video – mine upopulære meninger

Denne videoen har jeg utsatt litt å legge ut, tenkte at det potensielt sett ikke er “verdt det” å slenge ut sjelen sin på den måten. Vi alle har ting vi tenker og mener som ingen andre burde få vite, og her legger jeg altså ut alt i en video på YouTube.. Haha.

Krysser fingrene for at jeg kanskje ikke er alene om alt dette, hadde vært fint å høre fra dere i kommentarene! Nå venter en lang dag med filming og diverse. 😘

 

68 kommentarer
  1. Skjønner at det kan føles ubehagelig å vaske hendene uten å ha fuktighetskrem, men i denne tid med voksende antibiotikaresistens så har vi alle en plikt til å ikke spre bakterier. Helt enig i at vi har godt av litt bakterier, men resistente bakterier har vi absolutt ikke godt av. Pluss at vi spesielt har en plikt til å beskytte de svake i samfunnet, de som kanskje har nedsatt immunforsvar osv. Tarmbakterier er ofte grunnen til omgangssyke feks.

  2. Det er ingen sjarm å si jeg hater…. ., og jeg hater…. og ….. Det er et sterkt ord Spar det ordet til det faktisk gjelder. Du som liksom skal være en språk person! Det plasserer deg på et lavt trinn.

  3. Syns ikke disse var så ille jeg! Er enig i alle, bortsett i fra at jeg ikke MÅ ha fuktighetskrem etter å ha vasket hendene.

   Lyset ble veldig fint med lampene, du ser amazing ut😍

   Og et tips til alternative sugerør: på TGR selger de sugerør laget av bambus eller stål, til sånn 15kr for en 5-pakke.

  4. Haha, dette var veldig göy! 😀 Enig i så og si alt jeg faktisk! Haha! 😉 Og det var supert lys i videoen! Love it! <3
   Klem! <3

  5. Hei Sophie!
   Synes ikke meningene dine var så ille. Tenker at vi alle har ulike meninger, og hadde alle vært like ville det blitt rimelig kjedelig.
   Lyset ble bra forresten 🙂

  6. Hei! Jeg er interessert i og på utkikk etter bokanbefalingene dine. Hva med en egen kategori til de? 🙏😊 A.

  7. Synes det er skikkelig gøy med upopulære meninger, vi har vel alle noen av dem! Men din “veldig upopulære mening” i nummer 8 hvor din mening er at pupper er “sexy fra evolusjonens side” vil jeg vel kanskje tenke at det er en mening som ikke er helt gjennomtenkt. Det er jo stor variasjon i hvordan pupper i forskjellige kulturer i dag, og der vi er preget av den vestlige kulturen og får en ladyboner ved bassengkanten av et godt sett pupper, ser man en annen holdning til pupper hos for eksempel stammer i Amazonas, hvor enkelte grupper går rundt toppløs som den mest naturlige ting (i motsetning til kjønnsorganet, som i stort sett alle kulturer bruker å være tildekt). I tillegg ser man jo også at fokus og forhold til nakenhet, pupper og seksualitet endrer seg på trendbasis!

   Jeg er ingen ekspert på området, men vil kanskje kunne si meg enig i at det seksualiserte forholdet til pupper også underbygges av kvinner i dag, og man kan ikke bare gi den moderne mannen skylden, men det er nok ikke bare fra evolusjonens side.

   Jeg har inntrykk av at du liker å være godt opplyst og ønsker å tilegne deg mer kunnskap. Hva pupper angår kan jeg blant annet anbefale deg og gjøre et dypdykk på nett om pupper og religion – hvor de i religioner på tvers av kulturer har sett på som symbol for moderlighet og fruktbarhet. Hva trend angår, vet jeg at det finnes spennende lesestoff og forskning gjort både rundt nyere historie og om for eksempel kvinnelig kropp og seksualitet i Viktoriansk tid.

   Og for en liten godbit på slutten, urelatert til pupper men relevant for kvinnelig seksualitet og eierskap over den, det viktorianske diktet “Goblin Market” av Rossetti, bare sånn for å gjøre søndagen fullkommen!
   https://www.poetryfoundation.org/poems/44996/goblin-market

   God søndag! 🙂

   1. Nei det er så klart ikke helt gjennomtenkt, det var min umiddelbare upopulære mening og ikke fakta 🙂 Hehe. Så klart er det ulikt fra kultur til kultur, og i vår kultur er det sånn, og det jeg mente er at jeg tror ingen mann bare har bestemt seg for det.

    MEN jeg synes det er interessant å høre, og takk for at du deler info! <3 Sånt lærer jeg av 🙂

  8. Folk som synger!!!!! Word!!!! Hater det selv! Blir så klein at jeg vil synke ned i jorda😂👏🏼 Hadde en kollega som gjorde sånn, bare tok opp gitaren og sang. Så ble jeg så flau også trodde han at jeg ble sprut rød i ansiktet fordi han var så flink og kjekk. Helt krise. Det er grusomt. Han var ikke flink heller.. det var som å være på en idolaudition, en sånn kjempedårlig en der alle dommerne er flaue.

  9. Bare gøy med sånne meninger. Gjør deg til den personen du er, og ulik naboen. Bare bra!

   Jeg HATER folk som mener at man ikke kan bruke dette ordet, fordi det har en hard tone. Vet du hva- alt må ikke være helt norsk ordbok. Jeg var 100% sikker på at om jeg så kommentarer etter at videoen var sett, så var det en som måtte hakke på det. Hvem bryr seg. Sikkert en veldig kul person som hakker på ordvalget til de rundt seg. Folk setter veldig pris på en sånn kvalitet. Både på internett og face2face.

   Sophie Elise er en kul. Vakker å se på og virker til å være en vakker person. Jeg blir 27 år, og lest denne i bloggen i mange år nå. Hun gjør masse kult, og det er artig å følge med på hva som skjer i livet hennes.

   1. <3 så hyggelig å høre fra deg!!!

    Ja, det er litt spesielt å reagere sånn på et ord, men ord er jo makt, som man sier. Så, det handler om å ha et litt avslappet forhold til det også :*

    1. Ja! Ord er makt som du sier, men hvordan folk reagerer på ord handler mye om innstilling og holding man alt har til den som ytrer ordet. Har man en negativ holding til en blogg- dropp og kommenter tenker nå jeg. Du virker som en super kul jente, fin personlighet. Vi er veldig ulike, men jeg setter veldig pris på synsvinkler fra flere kilder en likesinnede. Da blir man reflektert, noe som er en bra ting! Gleder meg til fremtiden din, blir spennende å følge med 😊🧐👌🏻

  10. Haha, jeg sier ei litta hele tiden og er fra Trøndelag 😅😂 men skjønner faktisk godt det er irriterende, jeg aner ikke hvorfor jeg sier det, hvor jeg har det fra, det bare kommer ut 😂

    1. Jeg er synger bra selv, men dauer på meg når folk bare drar på med triller og ikke måte på overdrevent ‘vokalonani’ som noen så treffende kalte det! Sååå flaut! Blir som deg, lurer på hvordan de venter at jeg skal reagere, er de ute etter lovprisning og applaus, eller? Haha, ikke at jeg ikke kan komplimentere, men når det gjøres på en slik overdrevet SE PÅ MEG HØR PÅ MEG måte, er det bare drittflaut:p

  11. Enig i så og si alle meningene dine, spesielt det med å elske dyr. Blir bare irritert når kjøttspisere sier de elske dyr fordi de har hund og katt hjemme liksom. Dummeste jeg hører

   1. Javel??? Ærlig talt, det er faktisk fullt lov å elske og spise kjøtt, og å samtidig være ekstremt glad i hunden og katten sin. Hva slag idioti er dette Lene?

    1. Hei Biff, tror ikke det var det Lene sa. Poenget er at man må spesifisere hvilke dyr man liker. “Jeg er ekstremt glad i katter og hunder jeg kjenner, men syns det er greit å spise andre typer kjøtt”, det er ikke det samme som å si “Jeg elsker alle dyr”.

  12. alle har rett på egne meninger og reagerte ikke på noen av disse hehe. (utenom den første litt da, med tanke på du ikke er veganer haha. men det kommer vell en dag😂)

  13. Denne videoen fikk meg til å ville prøve å bli vegetarianer! Men hva spiser man, for man kan vel ikke spise brød engang da?🤔

  14. Jeg er så enig når det gjelder vipper! Når noen har fått satt på så mye at det er ut som EN vipp! Det er grusomt! Når du sier at du alltid må ha på krem på hendene etter å ha vasket dem; det høres mer ut som en tvangstanke enn en upopulær mening. Hva er det med rene, ukremede (lol, tror ikke det er et ord) hender som du synes er ekkelt?
   Min upopulære mening er at Beyonce er skrekkelig oppskrytt. Noe av musikken hennes er helt ok, men jevnt over så skjønner jeg ikke hypen rundt henne. En annen upopulær mening er at Stranger Things bare er merkelig, oppskrytt og kjedelig 😛

   1. Jeg tror ikke det er en tvangstanke men heller en slags fobi, synes hender som har kommet ut fra vann uten fuktighetskrem er ekkelt, hehe.

    Det tror jeg faktisk ikke er en upopulær mening, har hatt undersøkelser på begge og en stoooor andel av mine følgere er enig med deg, både om stanger things og begyone! Spesielt sistenevnte, tror jeg har fått flere tusen forslag påakkurat den.. <3

    1. Det er interessant! Har aldri før hørt om noen som synes hender som kommer ut av vann uten fuktighetskrem er ekkelt! Men jeg kan på en måte skjønne det. ikke at jeg synes det er ekkelt, men jeg synes det er utrolig ekkelt å bli klissete på hendene! Om så bare litt, så må jeg vaske meg 😛 Hvordan er du etter en dusj/bad? Må du smøre deg med en gang, eller gjelder det bare nyvaskede hender? Synes det er så interessant hvordan vi som mennesker reagerer på ulike ting og situasjoner!
     Det er godt å høre at vi er mange som synes de er oppskrytte, hahah!

  15. Som sykepleier er det SVÆRT skremmende å høre at du ikke utfører håndhygiene etter toalettbesøk dersom du ikke har med fuktighetskrem.. selv om dette skjer sjeldent. På sykehus og i andre helseinstitusjoner isolerer vi pasienter og gir dem eget toalett dersom de tester positivt på resistente bakterier. Disse pasientene skrives ut til samfunnet hvor de bruker offentlige toalett, tar i dørhåndtak, trykker inn på tastene på kortautomater osv. Det kan være du allerede er bærer av resistente bakterier og du utsetter da andre for smitte. Jo større spredning av resistente bakterier, jo større global trussel er dette for samfunnet. Anbefaler deg å ta en titt på denne: https://youtu.be/-mIRBmTcXVw

   Kan også avkrefte at det er bra for immunforsvaret å bli utsatt for bakterier, det beveger seg mennesker ute i samfunnet som på grunn av medisiner, cellegiftkurer etc. har nærmest et ikke-eksisterende imnunforsvar, hvor en liten urinveisinfeksjon eller luftveisinfeksjon kan bli dødelig. Dette kan du med din ikke-eksisterende håndhygiene ved mangel på fuktighetskrem være bidragsyter til.

   1. Enig! Jeg er en av dem som kan dø av en simpel omgangssyke. Tror ikke du forstår hvilken fare du utsetter andre for ved å ikke vaske hendene, det er vel viktigere å ikke være skyld i at et annet menneske dør enn at du syns det er ekkelt med nyvaskede hender?

  16. Skikkelig kult å spenende og intresant innlegg synes jeg du er Drømmenes DANSE teater fantasi karusell mot blå Eventyr himmel og er kjempe glad i dyr og Naturen uansett av ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️☀️🌌🐱🐶🐕🏔⛰🗻

  17. Det jeg reagerer mest på er at du (igjen) prater om utseende. Det står jo i hodet ditt konstant. Man kan absolutt si at alle er vakre, fordi alle er vakre for noen. Det blir det jo en definisjonssak. På samme måte man ikke kan si bastant at en sang er dårlig. Den kan være dårlig for DEG, men åpenbart er den ikke det for alle. Dessuten betyr uttrykket litt mere enn som så – man mener ikke at alle er smellvakre for alle. Når du så sier at mennesker automatisk blir tiltrukket av symmetriske ansikter, legger du til grunn at skjønnhet = symmetri, noe som overhodet ikke trenger være sant. Mange av de som er kåret til verdens vakreste har skeivheter i ansiktet, i det hele tatt er det ekstremt sjelden å være helt symmetrisk. Du har jo selv skeivheter i ansiktet, er ikke du vakker da?

   1. Jeg har skeivheter i ansiktet, ja, og jeg mener heller ikke at jeg er objektivt vakker. Jeg er pen, søt, fin og alt det, men vakker er noe annet. 🙂 Vi kan være uenige, dette er jo en upopulær mening.

  18. Annonsen på bloggen din akkurat nå er KIwi kyllingfilet. Ikke en gang organisk eller noe. Kanskje greit å sette i reklamekontrakten at du ikke vil ha rekalme som direkte går i mot dine egne synspunkter og meninger? Er litt vanskelig for dolk som ikke vet mye om bransjen og annonsesalg å skjønne at det ikke er du som direkte reklamerer for døde fugler

   1. All kyllingfilet er organisk samme hvordan den er produsert… Organisk betyr levende. Tenker du på økologisk, kanskje?

  19. “Du kan ikke påstå at du elsker dyr og fortsatt spise dem”. Skal du være glad i dyr må du gå all inn? Hva med klimaet som du også er så jævla glad i? Etter denne tankegangen så kan ikke du være glad i miljøet fordi du faktisk flyr mye og kjøper masse unødvendig ting. Dobbeltmoralsk, eller hva?

  20. Hvis man ikke kan være glad i dyr om man spiser dem, kan man heller ikke si at man er opptatt av miljøet når man pusher billige klær på tusenvis av følgere hver dag. Og kan man elske dyr når man reklamerer for dyretestet sminke som du har gjort mange ganger? Du kan gå så hardt ut mot andre når du ikke er noe bedre selv.. Skal du kritisere andres valg må du tåle kritikk på egne og ta det til deg uten å unnskylde det med at du er dobbeltmoralsk/hyklersk. Det blir litt for enkelt.

  21. Du er så flink Sophie, og lyssettingen på filmene du lager blir bare bedre og bedre. Jeg er veldig glad for at du bruker så mye tid på å få gode filmer, da det er så mange youtubere som ikke gjør det. Det er kjipt og slitsomt i lengden å se på filmer med blant annet dårlig lys. Liker også sånne type filmer som du lager her, med upopulære meninger, og jeg deler en del av de med deg!

   Gleder meg til flere filmer og spennende temaer som da spesielt er litt tabulagt.

  22. Altså – Endelig en person som deler min mening om å ikke like gitarklimpring på nachspiel – Det er altså så grusomt – jeg har sagt ifra til alle de jeg kjenner at jeg ikke kan fordra det. Jeg og mannen min går fra festen når gitaren kommer fram – det er bare harry…..

  23. Sofie… jeg holder på å slette bloggen. Jeg trenger kontakt med ett forlag som kan presse boka og hjelpe meg.
   Jeg har seriøse bortførere å håndtere med, og sikkerheten min er ikke-eksisterende når jeg blir gravid.
   Jeg må virkelig gjøre noe nå. Jeg trenger penger. Jeg har ikke råd til en dritt. Har ikke råd til å reise til Hollywood og sjekke opp om de folka jeg tror er bortførte, er det, eller om det bare er påtide med sikkerhet for flere av oss.
   Jeg er redd! Jeg må sjekke opp noe i Hollywood! Jeg var dritredd, er overfalt i egen leilighet, morfar sine hofter, mamma som ble drept.. jeg har akkurat kommet til løsningens tid.

   Jeg har sagt til dere at jeg ikke kom til å laste ned bloggen. Jeg innser at det ville vært dumt å ikke skrive ut bloggen, men jeg kommer ikke til å klare å jobbe med det selv. Det tar meg altfor mange forsøk å få igjennom boka mi føler jeg selv. Jeg vet ikke hvem andre jeg skulle spurt enn dere å få hjelp av til å få den lønnen jeg trenger. Jeg har prøvd i mange år å komme til det stedet hvor jeg hadde lyst å være, har lyst å være, og trenger å være. Det har vist seg veldig vanskelig, og jeg har omtrent gitt opp. Jeg føler jeg har en ekstremt vanskelig situasjon som menneske, kongelig, jente fra Stavanger, og bare 33 år i år. Jeg har rygg og kneskader, jeg er paralysert nå og da, og jeg har mange gode ideer, men jeg må få ett team og drive det selv. Jeg har prøvd både den ene veien og den andre veien. Jeg har forsøkt å gå på kurs, og bachelor. Jeg har gjort mine forsøk. Men det blir for mye stress! Jeg trenger annerledes kurs enn andre, og jeg vil ikke gjør det alle andre lærer. Jeg har mine interesser. Det er vanskelig for meg å levere inn bloggen til bok vurdering. Det ville vært vanskelig uten. Kall den Blackmailed. Men jeg føler ikke det er så enkelt å være tilstede online lenger heller. Det har ikke gått min vei, og jeg føler jeg vil jobbe virkelig enn å komme ingen vei. Jeg har jobbet med skriving i 12 år, og jeg har tatt noen kurs innenfor skriving, lest endel, og også forsøkt å gå på utdannelse. Jeg leste bøkene denne gangen da. Men fullførte ikke kurset. Jeg kommer til å forsøke å overleve inntil videre, jeg er virkelig syk, og jeg får ikke hjelp. Jeg vet jeg har noe de holder hemmelig, men de gir meg aldri medisiner, og de kommer aldri til å gi meg det heller. Det har de valgt. Legene i Stavanger. Jeg har skrevet at bloggen er viktig i forhold til å få økonomisk hjelp og at jeg trenger ett møte, noen må komme til meg. Det må være mulighet for at jeg skal få komme utav dette blackmailers helvete. Jeg blackmailer aldri, jeg snakker ikke om det engang. Det er sånn det gjerne blir verre, men jeg ler litt også, det finnes aldri en stopp å se, og ingen kommer til å involvere seg. Det går grenser. Jeg vil ha ett assistert selvmord, men først kjærlighet, penger, og det jeg ønsker og trenger. Jeg vil jobbe, og drive bedrifter, eller bare være hjemme. Jeg vil ha barn, og jeg vil høre the love in my life. Det er vanskelig for meg alene i denne situasjonen. Den saudi arabiske kongefamilien har gitt ut film på internett om at noen av de har blitt tatt til fange, og blitt medisinert, noe som førte til at ei blei så forbanna at hun knuste ett vindu, og noe. De føler seg holdt fanget av kongen, og det finnes ingen i området som kan hjelpe de. Det er vanskelig for henne å være alene, og det er akkurat samme situasjon i Norge som i Saudi Arabia. Mora mi, den franske dronningen ble drept. Igjen. Så lykke til til meg videre med alt!

  24. Lurer på om jeg skal gjesteskrive i kommentarfeltene dine istedetfor å skrive i egen blogg. Kanskje du kommer til å like lesingen… Det blir jo tross alt, ikke bare sånn at jeg har slettet ALT jeg har skrevet, og ikke tatt vare på noe. Men det kan være det samme, de som har lest den, vet hva jeg har skrevet.
   Det er bare informasjon.

  25. Kjære gode skjønne Sophie.. jeg har lest endel kommentarer om ansiktet ditt disse dagene, og trodde egentlig folk overdrev, men jeg måtte inn og sjekke.
   Først og fremst, jeg har ingenting imot operasjoner og fiksing og triksing med medfødt utseende, men nå ble jeg oppriktig lei meg. Du er 24 år (?) Og begynner å nærme deg 40 i ansiktet. Og da mener jeg de som er full av stivelse og catwoman-aktig. Man ser ofte bare eldre ut.

   Jeg håper familien din og Kasper en dag kan hjelpe deg, slik at du får det bra med deg selv. For nå begynner det faktisk å bli flaut. Det ser ut som huden skal sprekke overalt 🙁

   Jeg vet det ikke virker slik, men jeg sier det faktisk i beste mening. Du har jo vært tydelig selv på at du søker andres meninger om deg, og er lett påvirkelig. Så kanskje folk kan påvirke deg ved å ta det litt rolig..du er god nok som du er ! Også når ansiktet faktisk beveger seg <3

  26. https://www.dyrevern.no/dyretesting/testet-pa-dyr

   Det er kjempeenkelt å unngå å kjøpe dyretestet kosmetikk. Last ned appen som man finner på siden til dyrevernalliansen. Står man i butikk eller handler på nettet og lurer på om et produkt man har lyst til å kjøpe er testet, kan man enten sjekke listen alfabetisk, eller skrive inn merket og se hva som kommer opp, testet eller ikke testet. Søt liten animert kanin dukker opp og svarer deg 🙂 Listen blir stadig oppdatert av PETA som er en særiøs internasjonal aktør innen dyrevern.

  27. Synes det er litt komisk å lese kommentarer fra folk som er uenig og mener du tar feil. Er jo en upopulær mening, hva er det de ikke forstår? Haha.

   Jeg er enig i det meste!
   Eneste er at jeg MÅ vaske hendene. Vasker hendene hele tiden. På offentlige toalett så legger jeg papir rundt hele doringen, bruker papir til å slå av og på vasken, til å åpne døra osv. Og er det tomt for papir så åpner jeg døra og skrur av vasken med foten 😅 synes offentlige toaletter er såå ekkelt og nekter å ta på noe.

  28. Hahah jeg pleier egt ikke kommentere på blogger, men må bare si at jeg er så enig i mye av det du sier! Særlig det med at ikke alle er like vakre, føler det er en ting folk mener er grusomt å si, men det er jo sant! Er til og med forsket på og bevist at alle tiltrekkes symmetri😅 Og enig om det med pupper også, dog kommentaren til Anonym om pupper og kultur/religion osv også var interresant, blir nesten oppgitt av free-the-nipple fordi jeg føler det ikke fungerer uansett, og at det blir dobbeltmoralsk når en skal «free the nipple» og avseksualisere det, samtidig som de bruker push up og utringning for å være sexy liksom😅

  29. Å ikkje vaske hendene etter do besøk er jo en av tingene som sprer magesjau og er farlig for dem med lavt immunforsvar, uansett om det skjer en eller 10 ganger.
   At du bygger ditt immunforsvar, men du da bruker penger kort og tar på ting andre skal ta på er ganske disguisting 😀

   At folk Spiller GITAR er det verste eg vet, i tid og utide, eg spyr…..regner med det samme for synging..

   litta sier jo alle influensere og bloggere for tiden, eg vil kaldkvele dem- Når Bergensere sier LITTA når vi egentlig sier LIIIIITEN blir eg litt uvel og vil kaste opp i munnen min

   Alle er vakre på sin måte, men ikkje alle er pene , eller nydelige
   At Hitler og ABB ikkje er vakker….det er fordi de er ugly inni og det renner likssom uten på, sånn er det med alle som er billedskjønne og perfekte og, om de er dum som brød eller onde så er det uansett STYGG i hjertet og blir stygg utenpå og.
   Noen er mindre pene, men kan bli vakre om de har vakre hjerter <3

   Men fysisk attraktiv som du nevner her er nok sant, eg er ikkje spesielt pen, eller fotogen , og vet du det lever eg helt godt med 🙂

   Jo man kan fint elske dyr / fisk og spise kjøtt/fisk/egg osv
   Denne meningen din er ikkje spesielt utradisjonell eller uvanlig, mange vegetarianer og veganere mener det samme, så om du mener dette sku være revolusjonerende er det ikkje det 🙂
   Alle kan ikkje bli vegetarianere eller veganer over natten av ulike grunner.
   Alt kosthold passer ikkje for alle.
   Og skal man spise mindre kjøtt må man trappe ned landbruket og det skjer ikkje over natten heller dessverre.
   Man må gjøre det etappevis og så gi dyrene mye bedre vilkår og ha respekt for dyrene, ved at de lever best mullig før de blir mat.
   Å kaste ting bare fordi de er laget av skinn fex hjelper ikkje dyret, men man kan fex la være å handle skinn igjen senere

   Dyretesting og kosmetikk som er solgt i Kina er ALLTID testet på dyr ved lov, så mye makeup du har brukt og muligens reklamert for opp igjennom årene er testet på dyr. Mac Faxor, Loreal , bare for å nevne noe.
   Nå har eg ikkje sett din oppdaterte makeup bag i det siste så eg vet ikkje om du kun bruker vegansk makeup, men er rart om du ikkje gjør det, siden du mener man ikkje kan elske alle dyr og ikkje spise kjøtt, da kan de heller ikkje lide for at du skal være pen eller ?

   Dyr som har kun en jobb, blir torturert til døde for at vi skal være fine. Samme med barberhøvler, det er det kaniner som lider for at vi skal ha beste mulig blader. Ingen kanin har noen gang bedt om en makeover
   De tester dem på dyr for å unngå å lage irritasjoner og allergier på menneskene, Isteden for at menneske skal være forsøkskaniner selv. IsaDora tester bare på folk og ikkje dyr, og mange andre merker gjør det samme
   De store merkene tjener for godt i Kina til at de bryr seg.og at EU nekter for dyretesting, betyr dessverre ikkje at dyretesting ikkje klarer å unngå noen regler her og der -fun fact Loreal var anti anti dyretesting i mange mange år, før de ble omtrent verstingen…rart, spesielt siden de og eide Body Shop som sammen med Lush sto bak en massiv kampanje for å få avviklet dyretesting

   Dette gjelder jo og husholdnings vaskemidler ol, mange helt vanlig vaskemidler er med på å ødelegge miljøet og de er testet på dyr 🙁

   Mange av de samme merkene som tester på dyr gir og blanke f i miljøet og mange av produktene gjør oss pene, men havet og miljøet usunt pga avfall under produksjon bla
   Ok det var min rant og muligens upopulære meninger 🙂

   Gratulerer med ny kolleksjon…mye spennende som skjer for deg for tiden 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg