig eller deprimerende livet ditt er. Det er det jo ingen som vil lese om. Det jeg prøver å si er at ingen er perfekte. Det er viktig at du ikke prøver for hardt å fremstå som perfekt, men heller ikke andre veien. Som et forbilde for mange unge er det jo selvsakt viktig å holde seg positiv, men samtidig ikke så mye at det blir for falskt. Jeg sier ikke at dette er en enkel oppgave, tverdt imot. Det må virkelig være litt av en jobb, men og jeg synes du gjør det utrolig bra. Stå på Sophie! Gjør det du trives med og kun det. Ikke bry det for mye om hva andre synes, selvom det kan være vanskelig i blandt. Alle hatere hater for en grunn. Kanskje de har det vanskelig hjemme? Ingen vet. Men alltid husk på alle de jentene du inspirerer bare ved å være deg selv.

    14. Bare nyt godene mens du kan du, Sophie! Bra skrevet av deg, er nok mange i hele vide verden som føler akkurat det samme som deg på grunn av ignorante mennesker som alltid skal hakke på andre for å føle seg bedre. Du er en flink blogger, og virker som et fantastisk menneske 🙂

    15. Elsker deg Sophie! Det du sier er så sant! Alle vil fremstå best mulig og skjule det som ikke er så bra.. Og jeg syns du er helt perfekt sånn du er! Virkelig et forbilde!! <3

    16. Ser du mer på bloggen som et ansvar nå? Og ikke bare morro? Før når jeg blogget, kunne jeg komme hjem fra å glede meg til og blogge fordi jeg synes det var gøy med så hyggelige tilbake meldinger! Jeg skjønner selvfølgelig at det kan bli slitsomt og blogge hverdag! Men nå trenger du kjempe så veldig hardt for å være på topplisten. De leserens som virkelig liker bloggen din og vil støtte deg hvis du mener du må ha et par dager fri, vil heller forstå enn og legge igjen en kmt om at de ikke vil lese bloggen din lenger! Det jeg mener at du må gi litt mer slipp på det presset, og heller glede deg til og stå opp en morgen og så blogge! For de fleste er det ikke sånn at du MÅ ha to eller tre innlegg om dagen men heller kunne nøye seg med ett innlegg hvor du kommer opp med noe nytt og spennende!
      Jeg liker virkelig bloggen din Sophie, og du har all grunn til og unne deg det du har nå! Stå på!

    17. trur det at folk mislike deg fordi alr dreie seg bare om utseende for deg og at du skal fremstille deg som mer perfekt enn alle andre og kje minst operere alt på kroppen din for å se bedre ut , uansett det kje var noe galt med deg fra før av , men for å være ærlig eg vet kje helt hvordan eg skal tolke deg og de andre bloggerene , men dere oppføre dere som dere kan bare peke på ting og kjøpe ka som helst :p og at det virke ut som at en teit blogg er halve livet ditt og kje minst det tåpelige innleggene dine i aviser og tv , herregud , skjønne kje koffer du skal være der og snakke om plastiskepoereasjonene dine ,, kje for å virke hjerteløs eller no ,men du har masse teite innlegg i blader , skjønne kje koffer silikonene dine skal diskuteres i et blad , flere som oppleve komplikasjoner med silikonene sine sikkert + bilulykke , men dem blir kje satt frem i avisa , så det der skjønne eg kje , du får det til å hørres ut som at du er viktigere enn andre folk , bare pga silikonene dine kanskje sprakk , lol lizm , er kje verdens underganng det , du har sikkert råd til å skaffe deg nye , men syns det var morsomt at folk gjorde narr av deg pga det der , og kje hadde medfølelse , for du fortjene det kje , du oppføre deg som en oppmerksomhetsyk tufs som bare vil ha flest mulig lesere , du kan heller begynne å oppføre deg , istedenfor å bruke kroppen din for å få oppmerksomhet og masse andre tullete ting du kommer med , men håpe du blir mer moden etterhvert

    18. Sophie den dusten øverst oppe i kommentarfelten og den andre dusten rett over mitt svar her må du bare drite i.
      Folk er hatere og liker å misunne.Sånn har det alltid vært og sånn vil det fortsette å være.
      Du må bare fortsette med dine ting,leve ditt liv,være takknemlig for alt du opplever og for de flotte leserene og de vakre vennene og den utrolig familien og gutten din.
      At foreldrene dine får høre dritt pga av andre foreldre mener du er et dårlig forbilde og at foreldrene dine gjør en dårlig jobb er bare helt på trynet. Med mindre vi som foreldre satt ungene i bur eller lenket de fast vil ungen leve sitt liv og make more statements nå enn vi gjorde før.
      Vi kan ikkje kontrollere alt. Bare støtte og være der for dere når det trengs eller også når det ikkje trengs. Kose deg med bloggen din og oppdrag, med fotoshoot og turer og alt det andre og DRIT i idiotene.
      Ikkje kast bort tid og energi på dem. men du skal se at de elsker deg veldig mye når du har giveaways hahaha,aint life grand?
      ha en super sommer 🙂
      Hilsen meg som ikkje hater,men er superglad på dine vegne 😉

    19. Dette er ikke for å krenke deg, men du er et usunt forbilde for unge jenter, slik du fremstiller deg selv. Og hvis du innehar intellekt, så håper jeg du ser det en smule selv og hvorfor. Ta det til deg. Skriver ikke dette for å være stygg. De yngre ser opp til deg og de “eldre” ser ned på deg. Har aldri hørt noen over 20 år som har skryti av bloggen din.

    20. jeg skal personlig si at jeg ikke er super fan av utseende ditt, men din kropp … ditt valg. Jeg liker bare deg som en person jeg 🙂 jeg syns du har en god personlighet, å virker veldig åpen og hyggelig. DERFOR liker jeg deg! 🙂

    21. http://www.side2.no/m/?articleId=3653839
      Er dette ditt tilbakesvar på denne artikkelen?
      Jeg leser bloggen din veldig ofte.. Fra min synsvinkel ser jeg at det er en del ting på bloggen din som ikke er så bra for de små jentene som sitter og leser her og blir inspirert av deg. Som kan påvirke på en dårlig måte. Du burde sjerpe ned på litt av hvert, du vet hva. Du er jo selvfølgelig din egen sjef. Du er 18 år og myndig. Men tenk over på hvilken typer publikum du tiltrekker deg.
      Du har også gode egenskaper sophie!!!
      Ikke glem det selv om det blir lagt sjul på opp i alt dette i enkelte avis og internett artikler. Og selv om du blir kritisert av en professor. Han likte nok sikkert bildene dine i FHM selv om han ikke innrømmer det 🙂 hihi neida. Jeg er like gammel som deg sophie. Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din er at du har god sans for mote. Litt crazy stil av og til men du er modig som tørr å være annerledes. Jeg begynte å lese bloggen din når du var langt nede. Jeg synes synd på deg da. Og var glad for å se at det gikk oppover. Etter hvert i løpet av de siste årene mistet jeg litt sansen.. men jeg har fortsatt fulgt med. Jeg er jo av og til missunelig på alt du får gratis. Men du har gjort deg fortjent til det. Alle som liker og ikke liker deg går innom her daglig for å rise eller rose eller bare lese. De har bidratt til at du ligger på toplisten og er så populær at du faktisk tjener penger og blir sponset. Så haterene har bare seg selv og takke hvis de synest det er så fælt. Og de som liker deg er nok glad på dine vegne.

    22. Hei! Jeg bare lurte på en liten filleting. Kunne du forandret slik at teksten din ble sort istedet for grå? Jeg er svaksynt og ser ikke lyse skrifter så godt, og vil gjerne lese hva du skriver! 🙂

    23. Sliter også litt med å lese teksten:-0 men ja , ikke bry deg om slemme tilbakemeldinger. Men du har vel så å si ett problemfritt liv. Ikke mye til bekymringer det du sliter med. Er vel derfor mange blir provosert. Skulle også vært i dine sko!

    24. Tror du har misforstått veldig.. Folk med en vanlig jobb har også gjerne ofte alltid et ansvar selv om de er “ferdige” med jobben når de går hjem. Mange har feks deadlines og prosjekter i jobben sin som de i stor grad preger dem og henger over dem selv om de går hjem fra jobb! Vil tørre å påstå at du har mye mindre press på deg og mye større frihet i din jobb.. Så tenk litt før du skriver!!

    25. Vær akkurat som du er! Gjør akkurat som du gjør!
      Så lenge du er ei snill jente og oppfører deg bra kan ingen “ta fra deg” noe. Mye misunnelse i denne verden vet du;)
      Du er flott Sophie 🙂

    26. Bra skrevet 🙂 noen folk har mye sjalusier så de får ikke så mye i livet . Eg og har gode foreldre som bryr seg selv om eg jobber eller ikke har penger så får eg det fra dem og deler.

    27. Utrolig bra skrevet Sophie! Et forbilde er ikke et forbilde uten å være seg selv. Du er deg og står for alt du gjør, det er noe du kan være stolt over.
      Tror nok mange av de som dømmer deg og snakker dritt egentlig skulle ønske de hadde et lignende liv. Som du sier, hvem vil vell ikke reise, møte kjendiser og leve litt i en alder av 18.
      Du er fantastisk! 🙂

    28. du er så flink til å skrive, og flink til å få folk til å tenke seg om en gang til. På grunn av deg har jeg jobbet masse med å ikke skulle dømme andre og være glade på demmers vegne og jeg føler meg mye bedre meg meg selv nå som jeg er blitt flinkere på det. Når jeg først så deg må jeg inrømme at jeg dømte deg med en gang til å være en overfladisk rosablogger, men fyfan så feil jeg tok! du er fantastisk, stå på!

    29. Du er helt nydelig Sophie! Digger deg, skulle ønske jeg hadde en venn som deg! 🙂
      Ariana Grande ft MIKA – Popular Song er helt nydelig! HØR PÅ DEN, blir aldri lei!!

    30. Jeg skal aller først innromme at for ikke så veldig lenge siden tenkte jeg på deg som en veldig overfladisk, og ikke en så smart person. Før var jeg veldig dømmende. Så begynte jeg å se litt på hva du skrev, hva du sa og hva du følte. Det er utrolig bra hva du skriver, og du er ikke dum. Du er smartere enn mange jeg kjenner. Du har et så godt hjerte, og jeg har bare lyst å høre mere om dine tanker og følelser. Og jeg skjønner godt hva du prøver å få frem i det du skriver. Nei jeg synes ikke det er noe galt i å nyte det man har fått. Synes det er akkurat sånn man sier takk for ting man har fått, og viser at man er fornøyd.
      Selvom vi ikke er helt like i person, så har du blitt et slags forbilde for meg. Stå på, du er fantastisk!

    31. Du er så bra! Kan virkelig ikke fatte hvordan folk kan finne på å skrive noe stygt om deg! Assa, de må jo ha god fantasi, for det finnes ikke noe negavtivt om deg, men uansett, de kaster bort tiden sin! Du er utrolig herlig! Blir så glad av å være på bloggen din! Du er ett av mine forbilder! Skulle ønske jeg var like sterk innvendig som du er, men ikke alle kan la være å knekke sammen… That’s life, men anyways, stå på! <3 <3 <3 Takk for at du er den du er, og for at du blogger 🙂

    32. Jeg tror folk snakker/skriver stygt om deg fordi du ofte virker innbilsk, selvopptatt, overfladisk og liker å skrive provoserende ting. Du gir veldig blandede signaler til leserne dine. Så er det også de som bare er sjalu 🙂 Det er bare bra du får oppleve ting pga bloggen, man kan ikke kalle deg dårlig forbilde fordi du tar imot det du får.
      Må si meg enig i en kommentar over her, folk med en vanlig jobb er ofte ikke ferdige med jobben når de går for dagen. Mange har et veldig stort ansvar, faktisk mye større enn ditt. Men det vet du sikkert.

    33. Ingen som er misunnelig på deg. De bare forteller deg hvor jævla stygg du er i trynet med de leppene dine. INGEN er misunnelig på det, de bare gir deg råd! hahaha ;D

    34. Dette er bare et spørsmål og har ikke noe med dette innlegget å gjøre.
      Du har skrevet før at du tror på Gud, men hvorfor konfirmerte du deg da human-etisk?
      // synes du er en super jente sophie 🙂

    35. Det er 22 juli, dagen da 77 mennesker ble skutt og drept, og så bloggar du om deg sjøl og dine miniatyr problem? Greit nok at du gjer det andre dagar, det er din blogg så da ska eg la vær å bry meg, men akkurat i dag synes eg det blei litt for domt.

    36. Du har en utrolig deilig kropp, det er mye jeg ville gjort med deg. Hilsen Pappa 🙂
      Ps. Hva vil du ha til middag i dag?

    37. Mye rare kommentarer du får her altså..
      Men i alle fall:
      Hadde du vært stygg, hadde ingen sagt noe på at du fikk ting gratis eller lever i en rosa boble.
      På samme måte som ingen hadde kritisert Fotballfrue for at magen ikke synes enda nå når hun er gravid, hadde hun hatt et par kilo for mye enn et par kilo for lite.
      Det er bare å innse først som sist at vellykede mennesker, som i tillegg ser ut som “idealet” i dagens samfunn – tynn, fint smil, vakkert hår, fine ansiktstrekk – vil irritere folk bare ved å være seg selv.
      Da kommer alt det andre bare som en bonus for de som irriterer seg; har du silikon? BAM. Har du ikke tradisjonell jobb eller er student? BAM. Skriver du mest om overfladiske ting? BAM. Soler du deg i bikini og ikke telt? BAM.
      Det er akkurat som om du ikke har rett til å være lei deg, eller opprørt over at du var i en bilulykke.
      Av og til lurer jeg på hvor vi er på vei til i samfunnet..
      Du er jo populær fordi du har mange lesere? Du har mange lesere fordi folk faktisk leser bloggen din? Du har jo sponsorer fordi mange leser bloggen din og fordi de liker det du skriver?
      Det er jo LESERNE som har drevet deg fremover til din suksess (med ditt arbeid såklart) og dermed har sponsorer fått øynene opp for deg som samarbeidspartner for deres produkt.
      Vet ikke om du leser kommentarer lenger, men håper du tar til deg noe av det jeg har sagt.
      Lykke til videre kjære deg 🙂

    38. WOW! Bra skrevet, synes virkelig folk skal respektere deg etter det her. Sterkt av deg å stå i mot alle de slemme og rare? Kommentarene! Stå på Sophie for en dag innser de som har skrevet noe stygt at det rett og slett ikke ga mening. For det hjelper nok ikke å kommentere stygt! Greit å ha sine meninger men det finnes flere gode muligheter å dele dem på enn å kommentere masse dritt til Sophie!:) er så bra når du skriver sånne innlegg, da tar du virkelig tak! Beundrer måten du står i mot all dritten. Stå på!

    39. Å FY FAEN! “men jeg missunner ofte venninne mine som har en vanlig jobb som de går til, og når de er ferdige på jobb, da er de ferdige. Jeg har alltid et ansvar, og slikt blir man sliten av.” Pass på hva du skriver a, dumme faens rosablogger. Du har det heeelt sikkert forferdelig med å blogge hver dag, mens andre kanskje må opp grytidlig om morgenen for å jobbe, så kan du sløve på ræva hele dagen om du vil! Arrogante drittkjerring. AVSKUM!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg