Blind blondine…

Herregud, så teit! Jeg fatter seriøst ikke at det er mulig.. Det jeg nå skal fortelle dere, kjære lesere – er så utrolig dumt at jeg ikke helt vet om jeg vil si det, dere kommer uansett til å tro at jeg lyver. Men idag, så har jeg virkelig dummet meg ut. Big time. Jeg kunne valgt å holde dette for meg selv, men siden min hobby er å blottlegge å gjøre narr av meg selv på internett så kan vel ikke litt ekstra “åh, ho sofie e så dum” pr skade meg noe særlig.

I dag var jeg nemlig i byen for å kjøpe meg hårfarge til etterveksten. Det er ingen hemmelighet at jeg er blond, der av – jeg må ha blond hårfarge for å farge etterveksten. Gjett hva jeg kjøpte? svart hårfarge. Jeg har altså tatt en pakke med sort hårfarge, gått til kassa, sett på pakken, betalt, dratt hjem. Jeg må ha vært i en transe! For da jeg kom hjem å så ned i pakken ble jeg helt forvirret. Kanskje gud eller skyttsengelen min mener jeg bør farge håret sort? . Jeg skjønner det seriøst ikke!

Så ja, i morgen må jeg til byen for å kjøpe en ny en, som blir å koste meg litt penger.. Føles litt halvveis unødvendig, aja…

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg