1. Hei Sophieelise! Har elsket bloggen din utrolig lenge og er en fastleser! Du er et stort forbilde som tørr og står for dine meninger<3 hadde vært utroooolig, om du som forbilde ville ha kommentert på bloggen min & min venninne<3
   Www,emenogmaham.blogg.no

  2. Det spørs da helt på hvordan personen så ut før vel! Mange naturlige pene som er finere en kim etter hun hadde tatt operasjoner. Dette var idiotisk.

   1. Det er helt klart at Emma’s nese har blir gjort smalere ved kirurgi. Meget bra jobb, men ørlite grann i smaleste lager. De fleste som gjør dette inngrepet dekker over sannheten med å si ‘jeg bruker massy sminke der’, eller ‘det er slik jeg har utviklet meg.’ Men enhver plastisk kirurg vil kunne uttale seg lignende i saken. “However”, Norge er et så lite land at generelle sett, slår plutselig taushetsplikten inn fordi kirurgen har fikset på én ens nære relasjon mm.

  3. Blir provosert, du sier jo nermest at nå skal “alle” ta operasjoner? Du skjønner godt va jeg mener, klarer faktisk ikke selv å se forskjellen på bildene engang. Du sier jo da at det med å ta en operasjon gjør deg finere enn sånn du egentlig ser ut? Altså naturlig, vær glad i deg selv uansett hvordan du er født. AMEN

  4. Altså ikke for å være frekk eller noe, men hvorfor sier du at naturlig er fineste når du er ikke litt naturlig i det hele tatt? Og skjønner jo at dette er i mot Sisteplass siden Kim så bedre ut etter opperasjoner osv, men syntes rett og slett det var et sinnsykt teit innlegg! Ellers elsker eg bloggen din!

  5. Sophie, jeg digger deg og aksepterer 100% hva du velger å gjøre med din egen kropp.
   Men jeg synes du burde utdypt dette innlegget litt mer, for nå virker det egentlig som om du mener at alle trenger plastiske operasjoner for å se bra ut, og jeg synes det er en feil melding å sende ut til oss lesere.
   Ta dette som konstruktiv kritikk fra en stor beundrer 🙂

  6. Faen, hvor dumme folk er. Tar dere ikke ironi? Dette innlegget var ment ironisk (synes forresten at dette var veldig bra gjort av deg, Sophie), og at dere ikke skjønner det gjør meg faktisk fortvilt. Viser bare hvor langt etter noen faktisk henger.

  7. å det kom fra RETTE RÆVVA !
   du som har RESTYLANE i hele munnen, å sillkon pupper, extensions..
   to tonn sminke, is nothing real about you 🙂
   Til og med TCMN sa at når man tar restylane så vet man selv ikke når det er stygt eller fint fordi man blir så avhenging 🙂

  8. I noen tilfeller er det ikke alltid det er naturlig som er finest. Men i mange tilfeller så er det faktisk det. Jeg synes ikke det er fint å se “falsk” ut etter å ha opperert nesa, puppene, eller whatever. Jeg kunne aldri ha tatt en “skjønnhetsoperasjon” fordi da hadde jeg gått å følt meg falsk hele tiden, i og med at det egentlig ikke er sånn jeg ser ut. Dessuten betyr utseendet sånn ca ingenting. Det er alltid noen som kommer til å elske deg selv om du ikke ser ut som en barbiedukke. Livet handler om mye mer enn å se bra ut og jeg mener at hvis man ikke klarer å ha det bra og å ha et fint liv selv om man ikke har de største puppene i byen så skal det nok mer til enn å opperere for å få det bra, for å si det sånn. Tenk når du får en unge også: “åå du har arvet nesen fra meg, så stygg den er” HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG Å SE BRA UT? HVORFOR HVORFORHVORFORHVORFOR. Det finnes kjærlighet for mindre atraktive folk også. Blir så utrolig lei av dette konstante maset om at man må se bra ut til alle tider. Men du vil nok finne ut til slutt du også at det egentlig ikke var verdt å bry seg om utseendet sitt i en så stor grad at du må ta skjønnhetsoperasjoner.

  9. Det kommer veldig ann på, men det er jo en grunn til at folk fikser på utseene, ikke for å bli styggere akkurat. Synes oftest etterbildene er helt klart finest, og det er ingenting galt i å fikse på sitt ytre. Man er ikke akkurat blitt en dårligere person bare fordi man har opperert seg eller tatt restylane!

  10. Hører hele tiden at “utseendet betyr ingenting, det er det indre som teller” og det har jeg sikker hørt i fra deg også. Men alikavel går vi i 2013 å snakker om å være penest mulig på alle mulige måter. Hva er det folk prøver å oppnå? Å ha sex med flest mulig gutter i løpet av livet? Å bli sett på, og pratet om? Er det virkelig så viktig? fins det virkelig ikke større verdier her i livet?

  11. eh.. bildet til venstre var bare et uheldig posisjon, man ser godt at hu er sminka på høyrebildet.. thafuck, skjønte ikke poenget ditt, du er lite naturlig selv?? hæ? hahahah morsomt…

  12. Hær fremstiller du jo faktisk to vidt forskjellige bilder. Ett med tung å mørk sminke å ett med lett sminke. Selvfølgelig blir det med lett sminke finest…..

  13. Er du veldig usikker selv i forhold til dine tanker om å ta plastiske operasjoner, siden du er nødt til å ta en sånn “ja det synes dere vel”. Synes dama var fin på begge bilder, selv om det nyeste/plastiske var mer heldig, dessuten kan både sminke, hudfarge og redigering spille inn. Ikke bare antall ganger hun har ligget under kniven! Man kan gjøre mye fint med kirurgi, men det er ikke hos alle resultatet blir like bra, og hos mange tar det helt overhånd, og de ser til slutt ikke ut. Det var nylig en artikkel i Vi menn, med nettopp eksempler på dette. Og som mange reagerer på i dette innlegget så virker det som om du oppfordrer alle til å ta operasjoner, for det å være naturlig er slettes ikke det fineste. Har lest deg uttale at du ikke oppfordrer til noe, men en kan fint oppmuntre noen til å gjøre noe, uten og nødvendigvis si det direkte…

  14. Dette er latterlig, Sophie! Hun er overhode ikke naturlig på bilde til venstre heller. Hun har spray tan, falske øyevipper, fått botox injisert i leppene og kinnene. Om du heller hadde lagt ut et bilde av henne UTEN sminke, UTEN noe som helst. Da kan du begynne å diskutere om naturlig er fint eller ei! Prøver du å si at jenter som er naturlige er mindre pene? No offence, jeg har lest bloggen din i flere år nå og jeg digger deg. Men du ser falskere og falskere ut for hvert år, og utsagnene dine om kropp og skjønnhet blir verre og verre. Selvtilliten din må være helt ræva, noe jeg ikke skjønner hvorfor! Kanskje du burde ta deg et år fri fra bloggingen og begynne å fokusere på noe annet enn de ALTFOR store leppene dine og de store falske puppene dine. 🙂

  15. det første bildet var et urtolig uheldig bilde av hun, ellers er hun jo bare blekere?… naturlig er naturlig, fiksa er fiksa. alt er fint på egen måte, og i moderate mengder. for mye av natulig er ekkelt og for mye av unaturlig er ekkelt. sånn er det bare 🙂

  16. Hvorfor er folk så dumme? seriøst? jeg sitter her og blir så jææææævlig oppgitt over alle som kommenterer her. Jeez, har så sykt lyst til å fike til noen av dere, bare for å få inn litt vett!
   herregudameien, er det mulig å være så dumme..

  17. Sa du nettopp at Kim Kardashian var stygg før?
   ..utrolig mange som ikke tok ironien i dette innlegget, men syns allikevel det her er et utrolig lite voksent innlegg av deg å skrive. Trodde du var bedre enn det her..

  18. hahaha, elsker dette! way to go, artig å se at du provoserer! å nei, det var helt seriøst ikke ment som hat eller noe, serr – jeg digger det

  19. Herlighet, ro dere ned alle sammen. La nå jenta få være som hun vil. Selvom du ikke liker det, kan det hende noen andre gjør det. Du skal gjøre det som er best for deg og som føles riktig. Dere kan finne noe skikkelig å hakke på.
   Synst det blir for drøyt når dere skal hakke såå jævlig hele tiden. Pass på dere selv og deres eget liv!

  20. Du burde virkelig ta til deg det som blir sagt her, Sophie! Hvorfor er det så viktig for deg hvordan du ser ut? Er alt som betyr noe for deg å få gutter til å snu seg etter deg? Det finnes virkelig mye større verdier her i livet enn botox lepper og silikonpupper! Våååkne opp…

  21. Husk hvem du overbeviser nå da, er ikke alle unge lesere som har behov for bevis på at naturlig ikke er finest.. Er ikke vits i å legge MER fokus på operasjoner og utseende enn det allerede er, noe du gjør med dette innlegget. Dette er kanskje usaklig, men du var iallefall finest naturlig:)

  22. Jeg kan være med på at det er morsomt å provosere, men dette var virkelig langt over streken. Synes du virker som en flott person, men når du skriver slikt, begynner jeg virkelig å tvile.
   ALLE er naturlig pene, uansett hva! Bedre å se ut som seg selv med en litt skev nese og små pupper, enn å operere seg så mye at man ser ut som en barbie (og ja, det finnes en mellomting, og der har jeg ikke noe imot!). Du ødelegger lett selvtilliten til sårbare unge jenter når du skriver slikt, for et forbilde liksom… Håper du sletter dette innlegget å innser hvor tåpelig og frekk du var.

  23. Et uheldig før bilde, men selvfølgelig blir man finere om man tar operasjoner. Kommer helt Ann på hva hver enkelt synes er greit. Men å si at man er finest naturlig er jo tull selv om mange skulle ønske det var sant. Stå på sophieelise!

  24. At mennesker faktisk gidder å kommentere dritt når innlegget helt klart og tydelig er skrevet for å provosere. Du har, helt ærlig, vært et forbilde for meg. Jeg har skjønt at det er litt mer mellom øra enn luft, men når du poster noe sånt noe. Hahahahha, er ikke annet å gjøre enn å le. Overfladisk much?

  25. Respekten min for deg sank veldig nå. Greit nok å ha slike meninger – og ja, hun så bedre ut på bildet fra 2009. Men husk at du har lesere sikkert ned i barneskolealder da!
   Hvis man er så kropps- og utseendefiksert at man må legge seg under kniven for å få det bedre med seg selv så er det personen selv det er noe galt med. Ikke samfunnet, men den personens selvillit og selvbilde! En utrygghet man selv har er derfor ikke noe man trenger å videreføre til andre.

  26. Er det bare æ som ser forskjellen på nesa hennes på dæm to bildan? Det e jo sikkert det hu har fiksa på etter det første bilde? 🙂 æ e enig i at naturlig ikke alltid e finest, og æ synes alle kan gjør det dæm vil med utseende sitt for at dæm ska bli mer fornøyd me sæ sjøl! Enten det er en neseoperasjon, silikonpupper eller hva som hels. Så lenge du er fornøyd med deg selv er det bare å drit i resten<3
   digge dæ sophie!

  27. Hva er det du driver med sophie? Jeg syns det er helt greit å ta operasjoner om man vil, planlegger å ha en selv, men å skrive et slikt innlegg…det du sier er jo at mennesker som ikke har en “perfekt” nese, pupper, lepper eller hva det nå er, ikke er 100% pene før de fikser dette. Hadde stor respekt for deg før, men nå mistet du mye av denne desverre.. :/

  28. Sophie… når du vet at du har såpass mange lesere, spessielt unge jenter, så bør du bruke hjernen når du velger hva du skal skrive om. Selvfølgelig vil du få fram meningene dine, det er jo et fritt land herregud, men å skrive et innlegg som kan tolkes på så mange måter kun for å provosere? Å ja, jeg skjønner ironien osv, men det er veldig lavt av en 18-19 (vet ikke hvor gammel du er jeg) åring når du er klar over at unge jenter oppfatter det som ren krittikk på et naturlig utseende. Dette er virkelig ikke det vi alle trenger nå, å det ser litt ut som ditt svar på sisteplass’ innlegg.

  29. Du sender ut helt feile signaler til oss ungjenter i dag. Du er tankeløs og det treder mer og mer frem hvor selvsentrert du faktisk er. Dette er ikke positivt i det hele tatt. Ville skammet meg hvis jeg var deg, for dette er forbanna teit. Du fungerer som en rollemodell til et veldig stort antall tenåringsjenter, og det er dette du velger å bruke “bloggmakten” din på. Ser heller at du fokuserer blogginga de mot dyrs rettigheter og kun det. Du har en veldig god egenskap der, og du er generelt en veldig nydelig jente, men holdningen din i forhold til enkelte ting er virkelig ikke sunt. Nå holder ikke lenger unnskyldningen “gjør som du vil hvis du føler deg uvell i ditt eget skinn”. Det er ganske tydelig at du har et problem når det gjelder selvbildet ditt.

  30. Er det lov å lage før og etter bilder av deg?
   spørsmålet er egentlig om jeg kan få lov.
   Jeg tenkte jeg kanskje skulle gjøre det på gøy.
   Men så kom jeg på det er kanskje ikke lov å ta bildene fra bloggen din ivertfall ikke uten å spørre..
   Synes du det hadde vert gøy om en leser hadde lagd før og etter bilder av deg og sendt det til deg. eller hadde du blitt sur? 🙂

  31. Lol…
   Sophie, slutt å oppfordre jenter til å ta operasjoner, kun fordi du hater ditt eget speilbilde.
   Dette var bare et stygt innlegg, slett det.

  32. det blir på en måte litt feil å skrive det og så legge ut disse bildene. for det første har ikke kim tatt noen oprasjoner i ansiktet det nermeste du kommer er botox som hun har tatt en gang og det va lenge etter begge disse bildene ble tatt. i tillegg er det tre års forskjell på bildene og hvis du kan si at du ikke hadde forandret deg “naturlig” på tre år så syns jeg det er rart. bildene er i tillegg tatt fra forskjellige vinkler med forskjellig sminke osv. det fins og et triks som er å sminke med mørk sminke på siden av nesen for å få den smalere og lignende og det er faktisk utrolig mye man kan gjøre med litt sminke. skjønner ikke helt hvor du vil med dette innlegget gleder meg til en forklaring.

  33. Så det er du som bestemmer hva som er fint og ikke? Skjønnhetsidealer er i stor grad kulturelt betinget og varierer etter hvor i verden du befinner deg. Jeg synes det innlegget her var utrolig unødvendig, om folk ikke har komplekser fra før av er du jaggu flink å finne forslag til nye for dem.
   Som vanlig framstiller du deg selv kroppsfiksert og usikker.

  34. Jeg syntes hun var pen både før og etter jeg. Kim er et av mine største forbilder, og ikke kom her å si at hun var stygg på bilde nr 1! Hun er en av verdens mest nydligste kvinne 🙂 ingen over.

  35. Her er et annet bilde fra 2006 ; http://www.google.no/search?hl=no&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=Seu3UdilEKaR4AT4j4C4Cg&q=kim+kardashian+2006&oq=kim+kardashian+2006&gs_l=mobile-gws-hp.3…2120.18769.0.19646.22.10.1.11.11.0.136.1172.1j9.10.0…0.0…1c.1j4.17.mobile-gws-hp.kPpPPUwFrf8&biw=640&bih=287&sei=Yeu3UcebGOfZ4ASA0oHICg#biv=i%7C5%3Bd%7CtgmIVwucun-OvM%3A
   Kom ikke her å si at hun var stygg før oprasjonene! Hun er alltid vært verdens vakreste kvinne. Med eller uten operasjonene. Alltid.

  36. ingen av bildene er naturlig ;p jeg tok det som du hadde skrevet det til sisteplass. litt dårlig gjort. og ja, jeg synes at naturlig er best 🙂

  37. Skjønte ikke helt poenget med dette innlegget? Hva er poenget med å lage et kort innlegg, der det eneste du skriver er ´´Ja, det synes dere vel´´, der man kan tolke at du mener det ironisk og indirekte sier at hun var stygg før hun ble opperert, noe jeg faktisk synes hun var :). Leppene dine så bedre ut når de var naturlig og ser helt jævlig ut nå 😉

  38. Dere som sier at Kim har operert ?
   Når faen har hun operert tryne ? Aldri
   Er snakk om for mye spray tan og sminke her

  39. Ja, naturlig er kanskje ikke finest, men det er i det minste naturlig. Selv om jeg kommer til å bli drit stygg når jeg blir eldre, skal jeg ALDRI ta plastisk operasjon. Å ta sånne operasjoner er som å jukse i livet. Jeg har ikke noe i mot de som tar det, jeg bare syntes synd på dem fordi de ikke kan være fornøyd med hvordan de ser ut. Det er noe jeg alltid har stått for, og ingenting kan endre det.

  40. Så klart du tar et stygt bilde av henne på før-bildene. Og du, du kan ikke sammenlikne deg selv med henne, hvis det var meninga 🙂

  41. Operasjoner som dette kan gjøre personer penere, sånn som på bildet. Det er når de tar ALT for mange hvor ser blir rett og slett STYGT! Søker du på Google finner du mange bilder av bla kjendiser som har blitt avhengig og tar fler og fler operasjoner. Vi så jo alle hvordan det gikk med Michael Jackson?

  42. Jeg føler me så usikker når du sier sånt. Er jeg bra nok? Må jeg legge meg under kniven? Er jeg feit? Har jeg for små pupper? Skulle jeg hatt større lepper? Jeg blir så usikker når du mener at plastisk kirurgi er veien til lykke, det blir så feil. Du oppfordrer til å gjøre det, sier at man ikke er fin nok som man er.. Du som var så pen i utgangspunktet, la deg under kniven og oppfordrer mange andre til deg også. Respekten for deg forsvinner helt bare

  43. “naturlig er finest” sier jenta som har fake tits, fake tan, fake nails, fake hair, fake øyevipper, bruker tannbleking… ironisk? :):)

  44. ho ser jo ikkje sånn ut! ho va berre uheldig med sminke og sånn! eg e stor fan av ho og har sett ho mange gongar med utensminke å ho e nydelig! men forskjellen med naturlig for ho og deg e at du har så eksstremt mye i leppene dine å du ser ut som ei and! Ho e jo fin, for ho har passe mye i leppene og folk passe på kor mye ho tar i for at ho skal se bra ut! så for din egen del burde du slutte å putte i meir, det er faktisk ikkje bra ut! sorry men heilt seriøst, da ser jævli ut! du sa me skulle sei i frå og no gjorde eg da.

  45. Jeg synes faktisk at det til høyre var fineste – men så klart var det fint det til venstre.
   Men til høyre hadde hun mye jevnere hud! 🙂

  46. Kommer jo faen med helt ann på, noen er uheldige med operasjoner og noen er kjempe heldige. Du provoserer meg veldig. Jeg mener det, du får ung jenter til å tenke feil! Man skal være fornøyd med seg selv, men nå retter du til det motsatte. Så du oppfordrer folk til å legge seg under kniven? Du sender ut helt feil signaler ved å si at du er finest når du er unaturlig? Haha, jeg ler av deg.

  47. Sophie, du er jo helt på viddene. Det er ikke noen som sier at det ikke er pent å fikse på ting, (men noen operasjoner KAN gå galt eller bare se helt jævlig unaturlig ut), men det er ikke riktig å skape et bilde om at alle må operere bort sine minste feil. Det er så stort press for å være perfekt, og da ER naturlig den beste løsningen – for det presset som er å jenter nå er ikke riktig!!!

  48. Dårlig sammenligning av de to bildene. Den fra 2006 er et uheldig bilde mens den fra 2009 poserer hun i det minste bedre.
   Ta heller Megan Fox, synes du at hun ble finere etter alle de operasjonene kanskje?

  49. Dette var tåpelig. Tror du virkelig selv at andre syntes du er fin med disse oppsvulmende leppende dine..Kjære deg, du burde virkelig få hjelp da du nok har blitt blind (trist)

  50. Du legger ut slike bilder for å vise at man liksom skal bli penere av å ta operasjoner? som om det har hjulpet på deg..
   Er man ikke pen nok som man er? og er utseende det eneste som teller? Spør man deg så er vel svarene nei, det trengs operasjoner til for å kalle noen pen, og ja, utseende har en stor betydning.
   Får helt vondt i meg av folk som har en slik oppfattelse av menneskeverdenen. “Ser man bra ut, er man bra nok”. latterlig.
   Greit nok at du har lagt deg under knvien, men når du som en av landets største bloggere og forbilde for mange unge jenter mer eller mindre oppfordrer til å ta operasjoner, for å kunne kalle seg pen… da kan du ikke kalle deg mye medmenneskelig.
   Les bloggen til sisteplass, om du ikke allerede gjør det. Der får du se ei jente som er naturlig, men samtidig pen!
   Er ikke mye pent å se ut som ei and, og ha bryster på størrelse med hodet sitt…

  51. Nå syne jeg at du begynner å bli drøy. Jeg synes virkelig ikke at du fortjener å være på topplisten lenger. Du er helt blid for hva som er pent å hva som er mindre pent. Store silikonpupper og et tonn me Botox i leppene får deg til å se veeldig dum ut. Du har et veldig lite hode, å når du sa gjør munnen din enda større ser ansiktet ditt helt sammenklemt ut. Jeg har lest bloggen din veeldig lenge nå, å det som sjokkerer meg mest er at jeg virkelig ikke gidder lese den lengre. I fler år har du vært min favorittblogger som driter i alle kommentarene og som er seg selv 100%. Nå BURDE du fatisk bry deg om kommentarene. Klarer du ikke nå å se at nesten ingen liker det du skriver? Disse kommentarene burde du faktisk ta til deg, for de er jæævli sanne. har egentlig ikke ord. du suger

  52. tviler på at sophie oppnår mer hos gutter sånn som hun ser ut nå enn slik ut så ut tidligere. kjæresten min tar turen innom bloggen hennes nå og da bare for å le litt av henne – han synes nemlig at jenta ikke ser ut for fem flate øre.

  53. Hahah så dumme noen av dere er i kommentarfeltet. Hun var sarkastisk og skulle vise at naturlig ikke alltid er finest. Sophie du er nydelig og jeg elsker leppene dine. De kler deg veldig godt!

  54. Nå var ikke bildet fra 2006 så veldig heldig heller da? Blir feil å sammenligne. Dessuten, selv om man har fikset seg nærmere “perfekt”, betyr det ikke at man er penere?
   Det er trist at alle skal se “like” ut. Det er trist at alle skal se “perfekt” ut. Det er trist at man må fikse på sitt eget utseendet for å føle seg BRA. Hvis noen sier du har fine pupper, føler det deg bedre? Det er jo ikke dine. De er innsatt. De er falske. Det samme med leppene dine. Og sikkert resten av deg om noen år. Det er trist. For du er egentlig veldig vakker, Sophie.

  55. Til dere som ikke skjønte dette innlegget: les Sarahs innlegg på sisteplass.blogg.no, deretter kom tilbake på barbiebloggen her sånn. Så ser du at barbien frk. Perfekt, har skrevet dette som endiskret sjalu melding. Hun vet at alle leleserne hennes også leser sisteplass og at vi elsker henne. Vi øeser bare sophie sin blogg fordi den er så jævlig sjokkerende.

  56. Syntes det blir litt for drøyt komme med et slikt innlegg, om det var ironisk eller ikke, om du reagerte på sisteplass sitt innlegg eller ikke.
   Det er jenter helt nedi 9 års alderen som leser bloggen din, som enda ikke er kommet i puberteten engang, og som leser at størst pupper er finest, størst lepper er finest, blabla. Hvor flau å redd blir ikke de i svømmetimene på skolen? de kan jo ikke gå ut å vise guttene at de har små pupper nei.
   Du gjør det helt ærlig bare presset blant unge jenter å jenter mye større enn det der er. Til slutt må vel barn bruke ukepengene sine på og kjøpe selvbruning,falske negler,falske øyenvipper and you name it.
   Man må tenke litt på hva man legger ut, særlig når man har SÅ mange lesere som du har, prøv les det før du poster det, og tenk hva du hadde tenkt om andre hadde lagt det ut.
   Syntes faktisk du var mye finere uten silikon og de leppene du har nå, i 2011 var du kjempe fin 🙂
   Det er fint ta restelayne, på måten Andrea bandendyck har gjort det, eller therese.

  57. Hun har aldri operert noe din fisk. Hvis du ser på keeping up with the kardashians så skjønner du det. Slutt å si ting som er feil

  58. Dette skal liksom være svare til sisteplass?? Du tror du er mye bedre enn alle andre.. Bare fordi du har store pupper og lepper? Det er lov til å ha bra selvtillitt å ha det bra med seg selv, for det skal man ! Men når du tror du er mye bedre enn alle andre, noe som sier meg på bildene dine at du tror, med de blikkene du har, så kan jeg fortelle deg at det gjør du altså ikke! Silikon å restllayne gjør deg ikke noe bedre, heller motsatt spør du meg. Og de fleste av gutter synes ikke det er så fint, har hørt av mange at de synes at jentene ser dumme ut med det 😉 det er mange unge jenter som har dårlig selvtilitt, noe du absolutt ikke har, du har så my selvtilitt at det bli dumt å se på, du kunne jo ha delt litt av den til mange andre… ,

  59. Ja, jeg syns naturlig er finest! Men det er bare min personlige mening, alle kan mene hva de vil 🙂

  60. Jeg har lest igjennom mange av komentarene… Og jeg håper virkelig du tar de til deg.. De kommer ikke fra ”Haters” de kommer fra folk som bryr seg.

  61. Hei sophieelise 😀 Jeg elsker bloggen din og syns du er kjempe pen! jeg fikk extensions av Tante og onkel til bursdagen min 😀 jeg skjønte ironien i inlegget veldig bra! jeg syns også at naturlig ikke er best. det er ikke noe galt med å gjøre seg penere! Det skal jeg også når jeg blir 18år. men jeg er bare 13 nå så jeg må vente noen år:( jeg vil ta silikon å sånn ting i leppene som du har :D<3 jeg elsker deg og bloggen din <3:D

  62. Det som gjør henne penere nå er den mer jevne huden og de nappa bryna, og jeg vil ikke akkurat si at det er så “unaturlig”. Men for all del, oppfordre jenter som er usikre på seg selv til å operere seg og stappe unaturlige ting i trynet, det er bra!

  63. du anonym, du vet faen ingenting, og du mina som er veldig langt oppe her, ja det er barn her i barneskolealderen (jeg er det) men jeg skjønner ikke problemet i det?? folk får faen meg ha sine egne meninger

  64. prøva du verkelig å overbevis jenta fra 12-18 års alderen at man ikke skal vær fornøyd med sæ skjøk? ta operasjona? haha plis gi deg!

  65. Skjønner ikke hva du vil fram til? Synes Kim var kjempe fin både før og etter neseoperasjonen, så vil du fram til at du synes hun var stygg før, eller? Er jo ikke rart folk blir sur når du ikke forklarer hva du mener.

  66. HALLO FOLKENS !
   Dere maser jo på henne nesten hver dag om at naturlig er penest men hun er ikke førnøyd med seg selv, så hun prøver selvfølgelig å overbevise dere med dette bildet. Ikke lag så jævla mye drama av dette herregud

  67. Unnskyld meg, men nå synes jeg du har gått ALT for langt.
   Du er ALTFOR kroppsfiksert. Du sender ut helt FEILE signaler! Er det rart at det er mye kroppspress for tiden? DU er en av de som er med på å skape det. DU har STOR påvirkningskraft, tro det eller ei. DU er et forbilde for mange – folk ser opp til DEG. Har du noen gang tenkt over det før?
   Mange ganger har jeg tatt meg selv i å spørre hva det er du egentlig tenker. Hva er det som går rundt i hodet ditt? Hva er det du prøver å oppnå? For meg virker det nemlig som om du prøver å få folk til å bli usikre og lete etter feil med seg selv.
   Og unnskyld meg, men du er et veldig DÅRLIG forbilde. Det er sannheten. Du er altfor overfladisk. Jeg likte deg før, men nå har du bare blitt plastikk. Det virker som om alt som står i hodet på deg er sminke, extensions, selvbruning, fake negler, fake øyenvipper, restylane og plastiske operasjoner. Hva har SKJEDD med deg? Nesten ingen ting av det du sier henger på greip heller. Jeg tror du trenger hjelp. Du er blitt helt blind, rett og slett.
   Jeg kommer IKKE til å følge bloggen din lengre. Dette innlegget tok rett og slett kaka for min del! Det viser virkelig hvor langt ute på jordet du er.
   Takk for meg og lykke til videre i livet. Håper du får hjelp, for det trenger du virkelig

  68. Det bildet fra 2006 var jo ikke noe fint fra før, det er som i bladene når de tar før og etter bilder, og det før er usminket og ustelt hår, mens det andre er stelt av sminkører og frisører osv. Unødvendig innlegg.

  69. hva er du prøver å si? at hun var mindre pen før? er ofte enig med deg men dette var noe en idiot kunne lagt ut og alle som har lest bloggen din vet at du ikke er det.

  70. Altså, sånne “før/etter” bilder er bare teit. Fordi før bildet som blir brukt er som regel et veldig uflatterende bilde. Måten hun er sminket på spiller også inn…

  71. Fy faen, idiot. På det forrige bildet har hun en grusom, skitten tan i tillegg til at hun var uheldig med ansiktsuttrykket. Hun var også sminket helt annerledes. Grow a brain, og slutt å oppfordre 13 år gamle jenter til å legge seg under kniven. De to ballongene du har på brystet er forresten lite flatterende, og får deg til å se ut som en feit, gammel tante.

  72. Du er fantastisk person som oppfordrer til plastisk kirurgi, kroppshysteri og et fullstendig perverst utseendefokus. Håper du snart våkner opp og innser hvor latterlig patetisk du og livet ditt er. Du er det ekleste jeg vet om, håper noen gir deg skikkelig grisedeng

  73. Hun er like pen nå som da, bare litt feil farge på sminken før, men det var faktisk ganske vanlig på den tiden å sminke seg mørkere og mye øyeskygge.

  74. Jeg er enig med Anette Valø over her.
   Men det er klart man skal ta så godt vare på seg selv som man kan, og bli en best mulig utgave av seg selv.

  75. Gleder meg til du får en datter og skal forklare henne hvorfor hun har “stor nese” og små lepper og pupper 🙂

  76. hva faan var meningen med det? “ja det synes dere vel”
   bare fordi kim så bedre ut etter operasjonen, så betyr ikke det at alle gjør de? personligt synes jeg plastiske operasjoner er bare teit! er samfunnet virkeligt blitt slik at d må operere inn plastikk under din egen hud for å se bra ut? er det det du mener? at alle som ikke tar plastiske operasjoner ikke ser pene ut? bare fordi alle ikke ser ut som en jævla barbie dukke, betyr ikke det at de ikke er vakre. alle har egne preg i ansikt og kropp, vis man opperer det bort mister man mye av sitt eget preg på utseende. jeg sier ikke det at “alle er pene, uansett hva osv” jeg mener det at det finnes faan me drit pene folk som er helt naturlige,
   hva har d å si til DET duckface?

  77. Dummeste jeg har sett på lenge 😉 ALLE KAN SE JÆVLIGE UT PÅ BILDER! DET INKLUDERER OGSÅ DEG;) Å være uheldig på bilder bør jo virkelig ikke sammenlignes med plastisk kirurgi? Jiises
   Naturlig er og forblir best, plastic fantastic…..

  78. ta heller heidi montag som et eksempel. hun var mye penere naturlig, nå ser hun ikke ut som et menneske en gang.

  79. Naturlig er finest, om du faktisk finner bilde av ei dame som ikke ser ut som ei støgg hore uansett årstall.

  80. du fortjener ikke å være på topplisten,alt d skaper er kropppress, kim var sminket annerledes på bildet til venstre og alle kan ha uheldige bilder iblandt, ta deg sammen! naturligt er mye penere uansett hva du og de store leppene dine sier, gidder hvertfall ikke lese bloggen din mer, du prøver jo bare å “arrestere” leserne dine. elsket bloggen din før, nå bryr du deg bare om utseende

  81. Og det kommer fra DEG? fatter ikke at folk synes at du er et forbilde, når du faktisk ikke er deg selv? Du kommer sikkert til å slette denne kommentaren, bare sånn at folk ser kun de positive kommentarene.

  82. Ja, og kim kardashian er mye penere enn hva du noen gang kommer til å bli. Du virker like falsk på innsiden som du ser ut på utsiden. Leser omtrent ikke bloggen din lenger for du er, og vil alltid være et usunt forbilde. Tcmn er MYE penere enn deg, til tross for at hun ikke er helt ekte heller.

  83. Kim har ikke operert nesa si, hvis du ser babybilder av henne, så ser du at hun har mer lik nese på 2009 bildet enn 2006 bilde. Og når man smiler med tenna blir nesa videre enn det den blir nå man ikke gjør det!Syns det egentlig var et litt dårlig innlegg. No Hate <3

  84. Haha, bildene er jo ikke sammenlignbare – de er tatt i totalt forskjellig lys, og det ene er airbrushet og dessuten tatt i et heldig øyeblikk, det andre er tatt idet hun skal til å snakke eller noe sånt.

  85. Naturlig > plastikk for alltid. Eneste mannfolka som vil ha plastikk jenter som deg er de som skal missbruke deg. Knulle deg, også ferdig. Haha.

  86. Calm down! Altså, hvis hun synes at Kim er finere nå, er det faktisk opp til henne ikke dere! Og hvis noen faktisk mener at de må ta plastisk kirurgi på grunnlag av at en blogger mente at en person er finere etter, burde de ikke være på Internett. Man på uansett være 18 for å gjøre det, og da er de fleste mer voksne en at de lar en blogger bestemme det!

  87. HAHAHAHAHA gi deg. Jeg vet ikke hva du prøver å oppnå med dette innlegget? Det er tydelig at du er sarkastisk, men prøver du å fremme et poeng? Å vise at man blir penere av å operere? I så fall er jeg helt enig. Alle burde ta operasjoner, sånn at alle fikk perfekte fjes – da hadde jo alle blitt såå fine. Eh, nei..
   Du tenker sikkert at vi som kommenterer bloggen din negativt er “haters”, og at du må heve deg over alle kommentarer og ikke la ting gå inn på deg. Jeg er helt enig, ikke la usaklige ting andre skriver påvirke deg. Men du MÅ forstå at det er småjenter som leser bloggen din, og når du legger ut innlegg som dette er du med på å normalisere plastisk kirurgi, du er med på å skape et ENORMT KROPPSPRESS (du synes sikkert selv at du bare mååtte endre på kroppen din, men bitch please, du hadde ingenting å klage over før du begynte å bruke penger på å endre den – du kan si det så mye du bare vil, men du hadde ingenting å klage over) og muligens får du jenter som ikke er superskinny og har ALT ( 😉 ) for store boobs til å føle at kroppen deres ikke er bra nok.
   Det er så synd at du, som har så mange lesere, kunne gjort en forandring, og ikke gjør det? Jeg blir seriøst lei meg over at lillesøsteren min leser blogger som dette. Og jeg håper inderlig at du når du blir eldre forstår hvordan du kan ha påvirket småjenter, og tar på det konsekvensene for det.

  88. Hun har jo bare lysere sminke på det nyeste bildet? Er godt kjent at makeupartisten hennes er flink til å fremheve/skjule forskjellige trekk

  89. Jeg har aldri forstått Sophie-ironien som dere snakker om lenger oppe. Jeg ser ikke hvor jeg skal finne ironien eller sarkasmen i dette. Dette er et dårlig innlegg for å stjele oppmerksomheten fra Sarahs nydelige innlegg på bloggen hennes.
   Du har mange lesere hver dag, og flere av dem er jenter under 14 år, helt ned til 8-9 år. Disse jentene vokser opp med å hate seg selv og utseendet sitt på grunn av deg. De har ikke store nok pupper, de har ikke store nok lepper, hvite nok tenner eller lange nok negler… Vet du hva unge jenter gjør når de føler seg slik? Dine innlegg fører til selvskading, spiseforstyrrelser eller depresjoner hos jenter som enda bare er i begynnelsen av puberteten. Jenter føler seg mindre verdt, de legger ut bilder som viser masse hud fordi de tror det er den eneste måten de får oppmerksomhet på, at det er kun slike jenter gutter vil ha, og at man ikke er pen eller verdig med mindre man ser ut som deg.
   Hver dag legger du ut innlegg av den sykelig tynne kroppen din, med de digre ballongpuppene dine som ser ut som ballonger fyllt med vann, og hengt opp på en kropp som nesten ikke kan bære dem. Leppene dine blir større for hver gang jeg er innom her, og en dag sprekker de. Noen ganger tar du så mye som at jeg er sikker på at du kommer til å utvikle kreft på rekordtid om en eneste solstråle treffer deg.
   Jeg vet ikke om du er seriøs eller ikke når du sier at du har dårlig selvtillit. En del av hjernen min sier at du lever av å gi andre dårlig selvtillit ved å legge ut fine nesten-nakenbilder av deg selv, og har derfor tidenes selvtillit. Men på en annen side så kan ikke det skadede hodet ditt inneholde noe selvtillit, for alt du legger ut er et rop om oppmerksomhet og godkjennelse. Hvis kjæresten din elsker deg så høyt som du sier, så burde hans godkjennelse av kroppen din være alt du trenger. Hele Norge trenger ikke se puppene dine for at du skal føle deg bedre. Og jeg skjønner heller ikke hvordan du føler deg bra av å posere for et manneblad som blir kjøpt av ekle, bleikfeite griser som sitter hjemme og runker til synet av deg, helt til sidene er helt klissete av fantasier om deg og en gnom.
   Du prøver sikkert å provosere med dette innlegget, og om du da er ironisk og mener at naturlig er penest, så er det rette ræva som snakker. Du er det falskeste mennesket jeg vet om, og du er så langt fra naturlig at det er ekkelt. Du har lesere som hver dag kommenterer for å få deg til å skrifte kurs. Trofaste fans trygler deg om å slutte med restylane, og prøver å nå frem til deg. Dette innlegget er ikke fylt med hatkommentarer(jeg har lest alle nå), det er fylt med kommentarer fra folk som har lest bloggen din lenge, som bryr seg, og som faktisk vet hva de snakker om. De fleste av kommentarene er konstruktiv kritikk, som du sikkert kommer til å ta som hat, og fr å trøste deg selv, stappe i litt mer restylane og legge ut enda et bilde som viser deg i undertøyet fra halsen og ned, der du skriver at du hater kroppen din, men at alle burde være fornøyde med sin.
   Til slutt vil jeg legge ved en kommentar jeg leste som fikk meg til å hoste litt, for det er slik flere av leserne dine tenker:
   “Hei sophieelise 😀 Jeg elsker bloggen din og syns du er kjempe pen! jeg fikk extensions av Tante og onkel til bursdagen min 😀 jeg skjønte ironien i inlegget veldig bra! jeg syns også at naturlig ikke er best. det er ikke noe galt med å gjøre seg penere! Det skal jeg også når jeg blir 18år. men jeg er bare 13 nå så jeg må vente noen år:( jeg vil ta silikon å sånn ting i leppene som du har :D<3 jeg elsker deg og bloggen din <3:D"
   Det er ikke bare jeg som ser hvor skadet denne jenta har blitt av bloggen din Sophie? Mange jenter elsker ikke bloggen din engang, men sitter hjemme og sulter seg, kutter seg og gråter fordi du ser ut som du gjør, og legger frem et urealistisk bilde av hvordan en jente skal se ut. Jeg antar du er så blind og skadet av ditt eget selvbilde at du ikke evner å ta dette innover deg nå, men jeg håper for guds skyld at om noen år klarer du å se hva du har blitt, og at du kommer deg ut av det, for du er ikke bare farlig for andre, du er farlig for deg selv også.
   Igjen så er ikke dette en hatkommentar, det er konstruktiv kritikk fra en som bryr seg. Og jeg lever i den tro av at innleggene dine ikke bare er for bekreftelse, men også et desperat rop om hjelp fra en tenåringsjente som er ødelagt av media og dagens kroppsidealer. Jeg la ved mailen min hvis det var noe ved kommentaren du ville svare på.

  90. Slapp av litt folkens. Tror ikke Sophie mente noe dumt med innlegget. Jeg tror det hun vil frem til er at man kan se finere ut etter en operasjon. Noen kan også være penere naturlig. Det er varierende fra person til person. Kim er nydelig nå! Ingen kan nekte for det. Man velger selv hva man ønsker å gjøre med eget utseende, og hvis man ikke er tilfreds med seg selv, hvorfor ikke gjøre endringer hvis du faktisk har muligheten? Jeg respekterer de som velger operasjoner, og jeg respekterer de som synes det bare er tull. Meninger er forskjellige, men respekter Sophies mening, hvis dere ønsker at hun skal respektere deres. Det går begge veier her!

  91. Fy faen du er lite frekk?? For et spydig innlegg som rett og slett hakker ned på leserne dine som kanskje mener at naturlig er penest? Ja du får nå kose deg med andeleppene dine og silikon-tuttene dine, og tro at du selv ser så sinnsykt deilig ut, herregud ikke rart at du har så dårlig rykte… Skam deg.

  92. Ironien er jo at folk sier at bilde nr. 2 er finest, fordi at det er mest naturlig. Men bak det utseendet på det bildet ligger det fullt av operasjoner. Er ganske sikker på at det er det Sophie vil fram til.

  93. Antar at du er ironisk, og at du prøver å “bevise” at det er bra å endre på utseendet sitt? Haha er egentlig teit å sammenligne to slike bilder. Det kommer mye an på lyset og hvordan bildet er tatt…

  94. Men du er ikke naturlig! du tar sminke for mye! hva når vi kan se bilde av deg om du bruker ikke sminke ?

  95. Er veldig glad jeg ikke er ung i dag og har forbilder som dette. Jeg håper du kan bruke “makten” din til å heller få ungdom i dag til å være fornøyd med seg selv. Du har mange som ser opp til deg, og det vet alle at du vet. Bekreftelse kommer fra eget hode, ikke fra alle andre. Vær fornøyd akkurat slik som du er, fordi du kan ikke være noen andre, eller bli noen andre, uansett hvor mange operasjoner man tar.
   Du burde ta deg en bloggpause Sophie, det tror jeg flere av dere på topplisten hadde hatt godt av.

  96. Vet du hva sophie , du er rett og slett stygg. Er det et hint på at alle skal ta opprasjon fordi at det er penere? Nå må du gi deg, tenk på alle fjortenåringene som er så opptatt av utseende med alt sminket osv.. Du hjelper ikke akkurat til

  97. Det her var faktisk på grensa. Greit at det er din mening, har vært enig med deg til nå. Men dette var faktisk over grensa. Dette skulle bare provosere, fordi Sisteplass sitt innlegg fikk så mye oppmerksomhet, og du følte deg vel muligens truffet av det.

  98. Du er så patetisk. Om du i det hele tatt skal komme med noe realistisk, så velg et bilde der hun ikke blir tatt snikbilder av, eller et uheldig bilde av henne. Og du ser virkelig ikke ut nå. Skjønner ikke hva du prøver å komme fram til med dette innlegget heller? At folk burde ta operasjoner for å bli godtatt? Du er latterlig.

  99. Jepp, naturlig er best, finest, penest osv. Hvorfor? Fordi det er ekte, fordi vi har så utrolig mye annet å bruke vår dyrebare tid på. Med mindre en del av kroppen er anlagt fra fødselen av slik at den ødelegger for enkelte funksjoner (f.eks skeive tenner) så synes jeg at permanent fiksing på utseende er både dumt og unødvendig. Hvor ”pen” man er har ikke noe å si for ekte mennesker. Det finnes ingen mennesker som er stygge på utsiden! Men derimot ganske mange som er fæle på innsiden!

  100. Kim kardashian ser jo hvertfall normal og naturlig ut etter alle operasjonene sine da! 🙂 Haha, du ser jo ikke litt naturlig ut engang! Latterlig at du poster dette innlegget in the first place spør du meg, du er jo ikke akkurat rett person til å snakke om slike ting.

  101. håper faen meg bloggen din blir lagt ned. ! Hvordan kan du si at naturlig er stygt? håper faen meg denne bloggen går til helvette. Bare fordi du ser ut som en fuckings and betyr ikke det at andre må det 😉

  102. Er det unaturlig å fikse på brynene? Det som er unaturlig er å ta restylane og putte silikon i puppene sine, faens drittkjerring.

  103. Du tar det jo nert av alt, herregud. Noe plastisk kirugi, etc går vellykket. Ikke for alle, deg for et eksempel. Ikke så vellykket. Men er jo ditt eget valg å se sånn ut som du gjør.

  104. Når man skal sammenligne noen så er det så fint å bruke et uheldig bilde. Hvis hun hadde hatt samme ansiktsuttrykk på det andre bildet, så hadde hun sett like “stygg” ut. Naturlig kan være fint på mange, mens operasjoner kan gjøre deg vakrere. Men det skal da være grenser.

  105. Ro dere ned litt a! Det er vel en grunn til at dere jenter bruker sminke? Jeg tror neppe det er for å bli styggere. Dere bruker sminke for å få et penere ansikt, fremheve eller skjule ting i ansiktet, osv, så hvis dere syntes det er så teit at Sophie mener hun synntes at det er finere å være litt fikset enn naturlig, så se dere i speilet. Haha, mange av dere bruker sikkert litt sminke, push-up, restylane eller noe annet! Så hun sier bare sannheten av det mange (Ikke alle, men mange) syntes.. Selv om det selvfølgelig er forskjellige meninger om hvor langt man kan gå med å fikse på utseende;) Og hun sier nødvendigvis ikke at ALLE er finere når de ikke er naturlig, eller at ALLE bør fikse på seg. Alle har sin mening, tydeligvis har dere også det, men vær så snill a. Det er ikke nødvendig å komme med så mye negativt fordet. Det viser vel bare at dere er usikre på dere selv når dere blir så fornærmet at hun “oppfordrer” dere til å fikse på dere sev. Tenk heller: javel.. andre vil fikse på utseende sitt, men jeg trenger ikke for jeg er fin som jeg er:)

  106. Føler dette bare ble litt lavmål.. Selvsagt skal man få opperere hvis det gjør at man får bedre selvtillit, men betyr ikke at det nødvendigvis er penere. Blir jo rett og slett falskt.

  107. Fyfan kor doom du e!! æ får ont.. Vises nesten ikkje forskjell på de to bildan?? i tillegg så betyr det ikkje at plastikk kirurgi alltid e best. Kan vel send 10000 bilda der det e tilfella som e heilt motsatt og at det e NATURLI SOM FAKTISK E BEST.. DU overdiv så sykt!. fleire tilfella der dame som har tatt masse plastikk kirurgi og de ser heilt ræva ut og det e så vidt de kan ta på næsen sin uten at den knekk..

  108. Typisk at du tar et bilde der ho ikke ser så bra ut, vist du ser på andre bilder fra 2006, så ho ikke sånn ut.

  109. Hva faen? Eh jo naturligest er finest? Om du mener folk med operasjoner er penest så er er vel egentlig alle pene? Naturlig er finest fordi det er akkuratt slik man er født.
   Du blir aldri perfekt, for uansett hvor mange operasjoner du tar så er jo det operasjoner som er perfekte, ikke du vel? Vil si naturlig er perfekt, så alle er perfekte på sin måte. Noen er vel bare mer desperat enn andre, å MÅ bli helt jævla perfekt.
   Jeg liker deg sophie, men av og til så skriver du rett og slett piss.

  110. det 2009 bilde er ikek helt naturlig for i 2009 litt før det bilde så tokk hun botox ( ser for mye på keeping up whit the kardashians) men anyway syntes også det var myyye finere det i 2009, men det fra 2006 lignet mer på søsteren khloe eller kortney og det 2009 lignet mer på halv søstrene kendal og kylie <3 åh herregud som jg bable om noe så egentlig uinteressant men syntes naturlig er bedre 🙂

  111. Men hun var jo sminket mer naturlig på det andre bilde!? Og det er finest 😉
   Hun er jo ikke helt naturlig på det første med smokey eyes og usminket hud!!

  112. Hun er jo absolutt mest naturlig på det første bildet.. På det andre og nyeste er hun proppfull av botox, hun har tatt nese operasjon og kjeve operasjon.. Haha, og dere tror det nyeste bildet var der hun er mest naturlig, ja der er hun kanskje penere sminket ja, men naturlig? IKKE FAEN!

  113. hadde du tatt bort den mørke sminken til Kim hadde hun sett mye penere ut, dette er et dårlig eksempel, og personlig synes jeg hun var finere før:) øyenbryns-løftet gjør at hun ALLTID ser overrasket og nysjerrig ut (ikke en bra look). men må si at sophie, dette blir for dumt.. hvis dette var pga. det sisteplass skrev, så skrev hun jo SIN mening. slik som jeg gjør nå. ikke ta det personlig!!

  114. Hun så faktisk best ut etter hun fikset på seg selv, face it 😉
   Har selv silikon å er kjempe fornøyd, følte meg mye bedre!

  115. Hadde bildene vært “like”, altså hadde de blitt tatt fra siden begge to og med et “avslappet” ansikt så tror jeg ikke forskjellen hadde vært så tydelig. Går jo ikke an å sammenlikne et bilde som hun er veldig “uheldig” med og et hvor hun er helt superbra ut…
   Så jeg er absolutt for at naturlig er vakrest! 🙂

  116. Usikker om du mene hudfarge, eller sminke eller før-etter operasjon. Men æ syns bildet til høyre e finest. Både med tanke på sminke og ansikt.

  117. Synes det er teit å ta et mindre fint bilde av før hun endret på noe som helst, og etter operasjonene tar en et kjempefint haha

  118. noe så tåpelig Sophie… dette var irriterende ironi og et typisk “dum ungdom” innlegg.. ikke gjør det, vær så snill… for det første er bildene tatt i vær sin positur, hadde bilde til høyre blitt tatt likt som det til venstre ville ikke forskjellen blitt så tydelig stor. kanskje. for det andre, tar man for seg vært av bildene, så står det ei nydelig dame der på vært av dem, og hun har ingen grunn til å trenge og bli penere for ser man kun på det venstre bilde er det ei flott dame som står der. at bilde til høyre er et mer heldig bilde er det ingen tvil om, men at hun her trengte å gjøre seg unaturlig for å bli penere er bare vrøvl.. hun kunne fått til et like vakkert bilde uten opperasjonen og et like “uheldig” et med opperasjonen.

  119. Nå må dere gi dere. Det å fikse litt på utseende er ikke noe galt i det hele tatt. min mening er at så lenge det ser naturlig ut og at en person du aldri har møtt før ikke kan SE med en gang at du har gjort noe, så er det HELT OK. herregud folkens. Folk som har skikkelig dårlig selvbilde og vil forandre på noe må jo få lov til de uten at dere skal slenge ut med masse drittkommentarer? voks opp, please 🙂

  120. Hun kommer nok til og legge seg under kniven igjen! Alt for oppmerksomheten. For å se pen ut på bloggen! Lol

  121. Selvfølgelig er naturlig finest, for det er slik vi ser ut, men det er absolutt ikke galt i å ordne på seg selv dersom man vil det! Allikevel blir det feil å skrive dette innlegget Sohpie, fordi det virker som om du oppfordrer andre jenter til å legge seg under kniven.

  122. naturlig og naturlig fru blom. Du mente kanskje naturlig sminke ? For inngen av de bilene så særlig naturlige ut 🙂

  123. Jeg tror det Sophie vil ut med her, er at alle har forskjellige meninger om hva som er finest og ikke. At noen ikke er fine med plastikkirurgi, mens andre kan trenge det.
   Tror heller ikke innlegget hennes er ment til Sisteplass, så mye som alle dere maser på henne om hvor stygg hun er. Om hu selv synes hun er pen, så la henne være i fred, man skal være fornøyd med seg selv. Noen trenger å fikse litt på seg for å bli bedre, andre ikke. Noen er finere med litt ekstra, andre ikke. Dere tar ting så ille opp, skjønner ikke ironien.

  124. Blir rett og slett forbanna over slike innlegg. Du er faen meg 18-19 år, men latterlig barnslig i hodet ditt. Aner du ikke at det er mange unge som leser bloggen din? Jeg har ikke noe imot plastisk kirurgi, så lenge det er noe man gjør for å forbedre selvtilliten, men når det skal handle om å bli så vakker som mulig, så går det for langt. Hahah, om noen år er du vel nye Heidi Montag. Jeg kommenterer aldri bloggen din, men du er ikke noe godt forbilde. Vær så snill og tenk litt mer over det du gjør. Heldigvis er jeg såpass moden nok til å ikke la meg påvirke, men dessverre er ikke alle det. Må også bare si at du kan bli så pen som bare det, men du blir aldri vakker.

  125. Jævla idiot! Leppene hennes ser ordentlige ut imotsetning til det stygge duckface ditt som desverre ser helt herpa ut.

  126. Kim Kardashian er døds pen uansett, og hun ser ikke unaturlig ut… Og det bilde av hun fra 2006 er ikke akkurat det mest heldige bilde. Hun er serriøst ei av de peneste i verden etter min og sikkert mange andres mening også.

  127. Ta heller Heidi Montag som et eksempel. Skjønner jo her at du vil bevise at det går an å se finere ut med plastisk kirurgi, men helt ærlig – hun var mye penere før.
   Se på Kissie også, det går ikke an å se på henne og tenke at hun er pen, man tenker bare på hvor tydelig det er at hun har fikset på lepper og nese.

  128. Jeg syntes synd i deg. Må du virkelig fikse så mye på deg selv for å være fornøyd med deg selv ? Stakkars jente. Naturlig ER best!

  129. HAHAHA, DERE SOM SKRIVER AT DET VAR BRA Gjort av sophie å legge ut dette innlegget er like patetiske som det tydeligvis hun er!

  130. Uhm.. har synst du va en goe blogger heilt t dette innlegge, du har mange unge jente så læse bloggen din også skrive du som at naturlig ikkje e finest? kan ikkje kalla d god rollemodell, husk folk ser opp t deg før du skrive sånne innlegg 🙂

  131. Jeg tok ironien, men kan ikke se at hun ser så veldig annerledes ut på det siste bilde utenom at hun er mye penere sminket og er mer heldig med bildet. operasjon kan være fint det, men det hadde vært veldig kjedelig dersom alle jenter hadde hatt store pupper, fyldige lepper, langt hår, vært brune og hatt perfekte tenner. samme om alle gutter skulle vært typiske kjekkaser. vi er forskjellige, og liker forskjellige ting. Noe som er bra:-)

  132. Hahha, ja naturlig er FINEST! Herregud, du skryter i intervjuer at det viktigste er innsiden, men det er jo helt tydelig at det ikke er det for deg. Du er søren meg falsk tvers i gjennom. Fake hår, fake pupper, fake negler, fake lepper og ikke er det pent heller. Hvis du bare hadde sett hvor nydelig du hadde vært uten all den driten!!!

  133. Dette bare viser hvor komplett idiot du er. Dette var vel ment ironisk, men kjære vene, du er ikke pen lenger med andelepper og silikon.
   Dette gjør du etter all sannsynlighet pga Sisteplass sitt innlegg. Der skjønner du, har vi et ekte forbilde. Sisteplass er best, hun har vett i hodet og er naturlig pen.
   Hva skal du liksom kunne gjøre i fremtiden? Du har vist deg til hele Norge som et kålhue. Enn når du skal søke deg jobb? Du kan like godt melde deg på Paradise hotel, og få muligheten til å menge deg med likesinnede wannabes.

  134. Ser at fotballfrue svarer på sine kommentarer, men det gjør aldri du. Feige plastikkkjerring. Skjønner ikke at typen din orker å være sammen med deg.

  135. Ler av alle de som ikke skjønner sarkasmen. Ja, jeg er enig i at plastiske operasjoner kan gjøre deg mye vakrere, det er jo smak og behag.

  136. Problemet ved dette innlegget er at hun er uheldig med det bildet til venstre, OG AT DU LIKNER PÅ SLIK HUN VAR FØR. Håper du ser det selv, hvis ikke har du blitt blind akkurat slik folk med anorexi har, de ser ikke at de er tynne, akkurat som at du ikke ser du har donaldlepper!
   Sorry Spohie, jeg synes egentlig ikke noe stygt eller noe om deg, men jeg håper du selv vet at du har det.

  137. Dårlig eksempel i et idiotisk innlegg. Uheldig bilde av Kim på før-bildet uansett, du legger det ut og det virker som du prøver å fortelle at naturlig ikke er fint- noe det er. Du for eksempel, er naturlig pen men nå ser du jo helt LATTERLIG ut, men den alt for store kjeften, du ser ut som en Donal Duck på heroin. Seriøst, du som egentlig var så vakker, ro ned. Du ser faen ikke ut.

  138. Altså jeg har alltid likt deg og stortsett alt du har skrevet, men for å være helt ærlig så fikk dette lille innlegget meg til å miste litt respekt for deg.

  139. Naturlig! Syns virkelig at dette var et dårlig argument for at facejobs skal være fint. Det lyser plastikk lang vei! Vet ikke helt hva du mener med dette innlegget, om du skal få fram at det er fint eller stygt, men syns iallefall det er unødvendig å skrive et slikt innlegg, Go nature – green is better!
   Peace and love greengirl95zook

  140. Fan meg flaut at du nesten oppfodrer til plastisk kirurgi… Det er bare helt idiotisk når du vet at det sitter mindre jenter å leser bloggen din. Det nytter ikke å si; at da er de ikke gammle nokk til å sitte på nettet. For du som er en toppblogger, burde tenke jævlig nøye over hva du egentlig sitter å skriver. Jeg skjønner ikke hvorfor du skal provosere på denne måten? Er det sånn du skal skape lesere? Da har du iallefall synket veldig lavt. Har mistet all respekt for deg. Før hadde du iallefall litt vett i hodet. Flaut og trist…

  141. Det handler ikke om hva som er “finest”, det handler om å være lykkelig selv om man ikke er 100% fornøyd med utseende sitt.

  142. Det er ganske så tragiskt at over halvparten av dere som slenger dritt, ikke engang tør å stå frem for hvem dere er, men heller velger å gå under ‘anonym’. Bra gjort, utrolig bra gjort skal jeg si dere. *phhtts*

  143. Altså… Jeg vil egentlig ikke gi deg oppmerksomhet for noe som det her, men husk at det kommer an på øyet som ser! JA, kanskje de fleste synes naturlig er penest. Hvorfor skal du da rakke ned på det? Er flere jeg har sett som ser totalt ødelagt ut nå i forhold til det de gjorde før. Men for all del, kjør på. Det er jo ditt valg.

  144. Du er sykelig opptatt av utsenede. På en måte, så er det bare morsomt å følge med på, akkurat som jeg noenganger stikker innom bloggen til kissie bare for å følge med på hvor “værre” hun endrer seg med åra, haha. Jaaaa, versåsnill å fix mer på deg så har jeg noe underholdende å følge med på 🙂 På en annen side, trist. Det virker som du har mer mellom øra noenganger, noenganger ikke. At såpass mange unge jenter sitter å ser opp til deg. Du skaper bare et helt forvrengt bilde av hva som er pent. Kunne ønske dagens kull av unge jenter hadde et sunt forbilde å se opp til. Men jaja, er bare glad jeg vokste opp i tiden uten internett og blogg. Hadde jeg hatt barn idag så hadde jeg ALDRI latt dem lese blogger, iallefall ikke din..

  145. kim va faktisk finere før opperasjonan hvis du tenke på at hu va en naturlig skjønnhet, men hu ble også fin etter opperasjonan!

  146. Kim Kardashian har alltid vært utrolig pen, synes det blir for dumt å lage et ironisk innlegg om dette…
   NOH8

  147. haha fy søren hvor barnslig du er. Bare fordi folk reagerer på at du, en jente på 18 år, skal endre på hele deg og gjøre alle andre små jenter usikre på seg selv, legger du ut et huheldig bilde av kim fra før opperasjonene hun har tatt, tro meg der er nok uheldige bile av henne nå og. Du er klar over at du nå sier at man blir finere av opperasjoner? Du er klar over at det er små jenter helt ned til barneskolen som leser bloggen din? For all del ta opperasjonene dine om du føler deg bedre av det, men det å sitte å skrive på en ironisk måte at naturlig er fint blir nok for dumt!

  148. Du er kanskje det verste forbilde for jenter når det kommer til utseende. Hva faen?! Du skriver for faen meg ikke sånne innlegg og oppmuntrer folk til å fikse på det som de er fornøyd med. Kanskje folk slenger drit til deg fordi du endrer på utseende ditt og er uenig med deg når det gjelder at “fake” er finest. Men med så mange lesere, så trenger du virkelig ikke å hakke ned på de stakkars sjelene med dårlig selvtillit med å skrive sånne innlegg. Mista faen meg ALL respekt for deg nå.

  149. Altså .. ingen av de bildene er “naturlige”. Makeupen er lagt penere på det nyeste bildet, det er eneste forskjellen.

  150. Helt ærlig synes jeg hun var finere etter opperasjon. Men du var MYEE penere før all dritten du stappa i leppene.. nei, jeg er ikke frekk. Ærlig! 🙂

  151. Så du prøver å si at naturlig ikke er penest? for det er FEIL!
   Du trenge ikke hakke på naturlige mennesker bare fordi du ikke er det

  152. Dette var bare tragisk. Hva var poenget med dette innlegget? Vise at man nødvedigvis MÅ være fake for å være pen, sånn som deg? Personig er jeg for naturlig skjønnhet, og hadde man lett sjøl finner man helt sikkert et mye penere “førbilde” enn det greiene der du brukte for å vise “oppfordringen” din. Phøy!

  153. Alle kan jo bli “perfekte” hvis de tar operasjon. Det er mer prinsippet at det er penere å være naturlig pen enn å ha donald munn som deg 😉

  154. Fine fine kim, både på bilde 1 og 2 🙂
   Du får gjør ka du vil med kroppen din, gjør det dæ førnøyd, før all del! Men æ blir aldri å bli påvirka av det du skriv, heldigvis. Har ikke god selvtilit æ heller, men æ har nu dømmekraft te å ta valg æ blir fornøyd med 🙂 syntes nån overdriv ekstremt i kommentar feltet, men det e vektig at du tar til dæ konstruktiv kritikk og tenk over “ka va egentlig poenget med me detta?” Uansett, du e fin, kim e fin, og alle e fin. Uansett!

  155. Du sammenlignet et stygt bilde med et fint bilde fra forskjellige årstider. Prøv å sammenligne et fint bilde før operasjonene hun tok og et fint bilde etter. Så ser du at hun var mye vakrere og så faktiskt mye yngre ut enn det hun var før.Og om det var ironi så var det veldig morsomt,ha ha liksom.

  156. Jeg er da helt klart for naturlig skjønnhet. Selv synes jeg du var MYE penere før, og nå leser jeg bare bloggen for å le av hvor tragisk du er. Dette tok bare kaka. Jeg vet ikke hva du synes, men for min del vil jeg heller være naturlig pen enn å se ut som en and

  157. ja, det er kanskje finere på noen om de tar i små mengder men i de fleste tilfeller er det naturlighet som er finest, synest de som har lyst og operere seg kan gjøre det og mangen har grunn til å gjøre det også men det er ikke alltid det som gir det fineste utsene.
   Du kan ikke ærlig mene at hun i linken under er penere etter operasjon, så naturlig er OFTE penest.
   http://www.glamzzle.com/wp-content/uploads/2012/05/pamela-anderson-before-after-plastic-surgery.jpg

  158. Synes dette var veldig teit å skrive…. Det beste med innlegget var jo faktisk at det kom fra DEG! Hvorfor er utseende SÅ himla viktig? Alt her i verden handler faktisk ikke om restylane eller om silikon( også ok vis du nesten ikke har noe…) Men jaja …Du skreiv også på bloggen din for lenge siden at du ville skrive om kropp og kosthold fordi det var så mang yngre lesere, tenker du da at det er bedre med drikke leker F.eks?!? Av og til begynner jeg å lure litt..

  159. Synes faktisk at du burde ta til deg det som andre folk har skrevet om innlegget… Håper du faktisk havner nederst på topp 200 lista over bloggere, fortsetter du med de teite innleggene dine lurer jeg hvor mye du EGENTLIG bryr deg om de yngre leserne…

  160. Hva faen?!?! Vet du at jeg har en yngre søster som er 8 år og leser bloggen din hver jævla dag? Hun gikk til mamma og spurte om hvor stygg hun var fra 1-100 , og lurte på om hun kanskje skulle ta operasjon får å bli penere! Du er stygg i hodet! Du har alltid sagt at du e så glad i leserne dine og du e så takknemlig.. Blablabla kor mye bryr du dæ egentlig ?!? Tydligvis nok til å oppfordre dem til å legge seg under kniven. Aner du høve jævla diva søstera mi er blitt? ” ser det ut som jeg har store pupper nå” har hun spurt meg flere ganger etter innlegget !! Tenk din jævla gris!

  161. jeg tror ikke sophie mente noe vondt med dette innlegget, jeg tror dette var for å ta igjen på alle haterne som alltod mobber hun åg sier slike ting som “”alt for store lepper , pupper , du er falsk og det er stygt osv” jeg tror bare sophie ville vise at begge delene kan være fint, og at dere burde respektere at hun har tatt et valg for seg selv, og at alle burde bestemme selv, de ene er ikke noe bedre en det andre

  162. Det handler ikke om å være naturlig. Det handler om estetikk, om det så måtte være naturlig eller unaturlig. Mange ser selvsagt bedre ut etter operasjoner og Kim Kardashian er en av dem. Det er ikke dermed sagt at jo mer unaturlig jo bedre. Personlig har jeg gjort akkurat samme TYPE ting som deg med utseendet mitt, men jeg fyller selv leppene hos Oslo’s desidert dyktigste og mest annerkjente, og jeg velger å gå til henne fordi hun stopper meg når jeg begynner å ville ha mer enn hva som egentlig er estetisk og kledelig. Fordi vi BLIR blinde på det! Og det har du blitt for ALT for lenge siden desverre. Jeg synes faktisk det er direkte skammelig at noen tar betalt for å ødelegge utseendet ditt på den måten, og at denne personen sier JA til å være ansvarlig for å få en søt ung jente til å se helt latterlig ut. Vi streber ofte etter å se så feminine ut som overhode mulig. Tar silikon, setter på extension, falske vipper, fyller leppene større og større og ENDA større. Alle disse tingene er fantastiske i seg selv, men å ta det til det ekstreme blir sjeldent vellykket.
   Tilslutt ender man kun opp med å se tragikomisk ut, og å ligne mer på en transe enn noe annet. Alt med en viss balanse!

  163. Det er ingenting ved Kim som ser naturlig ut på bilde 1, unntatt øynene. Uansett så er det ikke alle som får like heldige utfall av operasjoner som det hun har fått. Så ja, ofte er naturlig penest.

  164. Skal du bli likt som en falsk unaturlig jente da?? Det er bedre å bli likt som naturlig og kanskje ikke “perfekt” enn at noen skal like deg som unaturlig og “perfekt”. Jeg personlig hadde følt meg forferdelig uvell med all den ekle silikonen i pupper og lepper! ÆSJ!
   Jeg er ikke missunlig på deg Sophie Elise for jeg er naturlig vakker og du er FALSK “vakker” 🙂

  165. Okei der her blir for dumt. Skjønne at du mene ironi her sånn btw 🙂
   Men det blir for teit av dæ. 3 av 10 blir penere etter en operasjon. Og æ skjønne jo godt at du kun posta ett før-etter bilde her, det e jo ikke så mange og finne 😉
   Æ syns du gir ut feile “signala” til bloggleseran dine no. E man liksom stygg om man har en stor leppe, eller nese? nei 🙂
   Æ blir så sykt forbanna over sånne her innlegg. Det e så unødvendig! Personlig så begynne ikke æ å vurdere nokka operasjon pga sånne her innlegg, men det garantert en haug der ute som har lyst til det, spesielt no.
   Greit at du vil føle dæ perfekt å alt sånn, det respektere æ. Men ikke la det påvirke andre!! Vær så snill. ALLE E FIN PÅ KVÆR SIN MÅTE!
   Sorry, men det her innlegge va helt idiotisk av dæ!

  166. Du som skal være så jævlig voksen? Haha.
   Jeg synes du var mye penere uten restylane og all sminka. prosFor meg ser du ut som en barbie og minner meg om en slut. Du gir ut så sinnsykt mange signaler til leserne dine som overhode ikke stemmer.
   Du er fader meg 18 år, ta deg virkelig sammen. Jaja, du mente det sikkert som ironi.
   Du klager jo på at vi bryr oss så jævlig mye om restylane, silikon, falskt hår, negler osv.. men det er jo du som gjør at vi bryr oss. Du tar jo det opp konstant.
   Liker ikke bloggen din, og skulle latt vær å skrive denne kommentaren, men du er bare latterlig.

  167. At naturlig er pent kommer fra jenta med fake tan, fake hår, fake negler, restylane og silikon? Haha! (for ikke å nevne et tonn av sminke)

  168. Ganske sikker på at du skrev dette inlegget med ironi. Og da burde du værtfall ta et bilde som ho er helt naturlig. Fordi naturlig er uten sminke, og det var det jo ikke akkurat på det første bildet.
   Søk på oksana grigorieva og se om at hun var penere før operasjon(er)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg