Jeg er litt redd for å formulere meg fordi jeg automatisk går inn i en “offer”rolle og det er ikke hva jeg ønsker i det hele tatt. Jeg er jo ikke et offer, men det var litt vanskelig å ikke bli lei seg når telefonen ble bombadert fra sekundet jeg våknet. For jeg tar FULL selvkritikk for at innlegget med tatovering i hodebunnen ble lagt frem feil og det var noe jeg burde ha holdt for meg selv. Det lærte jeg mye av! Men tro meg, ingen føler seg mer dum enn jeg gjør akkurat nå. Jeg har jo virkelig gått en enormt lang vei med meg selv og hvordan jeg ser på mitt eget utseende, og så kommer det her (som jeg ikke tenkte over i det hele tatt og det var idiotisk) og blåser alt det av banen.

Jeg forstår 100% poenget med videoen til Kristin, eller hvordan den er ment å oppfattes. Jeg er enig i at influencere ikke skal dele alt de gjør av inngrep og heller ikke påpeke komplekser bare for å gjøre det. Igjen, der tar jeg full selvkritikk på det innlegget. Det forandrer riktignok ikke hvordan diskusjonen spinner ut av kontroll og det visste Kristin kom til å skje, for det har hun sett skje mange ganger. Derimot synes jeg podcasten vår om komplekser var bra, og belyser saken på en fin måte som jeg vet har vært viktig for mange. Jeg står helt inne for den podcasten og alt som ble sagt.

Jeg synes det er leit at Kristin ikke kunne gi meg en “heads up” før hun la ut videoen, eller sende meg en melding å si “du, det innlegget synes jeg ikke var helt på sin plass fordi..” og så hadde jeg absolutt hørt på det, slettet innlegget, lagt meg flat fra start og man kunne gått sammen for å kjempe denne saken, og ikke minst jeg og Kristin ville fått en fin samtale. Hun kunne likevel fått lagt ut videoen, så klart. Men hun gjør det offentlig, og jeg forstår at hun vil kaste lys på en sak men det hadde vært mulig å gjøre det på en ryddig måte: ved å si ifra til meg først. Men de to mest sette videoene hennes er jo de der hun enten henger ut meg eller Isabel, og hver gang kunne det blitt gjort på en annen måte og likevel fått frem poenget sitt, tror jeg da.. Jeg forstår at hun ikke oppfordrer folk til å hate meg men hun er fult klar over at det ville skje, for det skjedde forrige gang og vi hadde akkurat samme prat om det den gang. Hun vet også at det blir tatt ut av kontekst med VG, kommentarfelt, jodel og alt som er. Det VET Kristin, hun vet veldig godt hvordan det spinner ut av kontroll og hun vet også veldig godt hvordan det føles for meg.

Men ja, jeg har aldri ønsket å få andre til å føle seg dritt. Jeg legger meg helt flat for om innlegget mitt fikk frem de vonde følelsene hos noen. Jeg håper jeg kan bli tilgitt for det, og at jeg kan få fortsette å gjøre en jobb med meg selv og for andre.Jeg håper dere som følger meg vet at jeg er her for dere som en venn, og at jeg bruker mye tid på å svare dere, å hjelpe dere å finne gleden i dere selv. Det finnes mange veier til Roma..? Haha.

Nei men fra spøk til alvor, det hadde vært FULLT mulig å løse dette på en annen måte, men igjen. Jeg tar selvkritikk, legger meg flat på det området, men står fortsatt 100% inne for podcasten om underlivet. Om dere vil høre heter den “komplekser og jordskjelv”. Men det med tatovering? Idiotisk, og jeg legger meg flat. Ting jeg har gjort i fortiden? Ville ikke gjort igjen. Men veien jeg har gått for meg selv det siste året er jeg stolt av og jeg vet den også har vært viktig for mange.

 

557 kommentarer
  1. Hei, ville bare si at et litt uheldig innlegg om tatovering i hodebunnen ikke svartmaler noe av alt det BRA du har fått til og alt det fine du står for! Du har vokst utrolig i mine (og ikke minst i dine egne vil jeg tro) øyne de siste årene. Stå på <3 stor klem

   1. Først av alt må jeg si at jeg elsker at du engasjerer deg for miljø og dyrevern! Fantastisk deilig at du bruker stemmen din der. Du er en flott ung dame på mange måter. Glem aldri det. ❤️ Så må jeg få si noe annet også: Jeg forstår at du blir lei deg. Det hadde også jeg blitt om det var mine rariteter som ble kritisert på internett. Men dette er også jobben din. Jeg synes ikke at en mektig aktør som du, Sophie Elise, kan få lov til å holde på som du vil uten å møte kritikk.

    Jeg opplever at du viser unge mennesker alt som ikke er godt nok på en menneskekropp. Deretter gir du dem oppskriften på hvordan dette kan forbedres. Selv er jeg nettopp kommet inn i tredveåra, men første gang jeg leste om restylane og barbiedop, det var faktisk på din blogg. Og vet du hva? Jeg ble påvirket. Jeg følte at mine tynne lepper ikke var vakre nok. Jeg dro rett på salong og fikset på leppene mine. Og jeg var midt i tyveåra den gangen.

    Du har en stor reklamebedrift, du må også tåle kritikk slik andre bedrifter gjør. Sårede følelser har ingenting i en så stor business å gjøre.

   2. wtf finne ikke ut hvordan man skal kommentere uten . ås vare innlegg,, engasjerer meg . bare her isden jeg synes det blir for dumt å klikke pga hodebunnstattis?!?! akkuratt det er noe jeg har reagert på hos meg selv, høyt hårfeste bak ørene.. og tutga ett lettelsens sukk når jeg sp det er andre som er like selvopptatte at de legger merke til sånne dumme ting.. Henge ut noen pga de tar tattovering!?!?! hadde vell tatt henne mer seriøst om sophoe elise ggjorde et mer risky ingrep, som f, eks førstørre deler av kroppen.. ,men det er jo vanlig!! eneste grunnen til at hun paradisechicken reagerer på dette er at hodebunnstattovering er noe nytt og ukjent for henne.. ikke noe mer.. Gralla med ny flott kropp til sophie elise.,.., bildene går en verdensgang rundt jorda (natt og dag ) :)))

    1. Det er ikke hodebunnstattis som er greia her, det var kun et eksempel fra Kristin sin side. Men greia er at man ikke trenger å publisere ting man har endret med kroppen. Det er greit at folk gjør det, men man skal være varsom med å legge fortelle det på sosiale medier. Uansett om man er kjent eller ikke, men ekstra hvis man er kjent. Og det er fordi feks SE sitter med en enorm makt og har en påvirkningskraft. Det som er skummelt med å bli påvirket er at man ikke alltid merker det selv, og derfor er det skummelt for en ung målgruppe som er veldig sårbare på seg selv. De prøver å finne sin plass her i verden.

     Det er helheten i dette og ikke en enkel sak om hodebunnstattis som bare var et eksempel. Og det er ikke bare Sophie Elise som skal sitte med ansvaret her, men alle.

    1. Og grunnen til at hun, som alle andre leser dette, er vell fordi det har oppstått en sak angående dette og ønsker å få med seg begge sider av saken..? Eller hva tror du

   1. Sophie er falsk og utrolig dyktig til å manipulere usikre jenter! Syns at det var på tide at dette kvinnemennesket ble satt litt på plass. Vet at minst 98% av hele norges befolkning ikke syns at hun er et bra forbilde. Hvor jeg kommer fra (Stavanger/Sandnes) er navnet hennes kun nevnet i negative sammenhenger. Hadde til og med et vekterkurs hvor Sophie Elise ble nevnet i en negativ sammenheng, ang at vektere som vil være som henne skal ikke få lov å vektere. Haha.

    1. Hvorfor må du være så slem? Jeg synes det er helt greit at du har dine meninger men jeg kan ikke forstå hvorfor du må være så frekk mot en annen person bare for det.

    2. Lin, det er for det første ikke sant.
     Jeg bor selv i Stavanger og har jobbet tett med vektere i forskjellige selskaper (da spesielt de som kurser) og det du sier er pur løgn.
     Du bør se deg selv i speilet to ganger for du er ikke noe bedre enn det du mener SE er.
     Om ikke annet, så er du mye mye lavere.
     Slike som deg burde ikke få være vektere, vi trenger ikke dømmende og uegnede mennesker med maktbehov.

    3. Sier litt om dere usikre rogalendinger). Kan ikke annet enn å snakke ned om andre 😂
     Stå på sophie💕

    4. Så fæl du er som skriver sånt – og ikke skjønner jeg hvorfor du skriver/leser Sophies blogg når du klart viser hat og motstand.
     Bli voksen jente, møt deg selv i døra å se hva du finner
     VÆR MOT ANDRE SLIK DU VIL ANDRE SKAL VÆRE MOT DEG

    5. Du vet virkelig ikke at 98% av verdens befolkning synes hun er et dårlig forbilde. Jeg kjenner mange som liker henne, inkludert meg selv, kjenner også folk som er uenig med henne eller synes hun er uinteressant, folk er ulike. Dersom alle du møter i Stavanger/Sandnes snakker negativt om henne, så er det kanskje på tide å utforske verden og gå utenfor den lille boblen og miljøet du ferdes i.

    6. Eg bor i Sandnes å har aldri verken sagt eller tenkt noge negativt om SE.
     Bli voksen å slutt å sleng dritt om folk du Lin.
     Det at du må gå inn på SE sin blogg å poste en negativ og frekk kommentar seie veldig mye om deg som person.

   2. Hvorfor må du være så slem? Jeg synes det er helt greit at du har dine meninger men jeg kan ikke forstå hvorfor du må være så frekk mot en annen person bare for det.

  2. Stor respekt til deg som breier ut om hendelsen. Unødvendig å skape media-hets over en video uten forvarsel…Til tross for innlegget burde det helt klart vært gjort på en annen måte. Fra mitt ståsted har ikke synet mitt endret seg på hvor ydmyk og snill du virkelig er!!

  3. Du må nok bare innse at Kristin har helt rett! Slutt og si at du ikke ønsker å være et offer og skriv innlegg som dette…

   Du kunne jo gitt oss en “heads up” hver gang du har tenkt til å fortelle oss at noe er “unormalt” eller “må fikses på”.

   1. Er det slik at hvis man har unge jenter i nærheten ( jeg er farmor / mormor) ikke kan fortelle at man syns man er for tykk eller må gjøre ting for å se yngre og penere enn man er ? Krenker jeg de unge da ? Er det virkelig noen som mener at det ikke er lov å mene er penere å ha tynt hår enn tykt og at når man er overvektig så er det greit å prøve å gå ned i vekt. Se dere rundt. Ikke mange er perfekt men mange strever for å bli det. Hvis noen unge jenter er så til de grader på bærtur at de tar skade av hva en enkelt blogger sier og gjør må det være en som uansett kommer til å få problemer i en verden som er stappfull av akkurat slik påvirkning. Når mødre har samme fjortisproblemer som fjortisene er man inne i sirkel de ikke kommer ut av. Og det skyldes at de har blitt avhengig av å følge en blogger med er utseende de aldri har muligheten til å oppnå på grunn av fysiske grunner. Selv er jeg over 1,79 m og 65 kg og kan ikke skapes om til ei lita flis, som SE. Skal jeg bli krenket og gå til psykolog da ? Man må ikke ha slike forbilder. I utgangspunktet er de som følger slike bloggere på villspor. Tenk på utdanninga og drit i hvordan SE ser ut og forteller om seg selv.

    1. Du krenker ingen andre enn deg selv ved å snakke deg ned, men barnebarna dine (og andre unge rundt deg) bør i aller høyeste grad få slippe å høre deg legge ut om alt du synes er feil med deg selv! De fleste av oss som har små barn i dag gjør vårt beste for å bygge opp selvfølelsen til våre små, og deri ligger også aksepten for at vi alle er forskjellige, men like fullt bra nok. Dessverre er det ikke foreldre barna i en periode lytter mest til, og da nytter det ikke at mamma og pappa sier at du er flott som du er når mormor/farmor/bloggeren sitter og snakker om alt hun misliker ved seg selv. Barn og ungdom har til alle tider sett opp til og prøvd å se ut/ være som idolene sine, men i dag er det dessverre mye enklere å nå ut til flere, og da er det ekstra viktig at bloggerne er oppmerksomme på hva de legger ut! Og vi andre som er voksne må tenke hva vi sier i barn og unges påhør. Så nei, du kan ikke ukritisk lire ut av deg alle dine kritiske tanker om deg selv. Hva med å snakke deg opp isteden?

  4. Det som er med deg at det er helt vel og bra at du hele tiden sier at du har jobbet med deg selv og du ville ikke gjort ting nå slik du gjorde i fortiden, men så FORTSETTER du å fikse på alt. Blir veldig sånn “Do as i say, not what i do” mentalitet. VIRKELIG jobb med deg selv, ikke prøv å overbevis leserene dine at du gjør det, jeg mener virkelig gjør det. Slutt å fiks på alt av små bagateller bare fordi du har råd. Vær mindful, som du sier du øver på, og tenk “hvorfor lar jeg ikke denne tanken bare gå, det utgjør ingen forskjell for meg” og så la det gå.

   Du er åpenbart ikke frisk, og du burde ikke få lov til å være offentlig og å ta opp noe som helst som har med utseende å gjøre før du er frisk. Det blir litt som pro-ana inspo for folk med BDD, det du driver med. Du er en del av problemet som du lider av selv, og du evner ikke å se det selv.

    1. Ja, men har moren din operert puppene, rumpa, kjeven, vulva, samt satt inn fillers her og der? Har hun over 400k følgere på instagram som ser opp til henne og blir inspirert av det hun gjør?

     1. Nå må folk roe seg litt ned..det har skjedd forferdelige ting de siste dagene her i verden og det folk skal bry seg om er tatovering. Spiller vel ingen rolle hva hun har gjort tidligere med kroppen sin..skal hun slutte å bruke sminke også da eller? syntes dette tar veldig av egentlig

     2. Kjenner jeg blir skikkelig provosert av at du nevner operasjon av «vulva» som en skjønnhetsgreie, når SE har vært helt tydelig på at det ikke var av estetiske grunner, men fordi hun rett og slett hadde vondt (noe mange jenter sliter med). Hele meldingen din mistet sin effekt når du nr. 1; er nødt til å overdrive for å få frem fakta (noe som ikke er nødvendig en gang.. SE har gjort nok av dumme ting på bloggen), og 2; du får folk som ikke har hørt på podcasten til å tro at SE fremmer operasjon av underliv, noe hun på ingen måte har gjort, tvert i mot.

      1. Å herregud! Det er så FÅ der ute som trenger underlivs operasjoner!!! At folk skal komme her og forsvare henne for det er jo like borte som jenta selv. Bare Anna Rasmussen, Isabel Raad er flere av de på topp lista som også har undergått underlivs operasjon av «medisinske» grunner. Oh please!!!

   1. Fullstendig 100% enig med Heidi Du burde få hjelp av psykolog! Du er ikke frisk i det hele tatt. Og det ser jeg som er funksjonshemmet selv! Og at du frister de unge usikre til å lese bloggen din. Boka forbilde var bra, men meg har du mistet som leser… fiks deg selv før du skriver om alle operasjonene dine. Alt du har fått komplekser for. Du hadde ikke greid å leve en dag med mine utfordringer, det vet jeg.,hadet bra falske Sofie Elise og falde forbilde.

    1. Hva med å holde seg saklig og ikke være så kjip? Jeez som voksen person er jeg helt sjokkert over formuleringene her inne!

    2. Du som er funksjonshemmet «selv» som du sier. Hva om noen listet opp at det er noe feil med deg, hva som er galt og hva du burde gjøre, på samme måte som du gjør nå? Skjerp deg.

   2. This. Jeg lider av BDD, i perioder er jeg helt ute av funksjon i hverdagen på grunn av det, og det går mer og mer opp for meg hvilken sinnsykt selvdestruktiv mekanisme som ligger bak det behovet jeg har for å lese denne bloggen hver, jævla dag. For det er ikke sånn at jeg klikker meg inn her når jeg har det bra og vil underholdes og kose meg, jeg klikker meg utelukkende inn her når jeg vil nære lidelsen min.

    1. Nå er det sånn at verden ikke kan tilpasse seg alle med ulike plager og problemer. Man må rett og slett lære seg å holde seg unna ting som ikke er bra for oss på egenhånd.

    2. Hvis du har en diagnose og forsetter med slik selvdestruktiv adferd over lang tid, så er det støtteapparatet rundt deg og helsevesenet som har feilet her. Det vil jeg si er et mye større og mer alvorlig problem. Du kan ikke være feit og skylde på McDonalds, du kan ikke være alkoholiker og skylde på alkoholservering, eller som meg da, jeg er misofoniker, dvs at jeg kan få en fysisk reaksjon av lyder. Dersom jeg hører folk smatte eller lage kroppslyder, så vekker det skikkelig sinne i meg. Det betyr ikke at jeg ikke kontrollerer dette og jeg VET jeg må bare finne meg i det. Verden sirkulerer ikke rundt deg som individ, vi lever alle sammen i den.

   3. Det å skrive at hun ikke er frisk fordi hun har gjort noen feil og blir typ «straffet» fordet fordi hun er en offentlig person blir vell litt feil? Dersom du kan si med handa på hjerte at du aldri har gjort en feil som påvirker noen andre negativt, så må samfunnet gått ifra deg. Å gjøre feil er mennesklig!

   4. Hei!

    Jeg er fullstendig enig i det du skriver her, Heidi. Hun burde ikke fått være offentlig før hun er frisk nei…

  5. Hvorfor skulle det ha kommet en forvarsel om den videoen? Såpass burde du forventet ved å dele noe så hårreisende. Da kunne jo du gitt ut en forsvarsel om at du skulle gi publikummet ditt nok en kompleks de ikke visste at de hadde. Du kan ikke sitte med en så stor makt uten å reflektere over signalene du sender ut. For meg overskygger det alt annet bra du har stått for.

  6. Du har ikke skjønt noe. Det var det innlegget som fikk det til å tippe over. Det virker som om at du tror det innlegget ene og alene er problemet.

   Jeg ristet på hodet av innlegget. Det traff meg ikke. MEN takket være bloggen din har jeg blitt negativt oppmerksom på mine hip dips og hooded eyes, og at dette er særtrekk som IKKE er å foretrekke. Jeg er forøvrig 27 år gammel, og tør ikke tenke på hvordan yngre lesere kan påvirkes.

    1. Fordi hun dukker opp over fuckings alt! Det er umulig å ikke få en dose av henne… om man vil eller ei!

   1. Aaah den med hip dips traff meg også. Helt siden hun skrev om det i et blogg-innlegg har jeg sett at jeg også har det og jeg har aldri vært klar over det tidligere, eller at det er en negativ ting..

    1. Nøyaktig det samme skjedde med meg! ALRDI før visst hva hipdips var før SE gjorde meg oppmerksom på det! Det er helt utrolig at det er lov..

     1. Samme her. Det og hooded eyes. Visste ikke hva noe av det var. Ellers liker jeg SE godt, men hun kan holde seg for god for å dele komplekser… Selv om det garantert ikke er gjort av henne bevisst for at andre skal være usikker, men kanskje hun har lært nå. Fortjener ikke hat uansett, alle kan være korttenkt.

    2. Jeg og leste innlegget om hip-dips og tenkte «HERREGUD!!! Finnes det fler enn meg i verden som tenker på det samme???» Følte meg 100 kilo lettere da jeg innså at jeg ikke var alene om det, og at en så offentlig profil ønsket å dele, det jeg hadde holdt inni meg så lenge, med alle! Det var overhode ingen negativ opplevelse for min del. Så bør vel vi som følger SE på sosiale media også tenke over hvor mottakelig og selvkritisk man er før man velger å lese noe som evt kan virke negativt inn på en.

   2. Herregud. Aldri vært noe fan av SE, og hadde aldri hørt om hip dips før jeg leste kommentarene her.
    Er det virkelig slik at en får jenter til å få komplekser over helt vanlige anatomiske strukturer, om ikke kan endres?? Blir helt oppgitt… Utdannet fysioteraput, og ble helt.. ja som sagt, oppgitt når jeg søkte opp dette!!!
    FY FAEN for en ekkel verden vi lever i. Skal vi begynne å legge oss inn for ostetomier for å forandre på benstruktur i lår og hofter også nå? SLAPP av, hip dips er anatomisk korrekt

   3. kanskje du skal fikse selvtilliten din?
    Du hadde vel ikke overlevd i andre land..der jeg kommer fra er det normalt å snakke om å fikse på utseendet og gi tips om at man bør slankes litt eller fikse noen steder. Kjenner dog ingen med dårlig selvbilde pga.det. Mange gir barn plastic surgery som graduation gift også(noe jeg er imot, men bare prøver å formidle hvor vanlig det er ). Men i lille norge tåler man ingen kommentarer nesten…blir påvirket av alt man leser og hører…om noen forteller meg at jeg er feit 100ganger så tror jeg ikke plutselig at jeg må slankes heller. En vurdering av sin egen kropp skal man vel kunne greie….

  7. “Jeg tar selvkritikk”
   NEI!!! Jeg er så drittlei!!!! Nei det gjør du ikke. Nå er det seriøst nok. Du bør aldri og jeg mener ALDRI få bruke denne plattformen kaldt blogg NOEN GANG IGJEN.
   Du er så skadelig for unge jenter og gutter at du ikke en gang innser det selv.
   Jeg er så drittlei av at du griner å skylder på alle andre. Du får kritikk for virksomheten din og måten du holder på. Folk som skjønner hvor skadelig dette er får nok.
   Tenk deg om før du skriver dette, for igjen, atter en gang tar du “selvkritikk” men klarer ikke å legge deg flat for det er så vondt å få kritikk fra Kristin.
   SKJERP DEG!!!!

   1. Herregud, det er ikke verdens ende.. ro ned nervene.. O.O skulle nesten tru det var det værste som kunne skje i verden 😂

  8. Om videoen hennes får folk til å hate deg, da er det feil med de folka og ikke videoen! Men at de ikke støtter deg i alt som før er noe annet, For jeg har sett mye på deg her og på TV’en å du er en flott person, men jeg støtter Kristine på videoen fordi det er flere ganger jeg har tenkt over i hodet «burde jeg?» etter å ha sett deg.. Men at du legger deg flat og forstår henne, respekt! du er jo en vakker kvinne! Men det hadde du vært uten operasjonene også 🙂

  9. Vet du Sophie, jeg har forsvart deg gang på gang når folk har hevdet ting om deg som jeg har vært uenig i, men dette fokuset du har på ditt eget utseende ødelegger dessverre for mange av de andre fine tingene du har gjort. Jeg håper du tar tilbakemeldingene du får til deg og jobber med deg selv for å skifte fokuset ditt. Jeg har ikke endret en eneste ting på meg selv, men jeg er 28 år og har fått tildelt det utseende jeg har fått og er fornøyd med det. Dessverre så ser mange unge jenter opp til deg og du overfører dine egne komplekser på andre. Du hadde nok ikke beklagd deg nå hvis IKKE Kristin hadde lagt ut den videoen. Som sagt; du har mange gode kvaliteter men de blir dessverre overskygget av din enorme trang til å være perfekt.

   1. Blir helt kvalm av dere som kommer med all hatet.. Mange av disse kommentarene er hårreisende.. Hun er et menneske hun også med følelser.. Sophie er en fin person å står for utrolig mye bra.. Jeg kommer alltid til å støtte deg, Sophie <3 drit i kommentarene som er negative, de er bare piss.. Man har lov å gjøre feil.. Trenger ikke bli rakka ned som faen fordeom.. Jeg er ikke fan av Kristin, fordi jeg føler hun driver med mobbing, sånn følte jeg det i videoen mot isabell å i videoen mot deg.. Å ingen har lov å fikse på seg selv for det er bare fake… Man må da for svarte få lov å fikse på seg selv, det går jo ikke utover noen andre at man har gjort det.. Man velger som menneske hva man skal følge å ikke.. Vis et menneske velger å fikse seg fordi Sophie har gjort det ja da er det nok fordi det menneske valgte det helt fint selv, hun har ikke oppfordret til at man skal ta det.. Se heller hvor mye bra hun står for.. Naturvern, imot pels, spiser vegetarisk osv, kjemper for dyra..

    1. Eg er personlig enig med kristin i den videoen ho la ut. Det var saklig og veldig bra. Det at unge på 15 år og oppover opplever kroppspress er ikkje normalt med tanke på den ho skaper ett enormt kroppspress som ikkje burde ha vært lov. Sophie Elise. Det at du legger ut innlegg om at du har fikset det og det. veit eg at skaper reaksjoner. Du er absolutt ingen forbilde. Greit nok at du beklager deg. Men den måten du beklager deg på er ikkje ekte. For eg og mange andre veit du kommer til å gjere det igjen. Å blogge om at du har fikset det og det er noe som du aldri burde ha blogget om. At foreldre som har barn som leser denne bloggen og reagerer på det du skriver synest eg at er bra. Så alt det ho Kristin sa i videoen passet veldig bra. For der går grenset hos mange lesere som virkelig såg opp til deg. For å bli en bedre blogger så kan du holde deg for god til å påvirke andre jenter kroppsmessig. Andre jenter vær glad i dåke sjølv for den dåke er og kroppen deres. Ingen er perfekte men det er heller ikkje Sophie Elise innerst inne. Gå inn i deg selv tankemessig, og begynn å sette deg inn i hvordan det er å være en leser.

     Kom med ett forbedret innlegg som ikkje skaper kroppsfokus. Og begynn med å bli glad i deg selv og aksepter deg selv. Før du ødelegger andre jentes selvtillit på ein negativ måte.

    2. “Man må da for svarte få lov å fikse på seg selv, det går jo ikke utover noen andre at man har gjort det.. Man velger som menneske hva man skal følge å ikke.. Vis et menneske velger å fikse seg fordi Sophie har gjort det ja da er det nok fordi det menneske valgte det helt fint selv, hun har ikke oppfordret til at man skal ta det..”

     SÅ du i det hele tatt videoen til Kristin? Du har ikke forstått en dritt av hva dette handler om.

   2. At barna dine skal vokse opp med DEG som mor, som er voksen og fortsatt ikke har lært å ikke slenge dritt i kommentarfelt, det er det som er trist, Lise. Du må slite veldig med deg selv om dette er hva du bruker fritiden din på, isteden for å være med barna dine.

   3. Det som skremmer meg er at det er mammaer som er nettroll her inne! La vær og les bloggen da vel! Men hold deg for god til å kritisere når du er en mamma!

    1. Tenker at det er heeeelt innfor for Lise å skrive en kommentar og bruke to sek på tida si for det jeg! For en ting er sikkert, og det er at hu nettopp gjorde det FOR barna sine. Å komme med en statement for å si fra om at dette ikke er bra for hennes barn, det kaller jeg: bra engasjement og observert av Lise. Hva gjør man ikke for disse barna!

    2. Kjære vene Linn, det er nok en del bekymrede mammaer her inne som gjerne vil beskytte 10 åringene sine. Er det noe galt i det? Sophie er en voksen dame som oppfører seg svært barnslig. Hun tar ikke ansvar for leserne sine. Hun skjønner overhodet ikke hva hun har gjort galt. Og da trenger faktisk de veldig unge trygge og gode voksen personer rundt seg. Er det vanskelig å forstå?

   4. Er det hun som er ansvarlig for dine barn da? Det er faktisk foreldre som må lære sine egne barna om sunne holdninger til kropp.

    1. ALLE i vårt samfunn har ANSVAR for at barn utvikler en god og sunn selvfølelse, et godt selvbilde og gode samfunnsborgere. ALLE som jobber med, omgås eller er synlig for barn og unge ER ROLLEMODELLER og HAR et ANSVAR for VÅRE barn.

     Er du et DÅRLIG FORBILDE og/eller EN DÅRLIG ROLLEMODELL bør du ikke jobbe med, omgås eller være offentlig synlig for barn og unge!

     1. Det er så mange store bokstaver her at jeg faktisk sitter igjen med å ikke ha fått med meg noen ting,annet enn at du skrev fryktelig mange ord med store bokstaver. Så om det skulle vært et poeng der og til og med et godt poeng, så druknet det i ren og skjær overdrivelse og aggresjon.

   5. Det er skremmende at barna dine skal bli oppdratt av en voksen person som føler behov for å skrive en stygg kommentar for å mobbe en ung jente.

    1. Altså å skrive at hu mobbe med den kommentaren der , ja då må ordet mobbing redefineres totalt!

   6. Da er det vel din oppgave å sørge for at du gir dine barn de rette verdiene. Ikke skyld på andre, hvis du ikke evner å ta din del av foreldre oppgaven.

  10. Du sier du ikke vil gå inn i noen offerrolle, men allikevel bruker du en gammel hersketeknikk; du legger deg tilsynelatende langflat, men samtidig kommer du med stikk som sier at det i grunn ikke var din feil, hadde du fått en “Heads up” så hadde du selvsagt hørt på henne og slettet innlegget…. du mener altså at Kristin styrer hva du skriver, eller sletter, stakkars deg, du har ikke noe ansvar selv? Dette blir bare dumt. Enten får du stå for hva du har skrevet, og la andre kritisere uten at du skal gjøre et nummer av det, eller så får du tenke deg om FØR du poster. Du, og du alene er ansvarlig for hva du gjør og ikke. En annen velkjent hersketeknikk du bruker er tårer. Stakkars lille meg som blir såret av de tøffe damene som ikke gråter…. Sofie Elise.. det er på tide å bli voksen, stå for hva man sier og gjør, og ikke være avhengig av støtte fra alle rundt deg når ting går i mot deg, og ikke være avhengig av at alle andre skal være ansvarlig for at du skal føle deg vel. Verden går ikke under om man får litt bein i nesa og blir selvstendig, den blir tvert i mot et mye bedre, og enklere sted å være.

  11. Det var vel du som nevnte navn først eller hva? Du snakket nedlatende om henne i i podkasten fordi hun snakket om en operasjon som du og mange andre har hatt i en instastory?! Hun nevnte aldri ditt navn, og den snøballen hadde ikke gått videre uten at du snakket høyt om det i podkasten og skrek Ut «sinte, gravide kristine gjelsvik har snakket styggt om meg» Det hadde vært en død sak! Du taper ansikt når du begynner innleget ditt med å beklage, men fortsett med å sitte deg selv som et offer. Og jeg er helt enig med kristin, dette innleget viser hvor manipulerende du er på samme måte som kristin nevnte at du lå på baderommet å gråt. Du har mye posetivt og komme med sophie, du kan bedre, dette ble rett og slett for dumt!

   1. Dette! Virker som folk helt har glemt at SE faktisk langet ut mot Kristin i podcasten. Dette viser jo også Kristin i sin video i begynnelsen. Godt noen nevnte det!

  12. Det Kristin gjør er viktig, og det at hun “henger” ut deg er også viktig, for det DU gjør innimellom er SÅ skadelig for unge usikre jenter. Dette handler jo om deg, og hva du bidrar til, derfor er det heller ingen annen måte å ta tak i problemet, fordi “DU” er problemet, misforstå meg rett, ikke du som person, men det du bidrar til at unge jenter og kanskje også gutter sitter igjen med.

   Kjære deg, du er såppas voksen nå, at du burde vite at ingen hater deg utifra at noen sier meningen sin og kaster lys på noe av det dumme du gjør. Ingen oppegående mennesker som hater noen basert på den lille snutten til Kristin. Og HVIS det faktisk hadde vært tilfelle, så burde det si deg en del om hvor LETT det er for dere å påvirke publikum. Jeg tror ikke du gjør det med vilje, jeg tror helt ærlig at du sliter utrolig mye med ditt eget selvbilde og at du ikke tenker over hva det gjør med følgerene dine, du har et enormt behov for bekreftelse utenifra, og ved å dele kompleksene dine får du det, og det virker som du prøver å oberbevise deg selv om at du er sterk, at du har kommet langt, men se det utenifra, har du egentlig det? Du har jo snart ikke noe mer igjen å “fikse” på, du må jobbe med deg selv fra innsiden, “alene”, uten verden som skal fortelle deg at du er bra eller dårlig, for de blir aldri enig uansett. Du blir påvirket kjempe lett selv, også går du og får andre til å føle på de følelsene som er så vonde som du gjør, fordi du trenger bekreftelser. Tenk før du handler, du er voksen nå..

  13. Jeg har ingenting annet å si enn: Wow. Og det er ikke i positiv forstand. Lest bloggen din lenge, men nå må du virkelig gå i deg selv. Dette innlegget burde faktisk slettes. Skriv et nytt der du viser bedre selvinnsikt, fordi det er det du mangler å vise kritikerne dine.

   Herremin….

  14. Sophie,

   Podcasten om dine komplekser hjalp meg utrolig mye. Den fikk meg til å ikke føle meg alene om problemet, som jeg har følt i så mange år. Hvis det betyr noe så hjalp du meg utrolig mye. Stå på!!!!!

  15. Hei! Du inntar selvfølgelig en offerrolle når du begynner instastoryen din med å fortelle hvor mye du har grått, du bruker følelser akkurat der du må for å flippe leserne på din side av saken. Du innrømmer at innlegget ikke var gjennomtenkt, men skaden er vell strengt tatt allerede sjedd. Føler at hver gang andre influencere kritiserer ditt innhold, tar du det veldig personlig og tenker på hvordan det påvirker deg som person. Når problemet ikke egentlig er deg, men alle de du prakker på komplekser som ikke eksisterte før de leste innleggene dine. Jeg er enig med Kristin, fordi du er ikke så ung lengre at du kan skylde på at du er «ung og dum», men likevel forsetter du å reklamere og informere leserne dine om alle disse behandlingene du gjør for å forbedre deg selv. Kan godt være du som person har store komplekser med ting du har gjort noe med, men hva i alle dager er intensjonen med å dele det med andre? Ditt behov for oppmerksomhet er nok større enn din reflekteringsevne. All oppmerksomhet er ikke god oppmerksomhet.

  16. Du fremmer mange viktige saker, Sophie. Etter at du delte cowspiracy på bloggen din sluttet jeg å spise kjøtt en periode.

   Dessverre fronter du også saker som, etter min mening, er uviktige. Da du ble sponset av butterfly extensions var det første jeg gjorde etter jeg ble konfirmert og fikk penger, å kjøpe disse extentione.

   Du er bare et menneske, og det forstår jeg. Likevel må du forstå at på lik linje med at du blir påvirket av andres meninger på Jodel, blir unge mennesker påvirket av deg.Du er trossalt på t-banen, TVen, snapchat, nærbutikken og hos de store aktørene på internett.

  17. Det er vel og bra at du tar selvkritikk, og slettet innlegget det ble referert til. Og jeg forstår veldig godt at kritikken både sårer og går inn på deg. Jeg er forsåvidt helt enig også, Kristin kunne så absolutt tatt dette direkte med deg, enten før hun la ut, eller istedet for å legge ut videoen.

   Men! Og det er ett stort men… Om hun hadde tatt dette direkte med deg kan det kanskje hende du hadde redigert innlegget, eller til og med slettet det – men hva hadde det gjort godt for alle de som sitter der ute, og nå er blitt bevisst hårfestet sitt? Alle dem som kanskje aldri har offeret det en tanke, men som plutselig ser det som ett problem? Og det er jo ikke bare dette innlegget som peker på problemer som “må” fikses på. For det har vært veldig mange av dem, og de fortsetter å komme, lenge etter du har startet på en god vei om å være ett bedre forbilde. For jeg tror deg, jeg. Jeg tror du prøver. Og for min del ser det ut til at det er minst like vanskelig å være deg, som alle oss andre. Men da kommer det med den påvirkningskraften du har, som “hvermannsen” ikke har. Og det er vel kanskje derfor Kristin roper så høyt om denne saken. Fordi du roper høyt, hver eneste gang du legger ut ett innlegg, så når det ut til så uendelig mange… Det når ut til unge, gamle, friske, syke, småbarnsmødre og fedre, besteforeldre, og til og med barn. Så da må kanskje noen rope tilbake da, og helst litt ekstra høyt, sånn at alle disse som hørte deg, kan høre at det finnes en motpart til dette! Noen som mener at hårfestet ikke er verdt å bry seg med, og at en er BRA NOK som man er!!

   Jeg håper du også kan høre dette ropet, om at du er BRA NOK!

  18. Hver eneste dag, er det behandlinger av ulik sort. Hver uke er det i alle fall ett innlegg om hvor slitsomt det er å være deg med alle dine utfordringer. I årevis har du reklamert for produkter som skal fikse, bedre, rette og ordne. Alt du driver med, er ting for å endre deg selv! At du har fjernet noe, gjør ikke saken bedre, for du gjorde det til ett sirkus. For å forhellige deg selv. Se på meg, jeg er flink. Å så raser korthuset ditt, da er det på’n med grining og stakar lille meg. Det eneste du er offer for, er deg selv. Du har satt deg selv i den posisjonen du er i, du står bak dine handlinger og behandlinger! Du! Skaff deg noe hjelp, slutt å press dritten din over på andre. Jeg er heldigvis ikke ung, eller lettpåvirkelig. Men det er det mange andre som er. Din hverdag er ikke normal, din væremåte er ikke normal og dine handlinger er ikke normale! Og forbilde, det er du vel så langt unna som det går an å komme. Ta deg sammen, møt deg selv i døra, å slutt å grin når verden gjennomskuer det du driver med!

  19. Jaja. Tattovert hårstrå i hodebunn, get over it. Det som sjokkerte meg ALLER ALLER MEST og synes er galdskap er at når du satt på badegulvet å gråt der du sa at det du gjorde i tennårene med inngrep (silikon, neseoprasjon) skal få konsekvenser for det nå. “Hadde jeg skrudd tiden tilbake hadde jeg aldri lagt meg under kniven”. Mens du akkuratt sitter på en helt nyoperert rumpe fra Istanbul, på badegulvet. Som du nektet for. Du løy.

  20. Du begynner med å beklage, men så bruke du typisk hersketeknikk, du hadde komt bedre frem hvis du bare la deg flat her, nei det er ikke synd i deg fordi hun ikke gidde deg en «heads-up». Du drar den for langt og har et helt fucket selvbilde som du drar over til leserene dine, jo små jenter som leser bloggen din blir påvirket?!

  21. Hvorfor i alle dager skal hun måtte søke om godkjenning fra deg før hun legger ut en sånn video? Fordi du er redd for at hun skal avsløre dobbeltmoralen din? Det er kjempeviktig at unge mennesker forstår at synet ditt på kropp og utseende er helt skrudd.

   Etter alle gangene du har lagt deg flat og «angret» på diverse operasjoner skjønte du virkelig ikke at innlegget ditt kom til å
   få kritikk? At det påvirker folk? Du slutter jo ALDRI! Og folkens, slutt og kall dette «media-hets». Det er helt berettiget kritikk som veldig mange stiller seg bak.

  22. NÅ må du gi deg! Slutt å sutre for at Kristin ikke tok det opp med deg først! Hadde du ikke vært så dum i utgangspunktet, hadde hun ikke følt at det var nødvendig å lage den videoen, så dette er din egen feil. Dette “unnskyldnings-innlegget” var langt ifra godt nok. At du skriver mer om at du er misfornøyd med Kristin, enn noe annet, syns jeg er skammelig.

  23. Helt enig med at dette kunne vært gjort på en annen måte. Jeg liker både deg og Kristin og følger begge i sosiale medier.
   Kristin har mange gode poeng, men går litt vel hardt ut enkekte ganger..

   Problemet her var vel at du lå det med hårfestet ut som et kompleks, og påpekte at du syns det var stygt.. og det kunne gjerne vært unngått.. men ser ikke helt hva som er så gale med å faktisk tatovere for å gjøre det litt bedre.. det er da kun ille fordi det er typ konsentrisk tatovering og ikke vanlig «kunst» tatovering…

   Føler man må finne en mellomting her.. for en ting er å operere alt mulig å fikse seg selv flottest mulig. Men hva med de som har 2 forskjellige bryst slik som kristin har, om noen har store komplekser for noe slikt bør det jo være ok å gjøre noe med det.. det er jo noe som har blitt gjort i mange år..

   Uansett, føler du er blitt så voksen og og god på å diskutere nå, så dette kunne mye heller vært en diskusjon dere først hadde tart privat.. den sjansen burde Kristin ha gitt deg❤️❤️

   1. Kanskje Kristin ikke trodde det var vits siden, quote Sophie “hun snakker jo bergenser og er så sur, og er høygravid”. Da kan det jo være vanskelig å holde en diskusjon 🙂

  24. Og forressten, du har et så stort hjerte❤️ Blandt annet da du sa du ville adoptere katten som ingen så, den traff meg virkelig rett i hjertet❤️ Du fortjener ikke dette

  25. Du sier du gjorde det pga du hadde mistet hår pga exstetsions, men jeg har også sånne partier i hodebunnen min og jeg har ALDRI brukt exstensions! Du sa også du ikke hadde komplekser for det, så hvorfor fikse på det da? Bare for å gjøre det…? For å bli finest mulig…? Er så teit

  26. Spar meg. I hver sammenheng du får muligheten snakker du om hvor intelligent du er, da burde det være enkel hoderegning å forstå at du er skadelig for samfunnets yngre tilskudd. Hvis du ikke ser dette, så føler du deg vel bare intelligent fordi omgangskretsen sin har ennå mindre å rutte med.

  27. Syns det var helt rett alt det Kristin la frem i videoen. Men hvorfor skulle du fått en heads up når ingen av dine lesere får det annet enn overskriftene dine om alle ting som faktisk er naturlig? Jeg er så glad Kristin la ut den videoen. Jeg er så glad for hun fikk ut det mange av oss har tenkt på, men aldri har sagt annet enn i venninnegjengen.
   Lær deg å ta kritikk som dette som en lærepenge, i stede for å gå rett i forsvarsposisjon hvor du peiker på det mest naturlige og fantastiske menneske som faktisk har såpass mye vett i hodet sitt og sier det som det er. Bruk hodet ditt. Bli glad i deg selv.

   Bedre med vett enn vatt for å si det sånn. Er ikke rart flere unge mennesker sliter mentalt.

   Hilsen meg, snart 28, som fremdeles jobber med å godta mine “komplekser”.

  28. Du er desverre ingen forbilde for noen . Fake hele du . Trist å se. Hva har du ikke fikset på ? . Skjønner ikke at folk følger slike som deg . Synes synd på deg ….. veldig synd på deg . Heia Kristin . Naturell . Stakkars unge jenter s følger deg . Amen !!!!

  29. Hei, jeg har lest bloggen og fulgt deg lenge. Jeg har lært mye bra av deg, at det er greit å være psykisk syk, om dyrevelferd og hvorfor vi skal velge å ikke spise kjøtt.
   Men jeg har også lært at jeg burde fikse på nesen min, noe jeg har tenkt i flere år nå, jeg tok restylane pga deg, og jeg vet nå hvordan jeg skal fikse mine viker.
   På så mange områder er du smart og et forbilde, men når det kommer til utseende og selvtillit er du veldig god på si hva vi burde gjøre med alt som som ikke er perfekt med oss.

  30. Får helt vondt av å lese hva folk skriver så lenge de er anonyme!

   Og jeg får vondt av å lese hva du skriver – jeg forstår deg veldig godt og jeg forstår og at du fikser på ting som egentlig ikke er noe. Hvorfor du gjør det vet nok bare du, men det er nok bevisstgjørelsen på det og at du har råd til å gjøre noe med det. Du er så fin og god allerede Sophie, tenk på alle de gode rundt deg , ingen kommer til å forsvinne om du bare er deg fordi det er faktisk bra nok! Vær din egen bestevenn, det er du som skal leve med deg selv resten av livet – du ville aldri fått bestevennen din til å komme innpå slike tanker. Hør på fantastiske Kasper, du trenger bare være eg

  31. Er så utrolig skuffet over deg. Trodde faktisk at du hadde forandret deg men alt er like overfladisk som før. Du er VOKSEN nå og MÅ begynne å skjønne hva du gjør! Du har unge unge følgere. Du er et dårlig forbilde, dessverre. Du kunne brukt stemmen din til å bidra positivt slik Kristin gjør. Fame, penger, høy på seg selv? er det alt?

  32. Jeg har gått fra å følge deg av guilty pleasure til å like deg, til å ha gjennomskuet deg men likevel følge for å se hvilke idiotiske ting du deler, til nå å ha fått nok. Kristin sitt oppgjør er betimelig og riktig. Nå er det nok. Heretter skal jeg ikke klikke meg her. Heretter skal jeg kun lese om deg på andre plattformer om nysgjerrigheten tar overhånd. Her inne er du bare falsk.

  33. Du e bare helt utrolig rå! Du tar på deg kritikk og naile det!

   Stå på Sophie!

   Ikke la alle stygge kommentarer gå innpå deg! Alle kan drite på draget en gang i blant og om noen velger og gjøre noe med sitt eget utsende eller en tatovering gjør ingen til et dårlig forbildet!

   1. Det med at hun tar plastikk kirurgi fordi hun ikke liker ting og tang, er jo å kritisere alle andre som har de “problemene” og fortelle de at de ikke er gode nok. Og det gjør at man blir ett dårlig forbilde. Stå for det du sier og gjør, og slutt å vær ett forbanna offer for å manipulere til deg unge mennesker. Stakkars, stakkars Sophie som VELGER å stå i rampelyset og legge ut absolutt alt. Handling sier mer enn ord!!!

  34. Heilt jævlig at sånne som deg får vær i en posisjon til å påvirke tusenvis av sårbare menneska med idiotiske kompleks og overfladisk kroppsfiksering.

  35. Hei! Liker deg oppriktig som person men kan ta fram et par ting som har fått meg til å tenke «oi».
   – I serien din skal du trene med pt å følge en matplan for å gå opp i vekt og muskelmasse. Her husker jeg ikke ordrett hva du sier men det står fram som om du ikke vil følge matplanen fordi du vil være «tynn». Noe som er veldig et usunt utsagn å ikke burde sies på en serie der hovedmålgruppa av seere er 13-18 år.
   – Du legger ofte ut inlegg der du tar en eller annen «oppstrammende» ansiktsbehandling/kroppsbehandling, noe jeg synes også er oppfordrende til unge jenter å ta, som ikke trenger dette.
   – Alt i fra det å tattovere hodebunn, tattovere skjønnhetsflekker, tattovere bryn, leppekanten, the list goes on; dette er ting jeg ikke ANTE at gikk ann å gjøre før jeg leste bloggen din/så serien din.
   – Det at du er i et samarbeid med brun og blid synes jeg er oppsiktsvekkende. Det er et høyt antall som får hudkreft hvert år. Helt greit at du velger å ta solarium, men betal for det selv og hold det for deg selv.
   – Jeg synes personlig at du skriver for mye om «behandlinger» generelt. Og ting man kan gjøre for å føle seg «freshere».
   Skriv om hverdagen din, miljø, politikk men ikke få oss til å føle et press på at vi må gjøre alle disse tingene.

  36. Hereegud du er så falsk 😂
   Nå har du fått det for deg at det er in å være en intellektuell, flatbrystet lesehest som elsker å sitte hjemme hver kveld og lese fagartikler.
   Skjønner du ikke at alle gjennomskuer deg? Det er ikke deg! Du kan aldri bli noe du ikke er.

   1. Hahaha jaaaaa det samme har jeg tenkt! Kasper er jo så intellektuell og spirituell, så nå må SE følge etter.. Hvorfor han er sammen med et overfladisk krek som SE, det forstår jeg rett og slett ikke!

  37. Du er dessverre ikke noe forbilde for dagens ungdom. Trist å se at så mange vakre unge jenter der ute har så mye tillit, tro, kjærlighet og påvirkningskraft for deg.

   Trist at denne boktrenden blandt bloggere er blusset ut pga penger.: og når du lanserte boken « forbilde» så ønsker jeg spørre meg selv det spørsmålet. Hvordan kan Sophie elise være et forbilde ? Ei som har lagt seg under kniven med både rumpefyll, bryst, kjeve, underlivsinngrep, fillers i ansikt, kropp og egentlig gjort d meste en kann fikse på. Å nå , ja nå har du prestert å ta hodebunnen som et nytt eksempel til forslag for hårtransplantasjon /tattovering. For å skjule en liten flekk bak øret! Dette sitter du å oppfordrer unge jenter til! Hvilket jævla forbilde er det.. Tror ikke du forstår selv hvilken vei du har tatt.. og hvilken påvirkning og kroppspress du påfører unge!

   1. Det er også viktig at vi spør: HVORFOR har hele medie-Norge trykket SE til sitt bryst og løftet henne fram som et forbilde? Som tøff og modig? Noen innlegg om dyrevelferd og palmeolje endrer ikke det at hun er Norges dårligste og farligste forbilde!! Fyfaen det er så skummelt at SE liksom skal være «Norges mektigste kvinne».. når hun egentlig bare er en liten usikker jente, full av komplekser og høye tanker om seg selv.. Hun burde få seg en vanlig utdannelse og etterhvert en vanlig jobb, så har hun ikke tid til å sitte på badet og studere baksiden av ørene sine…

    1. Ja hvorfor? Tøff og modig? Kanskje det? Er man modig når man står frem som «en usikker liten jente»?
     Der er to sider ved alt. Skal man dømme, og også skriftlig, tenkt gjerne litt lengre enn overflaten.

  38. Må si meg enig med en annen leser over her. Jeg hadde aldri hørt om “hip dips” og “hooded eyes” før det ble nevnt her på bloggen. Fristelsen til å se seg selv i speilet blir stor når man hører sånne begreper. Så, jeg lærte noe nytt om meg selv fra deg Sophie, at jeg har hip dips. Heldigvis lever jeg godt med det. Det er jo bare helt sykt at det finnes treningsøvelser som skal motvirke dette “problemet”.

  39. Sophie Elise, jeg var ingen fan av deg da du først begynte å blogge. Du har gjort mange inngrep, men jeg ønsker å rose deg for åpenheten rundt inngrepene. Du har gitt leserene dine et innblikk i dine komplekser og faktisk normalisert det. Ja, så har du kanskje fikset ting andre aldri hadde tenkt på at var mulig å fikse.

   Jeg kan ikke si at du har påvirket meg negativt. Har lignende hårfeste som deg, men for min del er det ikke et kompleks. Har aldri tatt noen inngrep.

   Jeg håper du kan se bort fra alle negative kommentarer og være stolt og fornøyd over hvor langt du har kommet. Du har brukt din innflytelse til å ta opp temaer med kropp og samfunnsproblemer som mange unge i dag ikke ville fått med seg ellers.

   For du har mange unge følgere. Disse har fått vite at mange har komplekser og at det er helt normalt, samtidig som du er åpen om at du angrer på flere av inngrepene dine.

   Kunne du gjort ting annerledes? Ja, men du er et menneske. Vi gjør feil, men feilene dine er veldig synlige i media. Du fortjener ikke å få hets for dette samtidig som vi sitter å sluker keeping up with the kardashians, hedrer Pamela Anderson, bruker extensions, tar silikon og sprøyter ting inn i leppene våre. For det gjør veldig mange av oss.

   Hilsen en som har blitt din fan de siste 3 årene.

  40. Men hva med rumpa rett etter du sa at du ikke hadde operert deg igjen om muligheten kom? Parykk, extensions, hudbehandlinger, botox, restylane, rumpe, pupper, tattoveringer, nese. Hva blir det neste? Fjerne ribbein? Og synes du ikke det er litt trist å ha null mimikk? Du virker jo konstant care og sur 🙁 Er så trist med en så ung og flott jente.

  41. Det er menneskelig å feile! Ja, det var et teit innlegg, og sett ut i fra alle årene hun har blogget, ett av mange. Men sett ut i fra de siste par årene, er det ett av få slike type innlegg. Er enig i mye av det Kristin sier og står får, men føler at hun setter seg selv som en «moralens vokter» og skal påpeke det alle andre gjør feil, uten å innse at det også kan påvirke andre negativt! Sophie vokser og har endret seg mye i posistiv retning. Å rive henne ned nå har ingenting for seg annet enn å spre hat. Tror hun har tatt poenget, trenger ikke å slå mens ho ligger nede

  42. Hei.
   Siden jeg begynte å lese bloggen din er det ikke alt som har påvirket meg, men jeg har blitt oppmerksom på rumpa mi og vurdert kjeveoperasjon

   Jeg er 28 år gammel og blir påvirket av hva du skriver. Og jeg er lei av måten du leker offer og unnskylder det bort. Får oppriktig vondt av at hjernen din finner så mange feil hos deg.

   Beklager, men du er ikke et godt forbilde 🙁 respekten min har sunket for deg… Dette blir for dumt…

  43. Vet ikke hvordan jeg skulle motsi meg Kristin sin film. Men må nevne at den filmen der hun sitter å snakker drit, er noe av det slemmeste jeg har sett. At en så stor profil skal sitte å snakke dritt om et annet menneske på den måten skjønner jeg rett å slett ikke… Hvorfor?! Har det klikket for hun? Håper andre får øynene opp og ser hvor vanvittig sykt det et at et voksent menneske legger ut en slik film.
   Men ellers, keep on rocking Sophie! Du har stått i stormer før, og du klarer enda en!

  44. Mange fæle kommentarer som hagler her nå. Det er trist å se, og jeg håper det går greit med deg. Synd at folk ikke kan holde seg til å legge igjen fine kommentarer på Kristin sin blogg istedenfor å komme inn hit for å lage kvalme. Noen av kommentarene er konstruktive og viktig, men mye er rett og slett ufint. Stå på Sophie Elise, vi er mange som heier på deg!!

  45. På tide du begynner å ta ansvar for din kyniske agenda, Sophie Elise! Du og din virksomhet tjener deg søkkrik på å spre et dårlig kroppsfokus ved å systematisk vise og fremme operasjoner og tipse unge om forbedringspotensial.
   Du er ikke ung lengre og kan ikke skjule deg bak det å være ung og dum lengre.
   Du har en enormt påvirkningsevne og burde vite bedre, men dessverre har du som et elendig forbilde valgt at dette er din message ut til unge folk: du er ikke bra nok…
   Se her på meg, i dag opererer og fikser jeg underliv, i morgen er flekken bak øret tatovert. Hold disse forbanna operasjonene du er avhengig av for deg selv.
   Forbilde er ikke et ord du kan gjøre deg fortjent til overhode, så boken din kan du gjemme.
   Du er det farligste og verste forbilde en ung jente kan ha i dag!

  46. Dette er så utrolig smålig! Kristin sitt budskap er kjempe viktig, vi må slutte å ha et samfunn der en skavank eller en misnøye er “sjokkerende og stygt”, og grunn nok til å legge seg under kniven… At du skal begynne å slenge dritt om Kristin i dette innlegget er jo helt forkastelig! Slutt med det! Dette var en hard kritikk til deg, STÅ I DET. Er så smålig og kvalmende at du begynner å skrive at de videoene til kristin som får mest views er der hun tar opp noe med deg eller Isabel. Hva har det med poenget å gjøre? Kan du ikke heller stå i det du gjorde, uten å kaste skygge på noen andre?

  47. Du er så vanvittig dobbeltmoralsk.
   I podcasten om komplekser sier du først at man ikke får komplekser av ytre forhold, -komplekser er noe man har og man kan ikke få et nytt kompleks.
   I neste øyeblikk sier du at årsaken til at du fikk komplekser med eget underliv var bemerkninger fra guttene i klassen!
   Unge jenter som vokser opp i dag får ikke kompleksene sine fra de umodne guttene, det står DU ene og alene for!!

  48. Stå på Sophie. ❤️ Jeg syns du er er fantastisk menneske. Du har ikke påvirket meg på noen annen måte enn positivt, og jeg har fulgt deg lenge. Faktisk så har jeg tenkt siden jeg var 16 å ta silikon, men alt du har skrevet om komplikasjoner osv, og at du nå i tillegg har fjernet silikonen har fått meg til å slå meg til ro med at puppene mine er fine som de er. Jeg syns du er en utrolig fin og godhjertet person, som bryr deg om så mye. Du inspirerer. Ikke gi deg! Personangrep er aldri greit.

  49. Syns helt ærlig det blir litt for dumt å si at du hadde slettet innlegget om Kristin hadde tatt det opp med deg på en ryddigere måte en filmen, det var allerede kommentarer i kommentarfeltet ditt som tok opp det at du ikke burde lagt ut det innlegget pga påvirkningen du har på unge og at en del nå fikk større komplekser. Er det slik at dersom hun hadde tatt det opp med deg hadde du slettet det, men når leserene dine sier egentlig det samme så er ikke deres ord sterke nok til at du hadde slettet det?

  50. Om flere jenter hadde fått med seg Kristin sine budskap i ung alder i stedet for dine egne, ville verden vært et så ufattelig mye bedre sted. Du ser det åpenbart ikke slik, og det er forståelig at du kjemper med nebb og klør for å beholde levebrødet ditt. Men hvis du virkelig ønsker å ikke få andre til å føle seg dritt – eller å videre helle bensin på “usikkerhetsbålet”, ta litt tak, slutt å skriv om ting som er utseende-fokusert, slutt å snakk om komplekser og slutt å reklamer for ting som sminke, hårprodukter o.l. Så lenge du fortsetter å gjøre alle disse tingene vil du i manges øyne være en hykler, som pålegger unge jenter den samme usikkerheten du selv har kjent på så lenge.

  51. For å være ærlig er dette noe av det mest idiotiske jeg har lest. At du skulle trenge en “heads up” eller noe slikt av Kristin synes jeg er helt idioti. Du er en offentlig person og vi lever i et samfunn der man kan ytre sine egne meninger offentlig og du må nesten tåle at det blir rettet kritikk mot deg. Hva så om hun kontaktet deg på forhånd/ privat? Kjemp for “saken” uansett du. Du trenger ikke lete etter sympati – legg deg helt flat. Dette her valgte du selv å skrive om, i sekundet du valgte publiser tok du det steget og valgte å dele det med følgerne dine. Etter så mange år med blogging er dette noe du burde visst bedre. Du har lesere helt nede i ti års alder Sophie.. kanskje under og. Slår det deg aldri noen gang at å skrive om slike emner som dette kan påvirke spesielt disse unge NEGATIVT, og kanskje helt ubevisst? Det er slik makt som personer som deg sitter med som kan være ødeleggende for så mange mennesker, inkludert meg selv på 21. Etter å lese alt bloggere skriver om, deg som en av dem, så har det bidratt til at jeg føler meg mer usikker den dag idag. Hvorfor velger du ikke å stå mer frem å snakke om slike emner Kristin gjør, viss du oppriktig sier du bryr deg om oss. Når du ser hva slags reaksjoner du har skapt idag, kan du tenke å gjøre noe med det? Vær en bedre versjon av deg selv når du selv sier dette var dumt og lite gjennomtenkt. Eller handler alt virkelig om penger for deg? En ting til slutt, HVORFOR må du nevne hvor du har operert deg eller nå hvor du tatoverte hodet ?! HVORFOR skal vi vite dette.. DU OPPFORDRER folk til å besøke stedet. Er det sponset, får du betalt.. hva er hensikten. DU bidrar til kroppspress hos unge idag. Du har en SÅ stor påvirkningskraft i bloggnorge idag. Jeg har lest bloggen din i mange år Sophie, men det siste innlegget tok kaka. For min egen del håper jeg det er respektert at du mister en leser nå pga. for min egen psyke så er det ikke lurt av meg å følge deg mer. Alle kompleksene du har smitter over på meg og jeg føler på samme usikkerheten. Jeg skulle ønske du ikke delte så mye av privatlivet ditt selv om du er en offentlig person.

  52. Kristin starter med å kritisere. Det går over til ren hets. Det er farlig, fordi hun blander gode argumenter med personangrep.

   Jeg mener det er mobbing og uthenging. Ikke når hun kritiserer, men når hun begynner å komme med anklager mot Sophie som person, som hun ikke hadde mulighet til å svare på. Det kalles tilsvarsrett, og finnes dessverre ikke bloggverden. Men det burde det.

  53. Jeg blir helt MATT av hvor lite selvinnsikt du har og hvor fullstendig blotta du er for sunn fornuft. Du skjønner vel at det ikke var innlegget om tatovering i hodebunnen som SKAPTE reaksjonen? Det er alle ÅRENE du har drevet med akkurat det samme som det innlegget om komplekser og hva som kan gjøres for å endre det. Du gir dobbeltmoralsk en ny mening og derfor passer du tittelen verste forbilde

  54. Hei fine! Jeg pleier ikke kommentere noe negativt til noen bloggere, men her vil jeg bare si at jeg er 100% enig med Kristin. Hvis vi skal hele tiden SKAPE NYE kroppspress vi ikke trodde fantes en gang, har det gått over styr altså! Det er meeer enn nok av det fra før! ALT for mye faktisk. Skal vi bruke store deler av dagene våre til å se oss i speilet å tenke: hmmmm, hvilken flere ting kan jeg fikse på her??? Altså, er det rart vi blir SYKE I HODET? Huff, syns dette var så leit… Jeg har blitt mer og mer imponert over deg i det siste av alt det gode du står for! Synd dette ble delt av deg.

  55. Jeg har lest bloggen din i snart 10 år, men det var på tide noen tok opp dette. Jeg er selv 23 år og har komplekser som alle andre. Jeg må innrømme at jeg til tider har vurdert å gjøre noe med pannen min ettersom jeg har høyt hårfeste. Men takk gud for at foreldre, venner og kjærester alltid har snakket fornuft i meg. Jeg husker pappa sa til meg en gang: “Men vil du være sammen med en som liker deg fordi kroppen din er fin? Hvis noen avviser deg, enten venner, kjæreste eller kolleger, for at du ikke har “riktig” panne, pupper eller lepper, er det vel ikke noe poeng å bruke tiden din på dem”.

   At the end of the day er det ingen som bryr seg om den lave/høye/brede/smale pannen din. Det du heller burde bry deg om er din familie, din kjæreste, dine venner og alle de tusen jenter som ikke har en så smart pappa som meg.

   Bry deg om noe som virkelig betyr noe – dyrevelferd, globale oppvarming, diskriminering eller andre ting vi må snakke om for å bringer verden videre.

  56. Kjære Sophie Elise

   Jeg vil bare si….at det å være et forbilde må være sykt vanskelig. Jeg mener…det er helt naturlig og menneskelig å gjøre eller si en feil. Min oppfattelse av dine komplekser er at du ønsker så gjerne å dele noe som er lissom «forbudt» å snakke om, fordi det fører til dårlig innflytelse. Jeg skjønner ikke hvorfor det er galt og hvorfor vi skal legge lokk over alt? Det finnes så mye verre ting der ute og fordi du har kommet så lang vei, og har blitt en slik sentral person her i landet så tror jeg at det er det enda vanskeligere å være et «riktig» forbilde. Du prøver å dele vanskelige ting og flere av innleggene dine, så spør du oss lesere om hva vi føler å tenker og til og med om vi har noen råd å komme med. Det viser bare at du engasjerer deg. Men man kan ikke tilfredsstille alle…det er jo umulig(??) og hvis du hadde vært en slik dårlig og farlig person som de sier om deg nå, så kunne du bare skreket et stort «fuck you» til dem alle i stedet for å innrømme at innlegget var en tabbe. Så nei, du er ikke et dårlig eller farlig forbilde i mine øyne fordi du kjemper med det samme som oss andre, nemlig oss selv.

   Bare så det er sagt så er jeg ikke noe super-ultra fan som er ute etter å beskytte deg fordi jeg vet at du har bein i nesa til å forsvare deg selv. Men jeg vil at du skal vite at jeg syns du fortjener å høre at du ER en fin person <3

  57. Er du seriøs ??? Du som mener at du er sååå oppegående , smart osv … Du burde vel vite i alderen av 24 at dette er langt i fra greit . Så skriver du at Kristin skulle gi deg “heads up” og si at innlegget var ikke ok å poste .Jeg mener at det er helt utrolig at du får lov til å snakke/skrive om alt det du gjør med kroppen din ut til alle og mene det er ok . Hva er det du vil åpne med det ? Voks opp ! For real .

   1. Marta: Hvorfor skriver du flere kommentarer under forskjellige navn? Skrivemåten/særskrivingen din er veldig lett gjenkjennelig.

  58. Så enig med Kristin .
   Trur det er ingen tvil om at du er et snillt menneske . .
   Men at det er såpass mye av deg i media og at du har en bok kaldt forbilde er ganske uforståelig.
   Når du gang på gang er den største bloggeren i Norge som faktisk viser hvordan et dårlig forbilde holder på .

  59. utrolig urettferdig å lage en sånn sinna video om det, sett på kaffen og snakk om det som voksne liksom, dette ble et person angrep på deg, og er utrolig dårlig måte å gjøre det på. du mente jo ikke lage noe ut av det, hun mente jo å anngripe deg! Ikke ta det til deg!

  60. Er egentlig Kristin noe bedre ved å vise til unge at det er greit å henge noen ut i offentlighet? Er ikke det nesten mobbing? Ikke bare et innlegg men en hel video! Alle kan være uheldige. Du er tøff Sophie.

   1. På hvilken måte henger Kristin ut Sophie? Hun tar bare til motmæle, noe som faen meg er på tide. Hun har fått holde på altfor lenge uten å møte motstand.

  61. Du er 24 år gammel, en voksen kvinne. Jeg kan bare ikke lese bloggen til ei som gir inntrykk av at hun er 14 år lengre. Du er et elendig forbilde, både for barn og unge voksne. Jeg sier meg ferdig med deg. Jeg har gjennomskuet deg. Beklager.

  62. Sophie Elise
   1. Du kan ikke gjemme deg bak at innlegget var ment ironisk, som du sier på instastory. Jeg har lest innlegget med det bakhodet, jeg finner ikke ironien. Du skriver tydelig at hårfestet og flekkene med mindre hår er noe du er misfornøyd med og du skriver tydelig at du ser forbedring etter behandlingen. Når du direkte henviser til klinikken og hun som utførte behandlingen, er det ikke rart mange tar dette som en oppfordring til å prøve noe lignende.
   2. Du kan ikke forsvare deg selv ved å si at du har jobbet mye med deg selv og bryr deg om leserne dine, for så å skrive et sånt innlegg og ikke tenke over konsekvensene. Det viser jo at du er alt annet enn bevisst på saken og langt ifra ferdig med å spre usikkerhet rundt kropp og utseende.
   3. Det at du har fjernet silikon er ikke et gyldig argument for at du kjemper på “den gode siden” av saken, når du har skrevet på bloggen at grunnen til at du fjernet silikonpuppene var ikke fordi du angret, men fordi de ble så harde at du ikke kunne ligge på dem. Da hjelper det lite.
   4. Du prøver å sette Kristin i et dårlig lys ved å si at hun nærmest ønsket at du skulle få hatkommentarer etter dette. Hva med alle hatkommentarene hun får etter videoen hun la ut? Hun skjønner nok at de kommer, men hun tier ikke for det. Jeg opplever at hun kjemper for en viktig sak, ikke at hun ønsker deg noe vondt.
   5. Du omtaler bloggen som en profesjonell jobb. I alle andre yrker får man konstruktiv kritikk om man gjør noe upassende, feil eller noe som ikke står til forventningene. Her har du fått din konstruktive kritikk og du må ta ansvar. Ikke ta på deg offerrolle, ikke søke etter sympati ved å gråte på instastory, ikke bortforklare det, ikke fortsette i samme spor- men vise profesjonalitet og ta ansvar.

   Alle sammen; Sophie Elise har så mye makt og får så mye oppmerksomhet. Man kan enkelt ta fra henne den makten, ved å ikke klikke innom bloggen hennes.

  63. Dæven. Om jeg hadde fulgt bloggen din når jeg var tenåring, tror jeg hele mitt voksne liv ville vært ødelagt. Jeg ville trolig ha fikset både rumpe, pupper, lepper og mage. Jeg ville aldri følt meg fin eller bra nok. Jeg var så lettpåvirkelig at det hele egentlig er ganske skremmende. Depresjonen jeg hadde den gang, ville blitt kronisk og sikkert endt med selvmord fordi jeg aldri ble perfekt.

   I dag er jeg en modell. Sånn som man ser i blader og på enkelte plakater. Og jeg har ikke endret på noe mer drastisk enn håret, som stort sett er oppdragsgivers ide for hva enn jeg er modell for. Altså, jeg har ikke tatovert på “hår” der det ikke vokser.

   Men fortsett i samme tempo du, så ser vi hvor lang tid det tar før “naturlig skjønnhet” blir en urban myte.

  64. Forstår ikke, det er greit for deg å snakke om henne i podcasten din som er offentlig men ikke for henne å legge ut en video? 😂

  65. Jeg må bare stille meg bak Kristin her. Kunne dette løses på en annen måte egentlig? Ved at dere to snakket sammen slik at du kunne slette innlegget og unngått denne negative konsekvensen av å faktisk ha publisert noe slikt?
   En annen ting som du ikke forstår er nok de vanvittige mengdene med hormoner som raser igjennom den høygravide kroppen til Kristin som nok er en liten grunn til at hun ble litt ekstra sint og fikk litt ekstra nok. Det er slike ting vi skal og burde snakke om, psykisk helse, hormoner, følelser, hvordan vi er bare fordi at det er slik det er og det er sånn kroppen fungerer.
   Du har til og med fått deg en egen TV serie hvor fokuset er heeeelt latterlig!
   Eksempel: Sesong 2 episode 5 «kroppspress». Denne handler egentlig og Joakim (som snakker om noe kjempe viktig!! All ære for det!) og hvor du er med for å støtte. I samme episode sitter du og sier at du ikke er for plastisk kirurgi men at det ikke har gjort folk ulykkelige heller.. altså? Hvor står du i dine meninger egentlig? Du er frem og tilbake hele tiden.
   Og bekledningen din på stortinget… di viser nesten halve kroppen og mot slutten av episoden så filmes det mer av ræva di som «shaker» under den «store» genseren enn de filmer bursdagsbarnet. Dette er forkastelig. Hvis mine døtre noen sinne ser opp til en person som deg så får de Internett forbud! Fysj!

  66. Jeg ville bare legge igjen en kommentar om dette, fordi det er SÅ viktig at du får det med deg. At alle oss som faktisk har blitt påvirket av deg, negativt, står opp for det.

   Jeg er ikke engang en fast følger av deg, men fikk nå tilfeldigvis med meg ditt innlegg om høyt hårfeste. Jeg har hatt høyt hårfeste hele livet, og hatet det, men alltid tenkt at “det er det kun jeg som tenker over, ingen andre ser vel det”. Før nå. Selv om jeg ikke engang har et forhold til deg, så får dine utsagn om at høyt hårfeste er “sjokkerende”, meg til å bli ekstremt usikker på meg selv. Og så får du bare komme å si at “det er ikke ditt ansvar” og at det ikke er din feil at jeg fikk det med meg, men jo – det ER ditt ansvar. Ikke kom og skyld på at det var ironisk ment heller, for ord er makt, og det vet du. Ord betyr mye. Selv et par setninger om et høyt hårfeste som, selv om det ikke var vondt ment, har fått meg inn på tankene om å fikse på meg selv. Sier litt om hva slags spor du setter… Er det virkelig slik du vil ha det?

  67. jeg synes det er alt for mye press på bloggere, hvorfor kalles det influencere og forbilder, dere er kjendiser! det er opp til foreldrene å skulle oppdra barna sine og komme med moral preken. du er en ung dame i 20 åra, det er ikke din jobb å redde verden alene og oppdra hele norges barn. Jeg er enig i at dette er en viktig kamp, men rettningslinjene til blogg.no må heller endres, det hjelper ikke å lage en sinna video og peke ut folk som har endret på kroppen sin. Hun prøvde jo bevisst å få deg til å føle deg dårlig, en dame i 30 åra. det er jo også helt feil måte å gjøre det på, å direkte henge ut andre! i tillegg kan en ikke lage en video på kvinnedagen der en drar ned kvinner som har opperert seg. hvorfor ikke hylle alle? Jeg har fulgt både deg og kristin i mange år, men videoen hennes mistet kraft når hun var så sint og gikk i direkte person angrep. Latterlig! I tillegg må det være rom for å endre seg og utvikle seg! Ikke la dette rive deg ned.

  68. Støtter deg veldig i denne saken. Du står for dine feil, og laget en fantastisk bra podcast om komplekser (hvordan feiltolker man budskapet deres i podden forstår ikke jeg…), også blir det så mye dritt. Her syns jeg hun har tråkket skikkelig feil, og syns du bør få en unnskyldning.

  69. Jeg er så enig med Kristin. Nå er det virkelig nok.

   En dag innser du at det i livet som er verdt å bruke energi og krefter på, ikke handler om utseende og likes, men handler om det indre. Jeg vet du er en smart jente og at du kommer til å finne det selv. Ikke se deg tilbake, vi gjør alle feil hele tiden. Det er bare synd at dine feil er synlig for hele Norge.

  70. Hei,

   Jeg synes det er veldig leit at du får så mye hat og stygge kommentarer i din regning etter innlegget ditt om tatovering i hodebunnen. Det synes jeg er ufortjent. Men det jeg synes er fortjent er kritiske spørsmål til alle de kompleksene du snakker ut om på bloggen din og de påfølgende inngrepene og kosmetiske prosedyrene du gjør for å “rette på feilene”. Jeg hadde aldri hørt ordet hip dips eller tenkt at høyt hårfestet var en negativ greie før jeg leste bloggen din. Jeg har tidligere skrevet at jeg mistenker at du har vansker knyttet til ditt eget selvbilde og at det ytre blir en måte å konkretisere det på, men som nødvendigvis ikke er riktig. Jeg ser at flere lesere har kommentert hvordan de opplever utseende fokuset ditt og jeg håper at dette er noe du kan ta til ettertanke.
   Igjen, veldig trist at du får hat meldinger. Det er ikke fortjent.

  71. Jeg har fulgt deg gjennom mange år, og har forsvart og støttet deg når folk er kritiske til deg og din holdning. Men – dette sykelige fokuset på utseendet, som har fulgt deg hele veien, det bør du virkelig få skikkelig hjelp for. Jeg synes det er så leit at slike innlegg som det med hodebunnen blir skrevet. Du sier også at det er ingen big deal, og at du ikke har hatt så dyptsittende komplekser rundt hodebunngreiene, men som sagt… jeg har fulgt med deg i mange år, og har sett flere ganger at du nevner det «store» hodet ditt og hårfestet, etc. Ikke bare tråkker det på selvbildet og selvtilliten andre jenter/gutter har, men det bekrefter atter en gang at du sliter med sånn du ser ut. Om det er av extentions, genetikk eller what not – når det kommer fra deg, og at du skriver om det, blir det automatisk tatt som en «feil». For det er jo det du gjør, skriver om «feilene» dine. Dette er ikke sunt.

   Du sier at du var ung og dum når du opererte inn silikon. Javel, men det er ikke så lenge siden du falt for Kardashian-rumpepresset og gikk for det, du óg. På samme måte som Isabel Raad. Du reklamerer for strekkmerkeolje, men du elsker strekkmerkene dine? Altså – ta valg! VELG å elsk deg selv, jobbe med det og skriv «body positive»-innlegg! Det er det vi trenger mer av! Det er det som neste generasjon trenger. Ikke om hvor mye du hater panna di, og at den er stor.. eller om «vikene» dine.
   Jeg er så lei av alt dette fokuset på kropp. Det er så trøttende og vanvittig uinteressant! Det som ER interessant er å høre om hvordan du EFFEKTIVT jobber mot sosiale medier og kroppspresset der! Jeg har tro på at du kan bli hundre ganger bedre enn hva du er nå, både mentalt og som blogger! Jeg heier på deg, faktisk!

  72. Herregud. Folk e så jævla hårsår. Du har ikke gjort nåkka galt i mine øya, sophie. Stå på, e heia på de!

  73. Hvorfor nevner du ingenting om den manipulerende oppførselen din som Kristin snakker om? Skal du ikke forsvare dette, eller er det kanskje så sant at du ikke har noe å si?

  74. Hvorfor snakke om operasjoner utført for en medisinsk grunn i en podcast om komplekser i det hele tatt?

  75. Jeg husker jeg reagerte når jeg så innlegget ditt, å syntes det var litt idiotisk for å være helt ærlig, men jeg gikk videre med min hverdag å tenkte ikke noe mer på det før jeg så Kristin sin video just i sta.
   Jeg har følgt både Kristin og deg i mange år, to forskjellig personer, men to veldig kule personer.
   Videoen hennes fikk meg til å reagere. Ikke fordi hun ikke hadde gode poeng, for det hadde hun, men fordi det føltes mer som en video for å dra deg ned fra «tronen» din. Å jeg sier igjen at jeg er veldig enig med henne i det meste hun sier, men det er måten det ble sagt. Jeg fikk mer vondt av deg en følelsen av at hun fikk frem budskapet sitt. Annet en det virker som hun har noe veldig personlig i mot deg (noe som selvfølgelig kan være hormonelt også).
   Så derfor bestemte jeg meg for å skrive en kommentar hos deg. Ikke for å dra henne ned eller påpeke feilene i din tidligere post, men for at du skal vite at alle gjør feil, alle tar dumme avgjørelser, men ikke alle har hele Norges øyne på seg når du gjør en feil. Jeg tror helt ærlig ikke at du er en dårlig person, du gjorde en feil men, det gjorde Kristin også nå. Om hun ser det eller ei.

  76. «I got a problem with people who got a problem with the way that other people wanna live» den setningen burde samtlige som henger ut andre på nett tenke over. Jeg synes helt ærlig ikke du har gjort noe feil, men det er stort av deg å legge deg flat. Men folk får slutte å skylde på offentlige personer for sine egne komplekser og problemer. Det er ikke ditt ansvar eller problem sånn jeg ser det, men du er nok et bedre menneske enn meg! 😉 jeg har sluttet å følge Kristin fordi jeg synes ofte at hun henger ut andre, og DET er verdier jeg ikke vil støtte. Ellers liker jeg ho også.. men mobbing er ikke ok.

   1. Så enig!! Jeg har hatt komplekser for kroppen min så lenge jeg kan huske! Men det er ikke SE sin skyld. Derimot har hun fått meg til å føle mindre skam! Kristin derimot har vært vond å høre på til tider…

  77. Takk.
   Jeg leste innlegget om hår-tatovering før jeg så Kristin sin utrolig bra video. Jeg mangler selv litt hår ved hårfestet og bak øret, og da jeg så hvordan du formulerte deg så ble jeg oppriktig skremt. Selv følte jeg meg truffet og ble ganske lei meg med tanke på hvordan du skrev det.

   Etter skal vi danse osv, fikk jeg et helt nytt syn på deg. Du fjernet silikon og restylane. Så skjedde dette. Jeg er glad for at du innser at du har gjort en feil, og at du skjønner hvordan det påvirket folk inkludert meg selv❤️

  78. Flott at du tar selvkritikk for innlegget. Håper det er siste gangen du skriver et innlegg om noe med deg selv du synes er stygt og som du derfor må fikse på.

   Jeg er helt enig med Kristin i at sånt gir dårlig selvtillit hos oss andre. Og som du sier: det er så synd at dette overskygger for alt det andre bra du gjør for bl. a. dyr, klima, miljø etc. Som sagt, håper du mener det du sier og at dette er siste gang du skriver et lignende innlegg!😊

   Hilsen Mia, 22 år.

  79. Men altså, hva er det dere driver med folkens? Jeg er, som mange av dere, kritisk til å fronte det å skulle “fikse” det man ser på som galt med seg selv. Og som jeg skrev over her, opptatt av at vi heller må tørre å tenke vi er BRA NOK! Men man trenger hverken rakke ned på, hetse eller henge ut noen av den grunn, vel? Hva med å begynne med seg selv? Kan man være kritisk og uenig på en konstruktiv måte? Hjelper det noen å snakke stygt til dem?

   Alle trår vi feil en gang eller to. Jeg håper virkelig ikke dette er måten dere snakker til folk dere vet har det vanskelig..

   Som jeg skrev over, er jeg helt enig i Kristin sin kritikk. Men håper folk tenker seg om en gang eller tre før de lirer av seg meningene sine i kommentarfeltet på en blogg, enten det er denne eller andres.

   1. Nå må folk slutte å tru at Sophie Elise AS er det samme som personen Sophie Elise. Dette er en millionbedrift! At folk kritiserer hennes måte å fronte plastisk operasjon eller kosmetiske inngrep på i denne bloggen MÅ være helt innafor. Hun tjener millioner av kroner på å være en levende reklameplakat, da må man også kunne kritisere hennes måte å drive bedriften sin på noen gang. At hun selv, 100% har valgt å drive sin bedrift i sitt eget navn og fronte seg selv er jo helt hennes eget valg og da må man kunne stå i det. Om noen mener noe om utseende eller sender drapstrusler er det så klart noe helt annet, men jeg har lest gjennom kommentarene her og mesteparten har med hennes bedrift å gjøre. Hennes valg av å promotere kirurgiske inngrep. Det er FANTASTISK at folk sier nok er nok og at hun må ta seg sammen.
    Jeg håper ikke folk tenker seg om en gang eller tre før de kritiserer en bedrift som åpenlyst promoterer og snakker om kropskomplkser og kosmetiske inngrep. Jeg kan nevne i fleng:
    Puppeforstørrelse
    Brystreduksjon
    To neseoperasjoner
    Kjeveoprasjon
    Fillers i kinnene
    Fillers i leppene
    Fjerning av fillers i leppene
    Permanent makeup
    Silikon i rompa
    Tatovering av hårstrå pga for høyt hårfeste
    Intimkirurgi.
    Og Sophie Elise som person må for all del gjøre alt dette. Men bedriften Sophie Elise AS har promotert alt dette. Og det står folk fritt til å reagere på!

  80. Kunne spydd av den beklagelsen🤮
   Jeg har en nydelig datter på 4, jeg er redd for at når hun blir større at hun skal ha et forbilde som deg.. det gir meg klump i magen! 😞

  81. Liker ditt engasjement i forhold til klima og miljø, men alt det der med utseende begynner jeg å få nok av. JA, til naturlig look! Less is more 🙂 🙂

  82. Jeg tror kanskje Kristins evige kamp om kropppress må gjøres på denne måten. Hun har vel fra dag en, etterspurt strengere eller et bedre system. Det er det samme som å prøve å strekke ut en hånd for å kontrollere dette på en bedre måte. Men hun blir ikke hørt og må gjøre det på denne måten. Forstår du ikke det? Slik som du kjemper for dyr/pels osv. Man må bruke sin stemme. Å i deres bransje så er det enkelt personer/kundegrupper som det gjelder. Om hun ikke hadde sagt ditt navn så skjønner hele Norge hvem det er snakk om. Det er dere som fremlyser det, forstår du ikke det??? Vi kan ta linni meister, gjort ting hun å, eller hun triana. MEN de fremhever ikke, motiverer eller legger det offentlige ut for hver gang de jør et inngrep. Men det gjør du. Og du har unge følgere. Kan forstå du mener det godt sikkert men det blir feil.snakk me vennene dine, legen din, psykologen din om disse sakene å ikke med jenter 12,13,14år +++. Det er desverre fakta at de blir påvirket. Tanteungen min på 13 kom til meg å skulle se hvordan hårfestet mitt var bak, for å si om jeg måtte gjøre eller ikke gjøre det du hadde gjort. Skjønner du eller????? Å ja Kristin sier kanskje ikke så pene ting om deg men det gjør vi heller ikke om pelsdyrfolk heller. Så du må nesten bare tåle det, for ett engasjement om en sak blir dramatisk, det er normalt fordi vi er mennesker.

  83. Kommenterer aldri innlegg, men nå har jeg egentlig mistet respekten for deg, og jeg satt nylig og så på sophie elises verden(likte og liker serien, kjøpte sumo bare for å se på din serie) men vil nå slutte å se og støtte deg fordi Kristin gjorde egentlig at jeg ¨våknet¨ opp. Har fulgt deg siden du bodde på det lille rommet på Harstad. Du gjør SÅÅ mye fint, men ubevisst har du gjort mer negativt for de fleste enn positivt 🙁

   Håper du forandrer måten du reklamerer på, innstillingen din og mentaliteten din. Det overfladiske, er det overfladiske. Men vi som sitter bak og leser, vi blir påminnet på at det overfladiske spiller en stor rolle. og du sørger for at det spiller en større rolle. Dette er ikke ment som en hat kommentar, men jeg ber deg på vegne av andre som er usikre af om å roe deg ned 10 hakk og tenke grundig igjennom innlegg og videoer du sprer. Jeg håper du også våkner opp.

  84. Hei Sophie Elise! Har aldri kommentert her før, men har fulgt bloggen din i alle år. Ikke bry deg om det Kristin sier. Alle kan gjøre feil, og det der er smårusk som folk bør holde seg for god til å henge seg opp i. I-lands problematikk på høyeste nivå. Den offentlige håningen av deg er IKKE ok. Hun burde holde seg for god til det.

  85. Hei Sophie!

   Kristin gjekk kanskje litt vel hardt ut mot deg, og eg håper ikkje du trur og føler at alt godt du har gjort er no forgjeves. Men eg håper dette får deg til å tenka deg om to gonger før du poster. Eg, for eksempel, i mitt 30 år ‘lange’ liv har aldri lagt merke til at eg har hooded eyes før du posta om det ein måned eller to tilbake i tid. Heldigvis er eg voksen nok til å ikkje ta meg nær av det, men det har allikevel gnagd i bakhodet mitt siden den gong. Eg veit jo at du ikkje posta det med håpet om at eg (eller andre) skulle gå rundt og tenka på det på den måten men det er bere eit eksempel på kor stor påvirkningskraft du har – so bruk den med måte og fortsett å bruka stemmen din på alle dei gode tinga du gjer.

  86. Seriøst folkens, flere av dere som kommenterer er voksne mennesker som slenger dritt til en usikker jente på 24år. Hun legger seg flat og vet hun har dritti seg selv på leggen. Jeg skjønner Kristin og jeg skjønner Sophie. Vi er alle bare mennesker, vi gjør feil alle sammen. MEN når ble det greit å skrive hat på nett, skal barna deres vokse opp å lære at ‘’mamma skriver stugge ting til andre på internett og det er helt greit’’?? Det er mer farlig enn om noen tatoverer hodebunnen sin. Jeg ønsker å tatovere over arr, og det måtte jeg fått lov til om jeg var en offentlig person vel? Vi alle har ting vi ikke er fornøyde med, om noen vil fikse det la de få lov. Og Kristin ble litt for ufin for min smak, det blir mobbing i mine øyne å henge ut noen på den måten.

   1. Hun er ingen jente, hun er en ung kvinne med stor påvirkning på nettopp unge jenter og derav et stort ansvar! Enig i at uttalt direkte hat er unødvendig. Men konstruktiv kritikk og utrykker at en er lei av hennes oppførsel om og påpeke den minste ting hun selv mener er en mangel er ikke det samme som hat og mobbing. Da kan jeg si at Sophie Elise mobber alle der ute som ikke foretar plastiske inngrep og justere på kroppen for og bli «en perfekt kvinne» fordi hun hele tiden påpeker og kritiserer kropp ved og si at det er mindre pent eller stygt!
    Jeg tror nå at mange begynner og bli lei makten slike influencere har i media og på kroppspress for unge kvinner, og at dråpen nå ble nådd med og skulle godta at høyt hårfeste er noe skal kunne fikse på slik som lepper, rumpe, midje, pupper, øyevipper, fettsuging, ja alt annet som disse så kalte influencerne gjør, snakker om og normaliserer for unge jenter og kvinner. Det er mer mobbing i mine øyne, at en indirekte sier at det er noe feil med meg, jeg er ikke perfekt, så defor fikser, trikser og ordner jeg på det, det kan du også gjøre her og der, og bruk dette så får du rabatt. Folk er drit lei det overfladiske og at det overfladisk skal bli «godtatt» ved og spille et offer for egen lav selvkritikk! Det er ikke sunt, det er ikke bra, og nå er flertallet så lei dette, og fikk nok, rett og slett nok!

  87. Se her ja, du går automatisk inn i OFFERROLLEN igjen. Du sier innlegget ikke var ment slik det kom frem, og at du tar selvkritikk på dette. Likevel må du poengtere at måten du har blitt fremstilt og hengt ut av bloggkollega er leit, fordi hun vet at det blir mye oppmerksomhet rundt det, og derfor burde hun gjort deg oppmerksom på det i forkant! Vet du hva, DU burde viste bedre fra første stund. DU må ta ansvar for egne handlinger. DU har vært i det offentlige i så mange år at DU vet at verden ikke fungere slik du skulle ønsket den gjorde. Jeg ser ikke at du tar ansvar i dette blogg innlegget. Jeg ser ei som liksom tar et ansvar, for så og fokusere på en annen blogger slik at du igjen blir et offer i søkelyset. DU er kynisk, manipulerende og gjemmer deg i stede for og ta det hele og fulle ansvaret. DU må huske at DU omtalte din bloggkollega på en svært nedlatende og lite respektfullt måte i podcasten du henviser til i dette blogginnlegget. TA det FULLE og HELE ANSVARET, og skjerp deg med det offertullet dit!og har du lært så stiller du opp nå når media forsøker og kontakte deg hvor Du beklager, du sier unnskyld og oppfordrer jenter og unge kvinner til og se opp til de som ikke legger seg under kniven for hver minste ting, uten og forsøke og bortforklare deg, og uten og henvise til hvordan konstruktiv kritikk burde blitt gjort, fordi det hadde passer deg best!

  88. Det jeg la best merke til fra innlegget om hodebunnen et at i ditt liv er «klinikk» et sted du besøker ofte. Slik som du også sa i Vloggen om en vanlig da. På det stedet kjenner de ansatte deg og kan foreslå behandlinger som de synes akkurat du «trenger». Å dra til et sånt sted regelmessig, sånn som man drar på jobb, skole og trening, det har de unge og de med vanlig/lav økonomi ikke råd til. Men, du gir oss innblikk i «drømmelivet» ved å fortelle og ta bilder. Det er sånn det er, det er vi forbrukere som er «dumme» og «misunner» heller enn å skape noe selv.

   Jeg synes du er et godt forbilde fordi du er skapende. Du lager, skriver, endrer-det er forbilledlig i et samfunn det «de fleste» venter, klager og gjør det andre forventer.

   Til slutt har jeg et ønske. Du har fortalt ganske konkret om klinikk og inngrep. Og, nå sier du at du er på laget som er for: «alle skal føle seg bra med egen kropp». Og da tenkte jeg: hva om du oppsøker en annen institusjon, en som jobber med komplekser, og så forteller du leserne en konkret fremgangsmåte for å jobbe med komplekser. Og så minner du om selvverd-treningen med gjevne mellomrom? For at alle skal føle seg bra med seg selv hjelper det ikke at du har arbeidet med deg. Hver og en må gjøre jobben, med seg selv. Men, du som forklarer tilg så lett, du kan hjelpe oss og vise oss vei, tror jeg. Men, vi trenger en konkret fremgangsmåte og et sted å begynne.

  89. Det virker ikke som du tar det Kristin sier i videoen serriøst i det hele tatt. Kristin har et veldig godt poeng. Jeg er 21 år, og gruer meg til og få barn – tilfelle de blir sittende og lese alt møl slike påvirkere som deg skriver.
   Du gjentar deg selv ørten ganger i dette inblegget – og det virker som du skriver det, bare for og skrive noe. Det samfunnet vi lever i nå, vil ikke jeg at barn skal leve i. Du er en av dem som er med på å skape dette samfunnet – du burde helt på ekte tenke lenge over hva du skriver og deler på sosiale medier.

  90. Helt vanvittig ut av kontekst det er å prøve å snu dette om til et person/hat angrep. Å manipulere leserne dine til å fokusere på hatmeldingene du har fått fremfor å fokusere på hva du faktisk blir tatt på sengen å gjøre er skikkelig kvalmende. Du er virkelig flink til å manipulere. Det at du begynner innlegget ditt med at du ikke vil sette deg i en offer-rolle, men likevel greier å gjøre akkurat det er bare wow. Bekymret for at du er et så stort forbilde for så mange unge jenter og gutter idag, og bekymret for de følgerne du har som tar alt du sier til hjertet nettopp på grunn av så mye du sier er til fordel for deg – innhold og skrivemåte er konstruert for å fremstille deg selv på akkurat den måten du ønsker. Og det er skummelt, så skummelt at det er så mange som går rett på dette. Å se deg grine og «ikke spille offer rolle» når du nettopp spiller offerrolle for å få vekk problemene fortest mulig blir for dumt. Ta ansvar. Finn deg selv slik at du slipper å skape så mye usunt fokus og unødvendig usikkerhet blandt unge.

  91. Ikke komplekser for hår og hodebunn? Det har du kjære deg, ikke sitt her å lyv oss rett oppi trynet. Den offerrollen du pådrar deg og de stakkars-meg-tårene kan du bare drite i. For denne kritikken kan du ikke gråte deg vekk fra, fordi den fortjener du.

   Du er 24 år og nå må du vokse opp. Slutt å gå inn i offerrolle og synes synd på deg selv. Det er så lite sjarmerende. Du tar jo ikke til deg kritikk (Nei snakker ikke om dritslenging,men konstruktiv kritikk) og begynner å grine. Jeg digger Kristin og er et godt forbilde for unge. Hun er sunn og fronter ikke plastikk kirurgi som du gjør. Du har MANGE unge lesere. Nå må du skjerpe deg jente!
   Kommentaren min blir sikkert slettet

  92. Hvorfor?
   Jeg har faktisk tenkt at du var et flott forbilde, men dette drar du virkelig ut.Behøver ikke si at du nok har mange gode sier ved deg, men den rolla og det ansvaret du har overfor følgerne dine – hvorfor gjør du dette? får du ekstra betalt? Tenker du at dette HJELPER folka som følger deg på noen måte? Og i såfall, hvordan?

   Jeg syns det er helt utrolig at du får lov til å holde på som dette. Du sier du ønsket en headsup fra Kristin, nei det er faktisk ikke slik ting funker. Du gir ikke headsup hver gang du sårer majoriteten fordi du peker på alle “skavanker” som gjør oss menneskelige.

   Dette er en drøy utfordring, så headsup: I stedet for å ta oss med på alle dine klinikker og restitusjonsprosesser, hva med å ta oss med inn i en terapitime der du virkelig får jobba med issues og ikke bare symptom/brannslukking som du holder på med. DET hadde jeg fått mer respekt av. Det du holder på med er quick-fixes og det vet du godt selv.

  93. Skjønner delvis kritikken du får når du forteller om operasjoner, tattoveringer og “fiksing” av utseende. Samtidig har du følgere som mest sannsynlig ser og skjønner når du har endret på noe, og da blir det jo uansett spørsmål om hva du har gjort, og hvorfor. Sånn sett synes jeg det er like greit at du forteller om hva du har gjort med en gang 🙂 Du er et voksent menneske som tar valg som DU mener er best for deg selv. Jeg personlig føler ikke at du har skapt press eller oppfordret andre til å gjøre det samme som deg! Det er litt urettferdig at fordi du er en offentlig person ikke skal få gjøre ting med DIN kropp. Vi bombarderes konstant fra alle hold om hva som kan og bør fikses på, og da tenker jeg vi som samfunn eller må utruste (hovedsakelig barn og ungdom) om hvordan de kan reflektere og ta gode valg for seg selv og sitt utseende 🙂 Det er etter min mening der fokuset bør ligge.

  94. Jeg heier på deg, Sophie. Mener det er forkastelig at du skal holdes ansvarlig for hva andre skal måtte føle bare fordi du er offentlig med dine meninger, tanker og følelser. Noe blir litt uheldig så klart, men det finnes andre måter å gi beskjed om enn å henge det ut i et så offentlig forum som på YouTube. Det er menneskelig å gjøre feil. God klem til deg.

  95. Du skriver “Jeg synes det er leit at Kristin ikke kunne gi meg en “heads up” før hun la ut videoen, eller sende meg en melding å si “du, det innlegget synes jeg ikke var helt på sin plass fordi..” og så hadde jeg absolutt hørt på det, slettet innlegget, lagt meg flat fra start og man kunne gått sammen for å kjempe denne saken”. Men hva med alle leserne dine som sa ifra til deg med en gang etter du hadde publisert innlegget at det var helt tåpelig? Betyr ikke “vår” stemme (dine følgere og fans) mer enn hva en annen blogger mener om deg? Du fikk jo en “heads up” fra OSS. Og når det er sagt skulle du faktisk ikke trengt en heads up, du skulle visst at det ikke var lurt å publisere innlegget fra starten av. Det er som Kristin sier i videon, du er faktisk voksen. Du er kåret til Norges fremste mediekvinne, men du klarte tydeligvis ikke å forutse hvordan dette innlegget kom til å bli tatt i mot? For meg henger ikke det helt på grep. Du er så flink til det du gjør, og du spiller på usikkerheten til følgerne dine for å skape mer klikk for deg selv.

   Det virker også som at du har misforstått hva denne debatten handler om. Noe jeg tenker er rart i og med at veldig mange andre (jenter ned i 12 års alderen) forstår budskapet til Kristin. Det handler ikke kun om prikkene(?) i hodebunnen din. Det er større enn som så. Det handler ikke nødvendigvis om at du tatoverte hodebunnen, men hvordan du presenterer et så kalt “kompleks”, for å så vise følgerne dine hvordan man kan fikse det. Ved det planter du komplekser (hipdips og hodedeyes er to eksempler) hos følgerne dine. Du sier at Kristin har fått deg til å gråte ved utallige anledninger, men hvor mange jenter i Norge har ikke du fått til å gråte på grunn av misnøye ved seg selv? Hvem er egentlig offeret her? Jeg tror nemlig ikke at det er deg.

   Når det er sagt vil jeg også bare kommentere på det at du nevnte terroren på NZ. Det er selvfølgelig helt grusomt, og er det noen som kjenner til denne grusomheten så er det oss i Norge. Men det er ingen her som tenker at “denne diskusjonen er viktigere”, men jeg håper jo (og tror) at du har større tro på følgerne dine til å vite at vi er oppegående mennesker som klarer å ha flere tanker i hodet samtidig. Det sier du jo selv gang på gang og. Man kan være overfladisk, men samtidig bry seg om dagsaktuelle saker, klima og politikk.

  96. Det går fint at du gjør feil sophie<3 men nå som du sletta innlegget ditt husker jeg ikke hvor du skrev man kunne gjøre det??? har snakka med moren min og fikk lov å tattovere selv da det er noe jeg merka nå ekstra godt etter du skrevet det ! jeg har veldgi lyst og klarer ikke et sekund mer å se ut slik som jeg gjør, hilsen jente 16 år <3

   1. nei nei nei. Du er 16 år, du er ikke voksen ennå, og så vil du gjøre permamente inngrep på din kropp. Du er altfor ung! Tenk om du får arr da. Du er bra nok akkurat som du er.

  97. Er det alt du har å si? At du skulle ønske Kristin tok det opp med deg først, så dere kunne bekjempe det sammen – i selvmotsigelsens land; SophieElise – land.
   Det eneste du hadde tjent på det var å kunne styre skuten i retning vekk fra deg selv – men denne kritikken fortjener du så innmari, så dette får du bare stå i, aller helst UTEN å poengtere hvor lei deg du blir. For lei deg er du jo annen hver dag uansett?

   Og ikke minst: endelig en som tar deg for all lygingen om rumpen din. For du sier i et intervju at du aldri har løyet på bloggen din, men at du bare aldri bekreftet/avkreftet spekulasjonene om rumpen din. Men sannheten er jo en helt annen, og det vet du! Minnes at du skylte på generell vektoppgang og gode vinkler når du poserte med rumpen i fokus på en ferie.. Du må jobbe med deg selv som reellt forbilde før du blir en eneste stor vits. Igjen.

  98. Skjønner at du blir lei deg av kritikken og det er lov, men den er allikevel fortjent. At folk kommer med personangrep og skriver usaklige, stygge ting har jeg dog lite til overs for. Tror heller ikke at det er det Kristin ønsker at de skal, men at du skal kritiseres for hvordan du nå LENGE har fått lov til å holde på nesten helt uten kritikk.. Jeg er enig med deg i det du sier om podcasten og at dere la det fram på en bra måte der, og at du var åpen om intimkirurgi pga smerter er bare bra, sikkert mange som kjenner seg igjen som kanskje ikke har hørt noen andre snakke om det eller som ikke har hatt noen å snakke med det om som setter pris på åpenheten om noe som er tabu. Klandrer deg heller ikke for åpenheten om plastisk kirurgi når du var yngre, da jeg får ett inntrykk av at du virkelig angrer på hvordan du gikk fram da og også har vært åpen om det i ettertid. MEN du kan virkelig ikke si og mene at dette er et engangstilfelle.. Det er f.eks. ikke lenge siden du skrev om hooded eyes og åpent snakket om skjønnhetsbehandling for å fikse på dette på bloggen. Sist gang for bare ett par uker siden.. Vet ikke om dette er et kompleks for deg eller noe du fikser på bare «for at du kan», men du trenger ikke å dele det med ditt unge publikum.. Har noen ett kompleks for det hadde de nok funnet ut om behandlingen uten at du hadde skrevet om det, ja.. Men folk som aldri har tenkt over at de har «hooded eyes» eller har tenkt på at det er noe man kan «fikse på» får jo nye ideer når du skriver om det sånn på bloggen. Unge, usikre jenter er lett påvirkelige og du må tenke på hva som virkelig er verdt å dele. Plutselig ser de på sine hooded eyes som et «problem» eller noe de bør fikse på.. Også dette med hip dips som du skrev om en gang gjorde folk bevisste på noe de aldri har hørt om eller tenkt om før. Og strekkmerker som du gang på gang har reklamert for bio oil for å blekne eller fjerne.. (Disse er du jo plutselig så komfortable med å ha) Uansett, at du gjør folk oppmerksom på nye ting på kroppen de kan finne feil på er det ikke tvil om. At du skaper nye usikkerheter hos unge (og eldre) jenter er det heller ikke tvil om. Bare tenk på hva du sier og deler, vær så snill!!

  99. Syns du har endret deg i en mye bedre retning i det siste, stå på sophie, er ekstremt stolt over det jeg får høre om deg for tiden!:)

  100. Du er jo åpen, ærlig og direkte om hva du står for.
   Så det må Kristin få være og.
   Det hjelper vel at budskapet kommer frem til fler, slik at du tar det til deg og at vi andre også forstår/får støtte fra alt presset som svermer rundt (ikke bare fra deg)
   Men seriøst, vær fornøyd med deg selv nå. Du ødelegger deg selv.

  101. Jeg pleier aldri å kommentere på blogger, men synes jeg du er veldig rå! Et ord jeg sjelden bruker, men synes du er det. Og jeg blir så overrasket over hvor mye stygt folk skriver, det er feigt synes jeg.

  102. Hei! Jeg ville bare si at jeg, og mange andre, syntes at du har hatt en utrolig fin vekst og utvikling det siste året. Og jeg tror mange, mange fler har fått opp øynene for den smarte, reflekterte, morsomme jenten du er.

   Én ting jeg spesielt liker ved deg er miljøengasjementet ditt! Jaja, du reiser en del og har kanskje et litt større forbruk enn de fleste (skjønner at dette er jobben din, men kanskje du finner ut en miljøsmart måte å være influencer på? Who knows;)), men til gjengjeld er det du som står bak at palmeolje ikke lenger blir brukt i mange varer, du har vært med på å gjøre det kult å være veganer/vegetarianer/spise mindre kjøtt og du har sørget for at flere tenker seg om to ganger før de kjøper pels. Blant annet.

   Jeg skjønner at diverse behandlinger du tar ikke er noen «big deal» for deg, men for andre kan dette gjerne åpne opp øynene for noe de ikke visste gikk an å fikse på en gang. Vi lærer alle så lenge vi lever, og jeg tror du har lært at skjønnet, og alturering av det, er et ømfintlig tema i det offentlige. Og kanskje neste gang tenker deg om to ganger før du velger å ta med leserne dine på en behandling. Og det tror jeg du hadde skjønt uavhengig av alle de stygge kommentarene som hagler inn nå. Og husk at disse personene er litt spesielle, jeg vil tørre å påstå at du er skrudd sammen på en annerledes måte om du tenker det er OK å sende en drapstrussel på dm.

   Jeg følger deg her, på Instagram, på podcasten og på serien på grunn av at jeg syntes du er smart, reflektert, modig og morsom. Ikke på grunn av bh-str din, hvor fint hår du har eller behandlinger du velger å utføre. For helt ærlig er de innleggene og instastoriesene som foregår på Eger skin osv de jeg velger å bla forbi.

   Stå på flinke deg!

  103. Pleier vanligvis ikke kommentere noe som helst i sosiale medier når det gjelder influencere, men her føler jeg virkelig en trang til å ytre meg.

   Videoen til Kristin er et etterlengtet innlegg, og mye av det hun sier stemmer med min egen oppfatning. I de periodene der jeg føler meg misfornøyd med meg selv kan jeg finne på å søke rundt på nettet for å lese artikler eller kronikker knyttet til det å akseptere seg selv, og hvordan man kan bli lykkelig og tilfreds. Du har skrevet en del om hvordan du har kjempet deg gjennom tøffe perioder, men disse innleggene blir for meg lest som tomme ord – nettopp fordi du skryter av å ha jobbet med ditt eget hodet, samtidig som du stadig vekk fikser på noe nytt ved utseendet ditt.
   Dette henger ikke på grep.

   Når du skriver om hvordan angsten din plutselig kicker inn og at du ødelegger kvelder eller helger du har hatt høye forventninger til så er det leit å lese. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i dette, og hadde det sånn i ca. 2 år. Grunnen til dette var at jeg var så misfornøyd meg selv, til tross for at jeg hadde kjæreste, mange venner, i gang med en god utdannelse, ble ansett som en pen jente ++. Gjennom forholdet mitt hadde jeg lagt på meg 5-7 kg, og jeg følte meg stygg, tjukk og “skitten”. Denne følelsen infiserte mitt sosiale liv – jeg kunne droppe vors eller bursdager fordi jeg brukte opptil flere timer på å finne ut hva jeg skulle ha på meg og endte med å føle meg stygg og feit i alt. Jeg ble hjemme istedet. Andre ganger kunne jeg dra ut å spise med kjæresten min, og plutselig kom den følelsen om at jeg var stygg og feit, og det ødela hele humøret mitt. Noen ganger la jeg skylden på han, andre ganger skyldte jeg på andre ting. Uansett endte det alltid med at vi enten kranglet, eller at jeg gikk hjem og gråt. Til slutt ble kjæresten min så lei at han gjorde det slutt etter 5 år.

   Den gangen skjønte jeg ikke at det var min egen misnøye som var årsaken til alt dette. I dag kan jeg heldigvis se tilbake på den perioden og forstå hvorfor ting var som det var, og ble som det ble. Jeg forstår så utrolig godt hvor vanskelig og slitsomt det var for kjæresten min å holde ut med en person som hadde plutselig humørsvingninger, var mye nedfor og sjelden tilfreds med seg selv.

   Jeg håper for din skyld at du klarer å komme deg ut av den destruktive tankegangen det ser ut til at du har før det er for sent. Det virker som at du har en fantastisk kjæreste som er veldig glad i deg, men uansett hvor høyt noen kan elske en annen kommer man til et punkt der man blir så sliten at man ikke orker mer.

   Anbefaler deg å lese “Lykketyvene” – fikk anbefalt denne av legen min og den hjalp meg masse. Håper den kan hjelpe deg også!

  104. 1.Du uttalte selv i innlegget at det var genetisk (og spesifiserer at vikene er genetisk) samt at du har mistet hår etter løshåret. Så du kan ikke endre på dette nå i beklagelsen?
   2. Det er overhode ikke måten du har formulert deg på i innlegget, som leserne dine reagerer på, det er hvor sykelig opptatt du har blitt av utseendet? Vi lurer på om du har det psykisk bra med deg selv, og tenker kanskje du burde snakke med psykolog om dette?… :/ SAMT at du formidler alt dette på bloggen i tillegg, og formidler at dette er noe man kan få gjort noe med og endret på! Istedenfor å si at man kanskje burde gå til psykolog eller endre tankegangen sin? (Gjelder jo også deg selv)..

   3. Du sier at du har kommet langt med selvbildet ditt osv, og jobber enda med det, men det har du jo ikke i det hele tatt? Det som har skjedd fra du var 18 til nå, er jo bare en haug med operasjoner? Du føler deg jo selvfølgelig litt bedre pga det, men samtidig er det alltid noe nytt du fikser på.

   4. Er det egentlig noe du ikke har tuklet med utenom hendene og føttene? Du har operert rumpa, magen, puppene, kjeven og vaginaen… Samt botox i ansiktet og restilane på leppene, tatovert lepper og føflekker, hodebunnen og bruker fake hår, fake vipper osv.. Sistnevne er mer vanlig, men vi prøver ikke «å ta deg» altså, ønsker å gjøre deg obs på alt dette. Fordi du så sier at du har kommet en lang vei med selvbildet? Skam 🙁 Ønsker deg alt godt i framtida og du står for mye bra, men ikke selvbilde!!!

  105. Hei!

   Nå har ikke jeg lest innlegget du kritiseres for, men skjønner at det åpenbart ikke var helt riktig lagt fram. Likevel vil jeg bare si at jeg synes du får ufortjent mye hat. Ja, du har en ofte utseendefiksert blogg, men jeg har lest bloggen din siden jeg begynte på ungdomsskolen for 6 år siden, og har aldri latt meg påvirke av noe betydelig. Med andre ord tror jeg at de som “adopterer” komplekser er et produkt av den tiden vi lever i, og om de ikke hadde latt seg påvirke av deg, ville de uansett funnet noen andre bloggere, youtubere og instagramprofiler. Å legge all skylden over på deg blir helt idiotisk. Det er menneskelig å gjøre feil, og det provoserer meg at det blir så mye styr rundt et lite feiltrinn, når du er en av VELDIG få, om ikke den eneste influenceren, med samme målgruppe som faktisk bruker stemmen sin til å gjøre en forskjell! Helt sykt at godt voksne mennesker slenger så mye dritt bare du gjør en liten feil, de er sikkert bare sjalu. Fortsett å skrive og snakke om psykisk helse, dyrevern og klima, verden trenger det. Tror også oppriktig at du påvirker mange flere til å engasjere seg i slike temaer. Jeg overbevist om at du gjør så mye bra for folk og samfunn, og synes det er trist at du skal få en så stor støyt når du gjør et feiltrinn. Jeg tror veldig mange av de som kritiserer deg ikke er klare over alle de viktige innleggene du skriver, for det er nettopp på grunn av de jeg følger deg.
   Masse klemmer <3

  106. Har noen egentlig noen gang tenkt hvordan hun blir påvirket til alt dette med utsende? Folk flest mener at hun åpenbart sliter med utseendet. Tror dere det er hun som finner på hip dips, hooded eyes, lav/høy hårfeste etc, etc? Det er jo overalt, bare se dere rundt.

  107. Her er jeg enig med Kristin 100%, og syns ikke hun “henger” deg mer ut enn det du gjorde når det ble pratet negativt om henne i podcasten – ga du henne en “heads up” på det? Hvis ikke kan det nesten ikke forventes at hun skal si ifra når hun planlegger å omtale deg.

  108. Hei,

   pleier vanligvis ikke kommentere på blogger, men nå syntes jeg det var på sin plass. Jeg syntes måten Kristin angrep situasjonen på var feil og er enig med deg i at det kunne vært gjort på en helt annen måte. Hun kommer med ekstreme anklager om manipulasjon og at du er det farligste forbildet i Norge, noe jeg er helt uenig i, og som etter min mening blir helt latterlig. Ja, det innlegget var en feil, og den feilen har du nå erkjent. Vi gjør feil, lærer av de, og går videre i livet. Håper det går bedre med deg, skjønner at dette må være en tung dag <3

  109. Hei Sophie.

   I et hav av negative kommentarer, så ønsker jeg å sende deg en hyggelig melding.
   Jeg synes det er helt hårreisende det som har skjedd de siste timene. For det først; det å fremme mobbing og netthets er noe jeg reagerer veldig sterkt på. Dette burde ha blitt tatt personlig med deg og du skulle ha sluppet å bli hengt ut på denne måten.
   Man kan alltid være uenig i det du gjør, men til syvende og sist er du et menneske. Du gjør også feil. Og samtidig som du har et visst ansvar for hva du legger ut og hvem du påvirker, så er det til syvende og sist leseren som klikker seg inn på bloggen din.

   Verden går i en retning hvor det vil være umulig å bli skjermet for å bli påvirket, og om man ønsker å unngå det, så får man holde seg unna internett.

   Personen du har utviklet deg til, er i mine øyne et ordentlig forbilde. Alle sliter med sitt, og jeg synes det er flott at du prater åpent om det. JA man trenger ikke å dele alt, men du fortjener ikke denne flommen av hat som har inntatt ditt liv. Det å sitte å lese bloggen din og faktisk føle at det gir meg noe er så utrolig fint. Og serien din er veldig emosjonell og du har en helt fantastisk kjæreste.
   Værsåsnill og ikke ta dette for langt inn på deg. Dette er kun et forsøk på noe som gikk galt. Dette skulle ha blitt tatt privat med deg, og dette fortjente du ikke.

   Jeg håper virkelig du leser kommentaren min og føler at noen er med deg i denne stormen.

   Stor klem!!

  110. Sist jeg la igjen en kommentar på en blogg var kanskje 7 år siden, men denne gangen klarer jeg ikke la være. 100% enig alt Kristin sa på videoen, og at du syns at det var dårlig gjort av henne å gå frem på måten hun gjorde uten noe heads up når du snakker ganske nedlatende om henne i podcasten? Virker ikke som hun skyller deg så veldig mye. Syns du har stått for mye bra, men du mistet meg her. Lykke til videre

  111. Det innlegget var dråpen som fikk begeret til å renne over for min del. I mange uker har du nesten ukentlig skrevet om diverse skjønnhetsbehandlinger du har fått utført, behandlinger jeg ikke visste fantes for ting jeg ikke visste var problemer, sammen med navn på klinikk og gjerne hvem som har utført det på deg. Det er ikke reklame, men det oppleves likevel som god gratisreklame for disse klinikkene og det er noe av det jeg reagerte mest på i min kommentar. Jeg syns det er veldig uetisk og lite gjennomtenkt å dele all den infoen. I alle disse ukene har mange kommentert (ikke jeg, selv om jeg har fulgt med) og vært kritisk til at du skriver om behandlingene, uten at du har tatt til deg den kritikken. Så at det nå kommer en video fra Kristin og mange kommentarer på innlegget om hårfestet ditt og tatovering av hodebunn, er sannsynligvis på grunn av at dette nå har foregått lenge og folk er lei av å ikke bli hørt. Som jeg sa i min forrige kommentar, hva du gjør med din egen kropp og hva jeg mener om det er irrelevant. Du bestemmer over deg selv, men ikke alt trenger å deles på en offentlig blogg med mange unge lesere. Vi, både unge og eldre lesere, trenger ikke å bli gjort oppmerksom på noe vi aldri har tenkt over kunne være et problem, men som vi nå vet både er et problem, hvilken klinikk vi kan få fikset det hos og hvem vi kan spørre etter. Jeg håper du lærer noe av dette og tenker over hvordan du uttrykker deg, og kanskje innser at det ikke er alt som er nødvendig å dele med offentligheten.

  112. Du har selv valgt å være offentlig person. Og det å være en offentlig person innebærer at du må tenke over hva du gjør og poster da folk vil følge deg, komme med kritikk og gi tilbakemeldinger på det du skriver. I en verden hvor unge jenter i dag ser opp til deg og ønsker å være deg, så får de inntrykket av at de ikke er gode nok da du selv poster absurde og selvmotsigende innlegg om operasjoner og lignende. Du har et enormt ansvar og hvis du ikke kan være et bedre forbilde for disse jentene burde du finne deg en annen jobb. Kristin gjorde riktig i å ikke snakke med deg om videoen hun lagde, for mye av innholdet ville da sikkert blitt filtrert ut og den harde sannheten ville ikke kommet frem. Du trengte at dette kom ut, og det trengte de som følger deg og.

  113. Du reklamerer for bio-oil i ett innlegg, og sier at man skal like strekkmerkene sine i det neste. Kan du svare på hva tanken med dette er?

   Podcasten får navnet “komplekser”, og du tror at det å snakke om fjerning av kjønnslepper av medisinsk grunn IKKE skal skade jenter som hører på? Du sier jo selv at dette er et kompleks! Fint for deg at du fikk/hadde fått det dekt av staten, men temaet for praten var KOMPLEKSER. Da skjønner du jo selv at dette er noe folk sliter med? Du har jo åpenbart slitt med dette også, og ikke kun fordi det har gjort deg fysisk vondt. Da hadde det ikke vært et kompleks. Hvordan vet vi at du IKKE hadde operert dersom det kun var fordi du ikke likte utseendet? Hvis det ikke var medisinsk? Hvis du ikke fikk det dekt? Du har jo operert så mange andre ting du har vært misfornøyd med tidligere. Hva skulle være annerledes med dette?

   Du har også god råd og kan fikse på det du ikke liker, og så baller det på seg. Da jobber du ikke med selve problemet, som sitter i hodet. Det hele minner veldig om kroppsdysmorfisk lidelse. Alt er bare trist. Det er trist at du hater deg selv så mye, det er trist at du får andre til å hate ting ved seg selv og at du i tillegg tjener penger på å tilby dem muligheter til å “fikse” det som er galt (bio-oil anyone?) og det er trist at kirurger tjener fett på folks usikkerhet og selvhat.

  114. Får så vondt av deg. Syns det blir feil at hun gir deg så mye dritt for å være en influencer som “ikke tar ansvar” når det hun gjør nå er å henge deg ut og sender følgerene hennes mot deg for å hakke på deg. Det visste hun jo at kom til å skje.

   Håper du vet at alt det bra ikke er glemt, og at vi som leser daglig vet at det innlegget du skrev ikke var ment slik som Kristin ville framstå det som. Du er en av de i Norge som har gjort flest bra ting for samfunnet (snakk om miljø, kjøttindustri, lære folk å være mer openminded osv) og det er virkelig noe som ingen kan ta fra deg.

   Du har en god sjel og det syns rett igjennom. Du har vokst, og vokser så mye for tiden. Håper ikke du lar dette stoppe deg! ❤️

   Den viktigste kjærligheten i livet er den du gir, ikke den du får, og du har gitt oss så mye kjærlighet at jeg følte for å gi litt tilbake❤️

  115. Det kommer til å ordne seg. Stormen kommer til å stilne. Alt det du står for og har gjort som er bra og positivt vil ikke ble glemt. Men jeg håper at du velger å bruke dette som et vendepunkt. For det er ikke sunt å fronte kropp og behandlinger i alt for stor grad hverken for deg eller for de som følger deg. Du er smart, interessant å lytte til, velformulert, morsom og du har mange flotte meninger. Bruk dette til noe som er positivt. Og som nevnt, det kommer til å ordne seg.

   1. Tror du også trenger å gå litt i deg selv, Milla. Du har åpenbart gått glipp av hele poenget.

    Selvfølgelig ville ikke Sophie sett ut som en gås uten operasjonene. Hun ville vært like mye et menneske, som hun er nå. Vakker på sin måte, som alle oss andre.

    Jeg er enig med Kristin, men det gir meg ikke rett til å dømme Sophie som en dårlig (eller i ditt tilfelle: uattraktiv) person. For det er hun ikke, selv om hun har tatt dårlige valg. Vi gjør alle feil, og dessverre veier dette tyngre for offentlige personer på flere måter.

  116. I dag hørte jeg videoen til Kristin og hva du sa i etterkant på instagram. Du skriver at du ønsker at hun kunne ha gitt deg et forvarsel slik at du kunne få tenkt over det du hadde skrevet og at dere “kunne kjempe denne kampen sammen”. Men kjemper dere egentlig samme kamp? Slik som jeg ser det så gjør dere ikke det. Du fikser ting du har komplekser mot, eller du sier selv at dette var noe du ikke hadde spesielt mye problemer med, men da forstår jeg ikke helt hvorfor det ble gjort i det hele tatt? Du sa jo at vikene var noe du ikke likte og så fikset du på det, altså gjorde du et inngrep med noe du ikke var fornøyd med. Du trenger ikke stå til ansvar for inngrep eller operasjoner som skjedde for flere år tilbake, men dette var nå nylig. Du trenger jo heller ikke forsvare noen av disse inngrepene som du tar av fri vilje i det hel tatt, men da kan du ikke si at du kjemper en kamp som du ikke gjør. Du fjerner noe, men tar noe nytt når det er et nytt behov. Det er denne dobbeltmoralen som er vanskelig.

  117. Har alle i dette kommentarfeltet glemt noe vesentlig eller?
   Helt egentlig så velger vi selv om vi vil la oss påvirke av det Sophie gjør.. hvis Sophie tar silikon, må jeg også gjøre det. Sophie tar ut silikon, da må jeg også gjøre det.. Nei vet dere hva.. Det presset man eventuelt kjenner på er noe man legger på seg selv! Rett og slett.. Det er ikke Sophies feil! Og man må ikke lese hvert eneste innlegg Sophie legger ut, er det noe man synes er uinteressant er det jo bare å scrolle videre.?
   Og et kompleks er ikke noe man får fordi Sophie skriver om det på bloggen.. ett kompleks er noe man har hatt i lang tid! Og gjerne ting som er unormalt fra andre rundt seg!
   Jeg har selv hatt komplekser, har opperert meg for det, og føler meg MYE bedre nå! Har man mulighet for å gjøre noe med et kompleks synes jeg man skal gjøre det!

   Men tilbake til Sophie, stå på! Du er gull verdt!💛💛

   1. Det er dessverre ikke så lett, når følgerne er så unge. Vi har alle vært unge og i en mer sårbar og usikker fase. Vi blir ikke født med komplekser, det er noe som skapes med årene. Det hjelper ikke akkurat at influensere, som Sophie, hjelper folk å gjøre seg bevisst på eventuelle fremtidige komplekser, eller fremme “feil” ved et utseende.

  118. Du hadde ikke trengt å nevne alt du synes er urettferdig ved det Kristin gjorde i dette innlegget, det gjorde helt seriøst at det tapte all verdi. Som spurt om tidligere her, ga du Kristin en heads up før du ga henne negativ omtale i podden?

  119. Jeg synes at måten Kristin formidlet budskapet sitt på var gull verdt. Det hadde ikke fungert dersom hun skulle gi deg en heads-up, for så at du skulle slette innlegget og skrive en slags form av beklagelse. Det hadde ikke gitt følgerne dine den “wake-up-callen” de kanskje trenger. Ta deg sammen, oppfør deg som voksen siden det er dette du sier du har blitt, og ikke kritiser Kristin på noen slags måte. Si bare unnskyld. Det hadde holdt dersom innlegget ditt var på tre linjer. Takk for meg.

  120. Jeg liker deg Sophie, men dette blir bare for dumt. Tattovere hårstrå bak ørene, virkelig? Går du bare å leter etter komplekser for å så annonsere til hele verden hva de er å hvordan du skal fikse dem? Forstår du ikke at det er så mange som ser opp til deg, å når du sier at «dette er ikke fint det må jeg fikse på» så vil jo de som ser opp til deg gå i speile å samenligne. Du sier at du skulle ønske du var mer fornøyd å ikke hadde så mange komplekser, men guess what! Du er med på å skape komplekser for mange andre, inkludert meg selv. At du ber om unnskyldning å legger deg flat har lite å si når vi vet hva du mener om det nå. Å du kan ikke ta tilbake alle di tankene du nå har satt i spinn hos andre, som sikkert ikke hadde tenkt over hodebunnen sin før du kommer å påpeker at det også kan være et kompleks. Jeg håper du en dag innser hva som er viktig i livet.

  121. Du trenger ikke fremstille deg som et offer nå. Bare let it go. Dine sanne farger vises nå, og KG har helt rett, du er et farlig forbilde og totalt uansvarlig. Dette handler ikke nødvendigvis om det du gjør, men det du sier og måten du sier det på. Du får legge deg ned og gråte til fargelinsene dine popper ut og tårene har fjernet de falske vippene dine. Og det KG sier om Bio Oil og deg er så utrolig sant. Du er en manipulerende løgner, og en utrolig flink en. Ikke noe å skrive på CVen akkurat…

  122. Kjære Sophie Elise!
   Dette er en oppfordring til deg. Du må bare slutte å fikse på ditt og datt. Du skulle aldri begynt med det, for det er veldig tydelig at det er ikke utseendet ditt du har problemer med. Det hjelper ikke hva du fikser og trikser på, for du kommer aldri til å bli fornøyd så lenge du ikke jobber med hodet, hvordan du ser på deg selv og hvordan du tror andre ser på deg. Du har operert kroppen og ansiktet ditt til det ugjenkjennelige, men er fortsatt ikke fornøyd. Ikke nok med det, men så planter du dine komplekser, tanker og illusjoner inn i hodene på jenter og gutter gjennom bloggen din. Jeg må si meg enig med Kristin, for du er som hun sier…farlig. Farlig for deg selv og andre.
   Du gjør så mye bra for dyr og har så mange gode saker du jobber for, men dessverre blir det overskygget av det du gjør mot mennesker. Jeg synes ikke at Kristin skulle advart deg, nettopp fordi du trenger å få en oppvekker. Etter så mange år i bransjen, så skulle en tro at du snart hadde lært og forstått. Du er dessverre ikke et forbilde, men det motsatte. Dette er ikke hat, mobbing eller netthets, men en wake up call. Vær så snill å våkne opp og se rundt deg. Se bort fra speilet, dataen, mobilen, kameraet ditt og alt av sosiale medier. Du kan bare være deg selv, for du kan aldri bli noen andre å det må du snart bare godta.

  123. Jeg synes det er veldig synd at det skal være så mye vekt på utseende og ting som må forfalskes, rettes opp på, endres, for at man skal bli “attraktiv”.
   2 døtre har jeg. To flotte og omtenksomme jenter på 5 år. Å dette er den typer forbilder de skal se opp til? Jeg for vondt i meg, av tanken på at de skal føle de må endre seg for å bli godtatt. Eller at de blir mobbet for at de ikke endrer seg. For vi lever i en verden, der ingen er bra nok lengre… Å det skremmer meg.
   Nei, dette er ikke en beskjed bare rettet til Sophie Elise.. Men noe alle burde tenke på. Å da spesielt de som små barn kanskje ser opp til, og vil etterligne.
   Vær den personen som barn ser opp til, for de ekte å viktige tingene.

  124. Hvorfor leker du offer her? Hadde Kristin sagt det til deg privat å du hadde lagt ned videoen uten noe videre så faller jo poenget vekk? Skulle du liksom laget en ny video etter det eller skrevet ett innlegg hvor du sier det du gjorde var dumt? Nope, tror ikke det.

   Ta det med en klype salt, du dret deg ut.

   Men glad i deg og alle mennesker selvom 😀 Ha en god helg

  125. Tenker du aldri på at du Kankje en dag får en datter? Som kanskje arver mors gener.
   Skal du oppfordre henne til å operere seg også?

  126. Bare lure på koffer du tenke at ho kunne tatt opp ting med dæ først når du akkurat har sagt at ho e bergenser, sur og høygravid…? På podcast?

  127. En ting du må virkelig lære deg Shopie Elise og det er at du er aldri noen sinne er et offer for din egende ord eller handlinger. Det Kristin sa om deg er 100% rett med sterke gullkuler på toppen. At du trer inn i et offer roller er ikke på sin plass, nå du selv skapte sterke reaksjoner og ikke minst debatt nå. At du er et farlig forbilde slik du holder på er det ingen tvil om. Men du skal ikke bare ha kritikk. Synes du skal tenke virkelig nøye gjennom hvordan du når fram og ut til leserene din fra nå av. Selv om du sliter mye med deg selv, så skader du mange med å påføre leserene dine om hva som plager deg som både person å menneske. Jeg selv er 30 og har følgt deg siden du var 16. Selv så ser jeg at du har både gitt og tatt av gull å sølv. Men nå er du på en veldig farlig vei mot og få en virkelig usunt forhold til de unge og eldre. Du har tross alt tatovert forbildet på ene hånden din. Og da burde du virkelig framheve det og ikke dine komplekser. Og det var heller ikke noe “ironisk” ment , slik du forsvarer deg med. Dette med at du har blitt truet på livet etc er ikke greit. Slike ting burde alle holde seg godt for. Man kan fint reagere uten å ønske noen hengt eller direkte skadet på en måte. Så det har du min støtte. Men ikke på måten du prøver og “unnskylde” deg på.

  128. Jeg er en voksen mann med voksne døtre. Jeg må si jeg synes synd på foreldre i dag, når sånne er forbilder for barna deres. Tror kanskje ikke du forstår omfanget av makten du har, og hvor mye du påvirker unge jenter. Synes du bør prøve å søke hjelp, og kanskje få noe orden på kaoset i hodet ditt.

  129. Du sier du ikke ville gjort det igjen, og jobber med å gå mer uten sminke og få selvtillit av andre ting enn utseende osv – lurer på om du hadde gjort/tenkt det samme om du ikke hadde operert deg. Jeg tviler. Føler så mye av det du fronter handler om utseende, uansett om det handler om å fjerne silikon “for følgerne dine sin del” eller stille “uten sminke” i Det Nye, men med extensions/parykk, restylane og tatoverte øyenbryn?
   Legger ut story om at det skjer andre ting i verden som er viktigere, som terroren i New Zealand, for å få oppmerksomheten bort fra det du driver med? Synes det er direkte kvalmende. Slutt å skyv problemene over på andre og ta ansvar for det du har gjort.
   Det er din egen feil at du har brukt mye extensions og om du synes det har påvirket ditt hårfeste. Lær deg å leve med det, og ta ansvar for dine egne valg.

  130. Her må du nok kun gå i deg selv og ikke skylde på Kristin.
   Det er viktig at Kristin tar opp dette i offentligheten slik at unge mennesker også forstår at signalene du sender ut ved å publisere det innlegget om tatovering i hodebunn er helt feil.
   At du får hets i innboksen din er ikke Kristin sin feil. Det er kun de som sender hetsen sin feil og det burde du vite etter mange år som blogger.
   På tide å gå i deg selv og ikke peke finger på andre når du har tråkket over streken.

  131. Alle dere her inne, hver eneste EN som slenger dritt til Sofie Elise! Dere burde oppriktig skamme dere! Det er helt lov å si: «jeg støtter Kristin i denne saken», MEN at voksne folk trykker ned et annet menneske og slenger hatefulle og slemme ting, er usmakelig!! Det viser bare det at dette landet er så fult av voksne mobbere og kvalme mennesker! og dere : dere er ikke et HAKK bedre enn Sofie elise når dere faktisk slenger så mye hat og galle utover her! Det er MANGE måter å si til en person at «dette støtter jeg IKKE».
   Men jeg kjenner bare en ting når jeg leser dette kommentarfeltet, og det er at jeg er veldig glad for at Jeg ikke er en slik person som dere!! Jeg ble kraftig provosert selv når jeg leste innlegget til Sofie elise, og jeg er i aller høyeste grad enig med Kristin, MEN det er da grenser om hvordan man skal skrive til andre mennesker! Skjerp dere voksne mennesker!!!!

  132. Jeg syns du er et bra forbilde! Jeg hadde komplekser med kroppen min lenge før du startet blogg, så jeg syns det bare er bra å høre at det ikke bare er meg i verden med problemet!
   Har vondt for deg og håper dette går fort over! Vond klump i magen

  133. Jeg synes Kristin har helt rett, og jeg synes det er feil å kreve en heads up før en sånn video. Såppas bør du tåle, du vet jo at meningene dine er provoserende og du er tross alt en offentlig person. Hvis du skal kontaktes hver gang noen nevner navnet ditt i media blir det for dumt. Stå for dine egne meninger, dette er pinlig.

  134. Synes det er helt sprøtt at du ikke ser dette selv. Håper du skjønner hvor mye du faktisk påvirker når du leser gjennom disse kommentarene, hvor flertallet er enig med Kristin. Synes også det er hårreisende at du akkurat hadde operert rumpa når du lagde den videoen på badet.

  135. Aldri, ALDRI, legg ut noe om dine operasjoner, fiksinger, skavanker eller kroppslige plager igjen. Du overfører/skaper et problem hos barn og unge, et “problem” de ikke visste de hadde, eller som eksisterte. Hva gir du meg, tatovere hårstrå bak ørene?! Min datter måtte sjekke om hun også manglet noe der…
   Nå er det nok!
   Din innrømmelse/fronting ang psykiske plager er også i grenseland. Du har en livsstil som de færreste unge kan kjenne seg igjen i, penger, kjendisstatus, mye på tv mm. Andre med psyk. plager klarer ikke være så “oppe og fram” som du er. Så det blir litt falskt.
   Fortsett å kjempe for dyrevelferd og miljø, der er du god -den skal du ha!

   1. Synes du som er voksen kan holde deg for god til å uttale deg om hva som er normal oppførsel når man har psykiske problemer. Det vet du tydeligvis ingenting om. Man kan fint leve et tilsynelatende normalt liv, men slite veldig i det private. Ærlig talt. Dine uttalelser er et problem for alle som ønsker mindre stigma rundt psykiske lidelser.

  136. folk må huske at de ikke kjenner deg, de ser bare en side du velger å dele og de vet ikke hva som foregår i ditt hode og hjerte og hvordan du jobber med deg selv. synes du får unødvendig mye hat når du allerede har lagt deg flat. Støtter deg

  137. Første og siste gang jeg er innpå bloggen din Sophie. Men kansje på tide og ligge ned bloggen nå ? Nok er nok, er det ikke ? Hvor mange unge liv skal du dra med deg ned i driten? Er ikke vanskelig å se at du trenger hjelp. Nå har du vel fikset nesten alt som går ant å fikse på utsiden. Kansje på tide at du begynner å gjøre noe med det innsiden ? Tror det er mange foreldre som sitter der ute å river seg i håre pga deg. Du er en stor del av å være med på å ødelegge unge folk sitt selvbilde bare pga du ikke er fornøyd med deg selv. Å jeg tror du aldrig kommer til å bli det heller. Det er nok nå. Du var en gang en kjempe pen jente, nå ser jeg kun en ødelagt jente som sårt trenger hjelp.

  138. Dumt du ikke ser selv den usikkerheten du gir ungdom idag. De er usikre fra før, men når man igjenogigjen skal publisere hvor mer perfekt man blir etter justeringer så topper det seg.
   Slutt med det tulle. Jeg gruer meg til mine små skal vokse opp å få slike forbilder.
   Jeg synes du er en ok person altså, men dette tulle, vær så snill å slutt med det

  139. Syns isje kristin gjorde någe feil, du har jo aldri lært? Du fremme kroppspress og vise at du kan endra på alt som isje e tipppptopp. Hu nevnte jo åg at sist gang du blei troffe av det hu sa, så lage du en video der du grine mens du har vært å gjort rompå di. Den der heads upen du nevne syns eg virkelig isje hu burde gi deg, hu har jo allerede tålt en del. Kanskje du endelig lære, og det e bra du velge å ta det t deg 🙂

  140. Du snakker om at du har fått bedre selvtillit og at du har lagt plastiske operasjoner bak deg. Selvfølgelig har du det når du ikke ligner på deg selv lenger en gang!!! Ansiktet ditt er fullt av botox, øynene er løftet, du ser faen ut som en helt annen person nå, så hvordan skal folk tro på at du har lagt det «bak deg»? Du har virkelig ikke forstått noen verdens ting!

  141. Altså, alt det hatet som blir skrevet i kommentarfeltet her gjør meg seriøst mørkeredd! Voksne mennesker som sitter å kriger mot hverandre gjennom sosiale medier! Folk har vel ansvar for hva sine egne barn gjør på internett! Det gjør hvertfall jeg. Slutt å skyld på at andre mennesker skal passe på hva de skriver! Slutt å skyld på dette med “forbilder” La jenta her være, hun har følelser som alle oss andre selvom hun er offentlig. Alle kan syns det er feil hva ho gjør, men hold kjeft om det bare er negativt det du skal si.

   1. Så enig med deg. Skremmende hva folk kan lire av seg her. De kan ta seg til rette, men Sophie kan ikke gjøre noe uten å få kritikk. Det er hennes kropp. Hun forteller bare hva hun gjør selv. Ut i fra reaksjonene her skulle en tro at hun gikk ut og sa at de som ikke fikser på utseende sitt er tapere. Synes alle som skriver stygge kommentarer burde skamme seg.

  142. Det er vel ikke første gangen du uttaler at du “ikke ville gjort det igjen”, samtidig er det jo nye inngrep, operasjoner og “små”-fiksing stadig vekk. Det er unødvendig av deg å snakke så utrolig høyt om alt som er mulig å gjøre med seg selv. Det er unødvendig å reklamere for ting som også gjør endringer i utseendet, hva er poenget? Du bør virkelig gå i deg selv og unnskyldningene “det burde jeg ikke gjort”, “det kommer jeg ikke til å gjøre på nytt”, “jeg var ung og dum” funker dessverre ikke lenger. Den ville fungert etter du tok silikon da du var 18. Men ikke når du tar rumpeforstørrelse, fettsuging, neseoperasjoner, ansiktsløft, tatoverte lepper, føflekker og hårfeste og underlivsoperasjon etterpå. Get it together, Sophie. Det sitter i hodet.

  143. Det er noen ting jeg ikke skjønner. Du sier du ikke vil spille offer, så er det akkurat det du gjør. Jeg vil nevne noen ting og håper du tar det til deg, for jeg syns det er alt for gjennomskuelig.

   Ofte prater du frekt eller nedlatende om andre. Om det er på IG, serien din eller podkast. Kristin er en av dem også Isabell. Derfor blir det bare teit at du nevner henne som et eksempel nå som et forsøk på å dra i gang noe mot Kristin. Du MÅ tåle kritikk.
   Bedriften din heter Sophie Elise og akkurat som du stadig vekk kritiserer motebransjen, butikker, og andre bedrifter, så må du tåle kritikk du også.

   Du har gjort stort nummer av at å fjerne silikon, det var i alle fall ikke for NOEN andre enn deg selv. Ikke fordi du ønsket å være noe forbilde eller for at du syns det var noe feil. Det kunne til og med hende du skulle putte det inn igjen like etter hvis du ikke likte deg uten, men siden dem du hadde var vond og hard, så måtte du ta dem vekk.
   Nå bruker du det som en unnskyldning for at du gjør mye bra??
   Jeg skjønner ikke hvor du vil?

   Hvordan skal jeg som leser stole på det du sier?

   Hvorfor er det så vanskelig å skille bedrift og privatperson Sophie Elise?

  144. Synes du ikke fortjener så mye krass kritikk, men noen ganger må man bare legge ballen død. Innlegget om tatovering av hårfestet var noen som du ikke hadde trengt å dele. Det er nå det stormer som verst, men det vil roe seg. Husk på til neste gang ikke skriv slike innlegg som du vet du vil få kritikk for.

  145. Greia er at det er absolutt ikke første gang du står frem som et dårlig forbilde, smitter din dårlige selvtillit over på unge jenter og legger ut om hvordan du har fikset på utseende. Du må gjerne si at dette innlegget var en feil, og du må kan også si at de tidligere innleggene ble lagt ut da du var ung. Men det er ikke mange årene siden du la ut om “hip-dips”. Jeg er i slutten av 20-årene, og har aldri hørt om hip-dips, selvom jeg tydeligvis har det. Det hadde heller ikke min lillesøster som gikk på ungdomsskolen. Men etter ditt innlegg gikk alle jentene på skolen rundt å sjekket om de hadde hip-dips, og de som hadde det skulle fikse på det så snart de ble 18. Fordi det hadde du sagt at du hatet ved deg selv. Du fikk jo selvfølgelig fikset opp i dine problemer med hoftene dine. Det gjorde derimot ikke de unge jentene, og takk gud for det. Men jeg hører fortsatt lillesøster og venninne snakke om at de ikke kan gå med visse klær fordi de har hip-dips. Dette er entydig din feil! Og jeg er fortsatt bitter for det. Jeg hater at unge jenter med helt normale kropper leser din blogg, blir påvirket av det du skriver og deretter sitter igjen med dårligere selvtillit etter å ha lest bloggen din. Kan du ikke holde dine usikkerheter for deg selv? Vær så snill.

  146. Sophies boble har sprukket. Trenger egentlig ikke å si mer. Du er enten alvorlig syk, eller en narsissisist som manipulerer og utnytter mennesker. Samvittighet har du overhodet ikke, med tanke på alle dine unge lesere. Helt utrolig at du hsr fått herjet på bloggen i så mange år. Du er syk i hodet.

   1. Men du er helt frisk i hodet, du da, som bruker tiden din på å gidde å legge igjen en kvalm og usaklig kommentar på en blogg? Hvis du hadde vært en normalt menneske hadde du helt sikkert klart å skrive meningen din på en måte som er innafor.

  147. Hei, Sophie!
   Det er så mange kommentarer her at jeg tviler på at du rekker å lese min, men bare i tilfelle du leser gjennom alle disse så føler jeg for å bidra med noe som ikke er så negativt. Akkurat som deg, opplevde jeg ikke at innlegget om tatovering var problematisk. Jeg syntes faktisk det var litt gøy å lese om det. Etter å ha lest litt i kommentarene og sett videoen til Kristin så skjønner jeg at det kanskje ble litt uheldig, sånn som det virker som du også oppdaget. Det er fort gjort, og det er sånt som man lærer av. Jeg lærte også noe nytt her. Jeg kan tenke meg at du har det tungt nå, ikke bare fordi du får mange veldig negative (og slemme) kommentarer, men også fordi mange av de saklige (og ikke-slemme) kommentarene kan være ganske harde. Og videoen til Kristin fikk deg sikkert til å føle deg angrepet. Jeg velger ingen sider her, jeg er litt imot sånne offentlige konflikter som dette. Men du er fortsatt et av mine forbilder. Jeg synes selvfølgelig det er fryktelig trist at mange ble påvirket, men tror ikke du tenkte at det ville skje. Hadde du visst at folk ville oppleve det sånn, så tror jeg ikke du ville lagt det ut. Dette gjør deg ikke til et dårlig menneske. Jeg håper du tar lærdom av dette. Og så håper jeg du tar litt tid til deg selv, slapper av og ikke river deg selv ned, og at du har noen støttespillere rundt deg. Jeg har mye kjærlighet for den Sophie man blir kjent med gjennom bloggen, og jeg gleder meg til neste innlegg du skriver.

  148. Husk at igår likte alle deg. Nå har en blogger gulpet dritt og smitte effekten er igang..idag vil alle hate deg. A smooth sea never made a skillfull sailor! Hold ut til det er en annen sin tur til og få dritt, så blir denne saken glemt like fort som alt annet 🙂 husk at mennesker elsker og trykke ned andre. Helst når tusenvis av andre allerede er i gang med å trykke ned. Da vil alle slenge seg på. Holder jo ikke at du leser det samme engang 😂 jeg liker deg!

  149. …men du burde jo også vite hva som skjer, når du poster slike ting…. At folk reagerer. Igjen går du inn i offerrollen, igjen legger du deg flat, igjen legger du du “skyld” på andre. Jeg blir helt stum jeg. Beklager altså.

  150. Alle kan dumme seg ut, og synes du har hentet deg fint inn igjen. Synes det er kvalmt å se hvordan folk snakker til deg og henger deg ut. Du har en utrolig viktig stemme, og når så mange ulike mennesker. Jeg tror deg når du sier du tar selvkritikk for det innlegget, og håper ikke du tar det altfor tungt. Det er så kvalmt å se hvordan folk vil herse deg til taushet. Du gjør så mye viktig på dette feltet! Du har lagt deg flat, hva vil de oppnå?

   Du spurte på et annet innlegg om folk var interessert i å lese mer om treningen din, og jeg ble så matt av all kritikken at jeg glemte å svare. Det er vel ikke relevant at du ikke er utdannet PT eller har studert ernæring?! Vil folk lese om vitenskapen bak kan de låne en bok på biblioteket… Å lese om din treningsglede, hvordan det å få slite seg ut og bli sterkere kan hjelpe på psykisk helse, at trening kan være så mye mer enn en buttshaperøvelse — det gjør du så godt.

   Jeg tror at det jeg liker så godt med deg er at du skriver så bra om alle aspekter med å være menneske: å ha en kropp og ikke unnskylde den, men samtidig være så mye mer enn det, det sosiale (både politisk, i verdenssamfunnet og for miljøet) og det nære (åpenheten din rundt å være med deg selv alene og med venner, kjæreste og familie). Synes også det er veldig gøy når du skriver om bøkene du leser! Har du lyst å skrive mer om hva lesing betyr for deg? Det hadde vært spennende å lese om.

   Okei, hadde egentlig ikke tenkt å be om innlegg her, men bare gi deg en klapp på skulderen. Å si haters gonna hater blir litt som å si boys will be boys = så, haters gonna take responsibility for their fucking actions! Det gjør du, og du gjør en jævlig god jobb også.

   Håper du får en god dag på tross av alt. Ønsker deg en god og tung treningsøkt så du for kvittet deg med skitfølelsene, og så ro i sjelen med en god bok — eller hva som enn hjelper for deg i sånne situasjoner. Og at du fremdeles synes det er verdt å put yourself out there for leserne dine, for du er så viktig!

  151. Egentlig så syntes jeg litt synd på ,Sofie. Dette er en jente som ikke har det helt bra med seg selv rett og slett. Tror det er på tide at noen av disse bloggerene må stoppes av noen. De sliter med både ene og det andre. Må stenge kommentarfelt for de blir syke osv. Da tenker jeg at du er på feil plass i livet altså.Er denna jobben så jævelig , men pengene lokker dere, så er det noe sykt med hele greia. Jeg tror dessverre penger har veldig mye å si her. Det må gjøres noe!!!!!!

  152. Kjære Sophie.
   Jeg vil bare si at dette ikke ødelegger for alle dine gode, sunne verdier. Alt du gjør, er og står for er viktigere enn dette kommaet i lista. Jeg stusser mer over hvor lite oppmerksomhet som blir rettet mot Kristin, som er en voksen, sterk kvinne og hennes evne til å påvirke andre. Du får veldig mye pepper for måten du “skaper” dårlig forbilde, men det virker for meg som om ingen faktisk tar tak i at Kristin går til personangrep med en veldig prektig og “ovenpå”-holdning, i stedet for å faktisk ta en voksen debatt. Jeg forstår ikke hvorfor hun ikke bare kan sende deg en melding og åpne for en ORDENTLIG debatt. Innimellom virker det som om det er viktigere å være prektig, prinsipiell og “bedre”, enn å faktisk utgjøre en forskjell.
   Stor klem <3

  153. Jeg tror det som plaget meg mest med situasjonen var at du fikk mange kommentarer etter det innlegget, om at det ikke var innafor. Men du unskylte det veldig bort og sa at det var andre sitt ansvar om de ble påvirket. Du fraskrev det ansvar rett og slett. Så det plager meg at det må en annen bloggers ord til for at du tar budskapet på alvor. Jeg ventet faktisk på at noen skulle gi deg kritikk, for det plagde meg at du fremsto så ureflektert, når jeg VET at du er mer reflektert enn som så.

   Jeg vil gjerne at du slutter å påpeke ting som plager deg med utsendte. Ikke påpek at du tok litt fillers i leppa, fordi det ikke var heeelt riktig etter at du fjernet restylane. Ikke snakk om kropp så ofte, det er ikke så viktig, vi er mer interessert i hva du driver meg og hva du interesserer deg i utenom utsendte. Vi vet at du er opptatt av sminke og se bra ut, tro meg jeg er det jeg også, men å snakke om det så ofte gjør bare at du framstår som overfladisk. Ikke la folk kunne “ta deg på” noe som er så lett å unngå bare du holder det for seg selv. Ikke nevn hip dips, fillers, hårfestet, er så unødvendig. Når du sier at hårfestet plager deg, så tenker jeg “åja trodde ikke andre la merke til slikt, eller tenkte på det” så blir seg mer obs på mitt eget og hva evt. andre tenker selv om det har vært noe som ikke plager meg så mye ellers.

  154. Kjære SE, du er like gammal som meg! 24 år, og jeg husker da du begynte å operere deg, for det er lenge siden, og jeg ble usikker på om kanskje jeg og måtte det for å se bra ut? Hvor sinnsykt er ikke det? Jeg har venninner som har blitt påvirket og operert seg selv, de har endret på det meste og vettu ka? Det er sånne som deg som får de til å gjøre det, fordi du normaliserer endring av utseende. Jeg er så glad for at KG står opp mot sånne som deg og slår deg ned noen hakk. Du er ikke noe offer, hun skylder deg ikke noe forklaring eller noe varsel, hun står opp for det som er rett og det som alle tenker. Det er SÅ viktig at små jenter/ungdom og eldre ikke tror operasjoner er svaret på et bedre liv eller at det å endre utseende vil gjøre deg lykkeligere. Du må SLUTTE, jeg syntes du er et så forferdelig dårlig forbilde, jeg blir redd av å tenke på at min datter kan i fremtiden finne denne bloggen eller se på deg og tenke dette vil jeg også gjøre, fyfaen jeg blir så skremt. Jeg syntes du er alt for ung for å ha så mye komplekser du vil endre på, du er 24 for svarte, la vær å endre på hver jævla ting som plager deg og lær deg å lev med det som alle andre gjør. Håper du føler deg som noe skit nå og skjerper deg, tenk over hva dine ord kan gjøre og dine handlinger. Du er ikke og har aldri vært noe offer, de som er offer i denne situasjonen er alle usikre barn som sitter å vurderer å gjøre dine operasjoner for DU har påvirket de, der har du offerene. Jeg har aldri skrevet noen kommentarer her inne for jeg går aldri inn på bloggen din, men jeg måtte se hvilken respons du kom med og den var like latterlig som resten av bloggen din. Jeg er så forbanna og frustrert på deg og andre bloggere. FARLIGE FORBILDER. Boikot bloggen og hele SE.

  155. Hei Sophie! Jeg håper du finner denne i havet av kommentarer.

   Ta dette fra en person du faktisk har hjulpet – meg. Du har vist meg at meg at man kan eie den man er uansett hvor upopulær man blir, og at det kommer til å være verdt det in the end. Du har vist meg at man skal akseptere hverandre som man er, og at man ikke skal dømme mennesker før man blir kjent med dem. Du har meg at komplekser er og blir komplekser, men du har gitt meg verktøy for å overvinne dem og elske meg selv for den jeg er. Du gir meg så mye inspirasjon hver dag og jeg håper virkelig du leser dette og tar det til deg.

   Og vet du hva? Jeg tror alle leserne dine kan skrive under på dette. Du er den eneste influenceren jeg vet om som har denne effekten på meg. Du gjør faktisk en forskjell, i motsetning til de som er for opptatte med å peke finger istedenfor å faktisk gjøre en forskjell. Du gjør en forskjell hver dag, og jeg er oppriktig glad for at unge jenter kan se opp til deg. Ikke la de som ikke forstår hvor mye du hjelper unge jenter get under your skin, de vet faktisk ikke hva de prater om.

   En annen litt urelatert ting er at du har fått meg til å virkelig elske min nordnorske dialekt haha, fordi du høres så jævla søt ut når du prater haha <3

  156. Sophie Elise, det virker for meg som du lider av dysmorfofobi (engelsk Body dysmorphic disorder, forkortet BDD) som karakteriseres av en sykelig opptatthet av innbilt eller overbekymring for minimal feil med eget utseende. Du burde virkelig jobbe med hodet og ikke fikse på alt mulig hele tiden. Altså, hvem tatoverer hårfestet?! Den var ny. Det at du er opptatt av klima og dyrebeskyttelsen veier ikke opp etter min mening. Du gjemmer deg bak disse engasjementene for å ikke få kritikk. Hvis du virkelig vil være et godt forbilde, dropp alle disse behandlingene og utseendefikseringene og begynn heller å gi konkrete råd til hvordan man kan lære å leve med kompleksene sine. Det hadde vært noe det.

  157. Helt på sin plass at hun ikke ga deg noen “heads up”, for kanskje du nå har fått en god nok støkk til at du setter deg nå og finner ut strategier for hvordan du skal helomvende innholdet i formidlingene dine. Og da mener jeg å slutte helt opp med å snakke om komplekser og føre setninger som “slik kan du bli finere” etc. Greit at du er opptatt av utseende og sånn, men med den makten du besitter, så er det faktisk ikke rom for å være “deg selv”. Nettopp fordi “deg selv” ødelegger tankegangen til unge mennesker og de som følger deg. Så mitt tips til deg er å aldri mer komme med anbefalinger rundt forbedringspotensiale rundt kropp eller utseende! Du må rett og slett slutte helt med slike formidlinger!!! Finn på noe annet å prate om, eller skaff deg en A4-jobb, der du ikke har slik makt at du rett og slett er farlig for unge menneskers psykiske helse.

  158. Jeg syns ikke du har forandret deg så mye når det kommer til utseendetfokus! Hver uke skriver du om en ny behandling du har gjort. For ikke lenge siden skrev du om hooded eyes, og dermapen behandlingen du hadde utført for å fjerne dette problemet. Du har snakket om at du har tatt behandling på halsen, fordi huden din er så rynkette der i forhold til ansiktet. For noen dager siden la du ut at du utførte microneedling behandling for arr etter kviser (som du tidligere har skrytt av at du ikke har lengre) Alle disse behandlingene på bare litt over en måned.. Jeg er noen år eldre enn deg, og til og med jeg på snart 28 år blir påvirket.. Jeg tror ikke du skjønner hvor stor påvirkingskraft du har! Jeg syns du virker som et kjempe fin person, og du står for så mye bra. Men dette sinnsyke utseendetfokuset ditt ødelegger så mye!

  159. Takk for at du gjorde meg bevisst på atter et kompleks.
   Jeg orker ikke mer, for du gjør meg usikker på om det er meg eller deg det er noe galt med.
   Ja, du er en påvirker. Nei, du er IKKE et forbilde. Forbilder får nemlig ikke jenter til å bli lei seg, sånn som du klarte i dag igjen.
   Hilsen jente 15 år.

  160. Det handler vel ikke om at du har tattovert hode, men at unge jenter tror det er normalt å fylle rumpe, pupper, lepper. Tror det er normalt å et stort tap i livet å ikke ha vipper og extentions. Å ja det er foreldres ansvar å passe på hva ungene ser på på nett, men du er en av norges mektigste mediakvinner. Det skulle vært aldersgrense på bloggen din.. Til og meg på over 30 måtte se litt ekstra på underlivet mitt…. Har aldri tenkt på det før… Dekt av staten eller ikke. Unge jenter skal slippe å tenke på alt de ikke har. Alr de ikke kan bli. For det hjelper ikke med naturvern, boklesing osv…. Ingen av dem kan bli som deg alikevel….. Jeg håper dattra mi aldri trenger å ta stilling til noe av dette, men det er vanskelig når restylane gjøres i lunsjen og dkrives åpent. Om av store forbilder som deg

  161. Du har mye makt. Du bruker den dessverre helt feil. Det eneste innlegget jeg har likt, er påskeegg kampen du hadde! Det var BRA! Å takket være DEG, ble det en forandring!
   Jeg tipper at du merka selv hvor mange som var enig med dæ!

   Hva tror du ikke skjer når du legger ut om utsende hele tiden?
   Når du holder på sånn som dette her, så burde du ikke hatt denne makten i det hele tatt. Å det er kun kritikk og ikke et personangrep. Så prøv å ta det til det å ikke sett det ned på kamera å skrik.

  162. At det er tøft å stå i kritikk, er fullt forståelig. Men ærlig talt Sophie; du driver en millionbusiness. Ditt navn er ditt varemerke, og da MÅ man tåle å motta kritikk for hvordan man utfører denne jobben. Det er vel ingen som insisterer mer på å være offentlige personer enn nettopp bloggere, denne oppmerksomheten er i aller høyeste grad noe du og andre bloggere søker selv og dere iscenesetter dere selv for å opprettholde denne oppmerksomheten. Dette er jobben din, som du stadig nevner selv. Da kan du ikke innta offerrollen og kontre med gråt ( selv om jeg skjønner det er tøft med en sånn storm!) når du mottar høyst berettiget og konstruktiv kritikk. Det må du faktisk klare å stå i, om du insisterer på å være ditt eget varemerke på denne måten. Som offentlig person kan man ikke be om et fripass og bare få det. Legger også merke til at Kristin – som fremstår som betraktelig mer reflektert enn de fleste andre såkalte påvirkere – trekker frem det at du gjør og står for mye bra. Men det må være lov å si ifra.

  163. La ikke et øyeblikk noen begrense hva du ønsker å formidle. Vi lever heldigvis i et samfunn der vi alle kan si hva vi tenker og er opptatt av uten å behøve å bli kneblet, å bli kneblet til å ikke tørre å si hva man vil er i såfall den største og eneste forbrytelsen her!! Om noen ikke liker det du sier, hva så? Hva så om du er opptatt av utseendet ditt? Det er ikke forbudt. Ja, du er en influencer, men du har fremdeles rett til å si hva du vil og skrive om det du er opptatt av. Du har lesere som har valgt å lese det du skriver, men som også kan velge å la vær. Det er ikke du som oppdrar våre barn og ungdom. Hvis vi skal beskytte barna og ungdommen vår fra alt i media og alt uheldig de leser og ser ja da har vi en umulig oppgave.
   Kvinner bør bære hverandre frem og ikke trykke hverandre ned. Voldsomt mange som lar seg krenke av tull og vas.

  164. Andre måter å løse dette på? Skulle ikke være nødvendig og høre om dette i det hele tatt.
   Uansett…

   Tror ikke du vil noen vondt, men du er ikke frisk og jeg håper du får hjelp.

  165. Jeg liker deg og har alltid likt deg. Følger med på deg og ser på serien. Men jeg må si jeg ble glad da jeg hørte du snakket om kjønnslepper. Ikke mange som snakker om det, det var tøft gjort. Men gleden ble kortvarig. Jeg merket jeg fikk et lite lys eller håp inni meg om å endelig kunne godta meg selv jeg også. Trodde du skulle si at du hadde synlige/lange kjønnslepper, og at det er helt normalt og ikke noe stress. Men selvfølgelig hadde du operert dem. Håpet inni meg døde, og jeg tenkte « kanskje jeg skal operere de bort også, kanskje jeg får dekket det» men jeg sitter ennå idag og vil prøve å like meg selv for sånn jeg er. For andres kvinners skyld også, vil jeg ikke operere de bort. (Selv om jeg også vil) pga press. Som du bidrar til.. vet du sier det var pga at det gjorde vondt osv. Men tro meg, jeg vet det var pga utseendet. Jeg er skuffet. Men dette med extensions er jeg helt enig med deg i. Er ikke snakk om viker, men det er snakk om hårtap bak øret. Er ikke «normalt», med mindre man bruker extensions kanskje. Så jeg skjønner godt at du gjorde det. Men å fortelle om det ser jeg ikke helt poenget i.

  166. Dette er IKKE å legge seg flat. Dette er å spre dritt om Kristin og si at det var unødig av henne å publisere en video fordi hun kunne snakket med deg om det først. Ser du ikke at saken er større enn som så? Det var ikke 1 innlegg som utløste dette. Det var bare toppen av isfjellet. I stedet for å peke på at Kristin har gjort noe galt, vil jeg anbefale deg at du tar en ny runde og reflekterer over følgende;
   – Hva tenker leserne mine når jeg sier at jeg har det bedre med meg selv og likevel velger å operere meg?
   – Hvilke signaler sender jeg til dem som er usikre på egen kropp når jeg til stadighet introduserer nye komplekser de gjerne ikke har hørt om en gang?
   – Hva sier det om meg når jeg i et innlegg hvor jeg legger meg flat, bruker tid og energi på å nevne hvordan Kristin skulle gått frem?
   – Hvilken makt besitter jeg som influencer og hvordan kan jeg bruke den makten til å gjøre noe godt for andre?

   Jeg støtter meg bak det flere her har skrevet allerede; det du skriver om og representerer er farlig for unge, usikre mennesker som lever i et samfunn som i økende grad vektlegger kropp og utseende som veien til lykke.

  167. Jeg bruker vanligvis ikke å besøke denne bloggen, fordi det rett og slett ikke er noe interessant å lese om oppdateringer om operasjoner osv.
   Det er ikke ment som hets, men du er for meg dobbeltmoralistisk. Hva slags forbilde er du som velger å fikse på så mye?
   Er det noe jeg har forstått, så er det at selvfølelsen den kommer innenfra. Den kan ikke fikses på fysisk. Eller, du kan velge å gå den veien for å prøve å føle deg bedre, men du ender bare opp i en varig sirkel.
   Jeg vet hvordan det er å være ung og hvor lettpåvirkelige man er i en alder under 12 og 13 år. Kanskje enda tidligere. Og disse signalene du sender ut her, forsterker deres press, fordi de tror at når en kvinne som deg blir så populær, ja, så skal vel de også se slik ut – for å føle seg bra nok.
   Det er kvalmt og usmakelig.. Jeg blir så trist av å lese kommentarer som en 15 åring har skrevet, der du har påvirket henne til å tenke på noe hun ikke hadde gjort før hun var innom her.
   Jeg synes dette har gått for langt.
   La andre mennesker som tørr å være naturlige og fornøyde med seg selv komme frem og formidle et sunnere budskap enn dette. Stakkars ungdommer.

  168. Syns det er tullete og skylde på en blogger fordi du får komplekser!! Det er ikke en bligger, eller en influencers skyld! Det er DU ene og alene som velger og følge personen, du som klikker deg inn på bloggen! Hvis du vet du er lett påvirkelig så dropp og følg folk som gjør at du føler deg dårlig! Skutt og skyld på andre for at du har komplekser og heller jobb med dem!!! Jeg selv har komplekser for egen kropp, men det har ikke no med at en blogger har opperert seg, eller tatt en tatovering eller er tynn! Men det har noe med mitt eget selvbildet og hvordan jeg ser på meg selv! Det er ikke sophie sin skyld at dere får komplekser! Hvis hun på virker dere så slutt og følg med på det hun skriver da! Slutt og klikk dere inn på VG saken, eller bloggen! Det er kanskje vanskelig i starten men etter hvert tenker man ikke på det lenger!! Slutt og skyld på andre for deres problem og ta ansvar for deres egene komplekser og ikke skyld på alle influencere fordi dere sliter med eget selvbilde!!

   Uansett om hun hadde nevnt noe eller ikke ville dere klagd! (Referer til tidelugere innlegg) Hadde hun ikke sagt hun oppererte hadde dere klaget for det fordi hun ikke ville inrømme at hun hadde opperert, men når hun inrømmer det hater dere på henne igjen!

   Hvis dere syns hun er så ille så slutt og følg henne da! Så slipper dere og gå rundt og føle dere krenket og få komplekser og gud vet hva annet!!!

   Vedder på at ingen der ute aldri har gjort en feil, fei for egeb dør før du feier andres!!!

   Det kan godt henne at akkurat du som leser dette, uten at du vet det har vært med på og gi noen komplekser! Kansje helt ubevisst. Kanskje du har skiftet i gym garderoben sammen med de andre jentene i klassen og jenta ved siden av deg tenker, åhh hun er så tynn, og jeg er ikke så tynn, og hun får komplekser!! Det blir det samme, ja hun er en kjent person men det er du ene og alene som kar deg påvirke, og du som er med og bidrar til at hun er kjent og har blktt kjent!

   Sophie stå på❤️❤️💖💖

  169. Jeg tror nok Kristin har ventet lenge på at du skulle skrive ett innlegg hun kunne “ta deg” på. Det rant nok ikke over for henne akkurat denne gangen, det blir feil å si når Kristin er ute etter å henge ut offentlige personer med jevne mellomrom. For meg blir det utrolig merkelig at ei voksen dame, som snart har termin skal henge seg opp i hva andre bloggere/offentlige mennesker driver med. Det er merkelig at gang på gang plukker hun ut de som ligger høyest på lista, og er mest interessant for de som klikker seg innpå innholdet. Helt utrolig at ingen klarer å se hva hun driver med. Tittelen på hennes youtube videoer er så dramatisk, og hun tar seg all nytte av unge mennesker som gjør sine feil og bruker navnet til personene for klikk. Klart nok er dette for å tjene seg kjappe penger. Hvis man tar ett kjapt søk på youtube profilen til Kristin og Dennis finner man fort ut at de aldri har så mye seere som når Kristin henger ut visse mennesker. Kristin har en video på youtube hvor hun forteller om sin fortid innen rusmiljø, hadde hun hatt lesere/seere som hadde syntes henne i seg selv hadde vært underholdene så hadde nok en slik video hatt mange flere views enn hva den faktisk har. Gratulerer Kristin, du må faktisk henge ut blant annet Sophie Elise og Isabel Raad for å få den kanalen din til å gå i perioder. Og en annen ting, å sitte å le og gjør andre diverse grimaser mens du sitter å skriker til kamera om hvor forferdelig Sophie Elise er, det er helt forkastelig! Man kan nesten begynne å tro at dette var et stønt fra deg, rett før termin fordi du skal “sikre” deg økonomisk en stund fremover.

  170. Syntes det blir feil st du skal dra den så langt som SÅ små komplekser.
   Altså, ja du e dum når du prater om sånne små ting og legger ut et innlegg om det når du har så stor påvirkning på andre!

   SAMTIDIG(!!!) Jeg tror deg oppriktig når du sier at du ikke tenkte over det fordi du har vært så åpen og ærlig om alt!

   Jeg har aldri likt deg. Måten du fremstår på er som en person med mye makt som ikke tenker på hvilken innflytelse du har på andre. Du fremstår som en utrolig DÅRLIG venn gjennom serien din! Ja, du gjør noen fine ting, men 99,6% av det du gjør er … helt på trynet! Alle skal alltid være der for deg og stille opp for deg. Når noen trenger deg er det ALLTID noe! ALLTID! Du har ALLTID en unnskyldning! Det er jo helt sjukt at vennene dine er med deg enda! De burde virkelig fått en pris. Jeg har sett hele serien, og hver gang det er noe positivt vennene dine opplever og forteller om det dreper du gleden fordi da er ikke fokuset på deg.
   Shame on you.

  171. Hun HENGER deg ikke ut, hun KRITISERER deg som en offentlig person. Du gjør ting offentlig, hun svarer deg offentlig. Forøvrig– det å gråte i en unnskyldning er manipulerende til 1000! Jeg leste boka di og jeg er dritskuffa over deg.

  172. Fortsett å vær den du er! Stå på, Sophie. Du er til stor inspirasjon for mange. Du et et levende bevis på at man ikke er et dårlig menneske, eller er dum i hodet, bare fordi man har gjennomgått plastisk kirurgi. Tvert i mot! Du er et fantastisk menneske med genuint mange gode verdier!! Ikke la dette knekke deg. Husk at noen influensere faktisk bruker andre for å løfte frem seg selv. Der kan du klappe deg selv stolt på skulderen og vite at du aldri har utsatt andre for dritt, kun for å heve deg selv. Du er et sunt, dønn ærlig, og godt forbilde – glem ikke det.

  173. Jaja, ikke verdens undergang..rart det blir krig i verden, lissom 😅 kjekt å vite at det finnes “løsninger” for oss som har kvaler med viker og høyt hårfeste.. koster sikkert dødsmasse?

   men må bare si..om du ble sjokkert av bilde du la ut.. hadde du fått noia av å se mitt 😉

  174. Synes Kristin drar diskusjonen alt for langt. Blir usakelig når man ikke klarer å se begge sider. Alle gjør feil, men er hvordan man handler etterpå som virkelig har noe å si. Synes du har gjort så utrolig mye bra i det siste, så fortsett å stå på og ikke la enkeltpersoner knekke deg. Klarer å skjønne at noen kan bli påvirket og inspirert av å se og høre om andre som gjør endringer på seg selv, men for min del er det befriende å vite at ingen er perfekte og at selv de som kan se ut som perfekte fra utsiden har ting de sliter med.

  175. Hei Sophie!
   Jeg synes det du går gjennom nå er ganske trist, og vit at det finnes mange mennesker her ute som støtter deg og dine valg her i livet. Du er, akkurat som alle andre, bare et menneske. Du er en ung jente med tonnevis av følelser og meninger som alle andre, og bare fordi du gjør noe som kanskje ikke naboen din ville ha gjort, så gjør ikke det deg til en dårlig person. Noen tenker kanskje at å tatovere hodeskallen er helt på jordet, og jeg skal ærlig si at jeg også trakk litt på øyenbryna når jeg leste at du også hadde gjort det. Men nå så jeg også for meg at du hadde gått litt amok og tatovert noe stort! Men om om du hadde gjort det, så hadde det uansett vært ditt valg! – Men når jeg så at det bare var noe småtteri pga du hadde mistet litt hår, så er jo det forståelig! Jeg også hadde mest sannsynlig gjort det, for det å være ung og miste mye hår gir ikke alltid en god selvfølelse.
   Men vit at alt dette styret går over! Dette er bare en dårlig periode i livet ditt, og snart så er dette glemt. Stå på, Sophie!!

  176. Jeg har alltid forsvaret Sophie, men jeg håper virkelig Kristin satt en liten støkk i deg, og at du kanskje mykner til litt med å være komfortabel med eget utseendet. Du er så flink med det du driver med, og jeg har sittet klistret til skjermen flere ganger når du åpner opp om dine egne meninger om politikk, dyrehold etc, og håper vi kan se mer innlegg fremover der du gjerne snakker om det som intresserer deg, sminkefrie bilder, og “self love”.

   Hilsen “hun der” i vennegjengen som alltid skal forsvare Sophie Elise

  177. Kan du ikke bare innse at Kristin har rett? Beklager Sophie Elise, jeg har alltid likt deg, men når jeg blir usikker på meg selv av å lese bloggen din orker jeg rett å slett ikke lese bloggen din mer. Har aldri tenkt noe spesielt over hårfestet mitt før du begynte å snakke om at du skulle tatovere på deg hår pga. det. Kristin derimot, får meg til å forstå at jeg er normal og fin nok som jeg er

  178. Hva er poenget med å skrive hatefulle kommentarer til en ung jente? Hva er poenget med å kritisere det hun har gjort for 6 år siden? Hun har unnskyldt og unnskyldt for operasjoner hun har gjort, og inngrep generelt. Det er ingen grunn til å fiksere på det ene lille inngrepet etter det andre. Det er tusenvis av folk som tar inngrep, permanent makeup, operasjoner og restylane, hver eneste dag. Og det er DERES valg. Det er ikke nødvendigvis noe Sophie Elise har hatt noen innvirkning på.
   Det er ikke nødvendigvis Sophie Elises feil. For gjett hva, dette er hennes blogg. Poenget med en blogg er å dele det du føler for, om hva du gjorde i dag, dine tanker og følelser, eller dine komplekser. Det at hun forteller oss hva hun har komplekser for, og hva hun velger å gjøre med de kompleksene, er det hun av og til velger å dele med bloggen. Jeg har tusenvis av komplekser, men dette er tanker jeg allerede har hatt i mange år. Og hadde jeg vært i samme situasjon som Sophie Elise, hadde jeg nok gjort noe med disse kompleksene. For det Sophie Elise gjør er ikke å highlighte komplekser du ikke visste at du hadde, for hvis du blir påvirket av disse innleggene, har du allerede disse kompleksene.
   Det Sophie Elise gjør er å fortelle oss hvordan hun tar tak i disse kompleksene. Enten det er å godta dem, eller å forandre på dem. På podcasten, bloggen, og tv-serien, har hun nevnt flere ganger at hun har angret på operasjoner i ettertid, men på tidspunktet av operasjonen var hun superfornøyd, men komplekset var enda der. Og det sier oss jo at å operere, ta inngrep, eller tatovere ikke fjerner komplekset. Det er det bare vi som kan gjøre.
   Det er ikke alltid den riktige veien å gå, men det er hennes valg. Hennes valg som hun deler med oss.

  179. Kjære Sophie Elise,
   Jeg håper du får gode klemmer av Kasper, av venninner og familie i denne stormen rundt din millionbedrift og verdiene den er tuftet på.

   Det som undrer meg:
   Du har en kjæreste som er på en (sannsynligvis) svært vakker og berikende indre reise, med meditasjon, og (jeg gjetter:) mye kunnskap om østlig filosofi, metafysikk/kvantefysikk og universet, og iboende i dét; en holistisk oppfattelse av helse. (Fysisk og psykisk helse hånd i hånd.)
   Hvorfor blir du ikke med ham på reisen?
   Dere vil naturligvis ha separate reiser, men det er også en reise sammen. En vanvittig berikelse.

   Slik det er nå, slik jeg ser det, så representerer han ro og filosofi og det beste med den østlige kulturen, mens du (i det ytre, utseendefokuserte), representerer det verste med den vestlige kulturen. Tenk over det.

   Jeg håper du finner ut av ting inni deg, og at du med det får endret fokuset og innholdet i livet ditt – slik at du heller kan påvirke unge på en positiv måte.
   Klem

  180. Må bare si at jeg synes du er helt fantastisk. Mye av det du skriver har hjulpet meg, spesielt dette med podcast episoden om komplekser. Noe av det du tok opp der kunne jeg relatere meg til, men er ett tema jeg har vært usikker på og etter podcasten så ble jeg så glad, jeg følte meg ikke alene. Det å vite at det er andre som har samme type komplekser og tør å stå frem med det, fikk meg til å føle at det ikke er noe å skamme seg over. At vi er flere. Selvfølgelig så kan man gjøre andre mer bevist på dette med kropp og utseende når man snakker om dette med komplekser, at man ikke tenkte over det før man leste det eller hørte det og at det da kan bli ett problem. Men jeg er glad du tar opp viktige temaer, både med klima, miljø og lignende, samtidig som kropp og utsende. Det er vondt å se at ett menneske som har en stemme for mange, som skal bruke stemmen sin på å sette lys på komplekser og kropps press, på likestilling og alt det, skal samtidig snu så fort og trykke ned deg og tidligere andre, spesielt på en så offentlig måte. Det synes jeg blir dobbeltmoralsk. Jeg personlig synes at man skal akseptere folk for dem de er, ikke hvordan de ser ut. At hvorfor skal man ikke ha respekt for deg som menneske bare for at du har gjort endringer på utsende, operasjoner og inngrep. Selv om du når ut til mange unge, så synes jeg det er greit vist du så på disse endringene som riktig for deg. Du er uansett ett menneske, du har en verdi, du er en person, du bruker stemmen din på så mye riktig, du har gjort endringer, gjort folk bevist på viktige temaer, åpen om å gå til psykolog, åpen om at det er greit å ikke alltid ha det greit. Jeg beundrer deg så mye for det. Du er ett godt menneske, du er smart, du har en betydning og verdi. Du har påvirket livet mitt på en positiv måte. Du er nydelig med eller uten silikon. Bøkene dine er fantastisk bra skrevet. Dette personlige hatet du får fortjener du ikke. At folk kan kritisere og hate på handlinger vi gjør som både offentlig og privatpersoner er jo greit. Men det blir fort person angrep, noe som ikke er riktig. Jeg har ingenting i mot Kristin, synes det er bra mye av det hun gjør, men dette synes jeg selv var feil måte å gå frem på. Er selvfølgelig positivt at forskjellige medier burde og kan være mer kritisk til ting. Også dette med kropps press, at det ikke skal være greit å legge ut bilde til mange tusen unge følgere om du har en trent og smal, naturlig eller ikke naturlig kropp for det er tydeligvis feil, men å legge ut bilder når man ikke er modell tynn, det er visstnok helt greit. Kan ikke folk løfte hverandre opp, støtte hverandre uansett hvordan man ser ut. Jeg har lært meg til å være fornøyd med meg selv slik jeg er, selv om de fleste har noen komplekser. Men det å trykke ned andre er feil. Jeg skjønner at folk er i mot plastisk kirurgi og lignende, men folk må velge selv hva som er riktig for dem. Selv om du er en offentlig person burde du få lov å være deg selv, ta personlige valg som passer deg. Skal selvfølgelig tenke over hva man legger ut eller hvordan man velger å uttale seg på forskjellige områder. Men dette synes jeg var urettferdig måte å gå frem på. At du skal få så mye hat personlig, har lest mye kommentarer som er blitt skrevet om deg i dag, som faktisk er personlige på deg som person. Er trist at det er sånn. Jeg håper at du har det bra, at du ser de som setter pris på deg, ser de menneskene du har hjulpet, og at du bruker stemmen din på mye riktig. Men samtidig så er det godt å få gråte, det er lov å gråte, lov å være trist, sur eller forbanna, lov å føle på usikkerhet og negative følelser. Det betyr ikke at du er svak, er godt å se at du har følelser (det har jeg aldri vært i tvil om), og se at du svarer og uttaler deg på en så reflektert, åpen, voksen og saklig måte. I offentligheten synes jeg du har taklet dette på en så fin måte. Du svarer ikke kritikken med personangrep, du holder deg saklig og du burde være stolt av deg selv <3 <3

  181. Alle gjør feil, ingen er perfekte❤️ det viktigste er at du skjønner når du gjør «feil»! Jeg kan jo i alle fall si at jeg ikke har endret noe mening om deg, synes fortsatt du er en bra blogger og du gjør utrolig mye bra! Kan også med hånda på hjertet si at jeg ikke blir påvirket til å ta restylane, silikon eller noe annet bare fordi jeg ser at du gjør det! You do you sier jeg bare. Stå på❤️

  182. Hei. Jeg synes Kristins kommentar er helt betimelig. At noen kommer med hatefulle kommentarer til deg er selvfølgelig ikke greit, og jeg forstår at du blir lei deg. Men Kristin skal da ikke knebles av den grunn?! Hun er en viktig samfunnsstemme og en motvekt til deg og dine like. Dersom du får trusler – anmeld til politiet!

  183. Bra innlegg sophie . Fint at du ser hva som var feil med det innlegget som du nå har slettet . Men ikke glem det du har lært nå, jeg håper virkelig at vi slipper å se flere innlegg på bloggen din om deg og dine komplekser som du velger å fikse på. Selv om noen synes det er unnerholdene å lese slike innlegg, må du tenke på mangfoldet. Som sagt hadde virkelig satt pris på om du som en av Norges største influencere aldri legger ut slike innlegg igjen. – Hilsen 15 år gammel jente som er drit lei av å få brytt ned selvbildet sitt hver dag på sosialemedier.

  184. Så det er dårlig gjort av Kristin å legge ut en offentlig video om deg uten å si i fra først… Kunne ikke du bare ha sagt i fra til alle de tusenvis av usikre jentene der ute om at du skal legge ut et innlegg som kommer til å ødelegge selvbildet deres (inkludert mitt)? Her prøver du å sette Kristin i et dårlig lys fordi du ikke tør å møte konsekvensene selv. Syntes dette er barnslig. Kristin bare sa det ingen har turt å si, noe som var utrolig godt gjort.

  185. Kjære Sofie Elise, du ønsker å unngå nett hets ikke sant ?

   Men du henger jo ut og kritiserer Kristin, går rett i forsvarsposisjon.

   Man kan ikke be om unnskyldning og legge seg flat men likevel forsvare handlingen din, da har du liksom ikke forstått noe da!

   Om du som påvirker vil ha en heads up for videoen , gav du da Kristin en heads up for dette blogg innlegget ?

   Du må jo selv også se at Kristin fremmer ett veldig viktig poeng, vi har aldri hatt så mye problemer med psykisk helse som nå, og dette akkurat pga unge som vokser opp med forbilder som deg.

   Alle burde lære å være glad i seg selv for akkurat den de er, uansett hvordan de ser ut.

   Mitt største ønske for mine barn er at de skal vokse opp å vite at de er mer enn god nok akkurat som de er.

   Kanskje dette burde vært noe for deg som påvirker å fremme 🙂

  186. Min datter hadde tatt mere skade av å lese dette kommentarfeltet enn å lytte til SE. Er fryktelig bekymret over at hun skal vokse opp i en verden hvor det er innafor å mobbe og rakke ned på en jente som gjør en feil. Selvfølgelig kan man ytre sin mening, men ALDRI gå så langt som noen av dere gjør. Dere burde skamme dere. Håper også dere oppdrar barna deres til å oppføre seg bedre enn hva som kommer frem her. Lykke til Sophie Elise!

  187. Ser ikke greien der du skriver «skulle ønske Kristin kunne gitt meg en heads up så hadde jeg fjernet innlegget og vi kunne hatt en fin samtale» da du selv sier at Kristin er en bitter gravid kvinne som må bruke tiden sin på noe annet.
   Du sier du ikke vil gå i noen offerrolle, men hva mente du med det du skriver om Kristin nå da?
   Du dreit deg ut, bedre å si det som det er.

  188. Hvorfor skulle hun gi deg en heads up? Problemstillingen ville vært like relevant uansett.
   Begynn å stå for det du gjør og sier Sophie, det virker som du kun har frykt for å bli dømt, ikke for hvilke signaler du egentlig sender ut til folk.
   Jeg vet at du er en bra jente med gode verdier, men du velger dem bort til fordel for å bli anerkjent av, ja, hvem egentlig?
   Du er den eneste som kan gi deg selv den anerkjennelsen du trenger.

  189. Til alle dere som poengterer at Kristin er en voksen dame på 30 år og ikke burde kritisere «unge» Sophie Elise. Seriøst… Sophie Elise er ikke lenger 14-15 år.

   Hun er en VOKSEN 24-åring! Kan ikke unnskylde seg med at «hun ikke vet bedre fordi hun er så ung». For det er hun ikke lenger. Hun har også holdt på med dette «gamet» lenge nok til å vite hvor stor påvirkningskraft hun har.

  190. Selv etter alle operasjoner ser man at langt bak i øyene dine ( den delen du prøver å skjule) så er du fortsatt ikke lykkelig eller fornøyd. Det er ganske trist. Håper du en dag blir komfortabel med deg selv som person.

  191. Takk gud for kristin. Du slenger jo med leppa støtt og stadig i din egen podcast selv, så ikke sutre. Jeg støtter Kristin 100%, og nei du fortjener ingen advarsel om video, fordi du ikke tar ting til deg om det ikke blir oppstyr. Du har holdt på med blogg i sikkert snart 10 år og enda ikke fått Fingern ut og forstått hvor mye makt du har. Kan love deg at du lager kompleks for andre. Hvem faen hadde egentlig tenkt på ikke hår bak øra? INGEN.. Før igår. Gratulerer, du har klart det igjen, nå er det masse små jenter på 12 som tenker på noe de aldri engang hadde tenkt på før. Bra jobba. Du er virkelig et forbilde, når du pusher kompleks på dine yngste lesere. De yngste er de som er majoriteten av leserne dine. Du har kun et fåtall lesere over 18. Kan du ikke bruke huet LITT?

  192. Kjære vene.. nå synes jeg folk kan roe litt ned og ikke være så hatefulle. Hvordan hadde det føltes andre veien? Ja, Sophie Elise har gjort noen feilgrep oppigjennom tidene.. det kan diskuteres om hvorvidt hun har vært et godt forbilde for dagens ungdom. Men, dere som sitter med pekefingeren og sender hatefulle kommentarer.. Tenk dere litt om. Fordi om man er en offentlig person og har gjort noen dumme og ugjennomtenkte valg – INGEN fortjener å bli mobbet eller truet av den grunn. Til deg Sophie Elise, så håper jeg at du henter fram den indre styrken din mens det stormer som verst nå, holder fast på den og tenk på at dette vil roe seg etterhvert! Vi får mange tøffe utfordringer i livet. Og som en offentlig person må man visst ha nerver av stål. Synes du er tøff. Og jeg er ikke i tvil om at du vil ta lærdom av dette og utrette mye bra i fremtiden❤️ Klem

  193. Kristin burde fokusere på andre ting enn deg akkurat nå, blant annet barnet som kommer til å vokse opp og innse at moren var en mobber. Det kan også hende at hun trenger litt penger for bleier, for hun vet hvor inntektene hennes kommer fra og det er deg og Isabel. Hun burde heller ikke snakke om dårlige forbilder for hun var jo en narkoman selv, men ingen bryr deg nok om henne til å tro at hun er et forbilde uansett.

   1. Nå må du virkelig skjerpe deg! Hvem er du til å uttale deg om hvordan Kristin blir som mor utfra en video hvor hun stiller kritiske spørsmål? Hvor hun kritiserer Sophie Elise fordi hun bidrar til et umenneskelig kroppspress. Hun mobber virkelig ikke og det er heller ikke snakk om uthenging, men kritikk. Hvis du i det hele tatt hadde visst noe om Kristin eller fulgt med på hennes sosiale medier så hadde du visst at hun kommer til å bli en helt fantastisk mor! Hun har virkelig gjort forberedelser som legger grunnlag for at hennes barn skal få en fantastisk oppvekst. Og det med sunne verdier i bunn! Verdier som gjør henne til et mye bedre forbilde enn hva verken Sophie Elise eller du noen sinne kommer til å bli.
    Ja, Kristin har livserfaring på godt og vondt. Men å si at hun er en mobber og narkoman?! Det er jo rett og slett bare totalt usakelig og helt latterlig. Hvem er den faktiske mobberen som kommer med så drøye påstander som du har null grunnlag til å forsvare?

    Skjerp deg!!

   2. Lite dømmende av deg. Om hun vqr en narkoman før.. Wow, respekt. Dra fordommene dine et annet sted.

  194. Helt greit å være enig med Kristin, men ærlig talt! Å skrive at Sophie er teit, farlig og et dårlig menneske?! Hvordan i all verden er dere blitt oppdratt?? Det går an å være uenig og diskutere saklig, men å heve seg over og tråkke på et menneske på denne måten?! Jeg forsvarer ikke operasjoner og alt det der, men å være så stygge mot Sophie???? Gå i dere selv og tenk over hvordan dere hadde synes det hadde vært å bli hetsa så jævlig!! Fysj!!

  195. Ønsker deg alt godt. Stå på Sophie, du er sterk og ikke la nett trollene ta makta over deg.😀🌌🐱♥️

  196. Jeg håper du lærer noe av dette, men på bakgrunn av at dette har skjedd tidligere også så har jeg dessverre ingen tro på det. Jeg tror du venter til du tror stormen har rast fra seg, og støvet har lagt seg så er du i gang igjen. Du har jo gjentatte ganger vist at penger er drivkraften din, og hvor lett er det da å skulle endre seg. Håper du skjønner at videoen til Kristin ikke alene omhandlet hodebunnstatoveringen, men at den omhandler hele pakken du trykker ut på blogg, insta etc. Håper jeg at du har lært og at du forandrer deg? JA!

  197. Herregud så ufine folk er! Sophie er et menneske med følelser, hva gir dere elle Kristin rett til å henge henne ut eller mobbe henne? Kristin er et jævlig dårlig forbilde når hun sier så mye direkte stygge ting, hun fremmer at det er greit å slenge dritt om folk i videoer på youtube, det er da mye verre enn å fylle inn noen hull i hode etter extentions? Hun shamer mennesker fordi de velger å ta silikon eller BBL osv, har noen noen gang tenkt over at ikke alle komplekser og bare vil ha større pupper fordi de synes det er fint feks, virker ikke sånn.. Komplekser er helle ikke noe som kan adopteres! Sophie har fri rett til å gjøre akkurat hva faen hun vil med egen kropp, akkurat som alle vi andre! Innlegget om hår tattoen ble fremmet litt feil og hun har beklaget seg for det, men hvis du ærlig får komplekser for vikene dine pga det innlegget så må DU jobbe med deg selv og ditt selvbilde. Sier ikke at plastikk kirurgi skal normaliseres på noe vis, men de som vil gjør det kommer til å gjøre det uavhengig av hva Kristin eller Sophie gjør eller sier. Dessuten så har Sophie vært flink til å drøfte begge sider av plastikk kirurgi, at hun ikke ble lykkelig av nese operasjon eller silikon, det tror jeg mange unge jenter har lært noe av, kanskje tenke over det 2 ganger før de vil fikse på nesen sin. Å rakke ned på mennesker på internett er ikke greit, vi er alle mennesker med følelser og ingen har RETT til å rakke ned på Sophie på denne måten, herregud! Det er viktigere ting i verden å diskutere enn fuckings hår tattooering. Skal ikke alle kvinner aksepteres? Opererte og uopererte? I dette kommentarfeltet er det 50% sjalusi og 50% dårlig selvbilde.
   Pleier ikke å kommentere på slike ting men nå kjente jeg at dette krysset streken for hva som er greit for lengst!

  198. Kjenner jeg blir utrolig provosert over hvor stor sak dette har blitt og syns det er skikkelig teit. Jeg har sett i kommentarfeltene at folk spør deg hele tiden om alt mulig, både overfladiske spørsmål og superpersonlige ting. Det forventes at du skal dele ALT, og være forbilde for alle, men kun på den måten folk selv ønsker. Jeg leste innlegget ditt om tattoovering i hodebunnen og for meg gjorde det ingen ting. Idag er det så mye mer man kan fokusere på via sosiale medier. Blar man igjennom sider på instagram så er det flere som tar tattoovering i hodebunnen pga hårmangel. Det er ikke din oppgave å oppdra barn og ungdom. Du har også lov å gjøre «feil». Jeg syns dette er en skikkelig fillesak og blir lei meg fordi folk er så trangsynte og kjipe med deg. Å ta tattovering i hodebunnen er ikke et lavterskel-tilbud, og jeg tror ikke det kommer til å bli en trend blandt ungdom….. Da bør faktisk de voksne som slenger dritt til deg løfte hodet fra mobilen og snakke med barna sine istedenfor å kritisere deg. Det er også aldersgrense på å ta tattoovering. Syns du får unødvendig mye hat, som ikke er fortjent! Folk glemmer visst at du også er «ung». Jeg er iallefall glad for at du er tøff og tåler en trøkk! Og nå har du tilogmed gått ut og sagt unnskyld, det sier så mye mer om deg enn folk som skal lage drama og bråk!

  199. Burde fått en advarsel? Forventet du ikke en reaksjon når du snakker om hvordan Kristine var sur og høygravid (som by the way virket som en hersketeknikk og for å gjøre hennes argumenter svakere) Ala “hun er jo ikke rasjonell siden hun er så høygravid!” Jeg liker deg som person, synes du har mange viktige saker du brenner for.. Slik som dyrevelferd. Men dette temaet er altså alt for viktig til å ikke blitt tatt i det offentlige rom!

  200. Norges farligste forbilde!!! Legg ned bloggen din så unge lesere slipper å få dine komplekser over på selg selv. Jeg sluttet å lese bloggen din for flere år siden og det er jeg stolt av. MORNA SOPHIE

  201. Kjenner jeg blir mektig irritert på alle de som sier at du ikke er frisk og må gå til psykolog, altså, som om du ikke er klar over det?! Og du oppsøker jo all den hjelp du kan få av både psykolog, healer, PT, etc… Synes ikke du fortjener all denne drittslenginga. En ting hadde vært om folk klarte å holde seg saklig, men det gjør de ikke. Jeg heier på deg Sophie! Du er fortsatt ung og leter etter den rette veien å gå. Alle har gjort dumme ting og såret andre, og de aller fleste fortjener å bli tilgitt når de kommer med en unnskyldning. Jeg ønsker deg alt godt og håper du kommer deg styrket ut av denne stormen <3

  202. Norges farligste forbilde!!! Legg ned bloggen din så unge lesere slipper å få dine komplekser over på selg selv. Jeg sluttet å lese bloggen din for flere år siden og det er jeg stolt av. MORNA SOPHIE

  203. Synes det er fryktelig trist hvor slemme og ufine folk kan være. Synes det er trist at folk kaller Kristin et forbilde når hun rett og slett er slem med andre og henger de ut offentlig. Jeg synes det er mye mer greit å endre på sin egen kropp fremfor å være slem med andre. Kristin kan fremme sin sak UTEN å gå til personangrep. Håper hun tar seg en runde i kommentarfeltet ditt å ser hva hun har skapt. Det må være helt forferdelig å ta i mot all den dritten du gjør nå, og det synes jeg er helt ufortjent. Tror det er mange som glemmer at du også er et ekte menneske med ekte følelser. Håper du greier å distansere deg fra de ekle kommentarene, og huske på at du er et flott menneske. Blir rett og slett uvell av folks oppførsel, og synes det er fryktelig trist at folk støtter opp Kristin som viser at mobbing er greit.

   1. Å dra mobbing-kortet er heller ikke greit så fort det kommer kritikk til hva S.E gjør eller står for. Man mobber ikke av den grunn!

  204. At denne dama har «problemer» er faen ikke rart. Man skal ha litt av en ryggrad for å stå i disse stormene med hat. Hun skal tåle det, men vi skal hyle høyt pga en tatovert hodebunn.

  205. Jeg vet ikke om du kommer til å se denne meldingen her, men jeg er ei jente på 20 år som begynte å lese bloggen din når jeg var 15 år gammel. Og jeg mener oppriktig fra hjertet mitt om at du overhodet ikke er et dårlig forbilde, en dårlig person eller fortjener noe som helst hat kun fordi du velger å operere deg. Det er ditt valg, det er din kropp og ingen andre sin mening har absolutt ingen mening i det hele tatt når det kommer til din lykke. Du er så vakker fra innsiden og ut, og jeg blir så lei meg når jeg fikk se hvor mye verden snudde seg mot deg etter videoen til Kristin.

   Det er helt ufortjent, du har ikke fortjent noe vondt rettet mot deg fordi du som alle andre har komplekser, og som velger å gjøre noe med det. Du er din egen person, din egne unike og vakre person. Kun fordi du er en offentlig person, gjør ikke følelsene dine automatisk borte. Det gir ikke andre tillatelse til å snakke dritt om deg, hetse deg og true deg for de valgene du tar.

   Jeg heier på deg Sophie, du er et enormt forbilde for meg, og du kommer alltid til å være det uansett hvor mye du velger å fikse på av kropp eller utseende. Det er du og din personlighet som er så fantastisk, dine tanker og meninger om samfunnet og miljøet rundt oss. Hold på det, ikke la noen andre bryte deg ned. Du er så verdifull.

   Heia deg <3

  206. Hei, Sophie!
   Syns nesten denne debatten mellom deg og Kristin er litt interessant! Du sier det har skjedd før etc, men du vet jo også hva som faktisk får Kristin til å reagere, dermed syns jeg det er merkelig at du likevel legger ut slike innlegg når du VET det kommer til å ende i konflikter! PR-stunt?
   Jeg ble nesten glad på dine vegne når du fjernet silikonen, smilte med tennene dine og virket stolt av det! Jeg har sett serien din også, og du er jo en kjempefin person og for all del, jeg elsker personligheten din(hvorfor gjør du dette mot deg selv og halve Norge når du er så fantastisk?!). Og jeg tenkte: ENDELIG har hun blitt et mer voksent menneske og kanskje kan hun være med på å spre litt positivitet blandt unge mennesker også! Ikke bare motivere og inspirere de til å gjøre plastiske inngrep!
   Den gang ei, det tok deg to måneder før du måtte gjøre et nytt inngrep! Du skuffer nå mer enn du gleder, Sophie Elise!!

  207. Du er en nyyyyydelig jente utenpå – og inni som du viser frem i sosiale medier og tvseriene dine. Håper du finner roen med at du ser fantastisk ut, embracer deg selv og slutter å tenke på behov om plastisk kirurgi. <3

  208. pågrunn av sophie elise og bloggen hennes har jeg lært meg å sette pris på kroppen min sånn som den er, hun har lært meg å ikke være flau over strekkmerkene mine, de små puppene mine, den acnearr skadede huden min, vektøkningen, hun har lært meg at det som må til i verden er å være tøff og stå opp for seg selv. Sophie elise er med forbilde enn noen av de andre bloggerne.

  209. Som Kristin sa selv, du gjør og har gjort mye bra men du har også gjort MYE som fremmer kroppspress og usikkerhet blant spesielt unge jenter. De som sier du er selvmotsigende, ja det er jeg faktisk enig i. Og du er kanskje en kjempebra jente med fine verdier også, men hvorfor ikke fokusere på DET på bloggen din. Hvorfor ikke fokusere på det å være naturlig, vanlig, normal, annerledes – hva man enn vil kalle det, men ting som IKKE mater det høye og kroppsfokuset vi allerede har? Det er kroppsfokus på en så negativ måte, som vil få negative virkninger. Jeg ser noen skrive ovenfor her at du er verdifull, ja det ER du. Det er vi alle. Men for å føle oss verdifulle, men da må vi begynne å jobbe med hodet. Det er DER det sitter. Det hjelper ikke å operere rumpa eller ta filers i leppene hvis du innerst inne sliter psykisk eller har komplekser. Da er det DER man må begynne. Jeg håper du faktisk klarer å se det selv at du oppfordrer ikke til et sunt selvbilde, når du fremstår som du gjør. Som en person med enormt makt over unge mennesker, så må du tenke over hva du fronter. Jeg skriver ikke dette for å være slem eller for å tråkke deg ned. Men hvis du virkelig vil gjøre en forskjell og bryr deg om de som ser opp til deg, da bør du kanskje ta en runde eller to med deg selv. Du kan gjøre så veldig mye positivt som influencer!

  210. Jeg elsker deg,Sophie.. men må innrømme at det var deilig å høre på videoen til Kristin. Ikke fordi jeg har tusen komplekser jeg sliter med. Du har ALDRI påvirket meg negativt på den måten.. men den var mentalt stimulerende. Noe jeg også finner deg å være. Du er så nytenkende, nysgjerrig på alt livet har å by på og ikke minst har du et veldig godt hjerte. Jeg kjenner meg mye igjen i deg pga kompleksiteten og alle de motstridende følelser. ALLE følelsene.. Men dette fokuset på utseendet er så forferdelig kjedelig å høre så mye om når jeg vet hvor mye spennende du har å by på. Jeg håpet podcasten din skulle være mer om selvutvikling og mer spirituelle/utforskende emner.. Jeg vet du tar opp noe slikt også, og jeg vet at det å håndtere traumer og vonde opplevelser også er selvutvikling.. men nesten alt ser ut til å henge sammen med utseende hos deg (som selvfølgelig bare er en synlig konsekvens av mye annet du har opplevd fra barndommen osv) . Jeg har forståelse foe dette, og det er selvfølgelig ikke FEIL. Fordi du er jo bare ærlig, du er bare deg og det er din podcast. Jeg tror ikke på begrensninger.. for min del synes jeg det bare begynner å bli kjedelig, og jeg ser/hører mindre og mindre av det jeg elsker å høre fra deg. Jeg klarte ikke høre ferdig podcasten om komplekser. Det ble for mye.. Fokuset er så feil. Jeg følte det toppet seg litt for min del.Det ble kjedelig, og jeg fikk bare så vondt; HVA er det du egentlig liker med deg selv? Du har snart vært gjennom alle kroppsdeler. Derfor forstår jeg så godt også reaksjonene.Som sagt tror jeg ikke på begrensninger. Og det går begge veier. Dette gjør vondt fordi du er en så utrolig skjønn jente og alt annet enn det overfladiske! Men løsningen da for min del er jo enkel; jeg bare stopper avspillingen. Det er jo et hav av andre podkaster der ute som kan møte mine “behov”, haha. Jeg skriver nå fordi jeg vil si at du er så UFATTELIG mye mer. Dette vet jeg også at du vet. Men du har dine demoner som nekter å gi slipp. Du har mistet en grunnleggende trygghet i deg selv gjennom livet. Det skinner så gjennom og kommer til uttrykk i dette overdrevne fokuset på utseendet.. fuck de demonene altså! Du må kjempe mot de alt du kan, for de ødelegger så mye. Du må begynne å nære hodet med noe annet enn det overfladiske og materialistiske. Jeg vet du gjør det også, men la det overgå alt det andre helt til det bare er der.. uten at du gir tankene om det makt. Dette fokuset vil ødelegge så mye. Jeg heier virkelig på deg. Du er så FORBANNA FIN!<3

  211. Å legge seg flat er ikke det samme som å si unnskyld. Ikke et eneste sted i teksten din står det “unnskyld” selv om flere i kommentarfeltet kaller dette for en “unnskyldning”.

   “Jeg håper jeg kan bli tilgitt for det” – hvordan kan man tilgi noen som ikke sier unnskyld, men heller “legger seg flat for om innlegget mitt fikk frem de vonde følelsene hos noen”. Det høres ikke ut som om du er oppriktig lei deg en gang, hovedfokuset er på å forsvare deg selv og det du står for.

   Ikke ser jeg at unnskyld er et ord du bruker til å faktisk oppriktig ta skylden for noe på resten av bloggen din. Du står opp for hva du mener, men nå må du og begynne å stå opp for de feilene du gjør.

  212. Du sier du ikke vil innta en offerrolle, men det er nettopp det du gjør. Synes det er synd at du bruker den “stemmen” du har, til å nå ut til så mange, også blar du ut om usikkerhet og komplekser, når du enten opererer eller sprøyter inn fillers. Jeg synes det var bra at Kristin tok opp dette nå, og bra at hun tok det opp så offentlig som hun gjorde. Hvis ikke så hadde det jo ikke hjulpet. Håper bare du innser at ved å operere større rumpe, ta silikon (som du nå har fjernet), fillers i kinnbein(?), fillers i lepper OG å skrive om det på bloggen, skaper et utrolig press på unge jenter. Du har et usunt forhold til utseende (ja du kan gjerne prate varmt om hvor ofte du går uten sminke, men hadde du gjort det om du ikke hadde operert nesa di for mange år siden, ikke hadde tatt fillers gudene vet hvor mange plasser?). Jeg synes det er trist, at du som har så mye påvirkningskraft, bruker denne “stemmen” på feil måte. Du skaper et usunt press hos leserne dine, og det er synd at du ikke innser det FØR Kristin poster en video hvor hun kritiserer deg på dette.

  213. Man er ganske så voksen når man innrømmer at ..her gikk man feil, og så prøver man å gjøre litt mindre feil neste gang. Bra Sophie 🙂

  214. Jeg er til dels enig med Kristin. Problemet for meg er at du påpeker ting som jeg aldri har sett på som et problem. Plutselig oppdager jeg at jeg har både hooded eyes, hip dips og høyt hårfeste. Ting jeg aldri har lagt merke til, men som plutselig plager meg. Plutselig sitter jeg å googler hva jeg kan gjøre med hooded eyes, hip dips osv. Og dette er ting du kunne gjort noe med uten å nevne det på bloggen. Vær så snill å la dine komplekser være dine komplekser. Jeg har nok med mine egne.

   Med det sagt så syns jeg Kristin kunne tatt dette med deg først. Jeg har egentlig skikkelig sansen for deg. Du er beintøff og som oftest et av de beste forbildene for unge jenter. Jeg vil bare oppfordre deg til å ikke del hver eneste usikkerhet du har med resten av verden.

  215. Jeg har sååå respekt for Kristin og det hun står for. Skikkelig tommel opp for henne. Hun har såååå mange gode poeng. Hun er et skikkelig forbilde.

  216. Skremmende hvor mange som engasjerer seg, og skriver stygge kommentarer på sosiale medier!

   Greit nok at man ikke skal reklamere for kosmiske inngrep, men la nå folk bestemme over sin egen kropp og hva som gjør de selvsikre i sin egen kropp! Syns også at det er en tragisk måte å lage en video op dette. Dere begge er jo ute etter å få folk til å se på, men syns ikke det er en grei måte å gjøre det på, slik som Kristin gjør!

   Gjør som du vil, Sophie Elise! 🥰 Syns likevel det er synd at du år alle disse kommentarene av mennesker som overhode ikke burde skrive på sosiale medier!!

  217. Sophie, vœr så snill, IKKE HØR PÅ DISSE MENNESKENE! Ikke ta ordene deres til deg! Fy søren så ufine folk er, det er helt forferdelig å lese. Du er et menneske du også, du har lov til å gjøre feil og du har lov til å dine følelser. Keep on keeping on, du er ufattelig sterk! Du er fortsatt samme jente som satt i Harstad og hadde en drøm – den drømmen blir ikke tatt fra deg på grunn av dette! Jeg heier på deg og menneskeligheten din <3

  218. Så utrolig bra at noen endelig tar et oppgjør med all den forbanna DRITTEN du har prakket på dine unge lesere årevis!
   Og nei, du har ikke lært med årene. Dette var ikke da du var «ung og dum».

   Alt rundt deg virker til å overfladisk handle om utseende.
   Da hjelper det lite at man er litt opptatt av dyrevern og påskeegg, eller hva?

  219. Jeg kjenner deg jo ikke personlig. Men jeg kan med hånden på hjerte si at du er en utrolig STERK person. Fy faen så mye dritt du får. Er ikke alle som hadde klart det.

   Over til noe helt annet. Eeeeeelsket den episode 1 fra i går. Sophies verden. Jeg har sett den hundre ganger minst. Når du sa det med at en hundetiss er skikkelig pikk. Er lenge siden jeg har ledd så jeg nesten ikke fikk puste hehe. Så takk for det❤️

   Stay strong
   Klem fra Bettina

  220. Ja stakkars deg, Sophie. Det må være helt jævlig å være deg! Tenke seg til, at noen kan være uenig i deg og ditt- at noen kan «legge deg for hat» er jo tidenes krise!

   Så klart er det du som er offeret her, for du kan da aldri gjøre noe ille? Enten du liker det eller ei, så var set ingen gal måte å gjøre det på. Er derfor det heter wake up call. Noe du trenger. 🙂 for selv om du kan fikse på utseende ditt så hjelper det ikke på personligheten din! Du kan være valker på utsiden men råtten på innsiden.

   Du burde heller takke henne. Hun kan ha gjort deg en kjempe tjeneste. Nemlig å sprette opp øya dine og muligens fått deg til å tenke deg om en ekstra gang før du publiserer noe / sier noe- skulle man tro!? Men med tanke på dette innlegget så har sivile lært noen ting. For du kan ikke bare beklage deg og stopp der, nei du må prøve å bli et offer og legge andre under kammen. Bare slik at du ikke ser så grusom ut selv.

   En dag vokser muligens du også opp. Ønsker deg lykke til videre med livet, og det du holder på med.

  221. Dessverre veldig synd at du kan sitte og prate om synet på komplekser slik som du gjør i podcasten, og så går du og tatoverer (!) hodebunnen din. Nei, takk for meg.

  222. Det er ikke ofte jeg kommenterer, men nå må jeg bare:

   Det er faktisk helt nødvendig at vi får slike oppvasker offentlig. Vi TRENGER det! Ikke bare pga deg, men også pga deg. Fordi det er et så sinnsykt spinnvilt fokus på utseende i alle kanaler for tiden. Influensere har for faen tatt over verden – dere er OVER alt! Dere skriver bøker, har egne tvserier, er med i alt annet av tvprogrammer, dere er i media hver eneste dag, dere er på instagram, snapchat, blogg, facebook og youtube, dere holder foredrag. Vi trenger et motsvar. Noen som står for noe annet. Noen som kan si at vi er bra nok som vi er.

   Jeg er 26 år og har vært kronisk syk siden jeg var 3 mnd gammel. Det siste året har jeg ligget på sykehus 18 ganger – de fleste av innleggelsene ganske lenge om gangen. Jeg har en kropp ødelagt av kortison, ansiktet mitt er oppblåst og ser ikke ut, jeg har misfargede tenner pga magesyre (mye oppkast også, ikke bulimi altså – men pga sykdom) og medisiner, jeg har aknearr i hele ansiktet pga medisiner jeg måtte bruke for cyster og annet i underetasjen, jeg har hatt diarè daglig i 6 år, jeg spyr nesten daglig og har gjort det nesten hele livet, jeg er nå overvektig (heldigvis bare såvidt) etter å ha vært undervektig HELE livet pga medisinene jeg må bruke, jeg lever i et forbannet smertehelvete, jeg kan omtrent ikke røre meg fordi leddene mine er så betente og hovne og det er helt umulig å roe smertene med medisiner (til tross for at jeg har sprøyter og bruker både voltaren, paralgin forte og oxynorm), jeg er (og “må” være) avhengig av oxynorm og morfinplaster pga magesmerter, jeg kan såvidt bevege fingrene mine lenger, jeg er sengeliggende, har kronisk migrene, får ikke i meg mat, håret mitt faller av i svære dotter og jeg har nesten ikke noe igjen +++++

   Altså, livet mitt er ikke særlig fett. Og jeg har virkelig alltid brydd meg om å bli frisk, eller ha det så bra som mulig. Jeg har dritt i hvordan jeg ser ut og heller satt enormt pris på å kunne gå en liten tur eller være med på butikken! Eller bare å kunne sove i min egen seng! Jeg har også vokst opp med en alvorlig syk mor som også har vært klinisk død (og blitt gjenopplivet) flere ganger – og jeg har virkelig alltid kun sett på kirurgi som noe man gjør ene og alene pga sykdom. Jeg har alltid hatt, og alltid likt mine små pupper og klart meg greit. Og vet du hva? Når jeg ligger og gråter fordi jeg ikke engang er i form eller stand til å klare å DRA noe sted for å tatovere hodebunnen min pga et innlegg DU skriver så er det faktisk helt rett at det har gått for langt (jeg klarer for øvrig heller ikke å dra til tannlegen for å ordne den ødelagte fyllingen jeg har). Jeg sier ikke at det bare er din feil – for det er det selvsagt ikke – men det samfunnet vi lever i, styrt av influensere – er ikke sunt. Ikke for noen. Åpenbart.

   Jeg håper virkelig du skjønner hva du driver med. Jeg mener det faktisk oppriktig ikke frekt, men nå har du snart gjort alt du kan med kroppen din: Lepper, hake, kinn, botox, øyne, hodebunn, permanent sminke, parykker, extensions, fettsuging, silikon, to neseoperasjoner, to rumpeoperasjoner, underlivet, regulering, kjeveoperasjon, tannbleking og jeg vet ikke hva. I tillegg er det som Kristin sier, i det ene øyeblikket reklamerer du for biooil og i det neste er du i et eller annet blad og elsker strekkmerkene dine? Skjønner du ikke selv at du faktisk er syk og trenger hjelp? Du blir jo aldri fornøyd – og det kommer du heller aldri til å bli. Det er jo helt tydelig. Jeg får faktisk et eller annet sted oppriktig vondt av deg, men dessverre er du et av Norges mest kjente mennesker – og da går det utover SÅ ekstremt mange andre også.

   Jeg kunne virkelig ønske at folk kunne begynne å sette pris på at de er friske og at kroppene deres fungerer! Jeg tror alle kronisk syke er enige med meg om at det – og hvordan man ER, hvem man er og hva man står for, er det som betyr noe.

   Jeg håper virkelig Norge får øynene opp for at vi lar oss kontrollere av simple influensere uten sunn fornuft og kunnskap. Dere har veldig lite å komme med. Selvfølgelig var det flott at du gjorde en forskjell ifht. palmeolje, at du er opptatt av miljø (selvom du også gjør veldig mye som kræsjer med miljøengasjementet, som flyturer, shopping etc) og at du bryr deg om dyr – men det er likevel EKSTREMT lite av det og EKSTREMT mye annet man forbinder deg med. Og det kan du gjøre noe med, når som helst. Det verste er at du får eksponering av media, lesere og at annonsører orker å forbindes med deg. Dessverre.

   Vi er alle bra nok som vi er. Håper alle husker det! Både Sophie Elise og alle andre.

  223. Kristin Gjelsvik mangler åpenbart content og kreativitet. Hun må rakke ned på deg for å få view.

   Du er fantastisk, Sophie! Ikke bry deg om hun. Stå på! Vær deg selv! Du er et supert forbilde. Uredd og ærlig. Det er deilige med sånne som deg, som deler og byr på, viser hvordan livet er; både oppturer og nedturer.

  224. Du evner ikke å ta ansvar som et voksent menneske. Dette innlegget er PINLIG. Du fremstår som helt blottet for selvinnsikt og blir furten som et lite barn.. Når du blir bedt om å ta LITT ansvar mtp den makten du har! Og for the record: 99% av de «negative» kommentarene her inne er saklig kritikk av hvordan du som en VOKSEN businesskvinne misbruker plattformen din til å spre et sykelig utseendefokus. At blodfansen begynner å dra mobbekortet hver gang noen ikke stryker deg medhårs er helt bisart å være vitne til 😳 De gir deg jo bekreftelse på at det er OK at du turer fram som Norges farligste influencer. For det er jo det du er! Er det virkelig ingen av dine nærmeste som blir bekymret over hvor langt du drar det overfladiske fokuset ditt?? You need help.

  225. Omg er du helt vekke?
   1. Kristin skylder ikke deg en privat melding. Hvorfor skal du få dure i vei med dette helt syke skjønnhetsfokuset på bloggen, men Kristin skal ikke få uttrykke seg på nett? Dobbeltmoralsk.
   2. “send meg melding privat så kunne vi bekjempet dette sammen” – Å SPAR MEG SOPHIE! Det hadde du ALDRI gjort! Du elsker jo å være fake, sier du sminker deg fakest mulig (nesekontur f.eks) og elsker Erika Jayne fordi hun er så fake. Det blir for dumt. Du lurer ingen. Det er manipulativt og dårlig. Du fortjener ikke en prosent av suksessen eller oppmerksomhetem du har fått.

   1. Point one – you’ve got a point… buuuut 😉 drama asks for drama, which is serves its purpose. Enough said.

    2. Oh lordie – elsker fake for The sake of fake – nårti tok du en selfie for hele Norge uten filter eller sminke?😂

    Btw Sofie, elsker androgyne bildet i dress – nydeligste portrettet jeg har sett på lenge – husker dessverre ikke fotograf❤️ Enestående

  226. Roma ble ikke bygget på en dag, så det trenger ikke du heller, Sophie Elise. Det står respekt av veien du går for at du skal bli den beste versjonen av deg selv. Jeg ELSKER at du tråkker i salaten og tar kritikk på det, herregud det er så viktig å vise at det går an. Du er så menneskelig og ekte, og jeg virkelig beundrer deg. Stå på!

   Men jeg skulle virkelig ønske at du kunne skrive, eventuelt lage en vlogg, om hvordan det var du kom frem til å ta tatoveringen i hodebunnen, fordeler og ulemper med det, og hvordan du tenker om det nå etter du har gjort det. Og ikke minst hvordan du jobber med dine egne tanker rundt det, fordi det er jo i bunn og grunn der problemet ligger og løsningen “burde” ha vært funnet. Og det hadde vært spennende å høre om dette, men at du vinkler det på en annen måte enn som i det forrige innlegget.

   Også må jeg få poengtere at det finnes bare 1 Sophie Elise, og hvis du velger å fikse på et problem for deg selv, så er det bare du og deg og ditt. Om andre får komplekser av det, så er det noe de må ta med seg selv.

  227. Alt skal tydeligvis være helt svart-hvitt… Ja, noen av dere har lest på bloggen til Sophie om hipdips og Gud vet hva.. 1. Tror dere ikke dere ville oppdaget dette likevel..? 2. For meg gjorde det at jeg tenkte: oi, shit! Hvis denne lille slanke jenta har det også, så trenger jeg vel ikke tenke så mye på det likevel? For jeg visste så smertelig at jeg hadde de fra før.. Sophie normaliserte det, og 100 andre ting for meg. Verden er ikke svart-hvit. Man er ikke ond elller snill

   Synes forresten Kristin gjør dette på en veldig vond måte <3 digger deg

  228. Hei alle

   La nå Sophie Elise få lov å beklage seg. Synes det er flott gjort av henne og jeg er faktisk enig i at Kristin burde gitt henne en hands-up.

  229. Kjære Sophie Elise! Kan du slutte og forpeste det norske land med Nelly reklamer, tannblekingsreklamer, tatoveringsreklamer, betakarotenreklamer bare for at du skal bygge deg opp en millionformue mens usikkerheten, selvhat og destruktive tanker bare vokser hos unge jenter og gutter.

   1. Du er vel ikke mye på sosiale medier er du vel? ( reklame overload – 0% så langt av Sophie Elise)

  230. Dette er første gangen jeg leser ett blogg innlegg. Som far er jeg bekymret for at khente personer fokuserer mer of mer pp utseendet. Håper du bare tar ting til deg og ser fremover. Og er med på å forandre utseende hysteriet. Det er nok kun slik du kan vise at du ikke er ett offer og at du har gjort feil som kan rettes opp. Da er du ett forbilde. Desverre er det ikke slik nå for min del. Jeg må nok si at jeg blir skremt hvis min datter i framtiden ser og føkger med på en slik blogg. Det handler om oss innvendig og ikke utvendig. Håper du tenker igjennon innleggene dine før du legger di ut fremover, det er ett råd. Husk å ikke ta mer på deg enn du har ryggrad til å takle. Håper du fokuserer mer på den innvendige prosessen fremover. Vi trenger sterke voksne personer som er forbilder.

  231. Jeg så i media at du brukte din brystreduksjon som et poeng for at du har gjort noe bra som forbilde og at andre jenter skulle føle seg bedre. Men jeg mener å huske at du ene og alene tok silikonen ut fordi den var hard og at du ville teste livet uten, og at du på ingen måte ønsket å utelukke at du kom til å ta det igjen. Men nå som du klarte å bli fornøyd med de små puppene så har du endret storyen til å være en bra greie du gjorde som du burde hylles for. La oss heller hylle Annijor, Andrea Sveinsdotter, Cornelia Grimsmo, Kristin Gjelsvik og alle de jentene som alltid har stått i mot plastisk kirurgi!

   1. I intervju på God morgen Norge sa hun – på spørsmål om hun noen gang ville bli å fjerne rumpa si også – at om det ville bli å skje så skulle det skje fordi hun hadde lyst til det og ikke måtte. Så å fjerne puppene var med andre ord noe hun måtte og ikke ønsket. Hvorfor i all verden gir hun da i etterkant uttrykk for at hun fjernet puppene pga. Dorthe Skappel og alt det der? Har aldri fulgt Sophie Elise, men her er igjen et eksempel på denne dobbeltmoralen som Kristin Gjelsvik nevner. Det hele blir for dumt!

  232. Greit.
   Jeg prøver å se på dette så objektivt som overhodet mulig, noe som er litt vanskelig når det kommer til en så kontroversiell og stor sak som denne.

   Jeg forstår at du føler deg uthengt av Kristin og at du føler at alt og alle stormer mot deg. Det går over, etter hvert.
   Dette innlegget virker, helt ærlig, som et hasteinnlegg – hvor du legger mer fokus på hvordan hun, Kristin, kunne lagt fram meningene sine på en annen måte, i stedet for å genuint beklage deg. Føler det blir relativt meningsløst å påpeke at hun kunne gått frem annerledes, når du selv har en lang vei å gå på hvordan du skal legge fram innlegg, som vi for eksempel så med ‘hodebunntattoverings-innlegget’. I tillegg understreker Kristin at det var det innlegget som fikk begeret til å renne over, som vil si at det har vært bøttevis av andre innlegg og uttalelser som hun, og så mange andre, betrakter som feil. Dette er ikke bare et engangstilfelle, som et lite mishap, slik som du fremstiller det.

   Jeg kjenner selv, til tross for at jeg bevisst ikke følger deg på sosiale medier eller leser bloggen din, at jeg blir påvirket av en så stor influencer som deg. Og det er langt flere som er mer påvirkelig enn det jeg er.

   Likevel, har du fått meg til å spekulere på om jeg har fin nok rumpe, om jeg kanskje skal ta den operasjonen – som jeg ikke hadde tenkt på engang, hadde ikke du belyst at det var et alternativ.
   Du har også fått meg til å tvile på mitt eget underliv. Ser det normalt ut, får jeg cameltoe i noen tightser, bollemus kanskje? Det er så ufattelig trist, da det er noe privat som bare angår meg, og en eventuell partner. Jeg skjønner at underlivsoperasjonen din var medisinsk, men det har dessverre blitt sånn at alle operasjoner i ditt navn har blitt knyttet til ‘et nytt og finere utseende’.

   Vær så snill, Sophie Elise, lytt til Kristin Gjelsvik og oss andre. Vi er ikke ute etter å ta deg personlig, men det kroppspresset og de helt umenneskelige kompleksene vi har fått, som (særlig) du og andre influencere er med på å skape.

   1. Det er intressant… jeg er fra motsatt nordpol. Jeg har alltid ønsket å endre alt med meg selv siden jeg var gammel nok til engang å vite hva «panneløft» var for noe – og kun på eget initiativ i ett veldig ekstremt liten lomme av jantelovens Norge…dette fra en liten lomme i Bergen, og tro meg jeg kan overdøve Kristin hadde jeg ønsket oppmerksomheten… men! Kristin har ett poeng, og hun pusher det offentlig for å dra oppmerksomhet mot emnet – og det er smart! Cudos Kristin! Har nada mot Kristin btw.

    Er gift, og har aldri mottat klager eller tenkt tanken på at vagina ikke er som den burde – vi er alle bygget forskjellig, pg det er trist at man ved å lede ett blogginnlegg at man tror noe annet… er man oppriktig bekymret for at noe er medisinsk gale, kontakt fastlegen dln!

    Men!
    Sofie. Jeg får virkelig vondt av deg, for jeg tror virkelig ikke du hadde dette i tankene. Slik er det når hvert ord veies på gullvekt – sånn er det å være en influencer og å bære den tittelen. Misunner deg ikke.

  233. Dette er første gang jeg kommenterer, selv om jeg er inne og leser hver eneste dag. Når jeg våknet i dag var det første jeg så flere av mine facebookvenner hadde delt videoen til Kristin. Denne måtte jeg selvfølgelig inn å se! Mens jeg så på den kjente jeg at jeg rett å slett ble forbanna! Jeg kan forstå begges sider. Jeg er forbanna på fokuset. Jeg er inne her hver eneste dag, og har aldri opplevd noe press. Jeg kan tenke: åh går det også ann, men samtidig er jeg oppdratt til å velge mine veier å velge hva man skal bli påvirket av. Når du da skriver om dine opprasjoner er det dine erfaringer og ikke et pålegg om at alle som klikker inn på bloggen skal gjøre det samme! Jeg blir skikkelig forbanna når jeg leser mange av kommentarene og hører på Kristin. Og jeg er helt enig med deg (hvertfall hva huns a i videoen) om at om man snakker s jæva mye og henger oss opp i hva som er press og ikke, så blir det hvertfall et press og man begynner å reflektere enda mer når det hele tiden blir tatt opp og satt i et SÅ stort fokus!!!

   Faen altså, kjør på Sophie! Man kan ikke tenke på alt man skriver eller deler, og hvordan folk blir påvirket. Herregud, folk blir påvirket av ALT, om det så er opprasjon av rumper eller folk som henger folk ut på nettet eller om man ser noen med ine klær. MEN man VELGER selv hva man tar sterkere til seg og ikke.

   Folk må lære seg å velge hva man vil bli påvirka av! Og om man blir påvirket kan man fortsatt reflektere med seg selv og tenke ut i fra seg selv. Folk om 20 år kan ikke skylde på Sophie Elise som la ut et blogginnlegg. Å ha et syn på at ungdoms psykiske helse skal bli bedre for seg selv og jobbe MED SEG SELV er veien å gå, ikke at man skal kjefte på alle andre!!!

   Så til alle jenter/gutter der ute: GET SOME FU***INGS GUTS!!!

  234. Jeg lurer bare på noen ting her. Hva er grunnen til at du SE startet å blogge om alle dine tanker, opplevelser og skavanker. Det Kristin sa støtter jeg 100%. Fikk du for lite oppmerksomhet i barndommen? Er du veldig opptatt å bli likt? Når jeg føler meg som ei dundre på over 100, så holder jeg det for meg selv og tenker at dette må jeg ordne opp i selv uten at jeg skal vise verden at jeg ikke er fornøyd med tingene. Hadde du vært min datter så hadde jeg hjulpet deg med tankene dine, enten bare med å være mamma, eller jeg hadde tatt deg med til noen som kunne hjelpe deg. Du LAGER stygge tanker til dine lesere. Du ønsker å være åpen om dine ting, men hele verden trenger ikke å høre om det. Snakk gjerne med dine venner familie osv, men la utfordringene ligge hjemme og LAG heller positive tanker til verden.

  235. Sinnsykt! Pupper,rumpe,kjeve, nese, kjønnslepper, fillers,slappe øyelokk, hårfestet….! Du slutter aldri, håper hvertfall Norge slipper innsyn i neste kompleks og påfølgende inngrep via dine sosiale kanaler heretter. Takk Kristin.

  236. Selv når du liksom skal unnskylde deg presterer du å kaste en annen under bussen. Det Kristin sa var hardt, men riktig. Du får 12,13,14-år gamle jenter til å føle seg usikre på ting de ikke visste fantes. Selv i et innlegg der du liksom skal legge deg flat presterer du å måtte rakke ned på noen andre i samme slengen. Det finnes ingen grenser når det kommer til deg. Du tror du kan gjøre hva du vil, og si hva du vil uten at det skal få konsekvenser. Du er ikke 18 lenger, voks opp og ta ansvar for deg selv, så kan Kristin ta ansvar for seg selv. Du har helt rett i at du ikke er et offer, du er mennesket som gjør andre til ofre. Kristin sin suksess handler ikke om videoen hun laget om deg, hun er den hun er pga hardt arbeid. Så ikke kom meg her å si at hun gjorde det for views, alle er ikke som deg.

  237. Ja, nok er nok. Vær så snill å legg opp som influencer! Du er et farlig forbilde. Du er giftig! Ingenting av det jeg har sett av deg er ekte. Og de som støtter deg, vet ikke sitt eget beste. Og det er dessverre mange mørketall på hvor mye vondt du har påført unge mennesker.
   Skal du noen gang få tiltro, så gå for det å være naturlig vakker og være ærlig, redelig og sette sunne verdier høyt. Alt som krever injeksjoner er komplett usunt og gir et forvrengt bilde av det å være vakker og ikke minst frisk . Du finnes ikke trygg i deg selv i dag enda hvor mye du har gjort med ditt utseende. Det må få dine tilhengere til å endelig skjønne at uansett hvor mange inngrep og hvor mye penger man har, så blir man aldri fornøyd. Du er rett og slett usunn for dagens unge. Legg opp nå, en gang for alle!

  238. ta en pause fra media. Finn deg selv og finn ut av hva du ønsker å stå for. Er du usikker, blir publikum enda mer usikker. Vi må si ifra nå før du nok en gang poster note liknende.

  239. Når du legge ut slike innlegg må du forventa at folk reagere på det! Å den same leksa kjem gong etter gong, eg beklage! Det er rett og slett ikkje godt nok lengre. Den måten du og andre influencere påvirker unge jenter og gutter på er skremmende!
   Eg har boka di forbilde – du er ikkje eit forbilde når du held på på denne måten, så boka havna rett i søppla!
   Er ikkje lenger plass i mi bokhylla til ein forfattar som held på på denne måten!
   På tide å avslutte denne bloggen nå å oppsøke profesjonell hjelp! Du kan jo umuligt ha det bra med deg sjølv? Våkna opp og ta grep om livet ditt før det går i dass!

   Helsing ei med høge viker og hårlaus bak øya som er forbanna stolt av det!

  240. Beklager å være litt brutalt ærlig nå! men nå må du vokse opp sophie ! Slutt å ta det du vil ut av videoen. Det handler ikke BARE om innlegget mef hår tatovering. Vi ( vil tro flertall) av dine følgere har lenge følt på at du legger dine komplekser over på iss leserne. Å det gjør du ved å belyse alle komplekser fra høyt til lavt hele tiden. Jeg viste ikke hva hip dips var før du tok det opp , å når du snakker om for mye fitte så begynner mann å tenke over sin egen osv osv osv. Du må vokse opp og ta ansvar. Ikke belys alle dine komplekser her i bloggen. Ta de med deg selv privat ( ikke offentlig). Skriv om andre ting enn hvordan mann kan forbedre og endre utsende hele tiden. vær smartere og vær bedre !!

   1. Ærlig talt! Dette var vel å dra det langt over streken. Det er ett menneske bak denne skjermen som leser kommentarene her! Hadde du sagt dette direkte til henne?

    Enig i mye av det Kristin sier, men Sophie jobber med seg selv i ett tempo som hun selv må styre. Litt etter litt vil hun finne seg selv og ja kanskje angre på mye av det hun har gjort og skrevet. Man modner med alderen. Men, for Guds skyld, la nå dama være i fred. Tror hun har fått med seg budskapet her.

  241. Jeg støtter deg fullt, og synes veldig mye av det Kristin sier er helt feil. Jeg synes det er bra at du faktisk er ærlig med leserne dine og forteller hva du gjør isteden for å lyve. For helt ærlig, personer som fra før av ikke har komplekser med håret sitt, blir ikke påvirket av et slikt innlegg. For personer som har lyst til å endre på hårfestet sitt, men ikke vet hvordan er det greit at du snakker om det slik at du åpner en mulighet for dem. Liksom det er bare hår herre gud, folk må da få lov til å gjøre hva de vil. Hva blir det neste? At Kristin skal lage en video hvor hun kritiserer at du går til frisøren fordi “man må være fornøyd med hårfargen en har”? Hva du eller noen andre velger å gjøre med sin kropp, hår eller hva det en måtte være er opp til dem selv og det er virkelig ikke ditt ansvar. Folk velger selv og lese bloggen din, og det er virkelig ingen som går fra å være veldig sikker på seg selv til å ta operasjon eller tatovering fordi det har lest et fuckings blogginlegg. Personer som blir “påvirket” er gjerne personer som allerede er veldig usikre og selv prøver å lese seg opp på operasjoner på Internett. At du er ærlig og åpen og informerer om det du gjør er bra! At du deler tanker rundt dette er også bra. Du oppfordrer ingen til å forandre på seg selv om du snakker om egne erfaringer. Virkelig ikke vits å legge sjul på deler av livet, det gjelder alle influencere. Slik er du og ditt liv, fortsett med ærligheten og ikke legg sjul på hvem du er. Håper det går bra med deg, ønsker deg masse lykke til videre<3 Støtter deg fullt og helt.

  242. jeg er enig i at det blogginglegget var unødvendig. At det ikke er alt man burde dele på sosiale media, pga det vil reageres på negativt?. men hvorfor skylde på SE at man ønsker å ta restylane og fikse på nesen?.

   jeg har selv ordnet leppene mine, pga det er noe jeg helt selv har hatt lyst til å gjøre, pga komplekser. det er jo ikke for at SE har gjort det(ha litt viljestyrke og ikke bli påvirket, jenter!!). kan dere slutte å legge «skylden» over på et annet menneske? om man skal gjøre det, så blir det jo å «skylde» på alle som har fikset på seg selv, og det blir vell for dumt, eller?.

  243. Du bør dessverre revurdere yrket ditt Sophie, gjør det for deg selv og helsa di. Synes det er synd at du har det så fælt med deg selv at du hele tiden må fikse og finner nye ting hele tiden. Det er ikke normalt å holde på slik. Du blir aldri fornøyd med utsiden når du ikke er fornøyd på innsiden.

  244. Jeg har alltid hatt et elsk/hat forhold til deg, men tror største grunnen til at du holder meg igjen er vel mere fordi jeg synes synd på deg, og fordi du klarer å få oss til å synes synd på deg. Du åpenbart sliter med mye, og det er kjempe trist.. men jeg tror faktisk du må jobbe med deg sjøl uten å dra oss alle andre inn i det hele tiden. Jeg er helt enig med Kristin i alt hun har skrevet, og synes det er kjempe bra hu la det ut. Åpnet mine øyne ihvertfall, og håper det åpnet dine øyne og til å ta det til deg. Du er en flott jente, vær glad i deg selv som du er.

  245. Jeg hadde også tattovert hodebunnen min dersom jeg hadde mustet hår, og dette fra ei jente som aldri har fikset på utseende.. en liten hyllest til camillalor som kan fremme sitt budskap uten å rakke ned på andre i prosessen. Er jeg enige i alle operasjoer og inngrep folk velger å gjøre, nei. Synes jeg sophie fortjener alt dette hatet pga opreasjonene, absolutt ikke. I steden for å rakke ned på Sophie for alle inngrepene hennes, prøv heller å støtte henne til å forandre seg. Husk at det er ok å være opptatt av utseende sitt. Men så klart hvis det blir til en avhengighet trenger man profesjonell hjelp.
   Du kan stå i dette Soph, fortsett i denne retningen du har gjort det siste året, heier på deg

  246. forstår ikke hvorfor du har brukt så mye penger på å ¨se bedre¨ut, synes ikke du har blitt noe finere siden du var liten. waste of moneyy uffffff

  247. Sender deg en klem, Sophie Elise. Du skriver innlegg hver dag. Du får folk til å engasjere seg i saker. Store viktige saker og små hverdagsproblemer. Enig med Forbanna 22-åring fra Stavanger over her; folk må skjerpe seg. Dere bestemmer selv hvilke valg dere vil ta. Komplekser leser unge jenter om uavhengig av Sophie E eller ikke. Vi som foreldre må ta tak i våre barn. Snakke med dem, fortelle dem at de er bra nok. Bruke tid med dem. Vi skal bry oss, det er min jobb å oppdra mitt barn. Jeg bestemmer hva min 12-åring skal lese på nettet. Jeg skal lære mitt barn å bli kritisk til det hun leser, ser og hører. Den dagen jeg begynner å skylde på andre over valgene min datter tar, blir jeg flau over meg selv! Stå på Sophie Elise.

  248. Du er en offentlig person som publiserer på et offentlig medium. Da må du forvente å få offentlige tilsvar. Jeg syns det er fint at du tar selvkritikk på hva du tidligere har gått ut med, men jeg syns ikke den beste måten ville vært at Kristin skulle tatt opp dette med deg personlig. Når noen skriver et leserinnlegg i ei avis, er det ikke slik at deres motdebattanter sender en e-post til dem personlig og sier “hei, du, jeg er uenig med deg i dette fordi det og det og det”, de skriver heller svar i form av offentlige leserinnlegg.

   Med tanke på at du er en så kjent person og publiserer for mange unge lesere, så må du forvente at andre vil reagere og gi deg konstruktiv kritikk i det offentlige rom.

  249. Veit dåkker, eg e et voksent menneske på 27 år, all dem stygge kommemtaran å uhyggelige opptreden over noe som blir skrevet i en blogg. At ho ikke fylle alle krav til omverden e vell ikke noe ho skal be om unnskyldning før. Meine at de som meine at ho ikke burde skriv om ditt å datt burde kanskje ikke lese bloggen hennes da. For det e faktisk jobben hennes. Å hadde noen av dåkker bla meg skjøl rå til den livsstilen å kunne fikse på noe man plages med så hallo i luken så hadde vi alle gjort det. Tar ikke noen i forsvar men skal man ikke si nå positivt så kan man spar seg, nu tenk eg generelt. Før Sofie e å et menneske å du burde ikke fortell noen om deres opptreden når du går inn å kommenter så negativt å stygg om et ana menneske. Fy på dåkker voksene menneska.

  250. Sophie, jeg vil bare si at det jeg liker best med deg (og da vil jeg tro jeg også snakker for mange andre) er hvor åpen og ekte personlig du er.❤️Situasjonen og alt som ble sagt om deg var rett og slett direkte slemt og på kanten til mobbing. Hvis man vil gjøre en endring i verden, er virkelig mobbing veien å gå?
   Jeg håper du fortsetter å være åpen, for det er en så god kvalitet. Og at du fortsetter å stå for ditt.❤️

   Og til slutt, alt trenger ikke å bli tatt så himla seriøst.

  251. Jeg skriver det her med kjærlighet.
   Når man er usikker på seg selv og legger mye (en vanvittig prosent) av identiteten i utseendet sitt, som du, Sophie, gjør, så er det lett å bli veldig sårbar, veldig krenkbar og veldig trengende. Jeg skriver dette fordi jeg har like erfaringer som deg på dette planet. Jeg antar at kjæresten din, selv om han elsker deg, synes du er utfordrende å leve med i perioder. Jeg antar også at du er redd for å bli forlatt av ham, at du søker mye bekreftelse. Jeg antar at du opplever Kristins video som et angrep, at du opplever mange av kommentarene du har fått i dag som et angrep på din person. Du føler deg urettferdig behandlet og er fristet til å legge ut en video av deg selv som gråter eller noe sånt, sånn at folk kan gi deg empati og forståelse, det du kaller “støtte”.

   Men støtte og kjærlighet kan ta mange former. Min form for støtte som jeg vil gi deg i dag, trenger du mer enn du trenger sympati. Kanskje du føler at du trenger sympati, men vi føler ofte feil, vi mennesker. Jeg vil si til deg: Ta ansvar. Ei deg selv, dine egne handlinger og utsagn. Ingen kan forvente perfeksjon fra deg, det er helt urettferdig å forvente fra noen. Men jeg sier dette for din egen del, fordi DU får et bedre liv av å ta mer ansvar. Ja, det er trygt og godt å være liten og spille på strengene du vet du kan spille på, kalle kritikk “hets”, gjøre deg selv uangripelig, prøve å få sympati, gi uoppriktige “unnskyld, men jeg gråter mens jeg skriver dette og jeg er jo bare et lite menneske”-unnskyldninger. Det føles trygt og greit, og jeg vet det selv.

   Men styrke, ren imponerende rå kvinnelig styrke, er mye bedre å leve i. Da sier du heller “faen, du har rett, Kristin. Jeg har en vei å gå her.” PUNKTUM. Ikke “men, men, men…”, bare “OKAY, jeg tåler det. Jeg er voksen. Jeg skylder ikke på noen andre.” Du kommer til å føle deg mye bedre når du tar mer ansvar for ditt eget liv og dine egne følelser og når du slutter å prøve å manipulere folk til å føle visse ting for deg.

   Du har opplagt store problemer med selvbildet ditt, og utseendefokuset ditt er udiskuterbart på et veldig usunt plan. Dette må det være vondt å leve i. Jeg har selv lignende problemer, men du har det verre enn meg, og jeg kan ikke tenke meg hvor kjipt det må føles. Jeg håper du blir mye bedre etter hvert.

   Husk: Når vi tar ansvar, blir vi større, rausere, kulere mennesker.

  252. Støtter deg. Alle har jo gjort noe man angrer på men er jo faen meg ikke andres jobb å skulle gjøre ting offentlig og å gå på én enkeltperson. Jeg skjønner det er hardt for deg nå, bare håper du vet du har mange følgere som står bak deg og støtter deg uansett. Stor klem fra meg, som ser på deg som et godt forbilde med utrolig mange fine verdier som overgår alle “feil” alle andre mener du gjør og har gjort❤️ Forbilde❤️

  253. Du er rå! Det skal ingen ta fra deg! Hev deg over de stygge kommentarene, jeg syns det er trist at så mange syns det er greit å skrive stygge ting over nett som anonym. Jeg har aldri latt meg påvirke av hva bloggere har gjort med sitt utsende, har ikke en gang tenk over å sammenligne med meg noen bloggere heller. Venner og familie og bekjente har den største påvirkningskraften, ikke bloggere.. Kristin som også er offentlig person burde skjønt at det la opp til hat kommentarer, med å rope så høyt. Hva med å heller sende melding til deg om det hun hadde på hjertet, det er jo ikke alltid nødvendig å uttale seg om hva andre sier og gjør i offentligheten. Jeg heier på deg❤️

  254. Vet du Sophie, dette går ikke an.

   Hvorfor skal Kristin gi deg en headsup for en video når du absolutt ikke gir henne noen form for heads up for hvordan du omtalte henne i podcasten? Bare den ene setningen der bekrefter alt Kristin sier om dobbeltmoralen din. Om du blir så fryktelig såret så burde du kanskje også se på deg selv og hva du sier om andre? Hvorfor er det greit at du snakker sånn om andre, men ikke omvendt? Det er virkelig et oppriktig spørsmål.

   Og fy søren, ja du er faktisk flink til å manipulere. Manipulere, synes synd på deg selv og hakke ned på andre. For det er akkurat det du gjør Sophie.

   Du er 24 – snart 25 år. Er det ikke på tide at du tar et dypdykk i deg selv og oppfører deg som en voksen? Stå for det du sier og gjør, ta konsekvensene uten å sette deg selv i en offerrolle og tenk over ansvaret du har.

   Jeg husker videoen der du sitter på baderommet og gråter ekstremt godt. Jeg, som mange andre syntes synd på deg. Hadde jeg visst da at du nettopp hadde operert rumpa di hadde jeg ledd smått for meg selv. Ledd av hvor synd du synes på deg selv, hvor dobbeltmoralsk du er og kanskje til og med grått en skvett for alle disse små jentene som ser opp til deg.

   Jeg har sett opp til deg selv. Du har i mine øyne vært en fantastisk dame. Den råeste av dem alle. Nå? Ikke i det hele tatt. Kristin har laget flere videoer der hun kritiserer andre, men denne videoen er så on point og treffer spikeren på hodet så det smeller. Så etter å ha sett videoen hennes måtte jeg gå mer inn i alt sammen for å faktisk se dobbeltmoralen din enda klarere. Det er så ekstremt mange flere eksempler Kristin kunne kommet med, så du har vært griseheldig.

   Ta deg sammen. Se deg selv i speilet. Skriv ned alt du har fikset på opp igjennom. Skriv ned alt som fortsatt er fikset på. Skriv ned alle disse tingene som du har nevnt på bloggen. Skriv igjen ned alle disse tingene du har hyllet og i etterkant kommet med tips om hvordan man kan fjerne/gjøre det bedre. Jeg tror du vil få deg et heftig sjokk

  255. For noen år siden var store pupper inn.Nå i disse Kardashian tider er gigantisk falsk stuss med ridelår inn.Vær voksen nok til å innrømme at grunnen til at du fjernet silikonen ikke ligger i det du vil ha det til.Fjern den falske rumpa i tillegg så oppnår du en viss respekt.

  256. Legger du deg også flat mtp dobbeltmoralen din? 🙂 “strekkmerker er fint, jeg har lært meg å elske mine”
   2 uker etterpå kommer det et sponset innlegg om bioil som fjerner strekkmerker. Altså skjønner du virkelig ikke hva vi reagerer på? Du har mange bra meninger, skal ikke nekte på det, men grunnen til at det blir borte i alt dette er pga dobbeltmoralen din. Du sier en bra ting om noe og uka etter gjør du det stikk motsatte. Vet du det selv, gjør du det med vilje? For jeg har faktisk ikke tro på at du vil oss lesere det beste, da hadde du drevet businessen din helt annerledes. Du ble kjendis alt for tidlig, og det har dessverre ødelagt deg som en troverdig person.

  257. HOLD KJEFT ALLE!!! DERE MOBBER EN 24 ÅR GAMMEL JENTE, HÅPER DERE ER KLAR OVER DET!!!!!!

   Forferdelige mennesker er dere, skam dere!!!!

   1. Hun er en KVINNE på snart 25. Og hun er en merkevare, hun er en millionbedrift. Hun fortjener ikke hets og hat, så absolutt ikke, men saklig kritikk må hun tåle.

   2. Tenkte akkurat det samme Ida. Nok for faen meg være nok. La dramaet være mellom dem to det gjelder. Tipper alle unge jenter som følger med på denne bloggen sitter å ser the kardashians som er mest sannsynligvis det som gjorde at operering osv. Ble mer normalt.. Etter min mening skal folk få være den di vil være. Folk er forskjellig å det er ikke bestandig lett å akseptere..Det er ikke mange som inrømmer at di har gjort en feil å beklager seg. Er ikke det å stå opp forr det man har gjort? Om foreldre er redde forr ungene sine så får dem ta en prat med dem å sette grenser. det hjelper ikke å kjefte på en 24 år gammel jente som har et annet liv enn hva du mener er riktig? Just my opinion🤷🏼‍♀️

  258. Kjære Sophie. Jeg beklager sånn for at nordmenn må være så grusomme og for at nordmenn tror det at fordi vi har rett til å snakke fritt så har vi rett til å si hva fader vi vil til hvem som helst. Vi kommer med den dårligste unnskyldningen for å gjøre det også, nemlig at «personen er jo offentlig så det får h*n tåle». Det er så tåpelig som det kan bli.

   Dette fortjener du ikke. Jeg kan ikke fatte at en voksen kvinne i 30 åra går sånn til angrep på en 24 åring. Du er fortsatt ung, du har lov til å feile. Dessverre glemmer den eldre generasjonen det. Og det er ikke greit. Jeg er så lei meg for alle disse hatkommentarene og meldingene du får.

   Syns ikke det er rett at du skal beklage for dette engang. Kristin er den som burde beklage og ikke minst skamme seg!

   I dag har jeg skikkelig vondt av deg og skulle ønske jeg kunne gi deg en god klem ❤️ Stå på Sophie! Jeg digger deg!

  259. Du virker som en godt menneske, Sophie Elise. Men dessverre er det åpenbart at du fremdeles har utfordringer knyttet til eget utseende – og det er veldig skummelt at dine komplekser blir fremmet gjennom denne populære plattformen.

   I en alder av 29 år har jeg først nå blitt oppmerksom på eget hårfeste, hooded eyes og hip dips «takket være» din blogg. Heldigvis står jeg trygt i meg selv, men blir svært bekymret for andre personer som bærer på mye usikkerhet.

   I stedet for å bli skuffet over Kristin Gjeldsviks utsagn bør du være takknemlig for at det finnes influencere med sunne kroppsidealer som tar ansvar. Kanskje dette kan være din store wake-up call, både når det gjelder å ta tak i egne problemer, og samtidig være svært nøysom med hva du deler i offentligheten.

   Det hadde vært så flott om du fortsatte å bruke din stemme på viktige saker som dyrevelferd og psykisk helse – der er du rå. Men hver så snill og legg fokus på utseende til side, både for din egen og andres del.

   Husk at god selvfølelse ikke sitter i puppene, rumpa eller hårfestet for den sags skyld. God selvfølelse sitter mellom øra.

   Lykke til!

  260. Kritikk kan selvfølgelig være sårende. Men mennesker som tør å si ifra, slik som Kristin, ender opp med å bli noen av de viktigste personene vi møtet på i livet, de gir oss muligheten til å vokse og utvikle oss. At det i dette tilfelle skier i all offentlighet er vel fordi dere begge er offentlige personer og mange påvirkes av det som i utgangspunktet blir sagt.
   Når du har fordøyd dette litt og føler deg ovenpå igjen har jeg en utfordring: Prøv en hel uke uten noe som helst fokus på utseende. Ikke noe sminke, en kjapp runde med ditt eget hår, pusse tenner. Ta på deg noen greie klær som passer vær og anledning og som er komfortable. Og enda bedre, gjør noe for andre hver dag…ikke lunsj og middag med venner og slikt, men noe for noen som virkelig trenger det. Prøv å flytt fokus bort fra utseende, kropp, produkter osv. og se hvordan du føler deg. Og jobb videre med psyken, det er den beste investeringen du kan gjøre for fremtiden. Er jeg tilhenger av alt du har gjort og gjør? Nei. Men jeg har tro på deg! Lykke til!

  261. Jeg tenker på alle de der ute som er litt «annerledes», som har skader, sykdom eller hemninger som gjør at de ser litt annerledes ut enn det som i dagens samfunn blir regnet som «ideal». Mange slike tilstander kan ikke fikses på og de må lære og leve med dem. Som sykepleier ser jeg disse menneskene daglig, mange er barn og ungdom. Enten de sitter i rullestol eller har brannskader i ansiktet, så gnager dette på deres selvbilde hver eneste dag. Jeg blir oppriktig lei meg av tanken på at deres komplekser kanskje blir forsterket ved at du påpeker at du fikser på «småting». 🙁 Enten det er å tatovere på hår eller fikse rumpen, så er du med på å skape eller forsterke komplekser, som mange ikke engang visste at de hadde før de leser dine innlegg. Jeg synes du bør tenke over hvilke verdier du fremmer i sosiale media. Hvorfor fikse på en frisk kropp som fungerer helt optimalt?

   1. Nei hvorfor fikse på en kropp so funker optimalt? Det er ett mer komplisert spørsmål enn hvs denne bloggen kan svare, og også til tross for åpenbare svar, kanskje ikke lett å svare på 😉 folk er forskjellige

  262. Jeg skjønner at du sikkert har det tøft nå, og det er leit. Samtidig var nok dette nødvendig å få fram. Det er trist at du får hat og hets, det har du på ingen måte fortjent. Men at dette har generert en debatt om din merkevare (ikke personen Sophie Elise men det firmaet du driver), og hvordan utseendefokuset ditt resulterer i dårlig påvirkning. Jeg lærte, som jeg ser mange andre også her gjorde, hva hip dips er på denne bloggen. Jeg er nesten på Kristins alder, men til og med jeg ble påvirket, og begynte å lure på hva jeg skulle gjøre med mine egne. Tenk deg da hvordan det er for jenter på 14-15 år å finne ut om hip dips (noe alle kvinner har btw, og som egentlig gjør kvinnekroppen ekstra vakker).
   Du står for utrolig mye bra, blant annet er det delvis din fortjeneste at jeg har kuttet i kjøttforbruk! Palmeoljedebatten ikke minst! Jeg håper bare at bloggen din kan fokusere mer på slike ting, og mindre på komplekser/kropp/operasjoner. Håper det går bra med deg nå, og at du har noen rundt deg som tar vare på deg!

  263. Jeg blir skremt av hva fæle ting mennesker kan skrive på nett. Det er skummelt å se hvor stor påvirkning noen folk har. Du sophie elise har en enorm innflytelse på mange mennesker, og det har Kristin også. Jeg klarer bare ikke å forstå, hvordan Kristin kan lage slike videoer uten å tenke seg om. Hun vet hva resultatet vil bli, hun vet at hennes følgere vil true deg. Hun vet jo hva som vil skje, og er det dette hun vil skape? Et hat mot mennesker som opererer seg, og som sier det? Hensikten med videoene hun lager er jo selvfølgelig sikkert bra, men hvem er det bra for? Hvem er det bra for når hensikten bak det ikke kommer frem, men resultatet blir seriøs nett mobbing. Når resultatet blir en krig over nett, hvor gammel er Kristin? Oppførselen tilsvarer kanskje en 19-20 åring som overhode ikke tenker konsekvenser. Amen til Kristin, som klarer i en allerede hatefull verden og skape enda mer hat mot enkelt personer. Sophie Elise er et forbilde.

   1. Halleluuuuujah, jeg er SÅ enig. Altså WOW. Kristin skriver om hvor viktige jobber de har osv. Men det kan umulig stå i stillingsbeskrivelsen «Du skal inspirere til personangrep og hat på dine kollegaer» For det er akkurat det hun gjør. Greit nok at jeg tror heller ikke at det står «du skal inspirere til å fikse på rumpa de, leppene, hårfestet osv» men jeg syns Kristin er såå lite profesjonell i det valget hun tar der for å belyse tema. Hun svartmaler Sophie Elise og får flere klikk på bloggen sin. Gratulerer! Det er nok hat på nett, vi trenger ikke mer. Heier på deg Sophie Elise, du har gjort og gjør VELDIG MYE BRA! Du er en veldig reflektert person. Så husk å ta med deg alle de fine kommentarene du også får<3

  264. Synes du er kjempe flink sophie som innrømmer når du gjør feil , står for dem og ber om unnskyldning . Jeg personlig synes ikke du skreiv noe gærnt i det innlegget om å tatuvere hodebunnen og mener at om noen ble så deprimert av det så sitter det lengre inn enn å lese det du skriver ,
   Men det er min mening ☺️

   Kristin lever jo faktisk av å « mobbe « andre . Hun som skal være så jordnær og rettferdig synes jeg ikke skal henge ut deg på den måten ho gjør – for det
   Blir utrolig dobbelt moral fra Kristin 🤔

   Stå på sophie Elise ♥️ Digger deg!

  265. Åh hjelpe meg for en mengde kommentarer…. håper denne er til trøst…

   Jeg skriver aldri innlegg, men i dette tilfellet gjør jeg det. (Lang post).

   Jeg er en eldre iakttaker, og relativt voksen, i midten av 30 årene. Jeg håper jeg kan by på en litt mer nyansert refleksjon.

   Kjære Sophie Elise. Jeg misunner deg ikke, nå eller tidligere. Du er under ett stort press ettersom offentligheten er konstant rettet mot deg grunnet din profesjon.
   Du blir iakttatt med en lupe de fleste av oss andre hverdagslige mennesker slipper unna, og ikke kan relatere til, oss hverdagens mennesker. Du er også det, det føler du nok – en av oss hverdags mennesker, og derfor til tider, siden du er en person som alle oss andre – glemmer du dette.
   Dermed deler man til tider det man tenker på som en bagatell med «Oss andre», dine følgerne, som kan ha ett voldsomt kraftig utfall. Jeg personlig ser nok ikke noe uheldig i selve «å tatovere hodebunnen» i disse dager, men det er dessverre ikke grunnet selve denne «Bagatellen» problemet våkner, men det mønsteret dette innlegget viser til, som du er lei deg for, så snart du innser implikasjonene. For meg personlig så er dette en bagatell jeg ikke engang løfter øyebrynet for. Hadde en venninne fortalt meg dette, hadde jeg nok ikke tenkt videre over det. Men det er dessverre ikke ved meg problemet hviler. Det er de per i dag som er unge og lar seg påvirke – de som aldri ville ha tenkt på denne situasjonen per jantelovens Norge per i dag. De som ikke har vokst opp med mødre med spiseforstyrrelser og anoreksia og andre problemer tenker nok ikke over det to ganger. Men så klart er jo dette noe man ønsker å unngå. Man ønsker at de man elsker skal elske deg selv, hva det nå møtte gjelde. Det er noe man alle ønsker.
   Personlig kunne jeg nok oppdatert deg i flere områder innen estetiske behandlinger ettersom dette har interesser meg hele mitt liv (vi er alle forskjellige, men igjen, jeg er ikke en offentlig figur, noe som med ett endrer alt.) hovedproblemet er at man misforstår dine bagateller, som en enorm påvirkning. Fra jente til jente – jeg forstår deg veldig godt. Hadde du fortalt meg, ut av det blå, at du ønsket å tatovere hodebunnen din grunnet extensions, hadde jeg sikker svart med; «kult, ser den. Vet du beste stedet for lymfedrenasje forresten?»
   Jeg forstår kvinner som i dag er mødre og blir bekymret for deres barns pårvirkning ut ifra hva de blant annet leser på din blogg. Jeg ber disse mødre hjelpe deres barn med å lære forskjellen på usikkerhet når man dag ut og inn ser på «keeping up with The kardashians» til å forstå at slik *er* enkelte mennesker. Enkelte mennesker *er* usikre grunnet deres utseende. Redde. Og man kan gjerne si ugrunnet, men igjen, det vil da deres vei i livet tilsi på ett tidspunkt, noe igjen man kanskje ikke ønsker å ta ett standpunkt til i en ung alder.
   Man må ta ett valg. Man må lære å forstå at påvirkninger fra alle hold vil alltid bombardere en, men man må lære at man er en person med egne meninger og en holdning i det hele.
   Du er ett viktig ansikt innen norsk media, og man ønsker jo gjerne å se fra en person med sterk påvirkning at man kan være verdt i seg selv, uansett hva vår kyniske verden har å by på.

   Du har verdi Sophie Elise, det er ingen tvil om det. Jeg vil si, vær lei deg for at ting går feil, du vil lære av det som oss alle. Du finner din plass for hver dag som går. Kjære lesere, spør gjerne mamma når dere er usikre på hva dere leser.
   Og du mamma, bring gjerne opp sosiale mediers posts og prat åpent om det når der er «ting som er in, eller hot», om du følger med litt på «What’s in» for din datter 😉

   Jeg får vondt av deg Sophie Elise. Jeg misunner deg ikke din posisjon. Det er svært vanskelig, og også en tung posisjon. Det er viktig for deg å huske, dessverre, at hver uttalelse vil veies i alle mulige retninger.
   Du er enda ung. Jeg håper du lærer alle dører som viser mot din beste fremtid.
   Jeg har tro på deg. Fight! Jeg håper virkelig på en mulighet av å se en sterkt norsk kvinne vinne over media – for det er du! Og sterkere kan du bli!

   You go girl❤️

   1. Wow. Bare wow. Fantastisk bra skrevet! Jeg håper hun leser dette. Det fikk til og med meg til å smile💛🙏🏼

  266. Det er på høy tid at du får deg en oppvekker. Jeg har lest bloggen din siden du var 16 år. Her er en liste med komplekser jeg har som du har fristet meg til å endre på:
   Kjeven
   Puppene
   Rumpa
   Hip dips
   Viker og høyt hårfeste
   Lepper

   Jeg hadde ikke hip dips, leppene og rumpa som komplekser fra før. Det var noe jeg ble oppmerksom på via bloggen din. De andre kompleksene er ting jeg i utgangspunktet hadde lært meg å leve med, men når jeg har lest hvor fornøyd du er med endringene, hvor enkelt det er, hvor det kan gjøres, gikk jeg lenge rundt og tenkte at “nå må jeg fikse det”, fordi DU viste meg hvor enkelt det er, og hvor mye mer fornøyd du var etterpå.
   Jeg har mine foreldre og kjæresten å takke for at jeg aldri gjorde noe med det og ha lært meg at sånn er det. Likevel er kjeven og vikene noe av det jeg grøsser av når jeg ser meg i speilet, og derfor ble jeg trist når du skrev hvor sjokkerende og stygt det er. Jeg er en oppegående jente på 23, som stortsett er fornøyd med meg selv og ikke så lett lar meg påvirke. Derfor blir jeg ekstremt bekymret over at usikre, unge tenåringer leser det du skriver, når til og med jeg kan lese det du skriver, bli lei meg og la meg friste til å endre på utseendet mitt.

   1. Godt poeng… men hvor lenge hadde det gått før du hørte om lignende fra ett annet sted? Synes det peprer inn fra fra kanter…bor man i Oslo så kommer det fra alle kanter… jeg har aldri vært i mot det, og tar det hele med stoisk ro og ut ifra hva jeg selv mener og føler, men det peprer fra alle kanter til tross.

  267. Det er litt trist at over halve innlegget handler om Kristin. Hvis du angret på handlingen din, så burde du beklage på en ordentlig måte. Kristin har ikke dummet seg ut i denne saken, si unnskyld og innse at det ikke var så lurt.
   Har fulgt deg i flere år og synes du er ei fin og opplyst dame. Kommer ikke til å slutte å følge deg, for du har utrolig fine meninger og en viktig stemme når det kommer til dyrevern.

   Likevel så bør du ta innover deg hva du har gjort, i steden for å nesten legge skylden over på andre. Vi alle gjør feil. Det er greit, man lærer av det.