happy ending

reklamelenker nelly

I går var jeg sammen med noen venninner og laget pasta og slappet av, når jeg kom hjem gjorde jeg alt på autopilot før jeg sovnet og sov i 14 timer. Slik er altså livet uten ett liv! Har også vært glad idag, på fotballfrue sine vegne som har fått en liten jente, woho! Lurer på hvem den neste i bloggverden blir som får en liten baby. Noen som vil gjette? Haha. 

Dere har forresten blitt litt dårlige på å kommentere i det siste! Husk at jeg svarer på kommentarer i kommentarfeltet, så jeg leser alt dere skriver og svarer om dere lurer på noe. 

Cardigan fra madlady.se , ring fra glitter og bukse fra nelly HER 

“Happy endings are just stories that havent finished yet” 

 

95 kommentarer
    1. Så hyggelig med jentekveld! Jeg sover også vanvittig mye, spesielt om vinteren. Kan uten problemer sove 12-14 timer hver natt, og enda hjelper det ikke på energien, huff! Slik er det å være syk visst nok. Ønsker deg en super kveld videre 🙂

    2. Lurer på en ting, du sa du tok ut all restylanen, men du har mye større lepper nå enn hva du hadde før du begynte med det. Hva er grunnen til dette? Ha en fin dag!

    3. Jeg lurer på hvorfor du som dyrevernsaktivit har tatt silikon og retylan når begge deler er testet på dyr og hvorfor du skriver om det på bloggen slik at du ubevist reklamerer for begge deler? Jeg skjønner heller ikke hvordan du har samvittighet til å snakke om dobbeltmoral da. Ja dette lurer jeg på. Håper på svar.

    4. Hei Sophie!! elsker bloggen din <3 jeg lurte på en liten ting! har du tips til hva jeg kan gi til kjæresten min til jul? han vet virkelig ikke hva han ønsker seg, og vi har en grense på ca 1000 kr som makspris. Jeg sitter bom fast og hadde blitt utrolig glad om du hadde gitt meg noen tips! du er best<3

    5. Hei sophie 🙂 lurer på om sminken fra elf er god kvalitet og ikke noe lureri med tanke på at det er sinnstkt billig? Og hvor lang tid tar frakten?:)

    6. Har lest bloggen din i et par år nå, og ville bare si at jeg elsker personligheten din! Synes ikke at du virker som en overfladisk jente i det hele tatt 🙂 digger hvor mye du bryr deg om dyrevern. Klandrer deg heller ikke for at du ikke reiste til japan, hadde ikke klart og reise alene jeg heller. Det at du i det hele tatt hadde tenkt til og reise er nok for meg 🙂 stå på! <3

    7. Hei Sophie. Jeg vil egentlig bare si unnskyld. Jeg har vært en av de som en gang i blant har slengt inn en uhyggelig kommentar til deg. I dag fikk jeg selv en veldig uhyggelig kommentar på min blogg, og det gjorde veldig vondt. Så unnskyld! Du er ei fantastisk jente, på alle måter. Ikke bare er du utrolig pent, men også engasjert og ærlig. Du har virkelig en fin blogg. Det er flaut at jeg måtte oppleve deg selv, for å innse at stygge kommentarer svir, men sånn er det nå bare. Håper du kommer til å blogge for alltid. Du er virkelig sterk. Misunner deg så inderlig at du klarer å reise deg over dumme kommentarer. Håper jeg en dag også klarer det! STÅ PÅ! DU ER HERLIG SOPHIE ELISE 🙂

    8. Hei 🙂
      Jeg bare lurte på hva du syns om at Renate Henriksen (rhenriksen.blogg.no), sier at hun er imot dyremishandling, men kjøpte seg en Canada Goose for ikke så lenge siden??
      Helt bak mål syns nå jeg…
      Men hva mener du? 🙂

    9. Susann : synes også det er helt bak mål og ganske naivt, haha. Men slike finnes det mange av! Man kan for eksempel ikke si at man er mot mobbing, men heie på når andre mobber. Blir samme greia, og helt feil.
      Anonym : tuusentakk<3 det var koselig å høre! håper du klarer å heve deg over de stygge kommentarene du får, det er ikke noe gøy.
      Charlotte: åh, tusen takk. det var godt å høre!
      caroline : frakten var på litt over en uke, og det er ikke noe lureri. Sminken er i god kvalitet, og jeg har sett flere makeupartister bruke den sminken. På min første FHMshoot var jeg sminket utelukkende med elf, for eksempel!
      Amalie : nei, jeg var ferdig på skolen i fjor 🙂

    10. Siden du svarer i kommentarfelt:
      Hvem betaler reisene til deg og M? Dette har blitt spurt om maaaange ganger, men finner ingen svar.
      Og blir dere sponset av detur?

    11. 🙂 : jeg har delt på facebook og har prøvd å ringe damen tre ganger og sendt melding for å fortelle henne at jeg gjerne kan gjøre det. vil nok også dele det på bloggen senere idag!

    12. Hilde :
      Nei vi blir ikke det, jeg har banner på bloggen fordi jeg har ordnet en konkurranse med detur for dere, slik at DERE kan få en reise gratis. det er det som er greia.
      Turene betaler vi selv!

    13. Det er jo ikke noe vits i å kommentere, du svarer jo ikke uansett. Jeg har spurt om ting flere ganger. Men jeg kan jo prøve en gang til, det jeg lurer på er om Rigmor (?) er blanding eller renraset, jeg synes hun ser så utrolig stor ut til å være renraset chihuahua.

    14. Hei Sophie! må bare si at jeg gleder meg helt eeeenormt til å endelig få kunne se the real you på tv!! husker forresten ikke når det skulle komme ut, er det i januar? vet du hvilken dato? 🙂
      og en ting til: hva og hvor mye spiser du i løpet av en dag? kan du lage en liten `plan´kort om hva du spiser? hehe håper du svarer :D!

    15. Må bare si at jeg synes du fortjener et stort “pluss i boka” for at du tar deg tid til å lese gjennom, og svare på kommentarer. Er herlig å kunne få svar på ting man lurer på, uansett om det er småting som “hvor kjøpte du buksa?” eller mer seriøse ting. Du er en fantastisk blogger, som faktisk VISER at du bryr deg om leserne dine med handling og ikke bare ord! 🙂

    16. Alle kan se på lang vei at du er gravis Sophie. Hvorfof inke snart annonsere det,så folk slipper å lure? Grattiss med baby på vei,og grattis med at M knulla Marthe F. for et par helger siden! Håpløse tilfeller begge to…

    17. Kommer “bloggerne” på nett, eller måå man se det på tv, for å få det med seg?
      Vet jeg har spurt før, men glemmer alltid ut hvilket innlegg jeg har kommentert i, så lurte på om du kunne være så snill å bare skrive det i ett innlegg – er sikkert flere enn meg som lurer på det samme 😉

    18. Hilde : vi betaler likt, ja. Og nei man trenger ikke å være rik, bare man er god til å prioritere penger.
      Janny : nei det er ikke alt jeg svarer på når det er lett å google seg fram til det, slik som ditt spørsmål. Jeg aner ikke hva rigmor er, det er en lang historie. Tror vi ble svindlet der iallfall!
      Charlie : det kommer 12. januar, jeg kommer tilbake med klokkeslett og alt det! Det er jo enda en ganske lang tid i forveien 🙂
      Anonym : tusen takk! 😀

    19. Du virker som ei så utrolig god jente, Sophie! Fortsett å kjempe for dyras rettigheter, verden trenger fleire som deg! Et ekte forbilde. Stå på videre, du er fantastisk. <3

    20. Hei! først vil jeg bare si at jeg eeelsker bloggen din, har vært fast leser i mange år 😀
      Jeg har spørt om dette før, men jeg lurer på hva syn du har på skinn, dun og lignende siden du er i mot pels og dyretestet sminke osv??

    21. Det er jo herlig å slappe av da 🙂 veldig søtt bilde forresten 🙂
      Men jeg lurer på en ting, jeg har sett at du shopper en del på sheinside.com. Derfor kikket jeg litt innom den nettsiden jeg også, og synes det var kjempemye fint! Men selger de klær med ekte pels der? For eksempel så står det på denne jakken http://www.sheinside.com/Green-Fur-Hooded-Long-Sleeve-Drawstring-Coat-p-101531-cat-1735.html “fur hodded”, jeg synes det ser ut som fuskepels, men hvor står det om det er ekte eller ikke? 🙂
      (poenget er da selvfølgelig at jeg er imot ekte pels)

    22. Hva er dine beste spare tips?
      jeg sliter med å spare penger, å jeg vil jo flytte ut en dag.
      Stå på <3

    23. Hei! Det er ofte jeg har mange spørsmål jeg vil spør deg, men som kanskje er litt for personlig for kommentarfeltet noen ganger. Hvor kan man da kontakte deg? svarer du på mail også?
      Jeg lurer også litt på hvor jeg vil få svar på denne kommentaren, må jeg lete opp i kommentarfeltet? 🙂 <3

    24. Flink du er som svarer på kommentarer:) Jeg lurer på hva slags kamera og redigeringsprogram du bruker? Liker bildene dine.

    25. du er et kjempe bra forbilde, Sophie! Du engasjerer deg i viktige saker og deler det på bloggen. På den måten engasjerer du også andre. Jeg mener at det er det som avgjør et godt forbilde; engasjement og omsorg, ikke utseende og valg du tar angående din egen kropp. Har lest bloggen din i flere år, og føler dermed jeg kjenner deg gjennom den. Mitt inntrykk er vertfall at du er en super jente! Stå på, Sophie! Jeg digger deg

    26. The Hungarian girl : skjønner ikke helt hva du mener?
      Silje : jo, jeg kan det, men sminker meg egentlig ikke noe spesielt “fancy”. er bare øyenbrynspudder, foundation, vanlig pudder og løsvipper, som jeg tror de fleste kan fra før av.. eller?
      Marthe : tusen takk!! 🙂

      Sarah : takk! Jeg bruker picasa og picmonkey, og så har jeg canon 50D med 50 mm objektiv 🙂
      Marte : sette opp budsjett for seg selv hver eneste uke/dag, og tenke over om du VIRKELIG trenger det. Jeg kjøper meg aldri mat for eksempel, fordi jeg får det hjemme. Eller, så og si aldri, hehe:-) Og ikke røyke/snuse. Deeet koster en del..

    27. Sheinside og madlady er vel utenlandske sider, så det jeg lurer på er om du betaler toll og sånt over 200kr?

    28. Er selv kjempe glad på Caroline B. Eriksen sine vegne, hun har fått en nydelig datter, selv vil jeg ikke tørre å gjette hvem som er den neste.
      PS. Ser ikke helt ut som om du svarer på kommentarene til folk som lurer på.

    29. Linn : man skal vel egentlig det, men jeg har faktisk aldri fått toll og vet om flere som ikke har fått toll også. Så aner ikke om det bare er flaks, eller hva som er greia!

    30. Ariel Charlotte : jeg tar de selv som regel, fordi jeg er mest alene når jeg skal blogge. Men om jeg er sammen med noen får jeg helst dem til å ta bilder. Dette over her har jeg tatt selv!
      Andrea : det står i innlegget.
      Og NEEEEI jeg er ikke gravid og kommer ikke til å bli det heller, haha.

    31. Har du en favoritt bolblejakke/vinterjakke??
      P.s. jeg syntes du har en fantastisk personlighet og har mange fornuftige og overraskende innlegg som viser den nydelige personligheten din

    32. Hei, jeg kommenterte i samme minutt som ,du svarte, så min kommentar kom rett over svaret ditt, så du så den jo sikkert ikke siden den på en måte bare forsvant i det andre, så jeg bare spør igjen: kan du ha en ny sminke-video, og en ny spørsmåls-runde? <3 Jeg elsker bloggen din og du er et av mine store forbilder! Det hjelper også veldig at jeg vet at du har også hatt det vanskelig da du var yngre, for det har jeg nå, men det er godt å vite at jeg ikke er alene! (Jeg mener ikke at det var bra at du hadde det vanskelig! Det fortjente du absolutt ikke!)

    33. Åh så fin outfit! Har så lyst på en sånn bukse, men lurer på hvilken størrelse du har i den? Jeg trur xs eller s på bukser fra bikbok, h&m osv.. Så vi har ca lik størresle på bukser, så bare lurer 🙂

    34. Hei! Jeg sendte deg en mail om den vinterjakka du skulle gi bort.. Jeg lurer på om du har lest den mailen? Den var fra Kristine… 😊

    35. Du er søt! Forresten, når kunne du tenke deg å få en liten en? Håper ikke du venter til du er 30..

    36. Det jeg har tenkt å skirve nå har egentlig ikke så mye med innlegget ditt å gjøre. Likevel, etter litt at og frem har jeg bestemt meg for å skrive det. Dette er noe jeg ikke har sagt til en levende sjel, derfor føles det litt surrealistisk å nå skulle skrive det her, hvor tusenvis kan klikke seg inn og lese det. Jeg har bestemt meg for å gjøre det fordi dette føles riktig for meg.
      Etter min bestemor døde i mai har jeg mistet alle energi. Jeg har begynt å slite med selvskadingstanker. Jeg lukker meg inne, nesten som om jeg forlater denne verden. Tanker og fantasier om bestemor flyr gjennom hodet mitt hver eneste dag. Hvor er hun nå? Ser hun hvordan jeg har? Ser hun at jeg trenger henne? For det gjør jeg, jeg er så alene. På sekundet hadde jeg byttet ut alt i hele verden for å kunne tilbringe mer tid med den kjæreste personen jeg vet om. De tre siste årene hun levde var hun lam i hele kroppen, bortsett fra hodet og venstre hånd. Snakke kunne hun heller ikke. Likevel er det ingenting, absolutt ingenting jeg savner mer enn å sitte ved siden av sykesengen hennes. Sitte i timesvis å fortelle hvordan det gikk på skolen. Sitte å bare se på de nydelige blåe øynene hennes. Jeg savner å se stoltheten knitre i øynene hennes. Jeg savner å se ansiktet hennes. Det føles vondt at hun har forlatt meg her, helt alene. Hun var og vil alltid være min bestevenn. Nå som hun ikke er her er det ikke mange jeg kan snakke med. Jeg har bare mamma igjen. Jeg eier ikke flere enn to venner, men de kommer å går når de vil. Bestevenninna mi går forbi meg i gangen, uten å se på meg i et halvt sekund. Hun gjør alt hun kan for å unngå blikk kontakt, selv vet jeg ikke hva jeg har gjort galt. Jeg er bare et menneske. Jeg ber ikke om så mye mer enn et smil. Et smil. Et smil fra hvem som helst. Det hadde antakelig gjort hele dagen min.
      Vi glemmer alle andre enn oss selv. SÅ lenge våres egne behov er oppfylt så er jo alt greit. Vi tenker ikke på medmennesker. Vi tenker ikke på hvor mye et smil kan bety.

    37. Hei : )
      Jeg har fått med meg at du har tatt silikon. Og du hadde vel nokså store pupper før du tok også? Jeg lurer på hvordan du gjorde det, fordi jeg har nokså store pupper selv og vil ta silikon. Men kirurgen min vil ikke anbefale det eller gjøre det. Hvordan fikk du det til?

    38. tidligere i sommer sa du at du gjorde ett par treningsøvelser hver dag, som planken, situps og armhevninger. Gjør du det enda? Du nevnte det når du var i paris troooor jeg? 🙂 ELSKER BLOGGEN DIN! pleier å sitte å lese gjennom arkivet ditt av og til, kjempemorsomt å se hvor mye du har forandret deg 🙂

    39. På måten du sa det på virker det som om du er gravid? Hehe 🙂 bare en tanke da, selvfølgelig 😉

    40. Hei! Jeg har sett en ny blogg på topplisten nå i det siste, Barbie heter hun. Hun skriver om dyrevern, men virker litt falsk. Det virker nesten som hun kopierer bloggen din! Kanskje du vil sjekke henne ut, i så fall barbie.blogg.no !

    41. Du vet sånn kommentarfelt som fotballfrue har. Kan du ikke få slik? At dine svar kommer rett nedenfor spørsmålet. Blir så rotete når det er sånn her, og vansklig å finne frem.. Fin du er forresten:)

    42. Hei Sophie Elise!
      Jeg vil takke deg for at du har fått meg til å bli motstander mot pelsindustrien! Før tenkte jeg ikke spesielt mye på det, men jeg hadde det i bakhodet når det kom til kjøp av vinterjakker og andre klær som det er mye pels på, eller i.
      På skolen har jeg skrevet noen få oppgaver der vi fikk velge fritt hva vi skulle skrive om, og jeg har flere ganger valgt å skrive om dyremisshandling og pelsindustrien, og jeg har fått veldig bra karakterer på disse oppgavene.
      Tusen takk for at du har stått på for dine meninger og at du har gitt inspirasjon til andre. Jeg er utrolig stolt av deg.

    43. Hvilke falske øyevipper vil du anbefale? Og lim? Hittil har jeg brukt limet fra NYX, men jeg syns det er så rennende..

    44. Sophie Elise Isachsen. Jeg ville bare si, at jeg tror jeg elsker deg. Ikke elsker som i kjæreste elsker, men deg som person. Jeg er ikke en creepy mann, jeg er en ung jente på 14 år som ser opp til deg. Det at du er i mot dyre mishandling og står for det, er veldig bra. Du har en blogg som når fram til mangen tusen, og når du skriver om det, blir folk påvirket, og de blir i mot dyre mishandlet de også. Folk “dømmer” deg bare fordi du har operert forskellige steder på kroppen din… Du er et eksempel på at du ikke skal dømme noen på utseende. Missforstå meg rett! Jeg mener ikke at du er stygg! Du er en fantastisk person, med et utrolig fint utseende. Det jeg mente var at folk dømme andre bare fordi de har tatt noen operasjoner og fikset på noe de ikke liker med seg selv. Alt var bare ment flott og fint i denne kommentaren, så ikke ta noe feil opp 🙂 Forresten så er du og Mathias super skjønne sammen! Du er herlig Sophie <3!

    45. Hei,jeg ville bare si at jeg elsker bloggen din og at jeg ser veldig opp til deg,jeg er 11år og mye yngre en deg, men jeg synes du gjør ett godt inntrykk på folk,du er utrolig pen og vakker. Håper jeg blir som deg:)
      Foresten så lurte jeg på om du kunne ha en sminke video snart eller spørsmålsrunde. Stooor klem Tonje<3

    46. sophie elise, jeg syns du fortjener å høre at du er et fantastisk forbilde. Her snakker jeg ikke bare utseendemessig, fordi det er bare en liten fillesak ved deg, fordi personligheten din er så stor. Jeg elsker måten du reflekterer på, du tørr å være deg selv fullt ut. jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker sier at du “gjemmer deg selv” bak utseende og puppene, eller at du ikke er deg selv fordi du har opperert. Det er faktisk noe jeg provostert til tusen av! Selvfølgelig kan man være seg selv, selv om man ikke så ut som man gjorde når man ble født. Å være seg selv kan være så mye. Grunnen til at du har vært deg selv er fordi du har tatt dine heelt egene valg, selv om en del folk var i mot de forandringene du gjorde på utseende, så har ikke det noe innvirkning på deg. Du går din egen vei og jeg elsker det!
      Jeg vet at du er et godt forbilde fordi omtrent alle vennnene mine ser opp til deg og elsker måten du er på, både psykisk og fysisk. Du er et fantastisk menneske, og du må aldri tro noe annet!
      Måten du er så reflektert på, måten du er så selvstendig, så barnslig, så voksen og så godhjertet på er råfantastisk.
      Stå på sophie, du har kommet så langt!
      🙂 Og en siste ting – jeg virkelig eelsker det nye håret ditt, allle vennene mine er enige i at det ser absolutt fantastisk ut på deg!
      hjertelig hilsen meg

    47. Du er en fantastisk, søt og pen jente med et godt hjerte <3
      Elsker bloggen din, du er et stort forbilde!

    48. Heia!
      Jeg lurte på om du har hvert i England, i såfall har du noen butikk annbefalinger der?
      -Ingrid

    49. Pen<3<3 Fint bilde:) Elsker bloggen din, leser den hver dag! Kan du ha spørsmålrunde snart? På video? Ha en fin dag videre:)

    50. Kan du ha et innlegg om forslag til julegaver til familie/venner? jeg sitter litt fast når det gjelder gave til søsteren og broren min. Mamma og pappa sine gaver også :// -14 år gammel jente

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg