..

Hei.

Jeg vil gjerne fortelle dere noe, dere som føler dere har en rett på å vite ting før media, og at jeg burde ha oppdatert dere om ting først. Jeg er enig i det, og da kan jeg si – ikke tro på alt det du leser, til enhver tid. Når man ligger i senga og er helt fortvilt og blir ringt opp hvert andre minutt av presse, er 19 år og ikke aner helt hva man gjør. . det er rart. Men, det er ikke slik som man leser der. Jeg har ikke noe ønske om å bekrefte noe brudd, snakke om det eller mitt privatliv akkurat nå, og jeg har det helt greit. Det er bare mange endringer som skjer, og for at man skal utvikle seg som person og finne ut hvem man er, er det noen ganger greit å gjøre ikke helt “oppå” hverandre. Forhold trenger ikke å være det ene eller det andre, det kan være udefinerbart og jævlig, fint og det hele. Jeg vet iallfall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge. 

Hvem vet hvordan ting blir i framtiden. Jeg synes forresten det er veldig slemt, og usmakelig av media å skrive om dette, når jeg ikke aner hvor disse ryktene eller bekreftelsene kommer fra – at man skal bli forsøkt lurt til å snakke, når man er i en komplisert situasjon. Jeg har det greit, men samtidig veldig vondt, vet ikke hva jeg føler. 

Og jeg er Mathias sin.

  1. Jeg får nok ikke gjort så veldig mye for deg over tastaturet, men jeg vil bare si at jeg ønsker deg ditt beste, og masse lykke til. Du er sterk, og dette klarer du! Håper alt ordner seg for deg/dere etter hvert. <3 lykke til videre.

  2. kjørighet er ikke lett, det er smertefult og vanskelig. det finnes ingenting lett med å gi hjertet sitt til en annen person. og det finnes ingenting lett i å være 19 og lure på hvordan man skal svare på ting, eller hvordan man skal utvikle seg som menneske.
   men du vet best selv, så om du er tro mot deg selv, så vil det sikkert bli bedre. sakte men sikkert.
   <3

  3. Følgt bloggen din i alle år og jeg vet du er sterk! Du har gått igjennom mye og det gjør mange, stå på! Ta tiden du trenger, alle trenger ferie fra jobben en gang i blandt! Husk at du er en sterk jente og ikke la ryktene eller media bryte inn på deg. Er sikkert ikke lett når man er lei seg fra før av, men jeg vet du er sterk og har mange gode venniner rundt deg! Stå på Sophie<3

  4. Folkens, dere har vel fått med dere sophie møtte en annen gutt på hovefestivalen? En angrende utro blogger… Ikke så rart da, siden mange fikk det med seg på hove…

  5. Åh, blir så sinnsykt irritert på folk som skal spre rykter hele tiden! Vitne: om hun gjorde det får hun si det selv, du har ingen rett til å spre rykter! Folk må vel ha litt respekt? Skjønner dere virkelig ikke at sophie ikke har det veldig bra nå?
   Stå på sophie, du er sterk! <3

  6. <3
   Det er på slike dager jeg er glad jeg ikke er kjent! Jeg har vært av og på med verdens beste gutt i over 1 år, vi elsker hverandre, men har det alikevel det med å gjøre det slutt for å så løpe tilbake til hverandre. Hva vi kaller forholdet vårt nå er komplisert. I følge media hadde det nok vært slutt, og blablabla.
   Prøv å ikke tenk så mye om hva media tenker, og fokuser på deg selv, Mathias og kjærligheten. Håper alt ordner seg til slutt <3

  7. Det viktigste er at du selv, vennene dine og familien din vet hva som er sant. Ikke bry deg så mye om media, de vrir på sannheten for at det skal få mer oppmerksomhet og at de skal tjene mer penger. Har lest bloggen din i snart 3 år nå og ut ifra bloggen så virker du som en veldig snill og jordnær jente. Husker jeg leste et innlegg du skrev om at du skulle slutte å spise kjøtt for ca to år siden og etter jeg leste det så bestemte jeg meg at jeg også skulle slutte å spise kjøtt, og har ikke rørt det siden da, haha.
   Men uansett hva det er så kommer det nok til å ordne seg.

  8. Heier på deg eg, Sophie! Alt går bra til slutt. Du vet at vi som leser på bloggen din fast gjer da. 😀 må du ha en fin daag !

  9. Ingen forventer at du skal være sterk, bare at su skal komme deg igjennom det.
   Sender en klem fra sør Norge ❤️

  10. Litt forvirrende innlegg, men du trenger ikke å bekrefte noe som helst ovenfor oss! Du har all rett til å ordne det og komme deg gjennom det på din egen måte og uten at vi skal vite alt. Støtter deg og håper det ordner seg fort, når du er trist blir jeg trist.. Du er og forblir den beste bloggeren jeg har rotet meg borti! Klem ♡

  11. Hvorfor står det da på tv2 at du sier:Jeg bekrefter bruddet men har ikke noe mer å si til det. Hvis det ikke er et brudd så kunne du bare sagt noe annet, ev ikke ta telefonen når media ringer. For all del, jeg håper dere blir sammen igjen og at ting blir bedre for dere.

  12. Sophie, det blir bedre. Jeg vet det ikke hjelper å høre når man føler det som man gjør akkurat nå, men det KOMMER til å gå bra, uten – eller med Mathias. Ting tar tid, ting kan føles helt jævlig, men når alt kommer til alt, så vil alt føles bedre til slutt. Når ting blir snudd på hodet, så føler man seg så forvirret, så borte, man har ikke lenger kontrollen, og det kan føles veldig veldig vondt – og det vet jeg veldig godt selv pga. egne erfaringer. Jeg vet jo ikke hva som skjer mellom deg og Mathias, men jeg og kjæresten min slo opp for en måned siden etter 2 år, og det er det JÆVLIGSTE jeg har følt på gud vet hvor lenge.. Hvem skulle jeg være med nå? Hvem skulle jeg sove med? Hvem skulle stryke meg i håret, se på film med meg, tulle med meg, ja, til og med hvem skulle se på meg på den måten han så på meg noen gang igjen? Det følte ut som verden raste sammen, og jeg forsto ikke hvordan jeg skulle komme meg videre. Men her er jeg, litt over en måned senere, og jeg lever enda. Ja, hjertet mitt er fortsatt hos han, men jeg er ikke lenger “hemmet” over tapet. Jeg kommer meg opp av senga, jeg kan smile og le, og det er takket være gode venner og en støttende familie. Vær i aktivitet, vær med de som bryr deg, og for all del, gråt om du trenger det. Det hjelper. Jeg heier på deg, du er så nydelig og vakker – og tiden kommer til å hjelpe deg❤️ ikke glem, de som er ment for hverandre finner veien tilbake sammen igjen til slutt!

  13. Stå på og lykke til videre med Mathias. Dere er veldig søte sammen. Uansett hva som har skjedd så håper jeg ting ordner seg for dere.

  14. Å kjære deg!❤️
   Det kommer til og ordne seg’❤️
   De som tvinger folk til og skrive ting på sosiale medier kan bare klappe i gjen! Ingen har rett til og bestemme over andre!❤️

  15. Hvis hun selv skriver på bloggen at ting går greit mellom henne og kjæresten, hvorfor tror dere så veldig mye på alle andre, og hva andre kommenterer rundt om kring? Jeg skjønner ikke. Her skriver hun at ting er bra, så fram til hun skriver selv at ting ikke er bra med dem, så plis, slutt å tro på det dere leser.

  16. Media vil alltid vri og vende på alt en kjent person sier, dessverre.
   Jeg gidder i alle fall ikke å bry med om hva som står i blader og på nettet om folk, fordi jeg vet at 99% av gangene er det bare “made up” for at de skal tjene penger.
   Bare husk at du har mange som støtter deg <3

  17. Om du ikke har bekreftet til TV2 om brudd, hadde jeg kontaktet dem og tatt det med dem… De siterer deg jo, at du bekrefter men ikke orker si mer enn det?

  18. Kjære Sophie-Elise
   Å ha vondt i hjertet, er det mest smertefulle man kan ha. Jeg er nå 25 år, og kan ikke lenger regne på èn hånd, de gangene jeg trodde at livet var ved veis ende. Alt gjør vondt når man står midt i det. Mange sier; tiden leger alle sår, men det som gjør oss til mennesker, er arrene som blir igjen. Alt vi opplever tar vi lærdom av, og hvis alt gikk på skinner gjennom livet; hva ville lykke vært da?
   Har også vært i medielyset da jeg var yngre, og da jeg var på mitt mest sårbare. Min beste anbefaling til deg, er å skru av telefonen, koble fra internettet, og gi deg selv egen tid til å reflektere over fortiden, nåtiden, og hvordan du vil ha livet ditt i fremtiden. Sett nye mål, så skal du se hvor langt du kommer.
   Kanskje du også skulle reist vekk et sted, og bare kost deg på egenhånd? Det var i hvertfall veldig god medisin for meg.
   Ønsker deg lykke til!
   Lytt til hjertet ditt

  19. Herregud, slutt å lyv om at du ikke har sagt at det er over til TV2. Hvorfor sier VG at du har sagt akkurat det samme? Tror det heller bare er du som angrer, eller dro den litt langt i innlegget i går. Eller er du desperat etter lesere? Syns det blir for dumt dette her egentlig. Unnskyld, men jeg blir bare frustrert.
   “Det går bra, men jeg vil helst ikke snakke om bruddet, sier Isachsen til VG.”
   “Vi har flyttet fra hverandre nå, bekrefter bloggeren til VG.”
   “Jeg bekrefter bruddet, men jeg har ikke noe mer å si til det. Jeg må ta en liten pause og komme til meg selv igjen. Jeg vet ikke helt hva jeg føler akkurat nå, sier hun til TV 2.”

  20. Håper det går bra med deg Sophie Elise! Du er så fin, og du har oppnådd så mye bra! Ikke slutt å tro på deg selv, du har potensialet til så mye 🙂 Du kan støtte deg på at mange gutter sikler etter deg, så ikke vær redd <3

  21. Du har jo tydeligvis snakket med VG også, og bekreftet bruddet.
   ” ? Det går bra, men jeg vil helst ikke snakke om bruddet, sier Isachsen til VG.”
   ” ? Vi har flyttet fra hverandre nå, bekrefter bloggeren til VG.”
   All PR er god PR…eller?

  22. Vel, ikke så rart du er singel nå etter din oppførsel på HOVE-festivalen.. Var vel minst 2 forskjellige gutter du hooket opp med? Vi så deg, akkurat som sikkert hundre andre…. Men bra du er singel da, kanskje muligheter for andre å få smake på deg :p

  23. forholdet til deg og M har vel aldri vært det sterkeste. Mye krangling og av og på.
   Tenker nok at det beste for deg er å være alene og fokusere på karrieren din<3

  24. Mye tragiske kommentarer her. Mest sannsynlig stoler Mathias mer på deg enn hva anonyme småunger skriver her. Hvem som helst kan jo skrive hva en vil her, det betyr absolutt ikke at det er sant. Ville heller satsa penga mine på at det er et sjalu kvinnfolk som prøver å ødelegge.
   Anyway, håper ting blir bedre for deg snart. Stor klem

  25. Sku gitt deg en lang god klem…. Det er hva man ofte trenger når ting er vanskelig.
   Håper alt ordner seg 🙂
   Stå på vakre deg 🙂

  26. AthleticFreak: lest innlegget eller? Hun er jo ikke singel, er vel det hele innlegget handler om! Lær deg å les!

  27. Stakkars. Må være fælt å alltid bli dumpet. Mathias var vel lei av å være tøffel for deg med en evig frykt for ditt temperament. Nå man lever i frykt for å bli kastet ut av DIN leilighet er ikke det så lett å være husgjest og kjærerste med deg.

  28. Jeg og noen venninner fikk helt sjokk av oppførselen din på Hove. Var spesielt en fyr du hang mye på

  29. Jaja, så rakk du å være singel i noen timer før dere “fant hverandre” igjen. skjønner godt at det ble slutt mellom dere hvis hove-ryktene (som det er mange av) faktisk stemmer.. kan ikke være lett for mathias.

  30. at man ikke kan ha noe i fred, det unner jeg deg ikke:( håper det går bra med deg, leser bloggen din hver dag og synes det er så dumt at folk ikke har noe annet å gjøre enn å slenge dritt og spre rykter!! stay stong <3

  31. aah, siste setningen varmer hjertet mitt <3 dere to har da vært gjennom så mye, dere er forbilder for veldig mange par, blandt annet meg selv! håper alt ordner seg for dere til slutt!

  32. Hvorfor har du sletta bildene av dere to på instagram? 🙁 <3
   Ønsker deg ihvertfall alt godt, Sophie!

  33. Du har rett, det er ikke svart på hvitt. Det er ikke sånn at man plutselig går fra å være utrolig glad i hverandre til å ha slått opp og aldri snakke igjen. Og media – jeg så de relaterte artiklene, det stod noe sånt som “Sophie Elise tar silikon i rumpa hvis veninne får modelljobb” og “Kaster klærene for malaria”, herregud. Og den siste artikkelen hvor du “bekrefter” bruddet, refererte til en liten setning du hadde sagt, og så prøvde å dra det ut ved å kopiere ting du har sagt før, så det hele virker veldig dramatisk. Ikke rart det blir rykter. Folk må ta tabloidaviser med en klype salt.

  34. For over 5 år siden, tok jeg ett valg og gikk fra han jeg hadde vært sammen med i 3 år. Grunnen til det var ikke at jeg sluttet å være glad i han, men ingen aksepterte at jeg var sammen med han. Han gjorde meg lykkelig, men de ville vel ikke se meg lykkelig da? Jeg savner han fremdeles.. Han får med fremdeles til å gråte, men jeg kan ikke gå tilbake til han. Orker ikke at alle skal blande seg inn. Da får jeg heller være ulykkelig. Men jeg unner ikke deg å være ulykkelig Sofie. Du er for søt og snill til det. Og dere er så fine sammen. Håper virkelig det order seg for dere på ett eller annet vis <3 Varm klem

  35. Skal du skrive et litt mer utfyllende innlegg? Jeg vet det ikke er noen av oss her ute som har noe med det, men jeg tenker på alt oppstyret det har laget på bloggen.. Du har jo sagt at du ønsker å være åpen om det meste, så. Og hva med alle disse ryktene om at du har vært utro på hove?

  36. Du har vært utro før, så ville ikke kommet som noe sjokk om det at du var utro på Hove som mange skriver her på bloggen din nå, faktisk er sant.

  37. Dette visste du kom til å skje . Dere passer jo overhode ikke sammen , dere lever totalt forskjellig liv. Har lurt på hele tiden hvorDan det er for Mathias å være sammen med en jente som lever det livet du gjør. “Kjendis ” livet. Å dette er ikke negativt ment. Å andre veier må det være vanskelig for deg å være sammen med en ung og uerfaren helt vanlig gutt. Hvorfor dro du han med deg fra Harstad ? Dette visste du ville skje min skjønne 🙁 du kommer over det. Fort vil du se…. Lev livet ditt og nyte å gjøre det du vil og brenner for 🙂

  38. Hei du 🙂 Ville bare ta meg tid til å fortelle deg at det som skjer nå, skjer med flere enn du tror. Så å si alle har en tremånederskrise etter man har flytta sammen (aner ikke hvor lenge dere har bodd sammen, men for meg, min søster, mange venner tok det ca tre måneder) hvor man krangler, er uenig, hakker på hverandre….. Spesieeeelt om denne tremånederskrisen finner sted på vinteren og humøret er litt nede i utgangspunktet. Men om man da klarer å finne en løsning og gir forholdet en ny sjanse, blir det bra, og etter enda flere måneder blir man kjent med hverandre på en helt annen måte, noe som fører til at det blir mindre kranglig da man kjenner den andres gode og dårlige sider bedre enn noen gang før! Lykke til, hier på dere 🙂

  39. Jeg tror dere gjorde det slutt, og at dere skværet opp. Du har fjernet alle bildene av dere på instagram. Hvorfor skulle du gjort det ellers? Tror nok du bekreftet bruddet til media litt for fort.. Men uansett, ta tiden du trenger, uansett hva som er galt 🙂

  40. Det er slik media tjener penger. Det er rett og slett jobben deres. Men selvfølgelig skipt at det går utover deg! Men det er vansklig å skjønne hva som skjer, om du i det hele tatt vil leserene din skal forstå. Folk blir jo nysjerrige når du gir slike ”hint”.
   Men synd om det ble slutt, det kom veldig brått på!

  41. Ole var det ikke? Det er jo ingen andre enn din feil dette.
   Folk gjør feil , sånt skjer. Du kunne ikke forventet noe annet når
   Du har vært utro!

  42. Merker på hvordan du skriver på bloggen at du har det vanskelig og jeg håper alt ordner seg uansett utfall. Jeg har lest bloggen din nesten helt fra starten av og da føler jeg at jeg kjenner deg til en viss grad og av en eller annen merkelig grunn så blir jeg glad i deg også. Selvom du ikke aaaaaner hvem jeg er, men det har du jo snakket om før på bloggen også. Savner å se Sophie som smiler fra øre til øre, og man blir glad selv bare av å se det på bildene. Jeg setter så pris på den åpenhet og ærlighet på bloggen din! Det skal du ha stor respekt for. Jeg er 110% sikker på at du henter deg opp igjen og blir enda sterkere enn før! Hilsen en trofast bloggleser som er litt glad i deg <3

  43. Du er en fantastisk jente 🙂 Men jeg håper og tror at du forteller leserens dine den fulle å hele sannheten… Det er tatt bilder av deg på hove, bilder som sikkert aldri skulle blitt tatt ! Det er et rykte, men jeg tenker som så at det er sant at du var utro.. Og det er forferdelig trist, men slikt skjer ! Vi gjør alle feil !! Det vil være godt for dine 1000vis av lesere å lese at du også gjør feil… Du kan ikke alltid gjøre det rette 🙂
   Dere passer uansett ikke sammen ! Du trenger en litt større fyr !
   Stå på videre vakre vakre jente <3 <3

  44. Hei Sophie! Har aldri kommentert før, men nå føler jeg ikke lenger at jeg bare kan stå og se på alle fehodene som rakker ned på deg. Jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan du takler alle slemme kommentarer, spekulasjoner osv, du må jo være utrolig sterk. Spesielt irritert blir jeg av de som skriver at det er din feil at Mathias tilsynelatende har gjort det slutt. Ikke hør på dem som sier at du har støtt han bort fordi du ikke er hjemme, er for opptatt med karrieren din osv. For det er akkurat det du skal gjøre når du er så ung. Selv er jeg 20 år og har vært sammen med kjæresten min i 5 år. Grunnen til at det funker så bra er fordi vi ser hvor viktig det er å være ung, gjøre ting hver for oss, henge med forskjellige venner. Ikke at jeg prøver å sammenligne deres forhold med mitt, men virkelig: Er det en tid for å være fri og følge drømmene sine så er det nå, når vi er unge. De trangsynte jævlene (pardon my french) som skriver over her i kommentarfeltet har tydeligvis tunnellsyn og aner ikke hva nyanser er. Og om så disse ryktene om at du har vært utro er sanne; ja, da er det sannsynligvis en forklaring på det også.
   Det viktigste nå er at du tar deg tid til å pleie deg selv, roe ned tankene dine og puste. Bloggen vil fortsatt være her om noen dager, du trenger ikke å oppdatere oss så lenge du ikke ønsker. Jeg håper så inderlig at det går bra med deg, og at du tar tiden til hjelp. Du kommer deg igjennom dette også! Jeg heier på deg! Klem 🙂

  45. Kjære Sophie Elise!
   Håper du ikke tar til deg noe av dritten folk får seg til å skrive her. Noen mennesker burde ikke hatt tastatur og internett, rett og slett.
   Håper av hele mitt hjerte alt ordner seg for deg, på den ene eller andre måten. Husk at du er 19 år og har hele livet foran deg, og uendelig med muligheter til å gjøre akkurat det du vil! Du er sterk, selvstendig og rettferdig – også nå når det kanskje er vanskelig å se det selv.
   Bruk litt tid på å finne ut av ting, ta deg en god pause, så går det nok bra til slutt. Og gjør det ikke det – ja så går det etterhvert over. <3 Livet kan ikke alltid være lett, da ville vi ikke vist hva lykke er!
   Stor god klem til deg fra Tromsø<3

  46. du. dette går så bra så. forresten, du skriver slik bestefar ville sagt det: du vet hvem hjertet mitt er hos. 🙂 Viktig å huske disse gode tingene altså.

  47. <3
   kan du skrive et nytt innlegg om barbiedop? vruderer det, men er så redd for kreft og hjertestans osv, vet du om dette kun kan skje om man tar for mye, eller om det kan skje ved anbefalt dose :)?

  48. Du ovenfor her som ønsker å prøve barbiedop, er du heelt idiot? Du trenger bare å søke barbiedop opp på Google, og der vil du nok få vite det du trenger å vite, og tror nok ikke du skal se vekk ifra kreft osv. Og hvis du leser innlegget til Sophie, så er det nok ikke barbiedop hun tenker på 🙂

  49. Forstår veldig godt at du blir opprørt over hvordan media oppfører seg.. Bare husk at de fleste av leserne dine alltid vil høre tingene fra deg før de tror det er sant:)
   Alt ordner seg til slutt! Bare ta den tiden du trenger for å føle deg bedre <3

  50. Dere som spør om hun har vært utro, dere kommer nok ikke til å få et svar på det her på bloggen. Og dessuten, flere av dere så henne på Hove, så dere har jo svaret 🙂

  51. Du er møkk dum i hodet. Håper du har fått chlamydia og at hjernen din, om du har noen, er infisert av gonorre!

  52. “jeg vet hvertfall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge.” .. kjenner jeg får frysninger, og begynner nesten å gråte selv her. så utrolig vakkert. har fulgt deg siden 2011, og føler nesten jeg kjenner deg litt nå.. håper virkelig alt ordner seg for både deg og Mathias, what’s meant to be will be. stå på! digger deg.

  53. Det eneste du ikke gjorde på Hove var vel betalt for seksuelle tjenester.. Til dere som også så henne på Hove, æsj for et billig ludder hun var der.

  54. jævla 14is parr, seriøst hvis man ikke kan jobbe sammen gjennom de problemene man har så har man ikke noe sammen å gjøre. Med mindre det er utroskap og det er noe annet. Der er jo fan meg sammen, så slutt, så pause (hvem voksne folk tar pause a da?) så sammen igjen, SÅ en jævla forever tattoo. Jeg mener skjerp dere. Vi vet kanskje ikke alt men du deler myyyyye når det gjelder dere og det virker så barnslig hele forholdet. Eller kanskje du stepa ut på hove siden dere ikke kan jobbe gjennom problemene deres i fellesskap eller har han steppa ut. Men serr du er nok en veldig krevende kjæreste å være sammen med så overfladisk som du er. Gjør det over en gang for alle eller få det til å funke da! Shit er ikke så vanskelig om du er med en som er på samme bølge lengde, eller du/dere må innse at dere bare ikke passer sammen uansett hvor mye du elsker han….

  55. Kanskje du skal ordne opp med Mathias før du skriver et sånt innlegg som du gjorde??? Skikkelig fjortisopplegg virker det som

  56. Steng kommentarfeltet ditt, folk her er helt latterlig til å spre rykter! Ikke la dem knekke deg. You don’t know how strong you are until being strong is the only option

  57. Håper alt order seg og du må ta den tiden du trenger! Vi venter alltid på deg og blir ikke sure om du tar pause noen dager 🙂 Håper det går bra med deg, Sophie <3

  58. Kjære Sophie Elise
   God bedring, det ordner seg nok skal du se. Møtte selv kjæresten min da jeg var 17 år, han var bare 16. Nå har vi vært sammen i 11 år og er lykkelig gift. Det har selvfølgelig vært nedturer og oppturer, og et forhold er ikke bare en dans på røde roser, men jeg viste alltid at han var den rette. Man kan ikke velge når man møter den rette, og skal man gi slipp på den, bare fordi man ikke har funnet seg selv? Jeg tror at man kan være i et forhold samtidig som man finner ut av hvem man er, og jeg tror heller ikke man bare plutselig vokser fra hverandre. Det kommer helt ann på hva man selv vil og hva man prioriterer. Litt avstand og en ferie fra hverandre er bare sunt for å se alt litt klarere. Dette kommer dere igjennom. Så lenge dere elsker hverandre og vil være sammen så er halve jobben gjort. 😉
   Her en et visdomsord jeg fant på nett.
   “Good realtionships dont just happen. They take time, patience, and two people who truly want to be together. ”
   <3

  59. Ingen som har nevnt noe om Hove før nå, merkelig.. Hvis dere virkelig så noe på Hove så tror jeg dere ville benyttet anledningen til å bitche om det før nå.

  60. Hei, hvorfor fikk vi ikke ta selfies med deg på Hove? Jeg og venninene mine (vi er 15 år) spurte deg om vi kunne ta bilde med deg, men du sa nei… Og senere på kvelden så vi at du kysset han høye gutten du var mye sammen med der…. Kanskje skjedde det noe mer?

  61. Sophie, steng komentarfeltet ditt. Du har vært en utrolig god blogger som oppdaterer trutt og stadig, varierte innlegg med ironi, humor, personlighet og ærlighet. Jeg trodde man ser på tv programmer man liker og det samme er det med blogger. Jeg forstår ikke meningen med å følge med på en blogg man har så mye unødvendig vondt å si om. Stå på, vær sterk. Jeg er uenig i at man hsr “rett” til å vite noe om en person bare fordi de er “offentlige personer.” Du har all din rett på privatliv, tid og støtte.

  62. ♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡♥♥♥♥♡♡♡

  63. Jeg må le av de nyttogaltnytt greiene. Ufattelig tåpelig. ” Vi har fulgt opp saken, kontakt oss på epost.” Haha! Sophie, jeg er enig med visse andre her. Steng kommentarfeltet en liten stund, hva du har gjort og ikke gjort på hove har ingen noenting med utenom deg å dem det evt skulle gjelde. Ta vare på deg selv, kjære søte deg. <3

  64. Drit i det alle sei, det er ditt liv. Greit, du er ein offentlig person, men det betyr ikkje at privatlivet ditt skal bli brette ut for alle, og det betyr ikkje at du fortjenta alt det stygge folk sei om deg og rykta du får på deg. Drit i alle og lev live ditt slik du vil. Stå på, vær sterk, kreve mot for å gidde å være ein offentlig person når det er så mange brødhoder i landet..

  65. Haha, bra triks for å få flere lesere og treff på bloggen. Dette er nok avtalt fra deres side. Smart. Litt ekstra penger 🙂 dat PR STUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  66. Syns dette blir for dumt . I de fleste innlegg er det små hint om at det er slutt . Ikke undervurdere intelligensen til leserne :S

  67. Merkelig at du OG martheborge som skal på tur sammen lider av kjærlighetsorg samtidig ! Blir sikkert en fin tur det

  68. Håper virkelig det folk skriver om Hove ikke er sant. Da skjønner jeg hvorfor det er skjærings i forholdet.. Kan ikke se for meg at du er en sånn person, og at du hadde kommet til å gjort noe så slemt mot Mathias 😮

  69. Tror aldri jeg har kommentert her på bloggen din før, ettersom jeg vanligvis kun leser blogger uten å etterlate noen “spor”. Begynte å lese bloggen din for noen år siden, å har vært fast følger siden. Så nå måtte jeg prøve å skrive noen gode ord til deg. Du er en utrolig sterk jente med bein i nesa, du kaller en spade for en spade, og står virkelig for det du mener. Du virker som en herlig jente tvers igjennom. Ikke hør på alle disse tullingene som er tastaturtøffe og bare er ute etter å ødelegge å bryte deg ned, eller de som mener de har rett på å vite alt om deg fordi du har valgt å være en offentlig person. Som sagt er du en sterk og flott jente, stå på og ikke la deg bryte ned av tåpelige kommentarer eller toskete rykter. Håper ting ordner seg for deg, og håper du har det bra til tross for at du har det tungt nå. Ta tiden til hjelp så blir forhåpentligvis ting litt lysere å se på etterhvert. Jeg har troen på at du kan klare deg i et hvilket som helst uvær Sophie!
   “Du, så mye som noen annen i dette universet, fortjener din kjærlighet og respekt.” – Buddha

  70. Hva mener du med at Anne Sofie kommer til deg til uken. Skal ikke du være i costa rica fra 18. (fredag) til 28.? Eller avlyser du denne turen OGSÅ?

  71. Kan noen av dere som var på Hove og så Sophie være så snille og skrive detaljert hva som egentlig skjedde? Blir veldig nysgjerrig når alle skriver om Hove og Sophie.

  72. Hei.
   Det virker som om folk glemmer noe viktig her(i hvertfall de som hater…). Jenta er 19 år!!! Hvor mye rart gjør man ikke i den alderen(selvfølgelig ikke alle 19-åringer). Hva så om hun var utro på Hove? Eller er overfladisk? Eller var mye borte fra M? Da jeg var 19 hadde enhver psykolog gitt meg diagnosen borderline.. og jeg er helt omvendt nå enn jeg var før! Jeg forstår ikke at jeg er samme person som da jeg var på den alderen. Det som er forskjellen på SE og alle andre 19-åringer, er at alt man gjør er offentlig. Uansett om ryktene stemmer eller ikke er jenta ung. Så la henne være i fred. Stå på Sophie! Du er ei fin jente!

  73. Kjære, fine Sophie. Jeg er ikke en person som liker klemmer, men akkurat nå ville jeg gitt deg en, en stor. Jeg har fulgt deg siden starten og føler at jeg på en måte er en bekjent av deg, men har jo aldri pratet med deg, men en ting jeg vet er at du er sterk. Jeg har lest alt på denne bloggen siden starten, og jeg vet at du klarer det. Det er tungt, men du skal vite at jeg ser opp til deg, og titusenvis av andre jenter rundt i verden. ❤️ en stor klem til deg, Sophie Elise.

  74. Hvis du ikke ønsker at folk skal snakke om det. Hvorfor skrive å bloggen da? Som er hemmelig. Får jo folk til å tenke det værste. Vil du ikke det, så blogg normalt som ellers

  75. Jeg er midt i en lignende situasjon med min sjelevenn som jeg har vært sammen med i 10 år. Jeg vet du er tom, at du har det jævlig og at ingenting hjelper. Likevel vil jeg dele med deg at tiden leger alle sår og at uansett hva som skjer vil du vokse og finne tidligere ukjente krefter i deg selv. Uansett hvordan det går mellom dere, vil det gå bra med deg fordi du er en sterk, intelligent og flott jente!
   Vi har hatt et vanskelig halvår med brudd, hans depresjon og hans tidvis uakseptable oppførsel som følger av hans psykiske problemer – nå er vi tilbake sammen igjen til tross for alt. Kjærligheten er merkelig slik, det som er meant to be is meant to be.. I mine tenår hadde en av minne venninner dette diktet på veggen som er godt å være med seg :
   If you love someone, set him free.
   If he come back he`s yours;
   if he dosen?t he never was.

  76. Du er virkelig verdens største dramaqueen…Makan til oppmerksomhetssyk sutrekjerring skal man lete lenge etter…!

  77. Kjenner jeg blir mektig irritert over enkelte mennesker i dette kommentarfeltet. Sophie har altså vært på Hovefestivalen, og noen av dere så – gisp! – at hun pratet med en annen gutt. At de hang sammen og hadde en god tone.
   Okei, greit nok. Men så dere henne ha sex med han?
   Hvis ikke burde dere bare klappe igjen kjeften. Det er nemlig fullt mulig å være venner med mennesker av det motsatte kjønn uten at det ender med blowjobs og sex.
   Voks opp, folkens.

  78. Tina, hvis hun har vært utro er det ille uansett hvordan man vrir og vender på det – med tanke på at hun er voksen nok til å forstå hva hun holder på med. Man er ikke et barn når man er 19 år gammel.. Utroskap er aldri ok, selv om man er ung.
   Hvis hun var utro fortjener Mathias så sinnsykt mye bedre.

  79. Du er sterk Sophie! Har fulgt deg siden du startet denne bloggen, har lest deg gått gjennom mye. Du er en utrolig sterk og ikke minst herlig person. Håper alt går bra med deg, og det kommer til og løse seg.
   Life sucks, in a beautiful kind of way. Som Axl Rose sa 🙂

  80. Det er så TRAGISK og skrive a men ille b. Du vet hvor nysgjerrige folk blir, og du kunne heller bare sagt at du ville ta en liten pause fra bloggen noen dager istedenfor å lage storm i vannglass uten å skrive en dritt av hva som skjer. Jeg er helt for at du skal ha privatliv, men da bør du slutte å skrive slike tragiske innlegg og så ikke gidde å si en dritt etterpå. Skjerp deg

  81. Noen mennesker er så forbanna dømmende! Og det morsomte av alt er det at de tør faen i meg ikke å skrive hvem de er! Syntes så utrolig synd på dere som føler for å krenke et annet menneske som har det vondt!
   Sopie, håper det går bedre, og at du kommer sterkere tilbake når DU føler for det! Så kan egentlig alle andre bare get lost!

  82. Slutt å skriv at Sophie har vært utro! Dere har ikke rett til og komme med noe som ingen vet om er sant ennå! Værsåsnill visst dere ikke har noe fint å skrive til/om henne så ikke kommenter! Dere trenger værtfall ikke å finne på rykter!
   -takk:)

  83. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke begynner å lure på hva som har skjedd selv, men bør det ikke være opp til Sophie Elise selv og bestemme om hun vil fortelle leserne sine om det eller ikke? Hun er jo bare en helt normal tenåringsjente, med en kjent blogg. Hun gjør feil hun også som alle andre, ikke at jeg synes utroskap er greit, men dersom hun gjør en feil skal hele Norge vite om det med en gang! Gjør noen av dere som har kommentert her en feil er det kanskje 10 stykker som får vite om det. Dere blir ikke dømt på samme måte som Sophie. La nå jenta få en pause!
   Uansett hva som har skjedd eller ikke så er du et utrolig godt forbilde for mange vakre Sophie! Det du engasjerer deg for, gjør og står for, står det respekt av!! Vær sterk, og kom enda sterkere tilbake <3

  84. Livet består av både gode og vonde dager. – Det er ikke til å unngå. Alle forhold har sine kriser, sine nedturer, oppturer, fantastiske opplevelser, og høylytte krangler… Av og til er det godt å ha litt tid bare for seg selv. Uansett om man har det fint, ok eller kjipt. Man er fortsatt to forskjellige personer, selvom man er sammen. Det kan være lett å glemme for alle og enhver. Om det ordner seg, man trenger tid eller ikke orker. – Så vil det ordne seg. På en eller annen måte. Det er også sunt å kjenne på og finne ut hva man føler. Være alene og bearbeide.
   Mitt eneste gode råd her i livet, er å ta tiden til hjelp. Det er hva jeg selv lever etter. Uansett hva som skjer, så er det ingen ting, tiden ikke kan fikse. Stol på både magefølelsen, hjertet ditt og tankene dine. Fyll dagene med det som måtte hjelpe deg på rett spor. Lykke til! Sender gode klemmer og positive tanker.

  85. Okey, jeg orker ikke å lese alle komentarene her, men en ting må jeg påpeke.
   HVIS man har vært ute i vinternatta og kysset en annen gutt, så går det ikke under kategorien utro. Jeez, voks opp jenter!!! Det er så mye mer til livet enn å sladre, overdrive og ødelegge. Hva godt gjør det dere hvis dette er sant? Nei pokker, jeg er så glad jeg ikke er 19 år….

  86. Jeg mener at grensen ved utro går når det er noe du ikke ville klart å gjort foran kjæresten din, og samtidig at du har skjønt hvor langt det er greit å gå i forhold til hva kjæresten mener. Jeg hadde selv blitt kjempe lei meg og kalt typen utro, om han hadde kysset en annen jente. Altså det holder å kysse meg og han ville nok fått mer enn nok kyss, til å drive å nusse med andre jenter.

  87. Enn å kysse andre jenter* Mener også at det samme gjelder deg, ville du virkelig likt typen stå og kysse med en annen jente rett foran deg…Tviler på det, og er rart at når gutter er så mye som smiler, flørter og slikt blir de med en gang kalt utro drittsekker, imens jenter får ´´åh, skjønner hvorfor´´og da gjelder pluttselig ting ikke lenger enn det å ha sex -.-

  88. Hvorfor går det rykter om hove NÅ og ikle før? En tenårings liv er gjerne det mest dramatiske og man gjør maaaaaange dumme og maaange gøyale ting. Hilsen oldis

  89. “Hva så om hun var utro på Hove?”
   Sånn helt seriøst. Kødder du med meg nå? Utroskap er det verste man kan gjøre mot en person, uansett alder. Jeg er 19 selv og sammen med verdens beste gutt. At jeg er 19 gir meg da ingen god grunn til å skulle være utro! KVALM KOMMENTAR

  90. Hvis du har vært utro som flere sier, blir jeg utrolig skuffa over deg! Trudde du var bedre enn som så. Heldigvis er det så enkelt som at jeg bare kan kutte ut å lese bloggen din heldigvis…. Cheater!!!!

  91. At det ryktet ikke har kommet frem før nå, kan jo være at folk har vært usikre og regnet med at de ikke ville bli trodd av å komme ut med sånt fra det blå. Siden hun skrev så merkelig, kunne det nesten virke som det stemmer. Men skulle det vise seg å ikke stemme, synes jeg det er slemt å spre et slikt rykte!

  92. Utroskap e da versta eg veit! Så har du vert utro miste eg all respekt for deg! Men siden du seie da ikkje e sant så trur eg på deg!
   Love <3

  93. Ida, å kysse noen andre ER å være utro – hvis partneren din ser på det som det. Hvis du og din eventuelle partner er åpen for det, værsågod. Alt man gjør som man ikke ville gjort hvis partneren sin var der – er galt:)

  94. Dere som misliker kommentaren min, har misforstått. Jeg sier ikke at det er greit å være utro! Men d r vel ikke vi som skal kjefte og smelle for det? Alle gjør feil..

  95. utroskap er ikke bare å ha sex eller kysse noen, men det er alt du ikke ville gjort med typen din til stede. kanskje der det gikk galt

  96. <3
   Du er den eneste bloggen jeg leser fast. Sånn det siste halve året.
   Alt ordner seg til slutt :)

  97. Håper du klarer å prelle av deg alle ufine kommentarer og rykter som leserne dine legger igjen i kommentarfeltet her. Skjønner ikke hvordan noen kan være så stygge mot noen de ikke kjenner. Håper også at det går bra med deg! Ordtak jeg minner meg selv på nesten daglig: går det ikke bra- så går det over. <3

  98. Du dro det litt på deg selv med det forrige innlegget da, selv om det sikkert er vanskelig å ikke skrive noe i det hele tatt.

  99. Vet at dette kasnkje ikke hjelper så, men jeg tenker på deg – stå på <3 Alt ordner seg til slutt <3

  100. Håper det går bra med deg Sophie! Ikke bry deg om alt det stygge som blir sagt her, men vær sterk og kom deg igjennom det som har skjedd på den måten du føler er best for deg! 🙂

  101. Huff, Sophie – gjør deg selv en tjeneste og steng kommentarfeltet! Makan til så mye DRITT folk klarer å lire ut av seg er bare helt utrolig!!!
   Ta den tiden du trenger på å samle deg, vi som heier på deg venter på deg når du kommer tilbake. Og uansett hva som har skjedd så dømmer vi ikke deg. Ser ut som enkelte glemmer at du bare er et menneske, du og.
   Stooor klem fra meg <3

  102. Håper alt ordner seg for din del Sophie! Synes du fortjener å ha det bra. Vil også at du skal vite at du har inspirert meg til å redusere kjøttspisingen og kjempe for dyrene. Elsker at du er så opptatt av at dyr skal ha det bra! Du gjør dagen min bedre, og jeg håper at noen av de kommentarene du får på bloggen kan gjøre din dag bedre også. Klem <3

  103. Håper alt ordner seg for deg, du virker som en fantastisk jente med fantastiske ambisjoner og drømmer for livet. Du har lionheart og dette skal du klare, uten tvil! Du har vært ett forbilde for meg i mange år, og uansett hva som har skjedd så finnest da alltid løsninger og kompromisser! Ikke bry deg om alle desse provoserende kommentarene ovenfor, skjønner ikke hvordan folk orker å bruke tid og energi på å slenge dritt. Som folk nevner ovenfor, du er bare ett menneske med helt normale problem som oss andre, om ikke mye vanskligere pga din status. Jeg dømmer deg ikke for noenting, du er en sterk jente som virkelig får drømmene dine til virkelighet. Det er det veldig få som får til på den korte tiden som du har vært i media. Lionheart hjalp meg gjennom det mest forferdelige hjertesorgen etter kjæresten gikk i fra meg etter 4.5 år og gikk direkte til en ny en. Tusen takk for du kom med sangen din som gjorde min dag bedre. Du hjelper og støtter mange tusen mennesker der ute. Jeg heier på deg, og håper alt er i orden med deg. Du fortjener det aller beste!

  104. Du er en vanlig person, du klarer dette💗 det er vanskelig men prøv å bare slappe av ig tenke at det er bare ord fra folk som ikke har et liv.. Media gjør hele tiden endringer å alt verre. Så.. Du er sterk💕

  105. Hvorfor er det synd på deg, tro? Fordi du er en offentlig person? Feil. Du er ikke en offentlig person, du er en blogger som helt frivillig legger ut privatlivet ditt. Det er et valg du har. Du kan stoppe dette akkurat når du vil, det som skjer er bare at en haug unge jenter som må finne seg en annen blogg å lese og du får være i fred for media og småjenter som henger etter deg. Valget er ditt.

  106. Hva er dette for noe?
   Jeg er rystet inn til beinet over innleggene! Jeg ville ikke i min villeste fantasi trodd på at mennesker hadde evne til en så rå ondskap.
   Dette er en 19 år gammel jente, som byr på seg selv. Den tøffeste, tydeligste og mest reflekterte unge jenta jeg hørt om.
   Å være 19 år betyr å snuble, snuble og snuble. Å være 19 betyr å føle sterk kjærlighet og sorg på samme tid, det er helt innafor sånn jeg ser det. Sånn kan en 19 åring ha det OG komme seg igjennom det, ved å ha gode venner og kjærlighet fra voksne som bryr seg.
   JEG, som er en aldrende dame i 50 åra, blir REDD når jeg leser flere av kommentarene her, samtlige skulle hvert på boot camp hos meg et par dager, for å lære seg god gammeldags folkeskikk.
   Det dere gjør er FARLIG, unge jenter velger å avslutte livet på grunn av kjærlighetssorg og jeg håper virkelig virkelig ikke kommentaren DIN, DIN eller DIN blir det siste som leses for noen.
   SKAM DERE!!!

  107. Jeg er så glad i deg selv om jeg ikke kjenner deg. Ønsker deg alt godt og håper ting føles bedre så snart som mulig uansett hva som skjer. ❤️
   Om du trenger en venninne i oslo er det bare å ta kontakt! Vi kan rive ned plakater når sirkussesongen kommer.

  108. Enig med den ene kommentaren over her. HVIS det har seg sånn at hun kysset noen andre synes ikke jeg det klassifiseres som utroskap heller. Skjønner at folk har forskjellige grenser på det temaet, men som en person som styres en del av følelser er det lett å bli revet med. Ganske A4 å synes det er tabu. Tror ikke Sophie Elise er den største “sutre/dramakjerringa” her, for å si det sånn.

  109. Stå på! Det går alltid bra til slutt 🙂 Har skrevet litt om deg på bloggen, som en av mine favoritt bloggere 🙂 Sjekk det ut på innspoo.blogg.no

  110. Det beste man kan gjøre er vel å si “Ingen kommentar”.. Enkelt og greit. Media er ute etter historier så saftige som oer hodet mulig. Media er rett og slett farlig i mange tilfeller. 🙂
   PS: Blir glad om du leser min blogg – kreftpasient på 27 år som gjør det jeg kan for å snu alt positivt.
   Fin blogg du har!

  111. Anita: Du burde invitere bloggeren på boot camp! Kanskje du kunne lære henne konsekvensen av å legge ut halv- og helpornografiske bilder av seg selv, skrive offentlig om svært private ting og være dobbeltmoralistisk: Kritisere folk som ikke “bryr seg” om miljø og dyrevern – samtidig som hun fronter/tjener penger på å reklamere for en livsstil som nettopp fører til forsøpling og forgiftning av kloden vår – og derved utryddelse av arter, både dyr og planter, og fører til skader på menneskenes arvestoffer.

  112. Helt urelatert, jeg må bare si at jeg liker at du ikke har en puppeheader og et halvnakent bilde på siden lenger. Det betyr at jeg kan lese bloggen din fra jobb.

  113. Ser ikke på utroskap som det verste som kan skje meg, ikke i det hele tatt. Ville dog aldri vært utro selv mot min nåværende kjæreste, rett og slett fordi han er en fantastisk god person, og fortjener alt det beste i verden, men jeg var utro mot min forrige kjæreste sånn 4 ganger eller noe.
   Hadde min nåværende kjæreste vært utro mot meg ville jeg tatt det tungt, fordi jeg har det så bra med han, men det ville absolutt ikke vært verdens undergang. Og jeg ville fortsatt ønsket han alt det beste.
   Har opplevd utroskap før, så jeg vet hvordan det føles. Jeg døde ikke btw.

  114. håper alt ordner seg sophie, du er den eneste bloggen jeg leser fast, og ikke bry deg om stygge kommentarer, jeg vet ikke om du har vært utro eller ikke, men om du har det så angrer du sikkert fryktelig og var sikkert full når det skjedde hvis det var på hovet, så vær sterk og ønsker deg alt det beste og håper det går bra med deg og at du klarer og fortsette og blogge at det ikke blir en pause, for jeg trenger bloggen din, du minner deg så om meg seg alt du skriver om deg og måten du er på, ser meg selv i så mye, så håper du greier å blogge forde, omså skriv om hvordan du har for leserne dine bryr seg om deg og håper du har det bra men selfølgelig skjønner vi hvis du trenger en pause da så ta den tiden du trenger, vi venter på deg og sjekker innom hver dag fortsatt <3

  115. ååh, ikke bry deg om kommentarer, sophie! helt forferdelig hva folk faktisk kan skrive til en de ikke engang kjenner. de vet ikke situasjonen noe bedre enn du og mathias selv. bare tenk på deg selv nå, så vil ting bli bedre skal du se!

  116. Du har fått som fortjent, håper ikke han tar deg tilbake denne gangen!! Håper du råtner i leiligheten din mens han får noe som er tusen ganger bedre enn deg – drittkjærring. Du er definisjonen på negativitet! Drama følger deg overalt, fordi DU skaper drama hele tiden. Kan si dette helt ærlig, fordi jeg vet godt hvem du er, vi har møttes mange ganger. Hver gang sitter du og surmuler og skuler stygt på alle andre. Som om du skulle vært så uendelig mye bedre enn oss andre som er tilstede. Er så lei av holdningen din – du gjør meg kvalm.
   Håper du får som fortjent denne gangen 😉 Hvis du har vært utro IGJEN så håper jeg at ingen noensinne kan bli forelsket i deg, du fortjener ikke kjærlighet fra noen 🙂

  117. Haha ler meg ihjel av “m” over her som jeg kan tenke meg sitter med fett hår og valker ut av buksa mens hun peller seg litt i nesa og nyter andres lidelse, fordi hun på en eller annen usannsynlig måte tror at å såre andre er nøkkelen til egen suksess! (i)

  118. u got it wrong Thea 🙂 Jeg er verken feit eller har fettete hår. Hvis noen har fettete hår her, så er det SoFie Elise, hahaha. Hun dusjer typ en gang i uka. ekkelt

  119. Kjære “m”, la meg først begynne med at du ikke burde vært på nettet i det hele tatt. Du har en ordentlig stygg holdning her. Regner med at dette ikke er den første bloggen du har skrevet noe dritt på. Du burde skamme deg og jeg håper du får hjelp med holdningen din. Du tror kanskje du er tøff her, men det at du selv ikke tørr å skrive navnet ditt engang gjør deg enda mere til latter. Bruk heller tid på noe sosialt og prøv å få deg litt venner enn å sitte på pcn og skrive dritt til mennesker du ikke kjenner engang. Irriterende at jeg bruker tid på dette til deg til og med. Men mennesker som deg begynner å bli rimelig irriterende.

  120. Utro horefitte ! Alle så du sugde han duden på Hove… Drit full, og fatta ikke at dette ville komme ut.
   Ikke så smart du, nei…. ;-p

  121. SILJE: skriver jeg dritt til mennesker jeg ikke kjenner? NEI, jeg kjenner sofie elise ganske greit godt faktisk. Skriver ikke stygt til andre bloggere, fordi jeg ikke kjenner de eller har noe i mot de. Men sofie elise er ikke så “snill” som hun prøver å fremstille seg selv på bloggen 🙂 Alle som kjenner henne VET at dette er sant! Hun er ganske uhyggelig IRL. Hun har en fæl holdning og tror hun er 1000 ganger bedre enn alle andre. Surmuler på fest og baksnakker mye. Virker som om hun ser ned andre rundt henne. Hun skal absolutt få alle rundt henne til å føle seg mindre så hun føler seg bedre. Kanskje jeg ikke er noe bedre akkurat nå, men bryr meg ikke. Hun fortjener haters sånn som hun er 😉

  122. m: Ja og du er en engel, leser jeg. Og baksnakker ingen. Og er tvers gjennom hyggelig – langt fra uhyggelig. Holdningen din er super, også! Og ikke ser du ned på Sophie, heller!
   Eller? Du er jo akkurat som du beskriver Sophie … Ønsker at dine barn ikke blir som deg, eller får oppleve slike som deg!

  123. Virker som at “M” har rett. Man kan nesten forstå at Sophie er litt sånn ut ifra bloggen og hvordan hun er på videor som hun ikke har filmet selv.

  124. Du har vært utro før høre æ rykta om! Når du skriv at vi har ingenting med dett privat liv, kaffør gidd du da å skrive et innlegg der du går rundt grøten, du gjor det nu og du gjor det rundt jula. Vi blir jo nysgjerrig!

  125. Sophie, jeg anbefaler deg å stenge kommentarfeltet eller å godkjenne kommentarene før de kommer ut på bloggen. Jeg har aldri sett så mye usaklig og ufortjent dritt i et kommentarfelt før og jeg hadde aldri giddet og sittet og ta i mot sånn dritt fra noen som ikke har peiling på hva som er sant eller ikke. Helt ufortjent. <3
   Til dere drittskaller som kommenterer drit: Sophie har det ikke lett nå og den giften dere drittsekker spyr ut her gjør det ikke noe bedre. Har dere noe bevis for noenting i det hele tatt? Trenger ikke å slenge med kjeften når dere ikke vet. Ondskapsfulle kjerringer. Alle vet hvordan sorg føles. Og det dere heller bør gjøre er å være mer voksne og empatiske og gi henne støtte istedenfor å sparke på en som allerede ligger nede. Get a life.

  126. Om du leser alle kommentarer som du har sagt du gjør, så vil jeg bare sende deg en styrkende klem. Å lese all den dritten du får slengt mot deg nå når du allerede er nede kan ikke være noe annet enn forferdelig. Hva som har skjedd og hvorfor er det ingen av oss som har noenting med og gjøre, og det er helt og holdent opp til deg om du vil fortelle om det. Kjærlighet er noe av det vakreste men og jævligste.
   Håper det går bra, ene eller andre veien ☺
   Stor klem fra en jente som også har hatt mye turbulent kjærlighet 💖

  127. Skjønner Mathias lett. Er ikke enkelt leve etter din pipe hele tiden. Humøret ditt går opp og ned hele tiden.

  128. Kjære deg. Hvis det er sånn at du faktisk har vært utro, shame on you! Men, Shit happens. Når man er ung, kanskje litt full og ikke minst populær og pen, kan ting fort skje. uansett om man virkelig er glad i noen. Mennesker er ikke monogame av natur, selvom det ikke er en unnskyldning for å være utro, er det hvertfall en forklaring på hvordan man kan være utro med en, og elske en annen.
   ting ordner seg for snille jenter. Så nå gjelder det å være snill og være trofast når man lover å være trofast. Dette er vel en sånn ting man gjør ėn gang i livet og lærer av.
   Du kommer til å finne kjærligheten igjen (kanskje også igjen, og igjen og igjen 🙂 ) om det er med den samme eller en annen.
   lykke til ❤️

  129. Kjære Sophie Elise!
   Jeg får så vondt i meg når jeg leser alle de stygge kommentarene ovenfor. Håper virkelig du klarer å se bort fra dem og tenke at de, mest sannsynlig, kommer fra sjalu drittunger!
   Håoer det går så bra som det kan gå med deg, uansett hva slags situasjon du er i.
   Også håper jeg virkelig du vet at du ikke skylder oss lesere noen forklaringer. Verken på hva som har skjedd eller hva du føler osv.. Selv om mange av oss har lest bloggen din i mange år har ingen av oss ‘rett’ til å vite alt om deg. Hvis du trenger tid borte fra bloggen har du all rett til det og du må ikke tenke på hva folk mener om det. Det er ditt liv og du må gjøre det du må for å ha det bra! Ønsker deg alt godt også krysser jeg fingrene for at alt ordner seg for deg!:)
   Stor klem fra Mo i Rana<3

  130. Du har selv sagt at du er vankelig å være med “er det ikke drama så lager jeg det” og det tror jeg jammen du gjør. Jeg tror du er en typisk pissmegge kjæreste som blir sur og furt for den minste ting. Og det er jo fan ikke rart så lav selvtillit og dårlig selvbilde som du har. Du er 19 år, skaff deg en life coach eller noe, du trenger hjelp. Uansett om det er brudd, utroskap eller at det bare er helt uutholdelig for M å være med deg så finn ut av det og fiks deg selv. du må fikse deg selv. Jeg tror fult å helt på de som sier du er en dritt i virkeligheten, ikke kom her å si vi ikke kjenner deg, du eksponerer meget mye på bloggen og står ikke en gang for det du liksom står for, drittkjerring egost oppførsel. Du er garantert ho som snakker dritt om andre for å føle deg bedre selv. Som prøver å sette deg selv over alle andre. Og nei, jeg er ikke feit, stygg eller noe. Jeg har bare nok selvtillit og er sikker nok på meg selv til å vite at jeg ikke trenger gjøre slike ting mot andre. Slem er du. Og nå sier sikkert andre at jeg gjør det samme, bull shit, sannheten svir av og til. Beklager! Skaff hjelp jente. Du opererer ting fordi ANDRE påpeker ting som er “galt” ved deg, hva sier det om deg? At du ikke eier selvbilde og selvtillit og ikke minst selvinnsikt. Ja du er bare 19 år, men det finnes andre 19 åringer som ikke er på langt nær like blåst som deg. Fiks deg selv før du forsøker å fikse noe med den stakars gutten du sier du elsker.

  131. Jobber ikke Mathias på Ski storsenter? Stakkars han hvis han får noe mas på jobb… Men kan noen si hva de egentlig så på Hove?

  132. Herreguuuuuuuuuuud så mye dumt man leser i kommentarfeltet her! Mer underholdende enn selve bloggen faktisk! Å med det sagt: GO HATERS!! Sånn seriøst, dere som “elsker” og ser opp til SE, er seriøst ikke noe annet enn en gjeng godtroende, dumme sauer… HUFF, puster vi virkelig inn samme oksygen? For det er virkelig fucked up!
   Og forresten, dere vet at i selveste bibelen til og med, står det klart og tydelig at det er bare de uintelligente som tror! Haha, for et sammentreff!? Wow!
   Jeg skjønner ikke dere “elskere”. Hva er det EGENTLIG dere ser opp til og elsker her?

  133. Åå, kjære, nydelige deg Sophie. Vondt å lese slikt som dette. Håper virkelig at ting blir bedre for deg. Du virker som et så utrolig godhjertet og sterkt menneske, og husk at alt ordner seg for snille piker. Bare å lese blogginnleggene dine kan gjøre dagen min bedre og vekker ofte tankene (om hjertesakene dine, om dyr og miljø), og det setter jeg utrolig stor pris på. Det du skriver er så utrolig klokt sagt, og du gir stor inspirasjon, og jeg mener at du er et godt forbilde. Har spist veeldig mye mindre kjøtt i det siste, takken være at dy har gjort meg oppmerksom på det. Utrolig fint å lese at du er åpen, også i vanskelige tider. Håper at det ikke blir for slitsomt for deg, og husk at hvis det blir for mye, er det mye bedre at du tar en blOggpause, og tae hensyn til deg selv. Jeg syns bloggen din har en god kombinasjon mellom den “mer overfladiske siden”, som eks sminke, mote og den fantastiske barbie-siden din, og dypere temaer som når du viser ditt utrolig store engasjement innenfor dyr, miljø og når du er åpen om ekte, dype, vanskelige og menneskelige følelser. Det er det som gjør deg, sophie-elise, til et så utroolig godt forbilde. Alle har oppturer og nedturer ilivet, og det er jo nedturene som får oss til å kjenne hvor gode og fantastiske oppturene er, og å sette pris på dem.
   Håper at ting blir bedre, Sophie. Skal be for deg i kveld. Fortsett med å være sterk, kjemp deg gjennom dette, jeg vet du klarer det.
   Stoor og varm klem til deg. Setter utrolig stor pris på deg og det du gjør, og står for.
   Hilsen 15år gammel fast bloggleser, som har fylgt din fantastiske blogg i flere år nå<3

  134. Får virkelig vondt av å lese hvor ufattelig slemme mange er i kommentfeltet her. At noen mennekser er så onde at de ønsker et menneske det vondt, selv i en tid som alt er vandkelig er så ekkelt å se. Håper karma kommer å tar dere alle, jævlige mennesker.
   Stå på, kjemp, sophie. Du er et nydelig menneske, på utsiden og helt inn til hjertet.

  135. Hva synes Mathias om tinder-bruken din ? 😉 Du er visst litt her og der eller, er det noe du vil avkrefte/bekrefte? 🙂

  136. Bare for å minne deg på det: Publisert 21.10.2011, 15:00 – av Sophieelise på bloggen:
   “Når jenter er utro har jeg ofte hørt “åh stakkars henne”, ” alle gjør feil” osv, som om det skulle vært okei. Helt latterlig synes jeg.
   Om min egen kjæreste noen gang hadde vært utro.. Fyfaen, jeg blir dårlig bare av tanken. Håper alle som er i forhold der noen har vært utro ikke finner seg i å bli behandlet som dritt og går videre. Jeg kjenner så mange som er i forhold de ikke fortjener, og det gjør meg rett og slett vondt. Men selvsagt – man kan se på et forhold som en slags kontrakt der man blir enig seg i mellom om hva som er okei.”

  137. Til alle elskere av sofie elise:
   Hvis hun har vært utro, så er der ikke første gang heller for å si det sånn 😉
   Husker noen av dere AA? Eksen til sofie elise, Adrian Aagensen. Når hun var sammen med han for noen år siden var hun utro FLERE ganger – med ingen ringere enn Mathias 🙂 De hadde sex sammen 3 ganger mens hun enda var sammen med AA.
   Dessuten er sofie en real drittkjæreste. Hun nektet AA å se porno (wtf…? Hun følte seg truet haha)… Hun sendte han flere nakenbilder av seg selv (før hun tok silikon) og mente at det var det eneste han fikk kose seg med. Kontrollerende much?!

  138. HIHI!!!!
   det var da bra det ble slutt. ikke lett å bo i leigligheten som er din, å gjøre hva du har lyst til å gjøre, stelle hjemmet osv…! og så syns du i tillegg du er så super bra, så da er det jo easy å være utro og sånn… eller er det også bare PR gag? det hadde jo vært typisk også…. hihihi..

  139. LOL om du virkelig var utro så er det jo dobbeltmoral at du tidligere synes
   det var latterlig at andre var utro. Og om du virkelig elsker dyr så burde du
   holde deg langt unna hovefestivalen og andre festivaler. Er nemlig mange
   som forsøpler hele stedet uten å rydde opp etter seg, og bråket fra scenen
   skremmer dyrene slik at de ikke vil være i nærheten av dere. LOL

  140. LOL og btw hadde passa om chris crocker hadde laga en
   “leave sophie alone video” kanskje det hadde hjulpet litt 😀
   en video fra selveste chris crocker dere minner om hverandre LOL 😀
   om du ikke skjønner, kan du søke på “leave britney alone” på youtube LOL

  141. Sophie er en stakkar unge på 19, tror hun er en skjønnhet, men dessverre hun er direkte mindre pen. Det må selv også se etter som hun desperat holder på med utseendet sitt døgnet rundt. En gang utro alltid utro.

  142. ståpp å Sophie! du er ei fantastisk jente! og har vært forbildet mitt siden du starta bloggen din <3 håper det ordener seg! du å Mathias er så søte samme åååhh

  143. Jeg liker deg, Sophie. Jeg har fulgt bloggen din lenge, selv om du provoserer meg av og til kan jeg ikke la vær å like deg.
   Men; som du vet, og mange andre vet, har det dukket opp rykter. Dette pluss dine nå to ganske “svevende”(i mangel på bedre ord) innlegg + fraværet av bloggen har ført til at jeg undrer om ryktene kan være samme.
   Hadde ikke disse innleggene kommet slik, hadde jeg ikke trodd på ryktene de grann. Men når det begynner å dukket hintende bilder på instagram lurer jeg og.
   Det er sikkert noen som finner noe å klage på i kommentaren jeg skrev, men ja..
   Jeg håper virkelig hva det nå enn som har skjedd ordner seg til det beste for alle parter.
   Jeg liker bloggingen din, og deg, og det vil bli kjedelig om det plutselig stopper.

  144. Kjære alle dere som skriver dritt. Jeg kan ikke fatte eller forstå hva som får dere til å tro at det er greit å slenge upassende kommentarer, ubekreftede rykter og regelrett hatefulle og sårende meldinger til en person som tydeligvis ikke har det greit akkurat nå. Vi gjør alle feil, og som en offentlig person må man til en viss grad tåle å få konstruktiv kritikk og spørsmål om sine handlinger, men denne sjikaneringen som flere her holder på med er overhodet ikke akseptabel. Det er lov å være nysgjerrig, det er lov å være kritisk og det er lov å være uenig, men tenk dere nøye om før dere rakker ned på Sophie som person. Når alt kommer til alt regner jeg med at de færreste her hverken kjenner Sophie personlig, eller vet med sikkerhet nøyaktig hva som har skjedd, og derfor ikke har noe konstruktivt å komme med. INGEN, offentlig person eller ei, skal måtte tåle å motta så mange barnslige og vonde kommentarer som flere her kommer med.
   Kjære Sophie. Jeg har lenge beundret deg for at du tør å være så sterk og stå for det du mener både i motgang og i medgang. Jeg synes bare det er din sak hva som skjer i livet ditt akkurat nå, og er enig med flere om at det kan være lurt å stenge kommentarfeltet for en liten stund. Spekulasjoner, rykter og hatmeldinger fører aldri noe godt med seg. Likevel håper jeg at du klarer å se bort fra de, og at du heller fokuserer på det som skjer i livet ditt akkurat nå, slik at det kan løses til det bedre for alle parter. Ta den tiden du trenger. Alt ordner seg til slutt, og i mellomtiden er det mange som støtter deg og ønsker deg alt det beste. <3

  145. Dette går bra Sophie. Dere har vært gjennom så mye før, så dette klarer dere. Om du elsker han så mye, da gjør du ALT for å fikse ting mellom dere igjen. Har kjæreste selv og jeg må stadig vise han at jeg kjemper for oss. Han er som en jente, han lager drama og kvalme, også må jeg fikse ting. Rart forhold.. Men jeg elsker det! Men bor ikke så langt unna deg, hvis du vil snakke med en fremmed så er du hjertelig velkommen til min leilighet i Oslo. Det går bra kjære deg. Alt ser nok mørkt ut nå, men tiden vil vise, og tiden vil hjelpe. Stor klem fra meg

  146. Er helt utrolig hvor mye stygt folk skriver. Dere eier ikke skam! Er så utrolig barnslig å sitte bak tastaturet å være tøff i trynet. Er så sinnsykt lavmål at dere ikke har bedre ting å gjøre på, helt latterlig! Håper alt ordner seg for deg Sophie <3 Husk at alt blir bedre med tid, uansett hva som skjer. Sender masse varme tanker <3

  147. merkelig at só mange sier de só deg drive fále ting pó hove,.. men ingen har noe bevis, ingenting..

  148. Hei, jeg så at du har fått mange stygge komentarer, men vil bare si at du er rå! Når jeg startet å lese bloggen din var jeg litt i tvil! Men Gud å du er fantastisk! Man kan ikke være enig og uenig om alt men jeg synes du virker som et søt og snill jente. Du er heldig men har jobbet mye for å komme der du er. Og du er så sterk som ikke lar deg knekke av alle de slemme jentene der ute!! Du er den du er, du er unik og fantastisk❤️❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg