gave, intervju og restylane

Jeg får ofte kommentarer og mailer fra lesere som, i likhet med med meg, nettopp har flyttet til en annen by og har mye å tenke på. Jeg personlig var veldig nervøs for å ende opp uten noen venner, at jeg ikke kom til å være like “spennende” for de jeg kjente i oslo når jeg plutselig skulle være her hele tiden. Det er ikke alltid lett å skulle ta fatt på voksenlivet alene, men jeg har hatt så utrolig flaks! Selv om jeg også har siktet feil til tider, og havnet i gjenger og situasjoner som ikke er helt bra (noe som fort kan skje når man flytter til en ny by) er jeg nå på et veldig bra sted sånn sett. Derfor er det viktig for meg å vise de vennene jeg har her, at jeg setter uendelig stor pris på dem – det krever jo ikke så mye  Charlotte er en god venninne som jeg blandt annet var i Portugal med, som heldigvis også har flyttet til oslo – så, i går dro jeg til henne og tok med en veldig morsom innflyttergave!

Nemlig. . en popcornmaskin!


Det ser kanskje ikke så sykt ut, men for en festattraksjon! Charlotte bor sammen med to andre venninner som også er fra Harstad, og alle så ut til å bli veldig glade for gaven. Popcornet var ferdig mye raskere enn i microen, det ser kult ut, og ikke minst kan det være FARLIG å spise popcorn fra microen (det hadde hun ene lært i naturfagen, haha – jeg har også fått høre det tidligere, altså). Popcornmaskinen er fra alphageek.no, en av mine favorittsteder på internett når man skal handle gaver, eller om man bare vil ha noe som skiller seg litt ut. Flere ting jeg har fra samme nettbutikk kan dere se HER og HER – ikke sponset, btw! Popcornmaskinen kostet 399, og så vidt jeg husker var det også fri frakt. 

Vi gjorde en skikkelig jentekveld ut av det, og spiste frukt dyppet i sjokolade også ♥ Jeg spiste mest bare sjokolade, jeg har begynt å spise sjokoladepålegg direkte ut fra boksen og er på grensen til tragisk). 

Ettersom ingen av oss var særlig bildeskjønne igår (det eneste bildet jeg har av meg selv fra gårdagen er av rumpa mi i en skitten bukse . Her er det forresten)


 

Haha, uansett. Her får dere et søtt og gammelt bilde av meg og Charlie!Takk gud for restylane, for oss begge! Og neseoperasjon. Her kan man tydelig se forskjell, 16 år som vi var!

 Nå blir det bursdag på meg! Ps, dere kan lese et ganske langt og fint intervju med meg som kom ut idag HER. Vi blogges imorgen 🙂 

58 kommentarer
  1. Leste hele inlegget, det var veldig fint! Du virker så snill og ekte og jeg er 100% sikker på at det er flere blogglesere som vet det enn du tror!
   klem!

  2. Hei! Elsker bloggen din, og så intervjuet ditt med side2 da jeg våknet idag! Du er en sykt inspirerende person, syns ihvertfall jeg! Du blogger om vanlige jenteting, men også om dyr, pels og skinn industrien, og vegetarisme! Jeg har blitt kjempeinspirert av deg og bryr meg veldig mye mer om dyr enn det jeg gjorde før! Jeg brydde meg mye om dyr før, men nå er det enda mere! Jeg går også sakte over til å bli vegetarianer også!
   Jeg lurer forresten på om du kanskje kunne skrevet et innlegg om det å være vegetarianer, hva du spiser, hvordan du føler deg nå forhold til hvordan du var før i matveien, tips osv?<3

  3. intervjuet var veldig fint! 🙂 det var bare positivt og det virket veldig ekte, ikke som mange andre som prøver å stille deg i et dårlig lys. det skuffet meg så utrolig å lese gjennom kommentarene under intervjuet, folk som til og med sier at de aldri har lest bloggen din og heller ikke leste intervjuet, og alikevel kommenterer de så mye stygt. de har ikke grunnlag til å uttale seg engang. og det faktum at de er godt voksne er enda mer skuffende. jeg ble litt flau over å være norsk. jeg håper virkelig folk blir mer åpne i fremtiden og at de ser hvor smart og vakker du er i stedet for å bare hate.

  4. sophie du er bare best. elsker deg og bloggen din. interjuvet var det beste av deg sålangt. gleder meg til å se sesong 2 av bloggerne

  5. Kjæresten driver stadig vekk å snakker om rumpene til jentene i klassen sin, at han aldri har sett en strammere eller finere rumpe før. Dessuten sier han at han kunne ha tatt hu lett.. Hva skal jeg tenke om dette? Hva skal jeg gjøre?

  6. den capsen er så ufattelig stygg… jeg syns du er dødsdeilig og liker babestilen din også bare haaaaaaater jeg den capsen så sinnsykt blæblæblæ. god lørdag <3 <3 <3

  7. Sjokoladepålegg direkte fra boksen – we’ve all been there;) Og personlig synes jeg nesen din var veldig fin før også, jeg:)
   Og Thea: DU GJØR DET SLUTT MED IDIOTEN. Enkelt og greit. Vil du virkelig være med en som har så jævlig lite respekt for deg?! We accept the love we think we deserve – det er noe i den der, altså. Innse at du er bedre og fortjener bedre enn å godta at typen din skal være så respektløs mot deg.

  8. Ja, fyfaen! Takk gud for at dåkker kunne fikse på utseende me åran liksom, ka dåkker sku gjort om dåkker ikke hadd Restylane og hadd måtta levd me de leppen dåkk hadd fra før? Trur det hadd vært krise!

  9. Leste hele intervjuet, og må innrømme at du virket som en drittsekk. Vet ikke om det er pga personen som intervjuet deg eller om du faktisk er en drittsekk…
   “Men det er så artig, for mange sier «nei, jeg vet ikke hvem du er», så svarer jeg «Nei, jeg vet ikke hvem du er heller».”
   “Hvem er høyest? Kanskje Tore? Hvis jeg måtte liksom”
   “Farfaren min ser jo bedre ut! Jeg vil ikke si de er stygge, men kanskje Bjarte og Steinar får en treer, og Tore får en firer? Da var jeg snill da”

  10. Du e ikke den einaste Pernille. “men jeg vet jo at jeg ikke er stygg” og å se opp til miley cyrus og lindsay lohan e vel ikke någe som taler i sophie si favør

  11. Jeg synes dessverre heller ikke at du ble fremstillt på noen positiv måte i intervjuet. Du kom frem som arrogant for meg. Et lite tips er at selv om det kanskje stemmer at de fleste vet hvem du er, så vinner du allikevel ikke noe på slike uttalelser, da virker du bare høy på deg selv ut. Du burde være mer ydmyk for når du sammenligner måten du har blitt kjent på ved å “bare” skrive en offentlig dagbok og med vilje provosere imens det er andre kjente folk som er kjent fordi de har dedikert hele livet sitt på å trene og vunnet mesterskap etc så kan kontrasten oppfattes som stor. De som virkelig er kjente, vakre pleier som regel ikke si det selv og dette vinner de mye mer på. Jeg er feks stor fan av Angelina Jolie. Hun er den vakreste jeg vet om. Hun gjør gode gjerninger og er down to earth uansett hvor kjent hun er og har aldri hørt henne skryte over hverken gjerningene hun gjør eller utseende sitt. Du virker altfor selvgod til at jeg klarer å like deg. Beklager om disse ordene virker harde men er vel ment at jeg tror du kan vinne mer folk over å endre innstillingen og oppførselen din. Men så virker du jo ganske umoden ut også så tror dette vil endre seg med årene når du får satt ting i perspektiv. Du er nemlig ikke utlært i en alder av 20 selv om du virker ut som om du har hele vettet allerede;)

  12. Så bra intervju! Leste alt, og du virker som den personen du sier du er der. Er bare folk som vrir og vrenger på det utfra bloggen vet du. Skjønner du er en snill person 🙂

  13. Du har fjernet “tippen” under nesen 🙂 fin før, fin nå også, men du hadde ikke trengt det. Føler du at du hele tiden må gjøre noe nytt og strever over det for å være “interessant” nok for bloggen?

  14. Hvis du søker “pink wig” på Ebay, kommer det opp masse parykker i forskjellig rosa farger og lengder 🙂

  15. Hei Sophie!
   Jeg leste intervjuet av deg på side2, og likte det veldig godt! Det jeg likte mindre godt derimot, var alle kommentarene under artikkelen.. må si du er utrolig sterk om du faktisk klarer å drite i alle de stygge kommentarene, for jeg kjente at jeg fikk lyst til å denge hver og én av dem i veggen! Og det værste av alt, 99% av kommentarene kom fra godt voksne kvinner. De sitter en lørdagsmorgen på internett og skriver ting som ”Herregud, hun stygge duckface-bimboen der skal faen ikke få være forbilde for mine barn!!”. Får det deg ikke til å ville si noe??
   Blir så provosert av slike mennesker, skjønner de ikke at det er DE som er dårlige forbilder? Skjønner de ikke at det er DE som skaper fordommer? Og at det er DE som viderefører dette til barna sine?
   DU er et forbilde, jeg har flere ganger blitt inspirert av DEG til å bry meg om f.eks. dyrevern og miljø.. og jeg er overhodet ikke lik deg, men skjønner likevel at du har mer å gi enn extension-anbefalinger og sminketips. Det eneste de vrangsynte nettmobberne i overgangsalderen gir meg, er lysten til å banke (nett)vett inn i skallen deres!

  16. Thea: da gjør du AKKURAT det samme! Neste gang dere går rundt i byen eller noe sånn, så ser du på en gutt og så sier du: Fyfaen, han der fikk jeg lyst til å grisepule! Og etter du har sagt det, slår du opp og går derfra! 😉 enkelt og greit, og så svir det litt ekstra for han 😉

  17. Jeg forstår ikke helt. Du er født unik og vakker var du. Hvorfor stebe etter å ligne noen andre? Du var jo unik og pen i utgangspunktet. Kjedelig at alle skal ligne noe kjendiser da.

  18. Det intervjuet var pinlig. Du fremstilles som selvgod og høy på deg selv. Det ER faktisk ikke så mange over 20 år som vet hvem du er, bare ta det til deg. Og dersom du går rundt og lager situasjoner som gjør at du må må spørre “Vet du ikke hvem jeg er” slik at du kan svare “Jeg vet ikke hvem du er heller” når de sier de ikke vet … Da er du på grensen av ett eller annet. Du ER jo faktisk “bare” en som skriver offentlig dagbok og har blitt løftet fram av TV2/Nettavisen fordi du opererer deg til det kjedsommelige. De trenger reklamepenger og det får de ved å ha en jevn strøm av freakshow: Aylar (porno), Linnie Meister (pipestemme og silikon), osv. Jeg ville IKKE ta det positivt når TV2/Nettavisen spør om noe, det innebærer kun at de trenger noe spektakulært for å tjene mer penger. Det finnes noe som heter høflig avslag, men du er kanskje for ung til å se den siden foreløpig.
   Lykke til 🙂

  19. Les kommentarene på side2 til intervjuet ditt og ta det til deg. Kanskje kommentarer fra andre voksne mennesker enn 14 år gamle lesere og kåte menn får deg til å åpne øynene og se hvordan du fremstiller deg selv for andre som ikke leser bloggen din.
   Jeg blir også provosert over at du forsatt nevner dyrevern når du går med vesker som viser at dyr har lidd for at du skal se mer moteriktig ut.
   I tillegg miljøvern, ingen har ett større forbruk enn deg, den dagen du poster om brukt butikker og gjenbruks løsninger i stedet for å fremre netthandel med ny produkter og liinker hver eneste dag, DA kan du kalle deg miljøvern aktivist!!!
   Og til sist: ” sykemelding for å slippe å betale for turen” er du seriøs????

  20. Synes invervjuet var fint, og du stråler som aldri før sophie! Ikke ta deg nær av de såkalt bedrevitere og trangsynte 40åringer på side2’s kommentarfelt. Fy blir så provosert når de hakker ned på noen de ikke har noe kjennskap til. Ikke at vi to kjenner hverandre, men jeg vet du er mye mer enn bare et vakkert ansikt og silikon 🙂 <3 glad i deg jeg!

  21. hmm du må passe deg litt for å si:” sykemelding for å slippe å betale turen…” I grenseland til å minne om forsikringsvindel det….

  22. Hei Sophie! Jeg er en av dem personene som er innom bloggen din og leser engang iblant. Må si jeg er imponert av deg, både din stå på vilje og din holdning til å ta deg selv så lite høytidelig. Du er en fantastisk person!
   Ønsker deg alt godt å for alle oss sin skyld: IKKE stopp å blogg, du gjør en trist hverdag bra og det skal du ha takk for!
   Mange Internettklemmer sendes din veg!

  23. Har du byttet navn fra “Bjørn” til “Jensen” på katten din, slik å forstå fra artikkelen? 🙂
   Du er nydelig, stå på 🙂

  24. “Egentlig skulle jeg til Costa Rica. For å unngå at jeg likevel måtte betale for turen så måtte jeg sykemelde meg”
   Jøss, så ufattelig lavt du synker. Jeg hadde aldri i livet hatt samvittigheten til å svindle eks Skatteetaten eller forsikringsselskapet mitt. Men når DU velger å gjøre det… du imponerer!

  25. Du hadde fin nese før nesejobben og, bare så du vet det:) Men det hjelper jo lite hva andre sier så lenge man ikke er fornøyd selv, så jeg skjønner at du ville gjøre det. Har ting jeg vil fikse på selv også når jeg får råd, selv om andre sier at de ikke legger merke til skavankene mine;)
   Og til deg 16:44; Er du bare dum eller spiller du? Så klart hun måtte sykemelde seg for å slippe å betale for en tur hun ikke kunne bli med på likevel på grunn av at hun var syk. Det handler ikke om å svindle noen som helst, men er man for syk til en tur så er man for syk.

  26. Hvis denne artikkelen får frem hvem du er, er du en utakknemlig, arrogant tenåring som er 14 år i hodet enda.. Du er jo ikke en snill person? Kanskje du er det for dine venner, men ikke generelt.. Den fremstilte deg ikke positivt. Og seriøst, svindler du også nå? I tillegg til å forurense ekstremt mye, og er dobbelmoralsk. Så lenge du synes noe er fint, skal du ha/ta det selv om dyr må lide for det. Trist å se hvor mye en person klarer å lure seg selv.
   Og nesten ingen som er over 20-25 har peiling på hvem du er.. Du burde kanskje tenke på å være litt mer ydmyk, lille venn..

  27. du må være hjerneskada av botox eller noe…for så dum som du virker i intervjuet så må du ha røyka noe….du er virkelig skada..psykolog neste?

  28. Hei!
   Hva synes du om at TCMN sliter nå? Har du gitt henne noen trøstende ord, i og med du har vert der selv?
   Kan du foresten legge ut mer bilder av hvordan du så ut før? Det er veldig fascinerende å se hvordan du har endret deg!

  29. Frida Øverby: Det er jo bare en klase extensions bak et hårbånd.
   PS: videoen er tatt opp etter at SE begynte med restylane. Det er altså IKKE sånn hun ser ut.

  30. Men du er jo ikke litt miljøvennlig engang? Du har jo et større forbruk enn de fleste, og alt handler om å reise og kjøpe kjøpe kjøpe hele tiden. Ta deg en tur på fretex eller google fairtrade

  31. Nei, nå får det være nok. Har lest gjennom alle kommentarene, og jeg har noen ting jeg vil si dere. Fy av meg som dere dømmer! Jeg syns dere er skikkelig ille! Sophie Elise har da ikke fortjent deres stygge kommentarer, som bare vitner om at dere ønsker å ha noen å være stygg mot, noe som sier meg en ting eller to om DERE. Kan dere huske hvordan dere selv var da dere var 19 år? De fleste er usikre på seg selv, vet ikke hvem man er som person, prøver å finne seg selv, den ene dagen gjør man noe som man kanskje ikke en annen dag ville gjort. Man utvikler seg og vokser opp! Jeg syns dere er forferdelige på å dømme, hadde dere likt det om andre satt å skrev slike ting til dere, som dere gjør til henne?
   Hva med å heller ikke si noe, hvis dere ikke er enig i alt. Hva med å være et medmenneske, som har i bakhodet alt Sophie har vært igjennom? Hva med å huske på at man som tenåring ikke er fullt voksen og ikke alltid sier det rette, men det er da slettes ikke slemt ment det hun sier? Dere er så forferdelig strenge.
   La nå Sophie få leve livet sitt, så kan dere bekymre dere over deres eget liv. Har dere ikke noe fint å si, så ikke si noe!
   Jeg er så lei av alle kommentarene som bare roper sjalusi og barnslighet, og ber til Gud om at Sophie overser dere.
   Sophie Elise er både snill, omtenksom, reflektert og smart, og det å klare å leve av en blogg og i tillegg ha masse andre prosjekter på gang, vitner om en sterk og oppegående dame.
   Det kan dere ikke si dere uenig i.
   Så kjære Sophie, jeg ønsker deg lykke til med alt du foretar deg videre, og jeg er så glad for å lese at du har det BRA!
   Jeg har selv slitt med mye av det du har gjort, så jeg vet godt hvor tungt det er. Du skal være så glad for at du har tatt tak i det som var vanskelig for deg, og at du nå har det så fint! 🙂 Du er flink!
   Avslutter med noen av mine yndlingsord:
   “Livsnyter: det gjelder å finne den plassen i livet man trives som best.”
   Hilsen jente 28 år 🙂

  32. Det intervjuet var ikke helt heldig.. vet ikke om det er fordi skribenten valgte å fokusere på de svarene, eller om det er du som snakker slik.. men å sitte og kritisere utseende til folk, for ikke å snakke om den konstant gjentatte “folk later som om de ikke vet hvem jeg er” .. ikke alle vet hvem du er, samboeren min ville aldri ha kunne vist hvem du er hvis han møtte deg på gata.. vet faktisk ikke om jeg hadde kjent deg igjen selv, da jeg kun har sett deg på bilder og video..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg