verdens beste suprise bursdag

I går trodde jeg at jeg skulle på julebord sammen med et par venner men jeg hadde fått beskjed om å pynte meg litt siden vi skulle filme å ha en slags avslutning på Sophie Elises Verden – men da jeg åpnet dørene til restauranten ble jeg istedenfor møtt av rundt 70 venner, familie og kollegaer som hoppet frem og ropte suprise! Herregud, jeg kan nesten ikke tro at det skjedde engang. Når jeg har håpet på å få en lignende fest før har jeg aldri kunne sett for meg at det skulle bli så bra – og jeg hadde ingen forventninger om dette. Alt var så gjennomført med både dekorasjoner, kaker, underholdning og gjestene. Tusen takk <3

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Cato Ingebrigsten, som var fotograf på Skal Vi Danse og jeg ble kjent med den gang. Han var bare i bursdagen som gjest, men var likevel så snill å knipse en del bilder og derfor har jeg noe å dele med dere i dag 🙂

Henrik har stått for mye av planleggingen og jeg kunne ikke vært mer takknemlig ovenfor han. Jeg kan ikke se for meg hvor stressa han må ha vært som har vært i LA med meg i over en uke og likevel ikke ha røpet noe. Han er en fantastisk venn og en fantastisk vert! I tillegg så han helt nydelig ut med det kostymet sitt, haha.  Her synger vi bursdagssang og skjærer kake, som han så klart måtte hjelpe meg med fordi jeg hadde ødelagt hele om ikke. 🙂

Charlotte, Henrik og Fetisha hadde et nummer, nemlig Jingle Bell Rock som var akkurat som i Mean Girls! De var så flinke og det virket som om de hadde øvd på det lenge, selv om de tydeligvis kun hadde øvd hver for seg – at de nailet det så bra, er utrolig! Perfekt underholdning som er veldig “meg”. Ble skikkelig glad av å se dette showet!

Så fine dekorasjoner og jeg angrer litt på at jeg ikke tok med ballongen hjem! Ingenting av dette er sponset, men jeg syntes alt var så fint og har bedt om info slik at jeg kan gi en oppmerksomhet til de som fortjener det.

Oslo Bevertning og spesielt Nathalie, som også var gjest i går hadde gjort en fantastisk jobb med å planlegge all dekor og utforming av festen. Det var vegansk godteri, ballonger med navnet mitt på, scene og alt mulig. Hun er fantastisk og fortjener all skryt hun kan få, så om dere noen gang skal ha fest vet dere hvem som skal bookes!

Kakene var fra Soulcake som hadde laget. Jeg benytter meg alltid av dem på alle feiringer fordi ingen kaker smaker så godt og ser så bra ut, enkelt og greit! Du finner dem på instagram HER.

Verdens beste kjæreste som også har vært med på planleggingen og i tillegg holdt tale for meg i går. <3

Så gøy å komme inn å se alle sammen!

Pappa, som holdt en utrolig fin tale og i tillegg hadde vært med på planleggingen. Tusen takk! <3

Ja, hva skal man egentlig si? Føler ingen ord kan rettferdiggjøre hvor mye dette betydde for meg. Venner hadde flydd inn fra andre siden av landet og kom kun for dette her, vi hadde illusjonist og tankeleser Labib Malik på plass, det var opptredener, taler og jeg fikk fine gaver. Hva mer kan man egentlig ønske seg?

TUSEN TAKK for en så fin bursdag, det var mer enn jeg noen sinne kunne ha håpet på, og å være 25 år gammel føles så fint! 😍

95 kommentarer
   1. Du kan gjerne få spesifisere hva du mener – er den for stygg for deg, og derfor lurer du på hva som har skjedd? :*

    Lurer på hvordan det føles å være et slikt menneske. Noen deler bilder fra bursdagen sin og du må spørre hva som har skjedd med ansiktet deres. Livet ditt kan umulig være særlig bra.

    1. Beklager, men dette var et ganske frekt svar. Forstår at du får mye hets, og at spørsmålet var ment frekt, men det er jo mulig at dette var bare et enkelt spørsmål som ikke var ment negativt? Du har jo lesere som faktisk bare lurer på noe. Du har passert 20 år.. på tide å svare som en voksen? Også på konstruktiv kritikk? Sorry, not sorry

     1. Mener du alvorlig det du skriver nå? :p Om noen hadde spurt deg “hva har skjedd med nesa / munnen din” og du ikke hadde gjort noe annerledes, hva ville du ha svart, eller tenkt? Om du fortalte om bursdagen din og det var det noen responderte? Hallo.

      1. Men du har jo gjort noe annerledes? Operert og hadde du ikke en slags (eller flere?) sprøytebehandling? Nesen din ser jo annerledes ut enn før, selv om du feiret bursdag i går.

      2. Ja, jeg mener faktisk det jeg skrev. Det er jo ikke sikkert at absolutt alle har fått med seg det siste du har gjennomgått av operasjoner, og kanskje hun ikke så nesen din før nå? Kanskje så hun nesen din før den siste operasjonen du tok, og så forskjell på før og etter den siste operasjonen? Og uansett så kan man jo faktisk svare litt mindre negativt..

     2. Nina;
      Neste gang du skal belære noen, vit hva du snakker om. Tar meg den frihet til å lime inn definisjon fra det store norske leksikon;

      Konstruktiv kritikk;
      Konstruktiv betyr nyttig, positiv eller oppbyggende. Konstruktiv er det motsatte av destruktiv.

      ditt rauhål, sorry not sorry:):):):):)

      1. Helt enig. I hvert innlegg kommer det slike bitchy kommentarer. Skjønner at folk er uenige, men legg igjen den “slemme, usikre jenta på ungdomsskolen”-holdningen et annet sted.
       Bruk ordene, ikke bare vær et troll fordi man kan være anonym.
       “Faen har skjedd med trynet ditt?”.. Det finnes ikke noe annet en dårlig stemning i en slik kommentar.

      2. Mente ikke at konstruktiv kritikk omhandlet akkurat det med nesen. Da tenkte jeg mer på feks valg av hunderase, og at mange lesere anbefaler å ikke skaffe seg en hund med kjente helseproblemer. Slik konstruktiv kritikk mener jeg kan være nyttig, for folk ønsker det beste for hundene. Forståelig at man svarer negativt når spørsmålet tydelig er ment frekt, men akkurat dette spørsmålet synes jeg kan også tolkes annerledes enn frekt. Det å kalle folk rauhål vil jeg ikke akkurat si at man står fram som et prakteksempel selv 🤦🏼‍♀️ Jeg har ikke sagt noe om nesen til Sophie, jeg holder meg nøytral der da det ikke er min sak. Jeg snakker mer om hvordan man svarer folk på spørsmål som ikke nødvendigvis trenger å være ment frekt. Er du helt uenig i det?

     3. Beklager altså! Men svaret her syns eg var på sin plass! Folk i dag altså.. Frekkere en flatlusen🤦‍♀️

      1. Ingenting som tilsa i settingen du skrev at det handlet om hunderase, så den blir litt tynn for min smak.

       Klart man skal svare folk fint, det er jeg enig i. Men når folk er usmakelig, må de tåle å få høre er motsvar? Tror ikke du hadde satt pris på å få en slik kommentar, det hadde hvertfall ikke jeg gjort (spesielt mtp bursdagssettingen)

       Jeg vet ikke hvilken planet du er fra, men hvor i all verden kan: «hva har skjedd med nesa di?» oppfattes som noe annet enn frekt?
       Ta en tur i gata imorgen og si det til folk..så ser du fort responsen👍🏻

       Ref rauhål kommentar: no shit sherlock?
       Var jo bare ment konstruktivt… var jo ikke nødvendigvis frekt ment ;);););)

       There is a time and place for everything, this was not the time.

      2. Jeg kom med et eksempel, du kan ikke si at det ikke har vært en del konstruktivt kritikk med for eksempel hund. Da bør du isåfall bla tilbake.. det var et eksempel. Skal ikke trenge å si noe mer, men igjen; et eksempel.
       Er fra samme planet som deg. Ja, når det er tydelig at folk mener frekt, da er å svare med samme mynt helt forståelig. Det er ikke sikkert hun mente det frekt, bare at hun ikke ordla seg riktig ifølge deg. Er veldig fort at folk spør om en ting, også blir man bare kjeftet på uten at de egentlig mente noe vondt med det. Hvis man er usikker på hvilken hensikt folk har, så er det bedre å svare på en ordentlig måte for å unngå at man synker så lavt. Tviler ikke på at dersom hun hadde skrevet «hva har du gjort med nesen?» så hadde hun fått kjeft da og. Si heller til henne hvordan hun skal spørre da, så det blir riktig for dere. Jeg er tydeligvis alene om dette, men jaja. Vi blir sikkert aldri enig uansett, så vi kan heller bare legge ballen død. Er enig i at det er unødvendig å komme med dritt på bursdagen, så jo ut som hun fikk en fin dag! Ellers får dere ha en god jul, og godt nyttår.

     4. Hva feiler deg Camilla? Få deg et liv og drit i andres nese og tenk på din egen nese… Makan.. og for en måte å spørre på.. Ingen har noe med andres kropp og utseende.. er det rart folk blir usikre på utseendet sitt når det fins sånne som deg..

  1. For en nydelig og kjekk bursdag du fikk. Alt var så lekkert, inkludert deg selv som var så fin på bildene. Gode venner er gull. Gratulerer med overstått. ( ps! nesen din er fin, skjønner ikke den kommentaren du fikk.
   Ønsker deg en riktig god JUL og et fint nytt 2020.

  2. Himmel for en superfin overraskelse, dette vil du aldri glemme! Tusen takk for bildedryss, det var nesten så jeg følte jeg var der selv😊
   Gratulerer så mye med vel overstått – du skinte ✨💫

  3. For en glede og et privilegium å ha slike venner ❤️❤️ blir såååå glad på dine vegne ❤️❤️

  4. Gratulera me overstått finaste Sophie! For nåken nydelige venner du har😍 kor e kjolen fra? Du ser heilt smashing ut!😍🤩

  5. Ingen grunn til å være frekk og nebbete mot de som er innom bloggen din!
   Det er tross alt de som finansierer absolutt hele pengebruken din som den miljøfienden du er.
   Jeg håper stadig flere slutter med det i 2020, da går lufta ut av mer enn en ballong hos deg 😊

  6. Ut ifra det jeg leser og har fått med meg om hele fenomenet «Sophie Elise og plastisk kirurgi», så er det vel ikke selve operasjonene, promoteringen av det og resultatene som presenteres som blir kritisert mest, men heller det faktumet at saksgang og hvordan du snakker om det er preget av at du konstruerer og kamuflerer sannheten slik at du skal komme best mulig ut av det. Og bevare meg vell, det er helt forståelig. Men om du alltid skal begrunne operasjoner som at de er medisinsk nødvendig på grunn av smerter og andre helseproblemer, så må man kanskje forvente at folk reagerer når det er tydelig at det er flere faktorer som spiller inn. Om du hadde operert nesen, brystene og rumpen av helsemessige faktorer, for å «reversere» problemene, så hadde du sett annerledes ut nå. En kirurg som ville gi nesen din eller bakenden din best tilheling og funksjonen tilbake, ville ikke foreslått å gjøre nesen mindre eller rumpen og hoftene større, bare på en annen måte. En kirurg som hadde vært opptatt av å tildele kroppen din, ville ikke ha foreslått å legge inn implantater som gjør hoftepartiet ditt bredere. Det er operert på bestilling om å gjøre de «penere».

   Å skape blest og bli hyllet for å fjerne silikoner fra brystpartiet, virket også veldig troverdig. Men det hele virket nesten som en snuoperasjon, hvor målet var å gjøre de penere, og samtidig høste litt hyllest i samme slengen. Det samme med blest om at du har gått opp i vekt (da du plutselig fikk en stor rumpe), og da du ville få en «naturlig» og frisk nese igjen. Det høres politisk korrekt ut, men det drukner i faktumet i at du egentlig vil oppnå et «penere» resultat.

   Det er nok vanskelig å ikke få stempel som «hun plastisk kirurgi-jenta» etter å ha gjennomgått; fire neseoperasjoner, fire brystoperasjoner, en kjeveoperasjon, to rumpe/hofteoperasjoner, fettsuging… Det er svimlende mange inngrep.

   Jeg ville rådet deg til enten å tørre æ stå i det å være helt ærlig med deg selv og omverdenen. Eller å ikke skrive om det i det hele tatt.

   1. Hva er poenget med å ta opp det her på et innlegg om bursdagsfeiringen hennes? Det er nesten som om hun ikke får lov til å ha en fin dag, det er alltid noen som må komme med noe unødvendig stygt (som ikke er relevant til innlegget engang)

  7. Rart at noen i det hele tatt gidder å lage en bursdagsfeiring for et så selvsentrert menneske som det du er.. Du mener du er sååå fin – men er ødelagt. Det er trist det, Sophie, i en alder av 25 år!!:( Å btw, du svarer folk frekt å sitter på din høye hest, men tåler ikke at folk kritiserer deg. Logikken i det er……? Tell me:) Hva blir neste operasjon forresten? Nå har du jo gjort alt på lista:) Vagina, rumpe, pupper, nese, kjeve, botox, osv osv osv.. Tenk på at den dagen du dør kommer du kun til å være kjent for alle operasjonene dine. Ingenting av det du gjør som er bra blir huska.. Fordi du er SYK!

   1. Kjære vene altså.
    Hvorfor er du så ufin Nathalie.
    Det er heldt uforståelig for meg.
    Slutt å les bloggen hvis alt med SE plager og irriterer deg så voldsomt.

    Flott burstagsfeiring Sofie Elise.
    Gode venner er gull.
    Kakene så deilig ut.
    Så kjekt å se Fethisa igjen. Liker henne også så godt. Savner podden.

    God Jul til deg og dere.
    Alt godt for det nye året.

    Hilsen fra Bergen

   2. Fy søren for en står du er Nathalie! Så du mener hun kan ikke vær en god venn fordi hun har operert seg??? Hallo hvor flaut er ikke det å skrive de, og i det hele komme på det!!! Menneskeheten sjokkere titt og ofte, men du må rett og slett ha eit trasig liv… den holdningen der får du ikke mange venner med.
    Hvis det hadde vært litt kommentar felt, så hadde ikke latt noen ufine kommentarer fått komt igjennom. Heia på deg Sophie.

   3. Og når du dør, vil du være det anonyme trollet som satt bak en skjerm og var dritt mot et fremmed menneske du ikke kjenner. Skulle likt å se det fulle navnet ditt og sett om du var så høy på pæra da? 😊
    Håper virkelig du har noen venner rundt deg, som kan hjelpe deg ut av denne onde sirkelen med trolling og mobbing…

    Lykke til i livet. Håper karma kommer å biter deg i rævva

   1. Sikkert:) Alle operasjoner og inngrep hun gjør har jo en «medisinsk» årsak… Snakk om å tro at leserne sine er idioter…!

    1. Seff , alt har en medisins årsak ! Sophia måtte få hofte implantater fordi rumpa var ødelagt.
     Litt merkelig siden det var rumpa som var «ødelagt» , at man i tillegg trengte implantater i hofta. Henger ikke helt på greip , men siden Sophia sier det så…..

  8. Å herregud! Ja hun har operert seg. Get over it..! Skulle tro folk hadde viktigere ting å gjøre nå rett før jul. Er det rart det er krig i verden?, og er det rart at barn mobber?! Slutt og les bloggen hennes hvis dere blir så jævlig provosert av rompa og nesa hennes! Skjønner ikke hva dere vil med disse kommentarene? Få Sophie til å føle seg dritt? Ta dere sammen! Og voks opp! Mobbing er ikke kult! Dagens utblåsning fra meg! God Jul!

   1. Denne!! ✌️Og så enig når skal folk gå vidare?? Greit SE har operert men det er hennes valg ikkje våres. Og folk velger sjøl om de vil inn her og lese eller ei. Man er ikkje alltid enig i alt med alle – men dette kommentarfeltet er litt tragisk for tida 🙁
    SE var eg deg ville eg ha stengt av igjen for ein periode…..

  9. Huff, der var det i gang igjen. Vell, ser ut til at du hadde en nydelig bursdagsfeiring da ☺️👌 Dere som kommenterer så stygt, dere vet at ipadresse på mobil/nettbrett/data osv kommer opp? Uansett om du er anonym, eller at man skriver forskjellige navn, når det er samme person som kommenterer. Dere kan jo bli anmeldt for hetsing og mobbing. Det er lite kult da, om dere er godt voksne. Har barn, og plutselig står purken på døra 🙈🙈 tommel opp for det. “mamma mobber folk på nett, men har lært sine barn at slikt gjør man ikke” det kan bli litt kleint….

  10. Så fin bursdagsfeiring! Du er heldig som har de vennene og familien du har, og de er selvfølgelig heldige som har deg! <3

  11. håper du har Hatt en skikkelig super bursdag å kosa deg masse så den stygge kommentaren vil si at du er den beste å favoritten min svevende kule å flotte bilder synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️♥️🌠

  12. Ååå fine!! Hva er på leppene dine? Du ser helt nydelig ut! Håper du fikk en superfin bursdagsfeiring

  13. Vad är det för fel på folk? Märker att många har en skruv lös. Vad med att vara säga grattis.? Se er själv i spegeln. Grattis Sophie Elise. Hoppas du hade en trevlig kväll 🎉🎉🎉

  14. Åh så koselig! Det fortjente du ❤️ Har prøvd Glöd og er helt frelst! Smitter ikke av på sengetøy engang. Svar tilbake akkurat som du føler for til trollene, det er din blogg 😉 Skal se de klør seg fortvilt i håret og biter negler nå som du koser deg 😊 Klem!

  15. Og DER kom nærbildene av den nye rompa på instastory. Greit nok at velger å operere nesten alt på kroppen din, det er din kropp og dine valg. Men er det helt nødvendig å ha så mye fokus på å smøre de nyopererte kroppsdelene utover SoMe? Man velger jo så klart om man vil følge deg eller ikke, men tenk på hvilket forbilde du vil være for alle unge jenter som faktisk følger deg. Hvis man har store behov for å vise frem kroppen sin kan man kanskje vurdere å legge ut filmer på pornosider istedet?

  16. Så utrolig koselig! Bilde av deg og kjæresten burde rammes inn- det er såå nydelig! 😍 Gratulerer på etterskudd! 🎉

  17. Hva skal du operere neste gang av «helsemessige årsaker»? 🙂

   Og for en frekk måte å svare leserne på se. At det går an, du må tåle kritikk og ufine svar, spesielt når du svarer med samme mynt selv;)

  18. Trodde du skulle gå for en mer naturlig rumpe, som du selv sa.

   Implantater i både hofte og rumpe, er vel ikke akkurat naturlig. Men hva kunne man forvente fra deg egentlig

  19. Skjønner ikke helt hvordan kirurgen din er så bra da han har gitt deg veldig trekantet nesebor (ala Michael Jackson)… Er dette ett resultat av så mange operasjoner av samme område? Trist å se hvordan du har endret deg og operert deg da du var så utrolig pen før operasjonene.. Og ingen god kirurg ville anbefalt å gitt deg ekstreme hofter utav en annen verden i forbindelse med en rumpereduksjon, med mindre du ba om det selv!

  20. Åh herregud, hva er vitsen med maset om operasjonene til hun? Hun er jo syk, det vet vi og derfor er det – dessverre- gøy på en voyeuristisk måte å lese om det da- SE er i grunnen en behagelig horror film. Så stygt? Så sykt! Så teit! Korrekt, men ja: Vi elsker ar hun er gal og at vi kan se på. Hun lider åpenbart av dysmorfofobi, hun må bare forandre på kroppen sin hele tiden, det er sykt. Vi nyter den syke filmen SE og så går vi hjem til norsk hjemmekos. Jaja.

  21. Du er VELDIG ulik fra sånn du var før du opererte ALTSÅ!!Da mener jeg spesielt ansikt;og kropp også såklart!Jeg har en datter 21 og håper før Guds skyld at hun ikke lar seg påvirke!Men tror hun har bedre vett enn det,hun er kjempefin som hun er!Helt naturlig😁

   1. Håper dattra de på 21 får bedre folkeskikk en deg. Å ikke mobbe å henge ut på nett. Eller gudforby oppleve mobbing selv. Fysj

    1. Du får nå mene hva du vil,men tror ikke datteren min er så blåst i hodet at hun følger denne bloggen,jeg var bare innom for å se om det virkelig stemmer!Har sett så mye nyheter som popper opp på nettet ang Sophie!Nei,helt forbanna enig med Kristin Gjeldsvik,hun er Norges farligste forbilde!Flere foreldre skulle gjort som meg,og lest litt om hva denne bloggen dreier seg om,

     1. Hehe, tviler på t datteren din hadde synes du hadde vært ett så flott forbilde slikt du skriver og attpåtil så feigt som å være anonym 😛

    2. *ANONYM*
     Synes ikke dette var frekt eller mobbing. Anonym sier bare at hun syntes SE var så utrolig vakker FØR hun begynte med operasjonene, noe jeg er helt enig i. Hun var nydelig, rett og slett!!! (Synes hun er vakker nå også, om enn på en litt mer kunstig måte)

      1. Anonym, skjønner vi to er godt voksne. Jeg følger litt med her fordi jeg er lærer for 9. klassetrinn. Det går i botox, fillers, vippeløft, hårextention, selvbruning, negler etc etc og et evig mas på foreldre om penger til dette. Og SE sitt navn blir stadig omtalt. Så ja, foreldre bør våkne!!! Glad for å høre at ihvertfall du er oppegående 🙌🏽

  22. Du er VELDIG ulik fra sånn du var før du opererte ALTSÅ!!Da mener jeg spesielt ansikt;og kropp også såklart!Jeg har en datter 21 og håper før Guds skyld at hun ikke lar seg påvirke!Men tror hun har bedre vett enn det,hun er kjempefin som hun er!Helt naturlig😁

   1. Sjalu?? Nå får du jaggu gi deg. Folk blir provosert av en notorisk løgner som tjener penger på noen helt på tryne verdier. Som utnytter en hver mulighet på å presse bakdelen si i trynet på folk. Og som gjør alt for å selge møkk til ungdomen. Penger hun bruker på å ødelegge seg selv og miljøet.

  23. Herregud, at du ikke har lukket kommentarfeltet ditt igjen for lenge siden er uforståelig for meg. Må være utrolig slitsomt å få så mye negative kommentarer hele tiden, spesielt når mye er så usakelig og egentlig bare folk som er ute etter å være slemme.

   Det ser ut som du hadde en kjempe fin bursdag. Så utrolig koselig at både familie og venner har lagt med så mye tid og arbeid i at du skulle få en så fin kveld. Alle fortjener å ha sånne folk i livet sitt!

  24. Gratulerer med dagen!
   Går det ikke an å legge inn krav om innlogg med feks Facebook, for å få kommentere her? Da blir du kvitt en god del av dritten du får. Synes ikke du fortjener alt dette. Diskutere er heilt ok, men ikke sånn.

  25. skjønner ikke hvorfor du har så stort behov for å vise fram en rumpe som er full av plastikk, hva er greia ? Syns det er rart at typen din syns det er ok at du viser fram «dine former» slik… når man viser fram kroppen sin på en slik måte samt opererer den for å vise den enda mer fram, er det jo fordi man ønsker seksuell oppmerksomhet på et høyt nivå… hvorfor trenger du det når du har kjæreste ? Er du ikke fornøyd med oppmerksomhet fra han?

  26. Beklager hvis det jeg postet i går ble oppfattet som ufint(noe det kanskje var), men jeg skjønner bare ikke eksponeringsbehovet ditt etter alle operasjonene, å lar meg dermed provosere. Jeg liker ikke tanken på at så mange unge jenter leser bloggen din å ser det jeg ser. Håper du kan se «dritt-kommentarene» litt fra lesernes perspektiv også. Skulle ikke ordlagt meg så brutalt, men jeg mente det jeg skrev, men skulle ordlagt meg på en mer saklig måte. God jul:)

  27. Får så vondt at å lese kommentarene du får. Har ikke folk bedre ting å gjøre nå før jul?! Og at de lager kvalme på ett fint innlegg om bursdagsfesten din er jo helt bak mål! Dere er stakkarslige mennesker hele gjengen og burde tenke dere om ett par ganger før dere trykker publiser kommentar! Sosial antenne er en fin ting og det er noe jeg håper dere får undee juletreet i år🤞

   Flott å se at du kosa deg og du er utrolig heldig som har så mange gode folk rundt deg som ønsker å feire dagen din❤️❤️

   1. Det er jo hennes verdier dette kommentarfeltet reflekterer. Ser du ikke det? Se på meg, se på meg! Se på kroppen min! Se se! Blir ikke plass til sosiale antenner i en slik religion. Men nå er hun såpass gammel at håpet må være at hun snart ikke appelerer til de yngste lenger.

    1. Og den kommentaren der viser bar3 at janteloven står latterlig sterkt i dette landet. Ikke skal man vise seg frem, ikke skal man fronte seg selv. Man skal helst bare passe inn i mengden og ikke våge å skille seg ut. Nei, det å fronte kosmetiske operasjoner er ikke greit, men va faen skal hun gjøre da? Kle seg i en søppelsekk og gjemme seg unna resten av verden?!

     1. Nei, men det finnes da vel en mellomting mellom å gjemme seg vekk i en søppelsekk og å eksponere seg selv i den grad hun gjør? Tar man en titt på Instagramfeeden til Sofie så BUGNER det av rumpebilder, puppebilder, bikinibilder og videosnutter med kroppen hennes i fokus. Og det blir vel ikke noe mindre av disse bildene med ny rumpe og nye hofter. Det mener jeg er dumskap når man selv definerer seg som et forbilde, og man vet hvor mye påvirkningskraft man har. Operer hva faen du vil, men å eksponere opererte kroppsdeler i den grad du gjør fremmer et usunt fokus på kropp! Hva med å støtte unge mennesker i at man er bra nok som man er? Og at man på ingen måte trenger å operere for å bli fornøyd?

      1. Til Kom igjen!:
       Litt vanskelig å ikke vise eks rumpe og bryst for det er ganske umulig å faktisk gjemme det! Og hun har vel aldri påstått at hun er noe godt forbilde og hun har heller aldri påpekt at hvis man tar operasjoner så blir man lykkeligere. Heller motsatt! Og skal man ikke kunne vise seg i bikini når man er operert? Man må kunne være stolt over kroppen sin selv om man er operert. Man kan ikke legge alt ansvaret over på SE. Får man dårlig selvtillit av slikt så bør man ikke være på internett, lese aviser eller noe som helst for kropper er OVERALT og man blir alltid å ikke føle seg god nok! Det om selvfølelse, selvtillit og kropp burde være en viktig del av oppdragelsen hjemme og bør være stor fokus på det på skolen!

      1. Vilde: Vil heller påstå at sjalusi og janteloven er det som er aktuelt i SE sine kommentarfelt😊 Kom med kritikk ja, men klarer man ikke å holde seg saklig driter man seg bare ut😁

  28. Ok men hvor hot var ikke Skansen i den kjolen da?? Hilsen dame som liker damer. Bursdagen ser utrolig fin ut!

  29. Norge skal liksom være sååååå imot mobbing 🧐! Dette er trakassering og mobbing ! Skjemmes over dere Nordmenn😳Det går ei grense altså 🤜🏽. Og på hennes bursdag ??Hva med og granske litt i Sjelen? Er det ingen som går inni seg selv mer for å bli ett bedre menneske . Vær snill??? Verden er fucked up place ..Trur dere har misforstått hva kritikk betyr ! Æsj så mye stygt som blir sakt e greier ikke se dette trollskapen her. Bye!!

  30. Til Birgitte: Nei jeg mener ikke at men må gjemme kroppen sin fordi man er operert, men når man er en «influencer» så påvirker man. Det ligger i navnet, og man har et ansvar. Da er det ikke heldig at man tar bilder med formål om å blotte seg mest mulig og skyve silikonpupper og silikonræv opp i kamera. Dette rett etter man har fikset på kompleksene man tidligere har ytret på bloggen. Bildene Sophie tar er ofte ekstremt seksualiserte og kropp og nakenhet er i såpass stort fokus at det blir usunt. Så klart har foreldre et ansvar hjemme til å styrke selvtillit, men om man som ungdom må holde seg unna Internett så faller man helt utafor. Alt ansvaret ligger så klart ikke på SE, men hun bidrar i STOR grad til å fremme usunne holdninger mtp. kropp og utseende.

   1. Da får man følge og bli inspirert av bedre forbilder enn Sophie Elise da. Det er mange andre å velge mellom! Men så må man ikke glemme at SE og de andre bloggerne lever av å vise seg frem. Og alle viser seg frem på forskjellige måter! Folk må slutte å slutshame og snakke ned andre kvinner! Noen er mer komfortabel med å vise seg fram mer, andre ikke. Slik har det vært siden tidenes morgen! Og tror ikke man skal være så kjapp å dømme. Vi normale A4 folk som ikke jobber i denne type bransje der folk dømmer utseende og alt de gjør aner ikke hvordan det er.

    1. Hadde det bare vært så enkelt at man kunne velge hvem som påvirker en. Tydelig at du ikke er en 13-14 år gammel usikker jente. Ja hun lever av å vise seg frem og folk viser seg frem på forskjellige måter, og da må jeg få mene at måten SE viser seg frem på er usunn når hun har det stempelet som forbilde. I tillegg til at hun skaper komplekser ved å fikse på alt på kroppen sin for å deretter blotte seg med det nyopererte «perfekte» resultatet. Nei jeg mener ikke jeg slutshamer, men jeg må få lov til å si at jeg synes bildene hun legger ut der hun blotter både rumpe og pupper hører hjemme på pornonettsteder og ikke på blogg/insta.

     1. Har vært en usikker jente på 13,14 år og det var for 15 år siden. Jenter har vært usikker så lenge vi har eksistert og vi hadde heldigvis ikke sosiale medier når jeg vokste opp, men vi hadde utallige kjendisblader, tv, musikkvideoer når det en gang ble spilt på mtv osv. Det er ikke til å unngå å bli påvirket. Derfor er det viktig å prøve å holde seg unna det som påvirker. Det er helt umulig for ALLE offentlige personer å holde seg helt stueren og ikke ha noe som er negativt med seg. Så SE viser kropp, men står for mye annet bra. Ingen er perfekte🤷‍♀️

  31. Jeg synes du bør fikse på nesen din. Den ser dessverre ikke ut. Ta gjerne helkropps operasjon også.

  32. A GREAT SPELL CASTER (DR. EMU) THAT HELP ME BRING BACK MY EX GIRLFRIEND.
   Am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-girlfriend that I love so much. I had a girlfriend that love me so much but something terrible happen to our relationship one afternoon when her friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to her just because she was been jealous of her friend that i was dating and on the scene my girlfriend just walk in and she thought we had something special doing together, i tried to explain things to her that her friend always do this whenever she is not with me and i always refuse her but i never told her because i did not want the both of them to be enemies to each other but she never believed me. She broke up with me and I tried times without numbers to make her believe me but she never believed me until one day i heard about the DR. EMU and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months.
   Email him at: [email protected]  
   Call or Whats-app him: +2347012841542

  33. Good day. Quick loans Service available here. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 [email protected] Mr. Sumiti

  34. Good day to all viewer online, my name is Albert Walker I am so overwhelmed sharing this great testimony on how i was checking for solution in the internet while miraculously i came across Dr Kachi who brought my ex Girlfriend back to me, This is the reason why i have taken it upon myself to thank this great spell caster called Dr Kachi, because through his help my life became more filled with love and i am happy to say that my ex Girlfriend who has been separated from me for the past 2years came back to me pleading for me to accept her back, This was a shocking to me my partner is very stable, faithful and closer to me than before, because before i contacted Dr Kachi i was the one begging my ex Girlfriend to come back to me but through the assistance of Dr Kachi, I now have my relationship restored. You can also have a better relationship only if you Contact Dr Kachi Email: [email protected] You can reach him Call and Text Number:+1 (209) 893-8075

  35. THIS IS REAL. I REPEAT, THIS IS REAL. The black mirror is real, the black mirror is really powerful, effective and 100% reliable. My name is Walter Brian, I want to thank Dada Magical for giving his black mirror to me. Since he gave me his black mirror, I became rich, successful, protected, informed and powerful. I was browsing through the internet one day when I saw multiple testimonies on how Dada Magical has helped so many people with his black mirror. I thought it was a joke at first but I gave it a try and contacted him. He sold the black mirror to me and told me how to use it and all that I need to do. I followed the instructions just as he told me and to my greatest surprise, it worked just as he told me. The black mirror is still working for me. The mirror also brings good luck, blessings and information. Contact Dada Magical now on his email; [email protected] and he will help you also with the black mirror just the same way he helped me. Thank you Great Dada Magical.

  36. THIS IS REAL. I REPEAT, THIS IS REAL. The black mirror is real, the black mirror is really powerful, effective and 100% reliable. My name is Walter Brian, I want to thank Dada Magical for giving his black mirror to me. Since he gave me his black mirror, I became rich, successful, protected, informed and powerful. I was browsing through the internet one day when I saw multiple testimonies on how Dada Magical has helped so many people with his black mirror. I thought it was a joke at first but I gave it a try and contacted him. He sold the black mirror to me and told me how to use it and all that I need to do. I followed the instructions just as he told me and to my greatest surprise, it worked just as he told me. The black mirror is still working for me. The mirror also brings good luck, blessings and information. Contact Dada Magical now on his email; [email protected] and he will help you also with the black mirror just the same way he helped me. Thank you Great Dada Magical. God bless you always

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg