DETTE TJENER BLOGGERE

 Jeg får flere mailer i uken fra aviser/tv/radio som inviterer til intervju eller debatt angående temaet, akkurat som om vi store bloggere er en gruppe kriminelle som ikke kan passe på vår egen jobb, og som bare er ute etter å lure folk – for hva tjener bloggere, og hvordan gjør man det? Jeg takker alltid nei til slikt, jeg føler temaet er oppbrukt og det er ikke noe jeg er interessert i å snakke om. For helt ærlig, så er det faktisk et ganske kjedelig tema for meg  – men siden så mange synes det er spennende, kan jeg gjerne oppsummere litt kort likevel.

1. Om jeg får noe sponset, så skriver jeg det. Men saken er så enkel som dette – jeg får svært lite sponset, jeg takker i 99% av tilfellene nei. Har jeg på meg en genser fra nelly så er den kjøpt selv, en kjole fra sheinside, en veske fra her, smykke fra der. . Jeg handler masse, masse på internett, men logisk nok skriver jeg også hvor klærne mine er fra. En link er ikke det samme som reklame, eller at jeg tjener noe på det. 
2. Så, til de resterende 1% jeg faktisk takker ja til – da blir innlegget merket øverst med annonse/reklame. Jeg takker ikke ja til å reklamere for alt, det er en grunn til at dere enda ikke har sett noe til yoghurt, iste eller ungdomsbiletten fra SAS på denne bloggen. Fordi det er kjedelig for meg å blogge om, kjedelig for dere å lese om. Er sikker på at jeg sier nei til 150 000 i mnd uten å overdrive, det er sikkert mye mer, bare fordi jeg ikke har lyst til å kobles mot alt mulig.
3. Når jeg er på ferier, når jeg liker noe jeg har spist, sett en film, vært på konsert – jeg skriver om det fordi jeg vil, bloggen min er her for å underholde og tipse videre, så jeg linker til det som linkes kan, uten at jeg får noe for det. Jeg vet jeg ville ha satt pris på det samme om det var andre veien.
4. Flere pr og markedsføringsbyrå har adressen, nr og mail til bloggere, så nå og da popper det opp produkter uventet i postkassen, enten i oslo eller hjemme i harstad hos mamma og pappa. Dette kan jeg forsåvidt ikke noe “for”, og alt dette blir som regel lagret her hjemme, sendt tilbake eller gitt til venninner. Om jeg da likevel skriver om det, så er det fordi jeg vil, ikke fordi jeg må eller fordi det har vært noe som helst krav.

Så, hvem er egentlig dere som sitter og melder inn til forbrukerombudet om så klart skjult reklame her og der? Hvorfor? Hva gjør det dere om jeg skriver om en lipgloss jeg faktisk har kjøpt selv? Dere taper tid på det som dere kunne ha brukt til å gi deres egen hverdag litt mer mening. Dette med blogging er en oppskrytt, veldig hard jobb som man ofrer store deler av livet sitt for å fortsette med. Alle i min omgangskrets er helt sjokkerte over hvor hardt det er! Og jeg personlig sparer pengene mine. Jeg tar ut 40-50 000 kr til meg selv per måned (det jeg ikke tar ut, som er en del, sparer jeg) som jeg bruker på husleie, strøm, mat, forsikring, de organisasjonene jeg støtter, og alt annet man må enn måtte trenge eller ønske å kjøpe. Og alikevel sitter jeg igjen med god pluss hver enesten måned fordi jeg er en mester på å spare til og med det. Jeg sparer alt, og var derfor jeg kunne kjøpe meg leilighet. Min økonomi er ingen andre sin sak enn min (og pappa sin, fordi han styrer pengene mine). Ikke engang kjæresten min eller de nærmeste vennene mine vet hva jeg har, men til og med da jeg fikk 1000 kr i måneden av mamma og pappa som 16 år gammel, sparte jeg og hadde alltid penger og gikk i stort pluss. Så, jeg er ingen bortskjemt dritt som sløser, slik mange vil ha det til. Men flere bloggere tjener over en million i året, og så har flere enda mer i firmaet sitt. Så det er en del 🙂

Og kjære, VG, dagbladet etc ec, som er så utrolig glad i å henge ut bloggere på den måten dere gjør – neste gang de skriver en artikkel om hva som er “hot” i sommer, merk dere at de fleste avisene tjener godt på folk som klikker inn på linkene uten å merke det noe sted, samtidig som de prøver så godt de kan å rive ned bloggere. Jeg har holdt det inne så lenge, men om jeg får en mail angående temaet fra EN journalist igjen, så vil min respons være som følger – pass på deres egen jobb først, og merk deres egen jævla reklame. 

286 kommentarer
  1. Hva har skjedd med deg, Sophie? Du er jo KONSTANT sur, utakknemlig og sint?? Herregud, hadde jeg hatt din økonomi, dine muligheter og alt annet.. ja da.. Og hvor kommer pengene fra hvis du aldri annonserer eller noe sånt?

  2. Bra! Lurer på en ting, ikke hvor mye du tjener eller noe.. Men siden du som regel sier nei til spons og er svært sjeldent reklame på bloggen din, hvor får du penger fra da? 🙂

  3. Å drive blogg tar mye tid, tanker og følelser. Det er en jobb som aldri går an å “skru av”! Når man har publisert ett innlegg har man allerede det neste innlegget i hodet, om ikke flere på samme tid. Selv om jeg ikke tjener noe på bloggen, så ligger det flere timer bak innleggene likevel. I håp om at det en dag skal bli verdt det.. Men ja, det tar utrolig mye tid!

  4. Digger deg Sophie! Så utrolig fornuftig gjort av deg og spare i stede for og bruke det opp på tull(som de fleste gjør,inkludert meg) 🙂

  5. Etter jeg har betalt alle regningene mine, som husleie, mobil, forsikring, strøm etc. Sitter jeg igjen med underkant av 3000 kr(fra studielån + ekstrajobb) i måneden til overs å leve for som skal dekke mat, klær og..å leve. Shit, du har det jævlig digg..pengemessig altså!

  6. Hei Sophie Elise!
   Grunnen til at folk kaller deg bortskjemt er fordi du bruker 40-50 000 kr. på deg selv i måneden. Ja du har råd til det, men har forstår du at det er SINNSYKT mye penger for en jente på 20 og helt urealistisk for de fleste, ikke bare ungdommer, men de fleste foreldrene våre også?
   Bare se det litt i perspektiv: jeg er like gammel som deg, student og lever på 7300 kr. i måneden. Du lever på 50 000 kr og har i tillegg mulighet til å spare. Hvis du ikke ser at det er å være bortskjemt burde du nok tenke deg om en eller to ganger til.
   Og til din informasjon er det mange voksne som jobber minst like mye som deg og som ikke tjener i nærheten av det du gjør.

  7. Hva er det du tjener penger på når du ikke blir sponset? For det er jo det du sier i innlegget ditt. Du tjener vel ikke så sykt mye penger på innholdsløst vrøvl og glansbilder av deg selv, det må jo være noe du selger på en eller annen måte.
   Og til det med hardt arbeid … Jeg ler så tårene triller.

  8. You go, sister! Helt enig. Økonomi – enten lav eller høy – har ingen andre rett til å snoke i. Hvis det e dèt man velg å bruke fritida si på så bør man vurdere å prioritere andre ting. Ka i herrens navn får man ut av å spekulere ka noen i f.eks helt nord i landet, helt sør i landet tjene?
   Det e da for svarte en privatsak. Doh! /facepalm

  9. Jeg må nesten le av alle de tragiske kommentarene lenger opp her. Folk tenker bare på hvor mye du har tjent.. Ikke all jobben som ligger bak. Du har faen meg fortjent hver eneste krone. Er sikker på at halvparten av de som kommenterer over her har hatt en blogg før, men aldri kommet så langt som du. Og det er fordi du har jobbet så utrolig mye med bloggen din. Alt du skriver kommer rett fra hjertet. Jeg har så utrolig mye respekt for deg! Du har virkelig stått på og jobbet hardt med bloggen din. Du er kjempe flink!!

  10. Blogg.no betaler de ti? Ikke fall ti første på topplisten! ☺️De får altså lønn av dem 😊 så derfor KAN sophie elise blogge å leve av det uten å MÅTTE kobles opp mot diverse slik at blogg kan være blogg og komme naturlig for bloggerne ☺️

  11. Stakkars deg, har du bare 40-50.000 å leve for i måneden. Kanskje vi skal starte et “HJELP SOPHIE ELISE FOND”. Nå er du unormalt labil om dagen, du blir aldri fornøyd 🙁 Det er nok sameblodet som herjer, LOL.

  12. Stakkars lille rike pike…. Jobber hardt! Haha dagens vits. Se å få beina ned på bakken å få deg en ordentlig jobb! Du er latterlig og så full av deg selv at det er sinnsykt kvalmt..

  13. Marlen
   16.04.2015 kl.18:51
   Jeg må nesten le av alle de tragiske kommentarene lenger opp her. Folk tenker bare på hvor mye du har tjent.. Ikke all jobben som ligger bak. Du har faen meg fortjent hver eneste krone. Er sikker på at halvparten av de som kommenterer over her har hatt en blogg før, men aldri kommet så langt som du. Og det er fordi du har jobbet så utrolig mye med bloggen din. Alt du skriver kommer rett fra hjertet. Jeg har så utrolig mye respekt for deg! Du har virkelig stått på og jobbet hardt med bloggen din. Du er kjempe flink!!
   Til MARLEN: Vet du i det hele tatt hvordan SE har blitt kjent? Det virker ikke sånn …

  14. De som lurer på hva sophie tjener penger på, så har noen adds på siden og hver gang noen går inn på det så tjener ho penger på det. Ja ho er en heldig motherfucker som har så mye penger i ung alder. Jeg selv sitter igjen med svært lite hver mnd. Hvis dere er så sjalu så begynn å blogg selv da vel, skriv om noe artig, vær provoserende så kan dere også tjene penger. Verre er det ikke folkens! Sjalusi er det verste som fins! Så skjerp dere!

  15. Du skriver så bra! Synes virkelig du burde skrive en bok en dag. Jeg kjenner meg ofte igjen i det du skriver og det gjør bloggen til noe som er verdt å lese for utenforstående!
   Lurer forresten på om du eller Robin har lyst til å være med i Paradise hotel? Kan du skrive litt om din mening rundt den typen reality programmer?
   God helg!!!

  16. Hva tenker du om at du du ikke merker annonselenker riktig (i følge veiledningen fra Forbrukerombudet)? Du oppgir ikke alltid at lenkene du legger ut er affiliatelenker eller så skriver du kun “ad” bak den siste.

  17. “Bruker BARE 40-50 000kr i mnd på meg selv” “hard jobb” Sååå utrolig latterlig skrevet!
   At du sparer er en SELVFØLGE hvis du har umoralen til å SLØSE så mye penger i mnd på deg selv. De fleste EKTE arbeidere tjener ikke 50 000kr i mnd engang.(det du altså bruker på shopping og mat).
   Hadde jeg også tjent 150 000kr i mnd så hadde jeg SÅKLART spart 100 000kr av de, hvis jeg skulle brukt de andre 50 000 på meg selv. Det er ikke akkurat vanskelig for deg å spare?
   Å skrive så mye negativt og umoralsk du skriver på bloggen din, å deretter kalle det hardt arbeid? Er det mulig.
   Dette er ikke en jobb, det er en betalt HOBBY. Få deg en ekte jobb så kanskje du lærer deg forskjellen.
   At det tar TID å drive en blogg; JA det tar det, men du skriver typ 1-2 innlegg om dagen, gjerne bare tull som den nye sokken du har kjøpt deg på nelly. Det er ikke en hard jobb. Det tar mindre tid en lekser. Du skriver på tastaturet akkurat når det passer deg, hvis du i det hele tatt gidder. Denne kommentaren her er jo like lang som mange av innleggene dine. Så da kan du gjerne kalle meg hardt arbeidene.. LOL
   Blir ekstremt provusert når jeg; som de fleste andre har en EKTE jobb der vi må stå opp både kl.5,6 og 7 hver eneste morgen og være på jobb til kl. 16 og 17+. Med et kvarters pause. Der vi sliter oss ut fysisk og psykisk hver eneste dag. Jeg jobber med voldelige barn og det skal jeg love deg er en krevende jobb. Jeg tjener under 20 000kr jeg. Det er faktisk bittert og se hvor mye du får for å åpne en pc når du selv måtte ønske det og skrive om lipglossen din å tjener over 100 000kr imnd.
   Du kaller det hardt arbeid, jeg kaller det bullshit. Fy søren så latterlig dette er.

  18. Dæven 40-50 00, hadde vært lykkelig. Og tro meg med et barn og en kjæreste ville jeg greid med super bram vi har tilsammen 2100 i måneden på 3, det inkluderer husleie, strøm og mat til babyen og til oss lege osv alt som skal has. Og vi er blakke. Så plis ikke nevn det på den måte .

  19. Så utrolig bra skrevet! Er det noen som ikke har noe de skulle sagt så er det jo for all del journalister…
   Og sånn til alle dere som “klager” på at Sophie Elise tjener mye;
   Ja, hun er heldig som har en såpass god økonomi til å være så ung. Men er ikke det bare bra for henne? Det er ikke hennes feil at folk som studerer lever på 7500,- i måneden? For å sette det enda litt mer i perspektiv (Beate) så burde vel alle vi som har kommentert her også blitt regnet som bortskjemte hvis vi sammenligner gjennomsnittspersonen i verden – så hvorfor klage så innmari for ingenting på en person når vi ikke er bedre selv..? Ingenting annet en sjalusi, enten man innrømmer det eller ikke. Jeg selv er 17 år og tjener 3000 kr i måneden, men jeg har det fint med meg og mitt liv, og unner derfor Sophie det. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal bli så forbanna sure og sjalu fordi andre folk tar gode valg og gjør suksess…

  20. Dette var et supert innlegg! Tror mange forbinner bloggerne som sløve, dumme og at de får alt sponset og jeg skal ikke legge skjul på at jeg trodde det før jeg leste dette innlegget. Føler at de fleste ser på deg som den du var på bloggen for noen år tilbake, og ikke som den omsorgsfulle, snille og støttende jenta du viser deg mer og mer å være her 🙂 Jeg er helt enig at man ikke skal snakke om hva man tjener osv hvis det ikke er ønskelig, for noe må man jo kunne få ha for seg selv og spesielt du som deler så og si det meste med oss 🙂
   Dette innlegget var utrolig fint 🙂 tusen takk!!
   Hilsen Natalie :*

  21. Wow blir så provosert av enkelte sine kommentarer over.. Er det ikke bare til å slutte å lese blogg om det er så jævlig? Herregud! slutt å være missunlig, gjør noe med deres eget liv.

  22. Drit bra innlegg Sophie! 🙂 Uansett, så har ingen verdenens ting med hva du tjener å hva du blir sponset… Din blogg er en jobb du gjør utrolig bra! Folk kan ikke forvente å få vite hvem som tjener hva til en hver tid! 🙂

  23. Dette her syntes jeg du klarte å formulere på en meget fin måte, mye forståelse og mening.
   Dette er et tema som mange av dine lesere lurer på, og syntes det var kjempe fint at du skrev er innlegg om det. Er så mange som er sjalue på deg, både lommeboka, utsende og statusen din! Godt skrevet ;*

  24. Cecilie
   16.04.2015 kl.19:25
   Så hva vil du Sofie skal gjøre med saken? Lol, sjalusien din er da ikke hennes problem?

  25. til cecilie: det blir for dumt å skal sammenligne din egen jobb med hennes. sophie har bare vært heldig, hun har vært på riktig sted til rett tid. er du ufornøyd med din egen jobb, så skifter du, istedenfor å skal angripe denne jenta.
   blogging er noe veldig nytt som de aller fleste ikke klarer å sette seg inn i hvordan fungerer. det sliter kanskje ikke ut en på samme måte som en annen jobb, men det er nok slitsomme sider ved blogging også, som det at alle vet hvem du er, at en alltid må passe på hva en sier, osv. sophie kunne sikkert gjort mye for å fått den anonymiteten du selv har! men sophie har valgt denne jobben og hun takler det. så da takler du nok din egen jobb, du og. er du misfornøyd, skaff deg ny jobb.

  26. Disse gavene du får uten krav burde du gi til fattighuset eller til den omvente julenissen, er dessverre kjempe mange som ikke har råd til julegaver osv her i Norge, og mange besteforeldre og sånt som feirer jul alene fordi de skammer seg over ikke å ha råd til gaver til barn og barnebarn og derfor ikke tørr å komme eller føler seg som en byrde………..

  27. De pengene du tjener er godt fortjent, og selvfølgelig går det mye hard jobbing og tid ned i bloggen din. Du er en av få bloggere som faktisk oppdaterer hver eneste dag (med få unntak).
   Det er bra at du får utblåsning for dette, og satt litt lys på saken din.
   Lurer forresten på hvor mye, og hva, du støtter mtp organisasjoner?
   Anniken

  28. Jobber 100 % og tjener ca 25 000 i mnd.. Sparer rundt 5 000 av disse. Skjønner ikke hva man kan bruke 40-50 TUSEN på, i mnd? :-O Hvor mye gir du til organisasjonene?

  29. Jeg deler ikke alltid dine meninger, men satan, det er så jævela forfriskende med en blogger/et menneske som er seg selv på godt og vondt. Som oppleves som ekte. Jeg hadde aldri turt å utlevere så mange av mine dårlige sider og negative tanker i det offentlige. Jeg sier ikke dette for å skjule kritikk, for alle har jo dårlige sider og negative tanker, men få tør å blottlegge dem! Har virkelig respekt for deg, som menneske. Et menneske som av og til irriterer og provoserer er lettere å like enn falske mennesker som ikke tør være seg selv!! Stå på!!!

  30. Dette er en kvinne som har sjønt det! Og jeg kan ikke annet en å le av de som kommenterer her, i forhold til at det du gjør ikke er en jobb, de klager over at de må stå opp tidlig om morgenen og i tillegg så tjener de mindre en deg. flere mener at du er bortskjemt og hele bloggen din er en hobby😂 Sophie Elise hadde ikke vært der ho er om ho ikke hadde jobba for det. Og vi er alle ansvarlige for hvordan vi løser livets utfordringer. Her har vi en kvinne som viser oss at det finnes flere måter og gjøre ting på i livet. Sophie oppnår tydelige resultater, det er det eneste ho trenger og refferer til 😉 Jeg er imponert over dine resultater og det er til stor inspirasjon. Stå på og vær stolt!

  31. Jeg må nesten le!
   Du sier at det ikke er SÅ mye penger, men at du tar ut 50000 kr i måneden, det er 600 000 i året, og dette er UTENOM SPARING som du sier er EN DEL (svært relativt). Du tjener oppimot en gjennomsnittslønn til en lege – EN LEGE SOM REDDER LIV! Du sier det er hardt å blogge, noe som kan være sant, men har du tenkt på alle de som strever med å få seg utdanning, 60 studiepoeng for legeutdanning, mens du kan droppe ut av videregående fordi du tjener langt over 600000 i året på å skrive om sminke og palmeolje i påskeegg?!
   Vennligst tenk deg litt mer om!

  32. Jeg tjener typ 10.000 kr i mnd og er aldri blakk på tre år hittil. Er egentlig dårlig å spare, men har greid å gå i pluss hver måned 🙂
   Jeg skal jo bli sykepleier, og jeg gleder meg. Lønna er ikke så lukrativ, men det er en givende og lærerik jobb. 🙂
   Jeg unner deg så klart de pengene, for de har du jobba hardt for.
   Mange er så sjalu fitter her at jeg blir så flau!
   Skjerpings! Vil dere tjene som Sophie, så burde dere skaffe dere en blogg selv!
   Ånei? Dere klarte ikke bli like kjent som hu? Så dumt da!
   Folk får lære seg at det er urettferdig i blant. At andre har bedre hus, osv.
   Sånn er det! Jeg har en stor formue selv, og den ene sa at jeg var bortskjemt.
   Egentlig ikke helt, jeg har ikke bedt familien om å legge inn penger så 🙂
   Det er forskjellen. Og da jeg var yngre, kjøpte jeg iPod hvert år. Og da sa den samme venninna at jeg var bortskjemt. Jeg sa nei, for jeg brukte mine penger på iPod og at jeg var musikkfrelst. 🙂 dessverre har vanen gått over til iPhone nå hihi!
   Anyway, anbefaler dere å trene styrke eller jogge nå, for da får dere endorfiner etterpå og da føler dere bedre etterpå 😉 det er et fint tips for folk som hisser seg opp bak tastaturet. Tren, eller pust til ti sekunder.
   Hvis dere ikke liker det sophie har skrevet, så er det bare å logge seg ut. Så vanskelig er det ikke??? Du leser blogg du liker godt, ikke en du ikke liker….

  33. Hva du tjener har ingen noe med. Men for din egen del: pass på at pappa’n din betaler skatt før du får lommepengene! Det nytter ikke å komme i ettertid og si at du trodde at pappa fikset dette!

  34. Uff.. Ut fra Facebook denne uken og deling og miming av den videoen din, så er det du som er UKAS NOT… Uff jeg syndes nesten synd på deg, folk hermer skikkelig og plager deg pga huden din.

  35. Du, Oda. Det er ingen som har anklaget Sophie for den lille summen studenter får i mnd. av staten. Det er staten sin feil. Og at vi er født i Norge og er heldige sånn har heller ingenting med saken å gjøre. Når du skal debatere, så holde deg til saken.
   Studenter får 7300 i mnd, og må bruke over halvparten på leie av bolig. Studenter lever under fattigrensen i Norge, så vi kan fint si at Sophie Elise er bortskjemt. Å være student er en fulltidsjobb, men vi tjener mye mindre enn Sophie. Selv når jeg som ferdig utdannet lærer vil jeg tjene mindre enn henne.
   Ja, jeg kunne gjerne tjent så mye som henne, men jeg er glad for at jeg går gjennom studietiden og lærer meg masse om økonomi.
   Mvh Nina:)

  36. Jeg må bare inrømme en ting, som du også burde gjøre.
   Det du skriver over, setter deg bare i en dårligere bås. Du sier du tar ut ca 50 000 etter sparing for diverse. Dette er mer enn det vanlige fult utdannet med jobb kan av og til sitte igjen med til overs, også sier du at du har det fært? Dette får deg til å virke enda mer transynt enn det forrige innlegget ditt, og er det noe det bidrar til så er det å kaste ild på bålet. Du kommer absolutt bare til å bli hengt ut mer etter dette. Er du virkelig så dum? At du skal forsvare deg så ender du opp i å blott drite deg direkte ut. Uff du er ingen smart jente og det har media skjønt. Om man sjekker på skattelistene så vet vi at du tjener dårligst i forhold til mange andre bloggere så det er ikke synd på deg men du får deg selv til å virke så utrolig dum.
   Bare i forrige innlegg så sier du så sykt motstridente ting, du har selv vært utro, du sier selv du er åpen mot sex og så plutselig sier du at du hater det?
   Du er virkelig ikke en smart jente og du graver deg så langt ned at det er jo umulig for deg å kunne komme deg opp av grava.

  37. Johnny: faren til sophie er som jeg har forstått er økonom. Så han har nok peiling på det 😉
   En oppe: hva så om lege tjener mindre eller mer enn Sophie? Har det noe å si? Er ikke sophie sin feil at hun tjener mer enn en lege? Da må du klage til sykehuset og si at leger burde få høyere lønn. Jeg personlig mener at lege tjener nok. Jeg mener at sykepleiere burde få mer i lønn, men dette er en annen sak.
   Sophie: anbefaler deg å gi ut ting dj ikke trenger til kirkens bymisjon eller barn som ikke har noe i stedet for venninner.. Barn som er fattige trenger jo nye ting, eller ungdommer 🙂 klemmer fra meg! 🙂
   Du er tøff som har denne jobben, og jeg er glad jeg er anonym. Jeg vil heller ha sykepleielønn og være anonym enn å være kjent og ha blogg.
   Jeg får sannsynligvis mye kritikk for å ikke være perfekt, og folk har sikkert lyst å hakke på meg for manglende hørsel 😉 (om jeg hadde en stor blogg vel)

  38. Til dere som skriver hat kommentarer! Slutt å les denne BLOGGen hvis du ikke vil at hun skal få så mye penger!

  39. Vil også tilføye at jeg ikke har noe i mot Sophie Elise og synes hun er kjempe flink som jobber hardt for å tjene sine egne penger.
   Mvh Nina:)

  40. Har sagt det før, sier det igjen; du fortjener så sykt å være Norges største blogger! Er så dønn lei av all reklamen og “det perfekte liv” som andre bloggere driver pusher på oss dag inn, dag ut. Det eneste de gjør er å senke lesernes verdier og selvtillitt fordi våre liv er ikke så “perfekte” som deres (eller slik de ønsker å bli fremstilt). TAKK for at du gjør hverdagen nok hakk bedre <3

  41. “jeg tar ut 40-50 000 kr i mnd, resten sparer jeg”
   “Så jeg er ikke en bortskjemt dritt som sløser..”
   Ånei, men hvor normalt er det og kunne bruke 40-50 tusen kroner i mnd?

  42. Jeg merker jeg begynner å bli skikkelig irritert på dere som konstant skal blande seg o bloggernes økonomi. Ja, for all del det er lov til å spørre. Men ikke gå rundt og forvent at bloggerene skal svare dere. For dere har absolutt ingenting med det. Dere har ikke peiling på hva sophie bruker pengene sine på, og sånn skal det faktisk være.
   Nå må dere gi dere folkens. Skjerpings!

  43. 16 år og fikk 1000 kr I mnd av mamma og pappa, jeg er ikke en bortskjemt dritt.
   Veeeel, vil ikke si du er eller var en dritt, men bortskjemt jo det var du :p ikke mange som fikk 1000 I mnd av mamma og pappa når de var 16 :p

  44. Bare for å svare på kommentaren din.
   Nummer en: Poenget er ikke at vi er heldige som bor i Norge, poenget her er at det virker som Sophie Elise ikke skjønner at hun er bortskjemt.
   Nummer to: Jeg sa aldri at jeg ikke var fornøyd med å leve på lite og være student.
   Nummer tre: Jeg er ikke sjalu, selv om du og mange andre påpeker at “alle” er det.
   Til slutt vil jeg bare si at det står respekt av av at hun tjener egne penger, jeg har ingeting i mot Sophie Elise og skjønner at det ligger jobb bak. Det er sånn det har blitt uansett hvor sykt det er. Men jeg må få lov til å si min mening uten å bli beskyldt for å hate på bloggen (noe enkelte beskylder mange for) eller at folk skal tro jeg er sjalu:)

  45. Vet du ka? Du e fantastisk! Faen heller et talent! Du tjene bedre enn folk med flere års skolegang, du sir det slik d e, og shit kor tragisk folk rundt e som mene “d e teit at du skal få lov å tjene så bra så ung, ka med oss studenta”. Haha wtf nei ka du bruke dine egne penga på må nu farsken mæ være ditt valg jizes. Fikk sykt lyst på is enn du?

  46. Herregud folkens nå må dere roe ned her.. Sophie skriver ikke at hun bruker 50000 i måneden på klær og sminke, men at det er pengene hun har å ‘bruke’ hver mnd, og at de da går til husleie osv.. Og om dere faktisk leser hva hun skriver i de andre innleggene hun legger ut, som at hun aldri har ordentlige ferier uten jobb, jobber med bloggen og svarer mail osv så mange timer om dagen som hun gjør så skulle det bare mangle at hun tjente greit med penger? Er ingen her som har regnet ut timelønnen hennes, dere ser bare på hvor mye hun tjener i måneden 😉
   Stå på Sophie, jeg heier på deg! Klem 🙂

  47. Okay, det at hun er kjent og at det tar på og være en blogger som blir snakket om i media er noe man faktisk kan fort slippe. Det er bare å sluttw og blogge så slipper man den store oppmerksomheten.. men ingen har noe med hva hun tjener. Hun har tatt et valg om og blogge å bli en kjent person. Og ja det tar en del krefter og bli slrevet om i media og bli hanket på og mobbet for hvordan man ser ut, hvordan man går kledd osv. Og om hun hadde valgt og tjene penger på sponsing osv så har hun helt liv til det. Det er jo hennes valg hva hun vil skrive på sin blogg, akkurat som om at det er deres valg og gå inn og lese. Og er dere ikke fornøyd med det hun skriver og deler så la vær å gå inn på blogge 😉

  48. Tjene så mye uten å kunne stave? Tjene så mye uten å kunne sette sammen en setning? Klage på avisene som har link til møkkabloggen din? Du sitter i en boble!

  49. Skriver henne ikke om hvor mye hun har eller bruker så får hun pes, skriver hun såvidt om hva hu tjener og bruker så får henne pes… dere er seriøst drittsekker hele gjengen. Hennes penger. Og hvis aviser tjener penger på klikk, tror dere ikke hun gjør det? og hun har en goood del lesere. Så alle haters, det er dere som gir hun en GOD del av disse pengene vil jeg tro. Jeg har ikke jobb, men jeg har ingen rett til å klage på hva hennes penger går til. Hun jobber MASSE og legger ut sykt mye av livet sitt.. ikke bare på bloggen, men på TV intervjuer og ikke minst BLOGGERNE! Blir så oppgitt. Og om hun bruker mye eller lite penger – Hva vet du om hva leiligheten hennes koster? Hva vet du om hvor mye som går til Dyrevern og andre ting hun støtter. Hva vet dere om hvor mye hun bruker på transport hit og dit mellom alle jobber? Dere vet ikke en dritt. Og hvis hun har pengene – som hun har jobbet seg fram til helt selv – så skal hu faktisk få være stolt og bruke dem på masse ferier og god mat og alt hun trenger. Når personer i familien din tjener godt, og ingen kritiserer de for deres hobbyer og ferier. Så tenk dere om, hun er bare et menneske som har gjort det stort.

  50. herregud! Eg ler av alle dei stygge kommentarene lengre oppe! Sophie Elise jobbe hardt, for det er faktisk ikkje så enkelt å skrive eit innlegg kvar einaste deg, fleire te dagen, som faktisk kan ta fleire Tima! Å kvar dag får hu dritt kommentarar slengt oppi tryne! Tenk om dåke så snakke drit te hu, hadde fått da sjølv! Hadde dåke hatt da så bra då?? Sjølvom hu e blogger, har masse penge å har fiksa litt på seg sjølv betyr kje da at me kan snakka dritt om hu då! Hu e sikkert ein super person, som eg virkelig kunne ønska å bli kjendt med! Å dei så vaksne, ska kje dåke ha masse meir vet i håve??
   Amen!!
   Stå på Sophie Elise!! Du e best <3

  51. well put!
   Selvom du har mer penger enn en gjennomsnittlig jente på 20 år, så har du jobbet for det. Folk kommer alltid til å være sjalu (ser kommentarene over her..) og slenge dritt, men “own it” det er DIN økonomi 😉 Finnes folk som gjør mye mindre, for mye mer 😉 stå på! Synes dette var et bra og ærlig innlegg!
   PS. Gleder meg til bloggerne ikveld 😀

  52. Man må fortsatt betale “husleie”! Dog ikke så mye! Så er nok du som ikke henger på greip, og 90% av de andre som kommenterer! Sjukt mye sjalusi! Work hard, play hard! 😉

  53. Kor henta du alle pengene fra,jeg er i fullt arb.Klar aldri å tjen 50000 kr.i mnd. om så jeg arb. meg ihjel.

  54. Hun mener sikkert ved å betale husleie at hun betaler ned lånet på leiligheten. Vil også påstå at hun tjener penger hver gang noen klikker inn på bloggen hennes!

  55. Fy fader så bra sakt sophieelise, jeg syns du er helt utrolig kul å du har så mye bra og komme med du fortjener en eller Anna pris. (Dette hørtes nesten ut som om jeg ikke mente det -at jeg var sarkastisk, men jeg mener det meg hele mitt hjerte at du er helt rå!!) <3<3👏

  56. Jeg blir så UENDELIG provosert over måten du prøver å fremstille blogging som “hardt” på. Hva er det som er hardt? Å klare å knipse det perfekte bildet til innlegget ditt?Finne på noe å sskrive om? Dra på fete VIP-eventer og sydenturer i hytt og pine for å få flere lesere? BUHU!
   Dette er satt veldig på spissen, men du burde faen meg komme deg ut i en 8-5 jobb 6 dager i uka mens du tjener en femdel av inntekten du har nå. DA kan du klage. Da er det ikke snakk om å ta seg en tur til USA når man plutselig føler for det og gå rundt og ta intervjuer og shoppingturer når man vil. Å være eksponert via blogg er sikkert en psykisk påkjenning, men det er faen ikke HARDT arbeid.

  57. Pleier som regel ikke drive å diskutere i slikke blogg-innlegg som dette, men dette klarer jeg ikke å sitte å lese. Føler meg like dom som mange her inne er, når jeg gidder å svare.
   Sophie Elise klager ikke i dette innlegget om at hun får for lite penger e.l, så hvorfor komme med ekle kommentarer om ”stakkars sophie tjener bare 50 000 kroner i måneden”. Har dere ikke noe annet å drive på med? Kan ikke hun få drive å gjøre sin egen greie? Hun er kjempe flink og talentfull til det hun gjør og det vises igjen i lønna. Hver krone hun har fått er velfortjent og mer til. Å eksponere livet sitt til det fulle for et så stort publikum er ikke bare bare. Hun legger ut om privatlivet sitt og ja det har sin pris. Hver krone er fortjent.
   Jeg blir dårlig av misunnelige mennesker som dere, som sitter der på andre siden av en skjerm og skriver dritt. Hun klager ikke over lønna og hun sier hun sparer og er så fornuftig hun bare klarer. Det er jo en kjempe bra ting! Uansett kan hun gjøre hva hun vil med de pengene.
   Sophie burde fått mer penger! Det å tåle all den dritten fra små mennesker rundt om kring i Norge som dere kan være tøft. Hun er personlig på bloggen og dere misunnelige mennesker snakker drit, det må være en så ubehagelig følelse for henne. Men på den andre siden blir man vel vant med sont også.
   Det jeg ikke skjønner er hvordan dere kan være så vonde i dere, og gidde å kommentere dritt. Dere leser innleggene hennes, tenker stygge ting og bestemmer dere for å kommenterer det så alle og hun kan se det. Det er så lav mål. Føler nesten jeg synker ned på deres nivå med å kommentere dette. Men forskjellen mellom meg og dere er at jeg ikke er ute etter å såre noen eller å ødelegge for noen. Jeg jobber for det gode.
   Det eneste jeg vil ha ut av det jeg skriver er at dere ondskapsfulle og misunnelige mennesker der ute bør tenke dere om to ganger. Hvorfor gidder dere å bruke tiden deres på å kommentere dritt? Har dere ikke andre ting å gjøre på? Skolearbeid? jobb? venner? familie? Eller er dere kanskje like stygge til dem også? Husk det er et menneske det er snakk om her. Sophie Elise er et menneske også, og det kan gjøre like vondt for henne å høre dritt som det hadde vert for deg. Ja du som sitter å leser dette.
   Hvis du vil komme opp å frem her i livet bør du være den beste versjonen av deg selv. Kan dere ikke unne henne dette da? Er det så vanskelig å unne noen noe godt? Hvorfor gidde å kommentere drit? Dere tenker kanskje hvorfor jeg gidder å kommentere dette? Jo det skal jeg fortelle deg!
   Jeg leser egentlig ikke denne bloggen så ofte, men ofte nok til å få med meg all dritten som mange av dere kommenterer. Får vondt inni meg, og skjønner ikke hvordan dere kan leve med dere selv? Vil dere ikke andre godt? Hensikten med denne kommentaren er å få noen til å forstå at det kommer ingenting ut av å være så ekkel og klage på at hun fortjener godt. Hva så om hun gjør det? Prøv å blogge og tjene det samme du og da vel? Klarer du det ikke? nei da er det vel ikke så lett å komme til de pengene allikevel da? Så hvorfor gidder du å klage på at hun tjenere mye eller lite? Samme det vel? hun gjør en kjempe jobb!, og hun er kjempe søt og underholdene.
   Tenk deg om to ganger før du kommenterer drit! Vil du kommentere stygge ting allikevel? Da burde du ikke hatt tilgang til Internett. Sånne ondskapsfulle mennesker som deg trenger vi ikke flere av. Smil og vær glad! Vær godt mot hverandre. Klarer du ikke det? Da burde du melde deg på til ”Enveisbilletten til Mars”.
   ”Make love not war”.

  58. Det som bekymrer meg mest er hvor mye grusomme ting folk kan skrive! Hvorfor kommentere om du ikke ha noe fint å si! Jeg tror denne jenta hadde satt pris på at dere som “mobber” lar være å skrive/ lese bloggen om dere irriterer dere så mye! Tror dere alle er imot mobbing, så hvorfor i HÆLVETTE driv dokker me det selv! Fuck you all sir æ bare! Gå å skaff dokker et værdig liv!
   Ps: håpe dere en dag får kjenne på slike grusomme kommentarer selv!!!

  59. Så enig som det går ann å bli Marianne A. Heggem.
   Det er lavmål å drive å kommentere stygge ting. Overraskende hvor lite kjærlighet som er i disse menneskene!
   Sophie er kjempe underholdene og kjekk.
   Nå er det hvertfall to av oss Marianne!

  60. Synes det er så tragisk av de av dere som skriver at Sophie synes synd på seg selv fordi hun tjener rundt 40-50k i mnd? Hvor har hun uttrykket noen klager på at hun ikke tjener nok? Og at noen av dere tjener 7-10k i mnd og studerer ved siden av og blablabla, javel? Ingen har vel spurt dere? Jeg mener, det blir for dumt å henge ut Sophie pga. av hun tjener – hun er ærlig, hun blogger og reklamerer ikke kun for pengene, og som hun sier selv også; pengene hun får i mnd går mye til organisasjoner hun er med i- hun bruker altså masse penger fornuftig, og når hun først tjener så mye og har den muligheten til å ta ut så mye i mnd. pluss spare i tillegg, hva så? Samboeren min tjener 40k i mnd selv, og de går vanvittig fort da man bor for seg selv, de pengen går vanvittig fort! Så bruk hodet og tenk litt før dere kommenterer mere dritt – sophie jobber hun også, er så tåpelig å si at blogging ikke er en jobb når det er så mye som står bak. Takk for meg.

  61. Sorry Sophie Elise, men jeg klarer ikke ta deg, og andre bloggere, som tjener 50% mer enn en vanlig arbeidstager med 8-16 jobb ved å skrive 1 blogginnlegg om dagen. Du får avisartikler for at du har kledd deg utfordrende i en familiepark i USA og blitt irettesatt på dette. Og med all respekt, det er leserne dine og media som gjør at du tjener penger. Hadde selv gledelig tatt det imot. Problemet og grunnen til at folk reagerer er når du skriver at du “kun” bruker 40-50.000 i måneden på deg selv. Gud hjelpe, du greier å spytte på mannen og kvinnen i gata som bygger landet med sånne innlegg. Ingen hadde klaget om det var en lege, men en blogg liksom…
   Men god business og PR er du god på, så fortsett med det.
   Og til dere som skriver hun fortjener hver krone eller mer: Jeeezus. Gjelder dette alle andre eller?

  62. Altså, jeg hadde det bedre før jeg visste det der. Du fortener pengene fordi du jobber jo for det, og du har jo vært heldig som har fått den jobben du har fått, at du har kommet deg et sted der få klarer å komme seg. Men ja, det er jo egentlig å være litt bortskjemt å kunne bruke så mye penger som du kan
   Og, da jeg var 16-18 fikk jeg 300 kr med mamma og pappa i måneden, og de er begge banksjefer i hver sin bank. 1000 kr er MYE når man er 16 år så selvfølgelig gikk du i pluss
   Ja, familier er forskjellige så klart, men siden du sier du ikke er bortskjemt så vet jeg nå at hvertfall JEG ikke var det 🙂

  63. Hei!
   Ser det er mange her som ikke skjønner økonomi!
   I motsetning til andre bloggere har sophie Elise faktisk spart slik at hun kan kjøpe seg leilighet, det er bra jobba!
   Jeg er 21 år og har faktisk kjøpt min egen leilighet selv, av sparte midler, tenk på det, flere kan, og jeg tjener ikke mye!
   Akkurat nå lever jeg på lån fra Lånekassen og leieinntekt i leiligheten jeg bor i, men jeg betaler også HUSLEIE! Har du leilighet må du nemmelig betale litt i Mnd for borettslaget! Tenk på det!
   Også går sikkert litt av pengene hennes til å betjene lånet!
   Skjerp dere!!!!

  64. Hei! Jeg ville bare si at du er ett flott forbilde som står for det du mener! Selv om jeg bare er en liten stemme som sier dette mener jeg det med mye kjærlighet. Jeg er sikker på at du jobber hardt for pengene, og det er et utrolig godt resultat av arbeidet ditt vi kan se på bloggen. Du virker som ei flott,vanelig og heldig jente. Så lenge du husker hvor pen og heldig du er så kos deg med de pengene, det fortjener du! Og selv om du mest sannsynlig ikke leser denne kommentaren så vil jeg bare si at du er drit kul og er god til å argumentere for deg. Ha en flott dag videre!

  65. Hvorfor bryr dere dere om hva hun tjener? Samma det vel? Er jo fint for henne det! 🙂
   Hva legger dere uansett i ordet bortskjemt? Virker som dere bare bruker det til noen som har mye penger?
   Bortskjemt ser jeg og kanskje mange andre på som en person som ikke er takknemlig for det hun får. Sophie virker ikke bortskjemt en plass. Hun har aldri gitt utrykk for at hun ikke er takknemlig for det hun får/har.
   Hvorfor gidde å bry dere? Finn fram en bok å les litt, kanskje lærer dere noe nytt? Ikke gidd å bruk tiden på å spre negativitet. Ta vare på hverandre..

  66. Det er jo så klart ingen som sier neitakk til penger man tjener. Du er jo kjempeheldig og det er jo beundringsverdig at du klarer å takle alt som kommer med denne jobben 🙂 og det er jo heller ikke ulovlig å bruke pengene man tjener, det bestemmer man jo helt selv. Men som du sier så er det bare din sak, så det er vell kanskje ikke nødvendig å legge det ut heller.
   Ellers liker jeg bloggen din veldig godt 🙂

  67. Tjener du så lite? Lol. Jeg kjøper og selger biler og drar inn alt fra 90.000-350.000 maks pr. måned, og det beste er at ingen vet hvem jeg er så null problem å få det svart. Jeg ber alltid alle å ta med kontanter, men du er kjendis, og mange tusen menneske leser bloggen din og så tjener du så lite? Det er latterlig.

  68. Gå og hat på aviser, nettsider og sladder-blader også da, de sitter bare og skriver masse piss, det er ikke alltid verken viktig eller spennende å lese engang; likevel tjener de masse penger på å “bare sitte å skrive”. Blir for dumt dette her.
   Stå på Sophie

  69. Denne bloggen har sin stil. Hu har valgt selv å ha denne stilen. En jobb som blogger vil da starte ved å se fantastisk ut. Hud,hår,negler,annsikt osv må se fix ferdig å perfekt ut. For det er d denne jenta har valgt. D tar lett 2t om dagen å holde alt asjur. Tro ikke en babe er babe uten å legge litt i d! Så må hun føre litt hva skjer hvor å når, hvem må hunkontakte å hva må hun huske å få raportert. Hun må ta bilder MANGE bilder for å få det rette til bloggen. Skrive et innlegg slik at faktisk folk kommer å leser slik at jenta faktisk får $$$. Så vil tippe igrunn at hu sitter 8t daglig å gjør dette HVERTFALL. Har jobbet i kosmetikk bransjen å da våknet jeg 2t før jobb altså 06.00 for å smøre meg inn, sminke meg, fikse håret å gjøre daglig tuch up på neglene. Deretter etter jobb var det full behandling av huden. Trene og å spise korrekt. Tro igjen ikke at en babe blir babe av å gi f i livet.

  70. Dette skrive du Cecilie
   Cecilie
   16.04.2015 kl.19:25
   “Bruker BARE 40-50 000kr i mnd på meg selv” “hard jobb” Sååå utrolig latterlig skrevet!
   At du sparer er en SELVFØLGE hvis du har umoralen til å SLØSE så mye penger i mnd på deg selv. De fleste EKTE arbeidere tjener ikke 50 000kr i mnd engang.(det du altså bruker på shopping og mat).
   Hadde jeg også tjent 150 000kr i mnd så hadde jeg SÅKLART spart 100 000kr av de, hvis jeg skulle brukt de andre 50 000 på meg selv. Det er ikke akkurat vanskelig for deg å spare?
   Å skrive så mye negativt og umoralsk du skriver på bloggen din, å deretter kalle det hardt arbeid? Er det mulig.
   Dette er ikke en jobb, det er en betalt HOBBY. Få deg en ekte jobb så kanskje du lærer deg forskjellen.
   At det tar TID å drive en blogg; JA det tar det, men du skriver typ 1-2 innlegg om dagen, gjerne bare tull som den nye sokken du har kjøpt deg på nelly. Det er ikke en hard jobb. Det tar mindre tid en lekser. Du skriver på tastaturet akkurat når det passer deg, hvis du i det hele tatt gidder. Denne kommentaren her er jo like lang som mange av innleggene dine. Så da kan du gjerne kalle meg hardt arbeidene.. LOL
   Blir ekstremt provusert når jeg; som de fleste andre har en EKTE jobb der vi må stå opp både kl.5,6 og 7 hver eneste morgen og være på jobb til kl. 16 og 17+. Med et kvarters pause. Der vi sliter oss ut fysisk og psykisk hver eneste dag. Jeg jobber med voldelige barn og det skal jeg love deg er en krevende jobb. Jeg tjener under 20 000kr jeg. Det er faktisk bittert og se hvor mye du får for å åpne en pc når du selv måtte ønske det og skrive om lipglossen din å tjener over 100 000kr imnd.
   Du kaller det hardt arbeid, jeg kaller det bullshit. Fy søren så latterlig dette er.
   Dette mer eg!
   At ting kan være ureferdig, ja det kan det.
   Men å si så mye negativt om akkurat henne? Hvorfor bruker du tiden din på det? Mye bedre at du tar det men noen som evt kan “høre” på deg og evt gjøre noe med samfunnet.
   Det skal ikke gå utover en som faktisk har selvtilliten og eg vil si kunnskapen til å skrive både så mye privat og være så intressert i å dele med andre. Er ikke alle som kan det Sophie gjør!
   Det e faktisk noe å tenke på.
   Til deg Sophie, stå på og gjør det du trives med.
   Du e kjempe flink, og vil si du bør være takknemlig for du har fått denne drømme jobben. Ta vare på den å stå på ! Ikke tenk så mye på det negative som blir skrevet, etter min mening er det bare misunnelse fra de andre at du har en jobb du trives med og at du får godt betalt er et pluss (det er fortjent, men tanke på at du deler ditt private liv)
   Lykke til videre

  71. Stå på Sophie, ikke la janteloven stoppe deg. Pengene du tjener er din sak, selv om sikkert mange misunner deg. Men du har tatt dine valg gjennom livet, slik andre har tatt sine valg.

  72. Litt slitsomt at du ikke bruker avsnitt, kjenner jeg holder pusten for å komme meg igjennom stoffet. Så skjerpings! Ellers var resten av artikkelen din totalt unødvendig, ha ei fin helg! 😀

  73. bra innlegg og alt det der, skjønner greia. men sorry ass, akkurat det at du tar ut 40-50 tusen hver mnd(hvis jeg forstod det riktig)og er ”flink”som fortsatt er i pluss, DA måtte jeg trekke på smilebåndet. Er du KLAR over hva en vanlig student lever på i mnd? – ja, med betaling av husleie, regninger, mat osv.

  74. Hahaha, jeg elsker deg Sophie! Jeg skrev faktisk engelsk tentamen min om deg, fordi jeg digger måten du er på, hvordan du står frem. Det skulle vært flere slike som deg mener jeg. Som står opp for det man mener! Vi skulle skrive om ett forbilde eller en person man så opp til.. Jeg ende opp med deg, ”Against the world” ble tittelen. Jeg heier på deg, du er topp 😀

  75. Liker å tenke på en generasjon med hardt arbeidene
   ungdom som deg styre verden en dag. Skulle
   prøvd en virkelig jobb en dag. Bra for deg at du tjener masse penger,kunne sagt hva jeg vil om det men
   det ville bare Være sjalusi men hardt arbeid??
   Den må du lenger inn I klesskapet med.

  76. Å ha en hobby, og det å leve av hobbyen sin er to ekstremt forskjellige ting. Mitt ønske er at alle skal leve av hobbyen sin. Enten det er å hjelpe andre, skrive en blogg eller tegne broer.
   At du tjener mye penger på det som i dag er jobben din, og ditt levebrød, er ingenting du bør måtte forsvare Sophie. Jeg må bare si at du som blogger og menneske virkelig vokser på meg! Og jeg er nok ikke den eneste som har måtte innrømme at førsteinntrykket mitt av deg var feil.
   Selv håper jeg en dag å leve et bra liv av skrivinga ? som jeg betaler i dyre dommer for å få en utdannelse innen. Du har klart deg uten studielån (tror jeg?) og greier attpåtil å skape noe selv. Jeg lover deg at det er sjukt mange nede på Westerdals som hver dag ønsker å skape noe, og leve av det de digger å gjøre. Du har fått det til, og skal være så jævlig stolt av det!
   VG blir felt i PFU for manglende merking av reklameinnlegg, og samtidig vil de snoke i din inntekt. Jeg ler så jeg griner av dette paradokset.
   Jobb videre Sophie, for det du gjør går tydeligvis sjukt bra!

  77. “Skaff deg en ordentlig jobb”.. For det første, definer “ordentlig jobb”. Alle jobber er forskjellige, så lenge man driver med noe og trives med det så er vel det en “ordentlig” nok jobb? Hvorfor i all verden skulle hun slutte med å blogge, når hun trives med det OG får en god lønn?
   Og selvom hun får en over gjennomsnittet god lønn, betyr ikke at hun er bortskjemt. Å være bortskjemt handler ikke bare om hvor mye man får, men holdningen man har til det. Og når hun får så mye som hun gjør, så er der hun som bestemmer hvordan hun skal bruke pengene. Hun må jo ikke på død og liv føre et strengt budsjett, som mange på hennes alder må, når hun ikke har behov for det? Så lenge hun bruker pengene på det hun mener er fornuftig, så skjønner jeg ikke hvorfor andre blir så opphengt i det.

  78. Bra innlegg Sofie! Pleier vanligvis ikke å lese bloggen din, (sorry), men denne gangen gjorde jeg det.
   Jeg bor hjemme og betaler 2500 i mnd til foreldre. Til overs har jeg ca 2000 kr som går for det meste til skolen fordi jeg går på en skole som jeg iblant må spytte penger i. (Ofte). Sist gang jeg kunne shoppe klærne jeg ønsket var for minimum 3 år siden. Men du ser ikke meg klage over at Sofie tjener mer, det betyr at hun gjør noe riktig da.
   Til dere som ser negativt på økonomien til Sofie og sammenligner den med sin:
   Skal dere først starte å sammenligne penger så får dere faen i meg ta Kina og Afrika med i beregningen deres.. Er disse 10 kr noen tjener nok for dem? Vær glad dere går over 1000 lappen i overskudd. For det er ekstremt mye mer enn det andre har..
   Andres Økonomi har ingen folk noe med, med mindre personen vil dele det selv. Man skal hvertfall ikke klage.. Gremmes over de voksne som våger å rakke ned på en jente som tjener godt, fordi dem er sjalu.
   The outside may say old, but the inside screams kid

  79. De fleste på din alder lever på 3-4000 kr i måneden etter husleige osv.. Så ikke kall deg flink som går i pluss. Hadde du ikke gått i pluss, hadde det vært noe galt med deg

  80. Hvorfor har du så negativ holdning hele tiden??? Bare syting og klaging HELE tiden… (Ser på bloggerne) Er du sånn hele tiden må det være svært slitsomt og være med deg. Du er en flott jente, synd du ødelegger slik for deg selv!!! Ta deg sammen så blir det bedre for alle rundt deg som du omgås..

  81. Dette er attityd selv en som ikke egentlig leser denne bloggen til vanlig kan like.
   Stå på og sørg endelig for å nyte det på veien. Suksess er ikke et mål, det er en reise.

  82. vet at blogging er en hard jobb, men den er hard på en overfladisk og dum måte. Mye andre jobber som er verre og bedre for verdenen (barnevern, brannmenn ++) som tjener mindre enn hva bloggere gjør.
   MEN så er ikke det bloggernes feil, det viser bare hvor prioriteringene til mennesker ligger. Skammelig og forferdelig.

  83. 1000 kr av foreldrene dine i måneden da du var 16?!:o Jeg er 16, og får “bare” maks 200 jeg😁 Får netflix, spotify og busskort itillegg da☺️ Veldig bra innlegg forresten!

  84. Første gang jeg noen gang har lest bloggen din! Og det er føkkings gått skrevet. Folk må begynne å se på seg selv før de dømmer å antar om andre og andres business. Neste gang frøken, så be de jævla gribban om å dra dit peppern gror. (På gått nord norsk)

  85. Jævli hardt liv å være blogger ja! Shit, skreket seg gjennom 5 år med skole, innleveringer og lesing til eksamener.

  86. Fyfan at du ikke skjemmes, sløse ikke penga, og bortskjemt e du heller ikke. Største bullshitten æ har vært borti. Du e 20år, og pappa styre pengan dine?! Kem i helvete som normal person, bruke 50 000kr i måneden, 1000 kr på organisasjona og resten på sæ sjøl? Du kunne ha trengt dæ en tur innom en ordentlig jobb, så ska du få se ka og være sliten e, og ka som faktisk e hardt arbeid. Det her e det verste æ har lest. Kan faktisk ikke forstå korsn du klare å skrive at det og BLOGGE e en tung og krevanes jobb?! Du sitt på soverommet ditt i senga, foran pcen din, og trykk på tasta i 10-25 minutt, og får sikkert en 5-10 000kr for akkurat det innlegget. Ja æ må faen mæ si det, du har en helt for jævlig jobb, ingen ønske å ha det sånn.
   E det mulig å være dum.

  87. Du har et sinnsykt høyt forbruk. I en vanlig husholdning er 40-50 000 kr vanlig inntekt i løpet av en mnd. Altså inntekt av to foreldre som også forsørger barn.

  88. Heldig er du, som kan leve av utseendet ditt. Hvor gjør du av deg, om du våkner en dag og ikke er fullt like pen? Dine penger kommer av flaks, ikke hardt arbeid. Men fint for deg.

  89. tja, til dere som tar kaken helt fult ut her.
   Det koster å leve selvstending. om hun har 40-50 tusen å bruke på sine ting som husleie, internett, strøm, tv, kommunale utfigter osv osv så synker det da allerede en god sum fra de 40-50tusen. greit nokk det er en fin sum som er igjen til henne. men så kommer ting som man trenger til huset som da for kan koste litt, så kommer mat. det er vanlig for folk som bor for seg selv å bruke alt mellom 600 – 1000kr i uken på mat.
   Hun bruke pengene sine på klær, smykker og div ting som hun kan blogge om. Men hva har dere med det å gjøre egentlig? hun bruker pengene sine som alle andre.
   Greit, det er en fin sum. Men mange kan tjene 40 tusen i mnd. Noen er heldige å får betalt for noe som de trives med eller noe dem er gode til. sophie har virkelig truffet bra og er kjempe heldig som har denne muligheten som 20år eller hvor mange år hun er…
   For min del er det mye penger, hadde jeg hatt den summen i mnd så hadde jeg jublet. men man får dem ikke uten grunn, man må jobbe for dem. Mange sliter ræva av seg vær dag med 8,5 – 12 timers vakter for å ha tak over hue å mat.
   Det å få 1000kr i mnd er ikke å være bortkjemt… det er nesten helt normalt. hehe. hvis du hadde hatt foreldre som er skilt så hadde din mor eller far måtte betale barnebidrag. dermed betaler de en ca sum på 2,000kr i mnd sånn at det skal dekke barnets utgifter samt klær, mat uke penger osv. er det å være bortkjempt også? greit nokk kansje ikke det samme. men det er på deres nivå.
   det å jobbe å tjene sine egne penger er ikke å være bortkjemt..
   hvem sophie er eller hva hun gjør eller ditt å datt eller wtf, det har ingen betydning for meg.
   dere har selv valgt det yrke dere er i, hvis ting er uretferdig eller på tryne for din del så gjør noe med det. ikke sitt her å klag. voks opp folkens.
   Hvordan tjener en blogger penger.
   Reklame på sidene hennes som gir henne en hvis sum for vær visning (ip adresse )
   Top 10 lister.
   jeg stopper å skrive mer her nå før jeg danker ut sophie i innlegget hennes.
   Ha en god kveld videre
   mvh peter.

  90. Når ble folks privatøkonomi allemannseie!? Er det ingen som forstår at det er kjempe frekt å spørre om dette? Har folk liksom rett på hele privatlivet kun fordi personen er kjent? Tror vi burde kreve å få vite hva ALLE på NRK tjener. De værdamene har jo kjempe freshe outfits hele tiden, kan ikke være billig det! Hører dere hvor dumt? #Janteloven. Alle dere som sutrer over at hun både er bortskjemt og tydeligvis ikke verdig pengene sine bør heller ta lærdom! Skaff dere en egen blogg, bytt jobb, ta utdanning/ekstra kurs for å tjene mer penger da! Det er kun dere selv som kan gjøre noe med egen livssituasjon dersom den er så jævlig, og det hjelper ikke å prøve å klage Sophie Elise inn til forbrukerrådet eller å slenge dritt til henne. Dere vil fortsatt være like “fattige” etterpå! Jeg er student, eier mitt eget HUS og sparer flere tusen i måneden. Stå på Sophie Elise! Du er helt rå! Lev livet når du kan! Kos deg og strø rundt det med så mye penger du bare orker og kos deg! Hvem faen har rett til å mene noe som helst om DIN privatøkonomi? Fuck the envy haters!

  91. Jeg skal innrømme at jeg aldri har lest bloggen din, og jeg kommer nok ikke til gjøre det heller. Din verden er null interessant for meg. Men jeg likte dette innlegget som ble linket fra nettet. Og jeg synes de som kommenterer ovenfor her skal tenke seg litt om: Hva tror dere en kjendis får for å spille inn en reklamefilm? Tror dere timesbetalingen står i forhold til innsatsen? Nope! Og jenta sin kjendisstatus har økt jevnt og trutt de siste årene, så hennes person har forbrukermakt og er verdt endel penger. At dere ga faen i skolen og fikk dere en jobb på fabrikk og går i null hver måned er deres eget valg. At x startet for seg selv, utviklet en unik app og tjente 80 millioner uten mer en 4 dagers jobbing står det respekt av. Det kunne vært deg, hadde du du hatt ideen og evnen til å utføre den? Så mobb ikke jenta for at hun tjener bra. Det kunne vært deg, hadde du hatt kombinasjonen av lysten til å blogge og evnen til å få folk til å like det du skriver. Å direkte spørre hvor hun får pengene sine fra og nesten antyde at at det er noe snusk med det, er bare pinlig.

  92. Registrerer at misunnelsen fortsatt er sterkere enn kjønnsdriften her i landet 🙂 Her er mange som heller velger å skyte en som tjener gode penger, enn å gå ut å forsøke på det samme sjøl 🙂 Patetisk 😉
   Stå på Sophie Elise 🙂 Vi to lever i hver vår verden, men det betyr ikke at jeg ikke kan støtte deg i din verden 😉
   Og gi blanke blaffen i disse stakkars ofrene for Janteloven. De har det ikke godt med seg selv 🙂 Hev deg over det 😉

  93. Du tjener 50 000 kr i måneden, i tillegg til sparing? Vet du hvor mye penger det faktisk er? LATTERLIG MYE.
   Du tjener, som flere har nevnt, det en gjennomsnittlig lege, jurist, lærer osv gjør. Utdanninger som varer 5 år (og gjerne lenger), flere hundretusen i studielån og hardt arbeid ligger bak det.
   Jeg tror på at en såkalt blogg-hverdag har sine vanskelige og slitsomme perioder. Men du kan virkelig ikke sammenligne den hverdagen med den gjennomsnittlige student eller vanlig arbeidsgiver. Bloggere (som vel og merke er på topplister og kjent) tjener uforståelig mye, og det kan ikke rettferdiggjøres spør du meg.
   MvH student.

  94. Jeg lurer på om alle har tatt av ad block da, fordi jeg slo den nettopp av og fikk opp en drøss av annonser 🙂 for alle de som klager på hvor annonsene er henne ;)Og sophie, jeg syntes du er feeet 😀

  95. Dere voksne mennesker som slenger dritt og tror dere vet alt! Take a Chill pill ✌️Skam dere,blir flau !

  96. Første gang jeg har lest bloggkommentarer. Har ikke lest bloggen, men nekter å tro på mange av svarene her fordi det går gjennomtrengende de samme stavefeilene i 70% av svarene!

  97. Ser at mange skriver at Sophie Elise er bortskjemt fordi ho har så masse peng ho bruke på seg sjølv.. Synst det går litt i glemmeboka dåkas at ho også bruke penge på organisasjona som ho velge å støtte. Og alle dei pengane ho har og tjene, har ho fordi ho jobbe knallhardt og har gjort seg fortjent til det. Sjølvsagt e ho #blessed sia ho berre e 20 år og har såpass mykje peng, men som eg skreiv; go har arbeida hardt og lenge for å komme dit ho e no.
   Vél fortjent Sophie 🙂

  98. Trodde jeg aaaldri skulle skrive på noen som helst blogg, men at du åpner deg og forklarer slikt som dette er mer tøft og positivt enn noe annet jeg har lest tro meg.
   jeg har vært veldig anti “rosablogger” kanskje litt kjapp på å slå ned på enkelte, dette slo meg i Tryne, og takk for det!. Våkna litt nå ja.
   Kjempe awesome:) Takk igjen.

  99. Word! Hands up for Sophie. Jeg er på samme alder (OK noen få år eldre), og jeg tjener 50 000 I måneden (takket være meg selv, min utdannelse og ingen andre).
   Og jeg synes Sophie er dritkul.
   Pengene bruker jeg som jeg vil, akkurat som henne. Så til alle dere drittslengere, håper dere en dag får det bedre med dere selv.
   Husk Sophie, de fleste leserene dine er fornuftige og ser den flotte jenta bak fasaden. Ikke bry deg om alle de triste menneskene som gjemmer seg bak sjalusien sin og slenger dritt.
   Klem

  100. Har samtlige over her glemt av Sophie er med i Bloggerne? Hvis jeg ikke husker helt feil hadde du vel også en kontorplass hos Side2 også.
   Folk er så teite som skal kommentere bare for å være dritt, når de ikke vet noe om saken.

  101. Må vell seiast at å ta ut 40-50k er litt vell over gjennomsnitt ja.
   Når du sier at blogging er hardt, det tviler eg sterkt på.
   Hadde det nå vært nytting info, historie, forskning, medesin, nyttig politikk, osv osv.
   Der du faktisk hadde trengt å lære for og lære videre, så ja,
   Kansje “litt” hard jobb, men alt dette pisspreiket du legger ut om er kun unytting sladder som kun en 10åring som leker med barbie enda kan være interissert i.
   Hadde du vært lur, så hadde du aldri nevnt hvor mye du tjener. Etter uttak så har du aleredde spart MYE og betalt utgiftene. Latterligt.
   Eg skal ikke sei eg er missunlig, eg klarer og tjene det eg trenger, og eg unner at folk får det til. Men det er å hive bensin på bålet, med å si lønna di, for så lite arbeid, og såpasse hjerne død innlegg. Du sku nok ha trengt deg en 7-7 jobb med fysisk arbeid, så har du _litt_ grunn til å syte om hardt arbeid.

  102. Kan ikke du bare holde kjeft? Bare fordi enkelte er kritiske og kommer med litt kritikk betyr ikke det at man er sjalu på Sophie. Det er vanlig å tenke lengre enn nesetippen sin. Jeez, gå og grav deg et hull. Om det er noen her som er fitte så er det deg, voks opp

  103. Ok, så du “jobber hardt”.
   Da har jeg en utfordring til deg.
   Bruk bloggen din til å få deg jobb. En helt vanlig jobb, ikke en “vær modell for en dag”… men en jobb du vil kunne få med den utdannelsen du har, ikke en jobb du får fordi du er “kjendis”.
   Gjør denne jobben i… en måned (jeg var fristet til å skrive “tre måneder”, men så lenge klarer du ikke). Den måneden (og måneden etter) så skal du leve av den netto månedslønnen denne jobben gir.
   Så, om du får 20.000 utbetalt i måneden, så skal du den måneden du jobber leve på 20.000, og måneden etter skal du leve på 20.000.
   Du skal jobbe fulltid (altså 37,5-40 timer i uken). Og du skal gjøre det en hel måned.
   Du kan gjerne skrive om hvordan det går osv i bloggen din, men du skal IKKE referere til den tiden du blogger som “jobb”, det er “fritid”. Jobber du 8 timer og blogger om det i 4, så har du bare jobbet i 8 timer.
   Når du har gjort dette i den måneden, SÅ kan du snakke om at du har gjort “en jobb”.
   Ikke at jeg tror du kommer til å gjøre dette. For
   – det er ubehagelig å ha 8-16 jobb.
   – det er ikke mye lønn du får om du ikke har utdanning. (Om du ikke bruker kjendisstatusen din til å få en overbetalt jobb, selvfølgelig)
   – om du sier “ja” til dette og feiler, så vil det få konsekvenser for bloggen din fremover. Sånt er farlig.
   – 20.000 å leve for i måneden blir for lite, for “du har forpliktelser!”

  104. Kan du gjette å mye jeg har levd på hver måned til mat, røyk, og dop i over to år? 4000 kr, nå er jeg på rehabilitering, å får 1500 KR I MÅNEDEN! Dette er under fattighetsgrensa, så at du sier at “Bruker BARE 40-50 000kr i mnd på meg selv” er ikke BARE 40-50 000 kr, d e 30 ganger mer enn det jeg lever på i måneden, altså dette er det jeg fikk på ett år, i matpenger, jeg har bodd i barnevernet, å gått skole, fikk ikke stipend, siden bv sto som økonomisk støtte, så du lever på BARE 40-50 000 kr i måneden, det er jæævla provoserende å skrive! Såklart sparer du en del, jeg ligger “bare” mæ flere 100 000 i minus, i “bare” regninger, og leste litt i komentarene, folk som blir provosert av provoseringene? HVAFAEN… syntes det e å gå litt for langt… tenk litt på oss som har vært narkiser, å får bank om mi mangler en tusenlapp.. 😛 har skjedd mæ mæ en del ganger.. blir bare så jæævla provosert… u burde tenkt litt mer på hvordan du skriver… og nei, jeg pleier ikke å lese blogger, mene så dette på facebook, å tenkte at dette kunne være interessant, mene neida, ble rimelig forbanna.. takk for meg 🙂

  105. bare så du vet det, jeg har aldri hatt så mye penger i hendene som det du har i mnd! 🙂

  106. slik er kommentarene på dette innlegget ;
   Den ene halvparten støtter Sophia Elise å de skriver sånn : Åå du er så rå! Supert skreve, stå på !! Dere som skriver negativt om bloggere kan dø! Skjønner ikke hvorfor dere er så sjalue å sinna på Sophia Elise ta dere en løpetur….
   Så er det den andre halvparten som klager å bærer seg over deres egen lønn 😂 Dere skjønner jo at dette blir ganske dumt? Kan ikke alle bare få skrive det de vil?

  107. kjære vene alle samme, det er opp til hver enkelt hva de ønsker å jobbe med. noen velger å ta en høy utdannelse og få en godt betalt jobb, noen tjener penger ved å sitte bak kassa på kiwi, og andre som sophie velger å bruke tiden sin på å skrive en blogg. å hun skriver om ting mange synes er intresangt hun får mange leser klikk og hu tjener pengene sine på den måten. sjalusi er en veldig farlig greie. men til alle som slenger dritt til sophie og er missunderlige på at hu kan sitte å skrive på pc’n sin og slippe å jobbe på kiwi så start en blogg selv, så skal dere se at det er ikke bare bare å begynne å skrive en bligg som fenger mange mennesker..
   og til deg sophie, jeg synes du er tøff som viser at du har bein i nesa 😉
   og du var kjempe flink på mitt danse crew 🙂

  108. Om dere som er så sutrete og sur, kanskje kan lese innlegget litt bedre:
   Jeg tar ut 40-50 000 kr til meg selv per måned (det jeg ikke tar ut, som er en del, sparer jeg) som jeg bruker på husleie, strøm, mat, forsikring, de organisasjonene jeg støtter, og alt annet man må enn måtte trenge eller ønske å kjøpe. “Og alikevel sitter jeg igjen med god pluss hver enesten måned” fordi jeg er en mester på å spare til og med det. (Les det i hermetegn)
   Der skriver hun at hun bruker ikke opp det i mnd, og det hun har igjen setter hun av til sparing.
   Er mye misunnelse ute å går her leser jeg… Som noen nevnte, dere får starte egne blogger da og se om dere klarer å tjene dere opp slik som toppbloggene tjener. For det er jo såååå LETT som dere sier, ikke slitsomt i det hele tatt, så da er det jo bare å sette i gang 😉
   Nei, det er farlig å unne noe andre…

  109. Nænnis eller hva du enn kalla deg;
   1000 kr i mnd er d foreldre får for ett barn frem til d er 18(trur jeg.. Så hvorfor skulle hun ikke få pengene selv? Når jeg va 14-15 og begynte å henge ute med venner så fikk jeg de pengene og..

  110. Helt enig med en på toppen begynn å blogg sjøl da, å skrive om nåkka morsomt. Værre med politikere såm tjener fett på ka da??? Ikke gi ordentlig veier å kjøre på en gang. Det er Sophies liv sophies valg, who the fuck care! Æ liker bloggen hennes, æ har bare 27.000 etter skatt men har akseptert at noen har lettere å mere betalt enn æ!!’ jævla fotball å skiløpere får masse milioner, en nortug på coop reklamen, 1 dags arbeid å masse penga!!! Folk i Norge e så fjerne å stakkars oss! Vill man ha god lønn kan man gå 9 år skole. Vinne i lotto, gifte sæ rik eller what ever, sophie blogger vi lever i en sosial media verden norge vi kjøper ikke blader å magaziner vi læs blogg!!! Sophies blogg e 2015 verson av seåhør bare det e hennes liv vi læs om, å ho står for alt sjøl, ho bynte å blogge fra rommet i Harstad å no e ho mnd på tv2 osv. Ho e jo det fordi vi læser bloggen hennes!! Akurat som du kjøper jævla avisa!! Handle på rema å gjør han rik, bynn å dyrk dokker egen jævla mat da!!! Jaaaannntteeee loooovveeennnn

  111. Helt enig med en på toppen begynn å blogg sjøl da, å skrive om nåkka morsomt. Værre med politikere såm tjener fett på ka da??? Ikke gi ordentlig veier å kjøre på en gang. Det er Sophies liv sophies valg, who the fuck care! Æ liker bloggen hennes, æ har bare 27.000 etter skatt men har akseptert at noen har lettere å mere betalt enn æ!!’ jævla fotball å skiløpere får masse milioner, en nortug på coop reklamen, 1 dags arbeid å masse penga!!! Folk i Norge e så fjerne å stakkars oss! Vill man ha god lønn kan man gå 9 år skole. Vinne i lotto, gifte sæ rik eller what ever, sophie blogger vi lever i en sosial media verden norge vi kjøper ikke blader å magaziner vi læs blogg!!! Sophies blogg e 2015 verson av seåhør bare det e hennes liv vi læs om, å ho står for alt sjøl, ho bynte å blogge fra rommet i Harstad å no e ho mnd på tv2 osv. Ho e jo det fordi vi læser bloggen hennes!! Akurat som du kjøper jævla avisa!! Handle på rema å gjør han rik, bynn å dyrk dokker egen jævla mat da!!! Jaaaannntteeee loooovveeennnn. Yyeess

  112. Hei Sophie Elise. Jeg unner deg pengene du tjener, for jeg tror på at du har tjent dem på rett og ærlig vis. Men samtidig må jeg påpeke at å skryte av at du ikke klarer å bruke 50.000 på en måned, ikke egentlig er noe å skryte av. De fleste på din alder lever kun på et studentlån, hvor mesteparten av pengene går til alt for høy husleie. Som jeg nylig har gjort, før jeg ble utdannet sykepleier, og nå har 100% fast stilling på sykehus, men likevel tjener langt i fra så godt som deg. Det er greit at du tjener mer enn meg, til tross for at du er yngre enn meg og ikke har noen utdannelse etter videregående. Men vær så snill og ikke påstå at du har jobbet hardt for å komme så langt som du har. For da tror jeg du skal se på hvordan hverdagen til din jevnaldrede er. Og du kan se på meg, som hver dag jobber i en utrolig hektisk hverdag, hvor ikke ressursene strekker til, hvor jeg ser sykdom og sorg hver dag, og jeg selv løper beina av meg og hopper over mat- og dopauser for å strekke til. Det er greit at du tjener godt. Men du har ikke jobbet hardt for det, og synes jeg du kan innrømme ovenfor leserne dine.

  113. Hvem får du penger av, siden du er styrtrik? Kan ikke tro at du kan tjene sååå mye på kun bloggen! Du er drit heldig!

  114. Latterlig at du påstår du ikke vil snakke om økonomi og lønninger, når du presterer å uttale deg om hvor mye du bruker i måneden 40-50 K… Det kalles snikskryt eller pasiv skryting.. Så lett å gjennomskue og så flaut..
   Men vet du hva?! De pengene fortjener du når du utleverer ALT om deg selv.. Hadde aldri solgt meg selv og all min selvrespekt for den summen der.. Du motsier deg selv hele tiden og opptrer så utrolig usikker og umoden.. Du bytter annenhver måned på å være utrolig sterk psykisk og veldig fornøyd og komfortabel med deg selv, til å like etter være psykisksyk, ikke ha det bra og være usikker på hvem du er osv.. Eller utrolig fornøyd med kroppen (ikke ha behov for å vise seg frem og kle av seg) til å gjøre nettopp det.. Jeg unner ingen å måtte bære denne oppfatningen fra omverden, men du bare fortsetter.. Skaff deg en utdannelse og bygg opp noe å være stolt av, så kommer selvrespekt og respekt på løpende bånd! Lykke til!

  115. Om en velger å legge så og si hele livet sitt ut i det offentlige rom ( både på godt og vondt) ja da kan man tjene penger….. sånn er det bare …Selv vil jeg holde det for meg selv og mine nærmeste , men det er mitt valg. Ergo blir jeg ikke rik av blogging…

  116. Folk e forskjellige trur sophie synes det er mye jobb fordi hun tenker på bloggen heeeele tia. Begynte sikkert som en hobby men nå er det blitt tol jobb fordi hva ellers vil hun gjøre. Tror nokk sophie vet hvor heldig hun er, og hun kunne vært student hun også, men så startet hun bloggen som hun tjener bra på og vil fortsette. Hun får penger fra reklame byråer å ikke fra staten! Hun velger jo å utlevere seg selv så hun og reklamasjon hun gjør tjener penger! Finnes så masse anna urettferdig med penger i Norge f,eks ikke gamlehjem!! Å politikere gjør hva da? Nå skal de fjerne sykemeldinger!! Fjerne alt! Sophie er bare en ung jente som har vært heldig med bloggen sin. Fordi vi leser den jo.

  117. nei!! Hadde håpet på at dette innlegget aldri kom, fordi det er virkelig ikke noen andre enn deg selv som har noe med din økonomi! Ser så sinnsykt mye sjalusi i kommentarfeltet, og får helt bakoversveis.
   Sophie Elise, gratulerer med denne jobben! Har selv prøvd å blogge, men jeg var ikke god nok til å skrive gode innlegg, poste bra bilder. Noe du absolutt er! Eller så hadde du vel ikke hatt denne jobben?!

  118. Vi skulle sikkert ha sovet nå, men hva gjør vi, ligger i senga eller på sofaen eller på bussen eller what ever å leser bloggen til sophie!! Derfor tjener hun penger, tenk hvor rik han er som startet Facebook, kun pga Reklame!Ikke staten å skattepenger som går til sophie

  119. Du får det sagt 🙂
   Jeg vil vinne tur til New York, og oppfordrer derfor deg til å stemme på bildet av mannen på den svære haren på tv3 sine sider😂.
   Link over her. Tusen takk til de som gidder 😀.

  120. Shit, det hadde vært luksus å leve på 40-50000 i mnden. Jeg har barn, og har ca 10000 utbetalt hver måned. Det er penger jeg har jobbet hardt for, og noen ganger sitter jeg igjen med under 100 kr på konto. Så må ærlig si at jeg ser deg som litt bortskjemt når du får 50000 til å høres “lite” ut..

  121. Du er rå! Og veldig klok for å både være så ung og for å drive med blogging som sikkert ikke er lett å gjøre med det høye motepresset som er i Norge!

  122. Dette innlegget gjorde meg faktisk veldig provosert!
   Jeg pleier å være enig i det meste du skriver, og jeg vil påpeke det at eg absolutt forstår at blogging er en krevende jobb! Og ja, jeg er sjalu i den forstand at eg skulle ønske jeg tjente like mye som deg, men eg skal ikke legge igjen en stygg kommentar pga. sjalusi. Jeg unner deg absolutt å tjene mye penger!
   Men det eg vil si, er at i dette innlegget virker du utrolig utakknemlig. Vet du hvor mye eg får i måneden? 6000 kr. Det skal dekke ALT, inkl. husleie på 4000 kr.
   Så det at du kan prestere å bruke 45-50 tusen på deg selv hver måned, er for meg helt uforståelig! Og at du kan si at du “til og med” klarer å spare litt av det, fordi du er en “mester” på å spare. De fleste mennesker ville klart å spare MASSE hvis de tjente like mye som deg!
   Igjen, jeg er overhodet ikke sint for at du har mye penger, men blir helt oppgitt over hvordan du formulerer deg her! Ser ut som at du ikke har forstand på penger eller hva som er “normal” lønn. Det virker som du syns 50 000kr er LITE penger, det er det samme som jeg får i løpet av 8 måneder!
   Jeg mener ikke dette som et angrep på noen som helst måte, men det ser virkelig ut som du burde begynne å sette litt mer pris på hvor heldig du faktisk er som har fått en så fantastisk suksess med denne bloggen!

  123. Alle som sier Sophie Elise har en lett jobb og ikke fortjener så mye penger osv, til dere begynn å blogg da vist det er så lettvint! Latterlig å si noe sånt! Er ikke en lett jobb når det ikke er en sikker jobb for en hel fremtid. Hun fortjener hvert øre

  124. Dette er vel et godt eksempel på hvorfor man ikke skal snakke om økonomien sin til noen, og kanskje grunnen til at sophie elise ikke vil snakke om det. Hva hun tjener og sparer i mnd, og er ingen andre sin buisness enn Hennes! Så sjalu og dømmende folk er i kommentarene sine. Dere som mener hun ikke har rett på så høy inntekt fordi hun blogger; kan den av dere som IKKE ville tatt imot så mye penger for å “bare” blogge, venligst rekke en hånd i været?! De av dere som ville sagt “50 000,-?! Nei det er alt for mye, jeg nøyer meg med 10 000,-. Ellers tusen takk”
   …ingen?
   Slutt å rakk ned på ho forsi ho var ærlig å svarte på det så mange av dere lurte på!
   Leave my girl alone! 😉

  125. er dere dumme allesammen? Hvor i innlegget skriver hun at hun bruker 50 000 på seg selv? og hvor i innlegget klager hun på lønna? Løker hele gjengen
   Om dere reagerer på at hun kan fremstille livet som “kjipt” – hvorfor skal det at hun har mye penger avgjøre om hun er lykkelig til enhver tid?

  126. Er 1000kr i mnd å være bortskjemt. Det er 250kr uken for svarte. En kroneis koster 28kr og en kinobillett 110kr. Skjønner dere at 250kr inne er bortskjemt ???? Og hun sparte da også. Er det mulig at folk er så misunnelig på denne jenten… Blir helt matt!!!

  127. Til alle dere som skriver at Sophie er bortskjemt. Vet dere betydningen av ordet? Skulle f**n ikke tro det. Sophie har en stor blogg, men tror ikke noen (inkludert meg selv) faktisk vet hvor mye arbeid det er! Det er nok ikke bare å “knipse” et par mobilbilder og skrive et lite notat om dagens gjøremål. Skjerp dere! Det er utrolig latterlig og flaut å se hvordan enkelte her oppfører seg. Sjalusi kalles det!!
   Skal ikke skryte på meg at jeg ikke er misunnelig på deg, Sophie. Men jeg vet også hvor hardt du arbeider og jeg unner deg ALT du får til, i form av penger, kjærlighet eller hva som gjør deg glad 🙂 Jeg heier på deg!!

  128. Alle dere som sier at SE bør få seg en vanlig jobb forundrer meg til de grader.. Lyser sjalusi lang vei av dere. Prøv å blogge dere da hvis dere vil tjene like mye som henne, og se hvor enkelt det er. For jeg tror nemlig de fleste av dere ville merket at det tar enormt mye tid å opparbeide seg den sukseen SE har klart å oppnå med sin blogg.
   Jeg har selv hatt en jobb der jeg fikk utbetalt alt fra 30-60k i mnd da jeg var i begynnelsen av 20 årene. Men jeg valgte å bli student, og tjener nå rundt 15 000kr ved å jobbe ved siden av studiene. Det jeg vil frem til er at dersom målet i livet til noen av dere er å tjene mye penger, så er det bare å velge riktig jobb ift penger da. Personlig driter jeg hva i andre tjener, og syns at det å trives med hva man gjør i livet er viktigere enn pengene man tjener på det.

  129. Jeg tror dette er andre gang jeg er innpå denne bloggen, kun fordi jeg så overskrift på nettavisen å ble nysgjerrig. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kommentere men klarer ikke la være. Folkens, jeg må le når jeg leser enkelte kommentarerr fra sjalu smårips som enda sitter hjemme på jenterommet bak pcen sin å slenger med leppen fordi dere er misunnelig. Til dere som snakker om at de fleste på hennes alder kun har 7500 i STUDIELÅN å leve for i måneden, “stakkars” dere som får penger av staten for å gjøre absolutt ingenting:) fordi hun har hatt suksess med det hun driver med vil si at om hun en dag velger å begynne et studie har hun faktisk RÅD selv til å betale skole, noe som dere ikke har. I tillegg har hun kjøpt seg leilighet i en alder av 20 år, noe som de fleste andre 20åringer ikke har. Så jenter, grow up & cry me a fucking river som Sophie kan seile yachten sin på:) piiz

  130. Hei søte Sophie Elise!
   Håper ikke du tar deg nær av de fæle,umenneskelige, misunnelige, barnslige drittkomentarene fra mange over her..
   Du “er på jobben ” omtrent døgnet rundt vil jeg si.
   Og i tillegg blotter du mye privatlivet og viser deg selv på godt og vondt.
   Så pengene er deg verdig uansett hva de sier! Bortskjemt er vel totalt feil, kun misunnelse det drittet som kommenteres. Skulle tro de ikke har noe virkelig liv å engasjere seg i. Bare lese bloggen din og surve over at de ikke har samme fantastiske muligheter økonomisk som deg.
   Mye vondt for en helt vanlig og snill jente å måtte lese om seg selv, tross du er kjent. Du er fortsatt og vil alltid være deg, en 20 åring på oppdagelsesferd i livet som alle andre på sin alder..
   Ønsker deg Sophie Elise masse gode tanker, og håper du får en god natts søvn! 🙂 Hilsen fra kjerring 31

  131. Jeg vet du liker å provusere folk Sophie, men hva er vitsen med dette innlegget?
   Du sier ingen har noe med det å gjøre, likevel skriver du forbruket ditt som du VET er høyt.
   Jeg syntes mennesker som faktisk bidrar til sammfunnet bør tjene slike summer som bloggere gjør. Sykepleiere og hjelpepleiere ++ tjener eleding i forhold til hva de burde, og de REDDER LIV. Syntes det er trist at det overfladiske som en veske link eller mascara link selger så vanvittig mye mer enn et liv, men vi liker alle å bli bedratt.
   Det at vi må “unne andre godt” som noen påstår over her er klart, men er det bare meg som mener at det er sykt at en 18 åring og 20 åring osv. med en “jobb” som små tennåringer får dårlig selvtilitt av å lese pga det setter en standard for hvordan man skal leve og se ut,(alle vet åssen mange tennåringer føler seg presset til å se ut som idolene sine) får betalt fete summer, enn mennesker som redder liv hver dag?
   Ser veeeldig tydlig at jeg er alene med denne tanken når jeg ser oppover kommentarfeltet. Blir sjokkert over hvor utrolig trangsynte og urealistiske mange er her inne. De kan ikke være mer enn 14. (forhåpentligvis) kommentarer som “dere er bare sjalu, hahahah digger deg Sophie, u go girl, luvvv uuu, drit i hatersene de vil bare være som deeeg” o.l NEI. enkelte er faktisk prouvsert av det faktum at det er vanvittige summer for helt ulogiske ting.
   SELVSAGT blir vi andre sjalu på summen til Sophie + de andre toppbloggerne, det er urettferdig til de grader at personer som ikke bidrar noe til sammfunnet får slike summer. (værsåsnill spar meg hvis du har en “de redder dyr og natur gjennom bloggene sine” kommentar)
   Betyr ikke at man ikke ønsker henne godt, men man skulle jo gjerne ønske at hun og de andre tjente dem på et mennekselig vis som alle andre. Værtfall når det er slike summer som det her.
   “Start en blogg selv da sjalue drittunger”; Jeg ville også gjerne blitt blogger for disse pengene, men da måtte jeg ha delt alt av meg selv og gjerne spille på sex og kropp for å opprettholde min status. Men det desverre ikke min greie å leke fake.
   Kall meg gjerne sjalu, for det er jeg. Syntes det er helt ufortjente penger. Syntes gjerne dere bloggere fortjener litt lommepenger imnd for gode innsattser, det mener jeg ærlig. Men det dere tjener er helt latterlig i forhold til alle andre folks ekte jobber. Folk som har lange utdanninger osv. Det er trist. Men det betyr jo ingenting for dere over her.
   Skulle gjerne ønske jeg kunne blitt toppblogger jeg også 🙂 Men har desverre ikke så spennede klær å linke til fra jack and jones tror jeg.
   Hvis folk er uenige i min mening så bryr det meg rett i ryggen, for jeg kommer ikke til å lese kommentarene etter min uansett. Jeg endrer ikke mening.
   Jeg liker Sophie og har INGENTING i mot jenta. Jeg syntes hun er veldig søt og virker koselig. Det jeg har noe imot er SUMMEN BLOGGERE GENERELT tjener, dette gjelder alle toppbloggerne.
   Så til deg Sophie, dette er ikke ment personlig, dette er ment økonomisk og realistisk sett på lønnen til bloggere.

  132. Hei, sier nei til 99 prosent spons og tar ut 50 000,- per måned? Dette henger ikke på greip, med mindre du har en annen lønnsordning.

  133. Klovner som gidd bry seg, og klovner som bryr seg for hva S tjener,slutt og les bloggen så trenger dere ikke irretere dere 🙂

  134. Calm your horses.
   Tjente 1000 kr i mnd som 16 åring jeg også, og det syntes jeg var et rimelig beløp. Mobilregninger som skulle betales, fritidsaktiviteter, buss, klær…jeg gjorde mye jobb for disse pengene, men vil allikevel ikke påstå at 1000kr i mnd er å være bortskjemt. Det kommer helt an på hva man bruker pengene på og hva man gjør for å fortjene dem. Menneskers behov i hverdagen kommer gjerne fra oppvekst. Jeg har hatt et utrolig bra liv, og er vant med å spise meg godt mett. Men disse pengene kom fra hardt arbeid fra mine foreldre også, vi hadde så vidt råd til mat da jeg var liten. Hva foreldre velger å gi deres barn i mnd lønn, er opp til dem.
   Ser folks syn på mengden beløp Sophie Elise bruker i mnd, men dersom hun betaler for all strøm, mat osv alene, blir dette fort mye penger. Ja, jeg er enig i at dette er et stort beløp, men ville du ha rakka ned på kjente hotelleiere? Mange som ikke har utdanning, har komt seg langt i livet uten å ha tilbrakt mange år på universitet. Ville du ha kladg på kjente fotografer, sangskribenter eller forfattere? Hva med hjernen bak Harry Potter seriene? Eller ansiktene bak de flotte appene på mobiltelefonen din? Utdanning eller ei, har du et talent, eller en frisk ny tanke, da trenger du faktisk ikke utdanning for å lykkes!
   Norge bruker uendelig mye penger på å fikse veier, gjøre shopping sentre mer innbydende, gi deg all verdens mat i en butikk, osv osv. Utnytt heller den “rykende sinnen” deres på noe litt mer fornuftig. Å rakke ned her hjelper ingen. Det stiller kun deg som person i dårlig lys.
   Har jenta klart å tjene så mye penger for seg selv, er det opp til henne hva hun vil bruke dem på. Å være blogger er en fulltidsjobb, spesielt med alle disse fæle kommentarene om hvordan man “sitter å gråter av latter fordi hun er så bortskjemt”, come on! Det sliter ned på en person å måtte være filter for slikt, hadde ikke du blitt utbrent om du leste slik om deg selv daglig?
   Ta en titt i speilet og spør deg selv, hvordan ville du ha reagert på konstant internett-mobbing? For det er det det er. Skriver du noe stygt om noen på internett, da er du en feig mobber bak en lysende skjerm.
   Synes jenta fortjener et klapp på skuldera for å gi farge til de svarte bokstavene på hvite pc skjermer. Ja, hun kunne nok ha spart enda mer penger. Men hva så? Du har nok en guilty pleasure du også.

  135. Vel, hadde jeg hatt 50000 i måneden å rutte med hadde jeg også “vært en mester på å spare”. Om du ikke hadde klart å ordne deg leilighet for den “lønna” der, så hadde det vært noe alvorlig galt. Jeg er også god på å spare, er bare det at det ikke er så lett å spare av 11000 i måneden 🙂

  136. Til deg som har lagt igjen denne kommentaren;
   16.04.2015 kl.20:50
   Og hvorfor betale husleie når man har kjøpt?
   Wtf.. hun henger jo ikke på grep stakkars
   Hvor gammel er egentlig du som har skrevet dette innlegget?!! Du bor helt klart hjemme hos mor og far enda å har virkelig ikke PEILING stakkars…..
   Til dere andre negative: slutt å les bloggen, slutt å vær bitter og misunnelig. Det finnes virkelig ikke noe mer tragiskt enn mennesker som bruker tiden sin på å rakke ned på andre som faktisk ikke har gjort noe galt. Bruk energien deres på å fokusere på dere selv å hva dere faktisk kan gjøre med eget liv.

  137. Jeg er glad jeg har litt lite penger, da klarer jeg ihvertfall å kontrollere pengebruken, og hva jeg bruker pengene mine på. Utrolig hvor mye drit man kjøper når man har penger i hyttåpine.

  138. Så du frk/mr kl. 22.06 mene at jobber man ikke innen den “humane jobb” sektoren. Så jobbe man overflatisk å egosentrisk???? Fy dæ! Å at samfunnet prioritere “feil”?! Da må du virkelig husk at det finnes et privat marked å et Stats budsjett.. Det private er der det er ca$h. Skift dit så vil det komme penga!

  139. Folk klikker i vinkel fordi en blogger tjener godt. Hva med alle de voksne mannfolka som tjener flerfoldige millioner på å løpe etter en ball? Er like mye en hobby det som blogging evt er, de gjør det fordi de synes er gøy. Og de tjener betydelig mer enn Sophie, og bidrar iallefall ikke mer til samfunnet enn det hun gjør.

  140. Satan, så mye dritt du må tåle.. :/ Håper du opplever litt mindre motgang i årene fremover, du må være sabla sterk og litt av ei jente som holder ut dette.
   Nyt pengene dine akkurat slik du vil, du har jobbet for hver ei krone 🙂 Det er ingen andres sak hvor mye du tjener, tror mye av nysjerrigheten rundt hva du tjener kommer av at blogging er et nytt fenomen og et nytt yrke! Er vanskelig å kunne se for seg hva som er mulig å tjene på slikt, samtidig er det en privatsak og folk burde heller passe sine egne saker.

  141. Folkens, tenk dere litt om her. Sophie driver et firma (altså bloggen sin), det koster faktisk å drive et firma. Det koster penger å kjøpe inn til “dagens outfit” poster. Det koster penger å se bra ut, det koster penger å reise. Mye av dette gjør Sophie for å kunne skrive om det til sine kunder (altså oss som lesere). Hun sløser ikke bort disse pengene sine, hun bruker dem for å kunne tjene penger fremover også.
   Sammenlign med et snekkerfirma. Hvis de skal bygge en garasje til sin kunde, så må de faktisk handle inn materiell. Har de ikke noe å bygge med, får de ikke gjort jobben sin, noe som igjen fører til at de ikke kan ta seg betalt. Kunden blir også svært misfornøyd og vil ikke bruke dette snakkerfirmaet igjen.
   Sophie gjør det samme, hun kjøper inn for å kunne skrive om det på sin blogg og dermed tilfredstille sine kunder, noe som igjen fører til at hun får betalt for jobben. Kundene er fornøyde og kommer tilbake.
   Man kan ikke sammenligne det med en ordinær privatøkonomi.
   Dere som kaller henne skattesnylter, bortskjemt osv. Ta dere sammen, sjalusi er stygt.

  142. Wow, folk får virkelig lite penger av foreldrene sine! Dårlig økonomi? Er IKKE hun som er bortskjemt, er bare at deres foreldrer har for dårlig økonomi dessverre! 🙂

  143. Ingen utenom Sophie har noe med hva hun tjener.
   Er det noen her som går opp til fremmede mennesker på gata og spør hva de tjener? Regner med at ingen gjør det. Hvorfor? Fordi vi ikke har noe med det..
   Vi som har vanlig jobb, jobber 8 timer pr dag.. Hvis du er toppblogger så bruker man masse tid på å finne ut hva man vil skrive om, flere innlegg pr dag, bilder som tas, bruker masse tid på å få det greit.
   Toppbloggere har ikke ferie heller, det har vi andre. Så vi kan ikke klage.
   Sophie jobber hardt for å tjene det det hun tjener, syntes hun er flink som allerede som 20 åring eier egen leilighet, klarer seg økonomisk bra.
   Hvis dere ikke er fornøyde med hva dere selv tjener, da har dere valgt feil jobb, ferdig med det!

  144. Til dere som sier hun var bortskjemt som 16-åring fordi hun fikk 1000 kr i måneden av foreldrene sine – til deres opplysning sier SE i en tidligere sesong av bloggerne at dette var penger HUN SELV hadde tjent på bloggen, men siden hun var under 18 så hadde foreldrene hennes full styring på økonomien hennes og de hadde kommet fram til – SE og foreldrene sammen – at 1000 kr var en grei sum. Resten satte foreldrene hennes inn på sparekonto, noe som sikkert har hjulpet henne slik at hun kunne kjøpe seg leilighet i Oslo osv osv.

  145. “Jeg har så sykt mindre en deg og da er det derfor feil at du tjener så mye og at du bruker 40-50.000 i måned… for det blir da å være bortskjemt….Og haloo du blogger bare..”
   Okei folkens… Jentaloven sier jeg bare. Det er ingens sak hva ho bruker pengene sine på og hvordan ho tjener disse pengene. Ja, jeg skulle såååå gjerne hatt så mye i måned (alle ville hatt så mye i måned uansett hva man sier) , men jeg har det ikke og slik er det, men det betyr ikke (i mine øyne) at SE eller andre, uansett yrke ikke kan ha så mye måned.

  146. Fantastisk! Jeg ler og ler her – du er bare kanon kul – liker deg bare bedre og bedre jeg – du får liksom sakt det! 😛

  147. Joda Michelle Bjønnum, når hun skriver om det i bloggen så er det på en måte “allemannseie”. Det er nettopp slik hun tjener sine penger, å skrive om ting som egentlig ikke angår oss. Slik er det bare og da må en forvente alle typer reaksjoner. Hadde aldri trodd det gikk an å tjene så mye på sånt, ikke rart det blir vanskelig å slutte selv om man er lei (av å være lei). Må vel regne med det er en temmelig lav pensjonsalder på et slikt yrke så en bør jo sikre framtiden sin når “leken” er over.
   Om alle som ikke er fornøyd med hva de tjener skulle velge andre jobber vet jeg ikke helt hvor de skulle finne disse jobbene. Og hvem skulle utføre de dårlig betalte “drittjobbene”.
   For all del, la rosablogerne tjene sine penger, bruke dem slik de vil på ting og atter ting, men å klage sin “nød” trenger de ikke. At noen som jobber og sliter seg gjennom hverdagen med en brøkdel av en slik inntekt, blir provosert skjønner jeg godt. Ikke kom å fortell meg at de jobber mindre, har mer fri og et enklere liv! Men de er faktisk som “folk flest”

  148. EH, WHAT??? 1000 KR PR MÅNED SOM 16 ÅRING??! IKKE BORTSKJEMT? DET HØRES JO SESSVERRE UT SOM DU ALLEREDE DA FIKK GRUNNLAGET LAGT FOR Å LEVE I PENGENES VERDEN. SYNES FAKTISK LITT SYND PÅ DEG SOM ALDRI HAR FÅTT OPPLEVE Å SLITE FOR UKELØNNA…

  149. Helt sykt å tenke på hvor mye du tjener på å sitte og skrive en blogg! Nå vet ikke jeg akkurat hvor mye jobb det er, men å ta litt bilder og skrive noen innlegg kan da ikke være så forbaska vanskelig. Hverken jeg eller moren min som jobber i full stilling hver bidige dag og sliter oss ut, tjener like mye som deg. Jeg synes det er helt idiotisk at det går an å tjene så mye penger på noe så ubetydelig, og like idiotisk er det å kalle det en “jobb”. Du ANER ikke hva det betyr å virkelig jobbe og slite for pengene sine, det skal du vite! Tror ikke du skjønner hvor heldig du er som kan tjene 100.000vis av kroner uten å måtte løfte en finger…

  150. Herregud hvorfor skal folk henge seg opp i hva andre tjener? Når Sophoe Elise endelig elegger kortene på bordet og forteller hva hun tjener så skal folk begynne å kritisere henne. Det er ikke bare journalister som har mast om dette, med inntekten til blogger, men lesere også. så værsegod..
   Dere som mener man er bortskjemt hvis man får 1000 kr mnd, , dere får sikkert stippend fra lånekassen i tillegg. vet ikke hvordan det er nå, men da jeg var 16 varierte stippendet avhengi av foreldrenes intekt, hvis foreldrene tjente for mye fikk man mindre stippend. Men hvis 1000kr er mye i lommepenger kan vel dere ungdommer takke foreldrene deres for at dere får gå med dyre vinterjakker og ha dyre vesker.
   Hva Sophie Elise velger å bruke sine penger på er opp til henne, hvis hun setter av 40-50.000 til seg selv så er vel det hennes busines og ingen andres.
   Ser man på andre bloggere som blogger om baksmell og store tilbake betalinger hos skatteetaten så er faktisk Sophie Elise godt orientert om disse reglene ang annonse og reklamebasserte innlegg og sitter ikke igjen med en stor baksmell.
   Hun tjener bra og har kjøpt sin egen leilighet og er i starten av 20 årene 😀 For det er pokker meg ikke lett å være ung å komme inn på boligmarkedet idag.

  151. “Jobbet hardt”, “du fortjener det”, “BARE 50.000 i mnd på meg selv”. Hahahahahahahaha dere fortjener ikke å leve, dumme, dumme idioter av noen levende vesen.

  152. Er det ingen her som forstår at Sophie Elise skatter toppskatt og også derfor er ikke 50000 så mye(før skatt)? Det blir 25000 i mnd det.

  153. Hvordan orker du egentlig å være så negativ bestandig? Du kjører rundt i taxi og klager, samtidig som du har råd til å by på en leilighet til 3 mill!!! Hva har du å klage på? Kaller det en helvetesdag, der du sitter og kan kjøpe leilighet.. Alle de andre i det programmet kan å le og smile litt, du bare syter.

  154. Jeg skjønner ikke hvordan dere som skriver negativt kan være så utrolig frekke og å komme med sånne kommentarer er umoralsk og rett og slett teit. Hvorfor kommentere hvis du “ikke bryr deg”.. Jeg blir så skuffet over hvordan noen folk kan være så jævla slem.. Stå på!

  155. Vel, Mie: blir vel ikke noe privatøkonomi når det kastes ut på nettet. Blir det vel?;)
   Dessuten er det umodent og skrive om pengene sine. Det er naivt å si at blogg er hardt arbeid, når en ikke har møtt opp til en vanlig jobb før. Men det e og barnslig å uttal sæ stygt mot andre på nettet.
   Om æ syns bloggere generelt tjen for mye ? Hehe ja klart. Syns æ helsepersonell og lignende jobba tjen altfor lite- isammenligning til en blogger? Hell yes !!
   Om det ikke går ann å mål “det hardet” arbeidet til en blogger opp mot helsepersonellets arbeid.. ? Det går IKKE ANN.
   Fint du har god økonomi, men ikke si at du bedriv hardt arbeid. Et meiningsfullt arbeid, eller givanes …
   Ka skjedde med arbeidsfolk? Kor mye kan man skriv om selvopptatte tanka og maskara?

  156. Hardt arbeid å blogge om ‘Jeg er lei av å være lei’ f.eks. Det betyr bare at du skriver ned tankene dine, det er terapi, ikke jobb. Husk å spar til den dagen du ikke har, den kommer fortere enn du aner. Siste gang jeg er innom din blogg, GJESP !!!!!!

  157. ØNSKER DEG DET BESTE!!!
   Du burde droppe Robin!! Han er ikke genuint snill.. Synes du det? Du burde finne deg en kar som ikke prøver å komme i rampelyset slik som han gjør med den lavmål bloggen han og kompisene har startet.
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3
   Du fortjener bedre <3

  158. TIL:
   “Marte
   17.04.2015 kl.09:09
   Folkens, tenk dere litt om her. Sophie driver et firma (altså bloggen sin), det koster faktisk å drive et firma. Det koster penger å kjøpe inn til “dagens outfit” poster. Det koster penger å se bra ut, det koster penger å reise. Mye av dette gjør Sophie for å kunne skrive om det til sine kunder (altså oss som lesere). Hun sløser ikke bort disse pengene sine, hun bruker dem for å kunne tjene penger fremover også.
   Sammenlign med et snekkerfirma. Hvis de skal bygge en garasje til sin kunde, så må de faktisk handle inn materiell. Har de ikke noe å bygge med, får de ikke gjort jobben sin, noe som igjen fører til at de ikke kan ta seg betalt. Kunden blir også svært misfornøyd og vil ikke bruke dette snakkerfirmaet igjen.
   Sophie gjør det samme, hun kjøper inn for å kunne skrive om det på sin blogg og dermed tilfredstille sine kunder, noe som igjen fører til at hun får betalt for jobben. Kundene er fornøyde og kommer tilbake.
   Man kan ikke sammenligne det med en ordinær privatøkonomi.
   Dere som kaller henne skattesnylter, bortskjemt osv. Ta dere sammen, sjalusi er stygt.”
   Jeg tror ikke du vet så mye som du påstår … men det er altså kunden som betaler for materialene, ikke snekkeren. Snekkeren får betalt for det han/hun GJØR, altså jobben. Som oftest har håndverkere verktøy selv, men ikke alltid. Det blir litt vanskelig å skulle sammenligne det med det en blogger gjør. Noen bloggere trenger ikke annet verktøy enn en pc, resten er hodearbeid, rosabloggere kjøper eller får klær og sminke de tar bilder av og skriver om, altså trenger de et ålreit kamera og en pc, og litt cash for å kjøpe det de måtte trenge.
   Et spørsmål til deg og til rosabloggere generelt: Hva skal rosabloggere gjøre når de ikke kan flyte på ungdom og fresht utseende? Noen av bloggerne soler seg så mye at de kommer til å se ut som rosiner før de er tretti, andre er så opptatt av eget utseende at alle andre tanker er tørket inn … Hva tenker dere om fremtiden? Altså livet etter tretti? Da har dere jo minst førti-femti år igjen å leve og de oppsparte pengene fra rosabloggingen tar jo slutt en dag.

  159. Du er nok en person som får mye unødvendig kritikk og mye dritt slengt etter deg. Men denne gangen må jeg si det er en smule fortjent. Jeg syns innlegget begynner bra, men da det kommer til sparedelen,hvor du skryter på deg hvor fantastisk det er å sitte igjen med pluss av 40-50 tusen, blir jeg flau her jeg sitter. Jeg håper for din del at dette er et av dine ”provoserende innlegg” som du bevisst skriver for å opprettholde leserstatetikken. Hvis ikke er jeg direkte bekymret.

  160. Det øyeblikket en “blogger” eller “kjendis” begynner å snakke om penger så er det stort sett fordi man har mangel på penger og ikke flust, så hva nå??? Vise mer bryster og gjøre som så mange andre ungjenter har gjort og blitt stemplet for livet som “den som gjorde så mye feil og alltid må stå til rette for det” + når du får barn så lykke til med Se & Hør + bittelite penger i potten, aldri mye penger det er snakk om – for da ville du aldri kunne stått frem 🙂

  161. Til alle forbanna nettroll her inne!! Er dere like tøff i kjeften hvis dere møtes face 2 face? Eller er det, det faktum at dere kan gjemme dere bak ett forbanna tastatur og skrive absolutt hva dere vil, under falskt navn? Jeg syns SE er tøff som klarer å fortsette å være seg selv, selv etter å ha lest all dritten dere slenger fra dere…
   Jeg ser det er mange unge her inne som kritiserer, men de verste trolla er vel de av dere som har små barn og som BURDE gå foran som godt eksempel overfor sine barn. Ikke rart det blir krig her i verden! For å ikke snakke om mobbing – når unga lærer hjemmefra at det er greit å være bølle!
   Stå på Sophie! Jeg må selv innrømme at jeg ikke fulgte deg før, men du har forandra deg så voldsomt de siste årene og har blitt ei skikkelig bra jente med bein i nesa 🙂 Stå på, og gi faen i alle de negative der ute – de er bare sykelig sjalu på at du gjør det så bra 🙂 ikke la deg tråkke på!
   Lykke til med bloggen, Bloggerne på Bliss, musikken og alt annet positivt i livet ditt!
   Klem fra trofast følger

  162. At du jobber hardt tviler jeg ikke på, men det er ikke rart at flere reagerer når folk som jobber DOBBELT så mye som deg tjener 1/3 av det du gjør.
   Slutt å være så jævlig utakknemlig. Du er heldigere enn 90% av dagens ungdommer. Mesteparten av oss studerer og jobber side ved side, får ikke spart noe som helst og har ALDRI fri. Du tar ferierer i hytt og pine. Ja, du må alltid tenke på blogg, men jeg nekter å tro at du blir like fysisk og psykisk sliten som en student som kun får 7000kr i mnd, eller en arbeidende som jobber 12-15 timer om dagen og får 16000kr i mnd.

  163. Eva: Hadde jeg jobba 12-15 t om dagen for bare 16000kr, så hadde jeg garantert bytta jobb! 🙂
   Ja, Sophie tjener dobbelt av det jeg tjener, men til gjengjeld så trenger ikke jeg tenke jobb etter kl.16 og i helgene… Leserne til Sophie lager så mye oppgulp og poster negative kommentarer hver gang det går mer enn 20 timer siden forrige post… Dvs at hun har aldri helt fri på kveldene, eller i helgene. Feriene hennes er ofte sponset pga fotoshoot eller andre ting, så hun “sløser” ikke så mye penger på “ferie” heller.
   Jeg kaller det ferie når du kan koble helt av og bare være deg selv. Det er ikke ferie når du hele tiden må delta på fotografering og bli sminka og styla i forkant ( alt i forbindelse med fotoshoot tar TID !)

  164. Syns det er kjempe bra at du er åpen og ærlig om hva som skjer bak lukkede dører. Er nok mange som har lurt på det du skriver her. Men og da bli møtt men den massive responsen at ingenting du gjør er bra nok er uverdig syns jeg. Folk må faen meg lære seg å feie for egen dør og slutte å skjule seg bak pcen sin. Bare fordi hun er offentlig og det er lett å kontakte henne så mener dere at dere har rett til å snakke til henne på denne måten, fy skam dere. Om noen på din jobb konstant drev å trakasserte deg,? Ja hva ville skjedd da? Men siden dere sitter gjemt og komfortabelt bak en pc så er dere trygge fra å bli truffet av samme salve tilbake. Dere forlanger verdighet og rettferdighet, det er så hysterisk morsomt at dere som er såååå grønne av misunnelse ikke ser det selv eller dere syns hun er så teit, jaha, hvorfor i alle dager leser dere bloggen hennes da. Ja hun tjener penger på dette, (og for hver og en av oss som er inne å leser så tjener hun penger) og dere sitter å syter over, at så lite har jeg osv osv. Fy så utakknemlig skriver dere. Har ikke dere selv valgt deres jobb, og å studere er vel ikke intekt men lånte eller fått penger? Når dere valgte yrke?, hva betydde mest,? Jeg regner med at om det var pengene så hadde dere valgt annerledes? Javel. Og det er Sophie sin skyld fordi? Hun har vært heldig, hun har funnet noe hun liker å gjøre, hun er ung og har livet fremfor seg, hun jobber nok hardt med det hun gjør.
   Det som forbauser meg, er at dere ser på dette som at hun lurer dere inn for å lese for så å gi henne skjenn for det etterpå. Når noen setter seg ned med en god bok og leser helt til enden, men så var det ikke det innholdet du hadde forventet så du bestemmer deg for å kontakte forfatteren? Hmmmm høres det sannsynlig ut?
   Prøv å tenke at jeg besøker hennes side fordi jeg ønsker å lese innholdet, ikke fordi det står på en lese liste. Så kan jo heller dere som misliker henne så sterkt begynne å tjene noen kroner extra ved å skrive ting dere hater, eller misliker, virker som dere har mye å komme med der. Stå på sophie og ikke la deg pille på nesa.

  165. Unnskyld å måtte si det, men synes bloggen din har blitt litt kjedelig for tiden, pga. at du legger ut så få bilder. Og når du leggerut bilder, så er de ganske dårlige å mye redigert i kontrast osv. :/ f.eks når du er på ferie, så legger du jo bare ut noen få, dårlige bilder. Synes en blogg bør ha masse bilder i tillegg til tekst. Sier dette til deg for det er jo tross alt jobben din

  166. Fatte fremdeles ikke at folk henger sæ opp i sophie elise!!!! Ohh my god!!!!!!!! Ka feile det folk folk her????????? Vi lever i 2015 blogg er blitt noe man kan bli rik på. synes ho har kjæmpe bra blogg. Ka e galt med ho???? Ingenting, sku ønske flere va som ho.!!!! å kanskje alle som følger ho gjør det i 30 år, kem vet!!! Kem vill ikke ha penger? Blir så uendelig oppgitt over folk. Blir så skuffet. Ho skriver jo bare en blogg ka faen??? slutt for faen slutt bare!!!! Koffer e vi så dømmanes å sykelig behov for å kommentere negative ting om folk, Ingen faen e perfekt!!! Å dem som tror dem e perfekt har jo faen en skrue laus!!!!! Vg gjør jo ikke nåkka mere sitt bak en data å Skriver 50 % bullshit som vi kjøper!!! Nei har skrevet før her at alt du trenger er en knallrosa goose jakke på en buss med rosa negler å matchende veske- kaaaboooom der blir man snakka om av 70% av dem som va på bussen!!!! Oh lord kan vi alle bare bli helt a4 ha samme hår, samme klær samme jobb å bil så absolut ingen stikker sæ ut å vi kan leve lykkelig alle samme!!!!!!!! Sophie gjør ingenting galt!!!!!! Mange lever av å prate å shabby har du hørt har du sett??? rart om dokker har så sykt tung jobb at dokker i det hele tadt har overskudd til å bry sæ om en blogger en rosa blogger som er 20 år!!! farsken faen!!!!

  167. Jeg har ofte lurt på, hva som gjør at noen mennesker tror at de har krav på viten om andres økonomi. Det er jo faktisk en utrolig personlig ting, som ingen andre har noe med. Men så snart man ikke har en vanlig jobb, da kommer spørsmålene, og folk har ingen skam. Man spør jo ikke de med vanlig jobb om hvor mye de tjener. Tenk om noen hadde spurt en skolelærer om hva personen tjente – da hadde det straks vært ekstremt uhøflig. Haha det gir jo ingen mening.
   En annen ting er, dere over her, som skriver at sophie elise er bortskjemt, og at hun ikke jobber for pengene. Ja – hun har ekstremt mange fordeler, med hensyn til at hun kan kontrollere sitt eget liv, jobb og få betalt mye for det. Hun har en jobb som mange folk drømmer om, og en frihet til å planlegge livet sitt som hun vil, som de fleste hadde gjort hva som helst for. Men har dere tenkt på hvor slitsomt det må være, å være i søkelyset konstrant, og at oppmerksomheten for det meste er skeptisk og / eller negativ? Ja hun velger det selv, men jeg er ganske sikker på at det uansett krever krefter, som man ikke hadde forventet av en rørlegger for et eksempel. Det kan ikke være lett å konstant måtte søke nye måter å holde seg interessant på, for å beholde den fine livs stilen, og samtidig måtte kunne tåle kritikken, og for min del hadde det vært en jobb i seg selv… Men det er nå bare min mening. 🙂

  168. Hei du! Jeg leser ikke så ofte blogger lenger, men igår leste jeg din, som jeg gjør innimellom. Nå vil jeg bare gjøre noe jeg ikke gjorde i går- legge igjen en kommentar og si at jeg digger deg og ditt pågangsmot. Du er inspirerende og flink. God helg!

  169. Det mest ironiske ved alle de negative kommentareneer dette:
   at de som har klikket seg inn på denne bloggen for å fortelle bloggeren hvor ufortjent lønna hennes er,er de samme som faktisk betaler lønna til Sophie Elise. JA! Det er dere hun kan takke for pengene på kontoen 🙂
   Clue: bloggere tjener på sidevisninger pga reklame i sidemargen, så om folk mener S.E tjener altfor mye kan de lett la være å klikke seg inn. Vi er her av egen fri vilje folkens…

  170. Bloggere har fortsatt et negativt rykte og folks holdninger er at det er en enkel jobb preget av lek. Hvor mange timer som ligger bak og hvor omfattende det er å drive blogg over tid, forstår ikke folk. Det ligger mye misunnelse og uvitenhet bak mange artikler. Mange av de store bloggene er direkte konkurrenter til etablerte nettaviser, og det er en en stor grunn til at det fokuseres negativt på bloggere.
   Synes det er bra at du tar opp den skjulte reklamen i etablerte medier. Tradisjonelle medier har virkelig noe å ta tak i, i sin egen bransje, som du påpeker. DET skulle jeg gjerne sett mer oppmerksomhet rundt. Kritisk journalistikk, var det vel noe som het..
   Godt innlegg!

  171. Bra du synger ut. Det er noen få bloggere som tjener stort, men pga tåpelige journalister som også trenger “klikk”, smøres det sammen historier så det virker som alle bloggere har superinntekt. Eller at de har svart inntekt.

  172. 1. AdLinks er reklame fordi du tjener på dem. Selv om du har kjøpt en topp fra Nelly med egne penger, er det like fullt reklame hvis du linker tilbake til Nelly ved bruk av AdLinks: fordi du tjener på det.
   2. Flott at du merker 1% av innleggene dine riktig
   3. Flott at du betaler for konserter og kinoturer selv. Gudene vet at du har mer enn nok penger til det, i motsetning til andre.
   4. Dersom du får noe tilsendt i posten SKAL du skatte av det. Det holder ikke å “lagre det hjemme” og glemme det av, fordi det er fortsatt noe av verdi som du har fått tilsendt. Samme om du gir det bort til venninner. Dersom du ikke ønsker å skatte av det, må du sende det tilbake. Og dersom du skriver om det ER det reklame, fordi det medfører profitt for deg i form av en vare du selv ikke har måttet betale for.
   Bra at det finnes folk der ute som fører tilsyn og tipser Forbrukerombudet ved overtramp. Frykter at du har en SVÆR bot å se frem til ved neste aksjonering.

  173. Kjære janteloven – drit og dra!
   Det er lov å tjene gode penger.
   Det er lov å tenke utenfor boksen og ikke kun være middelmådig.
   Det er lov å ha drømmejobben og å vise taknemlighet for hvor man er i livet.
   Ja bloggerne tjener kanskje mer enn de som jobber i kassa på Rimi, men bloggerne er jo faktisk ALLTID på jobb. Når du er ferdig i kassa på Rimi så går du hjem og gjør noe annet. Kundene på Rimi krever ikke noe av deg lenger og du har fri. Bloggerne der i mot har med seg “kundene” sine over alt. “Kundene” forventer at bloggeren skal dele hvert minutt av hverdagen – ingen fritid assa. Og hvis det viser seg at bloggerne har tatt seg litt fritid og unnlat å fortelle om noe stort, så får de jaggu kritikk for å ha privatliv også..
   Greit, de har valgt dette livet, men de må jo få lov til å velge hva de deler også?!?
   Nei vettu hva – jeg tjener mest sannsynlig mindre enn bloggerne, men jeg kunne aldri hatt en jobb hvor “kundene” fotfølger meg og krever å vite alt.
   Kreds til bloggerne for det de gjør og la nå de få ha noe privatliv også. La nå dere private økonomi være deres private ting.

  174. Jeg har alltid trodd at du bare hadde utseende og ingenting mellom ørene. Der tok jeg grundig feil. Vet det er feil av meg, og sikkert mange andre og dømme deg utifra utseende. Det er sånne jenter som deg man burde se opp til. Du står for ditt, klarer å holde ryggen rak til tross for all drittslengningen du går igjennom. Kan tenkte meg det er tøft. Du virker også veldig hardarbeiende, selvstendig og veldig ærlig. Håper du leser noen av de positive kommentarene iblant, og ignonerer all dritt slengningen. Folk blir fort ekstra kjepphøye bak skjermen, hvor tror det er ok å angripe eller “nettmobbe” en person. Blir oppgitt.. uansett, stå på videre!

  175. Haha, saklig at folk kaller deg bortskjemt når du jobber for pengene selv. Trodde bortskjemt var når man fikk alt servert i hendene, og det tror jeg ikke du gjør. Mange burde nok fått en realitycheck på at det å være blogger sikkert ikke bare er lettvint og en dans-på-roser jobb. Misunnelse runger rundt i det norske folk…. Til dere som klager og er frekke i kjeften: Peace the fuck out.

  176. Har lenge lurt på hvorfor Robin er sammen med deg, og nå har jeg jo fått svaret på det. PENGER. Utseende har du ikke med deg, har sett deg IRL og du er ikke det man kan kalle søt engang. Robin har nok større ambisjoner når det gjelder livspartner på sikt, så du er definitivt en mellomstasjon. Tenk litt på dette Sofie. Slutt å la deg misbruke og bli lurt av sleipe mannfolk. Obs: Glemte en viktig ting til, OPPMERKSOMHET. Han trenger en som deg for å bli lagt merke til, han har nok sine ambisjoner og får vanvittig mye PR/markedsføring ved å stå ved din side 🙂

  177. Dere som sier ho er bortkjemt burde kansje lese litt mer om hva det betyr. Det er når som oftes foreldre gir dem alt. I dette tilfelle tjener ho pengene selv! Det er akkurat som å si en voksen mann som tjener 50.000 i mnd er jævli bortkjemt. Blir ikke det veldig teit tanke gang? Ho er jo bare heldig som tjener så bra i så ung alder!

  178. Hvordan kan du forvente å ha ren hud eller at pillene skal gjøre huden din ren når DU ikke holde den ren og behandler den riktig?!

  179. Du er en veldig selvopptatt person, dum i tillegg,
   at du sier til alle hva du tjener, helt latterlig,
   du tror visst at du er en STOR kjendis, hadde du vært
   borte fra bloggen bare i 2 dager, ville du være glemt.
   Ei lita bortskjemt jente som så gjerne vil være KJENDIS.
   Stakkars deg, noe så overfladisk !

  180. Hun har ganske slitsom jobb da. Dessuten er hun sammen med en 16 år gammel jente i en guttekropp. Virker stress :/

  181. Etter fem år på Norges hardeste studium kommer ikke jeg en gang til å ha i nærheten av samme inntekt som deg. Det sier litt om hvilken verden man lever i. Jeg får hvertfall gjort noe nyttig, en forskjell, da, man blir nok lykkeligere av det enn penger 🙂

  182. Det at du tjener like mye (eller mer) som en kirurg er helt sykt. De redder liv, jobber hardt hver dag og har en utrolig tøff utdanning i tillegg. Mens alt du gjør er å ta bilder av de dyre tingene du kjøper/gjør og skrive et par depressive innlegg. Liker bloggen din, men lønna di er ikke nødvendig eller på noen måte moralsk riktig, i det hele tatt.

  183. Du er virkelig bare helt rå Sophie! Du fortjener virkelig bloggplassen på toppen. Du er en fantastisk blogger og jeg elsker din ærlighet. Selv har jeg en bittelitten blogg med noen få lesere og jeg vet godt at det tar tid å bare skrive et helt vanlig innlegg uten noen spesielle bilder. Så at blogging tar mye tid for dere på toppen det skjønner jeg kjempe godt, selv om jeg har ingen anelse om hvor sinnsykt mye tid det faktisk tar! Du fortjener all respekt og masse ros for den fantastiske jobben du gjør for oss lesere som sitter daglig å leser din blogg <3 Ønsker deg en strålende helg Sophie 🙂

  184. Dette står det veldig respekt av! Skjønner ikke hvorfor folk spørr så mange spørsmål av hva folk tjener og ikke minst hva de bruker pengene sine på. Er ingen andre sin sak og jeg respekterer deg så sykt mye. Har lest bloggen din helt fra starten av, og jeg digger deg fra topp til tå! 🙂 Det at du har klart å kjøpe en egen leilighet er sykt bra, og du skal absolutt ikke trenge å skrive et innlegg om hvor mye du tar ut i lønn for at folk skal “backe unna”. Stå på og fortsett å dele dine meninger – det er det jeg elsker mest med deg 🙂
   Hilsen fra en stor fan og beundrer 🙂

  185. Blir helt dårlig av å lese enkelte av kommentarene her. Ja, det er veldig mange fine og koselige kommentarer, men herregud enkelte. Blir så sint at jeg vil gråte
   Stå på jente, jeg heier på deg

  186. Sorry til flerne folk som skriver at “bloggen er faktisk en tøff jobb” over her, men er dere dumme? Ånei, jeg må ta bilder av meg selv hele dagen, være på tv, dra på dyre ferier og oppmerksomheten gjør meg tydeligvis deprimert! Hadde noen av dere ærlig talt sammenlignet innsatsen til en blogger med innsatsen til en kirurg som har hatt årevis med utdanning og som dedikerer livet sitt til jobben men fortsatt kan tjene mindre enn disse jentene som, egentlig uten grunn, får millioner fra blogg, tv og reklame? Det er en drømmejobb, en lek, en vits. Mest sannsynligvis ender de fleste uten jobb ved siden av opp som en eller annen C-kjendis som lever på å gjøre jevnlige opptredner på TV, under tittelen “tidligere blogger, tv-kjendis”.

  187. Det er mye penger men:
   Hun betaler skatt, driver ordentlig og lovlig.
   Det går ikke utover andre.
   Hva er problemet til folk her? Misunnelse? Jeg skulle gjerne ha tjent samme summen selv jeg…
   Hun har vært heldig og dyktig. Og så lenge hun beholder bakkekontakten og ikke sparker nedover, så ser jeg ikke problemet.
   Folk hadde sikkert ikke reagert like mye om hun hadde startet et papirmagasin som solgte bra…

  188. Ikke for å være en av de som skriver ekle kommentarer men: HÅPER DU LEGGER AV MASSE PENGER TIL DU BLIR GAMMEL OG GRÅ OG UINTRESSANG FOR BLOGGER OG MEDIA OG SLITER MED Å FÅ GOD JOBB PGA LIDE/INGEN UTDANNING.
   Liker å lese bloggen din ellers, tro meg! men dette her Ga helt feil inntrykk av deg som person..
   FORSLAG TIL NESTE INNLEGG: kan ikke du prøve å leve som en student med bare 3000 kr i måneden på deg selv??
   Hvis du mener du er så flink til å spare og lite bortskjemt burde du klare dette lett og kanskje da forstå alle andre som sliter i hverdagen..
   Xoxo

  189. Bra skrevet! Dette handler vel ikke om hun har mye penger eller ei, men et ønske/order til dobelmmoralske jonatlister om å stoppe å spørre om hva hun tjener. Stå på videre!!

  190. Synd at mennesker ikke kan takle andres suksess. Alt handler om valgene vi tar i livet. Vi kan bli og opppnå de vi selv vil. Vil du studere i 5 år og få ei “meiningsfylt” karriere er jo dette ditt valg, du vet hva du begir deg ut på, studier er tøft på alle måter! Bloggen er ett valg sophie elise har tatt selv, er det noe hun ikke bestemmer selv er det hva hun tener, hvorfor rakke ned på henne når dette ikke er hennes valg. Hun driver en knallbra blogg som er stor insporasjon for mange. Er det penger så gjør deg lykkelig så kan du oppnå dette uten å måtte leve som fattig student i 5 år. Mange oppnår helt fantastiske karrierer uten å i det hele tatt ha en utdanning. Dette er ett valg vi tar, vil du noe sterkt nok oppnår du dette med å arbeide hardt uten å klage, fordi dette er noe du ønsker! Nettmobbing er ett valg sophie elise har tatt da hun velger å provosere i sine innlegg. Dette sier nødvendigvis ikke om hvordan hun er som person. Valget du tar når du sitter bak tastaturet og skriver dritt er noe helt annet, det sier mest om deg som person, og her er det du som velger. Vil du være ett menneske som rakker ned på andre for deres suksess? Bruk heller tiden din på å oppnå de du vil, både når de gjeld karriere og hvordan du vil vær som person.
   Stå på Sophie Elise, du er råtøff og ærlighet varer alltid lengst, og det er du, tvers gjennom!

  191. Hallo! 🙂
   Jeg forstår veldig godt at å blogge er en hard jobb, som krever veldig mye tid og planlegging! 🙂 Jeg har lest litt kommentarer oppover her, og mange skriver ting på en veldig stygg måte. Men jeg kan si meg enig i noe av hva de vil frem til! For å kunne ha 40-50 tusen kroner til alt som du trenger å betale på en måned + stå igjen med penger til å spare, er jo fryktelig mye penger! Jeg lever går på høyskole og lever på et stipend på 3000 i måneden :/ Jeg klarer å spare 3-400 kroner i mnd, som gjør at jeg føler meg veldig flink, med tanken på at jeg ikke bor hos foreldrene mine, får ikke støtte av dem og jobber 1 dag i mnd. Så jeg forstår at folk kan reagere når du sier du bare har 40-50 tusen i måneden til å leve på! Men ellers bryr jeg meg egentlig ikke om andre sin økonomi, og har irriterer meg ikke akkurat over at bloggere tjener veldig mye 🙂 Men bare tenk på hva som hadde skjedd hvis bloggen måtte legges ned, hvor stor endring som hadde skjedd i livet ditt! Økonomisk og sansynligvis psykisk. :/
   Leser bloggen din hver dag, og har ingenting verdens ting imot deg! 😀

  192. At det i det hele tatt eksisterer et ord som heter “TOPPBLOGGER” gjør at jeg fullstendig mister troen på menneskeheten – men ikke før jeg har kastet opp litt i min egen munn

  193. Vad skall man säga? Till alla er negativa människor som har använt eran tid på att kommentera det här innlägget. Ni vet att ni har ett val va? Ni måste inte läsa det hon skriver om ni inte gillar det. Har du ingen “konstruktiv” kritik att komma med har du också valet att hålla det för dig själv. Och ja så tjänar Sophie Elise bra på sin blogg. Hade inte du velat tjäna så mycke som möjligt på ditt jobb? Sophie Elise är på jobbet 24t i dygnet. Hur lång arbetsdag har du? Ett jobb är ett jobb, antingen du är städare, tandläkare eller toppbloggare.
   Så va lite snällare.
   It’s all about the Peace and Love…

  194. Ingen vet hva disse 50 000 kronene går til.. Hu har nok en gjeld å betale ned på(huslån), strømregninger, mobilregninger, mat til måneden ++

  195. Her var det mange misunnelige og dobbeltmoralske sjeler. Dere spør og graver først og klager over svarene som gis etterpå. Forbruket til SE er et klassisk eksempel på tæring etter næring, og det er vel inget som er bedre enn et sunt og forholdsmessig forbruk? Det er vel inget mål i seg selv å ha 3000 NOK til overs etter betalte regninger?

  196. Hvis vi alle bare blir enig om å stoppe å lese bloggen, så kommer hun her til å skjønne at økonomien hennes kommer til å falle. Haha
   Hvertfall, penger kjøper ikke lykkeliget. I min familie har vi ingen lån, nettopp fått Eltel nytt hus, vi har båt og alt mulig. Veldig fornøyd med livet mitt.

  197. Må bare si at det hun tjener, er en grunn til at hun tjener det! Det vil ikke si at hun er bortskjemt fordi om, men selvfølgelig, folk har ulikt syn på det! Men jeg vil ikke kalle noen som får en god lønn for bortskjemt 🙂 Da er jo alle som har yrker med god lønn bortskjemte da, eller? Eller misforstår jeg?
   Men uansett, dersom dere mener hun tjener for mye, til å “bare” blogge, så kan dere heller klage til dem som lønner henne og IKKE hun! Hun kan ikke noe for hva hun tjener 😉 Dessuten, så ligger det MASSE arbeid i en blogg, på størrelse med denne som Sophie Elise driver! Og en ting til, dersom du deler 1000kr på 4 uker, som er i en måned, så blir det 250kr per uke. Det er ikke så overdrevent mye, synes jeg. Har hørt om folk som har fått ukelønner på 500-1000kr, og det er jo 2000-4000kr i måneden! 😉
   Sophie Elise, stå på! DIGGER DEG! 🙂

  198. Hvorfor er jenta bortsjemt??? Jenta jobber seg i hjel, på tide dere haters også gjør noe med livet deres;)

  199. her i ungarn er 4000 kr gjennomsnitt lönn…… helt jávlig 🙁 og det er ikke só billig heller..

  200. Hvis du tar ut 40 – 50 000 kr i mnd, så kan du ikke påstå ar du er flink med penger og ikke bruker penger på unødvendige ting:P
   Du er flink du å skrive, men noen ganger så henger ikke ting du skriver på greip. De aller fleste vil aldri kunne få 40 – 50 000kr hver eneste mnd. Hva du bruker dine penger på er selvfølgelig helt opp til deg! Om du vil spare, shoppe, spise god mat hver neste dag, så er det helt opp til deg. Men dropp den at du er fornuftig med pengene dine. Fordi det er du ikke når du bruker 50 000kr i mnd!🙈

  201. Men du, når du takker nei til det meste, hvor kommer alle de pengene fra da? 50 000kr er ufattelig mye i måneden og enda kan du spare? Så jeg er litt nysgjerrig på akkurat HVA med bloggen som gir deg penger;)
   Men skjønner at det er kjipt at du liksom ikke skal kunne skrive om ting uten at folk maser om reklame osv. Da blir det jo lite igjen å skrive om…
   du jobber hardt nå, men du skriver “da jeg som 16åring fikk 1000kr av foreldra mine i måneden” så tenker jeg at du var litt bortskjemt;) fint at du klarte å spare, men er det vanlig å få så mye av foreldrene sine i måneden? S3lv slutta jeg å få penger på den alderen. Men men kan være at familien min er superslum:p

  202. FANTASTISK… du fortjene kvær ei krona du tjene..:) Stå på… æ heie på dæ.. nordlænning tell nordlænning:D Og tell alle dokker negative idiota, dokker e faen bære sjalu,,,
   Klem 😉

  203. Til alle som har så mye i mot at hun tjener så mye penger, det er dere som gjør det mulig. Det er mange som digger hu, men som man ser i kommentarene her er det minst like mange som misliker hu. Hvis dere har et problem med at hun ikke har en “vanlig” jobb, slutt å lese bloggen hennes.

  204. Jeg skjønner ikke at du kan kalle en blogg for hardt arbeid. Det viser at du har null innsikt i virkeligheten, du lever i en rosa boble som jeg håper en gang sprekker. Jeg jobber som helsepersonell, jobber dag, kveld og natt for å ta vare på syke mennesker og for å redde liv. DET er en hard jobb! Jeg har valgt yrke fordi jeg er med på å utgjøre en forskjell i helsenorge. Jeg tjener ikke fett med penger, men allikevel eier jeg en leilighet, har råd til god mat og fine klær. At folk skriver at du fortjener hver eneste krone gjør meg bare kvalm. Verden hadde ikke rast sammen om du og alle andre bloggere slutter. Nei, det der er bare altfor dumt.

  205. Jeg synes også blogg kan være slitsomt. Men det er fordi man vil så gjerne levere, og kan få gjennomgå med stygge kommentarer. Ja, vi velger dette selv, men det er slitsomt – psykisk. Fysisk vil jeg si at jeg blir mer sliten av jobben min i butikk…

  206. Godt skrevet av deg Sophie. Må si jeg sitter her grønn av sjalusi, for herregud for en inntekt!
   Selv er jeg student, lever på bortebostipendet som er på rett over 5000 kr i mnd. Har en samboer på 19 som tjener i overkant av 20 000 i mnd. Så overleve det gjør vi. Men jeg kan si det slik at mine 5000 går hver mnd til nødvendigheter, sambo har som regel litt igjen i slutten av mnd. Begge kjøper inn mat, betaler tv , mat til dyr og husleie. Han legger ofte av penger til sparing. Noe jeg ALDRI får gjort!? Ikke skjønner jeg hva de 5000 går til, men dette er første mnd på lenge jeg har fått kjøpt meg nytt tøy, så sløse gjør jeg hvertfall ikke… Tenker på det at med din syke inntekt er kanskje ikke du den beste å spørre, men du er jo tydeligvis flink til å spare. Så kunne du tenke deg å lage et innlegg hvor du forestiller deg en inntekt på 20 000 i mnd, og fortelle oss hvordan du ville brukt pengene i tillegg til å spare noe av det?

  207. Hadde vært såå gøy å sett reaksjonen til sophie hvis ingen gadd å lese bloggen hennes i 2 mnd. Da får hun ikke utbetalt 100.000, som hu sløser på sminke å nye operasjoner :(( Da går hennes lille perfekte boble under!!

  208. De som sier sophie er en jævla bortskjemt drittunge, at hun sløser bort 40-50000 i måneden PÅ SEG SELV og de som sier at hun ikke jobber hardt: WTF?
   Hun kommer ikke fra noen rik familie (virker det som), hun har jobbet seg ganske hardt for å komme seg til TOPPEN. 50 000 kroner til husleie, mat og andre utgifter skulle det bare mangle at hun unnet seg? Hun tjener jo masse penger, hvorfor skulle hun ikke bruke dem? Jeg blir helt sjokkert over hvor SJALU dere lesere er.. som ikke ønsker at en av deres yndlingsentertainere skal leve godt- når hun jobber for det. Alle jobber er forskjellige. Man velger sitt eget liv. Og hvis du tjener dårlig, så synd for deg. Gjør noe annet med livet ditt da- og slutt å plage kreative, hardtjobbende mennesker jobben de gjør. Så jævlig teite og barnslige dere her! HERREGUD!!!!!

  209. Du er ung og tjener penger som de fleste bare drømmer om. Utrolig bra! Hvordan du tjener dem eller hva du bruker dem på bør være likegyldig. Her ser jeg sykt mange kommentarer som lyser misunnelse. Drit i dem, stå på og gjør det som funker for deg! ☺

  210. Mestersparer? Jeg har 10 000 utbetalt i mnd og betaler 6000 kr i husleie + strøm, internett, forskring og alt selv. Likevel klarer jeg å spare 30 000 i året.
   Av 120 000 sparer jeg 30 000. Altså har jeg til sammen 90 000 å leve på iløpet av et helt år. Jeg vil kalle MEG en mestersparer :p
   Å skryte av at du ikke klarer å bruke opp 40-50 000 i mnd er rett og slett morsomt.

  211. Bra innlegg! Sikkert en del som får opp øynene sine nå, men trist at det så mange stygge mennesker her som skal snu om og lage en egen historie av dette. Stakkarslige mennesker!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg