svar på spørsmålsrunden

Er det sant at du skal være med i “vi menn”?
Haha nei. “Vi menn” er ikke et blad jeg kunne vært med i, rett og slett fordi jeg synes det grenser over til porno og det er ikke en industri jeg har lyst til å jobbe i.

Er det deg jeg har snakket med på KIK?
Hver gang dere spør om det er meg dere har snakket med på kik ( som jeg ikke engang vet hva er?) match.com, penest.no, sukker.no eller hva det nå måtte være – nei, det er ikke meg. Om du er gutt og jeg har såkalt ” flørtet” med deg og alt mulig, så er det ikke meg. . Blir så oppgitt over at noen kan lage falske profiler på den måten. Det er mange som utgir seg for å være meg på facebook også, blandt annet denne. Hun har til og med prøvd å nekte til meg om at hun er falsk profil, haha neiveeeel så det er jeg som sitter her å lager en falsk profil av meg selv?

Denne falskprofilen er også administrator på “norges råeste facerape” eller noe sånt. Haha tror dere VIRKELIG jeg ville vært det!?  

Hva må bort i livet ditt for at du skal få et perfekt liv?
Jeg har noen dager hvor selvtilitten er helt på bunn, men det gjelder vel de aller fleste regner jeg med? Da klarer jeg ikke å gjøre noen ting, alt suger å jeg vil ta avstand fra alt og alle. Det ødelegger jo i bunn og grunn ikke for noen andre enn meg selv. Jeg jobber hardt med det da, for alt ligger i hodet – jeg må bare tenke at jeg er bra nok!

Hvor høy er du?
Jeg er 1.58 lav.

Hvor mye veier du?
A girl never tells. . Neida, jeg veier 44 kg.

Hvilken skostørrelse har du?
35, så man kan trygt si det er mange sko jeg ikke passer.

Joggeskoene mine er i 35.  

 

Hvorfor er du ikke nominert til noe ved VIXEN blogawards?
Det er vel fordi jeg ikke har nevnt det en eneste gang på bloggen, jeg har aldri bedt dere nominere meg som de fleste andre bloggere har gjort og jeg blogger ikke for å vinne noen pris. Det hadde såklart vært dødsgøy, men det er ikke noe jeg bryr meg så mye om og heller ikke noe jeg tar på vei over.

 

Hvor mye av livet ditt viser du i bloggen?
Jeg viser stort sett den overfladiske delen av meg selv, før kunne jeg dele mye mer enn hva jeg klarer nå. Jeg har vel fått en slags angst etterhvert, jeg synes det er ubehagelig om folk tror de “vet” så mye om jeg, derfor skjuler jeg heller litt mer nå enn før. Jeg som alle andre har jo til tider problemer i familien, med kjærsten, med venner osv, men slike ting skriver jeg ikke om. Noen ganger kan jeg være litt mer personlig, men jeg har en klar grense! :)

Hvordan er det å være kjent blogger? Er det ikke flaut når folk kommer fram til deg på gaten osv?
Jeg synes det er kjempekoselig når dere tør å komme fram til meg å si hei, spørre om noe, gi en klem, ta bilde, autograf eller hva som helst! Men det kan være litt ubehagelig når folk bare står å stirrer, tar snikbilder osv. . Men jeg vet jo hvorfor, jeg ville nok ha gjort det samme så jeg kan ha forståelse.
Mne det siste jeg ville tenkt er nok at det er flaut. Iallfall ikke for meg. Noen ganger er jo leserne som kommer fram litt frekke ( veldig sjeldent) og da blir det jo bare ubehagelig for alle, haha.

Meg og noen som ville ta bilde sammen i sommer, haha! Her ser man virkelig hvor lav jeg er. .  

 

Hvor mye tjener du på bloggen?
Det spørsmålet vil jeg gjerne ikke svare helt direkte på, ettersom så mange føler det er “feil”, skryt, osv. Folk kan fort bli sjalu også.

Bruker du enda løsvipper hver dag?
Nei, bare når jeg skal noe spesielt! Har gått over til pungtvipper og vurderer å sette på vippeextensions.

Føler du selv at du er fjortis?
Nei, jeg synes ikke jeg er fjortis bare fordi jeg bryr meg om utseendet mitt.

Kan du ikke fortelle litt om tatoveringene dine?
Jeg har tatovert ” be the change” på håndleddet:

 

og ” a smooth sea never made a skilled sailor” på høyresiden, under puppen.

 

 

Det er ikke så mye å fortelle egentlig, jeg elsker tatoveringer og begge har en betydning for meg. Jeg angrer ikke et sekund og er kjempeglad jeg har tatt begge to, og vil allerede ha mange fler!

Hvilken skole går du på?
Heggen vgs i harstad :)

Hva er det beste og verste med byen du bor i, harstad?
Det beste er nok at alle vennene mine er her ( enn så lenge) det er en ganske fin og koselig by, og det verste er nok . . at janteloven står ganske sterkt her. Såklart er ikke alle sånn, men det er noen som har problemer med å takle sjalusien sin, og det er jo ikke en så veldig stor by så det blir fort mye drittsnakk, rykter, “alle vet alt om alle” og veldig mange faller for det typiske småbysyndromet.

Når var du full første gang?
jeg var 14 år, og jeg husker ikke så mye av det haha. .

Hvorfor skriver du ikke på bloggen om at du har tatt restylane, silikon osv?
Det er ikke noe “osv”, for det første. Og for det andre, det er privat og ikke noe jeg vil snakke om i bloggen enda. Men det kommer kanskje etterhvert når jeg føler meg klar.

Kan ikke du fortelle litt om kjæresten din, hvordan dere møttes, ble sammen osv?
Haha nå skal dere endelig få svar på det spørsmålet der. .

Jeg har kjent Mathias siden jeg var 11 år, og vi har sykt mange minner fra den tiden når vi var “små”, det er veldig koselig å tenke tilbake på! Jeg og ca alle andre jenter i byen på den alderen var forelsket i han på den tiden, haha. Da mener jeg virkelig alle. Men jeg og han har alltid bare vært venner og har vel aldri tenkt at det kom til å bli noe mer, jeg har aldri følt at vi har hatt noe spesielt til felles eller kjemi på den måten, men jeg har alltid synes at han er veldig kjekk og grei å være sammen med. Så gikk vi på ungdomsskole sammen og fant på så sykt mye tull, er såå glad vi har hatt den drittunge-perioden sammen og kan le av det nå! Etter vi begynte på videregående mistet vi vel litt kontakten men var sammen nå og da ( vi er i samme vennegjeng), og snakket litt en gang i blandt men som sagt, jeg har aldri følt at det var noe spessielt til felles og har alltid tenkt at vi er veldig forskjellig. .

Her ser dere han i bakgrunnen som viser fingeren, haha charming. . Var 14 år her! Har så sykt mange fler bilder av oss fra den tiden, men jeg er så stygg på alle så jeg tror vi står over. Om man ser i bloggarkivet mitt er det faktisk også mange bilder av oss litt her og der fra forskjellige anledninger, også på instagram!

 

Men så begynte vi å snakke litt sammen igjen i august, så bygde det seg vel bare opp fram til oktober når han var her på besøk en gang, og vi snakket om alt mellom himmel og jord, om ting jeg ikke kan snakke med noen andre om, han forstår alt. Vi tenker på akkurat de samme tingene, har veldig lik humor, god kjemi og alt det der – tross alt! Det er en syk følelse når man kan ligge i senga og snakke med en person i flere timer, og det føles som om det har gått en halvtime. Når han måtte dra tenkte jeg bare at jeg skulle ønske han kunne vært mye lengre, og jeg falt vel ganske mye for han der og da. Tydeligvis han også, fordi the rest is history! ;) 

 

97 kommentarer

Siste innlegg