ER DERE MED OSS!?

Da har vi vært igjennom begge dansene våre! Misunner virkelig de andre crewene som har øvd på battle i 7 uker, vi har laget ny tre uker på rad haha.. Så håper vi slipper det ikveld, selv om oddsene er veeeeldig store for å måtte battle igjen! Dere kan uansett hjelpe oss litt på vei ved å sende 7 til 26400 på sms, det er også 5 gratisstemmer på tv2.no ♥ Jeg har enda mye å gi! Mase kyss og klem fra meg og Uniuqe!

205 kommentarer
  1. Jeg blir så irritert over alle de negative tilbakemeldingene og kommentarene du får, jeg synes helt ærlig at du og ditt crew fortjener å seire!! Jeg stemmer så mange ganger jeg klarer, dere fortjener det så mye!!!!

  2. Jeg prøver å stemme, men dette kommer opp ”Local storage is not available. Please ensure private browsing orincognito mode is turned of.” Hva betyr det? 😐 jeg vil stemme men jeg skjønner ikke, om noen forstår plis hjelp!

  3. Mamma synes at du er en skjønn jente, hun liker deg kjempegodt. Ser på bloggerne hver torsdag, men den hun bryr seg mest om er deg. De andre er kjedelige. Hun synes du er så fornuftig og klok. Ha en fin kveld. Hun har stemt på deg masse. Håper du går videre.

  4. er så lei av at fingern og gjengen IKKE DANSER. de bare turner og trikser. dette er jo en DANSEkonkurranse. Skulle likt å sett han gjøre dine dansetrinn!

  5. Samlet absolutt alle telefoner og pc’er her i huset! Siden vi dessverre bare er 2 stk her, ble det bare 20 stemmer.. Men sitter med fingre og tær krysset for at du kommer videre til finalen!! <3

  6. Herrgud! Helt fantastisk, dere leverte til gull!:)
   Du er klart den beste..
   Han markus er så pirkete på deg, det er faktisk ting å pirke på med fingeren og lisa også..
   Fingeren var faktisk ikke helt synkron en plass, og det sa de ingenting på..men jeg så det;)

  7. Fingeren og gjengen danser også. Turn er en ting man bruker mye krefter på og veldig mye teknikk så du aner ikke hva du prater om ANONYM!!!

  8. Hege, den dansen virka kanskje lik fordi de tar jo ting elvis har gjort tidligere 🙂 men var ikke sååå likt som du skal ha det til, bare noen ting her og der

  9. enig med en over her, at fingern bare trikser. Syns du fortjener å vinne med unique, dere er flinke, danser, er så unge men så flinke.
   Lykke til i kveld. Stemt fra flere enheter og enda flere nettlesere. Blir alltid såååå stressa i battle, får ikke med meg dansen engang, bare stemmer alt eg får tid til. Hihi

  10. Jeg stemmer på deg og har gjort det helt fra start! 🙂
   Hvor er den genseren fra? Det er et av de fineste plaggene jeg har sett noen gang.

  11. Veldig stolt over din Elvis prestasjon!!! Du og crewet løste det skikkelig morsomt og med triks, ME LIKE.

  12. Heiaaaa dereeeee <3 Jeg har stemt utallige ganger på dere og håper virkelig dere kommer videre <3 Dere er kjempe flinke! Men du kan du si hva den leppestiften du brukte i kveld heter? Den var så fin <3<3<3

  13. Du nøler så fælt i battle! Det ødelegger alt, du ser så usikker ut og henger ikke med. Om du kommer videre, så MÅ dere øve på timing og presisjon!

  14. Det må være så fælt å stå å høre etter hver eneste battle at den andre er best 🙁 du er så sterk som ikke bare begynner å gråte. Det hadde jeg gjort. du fortjener finaleplass. Dere er utrolige

  15. Stemte på deg😘 Du var sykt flink er kommet langt over mine forventninger i dette programmet😍 Du er et stort forbilde😘

  16. NEIII!!!!!!!!!!!!!!!! Du er den beste!!!
   Det er så syn at du ikke kom videre!
   du fortener det så mye å kommme videre!!

  17. EH JEG KAN IKKE FORSTÅ AT LISA GIKK VIDRE ISTEDE FOR DEG, HUN KAN UMULIG HA FÅTT LIKE MANGE STEMMER 🙂 ER NOK TV2 SOM ØNSKER Å SE DE TO I FINALEN MOT HVERANDRE, BARE LAGT OPP TIL AT HAN THOMAS SKAL VINNE…MEN ER JO INGEN “TRIKSE” KONKURRANSE…
   hehe oi ble storebokstaver men orka ikke endre..

  18. Kjipt å se deg ryke. Skulle gjerne sett en spennende finale med deg og Fingern… Håper uansett du har hatt en sykt bra tid med de flotte guttene (og selvsagt de andre i konkurransen), og at du har lært masse! Ha en fin helg 🙂

  19. GRATULERER med å ha kommet så langt hvertfall! Jeg har skrevet minst 3 kommentarer her nå, sorry! Vær stolt over alt du har oppnådd, kjære sophie! Jeg skjelver enda av nerver. Kan ikke tenke meg hvordan du føler/følte deg.

  20. :'( Sophie Elise ! Stemte alt jeg kunne på dere! Dere fortjente så å komme til finalen! Nå har jeg ingen grunn til og se på mer. Du har blitt bedre og bedre å danse! Stå på Sophie <3 I care <3

  21. Det var da som faen. heide på deg. synd dere ikke kom til finalen. når det er sagt syntes jeg det er litt feigt av dommerne og ikke sende finger’n ut i battle for en gangs skyld. han har hatt det beste utgangspunktet av dere alle. han sklei litt for lett gjennom som ex turner.

  22. Stemte faktisk 47 ganger + 3 på nettet, og virker litt rart hun skal ha fått 69% av stemmene, når det vistnok er lave seertall!

  23. FY FAEN NÅ ER JEG SÅ UTROLIG SUR HVORFOR STEMMMER IKKE SOPHIELISNERS PÅ SOPHIE ELIS PÅ MIT DANSECRW ÅÅÅÅ HUN FORTENTE Å VINNE MERE EN LISA TØNNE !!!!!!!!!!!

  24. Stemte masse på dere i kveld (som hver fredag)! Synd dere ikke gikk helt til finalen, men synes uansett du skal være utrolig stolt av deg selv! Du har vært så utrolig flink og utviklet deg masse! Synes det er så synd at Unique ikke vant, de er så unge og lovende, men jeg er sikker på at de når langt uansett! 🙂

  25. Endelig er du ute, jubel i stua!! Hadde faktisk droppa å se finalen hvis du hadde vært med, det må finnes grenser altså! Heia Thomas❤️❤️

  26. Dere klarer det neste gang. Du eier . Alle dommerene tror jeg glømte brillene hjemme for viss ikke hadde de sett hvilket dansetalent du har… Men uansett gratulerer med 3.plass du greide det nesten <3 LOVE YOU

  27. Lisa fortjente det så mye bedre! Dere fjortiser trenger ikke bruke opp hele kontant kortet deres nå 😉

  28. hæ! Lisa fikk jo minst stemmer og så får hun plutselig mest stemmer i battelen?
   Du nailet battelen, var dridflink!
   Forstår ingenting..

  29. Bra jobbet🌸 Du har vært kjempe flink gjennom hele Mitt Dansecrew!!
   Det var kjempe synd at du ikke gikk videre i Mitt dansecrew😥😥. Men håper du fortsetter å være med dine nye venner😊💎

  30. ble så sjokkert over at du ikke kom videre! da de sa 69% av stemmene var til vinneren var jeg heeelt siker på at det var deg.

  31. Jeg syns du er flink. Men at dommerne, noen av de også proffe dansere.. glemmer brillene? De vet tross alt hva de snakker om. Lisa er flinkere, og sånn er det bare. Men veldig imponert over hva du har fått til. Lykke til videre 🙂

  32. Virker som om hele stemmegreia er rigget spør du meg… Synes det er VELDIG rart at Lisa fikk så mye mer stemmer. Tror at tv2 ønsket seg Lisa og Fingern i finalen, det tror jeg dommerne ønsket også, det har jo vært klart i mange uker…

  33. det så jeg ikke komme.. eg stemte på deg<3 jaja, du kom på tredje plass det er jo kjempe bra!!! trur ikke mange så det for seg i begynnelsen.. nå lurer jeg på hva so skjer på bloggen, det er jo egentlig bare om mitt dansecrew..

  34. Så til alle som sier hun får flest stemmer pga bloggen, EH nei. Det er andre enn bloggleserne som har vært med å stemt henne helt hit.

  35. Stemte på deg! Det var veldig synd at du gikk ut 🙁 du har blitt kjempe flink og danse<3 stå på videre <3

  36. Du og Lisa er best. Thomas turner og trikser, og viser frem alt han har litt gjennom turninga si – ikke særlig til dans. TV2 har nok en finger meg i resultatet med fake stemmer, for ingen sitter å stemmer på Lisa som gale slik som dine lesere gjør, seriøst, en dame på 50 eller mann på 60 sender ikke inn 40+ stemmer på Lisa!!, bullshit! Du er verdig vinner, Sophie!!!

  37. du har vært kjempe flink sophie 🙂 Til og med jeg begynte nesten å grine når du røk ut, så jeg kan ikke se for meg hvordan det må være for deg, men du skal vite en ting og det er at de guttene allerede har vunnet, bare for å få bli kjent med en så fantastisk person som deg 🙂

  38. ÅÅÅÅ! kjempe irritert over at du gikk ut! og dommeran kan gå og kast sæ sjøl i elva… e kjempe lei fordomman deres, og “de voksnes” holdninger til deg! kjenner jeg får lyst til å kaste en stol i annsiktet deres… men fy flate! e kjempe imponert over deg! Og den replikken din tilbake til dommeren som sa at du i det minste så fin ut va genial! han fortjente å høre det! digger att du sa ironisk tilbake at du i det minste så bra ut. du e så mye mer en en pen jente, og æ digge å ha dæ som forbildet! DU E UTROLIG! og ikke glem oss som har stemt på deg hver uke, vi støtter deg, og fortsett å vær deg selv! for det er deg alle oss lesere digger!

  39. Elvis-dansen var helt fantastisk. Du var så presis og alle bevegelsene du gjorde var perfekte. Du strålte virkelig. Antrekket og håret ditt var nydelig.
   Men jeg ble dessverre skuffet over battlen. Du strålte så mye under Elvis-dansen og viste at du var sikker på det selv. Jeg følte alt dette forsvant under battlen.
   Men gratulerer så masse med tredje plass! Du har vært utrolig flink og du burde være stolt over hva du har klart å oppnå på så kort tid!

  40. Det var synd du ikke kom i finalen! Men uansett, kjempe bra jobba, og du har all grunn til å være stolt av deg selv 😊 Og foresten så var du sååååå sykt pen med mørkt og rett hår!!

  41. Sykt dumt at dere ikke kom videre. Dere fortjente den finaleplassen. Stemte på dere over 50 ganger, minst. DERE VAR DET BESTE DANSECREWET!

  42. Siste gang jeg så på i kveld. Tusen takk for det du har gjort, du og crewet har hvertfall gitt meg frysninger hver fredag de siste uke. Tusen takk til dere!
   <3<3<3 Love

  43. Personlig ønska jeg skikkelig at du skulle gå videre, men hallo 3. plass er jo helt sykt! Det var ikke hvem som helst du konkurrerte mot liksom, og syntes du greide deg dritbra! Helt ærlig var det kanskje fortjent at lisa og fingern gikk videre, fordi dansene deres var faktisk helt ekstremt bra, så å slå dem ville vært umulig for de fleste..
   Haha ser for meg det sikkert blir litt deilig å bli ferdig med det også, du er sikkert ganske sliten nå når du har holdt på med dette i flere måneder

  44. Gretulerer med å ha kommet så langt til tross for at dommerne åpenbart ikke var fan av deg! Jeg synes du har frontet deg på en utrolig bra måte via mitt dansecrew. På den måten at fordomsfulle mennesker som ikke har tatt seg tid til å lese bloggen, men dømt deg etter jobben din og dine plastiske operasjoner osv, forhåpentligvis har forstått at du faktisk er en smart og flink person som bryr deg om annet enn utseende. Vet ikke helt om det ga mening!
   Jeg er i alle fall utrolig stolt over hvor bra du har gjort det, du burde også være stolt og fornøyd med å ha kommet så langt!!

  45. Hei 🙂 Min første kommentar på bloggen din 😉 Æ syns det va veldig synd at du ikkje kom til finalen når du i utgangspunktet hadde flere stemma enn Lisa før battlen. Vi heia på dæ hjemme i Harstad! Håpe at du e stolt over alt det harde arbeidet og over kor langt du har kommet, for du har virkelig imponert gang på gang! 🙂 Kjempeflink har du vært! 🙂

  46. Du har vært kjempeflink gjennom hele konkurransen! Trist at det ikke holdt helt til slutten. Men en ting skal du ta med deg videre. Du har vunnet så mange hjerter! Her hjemme har du vært alles favoritt! Du har vunnet så mye, selv om du ikke vant den egentlige premien. Stå på videre! Du virker som en fantastisk jente med et stort hjerte!

  47. okey, dette blir et langt innlegg men jeg må bare få det ut. Jeg hat beundret deg i alle disse årene, sitter å ser på bloggerne hver torsdag og mitt dancecrew på fredag.
   Jeg har stemt og stemt og stemt på deg og uniuqe helt siden føste program. Men det er helt jævlig at du ikke gikk videre til finalen, men husk du er spesiell unik (god måte) og du tok faktisk bronsje.
   Jeg følger deg på snapchat og instagram. Jeg håper å få møte deg en dag, men det vet jeg er helt umulig fordi jeg bor i Trondheim.
   Du aner ikke jeg sitter med tårer i øyene når jeg skriver dette, jeg skjønner bare ikke at du får så mye hat og komentarer (hater deg Solveg.)
   Foresten jeg har vert der du kjøpte kattungene dine som nå bor Harstad.
   PS. si til Robin at jeg beundrer han, fordi jeg synes at han virker som en hyggelig fyr og at han faktisk sminker seg (jeg synes at flere skal gjøre det.
   Sorry for alle skrive feilene

  48. Alle mine stemmer gikk til deg Sophie og det var synd det tok slutt her. Men gud så flink du var i kveld! Du strålte virkelig! Du så helt fantastisk ut og du danset minst like bra! Stolt over at du kom så langt og det håper jeg du også er 🙂

  49. Riktig at du røk ut i dag. Du skulle ha røket ut før Markus.
   Hadde ikke sett på finalen hvis du hadde gått videre. Bloggfølgerne dine har holdt deg kunstig i live

  50. Helt konge å se deg danse. Klart at eksperter skal være pirkete. De er jo alltid d. Jeg har gledet meg til hver fredag så jeg kunne se hva du og crewet ditt skulle gjøre. Og dere har innfridd til de grader!!!!!
   Du er et ekte forbilde som viser at man kan virkelig hvis man jobber for det.
   Jeg er imponert og stolt på dine vegne.
   Stå på og vær akkurat den du er. Det er den jeg digger å lese om og følge.
   Ha en super helg videre, gleder meg til gjensyn neste fredag:D

  51. Vær stolt over deg selv. Du fortjente finaleplassen virkerlig, du tok dette med stil. Vær glad og tenk på at du faktisk kom på 3.PLASS!!! Det er super bra, for deg som ikke har danset “før”. Stemte alle stemmene mine på deg, du fortjente virkelig å gå videre! VÆR STOLT❤️

  52. Jeg stemte 47 stemmer så fort jeg hadde sjansen. De alle ble levert Fikk kun svar på tre av dem, før de kåret vinneren. Jeg synes dette er utrolig rart. Driver å får masse svar nå, men må ha skjedd en feil. For når Lisa var den med ferrest stemmer, pluttselig får 67% av stemmene, begynner man å lure.

  53. Har stemt på deg helt fra starten av programmet og heiet på deg hver eneste fredag, men etter battle’en i dag gikk dessverre stemmene mine til Lisa. Du så sliten og lei ut, og det virka som du var ferdig med hele konkurransen. Du strålte under Elvis-programmet deres, og du var helt nydelig! Du har før sagt at du må øve på mimikken i ansiktet, og i dag skulle jeg virkelig ønsket at du kunne strålt sånn som du pleier å gjøre helt til siste stund. Det tror jeg faktisk kunne reddet deg i dag. Du har nok vært under stort press, men det har jo de andre også, så i dag syntes jeg dessverre Lisa fortjente å gå videre, selv om jeg helt fra starten har sagt at jeg ikke gidder å se mer på programmet hvis du røk ut. Med det sagt, herregud så vakker du er med det brune håret du hadde i dag! Det kler deg virkelig godt. Gleder meg til du begynner å blogge som vanlig igjen, og håper det ikke gikk så hardt innpå deg å ryke ut i dag, for du har virkelig bevist hva du er god for i denne konkurransen. Du er helt fantastisk!

  54. Tviler på at Lisa fikk 69% av stemmene. Det er umulig, du har jo flere fans, og ikke minst blogglesere som støtter deg 100%!! Jeg stemte alt jeg kunne på deg, og det tror jeg flere gjorde. Jeg stemte på deg fordi du er utrolig flink til å danse og ikke minst så støtter jeg deg 100% fra start til slutt!! 3.plass er super bra, vær stolt over deg selv.❤️❤️ Dere er fantastiske, Sophie & Unique❤️❤️ VÆR STOLTE 3.PLASS LIKSOM!!!! Omg såå braa!!!

  55. Synd du røk ut, for jeg likte deg og dansecrewet ditt mye bedre enn Lisa. Dere passet kjempegodt sammen. Fy flate som du har utviklet deg gjennom programmet, og det har vært kjempegøy å se den utviklingen du har hatt! Har stemt på deg hele veien!
   Du skal være kjempefornøyd med 3.plass. Gratulerer så mye 🙂 Nå krysser jeg fingre for at “Fingern” tar seieren nå, for han er bare helt rå.
   Igjen gratulerer så masse 🙂
   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂
   Hilsen Toril

  56. Jeg synes du skal være så stolt over deg selv. Du er et godt menneske med så mye fornuft. I tillegg til dette har du vært såååååå flink i showet. Jeg ville virkelig se deg i finalen, fordi du og crewet ditt fortjener det så jævlig. Jeg tror virkelig det har vært noe juks med disse stemmene. Du har hele tiden vunnet battle, fordi du har så mange fans og stemmer. I dag hadde Lisa minst stemmer, også plutselig vinner henne med 69%?! Det virker veldig uvirkelig for meg. Du har mange flere fans enn Lisa, du er så kjent og har så mange fans. Lisa Tønne er flink til å danse, men i mine øyne er du MYE flinkere. Hvordan kan Lisa Tønne få flere stemmer enn deg? Hun er en komiker, og hun har flest voksne/gamle fans, og jeg tror neppe at de gidder å stemme så mye på henne, eller i det hele tatt se henne danse i Mitt Dansecrew. BTW, jeg synes Fingern skulle vært i battle i dag, fordi han har bare glidd igjennom hele showet. Han og crewet hans danser jo ikke, det er mer “triksing” her og der. Hele poenget med showet er jo å DANSE, og det synes jeg ikke Fingern har klart like bra som deg, og for den saks skyld Lisa Tønne. Men husk, du er best!!!!!

  57. Hadde vært helt feil om du hadde gått videre pga fjortisfansenes mengde med stemmer.
   Det er danseferdighetene som skal være avgjørende og ikke at man er populær fordi man er blogger

  58. OG BTW, til alle dere som er så “kule” å slenge drit. Shit for noen utrolige “tøffe” folk dere er. Slike mennesker er det ingen som ser opp til, er stolte av eller gidder å henge med lenge uten å bli drittlei. Det er så ufattelig dafft at dere ikke har bedre å foreta dere på en fredagskveld enn å slenge dritt.
   Jeg klarer å se for meg fortsettelsen på livene deres. All fucking alone…..
   Dere er taperne i samfunnet. Lykke til i livet med drittslenging. Folk dropper dere til syvende og sist. KOS DERE!!!

  59. Ufattelig synd at du røk ut sophie elise, men du har gjort en fantastisk jobb. Du har blitt så flink og du har all grunn til å være stolt av deg selv. Jeg har fulgt deg i hele vinter og du har virkelig hatt en stor progresjon. Jeg forstår godt hvis du er skuffet og lei deg nå, men tenk på hvor utrolig langt du har kommet. Det er faktisk ufattelig bra. 3 PLASS WOHOO!!! Og tenk for en ”ære” det egentlig er å bli valgt ut til å i det hele tatt være med på mitt dansecrew. Tenk så mange kjendiser det er i norge og de velger blant annet å ha med deg fordi du har så mange fans og følgere og de vet at du trekker opp seertallene og lager god tv :D. Jeg skjønner hvis du kanskje føler at du har skuffet crewet litt, men det har du overhode ikke. De er jo med på dette av fri vilje og de visste at det ikke var sikkert de kom til å vinne, men selvfølgelig jeg skjønner at det er kjipt akkurat nå. De har sikkert fått masse fantastiske opplevelser og hvem vet, kanskje dette har åpnet opp en dør for de? Kanskje de blir oppdaget av noen? Man vet aldri.
   Nå må du hvile deg masse og bare være stolt av deg selv. Det har du all grunn til. Tenk på alt du har fått opplevd de siste månedene. Da du ble med i dette programmet for noen måneder siden, kjente du ingen i unique crew, mens nå sitter du igjen med noe jeg er sikker på er 3 gode venner for livet! Tenk på alle de gode minnene! 🙂 Dette har ikke vært forgjeves og kanskje det blir en forespørsel om skal vi danse til høsten? 😉 Gratulerer så utrolig mye med en driiit bra 3.plass, bronse og greieer! Og husk: dont cry because it’s over, smile because it happend! <3 Nå er du en erfaring rikere i livet!
   Hils så masse til guttene hvis du får muligheten. De har vært ufattelig flinke de og og laget utrolig bra koreografier. Stå på videre. Mange klemmer!!

  60. For å faktisk komme med en konstruktiv og normal kommentar: jeg tror du vet selv at grunnen til at du har kommet så langt, er på grunn av alle fjortissfølgerne dine. Ikke noe galt i at du har mange unge lesere. Men de er jo blendet på en måte. Du vet at du ikke er en danser. Men du har gitt alt, og det er veldig bra:) det du holder på med på scenen er jo søtt. Dommerne har denne jobben fordi de KAN dans. Derfor han de sendt deg på battle gang på gang. Og du har blitt reddet av leserene dine gang på gang. Du er en flott jente, men det var riktig at du dro hjem nå. Lykke til videre og stå på! Du er en fin jente

  61. ´´Det er danseferdighetene som skal være avgjørende og ikke at man er populær fordi man er blogger´´<- Ehm, dommeren sa i stad også det var mening med også en fremgang. Sophie Elise er faktisk den med tøffest utganspunkt. Hun har aldri stått på en scene, slik de andre har. Og ja, bare det å ha sceneerfaring hjelper i en slik konkuranse. I dans må man tørre å by på seg seg selv, og det er ikke akuratt lett hvis man aldri har stått på en scene før. Sophie har virkelig jobbet for å få en utvikling, og jeg synes hun er muligens den som har størst utvkling som danser.

  62. Ingrid, hvordan kan du vite hvor gamle alle hennes lesere er? Jeg er over tredve og leser hennes blogg. Og du også blir registrert som en bloggleser.. Og utifra det tullet du skriver så stemmer ikke du på sophie. Og jeg kjenner flere som stemmer på henne som har aldri klikket seg inn på bloggen hennes. Tenk at du klarte å skrive så mye flaut, du dreit deg veldig ut nå:)

  63. Trist du røk ut idag, jeg heiet på deg!! Men du skal være kjempestolt over å ha kommet så langt! Du har blitt sååå flink! Blir kjedelig å se finalen uten deg. Men kos deg med velfortjent fri nå! 😀

  64. Du var kjempe flink i kveld. Å gud så fin du var med mørkt hår!! Kjedelig at du gikk ut. Men håper vi får se mer av deg på tv i andre programmer enn bloggerne. Ha en fin kvled og vær stolt over hvor lang du har kommet! Klem

  65. Hva heter sangen dere brukte i Harry Potter dansen?
   og hvor er den fargerike hettegenseren du hadde på deg på intro-videon før dans nr. 2 i kveld? Den er dødsfin!! 🙂

  66. Kjempetrist at du røk ut :(( Dere var virkelig best, men herregud tenk hvor langt du har kommet! Som du også har sagt tidligere på bloggen hadde de myee bedre utgangspunkt enn deg. Så hvis konkurransen var om utvikling burde du virkelig ha gått videre. Btw så kledde du antrekket du hadde på i battlen utrolig godt! <3

  67. Enig i at du har fremstått som en fin person.
   Men rett skal være rett, dette er en dansekonkurranse, og i dag var Thomas og Lisa danserne med de klart beste danseferdighetene.
   Leser her at enkelte har klart å gi 67 stemmer. Med fanatisk kreativitet i hvordan klare å gi flest stemmer var bloggfansen farlig nær ved å kuppe hele konkurransen. Denne stemmemåten vil jo ikke da gjenspeiler den faktisk oppfatningen blant seerne.
   Dere som ikke forstår hvordan Lisa kunne vinne når hun fikk færrest stemmer i innledende runde. LETT !!!!!
   Stemmene ble nullstilt før finalen. Alle seerne som stemte utifra de dansemessige ferdigheter ( og som da kanskje hadde stemt på Thomas i innledende runde ) kanaliserte sin stemme i finalen heller til Lisa. Var jo liksom ikke noe poeng å stemme på Thomas da 😉

  68. Vær kritiske folkens. Kjenner folk som har vært med I flere tv programmer der de på forhånd har fått vite hvem som ryker osv. Sier ikke at det er tilfelle her men hvis man ikke er kritisk og lurer litt, så er man naiv. Husk at mye kan ikke deltagere avsløre på grunn av kontrakten osv

  69. Kesa, nettopp det er en dansekonkurranse. Ikke turneshow eller beveg hendene raskest mulig show. Det er kun det fingeren har gjort, salto her og salto der. Lisa bevege armene fort fort. Men sophie har hatt variasjon i koregrafi og danset! Legg til sides at du ikke liker henne, da kan du faktisk se at hun er en danser;)

  70. KESA: ha ha ha, jeg må bare le. Hvis folk som stemte på Thomas i den innledene runden har stemt på Lisa tønne, så er jo det helt patetisk. Du skriver at de som har stemt etter danseferdigheter har stemt på Thomas, også Lisa tønne i battelen. Hvis det har vært slik, så burde jo de som stemte på Thomas i den innledene runden, stemme på Sophie i battelen, etter som de tydeligvis mener at hun har mindre danseferdigheter enn Lisa. De som stemmer å Thomas vil jo at han skal vinne, og da hadde de ikke stemt på Lisa, når de tydeligvis mener at sophie er svakere.

  71. hvordan kan folk si at Thomas bare turner og trikser og ikke fortjener en plass i finalen? Han har en utrolig fortsåelse og teknikk i dansingen sin. Alle crewene har forskjellige stiler og fingern sitt crew er breakere og i break er det mer triksing! Ja han har turnet og har en fordel på triksene han utfører, men hva med danseferdighetene hans og hvor synkronisert han er? Han hang ikke helt med på starten i dag, men ALLE de andre crewene har hatt “dårlige” dager de også og gjort det dårligere enn vanlig. Og til dere som ikke skjønner hvorfor lisa har gikk videre med flest stemmer i battelen når hun fikk minst på de 2 andre opptredne er fordi hun var mye bedre i battelen enn sophie desverre. Man stemmer tross alt på den som er best og fortjener å vinne pga danseferdighetene!! Jeg syns sophie har gjort det mye bedre enn jeg trodde hun skulle gjøre og hun har overrassket veldig mange tror jeg. Jeg har fått ett bedre inntrykk av hun som person ,men i kveld var hun ikke den beste og da går det som det går når det er så tett og finale neste uke. Og de to som sitter i finalen nå har gjort seg fortjente til det!! Slutt og sutre og klag på hvem som ikke går videre og de som går videre, det er en konkurranse og alle kjemper beinhardt og har like mye lyst og vinne som alle andre. Det er ikke verdens undergang folkens, livet går videre dere 🙂
   Takk for meg, og lykke til videre Sophie.

  72. synd du ikke gikk videre, jeg som har heiet på deg hele veien.
   men husk å fokuser på det positive, du har vokst så mye på denne reisen og dansen har gjort noe veldig bra for deg.
   Synes du fortjente å vinne <3

  73. Du er så utrolig pen skulle ønske at du og crewe ditt kom videre og vannt er sikker på at du og crewe ga alt dere hadde jeg stemte på dere så mye jeg kunne😃 synes at det er så sykt at så mange skriver stygge kommentarer til en så pen dame som deg drit i de kommentarene du får og fortset og vær den du er du burde fortsette og hvere med crewe ditt di høres veldig hyggelige ut hilsen en som digger deg 😃😃😃

  74. Sååå dumt at du røyk ut i kveld😭 eg heia på deg! Uansett hva de andre sier så er du en fantastisk fin jente med et stort mot!😊 stå på videre! Og jeg synst at du er mye flinkere enn de andre! Jeg håpet at du komt til og vinne! Jeg synst at du og dancecrewet ditt leverer sikkelig bra! Jeg har alltid heiet på deg! Du er så fin og jeg elsker stilen din😘❤️ Når de skulle avgjøre battelen så satt jeg og skalv. Blei litt lei meg når du røyk ut, du fortjente virkelig og komme videre til finalen! Stå på videre i livet!👍

  75. Du var utrolig flink i kveld! Tror det var den beste dansen du har gjort. Utrolig stilig^^
   Har sett på mitt dansecrew hver gang, elsker programmet, og heier på deg! 🙂
   U go girl!

  76. Gratulerer så mye med å ha kommet så langt som du gjorde! Bra jobba 🙂 også må jeg få si at du var sykt fin på håret 😀

  77. Kjære Sophie Elise!
   Må ærlig innrømme at jeg aldri har lest bloggen din eller sett på bloggerne. Jeg kjenner ikke noe til deg utover de små dryppene som har kommet de siste årene gjennom media og jeg må innrømme at basert på dette har jeg oppfattet deg som både overfladisk, egoistisk og uintelligent. De siste ukene har jeg fulgt med på MDC og har blitt “bedre” kjent med deg. Jeg kan med betryggende sikkerhet si at du har ENDRET MIN OPPFATNING AV DEG! Måten du har vært på når du prater til kamera imponerer meg! Du er åpen og ærlig. Ting du deler om deg selv er veldig privat og personlig, spesielt når det er snakk om livets harde realiteter – ikke overfladisk i det hele tatt! Måten du snakker om at crewet ditt og hvor mye det ville bety for dem om dere vant viser at du bryr deg om andre. Og ikke minst, det imponerer meg hvor reflektert du er! Tror du kan være et stort forbilde for mange unge jenter.
   Jeg setter pris på at du var med i MDC. Folk, inkludert meg selv, kan være veldig forutinntatt. Jeg virkelig håper at andre også har sett det jeg har sett – hvor fantastisk du er! Du har gitt meg en lærepenge.
   Forstår det slik at mange skriver mye stykt til deg, og forstår også at det kan være tungt for deg. Håper at du har lært deg å la negative kommentarer prelle av og heller fokusere på de positive.
   Så røk du ut av MDC. So what?! Selvfølgelig hadde det vært kult om dere vant, men Fingern er (dessverre) den beste kjendisen. Tror nok at han ville vært uslåelig i finalen uansett. Det betyr IKKE at du ikke er god, men at han har et bedre utgangspunkt. Han er en turner som kan gi seerne råe stunts – og det selger. Fokus i dette programmet er på kjendisen, og ikke på crewet. Der kom du nok litt til kort, selv om du leverte eksemplarisk i dag. Dere er unge og har hele fremtiden foran dere. Både du og crewet har uendelige muligheter i vente. Det er jeg helt sikker på!
   Klem

  78. Så dumt at du ikke ble med videre med du kjempa hardt og du fortjener en god 3 plass 🙂 du skulle ha vunnet 1 men du er modig og sterk og det er ikke vits i å skrive dritt om deg di er bare sjalue lykke til videre håper du fortsetter med dansing enda

  79. Det er så trist at du ikke kom videre! men du har all rett til å være stolt over alt du har gort og din deltagelse i mitt danse crew! Du har bevist til og for alle at du kan gjøre det bra og komme langt om du bare vill!
   Du hørte jo alle fordommene som kom med tante på at du var blond og blogger, men fyfader du er rå! du beviser for alle at du klarer alt og står opp mot alle fordommene som kommer, du er en av de beste forbildene innen det norske blogg safunnnet og har en posetiv og ærlig vinkling og forbilde til de norske unge jentene som føler deg!!
   selv foreldrene mine synes at du overasket og var mye flinkere en de trodde og hadde virkelig kommet deg bare fra forje uke, og jeg må si meg helt enig i dem! det er helt fantastisk og du må være stolt av deg selv og at du har oppnåd og hvor langt du har kommet, du har også “slott” kroppen din litt sa du og var villig til å gjøre alt for at guttene skal vinne og følge demes drømmer!
   Domerne er gamml, de ser ikke de samme pontensialene du her og gjør som vi som leer bloggen din og føler med på bloggerene nå i 3 sesonger! det er helt fantastisk!
   Det er uretferdig at du nåk en gang ble sent ut av domerne til en danse duell, det er jo bare domerne som har sent deg ut!! det er så urettferdig, tror nok at du har fått flest stemmer og alt men så kan domerne velge den nr 2 som sakl ut og da veliger de sikkert den de tror er den svakeste og heregud, det er helt fegl, du er jo den somhar best forbedrig har har altid en posetiv energi halle tiden og klager ikke!! du er den som fortener og kkomme videre!! Du er så bra og er så dykktig!!
   GÅ UT DERIFRA MED HEVEDT HODE OG STOLT OVER HVA DU HAR GJORT OG FÅTT TIL! DU ER EN FANTASTISK PERSKJON OG ER SÅ UTROLIG BRA OG GOD!!

  80. Du var kjempeflink! Synd du røk ut, men 3. plass er jo en pallplassering :p<3. Lykke til videre til alle!

  81. jeg fikk inntrykk av at du hadde gitt opp , du såg så fjern ut idag når du danset , nesten som du var lei deg eller no :p

  82. Grarulerer med 3.plass!! Knallbra!! Og dere som sier at Lisa kun har “fans i 50-60 årene og derfor ikke kan ha stemt mye på henne”( morsom kommentar i seg selv det) dere må tenke på at også Juice Crew har sine fans- tipper gjennomsnittsalderen der er yngre enn “fans i 50-60 årene”! 😀

  83. Gratulerer så masse med tredjeplassen Sophie Elise! Ble lei meg da du ble stemt ut idag, men du kom faktisk på tredjeplass, og det er virkelig noe man kan skryte over! Du gjorde en kjempebra innsats, lykke til videre !! :))

  84. Jeg er veldig nøytral i forhold til disse dansegreiene, MEN! Okei, Lisa fikk færrest stemmer før battlerunden. Dere kan da umulig vite hvor nærme eller hvor langt unna Sophie var på “stemmefronten” i forhold til Lisa?! For alt dere vet var de kanskje ganske nærme hverandre. Lisa gikk videre. Get over it…

  85. Jeg har offisielt sluttet å se på Mitt Dansecrew. Den beste, mest positive og flinke danseren røk ut. FAEN TA ALLE SOM IKKE LIKTE DANSENE DINE SOPHIE!! Herlighet det er så feigt, dere skulle ha vunnet hele dritten! Nå er jeg pess-sur. Æsj assa. Hva skal man si? Du presterte som aldri før, og du ryker ut. Jeg syns dommerne burde SKJERPE seg. Fy æsj, de går bare ute etter utseende og image. Bare fordi du er blogger betyr det ikke at du ikke kan danse!!!!
   DU TAR DEM NESTE GANG! Elsker deg Sophie. Sånn serr du skulle ha vunnet. Natta:)<3

  86. SA :
   Kjære du , Jeg ser du uttrykker din taktiske og kyniske tankesett. Heldigvis gjenspeiler ikke den majoriteten. Rettferdighet er også et tankesett. Selv om du har rett i at finalen på denne måten blir mer åpen. ÅPEN OG ÆRLIG.

  87. Åh, så kjedelig at du røyk ut idag, fyflate kor flenk du e blitt! I kveld syns eg du førtjent å gå videre, før i kveld va du sjiiitflenk! 😮 Syns erlig talt ikkje du ha vorn så flenk tidligare, men idag syns eg rætt og slætt du va heilt såååflenk! Men dæ va artig å se kordan du tok dæ etterpå, du verka velig profesjonell og og blei ikkje grinate eller nåkka sånn! Stolt over at du e nordlæning <3

  88. Har veldig lyst til å sprekke av raseri! Du skulle jo liksom vunnet battlen, og jeg som hadde gleda meg? Har offisielt slutta å se på Mitt Dansecrew..

  89. ÅÅÅhh :/ siden dere gikk ut, så gidder jeg ikke se finalen.
   Ble så sykt skuffet at dere gikk ut, for i dag syntes jeg dere var veldig flnke under Elvis dansen! Sykt trist faktisk!
   Ps: Du ser nydelig ut på håret!
   Håper dere holder kontakten med hverandre, dere er så fine alle sammen
   Klem

  90. Wooow du så nydelig ut i kveld!:) Å ikke minst synes jeg du crewet var kjempegode i kveld! Kjempe synd at du ikke nådde opp til finalen.. Men hærlighet en 3 plass e slettes ikke verst:) Du burde absolutt vær fornøyd med din innsats og hvor langt du kom deg:) Du e rå! Du virker som en hærlig person:)

  91. Synes det var jævlig dumt du gikk ut, stemte på deg gjennom hele konkurransen, begynte faktisk å se på det fordi jeg visste du var med. Jeg synes man godt kunne se følelsene de fleste dommerene har for deg, og at de kunne oppsummere de fantastiske tingene du har gjennomført ved å si at du uansett er en pen og søt jente er kvalmt. Du gjorde meg og alle bloggleserene dine stolte hver eneste fredag, og vi kommer til å støtte deg gjennom hva enn det er du gjør neste gang.

  92. Blir kvalm av de som jubler over at du røyk. Eier de ikke respekt eller? Jeg så ikke mitt dansecrew i går fordi jeg var desverre opptatt med andre ting, MEN jeg fikk sett dansene på tv2.no i stad. Jeg må si at du var UTROLIG flink Sophie! Skulle ønske det var du som gikk videre, du hadde fortjent det. Det er jo DU som har hatt størst utviklings potensial igjennom hele programmet. Du har jobbet hardt og gitt absolutt alt. De andre har jo bare glidd rett igjennom. Synes den som har utviklet seg mest som burde ha vunnet jeg, for å være ærlig. Men men gratulerer så mye med tredje plassen!

  93. Veldig synd at du røk ut av programmet. Du er en god og flink danser, og å danse må du fortsette å gjøre 🙂 Det er bra å se at du tør å utforede deg selv som f.eks å være med på tv! Du gjør en stor og god innsats – gratulerer med 3. plassen du fikk.
   Altså du skulle ha fått 1. plassen! Du er virkelig en danser, flotte du!
   Lykke til videre og stå på du er bra!

  94. Dette blir jo for dumt av Tv2. Flere hundre mennesker brukte flere hundre kroner på å stemme deg videre, og viddre gikk du og Lisa fikk færrest stemmer, men så kan dommerne velge ut et crew som skal battle og da plutselig får du færrest stemmer, da må jo de som i utgangspunktet stemte masse på deg glemt å stemme i battelen eller allerede brukt opp pengene på å stemme i første runde. Blir jo for svakt opplegg, hva er vitsen med å stemme før battelen da når de stemmene ikke har en dritt å si? Ble for teit opplegg..

  95. Takk gode gud for at 14tizzene ikke fikk deg videre. Du har blitt flinkere, ja, men herregud, i en finale har du ingenting å gjøre. Du blir reddet av “fansen” din. Spiller ingen rolle vår dårlig du evt skulle ha danset, dine fans forguder deg.
   Til alle andre her inne som stemmer på Sophie, fordi atte, istedet for hvem som faktisk danset best… skamme seg.

  96. Eller er kanskje nettopp det at mange venter med å stemme til battle-delen, derfor fikk Lisa færrest fordi de ikke tok stemminga seriøst før selve battelen. Gud vet, men er uansett litt urettferdig at dommerne kan velge ut crew som kanskje fikk flest stemmer som folk har brukt masse penger på da. Men men. Flinke alle sammen 🙂

  97. Men på en annen side. Du har sykt mange fans og jeg tror både programmet bloggerne og dette her øker i seertall nettopp fordi du er med. Jeg tror det er mange flere som rager med kontankortet og bruker masse på ei ung og pen jente enn ei ikke så kjent blant vår generasjon med mindre fans. Er flere her som har skrevet at de brukte helt sykt mye penger på deg, tror ikke mange ville ha gjort det på samme måte på Lisa selv om hun var flink har hun ikke like mange unge ivrige fans så synes det er noe som skurrer her. De må ha glemt å stemme i battledelen eller ett eller annet! Men men. Nok fra meg i dag.. :p

  98. Fikk ett helt annet inntrykk av deg igjennom programmet, ble positivt overraska over hvor mye du leverte, for første gang i løpet av hele programmet fikk jeg gåsehud, når dere dansa den dansen deres i jorda rundt programmet, utrolig bra levert! Du har virkelig noe å være stolt av! Kjempe bra semifinale også! Masse lykke til! Du er flink! Unik 😉

  99. Syns det er rart at du ikke kom videre, men selvfølgelig var du jo litt hatet av dommerne som mente du ikke klarte det og at du var en bloggertype. Noe jeg stusser litt på. Virker hvertfall som om de tror på det de leser i media, for dissa hadde allerede gjort seg opp en mening om deg. Det blir bare for dumt, de kjenner deg ikke engang. Jeg tror helt ærlig at tv2 har tuklet med stemmene og at de allerede hadde bestemt seg for hvem som de ville se videre på mitt dansecrew, og at ingenting med stemmene hadde hjulpet noe, for de hadde bestemt seg allerede. Og med hele mitt hjerte syns jeg at dere var de beste og de flinkeste til å danse. + du har danset lite og vokst mye som en danser med crewet.
   Lykke til videre! Håper du fortsetter å danse med crewet ditt!

  100. Jegs skjønner at du er trist for å forlate konkurransen. Men prøv å se alt du har oppnådd fremfor å føle det som et nederlag. Tredje plass i konkursen, bedre selvtillit, danseferdigheter, mindre sceneskrekk, tre gode venner, flere fans. Jeg tror også du er mer lykkelig nå enn du har vært på lenge. Stolt av det du har oppnådd. Det håper jeg du er også 💜

  101. Du er sinnsykt uren hud!! Kan du fortelle hvilken sminke du bruker så jeg vet hvilken sminke jeg må styre unna??? Den er tydeligvis kjempe dårlig pluss at den dekker dårlig.
   Synes det var på sin plass at du gikk ut i går. Lisa og Fingern er mye bedre enn deg og hadde mye bedre danser i går. Lisa hadde også den beste battelen.

  102. Unnskyld meg. Må bare kommentere til alle som mener at mitt danse crew ikke er en triksekonge konkurranse, fingeren danser ikke, bare hopper rundt osv. Vet dere i det hele tatt hva dans er ???
   Det kalles breaking! Jeg har danset i mange mange år og er det en dansestil jeg virkelig ikke får til så er det denne stilen ! Det krever så utrolig mye mer enn de fleste andre stilene. I tillegg har fingeren og hans crew vist gang på gang at di også mestrert andre stiler 😀 Jeg synes fingeren og crewet er di beste. Lisa har hatt en ekstrem fremgang fra første til siste show med det meste. Men spesielt selve danseferdigheten og Sophie Elise kynne danse litt fra før (følte jeg) men var uvant på scenen. Dette har du virkelig hatt fremgang med, og viser at du nå koser deg på scenen og dansene er nå blitt mye bedre!
   Synd du gikk ut. Men tror Lisa og Fingeren fortjente finaleplassen (skulle virkelig ønsket å sett Fingeren og Marcus der )
   Gratulerer så mye med 3. Plass. Vellfortjent! Håper Unique crew har fått såpass mye PR og kommer langt med dansen allikevell!:D
   Lykke til med danselivet videre alle fire og nyt at du nå kan slappe av Sophie 😀

  103. Endelig kan mitt dansecrew bli en rettferdig konkurranse, med en finale hvor folk stemmer etter TALENT slik det skal være. Ikke fordi jenter mellom 12-19 år liker å tømme kontantkortet sitt på den dårligste danseren! Takk for deg 🙂

  104. Det folk ikke tenker på at JA kanskje lisa har hatt stor fremgang, men det er ganger der jeg synes hun burde ryket ut tidligere men ikke gjort det. Sophie har hatt stor fremgang hun og, og har fortjent å komme videre hver gang. Slik som når hun og Sandra var i battle, altså ærligtalt, og de så sandra uka før der igjen så SUGDE hun bigtime, og det var et sjokk at hun ikke røyk ut der og da. Men folk er trangsynte og de ser ikke at du er kjempe flink og at du er flinkere enn de fleste. Men hey, 3 plass er ikke dårlig sophie og du har all grunn til å være stolt av både deg og crewet ditt <3

  105. hva med å tenke over hva du sier? Sophie elise har oppnåd helt sykt mye på bare noen få år. Jeg syntes hun var den beste danseren fordi hun levde seg mer inn enn de andre danserne. Dette er bare min mening. Utrolig barnslig å kommentere slikt.

  106. Synd du gikk ut !
   Gikk på danseskole selv i mange år og vet hvor tøft det er å trene timesvis hver dag – synes du var utrolig flink, og for ikke å glemme tøff ! Sceneskrekk er jævlig.
   Kjør på 🙂 Stor klem <3

  107. Føler egentlig hele greia var en test, at det var meningen at Fingern skulle vinne, alle andre var bare folk som var der for at dette skulle bli et program. Kanskje Jenny arrangerte det ( ;))))) hahahahha neiidaa). Men helt seriøst, de setter inn en deltaker som har gått på turn og får den eneste gruppen som holder på med turn og akrobatikk, lurer på hvordan det hadde gått med han hvis han hadde fått en annen gruppe, det hadde vært mye kjedeligere å se på. Hvis noen andre enn Finger hadde fått den gruppen tror jeg det hadde blitt vanskelig for dem, fordi det er helt sykt vanskelige ting de gjør. Har absolutt IKKE noe imot Fingern, han er dritgod i turn og jeg kan se at han har flowen i seg når han danser utenom triksene han utfører. Han er dødsflink, men føler at det ikke er tilfeldig at de satt han i akuratt den gruppen. Jeg synes også – samme som de aller fleste som ser på dette programmet – at det er litt mer spennende å se på Fingern og hans crew enn de andre, nettopp fordi det er så mye kule triks som man vet at veldig få får til, med mindre man har gått på turn eller lignende før. Og alle jeg vet om (ihvertfall de som er litt eldre enn meg) heier på han, fordi de blir mye mer imponert over alt han kan, og fordi det er mye som skjer på scenen og masse spennende og nye ting. Mange skjønner sikkert ikke hvor vanskelig det er å danse slik som alle crewene utenom hans crew, fordi det er vanskelig, men de synes at han gjør en så god jobb fordi han kan mange triks osv, og tenker at “vanlig” dans er ikke så imponerende som de syke triksene de utfører. Jeg synes du har gjort en helt sykt bra jobb og du fortjener virkelig å ha kommet så lang, og også ennå lengre hadde det ikke vært for at andre deltakere har veldig mye erfaring innen det programmet handler om. Har heiet på deg fra starten av, visste ikke at du var så god, det var en STOR overraskelse! Ble alltid veldig glad når du var på scenen, og var dritnervøs når de sa hvem som kom i battle, og når de skulle kåre den som vant battelen. Håper du er sykt stolt og glad for at du har kommet nesten like langt som en med erfaring i dette, det er i hvert fall jeg! Du har jo også fått sykt mye støtt gjennom programmet, det må du huske på. Tror ikke det er noen stor hemmelighet om hvem som kommer til å vinne. Elsker også Lisa og hun har gjort en utrolig bra jobb. Veldig glad på dine vegne, du har virkelig utviklet deg, det kan jeg se! Du er fantastisk!

  108. Først vil jeg bare si at enkelte over her mangler alt som kalles folkeskikk og er så frekke at jeg sitter her med åpen munn. Nettmobbing på høyt nivå dessverre.. Sophie kom jo på en fuckings tredjeplass? Kan dere ikke være fornøyde med det, i stedet for at Fingern har gått på turn før, og at Lisa så absolutt ikke fortjener det. De to var rett og slett bedre i går, men herregud, SOPHIE KOM PÅ EN TREDJEPLASS.

  109. Det er interessant å se hvor dobbeltmoralske mange av fansen her inne er. Når noen tidligere har kommentert at Sophie går videre pga alle fjortisene som bruker mye penger på å stemme hun frem fikk man høre at det var heeelt feil og at alle de andre kjendisene hadde samme utgangspunkt og at hun gikk videre fordi hun var flink. Men nå som hun røk mener dere pluuutselig at tv2 måtte ha tuklet med stemmene fordi så mange av dere har brukt hundrevis at kroner for å stemme Sophie videre. Nå må dere bestemme dere 😉

  110. Jeg fulgt litt med, og synes du har vært utrolig flink. Det krever mye å gå ut og danse på tv, når det ikke er noe med har drevet med før. Så synes du kan være stolt av deg selv.
   Og så ville jeg bare gi deg et lite tips, fra en som har trent i 10 år. Nå har du jo blitt en veldig aktiv person, og det har seg sånn, at når man har “slåss” for et prosjekt aktivt lenge, og det plutselig tar slutt, så kan det hele godt gå hen og føles ganske “tomt”, og eventuelt litt deprimerende. Nå vet jeg selvfølgelig ikke hvordan du har det, men det er i hvert fall veldig vanlig. Jeg anbefaler at du fortsetter din aktive hverdag, og kanskje setter deg noen nye treningsmål? 🙂
   Uansett lykke til videre, du kan være stolt av deg selv 😀

  111. Herregud. Jævla møkkaunger ass… Når dere stemmer 50 fuckings ganger så er ikke det fair fight, hva er det som feiler dere? Eneste grunnen til at sophie har gått så langt er fordi dere stemmer livet av dere. Hun kan ikke og danse, hun har bare kronidioter som stemmer uten mål og mening! Dette er faktisk på grensa til juks. Fy faen Sophie, håper du skjønner hvorfor du har kommet så langt og at hele greia er bare en stor bløff! Du har lesere som faen meg stemmer 50 ganger?! Jævla dritunger. Skjønner at du sophie vil at crewet ditt skal vivinne og at de fortjener det, men er de andre helt ufortjent de da?

  112. Hei! Jeg likte så godt en fargerik genser du hadde på under Mitt danse crew på fredag, hvor er den fra? 🙂

  113. Svarer du ikke på kommentarene eller ikke? Lurer på om du greier å svare på hvor den fargerike hettegenseren er fra? Den du hadde på deg på videon på mitt damaecrew i går.

  114. Sophie, vær så snill å ikke les kommentarene. IKKE gjør det, folk er så stygge! Steng kommentarfeltet i noen dager.

  115. Hei sophie Elise! det er egentlig litt umulig at Lisa Tønne kunne vinne ettersom mange av leserene dine stemmer som gale mennesker! Flere hundre kroner! Jeg tror ikke folk stemmer så mye på Lisa….jeg tror det er du som fikk 69% ikke henne ❤️

  116. Vil bare informere om at jeg er ikke er i alder mellom 50 og 60, og er stor fan av Lisa Tønne. Hun er rå! Stemte en gal på henne etter battlen. Fordi jeg mente hun forjente det. Lisa KAN danse, hun eier senen.
   Hilsen en som er utdannet danser.
   Takk

  117. Du ser ut som et barn på scenen. Så utrolig uvant, men ganske forfriskende egentlig! Deilig å se at du virkelig ikke er det ufreshe ”sex-symbolet” som du noen ganger fremstår som på bloggen. Du er herlig når du ikke prøver så hardt!

  118. Hei Sophie. Gratulerer med tredje plass, den var fortjent (!!), ja, fortjent. Du har stått på, utviklet deg og imponert stort. Du fortjente tredjeplassen, derfor kom på på tredjeplass. Desverre var nok fingern og Lisa et hakk bedre, og da ryker man ut. Jeg syns, personlig, at du og crewet ditt har utkonkurert mange av de andre deltakerne gang på gang, derfor kom dere så lang som dere gjorde. Ikke fordi en haug av “fjortisser” stemte deg frem. Jeg er på jevalder med deg, og har stemt på deg frem til semifinalen, for da var desverre ikke du best. Dere var flink, men det var ikke godt nok til finalen. Selv om du har mange lesere som stemmer, har du nok mange stemmere som også ikke er lesere. Mange av dine lesere tenker nok også på din utvikling og ditt talent, så hey, ja, det er kanskje noen som stemmer som gale fordi det er DEG, og ikke pga. evner, men flertallet vil nok ikke tenke sånn. Altså,tredjeplassen din er vel fortjent. Og sist, mennesker er slemme og egoister, slike mennesker skulle ikke eksistert. Vi skal heise hverandre opp, ikke trykke hverandre ned, men ser det er flere personer som ikkehar utviklet den moralen enda. Du er god Sophie, stå på! 🙂

  119. Hei Sophie,
   Ville jeg bare si at du har mye fler enn bare “fjortisser” som følger bloggen din og deg. Jeg er 22 år, og vet om personer opp i 30 års alderen som leser bloggen din. Det er heller ikke bare disse såkalte “fjortissene” som stemmer på deg, men også for eksempel min farmor, som aldri har hørt om deg før, eller lest bloggen din.
   Hvis man skal ta utgangspunkt i kun dansen, så syns jeg det var rettferdig at Lisa gikk videre. De hadde en bedre koreografi.
   Det syntes jeg ofte skjedde, at koreografien deres ikke var like god som andres. Det er ikke din skyld. Men all creds til crewet ditt, de er meget dyktige -men de konkurerer mot eldre deltagere med lengre erfaring.
   Ville også si at JA, “Fingeren” er god, men det meste han gjør er triks, han danser ikke like mye som dere andre, det er smart gjort mtp show, men når det er en dansekonkurranse blir ikke det riktig.
   Derfor syntes jeg det var urettferdig at du røk, men santidig var koreografien til Lisa bedre enn deres.
   Når man leser at stemmene til folk ikke har kommet gjennom, og deretter at Lisa hadde så mye flere stemmer enn deg, begynner jeg også å lure på om TV2 har gjort det slik med vilje.
   Du har gjort en fabelaktig innsats. Fra å gå fra null scenearfering til å virkelig gi alt, spille karakterene ut, og danse slik som du gjør er beundringsverdig. Du har all grunn til å være stolt. Heier på deg videre! Med i noe konkurranse eller ei 🙂

  120. Det er så mange som sier at hun bare lever på leserne sine, vel tenk så mange av leserne som er haters? Jeg var på vors i går og da fortalte ei at hun og venninnen stemte på de andre jevnt bare for å få sophie ned.. Så hun vinner kanskje på leserne, men hun taper på de også!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg