usikker

reklamelenker nelly 

Hei dere! :)

I dag er det lørdag, og bare to små dager igjen til jeg drar til oslo, og så videre til Japan. Gruer meg. . Planen er jo egentlig at pappa skulle være med meg til Japan fordi jeg ikke føler meg klar for å dra alene, og da blir det feil å skulle dra til andre siden av jorden for uansett hvilken grunn. Opplevelsen da ville nok ha vært helt jævlig, om man sitter så langt borte fra hjemme uten noen man kjenner og ikke føler seg helt klar. Uansett, pappa sa til meg igår at han har mye å gjøre på jobb, han har influensa og i det hele tatt, så oddsen er nok ganske stor for at jeg må sette meg på det flyet alene. I 12 timer. . til andre siden av jorden. . Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Har dere noen råd til meg? Jeg er så usikker akkurat nå. . Jeg vil jo gjøre det på grunn av alt jeg står for, men uansett. Om pappa kan være med så drar jeg, men om ikke, så er jeg veldig på kanten. 

For å løse opp stemningen litt – dette hadde jeg på meg igår! Igår var jeg sammen med noen venniner, og så var jeg og Mathias på en slags pizza&vinkveld hos faren hans. Koselig! Cardigan jeg har på meg er fra sheinside.com 

Skoene jeg hadde på meg igår er fra nelly HER

Jeg har nevnt det før, men sier det igjen – jeg har begynt å svare på kommentarer i kommentarfeltet, og da ser det slik ut – jeg svarer kun når jeg er innlogget på blogg, for da kommer profilbildet mitt opp og dere vet at det er jeg som svarer.




139 kommentarer
    1. jeg vedder så mye på at du ikke reiser, og det visste jeg helt fra starten av. du kommer garantert til å baile ut, fordi du må alltid ha noen med deg for å gjøre noe som er litt “skummelt”. der var det penger rett i lomma 😉

    2. syntes du skal tenke deg godt om, og finne ut av det. men om du er skikkelig nervøs og usikker, ikke gjør det! det er ikke bare bare å reise til andre siden av jorda helt alene, for å si det sånn. håper det ordner seg<3

    3. Jeg syntes virkelig at du skal gjøre det sophie! Da blir du kjendt som den lille norske jenta som dro jorda rundt for noe du virkelig stod for og brannt for. Å jeg er sikker på at du kan klare å få dette frem i media på en nyttig måte. For jeg føler det bare forsvinner mere og mere dette med delfin slaktinga.
      Jeg syntes du skal gjøre det for delfinenes skyld, og for din egen skyld. Tror du ikke at du kommer til å angre vist du ikke gjør det? Jeg vet og forstår det helt sikkert er skummelt å dra så langt alene, men jeg er temmelig sikker på at det vil være vert det. Du trenger jo bare å bære der et par dager.
      Uansett så gjør du det du føler for, vi støtter deg uansett 🙂 <3

    4. Det er nok bare skummelt og tungt med en gang. Det er mulig at når du drar vil du føle deg bedre, du vil ikke være like redd og usikker. Skjønner at det er vanskelig for deg, men det som bruker å hjelpe meg er bare å hoppe i det! For jeg vet du er sterk nok til å klare det, men om du føler det er helt feil lar du være. Men jeg vet du kan klare det:) Det har du alltid gjort. Uansett hva du gjør så støtter jeg deg, Sophie:)

    5. Du komme nok t og angra hvis du ikkje drar! Og det komme garantert t å vær ein sykkkkt kjekk opplevelse! Så eg syns du burde dra!

    6. bare forbered dig godt, hav nødtelefonnummer på dig, vid hvad du vil gøre i forskellige situationer
      hjælper helt sikkert at have en form for “back-up” plan klar 🙂
      Tror på du kan klare det ogs at du vil fortryde hvis du ikke tager afsted 🙂

    7. Thea : ja, jeg kommer nok til å angre om jeg ikke gjør det, det er jeg helt sikker på.. Men, jeg er også redd for å sitte der på andre siden av verden å angre. De andre som reiser dit for samme grunn som meg er også veldig ulik meg, og virker ikke så keen på å ha meg med. Så føler jeg kommer til å sitte der helt alene, ganske utstøtt fra de andre. Jeg er også “avhengig” av de som reiser med organisasjoner for å komme meg rundt (for eksempel til Taiji) og når de ikke virker så veldig interessert så blir det ekstra skummelt.

    8. Hvis du virkelig vil reise, bør du dra! Forstår det med å reise alene… men hva med å ta med ei veninne eller noe? 😀 <3 Ha en fin lørdag 🙂

    9. Ikke bry deg og negative kommentarer som sier at du ikke klarer det! Det høres kanskje kleint ut, men det handler faktisk veldig mye om tankens kraft. Hvis du sier til dei selv at dette klarer du ikke, det er alt for skummelt, jeg er alt for feig te å gjøre noe sånt alene, så kommer du aldri til å gjøre det! Tro meg, har gjort det mot meg selv så mange ganger, og har angret hver gang jeg har feiget ut på noe. Nå sier ikke jeg at jeg har feiget ut på noe så stort som det du skal gjøre, for det er det virkelig, det er kjempe stort! Og du bør være stolt av deg selv som i det hele tatt bestilte billetten. Feiger du ut nå, så trur jeg du kommer til å angre, dette er en opplevelse for livet, og gjør du det, er jeg bombesikker på at du kommer til å sitte med en bra følelse, fordi du har gjort en forskjell for noe du bryr deg veldig mye om! Komman, Sophie, gjør det, jeg har troen på deg!

    10. Jeg skjønner at du er veldig usikker! Men jeg tror du kommer til å greie det fint. Tenk positiv på det, du kommer garantert til å vokse mye. Du kommer til å kjempe noe som du mener er riktig og viktig. Du kommer til å bli kjent med nye mennesker og få nye erfaringer som du kan ta med deg videre i livet. Og når du da endelig har kommet hjem igjen kan du være stolt over deg selv for at du har turt og har gjennomført en viktig ting! Hadde jeg hatt råd og tid ville jeg blitt med deg.
      Kan du forklare oss litt nærmere hva du/dere skal gjøre i Japan? Jeg vet at det er noe med delfiner. Jeg synes det er veldig fint av deg å bli med å kjempe for slike ting og at du bruker bloggen til å formidle ting videre.
      Lykke til sophie, jeg tror ikke du kommer til å angre 🙂

    11. æ e 18 år å i sommer for æ helt til Tyrkia (Alanya) aleina. MUTTERS ALEINA. norsk jente som vandra rundt i Alanya (førdi væninna mi ikke kunne bli me). men herregud, klarte mæ fint. INGENTING negstivt skjedde me mæ før æ va vælldi obs på faran osv. gjør det sophie. tænk positivt ; )

    12. Jeg synes du skal dra. Tenk hvilken fantastisk opplevelse å få dra til Japan! Bare kast deg ut i det og vær modig! jeg tror at du kommer til å takle å være der veldig godt! Det kommer kanskje til å være litt skummelt først, men du blir nok vandt til å være borte der ganske fort!

    13. pearlshine: jeg har tenkt tanken, men venninner jobber og kan ikke bare plutselig dra bort i to uker – i tillegg reiser jeg med FINNAIR, og det er så ogs å umulig å få endret navn på de bilettene. Har allerede prøvd!
      Charlotte : åh, tusen takk. Det trengte jeg å høre<3

    14. Jeg virkelig at du bør dra, Sophie. Det er kanskje litt skummelt, men hvis du ikke drar kan du komme til å angre for resten av livet! I tillegg er du et forbilde for veldig mange, og det du står for er så utrolig viktig.
      Media prøver å dekke over delfinslaktingen, og du som er så kjent kan virkelig blusse det opp igjen!
      Jeg vet du kan klare det, og jeg er sikker på at det er verdt det!
      Jeg heier på deg!

    15. Skjønner at du synes det er vanskelig å reise til andre siden av jorda når du er så ung som du er, men jeg er 100% sikker på at du greier det! Tenk hva det er for og hvor utrolig stolt du kan være av deg selv i etterkant. Husk på tatoveringen din: Be the change that you wish to see in the world 🙂 Hvis du drar så kommer du til å få utrolig mange fantastiske opplevelser og du kommer til å sette deg i respekt hos mange fler!
      Hvis du gjennomfører dette, så er jeg sikker på at du klarer alt! Og det er bedre å ha ”prøvd”, reis ned dit og se etter noen dager hva du gjør. Vet det høres dumt ut siden det er på andre siden av jorda, men prøv! Det er ikke sånn at når du har kommet ned dit så er det ingen vei tilbake, det går mange avganger til Norge i løpet av en uke. Det er ikke noe farlig, det kan jeg love deg <3
      Drit i alle dritt kommentaren som eventuelt kommer, ikke la det ødelegge!! DU er en utrolig sterk og flott jente! Uansett hva du bestemmer deg for, så respekterer jeg det hundre prosent! Gjør det du føler er rett. Følg hjertet ditt. Skyv unna bekymringene, just do it!
      Håper du får en kjempe fin dag! Du er en utrolig pen og snill jente virker det som og din naturlige skjønnhet har virkelig fått vise seg etter at du fjernet restylanen.
      Klem!! <3

    16. og fuck de som ikke vil ha dæ me da! du e smart nok til å finn løsninga å veia UTN andre 😉 herregud, ikke faen om du ska tvil på å fær sophie! fær dit, ellers blir æ faenmæ sur. snakk før dyran. å du blir kjent me folk åveralt i verdn uansett.

    17. Jeg synes du skulle dra, har vært i japan, er helt sykt, lett å bli kjent med folk! du kommer til å angre hvis ikke , det er en helt syk opplevelse!, :))) og synes at du ble utrolig pen når du tok ut restylanen:)))

    18. syns du BURDE dra, men kan skjønne at det er sykt vanskelig hvis du må reise alene! Bare ikke bry deg om folk ikke vil ha deg med, hvis du velger å ikke reise bør det være en annen grunn! Mange (hvertfall jeg) stoler på at du gjør det som er rett for DEG. du er sterk, Sophie! Elsker bloggen din, og du er bare helt sinnsykt inspirerende!

    19. Skjønner godt at du er redd og usikker, om du ikke hadde vært det hadde det vært rart. Men likevel er jeg hundre prosent sikker på at om du drar, så kommer det til å gå bra. Om du lar være kommer du alltid til å se tilbake på denne muligheten og angre på at du ikke tok den. Bare tenk på hvorfor du i det hele tatt bestemte deg for å dra på denne turen, og tenk på den forskjellen du kommer til å gjøre dersom du velger å dra! Men, til syvende og sist, så er du nødt til å følge hjertet og gjøre det du innerst inne føler er rett. Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, så er det fantastisk at du i det hele tatt vurderte å dra på denne turen og kjempe for denne saken som du brenner så sterkt for. Stå på Sophie <3

    20. Gjør det du kommer til å angre minst på. Om du angrer mest på å dra alene, så blir du hjenme. Om du angrer mest på å bli hjemme, så drar du. Jeg tror du klarer å dra alene, selvom jeg skjønner veldig godt hva du mener. Stå på, uannsett hva du gjør <3

    21. anonym : ja alanya hadde jeg jo ikke hatt noe problem med, haha. i Japan er det null nordmenn, jeg er der for å gjøre noe farlig, de snakker ikke engelsk, det er 12 timer med fly fra norge, 9 timer tidsforskjell og ikke bare-bare å komme seg hjem når jeg skal være i en liten fiskelandsby helt sør i japan, 8 timer med tog fra tokyo.
      anonym2: det jeg skal gjøre er å bo i en liten landsby, og observere delfindrapen kort fortalt. Ta bilder og dokumenter det som skjer

    22. vær sterk du nå! Kom igjen, du klarer å dra alene. Det blir en fin opplevelse for livet.

    23. Dette klarer du Sophie! Du kommer nok til å angre hvis du ikke drar. Dette kommer nok til å bli en uforglemmelig opplevelse som du vil få så mye ut av!:)

    24. Jeg vil jo ikke ta valget for deg, siden det er jo du som skal reise, ikke jeg. Men, jeg tror ikke du kommer til å angre vist du drar! Siden tenk, det er jo noe du gjør siden du tror på det du står for, og det er en reise du kommer til å huske for resten av livet ditt! Jeg liker egentlig ikke utrykket ”YOLO” altså ”you only live once” siden folk bruker det til de dummeste tingene, men dette er et sånn øyeblikk for deg. Jeg synst du burde dra vist du vet at du ikke kommer til å angre, og vist du vet at du kommer til å angre vist du ikke drar! Skjønner jo at du ikke vil dra alene, men det er nok noe du ikke vil angre på!

    25. Jeg synes du burde dra:D Når du kommer tilbake til Norge kommer du helt sikkert til å være glad for at du dro

    26. Dra! Dette her greier du sophie! skjønner at det kan være skummelt, og er heller ikke så gøy og føle at folkene du reiser med ikke vil ha deg med, men gjør du det for dem eller for delfinene? delfinene så klart! Du er så tøff og sterk at dette greier du kjempe fint alene også. Stå på , jeg har troen på deg <3

    27. De andre jentene som skal dra kommer nok til å ta deg i mot bra. Dere drar jo av samme grunn! Bare vær hyggelig og imøtekommende. Du klarer dette. Jeg har reist alene på andre siden av jorda flere ganger, og man vokser så utrolig nye på det 🙂

    28. Heihei Sofie, så pen du er, likte gardiganen veldig mye! Finst mønster den hadde.
      Jeg har et sprm hvordan får du sånn effekt på bildene, sånn litt uklar, vil dt selv men hvor får jg gjort det?

    29. Du komme nok te å angra mer hvis du ikkje gjørr det enn hvis du gjørr det! Vett at du klare det, og det e naturlig å grua seg te ein så lang reise! Men tenk på opplevelsen! Og når du komme hjem igjen, komme du te å værr glad for at du reiste.
      Blir skuffa hvis du ikkje gjørr det, for din egen del… Men forstår det godt.

    30. kjære dæ sophie. DU KLAR DÆÆ!! stygt å si de, men har du pænga nok me dæ så får du tell de mæste dær nede. og du blir kjent me folk TRU MÆ. fær du dit ned så får du et helt anna “rytke” på dæ. skjønna du e redd, mange som har reist før dæ som e så ung, så bærre.. GJØR DET!
      blei faenmæ stressa nu, du må fær!

    31. Jeg syntes virkelig du skal dra!! Tenk for en opplevelse, tenk at du får gjøre noe du virkelig står for!! Og ikke minst, du kommer til å erfare SÅ mye, og du kommer til å bli superstolt av deg selv når det er gjennomført 🙂

    32. vist du allerde har biletter til pappan din og og han ikke kan vere med, går det ikke an å endre navn på dem? såfall kan du jo ta med deg en leser som brenner for det samme som har tid vist det kanskje hjelper litt på? 🙂
      Uansett, Lykke til!

    33. Drit i om de andre ikke er som deg og at de undervurderer deg, sett deg på det flyet og bevis for alle at dette er noe du skal klare. Ta menneskene og befolkningen der nede til hjelp om du ikke finner frem, orinter deg fra første dag og ikke tvil på deg selv. Det er så mange som vil at du skal feile, så gjør det for deg selv og det du står for, så må du få en fantastisk flott og lærerik tur:)

    34. Sjeldent jeg faktiskt tenker noe positivt om deg, men denne turen din til Japan har virkelig fått meg på andre tanker om deg. Jeg synes at dette er en perfekt måte å gjøre ditt “kall” på, og hadde jeg hatt penger til å ta meg en flytur ned til Japan for å gjøre noe for verden, så hadde jeg gjort det. Du gruer deg nok, men det blir verdt det.
      Jeg skal selv til Afrika i sommer, helt alene, på en 27 timers flytur på den andre siden av jorden, for å jobbe med rehabilitering for dyr. En annen sak enn deg, men likevel like viktig. Jeg synes virkelig du skal dra, for dette kan faktiskt få deg i et nytt lys som ikke kun handler om overflaten av deg selv. Du reiser faktiskt fysisk til den andre siden av kloden for å gjøre noe for verden, istedenfor å sitte i senga di og skrive om det på bloggen.
      Håper virkelig du drar, dokumenterer og skriver om det fra Japan. Du kan også sikkert komme i kontakt med andre som drar til Japan for samme grunn som deg, det er bare å lete litt i forumer, facebook osv. Du blir ikke alene.
      Lykke til med beslutningen din, Sophie.

    35. Husk at vi er med deg. Drar du, skal jeg be for deg <3 Håper du gjør det som er rett for deg, stå på Sophie :*

    36. Å dra alene til den andre siden av jorda er et STOOORT steg. Og du kommer til å bli utrolig stolt av deg selv etterpå skal du se. Japan er et utrolig fint sted. Jeg er helt sikker på at det ikke blir noe problem. Hvis du møter på problemer kan du jo skrive det på bloggen og vi hjelper deg lett (:
      jeg syns virkelig du skal dra.

    37. Hva er riskikoen for å bli med? Kan du bli tatt?:) tenk hvordan det blir se det med egne øyne, og komme hjem igjen og vite du har prøvd/gjort noe godt og bra for andre?:) kan noen tyste på deg? Isåfall ikke skriv på bloggen hvor du skal 🙂 rotete kommentar…

    38. Hei.
      REIS! Du kommer til å angre helt sinnsykt om du ikke gjør det ! Reiste alene til Afrika for 1 år siden. Jeg var på vei til å backe ut, men tenkte.. Nei faen heller! Jeg skal! Og jeg hadde den beste tiden i hele mitt liv! Du kommer til å lære så sinnsykt masse av reisen du foretar deg. Så reis! 😀

    39. Skjønner godt at du er usikker! Får håpe du får med deg noen. Det er ikke bare-bare å dra så langt helt alene, og særlig ikke hvis man kanskje blir utstøtt av de andre. Men du kan jo alltids dra, og blir det for ille kan du dra hjem igjen? Ingen skam å snu, da har du i hvert fall prøvd og ikke angrer på at du aldri dro 🙂

    40. Jeg vet det virker skummelt.. herregud, det er tross alt Japan helt på andre siden av kloden.
      Men likevel, tenk på de grunnene om hvorfor du ville reise dit, hvorfor satt du deg ned å bestilte billetter…? Du må få frem de grunnene også leve etter de igjen, reise for de grunnene.
      For hva er egentlig det verste som kan skje? Joda, det er mye skummelt som kan skje.. men man kan da ikke hele tiden tenke “hva om?”..Da vil livet blir skummelt og du vil helt klart kaste bort mange gode sjanser i livet. Jeg tipper at du kommer til å angre om du ikke drar.
      Og husk; du tar jo med deg bloggen, så vi reiser med deg.
      Gleder meg til oppdateringene dine fra Japan, Sophie 🙂

    41. Ikke dra alene til japan, vi vet alle du bryr deg!! Du kan jo heller gjøre noe annet hjemmefra!! Det handler ikke om å være sterk. Ps anbefaler missguided.co.uk!!!

    42. Syns du skal være skikkelig sporty å gjøre det! Som oftest er man mer nervøs og redd for hvordan det vil gå enn nødvendig. Det er utrolig hvor mye man “tar seg sammen” når man først må det å står på egne ben. Vær litt spontan, sett deg på flyet å gjør det! 🙂

    43. Ikke ver redd for å dra til japan alene sophie. I den perioden jeg har lest bloggen din virker du som en utrolig sterk jente! Jeg kan jo ikke vite om dette er sant, men det er hvertfall det intrykket jeg har fått av deg.
      Det du gjør for dyr og det hele, alt du står for. Jeg er så glad for at dette har påvirket meg som person. I går valgte jeg å bli fadder for WWF, er så fornøyd med at pengene som jeg tjener kan gå til noe bra, som jeg bryr meg om!
      Du bestillte biletter for en grunn, du vil hjelpe de som ikke kan redde seg selv til tider. Jeg hadde selv vært livredd for å dra til japan alene, det er jo så langt! Men om jeg skulle plukket ut en person som hadde klart dette hadde det vært deg.
      Du er så inspirerende Sophie, og er glad for at vi har en blogger på topplisten som tar opp viktige saker gjevnlig på bloggen.
      Kommer til å forsette å lese bloggen din, japan eller ikke. Men du hadde klart det, det blir tøfft men du av alle vil IKKE angre på det du får utrettet der nede.
      Lykke til Sophie, skulle gjerne blitt med selv <3

    44. Jeg har reist til Brazil helt alene, og det tok 12 timer.. Mine tips er å høre på god musikk, se på bilder, spill noen spill på telefonen din, eller prøv å sov veldig mye. Da går flyturen over på ett blunk 🙂 Ha en god reise Sophie!

    45. Lover at du kommer til å klare deg. Det er derfor du står nå på egne bein. Fordi du lar ikke noe hindre deg. Og det er derfor folk ser opp til deg

    46. Dra ! The only thing to fear is fear itself! Reisen er noe du kommer til å huske for resten av livet, da kan du tenke tilbake på den gangen du reiste helt til Japan for en sak du virkelig brant for ! Du er en sterk, smart og god jente, det kommer til å gå bra, jeg har troen på deg 🙂

    47. Om du venter til du er klar, kommer du til å sitte på stumpen å vente resten av livet. Bare go for it. Om det suger det, så har du brukt en uke(?) av livet ditt på det. Du har et hjem å komme hjem til. Herregud, om det er noe du står for, så må du stå alene noen ganger, stå på egne ben. Tenk så deilig det vil være å fullføre!!!! Bailer du så kommer du til å angre garantert, kanskje ikke med en gang, men senere. Det at du er nervøs betyr kun at det noe som betyr mye for deg! Du skal være nærvøs til slike ting, men det gjør bare hele opplevelsen bedre. Tenk så mye du kommer til å lære og utvikle deg! Heldig som har sjansen til å dra i det hele tatt. Missunnelig til 10000. Ikke tenk så mye, bare gjør det!!

    48. Tror det går helt fint! Men, drar du til The Cove? For der har vannet vært blått i over én mnd. om jeg har lest riktig 🙂 Masse lykke til!

    49. Jeg dro alene til Bulgaria, akkurat fyllt 15 år. Det var SÅ skummelt, men jeg er så utrolig glad for at jeg gjennomførte det. Bare overvinn frykten, du kommer til å angre om du ikke drar. Japanske mennesker er uansett utrolig hyggelige, noen av de hvertfall haha, så du kommer til å overleve. DRA!

    50. Du må dra 😀 Det går nok kjempe fint ska du se, bare tenk positivt på reisen og tenk på at du også får oppleve Japan 😀

    51. Trist å si det… Men jeg ventet egentlig bare på at det skulle komme en unnskyldning til at du ikke kunne dra.
      Hvis det VIRKELIG er noe du brenner for, så hadde du ikke vært i tvil.

    52. Syns det blir feil av folk å skrive at; hvis ikke du drar blir jeg sur, også videre.. Tviler på at de som skriver det skal til Japan? Haha, latterlig. Jeg syns ikke du skal dra alene Sophie. Det kommer flere sånne sjangser, og da kan du heller avtale med venner eller evt familie at dere drar sammen. Du burde være stolt av at du vurderte det såpass som du gjorde 🙂 du er en fin jente! 🙂

    53. Jeg skjønner utrolig godt at det er skummelt, jeg hadde nok ikke turt det. Jeg syntes du skal dra. Du kommer kanskje til å angre hvis du ikke drar. De sier jo at det er bedre å angre på noe man har gjort enn noe man ikke har gjort. Tenk på hvor mye du kommer til å vokse på det.
      Jeg tror og Norge kommer til å åpne øynene mer for dyr om du reiser, da du kommer til å blogge om opplevelsen.
      Men uansett, masse lykke til med valget du skal ta 🙂

    54. Jeg forstår VELDIG godt at du er usikker på om du vil dra alene eller ikke. Personlig hadde jeg aldri turt å dra alene. Jeg tipper du kommer til å angre veldig om du ikke drar, alene eller ikke, men til syvende og sist er det INGEN som skal klandre deg om du velger å bli hjemme! Haters kan bare gå å legge seg 🙂 Håper du finner ut av hva du vil, og masse lykke til med valget, søte deg!

    55. DO IT! Du sier du ville gjort det om faren din var med, så gjør det uansett og ha de på telefonen underveis. Du er nok tøffere enn du tror! Du kommer ikke til å angre! Tenk å gøy å ha dette som DIN historie!

    56. Dette klarer du! Du kommer til å angre hvis du ikke drar! Gjør dette for deg selv, og for dyrene! Det du står for er supert! Stå på Sophie, og masse lykke til!

    57. Hadde gjort såå mye for å få dratt ned dit å sett med egne øyne hva som skjer. Det hadde vært en opplevelse for livet,men jeg hadde nok også blitt veldig motivert til å stoppe det som skjer! Det tror jeg det vil bli for deg og,selv om det er noe fryktelig så kan du vite med deg selv at du gjør noe aktivt for å få slutt på det. Håper du velger å dra. Tror at dersom det fortsetter med “rolige” dager der nede(ifølge the cove guardians) så klarer du deg helt fint. Masse lykke til!

    58. Veldig merkelig at alle her vil du skal reise og at å baile er feigt.
      Hvis man ikkje føler seg konfortabel og man syns det er skummelt og kanskje her en uggen magefølelse så syns eg det er bra du tenker deg om.
      Kanskje kan noen andre dra om din far ikkje blir frisk.
      Folk høres ut som om de tror du skal på ferie. Du skal på andre siden av kloden og sloss for en viktig sak -det er ikkje bare bare. Kan du ikkje invitere med deg noen fra Noah eller noen andre som også støtter en slik sak?
      Klemmeting
      ~Lin

    59. gjør det, ikke for det skal være gøy, ikke for deg eller noen andre bare for de tusen uskyldig stakkars delfinene som blir drept!!

    60. Hva er det verste som kan skje? For det første så har du jo ønsket det her, for det andre hvis du er redd for å dra helt dit alene fordi du er redd for å ikke bli kjent med noen evnt. trives så er alle andre som drar i samme sko som deg! Du er ikke den eneste, og det vil jeg tro hjelper mye når du drar. Hvis du drar med pappan din vil du sikkert ikke ha det like lett for å bli kjent med mennesker rundt din alder.. Husk at mange reiser som 16-17 år til USA og Australia og mer helt alene. De er ikke myndige engang! Jeg syntes du skal ta sjangsen.
      Selv har jeg nettopp flyttet til London. Jeg hadde lyst til å ta et år i Australia eller Bali. Jeg ble ferdig med vgs i sommer som deg. Jeg vet nå, at hvordan skal jeg få sjangsen til å dra ut i verden nå? Jeg har fem år med kjedelig juss-utdanning og har hvertfall ikke bruk for det i Australia om fem år. Dessuten er det vel da man er fersk og skal ut i jobvlivet og få barn og stablisere seg. Det går FORT! Grip sjangsen nå mens du kan Sohpie!! Kunne ønske jeg var i dine fotspor. Og OM du finner ut at du har det helt jævlig, noe jeg tviler på, så kan du alltids dra hjem. Men da har du ikke noe du angrer på, pluss at du har lært og fått en opplevelse for livet. Vær så snill å ikke back ut. Det er normalt å føle det sånn her! 🙂 You go girl!!!

    61. DRA! Har sjøl reist jorda rundt heilt aleine i 3 mnd, og d e d beste æ nånsinne har gjort. E bedre å angre på nåkka man har gjort enn å angre på at man ikkje gjorde d.. Bare tenk over den følelsen du hadde når delfinan kom bort til dæ når du satt på vannscootern i Florida, det børr minne dæ på om koffør du tok valget om å reise 🙂

    62. Ikke vær redd for å dra til Japan! Det er et fantastisk sted, med fantastisk mat, fantastiske shoppemuligheter, og det er utrolig fint der!

    63. Jeg skjønner deg veldig godt. Jeg har aldri før vært på en såpass lang reise alene, men jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det. Det værste du gjør er å begynne å tvile på deg selv. Stol på deg selv og vær sikker på at du klarer det. For det gjør du! Jeg er sikker på at i det øyeblikket du sitter på flyet så kommer du til å være takknemmelig på at du valgte å reise. Du kommer til å vokse mye på å gjøre det. Og ingenting er bedre enn å oppnå noe du har drømt om så lenge! Stå på Sophie! Dette klarer du! 🙂

    64. Tenk på hva det betyr at du drar! Tenk på hvor mye du vokser av det selv, overvinner frykt og er med på å hjelpe noe så stort og viktig! Tro på deg selv, tro at du kan klare det, for det kan du!:) kjøp deg en god bok og sov mye:D du kommer til å komme i snakk med mange
      Forskjellige mennesker overalt og får tid som du kan bruke på deg selv!:D vi støtter deg alle sammen Sophie!

    65. Kjære Sophie <3
      Jeg synes du skal dra til Japan, med eller uten faren din. Vet det er en lang reise og det kommer til å bli en sterk opplevelse, men jeg tror du vil angre om du ikke drar.
      Du har jo en blogg, og tusenvis av blogglesere, som kommer til å sende deg støttende meldinger mens du er der nede.
      Men dette er jo et valg du må ta selv <3

    66. jeg kan gjerne bli med deg:) bor ikke så langt unna, er samme alder som deg og like glad i livet! 🙂

    67. Du burde dra uansett! Dette er en opplevelse for livet. Du kommer helt sikkert til å hadde en kjempe fin tur!!

    68. Synes du burde dra 🙂 Tror nok du kommer til å angre om du ikke gjør det…. Selv om det virker kjempeskummelt og sånt, noe jeg forstår, men tror det blir en utrolig bra opplevelse!

    69. Jeg synes du skal dra! Det har jeg tenkt å gjøre om 2 år når jeg er ferdig med videregående. Hvis du ikke drar i år, kan vi gjerne reise sammen ned. Dette er en sak som provoserer meg så til de grader, så jeg føler jeg må ned å gjøre litt nytte av meg.
      Du er rå Sophie!

    70. Jeg syntes du skal dra. Tenk den følelsen når du er hjemme i Norge igjen, at du har klart å utført denne reisen helt selv! Så mye du kommer til å vokse på turen, og ikke minst god samvittighet for jobben du har gjort der!
      Stå på sophie <3

    71. Jeg digger deg og bloggen din! Har lest den siden du fikk den! Synes det er utrolig sterkt gjort av deg å gjøre noe sånt!<3

    72. GJØR DET, GJØR DET, GJØR DET!!!!
      Endelig har du sjansen til å bevise folk at du ikke er den blonde jenta med silikonpupper. Bevis for alle haterne at du faktisk brenner for noe veldig viktig, og at du gjør det DU kan for å stoppe det. Tenk at du faktisk redder liv når du drar. Om du feiger ut, kan det hende mange flere delfiner blir drept.

    73. heihei : jeg hadde nok ikke det, bare wonderbra med innlegg, haha. Jeg bruker faktisk som regel ikke bh nå overhode, så det kan fort ikke se ut som all verden.
      Maren: jeg kan ikke dra for å bevise noe for noen, da gjør jeg jo det for andre – jeg må gjøre det for meg, og saken jeg tror på. Jeg fikk ikke reise med organisasjonen (jeg er ikke nok “aktivist” for dem), så jeg vet ikke om jeg får gjort noe der nede overhode engang. Kan hende jeg bare blir stuck på et lite hotellrom.

    74. Hadde jeg vært deg, hadde jeg reist uansett. Du har en god grunn til å reise og hvis du gjør dette alene, kan du gjøre nesten alt. Det er et stort skritt til å bli selvstendig etter min mening. Du er en sterk person og en stor inspirasjon for meg. Du må uansett gjøre det som føles rett og ikke gjøre noe som gjør deg redd. Jeg vil det beste for deg, Sophie!

    75. Har sykt lyst å reise til Japan! Mye inspirasjon å finne der med masse foskjellige folk og ny kultur! 🙂
      Men ville nokk ikke reist alene til japan, med mindre jeg skulle ha studert å budd hoss noen, men om en hverken kan språke eller kjenner noen kan det ver vanskelig. Ikke alle Japanere er noe god i engelsk så det kan ver vanskelig å kommunisere.

    76. Jeg reiste til Thailand helt alene, for å hjelpe til med veldedighet da jeg var 17. Det var veldig skummelt, men det gikk helt greit når en hadde vært der i noen dager 🙂
      Jeg vil nok si at det blir nok en opplevelse i seg selv, så det er nok verdt å reise. Dessuten må en ha en ganske så god grunn for å få pengene igjen for flyreisen.
      Go for it, det blir nok gøy 🙂

    77. Jeg syntes virkelig du skal sette deg på flyet til Japan. Du kommer til å angre hvis ikke. Hvis dette er noe du står får, grip sjansen! Du kommer til å få en opplevelse som du vil bære med deg videre i livet, noe å være stolt av, Alene – eller ei!

    78. Dra!! Jeg dro alene til Asia når jeg var 14 år, og det gikk helt fint! Japanere er åpne og hyggelige, og det er et fantastisk vakkert land, med utrolige shoppingmuligheter (spesielt klær) og spennende kultur. Hva er det værste som kan skje? Kanskje at du får litt hjemlengsel, men det dør man ikke av. Håper virkelig du drar, for både deg og delfinene sin del.

    79. Du gjør det du føler for, ikke la noen stygge kommentarer på bloggen påvirke deg til det ene eller andre valget 🙂
      Når det er sagt, så er det nordmenn i Japan (jeg bor i Tokyo), men Taiji vet jeg veldig lite om. Uten kunnskaper i Japansk kan det være vanskelig å klare seg til og med her i Tokyo av og til, så jeg vet ikke om jeg ville dratt helt alene til “rural Japan” uten å kunne språket. Er det ingen andre som skal?

    80. Jeg synes du skal reise, alene eller ikke. Det er jo en grunn til at du valgte å reise, så jeg tror du vil angre om ikke. Synes det er kjempebra at du står for det du mener, og tror du vil få en opplevelse du ikke ville vært foruten. Det kommer til å bli kjempegøy, og ikke minst for oss lesere. Gleder meg til å høre om dine opplevelser i Japan! God tur! 🙂

    81. Jeg synes du skal gøre det. Jeg ved godt, at du er usikker og nervøs, men det går over. Jeg har selv rejst til både USA og Australien alene, så jeg ved hvad jeg snakker om. Stol på dig selv, du skal nok klare det :). og tænk på, når du har klaret turen alene, så er det næsten ikke noget, som du ikke kan klare selv :). God tur til Japan

    82. Dette blir helt klart en prøvelse for deg men se i speilet ditt. Hva er det du har tatovert? A smooth sea never made a skilled sailor. Du tok kanskje den for litt andre grunnen men den gjelder her også. De andre virker kanskje ikke så gira på å ha deg med, men da blir du mer selvstendig og sterk. Be the change. Hvis du drar, Sophie, kommer det til å bli så mye medieoppmerksomhet rundt det og norsk media vil til og med kanskje endre litt syn på deg. Hvis media ikke bryr seg vet jeg at du har påvirket så ufattelig mange til å boikotte sirkus. Du har en enorm positiv innflytelse på flere tusen lesere.
      Men det skal sies at du kanskje får mer ut av opplevelsen hvis du føler deg trygg, og du skal jo dra i nærmeste framtid uansett om det blir om et par dager eller par måneder. Jeg støtter deg uansett.

    83. Kan ingen andre være med isteden? Jeg ville nok reist alene.
      Tenk så godt det er å føle mens du reiser, og etterpå, at det klarte du helt fint?
      Det er fint å vite at man er selvstendig.

    84. Jeg skjønner godt at du ikke vil reise alene. Er det ingen andre som kan bli med deg? Syns du skal vente til du vet om pappaen din blir med eller ikke og ta det derfra

    85. Det er bedre å angre på noe du har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort! Men såklart er det sikkert litt skummelt, så jeg skjønner deg veldig godt:-D

    86. Jeg syns at du skal dra uansett, du kommer til å angre om du ikke drar, og når du først er det så kommer du til å ha the time of your life! Det er jo akkurat likt for de som drar som au pair og lignende til USA, og du får stå skikkelig opp for hva du tror på! Du klarer dette Sophie, du er så flink og har komt så langt på disse årene jeg har følgt deg. Du kommer til å vokse enormt på denne reisen, og leserene dine vil følge deg fra Norge, om det ikke går som planlagt er det fullt mulig å dra hjem igjen. Jeg oppfordrer deg til å dra, hadde jeg hatt muligheten til å dra hadde jeg ikke nølt et sekund! <3

    87. Så dumt:( Håper det ordner seg for deg! Jeg hadde nok ikke turt å dra til andre siden av jordkloden alene, jeg heller!

    88. benedicte : au pair i usa er helt annerledes, det ville jeg også ha turt. i USA snakker de iallfall engelsk, og da vet man hva man kommer til (stort sett). men ellers, tusen takk for støtten<3 det hjelper meg!

    89. Du er voksen nok til å reise alene. Har selv reist til andre siden av jorda – helt alene, og med en telefon som plutselig streika. Uten mulighet for å få kontakt med noen kjente. Dette vet jeg du klarer!

    90. Jeg synes du burde dra, om du virkelig har lyst! Det kommer til å bli en opplevelse for livet, og få av oss andre i Norge kommer ikke til å oppleve noe sånt. Tror jeg leste at du reiser sammen med en gruppe? Eller tar jeg helt feil?
      Kanskje litt annerledes, men jeg reiste helt alene til København hvor jeg skulle være en helg. Kjente ingen av de jeg skulle være sammen med, og jeg har til tider en ekstrem sosial angst. Jeg vurderte flere ganger å bare droppe det. Da jeg kom på Gardermoen var det NESTEN jeg bare snudde og tok toget hjem igjen. Men jeg utførte det, og overlevde det.
      Du må også tenke at det er ikke kjempefarlig om du dropper det. Det er ingen som _forventer_ at du drar dit, og det er heller ikke tvang. Kjenn godt etter, selv om du kanskje har en dårlig følelse ang. dette, kan det godt hende at du får en helt super opplevelse, og du får gjort noe du virkelig brenner for.
      Uansett hva du velger å gjøre, så støtter jeg deg! (kanskje litt teit å høre dette fra en leser du aldri har møtt og sannsynligvis aldri kommer til å møte)

    91. Skjønner veldig godt at dette skremmer deg, hadde vørt ganske usikker og redd selv! Men gjør det du føler er best! Du kommer til å angre mye mer om du ikke gjør det bare fordi du er usikker. 🙂

    92. Herregud, du er modig Sophie! Det faktum at du i det hele tatt har kjøpt billetten, synes jeg er grunn nok til å kalle deg modig, uavhengig om du drar eller ikke. Du er den ENESTE bloggeren i Norge som ikke bare skriver ett overfladisk innlegg på bloggen om det du brenner for noe, men faktisk GJØR! Du lever virkelig opp til tattoveringa din “be the change”. Respekt! Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for, jeg gleder meg til å følge med videre på bloggen din 🙂

    93. Det er sykt modig av deg å i det hele tatt dra til Japan for en god sak! er ikke mange bloggere som gjør dette. Du er virkelig en stor inspirasjon for mange, forsett med det <3

    94. Husk at livingdoll gjør dette hele tiden! Å reise alene gir deg erfaringer du ikke ville fått ellers! 🙂 Håper du finner ut at du vil reise, og husk at selvom det føles som du er alene, har du mange tusen lesere hjemme som støtter deg uansett!

    95. Syns det va dårlig av de å si du er ikke nok aktivist. De skulle bare vært glad at du vil gjøre dette.

    96. Jeg synes du bør gjøre det. Det er sykt modig og du er en utrolig flott person som har vurdert dette og jeg tror virkelig bare det er godt å gjøre det alene. Da ser du verden hvordan den virkelig er og må lære deg å trøste deg selv <3 Stå på Sophie!

    97. Skjønner at det kan være vanskelig å dra til Japan helt alene, og du er sikkert veldig redd, det hadde jeg i hvert fall hvert. Håper virkelig du drar for ditt eget beste, for når du først er der så kommer du til å huske den opplevelsen resten av livet, tror ikke du angrer. Men gjør det du føler og stol på deg selv! 🙂
      Håper du reiser!! <3

    98. Tror du virkelig at du skal hjelpe delfinene hvis du drar dit? Seriøst? Du og din lille hjerne er så naive, men bare dra du og bli der lenge, lykke til

    99. Det høres skummelt ut ja, men tenk så glad du blir etterpå og hva du kan fortelle andre om det. Jeg flyttet alene til England, jeg synes det var skummelt, selv om de snakker Engelsk og det er kun 2 timers fly hjemmefra. Men jeg gikk for noe jeg ville men var redd for, og jeg er så utrolig glad for jeg gjorde det.
      Jeg tror det er verre å angre på noe man ikke gjør, så lenge du ikke utsetter deg selv for fare. Hvis det er et selskap som arrangerer det så kommer du nok til å klare deg bra!
      Det blir også en erfaring for livet kan jeg tenke meg. Men, en lang, stor tur for en ung jente alene. Lykke til med valget ditt, skjønner det er vanskelig.

    100. Herregud, æ blir sjokkert over ka folk skriv her. Det virke som om alle trur det er bare å reise. Det er ikke bare bare! Du er tøff selv om du ikke reiser, jeg forstår deg godt om du synes det er skummelt å reise alene! Ei ung jente som deg, til en øy der dem ikke klare å forstå at å drep delfina e galt. Finnes my farlige folk ute der! Du vet aldri. Jeg kommer fra mellom amerika og reiste hjem i februar for å besøke familie men jeg fto med foreldrene mine dit. Jeg ville at kjæresten skulle være med men siden han er høy, hvit blåøyde og rimelig kjekk så fårhan my oppmerksomhet som kan vær livsfarlig. Folk er gale og kan drep fordi de trur du har mye penger. Av sikkerheten hannes da så droppa vi at han ble med! Om du skal dra ta med deg faren din. Det er tryggest. Ikke finn på å dra alene selv om du brenn for det her. Slutt å hør på de andre her som trur at å fær alene til japan er et paradis. Du vey aldri sophie koss menneska det e som bor der! Du kan havne i en vanskelig situasjon. Du vet aldri!!!!!!

    101. Synes virkelig du burde prøve! Er det ingen som tar imot deg når du kommer ned? Tenk for en sterk opplevelse det blir, og du kommer til å være så stolt av deg selv 🙂 Jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å hjelpe selv, da hadde jeg dratt ned med deg!

    102. Tenk på barna dine at du kan si til dem at du dro til Japan for å kjempe for noe du tror på tenk så stolte de blir av deg. Tenk på barnebarna dine, at de kan si at bestemoren deres dro til Japan for å kjempe for noe hun tror på. Tenk så stor inspirasjon du vil bli for dem, og det tror jeg vil hjelpe dem til å faktisk sette handling bak ord, at de ikke bare sier at de står for noe men de gjør faktisk noe med det og kjemper for det.

    103. Du burde virkelig dra til Japan! Tenk opplevelsen da, og alle historiene.. Det virker sikkert skummelt nå, men jeg tror at så snart du sitter på flyet så angrer du ikke ett sekund. GJØR DEY GJØR DET GJENNOMFØR DET! <3

    104. Dra! Du er så tøff, vis at du brenner for dette! Selvfølgelig er det tøft å reise alene, men vis hvor tøff du er.
      ” Of course it´s hard. It´s suppsed to be hard. It it were easy, everybody would do it. Hard is what makes it great”
      Det blir en opplevelse for livet, og husk at du kommer mye mer på å angre hvis du ikke drar en hvis du drar! Var det 10 dager du skulle være borte? det greier du 🙂 vi som leser bloggen følger deg hele tiden der nede, så du er på en måte ikke alene:)
      Lykke til da, og skjønner at det er et vanskleig valg!

    105. Jeg skjønner at det er utrolig skummelt! Spesielt når du ikke kan språket, og Japan er svært annerledes fra Norge. Jeg tror allikevel at du burde reise, siden det sikkert kommer til å bli en fantastisk opplevelse, once in a lifetime, eller hva? Allikevel skjønner jeg deg godt om du velger å ikke reise, for det er jo ikke lett, og noen ganger er det faktisk bedre å snu før man tar seg vann over hodet. Men du virker som om du virkelig vil, og at det bare er bekymringer som står i veien for deg. Uansett hva du velger å gjøre, så er det sikkert det rette 🙂
      Hvertfall, om du drar, husk at det bare er å kontakte meg om du vil – jeg bor jo i Japan, så om du trenger hjelp er det bare å si ifra 🙂

    106. jeg heier på deg!
      tenk etter av erfaring, de fleste skumle ting i livet er alltid verdt det.
      det er skummelt å forelske seg
      skummelt å være ærlig
      skummelt å skille seg ut
      men alle disse tingene har gode utfall, jeg er sikker på at du klarer det

    107. Hei! 🙂
      Vanligvis er jeg en sånn person som ikke skriver kommentarer på blogger. mye fordi jeg er lat rett og slett. Det tok tid å lære meg å like din blogg, tok tid å se forbi silikon og restylane og alt det der. men når jeg kom forbi det innså jeg at du var ei fantastisk jente som står for mye av det samme som jeg gjør, og som ikke på langtnær er så dum som det kan se ut som på bilder. (pene jenter blir ofte stemplet som litt dumme, og såklart er jeg litt sjalu sier du er veldig pen!) At du skal reise til japan for å gjøre en insats for delfinene er bare helt sinnsykt tøfft gjort av deg, og jeg støtter deg til 100! delfinene trenger hjelp, og du som en delvis offentlig person vil kunne sette nytt fokus på denne saken i norge ved å dra. For om pressen ikke slenger seg på å skriver en sak eller 10 om turen din så er de håpløse! håper det blir så du reiser, det kan være akkurat du som endrer hele opplegget. Be the change! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg