tilbake på skjermen ikveld!

Meg som er sinnsykt flau over meg selv.. Dette får dere se på TV i kveld! Akkurat denne delen må jeg nok holde for ørene på.Meg som skvetter og holder meg for ørene. KAN JEG IKKE BARE VÆRE COOOL?foto: Julia Marie Naglestad/NRK.

I kveld er jeg tilbake på skjermen! For litt siden var jeg med på programmet “10 på topp” hos NRK, et quizprogram om musikk. Jeg hadde virkelig SKYHØYE forventninger da jeg gikk inn der, for jeg pleier å være best på quiz og jeg tok det dødelig alvorlig, haha. Jeg tok til og med push-ups før jeg gikk inn, bare for å være mentalt skjerpa. Skal nevnes at dette var midt under Skal Vi Danse og jeg generelt sett var veldig konkurranseinnstilt, men ja.

På den lille tiden vi var der rakk jeg å flaue meg ut noe enormt, og ikke minst bli sosialt satt ut av spill siden Vegard Harm er så morsom – og hvem FAEN er jeg, ved siden av Vegard Harm? Da er jeg en bitchy nordlenning som er litt for opptatt av å vinne quiz. Hvem vet, kommer jeg ut av dette seirende eller som en idiot? 😉

Vi ses i kveld på NRK klokken 20:05 , og for dere som går glipp av det vil det legges opp på NKR.NO utover kvelden <3 Æh, jeg gruer meg til å se, jeg måtte gjøre en jævlig flau mimelek inni der som man kan se på bildene over var jeg så sykt rød i ansiktet og flau.

PS: STOR TAKK til alle støtte på mitt forrige innlegg <3 Dere er best!!! Jeg er glad mange støtter meg og forstår hvorfor jeg ønsker å være åpen om prossessen, så slipper jeg å måtte forklare meg midt oppi det hele. Og.. Som dere kanskje fikk med dere måtte jeg avlyse signering i dag og i morgen på grunn av personlige problemer. Jeg er stolt som klarte å lytte til meg selv, da. MEN signering er også veldig viktig for meg, så vi finner nye datoer. Klem, dere er best!

20 kommentarer

Siste innlegg