flytte?

Har sett på leiligheter på internett i noen timer og drømmer meg litt bort med tanker om hvordan livet mitt en gang forhåpentligvis kommer til å være. Men jeg er ikke klar for å forlate min kjære hjemby harstad helt enda, og det føles så trygt at jeg enda kan bo hjemme hos mamma og pappa – jeg merker at jeg enda er “avhengig” av foreldrene minenår det kommer til mye, så da er jeg vel ikke helt klar.

Pluss, jeg vil ikke leie når jeg først skal flytte. Det føles som å kaste penger ut av vinduet! En annen ting er også det at når man er to, altså med tanke på kjæreste, så kan jeg ikke bare bestemme ” nå flytter vi til oslo selv om du hverken har venner, jobb eller familie der”. Så, det er litt vanskelig. . Hvem vet hvordan det ser ut i framtiden, og jeg lever under troen at om man vil være sammen, så er det ikke slik at man bare er sammen – man må faktisk gjøre en innsats, og noen ganger må man gi opp litt. Jeg kan godt “gi opp” den tanken jeg har hatt om å flytte til oslo, men da må man inngå et slags kompriss å flytte et sted hvor det passer begge. Så jeg har tenkt litt på steder utenfor oslo. Hvilke byer i et par timers avstand fra oslo er fine? Jeg har vært i Drammen, men for å være ærlig var ikke det helt noe for meg. Sarpsborg er fint, men hvordan er det å bo der? Enn Stavern, er ikke det skikkelig fint? Lillestrøm? Haha, nå vil jeg høre erfaringer fra folk som bor disse stedene, om dere er åpne for å ta imot en liten blogger! Nå høres det ut som om jeg og Mathias har seriøse planer om å flytte sammen, slik er det ikke i det hele tatt. Men hvem vet om ett år eller noe!

DRØMMEN!

▫■ Vαlмıяαααααα ■▫

FabSociety

Oliivia'

Worst Romance

 

270 kommentarer
  1. Jeg bor i Larvik, som er 20 minutter unna Stavern. Det er utrolig fint der om sommeren, men utrolig kjedelig om vinteren. Larvik er ganske dødt når det kommer til uteliv, kafèliv.. Ja, liv generelt. Så ha det i baktankene om du vurderer å flytte dit. Samtidig er det veldig koselig, særlig på varme sommerdager! Asker er jo fint? Halvtime unna Oslo. Jessheim er også veldig fint!

  2. Jeg tror du hadde trives i Tønsberg. Mellom stor by med bra kjøpesenter. eller hvis du vil ha helt stille litt på landet men likevel i byen så er det Holmestrand. good luck <3

  3. Flytt til Hønefoss! En time unna Oslo og har det meste Oslo og Harstad har å by på! Er forresten 20 minutter unna Utøya

  4. Det er fint i Stavern, men det er vel hovedsaklig en sommerby. Lite liv om vinteren, og det er jo en veldig liten plass.. Anbefaler Skien eller Porsgrunn. Porsgrunn er en veldig fin by, også er det liksom mennesker der hele året. Passe stor plass, og et par timer unna Oslo 🙂

  5. TRONDHEIM! Optimalt med tanke på studier, kulturliv, shopping, det er en storby som ikke er en storby på en måte, trivelige trøndere, bra uteliv. Norges fineste by.

  6. Har dessverre ikke så mange tips til deg. Jeg bor i Sarpsborg selv og vil si at det er et helt greit sted å bo 🙂
   Ellers har jeg lurt på en ting kjempelenge nå, og det er hvor den ”toppen” du har på deg på bildet ditt på twitter er fra. Hadde blitt overlykkelig for svar, for jeg synes den er såå stilig! <3

  7. Skien er en veldig fin by.. Men tar dessverre rundt 2 timer til Oslo:-) et annet sted er vel Kodal, er lite sted uten for Sandefjord.. Men kodal passer vel kanskje best for familie med barn:-) søk litt rundt på Google 🙂

  8. Jeg bor i Lillestrøm, kun 12 minutter med tog unna Oslo og en 20-30 minutters biltur. Det er veldig fint her og sentralt. En del vold i helgene, men det er det jo alle steder. I tillegg ligger Strømmen bare 5 minutter med bil unna og der er skandinavias største shoppingsenter. Dessverre er det veldig dyrt å bo her, da det er mange som ønsker det..

  9. Stavern e nydelig jo, men det er ingen by…det er en liten liten plass med et par matbutikka. 🙂 Og det e en sommarplass, dvs ikkje folk og trist på vinteren :p

  10. Jeg bor i Moss i Østfold, veldig fint og koselig byen er sånn helt grei stor, utestedene er ikke akkurat de beste, men hvor i Norge finnes det “drit bra utesteder”?
   Det er ca 1-2 timer unna Oslo, og man kan velge å bo i Moss by/sentrum da får man litt av by livet men man kan også bo litt unna sentrum å få et litt roligere koselig sted. Kunne sagt mye mer fint her, men om du er interessert så kan du jo søke opp. 🙂

  11. Sandefjord er kjempefint, spesielt om sommeren..kalles ikke “sommerfjord” uten grunn. ca. 1,5 timer å kjøre til Oslo 🙂

  12. Fredrikstad er en veldig bra by å bo i 🙂 to kjøpesentre, kort vei til Norby, kort vei til Oslo 🙂

  13. Jeg bodde på Hamar i 2 år for en stund siden! Veldig fint sted med fin natur osv, i tillegg til at det er mye byliv osv!

  14. Jeg bor i Lier, som da er 10min unna Drammen igjen. Her er det veldig fint, litt ute på landet men samtidig veldig sentralt siden det går busser til både Drammen, Oslo, Asker og hvor enn du skal!

  15. Jeg bor selv i Fredrikstad, nabobyen til sarpsborg, og jeg trives kjempe godt! Det er sentralt, men også ikke for mye trafikk og by. Litt mer “by” enn Harstad kanskje, men du finner også veldig mye jorder og skog. Ganske så bra uteliv og shoppingmuligheter også 🙂 Tror byen hadde passa veldig bra for dere. Ikke lang vei til Oslo, og en annen ting jeg også setter veldig pris på er den korte veien til Sverige! Jeg drar til Sverige veldig ofte egentlig, så masse muligheter <3 Lykke til med å finne en passende by!

  16. Moss er en veldig trivelig by.den er kanskje liten, men det er 2 store kjøpesentre og masse matbutikker og liknende. Byen er tre kvarter unna Oslo og tre kvarter unna Sverige, den er også ganske rolig, det er ikke mye bråk her. Busser går overalt og alltid, og samme med tog. Moss er en utrolig bra by å bo i!

  17. bor på østkanten av oslo (oppsal) ac 15min med tbane unna sentrum og jeg stortrives her! e 17 år og kjenner folk fra ele oslo, er utrolig lett å finne “sine” mtp at det er så mange å “velge” mellom

  18. Sarpsborg er kjedelig.. Ikke noe spesielt med byen, ikke noe å gjøre. Jeg skal flytte bort hit så fort som mulig😊

  19. Lillestrøm er så utrolig koselig 🙂 blir ofte arrangert forskjellige ting der, det har grei avstand til et av Norges største sentere og Oslo, og det er utrolig god stemning her! Jeg digger dette stedet

  20. Jeg bor rett utenfor Lillestrøm, og trives nokså godt her! Kanskje fordi jeg har vokst opp her og bodd her nesten hele livet mitt, men det er ganske fint her og veldig sentralt også! Er 4 kjøpesentere her som ligger ganske nærme hverandre; Strømmen Storsenter, Triaden, Metro og Lillestrøm Torv. Er også 20 minutter ca. til Oslo herfra, og togstasjonene ligger også veldig sentralt så det er lett å komme seg rundt!

  21. Jeg liker sørlandet veldig godt, å håper på å flytte dit en gang! Arendal er drømmen da, forelsket meg sånn i den byen da jeg var på Hove i fjor. Kjempekoslige folk, nydelig natur og en herlig dialekt!

  22. Sarpsborg er flott, har bodd der selv, men det er også veldig mye dop og narkotika der. However, Fredrikstad annbefaler jeg! jeg har bodd i Finnmark, Møre og Romsdal, Østfold osv. og Fredrikstad er den mest nydelige og flotte plassen med alt man trenger. perfekt om du liker å shoppe, slappe av, gå i sentrum, restauranter osv. der er alt!

  23. jeg bor i lillestrøm! er kjempefint og koselig her. og det er bare 15 min med tog inn til Oslo! masse busser går det også så det er ganske sentralt, men samtidig koselig! er både hus og leiligheter her og du kan bo nærme “byen” og sentere eller du kan bo inne i et nabolag. veldig fint her altså :))

  24. lillestrøm er perfekt hvis du liker byliv og fine toppleiligheter, dessuten er det mange fasiliteter om sommeren som “nebben” badeland ute, lokalt shoppingsenter, og kun 5 min til oslo.. men ganske greit hvis du vil ha en blanding mellom by og “landliv”

  25. Tønsberg garantert! Tanten min bor der og jeg selv elsker byen! Trivest hver gang jeg kommer på besøk! Ikke langt til Oslo eller Sverige! Utrolig bra uteliv, bra shoppingsmuligheter er det også:)

  26. Ski er en mellomstor by, med et stort og bra senter. Litt dyrt å bo her, men utrolig koselig. Det ligger en 30 minutters kjøretur unna og 20 minutter med tog. Veldig sentralt til alt i grunn 🙂

  27. Fredrikstad er en nydelig by! Masse koselige restauranter på bryggen, gode shoppingmuligheter, to kjøpesenter, kollektivtrafikk, bra utesteder, gamlebyen, utrolig mange hyggelige og imøtekommende mennesker, fin kino, cafeer, bademuligheter i nærheten, kort vei til Sverige og listen bare fortsetter! Masse lykke til med valget! 😀

  28. Jeg bor 5-10 min unna Lillestrøm!
   Lillestrøm ligger veldig sentralt i og med at det både er togstasjon og bussterminal der. Det ligger ikke langt unna tre andre kjøpesentere, heller; Strømmen (Norges største?), Metro og Triaden. Og selvfølgelig er det jo et senter i Lillestrøm. Om du feks. vil til Oslo, tar det ca. 10 min med tog. Lettvint!:)

  29. Skal selv flytte med typen nå til høsten, gleder meg vilt! Han bor hos meg med foreldrene mine nå, så vi er veldig sikre på at det med å bo sammen ikke blir noe problem som veldig mange sier det er. Har også utrolig lyst til å KJØPE i stedet for å LEIE, men man må ha helt sykt mye i egenkapital så det kommer nok ikke til og skje med det første 🙁 Flytter til Oslo om 2 år uansett da jeg skal på Politihøgskolen, så hadde vært waste og kjøpe når jeg tenker meg om..

  30. Jeg anbefaler ABSOLUTT ikke Sarpsborg. Kjedelig by og ikke noe særlig pen by å være i. Derimot anbefaler jeg Tønsberg og Fredrikstad. Jeg er født og oppvokst i Tønsberg og der er det utrolig fint og koselig.
   Jeg har bodd i Sarpsborg. Der er det verken fint, koselig eller morsomt å bo.
   Fredrikstad er nok best. Det er fint for de som liker natur og historiske områder og det er bra for shoppingelskere! Et pluss med å bo i Fredrikstad og ikke i Tønsberg vil nok være at du er nærmere Sverige (Nordby + Svinesund)
   Men for all del IKKE Sarpsborg.

  31. se på verdal! der bor jeg! det er kjempe fint der og det er 7 shopping senter der! og verdal er nær steinskjer og levanger. anbefaler å dra dit, det er mange fine boliger til salgs (billig) veldif fint der,mange fester (ikke hele tiden). veldig fin komune

  32. flytt til bergen! norges vakrste by :)) er sååå glad jeg bor her føler meg heldig! eneste som er kjipt er været da. ellers bare positivt om bergen :))

  33. grenlandsområdet (bamble, porsgrunn, skien) er kjempefint uansett hvilken årstid. vi har det meste i området, og det er kun to timers kjøretur om man vil til oslo eller kristiansand. itillegg har vi flyplass halvtime-tre kvarter unna, og båten til sverige eller danmark er ikke så langt unna heller. pluss at det er ved kysten, noe som er utrolig deilig.

  34. Vil ikke anbefale Tønsberg. Dritt by 🙂 Men lier er koslig, sandefjord er også veldig fint, hele året rundt! Selv bor jeg i Tønsberg, ikke noe å trivelig sted! Sandefjord er best’

  35. Du MÅ flytte til oslo! 😀 Hadde vært så gøy å bare plutselig møte deg i byen her! 🙂
   Jeg skjønner godt det at du vil bo hjemme enda. Jeg har i alle år sagt at jeg skal flytte ut med en gang jeg er 18 år, men nå som det nærmer seg, så merker jeg det er best, både økonomisk, men også på mange andre måter, å bo hjemme til jeg både har lyst med også råd til å flytte ut 🙂

  36. du hadde helt serriøst likt dæ i Lørenskog!
   i fjord flytta æ fra Harstad (hadde ikke 1% lyst eller noe) men nå går det kjempe bra! Det e veldig moderne og kompakt (altså alt “det kule” er samlet på en plass! stor shoppingsenter med mye kule butikka, et stoooort kulturhus med 4 kino sala, 3 erg bibliotek og alt er veeeldig sentralt og fint! lørenskog ligg ca 15-20 min unna Oslo sentrum. Håpe du finn bruk førr denna kommentaren! 🙂

  37. Ville ikke valgt Sarpsborg, da det er en veldig lite koselig by. Man har alt man trenger der, men hvis du har lyst til å bo i det området, så ville jeg valgt nabobyen Fredrikstad. Fredrikstad er en fantastisk fin by! Gode shoppingmuligheter, kort vei til både Oslo og Sverige, mange koselige restauranter og utesteder på brygga, og ikke minst den fine skjærgården. Lykke til!

  38. Askim er en utrolig nydelig plass, i tillegg til at det bare ligger en liten time unna Oslo. Det ligger også bare et stenkast unna Fredrikstad og Rakkestad, som også er nydelige plasser, så jeg skal ihvertfall flytte dit om 10 år kanskje 🙂

  39. Moss ! vi har den fineste stranda i Norge tror jeg? sjøbadet <3 ca en time fra Oslo 🙂 også er det maaange leiligheter/hus som du kan leie eller kjøpe så bare å komme ned hit 🙂 tror du ville like det stedet her for det gjør jeg veldig ! anbefaler 🙂 også er det ca halv time til Fredrikstad og Sarpsborg hvis du lurte 🙂

  40. Se etter leilighet i Asker! Det er riktignok et av Norges dyreste steder å kjøpe, men kommunen er kåret til Norges fineste sted å bo. Asker ligger 20 min unna Oslo, og har også eget sentrum som er veldig koselig! Har kjøpesenter, handlegater og veldig gode buss- og togforbindelser – kort vei til alt 😉 Flere utesteder med mye liv og hyggelige folk. Asker ikke en spesielt stor kommune, men du får absolutt ikke inntrykket av at den er liten. Det er ikke sånn at “alle kjenner alle”, og selv har jeg absolutt INGEN planer om å flytte ut av Asker, noensinne. Har du først blitt kjent her, kommer du til å stortrives! 🙂

  41. Jessheim! 30 min unna oslo og 5 min unna Gardermoen :)Mye fest og godt uteliv på Jesshein + stort kjøpesenter.
   🙂

  42. Har hørt Tønsberg er en fin by, men har aldri vært der selv så vet ikke. Hvis ikke er Fredrikstad en kjempefin by, med veldig hyggelige mennesker. vil selv flytte til Fredrikstad en dag 🙂

  43. IKKE FLYTT TIL SARPSBORG, verste byen noen sinne… Fredrikstad som er nabobyen er fint da, men fortsatt ikke helt å anbefale! haha

  44. Sarpsborg er en super duper by!!!!!!!:)
   Bor der selv<3
   Bra shopping
   Fredrikstad er elendig og det lukter dritt!:(
   Har bodd i Fredrikstad selv og for å være erlig synes jeg ikke det var noe fint...

  45. Tønsberg er Norges vakreste by:-)
   Aller flest soldager har den også. Tror du ville elsket det! Med stoor E.
   Goood luck

  46. Stavern er helt nydelig, super godt om sommeren varmt og de fleste plasser har strender… Det kan være litt kaldt om vinteren men det er du nok vant til 🙂 Du bør seriøst vurdere Stavern.

  47. flytt til Ski! Det er en liten by ca 25-30 min unna Oslo. I ski ligger også Norges nest største kjøpesenter 🙂 Trygt og godt miljø er det og vil jeg si!

  48. Anbefaler Skedsmokorset, veldig fint, både litt på landet men også litt by, sentralt og ikke veldig dyrt! Det ligger midt mellom Jessheim/Gardermoen, strømmen, Lillestrøm og Oslo 🙂
   Der er innbyggerne også veldig imøtekommende og hyggelige, så det er veldig lett og bygge seg et nettverk der 🙂

  49. Jeg er 19 og flyttet i fjor, jeg leier da. Jeg er fra Trondheim og har flyttet til Drammen fordi jeg studerer i Oslo, og for å være helt ærlig tror jeg at jeg vil bo her resten av livet 🙂 det er så utrolig koselige mennesker og egentlig sykt bra shopping, og nå om sommeren er det så utrolig fint langs elven! Utelivet er også sykt bra så lenge du velger de riktige stedene, det er noen plasser som BARE har alkoholikere men andre steder er bare superclassy og kjempefint. Nå åpner det også en bar som ser veldig kul ut, litt ungdommelig men fortsatt “ordentlig” liksom.
   Dessuten er det ikke så dyrt å bo her i forhold til andre steder, og det er liksom alltid noe å gjøre uansett om det er sommeren eller vinteren… Og så har en av restaurantene her den beste pizzaen jeg noen gang har smakt, så det er jo et pluss!

  50. Hvis jeg var deg, ville jeg definitivt flyttet til Trondheim..norges vakreste by! Elsker alt med Trondheim 😀

  51. Lillestrøm! Kjempe fin by, med helt ok uteliv. Men så er det kun 10 min til Oslo med tog, så det er fort gjort! Litt dyrt her, men til gjengjeld veldig sentralt og mange fine leiligheter 🙂

  52. Jeg bor på Nesodden ,Nesodden er et veldig koselig og fint sted å bo, en halvtimes båt tur til Oslo( går båt hver time) og 1 times kjørevei 🙂 her har du stortsett alt !
   Det er riktig nok ikke en by da, men en halvøy:)

  53. Lillestrøm er en koselig liten by. Mindre enn oslo, så det er ikke like mange mennesker og like slitsomt som jeg synes oslo er. Er jo også kort vei til oslo da, om man vil dit 🙂
   Man har alt man trenger i lillestrøm da; utesteder, resturanter, kino, kjøpesenter, matbutikker, treningssenter. I tillegg til at det er lett å komme seg derfra ganske lett med buss og slikt 🙂

  54. Asker!! 20 min til Oslo med tog og 30 min med bil. Et flott sentrum med masse fine butikker og tilbud, og mange fine hus og hyggelige folk;-) Men det er dyrt i Asker. Selv er jeg født og oppvokst der, og hadde ikke råd til å kjøpe hus der, så nå bor jeg på et lite tettsted utenfor drammmen (20 min fra asker):-)

  55. Kan anbefale Lillestrøm! Er veldig sentralt, har det man trenger som kino, utesteder, sentre osv. Pluss at det går veldig fort til Oslo med tog! 🙂

  56. Hvaler/Fredrikstad!
   Rett utenfor Sarpsborg ligger Fredrikstad og rett utenfor Fredrikstad ligger Hvaler 😉
   Foreslår å flytte til Fredrikstad og ha hytte elns på Hvaler. Er bare ca. 30 min unna 🙂

  57. Jeg har familie som bor en mellom stor plass som heter Kløfta, er en 20 til 30 minutter unna Oslo, det er veldig fint der, men det passer kansje best for en barnefamilie. De har Det ligger ca 5 til 10 min til Gardemoen og det er ganske nært Strømen

  58. Drøbak!
   Der er det alt, kjøpesenter,strender, ridesenter, svømmehus, kino og tusenfryd ligger 20min unna i tillegg til at Oslo er 40min unna! 🙂 Skikkelig koselig by med mye å tilby!

  59. Jeg bor i Ski, det er 30minutters kjøretur fra Oslo. Her er det kjempefint med senter, hotell, og diverse ting 😉 det er veldig dyrt å kjøpe her, men burde vurderes 🙂

  60. Bærum er omtrent en halv time unna byen, og bare 15 minutter unna Sandvika på østsiden. UTROLIG FINT HER, og ikke noe farlig som skjer. Anbefaler veldig å flytte hit, hadde også vært kjempehyggelig med en liten blogger som nabo, du er så søt og herlig!

  61. Tønsberg er seriøst det fineste stedet i hele Norge! Anbefaler deg Tønsberg eller kanskje Lørenskog 🙂

  62. Flytt til Lillestrøm/strømmen!! Det er sykt sentralt og man har både gågater med masse butikker og strømmen storsenter som er sykt bra med masse merkebutikker ogsånn;) det tar også bare 20min og kjøre til Oslo ca!:)

  63. Fredrikstad er den beste byen, herlig byliv ved brygga også lett tilgang til sverige <3 mye finerere enn slumme sarpsborg 🙂

  64. Stavern er en utrolig fin og koselig by å være i på våren, sommeren og høsten. Masse koselige mennesker og koselige steder å være, så det er absolutt et fint sted å bo. Samtidig så er det ganske kjedelig og dødt der om vinteren, men da tenker jeg “hvem er det som flyr ute og har piknik på vinteren?” det er vel ganske få steder tenker jeg det er full fart på vinteren. Men stavern ser jo også veldig fin ut på vinteren da, koselig å gå turer der 🙂

  65. Jeg bor i ski, og her anbefales det å flytte! Veldig sentralt, 30 min med tog til Oslo, 15 min å kjøre til Tusenfryd. Ikke minst et stor kjøpesenter, kino, hotell, flere treningssentre, osv. 🙂

  66. Kongsberg! Jeg bor her og trives utrolig mye! Det er ikke så veldig langt unna Oslo heller… Rundt 1 1/2- 2 timer 🙂

  67. Sarpsborg er kjempefint. En hyggelig by, som ikke er aalt for stor. Bor der selv, og pendler til Oslo for å gå på skole der. Det er ikkenoe problem i det hele tatt. Det anbefales! 🙂

  68. Jeg bor i Sarpsborg selv, og trives ganske godt her! Tar jo bare 45 minutter å kjøre til Oslo! Fredrikstad, nabobyen til Sarpsborg er en litt større by, men kan ikke uttale meg så mye om den, siden jeg ikke har vært der så altfor mange ganger.
   Men trives i Sarpsborg, og det er en hyggelig by!

  69. Jeg vil virkelig anbefale Fredrikstad fremfor Sarpsborg, større og finere by! Og det er jo nabobyen til Sarpsborg. 🙂

  70. Fredrikstad, uten tvil! Det er jo sarpsborg naboby, bare at den er mye større. og kun 1 time for oslo sentrum!

  71. Drøbak er et utrolig fint sted en halvtime unna Oslo! Kalles også for badebyen, utrolig mange fine store hus med utsikt over havet!

  72. Fredrikstad er en utrolig fin by, jeg bor her selv. tar ca halvannen time med buss og ca en time med tog til Oslo! Fredrikstad er jo delt opp i mange forskjellige deler, og noen steder er finere enn andre. 🙂

  73. Tønsberg tror jeg er en perfekt by for deg! Jeg bor her selv og det er en av Norges fineste byer. Den er ikke så veldig stor, men den er ikke liten heller. Det er masse shopping muligheter, masse store fine hus og leiligheter, også muligheter for uteliv(selvfølgelig), og bryggen er jo super fin om sommeren! Tønsberg er kanskje den beste byen om sommeren. Det finnes så mange fordeler med å bo her i Tønsberg, absolutt 🙂 Og det ligger jo ikke så langt fra Oslo, ca. 1 1/2 times kjøring, og som noen andre har skrevet, så ligger det jo ikke langt i fra Sverige! ANBEFALES PÅ DET STERKESTE

  74. Home is where the heart is, er det ikke det de sire?
   Forøvrig anbefaler jeg virkelig Oslo, man trenger jo ikke bo midt i sentrum, men flytte litt utenfor, for eksempel Majorstua, Frogner, Røa (Bærum), uti Asker/Sandvika osv. 🙂

  75. Jeg bor litt unna lillestrøm, kjæresten min bor der. Lillestrøm er helt perfekt spør du meg. Det er sentralt og har alt du trenger, men er allikevel ikke en storby. Det tar 10-15 minutter med toget til Oslo, og det går tog til alle døgnets tider. Lillestrøm er et bra sted å bo, men det er jo langt unna ditt hjemsted. Vil uansett anbefale Lillestrøm 🙂

  76. Bor i saltnes 30 min fra Moss, ca 30 min fra Fredrikstad, 1t og 30 min fra Oslo, 40 min fra Nordby. Trives her:) ikke lagt fra kysten så det er kjempe fint om kveldene:)

  77. Jeg bor i Sarpsborg å jeg stor trives ! Mange hyggelige folk og veldig mye å finne på ♥ Perfekte stedet å bo 🙂 Også er det jo så fint og det er nesten ikke noe krimnalitet der.

  78. Bor i Sarpsborg selv, veldig fin by! Kort vei til både Oslo og Sverige. Rett over grensen er det også et stort kjøpesenter (Nordby). Bodd her i ca.16 år nå og stortrives!

  79. Jeg bor i Drammen! Jeg syntes det er kjempefint der 🙂
   Det er 30 min fra Oslo.
   Men ikke flytt til stavern :p det er bare bondegårder der og alltid dårlig vær, syntes jeg

  80. Jessheim! ca 40-50 min unna Oslo, 5-10 min unna Gardermoen, ikke for stort. ikke for trafikkert, passe stort senter

  81. Har egentlig ikke et godt svar til deg, men jeg bor i Sarpsborg, og der er det helt ok… Anbefales ikke 🙁

  82. jeg bor i drammen, og det er en kjempe bra by. De har masse og tilby, og det er veldig fint her:) toppenhaug eller konnerud er de mest populære stedene her

  83. hahaha ” ikke noe kriminalitet i sarpsborg i det heletatt”
   dummeste jeg har hørt, du bader i rusmidler.
   Fredrikstad er østfolds fineste by, og anbefaler sterkt å flytte hit, parfekt for din livvstil med vår flotte brygge! dert er en storby, men samtidig ikke!

  84. Fredrikstad er veldig sentralt, det er en times tid til oslo,halvtime til nordby 🙂 bodd her de siste 19årene, og trives godt! 🙂

  85. Kolbotn er fint! Det har veldig bra beliggenhet og ligger rett utenfor Oslo, så det er lett å komme seg inn til byen. Og så er det veldig koselig der:)

  86. Jeg bor i et lite sted som heter Spydeberg, ligger ved siden av Askim, og det er kort vei til nesten alt. Tusenfryd – halvtime. Oslo – 45 min – 1 time. Er kjøpesenter i Askim, men bor også nerme et sted som heter Ski. Som har et større shoppingsenter!:) hvis du skal flytte, anbefaler jeg Askim, Ski eller Spydeberg.

  87. Jeg bor i Skien, er veldig fornøyd 😀 om ikke dette er noe så ligger jo fine Porsgrunn rett ved siden av:) 2 timers kjøretur til OSLO 🙂

  88. Jeg bor fortsatt hjemme. Ca 20 minutter unna Lillestrøm, men i morgen er det en uke til jeg tar over min nye leilighet(!!) som er enda nærmere Lillestrøm. Jeg syntes Lillestrøm er ett fint sted. 🙂

  89. Jeg bor i Stavern, ett ord: idyll. Mer koselig sted skal du lete lenge etter, og til de som klager på vinteren… Er det så mange steder i Norge hvor det er mye å gjøre om vinteren? Det er bare et par timer unna Oslo også, jeg vil alltid elske Stavern 🙂

  90. STAVERN!
   Stavern er verdens fineste by på sommeren, is, sommer, turister og hav er vel det som beskriver stavern best!
   På vinteren er det ikke så mye som skjer her, men vi ligger bare 1 og en halv time unna oslo og 2 og en halv unna krisiansand så det er virkelig ikke noe problem å komme seg unna når man føler for det 🙂

  91. Drammen er helt klart et supert sted, og det er heller ikke så langt til Oslo og andre steder 😉
   Men Norge har mange vakre steder, så uansett hvor du eller dere ender opp så kommer du/dere sikkert til å trives 🙂 det blir hva man gjør det til! <3
   Ønsker deg en fortsatt fin kveld vakre deg! 😉

  92. Lillestrøm er et bra sted 🙂 har vokst opp her, og kunne ikke tenke meg å bo noe annet sted. Det er veldig nært alt, bare 8 minutter med tog unna Oslo S og byen i seg selv har egentlig alt man trenger. Det føles trygt og godt der, kanskje ikke sånn at jeg føler meg supertrygg på vei hjem fra byen om kvelden – men det gjør man ikke i oslo eller noen andre byer heller. Lillestrøm er rolig, men samtidig folksomt, sentralt og veldig fint!

  93. Oslo kan kanskje virke upersonlig, dyrt og stort, men det er så utrolig deilig å bo i Oslo. Du er nærme alt, og bare en kort flytur unna Harstad o.l. Personlig ser jeg virkelig ikke grunnen til å flytte til Drammen, Sarpsborg o.l. når alternativet er vakre Oslo. Bare tenk hvor koselig det hadde vært med en fin leilighet på Grunerløkka. Det handler om å finne sitt Oslo, for Oslo er en helt fantastisk by å bo i. Her har du alt, og bor man litt utenfor bykjernen går det alltid en buss, trikk eller t-bane her. Uansett hvor man er. Det er utrolig deilig. Ikke mange andre steder man finner et så bra tilbud.

  94. Jeg bor i Tønsberg, som ligger ca halvannen time unna Oslo. Sjarmerende liten by, og selvfølgelig verdens navle ifølge meg, haha! Det er ingen storby slik som Oslo, absolutt ikke, men har jo det største shoppingsenteret rundt her. Er veldig glad for at jeg bor så nærme det med tanke på at selv de fra Tjøme må ta bussen helt inn til Tønsberg for å shoppe. Det er jo ganske langt sør i Norge, dvs varmere enn Harstad og nærme kysten. Selv bor jeg 500 meter unna en ganske populær strand. Jeg elsker denne byen, den er ikke like bråkete og forurenset som storbyene men langt ifra landet og har skoler, shopping og hva en jente trenger. Det er også fort gjort å ta en dagstur eller helg i Oslo. Perfekt!

  95. Mitt råd er som fra mange andre å flytte til et sted langs østland/sørlandskysten eks. Porsgrunn(Skien-nabobyen), Brevik, Stavern, Helgeroa(i nerheten av Stavern). Jeg anbefaler disse stedene pga det er utrolig fine steder som ligger sentralt i forhold til det meste eks. Oslo(ca 1time 40minutter). Disse stedene ligger også i grenseland mellom øst og sørlande så har det vakre sørlandspreget, det er heller ikke lang til ulike flyplasser (Torp, Rygge, Gardemoen, Geiteryggen).
   Lykke til med det eventuelle valget 🙂

  96. Jeg bor i Skedsmo, 2 minutter unna Lillestrøm. DET ER FANTASTISK! Vi bor nesten på landet, samtidig som det er ti minutter med toget til Oslo. Det er også kort vei til Gardermoen, så du slipper å mellomlande når du skal ut å reise. Vi har jo også strømmen storsenter med over 200 butikker. Det er et kjempefint senter med stor variasjon av butikker og spisesteder. Du kan sitte på en café uten at du merker at du er på et senter. Det er også et godt miljø her 🙂
   Jeg anbefaler Lillestrøm, eller Skedsmo(hvis du liker frisk luft og rolige netter)

  97. Stavern!! Absolutt! Det er en kjempekoselig liten by som ikke er for liten! Og det er heller ikke for lang vei til Oslo eller andre litt større byer om man vil til det! Ikke minst så der det det stedet i Norge med flest soldager!.. Hehe! Og det kan virkelig anbefales å flytte dit! Helt herlig! 🙂

  98. Jeg syntes du burde velge Drøbak eller Ski. Det er to fine ¨steder med masse folk. Om du velger å flytte til Drøbak så kan du kjøpe hus like ved havet og få utsikt mot havet, det er også et lite senter her, og ligger bare 40 min unna Oslo. Velger du Ski kommer du til et sted med kino som vi også har i Drøbak også har begge hotell, Ski har et veldig stort kjøpesenter. Hadde valgt en av disse stedene så ville du hverken angre eller bli bitter.

  99. Bærum? Skal studere i Oslo til neste år, men blir boende i Bærum nettopp fordi det er superlett å komme seg inn til Oslo:) Også har vi jo sandvika storsenter (<3) Men litt dyrt er det jo da..

  100. Bor selv i Fredrikstad, å det tar bar en time med tog til oslo å knappe 3 kvarter å kjøre, det er to kjøpesenter her som er mye større en Harstad sine! Er selv fra Harstad å jeg flyttet hit for å flytte inn med kjøresten å stor trives. Norby ( stort kjøpesenter ) i sverige er bare 40 min unna. Du har også Moss, sarpsborg, halden og strømstad i nærheten. Men det aller beste med fredrikstad som jeg har utnyttet meg mest av er flyplassen rygge. Du kan fly til london for 59 kr en vei hvis du bare har en ti kilos handbagasje med deg. Folkene her er herlig å glad i å være sosiale, mange koselige cafer og uteplasser. Pluss det er en utrulig bra høgskole her, men kjenner flere som bor her mens de går skole i oslo hvis det er ønskelig. Anbefaler på det sterkeste.

  101. Heidu! hvis du vil flytte et sted utenfor Oslo men likevell så er det superenkelt å komme seg til Oslo, så er Asker akkurat det rette stedet for deg!
   Jeg bor i Asker nå, men skal flytte til Oslo i og med at jeg trives der godt. Asker er verdens søteste by med koslige strender, kafeer og desuten sentralt. I tilegg ligger den kjente stranda Hvalstrand i Asker noe som er et stort pluss!
   Søk opp litt rundt Asker og se hva du finner. Asker ligger 20 min unna Oslo med bil 🙂

  102. Du har kanskje vært i Drammen by, men drammen som kommune har så mye mer å by på! Selv bor jeg på Konnerud, som ligger omtrent 20 min fra sentrum. Bussene går HELE tiden som gjør det fortsatt veldig sentralt. Også kan du dra til byen når du vil, også da Oslo når du vil siden togene går ca hvert 20 minutt. Så selvom du har vært i sentrum, tror jeg du ville trivdes litt lenger fra selve byen. Åssiden, konnerud eller vinnes eller noe. Nå ville jeg ikke bodd på åssiden selv, men det er ganske koselig der også.

  103. Nittedal!! Mange norske folk! Sykt mye kule leiligheter, ikke like dyrt som i Oslo. Og bare 20 min med tog/buss til Oslo som går hele tiden, pluss 10 minutter til Lillestrøm/strømmen. Perfekt 🙂 hvis ikke så ville jeg gått for Lillestrøm/strømmen 🙂

  104. Jeg leser noen av kommentarene over her, og du må for all del ikke la deg overtale av folk som bor i de byene. De skal jo “forsvare” dem så godt som mulig. Jeg er fra Østfold, og har bodd veldig mange steder, så jeg har noen tips 🙂 ikke finn på å flytt til Sarpsborg. For de som bor i Østfold er Sarpsborg kjent for å KRY av narkomane. Kjenner også MANGE fra Sarpsborg som hater byen og aldri kunne tenkt seg å bo der igjen. Det er rett og slett en skikkelig sliten by. Moss, det er en KJEDELIG by. Ingenting som skjer, ingen bra utesteder, rett og slett en død by. Leste i avisen for en stund siden av de har typ 150 pizza steder, og thats it. Ellers så er Fredrikstad faktisk en utrolig fin by. Utestedene og restaurantene ligger på bryggekanten alle sammen, kjøpesenteret har tatt seg opp MYE, og det samme med gågaten. Sommeren i Fredrikstad er helt nydelig også 🙂 i tillegg er det masse kjempe fine leiligheter i Fredrikstad sentrum! Og det er jo en grunn til at flesteparten av folk fra de andre Østfold byene drar til Fredrikstad om de skal noe 😉
   Halden er en liten by, sikkert koselig, men ikke noe sted å flytte om du ønsker å komme deg vekk fra lille Harstad! Tønsberg er også en fin by faktisk. Koselig med bryggepromenaden om sommeren, og grei shopping. Så om du skulle vurdere noe i Østfold så ville jeg satt Fredrikstad som nr.1 og Tønsberg som nr.2 🙂

  105. Lillestrøm er bare 10 min unna Oslo sentrum og det er ekstremt koselig her og man føler seg alltid trygg! Prisene er veldig høye for å kjøpe seg leilighet/hus da, men det er sikkert ikke mor problem 🙂

  106. LØRENSKOG! tro meg, det er en fin trygg by! Elsker at alt er så nærme. Feks metro triaden, likestrøm, strømmen og ikke minst OSLO!

  107. Hei! Jeg er fast leser av bloggen din, og selv om jeg er dårlig på å kommentrere så vil jeg bare si at jeg synes du gjør en veldig god innsats på bloggen din, og jeg missunner deg på mange områder, spesielt når det kommer til engasjementet for ting du brenner for. Synes det var gøy at du lurer på nettopp dette, fordi jeg har en del tipsog erfaringer å komme med 
   Jeg er født og oppvokst i Oslo, og det har stort sett vært veldig greit. Oslo er en fin by, og det er mange fordeler med å bo der, samtdig som det er mange ulemper. Det er for det første dyrt, og det er også ganske slitsomt, da det er en storby, og du vil kanskje ikke føle den samme tryggheten der. Jeg vil allikevel anbefale deg å flytte et sted der du har lett tilgang på å komme deg til Oslo, da det kan være en fordel på flere områder.
   Jeg bor opprinnelig på Skedsmokorset, men akkurat nå bor jeg på hybel i Kongsvinger fordi jeg går på Norges Toppidrettsgymnas her. Forskjellen på Skedsmo og Kongsvinger er enorm. Kongsvinger er en veldig liten by, her føler jeg meg ganske innesperret. Du må ett stykke av sted før du kommer til en annen stor by, og det gjør at jeg kan føle meg litt innesperret. Regner med det blir omtrent det samme som Harstad, bare kanskje enda verre der, og det blir igjen det samme som eks Drammen eller Sarpsborg.
   Og det er derfor jeg sterkt vil anbefale deg å flytte til Skedsmo!!!! Hvis du først bor på Skedsmo, så har du god tilgang til SÅ mange plasser. La meg nevne: Lillestrøm, Rælingen, Lørenskog, Strømmen, Jessheim og også Oslo. Alt dette ligger rett ved hverandre, samtidig som plassene adskilt, men anser de ikke som sammen plass. Uansett hvem av plassene du bor så vil du kunne dra nytte av de andre er såpass nerme. Det går busser til og fra Lillestrøm og til alle disse plassene HELE tiden, og fra Lillestrøm igjen går det tog direkte til Oslo. Det er så store fordeler og muligheter, og det er det jeg elsker med å bo på Skedsmo. Om du vil ha bylivet kan jeg anbefale Lillestrøm, trygt og fint, ikke minst koselig. Noe dyrt, det vil nok være billibere på eks Jessheim, men det er ett litt mindre sted igjen, men da også roligere. Kan nevne at fra Lillestrøm til Strømmen storsenter, som faktisk er norges største så tar det typ 5 minutter med buss, og den går så ofte som vært 10?ende minutt 🙂
   Lykke til, håper du finner noe som passer deg 🙂

  108. Syns Kristiansand er en utrolig fin sted! Bor her selv, og kunne aldri flyttet noen andre steder! Ikke minst er det utrolig varmt her om sommeren, men vi har også dyreparken, en utrolig fin by, også får vi jo Norge’s største kjøpesenter som holder på å bygges opp nå 🙂 Kristiansand er en herlig plass, kunne ikke tenkt meg å bo noen andre steder!

  109. hei, jeg vet hverken om Oslo, drammen eller sarpsborg, men vil bare kommentere litt om å flytte ut generelt. Jeg kunne ikke lage mat og haddr aldri vasket klær, men rett etter vgs hoppet jeg i det og flyttet til england for å studere. Det var greit nok å flytte inn, jeg bodde på et kollektiv hvor regninger var inkludert så jeg slapp tenke på det, men det var vanskelig å flytte. Jeg og kjæresten slo opp etter et år pga forskjellige planer, så måtte gi opp noe som du sier. Men det var utrolig godt å komme hjem en måned til jul , påske og hele sommeren. Fant meg kjæreste på universitet, han er akkurat ferdig å studere men’s jeg har ett år igjen. Så det kommende året bor vi i forskjellige byer, men Han flytter til London og jeg skal søke jobber der og forhåpebtligvis flytte sammen – så da gir jeg opp hvor jeg søker jobb for å.bo sammen. Men det er herlig å flytte ut, samtidig som man alltid er velkommen hjemme. 🙂

  110. Flytt til Halden! Er et kvarter til Nordby, som er et kjempe stort kjøpesenter. Er også billigere leie, kjøpe priser 🙂

  111. Tønsberg er veldig fint, halvannen time unna olso, ganske liten by men allikevel har vi stort kjøpesenter, to kinoer, svømmehall, skatepark ++++++ og brygga vår er jo ganske berømt og det kommer folk fra hele landet hit om sommeren og utelivet er ganske bra

  112. Jeg bor i sandefjord, som er ca 20 minutternfra stavern, og det er rett og slett nydelig der! Tønsberg er også fint, som er 20 min andre veien:) stavern er også kåret til norges beste sommerby:)

  113. STAVANGER! Det er den fineste byen jeg vet om, og jeg har hørt myye positivt om byen. Det er mye shopping også! Stavanger er den byen jeg drømmer om, fordi den er jo bare helt perfekt! <3
   Det er min mening, men du bestemmer hvor du vil flytte og du skal ikke føle at noen tvinger deg til det! 🙂

  114. Jeg bor i Moss og synes det er ganske bra! Det er en rolig og trygg by å bo i, men ikke langt unna harrytur til Sverige, festing i Fredrikstad eller shopping i Oslo.
   Moss er en fin by, men dersom du er mest opptatt av at de gode utestedene skal være i sentrum av byen du bor i, så anbefales ikke Moss.

  115. Du bare må flytte til Sarpsborg om du skal flytte:D! Er en helt fantastisk fin sommerby med herlige folk overalt! Flott uteliv er det også der! Ingen tvil her altså, Sarpsborg på topp!:)!
   Ps. Digger bloggen din:)!

  116. Molde!
   Molde er en kjempe fin by med fjell, masse sol og sjø 🙂 det er kjempe fint der, masse strender også 🙂
   Elverum!
   Elverum er heller en litt innestengt by. To svære kjøpesentre og en ganske lang bygate med masse fine restauranter og cafeer. Elverum er ca. 2timer unna Oslo og en fin liten koselig by.

  117. Jeg er født og oppvokst i Drammen, og jeg skjønner godt at du ikke trivdes helt der. Jeg flyttet til Stavern for ett år og fikk starte på nytt. Jeg trivdes utrolig godt, folk tok meg imot med åpne armer og jeg fikk fort nye venner som jeg tror jeg kommer til å ha livet ut. Stavern er en utrolig koselig, men så klart liten by. Det er helt øde på vinteren, mens om sommeren er det alt for mye folk. Nå befinner jeg meg i Sandefjord og har gått på skole i Larvik. Etter det jeg har erfart så er både Sandefjord og Larvik litt av noen ryktehøl, og flere jeg kjenner kan virkelig ikke vente med å komme seg vekk herfra – inkludert meg selv. Det morsomme er vel det at jeg heller flytter tilbake til Drammen nå i sommer……

  118. Jeg bor i Sarpsborg men hadde heller bodd i Fredrikstad hvis jeg kunne velge! Gode shoppingmuligheter, nærme Sverige, 1-2 timer unna Oslo så man kan fint ta dagsturer dit. 🙂

  119. Men hvis du ser etter et lite og koselig sted er Sarpsborg tingen! Veldig lite, men gode shoppingmuligheter der også. Det er også ca. 1 time unna Oslo, og veldig kort vei til Sverige 🙂 Sarpsborg og Fredrikstad er egentlig veldig like byer, men som sagt er Sarpsborg mindre og koseligere, mens Fredrikstad er større og mer likt Oslo.

  120. Hei, jeg bor ikke i sarpsborg men jeg bor i nabo byen fredrikstad! sarpsbor g er en veldig fin by, med herlige mennesker det er kort vei til alt.. grålum er det fineste stedet eller på lækkert! 🙂

  121. Så fine planer du har <3 Jeg bor i Fredrikstad og trives veldig godt 🙂 Fredrikstad er rett ved siden av Sarpsborg. Sarpsborg er kanskje en litt mer penere by i utsende, men i Fredrikstad er det et mye mer shopping muligheter :)Det tar en og en-halv time til Oslo med bil <3 Fredrikstad er jo rett ved Hvaler en fin kommune som er egentlig bare er øyer og Hvaler er et kjempe fint ferie sted <3 Ville absolutt anbefalt Fredrikstad <3!

  122. Altså, flytting er noe jeg synes er det vanskeligste i livet. Jeg klarte nesten ikke å være borte fra foreldrene mine en uke i leirskole, og da kan jeg ikke tenke meg å flytte ut før jeg MÅ det, eller blir tvunget til det. Mamma og pappa er de største forbildene mine, de jeg ser opp til og jeg kunne like godt bodd med dem i hele livet mitt, og vært med dem. Altså for det første, kjærligheten mellom en mor og et barn er så sterkt, at jeg kjenner øynene blir blanke når jeg skriver nå. Jeg husker en gang mamma og pappa dro for å møte mammas syke far (de ble borte i 10 dager), og da måtte jeg og søster være igjen her, siden vi hadde skole. Når mamma gikk, så gråt jeg som bare det, fordi jeg klarte ikke den smerten av at mamma dro fra meg. Og dette var snakk om 10 dager, hvordan skal jeg klare hele livet mitt i et hus alene? Jeg skal bo med mamma og pappa så lenge jeg klarer, likevel om jeg bare er 14 nå, så vet jeg hvordan det kjennes. Båndet mellom meg og mamma, meg og pappa og meg og søster er så sterkt at jeg nesten begynner å gråte. Hvis det hadde vært meg hadde jeg aldri flyttet ut med venner etc. Jeg klarer bare ikke det, og jeg vet at jeg fortsatt er ung, men likevel om jeg trenger frihet i blant, holder det å være for meg selv alene i en halv time. Trenger ikke et eget hus for det.
   Jeg ville bare dele denne hendelsen med deg, og ikke flytt ut før du er sikker på at du vil bo i fra moren din og faren din som har vært med deg siden første skritt. Er det tryggere å flytte ut med kjæresten eller venner du har kjent i noen år kanskje? Det er opp til deg, kanskje du føler behov for å flytte ut, men ja. Dette er min mening, og jeg håper ingen av dere vil svare noe i mot, fordi det jeg har opplevd er sterkt.

  123. Tønsberg! Norges fineste by 🙂 Alt man trenger, finnes i den byen. Fantastisk sommerby, og veldig koselig om vinteren. Vært et besøk hvert fall! Lykke til 🙂

  124. Hva med Asker? Kusina mi bor der, og det er minst like fint som i Oslo! Fra der jeg bor i Oslo nå til kusina mi tar det sånn ca 20 min med bil? Så det burde du i hvert fall ha i bakhodet 😀

  125. Halden! Absolutt en fantastisk by!
   Den er fin, kjent, og ligger 15min med bil fra Nordby Shoppingsenter, som er skandinavias største shoppingsenter!
   Det er også to shoppingsentrer ganske sentralt i byen! Verdt å flytte til ,eller i alle fall besøke 🙂

  126. Jeg vil anbefale Akershus ovenfor Østfold å bo. jeg har selv bodd flere steder i begge kommunene og trives utrolig mye bedre i akershus.
   jeg har også bodd flere steder i Akershus men Drøbak er desidert det fineste stedet jeg har bodd. Det er sentralt og bare 40 min unna Oslo. Samtidig er det rett ved havet og er mange flotte strender der. Det er heller ikke dødt om vinteren da dette er kaldt julebyen like mye som sommerbyen. Om vinteren blir hele byen fylt opp med lys og det er helt nydelig her.

  127. Hei Sofie! Jeg vil anbefale Lillestrøm om du/dere ikke vil flytte til Oslo. Grunnert med det at det er utrolig sentralt og de fleste vil hit. Jeg bor jo i Lillestrøm og trives, går tog til så og si overalt herfra, samt buss, så det å komme seg steder er ikke et problem. Så som sagt Lillestrøm er sentralt og et fint sted og bo! 🙂

  128. FREDRIKSTAD!!!!
   er kort vei til sverige, går tog ttil Oslo hver time og jeg personlig syntes Fredrikstad er mye bedre enn sarpsborg fordi Fredrikstad har mye bedre utvalg av butikker og er ja mye bedre enn særp.

  129. Nå bor jeg selv i Oslo, har alltid bodd her, og trives virkelig. Men av andre steder jeg er veldig glad i, er Stavern nummer 1. Jeg har feriested i Stavern, og har vært der hver eneste sommer siden jeg ble født (er like gammel som deg, 94). Er ikke et eneste sted jeg trives bedre enn Stavern og Larvik (som er nabobyen til Stavern). Virkelig de fineste byene på jord. Jeg pleier som sagt bare være der om somrene, så hvis du er ute etter masse bra utesteder, liv og tralala, så er jeg ikke like god der. Men Larvik har både kjøpesenter, spahoteller (Farris bad, veldig mye omtalt både i Norge og andre steder i verden), masse fine restauranter, spisesteder og gågater. Larvik sushi, Milano og slike spisesteder er virkelig til å anbefale. Larvik og Stavern er så utrolig fint!!! Ellers så elsker jeg Skien/Porsgrunn også. Utrolig fine steder. Lykke til på ferden:)

  130. Jeg vil anbefale deg å se litt på leiligheter/boliger på Sørumsand i Akershus. Jeg bor selv her og selv om man kan si det er litt ” ute på landet ” er det en veldig sentral plass. Vi har både barneskole, ungdomskole, videregående med blant annet studie, media, elektro, påbygg etc. Her er det også tog, og til Oslo er det ca. en halv time med tog, og til lillestrøm ca. et kvarter. Her er det også buss som tar deg rundt om i distriktene pluss til lillestrøm. Det er også kun en time fra sverige, hvor du kan da velge om du vil dra til Charlottenberg eller Töckfors. Vil virkelig anbefale dette stedet.

  131. Mosshar jeg å anbefale, det er noen utesteder kanskje ikke så mange men det er da noen. Vi har ca 3 shoppingsentere, flotte strender. Ca. 1 time til oslo, ca. tre kvarter til sverige og ikke langt til byer som sarpsborg, fredrikstad.

  132. Tromsø, vi har jo Jekta med masse forsjellige butikker. Tcmn jobber nært Nerstranda hvis dere er gode venner. Mange fine liligheter ikke langt ifra hjembyen/familiene deres.

  133. Lurer på om jeg skal gifte meg for pengene allikevel, noe som var min “plan” på midten til slutten av barneskolen.. Hahaha! Neida 😉

  134. Ikke utelukk Tønsberg! Verdens beste sommerby, en time og et kvarter unna Oslo er det også 🙂 Veldig sentralt og mye jobbmuligheter + skole og annen utdanning er veldig sentralt i Vestfold generelt! Har ingen planer om å flytte fra Tønsberg og det av godt grunnlag!

  135. bodd på lillestrøm hele livet og trivdes veldig godt der, flyttet hjemmefra for litt over et år siden og bor nå 5-10 min fra lillestrøm, på strømmen, trives VELDIG godt her. Man blir aldri 100% klar til å flytte ut, det er noe man bare må kaste seg utti og vokse på veien 🙂

  136. Stavern er et nydelig sted! Er veldig dødt uteliv, men fantastisk natur, fine soldager og nærme kysten nesten hvor du er 🙂

  137. Jeg bor selv i Sarpsborg, men er fra en liten plass utenfor Bodø. Foreldra mine flytta hit når jeg var liten, med planer om å flytte tilbake, men det skjedde ikke fordi de trivdes så godt her. Nå vet ikke jeg om grunnen til at jeg liker Sarpsborg så godt er at jeg er vokst opp her, men byen er ikke for stor og ikke for liten. Vi har de meste, og det er kort vei til billig mat i Sverige og “Storbyshopping” i Oslo. 🙂 Lykke til!

  138. Stavern er utrolig fint! man kan bare gå utafor døra så har man forskjellige isbarer og velge mellom og små hjerter av butikker!utrolig fine strender, øyer og gåturmuligheter! men det er ikke svære shoppingmuligheter her sån som i kanskje oslo eller lillestrøm! vi har jo amfie og Norbyen, men man må dra helt til tønbsberg som jeg pleier for og få new yorker og hele pakka! men fortsatt så er dette så utrolig deilig og avslappende! så det er vært og bo her for og bare måtte ta en liten busstur til tønsberg om jeg trenger noe

  139. MOSS! Der maddepaddee er fra! 40 min fra Oslo. 5 minutter fra ryggeflyplass! Helt ok butikker, strender, park, VELDIG bra kulturliv, båter, også er skogen veldig tilgjengelig får turer 🙂 verdens kosligste lille by 🙂

  140. Drøbak! Utrolig fin by ved havet. Har noen butikker og kafeer nede i sentrum og et knøttlite kjøpesenter, men ligger litt under en time med buss til Oslo, halvtime til Ski, hvor de har et stooort kjøpesenter og under det til Vinterbro som er et litt mindre kjøpesenter. Mange strender og badeplasser, mye fin natur og mange muligheter til å gå i skogen. Kjempekoselig i jula med julegateåpning og julenissens postkontor 🙂

  141. FREDRIKSTAD! Garantert 70% bedre enn sarpsborg og mye mer å by på. Samtidig er det en times togtur fra Oslo city.

  142. Hva med Gjøvik?
   Gjøvik ligger ca 2t unna Oslo, det er en utrolig flott by som ligger rett ved Norges største innsjø, nemlig Mjøsa.
   Det er så utrolig fint her om sommeren, og det er minst like fint her om vinteren.
   Det er mangemange leiligheter i- og rundt Gjøvik som kan kjøpes og leies.
   Dette er virkelig en vidundelig plass som anbefales på det sterkeste.
   :))

  143. Skjønner deg kjempegodt! Men anbefaler deg og bo hjemme så lenge som mulig, med mindre du har råd til og kjøpe. Vi er heldige som får leie en stor leilighet av moren til kjæresten min, og skal få kjøpe den “billig” når vi har råd, men skulle jo helst eid med en gang!
   Jeg bor faktisk i Lillestrøm, og trives veldig godt her. 10 min med tog, 20 min med bil så er man i Oslo. Samtidig er det deilig og ikke være midt i byen 🙂 Meeeen er ikke akkurat verdens navle! Har en del utesteder her, mange bra resturanter, og to store sentere i nærheten, så man har det fint her 😀
   Lykke til! 😀

  144. Bor i Lillesrøm, og det er veldig fint der :)) Stort torg og by med kjøpesenter, svær bussterminal & togstasjon, kino, masse utesteder og cafeer. Det er også et ute-badested som heter nebben, utroolig fint der! Og masse matbutikker, parker, idrettshaller, turområder, gårder osv! Anbefales på det sterkeste!

  145. Jeg bor i Sarpsborg, det er helt ok å bo her, men det blir litt kjedelig i lengden. Narkotika er det nok av her, det kryr av narkomane. Særlig i Kulås parken ligger det fult av brukte sprøyter. Mulighetene for shooping er heller ikke akkurat de beste, men det funker fint. Må innrømme at jeg ganske ofte drar til Fredtikstad når jeg skal shoope. Sarpsborg er en passe stor by, og det er nok av rykter og slader her. Anbefales ikke!

  146. Jeg bor litt i Stavern, det er helt fantastisk der om sommeren, man flyter på en sky når man er der! Men om vinteren, da er det så kjedelig at man har lyst til å råtne. Stavern har også veldig lite utesteder, i og med at det så vidt har fått tittelen av å være en by, haha. Jeg tror Tønsberg hadde vært perfekt til deg 🙂

  147. sarpsborg er en utrolig fin by og bo i! Ikke så veldig langt unna oslo om du vil på shopping, og det er mye å gjøre i sarpsborg! Vil virkelig anbefale deg å tenke på det, jeg elsker i alle fall å bo her!

  148. Jeg bor i Sarpsborg men jeg ville mye heller bodd i Fredrikstad, mye koseligere og leilighetene ved vannet i byen er bare helt nydelige! Anbefaler de! I særp er det mye slumt for å si det sånn..det blir jo tross alt kalt hasjbyen i Norge å det merker man for å si det sånn. Når jeg går til byen lukter jeg hasj på lang vei og det er MANGE rånere! Fredrikstad er mye bedre.
   Jeg har bodd her hele livet og jeg vil flytte langt vekk..

  149. Lillestrøm området er veldig fint og ikke minst sentralt! det er kort vei inn til Oslo,du har matbutikker,kjøpesentre,kino og diverse i nærheten. Man har buss og tog i nærheten,som da gjør det enkelt å komme seg fra et sted til et annet. Om du liker det sentralt,men ikke for “slitsomt” så er lillestrøm området absolutt å anbefale 🙂 Vil bare legge til at du gjør en super innsat med tanke på bloggen,og jeg er fast leser! Du har fine innlegg,mye intressant og som regel alltid med bilder 🙂 Fortsett sånn

  150. Jeg bor i Asker, og du burde flytte hit. Er relativt “høy status” som bærum noe du mest sannsynlig er ute etter, dritfint og er et kvarter fra Oslo med tog. Er veldig sentralt og mye som skjer 🙂 Du har vært der før på det kleine intervjuet

  151. Har bodd i Lørenskog før som er ca 10 min fra Lillestrøm. Trivdes utrolig godt der 🙂 er liksom litt midre og koselligere og alt er litt næremere enn Oslo, men samtidig hvis man vil til byen er jo det også bare rundt 10/15 min til Oslo!

  152. For 2 år siden flyttet mamma med meg og 3, av de andre søsknene min til canada helt alene ut og kjenne noen der og uten og kunne flytenes enegelsk, jeg forsto ikke helt hva folk sa før en uke eller 2 etter jeg hadde hvert der siden folk momler og snakker fort men nå forstår jeg så si nesten alt, jeg bor i norge nå men jeg skal flytte til bake til canada snart. Hvis du tenker og flytte til amerika så ambefaler jeg at du tar føre korte først selv om du må kjøre opp på ytt når du kommer ditt. Men for og si det sån og flytte til america var det beste som hadde hent meg. Savner stede og folkene sykt mye, de har mange barer, kulber, og masse fine strender og folk er mere utadvent så du bør ike ver red hvis du sår i en heis og den andre starter og snakke til deg det betyr bare at den andre prøver og hver vennlig. (meste parten av tiden) Uansett hvis du har sykt lyst til og flytte til amerika når du blir eldre og klar til og flytte så lankt så er det ikke noe galt og folk kommer til og se på deg som modig og jeg er ganske sikker på at du kan få deg en jobb i victorias sicret så det er ikke noe problem 🙂 Så det jeg prøver og si er at ikke hør på andre siden andre kommer til og fortelle deg at det er helt galt og flytte, men så lenge du følger drømmen din så er alt rett og bra:) lykke til med fremtiden. og hvos du er intrisert til og høre mere om da jeg flyttet til canada bare e male meg 😉

  153. Hei ! Jeg bor selv i Sarpsborg, jeg liker meg veldig godt, da det er sykt fine strender her, det er to store strender som er kjempe deilige å veldig poppulære 🙂 (jeg kan godt lage ett blogg-innlegg om byen sarpsborg med bilder osv, om du vil det? kan godt legge ut bilder av fine lieligheter i Sarpsborg også, hentet fra finn om du vil )
   Dette er bra om Sarpsborg:
   * Under 30 minutter til sverige og nordens største kjøpesenter med masse fine og billige butikker og fine resturanter.
   *skal man til polet for å kjøpe masse gode drikkevarer til en BILLIG penge så er det va 30 minutter til Strømstad! (hit er det også mange som drar om sommeren fordi det er fantastisk mange fine resturanter nede ved bryggeneog det flotte havet, kjenner man noen med bår (slik jeg gjør) så er det en fantastisk fin båttur fra Sarpsborg til Strømstad, er ikke FOR langt, men man rekker alikevel å få farge på turen !:)
   *Det er kort vei (ca 20 min) til Halden hvor man kan dra på “Allsang På Grensen” (som du sikkert har sett på tv)
   *Midt i sarpsborg by finner du et kjempe fint og helt greit kjøpesenter med masse fine butikker og stæsj! (www.storbyen.no om du vil se hvilke butikker som er her)her har du alle de vanlige butikkene som bikbok, Gina Tricot, Cubus, Carling, H&M osv osv, har 4-5 interiørbutikker på dette senteret, 6 med nille (de selger jo også som du vet mye fint til hus og hjem), her finner du også kafèer, matbutikk, MacDonald’s og vi har til og med en piercing og tattoo salong på dette senteret! (osv osv)
   *Det går busser her hele tiden for de som ikke har lappen, det er kort vei til som du sier; Oslo, og feks skibakker om vinteren, vi har også litt nedenfor Kjøpesenteret “storbyen” en Stadio, hvor det er fotballkamper om sommeren, og hockey kamper om vinteren, men om vinteren er det også en skøytebane for barn og voksne!
   *savner man sommeren om vinteren kan man ta sol, er masse masse solarium her, i farten kan jeg komme på 7 uten å tenke meg om! ellers så har vi også et stort badeland, quality resort og hotell (https://www.nordicchoicehotels.no/Quality-Resort/Quality-Hotel-Resort-Sarpsborg/) her kan du klikke deg inn for å se bilder osv av spa/badeland/lekeland og hotell)
   *ellers så har vi jo lekeland, to faktisk innen for 20 minutters kjøretid, bor du i sarpsbor by som ligger midt i hele byen Sarpsborg, så bor du jo veldig sentralt og trenger ikke nødvendigvis å ha lappen, selvom de fleste her har det ! 🙂
   *ps! kort vei til både rygge flyplass (40 min) og Gardemoen (litt over en time)
   med det så er det jo selvføgelig noe negativt også, ikke osm jeg kan komme på i farten, føler at mange sier at dette er en ræva by, men det er bare pga en ting, å de er vant til det livet her og vil ha nye opplevelser og erfaringer! De jeg har hørt si det flere ganger, de bor her enda! så det er jo en grund for det ! 🙂
   håper det gjorde valget ditt lettere, nå skal jeg lage et innlegg på bloggen (perfect2me.blogg.no) om byen sarpsborg med bilder osv (om du ikke gidder å klikke deg rundt på nettsidene osv selv ) håper du har det bra og koser deg i varmen!
   (Sarpsborg er den varmeste byen om sommeren btw ) 😀

  154. Det er helt greit å bo i Sarpsborg, man har det man trenger her. Her er det ikke sånn at “alle kjenner alle” men det er heller ikke Oslo. Perfekt str på byen. 🙂 Lykke til!

  155. LILLESTRØM! Koselig liten by som er veldig nærme Oslo og strømmen storsenter som er Norges største senter. Går et tog til Oslo hvert 10 minutt og det tar bare ti minutter. Kjempe koselig i Lillestrøm, anbefaler. Man kan få noen store fine boliger der som ikke er altfor dyre

  156. Lillestrøm! 10 minutter med tog og ca 20 minutter med bil inn til Oslo. Du bor mellom Oslo og Gardermoen, så byen er ganske sentral! Fineste byen 🙂

  157. Vestfold er jo et flott fylke å bo i, og Tønsberg hadde nok passa deg best med uteliv både dag og natt 😉 Larvik, Sandefjord og Stavern er også fantastiske plasser å bo 🙂

  158. Hei , jeg skulle bare nevne at spikkestad er et supert sted ! Det ligger i røyken kommune en halvtime med tog til Oslo ! Det er utrolig familie vennlig men også masse fint og moderne ! Det kommer et kjøpesenter nå om et år ! Du kan enten ha en eksklusiv leilighet det er utrolig mange fine av dem eller et Klassisk eller Moderne stor hus ! Vi har kjempe fine inbyggere , og bare sånn at du vet det vil du få venner kjapt her det er mange unge voksene her . Og det er aldri noe oppstøy i gatene !
   Det skulle jeg bare si , fordi det hadde vært så kuuuuuult ! Hilsen Nadine

  159. jeg ambefaler ASKER! Det er 15-20 min med bil til oslo (ikke langt) tar ofte en tur til byen for å spise med venner osv. utrolig kort vei til sandvika storsenter og trekanten som er i sentrum av asker! utrolig hyggelig folk og lett å føle seg hjemme 🙂 flyttet hit selv for noen år siden.

  160. KOM TIL BÆRUM SOPHIE! Jeg har mange grunner til hvorfor du burde komme til bærum, det er ikke langt fra byen!
   1. Det er ikke langt fra Oslo! Det tar kanskje 20 min kjørtur til oslo/sentrum. Det er også masse busser og t-baner som går ann, så det er null stress!
   2. Det så ut som du ville bo i et stort og flott hus, og det er jo dette bærum er kjent for! Vi har kjempemange, og FINE hus – mange av de dyreste har utsikt over Oslofjorden, som oss.
   3. Det meste er innen maks en times rekkevidde. Gardemoen tar det ca 1 time til, oslo 20 min med bil, norwegian outlet 40 min.
   4. Det tar 10 min å kjøre til Telenor Arena, som er helt fantastisk til konserter osv!
   5. Vi har ganske mye fjell og skog rundt oss også, som f.eks bærumsmarka, som er nydelig på vinteren til å gå på ski!
   Bærum har også et veldig fint preg over seg, og jeg lover deg at du kommer til å elske det her!

  161. Hei du! I fjor flyttet jeg fra nord til lillestrøm, og vi bor altså litt “uttpå landet”, ikke mer enn 5-10 min buss til sentrum, og jeg er jo fornøyd med å bo her. Stoor tilgang til kollektiv transport, busser nesten overalt og bare 15 min tog til Oslo s!
   Vil jo tro det er drømmestedet hvis du f.eks ikke har tilgang til bil med det første og ønsker å bo nært oslo 🙂

  162. Sarpsborg er veldig fint, jeg bor der selv, og har bodd her i 10 år snart! Det er veldig nærme både sverige og oslo, og er en veldig fin by! anbefales å flytte dit altså!

  163. jeg bor i strømmen som er like utafor oslo, kun en kjapp tur med tog(togstasjonen ligger sentralt). her har vi i tillegg norges største kjøpesenter! i tillegg ligger det rett ved lørenskog, lillestrøm osv. som har flere kjøpesentere. eneste er at det ikke ligger rett ved sjøen, med tanke på sommeren. det er heller ikke så VELDIG mye uteliv, men det er lett tilgjengelig med alle de andre stedene som er nærme strømmen

  164. Kristiansand er også utrolig nydelig! byen er en av norges største, og så utrolig fin på sommeren! Det er ingenting som slår hytte- og båtlivet på sørlandet. Muligheter for nesten alt som trengs: shopping, strender, nære alpinanlegg om vinteren, badeland, kino, uteliv, resturanter og alt som følger med!

  165. Jeg synes ikke det finnes noe som helst fint med Sarpsborg by. Og det holder de fleste jeg kjenner seg enig med. Til og med de jeg kjenner som bor der! Fredrikstad derimot tror jeg du/dere kommer til å trives MYE bedre i! Der har du alt du trenger, og en superflott bryggepromenade med masse restauranter og barer og godt uteliv. Sommeren i Fredrikstad er fantastisk! .. og såklart hele resten av året, men sommeren er magisk 😉 Det er kun en times tid inn til Oslo med bil også. Jeg bor i Fredrikstad selv, men jobber i Oslo og det går faktisk helt greit å pendle 🙂 Ta dere en tur til Fredrikstad i sommer, så får dere oppleve “Østfolds perle” 🙂

  166. Jeg flytter mest sannsynlig til Lillestrøm til høsten! Jeg gleder meg masse 🙂
   Da flytter jeg på hybel, prøver å finne en som ikke er så altfor dyr.

  167. Jeg er fra Lillestrøm, og jeg vil si det er nesten like bra å bo der som i Oslo. Du slipper det stressende bylivet med en gang du går ut døren (selv om, for min del, så er det å foretrekke) og likevel bruker man 10 minutter fra Lillestrøm Stasjon til Oslo S. Og togene går nesten hele tiden! Man finner det meste man trenger i Lillestrøm sentrum; kino, kjøpesenter, matbutikker og selvfølgelig tidenes mest halvtragiske utested Martins. Hadde uansett anbefalt alle steder i verden over Drammen..

  168. Sarpsborg er en kjempe fin by syntes jeg!!! Vi har bra med shopping , pluss det tar bare 30-45 min med bil til Nordby. Sarpsborg har en typisk norsk vinter med snø. Samt en varm og fin sommer. Det er endel aktiviteter , med et bredt utvalg for dem små og store. Det ligger heller ikke langt utenfor Oslo, og man har muligheten til å kjøre ditt, ta buss eller tog. Sarpsborg ligger også ganske nærme Halden, fredrikstad og koselige gamlebyen!

  169. Bodd i Sarpsborg hele livet, og jeg trives her og har alt jeg trenger – selv om det er en liten by og alt det der. MEN however, om du først skal flytte så burde du ikke velge Sarpsborg:) Fredrikstad derimot – great!

  170. Jeg tror du ville kjedet deg i Stavern. Det er en utrolig fin familieby og helt fantastisk om sommeren hvis du liker late dager med fine omgivelser, men man får ganske enkelt lite for pengene fordi det er dyrt “bare fordi det er Stavern”. Hva med Sandefjord? Hvis du tør å flytte såpass langt, ville jeg jo helst anbefale Kristiansand. FANTASTISK BY.

  171. Jeg bor i Sarpsborg og har bodd her hele livet. Det er veldig fint å bo der, man har alt man trenger, kino, shopping, resturanter osv. Men jeg ville ikke flyttet hit hvis jeg kunne valgt f.eks. Oslo i stedet. Sarpsborg tror jeg nok ikke hadde passet deg så godt,det er en veldig liten by hvor det skjer veldig lite.

  172. Ville engetligt anbefalt Stavanger for å si det sånt! Jeg lover deg, verdens fineste by! så utrolig fine resturanger, sentrum er helt magisk og leilighetene er utrolig fine! + det er et sosialt sted, der man er ute om kvelden på resturang og sånt, ikke bare sitter inne hver kveld å sitter på PC på skype eller no! tenkte bare å si ifra om det:):)

  173. Har hørt av folk som flytta dit at Stavern er totalt dødt om vintern, ingenting å gjøre på, men veldig fint om sommern. Sarpsborg er en gjennomkjøring som alle kjører forbi, og det lukter ofte grusomt der. Fredrikstad er et bra valg om man ikke vil ha for stor by, men det er ganske kjedelig om vintern der også, men veldig koselig by da.

  174. Hørte du ikke likte Drammen så godt, men jeg bor der og det et kjempe fint! Kjøpesentre, bystrand, veldig fine strender og for eksempel veldig fint å løpe ved elva! Kjempe fin om sommeren med elva og strendene, og om vinteren er det veldig koseligt med lys og pynt i byen! Jeg vil veldig anbefale å flytte til Drammen! Det er ikke langt fra Oslo og det masse som skjer, og har masse butikker! (Tipper de fleste) 😀
   PS: ELSKER BLOGGEN <3

  175. Heidu!
   Jeg bor ca 5 min unna Lillestrøm og er veldig fornøyd. Byen er ikke så alt for stor, fin gågate, mange kafeer/restauranter og det er mange som bor her. I tillegg er det ca 2 min unna Strømmen, som har Norges største kjøpesenter, Strømmen storsenter, hvor det er veldig bra shoppingmuligheter.
   Lillestrøm er også ca. 20 min fra Oslo med bil, og 10 min med tog.
   Her går det også busser hele tiden, så transport er ikke noe problem.
   Lillestrøm er jo også “sykkelbyen”, og det er gode treningsmuligheter både i og utenfor byen.
   Byen anbefales! 🙂

  176. Flytt til Jessheim, Stavanger, eller kanskje rett og slett en leilighet til å starte med ikke så veldig langt unna foreldre og kjentfolk! 🙂

  177. Stavern er helt nyyydelig på sommeren, det samme er Larvik, som ligger rett ved siden av! Shoppingen er ikke noe å skryte av, men jeg bor her, og trives. Hvis jeg vil ta med en real shoppingrunde drar jeg bare til Sandefjord, som er nabobyen 🙂 er også masse som skjer i Stavern og Larvik på sommeren, som “Best av de beste” som går på TV2. Larvik har jo også et sv verdens beste håndballag, som er utrolig morsomt å følge 🙂

  178. Har bodd i Sarpsborg hele livet, trives veldig godt!
   Det er en liten og koselig by. Ligger bra til med tanke på Sverige og Oslo. Tar ikke mer enn typ 30 minutter med bil til Sverige og typ 1t med bil til Oslo. Anbefaler å bo her! 🙂
   Fredrikstad er også en veldig fin by, større enn Sarpsborg.
   Anbefaler heller å flytte dit! 🙂

  179. Sørumsand! Ligger i Sørum kommune og er en halv time sånn ca fra Oslo. Det er veldig fint og koselig her + at det skjer ikke mye vold eller kriminelle ting her. Er flere dagligvare butikker + et lite senter med interiør butikk, apotek, ICA, 91shop som er sminke butikk og flere ting.

  180. Det at du ikke vil flytte til Drammen synes jeg er merkelig! Drammen har de siste årene utviklet seg helt utrolig positivt! Her har man byen i nær tilgjengelighet, skog og mark også nært. Bra uteliv og masse bra fester. Bare 30 min til Oslo. Har tre flyplasser, Gardermoen, Rygge og Torp, innen en times rekkevidde. Man bor i en by samtidig som det ikke er en storby med masse press hele tiden. Her går det busser overalt, uansett hvor du bor bor du mer eller mindre veldig sentralt, og ser ingen grunn til at du ikke skulle velge Drammen. Leilighetene på Union brygge er praktfulle hvor man kan få den luksus man ønsker.
   Du bürde ta turen hit en gang til før du velger det bort, for her er det en spesiell amtosfære som jeg aldri har følt noen andre steder!

  181. Hei❤Fredrikstad og Sarpsborg er to veldig fine byer😊 du bør vurdere å flytte dit. Bor i Fredrikstad selv å det er helt utrolig fint her (byen) + at det er kort vei inn til oslo

  182. Hei, jeg bor i Fredrikstad!! det er mye finere en sarpsborg. ca 30 min unna Oslo. perfekte bolig priser er det også, hvertfall for førstegangs kjøpere 🙂
   klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg