SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | Glöd Sophie Elise

I dag kom Glöd Sophie Elise ut i 35 ulike H&M-butikker, samt på nett hos Coverbrands. Jeg brukte dagen på kontoret, sendte ut gaver til venner og et par følgere som har vært ekstra støttende (takk!) og så dro jeg alene til Storo Storsenter for å se på varene der. Et så heftig øyeblikk i mitt liv! Selv om jeg følte meg litt rar som sto med håret til alle kanter, snørrete nese og blitz på mobilen haha. De ansatte var heldigvis søte og sa mange fine ting. Etter det dro jeg til Skappel sine nye lokaler og hilste på, og nå har jeg brukt kvelden på å svare på deres kommentarer / DMs.

De aller fleste spørsmålene går igjen, så jeg tenkte å svare på dem akkurat nå.

Hvilken av dem bruker du?

Jeg bruker som oftest Self Tan og i fargen medium. Self Tan passer for deg som vil være brun hver eneste dag, og bruker selvbruning fast. Den bruker cirka 8 timer på å bli så mørk som den skal være, du dusjer av overflødig farge (om du ønsker), og så holder den i 5-7 dager.

Farge medium, Instant tan, rett etter påføring. Note to self: ikke ta på ring to sekunder etterpå, haha. Derav litt flekker akkurat på hendene, fordi ringen “gnisser” borti. 

Instant Tan funker bedre om du har glemt å ta selvbruning og vil ha det i siste liten før en fest, eller en annen spesiell anledning ettersom fargen kommer med en gang, og den er veldig enkel å få jevn. Den går bort etter en dusj. Den holder godt igjennom dagen men om du f.eks svetter kan den flekke av på klær, det er jeg 100% ærlig på. Derfor egner den seg ikke for deg som trener mye. Dette er rett og slett en spraytan for spesielle anledninger, hvor du må bli brun kjapt (ettersom fargen kommer med en gang!). Den lukter ingenting. Flekker ikke av på klær etter min erfaring, men i går brukte jeg denne og hadde på meg hvit singlet, og da jeg svettet under puppene kom det litt farge av.

Medium er mørkt nok for meg.

Du har jo noen ganger ujevn brunfarge, med skjolder. Hva er greia med det? 

I 99% av tilfellene kommer dette fra vanlig sol! For eksempel når jeg har vært på ferie, kommer hjem og brunfargen begynner å forsvinne. På brystkassen pleier det å gå veldig treigt for meg fordi huden min der er såpass ødelagt (overdreven soling over mange år), og da blir det skjolder. Huden min er ujevn, fordi jeg har solt meg alt for mye og har skader i pigmentene, regner jeg med. Om jeg bare hadde hatt en spraytan som funket 100% tidligere uten å gi ekstra kviser så hadde jeg unngått det (jeg elsket Jet Set selftan før, men fikk så enormt mye kviser!) derfor er dette produktet så supert og gjør at jeg endelig kan styre unna solen og faktisk bruke høy faktor på ferie.

Men så klart, etter 5-7 dager med Self Tan og fargen begynner å forsvinne kan det bli ujevnt. Aldri på bein, mage eller armer, men i ansiktet og på halsen for min del. Da er det bare å skrubbe huden og så starter man “på nytt”.

Hvilke forberedelser gjør man? Hvordan få best mulig resultat?

Jeg skal lage en video om dette på youtube også, men skal prøve å forklare i tekst. Ellers oppdaterer jeg min nye konto @glodsophieelise løpende, og skal legge ut masse av videoer der. Det beste er om du går inn i dusjen og skrubber deg skikkelig, sånn at det meste av død hud er borte. Når du er ute av dusjen tørker du deg helt, tar på en lett fuktighetskrem over alt (spesielt viktig på knær, albuer og andre tørre områder), og så venter du til også fuktighetskremen er tørket før du smører på! Jeg begynner alltid på beina, det er enklest og da får jeg litt “feeling” før jeg fortsetter. Altså, jeg får inn bevegelsen i hånda, om det gir mening.. For meg funker det å smøre inn rett opp og ned, andre foretrekker sirkulære bevegelser. Beina er enklest å få jevn, derfor anbefaler jeg alle å starte der.

Det er et must å ha en god hanske! Du finner mine HER, og på H&M. Mine hansker er ekstra gode ettersom de kan brukes igjen og igjen.

Du må ikke være nybarbert, men resultatet blir finest om du har barbert deg men gjerne ikke rett før ettersom fargen kan havne inn i “hullene” av huden. Dagen før, eller to dager før, er perfekt. Men helt ærlig, hvem er SÅ god på å planlegge? Haha. Det har egentlig aldri spilt noen rolle for meg, dette er en tilbakemelding basert på flere testpersoner.

På kontoret. 

Hvorfor har du noen ganger ujevn brunfarge inni hånda? Bruker du ikke hanske? 

Noen ganger, fordi jeg har testet produkter vi enda ikke har lansert, smører jeg produktet rett inn i hånda.  Da hender det at jeg tar dem rett i hånda for å lukte, se ordentlig på fargen og så videre.. Haha. Men jeg bruker alltid hanske når jeg påfører self tan, det er et must.

Jeg kommer rett og slett til å fungere som prøvekanin fremover. 🙂

Lukter den veldig selvbruning?

Nei! Ikke i det hele tatt. Den ene har svak lukt av kokos og den andre av baby powder (som for meg tilsvarer luktfri, men siden den offisielt sett ikke er det, har jeg heller ikke lov å påstå det). Den begynner ikke å lukte mer utover dagen.

Flekker fargen av på laken?

Instant Tan kan gjøre det om du f.eks svetter en del i søvne. Så klart kan litt av fargen komme av uansett om du gnikker veldig i senga når du sover, svetter, sikler.. Haha. Men for de aller fleste av oss går det fint. Kjæresten min ble så fornøyd etter jeg begynte med Glöd Sophie Elise fordi den flekker mye mindre av i senga enn selftan fra profesjonelle studioer.

Er det parabener eller sulfater i den?

Nei!

Instant Tan, Medium. 

Hva er best, medium eller dark?

Jeg foretrekker medium og synes den gir god nok farge, men om du er brun fra før av og liker det lille ekstra, kan du gå for dark. Om du ikke er så erfaren med self tan sier jeg uten vil medium.

Hva med trening?

Om du bruker Self Tan er ikke det noe problem. Instant anbefales som sagt ikke for “hverdagen” men heller om du kjapt trenger brunfarge før noe spesielt. Jeg trener flere ganger i uken og opplever ikke at fargen flekker av på grunn av det.

Hva med kviser og sensitiv hud?

Jeg har kviser og opplever ikke at dette blir verre på grunn av Glöd Sophie Elise. Kvisene mine kommer og går, slik de alltid har gjort, uansett om jeg bruker Self Tan hver dag – også i ansiktet. Huden min blir ikke irritert av produktene, og de er relativt milde.  I perioder med tørr hud passer jeg på å smøre fuktighetskrem en ekstra gang på albuer, knær, hender og tær før påføring.

Jeg har fått tilbakemeldinger fra flere hundre følgere så langt, og alle har vært mer enn fornøyde – bortsett fra en jente, som fikk kløe. Hun hadde sensitiv hud fra før (slik som meg). Det var så klart veldig leit å høre! Det har seg sånn at alle hudpleieprodukter ikke passer for alle, dessverre. Det spiller ingen rolle om det er mitt merke, Chanel, det mest naturlige du finner eller en plante frai skogen. Vi alle er forskjellige. Grunnen til allergier kan variere; noen reagerer på naturlige produkter, som for eksempel pollen, gress, frukter og så videre. Andre på det syntetiske. Allergier finnes over alt! Det kan være så mangt.

Derimot er produktene testet av ekstremt mange og i 99,99 % av tilfellene går det helt greit. Glöd Sophie Elise er veldig mildt, og jeg har gått mange, mange runder med dette på flere ulike mennesker før slipp. Både de som har tørr hud, de som er sensitive, de som har “perfekt” hud, og så videre.

Rett etter påføring av Self Tan, medium. Denne blir gradvis mørkere. 

Som sagt finner du Glöd Sophie Elise HER, og på de 35 største H&M-butikkene i landet. <3 Utrolig gøy å lese så mange fine tilbakemeldinger allerede. Flere som har skrevet til meg at det er det beste de noen sinne har testet og jeg er enig, så klart, haha. Men å få høre det fra andre er helt vilt.

Jeg skal som sagt få laget en video på youtube.. Det kommer neste uke, vil jeg tippe. Om dere lurer på noe spesielt med den, let me know.

Forresten! I morgen kommer det podcast som normalt.

53 kommentarer
  1. Svevende kult å positivt innlegg synes jeg å skikkelig flotte bilder synes jeg du er favoritten min og beste og drømmenes teater fantasi karusell ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ❄🦋🌌☀️🌐 ❤

  2. Har du tenkt å svare på kritikken? Eller har du bare tenkt å ignorere? Det synes jeg isåfall er ekstremt feigt, da du normalt sett pleier å være flink å svare for deg.
   Jeg skrev på en annen post:
   Føler du er ganske dobbeltmoralsk her nå Sophie.
   Har du lyst å forklare hvorfor du har gått inn i et samarbeid med HM, som du for et par år siden gikk ut mot pga grusomme arbeidsvilkår (at de blir tvunget til å jobbe gratis. At de sparker ansatte som blir gravide. Barnearbeid, osv) Og nå promoterer du HM gjennom det nye merket ditt. Synes du dette er riktig?

  3. Du har så fin hud om dagen!! Noen tips? Sliter så utrolig med akne, noe som går sykt utover selvtilliten

  4. Kanskje svare på hvorfor du velger å selge på H&M? Trekker du plutselig tilbake alt du har sagt om H&M tidligere nå?

  5. Gratulerer så mye med de nye produktene!! Altså kunne du truffet bedre??, no u couldnt gurl! Du er jo dronningen av selftan og jeg stoler 100% på deg med disse produktene <3 Nydelig farge, gleder meg så mye til å teste 🙂 Har aldri brukt selftan mousse i ansiktet , kan du lage en how to video? Love herfra og all the way to butikken <3

  6. SHOP GLÖD SOPHIE ELISE HER
   REKLAME EGET BRAND

   en tidligere hjemreise
   23 KOMMENTARER
   POSTED ON10.11.2019 KL. 00:31

   Reklame | Glöd Sophie Elise.

   Jeg reiser hjem fra Portugal før de andre, dette var derfor min siste, hele dag. I natt reiser jeg til flyplassen og lander i Oslo på formiddagen. Det måtte bli sånn, jeg ombooket flyet mitt fordi jeg har mye jobb å ta igjen. Helt ærlig har jeg vært ganske distrahert på denne reisen fordi jeg har følt på at jeg burde ha vært i Oslo og innboksen min har blitt bombadert av Glöd Sophie Elise-relaterte spørsmål og ting som må avklares før lansering. Heldigvis har vennene mine gitt rom for det og forstått situasjonen min.

   Jeg har jobbet halve natten, hver eneste kveld, og løpt opp i hver pause for å ta tak i mailen. Jeg lever og ånder for jobben min, det er min største passion. Jeg blir ikke sliten av den isolert men når det skal balanseres med mye annet, så blir jeg så klart det.

   I dag hadde vi en privat yoga-session i huset for å starte dagen. Det gjorde meg inspirert, så jeg booket med en gang en privat yoga-lærer hjemme i Oslo også, som skal komme hjem til meg en gang i uken (jeg tar alltid tak i sånt med en gang, klarer ikke å vente). Etter det kjørte vi til en strand selv om det regnet.. Det var fint. Minnet meg litt om filmen Interstellar som er min store favoritt igjennom tidene, fordi miljøet der var så rått.

   Jakke fra Holzweiler (Kasper har kjøpt en matchende, jeg elsker jo sånt haha) , genser er Dalen fra kolleksjonen min med Skappel, capsen har jeg lånt og buksen er fra Bik Bok.

   Takk for alle tilbakemeldinger på Glöd Sophie Elise i går. Det var stort for meg. Jeg gleder meg til å vise dere flaskene og til dere får testet produktet, som etter min mening er den beste self tan på markedet! Jeg har et event med Glöd Sophie Elise nå på torsdag. Det skjer på H&M i Karl Johan mellom klokken 18-19:30. Da kan du kjøpe alt fra merket og få de beste self tan tipsene, men omd u bare vil komme for å si hei eller spørre om noe er det helt okei også. Jeg liker å få et ansikt på de av dere som følger meg og jeg pleier å kjenne igjen de fleste.

   Jeg har invitert de nærmeste vennene mine også, det blir hyggelig. Håper vi ses der. I mellomtiden anbefaler jeg dere å følge min nye instagram HER, der legger jeg ut all info man trenger om spraytan (og etterhvert litt mer personlige bilder som ikke får plass på min vanlige insta).

   Glöd Sophie Elise kommer i 35 utvalgte HM-butikker på mandag, og på nett hos Coverbrands.

   Nå må jeg legge meg, taxi til flyplassen klokken 04:45. Vet ikke om jeg kommer til å sovne før, men det er verdt et forsøk.

   23 kommentarer

   Navn
   10.11.2019, KL. 02:33
   Jeg trodde det het self-tan?!, hvorfor omtaler du det som spray-tan? Det er vel noe man tar i et kabinett? Du skriver: «I dag hadde vi en privat yoga-session i huset for å starte dagen. Det gjorde meg inspirert, så jeg booket med en gang en privat yoga-lærer hjemme i Oslo også, som skal komme hjem til meg en gang i uken (jeg tar alltid tak i sånt med en gang, klarer ikke å vente)»!Dette virker dessverre manisk-depressiv much…Sorry, men du heiv deg på 30 dagers spagaten lissom, hva skjedde? Nothing…Og utallige andre sånne greier. Yoga, hmmmmm, gjenstår å se.. troverdig? Ehhh, nei

   Reply
   Therese
   10.11.2019, KL. 08:59
   GRATULERER! Du er herved vinneren av prisen for “Årets gretneste grinebiter”! Dette betyr at du har vist evner for å være ikke bare gretten, men også pirkete og usedvanlig kritisk på andres forsøk i å prøve nye ting her i livet! Din pris gir deg 10 dagers gavekort på sigaretter, Se&Hør, og Kamfer-drops! Vi håper at du får en fin jul, og at ditt selvbilde som “mester av alt her i verden” aldri skulle endre seg. 🎉

   Reply
   MS
   10.11.2019, KL. 09:33
   A) Det er sprayboks, så hvorfor hun da kaller det nettopp det det er , er faktisk kun opp til hun selv.
   B) Tror du må lese deg litt opp på «manisk depressiv». Du er tydeligvis selverklært «hobbypsykolog» og det finnes hjelp og få til slike som deg som faktisk trenger det.

   Dessuten ville jeg kanskje funnet meg en annen hobby enn å kommentere unødvendig på unge jenters blogginnlegg.

   Sophie Elise, du er nydelig , fortsett å være akkurat deg og den du er! Misunnelse er en uting verden desverre aldri vil få bukt med.

   Reply
   Silje
   10.11.2019, KL. 09:50
   Du vet åpenbart ikke hva manisk-depressiv er. Men du ordlegger deg på en måte som fremstår som relativt umoden, så vil tro du er ganske ung. Ja, det er ofte Sophie blir opphengt i noe og er veldig intenst opptatt av det, også dabber det av etter to uker. Men hvem blir ikke det? Det handler slettes ikke om troverdighet og har ingenting med mani å gjøre.

   Reply
   en person som mener ting!
   11.11.2019, KL. 16:09
   Du burde lære deg folkeskikk! Hvis du bare får glede av å hate, har du et veldig trist liv. Det er så synd at folk skal være sånn mot andre… (PS: elsker deg Sophie Elise!)

   Reply
   Camilla
   10.11.2019, KL. 07:22
   Jeg syns det er helt utrolig å se hvor mye dritt mennesker klarer å spy ut dag inn og dag ut! Det er helt ufattelig hvordan noen mennesker oppfører seg mot andre! Jeg forstår at noen er kritiske, at noen ikke liker Sophie Elise osv, å det er da helt greit! Vi kan ikke like alle, det går ikke. Men det behovet noen mennesker har for å spre negativitet i andres (ukjentes) liv er skremmende! Hva i alle dager får dere ut av å være så frekke og nedlatende mot en dere ikke kjenner?
   I tillegg så gjemmer en hel haug av dere bak “det er bare konstruktiv kritikk”. NEI det er det faktisk ikke, det er absolutt ikke noe konstruktiv ved det, det er bare kritikk! Hvordan hadde dere hatt det med dere selv om noen mennesker daglig rakket dere ned? Det er faktisk ikke greit.
   Hva så om Sophie Elise samarbeider med HM, om ho har spist Sunny Bears tidligere, om ho ditt eller datt, det spiller da ingen trille? Dere er ikke tvunget til å kjøpe produktene hennes, så hvorfor bry seg om alt? Det er helt latterlig at samtlige av dere går all in for å saumfare bloggen etter tidligere innlegg for å “ta” Sophie for noe. Er det virkelig sånn at dere selv aldri har endret mening om noe? For jeg personlig endrer meg litt og litt hele tiden, ting som var viktig for meg før betyr ikke så mye lengre. Det er jo sånn vi mennesker er!
   Sophie Elise, gratulerer så mye med et spennende produkt! Du har oppnådd mye de siste årene, å jeg håper fremtiden din bringer mange nye opplevelser og positive minner! Du jobber hardt og fortjener ikke all negativiteten som florerer på nettet. Håper du klarer å heve deg over det, selvom det selvfølgelig er fryktelig vanskelig. For vi mennesker er dessverre laget sånn!
   Ønsker deg en fin dag! ❤️

   Reply
   Rikke S
   10.11.2019, KL. 08:23
   👆🏽🙏🏼 Helt enig!! Godt skrevet.

   Reply
   Kaja
   10.11.2019, KL. 12:00
   What she said.. 👆👍

   Reply
   Mia
   10.11.2019, KL. 17:15
   Helt enig. Folk er så sjukt smålige… Synes dette kommentarfeltet blir mer og mer likt kommentarfeltet hos Blondinbella. Hvert eneste lille korn av menneskelighet eller avvik skal kommenteres og kritiseres.
   Kan man ikke bare være glad for at et annet menneske får det til!?
   Og så må vi for faen huske på at det ikke er en robot vi skriver til. Ville mange av dere sagt det dere skriver her face-to-face?
   Hvorfor leser vi blogger i det hele tatt? Fordi vi vil ha en liten bit av mennesket som skriver.
   Come on folkens, kan vi ikke bare være litt kule?

   Reply
   Kristian Magnus
   10.11.2019, KL. 11:08
   Ønsker dere alle sammen en riktig god hjemreise Nydelige å kule bilder synes jeg å skikkelig bra skrive og et erlig å åpent innlegg synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god dag fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃❤🌌☀️🦋🐼💯

   Reply
   William og Camilla
   10.11.2019, KL. 11:57
   Sophie Elise hvorfor damer i stønner sex eller lager sex lyder

   Reply
   William og Sanna
   10.11.2019, KL. 11:58
   Sophie Elise kjøp deg på Kondomeriet Tromsø nipples suckers Fetish

   Reply
   William og Camilla
   10.11.2019, KL. 12:00
   Sophie Elise hvorfor damer orgmase eller damer av tursa sex
   Damer kle av meg
   Knulle somt

   Se på Pornhub
   Snakke om sex kilitoris vagina pupper nakenhet orgmase vidergående kjæreste Kåt Gold digger
   Drikke red bull engrey drink

   Reply
   Sara
   10.11.2019, KL. 12:21
   Føler du er ganske dobbeltmoralsk her nå Sophie.
   Har du lyst å forklare hvorfor du har gått inn i et samarbeid med HM, som du for et par år siden gikk ut mot pga grusomme arbeidsvilkår (at de blir tvunget til å jobbe gratis. At de sparker ansatte som blir gravide). Og nå promoterer du HM gjennom det nye merket ditt. Synes du dette er riktig?

   Reply
   Overgitt
   10.11.2019, KL. 13:39
   Sitter det fremdeles barn i Kambodsja og produserer varer gratis for H&M, bl a selvbruningskremen din? Har du sjekket ut de etiske forholdene rundt dette? At ting er radikalt endret på ett år..?!!
   Er enig i mange kommentarer over her at man endrer meninger om mye og rart etterhvert som man blir eldre, men dette er en så graverende holdningsendring fra deg at jeg ikke har ord…

   Reply
   Nena
   10.11.2019, KL. 14:09
   Venter fremdeles i spenning på listen over ingredienser som benyttes i produktene. Om de er «naturlige», eller om det er syntetiske fargestoffer, palmeolje under kamuflerte navn og petroleumsbaserte forbindelser.
   Selvbruning er forøvrig i seg selv et helt unødvendig produkt, og derfor ikke bærekraftig eller.etisk. Skal godt gjøres å produsere en selvbruningskrem som er naturlig og bra for huden. Det tror jeg er umulig. Men opplys oss gjerne!

   Reply
   Andrea
   10.11.2019, KL. 14:39
   Hei! Har tegnet en tegning av deg som jeg har sendt deg på DM på insta! Den ligger også ute på profilen min: digitaldrawingsbyandrea. Hadde vært sykt kult om du ville sjekke den ut!

   Reply
   Sarah
   10.11.2019, KL. 16:34
   Hvilke H&M butikker? 😍😍😍

   Reply
   T
   10.11.2019, KL. 17:10
   Jeg lurte på hvorfor du har bestemt å gå inn i samarbeid med H&M når det er kjent at deres arbeidere jobber under dårlige forhold med lav lønn? Meningene du ytrer og personene du omgir deg med (spesielt med tanke på serien til Joachim) har avstått fra H&M sine etiske og moralske brudd på menneskerettigheter i sine sweat shops. Hvorfor da inngå et samarbeid med dem og ikke en butikk som ikke gjør det? Når det er sagt forstår jeg også verdien av å gå inn i et samarbeid med en internasjonal kjede som H&M i forhold til Cubus, KappAhl og slikt – men nå slippes jo produkter også bare i Norge så hvorfor ikke velge en norsk kjede med gode moraler?

   Reply
   Mia
   10.11.2019, KL. 17:20
   Her har du allerede svart på ditt eget spørsmål fordi du skjønner verdien av å gå inn i et samarbeid med HM. Det er derfor hun har gått med på et samarbeid med HM.
   HM kommer aldri til å forsvinne uansett, fordi det er for mye penger involvert.. Men HM kan endre seg, noe man kan ane konturene av når man leser litt.
   En annen, veldig positiv ting er at HM opererer med åpne fabrikklister – i motsetning til et sjokkerende høyt antall andre bedrifter.

   Les mer her, det er ganske spennende: https://www.framtiden.no/gronne-tips/klar/merkene-som-har-apne-fabrikklister.html

   Reply
   Camilla
   10.11.2019, KL. 18:23
   Kan du lage en toritual på hvordan du bruker selvbruninga? Spesielt hvordan du får det jevnt og fint på hendene?

   Reply
   M
   10.11.2019, KL. 22:47
   Hvor blir disse produktene laget? Siden du sier du ikke vil at de skal sendes hit fra andre siden av verden?

   Reply
   Karo
   11.11.2019, KL. 23:08
   Skulle ønske du laget selvbruning som bodylotion, da gir den huden fukt og næring så den ikke tørker ut.

   Mousse selvbruningsspray har en tendens til å tørke huden veldig ut dessverre iforhold til lotion med selvbruning. ST Moriz mousse og ST Tropez har jeg ikke god erfaring med for å si det sånn.

   Men kan jo hende du gir ut en selvbrunings bodylotion etterhvert også 🙂 Hadde vært bra, spesielt for oss som har litt sensitiv hud og som ikke tåler selvbruning mousse💗

   Når det er sagt, brunfargen er utrolig vakker 💗😍

  7. Skulle kopiere min egen kommentar fra et annet innlegg og fikk kopiert hele ramsa:/ beklager for det.

   Skulle ønske du laget selvbruning som bodylotion, da gir den huden fukt og næring så den ikke tørker ut.

   Mousse selvbruningsspray har en tendens til å tørke huden veldig ut dessverre iforhold til lotion med selvbruning. ST Moriz mousse og ST Tropez har jeg ikke god erfaring med for å si det sånn.

   Men kan jo hende du gir ut en selvbrunings bodylotion etterhvert også 🙂 Hadde vært bra, spesielt for oss som har litt sensitiv hud og som ikke tåler selvbruning mousse💗

   Når det er sagt, brunfargen er utrolig vakker 💗😍

  8. Gratulerer så mye med endelig lansering<3 lurer bare på hvordan du gjør det med ryggen som man ikke klarer å smøre selv? Noen evt tips der?

  9. Gratulerer med ett nytt produkt, må hver en stor drøm og kunne få lov til å gjør noe slik ❤️
   Jeg synes all kritikken du får er helt latterlig.
   Altså jenter, hallo. Ja, hm bruker unge mennesker til og sy klær til dem for småtteri. Det er helt grusomt. Men Sophie sitt produkt er jo laget av HENNE og ett team, ikke av små barn som tjener 10ere for all jobben dem gjør.
   Det er faktisk to helt forskjellige ting, og ingen grunn til å mene at hun er dobbelt morals for det.
   Jeg handler aldri klær på hm, men sminke blir ofte kjøpt. Blir så lei meg av folk som ikke klarer å hver glad på andres vegne.

   Stå på Sophie! Du virker som en helt fantastisk person 🧡 gleder meg til å prøve produktene dine 🙏🏻🙏🏻

   1. Emilie Aurora – så DU vet altså hvor dette produseres? Hvor da???
    Tror du SE og teamet hennes står og lager det selv, kanskje i et lokale i Oslo ..???

    Vel, uansett produksjonssted vil jeg gratulere SE med sin egen selvbruning, den blir nok under mange juletrær 😀

    1. Rinda, tror du virkelig selvbruningsmousse lages for hånd av små barn?? LOL..

     Knallbra produkt, veganske ingredienser, veldig naturlig og fin farge, tørker raskt og smitter ikke av. Ikke mye å klage på. Hvis hun ikke hadde latt HM DISTRIBUERE (ikke produsere, er en viss forskjell der) hadde ikke like mange fått tilgang på produktet, spesielt unge jenter som tross alt er målgruppen her. Tror dessuten ikke på at dere som gråter i kommentarfeltet ikke har handla på HM en eneste gang ila de siste årene … Skal man “ta” SE på noe, gå heller for at hun reklamerte skamløst for Cruise-reiser..

   2. Uansett får jo HM penger i kassa? Når folk fortsetter å legge igjen penger der fortsetter HM såklart i den vante tralten.

  10. Nå fikk jeg helt sjokk og avsmak. Har alltid trodd du, av alle, var imot pels. Hva skjedde egentlig? Samarbeider med H&M og har plutselig ikke noe imot pels. Wtf. Helt anerledes enn slik jeg trodde du var som menneske. Heller pels enn kjøtt?

  11. Som fan av deg blir jeg skuffet. Dette blir for hyklersk. Du langer ut mot Joakim for at han kun engasjerer seg i urettferdighetene i klesindustrien men likevel spiser billig kjøtt (som i og for seg er å “støtte” en annen grusom industri), mens du som påstår at du kjemper for miljøet velger å samarbeide med H&M. Tror det er på tide å legge fra seg både pekefingeren og miljøforkjempingen, for du lever ikke opp til noe av det og har ingen rett til å kritisere andre for deres manglende engasjement. Skuffende, rett og slett.

  12. Propylene Glycol er vel et syntetisk produnt som utvinnes fra petroleum? Glycerin likeså, hvis ikke utvinnes den fra dyr, og kan ikke kalles vegansk eller cruelty free, i svært få tilfeller er den vegetabilsk(soya), vet du om den er det? Da pleier det å stå spesifisert.
   Phenoxyethanol er også en ingrediens som bør unngås, den er kjent for å skape allergiske reaksjoner og trigge eksem.
   Polysorbate 20 er også verdt å kikke nærmere på, den kan også irritere hud, fordi den kan inneholde biproduktet 1,4-dioxane
   Coumarin har vist seg å kunne trenge gjennom hud og forårsake leverskade for noen, heller ikke bra.
   Cl 16035 (Red 40) er en ingrediens det har blitt skrevet mye om, den er blitt testet på mus og forårsaket kreft, den er også kjent for å skape irritasjoner for sensitiv hud det samme gjelder 19140 (Yellow 5),

   Jeg synes vel egentlig du burde ta en runde til med dette produktet, trekke det fra markedet, eller kalle det for det det er, miljøskadelig og syntetisk.
   Håper dine følgere er bevisste og unngår dette produktet. Ser også at folk nevner HM som er lite etisk samarbeidspartner. Dette vet jeg lite om, men takker for info, og skal undersøke det.

  13. Altså, hun må da virkelig ha produktene sine i en butikk…… Hvilken butikk skulle hun ellers ha valg da?
   All klesindustri er grusomt, så uansett hvilken butikk hun velger så blir det feil.

   Snakk om at vi her i Norge drar hverandre ned istedenfor å klare å bygge hverandre opp

   1. Det finnes små nisjebutikker man kan selge det i, eller via egen nettside. Men det er mye jobb og lite penger i kassa. De som tenker etikk og miljø vil nok ikke røre dette produktet. HM er rette stedet. det vil gi mest avkastning. Promoteringen grenser til ren svindel, spør du meg. Produktet er ikke miljøvennlig eller etisk. “Greenwashing” har dessverre blitt big business. Men de aller fleste har vel skjønt at SE ikke tenker miljø, hun går dit pengene er.

   2. Susann: Hun kunne lett ha valgt å kun lansere med Coverbrands.no. Det finnes ikke et sted i Norge de ikke sender til, så argumentet med at det skal være tilgjengelig overalt står. Det er noe med det å stille seg bak en gigant som H&M som er kjent for totalmangel på etikk. Hun kunne omtrent ikke ha valgt en verre kjede å lansere med.

    1. Silje, er så enig med deg!
     Hadde holdt i lange baner kun med Coverbrands.no, leste just det var mest solgte produkt siste døgnet.
     Mulig HM var den eneste kjeden som ønsket å selge produktet, de andre ville ikke assosieres med SE, dobbeltmoralens dronning 🙈

    2. Er det ikke veldig feil å ha samarbeid med en nettbutikk da? Tenk hvor mye skade all den frakten gjør på miljøet da. Om hun bare skal ha produktene sine i nettbutikk så bidrar hun til enda mer miljøskade ved å måtte transportere ut alle varene til kundene, nå kan de heller gå selv i butikken å kjøpe det. Går utifra at salget hadde gått like greit med bare nettbutikk, så nå har hun jo på en måte spart miljøet litt ved at folk kan spasere, ta elbil, eller kollektiv til en butikk å handle

     Bare så det er sagt så har jeg ikke selv tatt noe standpunkt i “denne saken”, prøver bare å se det fra en annen synsvinkel enn hva som er kommet frem

     1. Fraktes må produktet uansett. Det blir jo ikke produsert i salgshylla. Flere og flere nettbutikker går over til å bruke utelukkende resirkulerbart materiale til frakt. Ja, fraktes må det uansett. Men det er mye bedre enn å selge via H&M.

      1. nå tenkte jeg mer på miljøskaden som lastebilen påfører under frakt da. Først fraktes til lageret til nettbutikken for også fraktes ut til kunden. Nå fraktes det kun til butikken 🙂
       Føler at de fleste bare ser en side av dette her, når det er så utrolig mange flere aspekter med det

  14. Jeg har aldri prøvd selvbruning og kommer nok aldri til å bruke det ..Men for di som gjør det er det jo viktig å bruke et produkt som gir fint resultat.. Mange fine bilder av deg i ulike sammenhenger…og så mange fine av di Skappelgenserene 🙂

  15. Vil det komme en som er svakere i fargen enn medium? Er veldig lys i huden til vanlig, så ønsker bare å bli litt friskere i fargen og ikke ALT for brun for meg.

   1. Medium er ganske lys og tilpasser seg hudtone, så den funker helt sikkert på deg! Er rimelig bleik selv og brukte den i går, ser helt naturlig ut, bare en lett glød liksom 🙂

  16. Hvorfor svarer du ikke på all kritikken du har fått? Utrolig feigt å ikke svare hvis du har tenkt til å ignorere det helt.

  17. Hva med svar på kritikken? Her er det meste konstruktivt og ting du burde kunne svare på uten og ta det personlig. Du kan ikke kalle produktet ditt etisk når du velger verdens mest uetiske kjede som selger. Og hvorfor skal vi bruke din spraytan når vi kan bli brune kun ved og svelge en sunnybear over kort tid?

   Regner med du sliter med å komme med ett godt svar til løgnene du serverer som om folk ikke får det med seg eller bare er dumme i hodet ..

   Visst du ønsker en fremtid i denne karrieren er det vel snart påtide og ta smarte valg for deg selv?

  18. Tusen takk for godt produkt🙋‍♀️💜🍀
   Kjøpte Glød self tan mousse i går og er så fornøyd med resultatet💫😍
   Tok den på i går kveld og sov med den, dusjet nå og fargen er nydelig, ekstra ➕ er at den lukter ikke selvbruning, fargen(jeg bruker medium) er gyllen og naturlig og for meg med sensitiv hud, ingen allergiske reaksjoner.
   Ny og etterlengtet favoritt ☑️Anbefales☑️

  19. Hva med å svare på kritikken andre steder enn sin egen podcast? (Som vanlig). I podkasten din har du full regi og trenger ikke svare på oppfølgingsspørsmål eller kritiske spørsmål, du kan bare si det som passer seg, en liten kommentar så har du liksom svart på kritikken, det har du IKKE. Du er kjapp med å kritisere alle andre, men så fort du får litt kritikk tilbake så klarer du ikke svare ordentlig for deg, hvorfor ikke? Har du ikke noe godt svar?

   Sannheten er at du er utrolig dobbeltmoralsk og endelig har folk fått øynene opp. Du driver med enveiskommunikasjon som er å snakke om alt i podcasten din istedet for å svare for deg i eget kommentarfelt eller i media, det er feigt og utrolig latterlig med tanke på at du går så hardt ut mot andre som ikke lever sånn som du syns er «riktig». Du har utrolig mange rare utsagn og selvfølgelig tar folk opp noe du skrev for 3 år siden, hvorfor skulle de ikke det når du nå velger å samarbeide med HM?!? Du undervurderer leserne dine og tror du kan ro deg vekk fra ting du tidligere har sagt, men du graver dessverre bare dypere og dypere. Alle skjønner at du egentlig ikke har moral eller integritet, bare vær ærlig om det, ikke sitt å lyv og fortsett å være dobbeltmoralsk.

    1. Hun sier bare det 80% av leserne til SE tenker. Er jo ganske merkelig at hun ikke evner å svare for seg, da dette har blitt en ganske stor storm. Nå vet jeg ikke om hun egentlig bare nyter dette da det gir enda mer oppmerksomhet rundt både Glöd og seg selv, men jeg tviler vel på at dette gagner henne i det lange løp. Ingen som finner mangel på integritet og en utrolig dobbelmoral spesielt tiltrekkende.

     1. Jasså, du vet at 80% av leserne mener dette? Du vet at det et bare haterne som stort sett kommenterer. Så av 25.000 daglige lesere så er det 10-15 hatere, det blir ikke så mange prosenter lille venn:-) Det er dessverre slik at kvinner hater kvinner som lykkes her i livet. SE har lyktes så til de grader og det smerter nok for mange!

      1. Tusen takk for at du tok deg tid til mattestykke, lille venn. Selv om jeg tipper at du skjønte godt hva jeg mente, så må du for all del bare holde på 🙂 hvorfor i alle dager må alt kokes ned til sjalusi? Er det alt dere har å komme med når man faktisk påpeker en så til de grader stor dobbeltmoral? Menn eller kvinner, jeg unner alle som har fått til noe her i livet av «ingenting» alt de har. Det er beundringsverdig og mennesker man kan se opp til. Har absolutt ingenting med det å gjøre. Nå har jeg fulgt SE siden hun satt på jenterommet i Harstad, og hun har gjort det veldig bra. Men når måten man kommer seg dit på innebærer såpass mye dobbeltmoral, lyging og selvmotsigelser som denne jenta kommer med, da må det være lov å si sin mening. Så hvis du ikke har noe annet enn den jævla sjalusien å komme med i Forsvar SE klubben, så kan du bare lukke munnen din. Den er oppbrukt, og fysj så lei jeg er av sånne som deg

      2. Det handler ” lille venn” om å ikke sluke alt rått som Sophie Elise reklamerer for. Stiller du ikke et bitte lite spørsmålstegn hvorfor hun plutselig trenger self tan, når hun bare for noen måneder siden ikke trengte det for Sunny Beste ga slik en fin brunfarge?
       “Lille venn” hvordan vet du at det 10-15 hatere? Vi voksne kaller det folk som klarer å tenke selv og stiller spørsmål ved dobbeltmoral, lille venn!

  20. Linn;Det handler ” lille venn” om å ikke sluke alt rått som Sophie Elise reklamerer for. Stiller du ikke et bitte lite spørsmålstegn hvorfor hun plutselig trenger self tan, når hun bare for noen måneder siden ikke trengte det for Sunny Beste ga slik en fin brunfarge?
   “Lille venn” hvordan vet du at det 10-15 hatere? Vi voksne kaller det folk som klarer å tenke selv og stiller spørsmål ved dobbeltmoral, lille venn!

  21. Hei alle sammen, dette er den mest fantastiske tingen jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv, og jeg trenger å dele dette store vitnesbyrdet. Jeg vil bare si takk til Dr.Amiso for at jeg tok tid til å hjelpe meg med å formanere den fortryllelsen som bringer tilbake eks-kjæresten min som plutselig mistet interessen for meg etter seks måneders forlovelse, men i dag er vi gift og lykkeligere enn aldri før. Jeg ble virkelig forbløffet og sjokkert da Anne begynte å tigge om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord, og jeg vet ikke hvor mye jeg skal formidle min takknemlighet til deg Dr.Amiso, du er en Gud som er sendt for å gjenopprette ødelagte forhold. Han liker å hjelpe folk med å oppnå sine ønsker, finne ekte kjærlighet. Hvis du har et problem og du leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremming og suksess, helse- eller ekteskapelige problemer, ønsker å bli kjent i verden, vinne rettsaker, selskapet nekter å betale deg, noen form for problemer i det hele tatt, slutte å gråte, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin det beste. å få sine ekselskere tilbake, slutte med voldelige forhold, finne suksess, tiltrekke lykke, finne sjelekamerater og mer. Kontakt ham i dag, og la ham vise deg underverkene og forundringene i hans kjærlighetsformuleringssystem. Han leverer resultater på sitt beste innen ekte stavebesetning. Send en e-post til Dr.Amiso på [email protected]
    

  22. heldige dere som ikke synes den lukter selvbruning as. fått noen til å lukte på meg og de kjenner det ikke heller. bare jeg og mamma som har for god luktesans, for den stinker like haedt som det jeg har prøvd før hhaa..

   MEN så er den bedre enn noe jeg har prøvd før. fått masse spørsmål om hvor mye sol jeg har tatt, den er superlett å påføre i ansiktet. litt vell brunt i dark men veldig fin!

  23. Var i utgangspunktet veldig positiv til dette produktet, bruker mye selvbruning og er glad i å se fresh ut, og tilhenger av Sophie. Men etter at jeg begynte å bruke dette produktet fikk jeg veldig uren hud, i tillegg til at fargen legger seg veldig pigmentert der man har «groper» og urenheter i huden som f.eks kviser eller hårsekker. Gir fin og naturlig farge, men huden min likte IKKE denne selvbruningen. Så til de som har litt sensitiv hud er dette produktet antakeligvis ikke egnet. Har ikke hatt problemer med urenheter på flere år, men jeg har nå blitt foreslått antibiotikakur for å bli kvitt problemene jeg fikk, sannsynligvis på grunn av denne selvbruningen. Kommer ikke til å kjøpe igjen dessverre..

  24. Hei. Jeg er veldig fornøyd med gløden jeg fikk fra glöd, jeg brukte den kun i ansiktet i starten. Nå har jeg brukt den på hele kroppen og det smitter av på alt. Jeg fulgte tips om å peele og bruke fuktighetskrem i forkant av påføring. Etter påføring har jeg peelt kroppen flere ganger og den smitter fortsatt av en uke etterpå. Hva burde jeg gjøre?

  25. Hei! Jeg fikk dessverre en skikkelig allergisk reaksjon mot denne selvbruningen.. ble først veldig positivt overrasket over hvor fin fargen var og hvor godt den luktet med en gang. Utover natten fikk jeg røde flekker litt over alt som klødde voldsomt, spesielt på armene og på halsen. Den gode lukten endret seg også over natten til å bli en typisk «selvbruning lukt» som ikke var så positivt. Syns selve selvbruningen var fin, men var trist at jeg fikk en så voldsom reaksjon på den…

  26. Altså, etter så mye solariumsbruk opp gjennom årene, diverse selftans med uhm, ganske dårlige resultater er det en fryd å bruke din Selftan Sophie! Elsker at jeg faktisk ikke lukter vondt ved bruk, men heller godt og av kokos, med instant bli brun effekt og en langvarig brunfarge som hjelper på selvtilliten nå som naturlig sol ikke er å få. Jeg lurer bare på; hvordan reagerer den på Klorin? Jeg vil gjerne bruke Glöd i kveld, men skal svømme fredag formiddag og er redd den vil gjøre at badevannet blir “brunt og gromsete “, og meg blek igjen. hjelp!

  27. Hei! Jeg elsker din self tan (aldri prøvd før jeg kjøpte din, og er 40), men har siste gangene jeg har brukt den på ansiktet opplevd at jeg ikke får farge på overleppen! Ser ut som jeg får et tydelig skille mellom smilerynkene(har lite eller ingen rynker andre steder i ansiktet), og det ser ut som jeg har hvit bart (beste måten jeg kan forklare det på).
   Kan dette skyldes at jeg barberer overleppen dagen før/samme dag som påføring? Eller bruker jeg kanskje for mye i ansiktet generelt? Kommer oftest frem etter noen timer, og da har jeg gjerne smilt en del eller gjort andre mimikker med ansiktet, og føler at det legger seg mer selftan på/rundt selve smilerynkene…. det ser skikkelig fælt ut! Håper du har noen tips:)

  28. Jeg bestillte din self tan, både medium og extra dark. Jeg har barbert bort hår, skrubbet huden godt å smurt krem på tørre områder, albuen, kneskålen, mellom fingrene å under hånd flaten. Fargen er nydelig å lukter fantastisk men kan lett bli skjoldete. Desverre så gikk alt for mye farge bort etter 1 dusj å resterende neste dag. Self tan er dyr men føler den sitter alt for kort før den faller av så er derfor ikke så fornøyd med produktene. Når alt har falmet av så blir den prikkete å kan ligne mange tusen små føflekker som igjen ser ekstremt ekkelt ut, dessuten har huden min blitt ekstremt kvisete og tørr noe jeg aldri har vært plaget med før da jeg alltid har hatt baby myk hud.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg