UKENS SPØRSMÅL #3 – fangirl, botox, inspirasjon ++

kunne du tenkt deg å være fostermor en gang? 

Dette har jeg faktisk både snakket om, og tenkt en del på. Det er uten tvil noe jeg har lyst til å gjøre når livet mitt er roligere, når jeg har et hus og tilbringer mye tid hjemme. Jeg er egentlig ganske ofte inne og sjekker hvilke fosterbarn som trenger hjem, og tenker på hva jeg eventuelt kunne ha bidratt med. Ung eller “gammel” spiller ingen større rolle, jeg tror jeg kunne ha gjort mye bra. Bare tanken rører noe i meg. Så ja, 100% det er noe jeg ønsker å gjøre i fremtiden. 

Hvem savner du?

Jeg savner egentlig ingen akkurat nå, haha. Det skal ganske mye til for at jeg savner noen, men det hender jeg får sånne rykk hvor jeg savner bestevennene mine, men da er det jo ikke verre enn å plukke opp telefonen. Jeg og Joakim snakker så ofte sammen at vi sikkert ikke rekker å savne hverandre. MEN, jeg savner kjæresten min nesten hele tiden når vi ikke er sammen da. Lol, jeg har blitt “en sånn jente”..

Når kommer den neste boken ut?

Etter planen skal den slippes helt inntil valentines day, siden det er en bok om kjærlighet. Det virket så fint å kunne gi noe til de som sitter alene, og kanskje ikke har noen å snakke med på den tiden av året. Jeg vet jo boken er fin og kan passe året rundt, men kanskje ekstra på en dag som det? Så kan de som sliter ha noe å kose seg med, om en kjæreste ikke vil stille opp.

Om du skulle anbefalt et sted å reise på jentetur, hvor ville det vært?

Det kommer an på hva dere ønsker, men jeg og min venninne Louise var på Ibiza i fjor sommer og det var helt magisk! Vi bodde på det fineste hotellet (Destino), ble kjent med mange (egentlig ganske irriterende) folk, dro på joggeturer, festet egentlig svært lite og spiste nydelig mat. Det anbefales! Om dere ikke har all verdens budsjett er Stockholm superfint. Jeg er der ofte på jobb, og både utelivet, restaurantene og shoppingen er hundre ganger bedre enn Norge.

Kan du vise alle tatoveringene dine, og hva de betyr?

Det kan jeg så klart gjøre! Here it goes:

En L på håndleddet, fordi mamma heter Lise. Lillesøsteren min har en J for faren vår.

Infinity and beyond, altså et sitat fra Buzz Lightyear i Toy Story. Jeg synes bare den er fin og har ingen mening bak den egentlig. Jeg elsker Disney, da. 

Hello Kitty i leppa fordi jeg var besatt av hello kitty før.

Be the change, en forkortelse av et Ghandi-sitat. Altså du skal være forandringen du ønsker å se i verden, og ikke vente på andres mot.

Min første tatovering! A smooth sea never made a skilled sailor. Leste det i engelsboken på videregående og tok den kun et par dager etterpå. Handler bare om å være sterk, men nå har den ingen spesiell betydning for meg. Men fin er den!

Vinger og en diamant under brystet. Har åpenbart ingen spesiell mening, annet enn at den er fin.

Forbilde på høyre hånd, som en feiring av boken min.

Ting skjer, som jeg har med min venninne Anette Marie. Det er hennes skrift også. Den passer oss begge så fint.

Bad ass på rumpa. Ingen spesiell grunn, men en morsom og spontan greie.

Roser, diamanter og litt sånt på venstre hofte. Denne tenker jeg aldri over, og den betyr ikke noe spesielt heller.

Jeg lurer på hvordan du klarer å være så sterk, å heve deg over alle de ekle og stygge kommentarene?

Jeg har hatt en veldig trygg barndom hjemme med familien min, hvor jeg samtidig har blitt utfordret til å si meningen min – det spiller nok en stor rolle. Jeg er ganske “sterk” fordi det ikke er noe farlig å si meningen sin, og stygge kommentarer påvirker meg ikke så veldig mye (det påvirket meg derimot mye å bli mobbet i mine yngre år, og når jeg har klart å komme meg igjennom noe sånt kan ikke stygge kommentarer påvirke meg). Det er mange der ute som takler verre ting enn meg, hver eneste dag. Hverdagshelter som har alkoholmisbruk i sin nærhet, som ikke har foreldre, de som blir mobbet akkurat nå, de som sliter økonomisk men likevel kjemper på for å få endene til å møtes.. Jeg kunne holdt på i en evighet. Jeg ser så mange sterke folk over alt. Jeg har all verdens forutsetninger med trygge rammer rundt meg, da skulle det bare mangle! Så klart skal jeg stå opp for de som ikke har mulighet. Jeg skrev først “for de som ikke klarer”, men det ble feil – alle klarer, men jeg har forståelse for at ikke alle har midlene som trengs. Jeg har denne plattformen og jeg har mange rundt meg, alt går fint.

Var du politisk engasjert som ungdom?

Ja, det var jeg. Først i arbeiderpartiet men meldte meg ut en stund etter 22. juli, kanskje fordi jeg ikke lengre følte meg som en “del av samholdet”. Nå skal det sies at den situasjonen så klart var ekstremt vanskelig og ingen har en oppskrift på hvordan man håndterer terror, så klart. Men det ble mye snakk om 22. juli på møtene og jeg følte ikke jeg hadde noe å bidra med, at vi mistet fokus på det vi var der for – det politiske. Det gikk seg sikkert til etterhvert, men jeg byttet over til unge høyre fordi det var en søt gutt der (Kasper!!! Haha), og så var jeg der en stund, og sånn halvveis aktiv ved at jeg deltok på møter og sånt. Ikke noe etter at jeg sluttet på videregående da.

Sophie Elise
Bilde: nettavisen

Sett bort fra foreldrene dine, hva tror du har formet deg mest i livet, både positivt og negativt? Kjærlighetssorg, mobbing, eller andre ting du har måttet ” ta opp en kamp med”?
Akkurat da jeg leste dette spørsmålet kom denne sangen på spotifyen min. En låt jeg hørte mye på da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo. Det er mange ting som har formet meg, men jeg kom umiddelbart til å tenke på to  jenter jeg møtte da jeg flyttet til hovedstaden. Silje og Chris. De er to fantastiske damer, som i tillegg er kjærester og jeg brukte mye tid på å henge hjemme hos dem. Der lå jeg i sofaen og fikk “for første gang” rom til å være meg selv, filosofere, snakke om alt det jeg lurte på og alt jeg ikke turte å si ellers. De var noen år eldre enn meg, og satt bare i den andre sofaen og hørte på, og kom med innspill der det passet seg. Rutinen var: jeg ble med dem hjem fra jobb nesten hver dag (Silje var frisøren min), så dro vi innom Kiwi, kjøpte godteri og så satt vi der ut i natten. Jeg vokste så mye den perioden. Jeg kan ikke dra frem noe konkret, men det gjorde meg sterkere på en eller annen måte, mer tenkende, jeg klarte å “fullføre” en tanke og faktisk konkludere noe utifra det jeg tenkte. Det betydde veldig, veldig mye for meg bare. 

Hvilket blogginnlegg er du mest fornøyd med?
Kanskje dette, fordi det var en sår hendelse for mange og jeg klarte å sette ord på det, på en fin måte synes jeg selv. 

Hvilken årstid liker du best?

Jeg har ikke noe spesielt forhold til noen av årstidene, men når vinteren kommer får jeg en fin, nostalgisk følelse. Sommeren har også sin sjarm, så klart. Vanskelig å velge!

Hva er din favoritt musikksjanger?

Jeg liker egentlig de største klassikerne fra alle tiårene best. For eksempel The Beatles, Nirvana, Lana del Rey (fra vår tid, da), Queens of the stone age, Elvis, Madonna.. Klassikerne! Jeg har en liste med litt fin, blandet musikk jeg hører mye på.. Den finner du her.

Topp 5 listen din på bøker?

Bøker som har formet livet mitt på en eller annen måte er Erlend Loe – Muleum, Eckart Tolle – Power of Now og New Earth, Linn Ulmann – Før du sovner, og Charles Bukowski – Women. Det er mange fler da, men de kom jeg på i farten. Jeg nevner de ettersom jobben min og skrivingen min har blitt påvirket av måten de skriver på, og budskapet de formidler.

Kommer du til å jobbe mer med Joakim Lundell nå som låten er ferdig?

Det vet jeg ikke! Nå kommer musikkvideoen i helgen, og så har vi pressedag i Oslo neste uke.. Vi får se hva som kommer etterhvert. Jeg er veldig stolt av Only Human da. 

Når skal du forklare hva du har gjort med rumpa, eller hvordan den har blitt større?

Dette har jeg tenkt mye på, og det kommer. 🙂 Må bare få formulert meg på rett måte.

Jeg så du skrev du ikke har hull i ørene, hvor får du tak i fine clip-on?

VINTAGE! Det er kun der man finner fine. På Robot i Oslo, for eksempel. De runde i gull jeg “alltid” bruker kommer derfra.

Hvordan tror du livet ditt hadde vært nå om du ikke hadde begynt å blogge?

Jeg har en personlighet hvor jeg alltid er avhengig av å gjøre nye ting og få input, så jeg hadde sikkert bodd et annet sted og gjort noe sykt.. Helt ærlig – og dette er nok et ganske rart svar – jeg hadde sikkert jobbet som eskorte? Haha, jeg har et par venninner som gjør det og bor i typ Dubai, og lever av å dra på dater med rike menn og få penger + gaver. Det er valgfritt om man vil ligge med dem. Da kunne jeg opplevd så mye rart jeg sikkert hadde endt opp med å skrive bok om. Jeg hadde spart pengene jeg tjente på det og investert i ett eller annet, startet min egen salong eller noe.. Helt ærlig.

Hva er din største frykt i hverdagen?

At noen jeg elsker skal dø, eller slutte å elske meg.

Ditt og Fetisha sitt vennskap minner meg om Kylie og Jordyn. Synes du det selv?

Takk! Jeg vet ikke, det er jo vanskelig å si hvordan de har det bak lukkede dører. Men jeg og Fetisha funker veldig bra blant annet fordi vi lar hverandre være, og vi forstår hverandre. Altså jeg støtter henne i sin jobb og vet når hun skal få skinne, og motsatt. I tillegg tar vi ikke livet så seriøst, haha.

Hvor kjøper du de kunstige plantene dine?

På ambiplants. Den nettsiden er fantastisk og jeg elsker alle “plantene” mine.

Når ble du og Kasper sammen? Hvor ofte ser dere hverandre? Og hvordan klarer du å balansere kjærlighet, jobb, venner og familie?

Vi ble sammen i mai! Vi ser hverandre cirka annenhver uke, men det kan gå både lengre og kortere tid. Jeg synes den balansen går fint så lenge jeg har folk rundt meg som forstår det jeg driver med.. Og så er det nok viktig å faktisk være offline når man er med folk man er glad i. Jeg er flink til å logge av, og sjekker ikke mobilen når jeg er med for eksempel Kasper.

Hvorfor viser du opp Kasper på sosiale medier når du har sagt du vil holde kjærlighetsliv utenfor bloggen?
Det er vanskelig å la være når jeg er så forelsket og det er en person jeg ønsker å være med i lang tid fremover, hehe.. Jeg viser riktignok ganske lite av livet vårt sammen da. Og jeg deler heller ikke noe veldig personlig (holdte på å si at jeg ikke skriver om at vi krangler men vi krangler jo aldri, så det hadde blitt rart). Jeg vet ikke, man endrer mening rett og slett 😀 

Får du hjelp av noen til å skrive bøkene dine?

Nei, jeg skriver absolutt alt helt selv. Jeg har en redaktør som går over alt med meg, og retter på skrivefeil og så blir vi enige om setningene skal være oppbygd på en litt annen måte, eller om noen kapitler skal kuttes ut – eventuelt om det er noe jeg bør skrive mer om. Men alt er skrevet av meg, på min egen mac, og boken er lagret i mitt eget word-dokument, hehe. Jeg er alt for kontrollfreak til å kunne la noen ta over den jobben. 

Hva var inspirasjonen bak låten “only human”?

Låten var allerede ferdig da jeg fikk den tilsendt og ble spurt om jeg ønsket å gjøre vokal. Jeg falt for låten, nettopp fordi vi alle kun er mennesker. Vi er verdt like mye, det er lov å gjøre feil, det er modig å tenke seg om, det er modig bare å leve egentlig. Så ja – musikkvideoen kommer til å gjenspeile dette, den blir så sterk og fin. Gleder meg masse til dere får se. 

Hvordan føles det å være deg? Du har mange ulike press, flere enn oss andre ungdommer, på grunn av din fame og dine sterke meninger. Du er jo som alle andre et vanlig individ, kanskje med litt flere tanker enn andre bloggere, føle du at du fortjener alle oss som beundrer deg og er fascinert av deg?

Takk for et først og fremst fint spørsmål. Hvordan det føles å være meg er vanskelig å svare på, men jeg føler meg uten tvil veldig heldig. Jeg kan legge meg om kvelden å tenke “shit, dette er livet mitt – helt på ekte. Jeg må ikke ta dette for gitt”. Og det gjør jeg ikke heller, jeg kjemper på hver eneste dag for å levere godt innhold til dere som forhåpentligvis kan inspirere. Noen ganger når jeg gjør noe hverdagslig som f.eks pusse tennene tenker jeg “jaja, her står jeg å pusser tennene, det skulle folk ha visst”, haha om du skjønner hva jeg mener? Jeg gjør jo helt vanlige ting, dette innlegget blir skrevet fra sengen på jenterommet og utenfor kan jeg høre mamma og pappa som diskuterer hva vi skal spise til middag. Det er helt normalt liksom. Jeg blir forelsket, lei meg, glad, stressa, bekymret og irritert som alle andre, og det er jo grunnverdiene som gjør oss til mennesker: nettopp disser følelsene. Og de er helt like uansett hvem man er, eller hvor mye man har. Det husker jeg på, og jeg vet derfor at jeg ikke er verdt noe mer enn andre – så nei, jeg føler ikke at jeg fortjener så mange som beundrer meg, men på en annen side synes jeg at jeg fortjener det mer enn mange andre som dessverre har talerør de ikke bruker på noe fornuftig og tar alle pengene og oppmerksomheten for gitt.

Har du noen måte å gjennomskue folk som vil bli venn med deg av feil grunner?

Ikke egentlig, men jeg er i en ganske “kul gjeng”, haha – så når jeg møter folk via dem er jeg ikke bekymret. Det er egentlig en stund siden jeg har blitt kjent med nye folk, bortsett fra via kjæresten min da. Og jeg er ikke bekymret for at de skal ville bli kjent med meg for noen annen grunn enn at jeg er kjæresten til vennen deres liksom. Jeg tror ikke man kan gå rundt å tenke sånn, da blir man paranoid. De fleste folk er snille.

Tar du botox for å rette ut linjer i ansiktet?

Ja, det gjør jeg og jeg kommer til å ta botox frem til jeg dør, haha. Jeg tar det en gang i halvåret på et Aestetic Clinic. Jeg fikk linjer i ansiktet ganske tidlig (da jeg var 15) og huden min er finere nå enn da på alle områder, ikke på grunn av botoxen bare men litt forskjellig. 

Topp 3 destinasjoner du vil dra på ferie med kjæresten din?
Vanskelig! Vi har allerede opplevd mye fint sammen; Paris, Albir, Sri Lanka og Stockholm, i tillegg til ville ferder rundt om i norges land haha.. Nå reiser vi til New york på nyttårsaften, videre til Florida og så på cruise i mellom-Amerika. Og til Bali i April.. Da har vi opplevd så mye fint at jeg ikke kommer på noe mer jeg ønsker å oppleve i første omgang, haha. Men vi må nesten dra til Paris enda en gang, for snakk om magisk reise. Da hadde jeg ikke snakket om han på bloggen enda, og hele Paris ble holdt totalt utenfor bloggen. Vi har heller ingen bilder derfra. 

Hva gjør deg mest lykkelig? Ikke materialistisk sett. 

Kanskje når jeg sitter ved siden av kjæresten min i bilen, han kjører, og så sitter han bare der og er så perfekt og nydelig og snill.. og min. Bare å se på han når han ikke vet at jeg ser, og gjør helt hverdagslige ting. Det er det fineste jeg vet om og gjør meg varm i hele kroppen. 

Har du noen gang vært skikkelig fan-girl?

Om jeg har! Jeg var besatt av bandet Tokio Hotel som yngre, og spesielt denne sangen:

Hva er det beste valget du har tatt?
En gutt sa en gang til meg “du må velge mellom meg og bloggen”. Jeg valgte bloggen. Lett beste valget jeg har tatt, og dette var før bloggen ble kjent.

Det ryktes at det finnes en sex-tape av deg. Hva synes du om det?

Jeg vet ikke noe om en sex-tape, da jeg aldri har filmet meg selv ha sex. Dessverre ser jeg ikke bort fra at dette kan være sant, exen min var helt gal og har jo allerede tatt et bilde av meg som han har spredt over alle hauger, så hvem vet hva han kan ha funnet på (for å tjene penger eller oppmerksomhet). Om det nå hadde vært tilfellet får jeg bare ta den kampen når den kommer. Det er ikke greit, og da hadde jeg anmeldt hver eneste dag om jeg må. Tanken gjør meg kvalm, men det er en bro jeg må krysse når jeg kommer dit – som jeg håper ikke skjer.


Det var sykt mange spørsmål, så jeg tar resten om en uke!! Jeg åpner snappen min hver onsdag for å svare på spørsmål her, legg til sophizzleyo. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg