nye klær

I dag ble jeg litt skuffet ettersom extensionene mine enda ikke har kommet . . Så derfor kan jeg ikke farge håret i dag heller! Trodde håret ble sent på fredag men det ble tydeligvis sent i går, så da har jeg det vel i morgen ( håper jeg). Er så lei av håret mitt nå at jeg blir gal, går kun med det opp i strikk hele tiden.

Men, en god nyhet for min del : tingene jeg bestilte fra nelly sist uke har kommet, og jeg er greit fornøyd med alt! Det finnes jo alltid en liten risk når man bestiller på nettet uten å ha sett klærne først, men jeg ble glad for hvordan tingene så ut! :) 

Denne kjolen er utrollig fin, men den passer ikke så godt på noen som er like lav som meg. Den formet ikke kroppen min så bra og synes personlig jeg så litt småfeit ut i den, men om man er ca 5 cm høyre enn meg så tror jeg den skal passe veldig bra (jeg er 1.58)! Jeg likte ryggen utrolig godt, så får se om jeg ikke kan få sydd den inn på en eller annen måte – for denne vil jeg virkelig bruke ute en gang! Kan kjøpes HER.

Har prøvd å rotere bildet sikkert 50 ganger men det fungerer ikke . . Blir denne veien uansett. Håper dere klarer å se! 

Noen truser  ( kan kjøpes HER) og en bodyscrub ( kan kjøpes HER). Sistenevnte lukter utrolig godt, gleder meg til å prøve den i dusjen etterpå!

Ringer ( kan kjøpes HER). Utrolig nok passet jeg alle, er ikke ofte det skjer!


 

Sko (kan kjøpes HER). Jeg trengte noen nye som ikke hadde alt for høy hæl, jeg ser for meg at disse kan bli brukt i familieselskap framover og slike ting, hvor man vil pynte seg uten å se alt for “jersey-shore” ut, haha! 

268 kommentarer
    1. altså du har mye større pupper her enn på headeren din! har du gjort noe siden sist, som du IKKE deler med oss her på bloggen?
      ellers likte jeg outfiten veldig godt, du har såå fin kropp! og kjolen var kjempefiiin! 😀

    2. Den var fiiin! Haha rart spørsmål, men hvordan får du puppene til å “henge” såå høyt oppe uten bh? Føler jeg alltid får sånn hengepupper når jeg ikke kan ha bh i en kjole :ss

    3. det er ganske så frekt gjort av deg å kalle deg selv for småfeit når du veier 44 kilo (husker ikke helt), mens jenter som sitter og leser bloggen din veier 70 kilo ++
      hvordan tror du dem føler seg nå?
      bedre?

    4. du måå jo seriøst tatt silikon, du har aldri hatt så store pupper som nå! no hate alså, men kan du ikke bare innrømme det?

    5. Kan du skrive et innlegg om silikon for det er veldig interesant! 🙂 og når man vurderer det selv er det jo litt fint å få vite litt om det! 🙂

    6. Kjolen hadde jo kanskje blitt litt kortere viss du hadde dratt den opp litt i stroppene eller eventuelt sydd de opp ? Det er jo ikke noe poeng i å ha den så langt nede at du nesten viser nipplene, da blir den selvfølgelig lengre.

    7. Klikk litt mer i kommentarfeltet, hva så om hun har tatt silikon, er jo en grunn for at hun ikke deler det når dere lager 3 verdenskrig for litt teip på puppene, dra ut sokkene fra bhen og slutt å klag jenter !

    8. Det ho har teipa på puppen e Hollywood Fashion tape. Det e for at kjolen ikke skal skli og puppen hopper ut 🙂

    9. du er utrolig pen, Sophie!
      Må nesten le når folk skal fortelle deg hvordan du skal gå med kjolen, det er vel ikke de som skal bestemme det. Du har fine pupper og fin rompe, så hvorfor i alle dager skal man skjule det? jeg skjønenr det ikke!
      STÅ på Sophie, digger deg

    10. Jeg vet ikke om poenget var å få puppene til å se naturlige ut eller typisk “oversize silikon”, men om det var å få dem til å se naturlig store ut burde du virkelig klage! Puppene ser både skjeive og usymmetriske ut, noe som er typiske tegn på en dårlig jobb. Kan godt være det bare er på bildene du legger ut, men tviler på at de kan se stort bedre ut i virkeligheten.
      Når det kommer til kjolen var kjolen utrolig fin på deg, men det så helt grusomt ut når puppene dine nesten faller ut. Prøv å dekke dem til en smule bedre, for det er ingen som synes det er spesielt pent….

    11. Åhh! Kjenner jeg blir så utrolig irritert av dere som kommenter dritt. Herregud la nå jenta være i fred! Dere trenger vel faenmeg ikke blande dere opp i hvordan puppene hennes ser ut! Har dere ikke sett pupper før eller? Voks opp!

    12. kafaen sophie?? har du hært om å dræge kjoln din lenger opp? kansje han sett bedre da. å da slepp du å gjøre sånn at puppan dine vises ,, det e ikkke alle som e interrisert i å se det.. 😉

    13. Godt kjolevalg! Du ser så voksen ut med den og de nye skoan.
      Hvis du slit me å holde kjolen oppe, selg dem kjoleteip! Sånn at du slipp og teipe den me vanlig teip, det holde ikke så lenge!

    14. Herregud, det er jo obvious at hun har tatt silikon… Men synes det er fint på henne, og det tar en stund før de begynner å se litt mer normale ut! 🙂
      Dessuten er dette en privat sak for henne som hun ikke vil dele på bloggen, det er ikke sånn at hele privatlivet hennes MÅ deles her 😉
      Hennes liv u know.

    15. Folkens, teipen e fordi ho må plastre arrene under puppene, siden hun har tatt silikon. Værre er det ikke 🙂

    16. ja, hun har tatt silikon…skjerpings folkens..GET OVER IT! 🙂
      Og, det er en privatsak, hun trenger ikke dele alt på bloggen!

    17. Å så fin kjole! Du passet den<3
      Skikkelig at folk tror de har noe med det om eventuelt henne har tatt silikon? Skikkelig at folk faktisk forventer at hun forteller oss det når folk er så forferdelig dømmende som enkelt av dere her. Hvor mye tenker dere før dere poster kommentaren? Vil man seg selv godt forteller man ikke en ting til hele Norge som halvparten skriver dritt på, for selvfølgelig - er jo ikke hennes valg om hva hun gjør ;))) småjenter, tål at andre bryr seg om hvordan de ser ut og ser ut slik hun vil. Er det ett problem at hun ikke vil fortelle at hun har tatt silikon, om hun har det, så slutt å les så slipper dere all frustrasjon over at hun ikke forteller oss alt. Vi er ikke bestevennene hennes så roan

    18. Teipen er jo for å holde kjolen på plass når man ikke har bh på? hahaha!
      Jeg synes ikke det er noe fint med den sprekken mellom puppene, men skjønner jo at du ikke kan bruke bh siden du har silikon var jo samme med tuvaw 🙂 Altså kløft er fint, men det der er ikke kløft siden den sprekken hvis du skjønner.. : ‘)

    19. haha teipen er jo slik at kjoler skal henge fint, sjalu folk, er det mulig!!! kunne dødd for de puppene: ))

    20. Jeg vet om mange folk som teiper over puppene når de ikke har på bh, slik at de henger fint og ikke faller ut.

    21. Kan du ikke skrive litt om silikonen?:) Vurderer sterkt å ta det selv, og hadde satt pris på et innlegg om feks hvor mange gram du har, risikoer og hvor du gjorde det?:)

    22. Det er helt selvsagt at hun har tatt sillikon. Naturlige, store bryster kan ikke være så faste uten bh. Men skjønner ikke hvorfor hun ikke skriver et innlegg om det? Hun vinner jo bare lesernes tillit. Se på tuvaw for eksempel, ingen som syntes det var teit av ho å ta sillikon, fordi hun var åpen om det og fikk det ikke til å se ut som hun skulle late som de var naturlige og at det var en gave fra gud liksom.

    23. Herregud, tapen som dere klager over er mest sannsynlig fashion-tape. Noe som gjør at kjolen henger som du vil over puppene f.eks uten å skli ned! Og hun trenger faktisk ikke å dele alt med dere om hun ikke ønsker. Hvis det er så obvious i følge mange av dere at hun har tatt silikon så hvorfor spør dere og maser da? Leave it be. Herregud. Stakkars jente som skal få så mye pes ifra negative lesere. Kan ikke fatte og begripe hvorfor folk leser en blogg om de bare skal klage på bloggeren!

    24. Såklart har ho fixa sæ silikon. Men herregud Sophie, du har faila bigtime. Lær dæ å kle på dæ. Suss å klem.

    25. Små feit? Faen kødder du? Du skriver at man skal være fornøyd med kroppen sin osv. Og om man vil trene så gjør man det osv. Men ikke skriv her at du syns du ser små feit ut i den kjolen!! Begynner nesten å grine. Jeg er på den størrelsen som du viser i kjolen. Greit nok at du tror at du er litt tynnere, men du ser ikke feit ut i det hele tatt! Du som liksom skal være et forbilde, skriver at du ser litt små FEIT ut når du er syltynn. Tusen takk, det gikk selvtilliten min helt til tops.

    26. Herregud, kle på deig! Kjola ska no faen itj bare dækk litt av puppan og nippelsan den ska som regel dekk en god del av puppa, utrigning fint herre fette stygt 😉

    27. Så fint! 🙂 Vil bare si att jeg syns att du har blitt litt dårligere på oppdateringen og du blogger bare en gang per dag…Ville bare si ifra:) Og kjolen var og kjempe fin, men jeg vil gi deg ett forslag på att det er 200 kjempe fine kjoler på New Yorker, og du kan kjøpe det fra nett.

    28. Kjolen passet ikke over puppene. DET ER IKKE SLIK EN KJOLE SKAL SE UT. Det er ikke fint, sexy eller kledelig på noen eller noe..
      Du burde ikke ha slik åpning på siden av brystene når du har tatt silikon ettersom det synes utrolig godt og det bare er stygt at puppene boooomber ut…

    29. Teip på puppen :P. Bryr ikke meg noe 😛 skjønner litt hvorfor tror jeg :P. Kan du gi tips til hvordan få de til å se større ut?? Har litt store. Men syntes ikke de er så fine. XD

    30. du har sykt fine puppa!! haha vet det høres litt rart ut, men herregud! misunne dæ te tusen! håpe du får fiksa kjolen 🙂

    31. Du er kjempe pen sophie, men den kjolen var veldig stygg. Du hadde jo så fin kropp, men nå ser du bare laterlig ut, Unnskyld for dårlig kommentar, men jeg synes du var kjempe pen som du var! skulle ønske jeg var deg, men nå ikke så mye lenger. Nå ser det helt feil ut.

    32. ser tapen på puppan dine 🙂 alle skjønne jo at du har tatt silikon 😉 e jo bare å være ærlig, aight?

    33. Kan du ikke bare innrømme at du har tatt silikon? man ser det så utrolig godt! Spesielt på de øverste der du ikke har bh

    34. Folk er så dum når det kommer til den teipen, det er jo sånn kjoleteip for å holde puppene på plass så de ikke skal falle ut. Man trenger ikke å ha store pupper for å bruke det, så det er jo heilt vanlig

    35. Innrømmer du at du har tatt silikon? Det er jo SYKT lett å se, så du trenger ikke late som om du ikke har det, for du HAR det jo!

    36. du må ha silikon !! veit at du tenke at herre e bare en av derre stygge komentaran… men du kan bare si at du har tatt silikon !!

    37. Å herre gud!:O Det var da alt for mye silikon sophie??!! Du hadde jo fine pupper fra før…Dettte ble bare to much!!

    38. Til dere som lurer på hvorfor puppene er så høyt oppe uten BH; Det er pga teipen. Der er der for å “holde” dem på plass

    39. Vet ikke hvordan du vil ta dette, men det er i hvertfall ikke ment som slemt. Kjolen satt ikke helt fint over puppene dine, det ble liksom bare litt for mye. Jeg vet du har mange kjoler som sitter mye finere og gir litt mer mulighet for.. ja, hva skal jeg kalle det “mysterie.” De henger nesten ut. Bare min personlige mening. De andre tingene var fine 😀

    40. Huff.. Så utrolig dumt og legge ut sånne bilder av seg selv på nettet. Tenk om 5-10 år hvor du vil ha en fast ordentlig jobb, så søker de deg opp på nettet også dukker sånne her type bilder opp? Ikke noe galt med å ha store pupper ol. Det jeg reagerer på er at det blir lagt ut på nett. Rart foreldrene dine ikke setter ned foten. Jeg har selv en lillesøster på 17. Og ser hvordan hun tar etter dere bloggere med restylane, silikon og dyre klær. Håper du vokser opp litt mer i hodet ditt og ser hvor feil dette er.

    41. Hei Sophie! Jeg må bare få det ut. Jeg ELSKER boggen din! Du har kjempe fin motivasjon i å drite i stygge kommentarer, du er også kjempe deilig! puppene dine er ikke for store eller stygge! De er og kjempe fin! OG til dere andre, teipen er sikkert fordi det var forstor til henne så hun måtte teipe sånn at kjolen ikke skulle dette ned. Stå på Sophie! Du er så sykt fin å sikkert kjempe hyggelig og har sykt lys og møte deg! Er du ofte på Finnsnes? Kan du ha ukens spørsmål og svare på det? væææær så snill!! <33

    42. Herregud at folk ikke eier folkeskikk! Små drittunger hele gjengen. GROW UP! Hun skal være ærlig? Er hun uærlig som skiller mellom å være privat og personlig? Og til dere som sier ”det så jævli stygt ut, ikke vondt ment”?? Wtf, jada du ser ut som en ku du som sitter bak tastaturet og klager på hvordan andre ser ut, ikke vondt ment 😉 Se gjennom kommentarene deres og lat i to sekunder at det var ment til dere selv. se om dere hadde tålt det. det er forskjell på konstruktiv kritikk og mobbing. det dere driver med er mobbing. rett og slett. Om hun liker store pupper så er det hennes sak. Er dere bedre siden dere ikke har silikon? vell, hun er sikkert tusen ganger penere enn dere. Hun mobber ikke andre på nett, hun føler ikke ett behov for å kritisere hver minste ting med noen. Og jeg låver dere! Det der er IKKE hele puppen som vises, det kalles STORE pupper, noe dere flatbrøsta småunger ikke skjønner, dere tror vell en utringet kjole skal festes opp i halsen? Det der er slik kjolen er, så bare slutt å klag på det samme. jeg vet og sophie vet at dere bare er sjalu på de store fine brystene til sophie.

    43. puppene dine er jo heelt craazyy!! haha på alle bilder. ikke slemt ment assa 🙂 har du virkelig ikke tatt silikon eller noe?

    44. Okei, DU HAR TATT SILIKON! hvorfor nekte på det når du har tatt det? isåfall, viss du absolutt nekter å si at du har silikon, hvorfor i all verden legger du ut drøye bilder som viser så uuuuutrolig godt at du har tatt silikon da? tror nok 90% av leserne dine venter på ett svar! Så jeg tror nok du gjør best i å innrømme det snart jeg, både for din egen skyld og leserne sin skyld, for de kommer aldri til å slutte å mase. Eller kanskje du bare liker oppmerksomheten ved uvissheten til leserne? Tror du skylder dem Såpass, Sophie 🙂

    45. du har fette deili kropp, misunner deg utrolig mye. har også lyst på silikon, puppene dine så amazing ut! You go girl! Haters make u famous!

    46. er da ikke rart puppene er usymmetriske osv, når hun ødelegger dem ved å ikke bruke sportsbh, som man skal i MANGE uker! huff, om du ikke har fått beskjed om det fra klinikken du opererte deg på, burde du virkelig klage… du tok vel eneste klinikken som var villig til å legge inn såpass mye i den lille kroppen din, ingen særiøse kirurger gjør det ettersom de vil ha et naturlig resultat og ikke vil ødelegge kroppen… oh lord

    47. oi, oi, oi!! Kjolen er kjempepen, men dessverre ikke på deg over puppene. De er jo snart ute av kjolen. Det er jo helt tydelig at du har tatt silikon, de er jo så høyt oppe go stoore uten bh.! På headeren er de ikke såå stoore som de er nå, vil si at det så mye bedre ut før da de var naturlig store. Kunne tatt silikon som skal se naturlig ut, men der burde du klage (hvis det var den looken du ville ha)! Det er direkte stygt. Vil også si at du får ikke folk som leser bloggen din som veier 70kg +, til å føle seg bedre når du kaller deg feit, mens du veier 45 kg!!

    48. Hvorfor reagerer alle på at det er teip der? er det ingen som tenker så langt som og skjønne at det er for at kjolen ikke skal dette ned så hun viser puppene. Bare for hun har litt større pupper enn dere så skal dere ikke klage.
      Om hun har tatt silikon, javell! skal dere bry dere om det? Hun er 18år, hun bestemmer over seg selv nå, og gjør vell som hun vil.
      Har dere tenkt på at hun kanskje ikke skriver om silikon (om hun har tatt det)for dere uansett kommer med dritt mot henne!
      Grow up!!

    49. hahahahha, det ser helt jævlig ut. fyfaen, du burde saksøke de som har opperert silikonen inn altså. og btw, skjønner ikke hvorfor du ikke bare kan inrømme at du har tatt det? e bare jævlig flaut, for det går jo ikke ann å ikke se det

    50. hahahaha! du kommer til å få pukkelrygg eller sånn rar kul-greie på nakken, ettersom du blir så tung foran!! Nakkeskader i fremtiden! du burde ikke hatt så mye inn i puppene dine i forhold til høyden og vekten din! uugg!!

    51. Til alle som lurer på om det er silikon eller ei, vel ingen er født med slike bryster. Ser virkelig ikke ut som en vellykket operasjon. Blåser i om du har tatt silikon eller ikke, det er opp til deg selv, men jeg mener at dette ikke var veldig heldig!!

    52. Til alle dere som sier at sophie Elise er stygg, da erindrer bare så sinnsykt sjalu på henne.. Hva er vitsen med å være sjalu på folk? Skal man bruke tiden sin på å kommentere stygt til bloggere, da kan dere like godt bare slutte for det er ikke verdt det….
      Sophie Elise har naturlige store pupper, hun er nok stolt over dem, akkurat som dere hvis dere er det? Det dere kommenterer kommer ikke innpå henne, så dere kan like godt slutte 🙂
      ALLE er nydelig og fine på SINE måter! Ferdig med det, de alle kommentarene er bare så teite ( de stygge kommentarene )
      Hilsen Celine, jeg er en døv jente 🙂

    53. Syykt fin kjole jeg synes den paste deg 🙂 men jeg synes ikke du burde kalle deg små feit eller noe sånt det kan være litt frekt for de som kanskje er det.. Du båt tenkee litt før du skrive sånt

    54. Hei Sophie! Jeg kommenterer mye på slike innlegg fordi jeg vil at folk skal slutte me de fæle kommentarene! På bloggen din er det jo 3.verdenskrig. De jentene som skriver sånne ting er sjalu på de utroli fine puppene dine som er helt perfekt, og bloggeb som du tjener penger på. Hvis dere slemme folk der ute ikke vil at hun skal tjene penger, slutt å les bloggen. Jo mer dere kommenterer jo mer penger tjener hun! Heldige og fine dæ sophie<3 du e forbilde mitt å en utroli fin person som æ gjerne vil kjenne. Har utoli lyst å møte dæ!! Klem<3

    55. Mens andre bryr seg om puppene dine bryr jeg meg mer om at du sier at du ser “småfeit” ut. Hva i svarte faen er det du tenker?! Du er og ser jo jævla tynn ut!
      Enig med Andrea. Tenk på alle de jentene som er 70+ og som leser bloggen din, hvordan tror du de føler seg?

    56. puppene dine ser ut som de holder på og sprenge 😮 er det helt ny silikon i dem? håper det! for det ser ikke bra ut nå. hvis det er nye så trenger du ikke fortvile for de blir mindre stive og blir mykere etterhvert! har selv silikon 🙂

    57. Kan du ikke bare si at du har tatt silikon istedet for å ta bilde av puppene dine og teipen som skjuler arrene dine……….. du skriker etter oppmerksomhet jooooooo. får vondt inni meg

    58. GRUSOMT!!! va en heeeelt j?vli kjole, og puppene dine ser ut som to steiner plassert under huden din som holder på og revne opp huden din… du kan i det minste trekke opp kjolen din litt, du som ikke vil bli kalt horete, vel du ser ut som en hore i den kjolen, sorry ass..

    59. teipten på puppene ( plastret) må være på til sårene etter oprasjonen har grodd 🙂 brystoprasjon vel og merke

    60. Herregud! Dere må da godta at hun ikke vil si om hun har tatt silikon eller ikke. Jævla tomskaller.
      Og visst dere mener det er ”greit å vite litt om det” siden dere kanskje vil ta det selv, SØK PÅ GOOGLE. Dette er Sophies blogg, ikke google. Hun sier selv ifra når hun vil, om hun har tatt eller ikke. Så hold kjeft, blir flau over så mange folk her. Dere er heller ikke perfekte. Enkelte folk burde blitt fratatt dataen, ipaden eller mobilen straks. dere vet jo ikke hvordan man bruker nettvett. skjerp dere!!

    61. Si meg, er du virkelig fornøyd med den boobjobben?? Jeg har sett mange silikonbryster altså, og mange har blitt utrolig fine…men…eh??

    62. Altså, den kjolen der passa ikke noe bra til puppene dine.
      Men folk må da vel skjønne at hun må teipe puppene for at de ikke skal vises helt da.. Folk er så dumme til tider!

    63. Hva er galt med å ta silikon?? Greit jeg synes også at kjolen viste litt vell mye pupp, men det er da ikke et stort verdensproblem? Hun kan vell få gjøre som hun vil uten at en haug med blogglesere trenger å hakke ned på henne! Det er jo heller ikke rart at hun ikke vil dele all informasjon på bloggen ettersom det fort blir 3. verdenskrig i kommentarfeltet! Hun er bare et menneske hun også, og det er ikke rettferdig at hun skal få så mye dritt slengt etter seg over internett bare fordi hun stiller opp i en kjole som har dyp utringning, så mitt råd er: hvis du ikke har noe pent eller KONSTRUKTIVT å si, klapp godt igjen!

    64. Gjorde det vondt og ta silikon de første dagene ? Og var det ,det du gjorde når du var i Oslo med din mor :)?

    65. Teipen er for det er ikke lenge siden hun har tatt silikon vell ? ;). Men du var nydelig før og altså 🙂 men skjønner hvist du føler deg finere med silikon at du gjorde det da:)) . Skal gjøre det samme !

    66. Synes virkelig alle som tar helt av pga. at du har fått større bryster er teite, og ikke minst barnslige! Du er over 18 år, du velger helt selv hvordan du skal leve livet ditt, og du er liksom ikke den eneste bloggeren som har tatt silikon, så vær så snill å ta det med ro folkens!
      La Sophie være stolt over kroppen sin, og ikke minst, la Sophie vise brystene sine! Hun bør være stolt over å ha en så fin kropp, enten om den er naturlig eller ikke!

    67. TIL SOPHIEELISE:
      Det er bedre å være ærlig om du har tatt silikon eller ikke. Du som syntes kropp er en så naturlig ting. Bedre å si sannheten enn å få mange som baksnakker om du har tatt silikon eller ikke.

    68. har to tanter som er plastisk kirurger, den ene i oslo og den andre i trondheim og ingen plastiske kirurger tar silikon på andre om det er en god grunn til det. så om du hadde så store pupper som du har fremstått med før lurer jeg på hva du hadde i bh’ene du hadde på deg før? for de hadde neppe tatt silikon på deg om du hadde så store pupper som du har fremstått med. Marco sier du brukte fler bh’er osv, kan du fortelle oss om dette?
      ellers så elsker jeg bloggen din 🙂

    69. Et lite vennlig råd. Kan du ikke bare skrive her og si at du har tatt silikon? Alle vet det, spesielt når teipen/bandasjen syns utenfor kjolen og puppene dine plutselig har blitt veldig unaturlige og store på kort tid…

    70. Jeg personlig foretrekker ikke kjoler i den stilen, de passer meg ikke uansett, haha, men den var superfin på deg!
      Kan du legge ut et bilde hvor du har skoene på? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har aldri vært en fan av “spisse” sko, men de du har kjøpt så veldig fine ut! 🙂

    71. Her silikon sjøl assa, men dine… herregud. Så sinnsykt stygg. Hvor faen har du gojort det i Oslo? Ville dratt tilbake å fått de til å ta et nytt inngrep. Når du først har betalt så mye.

    72. Oi Sophie. Jeg tok 400 gram i hver pupp under muskel mine ble veldig naturlig men store runde. Dine er jo avlange og usymetriske. Tyder på en dårlig boobjob. Jeg hadde klagd. Hva sier foreldrene dine om at du legger ut så lettkledde bilder?

    73. hva skjer med at du bruker teip på kjolen din a sikkert fordi du hsr henge pupper haha ! slle vet at du har silikon

    74. Det der må være den dårligste brystoperasjonen jeg har sett, noen sinne. Jeg ville definitivt ha klagd, dem er jo altfor lang og det ser absolutt ikke naturlig ut.

    75. Kjolen passet deg veldig bra! Man trenger ikke alltid ha en kjole som er såå tettsittende. Kjør heller med noe classy! Men denne kjolen var dødsfin på deg!

    76. Kommenterte ovenfor her med navnet “tapere”. Her-re-gud… Blir heelt kvalm over dere som kommenterer så stygt! Tenker dere ikke over at det sitter et menneske å leser disse kommentarene? Hun har følelser, og uansett hvor mye man sier at man ikke bryr seg så går det selvfølgelig inn på personen etterhvert! Vær så grei å skjerp dere, små sjalu 14 åringer. Jeg har veldig små pupper selv, men er fornøyd med meg selv. Når alt kommer til alt er det kun det som betyr noe, så lær dere å godta dere selv å slutt å rakk ned på andre!

    77. Jeg vurderer faktisk å slutte å lese bloggen din, Sophie. Nå i det siste har du fått utallige spørsmål av “verdens beste lesere” som du selv kaller dem, om å bare få vite sannheten. Greit om du ikke vil ut tale deg om det til oss lesere, men da kan du hvertfall forklare det til oss. Jeg synes det et utrolig respektløst og egoistisk rett og slett. Såklart skal du få ha et privatliv, men når du driver å legger ut bilder som dette er det jo tydelig at du vil vise frem de nye silikonpuppene dine. Hvorfor bare ikke innrømme det? Jeg har mistet så mye respekt for deg, aner du ikke hvor mange småe jenter det er der ute som leser bloggen din hver eneste dag? Som tilslutt tror at det er slik man skal være? Du skal jo såklart få lov til å blogge om hva du vil i og med at det er din blogg, men seriøst, du burde VIRKELIG begynne å tenke over hva du driver med.

    78. Om dere skal være store i kjeften så skriv hvertfall med fullt navn a. Feige drittunger. Sophie er dessuten insane deilig.

    79. Fin kjole! Fine pupper 🙂 Veldig fin på håret ble du også. Pleier aldri og kommentere blogger, men akkuratt nå følte jeg for det :-))
      Kjolen sitter perfekt, akkurat slik den skal sitte, om man ikke har på seg bh.
      OG, jeg skjønner absolutt ikke hvorfor folk skal kommentere negative ting hele tiden. Hvorfor ikke bare tenke det inni seg, syntes det er teit, eller stygt, også bli ferdig med det! Hvorfor skal en påpeke det, og skrive det. Utrolig feigt. En ville aldri ha gjort det i real life, om du så noen på sentret som hadde stygt hår eller stygg sminke. Agh, PROVOSERENDE!!!
      Stå på Sophie 🙂 Liker deg mer og mer, og synes du har modnet veldig!

    80. Ser det er mange her som sier de vil ha silikon pga sophie elise har det, og mange som vil hu skal skrive om det.. Da har jeg bare ett tips: IKKE TA IMOT RÅD FRA SOPHIE.
      Hun behandler ikke puppene inærheten av hvordan det bør gjøres. Man skal bruke en bh uten puter og spiler på 6 mnd, man skal ikke ha såret så åpent som hun tydligvis har her med teipen og det hele. Og ser jeg rett så har hu klart å fucke opp silikonet allerede, det er jo en bulk i den ene puppen… Herregud, hva er det med dere bloggere? Tar sol med nye tattoveringer, sprader med nyoppererte pupper osv..Det er værtfall ikke silikon for sin egen del eller fremtid når man ødelegger alt med å være nøyere med å vise dem fram enn å stelle dem.. Du skal vel til syden snart, stemmer ikke det? Husk at du skal bruke sports bh da 😉
      Men så klart opp til deg sophie, det er jo dine egne pupper du ødelegger, bare sørg for at ingen andre gjør samme feilene som deg…jeg sier ikke dette av sjalusi, for jeg føler meg bra nok uten plastikk, men folk som ikke gjør det og ser opp til deg kan ødelegge mye for seg selv ved å kopiere deg..

    81. Ser dere ikke at “teipen” henger fra kjolen, kanskje kjolen er litt løs? Helt utolig at dere driver og zoomer inn for å finne feil å ha noe å kritisere henne for, hva er galt med dere?!
      Og hvis jenta har tatt silikon, hva så, la hun få fortelle om det når hun er klar? Hennes liv, hennes valg. Sophie er utrolig perfekt på sin egen måte, dere burde skjemmes over alt dere kritiserer!

    82. Jeg har slikon selv og ser at det ikke er det Sophie har tatt. Tar man silikon vill puppene bli helt trill runde og man skal ikke bruke bh på 6uker, man skal bruke bandasje. Med mindre det er kjempe komplikasjoner med disse og hun ikke er redd for komplikasjoner. Jeg vill tro at det er en form for pushup som er brukt her. Ikke vondt ment, hun ser bra ut 🙂

    83. SMÅFEIT? HVA FAEN? du så ikke ut som det! 😉 for det andre kan du jo bare si at du har silikon når alle ser det? hadde vært gøy med et innlegg om det! sykt misunnelig altså! de ble jo kjempe fine! 😀

    84. Teipen er festet i kjolen og ikke under på puppene. Ser man nøye, og kan se. Ser man at hun har teipet kjolen inntil brystene på sidene for at puppene ikke skal vises. Hun skrev at den var litt for stor på, og at hun skulle sy den inn. pga bildet har hun valgt å sette på en teip under armen for at puppen ikke skulle synes fordi hun valgte å droppe bhen.. Dette var ikke for å skjule noe arr. Men rett og slett fordi kjolen var for stor! Og fordi hun ikke ville blotte puppene. De mest vanlige stedene at kjoler blir for store er på sidene under armen og på magen. Folk burde tenke litt før de bombanderer med silikon snakk hele tiden. Om hun har tatt silikon eller foretatt seg en brystreduksjon eller what ever, har det ingen ting med teipene som hun satte oppå kjolen og inntil hunden å gjøre. ( fordi hun igjen – ikke ville blotte puppene sine)

    85. kjoletape meg lengst oppi anusen..sjekk puppan hennes før og no, e jo lett å se at ho har setta inn silikon 😉 men FYI så va det veldig mye, å e ikke fint når jente me gigatits tar silikon, blir for mye 🙂 men må også takke deg, for nå mistet jeg helt lysten på å ta silikon selv 🙂

    86. det ser så utrolig falskt ut sophie : ( ser du ikke det selv? det er ikke fint med de puppene, man ser tydelig at noe alt for stort har blitt presset inn i puppene dine! du burde tatt mindre gram :/ … for det ser virkelig bare latterlig ut! men du får vell dratt tilbake og tatt ut noen gram eller byttet tenker jeg ! go for it, for det er ikke pent sånn det er nå :/

    87. herreguuuud! formen på puppan dine ser helt forferdelig ut!! har i en evighet vurdert silikon, fordi æ har sett så mange flotte resultata av det, men det der så jo totalt misslykka ut. kor e det du har tatt dem?? det der fikk mæ virkelig til å tenke over silikon drømmen… SE NO PÅ FORMEN!! og du som hadde så fine puppa fra før av. ØDELAGT! e du virkelig fornøyd med det der?? åååh stakkars jenta 🙁 som har dratt for å få større og finere puppa, men så ende du opp med helt deformerte puppa!! dem så sykt ekkel ut……
      ikke slemt ment, du e ei flott jenta.

    88. hun har kanskje fashiontape på, men det skjuler ikke att hun har tatt silikon. jeg har det selv, og kan godt se forskjellen før og etter av sophie. hun SKAL bruke sportsbh og tape på operasjonssårene i 6 uker. Denne jenta her er ikke redd for å få stygge harde silikon pupper værtfal. desformerte kommer de til og bli og. DU MÅ JO BRUKE SPORTSBH. KAN DU IKKE I DET MINSTE GJØRE DET!! Du ser jo allerede hvor deformerte de er blitt!! silikon pupper trenger ekstra støtte i begynnelsen. Du kan jo ende opp med *en* pupp til slutt..

    89. Å fytti helvete så jævla teit de der puppene dine så ut… ser jo helt sprengfulle og lilla-ish ut:( så rett og slett ikke bra ut at all. Sikkert to steinhard klumper som ser ut som ballonger under huden

    90. Ettersom du har tatt silikon, uten å bruke sportsbh kommer du til å få drit vonde stive pupper. Ble du ikke fortalt det av legen?? Du kunne i det minste brukt det, for så å vist dem frem da dem ‘er klare’. Allerede ser du helt jævlig ut. Rett og slett. Blir flau.. at du legger ut dette, og selv synes det er fint. Herregud. Jeg har ikke ord for hvor stygg du er! Så stygg! Gå å gjem deg hora!

    91. Hehe, nå kan du vel bare innrømme at det er silikon i de puppene.. det er ingentvil! det syns så godt.. det er TYPISK silikon pupper.. å de så ikke sånn ut før.. det er ingen skam å ha silikon, bare teit å ikke innrømme det..

    92. Omg, Folkens!
      Har dere ikke skjønt hvorfor ho ikke vil svare på om ho har tatt silikon?? for da slutter dere å spørre, og da får ho mindre lesere. Get a mind people…

    93. Man ser jo med engang at hun har silikon pupper, å det er greit. Det er uffatelig mange som tar silikon å det er faktisk en personlig sak, jeg skjønner godt fålk blir irritert før hun kan faktisk bare si ja, men som sakt det er en veldig personlig sak. Å det er jo ikke kritikk om noen spør om hun har tatt silikon, det kommer jo med det å ta det, klart vil fålk spørre å spesielt når hun har en blogg som så mange leser! Jeg syntes du er tøff som tar silikon er man missfornøyd med kroppen sin å man har en mulighet til å endre det. Så hvorfor ikke? Skjønner det ikke helt før du hadde jo store bryst fra før, men som sakt personlig sak, hennes valg kan ikke fålk bære slutte å hate så jævlig å legge vekk sjalusi å latt jenta være sånn som hun vil! Å til alle som sier hun er så fæl. Hvorfor gidder du gå inn på blogges hennes engang om du har så mye mot henne! End of story…dramaqueen’s hele gjengen!

    94. Hærregud, hvorfor i alle dager skal hun dele med omværden vist hun har tatt sillikon? er jo det samme som att du skulle laget ett innlegg i avisen om att du har tattovert en bjørn på fitta. det er bare noe du ikke deler.
      la jenta ha tatt sillikon om det er det hun har å la hun få ha de puppene hun vill ha.
      dere er jo bare sykelig sjalue fordi sophie tørr å gå i så utfordrene kjoler osv, er ikke hennes feil att hun har drømmekroppen å ikke du.
      så noen hadde kommentert at det var drit frekt att hun sa hun følte seg småfeit i kjolen, å det er en HELT ÆRLIG SAK!! hun sier HUN føler seg det. ikke att alle andre som har litt mer å ta i er FEIT !!!
      det att folk skal sitte her å rakke ned på sophie er bare dritt. hun er en jente akkurat som dere, hun har ett liv og følelser. skulle likt å sett att du skrev ett særriøst innlegg der du la ut litt utfordrene bilder, skulle sett hvor mange DRITT kommentarer du fikk, så kansje du får kjenne på følelsen.
      det er jo ditt valg om du velger å sette deg ned å lese bloggen, det er jo bare å ikke klikke seg inn hit. dere sitter der i flere timer bare for å finne feil på jenta !! tro om dere skulle stådd i bh og truse, og 30000 stk skulle stå å slenge dritt om kroppen din å hvordan du så ut?!!
      tenk på hvor mye sophie egentlig gjør for deg for att du skal kunne lese denne bloggen, hvor mye av fritiden hun egentlig bruker på å sette seg ned, og skrive ett langt innlegg der hun forteller om det DU har lyst til og lese. og hvor mye tid hun bruker på sminken sin å håret bare for att DU ikke skal kunne slenge dritt om henne!! er sikkert ikke ett eneste innlegg der det ikke er kommentert noe dritt! noe som er utrolig synd ! for sophie er en fantastisk jente !! som bare TØRR hun TØRR å være seg selv, og vise frem den kroppen hun har! Hva så om hun har tatt sillikon? skal du da slenge mere dritt om det og rakke ned på hun da?
      jenta har ikke hatt det bra før, men er såpass sterk att hun har kommet seg gjennom det. åsså skal DU sitte her å slenge DRITT om hun? !!!
      Det er så utrolig umodent å rakke ned på andre, TENK over hvordan DU hadde følt deg !! før du kommenterer noe!!
      Jeg digger sophie hun er kjempe pen og tøff som tørr å gjøre så mye ! Stå på Sophie !!<3

    95. Fin kjole og sånn, men det ser ut som du har tatt silikon. Uansett om du har tatt silikon(noe jeg tviler sterkt på at du har gjort) eller ikke, så skal ikke jeg dømme deg som mange av de over i kommentarfeltet..

    96. Hvorfor er silikon innleggene dine så laaaange?
      Har selv silikon og hadde jeg endt med det resultatet hadde jeg virkelig klaget.
      Ikke kult å ha lange pupper i en alder av 18..

    97. Hvis du kaller deg selv fei en gang til klikker jeg. Jeg har plass til tre av deg på kroppen min, og likevel er jeg fonøyd med kroppen min. Voks opp.

    98. No offence to big boobs! men det der var utrolig lite pent, kjolen passet deg ikke i det hele tatt (ALT for mye pupper).
      Du er kjempepen i alt annet altså, men ikke akkurat den kjolen der 🙂

    99. Jeg er litt enig med deg angående kjolen, den sitter feil på deg. Litt for lange stropper, så det blir ganske mye pupp, også er den for løs under puppene og rundt midjen/magen 🙂 Men ellers er kjolen veldig fin.

    100. Er nesten så at du VIL at vi skal se sillikonet.. Da kan du like gjerne bare lage et innlegg slik at det blir en klarering, for det blir for dumt å ikke fortelle det når folk rager så sykt.Man ser helt tydelig at puppene dine ser helt plastikk ut, ikke spesielt fint heller så ville anbefalt på det sterkeste å kjøpe en kjole som sitter bedre og ikke viser niplene..

    101. Den bloggen her blir mer og mer useriøs, med fler og fler uklare “møkkete-speil” bilder, kortere og kortere kjoler og pupper som snart kan festes under haka. Greit å provosere, men til hvilken pris?

    102. Hvorfor redigerer du puppene dine større? 🙂 Det synes veldig godt, dårlig redigert, det er skeivt..

    103. Hei!
      Jeg er vel egentlig ikke en typisk bloggleser. Men titter innom en sjelden gang iblandt. Kom over bloggen din siden den ligger såpass høyt oppe på topplisten og la jo selvfølgelig merke til de gigantiske puppene dine og det unge fjeset ditt. Når jeg nå leser alle kommentarene blir jeg flau av å være menneske!
      At så mange kan skrive så mye stygt om en person de ikke engang kjenner gjør vondt å se.
      Håper virkelig ikke du lar det gå inn på deg. Du er en nydelig jente. Og du trenger virkelig ikke gjøre noe med verken kroppen din eller bruke så mye sminke for å vise det.
      Men det viktigste av alt er jo selvfølgelig hvordan du føler deg selv. Hvis silikon og sminke får deg til å føle deg mer vel i din egen kropp, så bra! Hvis du gjør dette for å glede andre så vær så snill og våkn opp. Det vil kun gjøre ting værre for deg selv nå og i fremtiden. Tro meg, jeg vet av erfaring.
      Prøv å bry deg mindre om hva andre tenker om ditt ytre, og bry deg mer om de som kjenner deg og liker deg for den du er.
      Peace

    104. skriv om inngrepet da? ettersom du deler utrolig store deler av ditt liv på bloggen fra før, burde du jo stå for operasjonen og skrive om den og?

    105. assa det er bare å si at du har silikon! man ser det ingen har sånne pupper uten å ha tatt silikon! men er bare teit og ikke si det! det er mye bedre å bare si det enn å drive å si at du ikke har det !ekke no galt i å ha silikon

    106. Fjerner innleggene til de som sier du har tatt silikon? 🙂 Wow, voksent av deg Sophie? Alle kan jo se det. Og de der kommer til å bli så deformerte att det gjør vondt.. Du bruker jo ALDRI sportsbh. Som skal være på dag og natt i 6 uker, for å sikre resultatet. Man ser jo allerede nå hvor skeive og *rart* formet de er blitt. Så bra jobbet Sophie, det er viktigere for deg å vise frem trashie bilder på bloggen, enn å få finest mulig resultat ut av silikon operasjonen din.. Du burde ta deg sammen..

    107. Navn: Når man har tatt silikon stikker puppene ut som bare faen!.. that’s it! Sophie hadde store pupper fra før av, så nå stikker de opp. Og.. Sophie: BUSTED!!! haha, teip på puppen?! herregud, kan du ikke bare skrive et inlegg om silikon da, mange som lurer..

    108. den “teipen” dere snakker om tror jeg er de usynlige tingene som pleier å henge på klær slik at du kan henge dem opp med dem, er ikke helt sikker men tror ihvertfall det 🙂

    109. tenker ofte på foreldrene dine når du legger ut sånt, ikke at dette var noe galt, men har vært Mange episoder før!! sier de virkelig ikke noe til deg? hadde ungen min gjort slikt har jeg skjemtes, og virkelig ikke tillatt det

    110. Hva faen folkens? Skjerp dere. Hvis hun har tatt silikon, og skriver et innlegg om det – hva får dere ut av det egentlig? Det er hennes kropp og hun kan selv velge om hun skal eller ikke skal skrive om det. Hvis hun hadde fortalt at hun ikke har tatt silikon, så hadde dere vel begynt å si “jo, det har du”. Skjønner ikke at dere er så sykt opptatt av dette! Går dere inn på bloggen hennes kun for å se om hun har lagt ut bilder hvor puppene hennes vises, slik at dere kan kommentere dritt og spekulere? Da har dere lite å gjøre. Er ikke så mange konstruktive kommentarer her for å si det sånn. Og kommentarer som “jævlig stygt, ikke frekt ment”, jo, det er jo frekt ment. Gir opp menneskeheten snart. Hva med å begynne å se litt lenger enn sin egen nese?

    111. Anonym: Hvordan får du det til å si at hun bruker boombshell når hun ikke har BH på en gang? 😛
      Er ikke til å legge skjul på at Sophie har tatt silikon! Ikke det at det er noe negativt, hennes valg. Men kan se det godt at noe er blitt gjort med dem! 😛

    112. er jo så klart som dagen at hun har tatt silikon! ser det på formen og alt. før kunne man se at hun hadde tre behåer på men nå ser man at det er silikon, just sayin. var det hu gjorde i oslo på 18 årsdagen hennes..! det var ikke det at hun ville feire den med familien?haha! da hadde hun holdt seg hjemme folkens.

    113. Kjære snille, søte, pene sophi, jeg prøver virkelig ikke å være slem, men hva er det egentlig du prøver på? Greit at du liker kroppen din,men du må da skjønne at det her er å overdrive litt?!

    114. Jeg skjønner ikke hvorfor u velger å gå sånn selv? Det er jo ikke noe fint at niopelen din synes når du går ett skritt. Du har misforstått samfunnet- noe er galt med hjerne. Din når du tror det der er fint.

    115. Haha, oppmerksomhetssyyyk! Om du har silikon eller ikke bryr meg ikke personlig. Men latterlig at du hinter om det og legger ut bilder som det der, fult viten om at folk ser teip osv. Hva prøver du på egentlig? Du nevnte nettopp at du syns rykter var dumme (som at du puffa feks), men i slike innlegg skaper du jo rykter selv 🙂 Har mista respekt for deg i det siste, masse av det du gjør og sier er så dobbeltmoralsk at jeg blir kvalm.. Huff, du har ikke noe å si til dette? Vet mange kommenterer det samme som meg, men feig som du er svarer du vel ikke? 🙂

    116. Kjempe fint! Denne kjolen kledde du utrolig godt Sophie! Skoene var også kjempe tøffe, de passer som sagt godt til familiemiddager der man skal være litt classy!

    117. Herregud, har folk virkelig ikke noe bedre å gjøre enn å hakke ned på Sophie? Hun bestemmer vel selv hva hun vil gjøre med livet sitt, og puppene sine i dette tilfellet (hvis hun har tatt silikon). Hvis hun f.eks. er fornøyd med kroppen sin ellers, men ikke med puppene, så er det jo selvfølgelig lov å endre på de slik at man selv skal bli fornøyd? Og til alle dere som sier: “herregud kan du ikke bare skrive her og nå at du har tatt silikon, det vises jo dødsgodt likevell” osv, tror dere ikke hun hadde fått like stygge kommentarer som de dere skriver nå? Syns det er helt latterlig å ordlegge seg på en så spydig og frekk måte! Hun bestemmer over seg selv, og det er ingenting dere kan gjøre med det. Hvis hun er fornøyd med kroppen sin, så er jo det det viktigste. Ikke hva alle andre mener. Stå på Sophie, jeg syns du er inspirerende og vakker!

    118. LOOOOL, ikke lite silikon du har tatt heller da. Hva er greia? hvorfor ikke bare innrømmet det, slipper du alt maset. Greit, du hadde knøttsmå pupper fra før og og hadde penger til silikon og tok det før du ble 18. Face it.

    119. okey… jeg også henger meg på de andre desverre… de puppene dine må det være noe i… for det første så har du ingen BH på under kjolen, for d andre så får man ikke så markante pupper på oversiden uten å ha noe i dem…

    120. Hahaha skjønner dere ikke hva hun driver med?? hun elsker å se alle leserene sine diskutere puppene hennes, hadde hun innrømmet det med en gang så ville det ikke vert noe morro.

    121. heyy! jeg lurer på en ting, om du ikke har tatt silikon, hvordan kan du da få puppene til å “henge” så bra? hvis du skjønner hva jeg mener. bruker du klistrebh eller teip? hadde blitt veldig glad om du hadde svart på det!:)

    122. For 12 uker siden gikk jeg fra en str 75 B til 75 C, da måtte jeg ha hjelp til alt. Kunne ikke reise meg opp fra sofaen alene, noe overnevnte selv skrev i et tidligere innlegg da hun sa hun var syk.. Teip må hun ha på for at arrene skal gro pent, så det har ingenting med kjolen å gjøre 😉
      Det er at puppene er avlange kan bety at hun har anatomiske innlegg og ikke “runde” innlegg som de fleste av oss velger, da disser ser mer normale ut etter et halvt år. Tar ca seks måneder før puppene er på stell 🙂
      Men Sophie Elise! – Du MÅ bruke sportsBHen i de ukene du er anbefalt. Jeg går ennå bare med disse, og puppene mine ser fabelaktige ut 😉

    123. Er det ikke heller bedre å skrive om puppene dine og fortelle sannheten om at du har tatt silikon? Kjære deg, alle ser at de ikke er ekte. Men fine er de! Det skal du ha 🙂

    124. Herregud? Dere hadde klaget mer hvis puppene hennes henger ut? Hun fester jo kjolen med teip slik at de holder seg oppe. Er det helt nytt for dere? Okei, men slutt å vær så barnselige. Hvis dere hadde hatt kroppen til Sophie, hadde der også vært stolte og hadde turt å vise litt mer enn dere gjør nå. Da hadde jo du vært fornøyd, og så kommer hundrevis av folk å sier det blir for mye. Tenk på det.

    125. Hahaha. rart hvordan du elsker å provosere. Du er så forbanna avhengi av oppmerksomheten at det er kvalmt. Kjere jenter under 18 år som leser denne bloggen – håper dere har litt selvrespekt. Det er ikke vanlig å legge ut bilder av seg sjøl på måten her kun for oppmerksomheten. Det kommer en dag hvor hun blir eldre og nye boggere kommer fram. Hva skal du gjøre uten all oppmerksomheten da??
      Enten har du redigert puppene dine, eller så har du bomma heeelt på silikonet for det ser seriøst ikke bra ut. Ser ut som en dårlig redigert jobb 😛
      Nytt inngrep ville kanskje vært lurt? Så patetisk

    126. Kan jo hende det er Hollywood Puppe teip, sånn man teiper under puppene for og få dem til og se mer Fast/stram ut. Trenger ikke være fordi hun har tatt silikon.

    127. Fy faen å provosert jeg blir av alle de drittkommentarene! HVA så om hun har tatt silikon? Somregel er det en grunn til at man tar det, og det viktigste er at man er fornøyd med seg selv, jævla sjalu drittkjerringer som kommenterer over her. Sikker på at alle de som kommenterer dritt, kunne ønske de hadde den kroppen selv.

    128. den kjolen var utrolig fin, og du kledde den kjempebra!! Lyst på sånn kropp som deg jeg, helt perfekt<3 Du er også utrolig pen, og syntes det eer synd at noen dager føler du deg stygg, men du må bare vite at du absolutt ikke er den eneste! Også må jeg bare kommentere det med at du er vegitarianer og er i mot dyremisshandlig på fullt nivå! Jeg ser virkelig opp til deg, og jeg skulle ønske alle bloggere var som deg! For du viser leserne dine at dyremisshandling er feil, men ingen andre gjør det. og det syntes jeg er trist.
      Men, skal jeg være ærlig, vi jeg faktisk at du skal skrive mer om det sånn at f.eks nye lesere får vite om det å, eller gamle lesere. Men jeg skjønner faktisk at du ikke gjør det! men jeg syntes det er utrolig viktig å bra at du gjør det! Eller kanskje bare legger ut et gammelt innlegg om dyremisshandling, eller linker til kategorien Hjertesaker.
      Men jeg syntes hvertfall du er et utrolig fint forbilde! Og jeg skjønner virkelig hvorfor folk ikke skjønner at du vil dele private ting. Ikke la dette påvirke deg, du trenger absolutt ikke dele dettte på bloggen, og jeg blir flau over mennesker som sier at du skal. Du er utrolig sterk sophie og jeg skulle ønske jeg også var det.
      12 år gammel jente som virkelig ser opp til deg 🙂

    129. unnskyld assa, men ta dette som konstruktiv kritikk. Det er ikke så fint når puppene er så store at det ser ut som de er firkanta du burde ikke pushe eller gjøre det med puppenen dine, du er veldig pen og er sikkert hyggelig, men blir litt overdrevent når puppene ser firkanta ut og ikke runde.

    130. Jeg har egentlig ingenting imot silikon og det er et fint hjelpemiddel dersom man har små pupper og ikke er fornøyd med seg selv. Men ærlig talt, du skulle aldri gjort noe med puppene dine, du hadde fine, store pupper fra før. Nå ser det ut som to brød. Det ser ikke pent ut. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg klaget til legen som utførte inngrepet. Du synes vel ikke det ser pent ut du heller? Jeg kan ikke fatte eller forstå hvis du synes dette er pent. Og jeg må si, bloggen din var mye bedre før, Sophie. Kan du ikke begynne å blogge på ordentlig igjen? Ta vekk fokuset på kropp og pupper og kom med noen seriøse, gode innlegg. Du er bedre enn dette! Klem<3

    131. Dette så ut som en veldig dårlig puppe jobb, de ser jo kjempe skeive ut, og meninga er jo at de skal se faste ut som de ikke gjør på bilde, utrolig dumt å se unge jenter ødelegge kroppen sin på denne måten, forstår at du tenker her og nå, men de fleste vil se på deg som dum og billig, tenk på hva du legger ut, ett lite tips 😉

    132. kjolen er fin om du drar den litt lenger opp 🙂 vet du liker å provosere leserne dine, men håper du ser det selv også 🙂

    133. Så slemme folk er! Dette er ikke fortjent, unødvendig å kommentere brystene hennes, pass på deres egne. Hun er stakars bare et menneske hun også og man må da få bestemme over sin egen kropp. Veldig mange av de som kommenterer her burde skamme seg, uoppdragne, misunnelige, usikre drittunger!
      Det viktigste er at du er fornøyd selv!

    134. Å herregud, kjære menneskebarn..-.- Det er. Faktisk noe som heter brystteip, men det har tydligvis de fleste av dere ikke hørt om? Der er ikke SIKKERT at hun har tatt silikon, men om hun har tatt det kan dere vente til hun vil dele det på bloggen. Pupper er pupper, i alle forskjellige former og størrelser. Kan dere ikke bare akseptere det? Liker bloggen din Sophie Elise!

    135. Ekte pupper kan ikke være så faste , og ”stå så langt opp” vis man ikke har bh på. Hu MÅ jo ha tatt silikon, ikke att det bryr meg, men folk her inne må jo skjønne det. Og kanskje hu kommer med ett innlegg om det? Hu vil nok bare provosere leserene sine ved å vente. Hu har jo sagt selv att hu liker og provosere, så kanskje hu bare sitter hjemme og gliiiiser og venter på att folk skal holde kjeft om silikonpraten, SÅ legger hu ut ett innlegg om det. 😉
      men hallo folkens, dere må jo kunne se det selv? er jo ikke no vits og mase. INGEN kan ha sånne faste pupper uten bh uten å ha tatt silikon.

    136. Du MÅÅÅÅÅÅ jo bare ha silikon, hva er farlig med å fortelle det??? Bedre å si sannheten enn å juge. Jeg har silikon selv, men seriøst jeg har MINDRE bryster enn deg……

    137. hei! du kunne ikke ha skrevet litt om hvordan det var å ta silikon.. har lyst til å ta det selv, så hadde hvert en stor hjelp om du ville ha sagt litt om erfaringen din 🙂

    138. Digger deg og bloggen, men den kjolen var drøy.. Tror nok den hadde vært mer kledelig på ei med midre pupper i og med at det ser ut som de skal dette ut på dette bildet.. Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke turt å ha på kjolen, hadde vært altfor redd for at puppene skal falle ut av plass.. Denne kjolen ville jeg byttet ut med noe som dekker mer, og som har plass til puppene dine..

    139. man ser jo at du har silikon, når du skal gjøre det så åpenlyst. sys heller du bare skulle inrømme det istedet for å benekte det.

    140. haha faen ikke vanskelig å se at du har silikon har puppa i D cup å dem e faen ikke så fast,silkion e jo opp til halsen så ja det har du garantert tatt!

    141. Blir ganske frustrert over det faktum at folk ikke forstår at teipen er der for at kjolen ikke skal gli til siden og vise mer enn man helst vil vise frem til andre enn seg selv og kanskje en eventuell kjæreste..

    142. Om ho har tadd silikon er det hennes valg, om ho ønsker å si det på bloggen er det hennes valg, så BARE HOLD KJEFT NOEN GANGA!

    143. Er det virkelig INGEN som skjønner at hu redigerer puppene?! Puppene har jo forskjellige størrelser fra hvert bilde.

    144. FOR GUDS SKYLD FOLKENS! Er det virkelig ingen her som har noe peiling? dere sier de er deformert å stygge osvosv. hadde dere hatt noe kunnskap hadde dere visst at de første mnd etter en brystforstørrelse vil puppene ligge høyt opp, og se ganske unaturlig og harde ut osv. Etter noen mnd vil de legge seg lengre ned å se mer naturlig ut! de endelige resultatene etter en slik operasjon vises ikke før 6-12 mnd etter inngrepet!
      OG
      tror dere ikke hun vet at hun skal bruke sportsbh? må da være lov til å legge ut bilde der hun sikkert tok av seg den jævla bhn i 2 minutter for å få til et fint bilde vel ? ;-))

    145. Jeg har silikon selv og vet når jeg ser silikonpupper. Folkens hvis hun nylig har tatt silikon så er de hovne. De vil bli mer naturlige etter noen uker. Det er no biggie 😛 hennes valg.

    146. Åh hold kjeft’a jenter. Som om ikke dere stapper fuckings hundre sokker i bh’en, bruker sikkert 6 bh’er for å få det til se ut som om dere har pupper. Og PLEASE, de dere “HAHAHA, DU BRUKER TEIP LOL”, viser at dere bare er noen fjortis drittunger under 14. Sugmeg

    147. Fin kjole !
      Om så Sophie har tatt silikon, hvorfor skal vi bry oss ?
      Synes ikke bloggerene skal begynne å blogge om at de skal ta silikon fordi ditt og datt. Jeg har mistet all respekt for TCMN som skreiv at hun skulle ta silikon, fordi puppene hennes burde ikke bry oss lesere !
      Tuva og hadde mye puppeinnlegg, mistet respekten for henne også, men verre at bestevenninnen hennes (TCMN) skal begynne samme prosess med puppeinnlegg også !
      Stå på Sophie !

    148. Kjolen va sååååå fin!
      FOLKENS: Teipen kalles for puppeteip, å det e genialt!
      Åååå, æ skjønne mæ ikke på dokker som legg sitt hat på silikon, men Æ SYNS at silikon e et bra tilbud, å æ tru ikke at verken Tuva, eller TCMN tok silikon for å gli inn i pornobransjen, eller for at guttan ska syns dem e digg. Æ tru at dem gjord (og ska) ta inngrepet for å føl sæ finere, og vær fornøyd med sæ sjøl! Sorry trøndersk blanda inn me bokmål 🙂

    149. Hærregud som dere spør, om hun har tatt sillikon!
      Altså om hun har tatt det, så må hun vel ikke dele med bloggen? 🙂 Kansje hun deler det med bloggen sener;) Sophie elise ikke bry deg om hva folk sier!
      Jeg digget kjolen din! :)Kjempe fin 🙂
      Bra blogg <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg