sophie elises verden sesong 3

Den 6. januar har endelig sesong tre av Sophie Elises Verden premiere! Jeg elsker alle episodene som jeg har fått se (til episode fire), den er ganske annerledes enn de første og vi har virkelig tatt det opp i kvalitet, mange hakk. Det kommer til å sendes tre episoder i uken, tre dager på rad, på både TV2 Sumo og på TV2 Livsstil. Gleder meg masse til dere får sett!

Om du vil se promoen finner du den på min instagram HER. Jeg deler mer teasere etterhvert, men husk å sett av 6. januar, da! Er ikke det en morsom start på året? 😍

Tusen takk til alle som har vært med, men spesielt stor takk til så klart Henrik, Charlotte og Fetisha som åpner opp på godt og vondt, jeg vet at det ikke alltid er like lett. Også en stor takk til pappa som er mye med og er den beste faren man kan ønske seg. Stor takk til Kristin, Steffen og Espen som er de beste bak kamera, Anja som holder i alle tråder og Vegard i TV2 som har gitt meg alle mulighetene jeg er så heldig å få i kanalen, som alltid vil bety mye for meg <3

 

 

51 kommentarer
  1. Hvor er hoftene dine på den promoplakaten? Veldig åpenbart at du har operert hoftene større, skjønner ikke at du velger å ikke svare på det i VG når du blir spurt direkte. Du som skryter av å ha vært så ærlig i denne prosessen, men sier at det eneste du gjorde i LA er å bytte rumpeimplantater, når det åpenbart ikke er sannheten. Da kunne du spart deg, ikke vits å dele når du skal være så uærlig uansett. Og det første du gjør når du kommer hjem er å vise frem de nye hoftene som du er så fornøyd med i de trangeste klærne du kan finne, men å være ærlig om at du har fikset på de er for mye? Hva er det du driver med?? I stedet for å svare på kritikken kommer du med 2 reklameinnlegg på rad, uff.. Som sagt, er veldig skuffet av deg og hvordan du har håndtert dette.

   1. Er jo ikke sikkert ho har det da😂 man blir jo ganske så hoven i flere uker her og der da🙈 men at ho har tatt nye implantert i rumpa det stemmer.. ikke si ting du ikke vet noe om da dumma!

    1. Hvis hun ikke har gjort det. Syntes jeg det er rart ho sier til avisa at ho ikke vil kommentere om ho har forstørret hoften. Men kommenterer selve inngrepet om bytte av rompeinplantene (usikker hvordan det skrives 😅)
     Hennes kropp da 🙌🏽

   2. Helt ærligt, hvem vil frivilligt ligne bagsmækken af Køgeskraldevogn? Altså hun kan da ikke gøre for, at hun er bredrøvet. Det er små mennesker tit. Det skal man da ikke moppe dem for.

  2. Gleder meg til sesong 3!! 🙂 Stå på gjennom all kritikken du får nå. Du skylder ingen til å snakke og forklare om noe så personlig som en operasjon, uansett om du er et kjent ansikt eller ei. Folk er bare slemme.

  3. Kjære Sofie!! Du får mye pes Nå fordi du ikke har vært ærlig.
   Du sa du skulle operere rumpa, fair at du ikke vil ha en hengerumoe etter de gigantiske puppene du hadde i rumpa. Du sa du skulle ta inn. Den ser jeg, men det jeg ikke helt skjønner er hvordan hofte partiet ditt ser mer endret ut.. Jeg er ganske sikker på at du hadde slippet alt dette av negative kommentarer, kvinneguiden Osv om du bare var ærlig, enten alt er ingenting.. mange av leserene dine føler seg lurt.. hvis du først skal stå i stormen med alle operasjonene dine så må du stå. Ikke bli ett offer igjen, jeg har «støttet» deg i kommentarfeltet i mange år, men Nå takker jeg for meg.. Du er nok ett av Norges farligste forbilder, fordi mange tror man kan se ut som deg uten å operere seg, noe som er helt umulig. Du ligner ikke lengre på mamman din eller søsteren din, dette er fryktelig trist. Nå bør du komme deg ut av bloggverden, få skikkelig hjelp, og slutte med operasjonene dine asap.

  4. Sykt at folk har et så TRIST liv at de følger deg annet enn for å prøve å få deg vekk fra norske medier.
   Ufattelig trist å lese hvor dum du er, ikke med tanke på kroppen din, men intelligensen din. Jeg forstår du brenner for ting, men det er jo tydelig du ikke vet noe om dette. Sårt og skummelt barn vokser opp med deg som forbilde. Håper dette snart endres, da det er latterlig du enda får holde på.
   Synes enda folk burde kommentere sine meninger for å stoppe denne galskapen. Håper andre bloggere og influensere som har litt mer enn oss anonyme gjør noe stort, for å få deg ut av alt som heter media.
   Jeg er sikker på det er sårt å høre så mye pes nå, men du burde virkelig ikke få fortsette. Håper alle slutter å følge deg, håper også at foreldre snart griper inn.

  5. Det er helt utrolig hvor dårlig du takler kritikk. Tror du virkelig kritikken handler om at du ønsker å endre ting på kroppen din? Det er absolutt ikke derfor jeg syns du er et utrolig dårlig forbilde. Det handler om at du gang på gang lyver for leserne dine og er manipulerende. Jeg syns synd på deg for det er så åpenbart at du er syk, men det triste er at fortsetter den selvsentrerte, egoistiske oppførselen fremfor å tenke på alle de unge jenter du skader.
   Hvis du lurer på hvorfor jeg følger deg så er det litt som å se på et tog som holder på å krasje. Jeg kan nesten ikke tro at det finnes folk som er så sykelig selvopptatt som deg, fascinerende. Du sier du er mye mer enn operasjoner, men så vis det da, for meg fremstår du sinnsykt lite reflektert og overfladisk.

   Håper forøvrig du finner fred i deg selv en dag. Livet er veldig mye bedre om man flytter fokuset fra seg selv til de som er rundt en.

  6. Ååå så gøy!! Jævla negative folk er mot deg hele tiden, herregud altså… folk er noen forbanna nettroll som ALDRI hadde turt å tatt det face to face.
   Finnes så utrolig mange forferdelige forbilder, å du er ikke en av de!

   Stå på Sophie! Å fuck de som prøver å dra deg ned, det er bare sjalusi å hat.

   1. Du som IKKE skulle dele så mye har faktisk «spart» på konfekten og skal vise operasjonen av rumpa på TV? Er det virkelig mulig? Akkurat da jeg ikke trodde det gikk an å bli mer selvfokusert og kynisk, kom den forferdelige nyheten der. Enda en grunn til å avstå fra å se. Avskyelig😖

  7. gleder meg kjempemasse til å se å følge med blir spennende å kult svevende blå varden Eventyr magisk krystall kraft flotte bilder synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god Natt fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️😃♥️🦋

  8. Hei,

   Synes det er trist å lese igjennom kommentarfeltet ditt, finnes så mange folk der ute som virker så sinte og totalt mangel på folkeskikk. Håper du stenger kommentarfeltet snart så det ikke sliter deg ut, og at du ser fra IP adressene at det er samme nett-troll som sitter å later som hen er 5-6 forskjellige personer for å skape debatt. Tror ikke det finnes så mange gale folk som kan skrive så mye ufint, men heller et par særinger som holder på 🙂

   Ha en fin kveld og god bedring 🙂

  9. Alt du gjør er bsre “helt utrolig, sinnsykt bra, enormt, helt vilt” osv osv. Det er slik en NARSISSIST snakker om seg sjøl 🤮 Du trenger hjelp og en knallbra psykolog som ikke lar deg styre samtalen.

   1. Stoppbloggerne: du må være utrolig barnslig og rett og slett dummere enn dummest, sånn som mange andre nettroll som tydeligvis ikke er voksen nok til å bruke sitt eget navn engang……. bli voksen du lille venn før du i det hele tatt uttaler deg

  10. Finnes farligere ting i verden en toppblogger med dysmorfobi. Jeg var jævlig usikker på alt ved meg selv som ungdom og det var aldri pga folk som SE osv. Jeg sammenlignet meg med folk på min egen alder, jenter jeg gikk i klasse med, på skolen, som så ut til å være så naturlig pen og ha alt på stell i livet. Folk som SE fikk meg til å innse at hei, det er faktisk folk ut der som er jævlig mye mer usikker og villig til å bruke syke mengder penger på det, og det fikk meg faktisk til å få bedre selvtillit. Innså at jeg ikke var alene i all denne usikkerheten! Så det går da begge veier! Folk må seriøst slappe av litt

   1. Ing: Til spørsmålet ditt: Ja, det gjør det. Det finnes farligere ting i verden. Det er på ingen måte bra at det er så mye fokus på plastisk kirurgi, og jeg er inderlig glad jeg slipper å vokse opp i dagens samfunn. Men det finnes også verre ting.

  11. Sophie Elise: jeg skal operere rumpa tilbake til en mer naturlig størrelse, men kommer ikke til å dele noe fra operasjonen…

   Sophie Elise noen uker senere: kommer tilbake fra LA med enda mer unaturlig rumpe, delt resultatet i Instagram og VG, og lanserer operasjonen med med ny sesong av TV programmet sitt

   Er jo peak Sophie Elise det. Skjønner ikke hvorfor dere er overrasket

  12. Så gøy! Gleder meg til ny sesong. Synes i grunn det er ganske ok at Joakim ikke er med. Han tok forferdelig mye plass og skapte mye dramatikk i forrige sesong. Men er veldig glad Fetisha er med! Snakk om rå dame.

  13. I vg spør du: “hvorfor er det spennende om jeg har større rumpe?” Jeg vil snu det til deg, for det handler ikke om alle andre, det handler om DEG. Hvorfor synes DU det er spennende å dele bilder av at du har operert rumpa og hoftene større? Hvorfor synes DU det er spennende å filme hele prosessen, for så å dele det på tv? Hvorfor synes DU det er spennende å legge deg under kniven 5 ganger på under ett år? Hvorfor synes DU det er spennende å dele pornografiske bilder av kroppen din i sosiale medier?
   Du vrir alt på en slik måte at det er alle andre det er noe galt med, og ikke deg selv!
   Du sier også til vg at du synes det “suger å være plastic surgery girl”, men om du virkelig mener det så må DU gjøre noe med det! Det er kun du som kan endre på inntrykket folk har av deg! Du velger å fremstå på den måten, og det er ditt valg. Da kan du ikke klage på at folk oppfatter deg som en tosk. Du spyr av og til ut innlegg som omhandler klima og miljø, men disse innleggene faller fra hverandre med en gang fordi det skinner igjennom at du er kunnskapsløs og bare formidler andres oppgulp.
   Når du var med på Skal Vi Danse så hadde du en positiv utvikling i forhold til den du er/var. Det virket som om du fikk et annet og bedre fokus, og langt mindre tid til å studere deg selv. Jeg skulle virkelig ønske at denne utviklingen hadde fortsatt, men i stedet har du reversert hele greia og blitt verre.
   Du kan ikke lengre gjemme deg bak at du er ung og naiv, for i morgen fyller du 25 år og kan virkelig ikke klassifiseres slik lengre. Det forventes mer av deg, og jeg tror at kritikken mot deg kommer til å eskalere fremover dersom du ikke tar tak i deg selv. For det er kanskje ikke alle andre det er noe galt med, når 90% av kommentarene her er negative…da er det kanskje deg

  14. Jeg må ærlig si jeg ble veldig skuffet nå :/ kjenner meg litt ferdig med deg. Hadde virkelig håp for at noe inni hodet ditt hadde snudd for jeg ser du modnes på andre områder. Synd du ikke klarer å elske deg selv for den du er. Alt tankekjøret og ting som stormer rundt deg handler i bunn og grunn i at du ikke er sikker i deg selv.

   Leit at du føler den fasaden der vil hjelpe deg, men kanskje du en dag vil se annerledes på disse valgene og den trangen til å dele alt du er misfornøyd med og fikser på.

   Lykke til videre

   1. Hahha er du bestevennen hennes ell? Ferdig? Trur du ho bryr seg om DU ikke leser, ho tjener så mye penger at ho trenger ikke engang denne bloggen😂😂 så dere som skriver dritt betyr ikke en dritt for sophie! Ho kjenner ikke dere bloggslaverer! Er da ikke hennes feil om dere leser elle ikke lese da er dere som tar valg ho vet ikke hvem dere er. Men dere skriver som dere kjenner ho😂 det er flaut.. dere er vilt fremmende folk for ho🙈!! Om ho tar dårlige valg elle ikke det har da ikke dere noe med! Det er hennes valg☺️.. ho kan gjere hva svarte ho vill på lik linje som allle dere.. Ho jugde ikke, ho sa bare ikke B-so what! Kunne trudd det var 2 verdenskrig- hahahhaha. Skaff dere et liv enn og grin øve ei jente dere aldrig har møtt i virkeligheten😂😂..

  15. Jeg håper ikke Charlotte noen gang gir etter for kirurgi eller fillers! Hun er så pen og naturlig, men lett å bli påvirket når de rundt seg er plastikk og botox avhengige… ser jo bare med fetisha hvordan hun har endret sminkestil og utseende etter å ha fått litt fame gjennom Sofie….

  16. Fine hofter… Fy søren, du er en crazy person, en første klasse løgnhals. Og stygg som faen- herregud hvor misdannet du ser ut etter alle inngrep…!
   Jeg hadde sympati for deg i alle år og synes det var litt morsomt at du var et sånt plastikk monster med extensions men nå er det nok, det du gjør er farlig mot deg selv og særlig ødelegger du ungdomen vår med å fremme et helt sylt kropps ideal og konsum ideal. Hvorfor tror du folk er så dumme ?

  17. Jeg har sett promoen. Noe så tragisk og barnslig skal man lete lenge etter!
   Du og Fetisha krangler som to drittunger på fjorten år og gjør ikke annet enn å gråte, diskutere og irritere dere over hverandre. Hvorfor dere er venner i utgangspunktet har jeg vanskelig for å forstå

  18. Problemet er egentlig ikke at du opererer deg. Det er et fritt land. Har man dårlig selvtillit og nok penger kan man operere hele seg sjøl (som du har gjort). Problemet er at du lyver om alt, alltid, hele tida. Og folk går lei.

  19. Synes det er synd at du er alt for feig til å svare på all kritikken. Når det hagler inn såpass mange kritiske spørsmål er det kanskje på sin plass å vie litt oppmerksomhet til leserne dine? Frister kanskje mer å legge ut enda flere mykpornoinnlegg på insta og mose ut reklameinnlegg på bloggen istedet? Enkle greier.

  20. Hei

   Til alle nettrollene: hva var det dere ikke forstod av barnelærdommen ? Og om dere ikke lærte noe da så har dere helt sikkert lært det på skolen. Du skal være mot andre mennesker som du vil de skal være mot deg. Spyr eder og galle om Sophie s person. Hvorfor lese en blogg bare for å spre mainnskit. Hadde jeg vært moren deres hadde jeg blitt fly forbannet. Om S E har operert eller ikke, hvor,når og hvordan kan dere vel bare gi fan i å bry dere om. Hun bestemmer vel over sin egen kropp,,,eller nei, kanskje det er dere som gjør det. Til Sophie, god jul og ikke bruk en kalori av tankene dine på nettroll.

   1. Påpeker ikke bare kroppen hennes alle da. Snakker mer om at nå er det på tide mennesker for øynene opp for denne influenseren da alt hun brenner for går hun også imot. Kunnskapen i denne jenten er desverre ikke stor, og hun hadde hatt bedre av å gjøre noe som self-tan.
    Du burde også prøve å lese litt av denne dumskapen av en blogg før du sier noe.
    Og hun burde så aldeles ikke være influenser og pakke på unge mennesker komplekser.
    Sophie var jo mye penere før, og tenk hvor vakker hun hadde vært om hun hadde latt naturen styre. Og gjerne trent i stede for å ta den lette løsningen, operasjon.

    1. DU bestemmer ikke om Sophie skulle latt naturen styre, og trent i stedet for å operere seg. Hun bestemmer over sin egen kropp. Du bestemme over din egen kropp. Hvem faen er du til å si at ”Sophie var mye penere før”? Så bra for deg at du synes det, men hold det for deg selv. Har du ikke fått oppdragelse? Frekke idiot

     1. Hei Lene, jeg sier mine meninger, som en influenser burde tåle og også svare på.
      Jeg sier heller ikke at sophie er stygg, men at hun ikke burde være en influenser å pakke på komplekser med å operere hver jævla feil HUN ser, som ingen andre så før hun sa det. poenget er jo at hun allerede var en søt jente.
      Hun kunne jobbet med sine problemer og komplekser en tid, og komme større og bedre tilbake å faktisk være en som kan hjelpe andre. Noe jeg personlig trodde hun hadde skjønt for tid tilbake.
      Jeg oppfordrer også til å lese bloggen før å si sin mening. Mennesker med normal iq skjønner at hun er dobbeltmoralsk. Si meg en ting, hva godt har hun gjort for miljø eller dyr? Hvordan fremstår hun for deg?
      For all del, operer deg for min del og gjør som henne, snakk fint om miljø og dyr men gjør det stikk motsatte.
      Det sier mye at hun har klart å skape disse kompleksene og fint falt fra “Å elske seg selv som man er” når sånne som deg, synes dette er OK.

     2. Man er ikke frekk fordi man er bevisst og tør å si det som det er.
      SE er ikke bare fake på utsiden, hun er det på innsiden også.

  21. Det er altfor lættis å nå tenke på at hun faktisk tenkte det tok seg ut å spørre folk på sosiale medier om stemmer for å vinne prisen som Årets blogger. Skremmende mangel på selvinnsikt.

   Er det flere som tenker at dette ikke forholdet ikke kan gavne Kasper på sikt, rent profesjonelt? Jeg har tatt meg selv i å stille spørsmål ved hans verdier og holdninger. Jeg tenker man identifiserer eller koble seg på kjæresten på en eller annen måte, for å kunne skape et felles fundament.

  22. Så siden TV2 var med på slepet på de nyeste operasjonene dine så kan man indirekte si at tv2 sponset deler av operasjonene….DET er tragisk det! De burde skamme seg. Betale lønn til deg for å vise frem operasjoner på TV 🙁 🙁 🙁 🙁

   På lik linje burde de som hyller deg som «forbilde» spørre seg selv 2 ganger hva et forbilde bør representere. Du er vår tids mest usanne og usunne forbilde. Jeg blir oppriktig lei meg!

  23. En ting er alt det dramaet rundt kroppen hennes og at hun «lyver» til leserne/følgerne sine. Det synes jeg bare er veldig typisk bloggere og det er OK.

   Men det jeg derimot misliker STERKT ved SE er at hun i det ene øyeblikket påstår at hun er så dyreelsker og gråter for miljøet, mens hun i det neste tenker å kjøpe en Griffon (en hunderase som basically er kjent for å ha blitt ihjel avlet og praktisk talt ikke har en fungerende helse), OG promoterer for et overforbruk av klær hver dag. Jeg forstår at det er jobben hennes og at det er slik pengene ruller inn, men jeg er ganske sikker på at hun kunne fått penger ved å promotere noe som faktisk er bærekraftig. Men det kommer nok ikke til å skje siden hun er så sjukt dobbeltmoralsk og narsissist.

  24. Er du sugar mama til Kasper og faren din? Siden de to menna du har i livet ditt godtar alt pisset ditt uten og sette ett kritisk blikk på alt du lirer av deg å gjør..

   Har du noengang tenkt at situasjonen isåffall er top notch for en student som Kasper? Får alt på sølvfat til den dagen han er ferdig på skolen og tjener til livets opphold selv…
   Noe annet virker veldig ulogisk siden han fremstår som ganske awakened.. at en som han godtar alt dette må jo være pga økonomiske fordeler i studietiden.

   1. Golddigger, er så enig! Skjønner ikke bæret at Kasper, som attpåtil skal bli psykolog, tolererer en slik oppførsel av kjæresten. Hadde jeg flashet puppen, vist meg nesten naken, posert i «deilige» stillinger, vist trutmunn etc gjentatte ganger ovenfor hele Norges befolkning, hadde hvertfall min kjæreste takket for seg for lenge siden!!

  25. Kjære Sophie-Elise.
   Dagen har kommet der jeg har fått nok,
   etter å ha fulgt deg i mange år er det stopp.
   Jeg forstår ikke lenger veien du går- Sophie, hva er det du driver med?

   Jeg har i mange år vært fan, og du har i stor grad klart å rettferdiggjøre mye av det du har gjort som ikke utelukkende har vært positivt. Jeg ser på meg selv som openminded, men dette blir for dobbelmoralsk for meg. Hva skjer med den nye rumpa?
   Det som fikk det til å “renne over” for meg var at du mulig ønsker å kjøpe deg en blandingshund. Seriøst? Hvorfor vil du støtte useriøs hundeavl?

   Takk for meg

  26. Sophie Elise prøver å bli som Kardashians.
   Det sier alt om henne og hennes verdier.
   Folk som forsvarer henne bør seriøst lære seg kritisk tankegang og spørre seg selv hvorfor de gjør det.
   Hun er ikke et godt forbilde, hun er ikke en god forfatter, hun er ikke vakker eller den hun så gjerne vil være.
   Hun tjener nok gode penger på alt dette, men hvor er integriteten hennes. Dette har ikke noe med å være nordmann å gjøre, som hun har sagt.
   Det handler om å se forbi overfladiskheten og ikke la seg påvirke av noen som tydeligvis selger produkter gjennom å “dele av seg selv”.
   Kardashians er btw verdens verste mennesker.
   Og du ser ut som du har bæsjet på deg SE. Gratulerer med dagen!

  27. Ja hun har valgt dette livet selv, men hun kommer alltid bare til og være ett meneske, før du skriver noe dritt til folk så tenk på om det var deg som satt der og leste alt dette drittet. Forventer du at hun skal bli bedre på om tåle kritikk av at du skriver noe stygt? Det blir bare får teit.

  28. Kanskje på tide at foreldre tar ansvar for å være ett forbilde for barnet sitt . Istede for å legge skylden over på Sophie . Blir mer og mer oppgitt hvor mye lite oppegående mennesker det finnes i denne verden. Folk burde kanskje begynne å se seg selv istede for å hakke ned på andre. Men tror desverre ikke det norske befolkningen er smarte nok til det.. Ingen andre en Sophie som bestemmer hva hun skal dele eller ikke. Hun er ikke pliktet å gi informasjon til dere . Og hvorfor skal hun ville det når det er bare kvalme folk som vil vite det uansett? De som støtter henne driter i det hun har gjort med seg selv. Hennes kropp, hennes valg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg