I dag fikk jeg se puppene for første gang!

Reklame | annonselenke Nelly

I dag skulle jeg for første gang se puppene mine uten bandasje. Jeg hadde forberedt meg på det verste – jeg så for meg sprengte ballonger, søppelposer, bestemorpupper, alt jeg kunne komme på. Men ingenting kom i nærheten av realiteten og hvor ille puppene mine faktisk ser ut! Det er umulig å beskrive hvor sjokkert jeg ble da bandasjen omsider kom av. Jeg er helt flat, det går nesten innover ved brystpartiet mitt. Niplene går innover, men det er jeg egentlig ganske glad for haha. Jeg har alltid hatt relativt små brystvorter og det er de fortsatt. Det ble faktisk litt hardt psykisk og jeg måtte gråte litt på badet. Faktisk ble jeg ordentlig kvalm og svimmel, og kunne ikke tro at det var min egen kropp jeg ble møtt av i speilbildet. Det første jeg tenkte var at jeg så ut som en alien, og alt ble så ekte plutselig. Dere vet, puppene til rare aliens i sci-fi filmer. Sånn ser jeg ut, haha. 

Jeg vet ikke hva jeg skal si, men ønsket å være ærlig med dere. Jeg hadde forberedt meg, men selve resultatet kom likevel som et sjokk. Da jeg tok silikon var jeg nok en B-cup, og jeg visste jeg hadde gått litt ned i størrelse (siden jeg har gått ned i vekt) men jeg hadde likevel sett for meg å ha litt mer “kvinnelige” bryster siden jeg tross alt har blitt eldre. Men jeg ser enda veldig “barnslig” ut, som jeg husket plaget meg før jeg tok silikon også. Å ha små pupper er ikke et problem, men problemet for meg var at det ikke engang så ut som små pupper, det så bare ut som ingenting, og nå er jeg tilbake dit. En ting jeg er veldig positivt overassket over er at jeg ikke har noe særlig løs hud som henger og slenger. Det har strammet seg opp veldig fort.

Settet jeg har på meg finner du her.

Sist gang jeg hadde denne kroppen var jeg 17 år gammel og jeg følte meg forferdelig hver eneste dag, og jeg føler meg ikke så veldig bra nå heller, også men det er mest sannsynlig bare fordi det er uvant og fordi jeg for et par dager siden hadde såkalte “perfekte” pupper. Likevel kan jeg også se at små pupper kler kroppen min! Og den harde treningen jeg har gjort det siste halve året kommer mer til sin rett nå, jeg ser mer stram og muskuløs ut, som jeg elsker.

Smertene er langt ifra like ille som da jeg tok silikon, men samtidig er de akkurat irriterende nok til at jeg ikke får sove godt, sliter med å finne en behagelig stilling når jeg sitter, osv osv. Dessuten klør det noe innmari. Men hey, jeg har mildt sagt vært igjennom verre operasjoner. De på fornebuklinikken har vært fantastiske fra start, og jeg har kunnet ringe dem når som helst med spørsmål. Kirurgen min sa foresten at de har fjernet kapslene rundt puppene også, og det har blitt sendt videre for å bli tatt prøver av. Det er standard prosedyre og ingenting jeg trenger å bekymre meg over.

Jeg vil presisere at jeg er fornøyd med avgjørelsen min, og jeg visste disse følelsene ville komme. Man kan aldri forberede seg 100% likevel, og det ble mange rare følelser på en gang. Puppene er jo en stor del av meg, og nå er det mye nytt.. Og jeg har enda ikke turt å vise dem til Kasper f.eks. Men det er befriende å kunne tenke “oj, det ser ikke så bra ut” som jeg gjør nå, UTEN å gå helt ned i kjelleren å hate seg selv. Dere aner ikke hvor stort steg det er for meg.

Jeg blir veldig kvalm av medisinene jeg går på, oxynorm. Derfor fikk jeg ikke oppdatert dere i går.. I dag er min siste dag med fri og jeg burde kanskje tatt noen dager ekstra (og helt ærlig har jeg ikke hatt fri, for jeg har jo filmet), så denne dagen skal jeg nyte skikkelig. Om jeg klarer, haha 🙁 Jeg ble så satt ut av hvordan puppene mine ser ut, og håper de endrer form og kanskje blir litt større selv om jeg tviler på det? Har noen av dere erfaringer? Jeg trenger absolutt ikke å få STORE pupper, men litt hadde vært fint..

Uansett, bare still spørsmål om dere lurer på noe, og del gjerne deres erfaringer. Har noen andre her inne fjernet silikon og blitt veldig lei seg av resultatet? Sjokka? Altså jeg har grått en del i dag, og føler meg så dum for jeg har jo valgt dette selv. Og det er så rare følelser, for midt oppi det hele er jeg fornøyd og stolt også. Ah!

205 kommentarer
  1. Åå, nu fikk æ litt ont med dæ 😔 har dessverre ikke nå erfaring å komme med, men forstår så godt at du blir sjokka, det e jo en markant forskjell og det kommer til å ta tid å venne sæ. Små puppa e heldigvis fint, og du ser såå smashing ut! Kroppen din blei liksom helt ny, æ håpe at du blir fornøyd etterhvert og klare å se kor vakker du e 😍

     1. Helt enig!

      Jeg synes at Sophie ser nydelig ut , og det grønne settet der var heller ikke dumt gitt 😊

    1. Hadde du dråpeformet eller runde implanter?❤️ Skal selv operere, så er bare nysgjerrig, og litt usikker på hva slags implanter jeg skal velge

   1. Brystforstørrelse ved tabletter – https://hespac.com/breastno.htm Jeg har brukt Probreast Plus i 3 måneder og jeg oppnår utrolige resultater. Til å begynne med var det vanskelig å se resultatene, men etter omtrent 3 uker etter å ha brukt deres produkt begynte mine bryster å oppleve et spektakulær forandring.

  2. Du er så sjukt pen!

   En ting jeg lurer på er om du angrer på at du tok det ut?
   Uansett, burde du ikke det, for du ser smashing ut!🥰😍

  3. Jeg skjønner deg så utrolig godt ! Har ingen erfaringer selv , men ei bestevennine som gikk gjennom det samme .. eneste mulighet for litt økning på pullefettet er iform av en graviditet / melk i puppene (som med tiden uansett forsvinner og brystene går tilbake til utgangspunktet ) eller kanskke ved vektøkning .. bryster er et sårt tema for oss jenter , og jeg tror mye av det ligger i å akseptere det man har , og tenke at man kan være sexy som pokker selv med A-cup , for DET er det ikke noe galt med ! Gi det tid og helt ærlig, du kler et mindre brystparti , sabla godt :*

   1. Tusen takk skal du ha, så godt å høre <3 Ja, hvem vet! Kan jo hende jeg tar silikon igjen om en stund men jeg vil gi dette en ordentlig sjanse 🙂 Og om jeg noen sinne tar silikon igjen skal jeg aldri gå større enn b-cup!

    1. Og om det er mulig, kan du gjerne få både brystvev og brystfett fra meg. Mine er nemlig aaaalt for store selv naturlig.

    2. Nei du, ikke snakk om silikon igjen allerede, da 🙁 La deg hvertfall bli ordentlig vant med de, og tenk at de er permanent. Om man tenker “nei, det er ikke permanent uansett, jeg kan bare ta silikon igjen” så vil du nok aldri akseptere det du har, akseptere det og bli glad i det. Den tankegangen er farlig, i mine øyne!
     Når det er sagt så tok det ti år for meg å akseptere mine bryster, nå kunne jeg ikke operert de selv om jeg har penger til det. Tenk på fordelene ved små, og i bunn og grunn så er det absolutt ingen som bryr seg om du har store eller små, litt som om du har blondt eller brunt hår. Vi ser deg fra utsiden og vi ser hvor skjønn du er, uansett. Men så vil nok vi fleste at du først og fremst skal være fornøyd selv, og da må du gi det mer enn to dager etter operasjon, altså 🙂

  4. Nå fikk jeg vondt av deg:( håper du blir mer fornøyd etterhvert, en skal jo være glad i kroppen sin❤️ Har ingen erfaring selv desverre:/ sender masse tanker til deg❤️

  5. Synes det var tøft at du fjerner og ikke legger i nye! Nice! Du trenger ikke de ballongene for å være fin, tipper du rocker uansett hva størrelsen er nå!
   Ikke legg i nye, men vis, som et forbilde for mange unge sjeler der ute, at små boobs er fab! Da, synes jeg du er et ekte og fornuftig forbilde.

    1. Hei 🙂 Det er jeg enig i 🙂 det viktigste er hva man selv føler og at man fremmer gode verdier: – vær mot andre sånn du vil at andre skal gjøre mot deg 🙂 hvis ens verdi som menneske og formidler av gode verdier skal avgjøres av hvor smal stien man går på er, er det svært få som kan heve stemmen 🙂

  6. Dette kledde du! Uten å ha sett puppene helt så må jeg si at dette kledde kroppen din veldig mye bedre. Jeg var i mange år sikker på at jeg skulle ta silikon når jeg ble gammel nok. I dag er jeg evig glad for at jeg aldri gjorde det, for jeg har lært meg å elske puppene mine. Den følelsen håper jeg at du også får i nær fremtid, for alle kvinner fortjener å føle seg bra i egen kropp.

  7. Har ikke erfaring men du kan sammenligne dette med folk som har gått ned i vekt, huden pleier å strammes opp igjen. Du er også ung så elastiteten i huden er enda bra (så lenge du ikke røyker). Du kan også trene bryst for å få strammet opp og få brystmusklene mer fram.

  8. Hei Sofie Elise. Det du har gjort er et veldig respektfullt valg. Du har gjort en stor endring, og du har valgt og endre kroppen din helt. Jeg har ikke hatt silikon. Men jeg har gått gjennom hormonelle endring i størrelse og vekt. For 2 år siden var jeg nesten flatbryset og siste året har jeg ” spist godt”, hatt en ok sunn livsstil og dermed gått opp i vekt. Da jeg begynte på nye p-piller ble det enda mer. Jeg trodde aldri jeg skulle bli fornøyd med mindre pupper. Men jeg er det. Elsker kroppen min mer nå, enn før. Dessuten har jeg også lagt på meg på puppene med tiden. Så gi kroppen din tid. Du har kjertler i brynene dine som vil forandre seg, og det kan gjøre at du får mer fylde etterhvert. Lykke til.. Syntes du er tøff og nydelig uten silikon.!! Hilsen Harstad jente

  9. Herregud så uvant😲 Men utrolig fint, det føles mer ut som deg på en måte.Tror denne avgjørelsen var riktig, håper du blir fornøyd og at du ikke føler du må endre på noe mer i fremtiden❤️ God bedring med smertene og kvalmen!

  10. Jeg hyller deg!! Du går frem som ett fantastisk eksempel, og er vell verdt forbilde-betegnelsen. Dette er så jævlig kult av deg, og jeg har enormt mye respekt for deg. Kunne fortsatt til evigheten å matet deg med kompliment, for jeg synes dette er for real det feteste.

   <3<3<3 mange klemmer, og god bedring.

  11. Det tar nok lang tid for deg å bli vandt til det, men plis hold ut den tiden, for jeg synes dette ser sååå fint ut! Digger deg, digger bloggen, heiaheia!

  12. Hei, så inspirerende å se og vite at du har fjernet silikonet du hadde, Sophie! Jeg har selv ingen erfaringer med å fjerne silikon, men jeg har veldig små pupper selv. Har alltid hatt det og er veldig redd for at de ikke vokser noe mer. Jeg synes det er fint og befriende å se andre med små pupper, selvom det er veldig få. Det er kjedelig å se andre jenter med større pupper og nesten aldri se noe som ligner på den størrelsen jeg har. Jeg vet folk sier det er fint, men det er opp til meg å stole på det eller ei. Jeg har lenge tenkt på silikon men vil ikke gjøre det før jeg er helt sikker på at puppene ikke vokser mer eller at jeg ønsker det…
   TAKK FOR AT DU VISER DINE NATURLIGE PUPPER, selvom du fikk et sjokk! Tusen takk!❤️

  13. Så utrolig nydelig du ser ut! Du er modig som gjennomførte dette, og viser resultatet allerede så tidlig etter operasjonen, til tross for at du ikke akkurat føler deg fantastisk. Men dette kler deg virkelig, jeg håper du snart klarer å komme deg over de negative følelsene rundt det, og bare ser hvor vanvittig vakker du ser ut! <3 Du er en stor inspirasjon for mange!!

  14. Syns du er utrolig tøff og de som har fulgt deg en stund forstår nok veldig godt at dette er stort for deg 🙂 Et stort fremskritt i evnen til å ta beslutninger og ta tiden i bruk til å kanskje finne seg til rette ;)! Gi det litt tid, så er det ingen verdens ting i veien for å legge inn nye inplantater som du nevner, om du ikke skulle føle deg komfortabel – for det er det det handler om, å føle seg vel med seg selv 🙂
   Tok selv silikon i høst grunnet pupper med null innhold, men valgte anatomiske under muskel og veldig passende størrelse til min kropp. Skal sies at dette fikk jeg dekket grunnet mitt utgangspunkt etter to graviditeter. Jeg trener en del så det passet perfekt med «naturlig» look som man kan dytte i kløft med push-up om ønskelig 🙂 Mange alternativer, og ønsker deg massse massse god bedring og lykke til ❤️

   1. Hvordan fikk du det dekket? Har også født barn og har ingen pupper. Har vurdert silikon i mange år. Aldri vært heeelt fornøyd, og sagt at hvis jeg skulle ha, måtte det bli anatomiske under muskel. Men kan ikke silikonet snu seg, og se rart ut, pga den anatomiske formen altså? Hvis silikon i det hele tatt kan snu på seg?

    1. De fleste som har født, får annerledes pupper. Så det meste er innenfor normalen. Heldigvis er det svært få som får dekket nye pupper, og det tror jeg alle som betaler skatt er glade for. Selv har jeg silikon, og etter en graviditet ser det ikke spesielt bra ut. Sophie Elise fikk meg nettopp til å forstå at jeg bare må fjerne implantatene. Ser mye finere ut..

    2. Jeg var til normal konsultasjon hos privat kirurg og det var hun som sa at i mitt tilfelle får man dekket et slikt inngrep. Jeg hqdde selvsagt tenkt å betale for dette selv, men hadde det som heter «tubulære» bryst som krevde en del rekonstruksjon. Dette må da søkes inn via fastlegen og blir foretatt på sykehus hvor størrelse osv blir relativt opp til kirurgen 🙂 Det er alltid risiko for komplikasjoner, men mine virker som de sitter relativt godt fast under muskelen. Mener de er delvis under, dette fordi jeg ikke hadde noe brystvev og det derfor ville se mer naturlig ut 😊

  15. Blir nok veldig bra! Skal fjerne mine silikonpupper nå på torsdag og gruer meg noe helt sykt til hvordan det kommer til å se ut etterpå 😮 ser og for meg at det kommer til å se ut som to slappe punkterte ballonger 😮 Men er ganske kjekt at du har gjort det nå rett før meg og deler erfaringen 🙂

  16. Tcmn.blogg.no har gjort det samme for en stund siden. Fjernet store silikonpupper. Kanskje hun har noen erfaringer å gi? 🙂

  17. Når jeg fjernet mine tok jeg full reduksjon og løft og de var mindre i starten akkurat som de trengte litt tid på å finne seg selv igjen 😊 Og mine ble litt større når alt etter operasjonen roet seg 🙏 Ps etter å ha sett en dokumentar om hvor farlig silikon er så er jeg så glad jeg fjernet mine. Gi deg selv tid etter operasjonen 😍

  18. Syns du ser kjempefin ut! Tror det endelige resultatet blir veldig fint, og puppene forandrer seg når du blir enda litt eldre. Nå har de jo ligget klemt flate inn mot kroppen, så da ser de jo flatere ut enn de er også.

   Jeg blir glad på dine vegne når du takler dette så fint, jeg har lest den første boken din og forstår at dette var en stor avgjørelse for deg.

   Du er så vakker Sophie, så fin både utenpå og inni. God bedring <3

  19. Hva med litt mindre implantater? Tror det hadde vært finere, men tanke på den svære rumpa. Ser litt rart ut med helt flatt bryst og DEN rumpa 🙂

  20. Digger det! Det er kjempe deilig å se en mer naturlig deg! Da er rumpa neste 😉
   Nå må du holde ut og kjempe et slag for alle oss med små pupper. Vi er like mye kvinner med de som har mer å vise. Heier på deg!

  21. Hei! Jeg en mor til en jente på 20 år og en jente på 18 år. De har i perioder trodd de må ta silikon for passe inn i verden. Jeg er veldig glad for at du har tatt det ut. Endelig er du blitt et mer naturlig forbilde! Og guri mall så flott du ble!!!
   Klem fra en mamma i Oslo

  22. Syns du så så bra ut!! Dette kledde du.
   Jeg lurer på om du kommer til å forminske /gjøre noe med rompa? Har du gjort noen tanker om det? 🙂

  23. Mistenker at du har baktanker om å sette inn mindre implantater. For med den rumpa og de puppene så vil det jo bare se rart ut. Ellers må jo rumpa gå….?

   1. Ser slettes ikke rart ut med mindre pupper og stor rumpe, det er utrolig fint, og midjen og ryggen kommer i fokus kjempepent uten at det blir for mye. Stor og pen rumpe hadde hun jaggu fra før av også💁🏼‍♀️

  24. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver.. jeg fjerna silikonen på mandag (1 uke siden) pga mistanke om kreft i brystet. Når silikonen skulle fjernes ble det komplikasjoner og store blødninger. Jeg endte opp med et dren i hvert bryst. Idag ble drenet fjernet. Nå sitter jeg igjen med to stygge huler, bare en brystvorte som kan sees inni hula, en ødelagt muskel, å ser også ut som en alien. Blir kvalm av å se på meg selv i speilet.. det er nok en psykisk greie de fleste som fjerner silikon må igjennom.. men jeg, som deg var ekstremt skuffa over resultatet. Men, Jeg føler meg sankere da.. er vell det eneste positive..
   god bedring og lykke til med å bli vant til kroppen du har nå! 😘

  25. Hvorfor valgte du å ta vekk alt, og ikke legge inn mindre silikon? Eller er det noe du tenker å gjøre etterhvert?😊 masse god bedring og håper alt går som det skal😊

  26. Du er like fin fortsatt Sophie 🙈 Du er sjokkert nå,men du kommer til og bli vandt med de og føle deg fin igjen ❤️

  27. Hei.
   Tror du blir fornøyd når det har leget seg ferdig👍
   Jeg har naturlige bryster i str g,og skal ta brystreduksjon i løpet av året.
   Jeg håper på å komme ned i en a-cup. Det gleder jeg meg til.
   Kjempefin er du😁

  28. Hei,
   Jeg sitter her med nye silikonpupper. Hadde små pupper fra før, så la inn 200 gram for 3 mnd siden. Noe jeg allerede tror jeg angrer på. Savner mine naturlig pupper, selv om de var små. Liker ikke følelsen av å ha silikon. De er harde, og den ene har falt litt ut av
   lommen sin. Noe som kalles «bottoming out». I tillegg har jeg fått rippling på undersiden av begge puppene. Hadde aldri hørt om «bottoming out» eller double bubble» til inntil nylig. Tror ikke det finnes norske ord for det en gang. Vil gjerne råde alle dere nydelig jenter som vurderer å ta silikon om å tenke dere nøye om. Jeg var for liten/tynn til å tåle 200 gram. Nå tar jeg på de nye puppene mine flere ganger til dagen, i håp om de ikke skal kjennes så ekle. Men dessverre så gjør de det. Håper du blir glad i de små puppene dine, Sophie Elise. Det var visst jeg i mine..

   1. Hei Andrea:) Utrolig bra det du skriver. Skulle ønske jeg kunnet få snakke med deg en annen plass enn her.

    Til Sophie Elise:) Utrolig stolt av deg. Håper du føler deg mer komfortabel nå for du er ei kjempe pen jente syntes jeg:) Stolt av deg:)

  29. Jeg blir så sykt provosert av de leserne som presterer å kommentere ting typ “når tar du rumpa” og “du burde gjøre noe med rumpa også, for den passer ikke til små pupper”. Er dere virkelig så himla blåst? Tenk dere om en halv gang, jeg tror at selv dere presterer det.

   1. Uggh, SÅ enig!! Blir like sjokkert hver gang jeg blar meg nedover kommentarfelt.

    Og Sophie: kroppen så innmari bra ut med små pupper! Heier på at du venner deg til det og beholder de slik. Men det viktigste er jo at du selv skal trives i egen kropp! Og det passet forresten ypperlig sammen med rumpen 😊😊👌

    1. Enig! Jeg har alltid hatt litt rumpe, men kanskje litt under gjennomsnittet små pupper. Så det trenger absolutt ikke å være noe sammenheng med det, vi er jo forskjellige. God bedring <3

   2. Jeg er såååå enig med deg! At folk tar så lett på å kommentere sånn gjør meg skikkelig trist. Tenk om man hadde gått rundt å kommentert sånn til folk på åpen gate, da tror jeg faktisk de hadde fått seg en i fleisen. Man skal jo ikke kommentere andre mennesker sånn. Mamma lærte meg «har man ikke noe pent å si…»

  30. Dine pupper definerer ikke deg som person, men hvordan det får deg til å føle deg er viktigst. Det går seg nok til, hadde vært rart hvis du ikke skulle få en reaksjon, det er bare normalt 😊 Den du er og skjønnheten du bærer kan ingen ta fra deg uansett om du har pupper eller ei.. fin er du, både på innsiden og utsiden 😍

  31. Hei Sophie!
   Jeg tok silikon som 19-åring i 2009, måtte ta dem ut igjen som 22-åring i 2012 pga dobbel kapseldannelse. I likhet med deg var jeg helt fra meg da jeg fikk se dem første gangen uten bandasje. Og det tok lang tid før jeg ble vel med dem igjen, men jeg lover deg, det går seg til, og de har faktisk blitt større med årene. Jeg er nå 28 år, og både puppene og kroppen har blitt mye mer kvinnelig ila de årene som er gått. Så ta tiden til hjelp, bruk den tiden du trenger på å vende deg til det.

  32. Modig, tøff, selvsikker er du blitt de siste årene, virkelig. Jeg vet ikke om du er klar over hvor tøff og modig du på mange plan utstråler og fremstår som nå de siste årene, men det er råkult at du begynner å elske deg selv mer. Det er råkult at du tar egne valg operere, endre på, fjerne eller ei. Råkult at du gjør så mye mer for deg selv og ikke for andre, ikke minst at du gir helvete i hva motstanderne sier. Dette gjør deg rå og dette gjør deg tøff. Åh kjør på. Ditt løp. For alltid.

  33. Hei Sophie.
   Jeg tok silikon i februar ifjor, men fjernet de igjen 3 måneder senere pga breast implant illness. Jeg og svimte nesten av når jeg så hvor flat jeg var, liksom, enda flatere enn hva jeg var FØR jeg tok silikonet…. Ble kvalm. Men de fluffer seg!! Hvis du vil og det hjelper kan jeg dele bilder med deg, bare skriv til meg på instagram Tinaengelvik. 🙂 det er gått ca 8 mnd siden jeg tok de ut nå. Det blir bedre ♥️

  34. Har ingen erfaringer dessverre. Har trudd æ har vært en b-cup sjøl, men har bære gått med før stor bh i fleire år. E egentli en a-cup, å æ har ikke nåkka problem med det. Du kan faktisk træn brøstan «større» med rektige øvelsa, å ut fra det du skriv har du et godt utgangspunkt. Du ser førræstn heilt smashing ut å håpe du blir førnøyd ættekvært. Du har jo gått igjennom ei stor forandring, så skjønna dæ godt at du e sjokkert. Det ordne sæ ska du se 😊❤️

  35. Åå søte fine duu!! Du er råtøff og rett å slett sååå vakker!!! ♡ gleder meg til å se hele resultate skikkelig og du ser utrolig fin ut! Og jeg synes helt ærlig du kler dette bedre !:)

   Håper du venner deg til dette til slutt. Gode deg!! Klem

  36. Du ser fantastisk ut både med å uten 😍 Har ikke erfaring med å fjerne, men skal fjerne mine når jeg er ferdig med barn å legge inn mindre. Jeg er kjempefornøyd med mine, men jeg kjenner også på den følelsen av at jeg er litt «ferdig»
   Men jeg ønsker å legge inn slik at jeg har en B cup. Så har ingen erfaring enda med å fjerne. Men masse lykke til videre med nye pupper ✌🏼😎❤️

  37. Tror du at du hadde tatt samme avgjørelse om du ikke hadde operert rumpa? Hadde kanskje ikke vært like enkelt om du ble sittende igjen med null former (verken pupper eller rumpe). Forøvrig synes jeg de store puppene så hakket mer naturlig ut og kledde kroppen din mer enn den rumpa faktisk.

  38. Har ikke fjernet silikon, men måtte brått slutte å amme mitt første barn etter 2 mnd med mye slit. Da gikk puppene fra knallharde store ballonger til flate pannekaker med masse strekkmerker og løs hud. Husker jeg fikk sjokk som du beskriver, for puppene i speilet var liksom ikke mine. Dette er 7 mnd siden nå, og puppene har ikke forandret seg, men tankene mine rundt dem har. Jeg har ikke «perfekte» pupper, men jeg har en kropp som ellers fungerer som den skal, og en kjæreste og datter som elsker meg.
   Vi ender opp med flate pupper alle sammen uansett in the end. Så vit at du ikke er alene.
   Og du er fin både med og uten pupper<3

  39. Kjekt at du oppdaterte 🙂 skal fjerne mine selv , må bare bli ferdig å amme først 🙂 men det blir i år da det er 10 år siden jeg tok . Er veldig spent . Du ser smashing ut 🙂

  40. Ser veldig fint ut til kroppen din, siden du er ganske spé og petit. Er jo ganske ungdommelig og high fashion med faste bryst. Er sikker på at huden vil trekke seg tilbake og bli mer fyldig etterhvert. Gi det en sjanse, så blir du snart vant til looken!

  41. Ser at det er flere som kommenterer at forholdet mellom puppene og rumpa ikke ser naturlig ut, og jeg må bare si at jeg er veldig uenig. Jeg syns generelt at det peneste er å ha stor, fyldig og trent rumpe og små pupper. Da ser man naturlig og trent ut. Jeg vil tro at jentene som spør om du ikke nå må ta ut silikonen for å få en «balanse» er jenter som selv har silikon og ble litt misunnelig på resultatet ditt og derfor må trashe litt.. For idealet nå er ikke store silikonballonger, men trent og sunn kropp.

   1. Har ikke silikonpupper selv og har ikke behov for å trashe og er faktisk enig med deg i at det er fint med fyldig og trent rumpe og små pupper, men rumpa til Sophie ser alt annet enn naturlig ut og passer generelt ikke til kroppen hennes. Hadde den vært trent hadde den jo passet til kroppen hennes, pupper eller ei! 👍

    1. Du kan si hva du vil om dine behov når det kommer til å trashe. Men med de voldsomt negavtive og utbroderende ytringene du velger å komme med om en annen persons kropp så tror jeg resten av oss vil tenke vårt likevel.

     Hvorfor skriver folk ting som er respektløst, direkte ufint, og som de aldri ville sagt opp i fjeset til naboen eller kollegaen sin eller andre? Om du ikke har noe bra å si så kan du enten la være å si noe eller holde deg til å si at du personlig foretrakk det som var tidligere. Du får vel frem det viktigste i poenget ditt likevel. Kjenner jeg blir sint av andre menneskers behov for å trakke folk ned. Må logge meg ut av kommentarfeltet nå 😬

  42. Du er råflink som har klart og jobbe såpass med psyken din, virkelig en klapp på skulderen! Søsteren min fjernet sine for noen år siden, de ble større ved vektøkning. Ei venninne fjernet også sine og la på seg litt fett som hun igjen opererte slik at de fettsugde magen og la det på puppene, hun har nå søte A cup pupper som strutter!
   Kjempe bra at du vil gi det en sjangse og se hvordan det blir! Var jo slik med silikon å, må jo gi de ei stund før varig resultat. Heldigvis kan du jo operere inn nye seinere om du føler at du trenger litt større enn de naturlige du har nå. Uansett kommer noen til og både vær negativ og positiv, men uansett hvor kjendis du er så er du et menneske som har like stor rett til og ta egne valg og skal ikke bli dømt ut ifra det! Jeg tenker bare fuck de som er negative, gjør det som gjør deg selv glad! Digger deg! Og masse god bedring med tilhelingen❤️

  43. Hei😊 Vil bare si at jeg kjenner meg igjen i det som møtte deg i speilet. Jeg fjernet også silikon for et par år siden, og det var helt TOMT liksom. Men, det fyller seg litt opp igjen og blir fyldigere med tiden. De vil forandre seg mye det første halvåret/året, og hos meg ble de som de var før jeg la inn😊 Så ikke miste motet, de skal heles og finne formen sin igjen og det tar litt tid😊
   Masse lykke til videre😊😊

  44. Reflekterer du noen ganger over at du er lett påvirkelig for skjønnhetsidealer?

   Idealet nå er jo gjerne mindre pupper, men store rumper.
   Og jeg synes å lese i teksten din at du fortsatt er sykelig opptatt av hvordan du ser ut.

   Denne avgjørelsen virker ikke selvstendig, men som en avgjørelse basert på indirekte påvirkning og body dysmorhpia.

   Hvis store pupper var et ideal slik det var da du tok silikon, ville du sikkert ikke ha fjernet dem.

   Synes du skal virkelig jobbe med ditt syn på deg selv, du er jo så perfekt i alle måter av ordets forstand. All energien du legger i å tenke på utseende kunne vært rettet mot noe annet og all stresset blir redusert.

   Du er flott uansett.

  45. Det tar nok en god stund før du blir vandt til en så stor forandring på kroppen din, men du ser smashing ut!😘

  46. Du ser fantastisk ut uansett!
   Og det er et fantastisk «state of mind» å elske alle deler av kroppen sin som den er. Virker som du er på god vei dit, selvom det krever mye jobb 😊
   Min erfaring er at kroppen begynte å forandre seg mer etter jeg ble 25 – den ble liksom mere slik jeg ønsket – «kvinnelig» – om du vil.

   Du er så tøff, og jeg heier på deg! God bedring❤️

  47. Jeg synes du er veldig tøft og siden du er ett forbilde for mange, så liker jeg godt at du viser andre at alt handler ikke om ha større pupper men kan være naturlig på den måten! Jeg har også A cup og trives med det også en annen ting er at puppene vokser hele livet så bare vent de kommer nok med tiden 😊
   Jeg er veldig stolt og glad på dine veiner!!! Du er råå😍

  48. Nå kjenner jeg at jeg føler veldig med deg, du var jo så glad i puppene dine!
   Men som et medlem av the itty bitty titty committee kan jeg love deg at du kommer til å sette pris på det også.

   Jeg vurderte selv silikon mane ganger når jeg var yngre, men innså at dagen det skjer er dagen jeg er direkte misfornøyd med dem, ikke bare fordi jeg syntes de er litt små.

   Så noen gode ting med små pupper:
   – du kan ligge på magen og være 100% komfortabel!
   – Du kan kle deg androgynt, feminint og alt i mellom med stil!
   – Det er ingen ekstra vekt på skuldre og nakke!
   – Det er SÅ mye undertøy å velge i, alle merker og alle typer!
   – Du må ikke lenger tenke på at klær skal passe til puppene, nå skal de passe til deg som helhet!

   Jeg syntes du er råtøff som har tatt denne avgjørelsen, og håper du nyter tiden uten noen innlegg før du bestemmer deg for å ta nye eller ikke! Stolt av deg <3

  49. Don’t worry, sånn så jeg ut også de første ukene. Masserte de daglig (ikke rett etter operasjonen da) og de trakk seg så bra sammen etterhvert at de var helt overrasket på klinikken over hvor fort det gikk og hvor bra det ble til slutt. For det var først ILLE etter 10 år med 400 gram samt amming, glemmer aldri sjokket når bandasjen gikk av.

  50. Som så mange før meg har sagt er dette sikkert et sjokk og forhåpentligvis blir det lettere med tiden. Det viktigste er at du har det bra og er komfortabel med egen kropp.

  51. Fine Sophie <3

   Jeg har alltid hatt mine naturlige pupper, så vet ikke hvordan du har det – og ei heller hvordan de vil bli seende ut om noen mnd., men skulle det ikke gå slik du ønsker og du føler deg "ulykkelig", så kan du jo gjøre som "fotballfrue" å legge inn små silikonpupper (A-cup). Caroline sine ble fine og passer til kroppen hennes, ser helt naturlig ut. Hun har aldri bekreftet/avkreftet at hun har tatt operasjon, men alle ser det (hun fikk mindre pupper etter 2 fødsler og lite fett på kroppen). Forresten, så synes jeg dere til tider er like – søskenlik 🙂 Og nå synes jeg du ligner litt på Gunhild Stordalen når du har håret oppsatt og har minder byste.

   Masse god bedring! Synes du ser smashing ut! Og personlig synes jeg du er vakker og sexy nå med mye mindre pupper. Og, ja jeg VET det er teit, smartere ut!

   LOVE 13

  52. Det at sikkert litt tid men så blir du vant til det og synes du er knalltøff å du er favoritten min min sophie Elise ønsker deg alt godt og en riktig god god å kjempe fin uke fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😀♥️🐱🌌

  53. Wow. Snygg!!
   Du ser ju ännu mer ut som en top model nu 😍🤩 hoppas du känner dig bättre snart 🤗

  54. Såå fin! Det der kler du, og du ser allerede freshere og bedre trent ut.
   Når det kommer til puppestrl forandrer i hvert fall mine seg fra tid til annen (uten at det synes at jeg går opp eller ned i vekt). Ønsker deg god bedring og håper du blir vant og fornøyd veldig snart <3

  55. Tror puppene vil bli mer formelige etterhvert som de gror og blir “seg selv” igjen, så gi det 6 måneder til ett år før du trenger å tenke at sånn er de. Også kan det hende du går opp litt i vekt etterhvert og da forandrer de seg kanskje. 🙂

  56. Du ser fantastisk ut !!! Brystene vil nok forme seg litt mer etterhvert, det er naturlig at det er ekstra flatt nå. Men om noen mndr vil du nok fått litt mer form på dem ☺️
   Synes du er tøff, med eller uten silikon. Men kanskje litt ekstra tøff uten 😉

  57. Hei, lurte på om Sophie også tok brystløft eller tok hun kun ut implanteret? Jeg har mine i snart 4 år. Og vurderer å ta de ut, var en A da jeg tok mine og fikk satt inn 360 på hver. Hjelp ?

  58. Du har alltid vært fin syns jeg, men små pupper kler deg virkelig, haha.
   Hvordan er den nellybuksen mtp lengde? Er 160 og vil helst ikke at buksen går under bena mine da jeg går.

  59. Wow! Altså hvem andre enn deg kan se så FAB ut like etter en operasjon? <3 Du ser fantastisk ut! Håper du blir fornøyd når sjokket forhåpentligvis går over. Fortsatt god bedring og nyt de nye puppene<3

   Stor klem, Camilla s

  60. Keg fjernet 2 kg naturlige tits for nøyaktig ett år siden, fra H cup til C cup 😊 tross flere komplikasjoner er det det BESTE eg har gjort! De sier det tar opp til et år før du egentlig kan se det endelige resultatet, mine var hovne en stund, deretter ble de små – når jeg la på meg noen kilo så ble de også større, og nå er jeg spent på hvordan de blir seende ut når jeg går ned i vekt igjen 😝😊

   Du ser fantastisk ut BTW – det har du gjort hele tiden, alle kropper er vakre, men jeg elsker å se deg finne din sannhet og finne deg til rette, du er god som deler dette med resten av verden – stå på! 💪😄 og masse god bedring 😊

  61. Har ikke erfaring med å fjerne silkkon, men mange års erfaring med å ha små pupper! Brukte samme strl. Fra jeg fikk pupper til inntil nylig(er 21 snart 22år), det var altså 65A. Minste størrelsen på markedet. Mange trodde jeg brukte større størrelse da, pga. det passer kroppen min – og jeg har ikke vært utilpass med størrelsen siden10. Klasse. Håper du også kan få en A-ha følelse på at ingen andre enn deg analyserer størrelsen din noe særlig, og at du kan utvikle deg til å bli glad i de for det de er! I mange situasjoner kan det være veldig gunstig å ikke ha så alt for store pupper også😄 Mye lykke til ☺️

  62. Kan tenke meg til at det var et sjokk 😱 har silikon selv og har googlet mye å mange som er misfornøyde når man har tatt dem ut😖 så svare mitt var enkelt jeg kommer ikke til å fjerne..jeg synes man må få velge selv.og vil du sette dem inn igjen eller ikke har jeg full forståelse for det valget..håper dagen din blir bedre etterhvert å du finner sikkert yt svare hva du vil gjøre fremover og ikke:)) klem

  63. Åh jeg har fulgt deg helt siden vi begge var jentunger, og må bare få sagt at jeg syns dette var veldig stort av deg å gjøre! Modig og voksent valg.
   Og selvom du evnt velger å ta silikon senere i livet så er du ikke mindre moden av den grunn, det er din kropp ❤️ Og ingen skal fortelle deg hva du skal gjøre.
   Jeg tok selv silikon for to år siden, hvis jeg hadde fått valget om å ta det i dag eller ikke så er jeg faktisk litt usikker, fordi den siste tiden er det mer inn med små pupper 😁❤️ Du ser fab ut! U go girl

  64. Åh <3 fikk vondt av deg når jeg leste at du gråt over resultatet. Men du, jeg tror nok det tar litt tid å bli vandt til den nye fasongen på puppene dine! Du kler det veldig godt, men jeg kan skjønne at det er et stort steg å ta bort alt av silikon på en gang. Jeg synes små pupper er fine, og du er fin! Så det ordner seg. Du kan trene mye bryst, har hørt at det skal «løfte» og «pushe» puppene litt. Hvor sant det er vet jeg ikke. Men det er er aldri dumt å trene uansett. Jeg hadde C helt til jeg begynte å trene som 17 åring, nå har jeg også A. Men jeg elsker det! Så ja, jeg håper du blir venner deg til det etterhvert! Du ser veldig flott ut i mine øyne! Men jeg vet hvordan det er å sloss med seg selv om sitt eget utsende, daglig.

   Klem fra meg, og fortsatt god bedring!

  65. Kan forstå hva det føles. Hadde veldig store pupper før (ikke silikon), men så gikk jeg ned 60 kg, og det er ingenting igjen og alt er flatt. Men prøver å tenke at puppene mine definerer ikke hvem jeg er. Og husk at du er nydelig uansett ❤

  66. Hei,
   Vil bare si at jeg har vært igjennom samme prosess som deg. Jeg tok silikon, hadde de i 1,5-2 år og valgte å ta de ut. Jeg har veldig lik kroppsfasong som deg og hadde naturlig en B cup før jeg tok silikon. Jeg var HELT FLAT og det gikk innover som du sier da jeg tok ut implantatene. Idag er det 2 år siden jeg tok de ut og puppene mine er helt normale som før, jeg er en perky B cup som jeg elsker. Ser miinimalt med forskjell fra før operasjonen og puppene mine nå. Så vil bare si at det tar tid, tok rundt 6mnd før mine begynte å bli fine igjen! MEN de blir mye finere etterhvert. Du får pupper igjen! Synes det er dårlig av kirurgen din å ikke si ifra at du først vil ha helt flate pupper men at du går tilbake til normale pupper etterhvert, min sa ifra om det. Hadde helt panikk likevel og gråt en del foran speilet selv. Du kan gjerne søke på before and after removal of implants på nett å se at alle får fine pupper igjen, det bare tar tid! Lykke til med prosessen❤️

  67. Uff, føler med deg. Jeg hadde selv ekstremt små pupper før, men etter jeg fikk barn har de vokst mer og mer for hver syklus. Har gått opp 2 cuper i str, så det er håp 🙂 Lykke til videre. Du blir nok vandt til dem etterhvert

  68. så sinnsykt sinnsykt fint! ❤️❤️ håper du blir fornøyd etterhvert, skjønner det er mye å venne seg til, men jeg tror du vil rocke de nye puppene!

  69. Såpass stor fysisk forandring, bokstavelig talt over nattaen vil såklart bli uvant. Du vil kanskje ikke føle deg som deg selv i begynnelsen. Noe mangler og det føles og ser uvant ut. Og jeg skjønner godt du har grått i dag, det er mye følelser i sving selvom du har valgt det selv. Men jeg håper og tror at du ikke vil angre når du blir vandt til det 🙂 Du har jo et veldig pent ansikt, symmetrisk ansikt hvor “alt er der det skal være” og ikke noe er for stort eller for lite. Rett og slett et pent ansikt og det er ikke til å legge under en stol at du ha en fin og trent kropp. Og nå som puppene er blitt mindre så vil kanskje både du og andre heller rettet synet på det pene ansiktet og den fine kroppen istedenfor at brystpartiet “tar all fokusen”
   Helt ærlig, med ditt ansikt kan du være flat som en pannekake 😂😍

  70. Du ser helt fantastisk ut! Spør du meg trenger du ikke noe større! Du burde rett og slette bare embrace det! Og vise andre jenter at små pupper er fint ❤️❤️

  71. Du ser kjempefin ut! Men det viktigste er at du selv er fornøyd❤️ Om du noen gang ønsker å ta silikon igjen, håper jeg du gjør det, uten å tenke på hva alle følgere vil si.. Ser mange er så stolte fordi du fjernet det, men de skal være stolte fordi du gjorde noe kjempetøft og som du ønsket.. God bedring❤️ Jeg har forresten 200cc med silikon, og er en b-cup! Ser veldig naturlig ut:)

  72. Synd du lot hylekoret overbevise deg om å ta ut silikonen var lurt, håper du tar det pånytt.

   Uansett, god bedring

   1. Tror Sophie Elise er såpass oppegående med egne tanker, følelser og meninger at hun tok valget utifra sitt eget perspektiv. Klart man blir påvirket av ytre faktorer, men Sophie Elise virker til å ha såpass selvinnsikt at jeg tror virkelig ikke hun hadde tatt en så stor avgjørelse basert på hva andre mener.
    Hun har jo alltid vært en av de som har gått imot stormen, såpass at hun tilogmed ble mobbet for det 🙁 Så nå synes jeg vi heller skal hylle det som gang var et usikkert mobbeoffer har bygd seg opp igjen og er sterk nok til å stå imot strømmen. Istedenfor å indirekte kritisere henne og beskylde henne for å la seg kontrollere av andre. Og heller si “Sophie Elise, du er sterk! Du gjorde et valg som du angret på og det krever mot å dele det med verden.” Det er et ekte forbilde. Et som viser at man kan forandre både meninger og alt som er med tiden, og istedenfor å la stoltheten vinne så fjernet hun det valget hun angret på fordi det var det som føltes rett for HENNE. Stå på Sophie Elise ! 🙂

  73. Hei!
   Jeg er ei dame på 28 år som har fulgt deg i mange år. Grunnene til det er mange, men mest av alt at du fascinerer meg noe enormt. Av og til provoserer du, av og til kjenner jeg meg igjen og innimellom har du et perspektiv på ting som får meg til å revurdere mine egne tanker, valg, fordommer og refleksjoner. Jeg har alltid vært en a-cup og i fjor ble jeg mamma for første gang. Puppene mine har forvandlet seg noe enormt. Fra å være små og faste, til å bli melkesprengte og enorme og nå er de helt perfekte. En b-cup som kler kroppen min (høy og spinkel). Du har jo nevnt at du kanskje vil ha barn i fremtiden og uansett om du skal amme eller ikke vil hormonene forandre puppene en hel del. Kanskje du kan vurdere evt my operasjon etter du har fått barn? Uansett er det viktig å huske at det er din kropp, ditt skall som du skal leve i hver eneste dag.

  74. Jeg syns det ble dødsfint! Du passer det så bra, og hele kroppen din passer så fint sammen.nå får du også et fokus på hele kroppen din, og ikke bare puppene😍du er så sykt modig som gikk igjennom dette her! Drit bra jobba, håper virkelig at du kan begynne å virkelig trives i din egen kropp uavhengig av hvor store eller små pupper du har

  75. Jeg hadde silikon i 15 år før jeg tok den ut. Har ikke angret på det. Puppene er ikke så fine og faste som de var med silikon, men jeg føler meg friskere og sunnere på en måte. Når jeg hadde silikon følte jeg ofte puppene var i veien, særlig på trening.
   Nå synes jeg små pupper er finere. Har nå en liten c ( fikk større pupper i den tiden jeg hadde silikon, siden jeg utviklet meg mer) og kunne heller tenkt meg mindre.
   Lykke til. Du ser fantastisk ut!!

  76. Du er veldig fin, med og uten silikon! Så er du også bare en fantastisk person, det skal du vite, søte Sophie Elise. Jeg ønsker deg en god bedring <3 klem

  77. Synes du så kjempebra ut! Og fy søren så muskuløs! Tror det er flere som er misunnelige 🙂
   Jeg har alltid slitt med små pupper. Har alltid brukt en del innlegg i BH, men etter et barn er de totalt forandret!! Plutselig har jeg ordentlige pupper. Ikke like faste som før, men godt nok 🙂 det jeg vil si er vel at kroppen forandrer seg gjennom livet og jeg tror vi må prøve å elske oss som vi er og gi litt mer faen. Synes uansett at det du har gjort er utrolig tøft. Takk for at du deler og er ærlig både om prosess og følelser 🙂 god bedring

  78. Små pupper kan være minst like sexy som store. Bare søk opp Meggan Grubb, for eksempel. Uansett er du den fineste personen jeg vet om, naturligvis, og har en helt unik look. Du burde være veldig stolt av deg selv og du er så mye mer enn puppene dine!

  79. Har selv fjernet silikon for noen år siden. Ble “sjokkert” over resultatet, men om det er til noe trøst, så ble resultatet bedre etterhvert, å jeg angrer ett sekund! Er så fornøyd i dag med mine naturlige, små og søte pupper 😉 du ser fantastisk ut nå, å det blir bare bedre å bedre 🙂

  80. Hei Sophie!

   Jeg opplevde det samme som deg da jeg var 25. Jeg fjernet silikonen med smålig håp om OK bryster, men sjokket jeg fikk da jeg så de var så vondt. Jeg gren ukontrollert på badet og hadde innover bryster som
   hang skrekkelig. Det var to tomme poser.

   De «festet» seg litt etter en stund, men de ble aldri «fine» igjen. Etter to år uten silikon satt jeg inn nye små implantat, og er endelig fornøyd med størrelse og fasong.
   Jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok de ut, men nå er jeg virkelig fornøyd.

   1. Dette høres akkurat ut som min egen story 😮 er 25 år, fjernet i 2 år og ble så missfornøyd at jeg lå inn nye, pluss løft.

  81. Synes du ser veldig fin ut! Men jeg har aldri likt store pupper, da. Men i mange år hadde jeg blonde extensions, sminke, etc så forstår den stilen! Men ville heller være tynn med små pupper. Som sagt, du er veldig pen! Klem

  82. Jeg syns du ser nydelig ut og små pupper kler deg! Jeg var så lei meg for at mine pupper ble større etter graviditeten og vurderer og minske de. Jeg var en liten B til A før jeg var gravid og nå er jeg en middels C. Du er tøff som gjør det og så godt at du er ærlig on prosessen

  83. Hei.

   Jeg har ikke erfaring selv, men vil tro at det å jobbe med selvbilde og akseptere kroppen er jo på samme linje som å jobbe med seg selv psykisk. Tror det viktigste for deg er og prøve å tenke at dette er en avgjørelse du tok som du nå er stolt av, og ikke legge deg så mye opp i hvordan det ser ut. Husk at kroppen din er din, og vi er alle unike på hver vår måte ♥️ Jeg har tre arr på magen min etter en operasjon og husker at jeg ble så lei meg over det ene store rett over navlen. De sa det ville bli bedre med tiden, men enda nå et år senere er det stort å tydelig, så det som har endret seg er bare at jeg gir ikke de negative tankene mine ang arret oppmerksomhet. De er en del av meg å det må jeg bare leve med ♥️ Mase lykke til å god bedring videre!

  84. Jeg har nok slike pupper du beskriver du har nå, men har aldri hatt silikon. Gå UTEN bh, og med bralettes for å få litt puppe-form på puppene. Tok meg kun to måneder å se forskjell, så det er en a-cup med kvinnelige pupper. Bruk gwen stefani som hjelp, slutt å følge store puppegurier på insta og finn heller noen som likner mer din kropp. Husk at skuldre og krageben er «den nye kløfta». Velkommen inn i small boobs club, jeg tror du kan rocke det som faen om du gir det litt tid❤️

  85. Jeg har ikke fjernet brystene selv, men har trent bort alt og gått ned 2-3 cuper og har stort sett ingenting igjen, så jeg kjenner igjen følelsen, men nå er jeg veldig glad i mine små bryster, må bare eie dem 🙏🏼❤️

  86. Du er så nydelig uansett du! Kler alt liksom! Det er nok fordi den awsome personligheten din skinner igjennom alltid! Fjernet også silikon for noen år tilbake , husker jeg ikke kjente igjen kroppen min først. Føltes som om jeg hadde tatt over noen andre sin kropp. Litt kult det og egentlig, men det ble heldigvis veldig veldig mye bedre etterhvert. Jeg har ikke angret og Nå føler jeg meg som den jeg alltid var ment til å være (hallo klein setning).

  87. Hei. Jeg har erfaring.. fjernet mine implantater på 450cc, de var padde flate etterpå. Bedret seg med tia, men om man bøyde seg fremover så de ut som to sokker 😂 kan vel telle på to hender hvor mye samboeren gikk se meg uten bh på 2 år. Ble så lei tilslutt at jeg skulle ta ett løft på forbebukliniklen, han rådet meg også til å legge inn implantater for finere resultat. Ente opp med mindre implantater og løft. Nå føler jeg meg bedre, å tør å ta av bhen ☺

  88. Åh, jeg forstår deg så godt. Jeg tok en brystreduksjon for to år siden og jeg fikk omtrent et lite anfall når jeg så de første gangen. DET VAR SÅ SMÅTT! Hadde ikke forestilt meg det i hele tatt. Men nå? Jeg eeelsker mine små pupper 😅🙌🏼

   Du er så tøff! Og virkelig et forbilde for unge jenter der ute. Et forbilde med små pupper som matcher den lille kroppen 😅

  89. Du ser nydelig ut! Og et stort steg å velge å ta ut silikonet. Klart man er sjokkert. Stor forandring. Var sikkert sjokkert når du fikk dem også.
   Men jeg håper at du blir fornøyd etterhvert🖤 bruk tida godt for å finne det ut! Huden kan bruke svært lang tid på å komme helt på plass. Tenk på de som har vært gravide; og det er “bare” 9 mnd huden har utvidet seg gradvis. Selv da, for veldig mange, tar det tid før huden på magen blir bra igjen, over 1 år. Noen er heldige og huden trekker seg sammen med en gang. Men bruk tiden godt 🖤 å slippe silikon hadde jo vært fantastisk! Men aldri kjipt å innrømme om du ønsker mindre silikon senere. Man lever bare 1 gang, og da fortjener vi å være fornøyd🖤👌🏼 vurderer små silikon selv, har aldri hatt det før, men har bare en liten håndfull pupp. En A-er. Sliter ikke med dårlig selvtill eller noe sånt, men synes det er fint med liiitt kløft, derfor jeg vurderer. Men jeg tar ikke det valget før jeg er helt sikker. Og så lenge jeg bare tenker på det, så gjør jeg det ikke.
   God bedring til deg! Ønsker deg alt godt 🖤

  90. Jeg mistet også helt puppene når jeg gikk ned i vekt det er jo bare fett så når fettprosenten på kroppen er lav vil de naturlig bli mindre … jeg er en av de som har litt “pærefasong ” det vil si legger først på meg på rumpe og lår og sist på bryst og armer … så da merkes det ekstra godt 😊 du har vell kansje den fasongen du også 😊 synes uansett du ser flott ut og utrodlig modig av deg ❤ velkommen i små pupper klubben 😅😘

  91. Tommel opp for deg👍Håper du ikke setter inn mer silikon, nå er du et ekte forbilde for våre barn. Syns du e drittøff . Jeg er en voksen dame og fikk i dag sans for deg. Mange ser opp til deg og vil være som deg, nå gir jeg grønt lys. Tror mange småbrystede jenter hyller deg i dag, og mange planlagte operasjoner avlyses,stå på ikke gi deg. Du er flott😍

  92. Puppene mine endrer seg for hver uke. slapp og posete når jeg har mensen. Før mensen har jeg store fyldige pupper og bhene passer ikke. når jeg ikke har mensen vokser og minsker puppene mine etter hvor mye jeg trener og spiser😂

  93. Syntes det så ut som du fikk en mye bedre proposjoner på kroppen nå 😀 ser ut som mage og rygg er blitt lenger da puppene ikke tar mye av plassen på magen om du skjønner. Gleder meg til å se h ordan det blir når du får av bandasjen og du kan gå med vanlig bh igjen 😁 dette var tøft gjort!

  94. Jeg forstår veldig godt at det er uvant! Men det går seg nok til med tiden❤️ Vet selv hvordan det er å gå ned i størrelse pga trening, jeg var en god D før, men etter jeg begynte med styrketrening for 2 år siden er puppene mine nesten borte.. Er en mellomting mellom A og B. Men det kler kroppen min, jeg er bare 158 selv – og jeg trives veldig godt i en velltrent kropp, selvom puppene er «borte.»
   Håper du finner samme selvtillit rundt din nye kropp fort, for jeg vet det vil se råbra ut på deg!😘
   Stor klem!

  95. For litt over 2 år siden så opererte jeg puppene mine, i en alder av 20 år. Jeg fjernet ikke silikon men tok brystreduksjon. Jeg husker fortsatt den dag i dag når jeg skulle ta av meg bandasjen for første gang. Jeg holdt på å svime av på badet. Men etter så mange år hvor jeg har følt meg dritt og aldri vært fornøyd med kroppen så hadde jeg aldri vært lykkeligere. Det tok sin tid før jeg virkelig ble vant til det og synet av mine små pupper. Det var 8 uker med smerte men den dag i dag så kunne jeg ikke vært mere fornøyd!! Angrer ikke en sekund!

  96. Du er vakker ❤️ Og du er utrolig modig som har tatt et så stort skritt, og i tillegg er så åpen og ærlig om tanker og følelser rundt det. Vi trenger flere som deg!

  97. Dette passa kroppen din så sykt bra!
   Gjør også at rumpa ser mye mer fab ut en før, med store pupper i tillegg om du skjønner?

   Jeg hadde biittesmå(16-22 år) og sparte til silikon. Etter hvert som årene gikk (25 år nå) har jeg fått pupper jeg kan leve med! De har fylt seg bra og er en liten c-cup.

   Bare gi det litt tid, så kanskje dine også fyller seg 😊

   ps. Trener også mye sjæl så man kan få pupper selv om man trener mye

  98. Hei! Jeg tok ut silikon for 2,5 år siden. Hadde ikke så veldig store, men grei størrelse. Jeg fikk også sjokk da jeg så for første gang, men det gikk noen uker så var det greit. Etter operasjonen var det ganske flatt, men syns dette har endret seg litt. Mulig det også er at jeg har vennet meg til det, men jeg er veldig fornøyd. Angrer ikke på at jeg fjernet dem, ikke ett sekund.Det er mye mer behagelig, for meg hvertfall. Ikke få panikk. Gi det litt tid så går det nok over 🙂 Lykke til!

  99. Hei, Sophie! Jeg fjernet silikon på fornebuklinikken to uker før jul (det er nå akkurat en måned siden) og tro meg, det blir bedre!! Mine pupper gikk også innover de første dagene, kanskje første uka, og niplene mine var litt.. små, inntrukket og skjeve? Følte også at puppene var blitt mindre siden sist og at det faktisk gikk innover, spesielt øverst mot armhulen. Nå er det virkelig kommet seg! Har allerede fått mye mer volum, og mer «kvinnelige» pupper. Da jeg tok silikon var jeg 18 og hadde barne-aktige bryster, men nå syns jeg de har en mer logisk form med riktig heng. Arrene også, de er mye finere enn da jeg tok silikon inn. Jeg har brukt spesialplaster fra apoteket som inneholder silikon, vil anbefale det. Hjelper for redusering av arrdannelse! Jeg kunne ikke vært mer happy og kommer aldri til å forandre dem igjen, aldri følt meg finere, det beste er å kjenne hvir mye de er, når man ligger på sofaen osv! Og petite puppwr er faktisk superflott i undertøy!!! Håper du får samme erfaring som meg fremover, og lykke til:)

  100. Null erfaring selv med dette, MEN – jeg har A cup selv og hadde en del komplekser med det tideligere. Men jeg har vokst til å elske mine bittesmå ikke eksisterende pupper (som jeg kaller de, selvom de er en liten håndfull) og det tror jeg du også kan klare!

   Dessuten er det overraskende mange gutter/menn som liker små pupper om man skal tenke på det, pluss jenter som har større men kunne ønsket seg mindre. Som mine.

   Gi det litt tid, og prøv å fokuser på at pupper er bare.. pupper, fett. Sexy kan du være med både hår, utseende, lår, mage, legger osv. Ikke ALT går på pupper og rumpe. ♥️

  101. En greie som er kul med virkelig små pupper er at man kan ha klærne bakfram. Topper, bluser, kjoler.. alt med v-form blir superfint. Selv knytebluser bakfram, ikke knappet helt opp og med knuten som en lang sløyfe ned på ryggen blir kule. Jeg har reaktivert store deler av min garderobe på den måten, og det blir virkelig ikke noe andre har ❤️

  102. Vet om ei som gjorde det samme som deg og fikk samme smellen som deg. Hun tok piercing i brystene og rocker a-cup’en sin og går alltid uten bh.. jeg med mine tunge naturlige D/E cup’er er sjalu..
   💙 masse lykke til!

  103. Hvordan er tatoveringen du har under brystet, nå som du har fjernet silikonen? Har den blitt noe forandret eller fått et annet utseende etter operasjonen?

  104. Aldri hatt silikon selv . .men hadde sååå lyst på silikon fra jeg var 16 til ca 20 . DA jeg er en a cup.
   Men veldig glad jeg ikke tok det ..små pupper er jo så fint og har mange fordeler . . Kan sove på magen og kle meg i klær som ikke mine venninner med store pupper kan.. føler det ser mye mere trashy ut med engang en med store pupper går med den utringningen om du skjønner . .🙉 du er nok superfin med dine normale pupper ..er jo en grunn for de har den str de har fir det er de som matcher den lille kroppen din 😃😃masse god bedring til deg ❤

  105. Har erfaringer med akkurat det samme, deler gjerne med deg men da helst litt mer privat☺️ Kjenner igjen tankegangene. Og du kan godt få se bilder både rett etter de ble tatt ut, samt ett års tid etter på og nå:)

   Si fra om det er ønskelig. Du er ikke alene:)

  106. Seriøst, hvorfor spør du fjortisene om de har fjernet silikon og ble lei seg? Dette er noe du burde holdt for deg selv. Igjen fronter du kropp og plastisk kirurgi, usikkerhet og følelser i skjønn forening. Du burde hatt aldersgrense på bloggen…

  107. Det eneste jeg kan si er enten vektoppgang eller babies :p når man blir gravid får man perfekte pupper og også under amming når man har små:) så no worries boobs will come:) du kler dette mye bedre en de ballongene som var tidligere.

  108. Let me tell you something. Helt siden jeg var i ungdomsårene har jeg vært grusomt ubekvem med kroppen min, dette mye på grunn av puppene. Jeg har aldri hatt store pupper, og jeg hatet det. Alle rundt meg hadde store pupper og ble hedret for det. Jeg følte meg annerledes. Da det nærmet seg året hvor jeg ble myndig, ble kompleksene værre. Det tok av. Vennene mine startet å operere brystene, bekjente, bloggere – jeg følte alle gjorde det, og jeg hadde lyst jeg også. Hva gjør man ikke for å føle at man passer inn? For det var det kompleksene dreide seg om, å føle at man passer inn. Jeg måtte ha store pupper for å være venner med de rette folka, for å kunne sprade rundt i bikini på sommeren, og for bare å ha på feminine klær som kjoler. Når man sklir inn mot slike tanker er det vanskelig å rette opp. Man føler seg ensom og stygg. Man leter etter flere feil ved seg selv, og jeg fant dem. Alle sammen. Jeg var i kjelleren, fanget av mitt dårlige selvbilde, og dette i 6 år. Jeg gikk knapt på butikken i frykt for å bli sett. Jeg var aldri på skolen, og der var vanskelig for meg bare å ha venner. En negativ tanke fører til mange, dessverre.

   Du har endret synet mitt totalt. Du har hjulpet meg å forstå at man kan være like vakker uten silikonpupper som med. Man kan ha like mange venner, gå på like mange fester og ha en kjæreste som elsker deg selv med mindre bryst. Du har satt meg på riktig spor mot et sunt selvbilde. Jeg er for første gang litt fornøyd med brystpartiet mitt. Enn at det hele startet med hvilke bryster jeg hadde og fortsatt har, og at det har ødelagt mange år for meg. Ja jeg har blitt eldre og kanskje mer reflektert, men måten du nå hedrer både store og små pupper har hjulpet meg masse. Måten du viser omtanke for andre mennesker på, at du bryr deg om dyr, klima og kjærlighet. Det finnes viktigere ting i livet enn cup-size. Du har gradvis hjulpet meg med selvbildet. Ved å fortelle åpenlyst om dine komplekser, vise oss bilder av den vakre deg uten sminke, vise sårbarhet, sinne og kjærlighet igjennom flere år. Du har bygget deg selv opp, og meg med deg. Tusen takk for at du er deg!

  109. Du ser fantastisk ut! Jeg har selv veldig små pupper, og aldri følt meg helt komfortabel med det, men det er bare noe jeg lar vær å tenke på lenge. Jeg orker ikke bruke energi eller tid på å tenke på noe som egentlig ikke har noe betydning og er blitt ganske overfladisk i vår tid. Pupper eller ikke, det er ikke det som definerer den fine jenten du er! Du er hot. Takk for at du deler dette innlegger og viser jenter at små pupper er sexy også!

  110. Ser bare pupper overalt på insta, face og bare på alle jenter i virkeligheten føles det ut som. Selvom noen har små, så har de fortsatt noe, i alle fall en fin form. Så det er så fint å endelig se noen som har ganske små pupper og at du bare viser det! Selvom du fyller på nytt igjen om ikke så lenge så bør du være stolt av deg selv akkurat nå. Og takk for at du skriver så ærlig og detaljert, veldig gøy å lese 🙂

  111. Vet ikke om du bruker p-piller, men jeg fikk en del større bryster da jeg begynte på det. Du ser smashing ut uansett, da! <3

  112. Syns det ser nydelig ut! Ung, lett, sporty og ikke minst sexy som bare f. Jeg tror også at du blir et symbol for unge jenter (og for så vidt gutter), at de vil se opp til deg og at du inspirer dem til å være seg selv. Jeg håper flere driter i deg «perfekte» idealet som tilsier at man må vere noe annet enn seg selv.

  113. Du ser helt fantastisk ut! Det der kledde du som bare rakkern! Så elegant, og jeg må si meg enig med deg at du ser mer muskuløs/trent ut!

  114. Huden din er veldig elastisk og vil stramme seg opp – og derfor også gi deg litt pupper igjen. Det kan selvfølgelig ta et halvt år, men det blir å skje. Du er sinnsykt tøff som har gjort dette, og ønsker deg god bedring <3

  115. MYE bedre å være flat enn to harde stener der foran vel:) Du har fått en mer voksen og dempet klesstil og væremåte og å minske lepper og pupper gir et mye mer seriøst inntrykk av deg! Så du hun på forsiden av Dagbladet for noen uker siden som sa hun ville ha Norges største pupper og lepper? Huff sånt er til å bli trist av og de blir jo latterliggjort av alle… man tenker de er stokk dumme.. du går heldigvis mer og mer vekk fra den imagen og inntrykket nå. Se hvor vakker og feminin Angelina jolie er selvom hun fjernet brystene! 🙂
   Et tips jeg kan gi deg er å gå opp i vekt, jeg gikk opp 10 kg og mye av det satt seg i puppene, gikk fra A til C cup og selv om ti kg høres mye ut så syntes det ikke som at jeg har blitt noe “tjukkere” bare sunnere og mer former , kan også anbefale Maca Root som er urter som påvirker de feminine hormonene og gir større pupper hos mange 🙂 MEN vær fornøyd med sånn du er naturlig! Tenk så deilig å endelig kunne ligge på magen og siden igjen uten ubehag, og ikke risikere helseplager og sykdommer pga silikon! Tøft og drit bra valg du har gjort!

  116. jeg er veldig importert over at du tar ut silikonen uten å ta i nye. Det er et forbilde. Mindre silikonpupper er jo tross alt like «fake» som store silikonpupper. Det bare ser mer ekte ut og «lurer» flere til å tro det er dine egne, noe som er litt synd mtp forståelsen av det ideale kroppsbildet. Dette er imponerende, og jeg er sikker på at du former seg til etter hvert. Selv om du kanskje ikke fikk så mye slapp hud, vil kanskje din prosess være annerledes og puppene dine vil likevel endre seg litt fra det du nå ser på som barnslige. Det er også en vanesak tror jeg. Jeg har naturlige pupper og sorry to say, men man blir aldri kjempefornøyd med de, men man lærer seg å like seg selv selvom. Man trenger ikke å se «perfekt»(lol) ut. Man har andre ting. I tillegg har jeg alltid tenkt på det at med en gang man opererer noe, eller har implantater, så stiller man på samme linje som andre som har det samme og det blir naturlig å sammenligne seg med disse. Dette er noe jeg føler man slipper når man har noe på kroppen som er naturlig. Eksempelvis vil det være mye lettere å både tenke og snakke negativt om utseendet til noen som har endret på det, enn noen som ikke har gjort det. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes det er veldig behagelig å ikke være en del av den kategorien. At puppene mine er noe ikke noen har noen formening om, hvis du forstår hva jeg mener. Dette er til tross for at de er små. Til gjengjeld føler jeg at jeg har andre ting som er fint. Det har du og. Som en flott og stram midje og kropp generelt. Hvor mange ganger har folk for eksempel kommentert lårene/leggene dine eller magen? Jeg kan i hvert fall tenke meg at puppene har vært mer naturlig å rakke ned på. Jeg forstår at du tenker at «ja men jeg gjør det jo for meg selv.» Jeg bare tror at det kan være ett dytt i riktig retning, mot det å elske sin egen kropp, at ikke alle andre har en formening om den.

  117. Tidlig i 2018 fjernet jeg silikon.. Fikk nok likt sjokk som deg da de fjernet bandasjen.. Jeg hadde smerter i skuldre, nakke og hadde smerter i puppene. Fikk vite at jeg hadde fått en liten rift i begge innleggene. Men puppene bruker tid etter operasjon til å komme seg til sin naturlige form. Jeg gikk fra e cup med silikon til a/b cup nå uten. Du kan se fram til å kunne gå uten bh, du trenger ikke finne klær som passer over puppene, mindre smerter, å ikke minst å kunne sove på magen 😁 å når du trener er ikke puppene i veien 👍 veldig tøft av deg å gå ut med dette offentlig😄 bare bruk tid og nyt tiden med mindre pupper som ikke er i veien 🤗

  118. Det går å begynne å trene styrke, og fokusere på bryst musklene for å få en illusjon av at puppene er større😊

  119. Åh jeg kjenner meg sånn igjen❤️ Først vil jeg tipse om en nettside og app som heter Real Self. Der er bilder og historier fra andre som bl.a. har fjernet silikon, og det var til stor hjelp for meg både før og etter.
   Jeg fikk fjernet mine store silikoninnlegg i august etter å ha tenkt lenge på det. Hadde de inne i ca 5 år. Var også «ferdig» og hadde i tillegg litt problemer med ryggen.. Var også litt begrensende ift klær (overdeler) Jeg var en liten A-cup før silikon, og har i tillegg ammet et barn med innleggene, så jeg valgte å ta et løft samtidig. Den første tiden etter fjerning og løft var puppene ekstremt små og innfunnet, omtrent ingenting der. Men nå etter et halvt år har de fått litt mer fylde, og jeg er veldig fornøyd! Selv med en liten A. Jeg måtte visst gå denne runden før jeg til slutt innser at jeg er veldig fornøyd med mine små😉
   Fortsatt god bedring til deg, dette går seg til, og du ser helt fantastisk ut❤️

  120. Jeg syntes du ser sååå fin ut! Du kler virkelig mindre pupper! Håper de rare følelsene går bort snart og du sitter igjen med bare stolthet og er fornøyd <3

  121. Hei!
   Har aldri tatt eller tatt ut silikon, men har en venninne som fjernet eget fettvev i brystene pga ryggsmerter. De ble flate, små og rare de første mnd, men huden er tilpasningsdyktig i en så ung alder og trekker seg sammen og ”fikser” seg selv iløpet av en kortere periode.

   For å stramme opp og øke litt volum på bryst, skape mer kvinnelig figur (timeglass) igjen, er det trening som hjelper. Styrke på bryst og rygg. Puppene vil ikke bli større, men brystpartiet vil bli strammere og større enn midjen.

   Personlig elsker jeg små bryster, og syntes de er utrolig fine å kle. Både med utringninger og uten. Du vil ha muligheten til å gjøre mer, være mer atletisk, løpe lengre og raskere og bli mer fleksibel uten de store puppene.

   Du ser super ut, og puppene dine vil gå seg til. Husk at de er to ferske sår, og ett sår ser aldri fint ut med engang.<3

   stor klem!

  122. Synes du så veldig fin ut sånn som dette, absolutt!
   Jeg har selv tatt brystreduksjon, gikk fra en (naturlig) 75i til en 75c. Da jeg først tok av bandasjen hadde jeg akkurat samme tanker som deg, jeg angret noe voldsomt og ble kvalm av å se på meg selv. Det var nok bre veldig uvant, for nå elsker jeg puppene mine, til tross for at de er veldig mye mindre.

   Jeg startet på ny p-piller og nå har jeg plutselig fått enda større pupper – kanskje det er noe du kan teste? 😀
   Om du allerede går på p-piller så kunne du jo ha byttet merke, var først da jeg gikk opp i størrelse.

   Jeg synes uansett at du kledde dette veldig godt, tror det var et fornuftig valg med tanke på kropp og helse!

  123. Hei ❤️
   Jeg kjenner meg sååå godt igjen. Fra første gangen jeg leste boka di, dette å bruke to bh’er, der var jeg. Flere år med angst for at noen skulle se hvordan jeg egentlig var, at noen skulle komme borti, skifte i garderoben var et mareritt men ble til slutt sykt god på det uten at noen merket noe. Jeg tok selv silikon som 18 åring, og det føltes som jeg ble 100 kg lettere, som blyklumpeme på skuldrene mine bare forsvant. Dessverre forsvant ikke andre ting jeg ikke likte med meg selv. Har hatt mye merkelige symptomer etter det og alle prøver til lege osv kommer ut normal. kom over breast implant illness, og det gikk kun noen uker før jeg hadde bestilt operasjon for å fjerne. Som jeg sa i sta, andure ting jeg ikke likte med meg forsvant ikke når jeg opererte, men angsten for brystene gjorde det, samtidig som det var en periode som jeg heller ikke turte vise meg naken etterpå. Men dette ble gradvis bedre. Såå skulle jeg fjerne silikonen når jeg for første gang følte meg tryggere. Men jeg var så sikker på at mye av symptomene mine kom etter jeg fikk de, samtidig så visste jeg ikke om det hadde med stress og barndomstraumer å gjøre at jeg hadde ulike plager.. jeg opererte i desember. Jeg følte meg så fri etterpå, men klart det har vært tøft. I begynnelsen klarte jeg å være mildere og snillere med meg selv, men gradvis når jeg fikk sett puppene og begynte i vanlige klær var det tilbake med det å ikke være den idelle typen jeg har sett i blad:filmer osv siden jeg var liten var tilbake og syntes og fortsatt synes er så syyykt fint og jeg gråt i flere dager, og måtte virkelig kjempe mot følelsen av å være feil igjen.. Har aldri følt meg like sterk og svak på en og samme tid. Legen som opererte meg sa at jeg mest sannsynlig ville bli en b, og så ble jeg beroliget. Og fant masse bilder av folk som hadde fjernet å fikk lott håp da..Slik var det ikke.. nå sliter jeg med å klare å like den nye meg, som du sier det å føle seg barnlig, ikke nok kvinnelig. Det var noe jeg gjorde før da jeg bare gikk å venta på at brystene mine skulle bli som de andre sine. Nå er jeg tilbake, mere voksen men med ei 11 års jente sine brystet. Og det du skriver at de går innover, til meg også. Det samme med brystvortene, så ble så redd for det hadde jeg ikke sett på bilder før, men det er nå gått nesten 1 måned og det er blitt litt bedre. Det sies at man må vente 6-12 måneder før man kan si Noe om resultatet. Jeg har mest om å eventuelt legge inn fett, samtidig som jo mer jeg forsket og leste om breast implant illness og bare det å legge inn fett og kreftrisikoene så klarer jeg samtidig ikke å ta inn på nytt, samtidig som jeg tenker man skal jo dø uansett men det er bare frykten min som snakker. Det blir angsten for å være feil mot angsten for å bli syk… Det er bare jeg som kan velge hva som skal være viktigst her i livet 😊 og det er det jeg prøver å ha fokus på, jeg har faktisk en kjæreste og han er like forelska i meg etter jeg opererte, klart han har hatt noen tøffe dager hvor jeg ikke har tatt det bra, men prøver å ha fokus på ting som jeg vil skal bety noe her i livet, og ikke de tingene jeg har lært meg selv til å tro fra tidlig alder, at det hva andre synes om meg som betydde noe og som gjorde at jeg følte meg bra/dårlig.
   Klem fra meg til deg ❤️ Gleder meg til å føle deg videre, kjente meg sånn igjen i den første boken din, ikke fått begynt med den andre, men håper du kommer ut med en tredje hvor prosessen her kommer med. Jeg regner med du også må kjempe med tankene dine ut i fra hvordan du hadde det som barn, og hva ditt syn på verden ble da 😊

   1. Wow ❤️
    Jeg føler så med deg. Jeg har valgt å ikke ta silikon. Å akseptere selv. Jeg vet med erfaring at ting blir bedre. Men ikke noe gøy å føle seg som et barn. Men igjen, der er det bare media som kan skyldes. Vi er den vi er.

    Jeg tenker hvis jeg hadde gjort noe med alt jeg var ufordøyd med, ville jeg blitt med på denne trenden. Jeg vil heller vise deg og Sophie at det blir bedre. Jeg ville være en av de som fortalte meg at det blir bedre. Liver forandres, du blir eldre, prioriteringer skiftes. Du treffer mennesker som er genuint glad i deg og derfor ikke bryr seg. Skulle kropp og sinn. Kroppen din er ikke deg. Men du trenger den for å leve. Skal man bare hate den, så lever man ikke så bra ❤️ Tusen takk for at du delte, det satt seg skikkelig det innlegget der.

  124. Syntes det kler deg fantastisk godt ❤
   Skjønner at det er stor overgang og at
   det blir ett sjokk for deg! Men fokuser på at du er sinnsykt vakker og har en fantastisk kropp og er frisk!
   Jeg sliter med mine bryster som ligner noen fett klæddær men blåser i det for har det veldig bra med meg selv og de rundt meg!Klem fra meg

  125. Kjente meg igjen i typ alle følelsene du beskriver i innlegget! Det er veldig sårt. Det er jo en del av deg, sant. Da jeg leste at du ikke hadde vist det til Kasper, smilte jeg og tenkte at han kanskje kan være redningen din.

   Jeg har er flatbrystet, som du er nå. (Er to år eldre enn deg) Etter 16 år med fortvilelse, gråting, dårlig selvbilde og whatnot, har jeg endelig «truffet» noen som aksepterer hele meg (første gang) og med det har jeg også akseptert meg selv. Vi er som vi er. Jeg og du og alle andre. Du har så mye i deg, så mye å gi. Du tør å stå opp og i det, og akkurat de egenskapene beundrer jeg deg så for.

   Jeg tror ting ordner seg for deg. At du blir mer glad i kroppen din. At du ser skjønnheten og kjærligheten som kommer med f. eks en man er glad i, tar på deg der det er litt sårt. For du har dårlig selvtillit på akkurat puppene. Men jeg tenker at det går seg til. Ikke glem at å gå igjennom alt du har, psykisk, også gå fra flat til DD nesten, er drastisk. Og like drastisk er det å ta de ut igjen å gå tilbake. Når du opererte deg, måtte jeg deale med problemet mitt. Men har tatt da hvertfall 10 år siden kampen begynte. Skjønner tanken? Du må gi det tid. Makten ligger i hode. Du har vokst så mye i deg selv de siste årene også, så du sitter faktisk med mye bra her. Du må bare bruke verktøyene dine.

   Men hvis du føler du må, så kjør på. Så lenge du har det bra! Du vet også hvordan de har sett ut store, så kan se for meg valget er enda vanskeligere.. men gi det nå tid, snakk om følelsene dine til dine nærmeste!
   …Når jeg er helt i kjelleren ang størrelsen på mine, så sier jeg bare til han ved siden av meg at han må minne meg på at jeg må «akseptere meg selv som jeg er! Så kan like greit slutte med det der»

   PS! Jeg begynte nylig på p-plaster, da opplevde jeg (og enda) at puppene mine begynte å vokse. Det var veldig stas. Så NÅ har jeg faktisk litt pupp, ikke bare nippel på huden. Det er ikke lett, hehe! 😉
   LYKKE TIL, Sophie! Du har en gjeng med mennesker stående bak deg med skilt, flagg og jubel.

  126. Hva dkjedde med implatatene dine? Ble de kastet eller brukt til gjenbruk?
   Dette er ett viktig tema for meg:)

  127. Heidu,
   Jeg forstår akkurat hvordan du har det nå, jeg var der selv en gang. Se for deg silikonpupper som hadde ammet. Jadda…. tok ut silikonen, og det var NADA igjen ingenting, nothing. aldri vært så flat i mitt liv.
   MEN, det tok noen mnd før puppene på en måte var grodd og begynt å forme seg. etter 1 år, så ELSKET jeg dem, små nusselige stusser. nå 3 år senere eg jeg så fornøyd som jeg aldri har vært i mitt liv.
   Så gi det tid, tenk posetiv, legg merke ved de små forandringene som skjer litt etter litt.
   Du vil ikke angre <3

  128. Du ser helt smashing ut!! Kledde resten av kroppen din veldig godt, det ser oppriktig veldig bra ut ☺️ Små pupper er minst like sexy, om ikke enda mer sexy enn store silikonpupper! Tenk hvor flott det blir med dype utrigninger, uten at det ser groteskt og vulgært ut. Trening er lettere med mindre pupper, og ikke minst er det enda bedre i forhold til soving på bryst! Kroppen er fantastisk, den tilpasser seg etterhvert. Nå er sårene helt nye, men gi det tid! Det blir bedre etterhvert – både i forhold til psyke og utseende på puppene.

  129. Altså, sjeldent jeg leser blogger, og generelt kommenterer for å si den sånn! Men måtte bare si at du ble smashing!!! (du var det fra før altså). Du ble nesten en ny person. Ble litt tullete kommentert men fysøren så flott du ser ut!! Håper du venner deg fort på det, for du har ingen grunn til å tenke annerledes😊

  130. Hei. Jeg skjønner godt hva du føler. Jeg har alltid hatt små pupper, men etter 2 barn, som jeg ammet, ble det ingenting igjen til slutt. Nå er det bare 2 slappe nipler som er igjen. Føler meg veldig lite kvinnelig, men de gjorde nytta si med å gi melk til barna mine også har jeg bare godtatt at sånn ser jeg ut. Noen ganger offer jeg meg, andre ganger ler jeg. Det er heldigvis ikke i puppene personligheten ligger.

  131. Ikke vær redd. Puppene definerer deg ikke. Du tok dem fordi du var usikker på deg selv. Det var et valg. Nå har du fjernet dem og det var også et valg. Som på en måte representerer at du er tryggere på deg selv. Uansett. Puppene definerer deg ikke. Og du er like smart nå som du var da du hadde dem. Ingenting er endret ift hvem du egentlig er. Med unntak av at du kanskje virker tryggere. Fordi du tok valget selv. Hurra for egen vilje

  132. Hei Sophie Elise! Jeg syns ærlig at dette er veldig tøft av deg! Du er kjempefin i din naturlige kropp 😍 Og vet du hva, dette hjelper mindsettet mitt litt at du tok dem ut. Jeg er selv en 70A (om man kan kalle det for A engang) og jeg er like slank som deg i kroppen. Jeg har mistrives med kroppen min så lenge jegkan huske, men ettersom jeg ble eldre har det blitt lettere å tenke at store pupper er ikke alt. Selv om jeg ønsker jeg hadde større. Jeg håper du beholder dem slik og viser verden hvordan man rocker små pupper. Jeg og flere jenter trenger inspo og du hadde vært et perfekt forbilde da stemmen din når så langt. Make small boobs great again!💖 Hilsen Marie (20)

  133. Tro meg når jeg sier at å ha store (D-cup) pupper heller ikke gir lykkefølelse. Jeg hadde likt veldig godt å hatt mindre pupper, mens det nok er motsatt for de som har mindre pupper. Så mitt motto er; Vær fornøyd med det du har, og er du misfornøyd, ikke se deg i speilet!:))

  134. For et surrehue du er! Virrer fra det ene til det andre, mener, tenker og føler en ting nå og noe annet om noen timer. Prøver å stå for avgjørelsen om at det var riktig å fjerne, også føler du deg dum, skriver du i slutten på innlegget. Tipper du har silikon igjen om få måneder.. mindre enn sist forhåpentligvis. Om ikke rumpa var ut av proporsjon med resten av deg tidligere, så er den i alle fall det nå.

  135. Har ikke gjort det samme, men fjernet noe annet og veldig synlig på kroppen av medisinske grunner. Etter jeg tok av bandasjen reagerte jeg på akkurat samme måte. Området var hovent og noe helt annerledes og jeg ble begynte å gråte med en gang jeg så meg i speilet. Husker legen sa man kunne slite med å se seg i speilet en stund, men nå er det ikke noe jeg tenker over i det hele tatt.

  136. Jeg fjernet mine 380 og følte meg litt kvalm når jeg så meg i speilet fordi det var så ukjent. Men også veldig glad. Og lettet.

  137. Ja nå vet du hvordan rompa di kommer til å se ut også… Istedenfor å tenke at du skal ta silikon igjen er det kanskje på tide å jobbe litt med hodet og bli glad i deg selv istedenfor å operere igjen og igjen og igjen…

  138. Jeg syns dette ser ut som et kjempe bra utgangspunkt!
   Dette er helt nytt for deg (egentlig ikke, da dette er DIN kropp), mange følelser, blandede følelser, smerter, kanskje sliten og trøtt. Det blir mye på en gang, og man blir ofte da fort sårbar. Men oppi alt er du stolt! Noe som understreker at dette var en riktig avgjørelse for deg. Så langt så kler du dette veldig! Sett de andre innleggene du har lagt ut senere også. Så da kan du tenke deg hvor bra og riktig det vil se ut med tiden, også. Har hørt fra flere at pupper stadig er i utvikling og bevegelse. De blir ofte litt større/fyldiger etterhvert som at det er en stund siden operasjonen og brystene har fått “hentet” seg mer inn. “Ferdigresultatet” vil nok ta litt tid. Men du får trøste deg med at hvor mindre de er, hvor mer faste er de. Hvor mer sprek og fit ser man ut, også. De passer din nette og slanke kropp. Store og henge pupper får man en gang uansett, ofte når man blir en del eldre.
   Og nå har de jo tross alt vært igjennom en operasjon. Men denne gangen, kunne ikke kroppen din var mer fornøyd. Du har fjernet ukjente gjenstander i kroppen din! Tenk så “glad” kroppen din, og ikke minst sjelen din, er for dette – om man kan formulere det på den måten.
   Husk at kroppen din er UNIK! og all grunn til å elske den slik den er.

   Stå på! Du er sterk!
   Heier på deg:)

  139. Syns du blei endå finar no. Naturlig og utwnyall sminken, så ser du meir voksen og vakker ut ❤️
   Puppa.. Kan dele mi erfaring med små puppa iallefall 🤷‍♀️ Finn ikkde bikins som passe, og kjola som e for stor over puppan. Selvtillita bare dunkes i bakken hvert år når æ leite etter bikini.. Derfor ska æ spare te silikon og fikse det etter neste unge. For min egen del bære, for å kunne ta på klea æ syns e fin 🙂 Lei av høy hals på alt av kjola og toppa..

  140. Hvorfor ikke fjerne implantatene i rumpa også? Du er såpass liten, at du kan trene opp en anseelig sprettrumpe på bare 2 år.

  141. Hei Sophie!
   Det er rart hvordan mennesker er forskjellig! Rett før sommeren tok jeg en brystreduksjon da jeg synes puppene mine var ALT for store for kroppen min og jeg ønsker små pupper (b-kopp). Man er vel aldri ordentlig fornøyd, men SÅ kult at du står opp for dine valg og er ærlig! Du ser helt amazing ut – du er virkelig et godt forbilde for mange! God bedring videre <3 xx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg