Byen min

Harstad. Byen jeg bor i og alltid har bodd i. Harstad / hasjtad / htwon.. Kjært barn har mange navn. Jeg personlig har få negative forbindelser med selve byen Harstad. Til tross for hva mange kanskje kan mene, synes jeg byen er fin, man har greit med tilbud på ting å gjøre i forhold til innbyggertall og skolen jeg går på trives jeg også med. Men er det noe jeg er så forbanna lei av så er det folkene i byen. Jeg er så utrolig, utrolig lei. Jeg tuller ikke når jeg sier at her tror man at man lever på verdens navle, alt som skjer utenfor er faen ikke spennende, og “herregud jeg er så lei rykter jeg skal flytte fra Harstad” er en settning jeg hører ofte. Helt rett lille venn, rykter finnes KUN i Harstad. 

Nei , her er du kul om du skriver på twitter at du hater mobbing for å sekundet etter skrive stygt om kunden som nettopp kom inn på jobben din. Du skyter inn og ut hvor mye du hater baksnakking for og sekundet etter like en kommentar som er frekt rettet mot noen på facebook. Du har på deg converse, canada goosejakke og sleik kominbert med nudi-jeans og snakker dritt om alle andre som er så “mainstream” mens du kaster ut noen ferske fraser du hørte på gårsdagens paradise hotel eller torsdag kveld fra nydalen. Toppen av ironi. 

I love you ♥

Og her bor jeg, jeg med blondt hår, brun hud og sterke meninger som er den ENESTE på min alder som stikker ut på en eller annen måte i medianorge fra Harstad. For ja, slik er det – hvilken annen ungdom fra Harstad har dere hørt om? Hvilken annen ungdom fra Harstad har min posisjon? INGEN. Ikke en jævla person.  Og jeg sier ikke at ingen her har oppnådd noe! Fordi mange her gjør det veldig bra i mye forskjellig. Men ikke som en offentlig person slik som jeg har blitt. . Aner dere hvor forbanna sliten man blir av å alltid være en målskive, å være den eneste i byen det er “greit” å være slem mot fordi man er en offentlig person? For ingen andre her tør jo. Alle andre her synes det er teit å skrive meningene sine på blogg mens de selv åpner hjertet på twitter og facebook. Men er det greit å stikke seg ut slik at flere kan se det? Er det greit å faktisk være snill mot meg å gi meg en sjangse uten å kjenne meg? Ikke faen. 

Jeg sier ikke at jeg ikke er glad eller at jeg ikke er takknemlig. Men gud det er vanskelig å skille seg ut i en liten by.

 

 

85 kommentarer
    1. aah.. her i Brønnøysund er det sååå sykt likt. Rykter, dømming osv. Går ikke an å skille seg ut uten å få noe rett i fleisen. sux!

    2. du skriver så bra! du skriver slik at jeg nesten kan høre tankene dine fra teksten. jeg er så syykt glad for at du blogger! jeg leser bloggen din HVER dag, å du inspirerer meg så sykt ! hadde det ikke vert for at du hadde blogget så bra som du gjør, hadde nok ikke jeg vert den samme.
      respekterer deg så sykt <3

    3. EI FRA HARSTAD SKAL VÆRE MED PÅ EN TV-SERIE SOM TV2 HAR TIl HØSTEN.
      DA BLIR DU IKKE DEN ENESTE :DD

    4. Har lest bloggen din i snart 1 år men aldri kommentert før nå. Skal bare si det kort og enkelt, du er ei rå jente som tør å stå for det du tror på og mener, du er vakker og du virker utrolig godhjertet. Vet det ikke hjelper om jeg sier du skal drite i hva andre tror og sier om deg, men nå vet du i det minste om en til person på andre siden av landet som ser opp til deg! stå på.

    5. ehhhh ALTSÅ du har blitt en offentlig person ved å ta bilder av deg selv iført en bh og string.. du har også lagt ut bilder av deg selv der vi faktisk kan se musehåra og brystvortene dine. Selvfølgelig reagerer folk og du blir snakkisen i byen! For oss normale mennesker er dette ikke vanlig oppførsel for en 17 åring og folk undrer hvorfor foreldra dine gir faen i deg. SÅ, lille venn, du må ta konsekvensene av valgene dine og slutte å klage så mye. Det er bare en person å klandre og det er DEG!

    6. Vet nøyaktig hva du mener! Folk som går rundt med trynet i skyene og tror de er så skinnhellige og bedre enn alle andre, men så er de søren meg så jævlig idioter som det går an å bli. Sånne tapere hever vi oss over, Sophie! =)fortsett å være den du er! Jeg er sikkert en del eldre enn de fleste som leser bloggen din men jeg synes du skriver veldig bra og veldig ærlig, keep it up! Og jeg elsker håret ditt! =D =D

    7. Tenk på hvordan det er for oss som bor på landet med et par matbutikker 🙂 INGEN jeg kjenner her som skiller seg ut 🙂

    8. 19:53; Vet du hva? Du kommenterer denne bloggen, og hvordan denne personen er. Hvem faen tror du at du er egentlig? For det første, du trenger absolutt ikke og lese denne bloggen.
      For det andre, er du en idiot, som ikke ser at Sophie ikke har blitt en kjent person fra Harstad fordi hun har lagt ut bilder av seg selv, som firkanta lille Norge, kaller oppmerssomhetsyk. Tvert imot syns jeg Sophie er ei sterk jente, med meninger som hun faktiskt tør og stå for! Du tør ikke engang skrive hvem du er for svingende! Har ikke kommentert på bloggen før, men sånne som deg, blir jeg rett og slett kvalm av!

    9. Herreguud, jeg digger deg! forbildet mitt! <3
      elsker måten du skriver på! og at du skriver om meningene dine og ikke bare om sminke og klær! stå på!!

    10. Ja sjønner hva du mener Sophie! som de fleste har lagt merke til, så er jeg den eneste mulattjenta her i Harstad med Rosa hår, og jeg får mye pes for å skille meg ut. Men som deg er jeg en person med store meninger, og jeg mener det er viktig å skille seg ut!
      huehue

    11. Jeg har selv bodd i en bitte liten by/bygd, som er mindre Harstad, og tru meg rykter finnes ikke BARE i Harstad som du påpeker her. Jeg har også bodd og bor nå i en stor by og det er rykter og mye dritt her også, er bare at den det er om hører det ikke så mye selv pga det er en viss større mengde mennesker. Men det finnes faktisk over alt altså, det er ikke sånn at Harstad er det eneste stedet med idioter og rykter.

    12. alle småbyer/plasser er sånn, tro meg.. om man oppnår noe, er det alltid noen som hakker ned på den personen. Om man er litt anderledes (ikke sånn uvanlig anderledes), men at man tør å være seg selv 100%, er det alltid noen som skal hakke ned på deg….

    13. Nå setter du deg selv veldig høyt her, og kommer med usanne påstander. Harstad har flere profilerte mennesker, blant annet en kjent supermodell som har vokst opp i Harstad. Følge litt mer med og ikke bare i den rosa bobla di 😉

    14. Jeg skjønner hva du mener, men allikevel…rykter finner en over alt, og det fins flere profilerte personer i fra Harstad enn bare deg… Og det er ikke snakk om å “tørre” å legge ut meningene sine på blogg og bli kjent… Jeg bor i ei bygd, ikke en by, langt mindre enn Harstad, og jeg skriver meningene mine for harde livet på en blogg, men jeg er ikke blitt Norgeskjent og snakkis i bygda av den grunn. Du er en av forholdsvis få som har slått gjennon med blogg og det som medfører både på godt og vondt.

    15. åå kjenner meg igjen. Selv er jeg fra en enda mindre by, og det å skille seg ut, og prøve å forandre noe er helt umulig, for alle andre er like og ingen vil endre seg.
      Men så påvirker du hele Norge positivt Sophie, tenk på det. Drit i de andre, det er du som betyr noe. Du er en innspirasjon du.

    16. Harstad er en stor by i forhold til hvor jeg kommer fra hvor “alle kjenner alle”. Alle vet i hvertfall hvem alle er, og tror de vet alt om deg. Får ofte høre ting om meg selv jeg ikke engang viste hadde skjedd! Haha. Så du er nok ikke alene om å hate stedet du kommer fra, rykter er no dritt. Jeg føler med deg, og vet akkurat hvordan det er!!

    17. hei, begynte å lese bloggen din pga du var liksom en “barbie with a twist” du sa bl.a at du ikke så meningen i at bloggerne provoserte leserne sine.. nå er det nesten det eneste du gjør.. jeg savner den kule twisten du hadde, no hate!

    18. Edit til kommentaren min over:
      “Aner dere hvor forbanna sliten man blir av å alltid være en målskive, å være den eneste i byen det er “greit” å være slem mot fordi man er en offentlig person?” – Sophie Elise
      Nei, vet ikke det, men det du skriver og får frem på bloggen din provoserer nok en del. Altså; du stiller opp i undertøy på bilder, viser bikiniskille og litt til+++
      Mange toppbloggere som ligger bra an på lista, men som ikke kler av seg og som allikevel er i media etc.
      Har nok litt med hvordan du fremstiller deg selv, og om noen år har du sikkert andre tanker og et annet syn på ting du også, men når du frivillig legger ut lettkledd bilder etc i en alder av 17 år, så må man nesten tåle å bli en målskive.

    19. Det har jo kanskje noe med hvordan du fremstiller deg selv på bloggen, jeg har aldri fått noe godt inntrykk av deg via bloggen, og når jeg møtte deg i Oslo og spurte om å ta et bilde ble du bare oppgitt og sa bare: “Åh…Okei da…” Samtidig har jeg hørt at du er en god venn og en hyggelig jente.
      Du er ingen kjendis og de fleste kjenner deg jo som “Hun som har leddkledde bilder på bloggen og med Donald duck-leppene” Det er hvertfall de fleste jeg kjenner forbinder deg med. Og det syns jeg blir så feil, fordi du har jo så bra meninger osv.. Skulle bare ønske du kunne legge flere ordentlige bilder av deg selv, og outfit bilder som ikke er mørke og skurrete eller uklare.
      Håper dette ble konstruktiv kritikk fordi du virker jo egentlig som en herlig jente. Glad i bloggen din!

    20. ehhhh ALTSÅ du har blitt en offentlig person ved å ta bilder av deg selv iført en bh og string.. du har også lagt ut bilder av deg selv der vi faktisk kan se musehåra og brystvortene dine. Selvfølgelig reagerer folk og du blir snakkisen i byen! For oss normale mennesker er dette ikke vanlig oppførsel for en 17 åring og folk undrer hvorfor foreldra dine gir faen i deg. SÅ, lille venn, du må ta konsekvensene av valgene dine og slutte å klage så mye. Det er bare en person å klandre og det er DEG!

    21. Skjønner hva du mener til tross for at jeg ikke er en kjent person. Folk skal alltid snakke drit om andre og det er fordi at dem ikke har noe bedre å gjøre og da er det så lett å peke ut en person. Idiotisk, but true.
      Støtter deg fullt og helt, bare fordi du liker kroppen din og legger ut litt utfordrende bilder i ny og ne så betyr ikke det at du skal klandre deg selv. Jeg elsker selvtilliten du har og at du faktisk er fornøyd med deg selv! Dessuten er du langt ifra en barbie-blogger. Jeg har fått inntrykket av å ha lest bloggen din ganske lenge at du er en dyrevennlig, normal og enda mer normal jente. Jeg har ikke noe annet å si enn at jeg digger den jenta du er og du står så hardt på hvem du er!

    22. Har ikke lest igjennom nån kommentara, så kan hende æ repetere det folk faktisk har skreve allerede.
      Kjære dæ Sophie, e ikke bare du som har det tungt, som føle at mange ikke klare å si noe positivt til dæ eller om dæ, som baksnakke dæ eller lage rykta – 90% av de unge vi har i Harstad, har det akkurat likens. Du føle det nok pga at du e en offentlig person, alle vet kem du e, alle snakke om dæ, kanskje noen snakke om dæ daglig. Men for oss andre, som har det kanskje like tungt som dæ – omså værre, har det akkurat likens. Mange av oss blir baksnakka, lages rykta av oss, ikke alle som e hyggelig. Bare for at du e en offentlig person, vil ikke si at det e derfor de andre ska være idiot mot dæ. Kanskje de ikke like dæ, pga det dem har hørt, kanskje andre kjenne dæ osv. Selv om du ”stikk ut” mer enn nån andre, e kanskje pga oppførsel og bloggen din. Når man legg ut bilda, av bh og string, e det ikke rart man blir snakka om – på godt og ondt! Det må du kunne førstå, som faktisk e oppegåanes. Selv om du e dæ sjøl, litt annerledes, har sterke meininge og bor i en liten by – e du ikke aleina om å føle det på den her måten. Hvis du vil få det bedre, me at det blir mindre rykta, folk e mer hyggeliare, oppfør dæ mer voksent på bloggen. Å legge ut bilda (det som e værst her) av en halvnaken kropp e drøyt. Du e ikke 18år enda. Greit du vil vise frem kroppen din, fargen din, klean du nettopp har kjøpt osv, men det finnes ørtn måta å ta bilda på, der du ikke treng å vise så mye hud. E DET som skape rykta og at du blir snakka om på godt og ondt. Æ bor sjøl i Harstad, har alltid hatt rykta på mæ, så æ vet ka æ snakke i her.
      OG før dåkker andre som blir å rage internasjonalt her – æ e ikke frekk her, bare prøve å komme me ett point og kanskje vår kjære kjendis Sophie kan face reality her, om koffør ho føle det sånn som ho gjør.

    23. Såper kan være laget av dyr. Også tallerkener og kopper og sånn også. Til og med innholdet i brannslukkere. Tennisrekkerter. Jeg bare sier det 😛

    24. du hadde ikkje åverlevd på sørvågen.. DER HAR DU DRITT PRATING Å RYKTA, DER 40 ÅR GAMMLE FOLK DITCHA OM UNGDOMMA Å OM FØRELDRAN DEMMES HAR GJORT NÅ SÅ E FAENMÆ ONGAN FETTE STUGG I HODE OG, FOR JA DI GÅR JO FØR DA SAMME.. herregud, sørvågen e ett hælvette.

    25. ELSKER BLOGGEN DIN, for man på en måte “kjenner deg” tror man liksom at du er en helt A4 rosablogger, men du har så mange meaningful innlegg og bloggen din er aldri kjedelig! GRATULERER MED FØRSTE PLASS SØTA!! DET FORTJENER DU

    26. Da skulle du reist en tur til Bømlo.. det er ikke en by, men en øy da. Du kan faen ikke skille deg ut her uten at folk skal rakke ned på deg! Så nei det er ikke KUN Harstad!
      elsker bloggen din btw!:)

    27. Er jo ikke bare hos deg det skjer, overalt. Bare at det finnes kanskje mer her og der, enn noen andre plasser. Du har en stor blogg, ikke bare i Harstad, men i Norge. Såklart folk snakker, og når de reagerer på bildene og hørt ditt og datt (selv om man ikke skal tro på alt..) så er det jo ikke unormalt at du blir snakket om. Noen er kanskje sjalu, andre et rent lite liv.
      Hadde du faktisk bare tatt deg litt sammen ang. de drøye bildene dine, så hadde du nok vært mer forbilde. For ja – du er mitt forbildet, men jeg ville aldri lagt ut slike bilder der man skal vise skille sitt, også ser man faen meg kjønnshårene istedenfor og der du står og tar bilde av deg selv bakfra, i bare STRING. Hvem som helst kan lagre bildene dine. Tenk hvor mange som leser bloggen din som kanskje har disse bildene? De kan bli brukt til hva som helst, og om du finner ut det, er det ikke noe “IKKE LAGRE BILDE AV MEG!” for slike bilder blir brukt til alt, din egen feil at du legger ut disse bildene. Du har en stor blogg, ALLE kan finne dem lettere enn de med små blogger.
      Skulle egentlig bare si det, ellers håper jeg du fortsetter og står på med bloggingen, elsker det du skriver om 🙂

    28. er ikke noe bra i Oslo heller for å ta et eksempel. Selvfølgelig er det sikkert litt lettere i oslo, fremfor Harstad, men harstad er ikke det eneste stedet slikt skjer. Noen områder i Oslo er det feil å pynte seg for mye, man blir sett på som en falsk hore, andre steder i oslo gjelder det motsatte. Ofte er det veldig enten eller sti. Rykter går her også, tro meg, de er overhode ikke hyggelige. Skjønner at det må være surt med alle ryktene, men det sier seg selv at ikke alle byer er like mye bedre…

    29. hmm skjønner hva du mener. men vil ikke si du er den som skiller deg mest ut i mengden heller(bortsett fra bloggen ofc) sterke meninger ok greit mange har det betyr ikke det at de skiller seg spessielt ut heller. men alt i alt at du tørr og si at du mener er anerledes står det respekt av spessielt i vår felles hjem by så jeg tar av hatten min for deg(har ikke en hatt men du tar poenget)

    30. Æ synes at du e så klok!! Du skriv ka du meine å sterk. du e et forbilde før mange,æ ser opp tel dæ!! Du e en go person å æ kjenne dæ ikkje men æ skjønne d igjenom bloggen! 🙂 Æ kåmmer fra en liten plass kalt Kvæfjord d e rætt uttafør Harstad:) Men æ ser verkeli opp tel dæ!<3 Du e forbilde mitt!!!<3<3<3 Å på toppen av d heile så e du jo en fantastisk blogger!!!<3<3<3 Kan du kansje kontakte mæ på mail Sophie...? (Vest du gjør d blir æ vældi gla å du kan førvente meir ros<3)

    31. Kristian Eilertsen fra Fpu er like gammel som deg og minst like kjent. Kanskje ikke for dere i Harstad, men for oss sørover så er han det.

    32. Helt enig med Ano 20:34 og 21:00 over her. Innser nå virkelig hvor høye tanker du har om deg selv, du har herved mistet en leser.

    33. Herregud, du er bare et barn på 17 år!! Må si jeg er sterkt kritisk til dine foreldre. Aner jeg fullstendig frie grenser? Jeg tror du kommer til å slite når du blir eldre, og skal ha deg en jobb, og kanskje familie. Ikke tro at alle folk i Harstad vet hvem du er. De fleste bryr seg null og niks om deg. De rister kanskje litt på hodet når de ser deg på gaten, med fake hår, fake tan, og lepper som ser helt grusomme ut. De får litt sånn klovnetanker, tror jeg. Eller tanker om en japansk geisha. Men de hater deg ikke. De himler bare med øya, og tenker at her er et foreldrepar, som har mislykkes totalt i grensesetting og oppdragelse. Uff, jeg blir lei meg når jeg ser på deg. Mine barn er på din alder, men så langt ifra selvopptattheten din, og barnsligheten din som man kan få blitt. Og takk og lov for det.

    34. Du er så sinnsykt selvopptatt .. Les litt gjennom dine egne blogginnlegg, så ser du hvor mye sutring og bæsing det finnes nedover bloggen din, hvor mye du klager på ting rundt deg. Virker som du har totalt mangel på selvinnsikt.

    35. Åja Sophie du er jo såååå spesiell, du er liksom den kuleste i Harstad. Alle digger deg og du har vært på TV og er så mye bedre enn andre folk fra byen. JEG ditt og JEG datt.Du er jo så badass. Ingen jævla person som har sterke meninger? Se deg litt rundt, jeg er VELDIG sikker på at du ikke kjenner absolutt alle i Harstad.
      Eneste grunnen til at du skiller deg ut er faktsik fordi folk leser meningene dine fordi du er naken på annen hvert bilde. DERFOR er du mer kjent enn andre folk i Harstad, fordi du er billig. I Harstad er det folk med sterke meninger som står på sitt, men de får ikke bli hørt fordi de kler seg ikke nakne sånn som du gjør. Punktum

    36. Ærlig talt, slutt å sette deg selv så høyt. Greit å være selvsikker men å se på seg selv som en fucking helgen…
      Du har så høye tanker om deg selv at du til slutt tror at du er akkurat som du ser deg selv i hodet ditt.

    37. Sophie, må bare si at det finns folk i harstad som kanskje ikke har fått like mye mediedekning men som gjør handlinger som runger verden rundt via bistand, politikk, nødhjelp, stiller opp som støttekontakter osv. det er også slik at flere av disse kan ha fått masse mediedekning men at det ikke kommer på forsiden av vg fordi det er ikke kontroversiellt eller appelerer til ungdommen

    38. Folk har ikje skjønt at “vess du ikje har nåkka fint å sei, så hold kjeft”. Ka e poenge med at alle haters på død og liv må kommenter så stugt, førr deretter å rettferdigjør kommentarn sin med at d heile e konstruktiv telbakemelding? “du e så fette stugg, slutt Å legg ut bilda blablabla- meint d bære hyggelig altså” faen så retard 🙂 Sophie TØRR i d minste å ta en såpass stor sjanse, i motsetning tel di andre pysen som egentlig står å e dødssjalu bak ryggen hennes 🙂

    39. Ja, okei, Kanskje sophie tar litt “vulgære” bilder, og at hu får status i sin by pga det, og kasnkje da blir baksnakket. Men hun har faktisk helt rett, og alt det hun har skrevet nå fikk meg til å få frysninger. Selv om man vil skille seg ut litt og ha sine egne meninger, så behøver ikke andre folk rakke ned på deg eller snakke om deg hele tide. Det hun skriver om såkalte “spyttslikkere” (canadagoose-jakke eksempelet) Har hun så rett i. Sophie, du er en jempegod blogger, du skriver ekte, og dette innlegget var sååå bra!! Uansett hva folk sier om deg, hold ut, og rett og slett drit i dem!! Elsker deg..

    40. Er ikke så mye bedre i Tromsø akkurat.. Dessverre 🙁
      Synest faktisk du er en av de få vettige bloggerne på topplisten! Du er kjempepen og virker som et flott menneske:) er det noen som skulle vært på førsteplass, så er det du! 😀 flinke sophie<3 stå på og ikke la disse tullingene trykke deg ned, for de har ingenting de skulle ha sagt om deg som menneske! 🙂

    41. Jeg liker deg,elsker bloggen din og leser den så ofte som jeg kan går ikke glipp av et innlegg<3 jeg gir deg en sjanse <3;***

    42. Du har jo selv skrevet at du ville flytte fra harstad pga det var rykteby, og at du trodde oslo eller andre storbyer ville være sååå mye bedre. LOL. dobbelmoralx1000

    43. Du legger jo opp til det sjøl!
      Masse flotte folk som er ifra byen og har gjort det skarpt, men det vet vel ikke du noe om, for du sitter jo i den rosa bobla di og speiler deg. La meg spørre deg om en ting, Sofie(for det er vel det du egentlig heter?), hva har du EGENTLIG prestert her i livet? Grunnen til at du ligger øverst på blogglista er at folk må bare gå inn for å sjekke hva slags galskap du nå har funnet på å legge ut på nettet. Det er ikke for at du er så kul eller pen eller tøff, men fordi du sjokkerer. Og det er IKKE en bra ting når det er nakenbilder og bilder av deg med champagne/spritflasker i hånden når du faktisk ikke er myndig en gang. Foreldrene dine burde vært meldt til barnevernet for å skaffe deg drikkevarer og for å tillate at du blåser opp leppene dine til det ugjenkjennelige. Du ser ikke alvoret i måten du fremstiller deg selv på, og nå sitter du å syter over hvor grusomt det er å bli “snakket” om! Det er jo det du vil! Get over it!

    44. Off, fra man er 17 år gammel til man er i midten av 20 årene forandrer man seg så mye, det du legger ut på bloggen din kommer du nok til å angre på når du kommer litt lenger i livet, selv om du ikke tror det nå… Etter hvert forandrer man syn på ting som man ikke trodde man skulle, selv om grunn prinsippene er de samme. Man tror man vet så mye om livet når man er tenåring, men man vet ikke noe særlig i det hele tatt. Tenk når du sitter å surfer på nettet når du faktisk har blitt voksen og plutselig dukker det opp bilder av deg selv som 17åring, det er ikke sikkert du synes det er like kult da.
      Når jeg var barn sa vi noe sånn som “-når man er med på leken, får man smake steken”, som betyr at man må ta konsekvensene av hva man gjør, og du må ta konsekvensene av at du velger å blottlegge deg på den måten du gjør, det er sånn det er å være en person mange vet hvem er, da får man høre både positive og negative tanker om seg selv. Du sier at du ikke tar til deg kritikk og negative ting som blir sagt/skrevet til deg, men jeg synes jeg så alt for ofte ser at du klager over hvor ille det er å bli snakket om. Foreldrene mine hadde ikke vært spesielt stolt av meg hvis jeg hadde kledd av meg på nettet, tvert imot, de hadde vært flau og lurt på hvorfor jeg ville meg selv dette.. Se på disse glamour modellene, Aylar, Linni, osv, de blir stemplet som bimboer livet ut, selv om de prøver å ta seg sammen å får seg seriøse jobber. Slutt å klag og voks opp, livet er ikke en dans på roser!

    45. Ps,håper du svarer på noen av innleggene, det er du ikke spesielt god på. Og jeg skriver ikke dette fordi jeg er sjalu, jeg har en god jobb og et godt liv, jeg håper bare du tenker litt mer over hva du legger ut, det vil hjelpe deg senere i livet. 🙂

    46. Dette ble litt for dumt. Du kan ikke påstå at “alle” er sånn og sånn. Bare fordi du er flink til å blogge og at mange vet hvem du er betyr ikke at andre i Harstad ikke vil det samme. Det er sant at det er mange som tror Harstad er den eneste plassen på jord og som, mest sannsynlig, ikke eier sosiale antenner og kommer til å leve på pappaens penger resten av livet, men det er ikke alle. Så ikke kom med sånne påstander, det er faktisk folk som fortsatt respekterer og ser opp til deg i denne byen og som er glad på dine vegner uansett om de ikke kjenner deg.

    47. Du har en elendig retorikk når du skyver nesen i været, og skal være “sinnablogger”. Er selv Harstadværing, som hadd bodd både i Oslo og Trondheim, og vet du hva? Det er akkurat det samme i de større byene.
      Men når du prøver å forklare jantelovmentaliteten du mener du er offer for, så legger du til deg en grusom retorikk. “Lille venn”, “bare meg” og “kun jeg skiller meg ut”. Jeg mister motet av sånne som deg.
      Hilsen passelig tattovert mamma med finere hårfarge enn deg. Den dagen sønnen min kommer hjem med ei jente som deg, gråter jeg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg