svar på spørsmåååål

Er kjæresten din norsk? Halvt norsk, ja. Hvor lenge har dere vært sammen? 6 og en halv måned! Krangler dere ofte? Ikke så ofte, vi har det mer bra enn dårlig for å si det sånn.  Vanlgivis er jeg veldig sta og hater å ta feil, selv når jeg ikke har rett, så jeg kan innrømme at alle kranglene starter på grunn av meg. Men nå har jeg lært meg det, så da går det veldig bra. Sånn i forhold til andre kjærestepar tror jeg ikke vi krangler noe særlig egentlig, men er veldig lett å missforstå/ bli irritert over facebook.  Merker du at han er 2 år yngre? Vel, jeg er 16 og han er 14, så jeg merker det litt ja. Han er jo naturligvis litt mer barnslig, men det er også fullt mulig å ha en ordentlig, reflektert samtale med han. Vi er veldig like. Hva pleier dere å gjøre sammen? Se film, sove, snakke.. Ja, vi er mest i senga rett og slett. Bruker å tulle mye ogsånt da, lekesloss.. Vi har mange interne vitser også. Hvordan møttes dere? Jeg, Lotte og Charlotte kjedet oss en dag så endte det med at vi var sammen med Marco å så film, bare på tull egentlig. Så begynte vi å snakke, så var vi sammen noen ganger, så førte det ene til det andre! Har skrevet om det før, dere kan lese HER. 

 

Er du venn med venner av han osv? Tja.. Noen av de, for han har noen venner som er på min alder. Jeg mener ikke å si noe stygt om noen nå, men mange på hans alder (og forsåvidt folk på min alder også) er veldig inne i den “fjortisperioden”, der alt e veldig dramatisk, man snakker mye stygt om hverandre, og når venner av han snakker stygt om meg til han.. slikt gjør man ikke, barnslig og teit rett og slett! Jeg vil ikke bli dratt inn i det der, enkelt og greit. Men såklart, jeg gir alle en sjangse og vil veldig gjerne at alle bare skal være venner. Hva synes han om at du drikker alkohol? Jeg kan ikke akkurat si at han hopper i taket av glede, men det er slike ting han bare må forstå at jeg vil gjøre en gang i blandt. Han kan gjerne være med ut også om han ønsker det, synes bare det er kjempehyggelig! Ellers så drar jeg jo nesten aldri ut i forhold til andre på min alder. Er han venn med dine venner, som Anne-Sofie osv? Jeg har heldigvis hatt veldig støttende venner som fra starten av har vært veldig åpen og har hatt lyst til å gi han en sjangse – de sier aldri noe stygt om han og er veldig glade på våre vegne. Vet jo ikke hva de sier bak ryggen min da haha, men det er jo hva de sier til meg som er det viktigste synes jeg. Skulle ønske alle var sånn! Heter han Marco eller er det et kallenavn? Ja, han heter faktisk det, hehe! Jeg trodde det var et kallenavn i starten. 

Og jeg har sagt dette tusen ganger – men den du faller for, den du er kjæreste med, det er ingenting å være flau over! Det har ingenting å si om vennene dine synes han er ukul, om han ikke er kjekk nok, gammel nok, ung nok.. Det er DU som velger din kjæreste, stå for det fra dag EN! Om man begynner å skjule noe å oppføre seg som om man er flau, så kan andre gjøre narr av deg for det. Løft hodet, si “hva så?”. Da lover jeg det ordner seg til slutt. Selv om jeg har en veldig kjekk kjæreste ( synes jeg da ), så har personlighet mye mer å si enn utseende. Man blir mye fortere lei en bra kropp enn en bra personlighet! 

 

143 kommentarer

Siste innlegg