lett underholdning

Det er rart hvordan en sang kan få alle minnene fra en spesiell tid til å strømme tilbake. Jeg kom nettopp over en sang jeg hørte mye på for rundt ett år siden, og plutselig har jeg akkurat de samme følelsene i kroppen som jeg hadde den gang da. Merkelig, men veldig fint! Lurer på om bestemor får samme følelse om hun hører en sang fra 1950, liksom. Minner bevares fint i sanger, bedre enn i bilder tror jeg faktisk.

Uansett. I dag har jeg en “typisk” søndag for min del, det vil si være alene, være stygg og ha Tv2Bliss-maraton. Lett underholdning som familien Kardashian, Glee og tigerstaden står på planene i kveld! I tillegg har jeg prøvd meg fram med min nye sminke fra e.l.f, eller eyeslipsface.no som det også heter. Det er mineralsminke som koster helt ned mot 20 kroner, i tillegg tester det ikke på dyr. Frakten er også billig, og sminken er faktisk av god kvalitet! Flere ganger når jeg har vært på photshoots/jobber hvor man blir sminket av profesjonelle, har e.l.f blitt brukt på meg. Det anbefales! 

Genseren jeg har på meg er fra sheinside.com 

Nettsiden til e.l.f finner dere her, og jeg selv bruker foundation, pudder og mascara fra nettbutikken. Tilsammen koster det under 150 kr innkludert frakt, billig! 

Ellers har jeg som vanlig shoppet litt på internett, nå som det er søndag. Jeg fikk det for meg at jeg trengte nytt undertøy, men en jakke og en kjole ble også med i samme bestilling. Jeg kan anbefale dere å bestille undertøy fra nelly, nesten alt jeg har er derfra! Da tar jeg 70D/75D i overdel, og xs i underdel. Det kommer helt an på hvilket merke det er, for eksempel wonderland er litt mindre i størrelsen og da kan jeg ta 75D. Man må bare prøve seg fram, men bh’ene der passer meg mye bedre enn på h&m. Jeg er heller ikke en slik person som bruker 1000 kr på en bh, så derfor prøver jeg alltid å finne det billigste og beste. Håper det kan være til litt hjelp for noen som også har vanskelig for å finne bh’er som passer! Det skal da ikke være nødvendig å betale masse hundre kroner bare fordi man har store pupper, tenker da jeg. 
 

1. Jakke 699 kr HER / 2. Kjole HER / 3. undertøyssett 379 kr HER / 4. undertøyssett 318 kr HER 

49 kommentarer
    1. Har ikke vært så fornøyd med ting fra Elf selv iallefall ikke kostene.. Høres ut som du har hatt en fin dag iallfall, godt å bruke noen dager på å bare slappe helt av også! 🙂 Veldig fine ting du har kjøpt, fikk lyst til å kjøpe de to undertøyssettene selv også, de var veldig fine! Men hvordan kan du bruke 70D? Jeg bruker det selv og jeg har langt i fra så store pupper som deg ;o

    2. du er såå søt <3 og driitpen
      jeg har ett spørsmål 🙂 bruker du sminke på øyebrynene?
      i så fall hvilket merke, ønsker meg de samme brynene.

    3. God søndagskveld Sophie !
      Helt fra starten har jeg lest bloggen din og følt at jeg kjente deg, at du var min vennine. Mye av det du forteller kan jeg kjenne meg selv igjen i. På litt triste dager har du altid et innlegg om noe som gjør dagen mye bedre. Da du skrev om din første tattovering hadde jeg en ganske dårlig dag, følte verden var mot meg. Men teksten i tattoveringen din fikk meg til å tenke, og ga meg faktisk motivasjon til å møte neste morgen med et smil. Du er så sterk Sophie, og du motiverer meg også til og holde ut og være sterk. For det blir jo bedre for deg etterhvert, hvorfor skulle det ikke bli bedre for meg og etterhvert? Du er så modig, og flink til å støtte andre med ord. Du inspirerer meg til å bli en bedre person. Jeg håper du fortsetter med det du gjør så lenge du bare kan, fordi du er virkelig god på det. Du har lært meg å stå for mine egne meninger og ikke bli dyttet rundt. Jeg er sikker på at det er flere en meg som føler det på samme måte. Stå på Sophie, jeg skal gjøre det samme. Verden er ikke altid med oss, vi må kjempe sammen. jeg blir så glad på dine vegne, det virker som livet virkelig smiler til deg for tiden. Og det vil det for meg og en dag.
      Tusen takk for alt.
      <3

    4. Hei Hei 😀
      Du vet sikkert om det, men det finnes faktisk mange apper som kan si deg hvilke merker som er testet på dyr. Til og med NOAH har en app 😀 På NOAH si app får du til og med med deg ting som skjer rundt om kring som prøver og gjøre noe for å få en verden som er bra for dyrene og leve i. For eksempel fakkeltoget mot pels som var å nylig:D
      De appene jeg vet av heter: NOAH dyrevennlig, Dyretestet?, Choose Cruelty og PETA. Det er også mange fler apper som kan hjelpe deg med og gjøre noe bra for dyrene 😀
      Så kos deg/dere med appene håper de hjalp litt 🙂

    5. Jeg har masse fra elf, og det er så bra! Det eneste jeg vil advare deg mot er et produkt som er øyenskyggeprimer og lag-din-egen-eyeliner i ett. Jeg mistet nesten halvparten av vippene mine ved å bruke den eyelineren. Men ellers er jeg superfornøyd med dem, og bruker vel 4 produkter fra dem hver eneste dag!

    6. undertøet var sinnsykt fin, vet hvor jeg skal kjøpe fra neste gang! har aldri bestilt undertøy derifra da, men masse annet!

    7. Hvor lang tid tok det før sminken fra elf kom? jeg har lyst til å bestille, men er redd det tar altfor lang tid… PLIS svar 😀

    8. Hei 🙂
      Jeg er blant de som ikke får noen bher fra HM, Cubus osv til å passe meg. Har kjøpt et par for 5-600 kr på sikkelige undertøysbutikker den siste tiden, og jeg anbefaler det absolutt. Jeg tror du og jeg har omtrent samme kroppsfasong, rundt ryggen for eksempel. Jeg ble målt på undertøysbutikken og fikk vite at jeg var en størrelse 60 i bh, dermed gikk jeg ganske my opp i cupen siden målene i rundt var såpass små. Jeg kan love deg at du absolutt ikke er størrelse 75. Og husk at bh har myyye å si. Med feil bh kan du lett få ryggproblemer. Dra hos for eksempel Change og mål størrelsene dine, det er verdt det!
      Bare et tips fra meg, håper du tar deg tid til å lese det 🙂

    9. Hei, jeg ser i innlegget under at du skriver om hvor fæle mennesker er og de bruker dyr til å underholde seg. Du er en person som er opptatt av dyrevern og alt det har jeg forstått, men du er ike særlig opptatt av hvordan mennesker lider. Hvis du har kuttet ut sminke og kjøtt for dyrenes skyld så vil jeg gjøre deg bevisst på at ekte hår som du kjøper ikke kommer på riktig vis. Syntes u det er greit å grave i en nybegravet kvinne grav og dermed klippe håret og selge det? Ja, det håret du nettopp sitter med/i kommer fra et lik. Jeg lurer på hva du skl gjre med dn saken. Det er helt grusomt å tenke på at man ik kan få fred i graven engang. Ville bare gjøre deg bevisst på at du burde først sette foten ned på menneskelidelser før du viser engasjement for dyr nettopp fordi alle kjendisene gjør det… Jeg ønsker å få et svar fra dg, hva tenker du om nettopp det jeg skrev? Jeg brukte selv fake hår i en periode, men etter at jeg fikk vite dette, boikottet jeg det.

    10. Hei Sophie!
      Du, der er mange som sier at mac sminke og koster osv er skikkelig bra, men er det dyretestet? Vet du noe om det? Ha en super dag videre, du er kul!

    11. Helt forferdelig med all den shoppingen. Natur, dyr og menneske lider, jorda lider! Sorry, det er sikkert veldig negativt, men jeg blir helt nervøs av det.

    12. Du er jo nødt til å bruke helt feil bh-størrelse.. Du er garantert ikke større enn 65 rundt, og cupen din er vel minst en F? Skal du ha silikon må du jo betale for bher som passer deg?? Men fine innkjøp da:)

    13. Jeg vet ikke om det er tilfelle, men er hva jeg kan tenke meg frem til i hvertfall! Det blir vel lettere for deg å finne billig bh`er siden du har silikon, det hjelper vel en del på å forme puppene og holde de oppe. Sånn som jeg har hørt fra andre så blir puppene ganske “harde” og da gjør det ikke så mye om bhèn er litt liten eller at den ikke støtter så mye. Jeg som ikke har det er avhengig av støtte og MÅ ha en bh som er i riktig størrelse. Men det er som du sier, veldig dumt at de ikke har større bhèr på vanlige butikker!
      Syntes det var litt rart at du bruker D, når jeg bruker F. Du ser jo ut til å ha mye større pupper en meg.. ( Bruker også 75 rundt)
      Men alle har forskjellig kropp, man skal ikke kristisere noen 🙂 Men syntes det er veldig fint at du tar det opp, håper butikkene kan se dette og få inn noen nye størrelser, det trenger vi!

    14. Vil si det er absolutt nødvendig å investere i en ordentlig BH, ettersom du har fått ryggproblemer etter du opererte puppene dine. Med de billige BH’ene med heelt feile størrelser til deg, så blir ryggen belastet feil, som igjen da gir store smerter. Dra på Change og prøv en BH som passer deg, så merker du forskjellen med én gang.
      Er ikke bra å gå rundt med billige og dårlige BH’er, ødelegger ryggen helt.

    15. Wtf, menneskehår fra lik? Blir flau over å vit kor lite folk vet, selfølgelig finn man nonn som gjør det å. Men trur ikke det e så mange av de nei. Og håret e farga og rensa og holt på med, så det e som om det ikke e fra nonn. Samme med canada goose, e ille dt dæm gjør, men ikke så ille som folk ska ha dt til… ha et fint liv 😉

    16. Husker ikke helt om du har skrevet et innlegg om dette før, men jeg synes du som har så utrolig stor blogg og kjemper for dyrene så hadde det vært fint om du hadde skrevet et innlegg om folk som betaler for å bli tatt bilder av med eksotiske dyr. Dette er et stort problem, og mange vet ikke konsekvensene av å betale for å ta bilder med dyr i fangenskap. Her er en video om hvordan de operer i Thailand eller Japan, asiatere hvertfall, som tjener penger på å ha dyr som “slow loris” i fangenskap, slik at folk vil ta bilder med de. http://www.youtube.com/watch?v=QxDXnNp2MzQ
      Hadde satt utrolig stor pris på om du kunne tatt deg tid til å skrive et innlegg om dette problemet, for mange vet ikke hvor fælt det er. Mange synes det er kult å bli tatt bilder av med eksotiske dyr, og i videoen ser du hvordan de behandler disse stakkarene for at de skal bli “menneskevennlige”… Hilsen Julia!

    17. “Geir”, virkelig? Kvalm, barnslig og unødvendig kommentar. Hva er det godt for? Man skal være forsiktig med å si noe slikt. Du vet aldri om den andre personen har venner eller familie som har vært bort i det. Gjør deg selv en tjeneste, oppfør deg litt mer modent og lær deg folkeskikk.

    18. Takk for tipset! Elsker å kjøpe sminke som ikke er testet på dyr, og ihvertfall når det er så billig! 🙂 Jeg har skrevet et blogg innlegg om deg nå, Sophie. Om Dyrevernet og sånn! Hadde vært koselig hvis du ville skjekke det ut! 🙂 Ha en fin dag!

    19. MarteLieen : så bra! jeg var redd det kanskje skulle være ubehagelig på, grunnet paljettene. Da gleder jeg meg mer til å bruke det 😀
      siljeutvei : det skal jeg sjekke ut med en gang! tusen takk 😀
      ¨
      Gunhild : jeg følger listen som er på dyrsrettigheter.no, synes den er ganske bra! jeg har en venninne som har skrevet ut listen og hengt den opp på badet, så blir hun minnet på det hele tiden. Det er et godt tips forøvrig!

    20. Grunnen til at minnene strømmer ved feks å høre en sang er fordi lyd går innom et senter i hjernen hvor vi har følelser etc. Ganske fasinerende. Det samme gjelder mat/ lukt 😉

    21. Hei!
      Har selv tatt restylane i leppene, men hvor mye har du tilsammen tatt ca? Syntes leppene dine er så sinnsykt fine, har bare 0,5 i nå da, og skal i neste uken og ta 0,5 til.
      Har du hatt noen plager med restylane? At det gjør vondt, eller kumper seg? 🙂

    22. Heldig som er så fornøyd med ELF sine produkter. Jeg bestilte haugevis med produkter derfra, blant annet en øyeskyggepalette, rouge i kremform og krem-øyeskygge. Er skikkelig misfornøyd med alle produktene og bruker ingen av dem. Kjøpte vel til sammen rundt 7 produkter tror jeg, og eneste jeg er fornøyd med er primeren til huden 🙁

    23. Tusen takk for gode sminketips, har bestilt meg masse sminke fra denne siden nå 🙂 Håper ikke jeg blir like misfornøyd som Silje over her! Gleder meg til å prøve 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg