nakenshooten

Foto: Truls Qvale
Sminke: Tomas Erdis
Hår: Nikola Grozsic

Endelig har jeg fått det som jeg tror er første utkast på bildene fra shooten jeg hadde! Disse bildene er ikke helt ferdige og jeg har ikke fått alle bildene heller, men jeg personlig synes disse er perfekte. Fotografen, Truls, er så utrolig dyktig. Jeg gleder meg til å henge opp noen av disse på veggen! Det er flere av dere som har spurt om det var ubehagelig å stå naken foran så mange folk, og det var noe annet enn jeg er vant til. Jeg synes det er rart å være naken foran hvem som helst, til og med min egen kjæreste. Men denne shooten var på mange måter utrolig befriende, og etter noen minutter gikk alt helt fint.

Mailen min har blitt forsøkt hacket flere ganger siden dennes shooten, så jeg regner med det er fordi noen vil ha tak i bildene (siden flere som var involvert i shooten også har blitt forsøkt hacket). Det var jo synd, for jeg deler bildene likevel. Så klart er saken anmeldt og vi har sporet i.p, veldig saklig at det faktisk kom fra et stort universitet i Norge.. Men! De eneste bildene jeg ikke deler er jo de som viser nipple, men det er kun fordi det ikke er lovlig å legge ut på blogg eller instagram. Jeg driter i om noen har sett niplene mine på bilder, og kunne gjerne lagt de ut selv! Men, de får bli på privaten enn så lenge.

Det var også noen som spurte på instagram om jeg kunne vurdert å selge noen av bildene. Det er et fantastisk hyggelig kompliment og det er noe jeg har snakket med fotografen om, men vi får se! Jeg tør ikke å tro at noen faktisk hadde ønsket å ha MEG hengende på veggen, NAKEN! Det er jo et for stort kompliment til å være sant?? Men utrolig hyggelig hadde det vært!

Så, hva synes dere om bildene, og har dere en favoritt? Min er det bakfra hvor man kan se strekkmerkene litt, hvor jeg klemmer på puppene liksom.

74 kommentarer

Siste innlegg