hvorfor

Hvorfor tenker jeg så mye? Hvorfor får jeg aldri sove uansett hvor trøtt jeg er? Hvorfor er det så vanskelig å formulere følelser inn i settninger? Hvorfor skriver jeg dette innlegget?

Men slik vil dere ikke lese. Dere vil lese om hvor mye penger jeg bruker, dere vil se extensions, sminke og outfit. Nye klær, et smil og et perfekt liv. Masse venner, brunfarge og ingen problemer. Silikon og restylane. Barbie. Positiv. Dere gjør det enkelt, men samtidig så vanskelig. Dere lar meg være overfladisk. Det er bra. Det er ikke meg. 

Hvem er Sophie Elise? Jeg vet ikke selv engang, så hvordan kan dere vite? 

190 kommentarer
    1. vil mye heller lese innlegg om tanker, følelser osv. enn kjedelige innlegg om extensions og ny sminke. skulle ønske du kunne skrive mer om førstnevnte.

    2. Jeg vil vite hvem du er(den egentelig). Jeg har aldri brydd meg om extentions, venner, fester, barbie. Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg vil finne ut om hvem du er. Hva er det som ligger bak øynene dine? Hva er det du holder for deg? Hva er det du hater? Hvor mye bryr du deg? Kunne ikke du fortalt om den du er?

    3. vi VIL ikke lese om sminke, klær, botox, restylane, silikon og extensions. Du velger SELV hva du legger ut. hadde vært mye gøyere å lese hvis du hadde hatt mer interessante innlegg 🙂

    4. Du kan godt ha sånne “følelsesinnlegg” av og til, og ting som faktisk er seriøst. Det er kjekt å lese om alle sminken og slik, men fint med en liten blanding. Jeg liker veldig godt “dyreinnleggene” dine. De som handler om dyretesting og slik. Godt at du som har så mange lesere informerer om slikt! 🙂

    5. jeg synes når du skriver litt dypere innlegg, at de er de beste. vil gjerne lese mer om slike ting altså 🙂

    6. Bloggen din er mye bedre når du er ærlig og deler meningene dine. Jeg ser jo at noen foretrekker barbie-versjonen av deg, men det er når du tør å si hva du mener bloggen din virkelig er verdt å lese.

    7. Liker mye bedre å lese slike innlegg som disse enn om extensions, restylane, silikon osv. Blogg om akkurat det du vil, Sophie 🙂

    8. Gjør det du selv føler! Vil du prøve å være 99% deg selv på bloggen, så er du det. Vil du fortsette en blogg som handler om den overfladiske deg, så gjør du det. Ingen andre enn du kan bestemme det, husk det. Du gjør som du selv vil, leserne er der for deg, men de skal ikke bestemme hva DIN blogg handler om 🙂

    9. Sånn innerst inne trur æ du e ei ekte å jordnær jenta men blir på en måte ei anna jenta på bloggen, ikkje misforstå mæ men noen ganga virka du litt falsk på bloggen å æ trur ikkje det e sånn du egentlig e, du kunn ha skreve dine tanka om alt, bloggen, kroppen, tankan dine om “barbie” livet å gitt åss en sjanse tel å skjønn kem du egentli e bak heile bloggfasaden?
      Men uansett det æ sir e at æ trur ikkje du e samme person på bloggen som du e tel vanlig å det e den Sophie Elise æ vil se!
      Klem:)

    10. Dumt du har det sånn-.- Og jeg skjønner jo hvorfor, når over 40.000 leser bloggen er det klart at du kanskje føler deg litt presset til å blogge om alle de tingene du nevnte. Men du er SOPHIE, ingen kan forvente noe annet enn det du er. Blogg om det du selv vil:) Og hvis leserne ønsker at du skal blogge om noe annet, så får de finne en annen blogg!
      PS: Les bloggen til en firbeint http://www.blackadder.blogg.no

    11. Hver gang jeg er lei meg eller noe plager meg, er det DIN blogg jeg besøker. Fordi jeg her inne kan se at livet ikke er perfekt for alle hele tiden, ikke engang en rosablogger med fint hår og brun kropp, og det er så fint at du deler det! Livet har opp- og nedturer for alle og enhver, og jeg setter så pris på at du kan være ærlig om det. You go girl!

    12. Vet du hva Sophie? Jeg er egentlig litt lei av rosabloggere. Eller jeg er ikke lei men.. For å si det sånn. Jeg vil heller ha lest en blogg med EKTE meninger.
      <3<3<3 🙂

    13. du virker så herlig så alt du skriver er interessant uansett. Vil du dele personlige ting, del det! 🙂 ikke sånne ting som lesere maser om fordi de er nysjerrige,men sånne ting som du føler og som mest sannsynlig 50% av alle andre jenter også føler. du er så flink til å skrive, en blanding hadde hvert veldig fint! 🙂 litt personlig,litt mote, litt alt. stå på. et tips er å være mer med venner og gå en tur før du legger deg,i tunge bakker ellernoe,du blir sliten,og får klarna tankene i frisk luft istedet for når du skal legge deg.gjerne med venninner. ha en god helg verdens beste forbilde!!Sånn seriøst!

    14. Har lenge lurt på hvor tid det skulle komme et innlegg om hvordan du egentlig har det. Tok sin tid men endelig skriver du hvordan det faktisk du har det og hvordan lesere påvirker deg med tanke på at vi liker og lese om sminke,klær osv. Syns lesere av bloggen din burde tenke på at du også har følelser og er menneske og ikke livet ditt er ikke en dans på roser selv om du er en av Norges mest leste blogger.
      En av mine favoritt ordtak jeg tenker på når jeg har det tungt er Every storm runs out of rain. Stå på.

    15. Personlig liker jeg veldig godt å lese om det “perfekte” livet ditt, du gir jo ett inntrykk av deg selv når du legger ut “barbie” poster, men synes du virker som en utrolig smart person som har mye gode meninger alt i alt.

    16. Jeg liker å se på outfitbilder og slike ting. Men det hender at jeg heller stopper opp og leser et innlegg som handler om dine personlige tanker og følelser.

    17. uansett om man skriver om viktige ting eller overfladiske ting blir det alltid feil for en eller annen. jeg synes du skal være, skrive og gjøre slik du føler for der å da, og JEG liker deg uansett værtfall ! 🙂
      <3 <3

    18. Du er en utrolig flink blogger! Drit i alle de som skriver dritt til deg. Det er såklart lettere sagt enn gjort, men jeg syns du er flink! De personlige innleggene dine er utrolig bra, jeg elsker de!

    19. Hater når folk i kommentarfeltet sier hele tiden hva du skal gjøre. Du liker jo å være blond, noe som du passer forresten, men folk herser med deg hele tiden og sier at de ikke liker “barbie” imaget ditt!
      Jeg synes du er et flott eksempel på at man ikke skal dømme en bok fra coveret!
      Når folk ser deg for første gang så dømmer de deg som en “dum” og blond fjortis barbie, som ikke tenker på annet enn utseended, men egentlig er du VELDIG smart, du er flink å skrive, du er kreativ og har et godt ordforråd!

    20. Du finner aldri ut hvem den ekte sophieelise er når du fortsetter å tar tips fra leserne, og gjør det de gjør. Du finner ut hvem sophie er når du tar råd fra deg selv og ikke gjør det leserne dine ber deg om. Du er ikke “slavene” våres! 😉

    21. Jeg hadde synes det hadde vært minst like interessant å høre om hvem du egentlig er, personlige innlegg. Blogg om det du vil, Sophie! Interessant uansett, fordi det er deg. <3

    22. Woah! Så nydelig håret ditt ble, Sophie – virkelig. Den fargen kledde du, men kanskje det hadde vært finere hvis du ikke hadde vært så utrolig brun? Vet hvordan du føler det; når man har mørkere hår, bør man være brunere for å se bra ut. (Har hatt det akkurat sånn selv) Sier ikke som kritikk eller noe, du er utroolig fin akkurat som du er, tenkte bare hvis du ville ha det litt mer naturlig 🙂 <3
      Jeg mener vel det samme som en del andre, du har utrolig sterke meninger, og jeg vil mye heller lese et innlegg med følelser og andre seriøse ting. For du skrier skikkelig bra når du legger ut innlegg som kommer fra "hjertet". Istedet for å lese om hvilken selvbruning som er best osv.. Når du har et innlegg med seriøst innhold (følelser, tanker) er det mye mer interessant og lese om! <3

    23. Sophie Elise er en snill og kul person. Hun blogger om morsomme ting og noen ganger seriøse. Hun bryr seg ikke om de som snakker stygt om henne og hun er en oppmuntrende toppblogger. 🙂 Hun gjør andre glad og det er en god grunn til at hun ligger så høyt oppe på listen. HUN ER SEG SELV!

    24. Vææær så snill skriv sånne fornuftige innlegg!! du bli r mer og mer fornuftig her 😀 <3 digge bloggen din, stå på med sånne innlegg! 🙂 virka meget interessant 😀

    25. åå, det er slike innlegg som gjør at jeg leser bloggen din! elsker når det er 100% fra hjertet!
      stå på sophie<3

    26. Dette innlegget gidde veldig mye mening,
      det fikk meg til å tenke på tinger jeg har gjort,
      hva som foregår osv.. !
      Må virkelig skryte over innlegget.
      Jeg elsker deg å bloggen din!
      Så uansett hva du tenker , må du alldeles ikke slutte å blogge..

    27. Jeg liker best de innleggene der du skriver om tanker… det er mest det som gjør at jeg leser bloggen din, fordi du er egentlig ganske personlig 🙂

    28. Det er jo du som bestemmer hva du blogger om. Det er da du som skriver og legger ut lettkleddbilder, duckfacebilder, skriver om extensions, sminke og outfit. 3 siste er vel fordi dette er sponsede ting slik at du må omtale disse emnene.
      Savner jordnære innlegg og ikke “show-off” på alt du har og kjøper og overfladiske innlegg om utseende og hår. 🙂
      Ønsker deg en fin helg 🙂

    29. Hvorfor tok du silikon? Viss du har selvfølgelig. Du er nydelig, fint hår!:) veldig bra med slike følelse innlegg, bedre enn sminke og extations:)

    30. Nei, vi vet ikke hvordan du føler deg, men vi kjenner dine sterke sider. Dine gode og dårlige egenskaper, vi vet hva som får glasset til å sprekke, hva som får deg til å bli skikkelig sur. VI kjenner den sterke, samtidig litt svake mindre sophie. Vi kjenner den modige, samtidig sjenerte jenta. Det er mye man leser mellom linjene, mye mer enn man egenltig gjør. For selvom du og jeg ikke kjenner deg, så vet vi fortsatt mye mer enn hav vi gjør. Alt handler om å starte et sted, avslutte et annet.

    31. Bra skrevet! HVOR HØY ER DU? Er bare litt over 1.40 selv og går i 9.klasse, og du er forbildet mitt og da har jeg noen og se opp ti uten og strekke meg viss du fatter. Så kan du plis svare på dette i ukens spørsmål ? ♥

    32. Jeg synes egentlig innleggene dine som handler om nettopp de tingene som holder oss jenter oppe om natten er mye mer interessante å lese enn de der du skriver om hår og sminke. Selvfølgelig leser jeg jo de som handler om det og, er innom bloggen din opptil flere ganger daglig og leser hvert eneste ord uansett hva det måtte stå, men selv om du skriver at du synes det er vanskelig å formulere tanker over til setninger, så syns jeg det er noe du er fantastisk god på. Kjenner meg alltid igjen i det du skriver, og jeg kan gå å tenke på det i mange dager etterpå. Husker fortsatt innlegget du skrev for en god stund siden om ugjensidig kjærlighet. På den tiden hadde jeg en kjæreste som egentlig bare brukte meg og i tillegg var voldelig til en viss grad. Det innlegget fikk meg til å innse at jeg kastet bort tiden min på en idiot, og det var da jeg tok steget og dumpet han. En tid senere la du ut innlegget “min tur”, og det hender det faktisk fortsatt at jeg blar meg tilbake igjen. Også det innlegget kjente jeg meg igjen i, og det ga meg guts til å slutte og tenke “hva om det går til helvete og jeg blir såret igjen”, og kastet meg ut i det. Og hva resulterte det i? Jo, jeg sitter igjen med verdens herligste kjæreste, og det er nesten så jeg takker deg for det!
      Husker i starten da jeg begynte å lese bloggen din. Det eneste jeg så var en blond jente med store pupper og en god ladning solpudder, og den første tanken som slo meg var selvfølgelig at du bare var en dum liten tøs som ikke skjønte noen ting av det som foregikk rundt om. Men ett eller annet fikk meg til å fortsette å lese bloggen din, og etter hvert forsto jeg at du er så mye mer enn bare det! Du er virkelig en person jeg ser opp til, og et sunt forbilde! Stå på, Sophie:)

    33. Hvorfor kan du ikke bare være deg selv? 🙂 Jeg liker mye bedre folk som er seg selv tvers i gjennom og ikke er redd for å vise det! 😉 Vis litt mer av deg selv, gi litt mer, ikke vær redd for det! Ikke la noen bestemme over deg og ditt liv, det er det bare du som kan gjøre 🙂 Tror de fleste vil sette pris på at du er deg selv, og om ikke, så er de ikke verd bryet heller! 🙂

    34. Jeg er lei av å lese om hår og sminke. Synes heller du burde komme med flere innlegg som handler litt mer om virkeligheten 🙂 jeg ville hvertfall satt pris på det g det vil nok alle de andre leserene dine også 😉

    35. på denne bloggen vil vi lese om deg. hvis alt det jålegreiene ikke er deg, så er det helt ok. takk for at du ikke er så overfladisk som alle andre.

    36. Les gjennom kommentarene.. Om du gjør det, ser du at leserene vil lese om DEG. Ikke skriv noe annet enn sannheten, er du snill:)

    37. Drama queen ass. DU blogger om det DU vil, ingen har sagt at de vil se deg som barbie, silikonen din og nye outfits! Viss du blogger som en annen person, og skriver, og legger ut bilder som en person som du ikke er, så er dette egentlig en blogg som ikke burde eksistert!Så jeg tenker at enten kan du slette alt på bloggen å begynne å blogge som deg selv, eller så kan du bare fortsette som en person du ikke er. Elleeeer, eller eller elleeer, du kan slette bloggen å leve et liv uten blogg. Ikke no hate asså, men dette er bare sååå klage innlegg, å jeg haaaater folk som klager å IKKE gjør no med det……

    38. herregud så fint håret ble!jeg vet at det er mer bak deg enn det, for du virker som en fantastisk person

    39. jeg vil gjerne ha personlige innlegg. må forresten påpeke hvor FANTASTISK du ser ut med det brune håret!

    40. Det er så herlig! det er så herlig at du tørr å skrive det der! alle andre bloggere er om outfit, sminke, extensions, et perfekt liv osv.. Ingen andre toppbloggere har problemer eller noen ting! later dem som. Du er perfekt fordi du er så følsom, tørr å skrive sånne her ting.. Du innrømmer at du ikke er fornøyd med deg selv, selv om alle andre som leser bloggen din er det! Du skriver om at du er vegeterianer, du er ikke følelsesløs overhode! du er så herlig når du skriver at du bryr deg!<3 Elsker det brune håret ditt forresten!! 🙂 Jeg elsker dine personlige innlegg!

    41. jeg syns du skal skrive absolutt hva du vil, uansett om det er følelser, mat, klær eller dyr. Uansett hva syns jeg du virker som et fantastisk menneske. Og konstruktiv kritikk: rettskrivning. Setninger er det:)

    42. Jeg elsker når du skriver om dine følelser, dine erfaringer, dine tanker. Fordi jeg kjenner meg så igjen i dine ord. Du tar ordene rett ut av hodet mitt, til og med de tankene/følelsene som ingen vet om, skriver du ned. Når du først skriver et innlegg om noe du føler på og noe du mener, er du utrolig flink. Og jeg elsker de innleggene. Jeg vil lese om deg, hva du gjør, men også hva du føler og mener. Ikke alle vil deg godt av de som kommer innom bloggen, det er mange sjalue menneske og mange stygge kommentarer, som jeg skjønner ikke er like lett å takle hver dag. Heller ikke å vite at så mange i Norge vet private ting om deg. Men er det noe jeg hvertfall setter pris på, er når du tør og åpne deg på bloggen, og skrive ned dine tanker og dele de med andre. Det er å være sterk det. Og det kan ingen ta ifra deg, uansett hva de mener.

    43. Heidu! Jeg lurte på om du kunne laget et innlegg snart, eller når du føler deg klar for det, om hva du har evt. har gjort med kroppen din hittil? Om du har tatt restylan i leppene, silikon i puppene osv?
      Tror det er flere som lurer på dette, så hadde nok klarnet opp i en del tanker og ikke minst rykter som blir satt ut! 🙂

    44. Vil gjerne lese litt dypere innlegg også, du er flink til å uttrykke følelsene og meningene dine 🙂

    45. eg syntes du skal velge selv hva du skal og vil skrive om. Ikke la andre foran skjermen påvirke deg. En blogg skal være gøy for deg! Ikke noe du skal være usikker på, eller føle at du ikke gjør det du vil gjøre. du velger alt selv, for det er DIN blogg, din og ingen andres!

    46. folk vil ha the naked truth. Jeg er hvertfall lei av å se bare selvdiggerbilda av deg. Er drittkjedelig. blogg om noe annet en det fake “perfekte” livet ditt.

    47. Alle tenåringer går vel gjennom den perioden “finne seg selv”, og den varer gjerne langt ut i 20-årene. Kanskje du kan gå til legen med søvn-problemet, om d r et problem lissom?? Syns det er veldig allright jeg, de gangene du letter på sløret og sier noe fra levra 🙂

    48. Hrregud, så blogg om DEG da Sophie. Ingen som BER om overfladiske innlegg og selvdiggede halvnakne bilder av deg. Get a grip! Dette er DIN blogg, så da kan man faktisk poste det man vil. Folk vil bli kjent med den DU er. Hvis du mener du ikke gir deg ut for den du virkelig er, så da får du slutte med disse “falske” innleggene dine. Nothing more, nothing less.

    49. Er det slutt mellom deg og typen din? 🙁 Tenkte på det siden du ikke har blogget noe særlig om han i det siste.. Jeg synes du virker som ei kjempeflott jente som har mye å by på 🙂 drit i folk som prøver hardt å dra deg ned. Jeg mener at folk vil lese om sminke, hår osv. fordi man selv tenker på utseende, akkurat som deg, meg og alle andre. Så de som klager på at du skriver innlegg om overfladiske temaer, bør ta en titt på seg selv 🙂

    50. Eg trur du undervurderer lesarane dine om du ikkje tenker me vil lese om noko anna enn extensions og utsjånad, berre skriv personlege ting du! Positive eller negative, det er mange av oss som vil lese det også! 🙂

    51. tror folk leser alt egentlig.. så lenge ikke det blir altfor “allemineindretankerogproblemer”- det er kjedelig!
      men folk kjenner jo deg nå og synes sikkert det er ok å høre om andre ting enn extensionsne dine og sminken din:)

    52. Vi vil jo ikke se silikon, restylane, brunkrem og solarium! Og det har blitt sagt mange ganger, men da har du svart at det er deg.
      Vi vil se den ekte deg! 🙂

    53. Jeg tror jeg vet hvem Shophie elise er. Hun er en snill, tøff, pen og erlig jente. En som tør å si hva hun tenker, selv om det ikke alltid er så lett. En jente som kan nå hva hun vil. FORDI hun har selvtillit.

    54. Å, men, jesus. Hvis du virkelig ikke vil bli sett på som en barbie, slutt med det kvakk kvakk munnen på bildene dine og smil. Smil med hvite, flotte, tenner som du har. Det er mye bedre å se hvite tenner enn en and. Jeg vil ikke se extensions, nye klær, outfits, jeg bryr meg faen om sminken og jeg vil se en jente med flott smil, ordentlige klær som ikke viser deg halvnaken, jeg vil se en jente med et flott liv som elsker alt rundt seg, Famile, venner, dyr,ja, alt som lever. Jeg elsker at du smiler ORDENTLIG på bildene. Det er så sykt fint. Du er kjempe utrolig pen, Sophie. Men du viser det på feil måte. Ingen ender i ansiktet ditt, men et smil. Ingen extensions men ditt nydelige ekte hår. Ingen outfits leserne elsker å se, men som du elsker å bruke. Sophie Elise, du er verdens mest nydeligste jente, og du må vise det! For jeg elsker personligheten din og utseende ditt. Du er pen, Sophie. VIS DET!

    55. Jeg leser blogger for å se virkelige jenter, ikke Falske…. Jeg leser blogger for ekte liv, ed opp turer og end turer… Ikke for å lese om det “Perfekte”” Livet ditt… Synes du kan være er deg selv, ikke den alle andre vill du skal være… Vær ekte…

    56. Fordi du er normal og menneskelig vel! Livet ditt må ikke være slik du fremstiller det på bloggen heller. Slapp av, aksepter deg selv og LEV! Og vet du hva, jeg tror mange vil lese hvordan du egentlig er og hva du tenker. Folk begynner å innse at livet til bloggerne ikke bare er en rosedans, så hvorfor fremstille det slik? 😉

    57. Alle dere som sier ” HUN ER SEG SELV!” Nei det er hun ikke, hun skriver jo “Dette er ikke meg”… Les innlegget før dere kommenterer! Sophie; Håper du kan blogge masse mer om dine nedturer og negative ting også, deg uten extentions har jeg lyst å se! Vil se den ekte deg<3 Skriv om ALT ddu føler for, ikke hva alle andre sier du skal!

    58. Ville bare skrive dette til deg: et sånt innlegg var AKURATT hva jeg trengte nå, why? i have noo idea.. selvsagt liker jeg ikke å lese om andre som føler seg litt nedpå, men det hjelper kansje andre som også er litt nede og ikke vet helt hvor man finner seg selv, å se at de ikke er alene. og hvertfall å se en så stor blogger som deg skive et sånt innelgg! jeg håper det går bedre med deg, og at du har det bra/bedre enn det hørtes ut som i innlegget ditt. men jeg tror leserene dine setter pris på at du har så åpne innlegg en gang i blandt. stå på, sophie! du er en super bra blogger, og et godt forbilde, med tanke på at du er så jordnær og bryr deg sånn om alt rundt deg, både dyr og mennesker! du gjør en veldig bra jobb med bloggen, det er jeg ganske sikker på mange av oss lesere synes, selv om du kansje ikke alltid føler det slik. igjen: STÅ PÅ! 🙂
      hilsen Karoline, 16

    59. Kopierer dette; Synes det var så bra skrevet!!;
      Å, men, jesus. Hvis du virkelig ikke vil bli sett på som en barbie, slutt med det kvakk kvakk munnen på bildene dine og smil. Smil med hvite, flotte, tenner som du har. Det er mye bedre å se hvite tenner enn en and. Jeg vil ikke se extensions, nye klær, outfits, jeg bryr meg faen om sminken og jeg vil se en jente med flott smil, ordentlige klær som ikke viser deg halvnaken, jeg vil se en jente med et flott liv som elsker alt rundt seg, Famile, venner, dyr,ja, alt som lever. Jeg elsker at du smiler ORDENTLIG på bildene. Det er så sykt fint. Du er kjempe utrolig pen, Sophie. Men du viser det på feil måte. Ingen ender i ansiktet ditt, men et smil. Ingen extensions men ditt nydelige ekte hår. Ingen outfits leserne elsker å se, men som du elsker å bruke. Sophie Elise, du er verdens mest nydeligste jente, og du må vise det! For jeg elsker personligheten din og utseende ditt. Du er pen, Sophie. VIS DET!

    60. Gi faen i kva folk vil lese! Skriv det du vil skrive, det er jo din blogg. Og ingen bør være sure på deg for at du er deg sjølv.

    61. Ja takk begge deler, Sophie! Det går helt fint an å variere innhold i innleggene. Ikke alle leserne dine er overfladiske små fjortissjenter, og du trenger ikke å tenke på “hva leserne vil lese”. Skriv om det DU vil skrive! 🙂

    62. Mange er interessert i sminke og silikon, men jeg har seriøst satt utrolig mye pris på at du blogger. Du sier det du mener, du støtter viktige ting. Det gir meg mot, mot til å si høyt at jeg bryr meg om regnskog, nesehorn, tivoli uten dyr osv. Tusen takk! Jeg liker når du blogger slik, mindre overfladisk liksom. Dine tanker og meninger.

    63. Si mæ eni i denne. “Å, men, jesus. Hvis du virkelig ikke vil bli sett på som en barbie, slutt med det kvakk kvakk munnen på bildene dine og smil. Smil med hvite, flotte, tenner som du har. Det er mye bedre å se hvite tenner enn en and. Jeg vil ikke se extensions, nye klær, outfits, jeg bryr meg faen om sminken og jeg vil se en jente med flott smil, ordentlige klær som ikke viser deg halvnaken, jeg vil se en jente med et flott liv som elsker alt rundt seg, Famile, venner, dyr,ja, alt som lever. Jeg elsker at du smiler ORDENTLIG på bildene. Det er så sykt fint. Du er kjempe utrolig pen, Sophie. Men du viser det på feil måte. Ingen ender i ansiktet ditt, men et smil. Ingen extensions men ditt nydelige ekte hår. Ingen outfits leserne elsker å se, men som du elsker å bruke. Sophie Elise, du er verdens mest nydeligste jente, og du må vise det! For jeg elsker personligheten din og utseende ditt. Du er pen, Sophie. VIS DET!”

    64. Slutt og blogg snuppa…seriøst, det ødelegger deg. Jenter med så dårlig selvtillit har ikke godt av denne typen oppmerksomhet. Jg LOVER deg, du vil få et myyyye bedre liv hvis du legger ned bloggen. Bare se på jenter som Fotballfrue, Kristina Andresen, Andrea Badendyck osv…det er overflate, overflate, overflate…et konstant kjør om å leve det perfekte liv, med det perfekte utseendet, den perfekte kroppen, de perfekte tingene…hadde det ikke være godt å sluppet dette presset? Vært en vanlig jente?

    65. jeg mener du burde bruke bloggen dn til uttrykke hvem du er uansett hvor populær det gjør bloggendin og det er jo tydeligvis mange som vil lese det som er sant.;D Og du kan jo blande mellom sminke og det overfladiske og det som er deg 100% 😀

    66. Sophie du er så nydelig, ja det er mange som leser bloggen din for å se på extensions ,klær,sminke men noen har mangel på respekt når det gjelder silikon å slikt. Men husk du er VAKKER på alle slags måter uansett om du har silikon eller ikke:) jeg elsker bloggen din og du er også er forbilde for mange, jeg liker bloggen din fordi du VIRKER som en sterk jente med mange meninger og god selvtillit ,husk på det we love u!;)

    67. Sophie det er vanskelig har prøvd sjel.men det eneste du kan er bare være positiv,ha det gøy med venner og gjøre det du er glad i sånn finner man seg selv

    68. dette er sophie elise: en jente som er redd. så redd. redd for å bli dømt for å gjøre feil. redd for bli dømt generelt. redd for å finne seg selv og ikke bli godtatt.. men husk en ting sophie, life is what you make it. du har ingen andre å skylde på enn deg selv.

    69. Jeg syns det er MYE kjekkere å lese blogger som viser hvordan livet EGENTLIGT er å ikke legger ut masse outfiter om hvor mye de shopper, fikser på seg og hvor “perfekt” de mener de har det. Er mye mer å lese om når dere toppbloggere blogger om ting som er nødvendigt i livet å ikke hvordan man skal se ut, hvor mye man skal shoppe, hvilke merker vi skal bruke osv.. Jeg mener at dere toppbloggere burde blogge mer om det egentlige livet deres, legge ut råd om hvordan folk kan hjelpe hverandre og nødvendige ting. Litt serriøse innlegg:) Vere et forbilde!

    70. Elsker det når du skriver dypere innlegg, når du skriver innlegg hvor du kanskje er negativ(som mange vil si), men ærlig. Godt å høre at jeg ikke er den eneste som har dårlige dager, måneder, osv. Kan ofte relatere til de dypere innleggene du skriver om hvordan du har det o.l. Stå på! Du er flink!

    71. “du er, som jeg tror – som jeg gjennomskuer”
      Egentlig en smart/oppegående og fin jente med masse fine egenskaper.. Som skjuler seg bak en kropp som er fin og brun, hairextansion, restylane og silikonpupper, helt innerst inn er du ei usikker jente med elendig selvbilde – hvis ikke du hatt noen av delene har du heller ikke hatt noe behov for å forandre kroppen så mye som du har gjort i det siste. Du er bra nok Sophie <3 klem

    72. Hei, mener det er litt feil å si det er ikke deg, fordi alt du gjør, hvert eneste bilde og hver eneste kommentar du sier er en del av deg på både godt og vondt, men det er ikke sikkert det er den du vil være. ..
      Også er det det, ingen andre kan bestemme hva du skal skrive om. Det er din blogg. Men da lurer jeg også litt på, hvorfor blogger du? Er det for å havne på en toppliste der folk leser om akkurat det de vil, eller om det du velger selv?
      Dersom du vil blogge om annet som følelser, så velger du det helt selv 😉
      Stå på som du vil, vær sterk! :))

    73. Føler nå heller det er du som absolutt skal vise deg fram hele jævla tiden, så du kan nok ikke skyve alt over på leserne dine. Folk ber ikke deg om å legge ut 100 bilder av deg selv med trutmunn i hvert innlegg, heller ikke om å legge ut bilder der puppene dine er presset opp til haken. Jeg leser ikke bloggen din fast, men hver gang jeg går innpå er det det jeg ser. Så hva du blogger om og viser fram, det får du ta på din egen kappe.

    74. åå, joo!!!!!! Eneste grunnen til at jeg leser blogger(din) er fordi du skriver om hvem du er, hva du mener, og hva du føler! Du må aldri slutte med det, det er dine absolutt beste innlegg! You go, og skriv om ting du tenker og bryr deg om!!!

    75. Vil heller lese om dine erfaringer om livet, ikke extentions. Dine følelser, ikke sminken du legger oppå. Jeg vil lese om deg, ikke pengene dine, jeg vil lese om ting du brenner for, som feks. dyr. Jeg elsker at du har blitt vegiterianer. PLIS, start med den gammle bloggingen, før du sa du ikke kunne være så personlig lenger. Det var på den tiden jeg begynte å lese bloggen din. Du tok meg med en gang, jeg ble dradd inn i bloggen og dine opplevelser, og enda, den dag i dag, så håper jeg på nye innlegg med masse sjel i.

    76. Jo, jeg vet hvem du er, sophie. Du er en utrolig nydelig jente, som er kjempe smart og har mye saklig og komme med (når du først vil det). Du er også en jente som jeg ser utrolig opp til, og som er et STORT forbilde for meg og mange andre jenter. Fortsett med de litt mere “dype” innleggene dine, for det er da du virkelig får vist hvor sykt smart du egentlig er, og at du faktisk ikke er en av de mange “dumme” bimbo-rosabloggerne. Selvfølgelig er du jo opptatt av utseende, og det synes jeg bare er positivt, men du er ikke dum. Du viser at du har mere inni knotten enn bare sminke og rosa klær, du har faktisk kunnskap og du bryr det mye om bla. Dyr 🙂 jeg bare elsker bloggen din, og håper du leser denne kommentaren.. 🙂 stå på sophie!
      Jeg digger deg!

    77. Jeg liker denne type innlegg best! jeg liker å lese om deg, livet ditt og ting du forteller. Selv om du poster mye hår, sminke og outfit (slik alle bloggerne gjør), så er din mer interessant enn de andre på topplista! Har ingen interesse av mote, sminke og den slags- men det er du som gjør bloggen interessant. Kjenner deg ikke, vet ikke mer enn du har fortalt på bloggen, men jeg vet at du er en tenåringsjente med de samme følelsene som alle andre jenter. Vi opplever oppturer og nedturer, og for din egen del så er det bra du ikke forteller dette på bloggen. Privatlivet er ditt, og ikke noe du skal behøve å dele. Visk så overfladisk du bare vil, men jeg vet at det er en lite overfladisk person på andre siden av skjermen. Du virker som en veldig god, og ikke minst snill person! <3
      Liker å lese bloggen din, liker at du oppdaterer ofte, liker at du en gang i blant poster innlegg som dette <3

    78. Ingen ber deg være overfladisk. Legger du det på leserne dine? Ettersom flere bare vil ha noe mere interessant å lese fra deg. Kanskje det er latskapen, enklere å bare poste ett eller to bilder? 😉 Du kledde brunt hår veldig godt, forresten 🙂

    79. Sutre fitte.. Du har det sikkert helt for jævlig du.. men hvorfor skriver du dette nr du trur alle er så sjalue på deg? Ikke rart du dekker deg til med alt det fake interiøret til utseenet ditt, og er så innbilsk som du er. Egentlig så er du nok mer sjalu enn noen andre i denne verdenen siden du hele tiden whiner om hvor sjalue alle er på deg den ene dagen og den andre dagen om hvor stygg du føler deg..tro meg, du er den mest innbilske, uselvsikre kvalmeste kjærringa jeg veit om. Ekkelt at du i det hele tatt trur du eier verden bare fordi du har fake hår, fake pupper, fake vipper og fake tæn.. Slutt å leve i en rosa barbie boble og fortell leserne hva du hele tiden “sliter” med.. Når man er så utseene fiksert og oppmerksomhetssyk som du, så er det ikke rart man sutrer så jævlig..

    80. Hahaha, den selvsikre jenta over var rett og slett så selvsikker at hun turte å skrive navnet sitt på kommentaren. Ikke hør på slike mennesker.. Likte innlegget ditt utrolig godt. Syns du bør ha flere slike – men bare om du er komfortabel med å vise verden hvor fantastisk du er 🙂
      Klem.

    81. Jeg tror så absolutt at mange lesere vil lese om det virkelige deg, som du sier. Men du har bare skrevet så mye om lær og ja “rosablogging” at mange glemmer hvordan du faktisk kan være. Jeg foreksempel elsker de lange innlegene dine med tanker og meninger om litt viktigere saker enn hva man har på seg og hvordan man skal sminke seg. Hvis jeg var deg hadde jeg skrevet litt mer om sånt, hvis det er det som betyr noe for deg 🙂

    82. Jeg vil du skal blogge om det du føler for jeg. Enten det er klær, sminke og hår eller hvordan du har det! For hvem har sakt de ikke vil lese om hvordan du har det? For det at du skriver om hvordan du har det, gjør det ikke til et klage innlegg, det gjør det til et ekte innlegg med følelser!

    83. Jeg bryr meg ikke om de overfladiske tingene du skriver på bloggen din. Jeg eeelsker de personlige innleggene dine, der du skriver dine meninger om ting, og videoblogger om hva du liker og hater. Du har mange blogglesere som støtter deg, så nå mens du skrevet et sånt innlegg, kan du forandre deg på bloggen, og bli den du egenlig er. Dropp alt sminkesnakket, hår, sillikon, restylane, og ikke minst den barbie versjonen av deg. Skriv om dine følelser, ikke legg ut så mye barbie bilder av deg.. Da føler du sikkert etter hvert at du blir en mye bedre person, både i virkeligheten og på bloggen. Du kan jo såklart skrive om litt overfladiske ting av å til, men det er jo nesten det alle bloggere skriver om. Skriv om det du føler om ting, dine meninger osv. DU MÅ ALLTID HUSKE AT DET ER MANGE SOM STØTTER DEG VAKRE SOPHIE! Glem alle de barnslige drittungene som slenger bare dritt, og er sjalu. Keep going <3 Håper du tar til deg mine og andres ord.

    84. Hiver egg på og sier meg enig i denne… Å, men, jesus. Hvis du virkelig ikke vil bli sett på som en barbie, slutt med det kvakk kvakk munnen på bildene dine og smil. Smil med hvite, flotte, tenner som du har. Det er mye bedre å se hvite tenner enn en and. Jeg vil ikke se extensions, nye klær, outfits, jeg bryr meg faen om sminken og jeg vil se en jente med flott smil, ordentlige klær som ikke viser deg halvnaken, jeg vil se en jente med et flott liv som elsker alt rundt seg, Famile, venner, dyr,ja, alt som lever. Jeg elsker at du smiler ORDENTLIG på bildene. Det er så sykt fint. Du er kjempe utrolig pen, Sophie. Men du viser det på feil måte. Ingen ender i ansiktet ditt, men et smil. Ingen extensions men ditt nydelige ekte hår. Ingen outfits leserne elsker å se, men som du elsker å bruke. Sophie Elise, du er verdens mest nydeligste jente, og du må vise det! For jeg elsker personligheten din og utseende ditt. Du er pen, Sophie. VIS DET!

    85. Hæ? Skylder du på oss? Det er du som poster innleggene dine, det er du som bestemmer kva du vil skrive om! Viss du føler for å blogge om viktige ting, så gjør det! Eller gjer du alt for å danse etter leserens pipe?
      Eg, personlig, liker at du blogger om viktige temaer. Etter det eg har lest av kommentaren, skjønner eg ikkje kor du har henta at me kun vil lese om overfladiske ting..

    86. Til de som skriver dritt her og andre plasser, tenk over: Hvorfor gjør dere det? Hva er vitsen? Hva vil dere oppnå? Kan jeg lese et innlegg og la være å skrive noe dritt? Kan jeg enten skrive noe fint eller holde kjeft ellers?

    87. Skjønner ikkje kordan folk trur du e ei barbie! det forrige designe ditt trodde mange du var en barbie og sånt, men looken var jo å se ut som en barbie og det var forsterket på pc.
      Innlegget var utrolig bra og det fikk meg til å tænke!
      Dette innlegget skal æ tenk på hele tiden og tænk ordentlig godt på! Du e super Sophie Elise! <3

    88. hvem du er?
      du er en jente som fremstiller deg selv som en løstøs ved å stille opp halvnaken på bloggen din for hele norge, og verden å se. Du prøver ditt hardeste på å leke deilig, tar silikon, restylane, extensions, i håp om å se deilig ut. Mens du tror du fremstiller deg selv som deilig, fremstiller du deg engentlig bare for en en jente som slenger beina over nakken så fort hu får spandert en øl. Det er hvem du er.

    89. Det er en smule ironisk at du i samme innlegg poster et bilde hvor du poserer som en jævla and da. Tenk deg om, kvinne.

    90. Fast leser, ett av de beste innleggene du har skrevet! Latterlig de som dømmer deg på grunn av utseendet og de som ikke skjønner at du ikke er samme person på bloggen som i virkeligheten mangler rett og slett en hjernecelle. Skriv gjerne flere slike innlegg! Men liker også når du skriver om klær og lignende – du inspirerer meg 🙂

    91. Helt ærlig så begynte jeg å lese bloggen din når du startet fordi du var en ærlig nordlending som sa og skrev akkurat det hun mente! Nå leser jeg bloggen av ren vane, og ikke fordi jeg synes den er så veldig kjekk :-/ Savner før når du var ærlig og forklarte ting akkurat som du følte. Vet nok ikke hvor mye lengre jeg kommer til å orke å gå innpå hvis dette fortsetter. Er ikke ment som frekt, overhode ikke, jeg synes desverre bare at dette blir en av hundre overfladiske blogger. Og det er synd, med tanke på at jeg virkelig digget deg!

    92. det er ikke sant! Jeg liker å lese blogger med dypere innlegg, og det er nettopp derfor jeg leser din! For jeg synes ikke at du er noe overfladisk 🙂

    93. For min del, så trenger du ikke bare å blogge om alt det du skriver over. Jeg kunne godt ha tenkt meg å lese om alle “hvorfor”-ene dine, om du hadde vært interessert i å skrive om det. Det er bare et pluss med litt variasjon.

    94. “barbie person” va da du som skapt, og fikk alle læseran dine tell å førvendt at du sku vær ei brunkræm klatt av ei kløft langt opp ætter haka og ha et duckface så godt du kan. Da va da DU som skapt, du e den som kan endre da, finn ut kem du e om da va så. Ikkje læseran dine, ikkje nåe præss før da e du skjøl som har lagt på da præsse læseran dine putta på deg.

    95. Som du ser over her så er det mange som vil at du skal blogge om slike ting! Jeg syns også at det er MYE bedre å lese om enn sminke og extensions, for å være ærlig så er det slike ting som absolutt ikke interesserer meg om som jeg er dønn lei av. Stå på, Sophie! <3

    96. Du virker som en fantastisk person, Sophie. Men vær ærlig, med deg selv og leserne dine. Hadde satt mye mer pris på deg om du f.eks. bare kunne innrømmet silikonen og leppe forstørrelsen. Du er flink, og når du skriver slike ting som du gjorde i starten av innlegget ser jeg på deg som en annen person. En person som ikke kun er opptatt av å være konstant tæn, sminke, fake øyenvipper og silikon. Jeg ser litt av meg selv i de første setningene. Alt kan være så meningsløst noen ganger. Stå på, Elise.

    97. vist du ikke vet hvem du er, hvorfor i alle dager tar du silikon og restalyne og fikser på deg? du kommer ingen vei med det. For å finne deg selv må du være deg. Ikke extensions, fake lepper, fake pupper og all den sminken og selvbruningen. Du sier vi vil lese om det? det er bullshit. Du har mangen hatere og det er netop pga dette, tenkt så mange som hadde begynt å likt deg hadde du sluttet me dette og blitt en naturlig jente. TENK DET.

    98. Det er ganske mange som IKKE vil lese om relystane og barbie. Det er derfor du får så mye negativt på akurat de innleggene. Det er jo du som poster `barbie` innlegg selvom du vet du får negativ respons 🙂

    99. Du er et bra menneske, og jeg synes ikke du er fake, det at du er pen og har silikonpupper er ikke en negativ ting, og det er ikke alt du er, du kan være smart og pen.
      Det viktigste er at du vet du er viktig og verdt like mye som alle andre, og aldri la noen få deg til å tro noe annet!

    100. Jeg går igjenom alle komentarene her, så ser jeg en kommetar der det står at dette er så tragisk, det som er tragisk er at noen i det hele tatt kan si det ! Alle mennesker har følelser, om de viser det eller ei. Det er ikke alltid like lett å skrive om seg selv i hytt og pine når så og si hele verden skal få vite om det. Jeg støtter deg ivertfall på sånne innlegg, syns det er koslig å vite at jeg ikke er den eneste som har disse spørsmålene. Klem

    101. ingen andre enn du selv som kan bestemme hvem du skal fremstå som, så om du fremstår som ei barbie så er jo det et valg du har tatt!
      dine lesere har jo prøvd å bli kjent med deg som person men du har gjort det litt vanskelig 🙂 prøv å ta deg en pause fra bloggen for å finne ut hvem du er og vil være, kanskje det kan funke 🙂 lykke til!

    102. du må ikke tenke sånn! vær deg selv 110%, skriv det du føler for og det du vil. we want you to be you! har du lyst til å skrive om føleser, så skriv om føleser! og om noen sier noe stygt, drit i det! dette er din blogg og det er om ditt liv, ikke la noen andre bestemme! stå på videre søta! du er super!:)

    103. Vi vil ikke lese om overfladiske deg, vi vil lese om Sophie Elise, den fantastiske jenta du er! Skriv noen gode innlegg om ting som betyr noe for deg. Du er unik.

    104. Wow, dette innlegget er noe av det mest patetiske jeg noen sinne har sett. Så det er leserenes skyld at du oppfører deg som en 14’åring? Den var ny. Lurer på om dette vil ha noen effekt på antallet lesere, for å klage på de som faktisk støtter deg er ikke alltid så veldig smart.

    105. Ja, stakkars deg liksom, du får 100.000 i måneden -.-
      Jeg klikker snart på deg ! Du gidder ikke engang å lese kommentarene du får ! Blogg.no burde legge ned sophieelise.blogg.no , så skal vi se hvordan du klarer deg.

    106. Så skriv et innlegg om hvem du egentlig er , få folk til å skjønne at du ikke er en overfladisk, liten, arrogant bitch som ikke bryr seg om noe annet enn sminke og penger. Dette lille innlegget her synes jeg er det beste du har skrevet hittil.

    107. Må si meg enig med noen av de andre her. Det er ingen andre enn du som bestemmer hva du skal skrive om, ingen som TVINGER deg til å skrive det du skriver. Så å si at “dere vil bare lese om hår, sminke osv” blir faktisk helt feil overfor leserne. Innlegg som dette, er innlegg JEG vil lese, og ser ut som det er mange andre som også vil vite hvordan du egentlig er bak alt det overfladiske. Du virker som en sterk jente, stå på 🙂 God Helg

    108. Slapp av, det er ingen som tror du har et perfekt liv. Jeg leser bloggen din fordi jeg ikke føler meg dårlig av å lese bloggen din. Når jeg leser nadendyck, ulrikke lund eller annais, blir jeg deppa fordi de er så pene osv, men når jeg leser bloggen din tenker jeg at det kunne vært verre. Folk leser bloggen din fordi du er en uperfekt blogger. Du ser ikke perfekt ut og du har ikke et perfekt liv. Folk liker å lese sånt, og liksom kunne kjenne seg litt igjen og ikke bare bli trykket ned. Men stå på Sophie, liker bloggen:) Men når skal du skrive et innlegg om at du har silikon?

    109. Ja, skyld på leserne dine, for det kommer du jo langt med. Det er DU som bestemmer hva du skal skrive om og hvilke bilder du skal legge ut, så ikke skyld på leserne dine. “Men slik vil dere ikke lese”, og hva får deg til å tro det? Du ser jo hva de fleste skriver, nemlig at de vil lese om hva du tenker, føler og hvordan “den virkelige deg” er.
      Hvis du ikke er overfladisk og barbie og alt det der sånn som du sier, så begynn å vise det da. Det er DU som legger ut lettkledde bilder av deg selv, leker deilig og flasher puppene dine for å få oppmerksomhet. Du skriver jo utrolig ofte om extensionsene dine, og vi ber deg ikke om å skrive om dem. Vi ber deg ikke om å skrive om penger, sminke eller outfit heller.

    110. Jeg har aldri lest noen spesielle blogger, særlig ikke de på topplisten. Det er på grunn av at det for det meste er det bare kjedelige mote og sminkebloggere der. Men din blogg er anderledes. Vet ikke helt hvorfor, den skiller seg på en måte ut fra de andre rosabloggerene. Meningene dine kommer så bra frem, og det liker jeg! Fortsett som du gjør, og blogg om hva DU vil, for jeg synes personlige innlegg er veldig interessant også, og det ser jeg det er MANGE andre som gjør også! Stå på Sophie! 😀

    111. herlig innlegg sophie, jeg syns personlig at du burde skrive sånne innlegg også. det er jo din blogg så du må jo få lov til å skrive om hva som helst, du må få lov til p skrive om det DU vil 😉

    112. Er vel ikke leserne som ber om å lese om alt det overfladiske? Vil heller tro folk vil lese et ærlig innlegg om hvorfor du forandrer på utseendet ditt enn å bare se bilder av det. Det jeg prøver å si er ikke at du er nødt å fortelle alt, men tror mange heller vil høre historien til jenta bak alle lagene med sminke enn å se andetrut.

    113. Blogg om hva du vil du, men husk at du har MANGE forbilder der ute 🙂 Så kanskje derfor du ikke skriver innlegg om at du har tatt silikon, for da begynner folk å snakke dritt DA Å? Ser jo du har silikon, jeg har det selv å angrer ikke noe på det, beste jeg har gjort noensinne 🙂 Det beste er å være ærlig, sannheten kommer fram uansett. Fortell kanskje hvorfor du bruker så mye sminke, løsvipper, løshår, selvbruning… Hva skjuler du under alt det, hvem er den egentlig Sophie Elise?
      Fortell om dine svake sider 🙂 Folk ser på deg som overfladisk barbi, men innerst inne er du nok en herlig og snill person med mange følelser og en usikker person som du prøver å dekke over med all makeupen… Bare vær deg selv kjære venn, du er unik og flott uten all den stashen… Klem

    114. Du heter ikke sophie engang, du heter sofie elise! skal du ha en blogg som er mindre overfladisk og mer om deg er det kanskje på tide å skrive ditt ekte navn

    115. Du er nydelig, Sophie. Du inspirerer meg! Jeg har aldri brydd meg om restylane, silikon og sånne ting. Det er DEG vi vil lese om. Elsker deg!

    116. Jeg syns det er kjekt å lese om de dårlige dagene eller tingene som skjer. Er jo helt normalt og jeg syns ihvertfall det er kjekt å vite at jeg ikke er den eneste som ikke alltid har det like bra 🙂

    117. Jeg liker å lese om mere følelser og sånn 🙂 og jeg må si at du bør ikke bry deg om hva de andre mener. Der er din blogg, du skriver hva faen du vil, right? 😉

    118. Begynn å grin, Sophie. Det er DIN blogg, ingen stopper deg eller hindrer deg i å gjøre det du vil. Du står for dritten du for, akkurat som at du står for rosen du får..
      Hvem her ba om en falsk barbie med falske lepper, falske pupper og falskt hår? – Det var DEG. Jeg sier ikke at det er negativt, men du sier at det er VI som vil lese om en Barbie istedenfor en ung jente som deler dine tanker og meninger? Du er det du selv gjør deg til. Du kaller deg selv “barbie with a twist”. Se på hvordan du fremstår på bloggen, i videoene, på bildene. Det er jo faen meg en forvirra wannabe-barbie.
      Hvis du er så lei av det “inntrykket” du får av oss at vi vil lese om de nye tingene du har kjøpt og hvor mange drittkommentarer du får hver dag, tar du feil. Kanskje du burde redusere slike innlegg mer, da? Herregud, du er jo helt patetisk. Skal begynne å sutre over at vi ikke aksepterer deg, mens du selv er den som er sjef over denne bloggen og kan skrive hva faen du vil uten at våres mening nødvendigvis skal ha noe å si.
      Dette er ikke en drittkommentar, eller hat-kommentar. Jeg beundrer deg på mange måter, liker å lese bloggen din, du er interessant, men jeg begynner å synes at bloggen din blir kjedeligere fordi du konsentrerer deg om å skrive innlegg om selve bloggen, og ikke resten av livet ditt som du kan dele med oss, eller tankene dine.

    119. Jeg vet at Sophie Elise er en selvstendig, vakker, ung og sterk jente! Du har vært mitt forbilde lenge, og det er helt sant. Det at du skreiv om dine problemer på bloggen for en stund siden hjalp meg mye. Du fikk jeg til å innse at det kommer til å bli bedre.
      Jeg synes at du skal kunne blogge om hva du vil uten at noen lesere skal kunne ødelegge for deg. Det er ikke rettferdig. Det er din blogg og ditt liv. Du er jo 18 år og kan få bestemme selv hva du skal poste på bloggen din nå! Om ikke de andre leserne liker det, så trenger de ikke å klikke seg inn på bloggen din 🙂 STÅ PÅ !

    120. Jeg syns det er fint at du sier vi ikke kan dømme deg når vi ikke kjenner deg!
      Jeg håper du skriver når du ikke hardet bra:-) du trenger jo selvfølgelig ikke å gå inn på detaljer akkurat 😉

    121. Kan du ikke få Amanda eller en annen venn til å skrive et ærlig innlegg om hvordan du virkelig er utenfor bloggen? Hva dere gjør og sånn om du skjønner.. Det hadde vært supert, eller om kjæresten din kunne også skrive noe

    122. Sophie elise er en usikker jente, som søker bekreftelser. Bekreftelser på hvor pen hun er og hvor fin kropp hun har. Du er mer enn god nok som du er!:-) Respekter deg selv, den DU er! Regpekter og ta vare på din naturlige skjønnhet.. Hold opp med plastikk, du er mer enn god nok:-) Om du en gang skal bli perfekt må du godta deg selv, slik duer skapt i utgangspunktet.. Ingen ordentlige menn finner kvinner som er så usikker på seg selv at de må operere seg, tiltrekkende.. Sorry men det er realiteten.

    123. Jeg vil ikke lese om ditt perfekte liv. Det er ikke så viktig. det som er viktig for meg er å se på hvor sterk du er og hvordan du holder ut å skrive så positivt når jeg vet du ikke er glad hele tiden. Skriv det du føler for. Du er fantastisk.

    124. Jeg tror du egentlig er en smart jente som egentlig har mye fint og viktig å komme med, men av en eller annen grunn har du en sterk trang til å framstille deg som en slags “barbie”. Jeg er nok redd for at grunnen til hvorfor du har så mange lesere, er at det er underholdende å se og lese om livet til en ganske ekstrem “fantasifigur”, og at folk liker å gjøre narr av deg. Du ser faktisk ut som en ganske usjarmerende pornostjerne, og jeg kjenner jeg blir provosert når en så smart jente drukner i så mye overfladisk tull. Men jeg er sikker på at du kommer til å innse det selv når du blir litt mer moden. Jeg kjenner meg nemlig igjen i deg, og var nokså lik deg. Så innså jeg at man er faktisk ikke den man tenker at man er, man er den man viser at man er.
      Håper du slutter å fokusere så mye på utseendet ditt, og lar leserne dine få se flere glimt av hvor bra en jente du egentlig er!

    125. hva i alle dager?
      Det er INGEN som har tvingt deg til å være brun, ha et perfekt liv og brunfarge?? Du velger selv hvordan du skal være og jeg syns du viser det ganske tydelig.
      Jeg hadde lest bloggen din hvis du var en vanelig jente som kunne innrømme svakheter og ikke trodde at man måtte være brun hele året

    126. Det er jo akkurat det vi vil lese. Det er kjedelig å lese om overfladiske ting og det får deg til å virke dum, selv om du ikke er det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg