bortskjemt

reklamelenke nelly 

Jeg er sagt det før, og det koster meg ca en halv kalori å si det igjen – jeg hater vinteren. Jeg er ikke en av dem som løper opp og ned mens jeg vasker til jul, henger opp julestjerner og tar en liten pause i perfeksjonen, kun for å gå ut å lage snøengel. Der er ikke meg, jeg fryser når jeg er i syden! Men noe som varmet mitt materialistiske, bortskjemte hjerte var at pakken fra nelly kom mye tidligere enn jeg hadde ventet meg, i går var jeg og hentet den. Her har dere godbitene som jeg nå er heldig (og litt fattig) eier av ♥

En helt basic, mørk topp. Jeg har samme i hvit, og jeg elsker den! HER kan den kjøpes. Synes den er dødsexy også, jeg! 

Kjole som ble kjøpt ene og alene for å bruke på julemiddag hos bestemor, men jeg tror faktisk den havner i kofferten når jeg skal til Istanbul også. Julemiddag skal den uansett bli brukt på, var den ikke fin? Veldig familievennlig er den uansett! HER kan den kjøpes 

 Denne kjøpte jeg mest fordi den var så billig, 89 kr kostet den da jeg trykket den med meg i handlekurven. Enkel og grei, alle burde ha en basic “lille-sorte” i skapet sitt Det hadde faktisk ikke jeg, før denne ble min. HER kan den kjøpes! 

Duftelys fra VOLUSPA. Jeg har alltid ett eller annet duftelys på rommet mitt, og de fra VOUSPA er favoritten uten tvil. Dette er også ett godt julegavetips, enten til venninner som har flyttet for seg selv, eller kanskje til mamma. Det er første gang jeg prøver akkurat denne lukten, men det slo ikke feil! Vanligvis kjøper jeg det rosa. HER kan det kjøpes! 

Så, til den dyreste bh’en jeg nå eier. . Men det var den verdt. Man trenger ikke å betale mye for å få en fin bh, for det finnes til og med på h&m og cubus. Men, om man skal ha en behagelig BH som virkelig gir støtte, og som i tillegg ser bra ut, da må man nesten betale litt mer. Denne er i 70E, og passer meg helt perfekt. Både rundt, stroppene og cupen sitter som støpt! Det var faktisk godt å ha den på seg, og det er ikke ofte det skjer for meg. . HER  kan den kjøpes, jeg har også truse som hører til i samme sett, men det er fult mulig å kun kjøpe BH 

 

Det var alle kjøpene mine for denne gang, kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å klikke hjem et par ekstra kjoler også. Desember er jo måneden for det!

Ettersom jeg aller helst vil sitte inne å vugge fram og tilbake mens jeg repeterer for meg selv hvor mye jeg hater vinteren, og hvor liten vits i det er å fortsette dette livet, gjør jeg det totalt motsatte – jeg skal kose meg, å ha det best mulig. For hva er vinteren perfekt for? Samle på kalorier, og kose seg med noen man er glad i. Jeg for min del er veldig glad i banan, krem og kanel, så jeg mixed dem sammen . . Og ja, det var godt! 

Når det kommer til “kose seg med noen man er glad i”, så valgte jeg Justin Timberlake. Herregud, for en herlig fyr! Om dere ikke har sett noen intervjuer med han enda, gjør det! Dette under kom jeg over i natt, og følte for å dele det med dere. Intervjueren, Alan Carr, er også utrolig morsom. Anbefaler dere å se igjennom flere av interjuene hans på youtube, blandt annet det med Miley Cyrus! Er det forresten kun jeg som ser på intervjuer med kjendiser når jeg ikke får sove? Var overbevist om at jeg hadde sett alt som er verdt å se, men så kom jeg altså over Alan Carr. . 

Nå skal jeg dra til min kjære å kose, håper vi kan se apollo 13! :) Fantastisk film, så vidt jeg husker. Håper også kjæresten kan lage meg pizza eller ostesmørbrød, han lager alltid mat til meg (jeg har aldri laget mat til han, det er litt flaut å si det).. Pizza eller ostesmørbrød gjør han iallfall bedre enn noen andre jeg kjenner, så jeg krysser fingrene mine. 

 

55 kommentarer

Siste innlegg