proud baby mama

I dag har min lille baby vært hos dyrelegen, er det rart å si at jeg er “stolt” over hunden min? Haha, hun er den tøffeste jeg vet om! Når jeg sto og ventet inne hos dyrelegen så jeg den ene hunden etter den andre komme pipende og sjanglende ut, mens Rigmor kom løpende rett mot meg og var i supergodt humør, som vanlig!  Nå skal hun få masse mat og masse kos, det fortjener hun etter å ha vært hos dyrelegen i hele 7 timer..

I går var jeg sammen med kjæresten, vi så på Titanic. Jeg synes slutten av filmen er så vakker, når Rose dør og endelig kommer til Jack i drømmene sine (slik tolker jeg det). Jeg var skikkelig fokusert på filmen, og prøvde hardt å holde tilbake tårene mens jeg lå med hodet mot brystkassen til Mathias og tenkte for meg selv, “lurer på om han også er lei seg nå”: Og selvfølgelig gjør han det verst tenkelige, han SKREMMER meg, altså han hopper opp og skvetter til mens han tar hardt tak i meg, og ødelegger heeeeeeeeele stemningen akkurat når det er den beste delen av filmen. Litt morsomt, men jeg kunne såklart ikke innrømme det der og da :)

Suss!

 

26 kommentarer
    1. Sophie, ville bare si at jeg synes du er en av få topplbloggere som fortjener sin plass på topplista. Du bryr deg genuint om leserne dine, og du er faktisk flink til å blogge (og gjør det mer enn én gang i uka, for å si det sånn)
      Det er alltid så fint å lese bloggen din, for du skriver om så mye forskjellig, og er en fantastisk rollemodell (selv om mange nok ikke ville vært enige, men som regel så er de menneskene langt fra open-minded og lite reflekterte). Er også veldig kult at du kjemper for dyrene, det beundrer jeg virkelig, og har gjort at jeg har begynt å bry meg mer jeg også 🙂 Liker også at du viser at livet ditt ikke er en rosa boble, haha – føler meg bedre ved å vite at du også har dine struggles, hehe
      jaja dette skal ikke bli en artikkel, ville bare si det jeg hadde på hjertet her og nå;)

    2. jeg tolker også slutten av Titanic sånn, at Rose kommer til himmelen og lever videre der sammen med Jack, ombord på Titanic

    3. sööt:)
      dere snakker om titanuc, só vil bare si at Mythbusters (pó discovery channel) kom pó den lösningen at Jack kunne ogsó ha overlevd….:( de prövde hele scenen i en baseng, med slik dör og alt, og de fant lösning

    4. ikke sikker på om du ser dette men uansett. JA det er lov å være stolt over hunden sin, det er jeg hele tiden – selv har jeg ei Dvergpinschertispe på snart 4 år, men hun er babyen min og vil altid være det. For to år siden (2011) skjedde det noe som fikk meg til å innse at hun er det i livet mitt som får meg til å føle meg bra, som får meg til å stå opp om morgenen,, bokstaveli talt, hehe. Dagen før jeg skulle reise på ferie til tyrkia, ble hun bitt av Hoggorm, hun reagerte nesten med en gang på giften, og ble slakk. Da vi endelig hadde kommet oss ned til dyrlegen var det et kvarter siden de hadde STENGT.. det var helt forjævlig.. åmåtte se hunden min som verken klarte å stå eller noe, vi fikk heldigvis fatt i en dyrlege etterhvert som skulle komme 10min etter. iløpet av den tiden mistet Abby(hunden) kontroll over musklene, og hun klarte ikke holde seg, så hun….ja hun dreit på seg – så slakk var hun. Dyrlegen kom og vi ble sittende inne i 5 nervepirrende timer, med både antibiotika mot smertehevelse og motgift ifra start til slutt. Men til tross for alt dette er Abby altid kjempe ivrig etter å komme seg inn til dyrlegen for en helsesjekk en gang i blant, og det gjør meg kjempe stolt. 🙂 må bare si at jeg var redd for å resie til tyrkia dagen etter, men mamma tok henne med seg ned og dyrlegen sa det at hun hadde aldri trodd at hun skulle komme ut derfra i live.. ikke alle som kan forstå at hunder kan bety så mye – men de som ikke vet det aner ikke hva de går glipp av!

    5. Gunn : du har så rett! Det er babyen min også, uten tvil 🙂
      Anonym : hun måtte få en ordentlig rens i munnen, bettenelse i tannkjøttet stakkars 🙁 Hun måtte også klippe klørne og rense ørene. Prøver å gjøre det her hjemme, men hun blir helt hysterisk!
      Iselin : sheinside.com er den fra 🙂
      Mia : haha, jeg gjorde det! Den er så bra!

    6. Sofie! Eg har eit tips til korleis du kan venne ho til å få kløra klipt. Når ho slappar av, gjerne når ho søv, ta ho litt forsiktig på potane og rundt kløra, så ho vert vant til kjensla og skjønar at det ikkje er så farleg. Etterpå kan du godt gje ho ein godbit.
      Har 3 hundar sjølv, og dette har me gjort med alle vore, og no ligg dei heilt i ro når me klippar. Dei skvett litt til, men det er berre naturleg.
      Hugs at det er kjempeviktig å klippe klør; tenk om du måtte gå med altfor lange tåneglar som tok ned i bakken! Berre hugs å ikkje klipp for langt inn, det gjer veldig vondt.
      (dette er forresten ikkje kritikk, prøver berre å hjelpe 🙂 )

    7. Gløymde å sei at det kan òg vere lurt å klippe kløra når ho er “sliten”; til dømes etter du har trent på sitt/dekk/bli eller kva du no kjem på som kan få ho stimulert. (Hundar vert meir slitne av psykisk enn fysisk aktivitet! Viktig med stimuli) 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg