skjerpings

topp CLUB L / skjørt gammelt fra nelly / jakke sheinside / sko choies


Jeg aner ikke hva som har skjedd med meg, men jeg har brått blitt ett av de menneskene som ikke hører alarmen i søvne, og kan sove igjennom alt. I morges hadde jeg på tre alarmer, men jeg kan ikke ha registrert noen av dem, for jeg våknet i panikk tre timer senere enn jeg skulle. Da hadde jeg allerede gått glipp av ett møte og var helt på gråten av dårlig samvittighet, jeg hater å kaste bort tiden til mennesker. Så, da hadde jeg nøyaktig 15 minutter på å rydde hele leiligheten, sminke meg og faktisk ommøbelere litt før tv2 og god kveld norge kom på besøk. Det gikk fint, men jeg har allerede en skummel misstanke om hva de kommer til å dra fram utifra hva som ble sagt under intervjuet, nevner man sex, sminke eller utseende generelt blir det automatisk fokus, og ikke eventuelt smarte ting man sier. Oh well, man vet jo hva man går til!

– Etter innspillingen var unnagjort dro jeg for å møte fine Joanna for sushi og jentesnakk ♥ – 


Vi hadde egentlig tenkt til å ta litt stylage idag, det er ca som restylane og botox bare mye bedre. Jeg hadde lyst til å fylle inn litt i pannen, og kanskje kinnbeinene slik jeg hadde før, men vi ombooket det og tar det om to uker istedenfor. Jeg lovet nemlig legen å slutte med sigaretter helt, drikke mer vann og spise mer proteiner. Så, da har jeg en “frist” på to uker til å bli bedre, han kan jo se på huden min med en gang om jeg har holdt løftet mitt. Jeg ble forklart veldig mye om hvordan sigaretter påvirker blodsirkulasjonen i huden, og om ikke døden har skremt meg fra røyking før, så gjør iallfall utseendekonsekvensene det, haha. Så jeg takket faktisk pent nei til røyk etter møtet og har ikke røyket noe etter det, ikke engang hjemme hvor jeg er en helt sinnsyk kjederøyker. Så, dette klarer jeg, selv om jeg har liiiiitt lyst nå.

Nå tenkte jeg å spille litt xbox eller se en film! Vi snakkes senere! 

 

43 kommentarer
    1. Ikke gøy å sove over alarmer! Har gjort det ett par ganger jeg også. Har troa på at du klarer å holde deg unna røyken. Lykke til!
      Jeg kunne tenk meg en film av leiligheten din, noe sikker flere kunne tenkt seg. Er dette noe det er mulighet for? 🙂
      Ha en fin kveld!

    2. Du er sikkert klar over det, men man kan se nippelen din på den ene bildet. Ikke bare at den stikker ut, men faktisk hele formen. Tenkte bare å si ifra i tilfelle du ikke viste det 🙂 Det positivet er jo at du har en fin nippel! 😀
      Jeg er også sånn som får helt panikk om jeg er for sen til ting!

    3. Legg alarmen bort fra sengen, slik at du må reise deg opp. Er også smart og få en alarmklokke, ikke bare mobilen! Alarmklokker har ofte mye høgere og jævligere lyd, haha

    4. Ida: Og hvor har du gjort av manerene dine, da? Eller nei, du var visst ikke utstyrt med slikt, du. Kjeft på foreldrene dine for den drittjobben de har gjort med deg.

    5. Tragisk. Nippelen din vises. Hva gjør du om 10 år når du ikke ser ut pga all solarium og røyking. Da er du stygg da. Syntes synd på deg.
      Og nye kjæresten din er godt kjent for å.være rundbrenner leste jeg. Og til slutt. Sa han at alle burde sminke se så ikke aløe var stygge. Hahaha.
      Gleder meg til å se hvordan du ser ut om 10 år. Rynkete og stygg i huden. Ser jo allerede.at du har veldig dype porer

    6. Få deg sånn vekkerklokke som har sånn poppeknapp du må trykke på for å få slått av, finnes mange forskjellige med ganske høye alatmer å få tak i 😛 Synes ikke du trenger å endre på noe som helst av utsende ditt, du er så utrolig vakker akurat som du er nå, hvorfor endre på det da? <3 men hvis du velger å gjøre det så hadde det vert interresant om du hadde skrevet ett innlegg om det 🙂 Jeg bruker restylane selv synes det er ett perfekt "redskap" for osd som synes store lepper er vakkert <3 kan du fortelle hvorfor du tar botox i kinnene? 🙂 Jeg digger outfit ditt, supersexy!

    7. Til “fuck off Ida”
      På hvilken måte føler du at du kan snakke om manerer? Etter du gikk mot Ida på den måten. Barnslige begge to

    8. Kan jeg spør hvorfor du tar botox etc i panne og kinn? Du er jo så ung og har ingen rynker. Mener ikke å være frekk på noen måte, men hadde vært fint med er innlegg der du forklarer det? Er sykt nysgjerrig:-)

    9. Hvor spiste dere sushi? Det så veldig godt ut! Jeg vil gjerne sjekke det ut:) Bloggen din er herlig, forresten!

    10. Et tips er å gå inn på enklereliv.no og kjøpe alarmklokke med hjul på! Kan ikke unngå og våkne av den.

    11. Hei! Jeg titter innom her daglig, noe jeg har begynt med det siste halve året. Vil bare si at du gjør en super jobb med bloggingen og stå på videre! 🙂 Jeg har aldri kommentert før fordi jeg aldri vet hva jeg skal skrive, men tenkte å si at jeg synes du gjør en god jobb! Fortsett sånn! 🙂
      Så også på noen gamle innlegg fra deg helt i starten
      http://sophieelise.blogg.no/1298038768_idiotfilter_p_bloggen.html I dette innlegget skriver du at du er ikke kjendis eller noe. Er det rart å tenke på at du faktisk er det i dag? Hadde du noen ganger trodd at du ville komme så langt som du har gjort i dag? Hadde vært interessant å lese om tankene dine rundt dette temaet. 😀
      vh Mathilde

    12. Sophieee, du er bra nok slik du ser ut allerede! Jeg skjønner at de som faktsik _har_ rynker og slikt tar botox. Men du trenger da ingen av delene, du er 19 år, du har neppe noen rynker du trenger å stramme opp. Når du er så ung som du er nå er fortsatt huden din elastisk, så du får ikke 10 rynker av å bevege pannen din. La kroppen være like perfekt som den er nå og nyt ungdomsårene. Så kan du spare botox/restylane til den dagen det faktisk er tema at du trenger det! Mener det overhode ikke frekt. Du gjør som du vil. Jeg sier bare at du overhode ikke trenger det. Du er nydelig som du er, få det inn

    13. Hvorfor er ingen av bildene av deg selv på bloggen i fokus? Man skulle tro at etter så mange år med erfaring innenfor blogg skulle det ikke være et problem å ta et klart bilde

    14. synes det er kult når nipplene vises etter at jeg så Rihannas bilder hvor brystene er blottet. Det er liksom litt kunstnerisk haha

    15. Er du seriøst SÅ PR-kåt at du med vilje viser frem et bilde med niplene dine? Tror ikke jeg vet om et mer tacky menneske enn deg. Helt latterlig at små jenter ser opp til deg. Altså, eier du ikke LITT verdighet engang? Tror Mathias bare ble glad når du valgte bloggen fremfor han. Æsj, møkkete er du.

    16. Og btw, de puppene dine ser forresten helt forjævlig ut. Tenker på det bildet du la ut med den nye tattooen din, de ser jo bare helt psykovonde ut å ha.
      Og hvorfor i helvette BLURRER DU BILDENE SOM ER AV TRYNET DITT? Etter SÅÅÅ mange år med blogging, så tør du ikke vise ansiktet ditt? Du må “fade” det ut, fordi du egentlig ikke er noe særlig å se på med mindre bilder er tatt og redigert å innihelvette mye at du ikke er til å kjenne igjen, er det de eneste gangene du virkelig tør å la folk vise ditt sanne ansikt? Du er alt annet enn hva man kaller classy, ass.

    17. mn e u zecr po at d go grey – Men er du sikker på at det går greit
      Eller er det helt feil.

    18. Til dere som kommenterer at bildene er blurry, har dere tenkt på at det faktisk er ANDRE folk som tar bildene? Hvis jeg får folk til å ta bilder av meg, så blir det ikke like bra som hvis jeg, som har erfaring med mitt eget kamera, tar bilder.
      Og nei, hun kunne ikke brukt bh under den toppen, det hadde ødelagt alt! Da hadde man sett bhen forran i kløfta, og det hadde ikke vært noe fint.
      Dere må slutte å være så redde for nakenhet! Det er vakkert, og alle er født nakne 🙂

    19. Spis mye bønner, linser og kikerter, det er så godt og kjempebra for deg!! 🙂 er veganer selv så spiser mye av dette, merker hvor mye bedre jeg føler meg!

    20. Du ER en rollemodell for mange, om du vil det eller ei. Skulle så gjerne sett at du tenke mer over hvilke bilder du velger og hva slags image du skaper for deg selv. Syns du det er rart hvis TV2 velger å dra frem det du kommenterer om sex og sminke når bildene og header i bloggen er kløft og brystvorter? :/ Du snakker mye om å føle seg bra med seg selv, sånn man er… finne den personen der inne og være trygg med seg selv. Det går an uten å gå med puppene og leppene først 🙂 .

    21. Synes kanskje det blir litt dumt å ta nærbilde av puppene sine en dag man ikke har på BH. Selv om det er ditt bevisste valg, så er det litt dumt.
      Synes fortsatt du er flott, men blir litt mye puppefokus.. 🙂

    22. Nå må alle lobotomerte idioter som kommenterer usaklige kommentarer på dette innlegget ta å tenke to, gjerne ti, ganger før dere freser over tastaturet.
      Om hun “viser” niplene på bilde, hva er så farlig med det? Om ikke dere liker nipler, så la være å vis deres, men ikke kom å fortell andre hva som er rett og galt bare fordi du har en sjalu mening om det??
      Redigering av bilder, IIIIIIIIINGEN av dere som kommenterer den noe om den kommentaren kan begynne å kverulere på dette her. Jeg kan vedde på at hver eneste en av dere gjør akkurat det samme så mulig dere må ta ei traktor skuffe og skuffe for deres egen dør før dere bryr dere så hardt…
      Å en kommentar til alle dere som ikke “liker” sophie. Når dere kritiserer kroppen hennes, porene hennes, ansiktet, håret og alt annet som kommer med henne, så kan alle med litt vettug se, at det bare er sjalusien som renner ut av dere. Det er ingenting negativt å kommentere om denne jentas utsende, ALLE er flotte på sine måte, ja til og med dere som kommenterer negative ting. Men dessverre er for mange av dere råtne inni og tyr til direkte mobbing av ett annet menneske for å få sympati. Patetisk, idiotisk og rent flaut.
      Sophie, du er vakker med eller uten redigering, om du viser pupper eller ikke… Personligheten din har en fantastisk utstråling og håper du fortsetter å fremheve slik som du har vært å flink å gjort i de seneste innleggene. 🙂

    23. Så mange mennesker som kommenterer her som ikke kan ha det bra med seg selv, man blir bare trist av å lese de.
      Håpet er vel at de en dag ser det selv.

    24. Wtf har skjedd med deg? For det første tror man at man har kommet til en pornosiden når man går inn i bloggen din, DEN headeren?! Wtf, ta bilder ved senga i undertøy og ha det som en header?
      Og, husker GODT det innlegget hvor du skrev du gråter om natta pga bla bla bla, du skrev også om fiskene og “vi nordmenn MÅ slutte med alt den fiskingen”, at DU skulle kjerpe deg og ikke spise sushi mer, men som ikke første gang motsier du deg selv igjen.
      Jeg elsket deg før Sophie, men hva i svarte har skjedd med deg? Du har blitt en helt annen person, og ikke på en positiv måte. Jeg blir bare rett og slett sur når jeg leser noen innleggene dine. Nå handler alt om penger for deg og du er så dobbelmoralsk.
      Noe jeg reagerte spesielt på var det med zoo i Berlin, at du skulle tenke på det. Tror du har glemt dine innlegg fra 2013, du med egne ord sa at Seaworld, sirkus og dyrehager er den verste formen for dyreplageri, når vi drar slike steder støtter vi det. Så ja, jeg finner ikke de rette ordene engang for å forklare hva du er hvis du virkelig drar dit. Ja, du skal ikke, men at du skrev at du skulle tenke på det lot meg miste respekten for deg.
      Du er IKKE et godt forbilde.

    25. Fy fader så SINNSYKT sexy! Ikke hør på de negative kommentarene – de er bare misunnerlige. Et flott forbilde er du. Keep om strong!

    26. HAHAHAHA JEG DØR PÅ MEG!
      HVORDAN ER DET MULIG Å FÅ HENGEPUPPER AV SILIKON??HAHAHAHAHA SNAKK OM MISLYKKA OPERASJON!
      HENGEPUPPER! HAHAHAHAHAHA

    27. Burde prøve e-sigarett. Det er mye bedre enn tradisjonell røyking og har hjulpet tusenvis av mennesker til å slutte å røyke. Det er tross alt den psykiske vanen man er mest avhengig av!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg