svar på en stor Q&A – silikon, barn, kjøtt og politikk

Reklame | en annonselenke

Hvor tror du karrieren din er om 8 år? Er du like relevant eller føler du det tar slutt snart?
Det med å være relevant har jeg klart å distansere meg fra. Det er jo ikke meg. Berømmelse kommer alltid til å gå opp og ned, folk kommer til å like deg og ikke like deg, jeg lar det være en greie som skjer på siden av meg – og ikke inni meg. Det er en oppskrift på å være ulykkelig, å hige etter berømmelsen som du likevel ikke kan kontrollere. Hvordan vet jeg dette? Fordi det stresset meg sånn før, men jeg ser også hvordan det stresser andre. Derfor har jeg heller ingen tanker på om jeg kommer til å være relevant i morgen, eller om åtte år.

8 år er lang tid. Er det ikke? Det er nesten like lang tid som jeg har vært i offentligheten. Jeg tror nok at jeg alltid kommer til å ha et behov for å uttrykke meg via tekst, og jeg elsker å jobbe med TV, så helt kvitt meg blir dere nok ikke, hehe. Jeg er også så glad i mange av følgerne mine som har vært her med meg siden start, og møtene mellom meg og dere betyr masse. Det er derimot helt umulig å vite hvordan jeg kommer til å se for meg livet den dagen jeg får barn.

Men! Jeg har spennende ting på planen, og noen av dem går absolutt inn i et 8-årsperspektiv. Blant annet det med å gi ut bøker i utlandet (spennende ting er på gang) og min egen merkevare (også spennende ting på gang). Det er umulig å sette i gang en slik prosess uten å tenke langt frem.

Føler du at du får mange blikk når du f.eks bader ved bassenget i syden?
Det spørs hvor man er, hvordan klientellet er. De siste dagene av ferien bodde vi på Grand Hotel i Malaga, det dyreste hotellet i byen. Der er jeg langt ifra den eneste som er operert, og langt ifra den som har operert mest. Folk sprader rundt med ansiktsløft og silikon i rumpa med vesker fra Chanel over skuldra og svære lepper anno de jeg selv hadde før. Da er det heller ingen som stirrer, og jeg opplever de fleste som enten veldig opptatt av seg selv eller rett og slett veldig åpne. Det er fint, og da stresset jeg ikke over det.

Men på de andre to hotellene var det mange blikk, mye dømmende hvisking etc. Jeg forstår jo det på en måte, jeg hadde også stirret om noen så ut som meg. Da mener jeg ikke at det er fordi jeg er så digg, men kroppen min skiller seg litt ut fra den vanlige “jenta i gata”.

Buksen min finner du HER. Den er på 35% rabatt.

Har du tatt silikon igjen? Puppene dine ser sykt bra ut!
Takk skal du ha! Og ja, det har jeg. Planen min var hele tiden å ta ut silikonen i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var dritt lei av å ha store pupper, det passet ikke meg og akkurat det kunne jeg faktisk aldri ha gått tilbake til. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å fortsette å være uten silikon, jeg likte skikkelig godt å ha små bryster. Da gikk jeg hardt ut å sa at jeg ikke kunne se for meg å ta silikon igjen. Hehe, for det var jo det jeg følte, og det var så deilig! Men, mitt venstre bryst hadde problemer med å “trekke seg tilbake”, noe som egentlig ikke ble synlig før etter flere måneder, og endte opp mye mindre enn det høyre (altså veldig mye), med slapp hud osv. Det var rart å ha en høyre pupp som var “perfekt” og ungdommelig, mens en som så ut som en sprengt ballong. Jeg trodde begge skulle bli fine, men det viste seg at de ikke ble det, sikkert fordi jeg hadde mye mer silikon i det ene enn det andre, eller at jeg ikke var nøye nok etter operasjonen og gikk raskt tilbake til trening? Så, jeg ville egentlig kun ta implantater i mitt venstre for å jevne det ut, men det ville bare blitt rart i følge kirurgen. Og det kan jeg forstå også, det er jo en annerledes følelse.

Så, jeg har den minste silikonen det er mulig å ha, 70-80 gram (om jeg husker riktig) som er en ganske stor kontrast til 430 gram, som jeg hadde før. Jeg trodde jeg hadde 200 gram før, så det er litt av en feilberegning fra meg. Jeg har faktisk ikke gått opp noen størrelser, og er enda 70B. Er liksom null forskjell på det ene brystet og stor forskjell på det andre, skikkelig rart. Det både føles og ser naturlig ut.

Vil du ha barn?
Morsfølelsen i meg sier at jeg vil det, ja. Jeg elsker barn og kan se for meg hvordan jeg ville blitt som mor, det er helt tydelig i hodet mitt, og slik var det ikke før. Jeg kan se for meg hvordan barna mine ville sett ut, og navnene deres. Men samtidig er frykten min for planeten og hvor verden er på veii akkurat nå så enorm. Jeg har fortsatt mine egne dårlige vaner, jeg lever ikke et bærekraftig liv. Jeg ønsker å reise, jeg ønsker å shoppe, hva slags planet etterlater jeg mine fremtidige barn? Bryr jeg meg egentlig nok? Er jeg et godt menneske? Kan jeg stå stødig i de fleste situasjoner, kunne jeg vært en trygg morsfigur akkurat nå? Hva med mine egne problemer? Det er ikke noe jeg vil føre videre til dem, og noe jeg mener man burde ha styr på før man får barn.

Kort fortalt; jeg vil være et menneske barna mine kan se opp til å være stolt av, før jeg setter dem til verden. Og der er jeg ikke nå. Det er nesten litt ubehagelig å skrive fordi det er så ærlig, og ikke minst ærlig mot meg selv, men sånn er det.

Hvis du hadde fått barn, hadde du latt dem spise kjøtt eller ikke?
Mine barn kommer ikke til å få spise kjøtt hjemme hos oss. Jeg kommer ikke til å nekte dem noe utenfor huset, vi har et kjøttfritt hjem, men jeg kommer til å forklare hvorfor det er et valg jeg har tatt for oss. Det er nå en gang sånn at foreldre bestemmer over barna, likt som at mine foreldre bestemte at jeg skulle spise kjøtt. Det var aldri noe de måtte forklare eller forsvare, men jeg regner med at jeg blir nødt til å måtte forklare og forsvare mitt valg. Men vi skal ta det i barnet sitt tempo, om han eller hun lurer, så skal de få de svarene de er på leting etter.

Jeg håper så klart at barnet mitt velger å frastå fra kjøtt, men jeg forstår også om han eller hun er spente på hva kjøtt egentlig er, og tester det ut.

Hva er det sterkeste sitatet du vet om? 
Et sitat jeg ikke klarer å leve etter selv, fordi egoet mitt er for stort, men et sitat som traff rett inn i hjerterota.. Det er “stop trying to win at a dying game. Stop trying to win at a game that is killing the planet”. De som vet, de vet. Jeg gråt da jeg hørte det.

Hvilken musikk/artist vil du helst ikke innrømme at du hører på, hvorfor?
Jeg er litt flau over at jeg kan høre på Pitbull, helt uten ironisk distanse. For eksempel på trening eller når jeg kjører bil. Men utover det har jeg ingen skam, jeg har egentlig ikke guilty pleasures. Alt er bare.. pleasures. Jeg skammer meg ikke over ting jeg liker! Nå på ferien hørte jeg Lindsay Lohan sitt første album, igjen og igjen. Og jeg kunne ropt det så høyt jeg kunne om noen hadde spurt. Altså jeg hører på Paris Hilton sine gamle låter og koser meg, jeg.

Hva er dine favorittserier? 
La casa de Papel, westworld og black mirror. Og så elsker jeg de gamle klassikerne som Frustrerte Fruer og Sex and the City.. Akkurat nå ser jeg orange is the new black som jeg også liker, men jeg faller ofte ut og det er ikke noe jeg kunne sett igjen.

Kan du gi tips til meg som er meget sjalu, hvordan endre tankemønster?
Om jeg ikke hadde jobbet med meg selv ville jeg ha vært en konstant tikkende bombe, sjalu på både venner, kjæreste, familie. Sjalu på at kjæresten ser på andre, sjalu på folk som oppnår ting, sjalu på alle som har finere hjem enn meg, og slik kan lista fortsette. Og når jeg sier jobbe med meg selv, så mener jeg ikke at jeg besto en eller annen slags prøve for lenge siden og at jeg nå har krysset en linje. Nei, det er en aktiv jobb. Hver dag.

Mitt beste tips er å gå i dypet av følelsen. La oss si at en venninne får oppleve noe du hadde skikkelig ønsket deg, og som du egentlig føler du hadde fortjent mer enn henne. Da er det fort gjort å gi et litt mindre hyggelig blikk, kanskje komme med en kommentar for å ødelegge stemningen litt, men ikke så mye at venninnen din merker det. Men, hun merker det jo. Da kan det være lurt å gå i seg selv å innrømme, bare i ditt eget hode, at du faktisk er sjalu. Du hater ikke venninnen din, hun er ikke stygg, hun er ikke slem. Du er sjalu. Hvorfor er du det? Prøv å kom til bunns i det. Hva er årsaken, sånn egentlig? Hvorfor plager dette deg? Osv. Å gå runder med seg selv hjelper meg veldig, og så prøve å spørre meg selv “er det virkelig et sånt menneske jeg ønsker å være?”

I forhold hjelper det å snakke om det. Jeg er veldig åpen mot Kasper, og kan si rett ut “nå ble jeg sjalu”, men uten å anklage han. Jeg sier aldri “fordi du gjør sånn og sånn”, jeg bare forklarer hva jeg ble sjalu av, og så tar vi det derfra. Jeg sier det ikke for å krangle eller for å få en reaksjon, men fordi jeg vil være åpen. Det er viktig at man er klar over sin egen intensjon; vil du ha et bra forhold? Så ikke start en krangel over ingenting. Er du sammen med et godt menneske? Så ikke tvil på han når han ikke fortjener det. Stoler du på kjæresten din? Hvis svaret er ja, så har dere dypere ting å jobbe med. Men om tvilen kommer fra inni deg selv, så er det DU som må ta runden. Og hvordan gjør man det best? Jeg tror det er ved å gå disse rundene med seg selv, være brutalt ærlig, kjenne igjen sine egne mønster. Ikke spille spill.

Men det krever masse, masse jobb. Jeg vet dette, fordi jeg er den type jente som kan kjenne det stikker i magen om en pen jente kommer på TV-en. Eller, slik var det i alle fall før.

Synes du det er greit som et forbilde å fremme sitt politiske ståsted?
Ja, det synes jeg er greit. Jeg stemmer miljøpartiet og er åpen om det. Politikk er privat, og det er opp til hver enkelt om man velger å snakke om det eller ikke, men jeg synes politiske debatter er spennende og liker når vi har det “klimaet” her inne. Om jeg kan få flere unge til å engasjere seg politisk er det topp! Og jeg tror ingen velger å stemme blindt på et parti kun fordi jeg gjør det. Stemmeretten i Norge er 18 år, og da klarer man nok å ta sine egne valg. Men om jeg klarer å gjøre flere bevisst på hva miljøpartiet er for meg, og hvorfor jeg stemmer det, så synes jeg det er helt greit.

Tror du at det alltid vil være en kjærlighet man aldri kommer seg over?
Om det å ikke komme seg over noen betyr at du alltid sitter med en klump i magen og tenker “hva om”, så tror jeg ikke det nei. Det er i alle fall ikke en universell sannhet. Men om det ble slutt mellom foreldrene mine nå, så hadde det sikkert vært vanskelig for dem å glemme hverandre, å ikke kjenne på det lille spørsmålstegnet, det stikket i magen, det savnet i perioder. De har jo vært sammen nesten hele livet.

Men om det ble slutt mellom meg og Kasper i dag, så hadde jeg nok sikkert vært over det når jeg er godt voksen, og det samme gjelder han. Jeg hadde sikkert kjent litt på det suget i magen om jeg møtte han tilfeldig, og minnene ville vi alltid hatt. Kjærlighetssorg i noen år hadde jeg sikkert også følt på. Men å aldri kommer over det..? Det virker usannsynlig. Det betyr ikke at jeg ikke elsker han over alt, han er det beste jeg har. Men om det ble slutt hadde ting gått sin naturlige gang, jeg hadde vært igjennom en prosess, og så sikkert kommet over det. Som man gjør.

Folk er forskjellige og noen kjærligheter stikker vel dypere enn andre.

Hvilke grep tar du for å bedre egen selvtilit? Bortsett fra operasjoner?
Først vil jeg bare si at operasjoner har ikke vært et grep for å få bedre selvtilit på mange år. Jeg trodde nok da jeg først opererte nesa, og puppene, og rumpa, at “nå blir det bra, om jeg bare gjør dette”. Men så ble det jo ikke slik, selvfølgelig, for den dyptliggende årsaken til at jeg hadde det vondt hadde ikke noe med utseendet å gjøre. Det var angst jeg ikke fikk hjelp for, år med mobbing og utestenging som hadde satt sitt preg. Om jeg nå tar silikon eller fjerner rumpa, så er det ikke fordi jeg tror livet mitt kommer til å bli bra, eller at det er en slags magisk oppskrift. Det er fordi jeg vil ha større pupper og mindre rumpe. Ikke noe mer eller mindre enn det. Jeg tror man kan “pirke” på eget utseende og likevel ha godt selvbilde, de trenger ikke å ha noen sammenheng, men når det tar over livet ditt så snakker vi om noe annet.

Så ja, det viktigste jeg har gjort for å jobbe med meg selv er faktisk å komme til den dyptliggende årsaken av alt, og jeg er ikke helt på dypet enda – det tar kanskje et helt liv. Hvorfor har jeg dårlig selvtillitt, sånn egentlig? Er det noe jeg har opplevd? Hva trigges den av? La meg bare poengere at ingen psykologer har hjulpet meg med dette. Jeg har til gode å finne en psykolog som virkelig ser meg for den jeg er. Jobben har jeg gjort selv, men jeg skulle ønske det var en psykolog, og at jeg ikke hadde blitt litt motløs i det siste på den fronten.

Det viktigste for meg har vært å leve et autentisk liv. For meg betyr det å ja, faktisk få lov til å ville se ut som jeg vil uten at noen skal sette en merkelapp på det. Vil du helst sminke deg før du går ut døra er det noen som skal peke finger å si at da må du ha det grusomt med deg selv. Det er lett å tro på det etterhvert. Herregud, så lang tid jeg har brukt på å tro på alle sannheter folk har smelt i ansiktet mitt, DET har om noe gjort meg trist. Og i en endeløs spiral hvor jeg til slutt ikke ante hva som var mine meninger, hva som var andres meninger, hva jeg følte og hva jeg trengte. Hvem var Sophie, i det hele?

Og jeg vet ikke. Men hun er ikke så usikker som mange skal ha det til. Og ikke på de måtene mange skal ha det til.

Men ja, for å få bedre selvbilde har jeg lært å lytte til min indre stemme. Hva vil jeg egentlig gjøre? Hva trenger jeg? Hva sier kroppen og sjelen, hva sier egoet? Og egoet skal man ikke høre på.

Jeg har utdannet meg selv. Jeg elsker å lære. Jeg leser masse bøker, hører på podcaster, snakker med mennesker som er smartere enn meg, jeg tar sjanser. Jeg vet at jeg klarer å røyse meg om noen dytter meg ned. Og for noen vil ikke dette ha noen verdi, de ordene jeg sier nå, fordi jeg tross alt har silikon og bryr meg om utseende. Og vet du hva? Det kan folk bare tenke. Jeg vet jo hvilken jobb jeg gjør med meg selv hver dag, og det er en mye større jobb enn de som bruker tid på å få andre til å føle seg dårlig.

For den energien, den har ikke jeg. Den bruker jeg til å løfte opp meg selv.

Og ps; jeg er 24 år. Om noen år kommer jeg nok til å se tilbake å tenke “herregud, alt jeg trodde jeg visste”. Jeg er langt fra der jeg skal være.

Kan du dele dine erfaringer med å fjerne tatoveringer?

Huff, jeg har bare vært på en slik time, på laserbehandling. Det var så vondt! Det føltes som å få en spiker slått inn i fingeren, som i løpet av få sekunder spredte seg igjennom hele kroppen, ble til flere, og så repeterte det seg. Det var så mye vondere enn å ta tatovering! Det vondeste jeg har gjort.

Om så jeg hadde tatovert PENIS med store bokstaver i panna, hadde jeg ikke klart å fått meg til å fjerne det. For så vondt var det. Håper ikke jeg skremmer deg nå, haha.. Men det er tross alt derfor jeg har en R på rumpa fortsatt.

Skal du fjerne silikonen i rumpa eller vurderer du det bare?
Jeg skal fjerne, ta bort alt. Og det kommer ikke til å være slik som med puppene, at det er en mulighet for å gå tilbake. Tanken på å skulle gå igjennom hele den prosessen gjør meg kvalm! Jeg har blitt eldre og livredd for å utsette kroppen min for det. Jeg er også redd for å fjerne fordi jeg ikke aner hvordan jeg vil bli seende ut, men alt annet taler så sterkt for at jeg skal gjøre det.

For det første; treningen. Kroppen min har blitt i så god form det siste året, men rumpa setter en pause for det hele. Den gjør at jeg ikke ser så atletisk ut som jeg faktisk er, og det gjør at motivasjonen min synker.

For det andre; jeg er petit. En liten person. Jeg kler ikke så stor rumpe, men det forsto jeg ikke da. Hehe. Ja, det kan sikkert være litt sexy fordi det er drøyt. Jeg har elsket å se drøy ut, jeg ser sikkert helt fucka og gal ut, og det har jeg likt. Men jeg begynner å bli voksen, tenker konsekvens, og det passer ikke meg akkurat nå.

og da kommer vi til det tredje; konsekvens. Jeg skal bli 50 år gammel en dag, og vil ikke ha hengeræv til ned på anklene. Men tenkte jeg på det da jeg var 20? Nope. Og jeg klandrer ikke meg selv for det heller.

Er det en mulighet for at du flytter tilbake til Harstad en gang i fremtiden?
Nei, det er det ikke. Men jeg skal faktisk kjøpe en ny leilighet i en annen norsk by dette året, å bo der deltid. Jeg gleder meg til å dele mer av det med dere! Det blir spennende og et nytt kapittel. Men Harstad er det nok ikke, det holder å være på besøk.

Hva er dine tanker om krystaller eller pendelering?
Jeg er usikker. Jeg har hatt noen ganske sterke opplevelser med pendel som jeg ikke kan forklare, men nå som det er lenge siden lurer jeg på om det virkelig skjedde, eller om jeg fikk frem reaksjonen. Krystaller tror jeg egentlig ikke på, men jeg kan for lite om det til å uttale meg. Men, jeg tror det handler mye mer om tankens kraft, og eventuelt hva en krystall får deg til å tenke, mer enn hva den faktisk gjør.

Takk for spørsmålene deres. Liker å høre deres innspill så om dere er enige eller uenige i noe, her kan vi diskutere. 

160 kommentarer
  1. Skikkelig flott å Erlig å modig av deg synes jeg vakker å vidunderlig bilder du er så flott både inne og ute på synes jeg ønsker deg alt godt og en riktig fantastisk god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🐱👍🌌🗻🏞♥️☀️✌🙏

   1. Brystforstørrelse ved tabletter – https://hespac.com/breastno.htm Jeg har brukt Probreast Plus i 3 måneder og jeg oppnår utrolige resultater. Til å begynne med var det vanskelig å se resultatene, men etter omtrent 3 uker etter å ha brukt deres produkt begynte mine bryster å oppleve et spektakulær forandring.

  2. Dette er nok det ærligste innlegget jeg føler du har skrevet. Føler også at du her viser mer selvinnsikt enn det jeg iallfall har følt at du har vist tidligere og det synes jeg er en positiv utvikling.

   Jeg er nok en av dem som kan settes i bås som kritiker, grunnen til at jeg har kritisert deg skyldes at jeg synes det blir i overkant hyklerisk å kalle seg miljøforkjemper og samtidig oppfordre til et så vanvittig forbruk. Men nettopp derfor kjenner jeg behov for å gi anerkjennelse når du i innlegget her nå selv innrømmer at du har en lang vei å gå. Det tror jeg absolutt vi alle har. Det er derfor viktig å ikke være bastant å sette seg selv på en pidestall, men nettopp kunne erkjenne at vi alle har rom for forbedring før man kritiserer andre for valgene de tar.

   Håper du fortsetter i denne retningen! Med det sagt synes jeg også at du har valgt en veldig passelig størrelse på frontpartiet. Ikke at det er viktig hva andre synes så lenge du er fornøyd selv:)

   1. Sophie Elise jobber i
    kondomeriet Tromsø Eller Kondomeriet Trondheim
    Ta med isabelle Eriksen Martine Lunde

    Legg ut på blogg og Instagram snapchat vagina naken het pupper bh bilder av deg

    Sophie Elise se på pornhub og snakke om sex

    1. Utrolig bra innlegg 🥰 eg e en av dei som har følgt deg siden du starta, å eg e så gla for at du e den du e 💜 enn blir gla i deg, selv om enn ikke kjenne deg direkte 💜

   2. Tusen takk for det!

    Ja, jeg kan nok høres veldig bastant ut, fordi det med å spise kjøtt er så viktig for meg. Det er jo fordi jeg elsker dyr, og miljøaspektet blir ofte dratt inn der. Da kan jeg sikkert være litt kjeftende, ha en hard tone, men det jobber jeg med. Du vet sikkert hvordan det er når man brenner for noe, og jeg brenner for dyr.

    Jeg er veldig fornøyd selv! 🙂

  3. Skjønner ikke når du kan ha hatt tid til å tå silikon igjen, du har jo ikke hatt noe downtime fra sosiale medier og nye bilder som du vanligvis ville ha hatt! Men skjønner godt at du tok det valget, og puppene ser veldig bra ut 🙂 Men lurer på hvorfor du først sa at du ville holde alt om kroppen din for deg selv når noen spurte deg i kommentarfeltet tidligere i uka om du hadde tatt silikon igjen, dagen etter at du snakket om rumpa di i podcasten, og nå svarer på både spørsmål om pupper og rumpa uten problem? Og bruker det til å promotere spørsmålsrunden på insta-story? Og du spiller ganske mye på rumpa både her og i sosiale medier daglig (til og med i dette innlegget), så hvordan blir det egentlig uten? Du fremstår jo som veldig fornøyd når du viser den frem så mye.

   1. Hei!

    Nei jeg har egentlig ikke hatt noe downtime, følte meg helt fin etterpå.

    Jeg tenkte på det, at det kanskje bare var best å holde det for seg selv. Jeg orker ikke alt hatet (som også er i dette innlegget), men så kom jeg på at de av dere som faktisk følger meg fordi dere liker meg og støtter meg fortjener å høre sannheten, og på en ordentlig måte. Derfor valgte jeg bare å si det som det er, i dette innlegget. Det er ikke uten problem jeg svarer på disse tingene, det sitter langt inne.

    Jeg er veldig fornøyd med rumpa, jeg bare tenker på fremtiden. 🙂

  4. Fantastisk fine, ærlige svar Sophie❤️ Du e ett så utrolig vakkert menneske både utenpå og inni. Du vil bli ei fantastiske mor eingang til dine barn, det e garantert. Det e så mange som allerede ser opp til deg og det vil uten tvil barna dine og gjør. Unne deg alt det beste i livet kjære deg🌸 God klem fra Stavanger😊

  5. Og er det bloggen du skal legge ned? Siden du skrev at du skal ta farvel med en stor del av karrieren din og gå bort fra det trygge. Synes det er dumt at du skriver så vagt om det, da kunne du heller ha ventet til du skulle annonsere det 🙁 Dumt er det ihvertfall uansett, din blogg er jo den eneste igjen som er verdt å lese.

  6. Har du gjort noe mer med haken/kjeven etter kjeveoperasjonen? Du har jo fått den skarpe kjeven! Jeg skal operere kjeven jeg og, men har ikke fått inntrykk av at jeg vil få et sånt resultat. Det ser veldig bra ut!

  7. Hei, er du helt sikker på at du har bare 70-80 gram i hvert bryst? Et silikoninnlegg blir breiere og breiere jo mer silikon det er. Et på 70-80 gram er dermed så smalt at det såvidt ville gått utfor brystvortene dine så det høres ikke helt riktig ut. Kan tippe at du har 180-200 gram i hvert bryst. Men disse kledde deg bedre enn de forrige silikonbrystene du hadde. Så lurer jeg på om du skal legge inn fett når du fjerner det i rompa?

   1. Nei jeg er ikke sikker, det er derfor jeg sier så vidt jeg husker. Men, så vidt jeg husker var det de aller minste implantatene som eksisterer, og det var også dem jeg fikk.

    Nei jeg skal ikke legge inn fett.

  8. Det er fint du er såpass ærlig og sånn.. og alle har jo forskjellige meninger som du nevner.
   En ting bare;
   mener du at de som ikke gjør alt for å redde miljøet ikke burde ha barn? Fordi de dermed automatisk blir dårlig forbilder?
   Jeg har barn, spiser kjøtt, kjører diesel bil, flyr og shopper både på nett og i butikk.
   Betyr det automatisk at jeg ikke bryr meg? Eller at jeg er en forferdelig person?

   1. Det betyr vel ganske nøyaktig at du ikke bryr deg om miljøet ja. Men det betyr ikke at du er en dårlig person, men det har vel ingen påstått heller(?).

   2. Takk! Og nei det er absolutt ikke det jeg mener. På ingen måte. Det er bare at jeg vet hvilke verdier jeg ønsker å videreføre til mitt barn, og jeg klarer ikke å leve etter dem selv akkurat nå – og da føles det kjipt for MEG. Hva du velger å gjøre er opp til deg, du er sikkert en god mor.

    Det betyr ikke at du er en dårlig person 🙂

   3. verden står i fare, huset vårt brenner. Det er er helt greit av sophie å stille seg spørsmålet om å ikke få barn før hun selv kan være den morsfiguren HUN ønsker så være. Det, etter min mening, er helt rettferdig sagt. Hun kommer med gode og relevante grunner til å vente med å få barn, uten at hun henger du de som ikke har den samme tankegangen. Har selv den samme tankegangen, og om jeg skulle irritert meg over alle som spiste kjøtt(f.eks) hadde det ikke gått utover noen andre enn meg selv. Sophie syns ikke du er en dårlig person.

  9. Jeg synes det er skikkelig fint at du er dønn ærlig. Og så kom jeg til å tenke på en annen ting som også er veldig bra med deg. Og det er jo faktisk at jeg egentlig ikke kan huske at jeg har sett at du har hengt ut noen/ kritisert eller snakket stygt om noen som mange i bloggmiljøet ser ut til å gjøre.
   Hilsen mor på 46 som liker å lese bloggen din.

  10. Det er så deilig at du skriver om angsten du har rundt morsrollen! Det er noe jeg kjenner mye på og nesten ikke tørr å forholde meg til. Du virker så smart og reflektert og jeg får bare mer og mer respekt for deg.

  11. Når tok du silikon og hvor lang tid tok det før du følte deg bra igjen? Bwt: et så fint innlegg av deg💋

  12. Jeg tror du er avhengig av å endre på utseende. Blir du noen gang fornøyd? Denne evige jakten på det perfekte, som aldri ender.
   Siden du deltok på debatten på NRK har du faktisk operert deg hele 3 ganger, og det er kun siden mars i år! Det er faktisk over én operasjon annen hver måned. Huff. Du har lov til å gjøre akkurat hva du vil med kroppen din men jeg håper du bremser opp nå for denne ” det er bare å legge seg under kniven om man ikke er fornøyd” holdningen kan bli svært skadelig.

   Dette ble en veldig krass kommentar men jeg er faktisk sjokkert over hvor mye plass det ytre får på din plattform.

   1. Jeg jager ikke etter det perfekte. Jeg er fullt klar over at man aldri vil føle seg “perfekt”, med mindre man har det veldig bra – og å føle seg veldig bra varierer jo også, alle kan ha dårlige dager.

    Det er mye jeg ikke er “fornøyd” med men som jeg aldri ville ha lagt meg under kniven for.

    Det overfladiske får mye plass på min plattform, fordi jeg får massiv kritikk i kommentarfeltet når jeg _ikke_ svarer på de tingene. Om du leser mine andre innlegg, altså mine vanlige, er det svært lite der om det overfladiske. Og det var jo mye annet i dette innlegget også.

  13. Topp kycklingar med stora heta bröst bara på denna webbplats! Följ länken, du kommer inte ångra det! –
   👉 ClICK.
   💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

   💋registrera dig och ha kul💋

  14. Nå må du seriøst slutte. Det er galskap på høyt plan det du driver med, og anbefaler deg å oppsøke hjelp for denne avhengigheten din. Ingen mennesker med normal kropp holder på sånn, for ja, du hadde en normal kropp før du ødela den fullstendig med alle disse fikse og trikse greiene dine. Ingenting kan forsvare ditt enorme overforbruk av operasjoner og inngrep. Ingenting. Det er farlig, og en enorm risiko å legges i narkose, åpne kroppen og tilsette både det ene og det andre. At folk frivillig holder på sånn, tyder på alvorlig psykisk sykdom. Du har kynisk spilt på at du tok ut silikon, å var så fornøyd. Alle operasjonen hørte til fortiden, nå var alt bra igjen. Løgn. På løgn. Ta deg sammen, kom deg bort fra sosiale medier, og fiks problemet som ligger i grunn for denne sinnsyke utseendefikseringen din. Du har ett ansvar som offentlig person, her feiler du kraftig gang på gang. Men narsissime og kroppshysteri er kanskje det som er viktigst? Sleng innpå en sunnybear og litt tannbleking å nå, så er det helt komplett. Å få på noen billige Nelly klær vi aldri ser igjen. Skammelig, skremmende og fryktelig fryktelig tragisk.

   1. Så du har bare silikon i den ene puppen da? Siden de er helt like nå. Liker deg for at du er tøff å deler ting så mange andre aldri ville. Men du blir veldig dobbeltmoralsk. Å forsvare at du har tatt enda en plastiskoperasjon, med ditt og datt, som ikke hadde påvirket hverdagen din fysisk. Enda du har et bra selvbildet? Merkelig

    1. Nei, som jeg skriver i innlegget har jeg silikon i begge. Det er fordi jeg i det ene implantatet har 70 gram, og i det andre 80 (eller noe sånt, jeg husker ikke helt nøyaktig).

     Det er ikke dobbeltmoralsk. Vet du hva definisjonen på dobbeltmoralsk er? Jeg føler meg relativt trygg på meg selv. Jeg hater ikke mitt eget utseende. Jeg synes jeg er pen. Likevel har jeg altså valgt å ha silikon. Det er jo slik det føles for MEG.

     1. Det er så merkelig at du later som du ikke husker hvor mye du har operert inn i egen kropp? Syns du det er uinteressant å vite hvor mye silikon en kirurg opererer inn i kroppen din? Da dere hadde samtalen etterpå, for den hadde du, og kirurgen informerte om hvor mye han la inn og forhåndsregler rundt ingrepet, så sitter du i dag og later som du ikke husker? Det er så rar oppførsel

      1. De minste implantatene er 120 gram. Så du har nok i såfall 180 og 170, noe i den duren.

      2. Om det er de minste implantatene, så er det dem jeg har 🙂 Jeg har ikke 180 eller 170, jeg har det minste, som jeg har sagt flere ganger.

      3. Jeg synes nøyaktig CC / gram er ganske uinteressant, ja. Men jeg vet bare at vi har den minste størrelsen som overhodet er mulig å få tak i, det ble flere ganger spesifisert, og det var også uaktuelt for meg å ta noe større. Akkurat hvor stort det nøyaktig var brydde jeg meg ikke særlig mye om, nei, men jeg mener å huske at det var noe med 80 (CC eller gram vet jeg ikke). Derfor har jeg runde implantater for der finnes det mindre enn dråpeformet, og det er også mulig for meg å ha ganske små implanateter siden jeg har en liten kropp, liten omkrets på puppene, osv.

       Da vi hadde samtalen etterpå bekreftet bare kirurgen at han hadde det minste.

       Ville du snakket til et menneske i virkeligheten som du snakker her? Det, om noe, synes jeg er rar oppførsel.

     2. Jeg vil bare skyte inn at det finnes implantater i 70cc. Men de er ikke standard. Minste standard størrelse er 120. Så 70cc må bestilles spesielt. 70cc eller 80cc vil heller nesten ikke vises. Men i Sophie Elise sitt tilfelle vil det rette opp på den ene siden, og jevne ut den andre.

   2. Hei du,

    jeg har kynisk ikke spilt på noen ting. Jeg var kjempefornøyd da jeg tok ut silikon, og det var helt nytt for meg å ha så små pupper. Tenk, da hadde jeg levd med gigantiske pupper (400 gram!!) i hver, som jeg trodde jeg måtte ha for å føle meg bra. Ingenting av det var løgn, og det presiserer jeg ganske tydelig i dette innlegget. Jeg VAR fornøyd. Det er jo en grunn til at jeg har valgt å ta det absolutt minste som finnes av silikon, fordi jeg egentlig ikke ønsket at det skulle synes i det hele tatt (bortsett fra for meg, så klart).

    Det er mange influencere og kjendiser i Norge som har fikset på så mye, mye mer enn meg. Det er så klart deres valg å holde det privat. Men for meg så blir jeg kastet under bussen om jeg er ærlig, også om jeg er uærlig.. Det er vanskelig og jeg føler jeg aldri kan vinne. JA jeg har tatt mange operasjoner. JA, det er lov å synes det er sinnsykt eller at jeg er syk. Om jeg er syk, så vet jeg ikke om det selv, og det finnes heller ingen psykolog i verden som har ment at jeg er det (og jeg har gått til de aller, aller beste i Norge). Og ingen av dem har, etter å ha hørt hele min historie, brukt flere timer med meg, fått vite alle følelsene mine, og alt – ment at jeg er syk (når det kommer til kirurgi altså). Så fortell meg gjerne, hvilken hjelp mener du jeg skal få, og fra hvem?

    Det er fint at du deler din bekymring, men du har en utrolig nedlatende, og krass tone. Om du oppriktig var ute etter å hjelpe noen så hadde du ikke lagt det frem slik du gjør – så det eneste du vil, er å trykke meg ned. Og det skinner jo igjennom. Det er vanskelig å møte det på en fin måte, uten å gå rett i forsvar. Det er jo tross alt et fremmed menneske som sier jeg er alvorlig psykisk syk, med to påfølgende “preach”.

    Som jeg OGSÅ sier i innlegget, det er lett å bli forvirret når du blir så dratt ned i søla for alt du gjør. Så klart har jeg sittet å tenkt “ok, alle mine problemer er fordi jeg har operert, det hører til fortiden, jeg er et grusomt menneske” osv. Har det gjort at jeg har blitt bedre? Nei? Det har gjort at jeg har følt meg som en halvveis, upersonlig karakter som siger igjennom etter det andre mennesker føler er riktig. Men så klart følte jeg det sånn, det var jo ikke så rart, med alt hatet.

    Tenker du det samme om f.eks Kylie Jenner, eller Kim K? Jeg lurer oppriktig. Tenker du at “nå må de få hjelp for alle operasjonene”? Jeg spør ikke for å være vanskelig, men fordi jeg virkelig lurer på hva som er synet ditt. 🙂

    1. Hei, jeg er ikke Mette, men svarer allikevel på din kommentar til henne, Sophie. Ja, jeg ville definitivt, og har gjort det lenge, tenkt det samme om Kylie Jenner, Kim Kardashian, og ikke minst hjemlige Isabel Raad. De bør virkelig få hjelp i forhold til alle operasjonene. De er ugjenkjennelige og de naturlige trekkene er ødelagt. Slik som Sraad feks ser ut, hun har operert seg helt vekk fra den vakre jenta hun var til noe unaturlig dukkeaktig. Å være så overoperert og oppblåste som mange såkalte «influencere» er, ser bare virkelig stygt og unaturlig ut. Jeg sier ikke at du nødvendigvis trenger hjelp, du har jo begynt å se iallefall noe av det sjøl, men de ovennevnte er virkelig ute å kjøre. Og ALLE som har foretatt disse, kan man si latterlige kroppsendringene, har en historie om usikkerhet, negativt selvbilde, misbruk, dårlig oppvekst eller lignende. Derfor bør de som overopererer få hjelp, fordi de forklarer det med andre ting. Har ikke hørt at en eneste av de har operert kun fordi det ser smashing ut og at de ikke eier en eneste bekymring i livet. Der det er betydelig medisinsk grunn for operasjon i forhold til liv og helse må det selvfølgelig utføres. Hvilken kategori du er i vil jeg ikke bedømme SE, vil bare si at ja, Kylie og Kim har issues…

     1. Interessant å høre hva du tenker, selv om du bør holde deg for god for å kalle folk stygge, latterlige, osv. Det hører ikke hjemme noen plass, om så man er operert.

      1. Har ikke kalt noen spesielle her stygge eller latterlige, men har følgelig skrevet : …«som har foretatt disse, kan man si latterlige kroppsendringene» (det peker på selve endringen som utføres på kroppen uavhengig av hvem som gjør det), og så står det at å være overoperert som enkelte «influencere» er, ser stygt og unaturlig ut. Ingen bestemte omtalt der heller. Så beklager om det kom feil frem. Ja, noen er omtalt i kommentaren, men uttalelsene er ikke direkte linket til dem. Og jeg kan generelt ikke fatte hvordan noen ønsker å overoperere seg til det ugjenkjennelige. Men det er selvfølgelig opp til hver enkelt, og man må vel da kunne regne med noen reaksjoner eller?

   3. Nei Mette, nå må DU slutte.

    Dette her er ei 24 år gammal jente. Barn og unge kan bli påvirka av det meste. Hvis vi skal tie noen hva sier det om ytringsfriheten? Hvis vi tar Sophie Elise vekk og tar de andre bloggerne vekk, hva er videre planer med alle andre her i verden som er kjendiser og blogger etc?

    Vi blir ikke kvitt problemer vi subjektivt mener er rota til alt vondt uten å starte med oss selv. Sophie er ikke grunnen til at det sitter en 12-åring hjemme med dårlig selvtillit. Det er jeg og andre foreldre som må ta grep og gi barna våres verktøy til å håndtere «mentale kriser» som eksempelvis komplekser. Fortelle barna våres at det finnes mer i livet enn en perfekt nese.

    Å fortelle dattera mi at Sophie ønsker seg større eller mindre pupper kan være en vanskelig samtale i seg selv.

    Men det er sånne nettroll som deg det er vanskeligst å forklare og forsvare. Voksne mennesker som bedriver mobbing bak en skjerm. Nei vet du hva gå å skam deg!

    Detgjelder forøverig dere to andre som skriver preach under også! Hvis dere har så behov for å trykke noen ned anonyme bak en skjerm, da er det virkelig ikke «bare Sophie» som burde oppsøke hjelp.

    Jeg er ikke noe blodfan av Sophie Elise. Jeg leser ikke bloggen hennes. Jeg oppfatter Sophie som ei søt jente med mye klokt å komme med. Jeg oppfatter også at hun har ett brennhett engasjement, som er utrolig fint, men at det for meg personlig i noen tilfeller faller litt igjennom «gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør» ordtaket.

    Men skal du gi noen konstruktiv kritikk eller dele noe du syntes «blir for dumt», legg det frem på en allright måte. For det er nettopp måten du legger det frem som ikke høres noe sted hjemme. Du får heller kanskje ikke den gode dialogen eller responsen som du ønsket deg.

    Husk også det at det ikke er lovpålagt å kommentere alt du ser. Du må gjerne la vær å oppsøke ting du ikke liker og heller bruke energien din på noe positivt.

    Hvis du spør før du skyter kan samtaler også i andre aspekter i livet ditt, oppleves bedre 😊

    Kjære Sophie Elise.

    Av og til kommer det kritiske responser og som du selv sier, noen liker deg og andre ikke – noe som i og for seg burde være greit.

    Det du ikke skal akseptere er folk som slenger ut galle og edel. Du fortjener å bli behandla Med respekt. Det må du aldri glemme. Masse lykke til😊

    Gode klemmer fra ei «litt provosert» mamma💖

    1. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv! Utrolig godt skrevet og så, så sant!

     At noen kan strø rundt seg med slik kvalme, sier mere om dem enn noen andre. Jeg synes faktisk det er fryktelig trist at voksne mennesker kan være så ufin og lite gjennomtenkt! Kanskje, og det tror jeg så absolutt, at det er nettopp slike kommentarer som kan skape situasjoner som fører til nettopp: psykisk sykdom osv.!

     Hvordan være et godt forbilde, når man har så lite selvinnsikt, som de som tillater seg å spre slik kvalme? Nei, takk! Jeg personlig, ville mye heller vernet mine mot å lese slike kommentarer enn å lese blogginnlegg som det over her!

     Gjør hva som er rett for deg, Sophie Elise! Jeg kjenner deg ikke, men inntrykket jeg sitter med etter å titte innom bloggen din nå og da i noen år, er at du har mye positivt mellom ørene… som mange burde lære litt av!

     Ingen er perfekte og man kan umulig være enig i alt andre gjør, men hvem kan det da? Folk må ta seg en bolle, se seg selv i speilet og være sitt beste «jeg»!

     «Man skal være mot andre slik man vil at andre skal være mot seg» noe flere her i kommentarfeltet kanskje burde forsøke 😅

  15. Anbefaler at du leser deg opp å breast implant illness og melder deg inn i gruppa på facebook, jeg og mange andre er blitt veldig syke av stoffene implantatene gir kroppen.

  16. Følger en instakonto som jeg tror du hadde likt, seedsofconsciousness. Mye inspirasjon å hente der ift litteratur og store sitater fra kjente og ukjente personer 😃📚

  17. Sophie Elise ta med YouTube videoer isabelle Eriksen Martine Lunde Kjøp dere lov merke klær polo Ralph Lauren jean pual og blå Tommy Hil fligher Bikini parte om puppene kilitoris vagina

   Send på snapchat bilder fans
   Lov kilitoris vagina pupper nakenhet bh bilder undertøy
   Gå hele youtube videoen skal gå naken
   Ta en pircering magen og ulv tattao

  18. Du må ta rumpeløft da, sånn som ble utført på Botched. Selv om du får ett arr så vil det se så sykt mye bedre ut enn sånn som det ser ut nå, vil sikkert føles bedre for deg også.

    1. Ja nesa di ble ihvertfall ikke helt lik originalen etter den siste operasjonen, som du påsto, det ble ikke puppene heller etter å ha vært på bristepunktet i årevis. Så ikke regn med at rævva di kommer til å se bra ut etter du fjerner de svære putene du fikk pressa inn der.

     1. Jeg regner ikke med at den kommer til å se ut som før. Jeg tror den kommer til å se ut som en sprengt ballong og at jeg må trene den opp igjen. Jeg vil bare gå tilbake til “som før” dvs, ikke flytte på fett etc. For det tør jeg ikke.

  19. Vurderte å fjerne tatoveringer helt til jeg leste innlegget ditt. Nå blir det heller å vurdere cover up. Hehe!

  20. Blir skremt av at du har tatt 4 plastiske operasjoner på kort tid :/

   Men uansett så liker jeg deg veldig godt som person, du er smart og har gode verdier <3

   1. <3 takk skal du ha! Det er ikke noe å bli skremt av. Jeg fjernet silikonen, tok den inn etter et halvt år (som var planen) og måtte rette opp i en neseoperasjon slik at jeg fikk puste. Det er kjipe greier, og den sistenevnte hatet jeg at jeg måtte gjøre.

    1. «Ikke noe å blir skremt av» nei som at det er en helt vanlig ting å gjøre. Det er jo skremmende, at du har utsatt kroppen din for så stor risiko 4 ganger på kort tid. «Var ikke fornøyd». Sier at du ikke gjør det pga utseende eller fordi å føle deg bedre. Men da lurer jeg på hvorfor du gjør det? Hva forandrer det? Vil jo tro du bruker så mye penger for å få bedre selvtillit? Eller for å se bedre ut?

  21. «Jeg har utdannet meg selv», hører du ikke selv hvor blåst det høres ut? Det er en fornærmelse mot alle som har tatt en utdannelse og gjort noe viktig for samfunnet. Den eneste utdanningen du har er vel en master i plastikk.

   1. Du har rett, jeg burde kanskje ha brukt et annet ord. Mine beste venninne har master i historie og samboeren min er på vei å bli psykolog – så jeg er fullt klar over hvor krevende en utdannelse, på ekte, er. Jeg burde kanskje skrevet at jeg er opptatt av å lære, og at jeg er sulten etter kunnskap, men at jeg ikke går på skole.

   2. Hallo jeg tror hun oppriktig mener det i retning engelsk oversettelse «to educate yourself» som er et helt vanlig begrep når det kommer til å opplyse seg selv om hva det skal være. Jeg har også årevis med utdannelse, men jeg oppfatter det ikke som at hun hevder at hun har «tatt» en utdannelse på egenhånd ved å lese forskjellige ting. Ordet å utdanne refererer ikke bare til det å ta en grad ved et universitet eller hva det skal være, det er ikke kun noe institusjonelt, men refererer også til å rett og slett oppnå kunnskap om noe. Hjelpes det må være hardt å unngå å fornærme dere.

    1. Men du skrev vell for en tid tilbake at du hadde tatt BBL? Er ikke det bare å flytte fett da,m? Fra midje/mage til rumpe?
     Du har vell nå implantater i rumpa også?
     Elsker når du lar oss spørre og grave 😂🙈♥️

  22. Det med sjalusien var et supert tips! Så glad jeg leste dette i dag, fordi jeg ærlig har et stort sjalusi problem. Takk for at du svarte så utfyllende❤️

  23. Får vondt av noen av disse kommentarene, ingen forstår at en del av å vokse er å ombestemme seg. Utforske flere alternativ, ombestemme seg igjen. Å som årene går får man flere livserfaringer, å jeg ser ingenting galt i at du motsier degselv noen ganger for akkurat det tror jeg VI ALLE GJØR. Synes folk generelt kan bli (ekstremt) mye flinkere på å løfte hverandre opp istedet for å dra hverandre ned. Til dere som slenger ut at SE er psykisk syk fordi hun har valgt å fikse på utseende, hvordan skulle det hjelpe OM det var tilfelle? Jeg har tro på at SE vet best selv hva som er best for henne, og at hun har et godt nettverk rundt seg med folk som bryr seg og ønsker hennes beste.

   Og når det kommer til argumentet at hun er forbilde som ofte er motargumenter for dritt slenging, dere er selv forbilder. Dere er forbilder for de rundt dere, barna deres. Tenk på deres valg, tenk på hva deres ord påvirker andre. Ville dere ha sagt det direkte til henne om dere møtte henne, ut av det blå slik dere kommenterer? Tviler på det.

   Sophie, jeg ønsker deg en fin dag og håper ikke kommentatene ødelegger dagen din. Stå på, du er ei tøff jente.

   Klem.

  24. TUSEN TAKK for at du har svart på kommentaren min det betyr alt for meg sophie Elise hilsen Kristian Magnus 🙂♥️

  25. Så utrolig fint innlegg. Synd også svarene på kommentarene er veldig gode svar. Fikk helt vondt i meg av «Mette» sin kommentar. Tenk at noen får seg til å skrive så direkte og frekt om andres mennesker anliggende. Det er helt sykt hvordan man glemmer mottaker over Internett. Uansett har jeg et spørsmål jeg lurer på som vi har diskutert en del i vennegjengen Hahaha: Studerer Kasper profesjon eller bachelor i psykologi?

    1. Hva med å få ny hjerne? Siden du er helt gal etter operasjoner så burde du fått deg ny hjerne. Kanskje det ville vært håp for deg da. Men pr i dag er du bare en klin gal narsissist. Foreldre burde hatt et filter som beskytter sine barn mot deg.

   1. Takk skal du ha, Johanne! Jeg fikk først litt vondt i magen av den kommentaren, jeg også. Men det føles samtidig så fjernt, hun forstår jo åpenbart ikke meg.

    Han studerer profesjon, haha <3

  26. Du er tøff, modig, voksen og utrolig reflektert 🙏 Og ufattelig god til å uttrykke deg skriftlig! Stå på og hev deg over all kritikken som folk er svært gode til å gjøre fordi de kan være anonyme…
   Varm klem fra Sørlandet ❤️

  27. Gratulerer med nye pupper 👍🙃 og ett nydelig innlegg som virker 100% ærlig. Bra at du sier det som det er, og ikke lyver. Men det er som du sier, du begynner å bli voksen. Og da tenker man litt mer over hva man skriver, og hvor ærlig man skal være 👍 opp til det..

  28. En ting til Sofie; at du har lagt inn 70 gram i hvert bryst er ren løgn. Har tatt silikon selv og 200 gram er det aller minste man kan få.

   1. Nei, det stemmer nok ikke. Det er også veldig sjelden nå for tiden å angi i gram, str angis i cc. 250 og under regnes som små implantat. De aller minste implantatene som finnes er 125 cc. De er veldig smale og blir derfor ytterst sjelden brukt, men Sophie er så liten at det er godt mulig hun har fått disse. Uansett så skal man få ett garantikort der det står merke, str og serienr på implantatene. Så sjekk det kortet for å finne ut hvilken str du har. 🙂
    Synes det er trist at du føler at du trengte alle operasjonene du har tatt, men at dette er en grei måte å bemøte spørsmål og spekulasjoner på. Du er ærlig uten å gjøre en stor greie av det og det er nok det beste man kan gjøre. Det blir feil å fokusere på det og skrive masse innlegg om operasjoner, men det er enda verre å lyve om det og late som om du er helt naturlig.

    1. 200-220cc tenker jeg er det som er satt inn her. Det minste kirurgen kan anbefale for å få et bra og “normalt” resultat. Men det blir jo ikke normalt. Og breast implant illness er nå en sykdomstilstand som er reell, og som jeg håper alle som vurderer å operere en frisk kropp vil lese seg opp på.
     Millioner av kvinner sliter med autoimmune lidelser på grunn av silikonimplantater.
     Kirurger som opererer en ung kvinne som har gått igjennom så mange operasjoner bør miste lisensen spør du meg. Spesielt nesekirurgen. Man kan allerede se at resultatet ikke blir bra. Det er mange som mister nesene sine helt etter altfor mange mislykkede operasjoner, og som til slutt ender opp ned en neseprotese. Det er en skremmende utvikling.

   2. Jeg har nok formulert meg litt feil, det regnes vel i CC, hva nå enn det betyr. Da er vel 80 CC det minste man kan få, i runde implantater. I dråpeformet er 120 CC det minste man kan få, tror jeg. Men jeg aner ikke 🙂

    Jeg har uansett det aller minste man kan få!

  29. Tror seriøst folk ikke har hørt om at puppene trekker seg sammen etter en operasjon før.. for ja, du var fornøyd med å fjerne de store implantatene, og det skjønner jeg! Du ble så pen! Men over tid etter at det har grodd så er det jo en risiko for at de trekker seg for mye inn.. og selvfølgelig hadde jeg også tatt inn silikon hvis det hadde vært så stor forskjell på puppene mine! Det handler også om at man vil selv føle seg pen, sexy og ikke minst kan føle at man kan kjøpe sexy undertøy eller bare gå i bikini uten å føle at man må skjule «feilene» sine. og selvom du hadde sagt at du ikke kom til å legge inn nytt; so what? Ble de som kommenterer disse kommentarene påvirket av valget ditt? Hvordan endret dette hverdagen deres at du opererte deg sånn at du kanskje fikk et bedre bilde av deg selv med de puppene som passer DEG? Altså noen mennesker burde se på seg selv før de kommenterer.
   Jeg synes du har blitt en så jordnær og god jente de siste årene og du klarer å reflektere over «feilene» du har gjort og er ikke minst åpen om det! Det er det som er et skikkelig forbilde! Man burde ikke skamme seg over fortid.
   Jeg heier på deg og du må stå på videre! Og selvom det er lett for meg å si at; ikke tenk på de som gulper ut de stygge kommentarene. Så sier jeg bare heller; se på alle som støtter deg i valgene dine og står med deg i vinden, det er de som er gull verdt.

  30. Tenker du noen ganger at
   “Faen så skrudd jeg var, hvorfor kunne jeg ikke bare begynne å ta squats istedenfor å operere?”
   Tenker da siden du sannsynligvis må ta rumpeløft og få arr? Og skal du gjøre det i Tyrkia der du tok det?

   1. Nei, det gjør jeg ikke. Jeg forstår hvorfor jeg tenkte som jeg gjorde, og jeg angrer ikke på rumpa f.eks. Men hadde det vært i dag, så hadde jeg ikke operert nei. Jeg tok, for ordens skyld, mye squats før, hehe.

    Jeg kommer sikkert til å få arr, og nei jeg skal ikke ta løft. Nei, jeg skal ikke gjøre det i Tyrkia. Jeg vil sterkt fraråde alle fra å operere i Tyrkia.

  31. Hva skjedde med at du ikke skulle skrive mer om kroppen din og eventuelle endringer du gjør med den på bloggen? En løgn, som 90% av alt annet du sier? Godt det finnes “bkiggpoliti” som holder styr på løgnene dine så de som følger deg kan opplyse seg selv om den kyniske bedriften din og hvor utrolig falsk du er som menneske, både på innsiden og utsiden.

   1. Jeg ombestemte meg, og følte at åpenhet var viktigst. Men jeg kommer likevel aldri til å nevne noe om kirurg, priser, dokumentere operasjon i nåtid (som jeg gjorde da jeg fjernet silikon) osv.

    Jeg får kritikk om jeg er åpen og kritikk om jeg holder kjeft. Men jeg har det bedre i mitt liv om jeg er ærlig med dere.

  32. Fint at du er så åpen og jeg ble overrasket over at du skal fjerne rumpa. Det må ha vært mye smerte «for ingenting.»

   Får du angst av å tenke på operasjonene som du «angrer» på? Når jeg angrer på noe jeg har gjort med kroppen min (foreløpig bare tatoveringer) får jeg skikkelig angst! Det er som om jeg holder på å falle gjennom bakken!

   1. Jeg kan faktisk få angst over tatoveringene også, faktisk! Og jeg fikk skikkelig angst da jeg fikk problemer med nesa og angret veldig, så jeg kommer aldri til å gjøre noe i ansiktet.

  33. Mitt barn vil nok aldri smake kjøtt nettopp derfor jeg gir henne sannheten slik resten som blir hjernevasket til tro det er rett spise kjøtt .Kanskje de burde se hvordan griser behandles ligger nå dokumentar på NRK nå..men de fleste orker ikke se faenskapen de støtter engang.ja dere er dårlige mennesker som spiser kjøtt,når dyr tortureres på slakteriene md slag spark og grusomheter de færreste klarer se.de færreste får se siden alt holdes innenfor lukkede dører. Min datter vil selvsagt ikke smake kjøtt når hun vet det er dyr som er drept🤮 og utsatt for smerte. egoister uten like som lar andre lide fordi dere må ha kjøtt.veninnen min smakte ikke forskjell engang da hun fikk taco med tine kjøttdeig med ost som ikke er kjøttdeigen kjøtt , så det er jo ingen unnskyldning for ta liv lengre… smaken på kjøtt er ofte i krydderet .selve kjøttet smaker døde lik .

  34. Spennende innlegg 🙂
   Hvis du ønsker å ha litt bedre samvittighet når du flyr vil jeg anbefale deg å bare fly økonomi. Å fly business gir et 5 ganger større fotavtrykk enn hvis du hadde valgt økonomi

  35. Jeg forstår jo det på en måte, jeg hadde også stirret om noen så ut som meg. Da mener jeg ikke at det er fordi jeg er så digg, men kroppen min skiller seg litt ut fra den vanlige “jenta i gata”.

   Wow. Hva er kroppen til den «vanlige jenta i gata» for deg? Kan du utdype deg? Er alle andre vi som ikke har operert oss bare «vanlige jenter i gata» for deg?

   1. Nei. Det jeg mener er at ikke alle har implantat i rumpa og silikon i puppene. Det er kanskje ikke noe alle har sett, og derfor ikke stirrer. De fleste har ikke operert, er det noe galt i det?

    Kroppen til en “vanlig jente” er så mangt. Og det vet jo du også. Jeg ser også på meg selv som en vanlig jente men jeg er også klar over at noe av det skiller seg ut.

   1. Erfaringen jeg har, er nok å falle tilbake på. Jeg tror ikke det kommer til å bli vanskelig å få seg en jobb – i tillegg eier jeg to boliger da, og har aksjer. Pluss jeg har kontrakt med TV2, og med bokforlag. Det kommer til å gå fint for meg, no need to worry 🙂

  36. Ufattelig at unge jenter ser på deg som forbilde. Du er noe av det verste man kan ha som forbilde. Selv Hitler,Stalin,Lenin og Mao er bedre forbilder enn deg.

   Det kan virke som du er litt ute å kjøre mentalt. Du vet ikke hva du sier og gjør mer. Det som du kommer ut med på sosiale medier stemmer ikke med den virkelighetsoppfatningen vi nøytale har om deg. Og den er ikke bra. Jeg synes du bør vurdere å bli dagpasient på en dps. De vil forjåpentligvis få orden på hodet ditt.

   1. Apropos å vite hva man sier eller gjør: Denne sammenligningen er så stygg at du burde vurdere et besøk til dps selv. At det går an.

   2. Apropos å vite hva man sier eller gjør: Denne sammenligningen er så stygg at du burde vurdere et besøk til dps selv. At det går an.

  37. Ufattelig at unge jenter ser på deg som forbilde. Du er noe av det verste man kan ha som forbilde. Selv verdens verste despoter er bedre.

   Det kan virke som du er litt ute å kjøre mentalt. Du vet ikke hva du sier og gjør mer. Det som du kommer ut med på sosiale medier stemmer ikke med den virkelighetsoppfatningen vi nøytale har om deg. Og den er ikke bra. Jeg synes du bør vurdere å bli dagpasient på en dps. De vil forjåpentligvis få orden på hodet ditt.

   1. Du kan sove godt i natt å vite at jeg allerede har gått på dps i flere år, og at jeg ikke har noen diagnoser å medisineres for. Det må være deilig for deg å vite!

  38. Hei. Jeg vil bare fortelle deg at du er tøff. Og du er flink. Leste gjennom kommentarer på det siste innlegget ditt nå, og som du selv har sakt tidligere, du kan ikke vinne. Du får krass kritikk uansett hva du uttaler deg om. Likevel tar du deg tiden til å svare på omtrent alle kommentarer du får. Jeg er kanskje uenig i noen av tingene du (tidligere) skrev om, men det gir ikke meg retten til å hakke ned på deg? Ikke alle kan være enige om alt, enten det gjelder store ting, eller små ting. Man må lære å respektere hverandre og hverandre sine meninger, og heller ha en SAKLIG diskusjon rundt det, om det er nødvendig. Men som sagt, stor respekt til deg, for at du tar deg tiden til å svare på så å si alt du får inn av kommentarer, uavhengig av hva det står. Dette er min første kommentar på bloggen din, selv om jeg har fulgt den av å på i flere år, men for en gangs skyld deler jeg min mening.

  39. Synes samfunnet i dag har blitt så politisk korrekt når det kommer til sosiale medier at man skal ta alle på absolutt alt, og dersom man er ærlig er det galt, men om man ikke sier noe er det nesten enda verre for da blir det spekulert i det uendelige og kommentarene er ikke særlig hyggelige der heller.

   Personlig så bryr jeg meg ikke om noen har operert eller ikke, det skal være et valg på individnivå.

   Hadde vært spennende å se hva som ville ha hendt dersom vi la like mye energi i å diskutere løsninger på klimaforandringer, isteden for å diskutere om det er «innafor» at Sophie Elise har tatt litt silikon her og der.

   Til slutt vil jeg bare si at jeg er stolt over alt du har fått til og at jeg gleder meg til å se hva du får til videre <3

  40. Du får jo hard kritikk uansett om du sier noe eller ikke, så det er bare å være ærlig. Om du ikke sier noe, så blir du kalt for en løgner og manipulator etc. Om du så sier sannheten, så blir du beskyldt for å øke kroppspress ved å være åpen om operasjoner etc etc. Og det er jo de samme folkene som sier begge deler..

   Det mest spesielle med alt styret rundt deg synes jeg er at du blir holdt såpass ansvarlig for utseendepresset. De som synes du er et så farlig forbilde bør kanskje ta seg en titt på resten av Internett. De folka snakker jo som om de aldri har vært på insta, sett på porno, eller vært på Internett eller sett i blader overhodet? Når har det noensinne eksistert kjendiser som ikke fikser på utseende? Marilyn Monroe sprøytet jo flytende silikon i puppene sine. Hun fikset på andre ting også, så mye som var mulig på den tiden. Men blir fremdeles hyllet som “naturlig”.

   Det finnes jo knapt en insta modell som ikke har fikset på kroppen eller som retusjerer bilder, de lyver eller snakker ikke om det.
   Er det virkelig så mye bedre at tenåringer kun ser perfekte bilder av perfekte kropper hele tiden, og føle seg mislykket av at kroppen deres ikke ser ut sånn naturlig? Det blir jo plutselig fler og fler med tynne kropper med fettet plassert helt riktig og store eller medium store pupper, oppnådd ved hjelp av anatomiske implantater og en flink kirurg. Da er det vel faktisk bedre at flere åpner opp og er ærlige om det, og også at man opplyser om medaljens baksider, sånn som du har gjort om dine komplikasjoner.
   Trenden med å feks vise fram imperfekte bilder av seg selv er jo en mye bedre motvekt enn å tie ting ihjel.

   De fleste av dere bloggere har jo operert dere, likevel er det mest du som får tyn for det, fordi du har vært åpen om det og antakeligvis også fordi du valgte store implantater før og ikke mer naturlige. Det virker som noen kun synes det er et problem med å operere så lenge det SER fake ut.
   Jeg har selv vært innom tanken på å operere puppene mine, men jeg har da sett på jenter som har hatt anatomiske implantater som ser naturlige ut, fordi det var det JEG synes så fint ut. Men det var heller ikke viktig nok for meg til at jeg gjorde det, og jeg har godt nok selvbilde. Og det er vel sånn man løser dette.

  41. Om en leser ønsker å bli anbefalt hvilken klinikk du har operert puppene på, ville du svart? Dersom personen har vært sikker i sin avgjørelse lenge og ønsker råd fra en som har mye erfaring med gode/dårlige kirurger. Eller kunne du frarådet dine dårlige erfaringer? Skjønner problematikken om å ikke ville være med å bidra til at leserne dine tar operasjoner, men stiller du deg annerledes om en leser på 30+ som er godt voksen og sikker i sin avgjørelse om operasjon?

   Jeg ville nok tatt silikon etter å ha fått barn, men hadde følt meg tryggere på å velge en klinikk der jeg vet andre har gode opplevelser fra..

  42. Får helt vondt av å lese kommentarene.
   Jeg syns innlegget var nydelig og ærlig.

   Fortsett å gjøre akkurat hva du vil, elsker hvor åpen du er om politikk osv. Du inspirerer meg til å bli mer reflektert over livet, og valgene mine. Jeg personlig syns du er et urolig fint forbilde. Du innrømmer feil, er ærlig, ombestemmer deg, reflekterer mye og du bryr deg om viktige ting som miljø og politikk. Blir oppriktig mer inspirert til å være en bedre versjon av meg selv når jeg leser dine innlegg. Ikke minst er du utrolig flink til å ordlegge deg, så fascinerende!! Stå på<33

  43. Kan noen forklare meg hvorfor det er så viktig å se naturlig ut. Og å være gjenkjennelig? Hvorfor provoserer jeg deg med å forandre utseende fra en tid til en annen? Hvorfor skal jeg være «satt» til å være som ett type menneske for resten av mitt liv? Hvorfor er forandring av utseende alltid assosiert med dårlig selvtillit eller å være psykisk ustabil? Hvorfor er det SYKT å tjene penger på noe så lite samfunnsnyttig som blogg? Jeg er frisør. Det er helt «ubrukelig». Det er en maler også. Noen folk bruker penger på potteplanter, noen bruker penger på campingvogn, noen bruker penger på en skikkelig tursekk. Noen bruker faktisk pengene sine på å tippe Lotto (!?). Men at noen putter pengene sine i puppene, der går grensa til veldig mange. Det værste er at urinstinktet vårt med å formere oss stiller så sterkt, at det faktisk kan tyde på at fine pupper kommer seg lettere opp og fram. Det er ikke noe å gråte for. Brett opp armene å gjør det som gjør Deg lykkelig!

  44. Jeg får vondt av alle disse vonde kommentarene. Håper ikke du tar det til deg. Og mellom hatkommentarerne er likevel mesteparten av kommentarene om noe så tåpelig som en diskusjon over hvorvidt du har sagt riktig gram eller ikke i puppene. Verden er et rart sted. Håper du har det bra og nyter sommeren!

   Klem

  45. Tenker du på hvor skadelig det er for hodet ditt å ligge i narkose såpass mye som du har gjort? Søk det opp hvis du ikke tror det:-) Én ting er at du ikke aksepterer kroppen din slik den er, en annen ting er det fysiske du faktisk utsetter den for gang på gang. Hvorfor?

  46. 50 000 tilfeller av Breast Implant Illness rapportert i 2018, tallet er stigende.
   Studier viser at kvinner med silikonimplantater har 45% større sjanse til å utvikle autoimmune sykdommer. En sjelden type lymfekreft kobles også til implantater med tekstur.
   Det finnes nå en egen støttegruppe.
   FDA hadde en høring nettopp, og problemet bør virkelig få mer spalteplass
   Sjekk ut Breast Implant Illness Support Group
   Finnes nå mange artikler om temaet i utenlandske medier.
   At kvinner vil seg så vondt er veldig trist.

   .

  47. Åh.. Du er den eneste som jeg har hørt si at du kjente det stakk i magen når det kom en pen jente på tv’en når du så på serie med kjæresten. Det er akkurat slik jeg har det, og det er helt jævlig. For jeg vet intellektuellt sett at det er helt tåpelig, men jeg kan ikke noe for hvordan jeg føler det. Det du skrev om sjalusi her opplyste en del, men jeg hadde satt så utrolig stor pris på om du kunne laget et eget innlegg om dette, eller kanskje en videoblogg. Det er seriøst det største problemet jeg har, og har hatt i mange, mange år. Alt det andre har jeg klart å fikse, men dette er bare så jævlig vanskelig. Det er så vanskelig å skulle kommunisere med kjæresten om dette også, for ofte blir det sett på som et angrep, selv om du forsøker så hardt du bare kan å poengtere at “dette er mitt problem”. Man blir liksom bare møtt med at man må skjerpe seg, eller typ “stoler du ikke på meg?”. Jeg hadde et håp om at jeg skulle vokse dette av meg, men nå blir jeg 27 og det har ikke blitt stort bedre. Litt bedre, men ikke mye. Jeg kan typ bli sykt sjalu bare av tanken på at kjæresten min ser på porno og runker til noen andre liksom, til den graden at jeg bare ligger alene og gråter. Det er helt sjukt? Jeg forstår ikke hvorfor dette er så vanskelig for meg, mens alle de andre jeg kjenner gir helt faen

   Du er fin

   1. Det er mange som har det slik, jeg gjorde en undersøkelse om det på instagram og det var flere som svarte det samme. Det var litt deilig å høre.

    Takk for tilbakemelding forresten og for et veldig godt tips. Det kan jeg absolutt lage et innlegg om. Men mellom oss (og alle andre som gidder å stikek innom kommentarfeltet), jeg er i en skriveboble nå og jobber på det jeg trooor kommer til å bli en bok om nettopp det du snakker om. Riktignok en samling små tekster, men mye av det du nevner, blant annet det med porno.

    Klem til deg! Kjenner meg godt igjen.

  48. Hei!
   Kan jeg spørre hvordan du takler å møte igjen dem som mobbet deg? Eventuelt tips til å klare det. Ble selv mobbet i flere år, og flyttet et lite stykke unna i senere tid, men klarer så vidt å dra tilbake til hjemstedet mitt, og ei eller kollektivt transport, for er så redd for å møte dem igjen.. ble veldig kronglete skrevet, men håper du forstår

  49. Er du seriøs nå? Rumpeimplantat på impuls..? Enda noe flott du lærer leserne dine: At man bare kan operere inn og ut og att og fram uten at det er så veldig nøye… “Nei, idag har jeg lyst på implantat i leggene, så da fikser jeg det. Om jeg nå skulle ombestemme meg så fjerner jeg det bare igjen om noen uker.” Ser du virkelig ikke hvor latterlig dumt og usunt det du holder på med er? Ikke minst de holdningene du smitter av deg? Stakkars lesere som blir påvirket av deg.

  50. Pupper som kommer. Og pupper som går.

   Det æ’kke alltid bare greit med de puppa du får.

   Noen er store, og noen er små.

   Noen henger, og noen vil «stå».

   I vår så jeg på noen debatter.

   De handlet også litt om patter.

   Og Sophie Elises influence.

   Debatten ble nokså intens.

   Det var ikke puppa som var hovedsaken.

   Heller ikke at du hadde silikon i baken.

   Hele debatten var litt hårsår i grunn.

   For det som utløste den, var visst din tatoverte hodebunn.

   Du fjernet silikonen og var fortsatt berømt.

   Det var puppene også – selv om de ble «tømt».

   Du var et forbilde da, med pupper «små».

   Og du trivdes godt etter hva jeg kan forstå.

   Pupper som kommer. Og pupper som går.

   Du trives nok best selv om få forstår;

   at silikon er fint – og silikon er best.

   Sophie Elise kan lage blest.

   Med nye pupper nok en gang.

   Kjenner jeg at fortellinga mi kan bli lang.

   Men jeg avslutter nå dette rimet:

   Og håper du ble fornøyd med puppene dine.

   Bare en siste ting fra kommentarfeltet under innlegget (altså blogginnlegget og ikke silikoninnleggene) til Sophie Elise:

   Mette; du kan ta deg en bolle

   Har du doktorgrad i å trolle?

   William – deg har jeg ikke sett før.

   Tenker du blir en fantastisk (YouTube) filmregissør.

  51. Takk, Sophie. Jeg gleder meg til å lese, og håper du vet hvor mye det betyr når noen tar seg tid til å svare når man slenger ut noe så sårt og privat i ren desperasjon typ.

  52. Kjære Sofie Elise.
   Jeg kommenterer aldri noe på din blogg og leser den ytters sjeldent. Men jeg blir helt skremt av din bruk av plastisk kirurgi som noe du kan gjøre når «stor rumpe passer deg». Her står du foran et såååå stort publikum med unge jenter og gutter, og sier at du skal fjerne rumpa fordi «den passer ikke deg akkurat nå». Tenk å ha et så SINNSYKT syk på kirurgi, tenk å være så overfladisk når det kommer til det punktet her. Jeg synes mye av det du gjlr er flott, men jeg blir like satt ut av ditt syn på plastisk kirurgi hver eneste gang. Er jo nesten som at det har blitt en ting du bare gjør når du kjeder deg eller ikke har noe annet å gjøre. Skjønner at det er litt kjipt at den ene puppen din ikke ble helt bra igjen. Men hvorfor ikke stå opp for deg selv og fortiden din og si at det går helt fint. Hvorfor ikke jobbe med deg selv isteden? Virker som dette har blitt et sinnsykt luksusproblem for deg, hva er det neste?

  53. Hei, du lyver. Ifølge det du skrev rett etter å ha fjernet silikonen for en stund siden, så var du da helt ferdig med brystinnlegg. Nå har du endret mening og satt inn bittelitt fordi resultatet ikke ble som håpet. Og det er jo helt hundre prosent fair å endre mening, og ingen andre har noe med å blande seg opp i hva du gjør med din egen kropp – faktisk så er det litt kleint å få vite så mye om hva du gjør med kroppen din, kropp er jo så privat/intimt og du er jo så mye mer enn utseendet – Du virker som et flott menneske som har masse bra mellom ørene som gjør skrivingen og formidlingen din interessant!
   Men det er ikke fair å lyve. For dersom planen hele tiden var å vurdere ny silikon etter seks måneder, så var det ikke det du fortalte oss lesere den gangen. Det føles ikke bra å bli løyet til, uansett hva det lyves om.

   1. Beklager! Du løy ikke, det var jeg som hadde lest helt utrolig feil, tror jeg hadde en midlertidig feilkobling i hjernen!

    Var rørt opp av Gjelsvik sin kårede “årets video” (kom over en artikkel på nrk.no i dag 16. august) og strenet etter å ha sett den (og hørt!), rett inn på denne bloggen for å finne ut om det virkelig var noe i det veldig emosjonelle og lange innlegget: Typ beskyldninger jeg har sett/hørt på internett fra et menneske jeg ikke kjenner, og om et annet menneske som jeg heller ikke kjenner, typ deg Sophie Elise. Og på grunn av den høye emosjonelle faktoren i videoen husker jeg jo her og nå faktisk ikke lengre egentlig hva SAKEN, poenget (!), i videoen egentlig var. Men jeg husker hvor opprørt Kristin Gjelsvik var! Og jeg var så dum at jeg marsjerte rett inn hit og oppførte meg som en idiot, som førte til mer opprørte følelser her i gården! Håper dere greide å ordne opp der imellom (ønsker ikke å vite noe mer om den saken, bare til info), og beklager at jeg interesserte meg for å vite om noe av det i det store og hele. Uansett hvor viktig temaet måtte være for samfunnet. (!)

    Jeg er igrunnen litt forferdet over at emosjonelt drama kåres til årets video. Tenker jo at et visst nivå kan man holde når det kommer til offentlig debattkultur i Norge (selv om politikerne våre ikke holder et mye høyere nivå, må påstås for the records) – uten at jeg kjenner til forhistorien forut for Gjelsvik sin video – vi andre vet jo ingenting om hva som har foregått mellom dere privat eventuelt. det er det som er så slitsomt med slike baksnakkingsdrama. Særlig når det faktisk er viktige saker blandet oppi det – det suger bare energi og jeg hater det. Tar jo egentlig avstand til slikt drama, men nå fikk jeg det på statskanalen, som jo bare gjør jobben sin og rapporterer om hva som rører seg i det norske folket.

    Slik ble de kirurgiske inngrepene til Sophie Elise til et statsanliggende (Norsk RiksKringkasting). Og jeg gikk i baret og lot meg engasjere i emosjonelt drama, for meg i en helt ny og ukjent setting! Overrasket? Det er et understatement. And I rest my case. Nå skal jeg gå og skamme meg litt (og flire).

    Ja, og det var kommune- og fylkestingsvalg snart? (Jepp) (holder-tunga-rett-i-munnen)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg