the perfect weekend

Reklame | annonselenker bubbleroom & bik bok

På søndag bestemte jeg og Sandra oss for å ha en helt perfekt dag. Kan man egentlig bestemme seg for noe sånt? Vi prøvde. Litt sjansespill å skulle lage en “perfekt søndag” når vi er så psykisk ustabile begge to, haha. Men OM vi klarte det! Vi startet på Artesia Spa, som jeg forresten anbefaler men ikke på søndager. Da er det nemlig dobbelt så dyrt. Jeg spanderte på Sandra fordi hun er en av de mest gavmilde menneskene jeg kjenner, men hun nærmest nektet å la seg spandere på og kjøpte meg mat rett etter. Herregud, hun er et så fint menneske. <3 Vi har vært venner i flere år, og hun er som en storesøster for meg.

Sandra ble nylig mamma og jeg har – av en eller annen grunn – litt problemer med å omgås mødre. Jeg føler jeg må snakke om amming, barnevogner og gulping når det egentlig ikke interesserer meg enda. Men det er jo INGEN mødre som vil snakke om de tingene når de er med venner uten barn! Det har jeg lært gang på gang, de fleste vil ha øyeblikk hvor de kan være “bare seg selv”. Det må jeg huske på, at vennskapet er akkurat som det alltid har vært selv om man får barn. Sandra sin sønn er forresten den søteste, han er så forelsket i meg og jeg er forelsket rett tilbake.

Ja takk til flere nydelige søndager som denne. Og dager generelt. MER HVERDAGSLUKSUS TIL FOLKET! 

 

 

Vi dro videre på Barrys Bootcamp, for jeg har nemlig ikke en bra dag uten trening. Sinnsykt, men sant. Jeg har blitt avhengig av endorfinene og Barrys er en av favorittene mine, selv om jeg er “avhengig” av å gå til PT også for å få kontakt med musklene mine å lære meg trening. Jeg kan gjerne fortelle mer om det til uken, hvis dere ønsker? Både trening generelt, men spesielt Barrys som jeg vet mange er interesserte i, men kanskje ikke tør å dra på?

Det ble i alle fall 60 effektive og harde minutter, og jeg oppdaget sjokkert at jeg har gått i herregarderoben i flere måneder ute å vite om det. Jeg har lurt på hvorfor det er så mange menn der men av en eller annen sprø grunn ikke lagt to og to sammen, sikkert fordi ingen kler av seg. Vel, da blir det damegarderoben fremover i det minste haha.

Treningsantrekk! Sko fra Nike, og jakke fra Bubbleroom. Det er så klart ikke ekte pels 🙂

Hver mandag fremover kommer til å bety podcast-innspilling, vi starter 09:30 og ler oss igjennom den neste timen (som blir klippet ned til en halvtime , lengre episoder kommer). Jeg hadde på forhånd trodd jeg kom til å lage en ganske alvorlig podcast – og tyngre tema vil absolutt bli dratt inn etterhvert – men akkurat nå er det deilig å ha et fristed hvor man kan snakke om seriøse temaer men med en lattermild tone, fortelle om livene sine, le, kose seg.. Jeg har fått høre at vi har en veldig morsom og energisk podcast, som gjør meg glad. I denne episoden hadde jeg riktignok totalt overtenning og fortalte om da jeg ble “lurt” med på tur jorden rundt og ghostet en kjæreste. LIFE. Husk å følge STATUS i din lokale podcast-app, hver tirsdag slippes episodene 06:00 på morgenen.

Haha, jeg ser så forelsket ut når jeg ser på Fetisha..

Jeg dro videre til Eger for å ta min andre behandling med Plasmapen. Jeg får veldig mye kritikk når jeg er åpen om denne behandlingen -men det får bare være, jeg ønsker å dele det jeg gjør her inne. Det er ikke kosmetisk kirurg, det er heller ikke fillers. Jeg har derimot ganske mye “hud” på øyelokkene og denne fjerner det ikke, men strammer opp og tilfører kollagen som gjør at huden generelt sett blir mer elastisk og fin. Liten warning: det er veldig vondt. En smerte jeg ikke kan forklare faktisk. Det er ikke uutholdelig, men NESTEN. Heldigvis er det over på bare 2 minutter! Ganske sprøtt.

Man er forresten litt hoven et par dager etter, og ser ut som dette..

I kveld fikk jeg endelig mitt nye sminkespeil som skal stå på soverommet. Det er fra iconmirror.se og dessverre IKKE sponset, for bokstavelig talt en time etter jeg hadde bestilt sendte de meg mail og lurte på om jeg var interessert i et samarbeid. Hva faen er oddsen. Men nei, jeg betalte istedenfor full pris selv. Vil likevel tipse dere om det siden jeg er jævlig fornøyd og ikke minst sykt STOLT over at jeg koblet det opp selv (klarte derimot ikke å flytte det til soverommet hehe). 

Genser: HER. Jeg sverger, den har det deiligste stoffet i verden og kjennes SÅ dyr ut. Den mest behagelige genseren jeg eier (og derfor har jeg hatt den på meg fem dager den siste uka, takk til de som påpeker det..)
Bukse: HER.
Om du lurer på hvor noe annet er kjøpt av interiør så er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg asap. 

I kveld har jeg gjort følgende:
– Jobbet på et veldig spennende prosjekt som dere kan se en sneak-peak av på instagram. Ledetråd: silke.
– Hørt igjennom podcasten, godkjent den og diskutert i en lang mailtråd om hva temaet neste uke skal være.
– Godkjent presentasjonsvideoen av meg som foredragsholder
– Og NÅ skal jeg se igjenom de neste episodene av Sophie Elises Verden. Kommer på torsdag! Gleder meg, vi besøker en synsk person blant annet og jeg ble IKKE glad over beskjeden..

Før jeg sovner skal jeg se på Dirty John, mye serie på meg om dagen! Takk for alle tips, denne synes jeg er helt OK men You var hundre ganger bedre etter min smak (de likner litt, derfor sammenligner jeg). Hva synes dere? Jeg er mest fan av serier hvor man føler empati for psykopaten og det gjør jeg ikke her. 

55 kommentarer
  1. Likte også dette innlegget veldig godt! Så posten din på insta, og vil anbefale deg å se filmen Hidden Figures om du ikke har gjort det allerede. Så den med ei venninne som mente den var morsom, men jeg dømte den litt etter coveret og trodde det bare var en kjedelig NASA-film.. Turns out it wasn´t! I etterkant må det være en av de beste filmene jeg har sett! (også har den 7,8 ellernoe i score på IMDB!!)

  2. Skikkelig kult å spennende og intresant innlegg Nydelige bilder synes jeg å du er den beste i verden for meg ønsker deg alt godt og en vidunderlig riktig god Natt far meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️🐱🌌

  3. Gjerne fortell mer om Barry’s! Jeg har veldig lyst til å starte der, men er som du sier litt redd for at jeg ikke er i god nok form hahah

  4. men er det dun i jakken? ikke bedre enn pels igrunn:((
   hvis du bruker det så okey men å reklamere. that aint good :/

  5. Må bare si at jeg elsker podden deres! Dere er så søte begge to, og du har skikkelig behagelig stemme å høre på! Dere virker så oppegående og flotte, og dere er gode på å gi hverandre rom til å snakke. Blir glad av å høre på dere, rett og slett!

  6. Den rosa veggen på badet ditt, er det maling eller tapet? Hvor er det fra, og hva er ev fargekoden? Den er nydelig <3

  7. Du ligner faktisk på Nicole Kidman på bilde hvor du ser på Fetisha.
   Skulle virkelig ønske podcasten deres var lengre. Episodene er liksom over like fort som de begynner. Det er mange podcaster av andre hvor man føler at de leter etter tema og ting å si for å fylle ut tiden, men dere føler jeg at tiden aldri strekker til og at dere har mer dere vil og kan si.

  8. Jeg blir livredd og angsten jeg har fra før, stiger når jeg så Dirty John. Kun komedie fremover. Skjønner ikke du tør å se det alene på kvelden. Jeg ligger tett inntil mannen hele natten, etter slik galskap. By the way, jeg handler mye på Milla, og mange andre. Huset er et funkishus på 400 kvm med fin utsikt til Oslofjorden. Det har vært i interiørblad. Synes kjøkkenet og hyllen i stuen din, er helt feil. Du har en lang vei å gå, men du prøver. Det er det viktigste. Vil gjerne høre podden din, må jeg ha Spotify, eller kan jeg høre via en link? Ikke så god på data🤔😩

   1. Må bare spørre.. Men er det noe som er rett og feil i interiør? «Synes kjøkkenet og hyllen i stuen din, er helt feil.»
    Er det ikke viktigst at man trives og liker det selv?

  9. Hei skjønneste!<3 Vil bare fortelle deg hvor mye jeg digger deg! VEEEELDIG!<3 Liker deg mer og mer! Du er en av de skarpeste i denne bransjen altså! Så mye bra og viktig du engasjerer deg i!!! Og så mye bra/dypt/klokt du sier! Ohhhh, myyy! Store klemmer til fine deg!<3

  10. Har du sett Hannibal? Sikkelig fucked opp psykotisk serie med Mads Mikkelsen. Den har over 8 på imbd, og er veldig bra! Anbefales hvis du liker pyskologiske thrillere, men denne er mye mer ekstrem enn feks You. Du skjønner hva jeg mener om du ser den! En annen god serie i helt annen sjanger er younger, den er hysterisk morsom. Og et annet tips jeg tror du ikke har sett er Good Behavior, også over 8 på imbd, og er vanvittig bra. Kortforalt handler det om en sikkelig fucked up alkoholiker/narkoman/tyv som møter verdens kjekkeste leiemorder. Er veldig spennende og litt mørk, men også varm og herlig.

   1. Ikke sett men siden det har bra score må det rett ned på lista 😀 Jeg likte faktisk ikke younger dessverre, er ikke alltid jeg blir klok på meg selv og min egen smak haha.. <3

  11. Hei du! Skriver dette fordi jeg tror du er like språknerd som meg. Er det ikke feil norsk setninnssyntaks å skrive «hun kjøpte meg mat»? Ordstillingen er direkte oversatt fra engelsk (she bougth me food) Men på norsk skal det jo være: «hun kjøpte mat til meg» ? Enig?

  12. Altså, jeg DØØR av at du har gått i herregarderoben flere måneder uten å ha visst om det??? Liksom, hvordan er det mulig?? Hahahaha, herregud så gøy.

   Digger podcasten, men har en kommentar: Som tusen andre har sagt, og som dere også nevner i podcasten fra forrige uke: DERE MÅ BLI FLINKERE PÅ EN AVSLUTNING??? Og det hjelper ikke å da si “nååå avslutter vi”. Liksom, si at dere har kommet til veis ende, snakk om at dere er tilbake om en uke og da skal vi kanskje snakke litt om det og det, håper alle får en strålende uke og liksom… ja, du skjønner greia. Skjønner ikke hvorfor dere ikke gjør det sånn, trenger ikke være langt og komplisert, men da føler man at man får en naturlig avslutning liksom? haha

   Har riktignok ikke hørt dagens episode enda, så kan jo hende dere overrasker der! Uansett, digger podcasten, så fortsett sånn 🙂

   1. Hehe, jeg hører ikke på NOEN podcaster som ikke har en “brå” avslutning, men nå har jeg skrevet det ned og så dropper vi å ha en tulle-avslutning som det pleier å være 😀

  13. Skulle ønske du/dere tok med tema som omhandler ting du skriver om på bloggen i et litt dypere nivå. Føler kanskje det blir mer sånn «girlstalk» å høre på podden. Og det er koselig det, men hadde håpet på noe litt mer dypt på det spirituelle plan eller mer refleksjoner rundt ting osv. Får liksom ikke så mye ut av å høre på bestandig! Noe som er synd for er så mange podcaster der ute som er slik, så håpet dere kanskje kunne skille dere litt mer, ut mtp hvordan du skriver tekster å framstiller deg selv på bloggen. 🙂 Merker jeg kommer litt i konflikt siden jeg liker mye av det du skriver og følger deg pga det, men får bad vibes av energien og all alkoholen osv innimellom på serie og pod, for føler ikke det stemmer overens med måten du framstiller deg på bloggen, men så vil jeg ikke ta avstand fra de kanalene fordi jeg forventer mer dybde da og liker deg godt! (Kun konstruktiv kritikk)

   1. Hei! Jeg forstår hva du mener, men jeg som menneske har også flere sider. Jeg liker å feste med vennene mine og tulle med en venninne, samtidig som jeg kan ha dype tanker å skrive innlegg med mening. MEN! Jeg savner også litt mer dybde i podcasten, og neste uke skal vi snakke om kroppskompleks. Det tror jeg blir en fin episode hvor vi kan gå litt dypere inn på et spesifikt tema! Det gleder jeg meg til 😀

  14. Herregud så gøy å høre (lese?) at det ikke bare er jeg som har gått i feil garderobe leeenge! hahah. Bloggen din er virkelig blitt et lite lyspunkt i en ellers trist og grå hverdag <3
   Har et kjapt spørsmål; de brillene fra Quay du har hatt på en del bilder i det siste; hvilken modell er det?

  15. Forstår det! Jeg føler jeg er på en reise med masse utvikling og jeg føler vel litt connection til deg og mye av det du skriver, og søker det nok litt og siden jeg har ingen venner rundt som forstår meg. Men tekstene dine treffer ofte! (Det var ingenting negativt ment mot deg i forrige kommentar, er bare nyskjerrig på å høre mer om hvordan andre er som også er åpen for mer enn det vi ser da) leser bloggen din daglig 🙂

   1. Nei det forstår jeg, tusen takk skal du ha <3 Både jeg og Fetisha som jeg har podcasten med er spirituelle, så det vil komme mer av sånt! kanskje dagens episode faller i smak siden vi snakker litt om healing osv <3

  16. Har et serietips til deg, Bates motel på Netflix, en serie med mye spenning, god humor å flinke skuespillere, vært å se! Digger deg forresten, fulgt deg i mange år å synes du har vokst som person å har veldig fine verdier! <3

  17. Jeg synes du er kjempesøt og veldig flink,har følget med deg noen år,ti år,haha. Dattra mi elska boka di,den første. Meeen har ikke råd til spa. Kose deg som kan. U go girl <3

   1. Faktisk har gulvet vært her siden før vi flyttet inn, som er det eneste som ikke ble endret på – så ingen av oss vet! Sendte mail å spurte men har ingen bedre svar:(

  18. Hvis du liker serier der man heier på the bad guy, så burde du se the sinner på netflix med jessica biel. Den har en twist.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg