tror du på kjærlighet?

Nei. 

Alle de filmene og seriene man ser på har gjort at jenter har fått en helt feil oppfattning av hvordan ting faktisk er. Jeg tror vi alle venter på en prins charming som åpner dører, drar ut stolen og gir komplimenter, er der for deg og viser hva han vil. Istedenfor får man et “sikkert ” og et ” vet ikke” og en gjeng jenter som overanalyserer alt. Is that love?

93 kommentarer
  1. Jeg tror på kjærlighet, men ikke det man ser på film. Alle forhold har sine vanskligheter og problemer. Ingenting er en standard i et forhold .. Alle forhold har sine egne måter å være bra på tror jeg, men jeg tror på kjærlighet selvom jeg har blitt såra uttallige ganger! 🙂

  2. Må faktisk innrømme at jeg har en sånn kjæreste 🙂
   Verdens snilleste som bare vil meg det aller beste!
   Tror nok det er en prins charming for alle der ute, bare dere er tålmodige og venter! Og setter pris på de som dukker opp 🙂
   Behandle de riktig tilbake også 🙂

  3. Jo, jeg tror på kjærlighet. Og du er bare 18 år. Det er latterlig at du skal klage over at det ikke finnes kjærlighet. Du er altfor ung og guttene du omgår deg med er altfor umodne til å utvise eller i det hele tatt føle ekte kjærlighet. Du har kjent forelskelse, ikke kjærlighet. Vent litt før du uttaler deg om noe så stort 😉

  4. Jeg tror på kjærlighet, men det er jo en selvfølge at ikke alt er som på film. Ikke alle gutter er umoden!

  5. Så klart, kjærlighet kommer ikke av å dra ut på byen, drikke seg drita og kline med randoms. Man må vente, slutte å oppføre seg som en falsk hore og heller finne en ekte gutt som ikke bare er ute etter en dum blondine å klå på, så er du på god vei 😉

  6. Ingen guttar i min klasse er modne til ”kjælighet” haha. De sier: vi venter til ungdomsskolen da er det masse flotte damer med store pupper! menmen, kjærlighet er tungt da ;- ))

  7. Når dere først finner en slik gentleman, så vil dere jo ikke ha dem? Da er han “for snill”. Da ønsker man seg heller en badboy. En som i starten virker litt krevende, men det gjør det hele spennende. Nei. Dette er en douchebag. Men hvis dere jenter absolutt vil ha det slikt får dere bare fortsette som dere alltid gjør. Jeg på min side valgte en good guy som min eneste og første – han gjør INGENTING galt. Ingen drama, ingen problemer. Jeg blir behandlet som en prinsesse og vi har allerede vært sammen noen år.

  8. Vi bor i feil land Sophie 🙂 har bodd i USA i flere år og der var guttene sykt gentlemen mot så og si alle jentene 🙂 er bare gutta i Norge som ikke helt forstår enda!:)

  9. har da funnet meg en såkalt “badboy” som jeg går ut fra er en dude med en haug me tattiser og piercinger.
   vell, har ikke møtt sniller gutt, kommer med frokost på senga og ligger og stryker meg i håret når jeg sover. kunne faktisk ikke hatt det bedre

  10. kjærlighet er når man elsker en person like mye som vedkommende elsker deg. det er når man kan ta stygge bilder sammen og se igjennom de 100 ganger og le like mye hver gang. det er når man tør å si sine meninger og være uenige. kjærlighet er når man kan være sammen uendelig lenge utenom å bli lei, og når man ikke sees savner man hverandre. kjærlighet er vakkert. kjrlighet er mellom to personer. det er når man kan krangle og være nær ved å gjøre det slutt, men ta seg sammen og tenke på hvorfor dere har vært sammen til nå, og hvorfor ikek fortsette? kjærlighet er for meg min kjæreste, martin farstad.

  11. Ja, jeg tror på kjørlighet….
   Jeg hadde for 4-5 måneder siden en sånn type som alle jenter leter etter….. ( å vi var sammen i 18 mnd.++)
   Desverre ble det slutt:-( Fordi han måtte flytte…. Veldig langt..( Utrolig trist:-( )
   KyZzViLdE

  12. Åh, jeg er så heldig å ha fått min drømmeprins jeg! Han er utrolig fin og perfekt. Han er en gutt som virkelig gjør alt for meg og han betyr alt. Bedre og mer sjarmerende gutt tror jeg du skal lete lenge etter. Jeg er bare 15 år og de som har kjæreste nå holder som regel ikke ut til de er 100, men jeg har hørt om fler. Det går ann, og det skal det virkelig gjøre med oss. <3 Så I have my prince, and I´m so happy.

  13. For det første – HÆ? Hvis du skal skrive om noe så stort som kjærlighet, prøv å få fram poenget, ikke bare tre linjer. ”
   “Så klart, kjærlighet kommer ikke av å dra ut på byen, drikke seg drita og kline med randoms. Man må vente, slutte å oppføre seg som en falsk hore og heller finne en ekte gutt som ikke bare er ute etter en dum blondine å klå på, så er du på god vei ;)” Ta dette til deg og tenkt litt over det! Er helt enig med henne/han.
   “Jo, jeg tror på kjærlighet. Og du er bare 18 år. Det er latterlig at du skal klage over at det ikke finnes kjærlighet. Du er altfor ung og guttene du omgår deg med er altfor umodne til å utvise eller i det hele tatt føle ekte kjærlighet. Du har kjent forelskelse, ikke kjærlighet. Vent litt før du uttaler deg om noe så stort ;)”
   Han her vet hva han babbler om! litt feil å si at man er for ung til å skjønne kjærlighet, men i ditt tilfelle stemmer det nok 😛 Helt enig med han og.
   Fuck u bitch, grow the fuck up.

  14. Ingen er perfekte da, selv om jeg og kjæresten min har kranglet noen ganger så vil jeg uansett mene at vi har et bra forhold. Aldri perfekt, men når noen elsker hverandre så er vel det nok? <3

  15. Da kan ikke du ha opplevd gode kjærester. Gode gutter finnes, men du må gi noe tilbake, ikke bare ta og ta. Ikke alle jenter overanalyserer alt. Det kommer kanskje når du er et par år eldre? Det går an å ha et forhold med romantiske spontane innspill fra begge sin side, som f.eks. hjemmelaget middag med god vin bare fordi. Man kan ha sine egne venner og være balansert. Man trenger ikke være sammen på facebook og kommentere hverandres ting. Kjærlighet er når du sier hadet til noen for å være vekke en lang stund, og du merker hvordan hjertet synker. Bare å ligge inntil hverandre, holde i hånded og se en koselig film når jeg er syk, sminkeløs og har jævlige mensensmerter viser at noen kan elske meg akkurat som jeg er.

  16. Nei, filmkjærlighet er ikke ekte kjærlighet! Men for mange er det bedre å drømme seg bort i en fantasi kjærlighetshistorie enn å bli skuffet i den virkelige verden <3

  17. Nei, tror ikke på kjærligheten, heller ikke på at jeg kommer til å finne noen en dag. Hater personligheten min og utseendet mitt, er nok ingen som vil ønske å gifte seg og få barn med meg. I tillegg krangler foreldre mine nesten hver dag, de er ikke særlig lykkelige akkurat. De lovet å elske hverandre til døden skiller dem ad, nå greier de knapt å se på hverandre uten å bli provoserte av ett eller annet. Kan hende en slags kjærlighet eksisterer her og nå, men at noe så sterkt kan vare livet ut det vet jeg ikke stemmer.

  18. Tror på kjærligheten, men tror nesten jeg bare prøver å overbevise meg selv. Det er det jeg håper på i livet, finne “the one” og ha et perfekt liv og starte en familie. Vet jo at det ikke ender sånn for alle, men hvis ikke man prøver eller drømmer, kommer man ingen vei!

  19. Jeg tror på kjærlighet! Har værdens hærligste kjæreste! Har vært syk i noen dager nå, hvor jeg bare har følt smerte og sorg. Jeg har grått meg gjennom nesten 4 dager, og han var der for meg! Han dro ingen steder.. Han var der og gråt sammen med meg, trøstet meg, og tok vare på meg! Han var fantastisk:-)
   Ekte kjærlighet finnes, man må bare lete ekstra godt!!

  20. Jeg trodde ikke de eksisterte, men nå vet jeg. Har verdens herligste gutt. Og det er ikke som på film, som i feks titanic eller chuck og blair. Vi har ikke alt det dramaet. Men det er ekte. Og jeg elsker ham så høyt at det gjør vondt. Jeg våkner opp til enten at han kysser meg, tuller med meg eller så er han ikke i sengen.. men er for å lage frokost til meg. Så ja, ekte kjærlighet og ekte menn finnes.

  21. Gang på gang hadde jeg blitt skuffet og knust av gutter som bare var drittsekker, som brukte meg for feil grunner og ga meg falske forhåpninger. Jeg bestemte meg for at kjærligheten ikke fantes, at det var en klisjè laget av Hollywood, og jeg bestemte meg for å aldri forelske meg igjen. (Det er vel på det punktet du er nå.) Livet uten kjærlighet var ikke noe fint sted å være. Det var faktisk ganske tomt, grått, trist og kjedelig. Og så, når jeg minst hadde ventet det, kom en gutt inn i livet mitt. En gutt som åpner dører og drar ut stoler for meg, som gir meg komplimenter, er her for meg når jeg trenger det og finner hver dag nye måter å vise for meg hva han mener. Vi har snart vært sammen i 8 måneder, og jeg har aldri vært lykkeligere 🙂
   Ekte kjærlighet, den som er gull verdt, finnes. Man må bare lete lenge og godt nok, og ta smerten på veien. Den smerten tar du nå.

  22. Du vil ikke tro på kjærlighet, sophie. Det er derfor du ble såret noen/mange ganger, men det fins kjærlighet. Du vil ikke bruke krefter på å finne den for du er redd for å bli såret igjen. Jeg regner med på at du tror på kjærlighet. Bare vis deg! Jeg har tro på deg

  23. nei vettu, jeg har faktisk funnet drømmeprinsen. I godt og i vondt. Men så tror jeg ikke at det finnes en snillere mann en min <3 hehe.. har hvertfall ikke møtt noen så langt :p

  24. Jeg tror ikke på forelskelse, kjærliheet eller noe av den pakkaa.. Det er bare så enormt oppskrytt!

  25. jeg har funnet min, og han er min første! og kommer til å bli min eneste! har snart vært sammen i 2 år, og har det utrolig bra med han <3
   vi har til og med en nettserie på youtube som heter "liam&mathilde", ny episode i morgen!! 😀

  26. Så klart jeg tror på kjærligheten!
   Men jeg skjønner godt at mange mener at de ikke tror på kjærligheten, noe som jeg mener er feil.
   Du tror ikke at prince charming skal komme, og gjøre alt perfekt, fordi ingen personer (eller kjærligheten) er perfekt.
   Når du elsker noen elsker du de til tross for at de ikke er perfekte. Følelsene er ekte, og selv om han kanskje glemmer å ringe, eller du kjefter pga. småting betyr det ikke at det er ekte kjærlighet.
   Hvis du ikke tror på kjærligheten, er det da noe å tro på?

  27. åh, chuck og blair ass.
   jeg tror på kjærligheten, ikke nødvendigvis at den skal være helt som den er på alle filmene vi ser på, men at vi må skape vår egen kjærlighet, som er perfekt for oss.

  28. Jeg er enig i det du sier; kjærlighet er ikke som på film! Men så tror jeg på kjærlighet likevel, for når man møter den rette personen så er alt så fint likevel. Jeg har det kjempefint med kjæresten min nå, men har hatt det helt forferdelig med noen av eksene mine. Tror det kommer veldig an på hvem man har som sin utkårede, hehe 🙂

  29. jeg tror på kjærlighet ved første blikk. Jeg har kjæreste og vi møttes i en kø på en narvesen butikk. Veldig tilfeldig, men etter at vi så hverandre der, har vi holdt kontakt og hatt det helt supert sammen. Han er virkelig en herlig gutt.
   Du kommer til å finne en som er perfekt for deg sophie! digger deg og bloggen, you go girl! <3

  30. Nice blogg! Markedsfør Bloggen, Facebook, Twitter og Instagram gratis for å få flere venner og følgere på LINK AND LIKE!!

  31. Jeg har verdens beste kjæreste uten tvil! 🙂
   men kjærlighet ved første blikk og sånn piss tror jeg ikke på (fra hans side var det dèt da). mange opp og ned turer hele tiden, men det er DET kjærlighet er 🙂

  32. Tror ikke du skal late som om du er noen kjærlighetsguru før du blir eldre og har vært i et skikkelig forhold. Det handler om litt mer enn å få søte, store bamser og godteposer, og du vil fort forstå at FILM er FILM, og virkelighet er virkelighet. Bare vent til dere bor sammen, deler økonomi og får barn, hus og skikkelige utfordringer.

  33. Kjære Sohpie Elise.
   Ikke gi opp. Du er jo egentlig ei så strek jente, så akkurat nå kjenner jeg deg ikke igjen. Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men tenkte at nå var det på tide å gjøre det. Du har sterke meninger, og det synes jeg er kjempbra! MEN – kjærligheten er virkelig noe fantastisk å tro på. I vinter hadde jeg verdens mest forferdelige kjærlighetssorg, og trodde verdens skulle rase sammen… Jeg ga opp alt av gutter og bestemte meg for å KUN tenke på meg selv, og gå inn i det nye skoleåret med blanke ark, og ALDRI snu meg etter en gutt. Men helt i slutten av sommerferien var det en fantastisk gutt som dukket opp, som virkelig åpnet øynene mine og fikk meg til å tro på kjærligheten igjen. Jeg har aldri hatt det bedre enn det jeg har det nå, og jeg har virkelig fått smaken på livet og hva det har å by på. Å våkne ved siden av kjæresten min hver eneste dag og tenke på at det er nettopp sånne små ting som gjør livet bedre. Så kjære deg, ikke gi opp. Din tur kommer, som alle andres. Det føles kanskje ikke sånn akkurat nå, men jeg vet at det kommer til å skje. Du er en nydelig jente, så ha litt tro på kjærligheten 🙂 Hilsen meg, som ikke klarte å lese innlegget uten å fortelle deg dette.

  34. Hæ tror du ikke på kjærlighet? Er det egentlig mulig, altså jeg hadde skjønt det hvis du hadde sangt at du ikke trodde på “love at first sight”, men ikke kjærnilghet i det hele tatt?
   Jeg tror helt ærlig at du utaler deg litt for fort om dette tema, å du har nok bare ikke opplevd kjærlighet før, kanskje bare en forelskelse! 🙂 Å antageligvis datet altfor umodene gutter, for det finnes mange av dem der ute! 😀
   Det ordner seg nok til slutt skal du se : )

  35. Det tar du feil Sophie! Er sammen med den beste gutten, jeg tror på kjærlighet!:) Men JA, han er et menneske, så han gjør feil! Det begynte med at han hadde klint med ei av mine bestevenniner, noen måneder senere lå han med noen i fylla. Ja, han gjør feil men han lærer av dem, sånn så alle andre gjør. Så nei, det finnes ikke perfekte mennesker, men hvis du ser på det på den måten, så er jo alle perfekte?):) det finnes en der ute for alle!

  36. Har faktisk vært sammen med typen min i 7 mnd akkurat i dag, og har et lite håp om en ring i dag når vi skal ut å spise <3 18 er kanskje litt ungt, men vi er samboere og har ikke vært fra hverandre én eneste natt siden vi ble sammen, så jeg føler at det er neste steg vi har å gå 🙂

  37. Skulle ønske kjærlighet var som på film! Skulle ønske hele livet mitt også var sånn som på film♥

  38. Nå blir jeg ordentlig flau på dine vegne. Ikke uttal deg om ting du ikke har peiling på 😉 Gentlemen’s er der ute og fins på ordentlig, ikke bare på film. Men du må komme opp i en viss alder før du treffer en, for gutter på din alder er bare snørrunger.

  39. Det som er med “gentleman’s” du må fortjene en for å få en!
   Det er mange jenter som sitter der å venter på “den rette” og klager over at de ikke finner en gutt/mann som er bra nok. Har de noen gang tenkt på at de selv kan være årsaken til at de ikke finner det de leter etter? You get what you deserve! Det er noe å tenke over.

  40. Ja, jeg tror på kjærlighet, og kjøresten min åpner dørene for meg, gir meg komplimenter og er alltid der for meg. I går senest dro han til byen selv om han er nyoperert i beina, bare for å se om d gikk bra med meg fordi jeg satt på skolen og var syk. Så jo, jeg tror på kjærlighet

  41. jeg vil bare si noe, jeg har følt bloggen din nå i 1 år, elsker bloggen din. den er noe jeg øleser hvr eneste dag. du er en fantastisk blogger. du er noe jeg henter insperasjon fra. du her helt utrolig. boggen din e så god og leser. og rett og slett utrolgi mesunlig på hvor god bloggen din er. du er helt ubeskivelig god.

  42. Jeg tror på kjærlighet. Føler jeg er med i en film hver gang kjæresten gir meg et Hollywood-kyss, og mamma og pappa har vært sammen i omlag 20 år – tror de trengte litt “filmkjærlighet” for å få det til å gå så flott! 🙂

  43. vet ikke, tror ikke på kjærlighet for meg.. når jeg liker noen og vi begynner å holde på, forsvinner alt av følelser ganske fort og gutten blir helt uinteressant for meg.. fant ut av at jeg ikke var forelsket i min egen kjæreste engang, ikke bra 😛

  44. Har aldri opplevd ordentlig kjærlighet, ikke i noen former. Men jeg håper at jeg en gang får oppleve den kjærligheten jeg ønsker meg aller mest.
   Ush, de fleste har en del ting å lære av Justin, hehe ♥

  45. Jeg har min prins charming som åpner døra for meg, holder meg i hånda og tar ut stolen for meg, som gir meg komplimenter og kyss hele tiden. Og han har vært min i over 3 år<3 ikke slutt å tro på kjærligheten jenter, noen ganger er det faktisk akkurat som på film 🙂

  46. I et innlegg som heter “dyreplageri” som ble publisert 12.11.2011, skrev du dette:
   “Flere dyreater har sluttet å få barn og legge egg, det er få tigrer igjen i verden, og nå nettop ble ett av de siste neshornene i verden drept..”
   Og i et innlegg forrige uke eller noe sånn, (etter det innlegget ble publisert) så skrev du at du har blitt neshorn fadder?
   Du failer litt i det du skriver da, du burde kanskje sjekke fakta før du skriver slike ting på bloggen din.
   Jeg vet at du ikke leser alle kommentarene slik som du sier, for da hadde du ikke ignorert alt som blir skrevet til deg, av slike ting som akkurat dette 🙂 Det er MANGE som har skrevet ting til deg som du failer med eller som du driter deg ut med, men du har jo tydeligvis ikke lest det!
   Link til innlegget: http://sophieelise.blogg.no/1321109749_e.html

  47. okei , for det første:
   alle guttter er ikke det samme. vent på en person og bli hos den personen.
   for det andre: livet er ikke en film , jeg er sikker på at det finnes en person ute for deg. bare vent du, du finner “prins charming” snart skal du se, bare vær tolmodig

  48. Enda et teit innlegg av dæ. Greit at du ikke tror på kjærlighet, men sånn som du fremstille det e det hvertfall ikke. Finnes faktisk folk som har kjærlighet, sjøl om du ikke har det.

  49. Lene Alexandra trodde ikke på kjærlighet i mange år og var sikker på hun kom til å leve livet alene, og vips! Nå er hun stupforelsket 🙂

  50. skjønner ikke helt hva du mener når du sier at du ikke tror på kjærlighet. Nå vet ikke jeg hvor lenge foreldrene dine har vært sammen, men tror du de flyttet sammen, fikk to barn, bor i et stort hus og deler økonomi sammen hvis ikke de hadde elsket hverandre? Tviler på at de hadde tatt på seg så mye ansvar sammen bare for morro skyld. Nei, du er 17 år gammel og har så vidt opplevd en femtedel av livet så jeg syns ikke du er den rette til å uttale deg om kjærlighet.

  51. Tror vi skal heller konstatere at du ikke har vært borti ekte kjærlighet ennå, da disse filmene som regel er bygd på ekte kjærlighet.

  52. Jeg vet ikke helt. Jeg har aldri opplevd ekte kjærlighet, men jeg venter på min prince charming hvis han noen gang kommer da 🙂

  53. Tror du tar feil der, ekte kjærlighet er nok ganske lik film, bare bedre! Du får det nok slik en gang du og om du finner den rette 🙂

  54. Imorgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP! Dette er SÅ freaky! 1. Si navnet ditt ti ganger. 2. Si din mors navn fem ganger 3. Si din forelskelse tre ganger ……………………4. Lim dette til fire andre grupper Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag. Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks. Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen. Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

  55. Jeg har aldri trodd på ekte kjærlighet, men i en alder av 16 fikk jeg ekte kjærlighet. Nå er jeg 18. Vi har mer enn jeg noen gang kunne drømt om, og mer enn alle de tvseriene og filmene. Jeg tror på oss helt til det motsatte er bevist. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg