svar på spørsmål : bhstørrelser osv

Spørsmål : Du har ganske store pupper, hvordan finner du bh’er som passer?

Vel, dette er jo et “problem” jeg har valgt å ha selv med tanke på at jeg har operert puppene mine, så dere må for all del ikke tro at jeg klager nå! Men ja, jeg passer ingen av bhene på h&m, cubus, lindex og slike butikker. Jeg må bruke 80D der, og det er alt for bredt rundt, men det er den eneste cupen som NESTEN passer, til og med det er for lite. Så ja, det er litt irriterende ettersom vi har så lite utvalg her i harstad, etter at jeg opererte har jeg mange ganger brukt bikini som undertøy fordi jeg ikke har hatt noe annet valg, haha.

Men, min venninne Maria jobber på “change” på oslo city som er en undertøysbutikk, de har badetøy, sportsbher og mye mer også. De har 95 forskjellige størrelser, både for store og små pupper, fra A-K cup, og fra 60-100 i omkrets. Jeg dro dit for å bli målt slik at jeg kunne finne en størrelse og modell som passet bra til meg, 80% av norske kvinner bruker feil bhstørrelse og jeg var absolutt en av dem – for etter målingen fant vi ut at jeg har 60H i bhstørrelse! 

Jeg er ikke så god til å gi veibeskrivelser, så dere kan se på facebooksiden HER om dere vil besøke change i oslo. Dette er ikke reklame, men noe jeg sier for å hjelpe dere fordi jeg vet mange trenger det! Og foresten – undertøyet jeg brukte i FHM er fra change 🙂

Hadde egentlig et helt nytt sett å vise dere, men det er i vask ettersom jeg er elendig å prioritere, haha. . Jeg får vise dere en annen gang, her er noe av mitt undertøy fra change!

41 kommentarer
    1. Utrolig bra at du endelig fikk deg ordentlige BH-er 🙂 Jeg jobber på Change i Bodø, og vet hvor viktig det er med ordentlige bh-er som passer, særlig når du har tatt silikon. Enda mere og bære på!

    2. Koffer svare du ikke på kritikk du får?
      Va du sjøl fornøyd ætter tvopptreden?
      Syns du burde si nån ting, får huff du virka jo helt fjærn.
      GAkkegakk

    3. Bra du bruker sånne bher 🙂 De har så utrolig bra støtte, og gnager ikke overhodet, selvom det er tungt med store pupper. Har 65I-J selv, so I would know, haha!
      Det er utrolig stor kvalitetsmessig forskjell på en bh fra Change og en ifra H&m også, er ikke til å sammenligne engang.

    4. Er du virkelig slik som du fremstiller deg selv eller finnes det noe dypere i deg utenom pupper, trutmunn og hjernedødhet? Håper virkelig det, for din skyld!
      Beklager frekkheten, men blir bare veldig provosert av dette “frøken perfekt” bildet!
      Svar gjerne!

    5. Helt enig med dæ åver!
      Kunn pupp å leppa i hode på ho. alle andre svar er innøvd , så ho skal fræmstå som så klok i hode, å ikke bare den domme bimbo fjortisen

    6. tænk at du har ødelakt leppen dine med di sprøyten du pompe inn.
      Du kan jo pinade ikke snakke normalt længer.. er det derfår du snøvler når du prater?

    7. Huff, så jævlig mye dumt de over skriver!
      Men de BHene, de er jo ikke fine på dem som ikke har silikon..

    8. Hvordan kan disse bh’ene passe deg? greit at du kanskje er 60 i omkrets, men de så veldig små ut som cup..?

    9. Jeg skjønner dilemma ditt.. Finner ingen bh-er i min strl, kanskje en skjelden gang. Har egentli 60C-D men må klare meg med 65B og det blir litt for trangt 😛

    10. kjenner til problemet med å finne bh-størrelse, jeg har den samme størrelsen som deg, 60H/65FF og jeg har ikke operert noe. Synes det er litt drit av og til, siden bh-ene er så dyre, men så betaler jeg dem ikke selv enda, går liksom fint! 🙂

    11. Jeg kan ikke fordra bh-er fra Change, er “ordentlig målt” i butikk til 80G i Change-størrelse, men synes ikke de sitter noe bra i det hele tatt. Foretrekker Freya lingerie, eller LaSenza (som dessverre ble lagt ned, men skal teknisk sett starte opp igjen). Synes virkelig det er verdt å betale litt ekstra for bh-er med bedre kvalitet enn de fra Change (selv om de er marginalt bedre enn bh-er fra H&M og Lindex).

    12. Til dere som sier at hun er helt hjernedød og ikke mer en lepper og pupper. Første gang jeg var inne på bloggen til sophie (som er ca 2 år siden) så tenkte jeg at hun bare var en overfladisk blond barbie som brukte alt for mye sminke og pushups og gjorde seg til osv. Men jeg fortsatte å lese bloggen hennes alikevel, og forstod at hun er så mye mer! Hvis dere bare tar dere tid til å lese hva hun faktisk skriver, og ikke bare tenke på bildene hennes og lete etter feil, så vil dere forstå hvor godt menneske Sophie egentlig er! Gå foreksempel under hjertesaker oppe til venstre. Der får dere både vite at hun er imot dyremisshandling, pelsindustrien og er vegetarianer. Vet dere hvor vanskelig det er å være vegetarianer? det er HARDT som faen. Jeg prøvde, men klarte ikke mer enn et halvt år før jeg sprakk. Spesielt når alle rundt deg spiser kjøtt, og du må sitte der med salat og bønner. Jeg ser virkelig opp til Sophie Elise, og kommer til å gjøre det uansett hvor mye hun putter i både lepper og bryst. Noe hun gjør for å bli fornøyd med seg selv, ikke for deres skyld!

    13. Fin blogg 😉
      Det går også ann å kjøpe undertøy fra changes på nettsiden deres 😉
      Må selv på changes for å finne bh i riktig størrelse, å før jeg flyttet så måtte jeg bruke nettsiden ^^
      http://www.changes.com er linken om du eller noen andre lurer 😉

    14. Til folk som ikke vet det. Så har change ett helt annet bh oppsett enn alle de andre undertøys fortetninger. De har veldig smale rundt og store i koppen… jobbet på triumph undertøy i over 2 år. Så hos triumph er jeg 65C på change var jeg 60F. 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg