stygge kommentarer er gøy når…

… folk skriver stygge kommentarer til meg, med ulike navn men med samme i.p adresse ♥♥ Tror folk glemmer at jeg faktisk kan se det 🙂


Siste måtte jeg bare svare på.

Igjen, når dere stemmer i konkurransen (om dere nå gjør det). Ikke la stemmene deres gå etter hvilken “kjendis” dere liker, tenk på crewet. Det er de som vinner, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det. Jeg vet selv at jeg ikke er best – men det er crewet mitt. Hadde gitt opp her og nå om det ikke var for dem altså.

313 kommentarer
  1. Synd at noen er så usikker og har så lite å gjøre at de føler for å sitte hele kvelden for å skrive stygge kommentarer til andre. Toppen av kaka er jo at mennesket ikke tør å stå alene om kommentaren, men trenger å “lage” seg flere figurer som er enige for å få bekreftelse…
   Stå på Sophie. Stemmer og heier på deg!

  2. Skjønna ikkje at folk gidd å bruk tid og energi på detta..
   Har ikkje ord. Ikkje la folk ødelegg dettta for deg. Du e kommet dritlangt nu, ikkje gi opp. Stå på! Har en følelse på at du kommer tel å vinn. Så motivert og villig du har vert. Da skal man ikkje se bort ifra det. Du e KJEMPE flink sophie! Ønska deg alt godt å drit oppi haterene!!! <3

  3. Hei 🙂 jeg synes du er kjempe flink, jeg. Siden du er mye flinkere enn meg, så kan jeg ikke ta deg på noe som har med dansen og gjøre. Dessuten har du en kjempe stemme, gleder meg til å høre med, Sophie!

  4. Hahaha! Digger at du klarer å se humoren i at folk bruker av sin tid og energi på å skrive bullshit på din blogg, in the end er det du som ender opp med klikk – og sånn sympatimessig, så er du en person man får mer og mer sansen for via media uansett om man leser bloggen eller ikke, du har en fin utvikling. Stå på!

  5. Synes du skal ha sånn ukens “hater” xD tror det kan få folk til å bli mer forsiktig med hva de sier når de plutselig blir “blottlagt” for hele norge slik. Kan du ikke rope det ut til personen på gata, så kan du heller ikke si det på nettet.
   enig med det ho ene sa: Synd at noen er så usikker og har så lite å gjøre at de føler for å sitte hele kvelden for å skrive stygge kommentarer til andre. Toppen av kaka er jo at mennesket ikke tør å stå alene om kommentaren, men trenger å “lage” seg flere figurer som er enige for å få bekreftelse…

  6. Hehe, ja, den er jo ganske klein.. Dette er tydeligvis en person som er ute etter å ødelegge deg, trist at de finnes :/ bra at du ikke tar det til deg 🙂

  7. Haha,latterlig! Du har vist sykt mye forandringer oppgjennom årene på en positiv måte å du viser tydlig at du bare blir sterkere og sterkere 🙂 jeg leser ikke bare innleggene dine men snoker meg gjennom kommentarene dine å der vises det tydlig at du har forandret deg å blitt en sterk person som står for ditt, å måten du svarer dritt kommentarene på, hærlig! stå på videre sophie 😀

  8. Jeg syns du er kjempe flink til å danse!<3 Jeg blir lei meg på dine veier når du får slike kommentarer. Du trenger ikke å bry deg, den personen som skriver det er bare misunnelig!

  9. At den personen skriver sånne ting er bare uspiselig, men det med at bloggfansa dine stemmer for feil grunn kan faktisk være sant. Det er unge, unge jenter som heier på deg og tenker ikke på annet enn at du skal vinne.

  10. Haha elsker at du gjør det der, Sophie! Jeg heier nå på deg jeg da, fordi jeg digger crewet, og du gjør en knall jobb! Skjønner heller ikke hva folk legger i at du ser stygg ut på scenen, for jeg er helt uenig

  11. Det sier jo seg selv at folk stemmer på deg av “riktige” grunner. Forrige fredag var det 58% av stemmene mellom deg og Sandra Lyng om jeg ikke husker helt feil? Du er ei kjempe tøff og virker som ei real jente, Sophie! At du er så hardhuda som du er 🙂 Stå på, jeg stemmer videre!

  12. haha latterlig! for det første så bare oser det av missunelse!! btw, heier på dere! men en ting jeg har merket de to siste sendingene er at du henger litt etter når bevegelsene går for fort eller du “slurver” litt .. mener ikke dette som kritikk, men som råd. for jeg unner deg virkelig å vinne dette, og om du bare får dette på plass så lover jeg deg at du kommer til finalen! fingern og lisa er nok noen som er vansklige å stå, men jeg tror du kan komme på ganske likt nivå som lisa om du klarer dette 😀 go dere!! Stemmer på dere hver gang, og jeg er fortsatt like imponert over deg tiltross for det jeg la merke til! For jeg vet at du jobber så hardt for dette, og kroppen har vel blitt sliten etter all treningen. Men du er en fighter, dette klarer du 🙂

  13. For en retard.. Stå på Sophie! Du er så flink med alt du driver med, heier på deg uansett hva! Da snakker jeg ikke bare om MDC men med alt i din “verden” 🙂 Du virker som en utrolig herlig jente! 🙂

  14. Hahahahah! Så awkward… Håpa vedkommende ser inlegge å føla skammen. Dedær e jo bære før latterlig. Ynkelige menneske :p
   Stå på, eg digga deg! Du e heilt klart en rosablogger, men eg elska at du står på ditt å har dine egne meininge om førskjellige teng! Tellogme samboern min som e relativt trangsyns og dømmanes når dæ kjæm tel rosabloggera har komentert at “Hmm, ho hadde jo faktisk nåkka imellom øran..!”. Eg e stolt av å støtt deg og se opp tel deg. Før du har bein i næsa, å du vis på mange måta kordan jente og kvinnfolk burde tørr å stå opp før seg skjøl og meiningen sine!

  15. du er kanskje ikke den beste danseren, men du gir alt og det er det som teller! Men du burde kanskje be crewet ditt om å gjøre litt mer forskjellig, har lagt merke til att i nesten hver av dansene deres så gjør du samme greia med att du går foran og vifter med henda på en skikkerlig jentete måte, kan kanskje få frem den ‘dum og blond’ attituden som folk tar deg for, og som du prøver å bli kvitt. bare ett tips:) ellers syntes jeg du gir alt og står på, og jeg håper du ikke lar sånne idiotiske ‘nettmobbere’ såre deg, har ingenting med deg å gjøre husk det, men med dem! hadde du ikke vært topp blogger så ville sikkert denne personen drevet på akkurat slik hos noen andre for å føle seg bedre:)

  16. Haha jævli busta 😛 bra at du henger ut denne personen! Hva faen er det for en person som driver på sånn. Du er knall flink Sophie 🙂 stå på!

  17. hahaha, ler av dissa kommentarane! Sjalue dritonga kallast ditta! Du e helt fantastisk Sophie, de skal du ha!❤️

  18. Woow, har ikke ord på at folk virkelig kan være så grusomme!!
   Pleier ikke å komentere, men akkurat nå må jeg bare få sagt noe; Sophie, du har sikkert hørt gang på gang at du ikke skal ta deg nær av stygge komentarer, og gang på gang kan det være like vanskelig å ikke la seg gjøre det heller.. MEN LOV MEG, at du virkelig ikke bryr deg om de!! DE forferdelige vesen av mennesker som skriver noe så grusomt, har det virkelig ikke bra inn i hodet sitt, husk det!! Dette er folk med totalt lavmål, dårlig selvinnstinkt og null sans for empati!! Dette er folk som aldri vil lykkes og de vet det selv.. Derfor skriver de dette for å ødelegge for de som virkelig har stått på og faktisk lykkes i livet, som det du har!! Du er utrolig flott!! Mange beundrer deg, vær akkurat den du ønsker å være, skriv akkurat hva du vil, gjør det du føler for og vær deg selv Sophie!!
   Og til “mitt danecrew” Du er UTROLIG FLINK, jeg har ikke ord!! Du burde være så stolt over deg selv og allt det du har gjort til nå, andre folk skjønner ikke hvor hardt det faktisk er, så all ros og beundring til deg!! Stå på, håper du vinner!! Heier på deg!! :

  19. du ska itje bryr d om stygge kommentaræ ifrå folk, sophie elise! 🙂
   du e flenk, stå på! 🙂
   lykke te d og ditt dansecrew <3
   hilsen helene ifrå sandnessjøen, nordland.

  20. Hahah, liker at han/hun skriver seks negative kommentarer, for å så skrive i den ene “jeg pleier ikke kommentere men ville bare si dette…” lættis. You go Sophie!

  21. Det er så utrolig provoserende å se hvor mye ufortjent dritt du får Sophie! Jeg syntes du gjør det utrolig bra i Mitt Dansecrew, og du stråler på skjermen!
   Du er så vakker, jeg håper du innser det.
   Drit i alle haterne, jeg og så utrolig mange andre heier på deg. Stå på!

  22. Sophie ikke bry deg om de forferdelige menneskene! skjønner godt at det ikke er gøyt å få sånne kommentarer! jeg hadde personlig blitt veldig lei meg! Blir lei meg bare av å lese de kommentarene.. Hvordan klarer de å skrive noe sånt? tenk om det var de det ble slengt drit til hver dag da? De sitter som en anonym og slenger drit til en fantastisk person som de ikke har en grunn til å gjøre! <3 Du er en utrolig flink danser og en veldig sterk person, det er en grunn til at du er komt så langt på mitt danse crew! Er jo ikke så lett å danse med proffe dansere?
   HÅPER DU KOMMER DEG TIL FINALEN Å VINNER SOPHIE! HEIER PÅ DEG SØTA <3

  23. er så teit at noen faktisk bruker energi og tid på mobbe andre. syns faktisk du er verdens vakreste person utvendig og innvendig. og du fortjener virkelig å være igjen i konkurransen.

  24. Haha. Nesten synd i den som har brukt tid på dette for å nå til deg. Latterlig.
   Når det er sagt er du i semifinalen for en grunn! Stå på 🙂 trist hvor mye hat som kommer fra ren sjalusi.

  25. Haha, flaut! Tenkte bare å komme med en litt hyggelig kommentar. Satt å så på MDW forrige fredag med mamma og pappa(pappa er veldig “imot” bloggere, og blei helt oppgitt når jeg skulle se på Bloggerne en dag). Men etter du hadde dansa og snakka, så skrøyt mamma OG pappa så sinnsykt av deg. Mer enn de noen gang har gjort av meg i mitt 20 år gamle liv! Haha. Og mamma satt å stemte som en gal når du var i battle mot Markus. Og de leser jo ikke bloggen din eller kjenner deg fra noe sted!

  26. personen som har skrevet disse kommentarene befinner seg enten i sør-trøndelag, oslo eller kongsberg, muligheter for at personen går på et universitet da nettverket han eller hun bruker leverer nettverk til universiteter. Du kan da kontakte uninett for å finne ut hvilket univeristet eller hvor denne ip adressen kommer fra, også ta det derifra ved å kontakte skolen, politi osv for å finne ut av hvem denne personen er. Ville virkelig satt et eksempel en gang for alle og funnet ut hvem denne personen er så den får den straffen han eller hun fortjener, for det er ulovlig å hetse folk på denne måten på nettet. hører ikke politiet eller andre på deg, gå til media, da blir det fart på sakene 🙂

  27. Hahah fyfaen, så sinnsykt tragiske de kommentarene var! Blir helt sjokkert hvor langt folk kan gå for å føle seg bedre selv 😳

  28. Fysøren så utrolig stygge mennesker kan være. Altså det er helt sykt at de kan ønske deg død om du vinner. Du får jo ikke en dritt, det er jo crewet du danser med som får pengene. Personlig trodde jeg du ikke kunne danse, men fysøren det har du bevist at du kan.
   Stå på – kick some ass!!

  29. Herregud, må nesten bare le. Du er en så utrolig modig, sterk og flink jente som står på uansett hva det gjelder, du kjemper for dyrenes rettigheter, du gråter heller over at andre ikke har det bra enn deg selv, du hadde den sceneskrekken før du gikk på scenen- og har den ennå. Likevel pusher du deg selv, står på og gir deg aldri. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men da jeg så det her, ja da måtte jeg bare. Jeg er en leser som aldri kommenterer, jeg bare leser og ser på bildene. Men nå ble jeg så sint og tenkte med meg selv at er det noe du ikke fortjener, så er det akkurat slike kommentarer. Syns egentlig ikke mest synd på deg, for jeg vet du tåler det uansett. Men hun/han som skrev dette: Stakkar deg! Stå på videre Sophie! du er så utrolig flink❤️

  30. omg.. sykt morsomt, selvom det jo er litt “trist” også. Men haha, herregud for et menneske, h*n hadde det sikker dritmorsomt når hun skrev kommentarene.. Heier på deg, Spohie. Du er sååå nære å vinne, det er bare terping, terping, terping !!! 🙂 <33

  31. “Pleier ikke å kommentere..” også skriver h*n 6 kommentarer! Haha, tragisk! Folk å be for sier bare jeg!
   Hev deg over det, Sopie. DU er fantastisk og DU er kjempe flink, både du, Lisa og Tommy(haha!)

  32. Må bare le, dette bør anmeldes når det går så langt som å skrive at hun vil se deg dø.. Syke mennesker, men ikke hør på det! Sier mye mer om denne personen, stakkars…

  33. Uff merker jeg blir skikkelig irritert og oppgitt over at mennesker kan kommentere slike ting! Du er flink Sophie! 😀

  34. Du er en helt fantastisk person! Tro meg! Ikke bry deg om folk som virkelig er grønne av sjalusi, folk som bare kan drømme om det du har oppnådd og hva du har bygd opp rundt deg. Du er utrolig vakker, intelligent og ekte! Digger deg!

  35. Hahaha, prakteksempel på at de som slenger dritt anonymt i kommentarfeltet ikke er de mest intelligente menneskene! Lykke til, Sophie 🙂

  36. Fy faen sophie elise. Det var jævlig bra gjort av deg. Bare digger hva du gjorde her og får aldri nok av deg heller. Du fortjener alt godt og er et utmerket godt forbildet. For en fantastisk person må jeg bare si. Jeg bøyer meg virkelig for hva du gjorde her og den personen bør virkelig være flau nå. Det er helt ufyselig hvor mye tid en bruker på å slenge dritt til en person som deg som jobber og sliter hver eneste dag men likevel smiler som bare det. Stå på verdens vakreste og mest vidunderlige jente. Du er jammen spesiell og det er det som gjør deg så fantastisk. Aldri glem det!

  37. trist det at noen faktisk gidder å ta seg tid til å disse andre pågrunn av utsendet eller dansingen. Tror ikke akkurat de er noe bedre selv. Jeg synes helt ærlig at du er veldig god og det med bloggen har egentlig ikke noe med hvor mange stemmer man får, du har blidd sendt ut i duell så der er beviset på at stemmene ikke kommer av populariteten! Og det at du tar operasjoner har jo ikke de noe med, for du bestemmer selv hvordan du skal se ut. Da jeg er eldre har jeg faktisk tenkt til å fikse nesen min, og det er noe jeg bestemmer selv. Jeg synes ikke du skal høre på hva de andre sier så på videre, jeg digger deg sophie! (Hilsen nordlending 😆😆)

  38. Du er ikke sånn de sier du er , du er en helt annen person ❤️
   Stå på Sophie og ikke bry deg om de . De er bere sjalue på deg . Jeg elsker bloggen din og jeg liker virkelig mitt danse crew ❤️

  39. Du er utrolig vakker 🙂
   Ganske sikker på at du aldri vil se eller svare på denne kommentaren, men husk at du er vakker og nydelig 🙂

  40. Ahh folk er så stygge, og du fortjener så inderlig ikke alt det drittet du får slengt til deg.. Bra at du tar det med humor da:)) elsker deg, og elsker deg som deltager i showet!!

  41. Aller først vil jeg si at vedkommende viser lite tegn til inteligens når han/hun sitter fra samme ip-adresse og skriver slike kommentarer!
   Slike personer som skriver slike avskyelige kommentarer burde virkelig skamme seg, og vedkommende må være sjalu! Det er kanskje alt for lett å si at han/hun er sjalu, men at personen ikke har det bra med seg selv er lett å se! Ingen oppegående skriver på andres blogger han/hun ønsker å se deg dø om du vinner “Mitt dansecrew”. Jeg er rystet at folk kan skrive slikt i andre sine kommentarfelt! Det er over min fatteevne! Noe er alvorlig galt med slike personer! Ingen tvil i min sjel!
   Selv fikk en annen blogger (som blogger på blogg.no) som er min bloggvenninne og jeg beskjed fra en anonym leser om å fjerne oss selv fra denne verden. Den kommentaren stod skrevet i kommentarfeltet hos en annen blogger (voksen blogger på over 50 år). Jeg tok printscreenkopi av den kommentaren.
   Du er ei oppegående og flott jente Sophie, og du skal være stolt av det du har greid å oppnå! Ikke minst er du et flott forbilde for andre unge jenter og ungdommer!
   Du virker som du har vokst masse i løpet av denne høsten, og du fremstår som en reflektert ung dame med bein i nesa!
   Stå på videre!
   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld 🙂
   Hilsen
   Toril

  42. Så.sjukt.braa. Haha det hadde han ikke venta seg det stusselige lille nettrollet 😀
   Det går til og med an å spore opp adresse ut i fra ip-adresse altså. Nå lærte jeg noe nytt i dag også bare av å lese kommentarfeltet ditt;) genialt rett og slett…

  43. Haha, hvem er det som skriver noe så usaklig? Normale folk holder det for seg selv, folk som er skada i hodet derimot, kommenterer på en blogg. For å si det sånn, de er nok navere, psykiatripasienter og venneløse hele gjengen.
   Håper virkelig ikke sånne usaklige og hjernedøde kommentarer går inn på deg, når senderen antakelig ikke har så mange hjerneceller oppe i hodet. Er bare å heve hodet over sånne drittunger, de er ikke verdt det!

  44. Det der er så forferdelig umodent, jeg blir så skuffa av generasjonen vi lever i..
   Dessuten så har de et utrolig stort problem når det eneste de bruker den dyrebare energien sin på er å skrive negative kommentarer og rakker ned på en person som ikke gjør noe galt. Å det styret med operasjon og silikon er hvertfall barnslig.. Stakkars deg Sophie, man kan ikke lenger gjøre seg forbøyd med seg selv uten å bli hakket ned på. Jizez! Skjerp dere!

  45. Fy faen, jeg digger deg så jævlig. Har Vært fast leser i flere år, men aldri kommentert før. Ord kan ikke beskrive hvor bra menneske du er og HAR BLITT. Jeg tar meg selv i å forsvare deg hele tiden for å bevise hvor bra du er I virkeligheten! Tvinge tilogmed kjæresten til å stemme på deg forrige sending, hehe.
   Jeg håper virkelig du vinner hele dritten 🙂 Og han Markus kan dra til hellvette, maken til favorisering?!
   Du er den beste bloggeren noensinne, keep up <3
   Kyss

  46. Stå på, Sophie! Herregud, de er bare sjalue på at du stadig overrasker, for det gjør du 😄 Du er så god til og danse, og jeg digger deg. You go girl! Klem 💗

  47. HAHA sykt funny!
   Håper du skjønner at du ikke kan ta sånne ting til deg når du ser hva slags folk som skriver det… Vet ikke om jeg skal le av de eller syns synd på de!
   Stå på Sophie, alle de oppegående leserne dine støtter deg!

  48. Herregud mennesker. Hva feiler denne personen som rakker ned på deg? Det er så forbanna idiotisk. Håper du ikke tar deg nær. Du er så mye bedre, Sophie!

  49. Du er er fantastisk sterkt Sophie! Jeg beundrer deg for at du ikke gir opp, jeg hadde aldri i livet klart å lese disse kommentarene uten å tenke på de resten av dagen. Du er utrolig sterk og jeg vinne bare si at du er forbildet mitt og at jeg heier på deg og crewet ditt! Jeg har tre grunnet til at jeg stemmer på dere/deg vær fredag og det er at du er så utrolig sterk å du gir deg ikke, crewet ditt er fantastisk til å danse, og sist men ikke minst syne jeg du har hatt store framgang og jeg synes du er dyktig til å danse <3!

  50. Hahaha, måtte le! At noen kan drite seg ut på den måten ass.
   Kanskje personen er tilbakestående? Hm, jaja. Jeg synes bare det er helt latterlig at noen faktisk gidder å gjøre det, driter seg både loddrett og vannrett ut. YOU GO GIRL! Vi støtter deg, og jeg håper DERE vinner Mitt dansecrew! Ha en fin kveld videre, og husk, de som skriver hat til deg, de er bare så sinnsykt sjalue på at du er både flink og pen å se på! Hilsen Karina 🙂

  51. Herregud så oppgitt jeg blir. Fast leser av bloggen din, og jeg liker deg veldig godt. Hvordan du virker (personlighetsmessig og utseendet), hvordan du skriver og på mitt dansecrew. Jeg stemmer på deg hver fredag fordi jeg synes du er flink og fordi Unique og du fortjener seieren. Er fingern og deg jeg heier på 😉
   Men Kjære Solveig som kommenterer. Hvem er det som har samvittighet til å skrive at de håper du dør osv? Hvordan faller det seg inn og sette seg ned på pcen /tlf å sende drapstrusler. Det er så lavmål som man kan få det. Gud så oppgitt jeg blir. Hvor er oppdragelse i bildet hen?
   Vær så snill og ikke ta det til deg. Sånne kommentarer er så absolutt ikke verdt en tåre eller liknende fra deg selv om jeg kan forstå at det er tøft <3
   Stå på videre på mitt dansecrew og som blogger. Jeg heier på deg ☺♡

  52. Må si denne personen har mye å gjøre når han/hun gidder p sitte fra 1900 – 20.30 for å kommentere dritt på en blogg …..
   Du er flott sophie!

  53. Hahahahaha! Så morsomt! Ikke bry deg 🙂 Synes du er blitt kjempeflink! Du blir bedre og bedre. Likte så godt den første dansen på fredag, ble så glad av å se at du har blitt så flink ❤️ stå på! Jente 21

  54. Du burde jo nesten anmelde dette. Det er jo trusler. Nei dette fortjener du ikke Sophie. Ingen fortjener sånt!! Usj ekkelt altså

  55. Synd man ikke må logge inn med fult navn og adresse for å kommentere :O
   Svaret ditt tilbake var til å få latterkrampe av, skulle virkelig ønske jeg kunne sett tryne på denne personen når den så innlegget og svaret ditt 😀

  56. herregud eg dør av den personen hahahahahahahahahah eg heite faktisk Solveig og den personen misbruke faen meg navnet Solveig med å få da til å høyras ut som verdens blondaste person som nokon gong har gått på norsk jord hahahhahahahahahha

  57. ÅHH digger deg Sophie Elise c: haters make you famous. Og slike haters med personlighetsforstyrrelser er alltid morsomme å le av c; (Ikke at lidelser er å le av, men de som har et slikt hat for andre… fy skamme seg)

  58. folk har sett du spille på utsendte dit så lenge derfor sier dem sånn, syndes du er en vakker jente som har gjort seg fortjent til oppmerskomheten på bloggen du er kjempe flink å blogge å viss du ville ha lesere så må du gjør noe spesielt for ei som deg så kommer fra en så liten plass i nor-Norge så ikke bry deg om stygge kommentarer du er en vakker jente så er kjempe flink å danse å heier på deg å håper danse crewet dit vinner det har dem gjort seg fortjent seg til:)

  59. Kult at det ikke er en eneste slik kommentar av de nesten 100 som er i skrivende stund! Stå på. Ikke greit at folk holder på slik 🙂

  60. Drit i de som kommenterer sånn drit! Eneste grunnen til at jeg ser på mitt dansecrew , bloggerne Osv er fordi du er med! Jeg driter i hva alle andre synes eller sier, du er forbildet mitt , og jeg ser opp til deg uansett hva! Jeg sier bare stå på! You go girl! ❤️

  61. HAHAHA! tenk å ha så mye tid at du sitter og kommenterer 5 forskjellige stygge ting! stakkars denne personen, håper han eller hun får med seg denne kommentaren for DU ER PATETISK! you go sophie elise

  62. Stakkars menneske hahaha så latterlig og ikke miste flaut!! Håper du viser hele Norge at du kan hvis du vil!! Stå på, har troen på den og crewet ditt 😀 Lykke til

  63. Hahaha! Sadie: “Pleier egentlig ikke å kommentere…” Såg at nokon sa du burde ha vekas hater, er så einig! Då hadde pipa fått ein anna lyd, kan eg tenkja meg. Du er forresten kjempeflink til å dansa, Sophie. Trur ikkje folk skjønar kor vanskeleg det er. Og at du får fleire stemmer enn Sandra er ikke din eller nokon andre sin “feil”, det er berre slik det er. Synd for ho (akkurat der og då, ho kjem over det), bra for deg. Stå på! <3

  64. Haha! Han/hun fikk som fortjent!
   Personen som kommenterer alt det tullet om at du oppfører deg som en 14 åring er tragisk, vil ikke akuratt si det er så mye mer voksent og kommentere fra forskjellige navn! Håper personen som har gjort det leser denne kommentaren og skjønner at han/hun er TRAGISK!
   Heia Sophie, you go giiirl <3

  65. Er vel mest for at det skal se ut som du får enda mer hat osv. eller så kan det jo alltids hende at h*n våknet opp i dag og tenkte at – shit dette var litt av en jævla blåmandag, kanskje hvis jeg stikker innom sophieelise og får henne til å føle seg som crap så blir alt fantastisk mye bedre? – Mission failed? Yes pretty much

  66. Så flaut, herregud! Du er rå uansett hva folk sier. Du tørr å være deg selv. Du prøver i hvert fall på noe selv om ikke alle skjønner deg. Du tørr i hvert fall. Det krever sitt. Faen jeg blir irritert av enkelte mennesker. Er det mulig?!
   Kyss og klem vakre beasty <3 (Maleficent)

  67. Herlighet æ kan ikke fatt at folk kan vær så umenneskelig å skriv så stygge ting.. Tragisk verden vi lever i rett og slett. Det e så latterlig at folk sitter å skriver masse dritt om en å utgir seg for å være en annen, de snakker om hvor gammel du er, trur de burde tenke seg om hvor barnslig det er det de driver med! Bruker ikke å kommentere, men slikt som dette provoserer meg!! Du er sterk som takler å ha en offentlig blogg! 🙂

  68. Haha, jeg digger deg Sophie! Patetisk hvor langt noen går bare for å hate på andre. Tror noen trenger å finne seg en hobby 🙂

  69. Godt for deg å vite at flesteparten/mange av haterne dine er samme person da! xD Stå på Sophie, jeg syns du rett og slett er helt OK jeg 🙂

  70. Syyykt ekkelt det her med ip-adresser. Jeg vet AKKURAT hvor dette mennekse bor, adresse og alt. Pga ip-adressen du la ut. Jeg bor rett ved personen? Håper personen stopper, men også kanskje litt dumt å ta igjen på personen? For alt du vet kan det være en usikker 12 åring som sliter i livet. Kanskje litt farlig å utsette mennesket med tanke på informasjonen du legger ut. Det er 40 000 innpå bloggen din, hvem som helst kan være en person i stand til å gjøre noe crazy hvis de får sånn informasjon. Just saying.
   Du skrev i en kommentar i forrige innelgg “stygge kommenarer går ikke inn på meg lengre”. Også dedikerer du et innlegg til en hater som hevn i det neste? Jeg sjønner VELDIG godt at du reager på det han skriver, og at du vil ta igjen, men vær et større menneske og blokk personen fra kommentarfeltet. Det er mulig vet du?
   Personen bruker “bare ord” mot deg(words can kill too), men du risikerer å sette personen i direkte fare på en måte, ved å gi ut denne informasjonen til hele Norges land.
   Dette er på ingen måte ment som å unskylde personens tragiske oppførsel, men liksom prøv å hev deg over det og le for deg selv eller med venner og tenk “himmel og hav, hva enkelte folk bruker livet sitt på”. I stede for å synke på dems nivå å late som at du ikke bryr deg, for det gjør du (noe som er forstålig). Fjern personen fra kommentarfeltet istede. Personen er sykt barnslig og slem, det er ikke det jeg sier, men du er 20år så jeg trenger sikker ikke forklare det her mer enn dette, hehe! xD
   Klem

  71. Hev deg over det!
   Må jo innrømme jeg syns du virka som ei skikkelig blåst bimbo til å begynne med, men vettuhva? Jeg må innrømme at jeg fort innså at jeg dømte deg utifra et bilde jeg fikk på bloggen din. Kjenner deg jo tross alt ikke så hvem er jeg til å kunne dømme deg? Og hvilken rett har jeg til å danne meg et sånt bilde av deg?
   Gikk virkelig i meg selv, måtte kjefte litt på meg selv! Syns du virker som ei utrolig oppegående og flott jente, og du er virkelig utrolig sterk som klarer å heve deg over mennesker (som bla meg den gang, selv om jeg aldri hadde behov for å kommentere hva jeg tenkte) som ser ned på deg og rakker ned på deg! Du er ei super jente, spesiell og burde virkelig være stolt over hvor flott, vakker og god du er, og over hva du har klart å oppnå!
   Stå på videre, jeg er stolt av deg – selv om jeg ikke kjenner deg annet enn gjennom bloggen! Du er ett godt forbilde for andre unge jenter! Be proud of yourself! ❤️💋

  72. tommy=thomas fingern sophie, er du heelt korka eller? hahaha tuller, fyfaen for ett morsomt menneske som sitter å kommenterer dritt på andres blogger. noen ganger lurer jeg på hvilke kår og hvilke problemer en sitter oppi når en føler behovet for å lire av seg slike patetiske ord som det der. er det noen som har forandret seg (positivt) og “proved the world wrong” ikke bare innenfor mitt dansecrew, men også ellers, så er det deg sophie! heier på deg, jeg!

  73. Jises, hvem er det som holder på sånn som den som kommenterte med flere aliaser/navn hahaha! Snakk om å ha problemer. Jeg synes det burde anmeldes når noen snakker om å ønske noen andre som de ikke kjenner og som ikke har gjort noe galt å dø. Psykopatisk. Den personen har det nok ikke så bra med seg selv. Det er sånne folk som er farlige for samfunnet og for andre mennesker.

  74. Den uthenginga der var veldig fortjent! For et rasshøl! Snakk om å drite seg ut! Er det en ting jeg hater så er det haters… Fatter ikke hva de får ut av å sitte å sure seg.. De må ha et stusselig liv altså! Kjenner jeg blir så sykt irritert over de folka! hvorfor lese en blogg hvis de ikke liker den…?! kunne skrevet en evig lang kommentar om hvor fuked up jeg synst de er med sanne negative personligheter!
   Stå på videre, vær deg selv, dans og vær glad!! Også driter du i de taperne som ikke har noe bedre å gjør i livet sitt enn å sitte å hate andre folk!
   Du har noe i den konkurransen å gjør, for du har utviklet deg mye på den tiden du har vert med i Mitt Dansecrew 🙂 Du har fått en kjempe fin utstråling og blitt mye mer scenevandt! Du har fått mye bedre teknikk, og lært deg mye basic trinn innenfor hip hop! Og jeg vet hvor avanserte de koreografiene kan være, og syns du er dyktig! Har danset alt fra hip hop til ballett selv, og ser mye potensiale og ikke minst utvikling på deg Sophie! Og du har tilført mye positivt til crewet ditt. De kler å ha med en jente og dere har blitt verldig fine sammen! Stå på videre!!

  75. For et lite liv den personen har. Jeg skjønner ikke at en person tar seg tid til å skrive så mange stygge kommentarer. Samtidig så er det komisk, så da ler du jo bare av det istedenfor å bli lei deg! 🙂
   Jeg elsker dansingen din! Helt sykt hva du får til!

  76. Helt sykt bra av deg Sofie, noen mennesker fortjener å smake på konsekvensene av handlingene sine! Sjalusi er virkelig et stort stygt monster som får folk til å gjøre grusomme ting! Skjønner at det kan være veldig vanskelig, men prøv å ta det til deg som et kompliment! Hadde du ikke være så vellykket, vakker og talentfull hadde ikke folk prøvd å dra deg ned på denne måten. Denne personen er er eksempel på er utrolig svakt og usikkert menneske som ikke unner andre lykke og berømmelse fordi personen selv ikke har det.
   Du er helt rå, kjempeflink til til å danse, og utrolig pen! Stå på videre! <3

  77. Husk at IP-adressen blir stående som den var når pc’en opprinnelig ble kjøpt. Blir den senere solgt privat, blir ikke IP-adressen endret, selv om den får ny eier. Så det man måtte få opp av fysisk adresse, er man ikke 100% garantert sikkert stemmer.

  78. ikke bry deg om dem Sophie! Du er helt rå til å danse:) Håper du og unique vinner MDC!❤️ unique og du fortjener å vinne❤️💞💓

  79. Fysj så stygge folk kan være! Crewet ditt er kjempe flink og søte men det er jammen meg du også. Synes du er kjempe flink pluss at du er smilende og blid på tvskjermen! Det kler deg. Masse lykke til videre!

  80. Du må huske at hvis denne pcen som er brukt står på et bibliotek eller en skole (eller noe i den duren), så KAN faktisk flere mennesker bruke samme ipadresse. Det er nok ikke alltid tilfellet, men det er greit å ha i bakhodet.

  81. Du fortjener å vinne for du har bare blitt flinkere! Jeg var ganske imponert over din forrige dans, og den nesten blir sikkert enda bedre! Keep up the good work 🙂

  82. Olivia: nei, det er bare tull. Ip-adresse får du gjennom rutere. Zette betyr at når du kommenterer på sophies blogg kan du ha forskjellige ip-adresser, selv om du bruker samme maskin alt etter hvordan nettverk dy sender fra. Eks. En ip adresse fra hjemmet ditt, en fra arbeidsplass/skole, en fra hytta osv.

  83. Hei! Jeg pleier heller ikke å kommentere her, men dette blir for dumt. Håper du ikke tar deg nær av det folk sier. Jeg syns du er tøff som tørr å være med på mitt dansecrew, det er ikke alle som hadde gjort det. Kjempebra at du kjemper for crewet ditt, så de har sjangsen til å utvikle seg videre. At folk skal begynne å kommentere på utseendet ditt, og til og med ønske deg død om du vinner, sier mye mer om dem enn om deg.
   Stå på og fortsett å være deg selv 🙂

  84. Jeg er kanskje ikke den personen som har vært mest positiv om hverken deg eller bloggen, Sophie, men kommentarer som de over er det virkelig ingen som fortjener! Denne personen hadde nok ikke vært så tøff i trynet hvis det hadde vært han eller hun som skulle gått ut på den scenen å prestert noe! Det at du i det hele tatt er med på dette showet står det respekt av og jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde turt å danse på en sånn scene (holder meg til teater). Når sånne mennesker skriver så stygge kommentarer, nei da backer jeg deg Sophie! Og du er kjempeflink til å danse 🙂

  85. kommentarene er helt tragiske. Jeg synes du er kjempe flink til å danse og forandringen du har gjort med deg selv er bare imponerende. Du har fått med deg hva som er viktig i livet og du må bare stå på! Du er kjempe flink!❤️❤️

  86. Snakk om å dumme seg ut. Denne personen må jo ha et kjedelig liv. Er det så kjedelig på Kongsberg altså? Sånne personer er ikke noe verdt. Tror egentlig vedkommende er spekkfull av misunnelse. Stå på Sophie. Vi er mange som heier på deg.

  87. De er så jævla tragiske, du er kjempe sterk som takler alt hatet… Å gi faen i å gi hat om at hun ikke kan danse, hun er flinkere enn alle dere tilsammen! SÅ fuck dere haters, gå å slikk en lysstolpe istedet og bli der resten av livet deres! Det at Sophie tar operasjoner er for at hun vil bli finere, ikke det at det trengs! Sophie Elise, jeg håper du kan lese dette å jeg vil bare si, du er mitt store idol og forbildet! <3

  88. Liker liker liker at du hever deg over slike kommentarer og ser det komiske i det! Vi er veldig ulike du og jeg, og har vidt forskjellige verdier og meninger om ting, men det skal du ha – du virker god tvers igjennom, snill og omsorgsfull. Og det er jo slike egenskaper som virkelig teller:) Klem

  89. Hei eg vett ikkje om du lese detta men……… Du bestemme om du syns d e støtte eller ikkje men d e meint som støtte (:
   I’m happy, but sad
   I want to die, but I don’t
   I love You, but i hate you
   I’m tierd, but i’m not
   I’m fine, but not really
   I can’t talk to you,
   but i can’t talk to you….

  90. Jeg anbefaler deg å faktisk gjøre som de lenger oppe i kommentarfeltet her sa “personen som har skrevet disse kommentarene befinner seg enten i sør-trøndelag, oslo eller kongsberg, muligheter for at personen går på et universitet da nettverket han eller hun bruker leverer nettverk til universiteter. Du kan da kontakte uninett for å finne ut hvilket univeristet eller hvor denne ip adressen kommer fra, også ta det derifra ved å kontakte skolen, politi osv for å finne ut av hvem denne personen er.”
   Denne personen bryter faktisk en utrolig streng lov da h*n utgir seg for å være noen andre, som fort kan gå under identitetstyveri og forfalskning, det blir som å lage en falsk bruker på Facebook. Politiet tar dette utrolig alvorlig. Så jeg ville tatt dette alvorlig og gitt alle de andre idiotene ett eksempel!

  91. Ha ha, konge !!!
   Kanontøft at du la ut det der bildet 😂 Personen fikk absolutt som fortjent 😊
   Bare gjør sånn oftere, så kanskje folk tenker seg om en gang til før de spyr ut edder og galle.

  92. Ikke si sånt mot sophie hun er kjempeflink til å. danse hun er tøff som faktisk går ut og tørr å danse foran alle de menneskene som er der ute og ser på henne!! Jeg kommer alltid til å se på tv programmene hennes og følge med på bloggen hennes hvorfor må dere skrive stygge kommentarer det er unødvendig å skrive hun kan faktisk bli såret. Andre folk sier at hun skal dø OSV…. Det er ikke nødvendig hold det for deg selv.

  93. Hei Sophie Elise!
   Kjenner jeg blir heeelt oppgitt og provosert over at det finnes slike mennesker. Hun forteller at hun ønsker deg død om du vinnet mit dansecrew??? Hva for monster er dette? Ikke la deg knekke, og stå på!!

  94. Jeg heier på deg, ikke bry deg om hva dem sier! Dem er bare sjalue over at du faktisk nesten/har greid å ta over scene skrekken og for at du er så god til å danse og kommet deg så langt på mitt danse crew… HEIER PÅ DEG 😀

  95. Hahah 😂😂 du er rå du som takler alle kommentarene du for tjener ikke å få stygge kommentarer <3 du er et stort forbilde <3

  96. Shit Sophie..du er virkelig beundringsverdig! Du er utrolig sterk som klarer å ta imot slike drittkommentarer og latterliggjøre dem.
   Jeg synes du er helt rå! 🙂

  97. Så fortjent til h*n som skrev det! Dette fortjente virkelig den personen, men ikke du. Om du fortsetter og svare slik, kanskje drittkommentarer blir litt forhindret? U go girl. <3

  98. Hahaha du er rå, Sophie! Som “Sadie” sier, jeg pleier ikke å kommentere 😉 haha, meen vil bare si at du må gi så langt faen i det negative folk sier til deg. Jeg har lært meg det det siste året selv, og du og mange andre bloggere får faktisk litt av credzen for det. Jeg leser daglig maaange blogger – får inspirasjon, vilje og motivasjon til å gi faen. Det er jo det alle dere må gjøre, og se hvor langt dere har kommet! Stor motivasjon – og jeg digger deg. I frykt for å høres ut som en saiko fan så stopper jeg her, haha… Stor klem!

  99. Helt ening med kommentarene lengre opp, synes du skal ta det alvorlig å ta kontak med politiet. Så får h*n seg en lærepenge.! Men ikke hør på de, for Sophie du er utrolig flink til det du gjør å du har kjempe mange som ser opp til deg <3 bare les i mellom alle de andre kommentarene så ser du det! ❤️ men HUSK: du er ett fantastisk menneske, du er kjempe flink til det du gjør å du har mange som ser opp til deg! Jeg digger deg!!! ❤️❤️❤️

  100. Haha, så bra Sophie Elise. Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal rakke ned på andre pga utseende! Jeg synes du er ei vakker jente. Jeg personlig er ikke noe fan av botox og silikon. Men jeg kommer ikke til å rakke ned på deg eller andre pga det. Du virker som en jordnær og snill person som ikke ville gjort en flue vondt. Fortsett som før 🙂

  101. De fleste som skriver negative kommentarer har lite å gjøre, eller VELDIG misunlig på vedkommende! Det er bare å stå på Sophie!!

  102. Hei! Ville bare si jeg syntes du er helt utrolig tøff,du skiller deg ut fra alt kjedelig og mainstream i lille norge, og du må bare fortsette å stå på 😀 digger bloggen din 😀

  103. Ser ut som en ip fra en skole (Uninett-nett, de leverer til universiteter og høyskoler) – så det *kan* være fra flere personer. Men kanskje litt rart at det sitter en haug folk på Høyskolen i Telemark og skriver dritt om én spesifik blogger..:) Bare husk at ip ikke er en unik personlig id som alltid er lik (den kan også lett fakes eller endres ved bruk av vpn osv), så ikke stol blindt på ip-adresser.

  104. Herregud! Tenk å sitte og skrive FLERE stygge kommentarer bare for å være stygg? Jeg syns du er rååherli, stå på, du ruler!

  105. Jeg må le!!! ikke av deg 🙂 De som skriver sånt til deg, er det bare å le av, det håper jeg du også gjør, Sophie 🙂 Syns du er kjempe søt 🙂 Jeg kommenterer ALDRI men leser bloggen din, og nå måtte jeg bare få sagt det 🙂 Håper du du tar det til deg. Stå på :):)

  106. men hva hvis disse er personer som bor i felles leiglighet/bolig og bruker det samme internett dekning med samme IP adressa?
   da er du ikke helt sikker om disse kommentarer er fra samme person.
   hilsen,
   en som har peiling med teknologi

  107. Du jeg leser bloggen din en gang i blant fordi jeg liker det. Syns du står for mange bra saker slik som dyrevern og du er grunnen til at jeg også har åpnet øynene for så mange grusomheter som skjer mot dyr! Nå er ikke jeg verdens største fan, men jeg syns du virker kul og som en veldig snill person! Så jeg håper virkelig ikke du tar deg nær av alle drittkommentarene. Stå på!

  108. Det er ikke alle som forstår hvor mye det faktisk krever å stå på en scene og opptre. Det å blottlegge seg selv slik, spesielt på landsdekkende TV. Uansett hva bitre og sjalu mennesker sier så må du alltid huske på hvor sykt tøff du er. Jeg er danser selv og jeg ser fremgangen din fra første gang du danset i Mitt Dancecrew. Har bare en ting å si: You go girl! <3

  109. Syntes du er veldig flink til å danse. Hun/han som sender sånt er garantert sjalu å deg, og det er ikke veldig rart så flink som du er! Kjør på med din greie, med dansingen og alt! Gjør det du liker og ikke bry deg om uhyggelige folk og kommentarer, de er ikke verdt det! 🙂

  110. Huff. Blir helt lei meg av slike komentarer.. Håper du tar til deg alle de fine komentarene, og ikke de stygge 🙂 Heier på deg og crewet ditt! De er virkelig flinke, og syntes de lager utrolig underholdene nummer.

  111. Bare tragiskt at folk gidder å bruke energien sin på å kommentere slike ting til andre. Det krever så mye å stå på en scene og opptre, og du Sophie er helt rå på scenen! Stå på digger deg og crewet ditt, ønsker dere det beste <3

  112. Dersom du får direkte trusler fra slike troll bør du kontakte politiet. Levere en anmeldelse, ganske enkelt. Trusler på nettet er straffbare og tas seriøst. Politiet har forresten bedre muligheter for sporing av IP-adresser enn den lenken som ble lagt ut lengre opp i tråden (adressen var plassert midt uti elva! :))

  113. litt teit at du kan se sånt og velge om du vil ta med kommentarene , du kan jo velge dei vekk og bare ta dei fine kommentarer

  114. litt teit at du ikke velge å ta bort sånt når det står at du kan slette kommentarene
   da har du deg selv å takke siden du lar stygge kommentarer gå innpå deg uansett du sier at du ikke blir påvirket

  115. Du fortjener virkelig ikke all den dritten du får, men noen folk klarer visst ikke la være! Uansett, stå på, du er rå!
   Jeg lurer litt på en ting, hvilke merker/produkter bruker du for håret (shampoo, balsam, hårkur osv), som ikke er testet på dyr? Jeg synes det er vanskelig å finne noen ordentlige produkter som ikke tester på dyr. Hadde vært veldig interessant å lese et innlegg for eks. med dine favoritter innen alt av kosmetikk og det der. Du er en av grunnene til at jeg ble enda mer bevisst på det området! 🙂

  116. Uff, folk er så tåpelige noen ganger.. vet ikke engang hva jeg skal si til det. Men stå på! du er rågod til å danse, jeg håper du og crewet ditt vinner, dere fortjener det 🙂

  117. Noen folk ve ikke helt hvor grensa går, der denne personen også driter sge ut med er at ”fingeren” heter Thomas og ikke Tommy.
   Lykke til, håper du går videre til finalen.

  118. hey hey. Jeg har tenkt på noe. Når jeg ser på programmer der bloggere er med vs programmer om “vanlige” kjendiser. Legger jeg merke til at bloggerne og spesielt du har et veldig innovervendt blikk. Det er veldig mye snakk om ditt indre følelsesliv og deg selv. Bloggere skal liksom alltid forklare seg så veldig detaljert om hva de tenkte og mente og sa og gjorde og hvorfor og hva og hvem osv… For meg gir det et inntrykk av at dere er veldig opptatte av dere selv. Får en følelse av at dere liksom må forsvare alt dere gjør og det er slitsomt. Se på intervjuet med fotballfrue på vg. Hun får ganske frekke spørsmål syns jeg, men alt tas imot og forklares nøyaktig…. Har du noen kommentarer til dette? Er det fordi alt dere sier og gjør blir vridd om til noe negativt..
   mvh meg..

  119. Jeg syns det er veldig dårlig gjort av de “leserne” som kommer med dritt til deg. De er bare jævlig sjalu fordi du er på tv og stråler, du er utrolig flink og sykt pen! de haterne har ikke en dritt å si. ALle får hat, men det er bare og ignorere, vi som Joakim som er typen min og jeg får hat, men vi bryr oss ikke, STÅ PÅ TEAM SOPHIE ELISE! <3

  120. Syntes noen folk er forferdelig stygge mot deg og det fortjener du virkelig ikke! Ingen fortjener å bli snakket til på den måten. De er nok bare sjalu fordi du er ung og har allerede gjort SÅ mye spennende i livet ditt! men som vi mange vet har du jobbet hardt for å komme dit du er nå 🙂
   Jeg har selv vert igjennom neseoperasjon og en operasjon er ikke bare en operasjon! Jeg vet hvor skummelt det er og de dagene etter operasjonen men det er utrolig modigt gjort!.
   Syntes du skal være stolt over deg selv fine deg 🙂 <3

  121. Er det mulig å være så forferdelig frekk? Du er utrolig flink i Mitt Dansecrew. Hadde du ikke vært flink, hadde jeg ikke stemt, men du er jo så flink!! Bruker max 3 tekstmeldinger på deg + alle mine 5 stemmer på tv2.no på deg. Jeg ser veldig opp til deg – ikke fordi du har restylane, silikon, fine klær osv, men pga. dine verdier i livet og hva du er takknemlig for. Du er takknemlig for Robin, som er så snill og god mot deg. Du har flotte foreldre, som stiller opp hver eneste uke på mitt dansecrew + sikkert mye annet som du ikke deler her. At du tar hensyn til ikke både dyrene (vegetarisk kosthold) men også miljøet. Du er en av de svært få bloggerne jeg ser opp til. Du er god fra innsiden og ut! Loveyou <3

  122. Folk har bare litt å gjøre! Dæm e bare sjalu på dæ:) æ syns du e ei nydelig pie også e du kjempe flink til å danse!<3 æ heie på dæ!!

  123. Du får ikke opp eieren av ip-adressen. Bare leverandør og omtrentligheter. Dersom det hadde vært så lett å spore en ip-adresse ville vi ikke hatt et eneste nettroll.

  124. det e nu en ting at denna personen e fette frekk, det blir nu fan nåkka anna når det går så langt til å si at dem håpe du dør om du vinn.. da e det nåkka galt med den psykiske helsa. og der og da går man over ei grensa som ikke burde bli kryssa nånsinne
   Blir kvalm at nån kan være så ekkel mot dæ:(

  125. Kjøp et VPN abonnement og lag en fiktiv e-post så slipper du at ansvarsløse bloggere kan se hvilken IP du har (ikke at jeg sier at denne bloggeren er ansvarsløs). Du vil også være totalt anonym på nett da ingen vil kunne se hvem du er eller hvilken IP du har/befinner deg.
   Samtidig får du tilgang til alt av innhold fra for eksempel USA siden du kan registrere deg på amerikansk nettflix og dermed se tv programmene når de kommer ut i USA.

  126. sykt att folk kan skrive så mye stygt! stå på Sophie Elise, jeg er 100 prosent sikker på att du vinner!

  127. https://apps.db.ripe.net/search/query.html
   Abuse contact info: [email protected]
   inetnum: 158.36.0.0 – 158.36.255.255
   netname: UNINETT1
   descr: Academic and research institutions,
   descr: mostly South & East Norway
   country: NO
   org: ORG-UA17-RIPE
   admin-c: PK21
   tech-c: HE15
   tech-c: JG155-RIPE
   tech-c: UN49-RIPE
   status: LEGACY
   remarks: For information on “status:” attribute read https://www.ripe.net/data-tools/db/faq/faq-status-values-legacy-resources
   mnt-by: UNINETT-MNT
   mnt-lower: UNINETT-MNT
   mnt-irt: IRT-UNINETT-CERT
   source: RIPE # Filtered
   organisation: ORG-UA17-RIPE
   org-name: UNINETT AS
   org-type: LIR
   address: UNINETT AS
   address: c/o NORDUnet AS
   address: Kastruplundgade 22,1
   address: 2770
   address: Kastrup
   address: DENMARK
   phone: +4773557935
   fax-no: +4773557901
   admin-c: MB40-RIPE
   admin-c: HE15
   admin-c: JG155-RIPE
   admin-c: HK1847-RIPE
   admin-c: TS18313-RIPE
   admin-c: EN950-RIPE
   mnt-ref: UNINETT-MNT
   mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT
   mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT
   abuse-c: UAH5-RIPE
   source: RIPE # Filtered
   role: UNINETT NOC
   address: UNINETT
   address: N-7465 Trondheim
   address: Norway
   phone: +47 73 55 79 60
   phone: +47 73 55 79 61
   fax-no: +47 73 55 79 01
   admin-c: HK1847-RIPE
   tech-c: HK1847-RIPE
   tech-c: HE15
   nic-hdl: UN49-RIPE
   remarks: Abuse: [email protected]
   remarks: Security: [email protected]
   mnt-by: UNINETT-MNT
   source: RIPE # Filtered

  128. Jeg er veldig enig med deg, Sophie. Det er teit å kommentere under forskjellige navn. Ikke minst er det teit å kommentere dritt! Men, kom igjen da.. Værsåsnill, skjerp deg! Ikke heng ut en person på denne måten. Info kan lett deles ved hjelp av en IP-adresse, og ikke vet du hvordan denne personen er eller har det. Jeg søkte på IP-adressen bare for å teste det ut nå, og fant fort ut hvor vedkommende bor, hvilket nettverk som brukes og område kommentaren ble skrevet. Ble egentlig skikkelig skuffa når jeg så at du har gjort dette… Du sank veldig i mine øyne. Du er bedre enn dette…

  129. Haters will see you walk on water and say it’s because you can’t swim 🙂
   Noen er bare sjalu fordi du er dyktig, Sophie! Hvorfor bry seg med et avskum når det finnes såååå mange andre som setter pris på deg 😀

  130. Jeg skjønner ikke hvorfor alle er i motdeg, du er kjempe søt og kul jente.
   Håper du vinne mitt dansecrow. du er ganske tøff som tør å gå på senen.
   Har du ikke noe pent å si så ikke si det.
   Sophie har masse trening i ukene så det krever masse energi.
   Det er sikker derfor hun ikke svarer så my på bloggen og komentarene

  131. Så sterk du er, Sophie! Bra at du klarer å more deg med stygge kommentarer! De får som fortjent, og du beviser at du er en smart jente 😉 Og du er forresten flink til å danse, det er bare koreografiene som ikke alltid holder mål etter min mening. Stå på!<3

  132. Bare dritt i dei jævlig stygge folka som skriver dritt til deg!!!! Jeg støtter deg og de som skriver hat er bare misunnelig på deg😍Elsker deg😍😍😍

  133. Det må være noen som er veldig sjalu på deg 🙂 er det noe mitt dansecrew har gjort med deg så er det nå virkelig å få deg til å stråle som bare det 🙂 jeg synes du er kjempe flink og jeg synes det er kjempe kjekt og se på det og har absolutt respekt for deg 🙂 jeg pleier ikke lese bloggen din, men det jeg har sett av deg i media så vokser du for hver dag og du har abaolutt grunn til og være stolt <3

  134. Hei
   Du driter deg litt her på akkurat den IP adressen da den er registrert på UNINETT som er ett firma som drifter nettverk til blant annet skoler. Det vil si at det kan være rimelig mange kommentatorer fra samme IP adresse uten at du ser om det kommer fra en eller 10 personer på forskjellig maskiner.
   Med det er jo fortsatt fullt mulig at folk faktisk poster med flere navn da
   Just saying.

  135. Flaut at mennesker kan få seg til å gjøre slikt! Kanskje noen kjenner denne personen som bor her? http://www.speedguide.net/ip/158.36.165.30 Du burde skrevet en sak om at det faktisk er veldig lett å finne hvor disse menneskene sitter og slenger dritt! Det er veldig lett å slenge med leppa når de tror ingen vet hvem de er! Men i denne digitale verden så begynner det faktisk å bli farlig å uttrykke seg på nett, alle kan finne en! Tilogmed de som ikke har peil på slikt!

  136. Når man har en ganske så talentløs blogg må man bare regne me at slike kommentarer dukker opp.
   Når det gjelder kritikk av deg og bloggen får du faen meg bare se å finne deg i det. For det å lete etter sympati fra lesere ved å legge det opp på bloggen slik som dette er rett og slett patetisk.
   Men slik som denne personen som går direkte på personangrep blir tåpelig, det fortjener ingen.
   Er absolutt ikke fan av deg eller bloggen din, men du er langt i fra den verste.
   Pilotfrue skulle gjerne fått noen spark i bakhodet
   Max Hermansen som statsminister!
   Bhatti som sogneprest!
   N-ordet

  137. Kjære vene så usaklige kommentarer. Klarer ikke å fåtte hvordan folk får seg til å skrive sånt. Synes du tar deg godt ut både på mitt dansecrew og ellers jeg 🙂

  138. Hvorfor skal folk pirke og klage å si stygge ufyselige ting til hverandre!!
   Det som skinner gjennom drittslenging er vel mest misunnelse og sjalusi som er ute å går, tror nå jeg!
   Stå på Sophie Elise 🙂

  139. Tragisk og flaut.. Ta det som et kompliment, denne personen bruker mye tid på å slenge dritt til deg; da må jo han/henne synes du er veldig interessant 😉

  140. Helt forferdelig at folk faktisk kan være så ond og umoden at de sitter å sier/skriver så mye stygt til en annen person, som de i tillegg bare har gjort opp en mening om via sosiale medier..
   Har alltid sagt at det er lov og ha en egen mening, MEN, det skader ikke og holde den for seg selv.. Og hvis man ikke har noe positivt og si, så ikke si noe i det heletatt.
   Når det gjelder Mitt Dansecrew, så tror jeg vi som er normale i Norges land ser at alle, inkludert deg Sofie, gjør sitt ytterste for å ta crewet sitt med videre hver uke!
   Stå på, du er flink!!:)

  141. Hei Sophie! Jeg syns du er super fin for den du er! Du er kjempe flink til å danse! Jeg stemmer ikke på deg på mitt dansecrew fordi jeg er en bloggleser men fordi jeg syns du har en super bra utstråling og er kjempe god til det du gjør/holder på med!Ikke bry deg om de negative kommentarene,bare tenk på de snille og gode og tenk på at du er super flink! Håper at du ikke brekker nedover pga noen stygge kommentarer! Tenk på alle de positive kommentarene og alle som støtter deg! Kjempe stolt av det du får til og det du gjør! STÅ PÅ, DU KOMMER TIL Å KLARE DET!Kjempe stolt!

  142. lol driti ut xD jeg stemmer på dere fordi jeg ble positivt overraska når jeg så deg danse. jeg syns du er kjempeflink til å danse til å ikke ha gjort det før og at du hadde sceneskrekk før. jeg stemmer også på dere fordi jeg heia på uniqe crew når de var på norske talenter, så jeg syns dere bør vinne 🙂

  143. Haha, priceless!! Utrolig morsomt at noen faktisk gidder å skrive flere kommentarer i forskjellige navn, bare for å rakke deg ned! Nå fikk jeg meg en god latter 🙂 Stå på, Sophie! Du er herlig 😀

  144. Ka feiler folk? Du e faen ikkje så stygg som alle ska ha det til. Du e sikkert ein kjempe hyggelig jente og du er kanskje ikkje best i å danse men du e ikkje ein danser heller så whatever..! Du er der ute for å ha det gøy og du prøver ditt beste og det e bra.. Lykke til Sophie og eg heier på deg:))

  145. Sykt bra!! Tapere som gjør alt de kan for å fremme seg selv, usj! Kan ikke ha hatt mye å finne på de som la igjen alle de kommentarene, haters!

  146. Støtter på ingen måte hva dette menneske skriver til deg, men ha i tankene at dette kan være brudd på personvern.. det er jeg i grunn ikke helt sikker på, men er det det bør du ta ned innlegget da du kan bli anmeldt!
   Det kan også være en ung og dum tenåring, og det håper jeg inderlig det er!

  147. La oss si en liten fugl hvisket meg i øret en gang at det sitter flere fra et feministkollektiv i Norge som nærmest systematisk skriver masse drit på bloggen din. Det er sikkert ikke bare din blogg, men det var ditt navn jeg hørte i dette tilfellet.

  148. Utrolig teit av den som har skrevet de kommentarene, og veldig unødvendig så absolutt. Men om jeg ikke tar helt feil så er det vel ikke lov å legge ut ip adressene til folk?

  149. vær så snill, bare anmeld idioten? hadde gjort det med glans. koffør skal du ta dæ nær av de hær tingan, la den rappkjeftige bikja få boten

  150. noen mennesker har bare ikke helt skjont det der med og gjore mot andre slik man onsker andre skal gjore mot dem. Det er helt meningslost og angripe personer pa den maten. darlig gjort er det a, jeg skjonner ikke hva de far ut av det.

  151. Hahah, dør ho/han som gjor det æ sikkert bare så sjalu! Du æ sinsyk fin og drit flink te å dans ikkeminst!

  152. hahaha dritbra kommentar du ga tilbake, ahhahahha den digga meg 😀 du er utrolig god på å danse, virkelig! du gir sykt mye og prioriterer jævlig mye til dansingen din og for å hjelpe crewet ditt til topps, det ser man godt. jeg tenkte det ville være interessant å se Sophie Elise danse (no offence, men du var ikke helt den jeg så for meg på en scene for å danse), men du overrasker positivt hver gang! du er helt rå og får til utrolig mye, på en veldig bra måte! Lykke til videre i konkuransen, og drit i de tragiske småungene (som sikkert er eldre enn meg) som bruker masse tid på å prøve å få deg til å tvile på deg selv ellernoe.. jeg vet ikke hva de vil, kanskje de vil at du skal bli så nedfor av hvor “dårlig” du tydeligvis er til å danse, at du skal droppe ut av hele greia, og jeg håper virkeliiig at de ikke er dumme nok til å tro at de har makten til å gjøre sånn at du skal melde deg av. hvis du ser på tidspunktene fra disse fem, seks “forskjellige” personene sin kommentar, har han/hun brukt over en halvtime på å sitte å skrive disse, haha jeg lo når jeg så det. de har ventet sånn 7 minutter mellom hver kommentar, sånn at det skulle se realistisk ut, personen har til og med byttet navn! kreativt, haha. uansett, bare fortsett å gi alt videre. og aldri glem disse to tingene: det er en grunn til at DU av de 18394 kjendisene i dette landet ble invitert til dette programmet, og det er faen meg en grunn til at du er i semifinalen! skulle gjerne likt å se dere dumbasser som sitter hver fredag bak PCen og kommenterer mens Sophie koser seg foran hele Norge, gjøre det samme som henne. Tenk på det før dere kommenterer neste gang; det er en grunn til at hun er igjen blandt de tre beste ;))

  153. Eh? Hva faen? Jeg syntes for det første du er en veldig god danser på såppas kort tid. Å syntes du tar deg bra ut på TV, så de/den personen som sendte det der er bare sykt barnslige og sikker missunlig fordi de aldri kommer til å llare å bli som deg, å de missunner deg helt sikkert, så den personen er bare teit

  154. åherregud, noen mennesker altså 🙁 Du får så mye ufortjent hat, du er en så fantastisk søt jente som er kjempe god til å danse! Og det at folk kun stemmer på deg pga bloggen er ikke sant! Jeg hadde stemt på deg uansett om du hadde hatt blogg eller ikke <3
   Du er den som har utviklet deg mest, både personlig og dansemessig siden dag en og du fortjener virkelig å vinne! Skal stemme og heie på deg på fredag, gleder meg veldig! Lykke til, dette klarer du 🙂 <3

  155. LOL.. For det første; du tar deg ekstremt godt ut på både bloggerne og MDC, og på grunn av den du har blitt gjennom MDC og med/av/rundt guttene, selvfølgelig, har jeg stemt på deg hver fredag. For det andre; denne personen glemmer at en god del av oss har fulgt deg siden begynnelsen og har “vokst opp” med deg og bloggen, så en gjeng 14-åringer er vi ikke! Hahah.. For det tredje; jeg digger deg og skulle så gjærne møtt deg og diskutert både dyrevelferd og politikk med deg, det hadde vært tidenes møte hahah! Nå vet jo ikke du hvem jeg er, men hadde du spurt venninnene mine hadde de kunne fortalt deg at jeg blir MINST like gira og forbanna (ekstremt ivrig) når jeg snakker om sirkus, dyrevelferd og livet som veggis.
   Løvju Xx

  156. tror faktisk ikke du har lov å legge ut ip addresser offentlig.
   utover det så er ikke DU den rette til å prate om sympati for medmennesker, uttalelser du har viser ganske klart at DU eier ikke sympati for andre.
   om du kan danse eller ikke er meg knekkende likegyldig,det som plager meg er mengden med totalt unyttig informasjon du klarer å lire av deg i den tro at du faktisk er ett oppegående menneske.

  157. Syntes også dessverre at du synker ned til deres nivå når du skal “henge det ut” på bloggen. Dette er et menneske som klart og tydelig vil ha frem meningene sine og måten å gjøre det på og ting som blir sagt er jo helt feil men det du gjør tilbake istedetfor å heve hode og overse slik barnslig oppførsel er å oppføre deg like barnslig selv. Det er så rart med deg fordi i det ene øyeblikket syntes jeg du virker så oppegående, reflektert og voksen (som forøvrig er grunnen til at jeg leser bloggen din selv om du er 6 år yngre enn meg) men så kommer den lille usikre jenta frem og jeg sitter igjen og kan ikke forstå at jeg gidder å lese slikt barnslig innhold.

  158. Hei sophie elise jeg er nesten på gråten når jeg hører de jevla stygge kommentarene du er faen den fineste og snilleste bloggern æ hvet om så dokker som skriv dem jævla kommentaran dokker e så jævli sjalu no kan dokker faen hold skjeft eller fjern dokker her i fra sophie elise æ elske alt med dæ du e drit fin og bare perfekt så ikke bry dæ om de jævla sjalue folkan i verden for du e perfekt❤!

  159. Norges mest oppmerksomhetssyke jente, så syter du når noen ikke liker deg, du er ganske patetisk

  160. Hei sophie elise jeg er nesten på gråten når jeg hører de jevla stygge kommentarene du er faen den fineste og snilleste bloggern æ hvet om så dokker som skriv dwm jævla kommentaran dokker e så jævli sjalu no kan dokker faen hold skjeft eller fjern dokker her i fra sophie elise æ elske alt med dæ du e drit fin og bare perfekt så ikke bry dæ om de jævla sjalue folkan i verden for du e perfekt❤!

  161. Dette er jo rett og slett mobbing, denne personen har tydeligvis problemer. Dersom man mobber og trakasserer andre, synes jeg ikke man har rett til å være anonym. Dersom man vil at ip-adressen sin skal være hemmelig, burde en kanskje la være å oppføre seg slik mot andre på nett. Slik oppførsel kan ha store konsekvenser for andre mennesker. Jeg hadde gjort akkurat det samme i sophie sitt sted, en kan ikke regne med at hun skal sitte å ta imot all denne dritten uten å gjøre noe.

  162. Fy og faen så tragisk det er å lese negative oppgulp fra folk her inne. Få dere et liv, og det litt kvikt. Drittunger som skulle vært ei klyse i lakenet. Se dere selv i speilet..hva ser du? Tror du at du ser bedre ut enn Sophie Elise? Danser du bedre kanskje? Ta en tur på apoteket og få i deg noe som kvikker opp humør og hjerneceller. Unn folk litt suksess. Gjør noe positivt med livet ditt istedenfor å sitte og spre møkka di utover nettet. Se på hva som foregår i verden…er det ikke nok dritt rundt forbi med terror, krig og sult? Føler du sterkt for å bidra med mer negativitet? Synes du selv at du er et bra menneske? Sover du bedre nå som du har spredd gallen din? Reflekter litt over livsførselen din. Se på deg selv først og fremst.

  163. Hei Kristian her:jeg syntes du er et flott supert
   Menneske Sophie! Jeg syntes bare de som kometerer
   Sånne kommentarer bare burde gå å tenke seg
   Bedre om før de komenterer. Dere vet kanskje
   at Sophie også er et menneske som oss
   andre mennesker å faktisk har følelser? Dere
   Komenterer nok bare sånne kommentarer
   Fordi dere er så utrolige sjalue på Sophie.
   Jeg elsker deg Sophie JEG STEMMER PÅ
   DEG ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  164. Kjære vene…
   Hva har skjedd med verden? La nå være å les denne bloggen hvis du ikke synes noe om hun som skriver den!?!
   Og si ordene du får deg selv til å skrive som “anonym” til deg selv i speilet før du poster der, se hvordan du føler deg ved å høre de..
   Jeg er så glad for at blogger og anonyme kommentarfelt ikke fantes da jeg vokste opp.. For fy fader så grusomme folk kan være på nettet.
   Jeg heier på deg, Sophie Elise!! 😊
   FOR

  165. du burde skrive et innlegg om hvor sinnsykt dumme sånne mennesker er. Jeg har aldri opplevd før at noen mennesker har kommet bort i virkeligheten og fortalt meg hvor elendig de syns jeg er til noe, eller hvor stygg jeg ser ut. faktisk så burde du lage et eget innlegg og spørre disse nettrollene om hva som foregår oppi hodet dems? DET kunne ALDRI falt meg inn å skrive stygge ting om andres utseendet anonymt. Værste er at de klikker seg inn og gjør bloggen din enda mer populær. i det minste kunne de skrevet navnet sitt, eller ringt på døra di og sagt det. Men istedet for poster de anonyme ekle, psycho kommentarer. Sånne mennesker er ikke friske. Ingen vanlige oppegående mennesker klikker seg inn på bloggen til en de syns er “så stygg” og dårlig. jeg håper seriøst alle som skriver stygge kommentarer anonymt, tar seg en tur til speilet, ser på seg selv og føler seg jævlig dum. NEI, fyfaen sånne mennesker trenger hjelp. Det er øyet som ser, ingen har rett til å kalle noen noe sånt. UANSETT.

  166. Rart at folk i 2015 ikke vet hvordan man kommenterer med forskjellig ip adresse. Jeg mener, siden man allerede er idiot nok til å kommentere under flere navn. Jaja, denne personen hadde tydeligvis en ekstremt dårlig dag. Beklager for den kommentaren min i caps-lock btw, jeg bare måtte..

  167. HAHAHAHAHAHA!! Åsså skriv h*n : ENIG (til han over som dessuten va samme person. Fyfaen lite å gjør! Fette patetisk.

  168. Du er utrolig flink til å danse! Du er så sjukt tøff som tør å stå på ei scene forann heile Norge! All creds til deg! Du er grunnen til at eg gidder å se på mitt dansecrew! Det handler jo ikkje kun om danse, men om show og energi, og der levere du absolutt! Du fortjener virkelig ikkje alt detta negative! Synest alt er heilt latterlig! Stemme på deg fordi du e flink, energisk og lager show!! Håper du vinner heile driten!!;*

  169. Huffa meg så tragisk.. At det går an å dumme seg ut slik på den måten. Håper uansett ikke du tar deg nært av slike ting, du er en så nydelig jente. Synes du er flink å danse jeg 🙂 Er ikke mange som hadde turt det, jeg hadde aaldri klart det. Hehe til det har jeg for mye sceneskrekk! Håper du har hatt en flott kveld Sophie <3 Liker å titte innom bloggen din i ny og ne, finner så mye gøy å lese på her inne om det du skriver 🙂 Hilsen fem års fast leser! 🙂

  170. Hm … Det er flere her som legger ut lenke til sider der man kan spore IP-adresser.
   Til dere vil jeg bare si at mange av de sidene inneholder virus og du KAN ikke spore nøyaktig adresse så lett. Bare prøv: Tast inn din egen IP og se hvor du blir plassert 😀
   Men: Ikke klikk på noen av lenkene på de sidene uten at du har antivirusprogram (gjelder også mac) eller er hundre prosent sikker på hva du klikker på.

  171. Jeg må helt ærlig si at jeg syns ikke du er den beste danseren av kjendisene som er igjen i konkurransen lenger. Men som du også sier, så har de andre et mye bedre utgangspunkt enn deg, og jeg stemmer fortsatt på deg, ikke fordi jeg er en blind fan, men fordi crewet ditt virker ut som noen utrolig varme mennesker, og den personlige reisen som du så tydelig går igjennom nå fortjener å bli lagt merke til. For meg handler det ikke bare om dansen (noe du ikke er dårlig på, bare ikke fullt på samme nivå som de andre, pga all triksinga osv), men om helheten. Og det at det virkelig ikke er Unique og Sophie Elise lenger, for du hører til Unique, og etter konkurransen er jeg sikker på at de kommer til å føle det tomt uten deg på samme måte som du føler det tomt uten dem.

  172. btw.. jeg er så utrolig lite glad i å kommentere på blogger(eller generelt internett), føler det liksom er så meningsløst. Men har tatt meg selv i å kommentere på massevis av innleggene dine i det siste nå, og vil forklare deg grunnen;
   Jeg håper du ser dette, og tar det jeg skriver til deg. Jeg krever ikke svar, men vil bare at du skal vite at du blir satt pris på og lagt merke til. Og at den veien du er på vei nå er riktig, og det syntes. Så ville bare prøve å formidle litt motivasjon, blant alle de meningsløse og ondhjerta kommentarer. Så håper jeg at det gjør noe godt å høre, og at det spiller en forskjell for deg.

  173. Hei☺️jeg ville først å fremst si hvor utrolig snill,pen og sterk du er❤️Du har gått igjen om mye hat o.s.v og etter alt det er du forsatt like godhjerta og sterk❤️Du er et forbilde for meg! Du beviser at man ikke skal la hat få presse deg ned❤️Du er fantastisk!!❤️Du står på og gjør ditt aller beste og det er mere en bra nok!❤️ Du kommer til å vinne mitt dansecrew om så å si du ikke gjør det burde du forsatt ha den seierfølelsen av at du har stått på og gjort ditt beste og samarbeidet bra❤️ Du burde være såå utrolig stolt av deg selv!!❤️Og jeg synes synd på de som driver å skriver dritt om deg…att de faktisk har så lite liv at de bruker tiden sin på å sitte å skrive stygt om andre folk, hvorfor gjør de det?..det er ikke noe mening i å gjør det,,bare for de er missunnelig eller sjalu…hvem vet?kansje de blir mobba eller blir gjort andre stygge ting mot,men da må de ihvertifall si ifra og ikke la sinnet gå utover en person som ikke har noe med det å gjøre..hva har du noen gang gjort mot dem liksom..så bare ikke bry deg om de som skriver stygt ,, tenk heller stakkars folk at de har så lite liv!! Og jeg vet det er lett å si at man bare ikke skal bry seg men ta det som en komplimang,eller det var litt feil sagt ta det heller positivd😉og tenk “haters Makes me stronger” tenk positive tanker☺️70% av det man legger ut eller sier på nett er ikke sant sååå.. Ja😉 uansett jeg er din største fan!!jeg elsker alt med deg❤️❤️KEEP GOING AND BE WHO YOU ARE CAUSE YOU ARE SPECIAL JUST THE WAY YOU ARE AND EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN❤️hilsen Camilla som er din største fan😍❤️

  174. Sånne troll som slenger så mye sure oppgulp, har alvorlige psykiske problemer og gjør mislykkede forsøk på å kompensere sine egne mislykkede liv. Disse taperne er veldig tøffe i trynet gjemt bakom en skjerm, men når de blir konfrontert ansikt til ansikt, er de som regel veldig redde og feige som pisser i buksa og flyr avgårde med halen mellom beina. Jeg synes du er digg, Sophie Elise, du er flink. Stå på og la deg ikke knekke.

  175. Apropos offentliggjøring av IP-adresser. Jeg leste lenger opp i kommentarfeltet at noen synes at det er feil av deg å offentliggjøre IP-adressene, men synes derimot det er rett og rimelig og veldig bra av deg å offentliggjøre disse. Slike troll skal overhodet ikke beskyttes og forskånes. Heng de ut !! Jeg holder 100 prosent med deg Sophie Elise 🙂

  176. Nå kjener jeg jeg blir onklig forbanna og sur. Folk har ikke rett til å slenge drit til andre og hvertfall når de ikke kjener personen engang. Det er så dårlig gjort for dere kan heler holde det inni dere og ikke dele det med hele verden og såre personer gjør dere også. Jeg syntes ingen fortjener og få drit slengt uansett hvordan de er og hvordan de ser ut. At folk dømmer sofiee for hvordan ho danser er dårlig gjort, og da har dere ikke peiling på dansing for Sofie danse veldig bra. Ho har lært så sinnsykt mye fra start vist ho ikke kunne danse for det kan ho virkelig nå.jeg har dansa i 9 år så jeg mener jeg har peiling. Sofie du er fantastisk person som deler sterke historier fra dit liv som er ganske tøft. Du er et stort forbilde for mange men ikke minst for meg. Jeg har faktisk lest vært eneste innlegg siden et halvt år etter du starta bloggen. Du fortjener bare det beste videre i livet og jeg ønsker deg masse lykke til videre med dansing. Stå på dette klarer du ❤️❤️❤️❤️

  177. Hei, det er meg igjen. I følge IP-sporingen viser det seg at det er helt nede ved Lågens elvebredd, rett utenfor et industrilokale. Mulig denne taperen bor i campingvogn eller campingbil. Ikke vet jeg, men det er mulig koordinatene ikke er helt nøyaktige. IP-adressen kan like gjerne stamme fra selve industrilokalet. Adressen på dette industrilokalet er Gesellvegen 40 i Kongsberg. Den som har tid og ork kan jo ta en svingom der for å sjekke.

  178. Det er utrolig trist at folk kan bare skrive noe slikt, jeg syntes det er utrolig dårlig gjort og de burde tenke bedre før de skriver. Tenker de enkelig på at andre kan bli såra, tenk om det var de som fikk så stygge og triste kommentarer. Jeg blir veldig sur av og se at enkelte personer kan være så ekkle og faktisk skrive noe slikt. Det er greit de har en mening, men de trenger ikke å skrive det.
   Visst jeg noen gang hadde fått så stygge kommentarer hadde jeg ikke visst hvor jeg skulle ha gjort av meg, jeg hadde blitt utrolig lei mei og jeg hadde følt meg helt trøkkt ned. Jeg syntes du er utrolig sterk og modig som går gjennom dette. Ikke bry deg, de er bare misunnelig på deg. Jeg syntes du er utrolig tøff som går gjennom dette og jeg unner deg mye.
   Jeg har lest bloggen din i mage år og jeg elsker bloggen din. Jeg gleder meg alltid til nye blogginnlegg og følger med deg. Du har bare den beste bloggen og de som skriver stygge kommentarer de burde tenke lengere.
   Jeg syntes du også er uuuuutrolig flink til å danse og jeg gleder meg til hver gang det er din tur på scenen. Du fortjener absolutt og vinne, og du har kommet utrolig langt og det fortjener du såååå mye. Heier på deg!!!!!!!!!! LYKKE TIL 😊

  179. Haha så utrolig tragisk.. Jeg slo opp ID addressen og det er et nettverk fra et universitet/akademisk institutisjon i Oslo (UNINETT, The Norwegian University & Research Network).
   Meen, siden de er alle skrevet minutter etter hverandre med samme tone er det nok samme person. Mulig Solveig ikke var den samme ettersom hun skrev såpass senere, men er logget på samme nettverk, kanskje det er nettverk “på campus” eller lignende.

  180. Folk som dette er helt latterlig jeg blir kvalm av å se at folk kan få seg til å si slik til deg. Jeg eier ikke respekt for folk som det.
   Selv må jeg si at hver fredag når jeg ser på Mitt Dansecrew sitter jeg med et smil om munnen og syns du er veldig flink. Jeg og søstra mi ser på sammen og sitter alltid å smiler fra øre til øre og kommenterer hvor flink du er og søt du ser ut på TV. Som vi sier her jeg kommer fra, du er så nett 🙂 Det var veldig søtt å se hvordan Robin reagerte etter valentine dansen 🙂
   Lykke til, du fortjener alt godt:)

  181. Jeg har ikke kommentert på bloggen din før, men er innom hver dag. Det er helt utrolig hvordan noen velger å henge deg ut. Jeg vil bare dele med deg at jeg tror at de som skriver dritt om deg, kun er sjalue på hva du for lov å være med på, hva du kan oppnå osv. Skjønner ikke at de som skriver dritt til deg ikke finner en annen hobby.. de kan begynne å blogge selv og lese sine egne kommentarer. Det er umulig at alle liker deg, men at de ikke klarer å holde de stygge kommentarene for seg selv.. er helt uforstålig. Ikke la de stygge kommentarene ødlegge den jenta du er! Klem

  182. Håper du skjønner at denne personen bare er sykt sjalu! Dette er helt klart en person med ekstremt lite liv… Du er såbra! Lykke til!

  183. Sophie ikke bry deg om de som plager deg. Grunnen til at de gjør det er fordi at de er misunelig eller ikke har det bra. Flest folk liker å sjemme ut andre for å føle seg bedre. Jeg har blitt mobbet selv, men jeg sto opp for meg selv og sluttet å bry meg, og da sluttet de. Prøv det du og, selv om det fortsatt er noen som snakker stygt om deg, så er du mye sterkere enn de!

  184. Bare drit i di som skriver det til deg og du fortjener å være der du er og det må du fortsette med.jeg har heiet på deg og kommer til å fortsette å stamme på deg på fredager,jeg syntes du er fin/pen sånn som du er.og det er du som bestemmer over kroppen din.gleder meg til fredag 👌❤️
   Du har min stemme.

  185. Et tips: Film dere selv når dere er ferdig med dansen og se på det etter på. Da får du med deg hvor du kanskje henger etter og ikke fullfører bevegelsene helt:-) Også youtube videoer for inspo til koreog. Nancy Camilla er veldig flink og kjent norsk danser. Hun underviser også hvis du vil fortsette med dans eter dette. synes hun danser på den “sassyaktig” måten som du hadde passet til:-)

  186. Skjønner ikke hvorfor folk skriver sånn jeg mener tenk om folk hadde skrevet det om dem, eller sagt sånne stygge ting, bare la vær å si sånne stygge ting det er ikke kult, tror foresten at de som gjør det ikke har så mange venner siden de snakker sånn ps: synes du er kjempe flink til å danse:)

  187. Skjønner ikke hvorfor folk skriver sånn jeg mener tenk om folk hadde skrevet det om dem eller sagt sånne stygge ting bare la vær å si sånne stygge ting det er ikke kult tror foresten at de som gjør det ikke har så mange venner siden de snakker sånn ps: synes du er kjempe flink til å danse:)

  188. Heisann. Vil bare si at du e ei tøff jente me bein i næsa! Læs ikke bloggen din dagli,men e innom av å te… Stå på! Like god sjanse te å vinn mitt danse crew som dæm andre du ☺lykke til

  189. Det må nok ha vært draugen som trolla siden adressa ender opp i vannet i Kongsberg. Litt av et eventyr!. Stygge troll :p Stå på Sophie Elise! 🙂

  190. Huff, jeg grøsser av å tenke på at min sønn skal vokse opp i den her verdenen hvor det er så lett for folk å være ond 🙁 Da jeg vokste opp så fantes ikke sosiale medier. Folk var sikkert like onde da, men de kunne ikke skjule seg bar “anonym” for å være det, så flere holdte mer for seg selv. Du er utrolig sterk Sofie!

  191. Hahaha, at noen er så patetiske å faktisk bruker tid på noe sånt 😀 Nå fikk jeg meg en god latter hahaha. Stå på Sophie Elise, du er så sterk og god! <3

  192. Herregud!❤️ Jeg syntes du er tøff jeg😍 Jeg syntes du er sykt god til og danse, de som sier du ikke er flink til og danse skulle prøvd det selv❤️Tipper de ikke hadde fått det til😂👏 Du er sykt pen❤️ Jeg kjenner deg jo ikke men etter episodene på bloggerne virker du sykt snill, da du kjøpte de kattene😱❤️❤️

  193. Omgggg ?! Utrolig at folk bruker tiden sin på å hate på andre folk… Må si jeg virkelig ikke skjønner hvorfor? Du er et utrolig forbilde synes nå jeg… Hvem som helst ville ikke fortsatt å blogge / danse når folk gir negative kommentarer, men det gjør du! Love ya Sophie!

  194. Hærregud, hvordan kan dere si så stygge ting om en person. Det er greit om dere ikke liker personen, men ikke skriv så stygge ting som at du håper at hun dør! Det fortjener hun faktisk ikke.
   Sophie, jeg digger deg på mitt dansecrew, jeg har gitt deg stemmer hver fredan <3 stå på! 😉

  195. SMÅ mennesker slenger alltid dritt. De er faktisk så små, at om du ikke bruker forstørrelsesglass.. så ser du dem ikke. Det er derfor de skriker ut dritten sin. De må nemlig overbevise seg selv om at de er store, hvilket de altså ikke er. jo mindre de er, jo råtnere lukter det av det de sier. Derfor … snu ryggen til dem, ha ansiktet mot vinden, nyt livet og glem dem. Det er nemlig det verste du kan gjøre mot dem. Ignorere dem fullstendig.
   Vet det er vanskelig å gjennomføre, men det er det som gjør deg sterk. Følelser kommer og går, men det er din vilje som avgjør om de skal få rive deg ned, eller pushe deg videre til det du ønsker å oppnå.
   Lykke til.

  196. Aldri bry deg om de som ikke har bedre å gjøre enn å slenge dritt om deg. Bry deg om alle som er med deg og synes du er fantastisk, som meg 🙂 tipper mange av dem som skriver forskjellige ting er samme person, som ikke har bedre å gjøre…

  197. Hei. Jeg bruker aldri å kommentere på noen blogger, men jeg må bare det akkurat nå.
   Når jeg hørte du skulle være med på mitt dansecrew ble jeg skeptisk. Jeg var sikker på at jeg kom til å sitte å flire av dansen under første sending. Jeg ble helt overasket. Forarbeidet, og alt. Hvordan klarer en helt normal jente å gjøre det når tidligere danseerfaringer er fester. Jeg stemmer på deg under hver sendinger, og jeg synes du har vokst veldig de siste månedene. Jeg skulle også følge med på bloggerne for å se hva du kunne si nå så jeg kunne flire, men det har ikke skjedd. Jeg kan ærlig innrømme at jeg har dømt deg, sånn som jeg ser mange andre gjør. Og jeg vil være den første til å beklage for dette. Du er en nydelig jente, men bra personlighet. Du er langt i fra dum som folk skal ha deg til å være. Stå på videre Sophie!

  198. Du e så jævlig mye bedre enn de folkan som skulle ønske dem var deg Soph!! La dem si ka FAEN dem vil, men det blir for fette domt at dem skal vinne over deg bare for at dem e usikker på seg sjøl! At dem skal hakke ned på deg gjør ikke dem til et bedre menneske, og hvertfall ikke deg! Du må ikke la kommentaran til de stakkarslige ANONYME bryte deg ned! Du e mye mere verdt enn det!
   Stå på videre Soph, du e best! LOV UR BLOG GURL!

  199. De som skriver alt det har serriøst ikke et liv! Du er såå mye bedre enn det de sier, og jeg håper du ikke tar de stygge kommentarene til deg, for alt de sier er ikke sant! Du er en god danser og jeg synes selv du er pen og jeg elsker bloggen din!

  200. Jeg syns du er flink! Men det blir ofte sånn at folk gir stemmer til den personen de vil at skal vinne, ikke nødvendighvis den personen de syns er flinkest. Sånn er det i alle tv-programmer! Jeg har fått med meg nesten hver sending av mitt dansecrew, og jeg legger alltid inn 5 stemmer til deg gjennom tv2.no, selv om jeg ikke syns at du var den beste akkurat den gangen. Jeg syns at det hadde vært dritkult om du vant! du har blitt bedre til å danse, og du fortjener det også så sykt mye!!!
   HEIA SOPHIE!!!

  201. Fy søren! Eg pleie aldri og lesa kommentarer, eller kommentere ting som provosere meg. Men fytti! At det går ann at mennesker kan vær så stygge mot en aen? Eg e sjøl i mot operasjoner, og syns det e finest når man e naturlig. Alle e fine på sin egen måte!!! Men herregud, kan ikkje folk få gjør ka de vil me sitt eget utseende, uten at folk ska kommentere det? Ha tankene for dokker sjøl.
   Dette e heilt latterlig. At dokker ikkje skjemmes! Det finnes mange tusner av mensker der ute som tar sitt eget liv fordi andre e så stygge. Ein liten kommentar kan gjør at et menneske tar sitt eget liv. Fordi dokker vett ingenting om personen, dokker bare ser på utseende. Satan eg bler så forbanna! Gamle e dokker.
   Du e flotte Sophie. Å har en fantastiske personlighet 🙂
   Heie på deg! Hilsen christine fra Stavanger!

  202. Fyyyyyyy faen så teite den personen er😂 Det er jo bare så barnslig den personen snakker liksom om hvor “barnslig” eller “teit” og dårlig forbilde du er, hva med dem selv😳 Hadde jeg kjent den personen hadde jeg rett og slett blitt FLAU😳 Det som er ekstra teit er at de gjemmer seg bak en pc,tlf,iPad og alt det der! fy faen jeg kjenner at jeg blir flau bare av og tenke på det!😨 Men Sophie du er heeeeeeeelt perfekt og et utrolig godt forbilde
   for oss som er mindre åringer❤️👍 Ståååååå pååååå Sophie❤️

  203. ikke bry deg om dritt folka. Hver gang jeg ser deg danse blir jeg sjalu fordi du er en så god danser og jeg har selv danset i 6 år. Jeg hyler av glede hver gang når du går videre. Tipper at denne personen ikke kan danse en gang og ikke klarer å danse som deg. Håper du vinner. Heier på deg.

  204. Jeg skjønner ikke at folk har så lite liv at de skal sitte på ræva å komentere dritt! Jeg blir flau over hvordan folk faktisk kan oppføre seg. Den personen oppfører seg som en 2-åring. Jeg blir helt kvalm…
   Stå på Sophie! Du er helt rå! Du er kjempeflink til og danse, og til og blogge! Elsker deg

  205. Det jeg synes er så utrolig dumt med folkene som skriver slike stygge kommentarer, er jo at de er 100 ganger verre enn personene kommentarene blir skrevet til. Når man skriver til en person at de er fitte-stygg og fortjener og dø, så er man rett og slett en forferdelig person! Så kanskje disse personen heller skal få litt mer innsikt om hvilke personer de faktisk er, og slutte å dømme alle andre. Så selv om man ikke liker Sophie Elise av en eller annen grunn, fortjener hun ikke at noen skriver disse kommentarene til henne, for hun ikke gjort noe som helst galt. Stå på Sophie Elise (og beklager for evig lang post 😛 ).

  206. Stå på Sophie Elise!!
   Synes du er kjempe flink i Mitt Danseqrew 🙂 Det er så flott å se hvordan du stråler når du danser! Ønsker deg masse lykke til videre i konkurransen! Du er UNIK! Husk på det! Ikke bry deg om det mennesket som har sunket så lavt å skrevet disse kommentarene. Hun/han kan ikke ha det bra med seg selv!

  207. For din egen del Sophie, så bør du sladde ipaddressene slik at idioten ikke kan anmelde deg. Lykke til videre.

  208. Haha… så sinnsykt morro hver gang man ser dette. Folk er så idiot i hodet.
   Når det kommer til dansinga. husk..
   Fingeren har ferdigheter fra akrobatikk om jeg ikke husker feil, det er det musikk og man må kunne bevege seg til en viss grad. Lisa, ja… hun har jo karakteren fra Ali Reza eller hva han het. hun har mye av sin atitude derfra.
   Slik jeg har forstått det så har ikke du noen erfaring fra før.
   Stå på. du har hatt en fantastisk fremgang! lykke til videre!

  209. Uff, fatter ikke hvordan enkelte mennesker får seg til å skrive så stygge kommentarer til andre. Det sier ingenting om deg, men alt om vedkommende bak kommentarene. Den personen kan ikke ha det godt. Lykke til videre. Du virker som en herlig jente 🙂

  210. Jeg synes du er så utrulig sterk Sofie, bare husk att det er 1000 mennesker her i Norge og mange andre plasser , som ser opp til deg. Så du er sterk og modig når du får stygge kommentarer og drapstrusler, stå på:-D FRA IDA MARLEN <3

  211. Hei Sophie, jeg stemmer på deg hver uke fordi jeg liker deg og crewet ditt men også fordi jeg syntes du er kjempe flink og du viser noe nytt hver uke og du utvikler deg kjempe mye. Jeg syntes fingeren og Lisa også er flinke men du utvikler deg mest og det er derfor jeg stemmer på deg. Så ikke bry deg om hva noen dumme folk mener, det er så mange flere folk som syntes du og crewet ditt er flinke. Ps: Du er idolet mitt.

  212. hahahaha!!! så faaail! skjønner ikke hva som er galt med folk… sikkert ei jente som er sykt sjalu… enig med at du får sykt mye ufortjent pepper 🙁 skjønner ikke hvordan du takler det, men det virker som du takler det bra 🙂 jeg støtter deg hvertfall, og har alltid gjort det! <3

  213. Drit i haterne! Du er nydelig akkuratt som du er, du er nydelig uansett du Sophie :*
   Elsker bloggen din, og synes du har utviklet deg masse siden du begynte på MDC (:
   -Mali

  214. Den dagen de finner en måte vi kan søke opp navnet til de som står bak IP-adressen! Det hadde vært noe. Da kunne de drittungene som sitter bak disse innleggene, fått smake sin egen medisin! Stå på Sophie Elise, her er første gangen jeg kommenterer her- men vil bare si at det er så utrolig umodent av de som sitter her å kommenterer usaklige nedlatende kommentarer til deg. Det synes jeg er skikkelig kjipt at du må sitte å se gjennom, men ikke la deg bli dratt ned av det. 🙂 Du er for god for det.

  215. VIKTIG!!!!: Jeg vil bare si Sophie jeg har stemt 9 stemmer på deg! Jeg rakk ikke ta iPaden.Du er utrolig snill og du er så pen til og ha hatt så mange operasjoner. Det er rart du ikke vant. Egentlig helt sykt.Crewe ditt var jo fantastisk! Og Harry Potter? Helt i mål!!! Du er så fantastisk og hvorfor bruker man tid på og slenge så mye dritt til deg? du er jo pen og på toppen av pen!! du må ikke ta deg nær og så vit jeg vet er du sterk og ikke gjør det! Folk er misunnelige jeg stemmer på deg og Crewe ikke bloggen! Kyss klem til deg og Crewe! Du er fantastikk!

  216. Eg synest det e veldig styggt av dei så slenger dritt om deg, du så e så fantastisk og vakker burde bare få snille og positive tilbake meldinger, eg e stor fan av dg og leser ofte bloggen din… og eg synest du skulle komt videre for du var dritt god i dag ogdet har du vert kvar gong… eg skulle ønske eg fekk se deg der mer…

  217. LOL, personen som kommenterer er sikkert en usikker ¨hore¨ selv. Tydeligvis siden hun/han må være 6 forskjellie personer med samme mening. Lowlife kaller man det, stå på for folk er bare sjalue! Nyt det 🙂

  218. Sophie Elise du er en kjempe flink danser, du må ikke gi opp fortsett sånn du har gjort til nå håper du vinner mitt dansecrew det fortjener du virkelig.

  219. Hei du må ikke ta deg ner av de dumme kommentarene
   De hadde ikke gjort det like bra som deg
   Kan du lese min blogg. Bloghan

  220. Hei! Stå på Elise! Du er best!
   Følg meg på Instagram!:Rikke_enstad02★
   elsker dansene dine!★★

  221. Haha, så herlig! Dette synes jeg du burde fortsette med!! Kanskje folk skjerper seg og tenker litt mer over hvor stygge de er mot andre. Helt utrolig at personen kan kommentere at du er barnslig når han/hun selv holder på på den måten. At en ikke ser ironien i det selv liksom. Jeg synes du er en tøff jente som orker all den ufortjente dritten hver eneste dag. Stå på!

  222. Sophie hadde kanskje aldri tatt sillikon eller botox eller neseoperasjoner hvis folk ikke hadde kommentert på det. Så egentlig så er det jo vi som har gjort henne slik ,og noen av oss kan ikke stoppe så de fortsetter å kommentere stygge ting som ikke burde ut av munn deres.
   Til alle dere som sier så mye stygt, se for dere at dere er sophie og dere får all den dritten mot dere som det hun får. Da skjønner dere hvor sterk hun virkelig er.

  223. Jeg elsker alle dansene dine på mitt danse crew å jeg har stemt på deg mange ganger og syns du er helt fantastisk!:) å elsker bloggen din!!<3 å alt det teite de andre skriver om deg er ikke sant du er perfekt som du er å jeg hater folk som skriver stygt! Alle som skriver stygt om folk BURDE SKAMME SEG!!!! Hvordan ville dere likt at noen skrev stygge ting om dere?! Sophie er pen, hun bryr seg om andre! STÅ PÅ SOPHIE! Jeg elsker bloggen din<3
   Du er den beste bloggeren jeg vet om!!<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg