video : jeg snakker engelsk

 

Det har kommet ut en ny episode av babeadventure, men jeg tenkte å legge ut reklamefilmen for dere her, så får dere hørt mine dårlige kunnskaper i engelsk, haha! Blir så klein av å se på.. Håper ikke jeg gjorde en så alt for ille jobb? Hele episoden kan dere se HER 

 

Er så rart å se på denne videoen.. Det var jo før jeg opererte nesa, og jeg var inne i en sykt dårlig periode helt fra rundt april og til i slutten av august. P-piller tullet ekstremt med både hodet og kroppen min, haha. Føler meg tuuusen ganger lettere i kroppen nå enn hva jeg gjorde da! 

 

 

62 kommentarer
  1. Hva heter sangen som spilles og som er på introen? Kan du legge den ut på bloggen hvem som synger og hva den heter?
   Plis svar meg, synes den er drit bra 😀

  2. Har en i familien din vært med på åndenes makt? ser på en nå som ligner på deg, hun bor i drammen, den siste episoden av åndenes makt. er dere i slekt?

  3. haha, enig! du er mye penere på bildene nå enn på videoen! og du er ikke så veldig dårlig i engelsk, skjønner jo nesten alt du sier når du ikke mumler 🙂 Ikke det verste jeg har hørt.

  4. du er jo kjempe flink til å snakke engelsk! leser bloggen din ofte, men legger aldri igjen en kommentar, så kanskje på tide! du er like nydelig i serien som du er på bilder på bloggen! 🙂

  5. Haha, nå vet vi hva kjæresten velger ut ifra når han skal ha dame. Ansikt er tydeligvis uprioritert og helt klart det siste han bryr seg om på en jente.

  6. O m g, du har kanskje finest kropp av de pågrunnav puppene (men de er jo falske så det er ikke noe stress å fikse for de andre), men ansiktet deres i forhold til ditt er noe helt sinnsykt as!! Du ser jo ut som et troll! Leppene dine er skeive, og hva i helvette er galt med øynene dine??? ble nesten litt redd, jeg! Du har fin kropp sophie, men som de sier “But her face?” De hadde mye penere ansikt enn deg, dessverre har ikke alle utseende med seg, selv ikke når de gjennomgår så mye neseoperasjoner, extensions på hår og vipper og restylane, så er de enda ikke særlig pene.

  7. Du var jo ganske flink i engelsk du da 🙂 pluss at jeg syns du virket mye mer voksen og seriøs når du snakket engelsk og ikke nordlands dialekt 😛 men du var flink syntes jeg 🙂

  8. når jeg skulle klikke innom den babeadventures siden på skolen, kom jeg ikke inn fordi skolen hadde sperret den som en pornografisk side.. hahahaah

  9. Hva skjer med ansiktet ditt? De andre er såå mye penere enn deg. Du burde fikse øynene dine, og til å begynne med: gå til en salong å få ordnet øyenbrynene. De er bare rare og skeive

  10. Omg for noen kommentarer…!
   Sophie, du er NYDELIG, og du har et vakkert ansikt alle misunner deg! Ikke la noen fortelle deg noe annet! <3

  11. Du har jo fyllt på så mye restylane i leppene dine sånn at du ikke klarer å snakke skikkelig, er jo bare bablinga!

  12. Hahah, folk er så jævlig flinke til å påpeke andre sine ikke-eksisterende feil. skjønner ikke ka det å legge igjen en stygg kommentar (noe som er mobbing) gir folk, er det virkelig noen som får en god følelse inni seg av det?
   STÅ PÅ SOPHIE, du e råå!

  13. Har alltid hatt lyst til å se denne reklamen, har aldri kommet så langt. Har måttet gått inn på masse andre ting, og det har rett og slett bare vært veldig stress. Men dere var kjempe søte 🙂 Hørte litt dårlig da, men fikk med meg veldig mye and, and og and. Men det var søtt da ! 🙂 Og du var kjempe flink.
   Vil du jeg skal lese din blogg også?
   legg igjen en kommentar i kommentarfeltet på bloggen min.
   http://www.livetsomfosterbarn.blogg.no

  14. du snakker eng akkurat som alle nordmenn snakker eng hehe! med en norsk aksent:P har bodd mye i utlandet og snakket eng siden jeg var 4 år så snakker jo flytende amerikansk og man hører så lett når noens mother tounge ikke er eng hehe! men du var ikke den verste:)

  15. Hei
   Digger deg sophie. Men hva synest foreldrene dine om att du legger ut bilder av deg selv i bikini, stiller som model i FHM, tar silikon osv? Du får deg jo aldri jobb i feks barnehage og skole sånn du framstår. sier ikke at det er galt nei, langt ifrå. men er litt nysgjerring på hva familien din synes om alt dette? kanskje du kan lage et innlegg om det?
   klem

  16. Wow, du er så NYDELIG! Herregud, ikke tenk på nesen din, du var jo utrolig vakker. Det er så gøy å se deg snakke engelsk hahahah 🙂 engelsken din er ok hahahah vi skjønner i hvertfall hva du sier, og du har en sån fin norsk akksent 🙂

  17. Vil si at du er ganske bra til å snakke det engelske språk. I forhold til mange andre. Det skal du ha.
   Forøvrig har jeg vært innom bloggen din en stund. Synes det ser ut som at du har noe mer mellom ørene dine enn bare fin kropp. Du kommer med ærlige innlegg og gjemmer ikke vekk det faktum at du har slitt med dårlig selvbilde og har forandret litt her og der. Så lenge den forandringen man trenger kommer innenfra også, og man ikke overkompenserer, ser jeg ikke at forandring utenpå skal ha noe å si.
   Front gjerne enda mer dine hjertesaker og vis hvem du er. Ikke hva du har.

  18. Du høres mye mer voksen ut når du snakker engelsk i stedenfor den dialekten din, da høres du ut som en fjortis!

  19. Det som er fint med din blogg er du viser mere hvem du er, og ikke Hva du har. Du snakker ærlig og det er jeg så takknemlig for! Jeg får alltid et smil på munnen av å lese ordene du skriver. Jeg synes du er en utrolig vakker person på innsiden og ut, alltid vært og vil sikkert altid være det. Jeg sliter med depresjon og angst og jeg har et ufattelig dårlig selvbilde, men.. Din blogg er i hværtfall noen småe hverdags gleder jeg altid ser fram til å lese! Tusen takk hilsen en helt vanlig jente

  20. Unnskyld meg, men ser at noen her har lagt igjen veldig stygge kommentarer. Å faktisk be noen om å fikse på seg selv og si sånne ting er utrolig frekt. Er sikker på at dere som har sendt de ikke akkurat ser så veldig bra ut selv. Jeg synes virkelig ikke at det er noe galt med ansiktet til Sophie i det hele tatt! Hadde jeg sett sånn ut hadde jeg vært kjempe fornøyd med meg selv. Er det misunnelse som får dere til å skrive noe sånt? Skjønner ikke helt hva som er galt. Men det der er ren trakassering og ondsinnet mobbing. Skjerp dere!

  21. Du e rett og slett VAKKER – og ikkje gidd å hør på de idiotan oppførr her, som har et så dårli sjølbilde at dæ e nødvendi førr de å rakk ned på andre førr å sjøl føl seg bedre. Dæ e heilt utruli korr lett dæ e førr nån å finn feil på andre (som de sjøl tydeligvis ikkje har) førr at de ska ha en litt bedre dag….
   Eg bor i Lofoten, og har tell dags dato lest bloggen din fra du begynt å skriv, og du skuffa aldri 🙂 Du e ei flott jenta!

  22. Jeg har problemer med å bli medlem på babeadventure 🙁
   Har prøvd sånn 4 ganger allerede, og kommeg ingen vei. Står bare at jeg må registrere meg, men har jo gjort det 4 ganger alt! :O Gir snart opp..

  23. Har letet overalt på nettet etter introsangen! Neste spørsmålsrunde må du fortelle oss det:) lykke til i Babe Adventure:)

  24. Du er jo kjempeflink i engelsk Sophie! 🙂 Ikke rakk sånn ned på deg selv. Du er nydelig akkurat som du er. Glad for at jeg oppdaget bloggen din,er så glad for at du ikke er sånn kjempetypisk rosablogger, men at du tør å si meningene dine og dele det ikke alle andre deler. Digger deg rett og slett. Stå på videre, du kan nå langt! 🙂
   Klem

  25. er det meningen at episodene bare skal vare i sånn 1,5 min? får bare opp samme promo-video som den du la ut når jeg trykker på linken.

  26. Idiot, fucking noose swing, really? Not in the woods of denmark… Just please shut your stupid ass mouth and think before speaking. You are making the same problems for Norway that Americans do all day, making idiots famous, little girls look up to you and being a fake stupid girl makes others want to do the same. Instead of acting smart or acting like a nerd you should try living the life first, PICK UP A FUCKING BOOK>then speak. You are the epitome of what is wrong with the world. Instead of acting better and say not to give into society, try to do it yourself first, words are weak when you can’t fulfill thee actions you speak. Girls will never be able to be seen as anything more than their looks as long as girls like you are putting out these messages, meaning to or not. if you want change you have to be it.
   We are anonymous
   We are legion…
   We do not forgive…
   We do not forget..
   Expect us.
   We are actually smart nerds that know what our actions and words both mean and do. Not just letting air out because we think it makes us look smart. Leave the geeking to the geeks.

  27. Det var faktisk tanten og mormoren min som startet hele Agape i Stavanger 😉 Tror eg har en av kjolene dere brukte, men han i hvert fall 3 fra Agape

  28. Åååå! Hva heter sangen? Den var sååå fin! 🙂
   Elsker kroppen din <3 Du er så vakker Sophie! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg