tolv timer med forandring

Reklame | annonselenke Nelly

Hei dere! Jeg kom akkurat hjem etter en lang dag hos frisøren min, Fetisha – det ble til sammen 12 timer i salongen for å først fjerne keratinfestene mine som satt hardt fast, bleke etterveksten min, og så farge håret, og SÅ sette inn extensions. Rart at man kan bli så sliten av å bare sitte rett opp og ned, men det er vel en kombinasjon av alle menneskene på salongen, musikken og stemningen, for nå er jeg helt død. Men i alle fall hakket blondere og med langt hår igjen! Det korte var, som vanlig, bare en midlertidig greie som jeg liker å gå tilbake til når jeg venter på nye extensions slik som nå. Jeg skal blogge mer om håret når jeg har fått tatt ordentlige bilder, det ble veldig bra.

Forresten! I går tok jeg en behandling som heter “plasmapen”, det skal stramme opp øyelokkene og under øynene. Jeg har såkalt “hooded eyes” i likhet med cirka alle i min familie, men har aldri tatt denne behandlingen før og heller ikke noe annet for å motvirke det (som jeg kommer på), og nå ser jeg ut som en idiot. Forventet, for man blir jo hoven!  Kasper sa til meg i går at han ble redd av å se meg, og at det var ekkelt som faen haha.  Derfor, ingen bilder av ansiktet mitt i dag. Det var nesten litt flaut å vise meg offentlig i dag også, haha.. Og samtidig liker jeg det, vise at jeg er litt ekstrem og rar. Men det skal tydeligvis være en veldig effektiv behandling og jeg har sett masse før/etter-bilder på sosiale medier, så kanskje det er verdt det.Genseren min finner du HER. Vi har akkurat fått speil i gangen, så jeg måtte bare fotografere. Og fin anledning til å skjule fjeset litt.

Egentlig burde jeg brukt denne dagen på å ta tak i masse kjedelig som å vaske klær, kjøkkenet osv, men all tid gikk bort hos frisøren. Når jeg kom hjem hit var jeg egentlig bare irritert for jeg ble møtt av den JÆVLA senga som fortsatt står i stua!!! Den er alt for bred til å få opp trappen, og vi sover akkurat nå på gjesterommet og det har blitt min evige unnskyldning til å ikke ta tak i noe som helst her hjemme. Orker ikke å pakke opp esker, fordi vi sover på gjesterommet. Orker ikke vaske speilene, fordi vi sover på gjesterommet. Det henger ikke sammen i det hele tatt, men godt å ha noe å skylde på. Sånn her ser det ut i stuen nå, liksom..I morgen reiser vi til Trondheim, vi skal på julebord hos Morten Hegseth og mannen hans. Det blir hyggelig og jeg er oppriktig  takknemlig for at vennskapet vårt fortsatt er der, også etter dansen stoppet. Man havner i sin egen boble og blir god venn med “alle”, men så dabber det av så snart man er ute og oppdager at man ikke har hverken tid, eller særlig mye til felles. Med Morten har det vært annerledes og vi er still going strong.

Håper dere har hatt en fin dag, og takk for gode kommentarer i går. Det setter jeg stor pris på – og det er utrolig fint å vite at man ikke er alene om noe man føler seg helt alene om ellers. Jeg kjenner absolutt ingen som egentlig kan relatere seg til det jeg skrev om i går, og da aner dere ikke hvor mye mindre stressa, gal og rar jeg føler meg takker være dere.

31 kommentarer
  1. Så hele familien din er stygg rundt øynene og bør fjerne det? Herregud! Du må gjøre noe med deg selv. Dette er jo helt sykt!

   1. Når skrev hun at det er stygt med hooded eyes? Makan til frekke kommentarer. Synes du burde gjøre noe med deg selv.

   2. Enig! Den tilnærmingen der er veldig problematisk. Hvorfor ikke tenke at det er fint – jobbe med deg selv innenfra og ut, istedet for utenfra og inn?

   3. Faan altså, slutt me mobbinga å sjå på dæ sjøl istan. Å slutt å følg Sophie når du ska hållpå sånn!! D blir så dåli stæmning i komentar felte av dåkk mobberan… 😡

   4. Mange fjerner overflødig hud fordi det kommer i veien og hemmer synet etterhvert. Trenger ikke alltid være kosmetisk.

  2. Har sett på denne behandlingen selv! Kan du dele ditt før/etter-bilde etterhvert? Og vil du dele hvor du tok behandlingen? Ha en fin helg <3

  3. Hei Sophie!

   Jeg leste innlegget ditt om eksistensiell angst og jeg setter pris på ærligheten din!

   Jeg kjenner meg igjen i mye av det du sliter med/har slitt med, bl.a angst, fysiske symptomer som problemer med kjeven, nakken, svimmelhet, kviser, magen osv. Kroppen prøver alltid å fortelle oss noe. Mine kroppslige førte til en spirituell reise hvor jeg søkte etter å forstå meg selv. Denne letingen etter svar ledet meg til plantemedisine Ayahuasca og San Pedro, som du kanskje har hørt om. Disse plantene gir deg en direkte inngang til underbevisstheten din. De vil gi deg sannheten, og vise deg hvor du er blokkert eller hvilke forandringer som må til for at du skal kunne leve i ett med ditt sanne jeg. Angst, depresjon og sykdom er alltid symptomer på at vi lever på en måte som ikke er helt rett for oss. Det er noe vi ikke vil se eller noe vi må gi slipp på. Det kan noen ganger være vanskelig å innse hva som holder oss tilbake, da vi lager historier i hodet vårt som er trygge og komfortable.

   For meg har det vært en prosess å innse at jeg har levd en rolle som ikke er “ekte” for meg og at dette har skapt angst og problemer i kroppen min. Jeg er fortsatt i en healing-prosess og har ikke alle svarene, men jeg vil spre beskjeden om disse plantene da de reddet meg opp fra en avgrunn.

   Jeg synes du er utrolig sterk og modig som deler så mye av deg selv! Jeg mener ikke at du trenger å bli “reddet” av plantemedisin, du gjør allerede så mye og uttrykker deg så bra, noe jeg mener er terapi i seg selv. Grunnen til at jeg skriver dette til deg er at jeg ser at du også er på en spirituell reise og disse plantene kan vise hva som trengs for at man kan føle seg hel og trygg i seg selv. Og det er det så mange som trenger hjelp til i dagens samfunn.

   Dette var litt rotete skrevet, jeg er stuptrøtt as we speak og det er uvant å skrive på norsk. Ønsker deg alt det beste og fortsett med å være sårbar og uttrykke deg, det er vakkert!

  4. «Men har aldri tatt denne behandlingen før og heller ikke noe annet for å motvirke det (som jeg kommer på». De fleste husker hvilke typer behandlinger/kosmetiske inngrep de har fått utført, men forstår det har blitt for mange til å ha oversikt.

   1. Nå skal ikke jeg snakke for Sophie Elise, men tenker selv at hun muligens vil gardere seg i tilfelle hun en eller annen gang for herrans år siden nevnte på bloggen at hun hadde testet en oppstrammende øyekrem som hun har glemt selv, men som enkelte hysteriske blogglesere (som deg?) husker som det skulle vært i går og kaster seg over tastaturet for å raskest mulig kritisere henne for å “lyve” om en behandling hun har tatt.

  5. Hvorfor mener noen at når man leser en blogg så skal man alltid være enig med bloggeren? Det må jo være lov å følge en blogg men likevel stille kritiske spørsmål? Når SE bruker sin stemme i samfunnsdebatten så tenker jeg at hun må tåle og akseptere at man er uenig. På noen områder er hun muligens et forbilde, på andre områder ikke. Den livsstilen hun har, med dobbeltmoral og det evinnelige fokuset, og pengebruket, på kropp og utseende, er ikke nødvendigvis bra for unge mennesker i dag. Men den som må ha det værst er jo hun selv.

  6. Skikkelig kule bilder du er favoritten min uansett skal du vite Heier på deg og synes du er en kuling av en going synes jeg å kjempe Nydelig jeg ser på deg som en venn håper alt er bra med deg ønsker deg en riktig god fortsatt helg sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️

  7. Takk Sofie! Nå har jeg lært hva plasmapen er, hva hooded eyes er, funnet ut at jeg har hooded eyes og at dette er noe jeg ikke burde ha! Ser frem til flere tips videre.

  8. Herregud!! Hvor mange ting skal du endre på med utseende ditt? Og enda viktigere, hvorfor fremmer du hele tiden behandlinger som skal endre på diverse ting? De fleste har sikkert ikke hørt om disse behandlingene før du fremmer de her på bloggen din.. Jeg synes du står for mye bra og setter lys på mange viktige temaer. Men når det kommer til utseende/kropp er du virkelig ett elendig forbilde. Og jeg trodde du var ferdig med sånt nå, men tydeligvis ikke.. Alltid skal du skrive om en eller annen unødvendig behandling som ingen trenger. Hva du velger å gjøre med utseende er helt opp til deg, men du burde tenke på hva du fremmer på bloggen.

  9. Hvorfor reklamerer du for en dritt kleskjede og genser laga av plast?
   Du bidrar kraftig til overforbruk
   Det er dårlig fordi 1) klær derfra laga av bomull krever UHORVELIGE mengder vann for å gro 2) klær i polyester bruker verdifull olje unødvendig 3) det slipper ut mikroplast ved vask 4) arbeiderne tjener ingenting og jobber under dårlige forhold. Way to go miljøvern, hav-vern, menneskerettigheter og fair trade :-))) Skulle nesten tro du tenkte at andre skal måtte dra lasset for at du skal kunne opprettholde livsstilen din.
   KAN DU VÆRE SÅ SNILL Å SVARE PÅ DETTE?

  10. Det aller mest frustrerende her er jo at du IKKE har hooded eyes i det hele tatt.

   Og har atter en gang gitt meg nye komplekser og idéer.

  11. Kr 3995,- for behandling av ett område?
   Joda, pengene skal sirkulere. Lurer bare på om du blir lykkelig av alt dette.

  12. «Jeg kunne hatt vondt i hele kroppen så lenge jeg selv synes jeg så dritbra ut»

   Står du fortsatt for denne kommentareren? Og skjønner du at slike utsagn faktisk kan være ganske farlig med tanke på alle de unge følgerne dine som har vokst opp med dette «Beauty is pain» og «Man må lide for skjønnheten» tullet dere bloggere prøver å overbevise folk om. Jeg er så sinnsykt glad for at jeg vokste opp i Frankrike hvor skjønnhet er noe som kommer innenfra, det skal ikke gjøre vondt eller koste tusenvis av kroner. Det handler om å ta vare på seg selv, spise riktig mat, bruke naturlige produkter og å omgi seg med mennesker som gjør deg godt. Da skinner det igjennom, hvis du er lykkelig. Det finnes ingenting vakrere enn det i mine øyne.

  13. https://adaa.org/understanding-anxiety/related-illnesses/other-related-conditions/body-dysmorphic-disorder-bdd

   Nå synes jeg faktisk dette burde ta slutt, du gir unge mennesker nye ideer til ting de kan endre på hver eneste dag. Du gir folk komplekser på ting som folk ikke burde tenke på engang, jeg visste ikke engang at «hooded eyes» var en greiene å fjerne men jeg har det tydeligvis og i følge deg er det ikke noe man bør ha. Ville du ha anbefalt familien din å fjerne det siden du tydeligvis har arvet det fra dem? Hadde jeg vært i familien din og blitt hengt ut og skyldt på på grunn av utseendemessige ting jeg ikke hadde kunnet noe for hele tiden hadde jeg blitt ganske såret.
   Og til alle som sier man mobber fordi man er uenig i SE, man må kunne takle konstruktiv kritikk. Hun har selv valgt å være i det offentlig som og når man har såppas sterke meninger man deler på Internett og i aviser inviterer man implisitt til debatt. Man må tåle å høre at folk ikke er enige i alt hun sier, og ikke bare dra mobbekortet og «Dere er bare sjalu» kortet fordi dere går tom for motargumenter.

  14. Hei Sophie 🙂
   Takk for at du deler angående din psykiske helse forrige innlegg. Tøft av deg å være så åpen. Det er godt å lese beskrivelser av hvordan sånt oppleves. Jeg har opplevd noen nær meg i psykose, en ganske farlig og skremmende opplevelse. Det tok flere måneder på institusjon før vedkommende ble seg selv igjen. Så håper at du/ dere aldri opplever noe sånt. Ta hensyn til deg selv når du kjenner det blir for mye. En ekstra time hos psykologen osv.
   Plasmapen virker fantastisk. Jeg har selv lyst til å prøve det. Legg gjerne ut før og etterbilder som tiden går.
   Synes det er så unødvendige kommentarer på hva du og andre folk som velger å gjøre noe med sitt utseende. Altså det er jo ikke dermed sagt at andre er stygge og må gjøre det samme bare fordi du og andre folk velger å fikse på utseende. Blir så oppgitt. Det er mobbing på høyt nivå. Det er ikke greit å mobbe og shame de som gjør noe med utseende sitt synes jeg. Du og alle folk skal få gjøre som dere vil med eget utseende som andre som ikke ønsker å forandre noe. Man er ikke noe bedre menneske fordi man ikke er fikset på kontra de som fikser seg. For min del synes jeg det er viktigste hvordan og hvem man er som person enn hvordan man ser ut. Synes det er på tide at folk kan få være seg selv og den utgaven av seg selv man vil være utseendemessig uten at andre skal hetse, mobbe og shame de som er annerledes enn de selv. Det er mobbingen som er farlig, ikke at man ser ut som man vil. Nyt helgen, og kos dere masse 🙂🙂

   1. Er ikke mobbing bare fordi man er uenig, folk må faktisk tåle litt konstruktiv kritikk. Dette mobbekortet blir for dumt og svakt, kom gjerne med saklige og gode argumenter i stedet så kan vi ha ha en saklig diskusjon 🙂

  15. Tror de fleste ikke bryr seg om hva hun gjør selv, men de reagerer på at hun fronter nok en behandling for å forandre på utseendet. Hun nevner ting de fleste aldri har hørt om og hvordan man kan fikse på dette. Dette er en blogg som leses av så mange unge mennesker og nå er det nok en ting de kan ha komplekser for. Ikke greit og veldig synd.

  16. Du har fikset på alt fra topp til tå. Og du fortsetter og fortsetter. Jeg er så glad jeg ble født så vakker. Må være utrolig slitsomt å stadig ordne på utseende. Som kosmetisk spl, så ser jeg hva som endres gang på gang. Jeg jobber ikke lenger med det overfladiske. Jeg tok til vett og jobber med psykisk syke. Du er et elendig forbilde, være seg utseende. Men veldig bra at du er med og står opp for dyrene.

  17. Takk for tips! Nå fant jeg en behandling som passer meg 😊 Kan du legge ut før/etter bilde? Har lyst til å ta både over og under øynene, men er litt nervøs for huden under øynene.

  18. Vi er jammen meg forskjellige! Når jeg har angst så ligger jeg på et mørkt rom og prøver å unngå å ta livet av meg selv, mens du lager uthengingsvideoer, går til frisøren i tolv timer og tar restylane og plasmabehandlinger!
   Skikkelig creds til deg, du må jo være supersterk som får gjort så masse ting samtidig som du er «alvorlig» psykisk syk. 🙂
   Jeg kan bare drømme om å kjøre på likt, får ha det som et mål.

  19. Tror du det kommer rabattkoder på den behandlingen? Jeg også merket at jeg hadde hooded eyes men har ikke nok penger til sånn behandling enda siden jeg bare går på skole.

  20. Hahahaha herregud ere mulig å henge seg opp i så mye rart x) Hooded eyes?

   Jeg har hørt fra mange menn at de liker “hooded eyes” og jeg har det ikke selv engang.
   Men for all del, fiks fiks fiks, du blir sikkert lykkeligere av det. Not 🙁

   Jo mer du fikser og opererer, jo verre blir dette… Bruk litt energi på å lese psykologi så kanskje du kan starte å jobbe fra det indre istedenfor det ytre. Du blir eldre for hver dag og du kommer til å få rynker som oss andre, men invester litt i å bygge opp selvverdet ditt før det forsvinner i ytre distraksjoner. Tror rett og slett griser kommer til å fly før jeg kommer hit og ser et innlegg om at du endelig har akseptert deg selv… Dessverre… <3 Sender deg varme tanker

  21. Å si hva man gjennomfører og hvorfor er i noens øyne helt feil, for da «oppfordrer man til plastisk kirurgi». Samtidig, er feil å la være å si ifra. Det vil nemlig kunne gi unge et uoppnåelig skjønnhetsideal, samtidig som de tror er ekte. Uansett hva man velger å dele eller unnlate å dele når det gjelder plastisk kirurgi, vil det være galt for noen. Det er ingen av oss som sitter med fasiten for hva som er rett for alle andre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg