min eneste kommentar etter de siste dagene.

Først vil jeg starte med å referere tilbake til dette innlegget som jeg skrev for en stund siden. Les gjerne først. Helst skulle jeg ikke ha skrevet en dritt etter det innlegget. Bare latt det være fordi det 1. er uinteressant. 2. Fordi det er barnslig og fordummende. Det blir gjort til en mye større sak enn hva det er.

Jeg forstår og aksepterer ta dere har deres syn og meninger om hva jeg har gjort, og hvordan jeg velger å leve mitt liv. Det har dere full rett til ettersom jeg faktisk lever mitt liv i det offentlige, og har valgt å dele av min hverdag. Men, når det kommer til operasjonen i LA kommer jeg til å være forsiktig med hva jeg deler, og det har jeg sagt hele veien. Jeg ville være åpen om at jeg kom til å operere, men prosessen underveis har jeg valgt å holde for meg selv – og det kommer jeg til å fortsette med.

Grunnen er at det ikke er godt for noen, hverken meg, dere eller de som tilfeldigvis skulle ramle inn her, å få vite masse detaljer om.  Jeg ønsker ikke å dokumentere alt. Men, jeg kan si det såpass som at jeg reiste til LA med et “åpent sinn”, uten noen konkret plan på hva jeg ønsket å gjøre men at jeg kom til å følge kirurgens anbefalinger for å få et best mulig resultat – in the long run. Ville han at jeg skulle fjerne alt så gjør jeg det, og ville han at jeg skulle legge inn implantater som er ment for rumpa så gjorde jeg det, og hans anbefaling om størrelse, form og plassering.  Jeg har ikke flyttet fett eller tatt BBL, det vil jeg bare ha sagt.

Fra sync tidligere i dag med pappa.

Folk kan gjerne på spekulere frem og tilbake i nøyaktige detaljer på hva som har blitt gjort og hvordan kroppen min ser ut og hva som er forandret og så videre. Jeg kommer ikke til å dele noe av det. Jeg har vært åpen om at jeg har operert, men hva som ble utført etter det er noe jeg faktisk velger å beholde retten til å holde privat. Men har jeg valgt å gå for det som ville gi best mulig resultat? Ja. Når man først er i den situasjonen, så gjorde jeg det “beste” ut av det, og hørte på kirurgens anbefalinger slik at jeg slapp å ha en klump silikon bare hengende bak der, som det var før. Og ja, kroppen min synes om jeg legger ut bilde av en kjole – for det er slik jeg nå ser ut. De eneste som gjør en stor sak ut av det eller kommenterer hvordan kroppen min ser ut, er alle andre enn meg. Folk er så glade i å ta screenshots, legge ut, zoome inn, rope å kalle meg hykler (fordi jeg ikke har delt alle detaljer, som også hadde vært feil?). Eller fordi jeg for et par måneder siden sa jeg kunne ønske meg en naturlig rumpe, selv om jeg i ettertid har sagt at det ikke var noe alternativ (med mindre jeg ville leve med en rumpe som så helt “punktert” ut)? Det blir feil uansett hva man gjør, og det står jeg fint i.

Jeg vil ikke være hun rumpe-jenta eller hun plastisk-kirurgi jenta, og hadde det vært opp til meg, hadde jeg heller ikke vært det. Jeg skriver lite om det, men det er det folk legger fokus på. Merk, NOEN folk. De fleste har nok med sitt eget liv, er oppegående og travel og driter vel en lang faen i rumpa mi, haha. Men det er ikke de som roper høyest eller krever at jeg tar til ordet. Helt ærlig, om man blar igjennom mine sosiale medier for første gang, ville nok ikke en utenforstående ha forstått all kritikken i den grad den har kommet, for det er massivt. Om ingen hadde gitt det oppmerksomhet, hadde det heller ikke fått oppmerksomhet fra min side. Jeg kommenterer ikke dette for å få klikk men fordi jeg ser meg pent nødt.

.. Julelunsj var jeg også på, med forlaget mitt Strawberry Publishing.

På slutten: mener jeg at man skal promotere plastisk kirurgi? Nei, og det gjør jeg heller ikke. Mener jeg at man skal romantisere det? Nei, og det gjør jeg heller ikke. Har jeg fått sponset kosmetisk kirurgi? Aldri, og det ville jeg heller aldri ha gjort. Mener jeg at man skal få lov å leve det livet man selv ønsker? Jepp. Er jeg ferdig med å leve det livet andre mener jeg bør leve og heller høre på meg selv? Ja. Og å si “slutt å legg ut bilde av deg selv i kjoler” – come on. Det er ikke 13-14 år gamle jenter som sender meg meldinger om det. Det er voksne mennesker og journalister som klikker og blåser det opp. Og hvem sitter på Jodel? Ganske sikker på at de er godt voksne de også.

Jeg har heller aldri påstått at slik jeg ser ut er normen eller “naturlig”. Åpenbart ikke, jeg har jo operert! Noen er tynne, andre bygger muskler enkelt, andre er født med svære pupper og andre får aldri former, og noen ser ut som meg – operert. Og det er jeg ærlig på. På samme måte som alle følgerne mine har rett til å synes å mene hva man vil, har jeg også rett til å leve mitt liv selv om det er annerledes enn ditt.

Ikke alle kommer til å få med seg dette innlegget og jeg orker heller ikke å gjenta meg selv til det uendelige. Men, dette er det jeg sier om saken og jeg tror ikke jeg kommer til å gå mer i dybden på det enn som så. Nå kommer jeg til å fortsette mine sosiale medier helt som normalt, så får folk skrive så mange kronikker og innlegg som de vil.
Nå skal jeg ta en relativt tidlig kveld. I morgen har jeg bursdag og fyller 25, og alt jeg har ønsket meg er å slappe av hjemme. 🙂 Slik skal det også bli!
207 kommentarer
  1. Kjære deg Sophie,

   Når skal du svare på annet enn kroppen din? Folk med IQ driter vell i det.

   Svar på alt du gjør MOT miljø og dyrevelferd. Slutt å grin over at det er så trist når du mangler intelligens for å stå for det og derimot gjør motsatt.
   Voks opp eller legg ned.
   Ellers ha en fin bursdag, håper du tar til deg litt av kritikken du får annet enn om kroppen din. Les en bok og faktisk les boken og ikke baksiden.

     1. Åherregud hadde aldri tillatt meg å snakke så stygt til noen som du gjør til Sophie Elise. Du har ingen rett til å vurdere noen sin IQ uten forskjellige tester skal jeg si deg. Jeg vil si at Sophie Elise er svært intelligent som har klart å få bloggen til å bli så stor. Gode skriveferdigheter og kreative evner har hun og 🙂

      Les hva Sophie Elise faktisk skriver før du uttaler deg. Du som her viser en svært uintelligent oppførsel ved å undervurdere andre og ikke klare å tolke hva hun faktisk skriver 😉

      1. Skriveferdigheter? Hun kom seg hvor hun er med å stjele sin kusiner passord. Med masse drama og botox. Det eneste den jenta har klart er å være et exsempel på hvor overflatisk og dramatiske en kvinne kan bli.

      2. Skriveferdigheter? Hun kom seg hvor hun er med å stjele sin kusiner passord. Med masse drama og botox. Det eneste den jenta har klart er å være et exsempel på hvor overflatisk og dramatiske en kvinne kan bli. Og får å ikke snakke om tjene penger med å kaste et forster i do på abort greie. Herlighet dette er folk ser opp til?

     2. Du er jo direkte nedlatende i kommentaren din, såklart kan Sophie svare tilbake med samme mynt? Snakk om å ha lite selvinnsikt!

     3. Oioioi Tove. Her tapte du 😂 når det handler om å gi kritikk er vel kanskje ikke dette måten å gå frem.

     4. Altså uansett hva slags mening man har så er det måten man sier det på som bestemmer folks reaksjon til din mening. Jeg vil nå kanskje si at måten det ble sagt på kanskje var en smule feil, spesielt om du ikke ville ha en storm av hennes fans klikke på deg fra alle vinkler. Jeg tviler ikke på intelligensen hennes ettersom hun er en suksess, man kommer ikke så langt som dette uten å være smart. Men er det ting som er kritikkverdig, så absolutt men fleste folk gjør og sier ting i livet som er kritikkverdig. Skal man tåle kritikk, ja, men det er litt forskjell på å få konstruktiv kritikk og fornærmelser. Vil nå kanskje si at din måte å komme med kritikk var mer på fornærmelse siden. Derfor fikk du denne helt sinnsyke lange rekka med kommentarer mot deg og ikke SE.

    1. Personlig synes jeg det er utrolig spennende å lese om inngrepene dine, jeg leser jo bloggen din for å følge deg, og de er jo en del av deg! Har jeg noen gang følt meg tvunget eller presset til å operere meg pga deg; nei det har jeg ikke og kommer heller ikke til å gjøre det! Folk overdriver så sinnssykt, la jenta leve. Mitt ønske for 2020 er at folk kan tenke litt mindre på rumpen din og litt mer på sine egne problemer.

    2. Jeg liker deg uansett selv om du tar valg jeg ikke ville ha gjort med min egen kropp. Liker den du er og at du er deg selv ❤️ stå på og fortsett med det du gjør ❤️ ✨

    3. Hei, Sofie. Denne kommentaren bidro til at 20 mennesker ganga opp på en liten jente. Tenk deg om neste gang. Svar med litt mer respekt kanskje. Ikke synk til haters sin level. Det er meningen at du skal være den voksne og et godt forbilde.

     1. Wow, Valentin! Hvorfor er det bare Sophie som skal tenke seg om før hun kommenterer? Hun får dritt fra alle kanter, hele tiden. Alt hun skrev var et sarkastisk svar. Thats IT. Hun var ikke respektløs eller frekk, men sarkastisk.

      Før man får lov til å legge igjen en kommentar på denne bloggen, blir man oppfordret til å unngå personangrep og sjikane. Jeg regner med at de som skriver dritt også kan lese, men velger fortsatt å angripe.

      1. Hun har den mest hørte stemmen og er forbildet. Om hun er sarkastisk vil mange mange folk som forguder hun slenge seg på. Det handler om å være et godt forbilde siden hun har fans.

     2. Å neeeei, noen “ganget opp” på en anonym et eller annet som ikke tør å skrive driten sin under ekte navn…. *gud så forferdelig*. Hvem bryr seg, slutt å skrive tull da, så slipper du svar på tiltale.

   1. Unnskyld meg. Men hva er problemet ditt Tove..
    Virker jo som du ikke klarer og lese heller da, med tanke på innlegget til Sophie. Er det nødvendig og komme med sånne kommentarer til henne? Hun er ærlig og svarer mot den kritikken hun får. Sophie må da få lov til å leve det livet og ta de valgene hun ønsker eller som faktisk er nødvendig for henne selv, uten at alle skal kritisere henne for dette. Syntes Sophie er en helt fantastisk person og forbildet på så mange måter.

   2. Må være den simpleste kommentaren jeg var lest på en stund!
    Først og fremst så leser hun bøker i hopetall, (baksiden leser du i butikken FØR du kjøper boken) dyrevelferd 🤣 altså.. hun er en av dem som kjemper for dyra, som reiser titt og ofte og koser med griser bla.
    Har lagt ut flere innlegg om spesifikt grisen og dens oppførsel/følelser etc.
    Det skinner flott imellom linjene at du ikke vet så mye om henne. Hvorfor da rakke ned på? Jeg kjenner jeg blir flau over voksene folk altså.. vi gjør ikke sånn.
    Lev livet ditt du sophie Elise, med like stor rett som alle oss andre!

    1. Wow, dummeste tilbakemeldingene noen sinne. Tydelig har du enten ikke lest deler av bloggen siste tiden, eller så magler du IQ til å forstå at det å klappe en gris å ikke spise kjøtt betyr ikke at man er for dyrevelferd.

     1. Ta deg en bolle a, Tove. Virker som du ikke liker Sophie Elise så da skjønner jeg ikke hvorfor du driver å henger på bloggen her og i tillegg føler deg nødt til å komme med frekke kommentarer. Aldri forstått meg på folk som bare må være negative. Glad jeg ikke er sånn 😊

     2. Intelligens kan være så mangt Tove og Sophie Elise har en fin balanse og særlig med tanke på sin unge alder. Men vil si at ut ifra dine kommentarer her inne, har du vist stor mangel på sosial intelligens… kanskje derfor du har så god tid til å sitte her inne å skrive så mye i det som er en travel juletid for andre. Er vel ikke mange julegaver du trenger å handle inn…

     3. Tove – fortell oss gjerne ditt målte intellekt, og hva du personlig gjør for dyreveldferd, du som tydeligvis sitter med en fasit og er en guru i
      «hvordan være et menneske».
      Lær oss hvordan man skal ta imot kritikk, og hvilke form for kritikk som er rett å respondere på, og hvordan man da responderer.
      Forklar oss hvordan din uttalelse om andres intellekt uten reellt grunnlag og ståsted i virkeligheten, er mer kritikkvennlig enn kritikk på utseendet. Og fortell hvorfor dette er mer viktig å respondere på enn annet.
      Jeg vil også gjerne vite hvorfor det er viktigere å besvare 10% delen av kritikken, i stedenfor 70% delen.
      Dra gjerne sammenligning til politikken, hvordan det er riktig av politikerne å overse det som 70% av folketallet ønsker informasjon om, og heller besvare det som 10% ønsker. Så kan vi komme til en felles forståelse av dine konklusjoner her.

   3. Haha, uff! Jeg syns det sier så utrolig mye om din intelligens jeg, som tror du kan dømme ett menneske ut i fra det du ser og leser om på nett og tv. Tenk så smart Sophie må være for å få til det hun får til, for la meg bare fortelle deg en ting, hvis du tror at grunnen til at Sophie klarer alt hun får til, er fordi hun er opperert og evt provoserer så er det jo du som mangler noe. Da hadde mange fler vært rike og kjente for å si det sånn. Nei, jeg kjenner ikke Sophie, men jeg har hvertfall inntrykk av at hun er ett svært oppegående og smart menneske. Og omså hun ikke hadde vært det, det må jo værra lov det og? Vi er alle forskjellige, og du trenger ikke prøve å trykke ned andre mennesker bare fordi du har gjort deg opp en mening ut i fra hva du leser i media. På tide å se seg selv i speilet og gjøre noe med egne holdinger ift til andre mennesker. Takk for meg! Malin 26år

    1. Malin, du er 26 år og er med på å gange opp på noen som åpenbart ikke er 26 år. Kanskje Tove sin kommentar var litt slem, men det betyr ikke at hun fortjener at 20 voksne mennesker skal gjøre narr av henne. Det er veldig barnslig gjort.

     1. Jeg tror valentin og tove er samme person, og jeg tror også at tove ikke er en liten jente, når hun bruker en hersketeknikk som «kjære deg».
      Men nå tror jeg jo bare ting, men samme gjør vel både tove og valentin i sine kommentarer, og likevel sier det som en sannhet.
      Og hvis tove, uansett alder, ikke tåler at 20 jenter går imot henne, så burde hun vel ikke kommentere som hun gjør. Det er ikke unnskyldning til å si hva man vil, da må denne tove rett og slett lære på den harde måten, om hun ikke har lært det gjennom normal barneoppdragelsen.
      Og hvis denne tove syns det var så fælt å få 20 jenter som kritiserte hennes kommentar, så burde vel hun da forstå at kanskje sophie heller ikke fortjener at tove er en av 100 som gir sophie elise «kritikk».

   4. All the drama! Så sykt å se alle som engasjerer seg og trykker tomlene varm. Det jeg vil si er: stå på, Sophie! Min fremtidige datter skal hete Sophie og håper hun blir like sterk som deg. Gratulere med dagen på forskudd ❤️

  2. Du er jo jævlig uærlig. Du gikk ut med navnet på kirurgen OG sa hva som hadde blitt gjort med rumpa, nemlig at du satt inn «mindre» implantater som er ment for rumpe. At du velger å utelate at du også har operert hoftene er ikke vits når du allerede har gått ut med detaljer om resten og når forandringen er såpass stor. Jeg skjønner oppriktig ikke vitsen med å snakke rundt det, men samtidig vise frem de nye hoftene ved enhver anledning. Bare vær ærlig om at du ønsket større hofter som ville matche rumpa bedre så det ikke så ut som «to silikonklumper som bare hang der bak».. Jeg hadde fått skikkelig sansen for deg igjen i det siste, og til og med kjøpt selvbruningen din, men sånn uærlighet setter jeg ikke pris på. Vil du ikke at folk skal snakke om eller stille deg spørsmål om kroppen din må du ikke gjøre så store forandringer og stolt vise det frem etterpå. At du velger å utelate at hoftene er operert kan potensielt være skadelig for unge jenter som ser på deg og ønsker seg de formene, men aldri klarer å oppnå det naturlig.. Best å være ærlig om alt når du først har begynt.

   1. Hei,

    Jeg svarte på en kommentar i kommentarfeltet om hva kirurgen heter, og det burde jeg ikke ha gjort. Jeg var under inntrykk av at det var en person som virkelig trengte å bli henvendt “riktig” plass og satt i en skikkelig kjip situasjon, og vedkommende hadde ikke lagt igjen mail eller annen måte å kontaktes på (så vidt jeg husker). Men, du har rett – det burde jeg ikke ha gjort, og det var ikke noe vits å dele navnet på kirurgen, selv om jeg bare svarte på en kommentar.

    Jeg forstår ikke når jeg”stolt viser det frem ved første anledning”. Jeg har ikke lagt ut noen “hei se på meg”-bilder etter operasjonen, men jeg gjorde en haul hvor jeg viste frem klær hvor et par av plaggene var tettsittende kjoler, ja. Det hadde nok gått de fleste hus forbi om ikke folk tar screenshots og poster her og der. Det har jo seg sånn at jobben min er å dokumentere livet sitt, og en del av det er å legge ut bilder av seg selv, og jeg har også forpliktelser ovenfor kunder.

    Det blir feil om man deler alt, feil om man ikke gjør. Alle kan jo se at jeg har gjort noe så hvorfor man trenger en detaljer beskrivelse av meg, forstår jeg ikke. Alle vet at jeg er operert og jeg tror heller ingen sitter å tenker at man kan få det hvis ikke. Her i innlegget har jeg prøvd å forklare min side.

    Og, hadde det ikke også blitt veldig feil om jeg hadde kommet etter å ha snakket med kirurgen å sagt “ja forresten, sånn her opererte vi, og slik som dette la han inn implantatene” osv. Det hadde jo også blitt veldig feil.

    1. Du viser jo stolt frem kroppen din i tette plagg (2 dager på rad!) etter operasjonen. Driter i om det er haul eller ikke, det er jo åpenbart at du er svært fornøyd med de nye formene dine og var elsket å vise de frem. Det var så og si de første bildene vi har sett av deg etter operasjonen, og du hadde plutselig DE hoftene uten at du har nevnt noe om det? Skjønner du ikke at folk reagerer når du sier du har vært så åpen om operasjonen og at «det eneste du har gjort er å sette inn mindre implantater i rumpa».. Jeg skjønner ikke hva du får ut av å gjemme sannheten, det har jo åpenbart aldri fulgt noe positivt med seg før – når du var uærlig om rumpa første gang og når du opererte nesen i Tyrkia tidligere i år.. Ærlighet varer faktisk lengst i sånne situasjoner, ikke halvsannheter og løgner.

     1. Kristina, logg av. Fingrene vekk fra tastaturet. Too much internet for idag.

      God bursdag imorgen, Sophie Elise! 😃 🎉

      1. Nei, jeg holder ikke kjeft. Jeg er lei av at Sophie Elise får holde på som hun vil og si hva hun vil i det offentlige rom og slippe unna med det gang på gang. Ønsker henne fortsatt en fin bursdag i morgen, men kritikk fortjener hun, for slik hun holder på er svært kritikkverdig.

      2. Nei, man skal virkelig inne holde kjeft her! Dette er ikke bra, og nok en gang gjør SE som hun alltid gjør. Sier en ting og gjør/mener noe annet.

      3. Kristina: Slippe unna med det? E du syk eller? Her har du 200 chicas som klikke mongolid fordi Sophie Elise har valgt og operere sæ. Selv om ho e en offentlig person, får ho like ondt i sæ som du hadde hatt om alle de her kommentaran va retta mot dæ. Går ann å ha litt medmennesklighet også. Det e hennes kropp og hennes valg, slutt å trykk inn på bloggen og les om ho hvis det irritere dæ så mye. Slutt å gnæg om det her, ho vil ikke brette ut i detalj om ka ho har gjort – nåkka som e veldig forståelig da ho blir halshugga uansett ka ho skriv

     2. Jammen inni helvete da Kristina! Sorry, men se til og hold kjeft.
      Kan du ikke bare akseptere at folk gjør annet med kroppen enn hva du gjør???
      Slutt å bygg på «jeg begynte å få sansen for deg», vet du hva altså🤦🏽‍♀️
      Jeg har ALDRI kommentert i et kommentarfelt før, men slik oppførsel kan du holde for deg selv. Det er unødvendig og hun slik som HVEM som helst andre skal få lov til å gjøre som de vil.

      Jeg kan ærlig innrømme at jeg har blitt mer oppmerksom på hvordan jeg ser ut i det samfunnet vi lever i idag, men slike som deg gjør at jeg føler meg dårlig bare av at jeg tenker på noe som helst. Dessverre er det ikke Sophie Elise som gir meg kroppspress, men sånne som deg som går etter folk som gjør det.

      1. Slik oppførsel? Er ikke noe dårlig oppførsel fra meg her, men det må være lov å kritisere. Er ikke jeg som ber andre om å holde kjeft heller.. Det handler overhodet ikke om hva hun gjør med kroppen sin, det er hennes sak, men hvordan hun håndterer det er kritikkverdig.

      1. Kristina, du er god! Tommel opp for deg 👍🏽
       SE skriver at det kun er godt voksne folk, ikke ungdommer, som kommer med kritikk mot henne… Dét bør i så fall åpne øynene hennes totalt da det er vi som klarer å se hele bildet.
       Og når hun i tillegg har dokumentert hele operasjonen med TV team på slep, og så går ut og sier hun ikke vil dele mer, så blir jeg helt matt over kynismen og manipulasjonen fra hennes side. For hvem vil se dette på TV? Ja, just de unge og sårbare…

     3. Jeg blir sjokkert over voksne folk. Faktisk blir jeg flau! Alt folk får seg til å skrive…..
      Frekke folk fortjener faktisk ikke alltid et svar eller tiden tid. Bruk den heller på deg selv og de som gir deg noe…
      Unner deg alt godt, vær stolt over kroppen din og vis den frem så mye du vil. Du er vakker.
      Stor klem fra meg

     4. Du er den eneste som sier noe vettugt her, Kristina. Tror folk begynner å bli rimelig lei av uærligheten hennes. Hun fornærmer jo bare sine egne følgere ved å tro at de er for dumme til å legge merke til de stadige endringene. Du er ikke hatefull, du er kun rettmessig kritisk. Slik alle andre også burde være.

     5. What?! Hvorfor skulle ho ikke få lov å være fornøyd me de nye formene? Ka fan? Koffor bryr folk sæ om «ærlighet varer lengst» når det e snakk om en eprson dem ikke kjenne.. ta nu å alle sånne nett troll å bry dokker like mye om dokers private liv å familie i stedet for å bruke energi på å bry sæ om folk man ikke kjenne, så blir verden en mye bedre plass❤️

     6. En ting er jeg sikker på, Sophie Elise er ikke noe godt forbilde for unge eller eldre jenter. En influenser med “Bad Influence…👎👊

     7. En ting er jeg sikker på, Sophie Elise er ikke noe godt forbilde for unge eller eldre jenter. En influenser med “Bad Influence…👎👊

     8. En ting er jeg sikker på, Sophie Elise er ikke noe godt forbilde for unge eller eldre jenter. En influenser med “Bad Influence…👎👊

      1. Elaborate please.
       Forundrer meg alltid når folk sier sånt, og grunnen er ofte at hun opererer seg.
       Så vrir de på det. Sier at det er det at hun snakker om det som er problemet. Når hun velger å ikke si noe om det, så får hun drit for å være uærlig. Når hun velger å snakke om det, men holde igjen ting som kan trigge andre, så får hun drit for å både snakke om det, og for å holde igjen.
       Jeg venter enda på den personen som kan fortelle meg hvordan hun kan gå korrekt frem i denne situasjonen, når de konstant gir henne kritikk uansett hvordan hun løser det. Greien er sånn, folk klarer å se at noe er gjort, og da å ikke nevne noe er dårlig, å nevne noe er dårlig, å nevne bare litt er dårlig. Løsningen dere egentlig sier er «IKKE operer deg», og det betyr at dere har makt over en annen sin kropp. Dere skal bestemme hva andre skal gjøre med sine kropper?
       Burde ikke vi snart begynne å se på det litt større? Enten får vi godta at folk har makt over egen kropp, og at vi har noe kalt ytringsfrihet. Eller så må det innføres en lov om at det ikke er lov å snakke om plastisk kirurgi, slik at sophie elise (og andre) kan få lov å gjemme seg bak loven, og ikke sitte ene og alene med fult ansvar. Da kunne hun latt vær å snakke om det hun velger å gjøre med egen kropp, uten å få masse dritt for det.
       Jeg syns vi skal evne å se at hun har prøvd å løse denne gangen på best mulig måte, etter hva som blir forlanget fra alle vinklene. Hvordan trø på minst mulig tær. Likevel klarer enkelte å lire fra seg meningene sine, og vinkle det til at det enda er HELT forferdelig, bare ALT hun gjør. Og her kan vi jo igjen dra inn ytringsfrihet. Dere bruker den hvert fall flittig, samtidig som dere prøver å snevre den inn for andre. Og ytringsfriheten gjør det egentlig ikke greit til å gå på personangrep på andre, det handler om normal folkeskikk.
       Og at din personlige mening er at noen er dårlig forbilde fordi de opererer seg, hva gjør dette til en fasit? Hvorfor sitter du og har bare rett?

    2. Første du gjør når du kommer på flyplassen er jo å filme rumpa di mens du snur deg, og så filme rumpa di med tilhørende tekst om at du savner kompisen din. Så du viser den stolt frem ved første anledning, jo? Hadde aldri falt meg inn å filme at jeg snur meg rundt og så legge det på story? Det er jo ikke normalt.

     1. Hanna: Skulle til å nevne dette jeg også! Rumpa var rimelig fort ute på Instagram story (både hos henne selv og kompisen Henrik) :))))
      I tillegg henger det ikke på greip at Sofie skriver at dette skal være så privat som mulig når hun har dratt med seg TV2 inn på operasjonsstua! Denne ser jeg virkelig ikke. Dessverre blir jeg ikke overrasket om det blir en ny operasjon av samme område om noen år, virker som en avhengighet/sykdom – noe som er veldig trist.
      Skjønner at det er kjipt for Sofie å få denne kritikken (kanskje var det heller ikke forventet fra hennes side), men kritikken er virkelig berettiget.

      1. Altså. Om hun så provoserer med vilje, om hun viser frem rumpen «stolt», for a dra klikk.
       Så er jo dere de som viser at dette funker. Hun håver inn penger på grunn av sånne som dere.
       Da kan vi også dra frem denne «tove», som velger å kommentere intelligens, for om dere biter rett over sophies manipulasjon, så tyder vel det på at hun kanskje er mer intelligent enn dere.
       Jeg mener hun gjør noe jævla riktig for seg selv, som klarer å holde seg selv så aktuell over så lang tid, og stadig øke sitt levebrød. Og jeg vet at jeg hadde aldri klart det, å godta så mye dritt om meg selv for inntekten min. Og det hadde ikke dere heller. Og om hun så provoserer frem det at folk sier masse dritt, om dere mener hun er uærlig, falsk, stolt over operert kropp, derfor sier dere slik, og med rett til sådan – er ikke det egentlig bare rettferdiggjøring av egen handling? For det dere gjør er absolutt ikke greit i mine ører, uansett hvor provosert dere føler dere. Ei heller en spontan handling i sinne, for når man fysisk sitter og taster inn ordene, så får man også god tid til å revurdere og tenke seg om.
       Og helt alvorlig – går dere rundt og er perfekte? Og mener dere helt oppriktig at med mindre man er perfekt, så skal man ikke ha sosiale medier eller offentlige nettsteder?
       Tror jo heller det da er dere som burde holde dere unna internett og det offentlige rom, og ikke sophie elise. For shit, kommer dere til å bli mye provosert i deres liv, om dere skal henge dere opp i hver eneste ytring, detalj og personlig ståsted til alle andre dere «kommer over» (velger å oppsøke) på internett.

    3. Nei, det burde du virkelig IKKE ha gjort. Totalt unødvendig å dele kirurgens navn 🙁 Det er så skivebom at jeg ikke har ord.

   2. Haha selvsagt er hun fornøyd med rumpa og ønsker å vise den frem, jenta har jo betalt for den! Hvorfor er det galt at ho er fornøyd egentlig? Herre min hatt dere er virkelig en haug med sure kvinnfolk, jeg håper virkelig ikke ho lar slike som dere gå innpå seg. For noen ustyrlige kjipe mennesker dere er, og jeg regner med livene deres er i samme sjanger som personlighetene deres. Bedritent begge deler. Skam dere, la jenta få være i fred. Gå til nærmeste speil, ta en god kikk og spør dere selv “vil jeg virkelig være en person som slenger drit til andre på Internett?” Om svaret er ja; gå og steriliser dere, vi trenger ikke avkom fra ufyselige og bitre kjerringer. Verden er forferdelig nok fra før, og det er ikke pga klimakrise, dyrevelferd eller “kroppspress”. Det er pga mennesker som dere. Å for Guds skyld ikke gjem dere bak “ho er en offentlig person og har bedt om det” eller “ho må tåle konstruktiv kritikk”. For det er ikke konstruktivt, det er rett og slett drittslenging, og hva så om ho er offentlig? Det er fortsatt leit for ho å se hva dere skriver i hytt og gevær, dag inn og dag ut. Dere er en gjeng med slemme mobbere, å jeg håper nissen gir dere kull i julesokken. Og ebola. God jul!

    PS. Gratulerer med dagen Sophie, håper du får en kjempe fin og avslappende dag med de du er glad i!

  3. Det er heller ikke godt voksne folk som lager dette større, jeg vet ikke hva jodel er en gang heller, men igjen dette er deg som gjemmer deg bak pappa og LAV IQ. Dette innlegget blåser lite intelligens. Er det ingen som skjønner dette er galskap? Hun har jo ikke følgt med i hverken naturfag eller norsk på de få skoleårene hun stakkers hadde. Dør av latter.
   Jeg kjenner også en som har lagt med kjæresten din og betalt drøye 23.000kr for å holde det skjult. Legger igjen email for dette til både sophie og andre som vil vite mer om dette.

    1. Hvorfor svarer du ikke på de gode innleggene, Sophie Elise, slik som Oda sitt over? Er det fordi det er for krevende?

   1. Du har jo ikke fulgt med i verken barneoppdragelse eller skoleverk, og vil si det er verre.
    Se hvordan du faktisk ønsker et annet menneske vondt. Du forteller om utroskap gjennom sinne, og godter deg, i stedenfor medlidenhet og medmenneskelighet.
    Og skal se at du sikkert rettferdiggjør deg selv også, men la oss være ærlig – har sophie vært ekkel mot DEG personlig? Eller føler du en viss rett til å såre henne personlig på grunn av egne grenser for provokasjon? Og hva sier dette om deg da, i så fall?

  4. Det er heller ikke godt voksne folk som lager dette større, jeg vet ikke hva jodel er en gang heller, men igjen dette er deg som gjemmer deg bak pappa og LAV IQ. Dette innlegget blåser lite intelligens. Er det ingen som skjønner dette er galskap? Hun har jo ikke følgt med i hverken naturfag eller norsk på de få skoleårene hun stakkers hadde. Dør av latter.

   1. Tror du tar meget feil der. Er spesielt voksne mennesker, 40+ som lager oppstyr og kommer med unødvendig oppgulp..

    1. Og det vet du alt om Kine, hadde du giddet å lese tidligere kommentarer er det mange noenogtjueåringer som har sagt de er dypt skuffet

   2. Er det noen som ikke har fulgt med i norsk timen så er det deg Isabelle. Du har både skrive feil og er heller ikke særlig flink til å skrive eller formulere deg slik at det høres saklig ut 😅

   3. Tommel opp Tonje 👍🏻så enig i det du skriver. Sophie Elise har ingen plikt til å måtte dele verken det ene eller det andre. Hennes kropp, hennes liv, hennes blogg…liker du ikke det du ser eller leser, så gå videre! Herregud, at enkelte gidder å bruke så mye energi på å spre dritt og galle!

    Stå på Sophie, gjør AKKURAT hva du vil og hva du føler for.
    Og til meg og dere andre der ute; take it or leave it ❤

    Hilsen gamla

   4. Kan du fortelle hvordan dette innlegget viser lav intelligens? Eller spyr du bare ut påstander uten grunnlag?
    Hva er det i dette innlegget som viser liten intelligens egentlig?

   5. Tror virkelig folk at vi får se den ekte sophie Elise?
    Hun er ett produkt, en reklame! Og hun nailer det!
    Om dere ser alle “samarbeidene” hun har hatt i år der hun viser fram produkter hun later som om hun har laget og dere tror det er ekte er dere idioter!

    Du kjenner henne like godt som du kjenner dama på HM reklamen på busskuret du ser når du skal til butikken for å kjøpe produktene hun har vist ansiktet sitt på.

    Du er rå, Sophie! Karrierekvinne som vet å utnytte de naive leserne dine.

  5. tydelig å erlig å knallbra innlegg synes jeg svevende DRØMMENES DANSE teater fantasi karusell mot blå Eventyr himmel i juni måned flotte bilder synes jeg og du er modig å tøffe sophie Elise ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️☀️✌🌌🌐🌠🐾🐱

  6. Selvfølgelig kan dette være usant og jeg burde ikke ha skrevet det, og du kan gjerne slette den om du ønsker. Men er usikker på hva jeg tror nå når jeg hører noe om deg og din pappa og kjæreste.

   1. Du kan jo egentlig bare sitte å tro hva du vil, ingen er pliktig til å gi deg noe svar. Eneste det gnager på er jo deg selv, hvis du velger å gå rundt å gruble på ting du ikke får svar på.
    Og det å prøve å gjøre andre skeptisk og nysgjerrig, med disse kommentarene dine, det er bare lavmål.
    Og når du skriver at kanskje den første kommentaren din er usann, hva skulle da få folk til å stole på hva enn det er du prøver å insinuere i denne? Du har jo selv ødelagt tillit til dine ord.

  7. STAKKARS folk som må være negativ, pirkete og skape dårlig stemning. Sophie Elise kan le hele veien til banken, dere nettroll derimot griner nok når dere bruker dasspapir 🙄🤷‍♀️ UANSETT hva hun gjør er det alltid noe galt. Vær så snill, stopp litt og tenk dere om. Hva godt fører det med seg og være så sinte? Jeg leser flere blogger og hvis det er noe som provoserer meg eller om det er noe jeg ikke er enig i, så blar jeg videre. Er ikke rart det er krig i verden. Hva SE velger å være åpen om, hva hun vil holde skjult osv er helt opp til henne. Og hva så om hun ikke har vært åpen og ærlig om alt hun har gjort? SJOKK OG GRØSS, da står ikke jorda til påske. Nei veit du hva, jeg har andre ting å tenke på. Vær mot andre slik du vil at andre ska være mot deg 😊 Stå på Sophie! Stor klem ❤️

   1. Tommel opp Tonje 👍🏻så enig i det du skriver. Sophie Elise har ingen plikt til å måtte dele verken det ene eller det andre. Hennes kropp, hennes liv, hennes blogg…liker du ikke det du ser eller leser, så gå videre! Herregud, at enkelte gidder å bruke så mye energi på å spre dritt og galle!

    Stå på Sophie, gjør AKKURAT hva du vil og hva du føler for.
    Og til meg og dere andre der ute; take it or leave it ❤

    Hilsen gamla

  8. Du vil alltid være fav bloggeren min!! Synes du er rå!!! Og enig med alt du skriver
   Er sååå lei av å se gamle damer skrive «skriver dette på vegne av unge jenter som er skadet av dårlig selvtillit» blablabla. HA DERE VEKK

   Vil at du skal vite at du er den eneste bloggeren jeg har følt at jeg kan relatere til og fav innleggene husker jeg nesten ord for ord.
   Stor og varm klem fra meg<3

   1. Hver sin smak for den som har ræva bak. Sikkert noen som ikke skjønner hvorfor noen gidder å være med deg heller 🙈🙈🙈😜

  9. “Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
   Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
   Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett” Regner med at alle ser denne før de publiserer en kommentar???

   Er så direkte trist å se voksne folk kommentere som de gjør. Jeg blir direkte flau på deres vegne… Håper at ingen av dere har barn… Dere klager på hva hun deler, men tenk litt på hva dere selv deler av kommentarer på nett. For når dere sier at unge folk går inn og leser innlegga og at hun er en dårlig rollemodell, hva med når de leser deres kommentarer?? Det er dere som er dårlige rollemodeller. Er ikke rart det er mye mobbing her i verden… Skam dere!

   Sophie Elise, jeg syns du er ei tøff jente som må stå i alt detta. Masse lykke til videre ♡

  10. Du sier at det er privat, også drar du med deg TV2 til klinikken 😀? Virker heller som om alt er til salgs, bare du tjener nok på det.

   1. Enig Jada, dette er salg, salg, salg og pengegriskhet til syvende og sist. Bloggeren jobber jo med å få en gate i hjembyen oppkalt etter seg… Folk som leser innlegget her oppfatter det som om alt skal være veeeldig privat, men så skal tv 2 vise hele dette operasjon-barbie-mølet?!

  11. Du sier at det er privat, også drar du med deg TV2 til klinikken 😀? Virker heller som om alt er til salgs, bare du tjener nok på det.

  12. Jeg blir sjokkert over voksne folk. Faktisk blir jeg flau! Alt folk får seg til å skrive…..
   Frekke folk fortjener faktisk ikke alltid et svar eller tiden tid. Bruk den heller på deg selv og de som gir deg noe…
   Unner deg alt godt, vær stolt over kroppen din og vis den frem så mye du vil. Du er vakker.
   Stor klem fra meg

  13. Jeg husker da du ble mitt forbilde. Det var da du sa du hadde lagt på deg 13 kg og elsket hvert eneste kilo. Men så fettsugde du deg. Og nå er du syltynn og viser stolt frem hvor flat mage du har og hvor perfekt du er blitt. Jeg føler meg så tykk når jeg ser på bildene dine,og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har kastet opp maten min bare av å ha sett på det du har lagt ut. Så her sitter jeg da,med ødelagte tenner etter mange måneder med oppkast fordi jeg vil se ut som deg. Mitt forbilde.

   1. Synd man ikke kan kontakte de som legger igjen kommentar personlig, for deg er en jeg ville snakket med. Håper du har det bra, og veldig vondt du har det sånn. Sikker på du er en nydelig jente. Stå på videre! ❤

   2. Ta deg sammen jente, hvis det du skriver er sant ( noe jeg tviler på) så kan du uansett ikke skylde på Sophie Elise.

    1. Skylder ikke på henne jeg. Er min egen feil at jeg føler meg feit når jeg ser på bilder av henne. For hun er jo fuckings perfekt. Og det er sånn jeg vil bli. Og er min egen feil at jeg velger å kaste opp for å se sånn ut og har fått syreskader på tennene av det. Men klart jeg blir påvirka når jeg ser på bilder av henne i bikini osv.. jeg tror de fleste blir det.

     1. Men da forslår jeg at du lar være å være på Internett generelt. Du ser slikt overalt, ikke bare på denne bloggen. Logg av, gå til legen og få hjelp.

   3. Ber om at du tenker på hva du skriver. Kommentaren din kan være triggende for personer som har spiseforstyrrelser, spiseproblematikk eller tanker om det. Skjønner at du har et behov for å si det du mener, men en slik kommentar passer seg ikke i et kommentarfelt hvor både ungdommer og unge voksne leser.
    Mvh person med spiseforstyrrelse.

  14. Her bekrefter du jo egentlig det det spekulerers i.. du sier i grunn at du gjør som kirurgen sier , og han har sikkert sagt at best resultat får du ved å gjøre sånn og sånn.. og du har gjort det..
   vær så snill.. ikke flere operasjoner nå….

  15. Har hatt sansen for deg i lang tid og tror vi hadde hatt god kjemi dersom vi hadde vært venner. Jeg kjenner derimot at all denne kritikken har en påvirkningskraft på meg som jeg ikke liker… litt som «cancel culture» på Youtube. Det er lett å tro på alle ryktene, tro på sladder og føle seg påvirket av kritikken. Jeg vil derimot ikke ha slik negativ energi i livet mitt, og det vil sikkert ikke du heller. Jeg kjenner deg ikke og bryr meg ikke om hva du gjør med utseende – jeg håper bare at du har det bra med deg selv; psykisk og fysisk! Ønsker deg en flott 25-årsdag i morgen! Klem

  16. Synes det blir litt feil å rope høyt om at du ønsker å holde det privat. Når du velger å ta med deg et kamerateam inn på operasjonssalen! Det er dobbelmoralskt og hyklersk av deg. De to ordene har blitt brukt mye om deg, med god grunn. Tips til navn på dine neste bøker, de beskriver deg best.
   Folk hadde ikke brydd seg om operasjonene, om du faktisk var ærlig om hva du har gjort. Du sier en ting, men gjør noe helt annet også kommer du med enda en forbanna løgn for å dekke over den forrige i etterkant. Akkurat som nå! Du påstår du gikk inn dit med et åpent sinn, det var ikke det du sa før du dro dit! Det provoserer folk. Det er det som gjør at du får så mye velfortjent kritikk. Åpenhet og ærlighet, med det kommer du langt. Det å holde folk for narr og spille dum, det provserer nå til de grader!. Folk hadde ikke brydd seg om hva du operer, om du var ærlig om det. Men det er jo det som gir klikk, er det ikke det? Å legge opp til spekulasjoner og rykter, da får du mer trafikk og havner i avisen og det er jo det du vil. Du mister følgere ved å oppføre deg slik som du gjør. Du vil ende opp som Anna Rassmussen, mislikt av alle og mistet alle støttespillere fordi ingen liker å bli løyet til!
   Ser du ikke selv hvor lavt du holder på å synker ved å oppføre deg som du gjør?
   Dobbelmoral og løgner. Det er to ord du bør notere deg ned, til din siste biografi som vil handle om hvorfor du falt og endte opp som avleggs i bloggNorge 😉
   Ærlighet og stå for det du gjør og de valgene du tar. Med det så får du mer aksept og kommer deg lengre her i livet. Men en lystløgner vil alltid være en lystløgner, ingen psykologer kan fjerne den diagnosen, på linje med bipolar. Men du har jo hatt et mirakel og blitt frisk av det så i din verden så er jo alt mulig.

   1. Det er flere ting som skurrer her. Du skriver i rumpe-update-innlegget at du skal spille med åpne kort. Du gjør det motsatte.

    Du skriver at du ikke skal dele navnet på klinikken. Du deler navnet på kirurgen.

    Du skriver at du er lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut, og som du vil angre på når du er 50. Vel, det blir kanskje feil å si at bakenden og hoftene dine ser naturlig ut etter siste operasjon også? (Sier ikke at det ser stygt ut, men naturlig kan man på ingen måte kalle det.) Du skrev også at hans forslag var å redusere den og gjøre den mindre. Hva skjedde med det?

    Du skrev at du skulle holde dette mest mulig privat, og ikke dele før- og etterbilder. Du tar med tv2 på operasjonsstua og det tok ikke lang tid etter drenene var ute før det kom bildedryss med poseringer med ræva di i fokus, og det finnes MER enn nok før-bilder å sammenligne med.

    Jeg vil også påpeke at det ikke nødvendigvis er rumpa di som er så interessant og som skaper så mye blæst i kommentarfelt og media, men måten du romantiserer kosmetisk kirurgi(for jo, det mener jeg du gjør ved å dele så mange bilder og videoer av opererte kroppsdeler)

     1. Er så enig i dette. Det er ikke rumpa jeg reagerer på. Det er det faktum at jeg har vært fast leser i mange år – og nå er det bare ironisk at jeg fortsatt kommer innom. Når det er ironi, hykleri og dobbeltmoral fra ende til en annen.

      Har lagt merke til alt du nevner over i kommentaren, kunne ikke sagt det bedre.

      Føles ut som alt er bare et spill for flere klikk, flere kommentarer, flere likes for en større inntekt.

    1. Helt enig!
     I tillegg lurer jeg utrolig fælt på hvordan i all verden folk og SE selv kan synes rumpa hennes(som var veldig fin naturlig for lenge siden) ikke bare ser helt utrolig rar og malplassert ut…?!? Da mener jeg nå også…
     Jeg synes kanskje ikke du fortjener tonnevis med dritt SE, men synes heller ikke du er noe godt forbilde. Som influenser, er det vel innflytelse du gir, og da har du faktisk ansvar for de som følger deg, unge som gamle…
     Grattis med dan….👌👍😊

     1. Her så jeg folk stille kritiske spørsmål til hvordan ting håndteres, på en bra måte. Så tenker jeg «sånn, ja! sånn kan man være kritisk».
      Men så kommer denne Pål. Ødelegger flyten, og må absolutt si hva han syns om utseendet til rumpa.
      Ingen ba om din mening, Pål.

   2. Hun får jo kritikk enten hun deler eller ikke. Er det noe man ser gjentatte ganger på innleggene hennes så er det at hun aldri kan vinne på noe, uansett hva det er.

    Og la oss si hun fortalte mer om disse hoftene.. og så da? Hva skjer så? Jeg kunne ikke brydd meg mindre, men det er nå kanskje bare meg. Som ikke henger meg så jævlig opp i livet til andre. Folk må gjerne kalle det «reklame» for plastisk kirurgi, men jenta må da få lov til å ta bilder og videoer som alle andre forde. Vi vet jo at hun er operert, ferdig snakka. Hvordan, hva og når er jo så utrolig uinteressant. Det her er jo bare for å hakke på en person, unødvendig preik. Aldri pyntet på sannheten du da eller lyvd for noen? Bare lurer jeg 😉

  17. Må si jeg er skikkelig skuffet over deg. Ikke fordi du opererer deg, det gir jeg faen i, men måten du prøver å lyve til oss som følger deg og som har fulgt deg i alle år og heiet deg frem til der du er nå. Skal du først være åpen om ting, så får du være ærlig også!

  18. Flott innlegg, Sophie! Stå på videre og gjør akkurat det du selv vil. Heier masse på deg😄

  19. Håper du får en nydelig bursdag, nyt den!
   Ikke la stygge kommentarer svekke deg, det er ikke verdt det ❤️
   Stor klem

  20. Det som er dobbeltmoralsk er vel å rope og bråke her inne om at SE er uærlig og ikke åpen nok, og samtidig undertegne kommentarene sine her anonymt? Jeg bare spør…

  21. Synes du ser smashing ut 😚 godt det er ditt liv – virker ikke som alle forstår det her i dette kommentarfeltet 🤪🤪
   Ha en kjempefin bursdag ❤️

  22. Stå på Sophie! Kroppen din er nydelig (naturlig eller ei). Helt utrolig hvor gøy folk synes det er å legge seg borti andre folk sine saker. Blir litt skremt. Det verste er at du får refs når du er åpen og ærlig, men også når du velger å holde ting mer privat. Can’t please anyone I guess..

  23. SÅ enig med det Kristina skriver over her!!!!
   Problemet i denne saken er jo ikke ar du har operert hoftene(det kom forsåvidt ikke som noe sjokk heller). Men at du later som du er ærlig før operasjonen og skriver lange innlegg om at du skal sette inn mindre implantater for så å plutselig dukke opp med nye hofter… det hadde vært helt greit om du;
   1- ikke skrev noe om operasjonen i det hele tatt
   2- skrev 100% ærlig om alt du skulle gjøre, og ikke valgte å utelate en så viktig del av operasjonen

  24. Jeg forstår det du sier. Du har rett i å endre på kroppen din, det er ikke ulovlig og det er du som skal leve med den. Samtidig virker det som du driver med ansvarsfraskrivelse, og det er dumt med tanke på hvor mange og hvem som følger deg. Hva med alle jentene som har operert seg i Tyrkia og er fornøyd med operasjonen, som nå kvier seg over utseende sitt? De har mest sannsynlig ikke råd til å fikse på den hos verdens beste kirurg i LA. De må nå gå å bekymre seg for å gå med en hengende rumpe, som du framstiller som en enorm krise. Og hva med de andre følgerne dine? Du sender ut et signal om at det er helt OK å operere seg selv dersom man har noen komplekser, i stedet for å jobbe med seg selv. Det er mulig å bli fornøyd med seg selv dersom man jobber med selvfølelsen og selvtilliten sin, og dette synes jeg er mye viktigere å framme en operasjoner.
   Når jeg sier dette er det kanskje lett å tenke «men hvis de jobber med seg selv da, så klarer de jo å leve med henge rumpa si». Men det er ikke så enkelt. Det som er greia med selvfølelsen, er at den alltid kan påvirkes og bli tykt ned igjen. Spesielt når personer som deg framstiller det som stygt og krise.
   Du kan for eksempel tenke deg at du går med et par sko som du føler deg super bra i, og så skriver ditt største forbilde plutselig at de skoene er trash. Vil du bruke dem igjen? Kanskje, men det vil ligge i bakhodet ditt uansett at skoene er trash og du vil gjerne oppfatte dem som mindre verdt. Dårlig eksempel, men tror du ser hva jeg mener.
   Jeg tror også at de fleste følgerne dine reagerer på at du ofte gjør det motsatte av hva du sier eller mener. Da blir du oppfattet mer som en lystløgner eller manipulerende. Manipulerende spesielt med tanke på at du har et mønster i hvordan du «provoserer» for å så søke sympatien tilbake. I tillegg unnskylder du det meste med at det var medisinsk, og det kan godt være det er sant, men når du kommer tilbake med et totalt forandret (i dette tilfelle forstørret) utseende, virker ikke det du sier troverdig.
   Jeg mener ikke dette som hat. Jeg synes ikke at noen fortjener å bli hatet på. Men kritikk er noe du burde tåle og ta til deg, uten å gå inn i offerrollen.
   Det er bra du sier at du er operert, så trenger ingen streve for å se ut som deg med trening og aldri få det til.
   At en person opererer seg er egentlig bare dens sak. Problemet er at det påvirker ekstremt mange andre rundt dem. Men du som er offentlig har et ekstra stort ansvar, og det er noe du har valgt selv.
   Det er følgerne dine som har kjøpt deg operasjonene, så ikke glem dem.

   1. Skjer med BIBEL sitater her!! SHOPIE KJENNER IKKE DERE.. DERE HAR IKKE MØTT DENNE DAMA HER, MEN OPPFØRER DERE SOM DERE ER BESTEVENINNE MED EI «FREMMENDE DAME», OG OPPFØRER DERE SOM NOEN KRAKILSKE TULLINGER😂😂😂 SKAFF DERE ET LIV DA.. SJUKE KVINNFOLK HELE GJENGEN.. FlAUE FOlK ASS..

   1. Liss:
    Kanskje på tide du får deg ett liv…… eller rettere sagt bruke huet litt, lystløgner tror jeg nok du er selv….. men du med flere som slenger dritt må være ganske så trangsynte, eller må spy ut av seg galle….. jeez grow the hell up 🤨

  25. Jeg kommenterer aldri på blogginnlegg, men jeg synes virkelig at du får ufortjent mye kritikk nå. Hvis man faktisk leser det du har skrevet her nå, og i løpet av de siste månedene, så har du vært klinkende klar på at du vil gjøre det som gir det beste resultatet. Ja, jeg synes det noen ganger kan bli litt mye fokus på utseende på bloggen din, men samtidig anerkjenner jeg hvor mye annet du skriver om, og engasjerer deg for. Det er ikke mange influencere i Norge som leser bøker, diskuterer dokumentarer, opplyser om klimaproblematikken og engasjerer seg for politikk. Du har en stor påvirkningskraft, og jeg synes du stort sett bruker den bra. I forhold til mange andre som baserer bloggen sin nesten utelukkende på skjønnhet, så viser du et mye større og mer reflektert innhold. Ja, du har tråkket i salaten et par ganger, men med tanke på hvor grundig du granskes av media og følgere, så er det veldig vanskelig å unngå akkurat det. Du kommer til å bli misforstått og mistolket, men jeg håper du står i det, og ikke tar deg for nær av all kritikken. Du gjør en god jobb, og nett-troll vil alltid klage, sutre og tro at de er veldig smart. De er stort sett ikke det, så bare glem de og stå på.

   1. Hun skrev jo hun ville ha ut implanter, og gledet seg til Å TRENE OG FORME bakdelen sin FORDI hun IKKE VILME BRUKE PENGER på ræven sin som kris jenner gjør. Gud er det følgere som kommer med positiv kritikk uten å faktisk være en del av følgerene hennes?
    Tydelig dere ikke skjønner mye. Hun svarer ENDA IKKE på spørsmål ang dyr og miljø. Hun må vell sitte å tenke ut en god løyn

    1. Her var det mye å ta tak i gitt, så lager en liten liste.
     1. Hvis du hadde tatt et dårlig valg når du var tenåring, og endt opp med samme resultat som Sophie Elise. Hadde du da sagt «i en alder av 25, så vil jeg helst ha en punktert hengerompe» eller ville du sagt til den profesjonelle kirurgen: «gjør det du mener er best for å få det beste resultatet». Sophie Elise har hele tiden sagt at hun vil gjøre det kirurgen mener er best. Ja hun ville fjerne implantatene helt, men da kirurgen sa at dette ville gi et dårlig resultat, så endret hun innstilling. Det er faen meg lov. Det er hennes kropp.
     2. Hva i all verden har gårdsdyr med denne debatten å gjøre?
     3. Alle flyreisene er ikke miljøvennlig, men hva er grunnen for at du ikke reiser til LA, Hawaii og Sri Lanka? Er det miljømessige årsaker, eller at du ikke har råd?
     4. Hvis Sophie Elise ikke hadde sagt noe om operasjonen, men bare plutselig endret utseende, så hadde du klaget på det også. Uansett hvordan hun hadde håndtert dette, så hadde hun fått kritikk.

  26. Tove, Kristina og dere andre som gir denne rævva bloggeren svar på tiltale -stå på 👍👍
   Fikk dere forresten med dere JODEL de siste par dagene under posten #exposed hvor det avsløres at hun aldri dukket opp på den skolen på Hawaii som hun reklamerte for nylig?

  27. Hvorfor er det relevant om hun har operert hoftene eller ikke?
   Om hun hadde vært ærlig og beskrevet “og forresten, jeg har operert på denne måten for å få bredere hofter” så hadde hun jo fått kritikk for å være åpen om operasjoner og gitt flere komplekser og ideer til unge jenter? Så hvorfor skal hun si noe om det hvis alle ser det uansett?

   Hva med alle andre norske bloggere og kjendiser som opererer pupper osv uten å si mye om det selvom alle kan se det? Hvor er kritikken mot dem? Å, har hun der “bare” tatt litt silikon etter å ha ammet eller noe. Velg hvor faen grensa går da. En operasjon er en operasjon.

   Alle som lever av utseendet sitt fikser på det, man kan sitte og se på before/after bilder av de aller fleste kjendiser og insta modeller og sutre over det? Man må velge å ikke bry seg.

   1. Er jo ENDA IKKE DET PROBLEMET ER. og Trenger ikke intelligens for å være på TV forresten. Bare dumme følgere under 20, og gjerne 18 år.
    Ingen over

    1. Liss:
     Kanskje på tide du får deg ett liv…… eller rettere sagt bruke huet litt, lystløgner tror jeg nok du er selv….. men du med flere som slenger dritt må være ganske så trangsynte, eller må spy ut av seg galle….. jeez grow the hell up 🤨

     1. H NR:
      Haha
      Fint du ikke vet…… har bare en ting å si,
      det er ikke bare ungdommer som følger med bloggen til Sophie Elise

    2. H NR:
     Haha
     Fint du ikke vet…… har bare en ting å si,
     det er ikke bare ungdommer som følger med bloggen til Sophie Elise

  28. De som ber om et svar på dette er ikke opptatt av rumpen din, de er opptatt av dine løgner, halv-sannheter og motsigelser. Du kan ikke dele masse på sosiale medier + TV og så si at det er privat når folk peker ut ting som ikke står i stil med historien du forteller (i all hovedsak hoftene dine, de nye). Her har du dessverre gravd din egen grav, og det burde du ta ansvar for isteden for å sende manager pappa til å svare for deg, eller si «det vil jeg ikke svare på».

  29. Du sier du skal være forsiktig med hva du deler om operasjonen, og også at du ikke skal dele noe mer. (Ja, jeg har lest innlegget) Jeg skjønner faktisk ingenting… Du har jo tatt med tv2 for å filme hele dritten! Vel, de mister meg som seer etter alt det de bruker penger på i forhold til deg. Dessverre, det kunne vært underholdning, men jeg blir satt ut av alt du driver med. Og uansett hva du forsvarer i dette innlegget her, jeg orker bare ikke, om jeg er 14 eller 70 spiller ingen rolle. Er skremt over hva du bruker sosiale medier til.

  30. Det morsomme her, er at jeg ikke ante at du hadde operert rumpa di igjen, før jeg leste det på nettavisene.. Det er jo andre influencere og media som gjør problemene større enn di trenger å være. Folk må seriøst lære seg og holde kjeft og heller tenke på seg selv. Lite sjarmerende med mennesker som kun klarer å rakke ned og snakke dritt om andre. Det gjør dere ikke til bedre mennesker akkurat. Det er lov og bruke hjernen, og misliker dere enkelte mennesker så mye, så er det faktisk lov å la vær og lese bloggen hennes.

  31. Til dere søppelhuer som må absolutt tråkke på, mobbe og sjikanere Sophie Elise, dere er rett og slett dummere enn dummest…. rett og slett barnslige….. når jeg leser kommentarene deres ser jeg at det er ikke mye IQ iblant dere……
   Istedenfor å kommentere på bloggen til Sophie Elise, så gjør heller noe annet, dette er for helvete hennes liv,hun velger å dele store deler av sitt liv, men det er noen ting en ikke vil gå ut med…..
   Til slutt, dere har tydeligvis ikke noe liv, som absolutt må tråkke på andre som prøver å gjøre noe med sitt liv….. bruk for pokker huet litt, irriterer Sophie Elise dere så la være å logge dere inn på loggen hennes, men dere må absolutt!!! Dere burde skjemmes sånn som dere holder på 😡😡😡😡😡
   Jeg syns Sophie Elise er en reflektert og ung jente som IKKE trenger sånn dritt fra dere samme faen hva hun skriver

  32. Til dere søppelhuer som må absolutt tråkke på, mobbe og sjikanere Sophie Elise, dere er rett og slett dummere enn dummest…. rett og slett barnslige….. når jeg leser kommentarene deres ser jeg at det er ikke mye IQ iblant dere……
   Istedenfor å kommentere på bloggen til Sophie Elise, så gjør heller noe annet, dette er for helvete hennes liv,hun velger å dele store deler av sitt liv, men det er noen ting en ikke vil gå ut med…..
   Til slutt, dere har tydeligvis ikke noe liv, som absolutt må tråkke på andre som prøver å gjøre noe med sitt liv….. bruk for pokker huet litt, irriterer Sophie Elise dere så la være å logge dere inn på bloggen hennes, men dere må absolutt!!! Dere burde skjemmes sånn som dere holder på 😡😡😡😡😡
   Jeg syns Sophie Elise er en reflektert og ung jente som IKKE trenger sånn dritt fra dere samme faen hva hun skriver

  33. «Vær ærlig, vær ærlig», skriker folk. Hun sier jo at hun ikke vil dele ALLE detaljer. Hun er jo inneforstått med at det vil synes på bilder, det er vel alle eller?? No suprise there..

   Hva som er mer bekymringsfullt er faktisk alle dere som er helt BESATTE av å kritisere, inspisere, telle bilder som er lagt ut etter inngrepet, scroller i arkiv for å finne ut når hun faktisk oprt. Er det i det hele tatt relevant? Hun har operert. Ferdig. Sier ikke man skal trenge å være enig i inngrepene og meninger har vi alle – om det er for eller imot. Men jenta kan ikke ta valgene sine tilbake selvom dere kommer med pekefinger, hun blir ikke seendes noe annerledes ut.

   Så helt ærlig (ettersom det er det alle skriker om) hvem bryr seg?! I really dont. Ikke min rumpe, ikke min kropp. Jeg hadde ikke gjort de samme inngrepene. Men all denne gallen i kommentarfeltet derimot er direkte kvalmende og skjønner egentlig ikke hvorfor dere bruker så mye tid her inne? For all del, brenn gjerne for og engasjer dere når det kommer til å ikke operere og snakk på generell basis – men ett annet sted! Noen ganger er det lov å stoppe opp og tenke «Hva får jeg egentlig ut av å legge igjen en spydig kommentar?». Nada. Det fikser ingen problemer ift. kroppspress, du gjør faktisk ingen en tjeneste. Dere legger bare opp for drittslenging over nett. Bruk hue.

  34. Sophie Elise: Verdensmester i å føre unge kvinner bak lyset.
   “Jeg vil ikke være rumpe jenta”.
   *Legger ut 100vis av bilder av rumpa og driver en virksomhet basert på utseendet og operasjoner hun har gjort og ikke gjort*
   LOL

  35. Du snakker om lav IQ… Men hvem er det som ikke klarer å undersøke klinikken de opererer seg hos? Ingen mennesker med høy IQ bare spontan opererer seg.

   Du snakker om lav IQ, men hvem er det som stjeler bilder ulovlig og legger det ut som sitt eget?

   Du snakker om lav IQ, men hvem er det som ikke forstår at barn er lett påvirkelige og dermed ikke har samme evne og forståelse til å stille seg kritisk slik som voksne?

   Du snakker om lav IQ, men hvem er det som ikke evner å forstå at de romantiserer og påvirker unge til å føle seg kjipe, når du legger ut bilder som “OMG se på dette sjokkerende bilde av meg før jeg tattoverte hårstrå,? Jeg blir FLAU”
   Eller når du kommer med uttalelser på YouTube som at “alle e ikkje like vakker. Å si at alle e vakker e en løgn.”
   Alt dette mens du har tatovert ordet “forbilde” på hånda.

   Burde du ikke med den tatoveringen prøve å være et forbilde og? Burde du ikke fortelle barn at skjønnhet er i øyet som ser? At skjønnhet er subjektivt? At selvom noen syntes at du ikke er vakker, så er det andre som syntes du er verdens vakreste? Skjønnhet er nemlig det Sofie, skjønnhet er subjektivt.

   Men du svarer aldri på konstruktiv kritikk. Det kommer du aldri til å gjøre heller. Du bare gjemmer deg under dyna, og lar pappa ordne opp i media, og blodfansen svare i kommentarfeltet. Du er feig, Sofie.

  36. Sa hun som tok med ett TV team inn på operasjonsstuen 😂😂 dette blir for dumt selv for deg sophie! Og hvorfor må du gjemme deg bak pappa hver gang noen kritiserer deg ? Er bo virkelig bare på evig repeat dette.. operert rævva,hoftene,trynet, leppene , puppene ,so What?? Problemet er at du alltid kommer med halv sannheter og gjør deg selv til ett offer !

   1. Også er det de som stiller kritiske spørsmål til det hun driver med som er “sure”, “misunnelige” og “kjipe”.
    Hun har tydeligvis gjort alt dette for å generere klikk og oppmerksomhet. Det klarer hun jo. Men for hva?

    Hvorfor hermer hun etter Kardashians? Er det virkelig de hun har som forbilder? Triste greier.

  37. Lurer på om du hadde operert ansiktet som en katt om det var det Kardashians og alle de du ser opp til gjorde?
   Hvis det ikke var trendy med det bestemte utseendet du prøver å oppnå til enhver tid, ville du kanskje ikke gjort det?
   Er det egentlig ditt valg hva du gjør med kroppen din når valget du gjør egentlig bare følger en trend i tiden du lever i?

   Gratulerer med dagen, håper du blir mer voksen og stiller flere kritiske spørsmål til hvorfor du gjør og sier som du gjør i stedet for å unnskylde alt som “ditt valg”.

  38. Og mens dere krangler i kommentar feltet får frøkna nok et klikk på bloggen sin. Har vi virkelig ikke viktigere ting å irritere oss over?

  39. Herregud jeg blir helt frustrert over alle de smålige folkene som driver å hater sånn på deg. Det har jo tatt helt av!!!! De bruker massevis av tid og energi bare på å hate deg og jeg kan ikke begripe hvilke liv de lever for å kunne hate et annet menneske så masse. Sophie, du er utrolig. Jeg vil anbefale deg å stenge kommentarfeltet ditt da du får helt grusomme kommentarer, men du er tøff som har det oppe. Husk, du lever for deg SELV og ingen andre!! Selvfølgelig skal du få gjøre hva du vil. Du har vært veldig ærlig med oss i denne prosessen og du må slevfølgelig kunne bestemme hva du vil skrive om og ikke. Jeg støtter deg 100%!! Du ser smashing ut som alltid på disse bildene også. Stor klem<3

  40. Dette er hvorfor ¨kjente¨ profiler i Norge ikke tør å snakke åpent om plastikk kirurgi. Folk tåler virkelig ikke at folk endrer på SIN EGEN kropp. Er personlig ikke så stor fan av det selv, men bryr meg fint lite om hva andre velger å gjøre med kroppen sin. Setter faktisk pris på åpenhet rundt det! vet om et par folk som har hatt lyst til å reise til Tyrkia for og fikse nesen sin, som nå en offentlig person advarer om. Synes det er bedre at de forteller om en plass som faktisk er trygg.

   Gratulerer med dagen Sophie! Håper den blir fin å ikke all negativiteten drar dagen din ned.

  41. Hei! Ser i innlegget du linket til at du ikke husker helt når du opererte. Men da kan jeg hjelpe deg. Du var 21 år og det var i februar 2016 🙂 Skjønner det går i surr, men godt med et arkiv som fungerer som en dagbok 😀

   Ha en fin bursdag i morgen <3

  42. Jag trodde inte jag skulle kommentera bloggar faktiskt men nu kan jag inte vara tyst. Jag har absolut mina meningar och tankar om dig Sophie Elise men shit vad du är hård som står i allt det här. Undrar hur de som skriver så rått elakt till dig egentligen mår, de kan inte ha det bra i livet när det finns så stora behov för att angripa andra människor! Mår illa på deras bekostnad.

  43. Ber deg om å lese kommentarene du har fått på de siste par innleggene og refererer til flere jenter som forteller at de snart skal fikse på utseendet og ønsker råd angående dette fordi de enda ikke har fylt 18. Jeg husker ikke navn på disse og akkurat hva kommentarene inneholdt, sett bort fra det jeg nevner over. Men over til poenget; når unge jenter, jenter under 18, forteller her i kommentarfeltet at de ønsker å operere, og alle som kan lese mellom linjene skjønner at dette kommer av at de har fulgt med på deg, synes du virkelig det er innafor? Mener du fortsatt at du ikke «reklamerer» for plastisk kirurgi? Kan jenter 13-18 VIRKELIG med hoder på riktig sted ta selvstendige valg som du så ofte har forsvart det med? Kunne du som 15-åring det? Det er trist at et menneske som deg, og alle andre som går etter ditt kroppsideal ikke får den psykiske hjelpen som trengs. Det er skummelt å tenke på at du som går til psykolog, ikke får den hjelpen som VIRKELIG trengs. Her har psykologen feilet.

   Jeg kan med strak arm fortelle deg at de siste par åra så hadde jeg virkelig fått sansen for deg. Du har gjort så sinnsykt mye bra, og flere ganger enn jeg kan telle har jeg forsvart dine negative handlinger i diskusjoner, nettopp fordi du har kompensert det greit ifbm andre ting. Men nå har det gått over stokk og stein.

   Jeg får psykisk VONDT å tenke på at min datter med stor sannsynlighet må vokse opp med slike forbilder som deg. Du har flere ganger nevnt at du ser for deg barn i fremtiden. Er det sant? Hva gjør du når din datter på 13 forteller deg at hun ønsker å legge seg under kniven for å gjøre seg «fin»? For hun synes ikke hun er «fin nok» ifht dagens samfunn og dagens press? Skal du sponse henne operasjonene eller skal du være hyklersk og fortelle henne at hun er fin nok som hun er? Dette er et scenario som er høyst sannsynlig. Barn gjenspeiler ikke hva du sier, men hva du gjør. Tenk litt på det, både når det kommer til andre unge jenter, og potensielt din egen jente i fremtiden.

   Når du først fortalte om at du skulle fjerne silikon i puppene, og så i rumpa, så trodde jeg virkelig du hadde vokst opp, du hadde lagt de dumme tenårene bak deg, men her sitter du, med igjen nye pupper, ny rumpe og attpåtil nye hofter, i en alder av 25 år, i en voksen alder. Orker ikke en gang å nevne alle de andre «medisinske» operasjonene, for du er vel mer klar over de selv. Skal dette noen gang få en ende?

   Jeg håper virkelig dine sponsorer og samarbeidspartnere åpner øynene sine snart, for at de kan fronte dette er virkelig langt bak mål.

   Dette bryr deg nok midt i ræva, men etter mange, mange år, så mister du en leser og følger. Jeg er sikker på at du mister fler. Takk for meg.

  44. Hvorfor følger dere henne hvis dere ikke liker henne?
   Stå på Sophie Elise, du gjør så mye for så mange. Både mennesker og dyr.. Helt utrolig hva du får til.
   Du er flott både inni og utenpå ❤
   Disse andre er bare misunnelig og har ikke lært seg folkeskikk 😡

   1. Hva med å sjekke hva han faktisk jobber med først, i steden for å henge seg opp i hvordan andre mennesker velger å ha håret? Om du gjorde det, så kanskje du hadde hatt like mange godt betalte jobber som faren hennes – og ikke vært så bitter heller. 🙂

  45. Jeg synes dessverre at kritikken mot deg (og TV2) er berettiget. At du kom til å legge inn litt mindre og riktige implantater skjønte jeg forsåvidt fra før, men blir veldig skuffet over at du i tillegg ser ut til å ha lagt inn noe i hoftene i tillegg. At du mener dette skulle vært privat blir for dumt når du drar med deg kamerateam inn på operasjonssalen.

  46. Det er nesten så jeg ler av alle de unødvendige kommentarene i dette innlegget. Klaging og sutring over «løgner» og «dobbeltmoral» osv. Hvis dette er det dere velger å bruke tiden deres på, så har dere et kjipt liv. Voksne folk som sitter og kritiserer et HELT vanlig menneske som alle oss andre, i kommentarfeltet på et blogginnlegg en tirsdags-kveld. Det er faktisk flaut hvor mye dere bryr dere om hva som blir sagt/gjort med rumpa til en person dere ikke kjenner. Jeg syntes dere skal sette dere ned og tenke over hva dere gjør som er så mye mer perfekt enn Sophie, med tanke på hvor mye hun bryr seg og gjør folk og ikke minst dyr. Fordi da, du her oppe kommenterte noe om lav IQ og dyrevelferd, kan ikke du følgt godt med.
   Tenk om dette var deres datter/søster/venninne, som sitter hjemme og må lese alle disse stygge tingene dere sier? Løgner eller dobbeltmoralsk, det er vell for faen det samme hva Sophie velger å si/gjøre, vi som leser har INGEN krav på å alltid få vite alt om et annet MENNESKES liv! Det er lov å ombestemme seg. Voksne mennesker må lære seg å oppføre seg og ikke kritisere alt som andre gjør, virkelig – skjerp dere. Dette er mobbing.

   Jeg håper du får en fin dag i morgen, Sophie! og at disse kommentarene går like fort ut som inn.❤️ Stolt av deg, og alt du får til.

  47. 😂 ja det er alle andre som gjør en stor greie ut av rumpa di. Du har absolutt ikke bedt om det, med rumpebilder og oppdateringer på rumpeoperasjonen annenhver dag

  48. Hadde egentlig begynt å få litt sansen for deg og har alltid hatt respekt for alt det fine du gjør for dyr og miljø. Husker jeg fikk helt bakoversveis da Kristin Gjelsvik lagde den videoen om deg, men nå kan jeg ikke si meg noe annet enn enig i det, du er Norges farligste forbilde. Det jeg i tillegg synes er trist er at du faktisk mener at du ikke gjør noe galt, at du ikke forstår omfanget av det du gjør og at du ikke skjønner at dette begynner å bli gjennomskuelig. Du gjemmer deg fremdeles bak “legenes anbefalinger” og påstander som at dette er det beste for helsa og at du bare må fikse opp i ting fordi det ble galt på første forsøk. Du starter med å operere puppene, for så å reversere, for så å sette inn nye implantater.
   Du opererer nesa, for så å reversere og operere på nytt.
   Du opererer rumpa, for så å reversere og operere på nytt. Alt dette blir delt åpent om på alt av sosiale medier. Det handler ikke lengre om at du er du og jeg er meg og at vi alle må få være slik vi er (som du selv påpeker). For det er akkurat det du gjør med dette, at du opplyser til alle der ute, unge som eldre, at vi behøver ikke være fornøyde med den vi er, så lenge vi har penger nok kan alt fikses til det perfekte, om så etter x antall forsøk. Og det skumleste av alt er at om ingenting noen sier får deg til å forstå dette vil du nok heller ikke plutselig forstå. Synes likevel det er rart at du enda ikke skjønner hvor alvorlig dette er på tross av all oppmerksomheten, kommentarene og kritikken du får. Ikke alle som har meninger og tanker rundt dette er nettroll (selv om det er mange av de òg), mange bryr seg om dette på lik linje med andre samfunnsaktuelle temaer(noe du sterkt oppfordrer til når det gjelder bla miljø), og har dermed sterke meninger rundt temaet. Virker ikke som du har tenkt på det da du forsvarer deg som om du har null ansvar, og at alle bare vil deg vondt ved å angripe deg personlig.

   Man er redd for utviklingen som skjer og dessverre er det ikke mange måter å gjøre noe med dette på, dermed går man automatisk til kilden (deg i dette tilfellet) og prøver å påvirke uten mye makt, igjen, dessverre.

   Håper du vil svare på kommentaren(avhandlingen:p), for jeg er oppriktig interessert i å høre hva du tenker her.

  49. Lord så jævla mye oppstyr rundt det her. For dere som absolutt klikker vinkel, dere er klar over at det er akkurat dere som gjør at SE tjener fett ikkesant?
   Ok hun har kanskje ikke vært 100% ærlig, og endret mening en titals ganger men herregud skal det komme så mye hat over det her? Tviler på at alle dere andre hadde vært så fuckings mer ærlige om derre hadde vært i samme sko.
   Skjerpings

  50. Tøffa 👌 synes du er en kjempe person som sier det du føler å svarer med samme mynt det er klart det er ditt liv å selvsagt Er det du som bestemmer over kroppen din. Å man lever jo kun en gang så hvorfor ikke gjøre det man har lyst til vis man har penger til det, det ville jeg også ha ha gjort vis jeg var misfornøyd med noe. Stå på 💕 ønsker deg og dine en fin jul å god bedring etter operasjonen.klem

  51. Slutt å skrive om plastisk kirurgi en gang for alle. Ikke ta med TV-teamet inn i klinikken under operasjoner, vær så snill. Slutt å benekte at du påvirker unge jenter til å ta dårlige valg angående kroppen sin. Du er som sagt en offentlig person, og du burde tåle slik kritikk. Om ikke burde du ta steget ut av offentligheten.

   Du burde ta en titt på Vær Varsom-plakaten. Håper også at komitéen som Gjelsvik sitter i, klarer å komme med nytt og strammere reglement, slik at influencere med kritikkverdig innhold og holdninger får en form får straff, når de deler slikt innhold som det du deler. Uansett om det er sponset eller ikke. Du vet godt selv, hvor mye penger du tjener ved at navnet ditt blir nevnt i avis eller TV, på samme måte tjener denne industrien på mediedekning.

  52. Selvfølgelig sa kirurgen at hun trengte nye implantater i rumpa og dessuten store implantater i hoftene. Han vil jo tjene mest mulig penger! Bruk hodet. 🤦🏼‍♀️

  53. Jeg bryr meg hverken om rumpa, puppene, nesa eller leppene dine. Du får leve livet ditt som du vil. Men du provoserte meg da du var klistra over avisene, at å ta ut silikonet var som å miste en arm. Som om du vet noe om å leve med bare en arm, og har pondus til å sammenligne det med å ta ut silikon? Respekt for de som er handikapet😔

  54. Du lyver, du stjeler bilder fra nett og utgir det for å være ditt, du er uærlig i alt du gjør. Halvsannheter og usannheter hele veien. Heldigvis avslører google deg. Håper 25 årsdagen din blir et helvete. At plasten i kroppen din eter deg innvendig som kjøttetende monstre. Måtte alle guder hjelpe til med å bli kvitt det verste mennesket som opptrer som forbilde for unge usikre barn i dag. Lurer på hvor mange unge som har valgt å avslutte livet sitt pga sånne grusomme mennesker som deg? Ingenting godt ønskes deg. Ingenting! 👿

  55. Slutt å følge henne hvis dette er et så forbanna stort problem for dere.
   Finnes mange andre å følge, herregud!
   La dama leve sitt liv som hun vil, pass heller på dere selv!
   Faens møkklei av all denne huggingen.
   Det finnes større og mye verre ting i verden enn dette her.

   Ønsker deg en nydelig bursdag, Sophie!

  56. Må være ille å bli født stygg og måtte operere hele deg. For du har jo seriøst ikke mer å operere. Til og med kjønnsleppene dine er operert😂

  57. Ååååh HERREGUUUUUUUUD at folk som hater engang gidder å legge igjen en kommentar. Ville kanskje ikke turt å gjøre alt du gjør (være seg å skrive bok, operere, være så sårbar offentlig), men faen heller, jeg heier på deg. Gi så jævlig faen i kritikken. Du har de du trenger, stol på magefølelsen din og peis på 😁 heiaheia 👏🏼👏🏼Og dere krek av noen nett-troll her inne; «PRØV Å HOLDE EN HYGGELIG TONE, SELVOM DU SKULLE VÆRE UENIG MED NOEN». Du behøver ikke være en dritt 🤷🏼‍♀️

  58. The girl everyone loves to hate. Jeg leser bloggen din fast, er ikke i mot kirurgi, har silikon pupper og tok lipfillers senest idag. Jeg hverken hater eller liker deg. Min ærlige mening, som du sikkert driter langt i: hoftene dine ser for store ut i forhold til den petite kroppen din. Men alle har sin smak, så det er ikke poenget. Whatever makes you happy. Problemt er det her: du er dobbeltmoralsk og konstruerer situasjonen etter hva som passer for deg der og da. Sier en ting, gjør en annen ting, og begrunner med noe helt annet. Men du er smart, så kanskje dette er bare ett PR-stunt, få sinnene til å koke litt. Hvis ikke, så er det enda mer tragisk. For da betyr det rett og slett at du ikke kan stå inne for det du gjør. Vil du ha en fuckings huge ass og hofter, si det som det er eller bare be alle dra til helvete og hold kjeft om det. Men du spiller på begge lag, og det er det som provoserer mest. Gro litt baller, velg EN strategi, og hold deg til den for faen:) for mye fra og tilbake med deg gjennom hele 2019.

  59. Jeg har sansen for deg jeg. Leser ikke blogger, men synes det er gøy å følge med på deg. Må være tungt og hele tiden ha folk etter seg som skal ta deg på ting. Synes vi legger altfor mye ansvar på deg og andre influencere. Jeg leser det jeg vil lese og sitter aldri igjen å tenker at livet mitt hadde vært så mye bedre om jeg gjorde som den og den. Foreldre må også ta mer ansvar når det kommer til barn å påvirkning og ikke alltid legge skyld på hva de ser og leser på nett. Apropos foreldre, din far må være livets legende. Han virker som en ufattelig trygg havn. Synes du er tøff som må stå i mye drit. Heier på deg søtnos! God jul ❤️

   1. Foreldre kan ta så mye ansvar som de bare ønsker. Prate om det med barna, sperre av enkelte type nettsteder ol. Men det går en grense for hvor langt denne kontrollen også kan gå, uten at det blir problemer for barna.

    Ett marked må reguleres av hensyn til befolkningen. Det er en grunn til at det ikke reklameres for alkohol og tobakk lengre på TV. Skjønnhetsindustrien og underholdningsbransjen trenger også regulering. Hvem vil vel ta filmers til noen som ikke har en ordentlig utdannelse og få leppene ødelagt? Hvem vil at barnet sitt skal vokse opp, og vil bruke konfirmasjonspengene på plastisk kirurgi og senere angre? Mener du at det burde være anarki på skjønnhetsindustrien? Hvor skal grensen gå?

    Har du valgt å være en offentlig person, så kan du ikke velge bort kritikken og kun ta rosen. Det må være rom for debatt, hvis ikke hadde vi vært i steinalderen. Det er slik samfunnet går fremover.

  60. Tenk 🤩🤩🤩
   Alt det penger som strømmer inn på kontoen når alle her inne ytrer sine meninger♥️♥️🤣🤣🤣🤣
   LATTERLIG!!!

  61. Til alle dere som sier Sophie Elise mangler IQ osv, hvorfor kommenterer dere her? Det er jo akkurat dette som er målet hennes, med alle disse skandalene som alltid vekker oppmerksomhet og klikk/kommentarer. Det er dere og meg som betaler lønnen hennes. Hvis du er så i mot henne, slutt å gi henne akkurat det hun ønsker?! Dere er dummeX SE vil jeg påstå er jævlig smart.

  62. Hei Sophie! Ville bare si etter å ha lest en del av kommentarene her at det finnes folk som synes all denne kritikken er helt hysterisk. Jeg skjønner ikke hvordan noen har tid eller energi til å ha så mye sinne og meninger om deg og rumpen din.

   Og det er jo de som kritiserer og gjør en big deal out if it som gir den enda mer oppmerksomhet!

   Folk må ta ansvar for seg selv – tåler man ikke å se noen fikse på utseende uten å ville gjøre det selv eller å bli provosert så følger man ikke de som gjør det.

   Klarer man derimot å se det men fortsatt være fornøyd med seg selv and go on with life – go for it!

   Jeg synes det er interessant å lese om hva du driver med og det får meg ikke til å ville operere – tvert i mot! Jeg er glad jeg er fornøyd med egen rumpe og ikke trenger å bruke penger på å forbedre den.

   Anyways, life your life girl. Jeg synes den nye rumpen ser bra ut. Jeg bor ikke i Norge og blir derfor ofte sjokkert over hva som havner på nettavisene her som top news. Er tydeligvis lite som foregår her til lands.

   Vil også legge til – for alle som kritiserer ang dyr og miljø på toppen av det hele: Det er jævlig vanskelig å gjøre alt rett. Men for what it’s worth så har nok Sophie har åpnet øyene til mange. Det var her på bloggen jeg fikk interessen for dyrevelferd en gang i tiden, og nå har vært veganer i årevis. Så selv om hun ikke er perfekt så sprer hun iallfall budskapet, til flere enn mesteparten av oss kan!

   Lykke til med healingen fra operasjonen og gratulerer med 25 års dagen.

  63. Du sier du prøver å lage minst mulig blest rundt rumpeoperasjon, og du vil ikke være hun «rumpe-jenta»?
   – Du har offentliggjort navnet til kirurgen
   – Du tar bilder og filmer nyoperert rumpe/hofter fra alle vinkler opptil flere ganger hver dag
   – Du tar med kamerateam på operasjonsstuen og rett og slett lager TV-underholdning av det

   Jeg forstår bare ikke hvordan du selv kan stå inne for det du skriver. Du prater hele tiden rundt deg selv.

   Hoftene dine ser plutselig enorme ut i forhold til kroppen din ellers.. hvorfor vil du gjøre alt dette mot deg selv? Er det ingen av dine nærmeste som forteller deg at du er god nok som du er? Jeg får seriøst lyst å sette meg ned å grine. Hadde du vært datteren min hadde det vært så fryktelig sårt å se deg operere kroppsdel for kroppsdel.. du ser ugjenkjennbar ut. Hva tror du barna dine engang tenker om de arver alle dine (nette og fine) trekk, men ser at mamma har operert hele seg?

   Jeg så en dokumentar om dysmorfofobi og jeg undrer meg over om du kan slite med dette. Det er ikke vanskelig å se at du aldri blir fornøyd med eget ytre, noe som jeg tror i alle våres andre øyner er ganske uforståelig. Du har jo virkelig ingenting ved deg selv som trengst å endres på for å være flott.

   Jeg blir tung til sinns når du fremmer så mye unaturlig kroppsfokus som du gjør, for det påvirker så SINNSYKT mange unge mennesker der ute.

   Jeg forstår ikke at du kan stå inne for alt dette, men det er vel inntekten din som rår. Du vet at dess mer du prater rundt dette dess mer engasjement og klikk blir det. Media stiller seg heller aldri kritisk til deg siden du bidrar med så mange klikk. De ville tapt for mye på å stille seg kritiske og få deg til å si nei til oppmøte/intervjuer. En ganske kritikkverdig verden vi lever i etter sosiale medier fikk sin fullmakt.

   Du synes kanskje selv, innerst inne, at det ikke er helt innenfor den etiske normen å holde på som du gjør når du gang på gang prøver å bortforklare deg. Dobbeltmoralen er enorm når det er snakk om klima, miljø og kropp.

   Jeg stiller meg mye spørrende i denne teksten, og jeg håper det kan bidra til litt refleksjon. Jeg føler meg steinhard på kritikken, men siden du er en offentlig kjent profil og er åpen om SÅ mye ekstremt synes jeg det er greit å stille seg såpass kritisk til deg. Jeg kunne ønske du brukte stemmen din på en sunnere måte både for deg selv og følgerne dine.

  64. Du må ikke glemme at du som influenser har et utrolig viktig ansvar. Tenk på alle de små jentene og guttene som sitter på andre siden av skjermen! Du deler jo for eksempel videoer på YouTube. Barn i alle aldere ser i dag på YouTube, og etter man har sett en YouTube video spilles det ofte av en ny video automatisk. Det betyr at barna plutselig kan sitte å se på en av dine videoer. Jeg liker deg Sophie, og du gjør mange gode og viktige ting! Men vær så snill, barn er veldig påvirkelige så ikke glem ansvaret ditt🙏🏼 Håper du får en fiiiin bursdag.💛

  65. Klarer ikke forstå folk som skal kritisere for at hun legger ut bilder og videoer av seg etter operasjonen. Hun hadde jo ikke tatt operasjonen om hun ønsket å være misfornøyd? Jobben hennes er å dele, og om i ettertid hadde gjemt seg etter operasjon hadde folk hånet henne uansett fordi de da hadde ment hun hadde «driti seg ut» og var blitt misfornøyd igjen.

   Jeg velger for det meste å fokusere på alt det bra Sophie Elise skriver, og føler på ingen måte press utseendemessig fordi hun ser ut som hun gjør. Det blir som da mødre var rasende over utseende til barbie, noe barna før ikke hadde tenkt over engang. Stå på Sophie! Kommentarer med så aggressiv tone som mange i kommentarfeltet er det bare å se bort ifra. Argumentene er usaklige, og om man virkelig hadde ønsket at kritikk skulle blitt tatt seriøst hadde de nok tenkt seg om noen ganger ekstra før de kom med mangelfulle utsagn som tyder på at de sikkert ikke har klikket inn på andre innlegg enn de du har skrevet om kropp, som etter min mening kun legges ut fordi du føler du «må». Alle andre innlegg viser etter min mening en høy IQ, og at det er en grunn til at du fortjener den plattformen du har. (Jeg innser og at denne kommentaren ikke er nøytral, da jeg har fulgt Sophie i flere år)

   1. Til deg Marte: Jeg har og fulgt Sophie i mange år, og ikke alltid vært enig i hvor mye fokus hun har gitt operasjonene sine. Jeg har og støttet henne i tykt og tynt, og når jeg leste hvorfor hun skulle ta en operasjon igjen tenkte jeg at det var bra for henne. For vil jo ikke at hun skal få komplikasjoner om noen år pga dårlig jobb. Men, hun har jo ikke vært ærlig. Hvorfor måtte hun operere hoftene større? Det ser jo helt bak mål ut på en så liten jente som henne. Hun ser det jo ikke selv, og kommer nok heller ikke til å se det før om noen år. Men det er ikke normalt. Jeg ble faktisk lei meg av at jeg har forsvart denne operasjonen for å se hva hun har gjort. Ja, det er hennes kropp. Men hun er også ansvarlig for å være et godt forbildet når hun selv har sagt at hun vil bli bedre på nettopp dette området: å ikke påvirke folk til å ta plastikk operasjoner. Noe hun igjen gjør nå ved å lyve og legge ut bilder som viser at hun er veldig fornøyd. Hun har åpenbart ikke bare rettet opp i en feil. Hun har fått noe attåt i tillegg. Det provoserer meg. Hvorfor ikke bare være ærlig fra starten av: “Ja, jeg skal rette opp i en feil, men jeg vil også endre noe annet.”
    Den setningen hadde gjort at det ikke hadde blitt så mye mediablest og kommentarer. Folk er lei av hun lyver for å sette seg selv i bedre lys.

  66. Oioioi, her var det nok engang en masse kritikk. Mesteparten uhyggelig ting, rene heksejakten. 🤪😖 Mange skriver at SE må slutte å lyve, være ett bra forbilde, og ikke fremme kirurgi.. Men hva med dere som kommenterer?? Har dere selv barn? Syns dere det er greit å fremme heksejakt og mobbing? For det er jo det dere gjør..
   Tror også at dere skal lese litt mer om plastikkirurgi. På kanal Fem gikk det en serie om 2 fantastiske kirurger. Som hjalp mennesker som hadde “tatt den billige veien for plastikkirurgi” og som endte opp med alt annet enn det perfekte. Det var en kvinne på det programmet, som hadde fått deformerte bryster, og hun ville da ta ut silikonene, å håpe at hun kunne få normale bryster igjen uten silikon. Men kirurgene fortalte som det var at brystene hennes ville aldri bli normale igjen pga hva den billige “kirurgen” hadde utført. Så hun ble anbefalt nye men mindre silikon implantater. I ganske mange tilfeller der unge mennesker drar til en billig kirurg, kontra og dra til en som kan faget sitt så får man beskjed om at brystene, magen, rumpen, ansiktet, og armer ikke kan bli 100% perfekt om man ikke legger inn nye implantater. Pga at huden vil henge fordi kirurgene ikke vil fjerne alt det overflødige av hud, pga at det kan være farlig pga infeksjoner osv. Og da hører pasientene på kirurgen anbefalinger. Og SE skriver jo også det at hun hørte på kirurgen anbefalinger.
   Jeg syns ikke at SE har fått noe bredere hofter som mange kommenterer her, og rumpen hennes ser ikke større ut. Den ser mer normal ut nå enn hva den gjorde. Nei, folk må slutte å være så negative, slutte å hetse mennesker som er fremlyst i media. Hva SE gjør med sin kropp, eller hva slags kjole hun viser frem, eller undertøy hun viser, eller hva enn hu spiser til frokost Det har vi ingen ting med! Hva hun velger og dele og ikke dele på bloggen har vi ingenting med. Og SE vet vell selv hva hun har skrevet og ikke skrevet. Dette er jo tross alt jobben hennes, hun tjener penger på at dere henger dere opp i bagateller, og refser henne opp i mente. Nei folkens, skjerp dere. Det er jul det er glede. Legg ned boksehanskene og nyt julen 🎄🎅❤️🤶
   Og til deg SE ha en knall bursdagsfeiring, nyt late dager i julen, gode filmer på tv, les flere bøker, og glem alle disse negative kommentarene. Du vet best hva du har gjort, sagt og skrevet. Jeg håper at 2020 blir ett bedre år for deg, og mindre hat og mobbing på kommentar feltet her på bloggen din….

  67. Vil bare kommentere for å vise at jeg støtter deg i ditt valg. Forstår ikke hvordan noen kan bli så offenda over hva en annen person gjør med kroppen sin. Greit at unge i dag er mye i sosiale medier og lett kan bli påvirket, men du har jobbet hardt så utrolig lenge, for å vise at det er en skyggeside ved søken om å bli perfekt. Hvis noen hadde tatt seg tid til å bli kjent med hva du har gått igjennom, hadde det forstått det. Støtter deg i hva du velger, håper du klarer å vektlegge de positive ordene til folk her og legge vekk de som bare vil deg vondt. Ikke la de lykkes i dra deg ned, du fortjener å føle deg vel. Hvert menneske fortjener det. Hvis det er noen som prøver å skade deg, så har de problemer med seg selv, og det er bare synd på slike mennesker.. Stå på!

  68. Blir trist av å lese dette.. Du er syk og du trenger profesjonell hjelp. Ellers frykter jeg at du kommer til å dø i ung alder 🙁

  69. Og der trykket jeg unfollow, helt uforståelig at du selv ikke ser dine egne løgner og hvordan dette fremstår. Du er smartere enn det.

  70. Jeg blir så lei av hele dette opplegget jeg… Selv gleder jeg meg til jul med mine favoritt mennesker! 😀 Men selfölgelig reagerer vi på denne operasjonen! Sier en ting og ender opp med noe annet… Det er ikke å väre ärlig… Jeg kommer nok til å se på Sophies verden p.g.a nysjerrighet, (desverre) men jeg syns det er så trist at dere må reise så mye for å ha “bra” innhold til denne serien! Dere viser jo ikke så mye av det vanlige livet vi “vanlige” kan kjenne oss igjenn i. Det blir for staget syns jeg! Jeg vil se mer hverdagsliv jeg!

   Hva med dere andre???

  71. Gidder ikke lese all denne negative oppgulpet,men forstår ikke hvorfor mennesker sitter her å tror de har rett på en forklaring …..hun deler det hun vil,enten det er bilder,eller ting av livet sitt eller hva,og hva hun velger å utelate….. opp til henne.Dere får lov å mene hva dere vil om det…..men ser ut som mange føler seg berettiget til at hun skal fortelle,forklare og forsvare hver minste detalj og ting om livet sitt. dere velger å lese/følge henne…..ditt valg….liker du ikke det hun står for eller gjør….eller mangelen på det…la være da ! Pass på deres egne liv.folk bruker ufattelig mye energi på å leke politi og rive folk mest mulig ned om de ikke er enige ellef menef noen gjør noe feil. Er dere så perfekte selv, og uansett om så ting ble gjort på en feil måte (utifra hvem sin målestokk?) ,tror dere virkelig dere er då mye bedre selv…. sitte her inne å bare lesse ned et annet menneske med all mulig respektløs dritt….hva gir dere rett til det ? Vi er alle mennesker,med feil,forskjellige meninger og oppfatninger av ting. Men det går faktisk an å tenke på at andre fortjener respekt,og har følelser.. selv om du gjerne ikke er enig og ser ting samme måte.

   Gratulerer med dagen Sophie Elise 😊

  72. Mye forferdelig oppgulp her i kommentarfeltet, men budskapet i de er nok desverre sant, selv om måten kunne vært bedre. Det som er HELE problemet her er at vist du liker plastisk kirurgi så er det helt greit, jeg kunne ikke brydd meg mindre, vist du har masse komplekser så er det også normalt Og fint at du jobber med, og du er veldig opptatt av utseende og higer etter kylie og barbielooken, og DET er også helt i orden! Alle burde få gjøre akkurat som de ønsker vist de har råd til det!! MEN problemet her er at vist dette er det du er og byr på som person, så har du INGENTING å gjøre på en av landets største plattformer å gjøre. Du du er utrolig dyktig som har klart å komme der du er i dag, og det skal du være stolt av. MEN du har og med denne plattformen fått ett enormt ansvar, og blitt tildelt tittelen forbilde, for det er utrolig mange som ser opp til deg. Du kan selvfølgelig velge å ikke ville være ett forbilde, men da burde du legge ned bloggen og satse på noe annet. For hele Norge kryr av unge sårbare mennesker som ser så enormt opp til deg og du setter listen veldig høyt opp for at noen av de skal klare å føle seg like perfekt som det du fremstår. Så som kristin sa så er du Norges farligste forbilde, nettopp fordi du ikke tar det ansvaret du har for disse unge menneskene på alvor i det hele tatt..

  73. Skjønner ikke at folk bryr seg så mye, måten dette påvirker meg på er at jeg aldri i mitt liv skal operere noe som helst 😀 Synes det er sjukt spennende å følge med på operasjons reisen! Og er helt fascinert av at folk tør å legge seg under kniven gang på gang med visshet om alle komplikasjoner som kan skje. Rett og slett tøft!! Jeg hadde ikke gjort det for en mill engang.

  74. Kjære Sophie Elise.
   Først og fremst, gratulerer med dagen din.
   Jeg er her for å komme med konstruktiv kritikk.
   Du gjør forandringer med kroppen din, greit nok. Du visste ikke bedre da du gjorde din rumpeoperasjon i Tyrkia og fikk vite i etterkant at det var brystimplantater og ikke rumpeinplantater. Fint.
   Du innrømmet at du gjorde en tabbe, og at du var flau over det. Det er bra, du annerkjenner dine feil. Men det jeg ikke helt forstår er hvorfor du går ut med navn på kirurgen og hva klinikken heter. Det for meg er helt bak mål. Det sier meg at du reklamerer (gratis eller ikke) om plastisk kirurgi og det er jo nettopp det du sa du IKKE skulle gjøre og du la jo deg langflat ut etter debatten på NRK og etter du hadde dokumentert for noe annet tidligere.
   I mine øyne har du ikke lært av dine feil, du fortsetter og dokumentere alt du gjør, istedenfor og si, ja jeg dreit meg ut og er nå og vil rette den for å unngå komplikasjoner, så går du fullt ut med navn, klinikk og i detaljer skriver du om rumpeoperasjonen og du viser den stolt på sosiale medier.

   Som ei skriver over her, ja du er et av Norges farligste forbildet og jeg blir veldig lei meg av å tenke på så mange unge mennesker der ut som tror de har komplekser av å se på alt du gjør, og tror de bare kan gå inn på en klinikk få det operert og gå ut igjen og se bra ut, men innerst inne er det psyken deres som er helt på bånn og uansett hvor mange operasjoner de vil gjøre, vil de aldri være fornøyd. Det er slik du fremstår og mange ser opp til deg.

   Jeg håper at det kommer strengere retningslinjer snart for nok er nok!

  75. Seriøst ho her Sophile Elise er DUM , seriøst dum, ho har million Empire AKA Norsk versjon av Kylie Jenner, skjønner ikke hvorfor ho hele tatt gidder å ta egne beslutninger av sitt liv og særlig innleggene sine helt på tryne når ho har en hel norsk befolkning til å gjøre det for henne , ÆRLIG SOPHIE NESTE GANG DU DRITER TA BILDE Å LEGG DET UT DEM KOMMER SIKKERT TIL Å KRITISERE DRITTEN DIN FOR AT DEN ER FOR LYS ELLER MØRK ( makan til mennesker) JEG SYNES DU E RÅÅÅÅÅÅ FORTSETT MED DET SOM FENGER DEG. Folk har vaska sin dritt nå må dem vaske din.

  76. I dette tilfelle ville dessverre kritikken ha haglet uansett hva du hadde gjort. Deler du om operasjoner blir du beskyldt for å øke kroppspresset og fremme plastisk kirurgi. Deler du ikke blir du beskyldt for å være en løgner. Bortsett fra at du valgte å dele kirurgens navn i kommentarfeltet så tror jeg helt ærlig du tok det riktige valget. Du var ærlig uten å brette ut om alle detaljene rundt operasjonen. Men dessverre kan du bare tape når det kommer til dette temaet. Stormen vil gi seg. Velger å tro at folk har et liv i jula, og derfor slutter å gnage.

  77. Du har virkelig nådd bunnen. Å dra med seg TV team inn på operasjonsstuen? Begrepet å selge sjelen sin for fame har aldri vært så åpenlyst og tydelig som nå. Dette er ikke kult, det er forkastelig.

   1. Jeg tror at det er kalkulert hele veien. Hun vet akkurat hva hun gjør, og poenget er å få oppmerksomhet, presseomtale og klikk. Alt dette er penger i kassa. Det er Sophie Elise AS, og pappa Isachsen er med på regien. Det er business, og de som følger blir brukt.

    Legg merke til profilen i SM, det er enormt mye mykporno. Close-up bilder av ei ræv er porno, for å kalle det hva det er. Hun spiller på mykporno og utseende. Når det gjelder de nye operasjonene så er det bare byggestener for en slags Kardashiankopi. Hun bruker seg selv rått, og kaller det å være et FORBILDE. Forbilde? Det er en skam. Å kalle seg et forbilde er direkte provoserende. Det gir hun åpenbart blanke i så lenge hun kan spamme ut mykpornobilder ad mass, og tro at det er nydelig? Det er ikke fint, det er et utseende som snart ikke eier noen av hennes originale trekk. Alt er plastikk? Stakkars unge jenter som tror at operasjoner er veien til livslykke.

    At TV2 velger å lage en serie med en person som fremmer plastikk kirurgi er etisk forkastelig. Jeg kan love en ting; Jeg kommer ikke til å se en eneste episode av sånt trash.

    1. For det første – du har jo misforstått noe vesentlig hvis du mener sophie elise kaller seg selv forbilde.
     Hun sier vel mer at hun er blitt tildelt det å være forbilde, og har litt problemer med det, for det innebærer å gjøre alt rett, som hun sier hun ikke alltid gjør. Fordi hun er bare menneskelig.
     For det andre – hva i allverden gir deg rett til å sitte å si at andre mennesker er STYGGE? Har du ikke lært deg noe vettig i livet? Hvem er du til å sitte å si hva som er stygt og ikke, og hvilke grunnlag man baserer det på? Er du perfekt da?
     Og fordi hun er operert, så gir det deg rett til å poengtere alt som er stygt?
     Mener du derfor, at om noen er feite, så har jeg rett til å påpeke at de er feite og stygge? Eller er det helt annerledes, i dine øyne? Og evt. hvorfor det??
     Og hva godt kommer ut av, hvis jeg satt og sa til noen «du er faktisk veldig stygg»? Ingenting godt kommer ut av det, og det endrer jo heller absolutt ingenting, annet enn KANSKJE selvfølelsen til den som får høre det. Det er gjerne det du vil, ødelegge andres selvfølelse. Men jeg håper at folk forstår, i enhver setting der noen poengterer at de er STYGG, at det er ikke selvfølelsen deres som burde endres, men det er synet om personen som sa det.
     Hadde jeg hørt noen si til et annet menneske at de var stygg, så hadde jeg tenkt at det sier mer om deg enn de, og jeg hadde syns den som sa det var et kvalmt menneske som burde holde seg vekke fra andre.

     1. En formulering der jeg egentlig ville poengtere at alt det naturlige snart er borte, og hvordan plastiske operasjoner åpenbart vil påvirke unge følgere, kom litt feil ut. Ordet fint skulle vært byttet ut med at det hele virker galt og veldig spesielt, dette i lys av min sterke bekymring. Ingen mennesker er stygge, det er et ord og mening jeg tar sterk avstand fra. Alle mennesker er gode og fine i seg selv, slik de er fra naturen sin side. Min intensjon er altså å ytre en sterk bekymring for alle de unge som kan tro at operasjoner for å forandre på utseende er løsningen på komplekser og usikkerhet. Spørsmålet blir jo; Hva er fint? Hva, og hvem, setter standard for hva som er fint/skjønnhet? Det er øynene som ser helhetlig, men dessverre reflekteres ofte ikke indre skjønnhet hverken i blogger eller samfunnet forøvrig. Ytre fasader på flere områder synes å være hovedfokus for mange, og etterlater mange unge mennesker i sjelelig ensomhet og opplevelsen av å ikke være/se bra nok ut. Til sist; Det er utfordrende å ikke oppfatte henne som et selvoppnevnt forbilde når ordet står tatovert i relativt stor skrift på den ene hånden, og tydelig kommer frem på bilder som publiseres. Hvorledes kan det oppfattes annerledes? Er det ikke hun selv som har besluttet å tatovere Forbilde på hånden sin? I det hele er det mye selvmotsigelser i ord og handling fra bloggeren på noen områder, og som gjør at mange reagerer. Jeg tenker at svært mye burde vært holdt privat for å beskytte både henne selv og svært unge følgere. Sånn det er nå er det trist for alle, tenker jeg.

     2. Et lite tillegg; Jeg er slettes ikke perfekt på noen måte. Som kreftoverlever to ganger bærer jeg med meg mye arr utvendig og innvendig. Det hele har satt dype spor på mange måter, og har gjort mye med meg som menneske i refleksjoner omkring etikk. Det å ha vært dødssyk, men jeg klarte å overleve fordi jeg fikk så god medisinsk behandling. Det å være takknemlig og glad for livet.

  78. Synes ikke du romantiserer noe som helst. Synes du skriver om ting på en flott måte. Håper du ikke blir presset til å skrive noe mer om dette når du ikke ønsker.
   Leg ditt liv, drit i alle andre – så får vi bare håpe resten klarer å gjøre det samme

   Klem

  79. Plastisk kirurgi er ikke en moderne trend, men har vært en greie siden 500 år f.Kr! Bare søk opp den indiske kirurgen Sushruta som var ekspert på neseplastikk. Det har alltid vært normalt å endre på kroppen sin! Vi mennesker er opptatt av det estetiske. Vi farger håret, vi har tatoveringer, vi bruker sminke, kjøper fine klær, osv. Det at Sophie Elise velger å legge seg under kniven er kun henne sin sak og ingen andre sin. Folk som får dårlig selvtillit på grunn av at hun velger å opererer seg, er nødt til å ta seg en tur til psyokolgen. Jeg har selv valgt å legge meg under kniven, men kan med hånden på hjertet si at ingen påvirket meg til å gjøre det. Jeg fikk ikke noe bedre selvtillit av å endre på utseende mitt, noe jeg var fullstendig klar over fra før. De gangene jeg har slitt med selvtilliten har jeg valgt å oppsøke hjelp og ikke rette pekefingeren mot andre. Vi må slutte å rette pekefingeren mot bloggere og influensere for dette såkalte kroppspresset er kun skapt i vårt eget hodet.

  80. Rart at mangelen på en eneste positiv kommentar i kmtfeltene dine ikke sier deg noe :// Ingen bryr seg om ‘hvordan’ operasjonen er gjort, så tåpelig av deg å skrive innlegget som om det er det folk er pissed over. Kan du bare plis legge ned

  81. Enig I det aller meste du sier, men å si du ikke promoterer kirurgi blir feil, akkurat som at en som legge ut masse bilder av kaffe – uten å skrive om kaffe, fortsatt promoterer kaffe🤪😅

  82. Ane, gud hjelpe meg så dum den kommentaren var. – Selv om plastisk kirurgi var “først” gjort da, også som noe helt annet, betyr ikke det at det var en normal trend og det betyr aldeles ikke at dett3 var normalt i det hele tatt.
   – Ser ikke du at folk skriver om annet enn kroppen hennes? At så mange prøver å si det er IKKE det som er problemet med denne jenten? Har du lest bloggen?

  83. Ut ifra det jeg leser og har fått med meg om hele fenomenet «Sophie Elise og plastisk kirurgi», så er det vel ikke selve operasjonene, promoteringen av det og resultatene som presenteres som blir kritisert mest, men heller det faktumet at saksgang og hvordan du snakker om det er preget av at du konstruerer og kamuflerer sannheten slik at du skal komme best mulig ut av det. Og bevare meg vell, det er dult forståelig. Men om du alltid skal begrunne operasjoner som at de er medisinsk nødvendig på grunn av smerter og andre helseproblemer, så må man kanskje forvente at folk reagerer når det er tydelig at det er flere faktorer som spiller inn. Om du hadde operert nesen, brystene og rumpen av helsemessige faktorer, for å «reversere» problemene, så hadde du sett annerledes ut nå. En kirurg som ville gi nesen din eller bakenden din best tilheling og funksjonen tilbake, ville ikke foreslått å gjøre nesen mindre eller rumpen og hoftene større, bare på en annen måte. En kirurg som hadde vært opptatt av å tildele kroppen din, ville ikke ha foreslått å legge inn implantater som gjør hoftepartiet ditt bredere. Det er operert på bestilling om å gjøre de «penere».

   Å skape blest og bli hyllet for å fjerne silikoner fra brystpartiet, virket også veldig troverdig. Men det hele virket nesten som en snuoperasjon, hvor målet var å gjøre de penere, og samtidig høste litt hyllest i samme slengen. Det samme med blest om at du har gått opp i vekt (da du plutselig fikk en stor rumpe), og da du ville få en «naturlig» og frisk nese igjen. Det høres politisk korrekt ut, men det drukner i faktumet i at du egentlig vil oppnå et «penere» resultat.

   Det er nok vanskelig å ikke få stempel som «hun plastisk kirurgi-jenta» etter å ha gjennomgått; fire neseoperasjoner, fire brystoperasjoner, en kjeveoperasjon, to rumpe/hofteoperasjoner, fettsuging… Det er svimlende mange inngrep.

  84. Synes du var ferdig med både å fylle lepper og operere etter du hadde tatt ut silikon. Du er jo påan igjen i samme spor. Tror du skulle jobbet litt med din egen selvtillit istedet. Det er ikke nok med silikonpupper lenger, for å fylle rumpa full av silikon har også blitt normalt. Også hofter i tillegg?? Dette er kroppsdeler man kan trene! Stakkars jenter og gutter som vokser opp i dette samfunnet. Jeg har aldri vært særlig motstander av dette, men det får da være grenser. Kropp er kropp kan man si, men det er ikke det når man har så mange mennesker som følger med på hva man gjør. Og jeg skjønner jo hvor inspirasjonen kommer fra.

  85. Jeg er 13 år å har det folk kaller hip dip. Som jeg skammer mwg veldig over. Følte meg bedre da jeg så du hadde litt også. Fikk meg liksom til å føle meg litt mer normal.. Om du skjønner? Men nå som du har fått typiske kardashian hoftene.. Vell… Jeg føler meg ikke så bra nå.
   Men jeg vet jo at det ikke er din feil.. Problemet ligger hos meg selv… Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal fikse meg selv.. Du ser så flott ut! <3

  86. Jeg føler litt på at det du sa når du skulle fjerne alt, fillers og implantater bare var «promotering» av deg selv, for å få enda mer medieoppmerksomhet og lesere. Du sa den gang at du ønsket å bli naturlig igjen, mange så så sykt opp til deg når du gjorde det.. men like etterpå opererer du inn både nye pupper, rumpe og nå hofter. Det virker som det heletiden var planen. Jeg håper du etterhvert blir fornøyd med deg selv, og ikke føler tvang til å heletiden forandre deg. Det er selvfølgelig ditt valg hva du gjør med egen kropp, og ingen burde egentlig blande seg i det. Jeg bare syns det er litt kjipt at du var uærlig om det for å få medieoppmerksomhet 😫 i bunn og grunn var det en sykt god ide, det fungerte jo. Men kan nok hende du mister lesere igjen tho!

  87. Du er tøff, fått til noe stort. Folk som tramper og tråkker er idioter, dem er misunnelig. Ønsker deg alt godt. Klem 💞

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg