alt om de siste dagene

Reklame | annonselenker

Jeg elsker å lese innlegg der bloggere deler små snapshots fra hverdagen sin – så her kommer mine fra dagene som har vært 🖤

Kjole: HER.

En av de første dagene dro vi på spisestedet While We Were Young. Jeg planla spiseopplevelsene litt feil i starten (jeg er veldig glad i å gjøre research på restauranter), for vi dro på bare på typiske “influencer”-steder. Det kan være hyggelig det, men stemningen er litt.. hektisk. Ddet forstår jeg godt, man skal jo rekke å ta en haug med bilder før man drar derfra.

Jeg er en flørtete person men jeg har ikke spesielt “draget”. Det er sånn 50% avvisning og 50% flørting tilbake og det tar jeg ikke tungt i det hele tatt. Da jeg var singel pleide jeg å dra ut kun for å kline med folk, altså bare gå bort til tilfeldige personer å kline, så klart blir man avvist til tider, haha. POENGET! Jeg har ikke særlig draget fordi jeg kanskje er litt direkte (eller stygg, hvem vet) men i New York har jeg VELDIG draget.. På jenter! Og sånn har det vært hver gang jeg er her, dette er byen for min jente-flørting og ikke gutter. Jeg vet ikke om jeg utstråler en spesiell energi når jeg er her, men.. Og ja, selv om Kasper er her. Kanskje folk tror han er broren min, haha. Grunnen til at denne historien kommer akkurat her, er fordi min fineste flørt denne turen jobbet her.

Maten her var så god, og jeg drakk den beste alkoholfrie drinken på lenge. Ikke at jeg har så god erfaring med alkoholfrie drinker, da lar jeg heller være, man drikker vel for å bli full am I right?

Jeg får litt vondt i meg av dette bildet.. Haha. Kasper har bare lært seg at man ikke skal spise før jeg har tatt bilde, så han sitter med armene fint foldet i fanget. Herregud. I starten av forholdet ga jeg han sikkert så mye sosial angst at det halve hadde vært nok for spirituell oppvåkning, nå er det bare rutine.

Her er han altså! Forholdet vårt akkurat nå er så bra som det aldri har vært, og den siste uka har han – nok en gang – vist seg å være min klippe 🖤

Den siste uken har jeg strikket masse, og sett på Ugly Betty samtidig. Siden jeg kan episodene nesten utenatt er det perfekt! Jeg strikker altså min første genser, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet. På sikt håper jeg å inspirere dere til å pukke opp strikkepinnene også, det er så enkelt og givende.

Enda en alkoholfri drink og middag på Beauty & Essex. Jeg elsket maten og lokalet her, men dette er et sånn typisk sted som har vært kult før, men nå er stappfullt av turister. Tao er også et sånt sted. Men jeg anbefaler likevel å ta turen, selv om jeg kan skrive under på at dette stedet garantert har sett sin storhetstid.

Jeg hadde på meg en kjole fra Missguided som jeg egentlig elsker, passformen er perfekt – men dessverre var ikke kvaliteten like god. Noe som er rart, for Missguided pleier å ha veldig bra klær! Den ene stroppen falt av og heldigvis klarte kjolen å holde seg oppe likevel. Det kunne blitt en kjip opplevelse, jeg følte meg ikke akkurat høy i hatten fra før av siden jeg hadde bandasje på og jentene på bordet ved siden av snakket høylytt om det. (At folk ikke er “hatere” i New York er bare tull, folk er frekke over alt). Jeg måtte bare eie situasjonen å pynte meg og leve livet som vanlig, til tross for det! Heldigvis er livet mitt fullt av kjærlighet.

Tskjorte Cubus / skjørt HER. Favorittskjørtet mitt om dagen, det sitter perfekt.

Vi har shoppet mye bøker her, det finnes en haug av gode bokbutikker på flere etasjer – skjulte skatter er over alt. Jeg gjorde regnskap i dag og man kan trygt si at jeg har noen faste utgifter: transport, mat og bøker. Alltid.

Disse to bøkene er nyeste tilskudd i samlingen. Jeg elsker Rachel Hollis, den forrige boken hennes er en favoritt og jeg er allerede veldig glad i Girl, stop apologizing. Les den! The Vegetarian fikk jeg anbefalt av søsteren min, hun er lesehest som meg og vi har akkurat lik smak.

Kjole: HER / smykke HER.

I dag hadde jeg et frokostmøte med en agent. Jeg personlig har mest troen på Elsk Meg som en internasjonal bok, og forbilde i Skandinavia. Hun var enig. Det var veldig spennende og jeg lærte masse, strukturen i bransjen her er helt annerledes enn hjemme – og kun 3% av bøker som blir utgitt i USA er oversatte! Jeg elsker å ha møter på engelsk med folk som ikke aner noe særlig om meg, da må jeg legge inn en helt annen innsats.

Etter det dro vi på Rintintin i Soho! Dette er det første bildet jeg har lagt ut av meg selv på instagram, på.. en uke. Herregud det føltes jo som ett år, haha. Jeg synes det er så rart at man mister følgere når man ikke poster, burde det ikke ha vært motsatt?

Dagens beste var da vi dro for å meditere på et studio som heter Inscape. Du melder deg på en gruppetime på 35 minutter, så får du en guidet meditasjon samtidig som lyset over deg skifter og tilpasse seg stemningen du skal gå inn i. Dagens time handlet om å stole på intuisjonen din! Jeg lurer på om et slikt konsept kunne ha funket i Norge.. Ikke enda, men det vil komme (det, og CBD-olje om noen vil investere sammen med meg, haha). Jeg elsket det og følte meg som en annen person enn da jeg gikk inn.

I kveld er jeg invitert på fest med Amazon! 🙂 

41 kommentarer

Siste innlegg