sjarm

Idag har jeg spist: kake. Masse kake. Og smash. Og drukket brus. Og så har jeg studert kvisene mine i speilet, haha. Med andre ord, nok en innholdsrik dag i det fabelaktige livet til Sophie Elise Isachsen! 

Jeg skulle egentlig sove i telt i en rundkjøring idag sammen med noen venninner, ettersom det er et russekrav. Men nå har “endelig” min gode venninne Marte klart å smitte meg med en kraftig forkjølelse, jeg trodde virkelig jeg skulle slippe unna denne. . Men nei, derfor må jeg heller ligge inne å se på sex and the city mens jeg gråter en liten skvett, buhu. Og øve til teorien. Jeg tok teorien for to uker siden, men jeg hadde en feil for mye og strøyk. Da gikk motivasjonen helt ned og jeg har ikke hatt lyst til å ta den overhode, ahh. Jo mer jeg utsetter det, jo kjipere blir det. 

Sitter foresten å synger på Lana del Rey sin sang “cola”, hvor hun så fint sier ” my pussy tastes like pepsi cola”. Vel, kvinnelig sjarm. 

Dagens sykeoutfit blir en topp fra chiquelle.com og .. truse. Haha. 

Som dere ser er toppen VELDIG kort, men jeg elsker den – bare sliter litt med hvordan jeg skal kombinere. Og ja, de små “kjærlighetshåndtakene” jeg har synes jeg faktisk er fint! 

Og til dere som spurte igår hvordan jeg sminker meg for tiden, så legger jeg en øyenskygge under våtlinjen på øyet, og litt i kanten av øyelokket. Jeg bruker kost fra nilens jord, og skygge fra glo minerals. Den fargen under (som egentlig er mer rosa-beige enn det ser ut som her) framhever blå øyne veldig bra, og det har jo jeg. Jeg bestilte begge deler på makestyle.no 🙂 Mitt neste innkjøp derfra MÅ være en rosa hårføner! 

36 kommentarer
    1. bruk teoritentamen.no til teorien! åpnet ikke boken engang før jeg tok den, og bestod med bare 1 feil, fantastisk :3

    2. eg stod 8 gangen på teorien 😛 det som hjalp til slutt for eg var å lese høyt for meg selv og ta tester på nettet 🙂

    3. hahahha. du har jo ikke “kjærlighetshåndtak” i det hele tatt. whaat? hadde du ikke hatt så liten midje så hadde det sett annerledes ut. kjærlighetshåndtak du liksom. hah

    4. HVOR er disse “lovehandles” som du snakker om? Du er faen meg syk i hodet. Du er så undervektig, med overvektige pupper. Jeg har lyst til å binde deg fast til en stol og stappe donuts ned halsen din for at du skal legge på deg. Det finnes så mange jenter de ute som blir knust når de leser dette. Jeg vet ikke om dette er ironi eller ikke, men om det er det, så skjønner ikke små tenåringer med problemer med selvtilliten det.
      Du snakker om hvor trist dyremishandling er, når saken er at det du gjør er rett og slett jentemishandling. Du mishandler deres kroppsideal, og skaper en syk versjon av hva perfekt er. Du gjør meg kvalm. Spesielt de gangene du faktisk prøver å skrive om kroppspress, og presterer å legge ut bilder av den syltynne kroppen din, og forteller at du er feit. Kle på deg!

    5. Litt feil å si at du har kjærlighetshåndtak, når det ikke finnes snev av det på deg 🙂 Tenk litt på selvtilliten til alle som leser det du skriver. Du har kjempefin kropp 🙂

    6. Er det dette som kalles thinspiration? Når syltynne jenter legger ut bilder av seg selv for oppmerksomhet? For all del du er ei fin jente, men du bør tenke på hvilke signaler du sender, særlig med så tynn kropp og masse silikon. No hate altså, det er bare slik jeg ser det. Men du er ei pen jente (men ro ned på restylane)

    7. du har absolutt ikke kjærlighetshåndtak!! du har en superfin kropp, og det er absolutt ikke vits i å bruke tid på å tenke på sånne småting som bare du legger merke til! 🙂

    8. typisk å bli syk når man ikke skal bli det! been there a thousand times.. men man får bare prøve å gjøre det beste ut av det, selv om det er dødskjipt der og da. Lykke til med teorien 🙂 Jeg strøyk selv en gang, før jeg klarte den. En venninne av meg hadde en og to feil for mange hele 3 ganger, men hun ga heldigvis ikke opp, og klarte det gangen etter der og har nå lappen. så aldri gi opp! 🙂

    9. Herregud!!!! Thea, det er heller deg som burde bindes fast. Noen gang tenkt på konsekvenser av det du skriver? Djises christ superstar!! Alle har forskjellig syn på kroppen sin,er ikke det lov? Jeg har former og flat mage,stor rumpe og store pupper, og bor med ei som er kjempeslank. Jeg synes jeg kunne hatt mindre former, og hun jeg bor med klager på at hun er feit,når hun veier 50 kg.. ALLE er misfornøyde med NOE!! That’s life, deal with it..Sophie er bare ei vanlig jente, som er misfornøyd med noe, akkurat som jenter med litt ekstra kilo på kroppen er..Da finnes det noe som heter sunn fornuft og trening. Have a nice one! 😀

    10. Jeg ville ha brukt den toppen med en underdel med høyt liv, så ser det finere ut.
      Og du, det der er ikke ordentlige lovehandles. Men bra at du synes det er fint! 🙂

    11. Thea har i og for seg et poeng, det er mye dobbeltmoral ute å går på denne bloggen. Sophie er ikke et veldig godt forbilde. Ville kanskje ikke sagt det slik Thea sa det, men sannheten er at Sophie sannsynligvis kler av seg pga dårlig selvbilde og et stort oppmerksomhetsbehov. Hun er avhengig av bekreftelse fra andre. Synd egentlig.

    12. prøvde du å leke litt sisteplass i de første setningene her eller? lol, stop iiit. du ødelegger det som er morsomt

    13. Du er så sykt oppmerksomhetskrevende. Det finnes ikke ett gram med “kjærlighetshåndtak” og det er du veldig klar over. Men du legger ut det bildet og skriver det bullshittet sånn at alle skal skrive at du har dødsfin mage, er misunnelige og at du er kjempetynn. For all del, vis deg frem så mye som du vil. Fisk etter komplimenter så mye du vil. Men kan du ikke ha baller nok til å være ærlig og bare si det som det er??? “Fikk lyst til å legge ut ett bilde av magen min, jeg syntes den er så fin”- så lett er det. Isteden for å skrive sånne dobbelmoralske unnskyldninger. Vær nå litt real mot folk.

    14. Pleier aldri å kommentere i sånne teite diskusjoner, men nå føler jeg bare at jeg må. Du ser kjempebra ut, og jeg kan også se at du har små “kjærlighetshåndtak” (noe du kler) så klarer ikke å forstå at folk så absolutt skal begynne å sutre og late som de ikke ser det, bare fordi det finnes andre folk som har fett hengende utenfor bukselinja. Det finnes forskjellige grader av disse “håndtakene” folkens, det er som å si at en på 80kg ikke er overvektig fordi det finnes folk på 200kg som også er det. Blir bare teit.. drit i om folk føler seg truffet, Sophie. Da har de vel en grunn til det og 🙂 stå på

    15. Tror ikke det kalles kjærlighetshåndtak, men en midje! 😀 herregud jeg har selv en tydelig midje og det er jo SÅ mye finere at det går inn også litt utover enn at det går helt rett ned..? du har en dritdeilig mage!

    16. http://www.prove.no/ jeg brukte denne siden før jeg tok teorien for 2 mnd siden og jeg bestod med 2 feil og jeg leste ikke boken i det hele tatt. Bare ta mange prøver og hvis du svarer feil så husk på hva som er det riktige svaret til neste gang. Fikk verre spørsmål på de prøvene på nettet enn den faktiske teori prøven. Kjøpte 1 mnds pass og det sparte meg for mye penger! 🙂 Lykke til, du klarer det helt fint!! 🙂

    17. Hun har jo begynt å fått litt hofter, det er jo ikke vanskelig å se. Du trenger ikke å ha valker og være feit for å fortsatt ha litt former rundt på kroppen. Idiots

    18. Ehm, kjærlighets håndtak??? hvor? vis du mener det der er lovehandles, så må faen meg jeg ha bilringer i forhold… du er jo totalt flat jente!! Tenk på hvordan bilde og tanker du sender ut til leserne dine….

    19. Jeg å strøk på teorien, men 8feil! Er no skikkelig dritt :/ men tok den pånytt i dag å da klarte jeg det! Var livredd for å feile igjen, så satt med pila på avsluttknappen i 5minutter før eg turte å trykke.
      Du klarer den neste gang! 😉 Lykke til!

    20. Har du tatt prøvene du får på nett? kan også laste ned en app! førerprøven heter app’en 🙂
      Det er noen år siden jeg kjørte opp, så da hadde jeg bare prøvene på internett på øve meg på (i tillegg til boka). Jeg leste teoriboken noen ganger, men det var prøven på nett som hjalp meg mest- ingen tvil engang!
      Jeg har aldri gjort det så voldsomt bra på skolen, men jeg sto faktisk med 0 – null feil på teorien for bil. Så jeg er helt sikker på at du består neste gang! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg