er det ikke typisk

Jeg klarte faktisk ikke å vente, så nå har jeg kjøpt meg ny telefon! Det ble samsung s3 og synes det er veldig rart å ikke ha iphone, men det går fint og er glad jeg har en ny. Men NÅÅÅ har noen funnet min iphone HAHA er det jammen ikke typisk, fikk melding om det ett kvarter etter jeg hadde kjøpt ny telefon. Så tenker jeg enten skal selge iphonen eller den nye telefonen min, noen som er interessert? TYPISK MIN FLAKS!!! Er glad men samtidig ikke, haha. 

Vet ikke hva jeg skal finne på idag, skulle egentlig dra på kino men føler meg så rar i hodet ettersom jeg ikke har fått sove noe særlig. Vi skal iallfall snike oss inn bak sirkuset i natt og filme litt 🙂 Så om dere ikke hører noe ifra meg i hele morgen så har jeg nok blitt kidnappet av dem på sirkus merano eller noe, haha.

Slik så jeg ut igår, har på meg samme skjørt idag faktisk! Jakke fra lee, topp fra bikbok og skjørt fra sheinside 

80 kommentarer
    1. Selg iphonen, Samsung S3 er MYE bedre enn iphone, føler folk bare kjøper iphone fordi alle andre har det/fordi den har fint design.

    2. Kjempe bra at du skal filme! Du må legge ut videoene. Er så glad for at noen bryr seg like mye om dyr som meg, og prøver å gjøre noe med misshandling osv! stå på! 🙂

    3. hvorfor skriver du egentlig at du har tenkt til å filme og alt det der før du faktisk gjør det. Da blir jo folk oppmerksom på at det kommer til å skje.

    4. Av erfaring syntes jeg iphone er mye bedre en S3. Men for all del, den er god den og. Var jo veldig bra du fikk tilbake telefonen med alle numrene og sånt. Kos deg i kveld da, høres spennende ut. 😀

    5. Veldig lyst på en iphone 🙂
      Kontakt meg på Facebook: Anita Ajazi
      Ha en fin dag videre! :))

    6. åh, iphonen min er helt total vrakt og det ble den i desember, men jeg har ikke hatt råd til å kjøpe en ny enda, haha. men nå har jeg fått liitt penger, og skal få litt mer i juni, så hvis du vil selge iphonen til meg kan du sende en mail eller noe, jeg er veldig interessert:)

    7. Selg S3’en! Og er det ikke litt dumt å skrive at du skal snike deg inn i natt? Er jo ganske mye oppmerksomhet rundt bloggen din og dette, tror du ikke noen vil bli oppmerksomme på det?

    8. bra at dåkker reiv ned sirkusplakatan, håpe dåkker får til å filme dyran og at dåkker legg det ut på youtube. dyr skal ikke ha det sånn! alle som ser plakata riv de ned! dyran kan ikke hjelpe seg sjøl så derfor må vi prøve å gjøre ting før å hjelpe de.

    9. Det er så bra det du driver med det med sirkusdyrene!
      – Du må legge ut videoene senere 😉
      Stå på!
      Synest såå synd på de stakkars dyrene! :/

    10. Hei Sophie!
      Jeg synes innsatsen din for dyrs rettigheter er utrolig inspirerende, stå på! Lurte på om du kunne lage et innlegg om din politiske mening? Er du fortsatt medlem i AUF?

    11. Hei! skulle bare skrive at jeg syntes det er kjempefint at du har fått i gang en slik aksjon mot sirkus her i harstad og sikkert mange andre steder også. på Fredag når jeg gikk av bussen så jeg en svær sirkus plakat spikret med spiker og en liten atmed da jeg litt seinere gikk tilbake med litt redskapper for å rive de ned var begge allerede røsket ned og det var bare et lite spor igjen av de. for noen dager siden var hele kila dekket av plakater nå er det ikke en eneste en igjen! syntes det er kjempebra det du har fått igang og stå på! takk

    12. Jeg vil gjerne ha iphonen! om alt er bra med den? Jeg fekk en ny mobil får 2 mnd siden, og søskenbarnet mitt knuste den igår… Og mamma orker ikke å ordne en ny til meg nå. Så jeg har en gammel sony, så om du vil, så kan du bare kontakte meg på facebook så kan vi diskutere pris osv?:)

    13. Er veldig interessert hvis du skal selge, uansett hvilken av de du velger.. noen stjal nemlig mobilen min .. så no phone 🙁
      elsker bloggen, lykke til med filmingen!! 🙂

    14. Det var bra at du fikk tilbake telefonen din da! Beundrer deg for det du gjør for dyrs rettigheter!

    15. Kanskje ikke skriv på bloggen at du skal det. Også, er det ikke ulovlig å snike seg på annens eiendom og filme?
      Anyway, telefonen kan du sikkert få returnere, hvis du har kjøpt den far en seriøs butikk. Bare gå tilbake og spør. 🙂

    16. Typisk att sånt skjer !
      du kommer ikke til og angre om du selger iphonen !
      samsung g3 er Kjeempe bra !
      har selv hatt samsung galaxy S2 og S3 men begge vart stjelt… så nå har jeg S4 å har aldri hadd bedre tlf enn samsung !
      Lykke til i natt ! gleder meg til å se hva du har fanget på video ! 🙂 <3

    17. Behold Samunsungen, den er bedre enn IPhone 🙂 har testet begge og likte Samsung mye bedre enn Iphone 😉

    18. Det er utrolig hvor mye du klarer å påvirke leserne dine positivt! Synes det er så irriterende at media ser bort i fra det, de burde fått dokumentert alt du har klart å prestere når det gjelder dyrebeskyttelse, til og med her i lille Porsanger har ungdommer begynt å rive ned plakater! Det er fantastisk Sophie 😀 Du ER et kjempe godt forbilde!

    19. Hjelp meg !!!! Er det flere der ute som ønsker å hjelpe Baba, sirkuselefanten som reiser rundt med Sirkus Merano ?
      Baba ble født vill, trolig i India. Men ble fanget og skilt fra sin familie allerede før hun hadde fylt to år.
      Baba har utviklet en stereotype adferd der hun står og vugger fra side til side. Noe eksperter på adferd mener er en siste utvei for å unngå galskap.
      Verken Baba eller andre elefanter hører hjemme i sirkusmanesjen.
      Hjelp meg å hjelpe elefantene. Skriv under og del videre.
      Måtte Baba en dag få et verdig liv ♥ På forhånd takk.
      Demand freedom for Baba the elephant! – The Petition Site
      http://www.thepetitionsite.com
      Animal rights advocates were one step away from getting a ban against circus elephants in Norway. The… (5793 signatures on petition

    20. U go girl!! Elsker at du er en av de få som bruker bloggen din på riktig måte Sophie, nå får du hele Norges generasjon til å åpne øyne og forhåpentligvis kan de føre det videre.. Håper du kontakter lokalavisa eller noe lignende uansett hva du får på film, for sirkus er noe vi VIRKELIG trenger å få en slutt på. Kvalmeste jeg vet om, har selv gått og tatt ned plakater om sirkuset hvert år for jeg hater den tortureringa. Er så vondt å se :/ forresten, blir du kidnappa så kommer jeg personlig å redder deg guuuurl!

    21. Så kjipt du allerede hadde bestilt, men det går vell ann å returnere den? Men jeg ville hvertfall testet ut S3’en hadde jeg vært deg, deg kan være godt med en forandring også. Ser også at de fleste syns at S3’en er mye bedre enn det Iphonen er. Selv har jeg hatt S2, og den varte i 1,5 år. Har aldri hatt en telefon som har vart så lenge, og den har gått gjennom både tykt og tynt for å si det fint! Men uansett hva du bestemmer deg for, så er jeg kanskje interessert i å kjøpe den du selger, jeg vil bare vite prisen først 🙂 Ha en fin dag!

    22. Du kan jo bare bytte S3 tilbake i butikken. Du har forsatt 14 dagers angrerett, ser ikke helt hvorfor du skal selge noen av de?

    23. Hei, hvis du har giveaway så er det flott, men jeg kjøper den gjerne! Bursdags gave til Mamma! Tehe. Hvis jeg kan få eller kjøpe den kan du kontakte meg på mail? 🙂

    24. Jeg trur ikke det kommer NOE sirkus hær i Narvik for det er noen som sier at de skal rive plakatene ned MED en gang når de kommer opp 😛 jeg liker sirkus men det er jo ikke bra over det de gjør med dyrene :(( jeg bare elsker dyr
      selg S3`en, jeg har prøvd begge og iphonen er BEST jeg ville faktisk ha S3`en først men så fikk jeg den og jeg likte ikke den jeg hadde den kanskje i en uke og var ikke på den engang i en uke og jeg er sååå tilknyttet til en mobil, og nå har jeg en iphone4s og jeg bare elsker den. s3-en er en dritt mobil for og si det sånn 🙂 behold iphonen .
      haha heter ikke regga

    25. Der har du et profilbilde til facebook (Snakker om det første bildet)! Behold iPhonen. Du er dødsfin!

    26. Jeg er garanter interessert hvis hvis du selger en av telefonene dine. Stå på, du har en kjempefin blogg. Så deg i avisa, tror det var i dag 🙂

    27. Jeg vil gjerne kjøpe iphonen! Experian min ble stjålet i milano så nå har jeg en nokia mobil.. altså ikke touch..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg