rumpe-update

Dette er langt fra det “kuleste” innlegget jeg har skrevet og aller helst skulle jeg nok ha holdt det privat, men jeg får skylde på meg selv når jeg allerede har dratt dere inn i prosessen. Det føles så utrolig 2013 å skrive om operasjoner og what not, men jeg orker ikke kommentarer som “hvorfor sier du en ting og gjør noe annet” så her spiller vi med åpne kort.

Som dere vet har planen hele tiden vært å få rumpa tilbake til naturlig i løpet av året. Grunnene har vært mange, men aller mest er jeg bare lei av å ha en rumpe som ikke ser naturlig ut. Jeg opererte da jeg var 19-20 år gammel (husker ikke nøyaktig), og på den tiden tenkte jeg ikke konsekvens og tanken på at jeg skulle ha samme rumpe som 50-åring slo meg ikke i det hele tatt. Så, jeg dro ned til Tyrkia og opererte fordi der var det jo “billig og fint”. Nå som jeg er eldre tenker jeg på en helt annen måte og de fleste valg jeg tar på vegne av meg selv, enten det er fysisk eller psykisk, skal være noe jeg kan leve med for alltid.

Når det kommer til operasjoner er åpenbart ikke det billigste det beste. Så mange mennesker blir lokket til Tyrkia for å operere, og jeg fikk helt sjokk da jeg var der. Flere pasienter var der for femte eller sjette gang for å fettsuge å putte alt i rumpa, mange unge jenter, og alle tok så lett på det. “Det er jo ikke så farlig”. Jeg tenkte ikke så mye over det da, men jo eldre jeg blir, jo drøyere synes jeg det er.

Greia med å operere på et slikt sted er, alt handler om å tjene mest mulig penger og fortest mulig. Alle kirurger vil tjene penger fordi det er en business, men man må stole på at vedkommende er flink nok i seg selv slik at de ikke må lokke med en uke med luksus. Det bor alt for mange mennesker i pasient-villaen samtidig, man får ikke konsultasjon med kirurgen først og jeg følte meg i alle fall veldig oversett. Merk mine ord, absolutt alle som har operert rumpa i Tyrkia på samme måte som meg kommer til å måtte reversere operasjonen en eller annen gang! Absolutt alle. Det er ikke holdbart, og jeg gjør det heller nå enn senere. Jeg har lært av hele opplevelsen og når jeg skal redusere rumpa drar jeg til Los Angeles og den beste kirurgen på det (visstnok – og nei, jeg kommer ikke til å dele navnet på klinikken. Sånt kan man finne ut av selv om man gjør grundig research, som man så klart bør). 

Jeg hadde konsultasjon med han her om dagen, for første gang over Skype og med ordentlige bilder av meg, og han sa som følger: jobben som har blitt gjort på rumpa mi er såpass dårlig utført at om han fjerner den, kommer jeg til å få en forferdelig stygg rumpe uten noe eget fettvev (det har blitt slipt bort), den kommer til å henge og jeg kommer ikke til å kunne trene den opp igjen. Det kommer til å være overflødig hud, og om jeg skal “heise” huden vil det gi meg et forferdelig stygt arr som ikke er nødvendig. De har operert rumpa mi i Tyrkia, på samme måte som man opererer pupper.

Hans forslag er uansett å redusere og gjøre den mindre og ikke minst estetisk riktig, men helt naturlig er det nok umulig å få den (ei heller utseende-messig da det tross alt er fake). Jeg kommer så klart til å gå for det alternativet han mener er best, for prisen er den samme uansett (det gjør at jeg stoler ekstra på han, han sa ikke noe bare for å tjene penger).

Derfor har jeg konkludert med å ikke dele så mye av operasjonen som jeg hadde trodd, det vil si ingen før / etter-bilder, og ikke noe dokumentasjon og masse bilder fra sykehuset. Tror jeg. Nå skal jeg jo ikke gå tilbake til helt naturlig for det orker jeg ikke, jeg vil ikke ha en helt ødelagt rumpe for resten av mitt liv. Men, nå kan det i det minste bli gjort ordentlig og se bedre ut.

Det var alt, og nå vet dere i forkant. Og kanskje det var en liten “wake up call” for alle som vurderer å operere billigst mulig.. 🙂

 

143 kommentarer
  1. Jeg syns alle disse refleksjonene dine er bra jeg, vi får jo være med på en menneskelig prosess, prøve og feile! Og jeg skjønner problemet ditt med om du skal skrive om ting eller ikke, for noen folk klager uansett! Jeg syns du er spennende å følge med på! Lykke til! 😘

  2. Kreds for å være tydelig på at du fraråder dine (spesielt de unge) følgere til å ta operasjoner samt skrive at det er noe du ikke anbefaler. Håper bare du kommer dit at du slipper å gjøre feilene selv (det er alltid ulemper ved operasjoner, før eller senere) før du fraråder, og heller bli fornøyd med deg selv, innvendig og utvendig 🙂

  3. Åååå jeg skjønner ikke hvorfor man vil putte noe i rumpa! Det slår meg som så veldig upraktisk liksom. Jeg håper du blir fornøyd med resultatet, og at du nå får den behandlingen du fortjener når du tross alt betaler såpass for det. Så håper jeg du blir fornøyd med resultatet og at det er mer varig enn du sier rumpene fra Tyrkia er. Lykke til <3

   Så syns jeg ikke du glorifiserer rumpeoperasjoner heller, så nå kan ikke folk eller Kristin klikke. Er vel ingen som tør å operere rumpa etter dette innlegget.

   (Kanskje du skal ta med deg frøken Raad så hun får gjort noe med rumpa si også, den er helt krise. Jenta er nydelig! Men den rumpa er noe av det rareste jeg har sett)

  4. Syns det er så sykt vulgært, drøyt og ekstremt at vi har kommet dit idag hvor unge jenter opererer stutten sin større! For bare et par år siden så hadde man tenkt hvor sykt? Men nå er det liksom blitt så vanlig pga Kardashians osv, men det er egentlig bare groteskt syns jeg, og det er min personlige mening. Jeg syns oppriktig synd på unge jenter som vokser opp idag med alt dette presset om å se ut som en viss standard. Dessverre er du et offer for dette presset, men du er også et såkalt forbilde som ikke burde være med å spre denne usikkerheten videre.

   Det er bra du er reflektert rundt de valgene du har tatt på både godt og vondt, men nå holder det tror jeg.

  5. Det blir nok bra. Når man er ung er man «dum og blind» unnskyld utrykket for du er jo ikke det men du skjønner nok hva jeg mener. 🙂
   Sånn nå så ser det ut som pupper der rumpa skal være og det kan jo kanskje stemme da, iogmed at du sier de har operert rumpa som en puppe operasjon.
   Men du flyttet ikke bare fett? BBL? Du la inn silikon også?
   Syns det er bra du er åpen med oss jeg. Vi som liker å følge deg , vi liker at du er åpen og ærlig. Du er veldig reflektert. Og syns du er tøff som står i dette når du trolig vil få mye dritt for å legge ut dette♥️

  6. Synes det er bra du er åpen og ærlig. Det er det man kommer best ut av uansett hva andre synes. Det er din kropp og du som bestemmer om du vil være naturlig el fake, operert eller ikke, ikke publikum. Tipper at klinikken er med dr Dubrow og dr. Nassif 🤔 De retter opp håpløse tilfeller og med flotte resultater uten noe tull. Håper du legger ut litt likevel jeg da. 😊 Men uansett ønsker jeg deg lykke til med operasjonen, og at det blir bra resultat som du kan leve med 🤞 klem 🥰🌸🌺

  7. Synes det er bra du er så ærlig som du er, og håper du blir fornøyd nå! Gleder meg til å se resultatet 🙂

  8. Elsker at du er så ærlig som du er. Det er ikke mange mennesker som hadde turd å dele så offentlig om dette som du gjør 🙂 Spesielt kreds for at du direkte fraråder unge jenter til å begå de samme feilene som du har gått gjennom

  9. Du har ødelagt kroppen din, å det må være kjipt å vite at du aldri mer KAN bli naturlig igjen. Du fjerner puppene, å legger inn nytt silikon. Du opererer nesa for å få tilbake «den gamle», å ender opp med ny Michael Jackson-nese. Nå skal du fjerne rompa – å ender opp med en ny. Du er helt utrolig…

   1. Dette var vel ikkje så pent sagt?
    Ho er jo vertfall ærleg på det ho gjer og ville du hatt veldig ulik str på puppene og hengeræv etter å gjort operasjoner ein seinare angrar på? Alke har vel vore «unge og dumme» ein gang i livet?

    Er eit uttrykk som seier at «Man skal mene alt man sier, men ikke si alt man mener».
    Der har mange mykje å lære.

   2. Syns hun svarer veldig fint for seg her jeg.. ja, hun gjorde kanskje noe dumt med å velge billigst og kjappest, og må nå ta konsekvensene for det.. men ville du gått med en stygg og ødelagt rumpe resten av livet bare pga et korttenkt øyeblikk ? Når muligheten for å få det tilnærmet naturlig er der? Og hvorfor gidder du lese bloggen og komentere, når du obviously misliker Sophie ?

  10. Jeg vet om mange klinikker i Tyrkia hvor de ikke gjennomfører BBL med implantater, men bruker kun pasientens eget fett. De opererer ikke hvis de syns at pasienten ikke trenger det, eller de ser at det ikke kommer til å bli bra. Man kan ikke skjære alle over en kam, det finnes useriøse aktører i alle land. Tyrkia har faktisk noen av de flinkeste kosmetiske kirurgene i verden. Ønsker deg lykke til med operasjonen 😊

  11. Hadde virkelig hatt mer respekt for deg om du sto i at både pupper og rumpe var litt annerledes i formen etter fjerning av – hva det nå enn er – du har fylt med.
   Sånn som det er nå viser du jo bare at du er blitt såpass voksen at du innser hvor tåpelig det SER UT med gigapupper og gigaræv på den lille kroppen din.
   Men mot til å gå naturlig har du ikke. Og det hadde jeg egentlig ikke ventet heller, hverken med pupper eller rumpe.
   Tror ikke du kunne ha trivdes i en naturlig kropp, og det er så jævla sørgelig.

   1. Jeg er 32 år og tror jeg representerer flesteparten av samfunnet når jeg sier: Vi er glade for at du prøver å akseptere deg selv som du er. Det er lett å skjønne at å ta ut alt av implantater (her og der) ikke blir fint og at du heller vil setter inn mindre er svært forståelig. De vonde kommentarene her setter ut de fleste som leser dem og er ikke representativt for hva «folk flest» mener.

   2. Veldig enig, det er helt riktig det du sier!!
    Sofie Elise er så utrolig utsendefiksert og selvsentrert og bryr seg så fryktelig mye om hva andre sier og tenker, dessverre.. Endelig en som sier det som Det er.

   3. Jeg har akkurat slanka meg 27 kg, og rompa mi er helt tom og flat. Naturlig reaksjon av å gå ned i vekt, men jeg var på ingen måte forberedt og skulle ønske jeg hadde råd til å sprøyte noe fett tilbake inn der. Ting blir ikke alltid som man vil, men akkurat som at rumpa mi når ikke ser naturlig ut, bare tom, så er det mest sannsynlig sånn rumpa hennes vil se ut og. Folk må få lov til å feile uten å måtte gå resten av livet å se “naturlig” ut når de prøver å fikse opp i det. Noen ting kan man faktisk ikke reversere på naturlig vis.

  12. Du sier at det vil ikke komme noen før og etter bilder når du nå skal få satt inn mindre rumpeimplantater? Du har jo allerede lagt ut utallige bilder av rumpa di uten klær på alle sosiale medier og her på bloggen. Skal du slutte med det etter at du får ny rumpe da? Hvis ikke så er jo det før og etter bilder som hvem som helst kan søke opp og sammenligne selv om du ikke direkte legger ut før/etter bilde selv med de to rumpene ved siden av hverandre?

   Håper du slutter med det voldsomme kroppsfokuset du driver med og følger opp det du sier, men har mine tvil. Naturlig er du uansett ikke og det er tydelig at du ikke har blitt mer «voksen» og reflektert når det gjelder kroppsfokus, du har bare blitt enda mer opptatt av å se «perfekt» ut og det er jo derfor du skal operere rumpa enda en gang.

   Syns det er trist hvordan du er så besatt av utseende og påvirkningen det påfører mange unge jenter som følger deg. Hvis du virkelig mente det du sier om å bli trygg på seg selv, akseptere utseende osv så kunne du kuttet ut det vanvittige utseendefokuset du har, men tror det toget er gått for deg for det virker som om utseende er alt som står i hodet på deg. Ansiktet ditt forandrer seg jo for hver måned og jeg tror ikke du ser det selv, men du ligner mer og mer på en overoperert 45-åring med alt for mye botox og fillers. Syns det er trist og skremmende at sånne som deg skal være «forbilde» for unge jenter.

   Lykke til med ny rumpeoperasjon uansett. Du bekrefter hvertfall det alle tror om deg: du er besatt av å fikse på alt som går an å fikses på jeg lurer på hva det neste blir…du har jo snart ikke et eneste spor igjen av det opprinnelige utseendet du ble født med.

   1. Kjære Ingrid,
    Det er hverken Sophie Elises, andre influencere eller samfunnets skyld ene og alene at unge jenter sitter å føler på at de ikke er bra nok.

    Jeg og andre foreldre må komme mer på banen og av telefonene og kroppsfokus – for dette med kropp, velvære og selvtillit er overalt.

    Jeg og andre foreldre må gi våres etterkommere verktøy til å takle usikkerheter og gi barna våres sunne verdier og holdninger.

    For å ta min egen mors eksempel: hvis alle de andre hadde hoppa fra vrengenbrua(en veldig høy bro) hadde du gjort det da?

    Det er noe med det å evne å tenke selv. Nå er ikke jeg Sophie Elises nummer 1 fan. Dette fordi jeg syntes mye av det hun sier virker veldig vettugt, men mye koker litt bort i at hun gjør det omvendte. Hun virker som ei allright jente med mye engasjement – noe som er veldig positivt.

    Også kommentarer som «du ser ut som en overopperert 45-åring», vil jeg nå kalle en unødvendig kommentar som du burde se deg for god til å måtte uttrykke. Vil også minne om at det hverken er lovpålagt å lese ting du ikke liker, eller å kommentere i kommentarfelt. Husk også at hvis du føler du brenner inne med en kommentar, kan det være fair å være sakelig😊

    Jeg er helt sikker på at de fleste unge evner å tenke og reflektere, og som en videreføring av det også velge forbilder. Sophie Elise er ikke bare rompe og pupper, men har en del andre kampsaker hun brenner for. For mange kan hun være et forbilde for eksempelvis miljøkampen, men ikke nødvendigvis for kroppspresset.

    En kan ikke like alle, men en må respektere at andre er anderledes. Så kan en heller velge å lese om noen andre dersom denne bloggen ikke faller i smak😊

    Hilsen ei mamma 💖

    1. Enig! Jeg syntes det er viktig at man blir eksponert for alle sider av samfunnet slik at man får mer erfaring og kunnskap til å reflektere seg frem til å ta gode valg for seg selv.

     Føler ofte at responsen når unge sliter med noe er at de hele tiden skal skjermes for det. Og jeg syntes det er en veldig merkverdig måte å reagere på. Hvis du aldri blir utsatt for noe vanskelig, lærer du deg heller aldri å takle det. Selv er jeg bare 24 år, men har allerede erfart at livet byr på daglige utfordringer og valg som skal tas. Jeg er evig takknemlig for at jeg har opplevd ting som har påvirket meg både positivt OG negativt. Det har jeg lært mye av og jeg vil påstå at dømmekraften min har hatt godt av det.

     Sophie Elise representerer en del av samfunnet det er viktig at vi blir eksponert for. Og jeg tror hennes åpenhet om kirurgi, kroppspress og tanker rundt det hele har hjulpet andre med å kunne reflektere nøyere over valgene de tar. Hennes opplevelse hjelper oss med å se flere perspektiver av en ting – som igjen hjelper oss å ta bedre valg. Det er i alle fall min opplevelse av det.

     Det aller viktigste er at man gir unge verktøy til å bruke det de blir eksponert for til å ta gode valg for seg selv. Man kan ha kjempeselvtillit, være fornøyd med seg selv og likevel operere seg fordi man vil ha en “estetisk finere nese”. Man var fornøyd med den gamle, men denne er bedre. Og samme handling kan være helt feil, fordi man prøver å operere på seg et bedre selvbilde. Til syvende og sist koker det ned til “har du tatt det beste valget for deg selv?”. Og har du gjort det, så spiller det ingen rolle hva valget ble.

     Og tar man valg basert på samfunnet, andres meninger og det man blir eksponert for så hjelper det ikke å skjermes. Da må man jobbe med det. Og slutte å skylde på alt mulig annet. Kroppspress er bare symptomet, ikke diagnosen.

   2. Ingrid!
    Du skriver at du synst det er skremmende at Sophie Elise er forbilde for unge mennesker. Det som skremmer meg er at sanne mennesker som DEG eksisterer. Vi prøver å lære barna våre at har du ikke noe pent å si, så la vere å si noe. Mobbing på nett er så dårlig gjort. Håper karmaen tar deg!

   3. Helt enig med deg. Har i det siste dessverre begynt å få litt assosiasjoner med catwoman Jocelyn Wildenstein 🙄 Så jeg håper virkelig at Sophie stopper nå (selv om jeg har mine tvil)

   4. Nå er vel snart hele kroppen operert/fylt opp. Men, er miljøbevisst, flyr til New York for å operere nesen, så til Los Angeles for å operere rumpa. I stedet for å kjøre elbil til en klinikk i Oslo. Blir helt oppgitt over hele jenta. Det er bare trist.

  13. Haha, tror ingenting på hva du sier kirurgen har sagt. Kun enda en jævla unnskyldning for at du skal legge inn mindre implantater og fortsette å være fake, akkurat sånn som puppene dine.

   1. hva tror du kirurgen har sagt da? hvordan er det en unnskyldning? det hun «sier» kirurgen har sagt legger jo ikke skjul på at hun skal legge inn mindre implantat og «fortsette å være fake»..

  14. Det er tre år siden du fikk satt inn rumpeimplantater? Spesielt å ikke huske om du selv var 19 eller 22 år da noe så stort skjedde.

      1. Du opererte rumpa i 2016 – det har du i alle fall sagt før. Det var året du fylte 22. Skjønner godt «løgn» jeg, du lyver utrolig mye. Eller så lyver du kanskje ikke bevisst, heller at du ikke husker hva du har sagt før. Men det er jo ofte en konsekvens av å til stadighet pynte på sannheten. Eksempel: neseoperasjonene dine har jo vært mildt sagt forvirrende å henge med på. Først var du fornøyd etter første operasjon, så var det plutselig ingen forskjell pre/post-op og du oppsøkte kirurgen på nytt. Din første uttalelse om denne konsultasjonen var at klinikken ikke ville hjelpe, så sa du at du hadde blitt tilbudt en ny operasjon gratis men at du hadde bestemt deg for at du kunne klare være fornøyd og leve med den på tross av at den ikke var perfekt. Så hadde du plutselig ikke fått tilbud om korrigerende operasjon allikevel, og derfor dro du til tyrkia for første gang. Da var du fornøyd, men det varte ikke lenge, før du dro tilbake og ble botched nå i påska. Etter det var du lei og ønsket reversere alt – det skulle kirurgen i NY hjelpe deg med – du skulle tilbake til scratch, nesa skulle bli slik den var før alle operasjonene. Vel, vi skjønner jo alle at dét ikke var formålet. Ser du ikke selv at du er avhengig av operasjoner? Er det virkelig ingen av familie eller venner som har tatt praten med deg?

     1. Og sorry, men hvem bryr seg? Om en venn av deg hadde sagt “ja, for ett år siden gjorde vi jo dette, men husker ikke helt nøyaktig tidspunkt” men det eeegentlig var to-tre år siden, hadde du da ropt DU LYVER!!!!!!

      Det er så merkelig måte å forholde seg til andre på. Men, det var i 2015 og da var jeg . Folk spekulerte i at det var i 2016 (og da var jeg for ordens skyld 21, hadde ikke fylt 22 enda), da jeg ble med en venninne dit. Men det var det ikke.

      1. Snedig hvordan hun følte behov for å svare på akkurat denne kommentaren, heller enn de positive, fine greiene folk skriver til henne. Spesielt hvis hun egentlig ikke bryr seg.. og med en kvass tone i tillegg! Traff de spikeren på hue eller?

  15. Her er det jo en ting som kan fikse hele problemet. Altså ikke ditt problem, men problemene du skaper for andre. Fortsett som du gjør du, fyll opp, og operer deg til det ugjenkjennelige. Men kom deg bort fra rampelyset. Så får du styre på med kaoset ditt, uten at det påvirker andre på noe sett og vis. Og verden slipper alle disse undskyldningene dine for at noe må gjøres igjen og igjen. For dette er nok ett knalleksempel på deg. Stakars meg, blitt så ødelagt, må fikse mer. Og mer. Og mer.

   1. Tine: Skal hun komme seg vekk fra rampelyset? Mener du at hun skal ringe VG da eller og si at hun legger opp? Herregud.. blir helt flau over mange av de kommentarene her.. Hater henne, men er besatt av bloggen? Den er kjip😅🙈

  16. det mest Erlige å Åpent innlegg synes jeg å kule bilder synes jeg supert at du skrev det har innlegget du er tvers i gjennom god du sophie Elise håper alt er toppers med deg du er favoritten å så modig snill å varm dame synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus♥️🌠⛰🗻🌎🌌☀️

  17. Hei ! Litt rart spørsmål kanskje. Men hvordan er det å gå på do etter en sånn opperasjon og hvordan er og sitte på den osv ? Jeg skal ikke opperere meg men tenker det er mye negativt en bare utseende også. ? ☺️

  18. Jeg synes det er litt rart at du ikke tenkte over noen av disse tingene (skal leve med rumpa/puppene til du er gammel) når du var 18-20 år? Altså, du snakker som om du var 13 og ikke hadde konsekvenstankegang nesten. Selvsagt må du ha tenkt over det, men bare ikke brydd deg (som er helt okei altså)? Du fikk jo også hundrevis av kommentarer om alle de tingene du sier du nå plutselig tenker over. Kjøper det ikke helt – virker for meg som at du heller nå har tatt mindre implantater i pupper + rumpe, fordi “det naturlige” er mer “in” for tiden, ikke fordi det plutselig har gått opp for deg at du ikke vil ha operert stort rumpe når du er 50 liksom. Du er jo så ærlig på at estetikk og utseende er veldig viktig for deg (som selvsagt er helt ok), hvorfor ikke bare være ærlig å si at du har endret smak og angrer på operasjonene? Virker hvertfall mer troverdig, men selvsagt mulig jeg er helt på bærtur.

  19. Wow ! Kjære deg Sophie Elise ! Hva er det du holder på med ? Du opererer deg hver mnd og har så mye fokus på kropp at jeg blir koko. I dette innlegget her viser du rompa di atter en gang (31 bilder bare siste mnd ? ) og har egentlig bare en skjult reklame for rompeoperasjon . Håper det er fordi du ikke ser det selv men budskapet ditt er egentlig bare at om man skal operere rompa si så gjør du det i LA og ikke i Tyrkia . Omg . Blir svett .
   Og når du liksom skulle «fjerne» puppene så bare tok du egentlig bare en ny puppeoperasjon og ble hyllet for det . Du er en søt ung jente men du er jammen meg utspekulert 😉 dette skulle du ikke skrevet om på bloggen om du oppriktig mente at du ikke ville reklamere for operasjoner .

  20. kjære jenta mi. du var 21/22 ÅR GAMMEL. det husker du vell? ikke prøv og rør unna grøten. stå for at du var en dum voksen. som tok et veldig dårlig valg. stå for hvor gammel du faktisk var.:)

  21. skifter fra 18-19 til 19-20. skal jeg minne på deg at du var 21 år gammel og skulle vell bli 22 år gammel?:) da husker du vell godt. er vell bare bla tilbake i tid å se. så har du vell eksakt dato

  22. Åå sophie håper du får et greit resultat du blir fornøyd med !! Jeg synes det erviktig og fint at du deler dette og!!

  23. Blir heilt overgitt over alle de negative kommentaran som du får.. sykt at folk ikke kan oppfør sæ! Syns du e blitt veldig flink til å reflekter å innse egne «mistakes» å æ syns det e vældi fint at du dela erfaringan dine!❤️ You go girl!😘

  24. Synes det er så sykt mye bedre å være så reflektert og ha så mye selvinnsikt som deg å prøve å rette på det, enn å sitte inne på bloggen til folk å kommentere så sinnsykt stygge ting til en person man ikke kjenner en gang. Ikke sitt å spy ut kvalme om utseendet til folk, når dere har en så sinnsykt dårlig og kvalm personlighet dere må endre på! Ha like bra selvinnsikt som SE. Hadde jeg vært mamman eller pappan deres hadde jeg vært så sinnsykt skuffa. Men dårlig oppdragelse kan vel dere ikke noe med. VOKS OPP!!

  25. Jeg håper at du en dag, kanskje om et år våkner opp og liker og elsker deg selv for den du er, uten noen flere operasjoner/fillers.

   Du ER bra nok, men utseendefokuset ditt er veldig forstyrrende fordi det legger et lite lokk på alt det andre som er bra med deg. Jeg tenker at om du tar en pause fra bloggen, fra alle forventninger og all kritikk så vil du helt sikkert få det mye bedre med deg selv.

   Jeg forstår ikke helt skjønnhetsidealet ditt, for i mine øyne har du alltid vært en søt jente. Jeg har egentlig ikke sett at det har vært noe feil med deg i det hele tatt.
   Som nevnt tidligere så sammenligner jeg deg litt med Heidi Montag. Eneste er at hun har stoppet med plastisk kirurgi fordi hun har lært seg å bli glad i seg selv. Kanskje du har noe å lære av henne på det feltet.

   Jeg håper du får en vellykket rumpeoperasjon og at du etter det stopper med disse skjønnhetsoperasjonene.

   Jeg vil også rose deg for at du ikke lager et glansbilde av presentasjon av skjønnhetsoperasjoner så ikke unge usikre jenter som ser opp til deg, blir frista til å operere rumpa også og blir nødt å reopere pga useriøse kirurger. Det er mange jenter der ute som ønsker å bli som deg og med dette innlegget synes jeg du var voksen og reflektert, pluss at du satt ego litt tilside for å veilede leserne dine i riktig retning.

  26. Så leit å høre😢 Lykke til med alt!❤️

   Jeg har aldri hatt noe i mot det du deler. Det beste er at du er ærlig rett og slett. Uærlighet skaper urealistiske idealer. Er bare andre bloggere, gamle kjerringer og media selv som henger seg opp i det for å enten skape reaksjoner eller for å være ufine fordi de er stygge selv.

   De aller fleste er nok enige i at ærlighet varer lengst.

   1. Om ikke alle er enig her, så er det mange som er fornøyd med kroppen sin,slik som jeg. ! La sophie bare styre på,med ny rumpe osv . Jeg er heldigvis glad i kroppen min. hilsen * gammel kjerring* på 40!

  27. Må føles ganske kjipt å vite at rumpa aldri vil bli den samme mer, får litt vondt av deg 🙁 Har mange ganger stått foran speilet og klaget på min, men etter å ha lest dette så er jeg glad jeg ikke har gått videre med det og heller bare lært meg selv å godta at jeg er som jeg er osv. Ønsker deg masse lykke til <3

  28. Jeg synes innlegget fungerer som en fin advarsel og tankevekker til de unge jentene som vurderer å gjøre det samme. Det skremmer meg at så mange velger å gjennomføre så voldsomme operasjoner som endrer kroppsdeler til det punktet hvor det ikke er reversibelt. Det at man faktisk ikke kan angre seg og bare operere seg tilbake til utgangspunktet burde virkelig opplyses mer om. Da hadde færre gjennomført det.

    1. Du det synes jeg du har gjort så klart og tydelig at det sku bare mangle at man ser hva intensjonen din er! Dessverre er det folk som ser ordet “operasjon” og med en gang kommer med “du promoterer operasjoner” uten å bruke en halv hjernecelle på å lese og fordøye innlegget. Jeg synes det er et viktig innlegg.

   1. Det burde også opplyses om hvor mye skade det medfører på vev, immunforsvar og psyke.
    Samt smerter, nummenhet og arr etter inngrepene.
    Silikoninnlegg har også vist seg å føre til autoimmune sykdommer og kreft. Breast Implant Illness er reelt.
    I tillegg er det miljøskadelige produkter, som testes og har blitt testet på dyr. for de som er opptatt av det.

  29. Hei! Kjempefint innlegg. Er bra du ærlig om dette temaet og viser at du er smart som når du sier at det ikke er lurt å dra til Tyrkia for å operere rompen, selv om du gjorde det i ung alder. Håper operasjonen nå går fint og du får en fin og mer naturlig rompe:) fint at du samtidig ikke anbefaler eller reklamerer for operasjoner selv om du skal ja, ordne litt på din nåværende rompe.

  30. Fint innlegg! Liker at du er ærlig. Var egentlig ganske sikker på at du kom til å få inn noe nytt ettersom rumpen kommer til å bli så løs og hengende.

  31. Synes det er dumt at du fjerner silikon, og så setter noe inn igjen. Og nå det samme med rumpa. Synes du er så vakker som du er, og synes det er så trist at du ikke ser det selv… Så håper andre der ute tar lærdom av dette, og ikke tukler sånn med sin kropp, for når man først har begynt er det nok ikke bare bare å slutte.. Du sminker deg endel mindre nå enn før, og går også uten sminke iblant, og det synes jeg er så fint. U are beautiful just the way u are <3 Hilsen tante Olga 😉

  32. Dette bildet var jo fint i forhold til hvordan den ER (på film f. eks). Ikke minst er det SELVFØLGELIG dette du bruker som unnskyldning for å… la oss si det som det er: Ta enda en rumpeoperasjon for å bli «enda finere». Du hadde aldri fjernet implantatene om så hele verden avhenger av det for klodens overlevelse. Hvis du har trodd det er du enda dummere enn du virker. Sexy at du ikke husker når du fikk den heller. Er jo bare å scrolle din egen instagramprofil – men det har vel ikke du tid til, opptatt businesskvinne som du er – nok en gang med å kvele usikre jenter. Lykke til!

  33. Se på nrk1 Exit

   Og se på pornhub
   Og snakke om sex kilitoris vagina pupper nakenhet orgmase kjæreste Kåt Gold digger videregående skole kjæreste Pikken og pircering jenter under sex stønner stripper og sex lyder Jenter
   Foto shoot naken
   Naken shoot
   Undertøy shoot
   Kjøp deg Tommy Hil fligher Bikini blå undertøy jobb på Kondomeriet Tromsø

  34. Sri Lanka, Hawaii, New York, Los Angeles, Sinnsykt mye innlandsreiser med fly osv osv.. alt bare siste 3-4 mnd. Helt sinnsykt!

   ******

   Når er nok for klima og miljøsvinet sofie steen isachsen? Når mener du at du har nådd toppen av klimautslipp og tatt livet av milliarder av insekter og fugler? Når er nok for deg?

   ********

   Jeg håper de som var med deg på klimastuntet i arendal nå ser hvilken LØGNER OG HYKLER du er.

  35. Hmmm, det er bare trist at du skriver så sykt detaljert om dette med rompeoperasjon. Hva forsvarer du her? Hvor miljøvennlig er det å ta plast inn og ut og inn i kroppen. Hva gjør dette med din helse på sikt, alle narkosene, alle tilhelingsperiodene, samt alle flyreisene til utlandet… Er det forresten lov å beskrive/reklamere så åpenbart for plastiske operasjoner? Virker kynisk og utspekulert. Det virker også som en usikker 15-åring har skrevet dette. Trodde du var blitt mer reflektert. Leit og trist.

  36. Vær så snill å tenk på at å si at du får et ‘forferdelig stygt arr’ ved å heise huden på rompa kan være sårende for noen å høre, fordi mange med stort vekttap og mye løs hud tar bodylift eller rumpeløft av medisinske grunner og får da dette arret du kaller forferdelig stygt. Kjente det såret og stakk litt når jeg leste akkurat det.

   Du mener nok bare bra, men du har nok ikke vært klar over at mange mange må leve med slike arr etter rekonstruksjon, men likevel vil ønske å føle seg fin og normal selv med sine tydelige arr etter hudfjerning. Jeg er en av dem som skal fjerne løs hud snart, og får da arr på bryster, magen og bakpå ryggen for å heise opp og fjerne hud. Vil da vise meg i et samfunn som ikke synes arr er fælt og forferdelig stygt 😢 har aldri i hele mitt liv gått i bikini pga dårlig selvbilde av fedme, og nå får jeg usikkerheter om mine kommende arr. Sikkert mange flere mørketall.

   Så bare til en annen gang. Håper snakk om arr etter operasjoner ikke må snakkes ned på så mye. Det er mange med så ekstremt mye verre enn dette, og jeg ønsker ikke at arr skal bli neste greia alle syns er en vederstyggelighet med kroppene våre….

   Ellers syns jeg du er på god vei til å veilede yngre til et sunnere selvbilde.

   Hilsen meg

   1. Anonym: Hærregud.. Krenka much? Har flere stygge arr på kroppen etter diverse operasjoner, men tenkte ikke over det SE skrev engang. MÅ man henge seg opp og bli krenka i absolutt alt? SE skrev engang at hun ikke syntes tattoveringer var fint lenger, jaggu ble ikke folk krenga av det også! «Du burde tenke på oss med tattoveringer og presisere at det er din personlige mening.» 🤦🏼‍♀️

    Stemmer på deg som årets influencer hver dag SE, stå på! 💪🏼❤️

    1. Nå skjønner jeg ikke hva jeg har sagt for at du skulle kalle meg krenka? Det vil si at jeg er oversensitiv uten grunn…🙄 noe jeg langt i fra er.

     Jeg forteller bare ganske forsiktig at det er andre vinkler på arr også. Selv om du er fornøyd med dine er det jo bra men andre igjen kan bli usikre.
     Du er den som er krenka her hvis noen.

     Og dessuten tror jeg heller SE blir flau over å ha noen svare folk på den frekke måten du gjør i hennes navn heller enn å bli særlig happy for det. Hun virker som ei reflektert dame som skjønner at andre har sine greier de sliter med psykisk, og er mye mer forståelsesfull og hyggelig enn deg.

     Hun mener jo bare bra med det hun skriver, men derfor sier jeg jo i fra at det kan oppfattes sårende for noen dette med løs hud og arr. Du taler ikke for alle med arr, ikke jeg heller. Derfor sier jeg ikke ALLE heller med ett ord.. les!

     Hvis du leser teksten min om igjen og ser litt nøye på hva jeg sier så skjønner du at dette går mye dypere enn dette trend uttrykket ‘krenka’ 🙄

     Du høres ut som et skikkelig nett troll som ikke vil la andres meninger høres.

     Og hva har årets influenser med hva jeg skriver å gjøre? Som om det hadde noe med saken å gjøre… geeez🙄🙄🙄

     Peace and love

  37. Dette er en av grunnene til at jeg følger bloggen din, og har sluttet å følge Kristin sin. Du reflekterer rundt det du har gjort, du lærer av dine feil, og du prøver å lære dine følgere, før de gjør samme feil. At Kristin har gått hardt ut for å ta deg tidligere, selv om du ALLTID har forklart at du har angret, eller at du ikke burde gjort det der du gjorde det. Kristin er kul hun altså, her må folk misforstå meg rett. Men hun har tendenser til å bare se det negative hos enkelte personer, istedenfor å også se på hva de har lært av disse feilene sine, og hvordan de prøver å gi lærdommen videre til andre før de gjør samme feilen. Ingenting farlig med litt silikon eller noe sånn (synes jeg), men det er heller ikke farlig å se etter hvilken lærdom folk tar av sine feil valg. Håper du blir fornøyd me resultater Sophie ❤️ håper egentlig litt at du skal være med i BOTCHED, slik at vi får se ditt nye resultat på tv, og din egen reaksjon på resultatet 🙈❤️

  38. Mente du at rompa di så fæl ut på det bildet eller at den så bra ut? For på det bildet så ser den mer naturlig ut enn den har gjort på veldig mange andre bilder. Ble litt forvirret av måten du skrev det på. Jeg synes det er bra at du skriver et innlegg som dette. Da vet ihvertfal de som har lest dette at du nå skal operere rumpa mndre og at det er dette vi cil få se av det, ingen flere innlegg om hva som skjer på veien mot ny rumpe.

  39. de har filt ned fettvevet? operert en rumpe slik de gjør med bryster? hva i alle dager?! jeg skjønner ikke hva slike kirurger holder på med eller hvordan de kan ha samvittighet til det. håper rumpa blir så bra som den kan bli denne gangen, og at du slipper å gjøre noe mer med den.

  40. Jeg synes det er suppert at du har forstått konsekventene av det du gjør. Det at du reflekterer og gir gode svar på hva som kan gjøres og ikke gjøres og hva slags muligheter som finnes.
   Etter å ha lest litt rundt i bloggen din, synes jeg du er helt fantastisk og tøff som gjør alt det du har lyst til å gjøre. Du er en sterk jente Sofie Elise ☺.

  41. Off! Får helt vondt av deg, tenk at noen har samvittighet til og gjøre så mye på en annen persons kropp! Slite vekk fettvev, blir helt dårlig.
   Jeg syntes det var «lurt» å dele innlegget, slik at man får den «stygge» siden også. For hvem vil operere etter og høre hvor ille det gikk for deg?
   Lurer på hvorfor det står 19-20? Var du ikke eldre enn det? Har fulgt deg så lenge, og tida går så fort.

   Masse lykke til på operasjonen, jeg håper virkelig du får et naturlig look, slik du ønsker! ❤️

  42. Må bare få sagt hvor modig du er som deler💛 Er ikke bare bare å være i den situasjonen du er i hvor alle graver og lurer, så syntes du er sterk! Gjør det du føler er best i forhold til tiden rundt operasjonen og om det medfører mindre blogging/updates så er det også helt greit, for du må tenke på degselv først og fremst💛 masse lykke til✨

  43. Når skal du operere nesa di tilbake til normalen da? Syntes den også var mye penere før. Det er kjempetrist at man skal være nødt til å operere seg for å akseptere seg selv, spesielt når resultatet av operasjon ofte blir helt merkelig og fjernt fra hva som er naturlig pent.

  44. Jeg legger merke til formuleringen din. Du sier at du ikke kan ta alt ut, for da vil rompen din være stygg eller henge. Slik som når du valgte å ta silikon igjen for puppene dine var av forskjellig størrelse.

   Hvorfor er det så ille å ha hengerumpe eller pupper av forskjellig størrelse. Det er realiteten for de fleste kvinner?

   Du skal operere rumpen din igjen, for at den skal være finere, ikke naturlig. Selvfølgelig kan du fjerne alt som er i den, men du velger å ikke gjør det, fordi du vil ha en «bra» kropp.

     1. Så du prøver aldri å være finere enn du er naturlig du da? Det er faktisk ganske så normalt at man vil ta seg bra ut. Herrehatt for en fordømmelse … Mange gir faen, og like mange vil se best mulig ut., noen går drøyere til verks. Men det har man da vel ikke noe med eller?? Trodde slikt var opp til hver enkelt. ..

      1. Jeg er fornøyd med kroppen min. Kommentaren min er knyttet opp mot det nye regelverket som er vedtatt, og hvor influensere ikke har lov til å fremme kroppspress gjennom kosmetiske inngrep. Jeg har ihvertfall forstått det sånn.

  45. Jeg håper så inderlig at du en dag får den hjelpen du virkelig trenger. Jeg synes det er så trist at du har ødelagt deg selv med alle disse mislykkede operasjonene og fillersene. I jakten på det perfekte har du virkelig mistet deg selv.

  46. Dette innlegget var prima! Og utrolig deilig å se at mange i kommentarene støtter, det er litt håp for menneskeheten.

  47. Du er avhengig av å fikse på deg selv! Det er et grusomt spektakel og fascinerende ekkelt å se og sikkert grunnen til at så mange klikker seg inn her jevnlig… men du må passe på å ikke ende opp som Jocelyn Wildenstein, du er i psykisk og fysisk fare. Ta et grep, gå til psykologen!

  48. Dette kom jo ikke som noe sjokk. Alle vet jo at du hadde aldri gått tilbake til noe naturlig. Alle visste at du kom til å komme med en unnskyldning, men de fleste av oss regnet jo med at den tatoveringen din på ræva kom til å være det som ble brukt som unnskyldning 🤣 ikke lyv å si du vil ha noe naturlig. Du liker ikke naturlig. Du sprøyter Botox i trynet som 24 åring slik at du tar bort den NATURLIGE mimikken din 😂

   1. Og så da? Hva er så galt med at folk ser ut slik de vil? Det være seg naturlig eller fake. Skal man unngå å gjøre slik man selv vil for å please andre da? Er det andre som bestemmer over utseende ditt?hvordan du får lov til å se ut?…….

     1. Å så da? La folk gjøre som de vil. Mye å henge seg opp i 😂😂 lev ditt liv slik du vil og la andre gjøre det samme ✌

  49. Du sier “Derfor har jeg konkludert med å ikke dele så mye av operasjonen som jeg hadde trodd, det vil si ingen før / etter-bilder, og ikke noe dokumentasjon om smerter og opplevelsen i seg selv”. Jeg forstod ikke helt begrunnelsen. Hvorfor skal du ikke det? Godtar den altså, bare lurte på hvorfor🤔😊 Lykke til! Håper det går bra!

  50. Lykke til, håper det går bedre denne gangen!:)
   Fint at du reflekterer over ting du tidligere har gjort, og ikke minst tør inrømme at det kanskje ikke var så lurt,men gjort er gjort og sånn er det bare:)

   1. Jeg tar ikke så mye ut til meg selv i lønn, hverken da eller nå. Så spare måtte jeg uansett gjøre. Jeg tenkte ikke over det og gjorde ikke grundig nok research.

    Takk for at du synes det er karma. Trivelig menneske. 🙂

  51. Bare fordi du valgte en av istanbuls dårligste klinikk og fordi det var billig. Betyr det ikke at det ikke finnes dyktige og flinke kirurger i tyrkia for en rimelig pris. Det finnes mange dyktige og flinke kriurger der, så ikke ta alle under en kam. det kalles research :). Men håper du får fikset opp og får det som du vil ha , men synes det blir feil når du mener tyrkia er billig og dårlig. Da kan du heller snakke om klinikken du var på og ikke tyrkia som et land 🙂

  52. Wow, så mye man må ta hensyn til for å ikke bli kritisert for det ene eller andre. Steng kommentarfeltet, Sophie. Kritikk kan være bra for å forbedre seg, men det her er mobbing fra «bedrevitende» nett-troll hvor du aldri kan vinne. Jeg heier på deg, og forstår godt at du vil ha en fin kropp. Du vet uansett at ikke alt handler om kropp i det store og det hele, men i ditt yrke og vårt samfunn er kropp også viktig (uansett hvordan den ser ut)<3 Man skal føle seg vel med seg selv, og da prøver alle seg fram på forskjellige måter, og alle fokuserer på forskjellige ting. Heldigvis, ellers hadde vi alle vært like! Tvi tvi, jeg gleder meg til å følge reisen din <3

  53. Vest vi skal tenke kroppspresset idag iforhold til kordan ting har vært for 20 år tilbake og til no, så har det utvikla seg masse til det bedre. Det e sexy med kurver, vi har rå deilige «ikke pinne» modella som æ ikke engang legg merke til e litt større. Overdrevent plantasje i pupp, rompe, lepper kommer ikke til å være populært i all evighet tror jeg. Det er litt Harry, også blir mann blir ikke tatt seriøst. Utseende trend endrer seg så å si for hvert år, og kroppspresset kommer aldri til å stoppe helt.

   Måtte bare dele min lille mening om at jeg syns at synet på kropp er mye mer dynamisk idag. Om mann ikke vise self-esteem så blir ikke folk å tru på deg. Om mann har self-esteem uansett utseende så tiltrekke det seg alltid masse bra vibe og oppmerksomhet.

   Anyways! Æ like at du dele erfaringen dine og kommer med en warning til de som vurderer å ta operasjon i utlandet, og generelt operasjona. Passe på at dem ikke kommer til å angre, og at mann ikke ser en nordmann på kirurgiske katastrofer. Neida, men folk burde å ha forståelse før at vi ikke vil ha en stump med masse laust skin. Da blir jo ikke rompa di naturlig. De som kommentere at de får mer «respekt» før deg om du tar ut alt, og angrip deg før å ikke ta ut alt vil deg ikke godt, enda kirurgen din sei at det ikke e en god ide. I think you’re gorgeous

   1. Enig i dette. Jeg ser at trenden heldigvis har snudd. Opererte kropper og fjes utstråler noe trist. Usikkerhet, dårlig selvtillit og et sykt og misforstått bekreftelsesbehov. Det er en form for selvskading.
    Sophie Elise har blitt selve symbolet, og jeg tror faktisk at hun skremmer mer enn å oppfordre til operasjoner slik det er nå.
    Når man har gått så langt med operasjoner så vil det oppstå komplikasjoner livet ut. Vev og nerver tar skade. Spesielt nese har en stor risiko for kollaps med alderen. Proteser blir dessverre løsningen for mange.
    Jeg skulle ønske det ble skrevet mye mer om risikoen ved plastisk kirurgi.
    Botox testes på dyr, ca 400 000 dyr dør årlig som resultat. Plastisk og kosmetisk kirurgi er i det hele tatt blitt en uetisk industri. Og benyttes for det meste av folk som ikke trenger det. Destruktivt.

  54. Det er litt trist at du ikke står for den alderen du var i når operasjonen fant sted, og det er ikke personlig ment. Jeg forstår at kroppspress er et utbredt fenomen blant de aller fleste kvinner – uansett alder da det er slik at 1% kulturen over hele verden krever det og har krevd at kvinner skal holde seg på et visst «nivå» gjennom århundrer! Jeg skulle bare ønske – du med ett så stort stemme for den kommende generasjonen, kunne gitt faen i å få rompa til å «se bedre» ut å vært hard mot hardt! Men jeg forstår – du er ung og tenker som de aller fleste tenker – I en kultur der 1% fortsatt bestemmer, at buisniss må komme i første rekke = egen økonomi. Det er trossalt den tankegangen som er sikrest for egen fremtid – være seg hvordan kvinner ellers over hele verden blir behandlet, og det er ikke din skyld. Du har sikret deg en plass i media og nå også kontrakt med TV2, klart vil du ikke spolere mulig suksess.

   Men jeg håper likevel du vil ta en titt på serien – the loudest voice – på HBO

   Den handler om begynnelsen på en av verdens største TV-kanaler Fox News og dets founder Roger Ailes frem til idag. Serien er bygd på den sanne historien på mediets makt og dets påvirkningskraft dersom den havner i «feile» hender. Det er også uten tilfeldigheter at akkurat TRUMP ble valgt til USA’s president når han ble det.

   Jeg vet at du er inn i der et sted Sophie, holdt jeg på å si og jeg håper du kan ta en titt på serien!

   Ønsker deg en fin dag videre 🙂

  55. Dette har du ikke lov til å publisere etter nye lovverket. Selvom du prøver å dekke over hvilken klinikk du bruker, er det tydelig hvilken det er siden du publiserer alt for mye informasjon.
   Hele innlegget bryter forøvrig med første punkt i lovverket. Du støtter fortsatt operasjoner.

   1. Slik forstår jeg også de nye reglene som myndighetene har innført omkring disse tingene. Lesere har nå mulighet til å rapportere inn brudd på regelverket. Mulig at det må gjøres om hun bryter reglene som er satt?

  56. ÅH du er den mest selvopptatte personen jeg vet om. Hvorfor kan du aldri bli ferdig med operasjoner! Vi vet jo at dette ikke blir den siste. Du prøver å oppnå den “naturlige fake looken”.. Og du lyver og lyver og finner unnskyldninger for å operere for at det skal være mer akseptert fra leserne dine.. Det hele er bare trist.

   Jeg forstår ikke dere som “går rett på” og tror at hun virkelig vil fjerne den for å være naturlig og angrer og bla bla. Det er jo åpenbart fordi hun ikke er fornøyd med den (som med alle andre operasjoner) og vil forbedre den!! Ikke noe anderledes med denne operasjonen kontra de andre?
   Hun sier jo selv at den aldri vil bli naturlig, men finere og bedre?

   Jeg håper du får hjelp Sophie. For dette er ikke sunt og jeg for helt vondt inni meg.
   Ønsker deg alt godt og håper dette blir siste operasjon.

  57. Dette er veldig trist at man klare ikke å akseptere seg for den man er. Jeg er ikke perfekt, mye jeg kunne tenkt meg å endre på, f.eks pupper etter å ha blitt mamma. Men har faktisk lært mæ å elske mæ for den æ e! Nettopp fordi jeg og den kroppen har vært gjennom tykt og tynt. Den kroppen som viser hvem jeg er ..
   jeg synes du bør virkelig gå inn i deg selv å finne ut av verdiene du står for!
   Jeg tror du kunne trengt en person å prate med, for slikt er det ikke lett å komme seg ut av på egen hånd.
   Æ ønske dæ lykke til!
   Men husk, etter nye retningslinjer er det forbudt å skrive om fiksering/kropp/operasjon.

   Selvom jeg ser og skjønner hva du skriver. Det er ikke opp til meg å bedømme om det er noe baktanke eller ikke, men masse lykke til med å lære deg å akseptere deg for den du er. Komme deg ut av den store selvfikserings transen.

   Hilsen ei lykkelig mamma 🙂

  58. Så mye fiksing og triksing. Alt fra mislykka vagina til hake. Fortsatt så er du ikke klart å bli over gjennomsnitt fornøyd.. Kanskje du skal innse at du er som du er. Du trakk ikke det lengste strået når det gjelder utseende. MEN du har jo så mye annet. Kul personlighet, vett i hode og godt hjerte. Hvorfor ikke bare akseptere det ? Hvorfor så opptatt av det ytre? Husk at det indre følger deg hele veien, bruk heller mer tid på å dyrke og fikse på det . God helse er det viktigste. Men du må nok oppleve en smell der før du forstår. Lykke til med det som kommer.

   1. For en utrolig tullete kommentar, Alex. Enn å skrive noe slikt til ei jente du vet har ekstreme problemer med eget selvbilde, så trist å være deg.

    Sophie Elise, du trakk faktisk et veldig langt strå når det gjaldt utseende. Du var helt nydelig før du begynte å operere deg, og kroppen var amazing. Rumpa di var skikkelig goals – pert og fin – og det er bare trist å høre at du ikke kan få den tilbake igjen. Ikke hør på de tullingene som kritiserer det utseendet du var født med – det gjør de fordi det er så tydelig at du selv ikke aksepterer det.

    Når det er sagt – valgene du tar, fortjener du kritikk for, og dette innlegget fremstår dessverre like uredelig og lite dyptfølt som alle de andre innleggene du har skrevet om plastiske operasjoner. Det er helt tydelig at de “reverseringene” du gjør nå, bare er maskerte forbedringer fordi du har fått mindre harry smak, men misnøyen med utseendet ditt er og blir like sterk. Det spiller ikke så stor rolle om du opererer på deg ei gedigen bleierumpe eller en liten, pen sprettrumpe (som du allerede hadde fra naturens side) – problemet er at du aldri blir fornøyd. Du har mest sannsynlig kroppsdysmorfofobi, og det er ikke en tilstand som kureres med plastiske operasjoner. Prøv å få hjelp med dette før du ødelegger enda mer av det ytre som var så mer enn bra nok utgangspunktet.

  59. Her var det mye vås, skal, skal ikke, endre, endrer ikke, skrive, ikke skrive (om inngrepet).
   Alt for å lokke lesere, følgere.
   Hvorfor dele, når du helst ikke ønsker å dele.

  60. Når du først har begynt med å snakke om operasjonene dine syns jeg det er fint du deler. Skjønner ikke helt hvorfor de som er i mot at man skal dele blir så sinna på deg. Du har jo vist så godt hvordan det kan ende med anger og ingen mulig vei til å bli naturlig igjen. De fleste som operer sier jo at «de bare kan ta det ut» om de ikke trives i det, noe du dessverre motbeviser flere ganger nå. Syns virkelig det er synd du måtte gå gjennom det, men du har jo lært masse på veien, og klarer nok å ta med deg det positive! Likevel håper jeg virkelig de som vurderer operasjon leser om dine opplevelser i etterkant og reflekterer nøye gjennom hva de ønsker før de endrer på noe de aldri kan få tilbake. Vi alle eier vår egen kropp, men noen ganger kan det være nødvendig med en stopp for å løfte blikket før man tar en stor avgjørelse.

  61. Sophie Elise – nå er du et ordentlig FORBILDE! Unner deg all lykke, og masse lykke til med operasjon. Og resultatet av rompa kan kalles så og si naturlig, hadde vært mye mer unaturlig med en helgerompe på en ellers flott og trent kropp!

   Og fy fela, leilighet i nydelige nord – savn 😍 Stå på, du er rå!

  62. Synes ærlig ikke noe om rumpeoperasjon, og det har du sikkert fått med deg at mange andre heller ikke syns.. men fyyyfaen så mye creds du får av meg for å være så åpen og ærlig om dette, selv om det er noe du syns er ubehagelig. Mange som forhåpentlighvis får seg en wake up call på at dette ikke er en god måte å få en større ass på..

  63. Herrejemini, hvor syke ting folk får seg til å skrive til et medmenneske som ikke har gjort annet enn å dele av hennes egne erfaringer på godt og vondt. At man ikke eier skam og klarer å spare seg.

   SE, jeg pleier aldri å kommentere eller for den saks skyld lese noe særlig blogg i det hele tatt. Men, fra det lille jeg har lest og sett av det du skriver, så tenker jeg at du fortjener all sympati og støtte i verden.

   Du ble eksponert for alles stygge og hatefulle kommentarer alt for ung og måtte ta inn over deg andres meninger om alt ved utseendet ditt. Det er klart det må ha gått inn på deg, det er klart det må ha vært helt forferdelig å lese og høre. Og så, når du har valgt å gjøre noe med alle disse tingene som du har fått høre at det er noe galt med, så skal du hånes for forfengeligheten. Når du er åpen om at livet etter kosmetiske inngrep ikke ble helt som forespeilet- og at operasjonene har hatt konsekvenser du ikke nødvendigvis burde ha kunnet forventet eller forutse, så beskyldes du for å være syk som vil reparere det som tross alt «alle» har bidratt til å ødelegge. At ikke det er helt åpenbart for alle at du egentlig fortjener en unnskyldning for all mobbing og sjikane du har måttet gjennomgå, er meg en gåte. Ingen kan stå i noe sånt uten å bli påvirket. Ingen, uansett hvor god selvfølelse de har i utgangspunktet, kan bli fortalt stygge ting daglig uten at det vil legge seg i bakhodet. Det er helt naturlig at du har gjort ting i håp om at du vil føle deg bedre.

   Alle kvinner vil føle seg vakre. Det er naturlig og har alltid vært slik. Og det er ingenting å skamme seg over! At folk skal kommentere at det er synd at du ikke kan slutte å fokusere på det, faller på sin egen urimelighet når det ser ut til å være alt folk er opptatt av ved deg. Hvis utseendet ikke er viktig og man ikke skal bry seg om det, hvorfor i alle dager bryr man seg om hva du velger å gjøre eller ikke gjøre med fasaden?

   Og fra en mors perspektiv; nei, det er ikke slik at man ville gått og skammet seg eller tenkt noe mindre om barna sine dersom de hadde vært som SE. Heller tvert imot. Vi driter faktisk litt i (de friske av oss) hvordan barna våre ser ut. Om de velger å farge seg blå eller tatovere et navn på hånden eller hva enn. Men, jeg ville sannsynligvis aldri akseptert at datteren min skulle måtte gjennomgå så mye hets og hat fra fremmede mennesker mens hun prøver å finne veien.

   Jeg håper noen av dere som brenner inne med noe tilfeldig hatefullt fordi dere er for enkle til å forstå det denne jenta skriver, kan gå inn i dere selv først og spørre dere; Vil det jeg skriver kunne såre henne? Vil det jeg skriver kunne skade henne? Vil det få meg til å føle meg bedre å trykke henne ned?

   Og hvem er det da som egentlig er syk..?

  64. Er jo flott og voksent at du endelig innrømte hva du gjorde med stusse din, Men én ting er uforståelig, og det er hvorfor du faktisk NEKTER å opplyse om kirurgen du skal til for å redusere? Er det fordi du ikke vil andre som har begått samme feil skal få muligheten til en like god recovery fra det?

  65. 🙂 — Jeg vil bare påpeke en typisk mann’s syn på 1. Rumpeforstørrelser —- 2. Kjempestore øyebryn type «Bresknev» —— Veldig få av oss liker store kvinnerumper – og blir nærmest skremt av ALT for store øyenbryn på kvinner :). — Jeg er dog ikke motstander av plastisk kirurgi…. Men da heller rumpe-forminskelser og det er og ok for dem som har fått ødelagt bryster ol feks etter fødsel. – Helt greit å fikse….. – Selv om jeg personlig liker dem godt slik Gud skapte dem 🙂 — Ellers er det jo flott at S.E. Kom frem til reversering – Det er jo helt topp 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg