23 dager igjen

Jeg glemte helt å fortelle dere hva jeg bestemte meg for å gi i gave på julebordet igår, jeg så noen av dere spurte om det. Jeg ga et solkort, en neglelakk og en solariumskrem pakket sammen. Jeg følte min egen pakke bleknet litt i mengden av godteri, vannpiper, sprit og vin, så neste gang skal jeg finne på noe mye bedre som setter partystemningen i taket, hehe! 

Meg før jeg gikk ut av døren hjemme igår. Jeg skulle jo pynte meg hos Lotte, så da ble det uten sminke og med lue på hodet! Og ja, jeg er faktisk uten sminke her. Det er herlig med vippeexensions! Både lua og genseren er fra badkids.no 

Dette fikk jeg i kalendergave i dag, forresten! Nevnte jo korti innlegget i sta at jeg skulle åpne pakke. Jeg har verdens snilleste mamma som enda gjør slike ting for meg!

Jeg har hatt en veldig koselig dag så langt. Slappet av i striket genser, ryddet litt på rommet og sett på Netflix – for en gangs skyld tok jeg meg bryet å se på tven, vanligvis ligger jeg bare i senga med pcen 20 cm fra ansiktet. Men jeg har jo egen stue, så det var på tide å benytte den kjente jeg 🙂 Huset vårt er veldig gammelt, så når jeg har på vifteovnen og lyset samtidig i stua går sikringen, haha.. Så jeg må prioritere, sitte i mørket eller være kald? Jeg er kald, men bare for bildene sin del. . .

Og på snakk om “for bildene sin del”. Jeg skulle ta litt bilder av meg, på gulvet naturligvis. Som dere kanskje vet, er min faste plass på gulvet. Først kom Nicci, mamma sin hund, og skulle forstyrre. Hun er så søt at det gjør ingenting, vi kan sitte å kose i en evighet slik som på bildet under. . 

. . Men hunden min, Rigmor, er en sjalu liten skapning som ikke unner noen andre i huset kos, og kommer derfor for å ødelegge. Nicci vet at dette er fast prosedyre, og stikker raskt unna. . 

. . Rigmor gidder alltid å kose i maks 30 sekunder. . 

. . Før hun finner på noe random som å jage halen sin. Ja, det finnes faktisk hunder som gjør slikt på ekte. Rigmor er en av dem. Og nei jeg har ikke blitt en av de personene som bruker lue inne, iallfall ikke fast. Denne er også fra badkids.no! 

Jeg har også handlet litt på nelly, dere vet, min vanlige søndagsrutine. Herregud så fort ukene går, forresten! Det føles ikke lenge siden jeg gjorde dette sist gang, enda er det en uke siden. . Angst, men samtidig litt godt. Eller nei, stryk den siste. Det er ikke godt at tiden går fort overhode. Dette ble med i handlekurven, iallfall! Regner med pakken er her ganske så nøyaktig om 8 dager, altså neste mandag. Jeg er sikker på at pakken jeg bestilte sist søndag kommer i morgen, så da ble dere litt klokere på Nelly sine leveringstider – om man bor i nord! Bor du sørpå går det nok mye raskere. 

1. Kjole HER (ser for meg å bruke den når vi skal i julemiddag hos bestemor!), 2. Enkel singlett HER / 3. Duftelys fra voluspa, elsker de lysene . Det kan kjøpes HER! / 4. Helt enkelt svart kjole koster 89 kr HER. Den kommer nok til å se veldig fin ut på! 

 

Jeg vet jeg sa i gårdagens innlegg at man ikke trenger å bruke mye penger på undertøy, og joda, man må vel egentlig ikke det. . Men nå fant jeg endelig en BH i størrelse 70E, som jeg absolutt trenger! Og den passer seg nok fint under en enkel singlett, for eksempel den over. Jeg gleder meg til å teste ut kvaliteten! Det kan kjøpes HER 

Nå skal jeg til Mathias, jeg hadde så lyst til å se gravity på kino idag men den går tydeligvis ikke lengre!? Skuff! En film med George Clooney kan ikke bli annet enn bra, det er heldigvis både jeg og kjæresten enige om. Vi må nesten finne på noe annet koselig, jeg hadde jo store forventninger til kvelden. Eller jo, nå kom jeg nettopp på at jeg har en liten gave til Mathias som jeg har glemt å gi! Nå ble jeg glad, haha. Kjærestekvelden er reddet! Vi blogges senere ♥

41 kommentarer

Siste innlegg