SANNHETEN.

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal si dette til dere eller ikke. Aller helst vil jeg være ærlig, men det har ikke vært like enkelt. Jeg ønsker ikke å være et dårlig forbilde, men jeg føler meg samtidig ikke bra om jeg lyver.. Men dette er ting jeg alltid har fått beskjed om å holde kjeft om. Det er utrolig forvirrende – for på en måte er det feil om man er ærlig og på en annen side er det feil om man lyver. 

Jeg har hatt problemer med nesen i flere år. Da jeg opererte den i 2015 ble den gjort alt for smal over neseryggen, og jeg har hatt mye smerter men også problemer med pusten i ettertid. Det eneste jeg ønsket på det tidspunktet var en så liten nese som mulig og jeg tenkte ikke konsekvens. Jeg hadde sett meg ut et ideal, og det ville jeg ha.

Jeg var litt redd for å fikse på pusteproblemene mine fordi jeg ikke ville ødelegge utseendet til nesen min, uansett hvor overfladisk det høres ut. Jeg hadde jo operert, jeg ville ikke gå tilbake til som det var før.. Men etterhvert ble jeg gal av meg selv, den konstante lyden når jeg pustet, at jeg alltid følte meg syk. Jeg bestemte meg derfor for å dra tilbake til samme kirurg for å se om han kunne fikse på det, jeg stolte mest på han og at han kjente saken min –  han lovet meg at alt skulle ordnes uten problemer. Han måtte bygge opp nesen min fra grunnen slik at den kom tilbake til sitt originale utseendet, men da skulle jeg i det minste få pusten tilbake. Det syntes jeg var veldig kjipt, så klart. Jeg har alltid hatt komplekser og tanken på å skulle gå tilbake på null virket skremmende, men jeg hadde ikke noe annet valg. Det virket litt som om “alt var for ingenting”, om jeg likevel måtte gå tilbake. Men jeg måtte veie for og imot. Vil jeg leve resten av livet mitt med en nese som irriterer meg? Med en pust som er begrenset? Nei. Så da valgte jeg å operere.

Dessverre ble ikke operasjonen helt som forventet. Jeg var forberedt på å ikke like resultatet, faktisk hatet jeg det fra første sekund. Da de skulle ta av meg bandasjen hos legen fikk jeg nesten ikke puste, det var så rart å se et utseendet som ikke føltes som mitt.. Men det største problemet var at masse bein / brusk hadde flyttet seg inn til høyre nesebor og gjort nesen min helt tett, verre enn før, med en trykkende smerte. Jeg var så trist, jeg gråt i flere dager i strekk. Jeg har vært så sint på meg selv den siste måneden, dere aner ikke. Så lei meg for alt jeg har gjort og nå måtte igjennom. Plutselig satt jeg her med en nese som gjorde konstant vondt, som var skeiv, som var ødelagt.

Her var jeg egentlig bare innstilt på å “gi opp”, haha. Det kunne liksom ikke gjøres noe mer. Jeg tror jeg har møtt enhver kirurg i landet for å se om noe kunne endes på, og den eneste som var god nok til å ta saken fantes i New York og han var fullbooket. Dette er ikke en vanlig sak. Det er en nese som har blitt tuklet med, helt ødelagt faktisk, og som nå var så skjør at ikke enhver kunne røre den. Nesa mi var hundre ganger verre enn den noen sinne hadde vært,  noe så mange påpekte i kommentarfeltet (og hvor stygt det var). Jeg har slitt masse med de stygge kommentarene, spesielt når det har kommet av noe så kjipt. Og i tillegg var den nå skeiv, jeg fikk ikke puste, og man kunne kjenne bein stikke ut på innsiden av nesen. Det var ingen som kunne hjelpe meg, og å dra tilbake til samme sted var uaktuelt.

Spol litt frem i tid, og jeg fikk booket møter med et forlag her i New York. Jeg valgte å takke ja, men klarte ikke å slå fra meg tanken om kirurgen her.  Jeg tenkte litt “nå er det faen meg nok, jeg orker ikke å ha vondt mer, jeg orker ikke å føle meg sånn her” og så kaste jeg meg på telefonen og ringte helt til jeg fikk svar hos kirugen og nærmest tvunget meg inn på konsultasjon. Jeg gråt i telefonen med de ansatte der da jeg forklarte hva som hadde skjedd meg meg, jeg gråt da jeg kom på konsultasjon, jeg gråt bare jeg kom inn på kontoret hans,  jeg har seriøst hatt så panikk den siste måneden..  og heldigvis takket han ja til å operere meg, han må ha sett hvor kjipt jeg hadde det. Med forbehold. Nesen min var såpass ødelagt at han skulle se hva han kunne gjøre, han ante ikke hva han ville finne på innsiden, men at jeg skulle slippe å leve i smerter kunne han garantere.

Så, da dro jeg til New York. Hadde et par dager med vellykkede møter, så ble jeg syk og livredd for at jeg ikke skulle få operere, herregud da hadde jeg gått ned i kjelleren, men alt ordnet seg og jeg fikk operasjon. En reversert neseoperasjon hos verdens beste kirurg som har kostet meg flere hundre tusen kroner. Det er kvalmende å tenke på alle pengene jeg har måttet bruke på å rette opp i min egen naivitet. Nesen min har vært ødelagt fordi den har blitt tuklet med av folk som ikke har tatt seg god nok tid, eller gjort en god nok jobb, hva vet vel jeg. Det er uansett ingen andre å skylde på enn meg selv. Man kan ikke shoppe kirurger som man shopper vesker, det er ikke spontant og billigst er IKKE best. Man må tenke seg nøye om, og det gjorde ikke jeg.

Jeg har bandasje på nesen nå, men føler meg helt fin. Nesen min ser ut nå på samme måte som den gjorde før jeg opererte noen sinne, altså i 2013 sånn cirka. Men jeg får heldigvis puste, den er ikke skeiv og jeg har ikke bein som står ut i nesen. Det er litt rart å ikke føle meg “som meg selv” fordi nesen min nå ser ut som den gjorde før. Altså, nå er både pupper og nese tilbake på null haha.

Det har kommet ut snikbilder av meg tatt i New York da jeg går rundt med bandasje på nesen. Jeg hadde ikke gått rundt sånn om jeg var redd for å bli “tatt”, på en måte har jeg vel ventet på min mulighet til å si sannheten. Det er fullt av nordmenn i New York og jeg var forberedt på å bli oppdaget. Men, jeg visste ikke hvordan jeg skulle forklare det, med debatten i bakhodet og alt som har skjedd. Jeg har fått så mye dritt i det siste, og jeg vet at folk kommer til å tenke “hun presser komplekser på andre”. Dette er meg som er ærlig om mine komplekser og hvor de til slutt førte meg.

Jeg er ikke her for å fortelle folk at man ikke skal operere, men hør i det minste på meg her: jeg har brukt så mye tid, smerte og penger på å reversere noe som kunne ha vært unngått. Om du først skal operere, spar opp masse penger og gjør det hos noen som har peiling (jeg burde gjort det her fra starten), ikke ta det billigste og beste. Det er ikke en spontan greie. Det er ansiktet ditt, livet ditt. Jeg har angret så mye at dere aner ikke.. Jeg har hatt det helt jævlig de siste månedene, virkelig. Jeg har vært så sint på meg selv, følt meg så dum.. Alt! Men nå vet dere også hele sannheten.

Hvordan hadde livet mitt vært om jeg bare aksepterte nesen min i 2013? Jeg aner ikke. Jeg tror dette er veien jeg ble nødt til å gå. Men det er jo litt ironisk at jeg nå, etter alt, sitter tilbake med samme resultat som alltid. 

Men er det en ting kan si for sannhet, så er det at jeg vet hvordan det er å leve i stormer. Jeg vet hvordan det er å hate sitt eget utseende. Og jeg vet hvordan det er å føle at man ikke kan være ærlig. Jeg forstår og ser alle dere som sliter men jeg håper dere kan lære av mine feil: og det eneseste jeg ønsker for dere, er at dere tenker dere om to ganger.

Jeg godkjenner forøvrig ikke at pressen bruker dette bildet, men det beste for meg nå er å “eie” situasjonen min. 

Jeg får av bandasjen på tirsdag! Det kommer altså ikke til å være noe stort “wow”, den kommer til å se ganske lik ut, men bare at jeg føler meg bedre.

222 kommentarer
  1. Håper du blir bedre raskt, veldig trist å lese at du har hatt det så vondt 🙁 Støtt deg til Kasper, han virker veldig god med deg 🙂

  2. Ærlig og fint skrevet innlegg. Håper du føler deg bra etter operasjonen <3 Har slitt mye med komplekser for egen nese. Får tenke meg en ekstra gang om før jeg gjør noe selv (hilsen meg som sendte inn mail om egen nese til podden deres om «komplekser og jordskjelv»).

   1. Veldig trist at du ikke liker nesen din og at det ikke har vært en vellykket operasjon tidligere. Håper du er kvitt problemene nå. Og ikke bry deg om noen kommer med stygge kommentarer. De som gjør det kan ikke ha det bra med seg selv. Man bør respektere andre og de valgene de tar for seg selv. Så lenge det ikke går ut over noen andre kan man gjøre som man vil.

  3. Jeg syns det var riktig å dele dette. Når du uansett har delt så mye tidligere, så blir det jo riktig å også informere om det du gjorde nå. Når du først har begynt å dele om operasjoner, så kan du like gjerne dele 100% sålenge du formulerer deg bra 🙂 Altså at du deler alt som ikke er bra med operasjon også.
   God bedring 🙂

  4. Det gjør meg så utrolig trist at du skal få så mye hate for alt du gjør/“ikke gjør”. Det er leit å høre at du har hatt det sånn her, masse god bedring! Vi er veldig mange som støtter deg og synes du gjør utrolig mye bra. Husk det! Det må være lett å glemme blant alle de stygge kommentarene :(( Men vi er her for deg. Krysser fingrene for at alt går bra med nesa di nå, og at du får puste uten problemer. Folk som ikke har opplevd det aner ikke hvor ille det er å slite med. Masse klemmer til deg <3

  5. Fint du fikk ordnet opp i noe som plaget deg. Venter på pes fra dette innlegget, folk har som sagt ikke annet å bedre tiden sin med

  6. Takk for at du deler. Takk for at du forklarer. Men det er sånn i denne verdenen vi lever i at enkelte, dessverre, er besserwissere og kommer nok til å kome med dritt uansett hvor godt du skrev dette innlegget. MEN, kjære, søte, gode, ærlige, fine Sophie Elise – dem synst jeg ikke du skal bruke tid og energi på. Fordi det er enkelte man ikke greier og endre. Det er enkelte som kan og vet alt bedre enn andre, uansett fakta og sannheter, hvor mange som slår i bordet og motbeviser. De kan man ikke gjøre noe med.
   Håper du unner deg noen fine dager i NY, omgir deg av mennesker som bygger deg opp isteden for å desperat rive deg ned, for egen vinning. Det er mennesker i verdenen som tror deg og ser og leser det du skriver.

   God bedring! Håper at du unngår komplikasjoner og store smerter nå.

   X Henriette

  7. Kjærlighet til deg, Sophie❤️ Takk for at du er ærlig om fordeler og baksider, takk for at du forteller om oppturer og nedturer, smerte og glede❤️ Stolt av deg!

  8. Personlig syntes jeg du får ufortjent mye pes for åpenheten din, skjønner ikke folk hvor mye bedre det er å være ærlig om ting som dette, fremfor å skjule det? Ikke bare er du åpen og ærlig, men du gir gode råd i tillegg. Jeg har lest over noen av kommentarene her på bloggen din de siste dagene, og enkelte folk skulle rett og slett ikke hatt tilgang til internett.. Det er ingen som kan bestemme over hva du skal dele fra ditt PRIVATE LIV med lesene dine, men jeg kan ikke forestille meg det presset du får av kommentarfeltet her inne.. Personlig mener jeg at du ikke ”skylder” noen å være åpen om dette, men at du velger å være det sier mye om hvilken karakter du er.. Gjør din greie og ikke la kjipe kommentarer bryte deg ned!

   Du er en sykt smart, reflektert og våken person som i mine øyne alltid har noe bra å si. Du er et fantastisk forbilde Sophie – vakker både på innsiden og utsiden! Aldri slutt å vær deg selv, stå på videre og ikke la de stygge kommentarene her inne påvirke deg og ditt liv.

  9. Jeg synes du er råtøff, sterk og ekte som deler dette Sophie! Håper du klarer å kose deg resten av ferien deres.

   Stor klem fra Tromsø

  10. Så bra at du fikk ordnet opp i noe som plager deg! Og takk for at du deler det, jeg setter veldig pris på det! Jeg synes du er utrolig flink til å sette ord på vanskelige situasjoner, og så snill å deler erfaringene dine! Det skulle vært fler som deg. Du er en stor inspirasjon!

   Håper du fort føler deg bra etter operasjonen!

  11. Takk for at du sier fra ❤️ Selv om du ikke har plikt til å gi oss noe informasjon, varer ærlighet lengst. God bedring!

  12. Ååååherregud. Det e sykt at du har 100 problemer, først er det puste problemer med nasen, og hundre unnskyldinger der. SÅ underlivet som du hadde SÅ vondt i. HÅRFESTE. Og tusen andre ting du har skrevet du har hatt smerte for å gjemme deg bak alle inngrepene du har gjort. Du er syk Sophie. Sjokkert. Aldri hørt om en person som har hatt så masse smerter som deg. Heldigvis for deg har du penger. Så du slepper å leve ett liv i smerte

   1. Syns du at det er ok å sparke noen som ligger nede? La henne i det minste få bli frisk igjen før du spyr ut anklager. Hvordan kan du vite noe om hennes kropp og smerter? Du må ha elendig empati for andre.

    1. At det går an å ha så mye penger og bruke så mye penger. Du er helt vanvittig heldig. Leste om ei i VG som har Als, har ikke råd til å betale medisin. Tenk så heldig du er om du skulle bli syk. Misunner deg helt vilt som har så mye penger. For et liv.

     1. Hun har jo jobbet for dette da…Du tjener jo ikke så mye ved bare å sitte på ræva og leke sladrekjerring…

     2. Hun er ikke «heldig» som har mye penger, hun har ikke vunnet i Lotto. Hun har jobbet hardt for de pengene i mange år. Det finnes folk med 100x mer penger enn Sophie (og som ikke har løftet en finger for de) og som bruker flere hundre tusen på en kveld ute på byen eller noe annet helt meningsløst. Så at Sophie bruker penger hun har jobbet for selv på helse, eller noe som gjør henne lykkeligere er fortjent. Stå på Sophie!

    2. Hun er ikke syk, hun har operert nesen for 4 gang! Hm.., jo jeg er enig med deg KL det er sykt. Man trenger hjelp hvis livet bare dreier seg om utseende og operasjoner. Det må bli fryktelig tomt og slitsomt å ha det sånn.

   2. Asså hæh????!!! Skjerp deg! Sophie ,drit i alt negativt som blir skrevet her! Jeg skjemmes over disse folka.

   3. Hva er galt med det, det er ikke sånn at hun ikke har jobbet for det hun har. Kan vi ikke prøve å bygge hverandre opp, finne glede i andres suksess, og evne til å gjøre drømmene sine virkelig. Rakke ned på noen for smertene dens uansett er bare slemt, og ikke minst unødvendig. Hilsen noen som ikke kommenterer noe, men fikk vondt av kommentaren din

   4. Pusteproblemene kom av dårlig neseplastikk, ikke av natur, det må være lov å ordne i slike problemer når man først har gjort det. Du har ingen rett til å si at hun ikke hadde vondt noen av gangene. Prøv å ha for lange kjønnslepper eller pusteproblemer. Som om du ikke hadde fikset det om du kunne. Tenk.

   5. DU må slutte. Blir så mektig provosert av slike kommentarer som dette… Gå heller inn i deg selv og tenk deg om to ganger før du publiserer slike kommentarer.

   6. Har du fasiten på det siden du svarer slik som du gjøre? Skjerp deg. Faktisk så vet du veldig lite om hva respekt medfølelse og slikt er…. Damen står fram med sitt sanne jeg og det er som et åpent sår hun åpner for verden… Ta hensyn og vis respekt.

   7. Helt enig, det tar aldri slutt. Hadde trodd deg om du skrev noen ord om at du nå har lært av alt du har gjort med deg selv og nesen din. Ja, det er bra du deler dette, men du mangler fremdeles en haug med selvinnsikt. Du kunne ha mistet nesen din. Du må være vettskremt. Nå forstår du vel at du har lekt med ilden og det er på tide å stoppe. Ved at du deler skremmer du forhåpentligvis hele norges befolkning, eller iallefall leserne dine til aldri å hige etter et uoppnåelig speil bilde. Men akseptere og være glad i seg selv.Håper alt går bra og at du innser at du er mer enn bra nok. God bedring.

   8. Kjente jeg ble litt forbanna av at noen skriver sånt om noen. Ja alle HAR masse problemer og hva så om ho fikser oppi det? Hvorfor plager det deg så mye egentlig? Sitter ho foran deg i ditt hjem konstant slik at du ikke klarer å leve? Nei.
    Bedre å være ærlig om det enn å lyve, for uansett så blir det tydeligvis feil. Lagt merke til at de som slenger så mye dritt om andre, kommer alltid til å gjøre det- for man liker de rett og slett ikke så er umulig å gjøre noe riktig i deres øyne.

    Synes det er bra ho skriver om hva enn ho føler og tenker- for sist jeg sjekket så har man noe som heter «free speech “ 😉

    1. T, Hva så om hun fikser opp i det? Så du vil fortsette å støtte nye operasjoner? Da støtter du noe som er sykelig og krever behandling. Hun er ikke frisk, og det har gått langt over normalen. Ønsker henne bare godt, og at det kommer hjelp på banen.

   9. Har du virkelig aldri hørt om en som har mere smerte ? Da er du virkelig ikke gammel !! Når hun velger være såpass åpen om livet sitt så fortjener d respekt. Er det bedre med andre bloggere som ALDRI deler noe personlig ? Der alt er fint? Skal vedde på at du ikke skal lete lenger enn i din egen omgangskrets/familie. Der ting postes på sosiale medier for å vise at alt er så utrolig flott og fint mens virkeligheten er en annen. Hvorfor gidder du lese bloggen hennes hvis du mener hun bare klager ?

   10. Åja, hva slags diagnoseverktøy har du brukt for å kalle henne syk og når hadde du denne utredningssamtalen med henne? Og er det status å være frisk siden du bruker ordet syk som et skjellsord? Er du frisk da?
    Er det trygt å dele sårbarhet med deg? Eller utsetter man seg for fare?

  13. «Jeg unner meg aldri noe dyrt» sa hun som har brukt over EN HALV MILLION kroner på plastiske operasjoner og fillers. De pengene kunne du ha donert til folk som VIRKELIG trenger det.

   1. Så hvis du hadde hatt en halv million til overs på å bruke på det du måtte ønske, f.eks nytt hår, egenkapital til bolig, så hadde du heller gitt det til “noen som virkelig trenger det”?! Få hodet ut av rævva. Hva Sophie Elise velger å bruke sine penger på, fattig eller rik så er det faktisk opp til henne selv, dessuten er jeg ganske sikker på at hun gi vekk mer penger til veldedige formål enn det du noen gang kommer til å gjøre.

   2. Ja, jeg regner med du aldri noen sinne har unnet deg noe fint som du har hatt lyst på når du har hatt råd til det?

   3. Jeg synes du er tøff, Sophie Elise. Jeg vet at det er lett å ta til seg den negative kritikken, men det må du ikke. Du har ikke gjort noe feil, pengene har du tjent selv og om du har hatt det vondt både mentalt og fysisk på grunn av nesen så hadde du all rett til å fikse opp i det. Du er en sterk person, virkelig!

   4. Hvis du hadde fulgt med på bloggen til Sophie Elise over tid så hadde du fått med deg at hun donerer penger til diverse organisasjoner hun støtter arbeidet til. Hun er over gjennomsnittet opptatt av å hjelpe andre mennesker og gjør nok mye mer enn de aller fleste av oss!

    Når hun først var i denne situasjonen så burde hun selvfølgelig få rettet det opp uten at alle skal henge hun ut og slenge dritt fordi hun er ærlig med leserne sine. Og til info så er andre menneskers økonomi (selv kjendiser) ikke NOEN andres business, Sophie kan bruke hvor mye hun vil på hva hun vil og det har faktisk ingen andre noe med. Dere burde bare være fornøyd med at hun faktisk tør å stå opp og skrive sannheten istedenfor å gjemme seg bak pcen sin som så mange andre influencere gjør, til og med når hun vet at hun får stygge kommentarer slengt etter seg.

  14. Synes det er kjempebra at du endelig er ærlig. Skjønner argumentet med at du ikke har meldeplikt, for det har du ikke. Men når forandringene er såpass store og noe som alle lett kan se, blir det så mye spekulasjoner ut av det at det kanskje er best å være ærlig og eie det uansett.. Du har gjort ting feil før, men jeg synes dette innlegget er skrevet på riktig måte. Du prakker ikke på noen andre noen komplekser. Jeg heier på åpenhet, men ikke promotering! Dette var noe helt annet enn innlegget om tatovert hårfeste. Håper nesen blir bra nå!

  15. Kunne du ikke bare tatt en taxi og låst deg inn på et hotellrom og blitt der til du tar av bandasjen??
   Du har virkelig ikke noe behov å dele dette!
   Du har så lyst på oppmerksomhet HELE TIDEN! Slutt!!

   1. Jepp Anna, oppmerksomhet og sympati i lange baner. Dette er bare trist. Du er veldig syk og burde få behandling og ikke bare operasjoner.

    1. Hva vil du egentlig at Sophie skal gjøre? Vil du heller at hun skal lyve til alle disse unge, lettpåvirkelige leserne hennes? Ærlige forbilder er gode forbilder, og ærlighet varer lengst.

  16. Ærlighet varer lengst – og det er stor forskjell på å stå inne for at “ja jeg har fiksa på…”, og det å si at “idag skal jeg operere…..fordi at… .” personlig spiller det jo ingen rolle om du fikser på noe, eller ei. Det forandrer uansett ikke på hvordan du skriver og uttrykker følelser og meninger<3

  17. Du fortjener ikke noe hat eller negativitet for dette eller noe du har gjort. Jeg skrev en stund tilbake en lengre melding til deg på insta, men tipper den ble filtrert bort. Om du finner den: les😊 Håper det kan gjøre dagen din litt bedre😊

   1. Modig? Hun har ødelagt seg selv fullstendig. Du er ikke modig når du har operert deg i hjel for så å måtte operere igjen for å få puste. Da er du syk. Du sier en klok ting i innlegget. Du sier det er din egen feil. Ja, det er det. Du har klart å ødelegge nesen din fordi du aldrig blir fornøyd med deg selv. Føler egentlig veldig synd på deg. Du trenger så seriøst hjelp. Dette er så sykelig at det er kvalmende. Nå er du ute etter sympati og gode ord fordi du rett og slett ødelegger deg selv. Håper dette får deg til å våkne. Får deg til å forstå at du er mer enn bra nok. Skremmende.

  18. Takk Gud for jeg aldri lot meg påvirkes til å ta noen operasjoner. Du har jo ødelagt deg selv totalt!!

   Jeg er rimelig sikker på du aldri har hatt noen problemer med å puste ordentlig. Du er bare altfor opptatt av eget utseende.

   1. Hun opererte nesen, hun skriver jo det. Men det ble ikke bra nok da men nå med denne her i NY har det vært fire operasjoner så håper nesen blir bra nå!

    Bra du skriver hva du har gjort, for med alle løgnene blir det bare enda mer spekulasjoner. Og det setter deg i veldig dårlig lys og det ender med at ingen tror på noe av det du sier.

    Håper de unge tenker seg om flere ganger før de også fikser nesen når du nå forteller om alle gangene du har operert den.

    Ærlighet varer alltid lengst så håper du skjønner det snart og håper for din egen del at du er ferdig med å pynte på kropp og ansikt nå. Det finnes så mange viktigere ting i livet.

    Du har mye annet å komme med om du er ærlig og oppriktig når det gjelder både ekte engasjement og reklameinntekter. Velg dine kamper, se de fra flere sider og les deg opp på sakene. Velg reklamer som er mer seriøse og som du kan stå for selv om inntektene blir mindre en periode. Du tjener fortsatt enormt mye og har råd til å velge bort tulleprodukter for å lure leserne dine.

    Spør en rådgiver, tenk langsiktig, du kan være en av veldig få bloggere som kan overleve i businessen om du velger å være seriøs og ærlig fremover. Prøv å bygg opp imaget ditt til noe både barn og voksne kan tro på, det er viktig å ha integritet for å kunne leve av dette i flere år fremover.

    Lykke til ♥️

   2. Hun sa jo det, hun dro tilbake til samme kirurg som hadde operert nesen hennes før (han i Istanbul) og opererte der, men resultatet ble ikke vellykket.

  19. En stor klem og ♥️ til deg, Sophie! Du er så tøff og ærlig! Det trenger ikke bare vi som lesere, men hele samfunnet!

   Håper forøvrig dere har en fantastisk reise!

   Klem og kjærlighet.

  20. Er dette virkelig mulig? Det rørte meg dessverre ingenting dette innlegget. Hadde kanskje håpet det skulle det, men jeg synes bare synd på deg fordi du sliter så mye, og mesteparten er trist nok selvpåført. Virker som hele livet er «på vent» og basert på å hige videre etter noe som kanskje ikke finnes? Er det ikke på tide å roe ned? Bloggen ble plutselig enda litt trøttere, synes ikke dette var noen sensasjon eller clickbait engang, bare veldig trist. Jeg har egentlig ikke flere ord, får bare avslutte.

  21. Veldig flott at du fikk ordnet opp i det, og en tankevekker for alle som tenker på å rette på utseendet sitt… Jeg håper du slår deg til ro med at du ser fantastisk ut som du er. Det kan høres så lett ut å rette på ting, men det finnes nok av eksempler på at det slett ikke er så enkelt. Å skape et naturlig resultat er vanskelig, og ofte ligger nok ikke problemene i et trekk man ikke liker, men i generelle problemer med å finne sin plass i verden. Det kan være bedre å starte der. Du er flink, ærlig, klok, reflektert og pen. Lykke til med alt du vil <3 <3 <3

  22. Jeg måtte bli 27 år før jeg akseptere mitt utseende. Har aldri hatt penger til operasjoner men har brukt utallige parykker, shavet alt håret etc etc.. enda skulle jeg gjerne byttet smilet og fått større pupper 😂håper du blir fornøyd med deg selv også.

  23. Veldig riktig å gå ut med dette på denne måten! Altså folk får si hva de vil, men har de hatt tett nese noen gang, så virker dette forståelig. Du begynte jo fordi du følte nesa var feil og når du nå havner tilbake til den, så må folk bare slutte å hate, det var jo ikke det her du ønsket – så denne operasjonen var jo viktig for helt andre grunner!

   Syns du er modig, fy flate så mye dritt kommer til å få, men håper du står støtt i deg selv og veit med seg selv hva som er riktig eller galt – FOR DEG! Folk står utenfor og leser bokstaver, de veit ingenting om hvordan det er for deg personlig.
   Igjen – modig og nødvendig at du gjør dette! Skjule er ikke bra det heller, åpenhet er nok det beste.

  24. Hæææ?? Har aldri sett at nesen er skeiv eller at noe er feil. Når opererte du for å rette opp i det?

  25. Selvsagt måtte du skylde på smerter. Og selvsagt avtale med forlag. Nå vet du at du er blitt tatt bilde av, og «måtte» selvsagt komme de i forkjøpet. Hvor naive tror du mennesker egentlig er??
   Jeg vet ikke hva jeg skal si, men som operasjonssykepleier vet jeg veldig godt at nesen ikke kan reverseres. Vi sitter ikke inne med deler til å få den lik den var. Og det var kanskje en grunn til at du opererte i 2013?
   Jeg synes synd i deg. Håper du blir mer bekvem med deg selv. Det kommer litt mer trygghet i oss jo eldre vi blir.

   1. Æsj for et ekkelt menneske du er, sammen med alle andre drittkommentarer fra folk som innerst inne ikke har det bra med seg selv. Hvordan du har det med deg selv vises i hvordan du er mot andre.

  26. Hvilken kirurg er det?
   Og kan du ikke ha en spørsmålsrunde angående kirurg/operasjonene dine?
   Jeg liker at du deler dette. Tenk på arr Osv som du har fått etter nese og pupper, også sitter du igjen som du sier.. fra starten, men med arr. Dette kan kanskje få andre yngre til å se at de blir kanskje fornøyde der og da men at de trolig ønsker/må tilbake til utgangspunktet etterhvert uansett.
   Var dette fjerde nese operasjon? Har du kun operert nesen i utlandet?

   1. Hærregud Pia, les ditt eget innlegg. Sånt er vel ikke nødvendig å dele. Høres ut som om du skal operere. Skjønner du hvor vilt det ville bli med en egen kirurgi blogg?

  27. et Ekte og ærlig og Åpnet innlegg flott at du er toppers at du er ærlig og forteller sannheten svevende blå vakker å Nydelig bilder synes jeg å du er DRØMMENES DANSE teater fantasi karusell mot blå Eventyr himmel ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld å sender god Energi til deg fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️🐱🌌✌☀️🌻

  28. Så fint at du deler <3 dette setter både deg, debatten og plastiske operasjoner i et nytt og mer "ekte" lys. Bra!! Vær stolt over at du delte, og stolt over alt du har lært i prosessen selv om det har vært vanskelig.

   Klem fra fast leser

  29. Åh herregud det er irriterende når du ikke forstår det folk prøver å si. Det er ikke galt at du fikser på ting. Det er ikke galt at du skriver om det. MEN det som er galt, er at du forteller hvorfor (altså hvorfor det ikke var bra nok, det er da du gir komplekser) eller når du sier noe er galt åsså fikser du på det !!!!! Det er faktisk ikke så komplisert.
   Alle tingene jeg hater mest med meg selv, er ting andre har påpekt om seg selv. Vi må snakke positivt om kropper.

  30. Det er vondt å ikke føle at man ser bra nok ut, jeg gjorde det når jeg var 15 også. Men jeg fikk heldigvis opp selvtilliten på begynnelsen av videregående, og den kom innenfra. Så etter den gang har jeg vært fornøyd med meg selv. Med nese, øyne, hake og alt. Jeg er vokst opp i en annen tid med ikke SÅ mye fokus på utseende som det er nå, og jeg hadde nok en indre selvtillit after all, fordi jeg kjørte min egen stil. Null shaving av legger og lår, ingen plukking av øyenbryn..Og det GJORDE man også da jeg vokste opp 🙂 Men ikke jeg. Jeg var en liten hippie, og er det forsatt. he-he. Men fornøyd med det 🙂 Håper du blir fornøyd nå, år bandasjen tas av og du kan puste og faktisk være deg selv <3

  31. Jeg er så glad på dine vegne nå❤ Supert at du valgte å ordne opp noe som har plaget deg så mye, og veldig fint at du deler det❤ Uansett hva man gjør i din bransje så er det alltid noen som mener det er feil, at du deler er feil, hvis du ikke hadde delt det og folk hadde funnet ut av det- ja da hadde det også vært feil😅 Noen mennesker burde skamme seg og heller slutte og lese blogg hvis de kun kommer med spydigheter og liksom får komplekser av å lese ting! Jeg støtter deg, alltid❤

   Stor klem og god bedring❤

  32. For et ærlig og fint innlegg Sophie ❤️ Vondt å lese om smertene dine, håper de blir bedre etterhvert. Ønsker deg masse lykke videre ❤️

  33. En nese er visst «ansiktet ditt, livet ditt».
   Det er personligheten din som teller! Selv om du har en nese du ikke er fornøyd med så er ikke den «livet ditt».
   Takk for at du er ærlig, men jeg synes du burde lese gjennom det du skriver flere ganger for du publiserer.

  34. Hei Sophie,

   Du får ufortjent mye hat og takk for åpenheten din omkring dette. Tror dette vil få andre til å forstå baksidene med operasjoner mye bedre og gjerne tenke seg om to ganger før de eventuelt gjør dette. TAKK TAKK TAKK!! <3

  35. Virker som du gjemmer deg bak «smerter» hele veien . Hver operasjon er det en unnskyldning. Husker jeg ble helt sjokkert over deg og virkelig forstod hvor syk du var under den episoden av skal vi danse. Alle tanker , komplekser, alt du sier … kan du ikke heller forstå og tenke «jeg er god nok». Du burde virkelig få hjelp for dette . Og kanskje du burde holde deg vekke for operasjoner ? Sirkelen forsetter jo bare . Du burde bryte ut av den og bare leve ! Bruk heller tiden din på det , enn å tenke om folk synst du er pen nok. For du er god nok akkurat som du er , og om 100 år er alt glemt uansett .

  36. Og vakrere enn noensinne.

   Liker å lese det du skriver, det har innhold og føles oppløftende, derfor titter jeg innom bloggen av og til selvom jeg strengt tatt er tjue år for gammel – måtte tilslutt innom bloggen og sjekke den ut etter å ha blitt vant til å se navnet ditt i media i en årrekke, og det angrer jeg ikke på.

   Man blir kanskje aldri for gammel til å trenge inspirasjon og oppmuntring, og jeg er vel ca halvveis i et (sikkert) tjueårsprosjekt å komme meg gjennom og forbi gamle psykiske traumer. Da er det befriende oppfriskende å kunne se til mennesker som deg som har mange gode egenskaper og ikke minst MOT, og selv huske på at ja man kan jo faktisk unne seg en tur til frisøren og at det er jo faktisk både lov til og tilogmed helsebringende å elske seg selv.

   Heier på deg!

  37. Tror du gjorde rett i å dele dette. Det ville ha kommet frem at du opererte nesen, og på dette viset kom du spekulasjonene i forkjøpet og fikk forklart hvor skapet står. Så kan man si ferdig snakka. Jeg vil egentlig også si at dette fremstår som en advarsel mot å gjennomføre plastiske operasjoner, og du forteller om komplikasjonene bak den rosenrøde fasaden. Det tror jeg er bra, og jeg håper folk har vett til å forstå det (les: Gjelsvik, hold tåta).

  38. “Hvordan hadde livet mitt vært om jeg bare aksepterte nesen min i 2013? Jeg aner ikke. Jeg tror dette er veien jeg ble nødt til å gå. Men det er jo litt ironisk at jeg nå, etter alt, sitter tilbake med samme resultat som alltid.”

   Hvor dumme tror du vi er? Samme resultat er det garantert ikke!

   Jeg tror faktisk ikke på noe av det du sier. Slet du virkelig med kjeven din? Hadde du virkelig pusteproblemer? Var det virkelig et problem med ditt underliv som du også opererte?

   Hmm…. og det bildet der er bare unødvendig å poste.

  39. Eneste som har noe med det du velger å gjøre med ditt utseende er deg. Litt trist at du må forsvare valgene dine, for jeg synes det er så fint at du gjør det som er det beste for deg, til tross for alle som bryr seg unødvendig mye. Du inspirerer til å gi mer faen og bare tenke mer på hva jeg vil. For jeg er en person som tenker såå mye på hva alle andre skal tenke om meg. Og da gjelder det liksom ting som å fortelle svigerfamilien at jeg er vegetarianer eller faktisk rekke opp den hånda på forelesning selv om jeg er redd for at andre har andre meninger enn meg. Så selv om du får dritt nå så håper jeg at du ser at det kommer noe godt ut av det også, både for deg og andre. Håper det går bra med deg og masse god bedring❤️ Klem

   1. Sunniva, det er ikke mye dritt. Vi er bekymra fordi det ikke er normalt med 4 neseoperasjoner på 6 år. Ikke er det normalt å være så opptatt av utseende og operere på absolutt alt. Tenker ikke dere på dette i det hele tatt? Jeg tenker iallefall etter alle disse årene som stort sett har gått i operasjon, etter operasjon at her er det et alvorlig problem. Håper det er noen der ute som kan ta tak i dette. Du trenger hjelp.

   1. Er det mulig. Du kan ikke reversere enn ihjel operert nese. Hva feiler det deg? Tror du virkelig på alt dritten du skriver selv?
    Enig med flere over her. Virker som du bruker smerter som unnskyldning for å operere deg selv. Er sjokkert, virkelig.

   2. Dette må leses av alle. Hvis du virkelig har hatt pusteproblemer siden 2013 er jo det veldig trasig. Det står svart på hvitt på bloggen din at første operasjon ble gjort pga pusteproblemer, men selvsagt med et par ord om at du håpet nesen ble penere/ littt kosmetisk. 2014 klarer du ikke engang å se deg i speilet for du er så misfornøyd med nesa di. Ny operasjon, and so it goes. Utrolig vanskelig å tro på deg. Det er alltid noe som ikke stemmer. Har du hatt pusteproblemer i så mange år? Husk dette var før du begynte å operere. En blir jo helt forvirra. Du motsier deg selv hele tida.

  40. Har knekt nese så min er veldig skjev, og puster nesten ikke i ene hullet, bein som stikker ut…men går ikke å fikser på det, må da ha litt skjønnhetsfeil😇

   1. Det er ganske vanlig å ha skjev neseskillevegg og også nese, har det selv. Ene neseboret blir tett men klarer fint å puste med det andre og munnen. Kunne ikke drømt om å gjøre noe med det, vet om noen som har (aktive i sport) og det var visstnok vondt. Men nesen endret ikke fasong 😊

  41. Jeg er veldig glad for at du delte dette. For meg synes jeg det viktigste er å være ærlig om ting man gjør, så lenge man formulerer seg på en god måte og forteller om konsekvenser av handlinger. Takk for at du sa ifra. Det at du også har vært så uheldig er også bra å få ut, da vi ikke må tenke på operasjoner som ukompliserte. Hvis noe går galt, så kan det virkelig gå galt og påvirke en psykisk, fysisk og økonomisk. Sender deg masse love!

  42. Jeg skjønner ikke hvorfor du «dekket» over denne reisen med at du ble nærmest tvunget pga jobb, når den største grunnen var av «egoistiske» årsaker. Du lager større og unødvendige problemer for deg selv med denne lyvingen og halvsannheter. Ærlighet varer alltid lengst, uansett.

  43. Så fint at du deler denne siden av saken, Sophie! Synes det er både viktig og ikke minst riktig å dele saker som dette.Takk for at du er så ærlig og oppriktig, og lar oss få ta del i både oppturer og nedturer.
   Håper du får en smertefri hverdag og en bedre fungerende nese.
   Kjærlighet til deg❤️ / J26

  44. Du klager på fetisa og ALLE andre som spiser kjøtt/ost og kaller dem egoister. Men at du flyr verden rundt x antall ganger for å operere er drit bra for miljøet? Hm. Tror ikke du er den rette til å kritisere andre

  45. Jeg håper du med dette kan vise hvor idiotisk det er å konstant forandre på utseende sitt. Det er fint at du går ut med sannheten, og slik kan få andre til å revurdere operasjoner.
   Samtidig er det mye som ikke henger på greip. Jeg ser av kommentarene at flere ikke stoler på deg lengre. Du har løyet om så mye, både nesa og rumpa, og du har dessverre ikke mye troverdighet igjen. I tillegg kommer alt du reklamerer for som også ser lite troverdig ut.
   Du må innse at du har et troverdighetsproblem som det vil ta lang tid å reversere. Du er en veldig motsigende person, og det kan det sikkert finnes grunner til. Men med tanke på annonsører så er dette et problem. Leserne dine (mange av oss har fulgt deg i årevis) stoler ikke på deg mer. Det er trist, men du har ført oss bak lyset så mange ganger at nå er grensa nådd.
   Jeg håper at du nå ser hvor syk du har vært, og at du MÅ få hjelp. Og at du ikke slutter hos psykologen fordi du synes du er smartere enn han/hun, det sier dessverre bare noe om hvor narsisistisk du har vært. Heldigvis har du K, jeg tror han er bra for deg. Jeg håper også at du har folk rundt deg ellers også som passer godt på deg. Jeg ønsker deg alt godt, og håper at du får det bra med deg selv. Jeg høres sikkert ut som tidenes største surkjerring i denne kommentaren, men helt ærlig, jeg ønsker at du skal få det bra. Men du må slutte denne evige fiksingen på utseende, du blir aldri lykkelig av det. Du blir lykkelig av å ha gode relasjoner i livet ditt, fokuser på det!

  46. Kjære Sophie!
   Jeg har vert en av de som har irritert meg av måten du har frontet plastisk kirurgi, til tross for at jeg digger deg som person (sånn jeg ser deg gjennom medier, jeg kjenner deg jo ikke i virkeligheten).
   Men dette syns jeg ikke er fronting av platisk kirurgi, men en ærlig forklaring på hvor galt det kan gå noe jeg syns er drit bra! <3

  47. Syns det er tøft gjort at du tør å være ærlig om operasjoner du skulle vært foruten. Du har vokst opp med alle øyne rettet mot deg, og det er det ingen som faktisk kan forstå…selv om du valgte det selv, ante du jo ikke hva du gikk til.
   Det at du nå sier at du kunne ønske du faktisk aldri hadde operert nesen i utgangspunktet, og at det er viktig å tenke seg nøye om, er en flott melding til dine unge lesere. Kanskje du hadde trengt å lese det samme da du var yngre, fra noen du så opp til? Kanskje er det det du tenker nå, at du kan hjelpe den jenta som sitter og er misfornøyd med et eller annet….at alt er ikke grønnere på den andre siden, men det vet vi ofte ikke før vi har prøvd dessverre.

   Du er modig!

  48. Ærlighet varer lengst! Og drit i stygge kommentarer fra folk som tror de vet best osv. Folk vil alltid være sjalu på andre for alt mulig. Det er ditt liv, din kropp, ditt valg. Og dette innlegget var jo også bra informasjon om hva som kan gå galt, og at man må tenke seg grundig om. Jeg synes du er en bra jente 👍👍👍 kos dere masse i NY. Klem 🌸🌸🌸

  49. Som de andre over – utrolig trist å lese hvordan du har hatt det.
   Håper det ordner seg, og at du kan klare å føle deg pen uansett<3

  50. Tack för att du delar! All styrka till dig. Har i över tio år velat fixa näsan, men inte gjort. (Tatt massa fillers istället dock) Idag är jag glad för att jag aldrig opererade mig, 27 år gammal och vet att en ny näsa inte har något med mitt mående att göra. Precis som du skriver, det handlar om att acceptera det man har, för inte säkert något annat är bättre. På det sättet är fantastiskt att bli äldre och klokare, för tänk vad man inte visste för bara några år sedan. Helt säker på att du kommer se en helt annan näsa nu, för du ser det med nya ögon. Heja dig Sophie! Du är awesome! Kram på dig

  51. å så fint at du kan dele! æ håpe det ordne sæ og at du blir å føle dæ trygg på kordan resultate e! vi heie på dæ, hele dæ!

  52. Hvorfor har du så ekstremt behov for å dele dine inngrep på bloggen? Jeg forstår din kropp er din kropp og du kan gjøre hva du vil. Meeeen start å tenk litt etter hva slags normalisert forhold til operasjoner du sprer til dine yngre følgere.

   1. Leste du i det hele tatt de første setningene i innlegget?
    Dette var ikke “nok en plastisk operasjon”, det var en medisinsk operasjon for å fikse opp i komplikasjoner fra tidligere plastiske inngrep. Dette innlegget hyller ikke plastisk kirurgi, faktisk tvert imot.
    Hva vil du egentlig at Sophie skal gjøre? Vil du heller at hun skal lyve til alle disse unge, lettpåvirkelige leserne hennes? Ærlige forbilder er gode forbilder, og ærlighet varer lengst.

    1. Hvordan vet dere blodfans at dette er ærlighet? Skjønner ikke at dere har noe som helst tillitt igjen. Hun lyver jo stort sett hele tide, men sånn er det når en har et idol som aldri gjlr feil. Blåmandag kommer for dere også.

   2. Herregud er du dum!? Her normaliseres ikke plastiske inngrep, men stikk motsatt. Her viser hun hvor unaturlig det er å operere seg og komplikasjoner som har fulgt med ved å tukle med «naturens oppbygning» angående eget utseendet. Her advarer hun MOT skjønnhetsoperasjoner.

  53. Takk for at du gir en stemme til oss som sliter psykisk og derfor har komplekser utover det vanlige når det kommer til utseende. Skulle ønske kritikerne dine kunne forstå hvordan det føles å være fanget i sitt eget hode på denne måten. For meg hjelper det utrolig mye å se at jeg ikke er alene med å ha disse kompleksene.
   Det er dette som for meg gjør deg til et godt forbilde. Håper du får med deg all støtten i kommentarfeltet, jeg ser det er mange fine folk her❤️

   1. Så du synest at det er bra hun sitter der med ødelagt nese. Offentlig hakkekylling blir hun. Vi er mange som sliter med komplekser, men for å være ærlig har hun aldrig hjelpt meg med mine komplekser. Hun laget de større, men heldigvis fantes det ordentlig hjelp å få. Nå forstår jeg at jeg ikke kan lene meg på denne bloggen. Føler jeg har vokst fra dette tullet, men er inne noen ganger for å se om andre har vokst. Nope!

  54. Trodde det tok lang tid å leges. At man ikke kunne operere nesen, så tett etter hverandre. Enig med at det er bedre å stå frem. Ja det skaper press. Men synes det er enda værre å late som at man bare er “perfekt”, men en rumpe feks som er uoppnåelig nettopp fordi den er fake

  55. Du har virkelig ingen troverdighet igjen og du er dessuten et helt forferdelig miljøsvin.
   Stil og klasse kan ikke kjøpes for penger og det er synd at du fortsatt har følgere som kaster bort pengene sine på dritten du skruppelløst anbefaler dem på det varmeste.
   Du er 24 år, voksen dame og lyver verre. Dessverre.
   Enjoy New York og slutt å lyv!

   1. Jaja fattig svin du vertfall så gidde og kommentere en kvinne som gir faen i hva du taper skriver😂😂 HO DRITER i hva dere skriver, ho VINNER uansett for dere er bare fattige idioter som aldrig komme til og ha så mye penger og luksus som ho har! Så hva er vits med og kommentere noen som faktisk er så høgt oppe i «systeme😆 dere er bare pissemaurer uansett! Sophie Elise komme alltid til og være en mektige og bra kvinne..

  56. Jeg er 29 år og klarer så vidt å se meg i speilet. Jeg ville aldri tatt en operasjon for å endre utseende. Med mindre det er en medisinsk grunn for det.

  57. Synes det er synd at du føler at du må forklare deg for alt (men media tvinger deg). Ja, du har gjort noen tvilsomme ting, men om noe så har du faktisk stått fram og sagt at plastisk kirurgi ikke gjorde deg lykkelig, noe jeg tror er det aller viktigste her. Fikser man på det ene komplekset man har slitt med over så lang tid, så finner man bare et nytt, og det er vel også du et perfekt eksempel på. Men lykken – den må man putte i sine egne hender – ikke i en kirurg sine. Håper du nå endelig kan ta tak i innsiden din og få det bra med deg selv!

  58. God bedring!
   Problemer med tett nese og blokkerte luftveier er ikke noen spøk. Håper den leges fort⭐️👏🏼
   Tror noen har misforstått kommentarfeltet. Ytringsfrihet har vi alle, men la folk være seg selv.
   Hvorfor er det nødvendig å kommentere så mye negativitet, spesielt fra kvinne til kvinne..
   Kjære Sophie Elise, du virker oppriktig god. Håper alle kunne tenkt 2 ganger før de publiserte en kommentar. 🤷🏻‍♀️

  59. Kjære deg, det er en ganske stor løgn du kommer med. Det å påstå at nesen din vil se prikk lik ut “som før” – det vet du, det vet jeg og det vet de fleste, er feil. Man kan aldri “undo” en operasjon, nesen din er tuklet med. Jeg skjønner du føler deg mer komfortabel ved å legge til at NÅ kan du puste igjen og du skal få din gamle nese tilbake, det får du ikke. DEN ER LONG GONE! Du vil kanskje få lettet på disse “pustevanskene” du snakker om.
   Men please, dropp den der “Jeg får samme nese som i 2013”
   Hold deg til fakta
   Se på Michael Jackson.

  60. Da må jeg bare legge ved at det er det samme som å si man får “prikk like lepper” som før, om man fjerner restylanen. Det gjør man heller ikke

  61. Supert at negative sider ved operasjoner kommer frem og at lesere får se baksiden og konsekvensene de kan forårsake. Det å dele komplikasjoner kan gjerne være med på å «skremme» og gjøre at flere tenker seg om en ekstra gang før en begynner å tukle med kroppen.

   Når det kommer til om man bør snakke åpent om operasjoner eller Ikke, så tror jeg dette er en diskusjon man aldri kan finne en perfekt løsning på. Folk er forskjellige og hvordan de påvirkes vil da også være det. Vi må huske på at alt vi «scroller» gjennom på sosiale medier påvirker oss, uavhengig om personen er operert eller ikke. Vi må huske på at alt starter et sted. La oss ta Sophie som eksempel. Husk at hun mest sannsynlig får negative kommentarer daglig på utseendet sitt. Uansett hvor mye «bloggere» forteller oss at de ikke blir påvirket av det, så vil alltid noen av dem henge igjen. De blir påvirket, det blir vi alle når noen peker ut feil, enten det er hos deg, andre eller dem selv.

   Til dere som kommenterer usaklig og rett og slett frekt noen ganger enten her eller om personer som går forbi, hadde dere gjort dette til deres egne venner eller familie? Hadde dere sagt rett ut til dem at nesen din er for stor eller at leppene dine er for tynne? Tenk at å legge igjen slike kommentarer her, og egentlig hvor som helst, legger fokus på akkurat dette. Det legger fokus på kropp og at noe er feil, mens annet er rett når det kommer til hvordan vi ser ut. Vi blir påvirket, men alt starter et sted. Alt starter ved at det blir lagt fokus.

  62. Et godt og ærlig innlegg.
   Vi er mange som heier på deg Sophie. 🍀👏🏼
   Nyt siste dagene i NY nå, sammen med Kasper.

  63. Jeg elsker at du er ærlig, jeg syns du skal få gjøre akkurat hva du vil med kroppen. Men viktig å passe på at man ikke går «overboard», men utrolig trist å høre du har måttet gå gjennom alt dette. Men det er jo det som er baksiden ved å starte å opperere, det kan gå virkelig feil, og fint at du deler det også. Alle vet jo hva du ar gjort uansett. Du er heldig som har pengene til å fikse når noe går så galt. Unner deg det! Aldri slutt med å være ærlig!. Vi trenger folk som deg i medie norge, er alt for mange falske bloggere som pynter på saken. Ikke bli en av dem. Grunnet til at jeg elsker deg er fordi du er så ærlig om alt! Det er det som gjør deg så bra! Stå på og ikke bry deg om de perfekte «femenistene»😀

  64. Dette er så typisk “damned if you do and damned if you don’t”. Dårlig om du forteller om plastisk kirurgi, dårlig hvis du holder det for deg selv. Du får jo virkelig aldri fred. Virker som det er noen der ute som prøver å ta deg på alt mulig. Håper du forstår at de fleste leserne dine er mindre dømmende og at vi liker deg for åpenheten din<3 Også som du sier, så har du ingen meldeplikt om hva som skjer i livet ditt. You do you gurl. Håper nesen blir bra nå.

  65. Hei Sophie!

   Ville bare si dette innlegget beviser bare hvorfor du er et forbilde for folk. Får du noe hakk for dette innlegget er det bare fordi folk ikke bruker hodet sitt.. Du har delt operasjoner du har vært fornøyd med og nå ikke fornøyd med, det åpner øynene til de som kanskje vil gjøre noe raskt på kroppen uten å tenke.. Tenk dere om alle sammen! Ikke snakk om at noen har rett til å si du er et dårlig forbilde for neste generasjoner! Du er et godt forbilde for dem. Hilsen gutt 25 som liker å se ting fra “begge” sider.

  66. Du vet at ALS er en sykdom hvor medisiner kun kan være pallitative? Uansett hvor god behandling man får, har ALS desverre alltid en dødelig utgang, det ville ikke ha noe å si om du så var milliarder. Du kan overhode ikke dra paralell mellom Sophies situasjon og ALS, det blir latterlig. Alle har sine egne kamper, og man kan rett og slett ikke si at en person ikke kan ha det vondt eller føle seg dårlig, bare fordi det finnes andre i værre situasjoner. Og dersom du er missunnelig på pengene til Sophie, så er vi jo heldige i Norge, hvor alle har muligheten for å bli suksessfulle, inkl. deg, dersom du finner noe du er god til, jobber hardt og har litt flaks.

   1. Ja, klar over det. Og det er helt sant alt du skriver. Skulle bare ønske S.E satt mer pris på ting/ alt hun har. Men jeg forstår det er vanskelig 🙂

  67. Heier på deg! ❤️ Synes bare det er trist å se alle de stygge kommentarene folk slenger ut av seg. At det har noe med forbilde å gjøre er nok for veldig mange bare noe de gjemmer seg bak for å kunne skrive noe stygt på nettet, har man det ålreit med seg selv så har man ikke det behovet for å trykke andre ned❤️

  68. Siden du har operert alt på deg selv, hva kommer du til å si til dine barn? De kommer til å si at de ikke ligner på deg, skal du si at du har operert rompa, puppene, nasen, ansiktløft osv…
   Kommer du til å bli fornøyd med utseende til barna dine egentlig, siden du ALDRI blir fornøyd med deg selv!!!

  69. De som sier at du adopterer bort komplekser ser virkelig ikke det store bildet her. Tenk for en vanvittig fantastisk ekte gave av et forbilde du kommer til å bli for de neste generasjonene når de ser hele veien fra ei usikker kompleksfylt jente til om en 10 års tid og du har blitt sophie Elise ute av larvepuppen og har blitt den vakre, sterke sommerfuglen du skal bli. Også kan andre se hele reisen din fra start til slutt og være til støtte, skrekk og advarsel for de som ønsker å gå samme vei som deg men som kan få se at det ikke er så enkelt som bare å legge seg under kniven og få alt man ønsker seg.

  70. Jeg synes du er så TØFF som deler det her Sophie! Folk kan kristisere så mye de vil. Du er helt ærlig. Hvis ikke det her er å være et bra forbilde så vet ikke jeg. Du har tatt oss med på en reise gjennom ditt liv og vist oss den brutale baksiden ved plastisk kirurgi. Det er ikke alltid det blir som tenkt. Jeg forstår at du har hatt det tøft. Jeg håper det går bra med deg. Du er en sterk kvinne <3.

  71. Hei! Masse god bedring! Men lurer på om du brukte en kirurg her i norge eller utlandet da du opererte de første gangene? Litt greit å vite hvem man skal unngå her i norge..

  72. Dette er første gang jeg kommenterer på bloggen din, men fy søren for en fantastisk person du er! Du er deg selv, viser oss livet på godt og vondt, du er åpen og ærlig og det står det så sykt respekt av💕 du tør å vise oss at livet ikke alltid blir elsket, samtidig som du viser oss kjærlighet og at det er lov å elske seg selv og ta vare på seg selv! Det er dette som gjør deg til et forbilde💕 Du inspirerer meg så sykt og jeg snakker ofte om dine poeng i samtaler med mine venninner, som om du skulle vært min bestevenn😅 Stå på, heier på deg! Hilsen en lykkelig gift 3 barnsmor på 29 år🌸

  73. Hei, jeg vil bare si at jeg synes din nese har vært fin hele tiden. Jeg har ikke merket av du har operert den på ny sist mnd en gang🙊 jeg tror visse folk kun kommenterer slik for å være slenme, ikke fordi at det har noe sannhet i seg. Trist å lese at du har det slik. Jegforstår godt at du opererer på ny igjen når du har smerter og ikke får puste. Jeg har selv operert nesen (innvendig) 2 ganger pga pusting (skjev skillevegg + muslinger), men det er fortsatt ikke bra. Men jeg tenker ikke særlig over det da. Jeg har lest bloggen din i mange år, og jeg må si at du alltid hadde fin nese også før operasjonen. Du hadde liksom en naturlig liten og norsk nese hehe. Men lykke til ❤️ Det er lett å være etterpå klok, men faktum er at vi alle gjør feil og dårlige valg i livet. Dette ordner seg! God bedring<3 klem!

  74. Tusen takk for rådet; “om du først skal operere, spar opp masse penger og gjør det hos noen som har peiling”. Har allerede åpnet en konto for neseoperasjoner, så setter virkelig pris på dine råd…, en god ting som kommer ut av dette hysteriet ditt er vel at stort sett alle leserne har lagt fra seg drømmen om en forkalka Michael Jackson nese. Håper du nå forstår avhengigheten din. Tror fremdeles du trenger masse hjelp for å akseptere deg selv.
   Rydd opo i løgner og fjas, du klarer å motsi deg selv flere ganger i innlegget. Først sier du at nesen er reversert til 2013, deretter blir den visst ganske lik sier du på slutten. Ja, ja vi får se.

  75. Du har jo tatt 3 lange flyturer på en måned? Istanbull, Italia og new York. Ikke bra for miljøet som du er så opptatt av?

  76. Ærlighet varer lengst! Syns det er flott at du er ærlig, dette skaper tillit. Kan tenke meg at det er tøft og vanskelig å være så åpen som du er, men det er veldig riktig av deg <3 Du er et flott forbilde som viser ungdommen at sånn er livet, og det er ikke perfekt. Du viser den harde sannheten, og du viser et riktig bilde på hvordan du har oppnådd den kroppen/utseende du har som er viktig i et samfunn med mye utseendepress.
   Stå på Sophie <3

  77. Du er ikke et forbilde. Du er en egoistisk plastikkdukke hvis eneste motiv er å tjene penger. Tror du folk er dumme? Kan du ikke bare kalle en spade for en spade å si at alt du gjør, gjør du fordi du tjener penger på det? DET hadde vært ÆRLIGHET det står respekt av!

  78. Kan man legge igjen hundre kommentarer med ♥️? Bare så du finner kjærlighet når du leser i kommentarfeltet. Det fortjener du virkelig!

   Klem og beundring din vei!

  79. Nesa di etter operasjonene, og resten av ansiktet ditt, Sorry å si det, men du ligner på Michael Jackson nå.spes. Øyenbrynene, øynene og nesa, og fra siden ser du ut som han. Mange likte jo han selv om han så sånn ut,så dere er jo like der selv om du ikke blir som han i status. Have a nice day kjære du:)

  80. Herlighet for ei ljuging.
   Man ser jo tydelig på bilde for to innlegg siden, som handler om krystaller. At du har ny nese, som er ferdig helet og uten bandasje.
   Hvorfor påstå at du deler for å være ærlig, for så å innlede med å lyge?
   Hvor dumme tar du leserne dine for å være?

  81. Det jeg synes er mest tragisk er at du gang på gang snakker dritt om mennesker som spiser kjøtt, men når du blir konfrontert med egne miljøsynder får du med deg hele hyekoret og ropet høyt om trakassering og mobbing. Hvorfor gjelder ikke de samme reglene for deg, er du et unntak bare fordi du er blogger? Å fly tur/retur til New York bare for å operere nesa er kanskje det mest egoistiske jeg har hørt på lenge hvis man tenker miljømessig. Hjertesaken din er nettopp miljø, men jeg får hele tiden følelsen av at du ikke bryr deg det gram og at dette kun er for å få sympati eller legitimere heller kritikkverdige ting ved businessen og bloggen din. Som Greta Thunberg sa,
   «Jeg er lei av mennesker som sier én ting, men gjør noe annet». Stå opp for det du tror på, i stedet for å finne på dumme unnskyldinger for deg selv. 90% av alle som opererer nesa skylder på medisinske årsaker og pusteproblemer. Det tror jeg ikke noe på. Hvis du har lyst til å være egoistisk så gjør du det, men pakk det for guds skyld ikke inn i noe annet. Stå for det. Tror folk begynner å bli rimelig lei de greiene dine nå og nei, dette er ikke trakassering. Er så lei av at media og alle andre skal skåne deg fra kritikk bare fordi du har operert deg mye og sliter med selvbilde. Du er et voksent menneske som burde kunne så for det du gjør.

  82. Sannheten eller en dårlig unnskyldning? De fleste har absolutt ingenting med at du operer eller fikser på ting. For all del! Det er de eksepsjonelt dårlige unnskyldningene som er provoserende, da du tror du er smartere enn leserne dine. Selvfølgelig får man ikke tilbake den nesen man er født med om den er blitt operert x antall ganger, så naiv er du ikke. «Viktig jobb i NY helt tilfeldig», tur til Istanbul, reklame for gummibjørner som har gjort deg brun(!) er et av få eksempler på det som svekker troverdigheten din.

  83. Det er utrolig hvor mye negativitet som spys ut i detta kommentarfeltet. Sjokka!
   Takk for at du er ærlig om ting, Sophie.

  84. Blir lei meg når jeg ser alle de som bruker tid og energi på å hetse andre.
   Du er flink og du er fin, Sophie Elise❤️ Håper du vet og husker på det.

  85. Wow, litt av en historie! Det som blir veldig synlig er at du skriver på deg en diagnose. Etter å ha lest eventyret ditt blir det veldig synlig at her er det ei dame som har slitt i mange år. Uten å bli fanget opp, eller trolig ikke skjønner selv hvor sykelig dette høres ut.
   Helt sjokkert, ønsker bare at du får hjelp, slik at du ikke fullstendig ødelegger deg selv og livet ditt.
   Du får mye støtte i kommentarfeltet, men jeg tror desverre at de fleste ikke forstår omfanget av dette, eller at det er sykelig.

  86. Kjære, fine deg <3 så utrolig leit det er å lese dette! Det er utrolig forståelig at du har hatt det tøft. Det er vondt å høre at kompleksene dine har gjort at du har tatt operasjoner som du i etterkant har angret veldig på, men det er veldig sterkt av deg å være ærlig om det. Jeg synes det er kjempebra du skriver dette innlegget, og lar leserne dine bli bevisste på tankene du har rundt din egen situasjon. Jeg håper virkelig at smertene forsvinner og at du føler deg vakker og komfortabel med deg selv, for du er alldeles nydelig både på utsiden og innsiden og har så mange gode tanker å dele med verden. God bedring <3

  87. Veldig trist å se at det er så mange som ikke tenker lenger enn sin egen nese. Så enig med Oda. Dette er ikke bra , det er noe trist og sårt gjennomgående i hele innlegget. Tenk at dette har vært livet hennes i mange år. Hun må være utslitt etter å finne perfeksjon. Det finner vi aldri, bare den dagen vi aksepterer oss selv for den vi er. Du er jo så mye bra og positivt. Håper du søker hjelp . Du er ikke frisk. Du er ung, du er pen , men du trenger hjelp.

  88. Veit du ka, dama har sittet her å lest opp innlegg fra bloggen din og jeg har egentlig bare en ting å si deg, du burde få slik bank at du knapt kan kjenne deg selv igjen, er faen ikke rart så mange jenter(min kjæreste inkludert) som er mer en bra nokk føler seg som dritten under skoa 🤬 seriøst om jeg noen sinne møter deg så skal jeg gi deg et så hardt slag i trynet at du må ta neseoperasjon 100ganger for å i dt hele tatt kunne kjenne igjen den nesen du har nå🤮 jeg bruker ikke å kommentere på blogger eller lese de for den saks skyld, men når kjæresten kommer å leser opp at du har kjøpt falske “healerkrystaller” til 5000kr å du bare ler da er det noe inni meg som koker over, du er så sykt stygg i hodet og om du tror du er en god influencer så kan du fucke off, du er av verste sort!!

   1. Håper du blir anmeldt for trusler om vold og drap…. Sånn snakker man ikke til andre uansett om de er bloggere el hva.
    Klem til Sophie ❤❤❤❤

   2. Oisann, det var tøft skrevet av en som er “anonym”. Jeg håper Sophie leverer inn en anmeldelse for trusler, og at hun eller politiet sporer opp ip adressen din. Virker som at den som trenger en lærepenge her er deg.

   3. Har aldri sagt noe om drap, blir rett forbannet når jeg rår høre hvordan folk kaster bort pengene sine på falske ting til 5000kr og bare ler, kunne ikke de pengene da heller gått til veldedighet og andre som har dårlig med penger. Hun promoterer for operasjoner…
    i tilegg til dette så får mange jenter dårlig selvbilde pga ting hun legger ut.
    Men bye bye, sa egt bare det som var på hjertet mitt der og da🙂

  89. Kjære Sophie. Jeg synes du var en nydelig jente. Kom over bloggen din for mange år siden, via før og etterbilde av brystene dine i nettavisen (tror jeg det var). Du hadde så utrolig fine pupper! Noe av det fineste jeg har sett og som de aller fleste av oss bare kan drømme om. Passe store, nydelig fasong og passet perfekt til din nette kropp. Ble så overrasket over at du hadde operert disse fine puppene at jeg begynte å lese bloggen din. Nydelig jente! Litt for mye brun/oransje farge i ansiktet etter min smak, og også mye ekstra unødvendig stæsj – men såå utrolig fin jente! Etter dette har jeg fulgt deg i alle år og har sett alle endringene. Både jobbmessig og ikke minst på deg selv. Syntes det var veldig trist for du var jo så fin i deg selv ♥️
   Du har en flott og fin kjæreste, vi alle burde være så heldige å ha en Kasper i livet vårt! Ta godt vare på ham og ta vare på deg selv også. Du har så mye positivt i livet ditt; det er ikke alle forunt å ha en fin støttende kjæreste og familie, en fleksibel jobb og meget god økonomi. Prøv å innse alt du har og prøv å forvalte dette på beste måte fremover, kjære deg ♥️

  90. Hei Sophie, jeg kommenterer ikke ofte men følte for å skrive noen ord 🙂
   Du har en FLOTT personlighet og virker som en nydelig person! Jeg håper du er vanvittig stolt av deg selv alt du har oppnådd – i så ung alder. Jeg synes ikke du skal være så hard mot deg selv – håper du klarer å se forbi de negative holdningene andre folk har og trenger å få utløp for i kommentarfeltet (ofte av helt andre grunner) for å føle seg hakket bedre selv..
   Det er de sterke meningene dine og ditt samfunnsengasjement som betyr mest, med ditt pågangsmot og stå-på-vilje så kan du få til det du vil (det har du allerede bevist flere ganger) – fokuser på det!
   All creds til deg og så lenge du vet ‘sannheten’ og har det godt med deg selv er det det eneste som betyr noe. Ikke tro på alt det negative du hører fra folk som ikke kjenner deg, og slenger med leppa for de selv gjerne har en dårlig dag. Tro på din egen sannhet <3
   Lykke til og god bedring!!

  91. Tenk at en nese er sentrum for en krise!? Grunnen er visst x antall operasjoner, og ting har gått galt. So what? Du har valgt å operere, og med det følger risiko. Sånn er det. Når det er sagt så er det snart ikke den ting på din kropp som ikke er fikset på, mer eller mindre. I et slikt størrelsesomfang er det ikke normalt, tør jeg si. Jeg bladde gjennom bilder av deg gjennom noen år, og du er ugjenkjennelig nå i forhold til naturlig utseende. Du har i praksis shoppet deg et nytt utseende.
   Seriøst, du har et åpenbart problem. Hvor dette har sitt utspring vet ikke jeg. Samtidig virker du bortskjemt og selvopptatt. Å kjøpe chanelsmykke til tusenvis uten snev av glede er skammelig. Hva annet kan man si?

   Hva er egentlig motgang i livet, hva er prøvelser? Noe er selvsagt litt, og annet kan være skikkelig heavy. Steng dette kommentarfeltet i stedet for å klage over dem som mener om dine valg. Enkelt å deale med det, egentlig?
   Så må du være etterrettelig i det du sier og hva du gjør. Vi er smarte vi også. Vi ser, og vi spotter fake. Sånn er det. Jeg tipper at du nå har vokst deg inn i en alder hvor vitaminbjørnene til fjortiser ikke passer inn, men mulig at du ikke helt henger med, hva vet jeg. Det er uansett ikke lett å ta deg seriøst. Sorry.
   Å dvele ved dritt som skjer er bortkastet energi, er min harde livserfaring. Hardt sagt. Jeg hadde dødd av sorg og belastning om jeg hadde dyrket sånt. Mishandling, omsorgssvikt, ingen nær familie igjen. Ja, pluss brystkreft to ganger da. Jeg døde ikke da heller. Ja, der er mer dritt og vondt, men jeg prøver å se det som er positivt for å klare å leve best mulig. Det er viktig strategi. Det er viktig å ikke synes synd på seg selv heller, sånn generelt.
   Lykke til, håper du fikser ting bedre fremover.

  92. Herregud. Det er tragisk å tenke på at vi er like gamle og at du har hatt alle disse kompleksene og dermed resultert i operasjonen for å bli «perfekt». Du har kun deg selv å skylde på, og det finnes ikke synd på deg. Dette har du valgt selv, og burde dermed være klar over eventuelle konsekvensene av operasjonene dine. Håper du har lært.

  93. Synes det er fint at du deler, først og fremst for din egen skyld. Håper bare ikke visse andre bloggere igjen skal bruka andres tragedier for å rakke ned på, og få fler klikk på sine blogger (Utrolig barnslig opplegg)
   Folk liker det fordi de synes du er en kul person, du har mye bra å komme med. Utseendet er ikke det viktigeste, og de som henger seg opp i det er ofter hatere uansett. Veit ikke hva mer jeg skal si, men kult at du tar eierskap, og også setter media på plass.

  94. Åh du er så falsk og sove! Du har jo mast 100 ganger på bloggen her at du ikke synes nesen fin var smal nok… og jeg nekter å tro at den kommer til å se ut som den gjorde før du opererte—- det er bare noe som du sier for du synes det var kult å virke naturlig… du burde innse det, du er avhengig av plastisk kirurgi og kommer til å fortsette det og fortelle rare unnskyldninger … du kommer nok til å ende som Michael Jackson eller Cher

   1. Første gang jeg ser å ende opp som Cher brukt som en fornærmelse. Hvis du mener at en dame som har vunnet Emmy, Grammy og Oscar samt har blitt hyllet over hele verden kan brukes som en fornærmelse tror jeg du har misforstått. Både hun og Sophie har opperert ja, men som alle andre er de mye mer enn utseende, nemlig prisvinnere i sin bransje. Det er og kommer alltid til å være innsiden som teller, og her viser Sophie ærlighet og integritet i å stå for det hun har gjort.

  95. Til alle dere som er opphengt i den nesa; har dere tenkt på at hun kanskje har gjort en helt annen operasjon i NY, og bare villeder dere med masse nesespekulasjoner? 😉 Hun sier jo nå at hun nylig har vært på en konsultasjon med kirurgen i NY (hvor hun gråt så mye at han takket ja), men ingen av dere visste at hun hadde flydd (😱😱) t/r NewYork for få uker siden… Så det er nok lett å få dere til å fokusere på noe, mens hun egentlig driver med noe helt annet.. just sayin’ 🙃

  96. Det er ditt liv og dine valg, syntes det egnt skal være unødvendig at du skal måtte forklare hvorfor du gjør ting til folk som bare er ute etter å hate.

   Takk for at du gjør din egen greie og at du er åpen om det. Heia deg!

  97. Kjære Sophie ❤
   “Å innrømme feil er en styrke,” glem aldri det!
   Synes du er en flott ung dame 🥰
   Fortsett å være deg selv og drit i haterne! Er ikke du som har problemer, men de! Skyt “bygde/bydyret” og lev ditt liv som du vil 🌹
   Klemmer i natten fra voksen dame ❤

  98. Et godt forbilde for meg vil alltid først og fremst være ærlig. Og er det en ting du skal ha så er det at du alltid er ærlig! Selvfølgelig kan man rette opp i feil fra fortiden, og dette påvirket helsen din! Håper du blir helt fin og frisk nå, og at du blir fornøyd. Du er sterk, stå på! ❤️❤️

  99. Først sier du :”Nesen min ser ut nå på samme måte som den gjorde før jeg opererte noen sinne, altså i 2013 sånn cirka. Men jeg får heldigvis puste, den er ikke skeiv og jeg har ikke bein som står ut i nesen. Det er litt rart å ikke føle meg “som meg selv” fordi nesen min nå ser ut som den gjorde før. Altså, nå er både pupper og nese tilbake på null haha.” Så sier du : at det ikke kommer til å bli noe wow effekt og at den vil komme til å se lik ut ? Hvis det stemmer som du sier at nesen nå ser ut som før du opperert i 2013, vil det jo bli en wow effekt og stooooooor forskjell etter denne operasjonen? Ganske gjennomskubart at du kommer med ” unnskyldninger ” for hvorfor du egentlig opererte deg, som kanskje handler mer om at du ikke er fornøyd nesens utseende enn pusteproblemer. Og i tilegg kommenterer at nå er puppene og nesa tilbake til det naturlige, det blir for domt. Du har operert hele ansiktet ditt og du ser ikke ut som samme person lengre..

  100. «Om du først skal operere, spar opp masse penger og gjør det hos noen som har peiling (jeg burde gjort det her fra starten), ikke ta det billigste og beste. ?? «

   Really?? 🙁 dette gjorde meg trist ! Ikke all verdens penger eller gode kirurger kan «fikse» alt.. dette burde vært formulert anderledes …

   Jeg synes det er trist at du har hatt det slik og flott du velger å dele det med følgerne dine!!

   Men det virker som om med nok penger å gode leger så blir alt bra ?? 🙁 det gir feil budskap dessverre å jeg er nok ikke den eneste som føler det slik…

   Ønsker deg god bedring 🙂

  101. Her snakker vi I-landsproblemer ass. Hvis nesebrusk er det du går og bekymrer deg mest over er du søren meg ganske heldig. Håper du tenker litt over det, det finnes faktisk mye man kan bruke penger på her i verden som faktisk får deg til å føle deg bra på innsiden og ikke bare på det ytre. Så mange som trenger hjelp, jeg synes at 100.000 på en liten neseoperasjon er ganske sjukt men samtidig kan ingen tvinge deg til å bruke pengene dine fornuftig. Vil bare sette ting litt i perspektiv, du har litt negativ vinkling på livet ditt men jeg håper du klarer å sette litt mer pris på ting rundt deg. At du er er frisk og rask, bor i et trygt land og ikke trenger å bekymre deg over penger. Du er veldig heldig med det livet du har og er mer priveligert enn de fleste.

  102. Kristin er et stygt menneske på innsiden som har startet alt dette her. Hva fan har noen med om hun oppererer der ene eller det andre. Ingenting. Det er hennes kropp og liv. Hvem fan leser blogger for å kritisere andre? Spørr dere selv da. Fikk dere lyst å opperere etter dette innlegget? Neppe. Så hva faen en problemet her?? Ser en hau med kjærringer som sitter å leter etter feil.
   Leser bloggen til sophie fordi hun er en av FÅ bloggere som faktisk kan skrive. Hvorfor leser du den? For å rakke ned på noen? Være bedre enn noen? Mobbe? Ta et blikk på deg selc og ditt eget liv og hva du egentlig holder på med

   1. Ler meg ihjel av å lese innlegget ditt c. Er du virkelig så hjernevasket? Voks opp og slutt med å skylde på andre. Kristin har vel ikke operert nesa hennes. Ser du ikke at SE trenger hjelp? Her er det snakk om noen som er avhengig av kosmetiske operasjoner og dette må tas tak i på et høyere plan. Bloggen gjør bare alt verre. Hvorfor skal hun hylles for å ha ødelagt nesen sin. Hva blir det neste? Håper familie og venner slår ring rundt henne og får beste behandling. Hun er jo tydeligvis veldig syk og da blir selvinnsikten borte.

   2. Er du klar over at du mobber Kristin ved å si at hun er et stygt menneske? Fordi om jeg er uenig i alle disse operasjonene ville jeg aldrig kalle SE noe sånt. Hun velger selv hva hun vil gjøre med kroppen, men det er lov å være uenig uten å være stygg, C.

  103. Jeg synes dette begynner å gå for langt..
   Dette er en diagnose.. ikke noe annet. Du er på en rosa sky når du får lagt deg under kniven.

   Skremmende at du har foreldre som forsvarer dette..
   Den siste tiden all fokus på deg handlet om operasjoner. Jeg synes ikke du står for noe annet enn det.

  104. Om du skal si sannheten så er det lurt å gjøre akkurat det….ikke lage flere hvite løgner mellom litt sannhet.

  105. Skal hun egentlig måtte forklare seg hvorfor hun opererte nesen? Eller puppene, eller rumpen. Altså hvem faen bryr seg. Hadde dette vært i USA, eller så nærme som Sverige ville dette overhode ikke vært en så stor deal som Norge legger det frem som. Jeg blir så oppgitt av hvor mye folk bryr seg om hva andre gjør med sin kropp, hva skader det deg om hun opererer nesen? Eller tar botox? Det er ikke DU som utfører disse inngrepene. Sorry not Sorry, men om dere er så bekymret for barna så må dere ikke gi dem mobil/pc eller tilgang til sosiale media. For det vil alltid være noen som opererer seg, og som da er “dårlige” forbilder. Noe dem ikke er, se på alle kjendisene som er mer kjent enn sophie Elise som er store forbilder for mange. Noen opererer seg, noen sulter seg, noen tar narkotika, forstår ikke folk at barn ikke blir som sine evt forbilder?? Da jeg var liten var Amy Winehouse mitt forbilde, jeg er ikke rusmisbruker i dag, jeg har ikke spiseforstyrrelser i dag. I dag har jeg andre forbilder, men betyr ikke at jeg gjør alt likt som mine forbilder. Djis blir så oppgitt over mennesker i dag.

  106. Er vel bare det at det er jo utseende og fiksing av det som SE driver med! Stort sett det bloggen handler om + reklame. Så de fleste som leser den er vel interessert i slike ting da. Derfor blir det en big deal. Og irritasjon når hun lyver om det. Ingen liker vel løgn.

   1. Hei. Aldri skrevet til deg før ,heller aldri ment så mye om deg eller bloggen din,kun lest avisen hvis det står noe eller lest hvis det er et innlegg mange snakker om, og sa er det hver gang operasjoner det dreier seg om. Jeg synes det er kjempetrist å lese at du har operert deg igjen,og spesielt at du forsøker å finne så mange unnskyldninger og forsvare deg for dette . Veldig trist lesning!! Veldig!! Du skriver at nå er nesen din tilbake der den var i utganspunktet ,håper virkelig ikke du tror det ,for det er jo selvsagt ikke mulig ! Jeg håper du kommer deg videre fra operasjoner og selvdestruksjon ,kanskje denne bloggingen er skadelig for deg . Hadde jeg vært deg hadde jeg begynt å studere ,finne noe meningsfylt hvor du ikke trenger å fokusere så mye på utseende . Du tjener sikkert mange penger på bloggen,men hvis du stadig ønsker å endre utseende ,kanskje det ikke er verd det. Tenk alt du kan gjøre ,hadde jeg hatt råd ville jeg studert medisin. Det er hundrevis av spennende studier som gir livet mening. Ønsker deg det beste ,og, du er fin som du er nå !!!

  107. Åh du er så bra!! Seriøst jeg digger deg. Takk for at du er så ærlig og åpen. Det er så viktig! Masse lykke til videre! Vi heier på deg💫🍒✌🏻💕

  108. Kjære Sophie Elise,

   Du har operert deg enormt mye i veldig ung alder. Selvfølgelig skaper dette problemer. Jeg skrev til deg for lenge siden om hvor mye problemer dette kan og vil forvolde. Om 10-20 år vil mye falle sammen. Spesielt neserbrusken er det viktig å ikke ta for mye av. Nesen din vil nok dessverre forbli problematisk resten av ditt liv.
   Alle inngrep skader nerver og vev, man mister følelse eller blir veldig sensitiv, det blir arr både utvendig og innvendig. Forskningen har tatt en helt ny vending etter at millioner av kvinner rapporterer om problemer med immunsystemet etter operasjoner og injeksjoner, det kobles nå til autoimmune sykdommer og psykiske lidelser.
   En ung kvinne bruker i snitt 10kg sminke årlig, det er en bransje i svimlende vekst, og de aller fleste produktene inneholder mye skadelige miljøgifter.
   Jeg håper du snart kan vende om, og endre fokus utover. Kanskje du burde finne en annen jobb, noe som gir mening i hverdagen. eller endre bloggen totalt, men da vil den nok ikke fungere som inntektskilde.
   Du er ung med et stort kontaktnett, og masse potensiale. Du kan starte skole og studier innen noe som vil gi deg både inntekt og mening. Daglige selfies og fokus på utseende ser ut til å være noe som skader deg, og også kanskje mange av de som følger deg, noe du vet innerst inne, og som kanskje er med på å skape den negative spiralen du ikke ser ut il å komme ut av.
   Jeg håper av hele mitt hjerte at du klarer å endre fokus, og at du snart kan starte på et liv som vil gi deg mye mer glede og mindre smerte.
   <3

   1. Denne kommentaren <3 Kunne ikke vært mer enig, håper så inderlig du legger bloggen på hylla, for ditt eget velvære og liv sitt skyld… Du trenger sårt å skifte fokus fullstendig, denne verdenen ødelegger deg, det er nesten vondt å bevitne, selv for en på 30, som ikke kjenner deg, annet enn over blogg og via felles venner… <\3
    Rikdom, berømmelse og konvensjonell skjønnhet er ikke så viktig. Det vet du faktisk allerede, du klarer bare ikke gi helt slipp enda… Heier på deg, i hvert fall. Kjærlighet.

  109. Hei sophie! Håper du leser denne:)!!!
   Jeg pleier aldri å kommentere saker, innlegg osv på verken YouTube, blogger eller avisinnlegg. Pleier ikke føle at min mening om ting er så relevant at jeg behøver å kommentere. Kan ha de for meg selv:)
   Jeg har fulgt deg en stund, faktisk i mange år og må si jeg i starten ikke var så fan av alle operasjonene. Husker jeg tenkte «hun kommer til å angre når hun blir eldre» og «hun burde heller bli glad i seg selv innenifra før hun gjør det». Husker at jeg tenkte jeg skulle ønske jeg kunne si det til deg og snakke med deg om det.
   Har derfor alltid vært litt skeptisk til om du er et bra såkalt «forbilde» eller ikke.
   Nå ser jeg mange av vloggene dine og hører på podkasten til deg og Fetisha, og jeg så debatten.
   Vet ikke hvorfor jeg bestemte meg for å kommentere akkurat nå men jeg vil bare si til deg at du ER et godt forbilde!!!

   En person som stiller opp på en debatt sånn som du gjorde, en som tørr å ta imot, diskutere og legge seg flat. DET er et godt forbilde for ALLE!! Det står så mye respekt av det at jeg føler uansett hva du gjør fremover så er det greit:)
   Ikke bare det men du er en av VELDIG FÅ kjendiser og bloggere som bruker stemmen sin til å fremme politiske og viktige saker som feks klima. Jeg savner sårt at flere gjør det.

   Uansett hvor mye du opererer deg og penger du bruker på whatever, du er en person det burde vært flere av. Som bruker stemmen sin til noe bra, er ydmyk, har respekt for andre mennesker.
   Jeg er og veldig glad for at du har Kasper, det gir meg litt ro i sjelen at du får støtte fra en så fin fyr:)

   Håper du koser deg i New York og at du ikke går helt i kjelleren av de dumme kommentarene (som jeg ser får mest oppmerksomhet her i kommentarfeltet, noe som også er litt dumt).

   Masse kjærlighet fra meg:)

  110. Syns det er bra at du har delt så mye rundt operasjonene, det er så lite informasjon på norsk og om kirurgi i Norge når man leter. Men kunne du fortalt hvem og hvor du har operert deg.. jeg vurderer det sterkt selv og akkurat nå står det litt mellom cosmo clinic og aleris.. men syns som sagt det er veldig vanskelig å finne informasjon.

   1. Kjære deg, dette er da ikke et forum for deling av plastik kirurgi. Den infoen må du nok finne andre plasser. Bruk hodet så skjønner du hva jeg mener.

  111. DERE JENTER SOM KOMMENTERER!
   Dere er bare fattige idioter som sophie Elise gir faen i! Ho er har ALT og EIER mye så det at dere taperee skriver dritt til en mektige kvinne, er bar tragisk morsomt! Dere er bare PISSEMAUR i shopie Elises verden! Generelt dem som er rike og har høy status bryr seg ikke om dere uansett! Så hva er vits! 😂😂 ho gjer akuatt hva ho vill og det skal ho! Dere småmaur bestemmer ikke over hennes liv! Er lettere og skylde på andre enn seg selv Tydeligvis! Sophie Elise har dette som en jobb, det har ikke dere! Men men bare kommenter for all del for ho blir rik uansett om det er negative elle positive kommentarer💕 sophie Elise er faktisk en rå dame som jeg digger fordi ho gjer akuratt hva ho vill😁! Jeg har ikke opperert noe og kommer ikke til og gjere det men om ho vill så go for it er ikke mitt problem uansett! Hennes kropp hennes liv!

   1. Wow, Adriana. Fryktelig sint du er da. Er du klar over at det er mange her som støtter henne, fordi om vi ikke stryker henne med hårene. Som psykiatrisk sykepleier er det lett å se at det har gått for langt. Det er hjerteskjærende å se hvor trist hun er. Hun vet inderlig godt selv at dette må ta slutt. Avhengighet er noe som må behandles. Håper hun får den hjelp hun trenger.

   2. Adriana, les gjennom innlegget ditt en gang til. Dette er det mest usaklige surret jeg har lest her. Ønsker SE alt godt jeg, men spyr ikke ut av meg dritt som dette. En kan være fornøyd og glad i livet fordi om SE har millioner. Det påvirker da ikke mitt liv, eller andres. Ros og ris må en regne med som influenser. Anonyme bølla gikk langt over streken, og burde bli anmeldt, men ellers er det bare å skrolle over meldinger du ikke liker. Du virker veldig sint og mest opptatt av å skrive dritt. Det finnes andre måter å støtte henne på.

  112. Hmm, dette er vel helst en bortforklaring dor å rettferdiggjøre nok et inngrep for å endre utseende. Greit å ha noe å gjemme seg bak!
   Man må ikke betale for operasjoner som er gjort av medisinske årsaker, altså her pusteproblemer. Det er vel noe av grunnen til at vi betaler skatt i Norge, helsevern!

  113. Hvis Sophie Elise får mange kommentarer lik den fra bølla Anonym hadde jeg jeg ikke gått ut av huset-lurer på om dama hans er stolt av han og hvordan hun har det i livet sitt… Har nok ikke lest mye fra nett-troll,men jeg syntes dette var stygt-regner ikke med at han skjønner noe av hvor mye han kan ødelegge ett fint,tandert lite menneske😢og en annen kommentar jeg lurer litt på;bruker jenter 10 kilo sminke i året?Det var da voldsomt mye..Nå pleier jeg ikke å veie sminken min, men hallo- dette vet du vel er bare tull🤪🤪ønsker at Sophie Elise får litt fred og har det bra

   1. https://www.nrk.no/nordland/xl/martine-_20_-ville-aldri-mott-til-et-jobbintervju-uten-sminke—forskning-viser-hvorfor-1.13939403

    Det er i begynnelse av 20-årene forbruket av sminke og kosmetikk er høyest. Jeg burde nok benyttet ordet kosmetikk, og ikke sminke, men de inneholder alle skadelige og unødvendige stoffer. Foundation, hårspray, selvbruningskrem, pudder, kroppspudder, falske øyenvipper, parykker, løsnegler, osv…

    “Siden slutten av 80-tallet er nordmenns forbruk av kosmetikk nesten doblet, viser tall fra Statistisk Sentralbyrå og Framtiden i Våre hender. Mens vi i 1989 brukte rundt fem kilo kosmetikk pr person, brukte vi i 2016 over 10 kilo.”
    Nå er tallet 10.8 kg hvis jeg ikke tar feil.

    Men det er altså ikke sminke og kosmetikk som er mitt hovedfokus. Kirurgiske inngrep og stadige injeksjoner er min store bekymring. Ny forskning viser at dette stresser immunforsvaret, og linkes til autoimmune sykdommer og tunge depresjoner. Og hele denne ukulturen, men et evig mas og perfekt kropp og utseende, det er så utmattende og trist å se.

  114. Synes det blir helt feil å anbefale direkte å operere seg. Du trenger åpenbart psykolog, ikke kirurg. Jeg håper de unge jentene som leser dette forstår at de er fine nok slik de er og at kirurgi aldri er løsningen på dårlig selvtillit. Det er noe du må jobbe med innenfra, prøve å akseptere deg selv slik du er skapt. Dere er gode nok uanhengig av det SE prøver å overbevise dere om! Synes det er trist at et så sårbart menneske som Sophie får en plattform hvor hun kan dele alle komplekser og hvordan hun løste det på. Det er som å helle sprit på bålet og er ikke bra for hverken deg selv eller leserne dine. Når man først begynner å operere seg går man nedover en negativ spiral og begynner å bli oppmerksom på alle andre ting du ikke er fornøyd med heller. Og du overfører det til de unge leserne dine og det er ikke greit. Synes nesten kirurgene har er ansvar for passe på den psykiske helsa til folk, at de ikke blindt sier ja til å operere hver minste lille centimeter på kroppen til en person med åpenbare dype vansker knyttet til selvbilde og hvordan man ser ut enn hva som regnes som normalt. Enkelte mennesker burde bli beskytta mot seg selv, trist å tenke på hvor bra du kanskje hadde hatt det hvis du aldri begynte å operere deg in the first place. Jeg synes det er nok nå, blogg heller om andre ting. Positive ting du liker ved deg selv. Når folk skal hylle deg fordi du opererer deg og kaller deg tøff og modig kommer jo du til å bruke det som unnskyldning til å fortsette. Dette er skremmende og jeg håper dette er siste gang du legger deg under kniven. Du sleit jo mye med psyken da du var yngre og hvis du bare hadde oppsøkt hjelp fra starten av hadde du kanskje unngått denne negative dominoeffekten av selvforakt og forvrengt syn på eget utseende.

   1. Bra K, fantastisk skrevet. Dominoeffekten er i gang. Trist om dette blir en blogg om operasjons erfaringer, delinger av klinikker og kirurger.

  115. Herregud jeg føler med deg! Jeg gjorde akkurat detsamme! Opererte nesen og gjorde det igjen for å «rette på noen små ting» det ble heeeeelt sinnsykt dårlig! Jeg har hatt angst og dårlig selvtillit i 3 år nå pga det, føles som jeg aldri kommer oppå igjen.. 🙁 Skikkelig lei meg og på dine vegner også! Man går igjennom noen syke faser og blir sur på seg selv, men man visste jo ikke at det skulle bli dårlig. Hadde man visst det hadde man jo ikke gjort det. Hvem er kirurgen i New York? Please si hvem han er.
   Glad for at du har det bedre nå! Klem <3

  116. Jeg opererte nesen og den ble heeeelt ødelagt av Bjørn Tvedt 🙁 er deprimert og vært det en stund 🙁

  117. Håper det bli bedre for deg
   Og kan være den “gamle-nye “nesen blir finere enn ka du trur
   Er jo en grunn til at ingen blir født med tynn nese man ska jo puste

  118. Og btw er ikke spess fint med tynn og kort nese ,finere med mellom ting ,mellom lang nese og mellom tykk nese

  119. Hei Silje. Jeg opererte også nesen hos Bjørn Tvedt,to ganger! Og ble heller ikke fornøyd dessverre. Litt bedre etter rekonstruksjon heldigvis. Kan jeg spørre hva skjedde med deg?

   1. Hærregud, dette ender opp som et forum for neseoperasjoner. Mener du virkelig at dette er bra? Dette gjelder dere alle som nå begynner å dele erfaringer og leger med hverandre. Hva faen er det dere tenker med? Trenger psykolog hele bunten.

   2. Hei Marianne, det var trist å høre at han gjort detsamme på deg.
    For min del, lagde han nesen min veldig maskulin og større, selvom jeg var MEGET tydelig på hva jeg ønsket og så for meg. Jeg kan heller ikke puste og er konstant trøtt fordi jeg ikke får nok syre inn i kroppen 🙁 Jeg sa jeg hadde pustevansker og var kjempelei meg pga at jeg følte jeg så ut som en mann med denne store nesen. Men Bjørn Tvedt anerkjente ingenting og var kjempestygg mot meg, kom med nedlatende kommentarer og jeg ble helt ødelagt psykisk. Er det enda, noen år senere.. Jeg skammer meg skikkelig for hvordan jeg ser ut og har null selvtillit. Har vurdert å anmelde Bjørn og akademikliniken men som du sikkert skjønner så er jeg så psykisk nedbrutt av dette at jeg klarer ikke noe mer utfordrende situasjoner eller konfrontasjoner.

    Jeg må si at jeg virkelig ikke forstår hvordan du kan være lege, ødelegge et menneske, fullstendig drite i det, ha null empati og i tillegg gjøre det verre og fullstendig knuse en som ligger ned.. 🙁

    Hva var det som skjedde med deg?

    Klem fra meg

    1. Hei Silje, jeg har vært i kontakt med 3 andre som sitter igjen med samme erfaring hos Tvedt og Akademikliniken. Vi tenker å stå sammen om et møte med ledelsen, det er helt sykt at han fortsatt får holde på. Du er absolutt ikke den eneste som har opplevd dette hos Tvedt. Ønsker ikke å oppgi e-post-adresse her, men kontakt meg gjerne gjennom Kvinneguiden: https://forum.kvinneguiden.no/profile/118500-vohnah/

     Kanskje vi kan hjelpe hverandre!

     Klem

  120. Jeg synes det er helt sykt at man ikke kan være åpen og ærlig lenger uten å få masse dritt. Dette er jo ditt liv, og din kropp, hva du gjør med det er jo opp til deg. Urettferdig at hele verden skal bestemme hva som er rett eller galt i ditt eget liv. Mennesker er forskjellige, og godt er det, men vi må også lære oss å se ting fra andre sine perspektiver og ikke bare hva som er foran nesa vår. Jeg heier skikkelig på deg Sophie, og synes ikke du fortjener den dritten som kommer din vei. Ja du er en offentlig person, men enkeltpersoner velger selv om de vil følge deg eller ikke. Så jævla enkelt er det.

   God klem til deg <3

  121. Hvis du skal være så ærlig, så kanskje du kan dele månavnet til kirurgen i new York? Slik folk kan gå til en bra en.

  122. Æ e en type som sjeldent dømme andre, men etter å ha fulgt dæ i lengre tid, og levd ei stund så tenke æ følgende.

   Æ lure på om du har hørt om kropps dysmorphia og at behandling av det e meget lurt.

   https://psykologtidsskriftet.no/vitenskapelig-artikkel/2016/12/metakognisjoner-og-symptomer-pa-kroppsdysmorfisk-lidelse

   Man skal ikkje kjimse av psykiske lidelser eller andre lidelser. Å fikse opp i medisinske problemer e heller ikke dumt. Ung og dum har vi alle vært.
   Støtte ikke dobbeltmoralen du kommer med. Ønske dæ lykke til, men jobb med dæ sjøl fra innsida, d mentale.

   1. Helt enig Mia, her er det et alvorlig underliggende problem. Tenkte på samme diagnose, fordi dette er sykelig. Håper hun får hjelp.

  123. Har sett på serien din. Og en ting jeg stusse veldig over.
   Du trekte deg fra skal vi danse fordi du ikke følte deg bra nok blabla.

   Men noen dager senere sto du naken foran kamera og skulle henge bilde av deg selv i huset ditt.

   Da fikk jeg nok:) Stakkars de jentene som kanskje ikke er så pene da, og her sitter du og sier du føler deg så stygg. (Føler faktisk sånn selv) . Men det er du jo ikke, du som har operert så mye.

  124. SOPHIE!
   Først opererer du kjeven din og skylder på «medisinske årsaker», deretter underlivet og NÅ nesen. I tillegg til alt det andre som du har operert og endret på.
   NEI og NEI vi oppegående mennesker faller ikke for det her. Du må få behandling av fagfolk og det FORT! Slutt å gjemme deg, slutt å bruke unnskyldninger. Skaff deg selvinnsikt, et bedre selvbilde og selvtillit! Ønsker deg alt godt, virkelig!

  125. For å være helt ærlig er jeg helt enig med deg i at du har vært dum og ikke har noen andre å klandre enn deg selv. Jeg har også hatt lyst til å operere nesen og ta restylane, sånn for å ha bedre sjanse på gutter og sånn, men noe har stoppet meg. Det er ikke moralsk og etisk riktig å skjære i sin egen kropp for å «være bra nok» for noen. Jeg blir bare mer og mer sikker for hver dag som går, at det viktigste er å trene og ta vare på seg selv, og spise sunt og leve trygt og godt, og så får heller guttene ta de jentene med extensions, fillers og operasjoner. Husk at folk står i kø for å ødelegge deg, utnytte deg, men ingen står i kø for å være der for deg som menneske.

  126. Stygg. Du minner meg om ei venninne av meg som fikk opererte nesen som begynte å råtne bort etter ett år. I dag etter mange operasjoner, har hun den styggeste nesen i Norge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg